22. kolo
14.02.2010 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña 2:0

Nesmírně důležitou výhru si připsali fotbalisté Espanyolu Barcelona, kteří si na svém stadionu poradili se silnou La Corunou 2:0.

Díky tomuto vítězství tak Barcelonští poskočili na 11. místo. Z posledních třinácti zápasů navíc vyhráli jen třikrát a po porážce minulý týden od Realu Madrid poměrem 0:3 bylo jejich sebevědomí hodně dole. V posledních domácích zápasech ale přeci jen přichází výrazné zlepšení. Z posledních dvou duelů totiž Espanyol vytěžil šest bodů a i to je jedna z příčin posunu tabulkou dál od sestupových vod.

Přesto už jednou v sezoně Espanyol na Deportivo vyzrál. Na začátku letošního ročníku zvítězil na Riazoru 3:2. Marquez chtěl naznačit, že něco podobného se bude opakovat i dnes a už v první minutě poslal jedovatou střelu z dálky těsně nad branku. Poté se dlouho nic nedělo a až po půlhodině hry vystrašil gólmana Aranzubiu Alonso.

Callejón ovšem za pár minut vysunul Verdúa a ten s přehledem poslal Espanyol do vedení. Domácí fotbalisté jednoznačně dominovali a vytvářeli si další velké příležitosti. Garcia s Marquezem sice ty své ještě neproměnili, Callejón už ovšem v 59. minutě mířil přesně. Ještě předtím se ale právě na něm vykartoval hostující Tomas a Deportivo dohrávalo o deseti. Jedinou vážnější šanci La Coruni, kterou měl Bodipo, s přehledem zlikvidoval kamerunský gólman Kameni.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele