22. kolo
15.02.2010 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

CD Tenerife - RCD Mallorca 1:0

Tenerife na domácí půdě stejně jako její soupeř Real Mallorca umí, což také předvedla ve vůbec první pondělní dohrávce za posledních dvanáct let. Nikterak úžasným výkonem, avšak větší produktivitou, vůlí, bojovností a odhodláním nakonec svého soupeře předčilo a připsalo si velmi důležité tři body.

Mallorca slabým výkonem přesvědčila, že při výjezdech mimo svůj stadion nedokáže předvést takový výkon jako na domácím ONO Estadi. Svěřenci Gregória Manzana se připravili o obrovskou šanci dostat se na čtvrté místo - bod před Sevillu, tři za třetí Valencii. To El Tete jaksepatří odpovědělo na dobré výsledky úhlavních konkurentů v boji o sestup a taktéž bodovalo.

První vážnější šance jinak nezáživného zápasu přišla ve třinácté minutě, a hned to byla branka. Nino se po skvělém pase dostal před Aouateho, s nímž neměl sebemenší potíže. V dalším průběhu utkání Tenerife přestalo být pro branku Aouateho nebezpečné, nedokázalo vystřelit, nedařilo se mu překonat relativně pevnou obranu hostí. Domácí přesto dobře bránili, což je uchránilo od případného inkasování. Nedařilo se tradičním oporám Mallorcy, které ani ve druhém poločase nedokázaly účinně odpovědět na dobrý pohyb a bojovnost domácího mužstva. V závěru druhého dějství měl sice docela dobrou příležitost Aduriz, ale proti opět dobře a spolehlivě chytajícímu Aragonesesovi neuspěl. Zápas skončil zaslouženou porážkou Realu Mallorca, papírového favorita a velkého zklamání tohoto kola.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

Ten článek, to je fakt hnus. Těch hrubek zas... Po stylové stránce taky raději pomlčet. Takový známý server a dovolíte si něco takového zveřejňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubá chyba tam byla jenom jedna ve shodě přísudku s podmětem. "Těch hrubek zas" - přesvědčíš mě, kdy naposledy?

Stylisticky je to katastrofální, což uznávám, ale vzhledem k okolnostem, za kterých jsem to psal, se to dá pochopit. Nechci je ovšem z osobních důvodů uvádět.

Každopádně, souhlasím s tebou, je to strašný a katastrofální, nicméně se nehodlám smířit s tím "Těch hrubek zas" ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele