Primera Division - souhrn 22. kola

13.02.2010, 19:59, aktualizováno 15.02.2010, 23:04
Komentáře a souhrny
Real Madrid vyhrál v Xerezu a stáhl náskok Barcelony, která prohrála s Atletikem Madrid. Villarreal doma porazil Athletic, Valencia jenom remizovala v Gijonu a přišla o část svého náskoku na Sevillu. V pondělní dohrávce porazilo Tenerife silnou Mallorku.

CD Tenerife - RCD Mallorca 1:0

15.02.2010 21:00

Góly: 14. Nino

Tenerife na domácí půdě stejně jako její soupeř Real Mallorca umí, což také předvedla ve vůbec první pondělní dohrávce za posledních dvanáct let. Nikterak úžasným výkonem, avšak větší produktivitou, vůlí, bojovností a odhodláním nakonec svého soupeře předčilo a připsalo si velmi důležité tři body.

Mallorca slabým výkonem přesvědčila, že při výjezdech mimo svůj stadion nedokáže předvést takový výkon jako na domácím ONO Estadi. Svěřenci Gregória Manzana se připravili o obrovskou šanci dostat se na čtvrté místo - bod před Sevillu, tři za třetí Valencii. To El Tete jaksepatří odpovědělo na dobré výsledky úhlavních konkurentů v boji o sestup a taktéž bodovalo.

První vážnější šance jinak nezáživného zápasu přišla ve třinácté minutě, a hned to byla branka. Nino se po skvělém pase dostal před Aouateho, s nímž neměl sebemenší potíže. V dalším průběhu utkání Tenerife přestalo být pro branku Aouateho nebezpečné, nedokázalo vystřelit, nedařilo se mu překonat relativně pevnou obranu hostí. Domácí přesto dobře bránili, což je uchránilo od případného inkasování. Nedařilo se tradičním oporám Mallorcy, které ani ve druhém poločase nedokázaly účinně odpovědět na dobrý pohyb a bojovnost domácího mužstva. V závěru druhého dějství měl sice docela dobrou příležitost Aduriz, ale proti opět dobře a spolehlivě chytajícímu Aragonesesovi neuspěl. Zápas skončil zaslouženou porážkou Realu Mallorca, papírového favorita a velkého zklamání tohoto kola.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 2:1

14.02.2010 21:00

Góly: 9. Diego Forlán, 22. Simão - 26. Zlatan Ibrahimović

Hráči Atlética Madrid se vybičovali k úžasnému výkonu a po postupu do finále Copa del Rey proti Seville si připsali další parádní úspěch v podobě vítězství nad dosavadním lídrem celé soutěže z Barcelony. V nádherném zápase plném emocí byla k vidění spousta pěkných fotbalových momentů a tři nádherné branky. Famózní výkon předvedl zejména José Antonio Reyes, na druhé straně exceloval Lionel Messi.

Tento výsledek přijde k duhu i Realu Madrid, který díky vítězství na půdě Deportiva Xerez stáhnul náskok vedoucího katalánského celku na pouhopouhé dva body. Atlético Madrid se oddálilo sestupovým vodám, v současnosti ztrácí osm bodů na pohárové příčky.

Zápas začal v obrovském tempu a nasazení, obě mužstva se pak prezentovala fyzicky náročnou hrou plnou přesných přihrávek, kombinací a přesných pasů. Vzájemný zápas Blaugranas a Rojiblancos začal tradičně - rychlou úvodní brankou. José Antonio Reyes zase ukázal kapku ze své geniality, když na půli hřiště obehrál dvojici hráčů a přenádhernou kolmicí našel nabíhajícího Diega Forlána, pro něhož už nebyl velký problém překonat osamoceného Víctora Valdése.

Zanedlouho přispěchal s další přihrávkou, tentokrát na Kuna Agüera, který ovšem namísto zakončení před opět osamoceným Víctorem Valdésem přihrávku na nabíhajícího Puyola, který míč odvrátil do bezpečí. Atléti pokračovali v tlaku a po faulu Carlese Puyola na Sergia Agüera dostali šanci zahrávat přímý volný kop. K míči se postavil portugalský záložník Simao Sabrossa a švihnul míč skoro do šibenice. Valdés byl bez šance, po míči letěl jen z rutiny.

Rojiblancos Barcu nadále přehrávali, další tečovanou střelu Agüera jistě lapil Valdés, který se zanedlouho mohl radovat z první branky svého týmu. Xaviho prodloužený rohový kop skončil na kopačce Zlatana Ibrahimoviče, který míč pohotově umístil do odkryté branky. Po této brance se Barca zvedla a do konce poločasu to byla jen a jen ona, která si dokázala vytvořit několik slibných šancí. Jenže - Atlético Madrid má v týmu v poslední době výtečně chytajícího mladíčka Davida de Geu, který polapil hned čtyři výborné šance Lionela Messiho a Zlatana Ibrahimoviče. Heroldský výkon předváděla i obrana, která šance Atlética do konce poločasu udržela.

Po obrátce to byl opět David de Gea, který musel vytáhnout parádní zákroky proti hlavičce Carlese Puyola, Zlatana Ibrahimoviče, Pedra a Lionela Messiho. Tito borci proti devatenáctiletému mládežnickému reprezentantovi selhali. Na druhé straně se musel ukázat i Victor Valdes, který zlikvidoval šanci dobře hrajícího Tomáše Ujfalušiho a v dnešním zápase trošku zbrklého Sergia Agüera. V posledních dvaceti minutách tempo utkání trošku opadlo, nelze tedy hovořit o nějak atraktivním závěru utkání, po jehož konci se nakonec ze tří bodů zaslouženě radovalo domácí mužstvo.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 1:0

14.02.2010 19:00

Góly: 35. Luís Fabiano

Sevilla porazila po nijak úžasném výkonu navarrskou Osasunu a o dva bodíky stáhla náskok Valencie na třetí příčce tabulky. Andaluský celek nijak nenadchnul, ale vítězství se dá považovat za zasloužené. Utkání rozhodl svou devátou brankou v sezóně brazilský útočník Luís Fabiano.

Osasuna byla bezmocná, domácí mužstvo nikterak nepotrápila a nepředváděla stejné výkony jako v předcházejících kláních. První dvě šance měl Luís Fabiano, ale nedokázal trefit branku. Když už se mu to ve dvacáté minutě podařilo, byl na místě výborně chytající Ricardo. Zanedlouho poté polapil tutovku Renata. Osasuna hrála na brejky a jeden z nich dokázal zakončit Javi Camuñas nebezpečnou střelou, se kterou si Palop poradil. S blížícím se závěrem se tlak domácího mužstva zvyšoval a přinesl ovoce.

Diego Capel z levé strany famózně odcentroval, Luís Fabiano vletěl do míče a nedal Ricardovi šanci. Snad se poslední dobou zdravotními lapáliemi zmítaný Brazilec dá do pořádku a pomůže Seville ke třetí příčce, anebo alespoň příčce čtvrté.

obrátce pokračoval tlak domácího mužstva, ale první šanci měl Sergio González, jehož pumelice skončila v rukavicích brankáře Palopa. Sevilla tlačila, ale poté co vystřídal Luís Fabiano, neměla vepředu potřebnou kvalitu. Šance se tak chopila Osasuna, která si osobou Francisca Puñala vytvořila další parádní šanci, ale střídající Galan nedokázal přihrávku osamocen před brankou zužitkovat - s parádním obranným zákrokem přispěchal Fazio a zachránil Seville alespoň bod.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Málaga CF 0:3

14.02.2010 17:00

Góly: 9. Weligton, 35. Felipe Caicedo, 66. Victor Obinna

Stále se lepšící celek Málagy využil velkého přetížení soupeře ze Santanderu a deklasoval ho na jeho vlastní půdě vysoko 3:0. V tabulce se tak Andalusané mílovými kroky vzdalují sestupovému pásmu.

Na Racing čekal kromě nedělního ligového duelu tento týden ještě čtvrteční odvetný zápas národního poháru, v němž změřil síly s Atleticem Madrid. Vítězství 3:2 sebralo mnoho sil, na postup ovšem po úvodní porážce 0:4 pochopitelně nestačilo. Domácí tým navíc už za rozhodnutého stavu přišel také o přísně vyloučeného Mohammeda Tchiteho. Trenér Muniz si tak návrat na místo, kde před rokem působil, zpestřil parádním výsledkem.

Malaga má všeobecně úžasnou formu. Z posledních dvanácti zápasů prohrála jen jednou a mohutnými bodovými zisky se vzdaluje soupeřům v boji o záchranu. Už v deváté minutě vykročili hosté za vítězstvím. Roh Dudy posunul za Coltortiho záda Wellington a první gól byl na světě. Racing se do zakončení dostával jen těžko, Tchite hlavičkoval ve 26. minutě nad.

Jinak ale domácí na soupeře nestačili a ještě do přestávky podruhé inkasovali. Caicedo se prohnal kolem Torrejona, přesným centrem vybídl ke skórování Moratona a ten bez problémů překonal Coltortiho podruhé. Racing sice skvěle začal druhou půli, Tchite však velkou šancí na snížení pohrdl. Nebyl to šťastný den obránce Torrejona. Také střídající Nigerijec Obinna si z něj doslova udělal trhací kalendář a zvýšil na 3:0. Mizérii domácích pak dovršil svým vyloučením Tchite.

Více informací k zápasu

Getafe CF - UD Almería 2:2

14.02.2010 17:00

Góly: 55. Javier Casquero, 70. Roberto Soldado - 47. Pablo Piatti, 90. Fernando Soriano

Tento týden by fotbalisté Getafe ze všeho nejraději hodili za hlavu. Po středečním vyřazení z poháru, které Michelovým svěřencům připravila Sevilla, připravila tento celek o důležité ligové body Almeria. Ta uhrála cennou remízu 2:2.

Getafe bylo v odvetě proti Seville jasně lepší, přesto zvítězilo pouze 1:0. Úvodní zápas totiž nezvládlo poměrem 0:2. K napravení tohoto zklamání bylo dnes opravdu blízko. Getafe sice ve druhé půli záhy prohrávalo, stačilo však skóre poměrně pohodlně otočit. V nastaveném čase ale o tři body přišlo a završilo tak nepříliš vydařený týden.

První poločas byl na šance chudý. Nejblíže gólu byl možná trochu překvapivě už ve druhé minutě hostující Piatti. Codina si však s jeho nebezpečným pokusem poradil. Na druhé straně vychytal Morala brankář Alves, Soldado pak nasměroval střelu ze střední vzdálenosti nad. Ve druhé půli se ovšem roztrhl pytel s góly. Opět u toho byl Piatti, který už po šedesáti vteřinách od zahájení druhé půle otevřel skóre. Jeho první střelu sice Codina zastavil, na pohotovou dorážku už ale neměl žádný nárok.

Vedení vydrželo hostům jen osm minut. Soldadův centr posunul za Alvese lehkou tečí Casquero a začínalo se od nuly. Domácí zcela evidentně převzali iniciativu, pokus Manua s velkými starostmi vytáhl Alves na roh. V 70. minutě se už však Getafe trefilo podruhé. Konkrétně se o to zasloužil Brazilec Soldado, který přesnou ranou přiblížil svůj tým vysněné výhře. Jenže ve druhé minutě nastaveného času zahrávali hosté roh, Codina vyrazil míč nedůrazně přímo k Sorianovi a ten ho pohotově vrátil do sítě.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Zaragoza 1:1

14.02.2010 17:00

Góly: 23. Diego Costa - 39. Humberto Suazo

Neskutečnou dávku bojovnosti předvedli o záchranu bojující fotbalisté Realu Zaragoza. Utkání na půdě Valadolidu se pro ně nevyvíjelo dobře, ovšem zásluhou Suaza si odsud odváží alespoň bod.

Svěřenci trenéra Gaye se díky dvěma výhrám v řadě pomalu, ale jistě odpoutali z pásma sestupu a podobně dobrým výsledkem chtěli na své výkony navázat i na půdě Valladolidu. Ten si dokonce od 65. minuty zahrál v početní převaze jednoho muže, kýžený druhý gól ale nevytěžil. Valladolid tak na vítězný zápas čeká už sedm utkání.

Vedoucí branky dosáhl už ve 23. minutě, když se na rohový kop pověsil do vzduchu Del Horno, dostal míč ke Costovi a ten zblízka propálil brankáře Carriza. Hosté navíc záhy byli nuceni střídat. Zraněného Pulida na hrací ploše nahradil Carlos Diogo. Valladolid hrál v pohodě, Medunjanin navíc krásným centrem vybídl ke skórování Arza, ten ovšem přestřelil. A tak udeřilo na druhé straně.

K utěšené střele z dvaceti metrů se napřáhl Suazo a míč po nerovné trajektorii zaplul přímo do pravé šibenice. Costa nadále působil hostující obraně nemalé potíže, jeho šanci ze druhé půle zastavila až branková konstrukce Carriza. Právě Costu navíc vzápětí fauloval Herrera a putoval předčasně do sprch. Domácí si ale velké množství šancí nevytvořili, ojedinělý pokus Manucha zlikvidoval gólman Carrizo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña 2:0

14.02.2010 17:00

Góly: 39. Joan Verdú, 59. José Callejón

Nesmírně důležitou výhru si připsali fotbalisté Espanyolu Barcelona, kteří si na svém stadionu poradili se silnou La Corunou 2:0.

Díky tomuto vítězství tak Barcelonští poskočili na 11. místo. Z posledních třinácti zápasů navíc vyhráli jen třikrát a po porážce minulý týden od Realu Madrid poměrem 0:3 bylo jejich sebevědomí hodně dole. V posledních domácích zápasech ale přeci jen přichází výrazné zlepšení. Z posledních dvou duelů totiž Espanyol vytěžil šest bodů a i to je jedna z příčin posunu tabulkou dál od sestupových vod.

Přesto už jednou v sezoně Espanyol na Deportivo vyzrál. Na začátku letošního ročníku zvítězil na Riazoru 3:2. Marquez chtěl naznačit, že něco podobného se bude opakovat i dnes a už v první minutě poslal jedovatou střelu z dálky těsně nad branku. Poté se dlouho nic nedělo a až po půlhodině hry vystrašil gólmana Aranzubiu Alonso.

Callejón ovšem za pár minut vysunul Verdúa a ten s přehledem poslal Espanyol do vedení. Domácí fotbalisté jednoznačně dominovali a vytvářeli si další velké příležitosti. Garcia s Marquezem sice ty své ještě neproměnili, Callejón už ovšem v 59. minutě mířil přesně. Ještě předtím se ale právě na něm vykartoval hostující Tomas a Deportivo dohrávalo o deseti. Jedinou vážnější šanci La Coruni, kterou měl Bodipo, s přehledem zlikvidoval kamerunský gólman Kameni.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Athletic Bilbao 2:1

13.02.2010 22:00

Góly: 5. Joan Capdevila, 45. Nilmar - 24. Igor Gabilondo

Přenádherné fotbalové představení a parádní ukázka snad všeho, co kopaná může nabídnout. Napětí, skvělé souboje, skvostné tempo, nádherné branky a fotbalové okamžiky, sporné momenty, závěrečná divočina a krásná kopaná - tato všechna slova mohou v krátkosti charakterizovat klání mezi Villarreal a Athleticem Club, které nakonec skončilo možná trošku nezaslouženým vítězstvím domácího celku.

V domácím dresu exceloval obránce Joan Capdevila, útočník David Fuster a zejména zkušený brankář Diego Lopéz, který v závěru utkání chytil Andonimu Iraolovi pokutový kop. Samotný konec utkání byl plný nemístných emoci, kvůli nimž byla vyloučena hned trojice hráčů.

Utkání začalo ve svižném tempu, načež měl v úvodních minutách více ze hry domácí celek, který se osobou železného Joana Capdevily radoval z první branky utkání. David Fuster poslal na stojícího Roberta Pirése rychlou přihrávku, kterou francouzský středopolař nechal projít až k Joanu Capdevilovi, který bez větších potíží prostřelil bezmocného Gorku Iraizoze.

Baskičtí Lvi se rychle vzchopili a odpověděli Llorenteho nepříjemným pokusem. Ve čtyřiadvacáté minutě, po chvílích klidu a několika nevýrazných náznaků šancí z obou stran, přišel parádní gól Igora Gabionda, který se jistojistě stane ozdobou tohoto kola. Jednatřicetiletý levý záložník se asi třicet metrů před brankou ledabyle obrátil, podíval se na branku a vymetl všechny pavouky v Lopézově brance. Krásná oslava nedávných narozenin! Další akci hostujícího celku zastavil nesprávně odpískaný ofsajd. Ostatně sudí se v tomto utkání nijak nepředvedli a nelze je hodnotit kladně.

Vše nasvědčovalo tomu, že odejdou obě mužstva do kabin za vyrovnaného stavu, ale perfektní Caniho kolmice na Nilmara tuto iluzi vyvrátila. Brazilský útočník vyhrál souboj jak s Iraolou, tak s vyběhnuvším Iraizozem a poslal svůj tým do vedení.

Po obrátce byl aktivnější Athletic Club. Druhý poločas sice otevřely dvě Nilmarovy šance, ale větší příležitosti byly k vidění na druhé straně. Z přímého volného kopu to zkoušel Javi Marínez, leč neuspěl. Velká šance se hostujícímu mužstvu nabídla v závěru utkání, ale v této sezóně skutečně hodně naivní exekutor Andoni Iraola opět neproměnil penaltu. V závěru vzplanuly vášně mezi prvně faulujícím Javim Martínezem a oplácejícím Diegem Godínem, kteří se po zásluze šli předčasně osprchovat. V samotném nastavení pak byl ještě vyloučen frustrovaný Orbaíz.

Více informací k zápasu

Xerez CD - Real Madrid 0:3

13.02.2010 20:00

Góly: 64. Álvaro Arbeloa, 69. Cristiano Ronaldo, 71. Cristiano Ronaldo

Real Madrid si po matné první půli poradil s Xerezem a porazil ho 3:0. Dobře se po svém návratu uvedl Cristiano Ronaldo, autor dvou branek. Před zítřejšími zápasy ztrácí Bílý balet na Barcelonu už jen dva body.

Xerez nenavázal na dobré výsledky z posledních dvou kol a podlehl na domácím stadionu Municipal de Chapín rozdílem třídy Realu Madrid. Po bezgólovém prvním poločase otevřel skóre Arbeloa a soupeře dorazil dvěma trefami Ronaldo. Domácí jsou tak stále poslední v tabulce. Iker Casillas oslavil 500. zápas v dresu Realu další vychytanou nulou.

Zápas začal minutou ticha na počest Luise Molownyho, legendy Realu Madrid, který zesnul ve věku 84 let. Domácí nastoupili v očekávané sestavě, v dresu hostí nahradil Albiola Garay. Real od prvních okamžiků držel míč, Xerez čekal na vlastní polovině, přesto měl první šanci. Calvo posunul na Moma, který prudkou střelu otřel o břevno.

Za Real odpověděl Ronaldo, jehož hlavičku po centru Arbeloy lapil Renan. O pár minut nato měl Portugalec další šanci, když převzal pas Granera, ale vykopl s míčem i "krtka" z nepříliš kvalitního trávníku. Ve 27. minutě přestřelil Momo, kterému odpověděli stejnou mincí Ronaldo a Granero. Real měl převahu i nadále, což dokumentovala největší příležitost v závěru poločasu, kdy Ronaldo znovu po centru Arbeloy hlavičkoval do břevna.

Začátek druhé půle pokračoval ve stejném trendu. Domácí se statečně bránili nájezdům hostí, kde byl znovu velice aktivní Ronaldo, ač první střelu na branku zaznamenal Xabi. Portugalec se nenechal zahanbit a prezentoval se dvěma střelami, přičemž Renan měl práci zejména s tou druhou.

V 64. minutě hosté otevřeli skóre. Arbeloa se prohnal mezi obránci a chladnokrevně překonal přízemní střelou Renana. O šest minut později zatáhl míč až k brankové čáře Kaká, odcentroval zpět a Ronaldo "zatloukl" míč hlavou do sítě podruhé. Souhra Kaká-Ronaldo zafungovala i o minutu později. Brazilec převzal míč před Renanem, z otočky poslal míč přes celé vápno a Portugalec zakončoval do prázdné banky.

O osudu zápasu bylo rozhodnuto. Tempo zápasu opadlo, přesto si hosté vytvořili ještě závěrečnou tutovku. Střelu vystřídavšího Raúla zneškodnil Renan, míče se zmocnil Ronaldo, patičkou posunul na dalšího nového muže Drentheho, jehož tvrdou střelu do prázdné branky zastavil vlastním tělem Redondo. Real tak stáhl prozatím náskok Barcelony a bude čekat na "laskavost" od Atlética, s kterým ligový lídr v neděli hraje.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Valencia CF 1:1

13.02.2010 18:00

Góly: 5. Diego Castro - 76. Juan Mata

Zaslouženou dělbou bodů skončilo klání mezi asturijským Sportingem Gijón a Valencií. Domácí mužstvo vedené Manuelem Preciadem podalo výtečný výkon, což nejvíce ze všech platí o brankáři Juanu Pablovi, který hned několikrát vychytal valencijské ostrostřelce a svým výkonem strhnul mužstvo k ještě větší bojovnosti. Na druhou stranu je nutné přiznat, že měla Valencie ve druhém poločase více ze hry a kdyby na El Molinón zvítězila, nemohl by nikdo říct ani popel.

Kdybych chtěl alespoň zjednodušeně přiblížit průběh utkání, musel bych napsat, že měl v prvním poločase více ze hry Sporting a ve druhé půli Valencie. A tak jsem tak udělal a napsal. Zápas otevřel několikaminutový neutuchající nápor domácího mužstva, z něhož vzešla i první branka utkání. O tu se postaral přenádhernou střelou postaral Diego Castro. Sedmadvacetiletý záložník si to namířil od levé lajny k růžku šestnáctky, na níž se usmyslel poslat mičudu obloučkem přes všechny obránce i bezmocného brankáře Césara Sáncheze, jehož netopýří křídla třepetala nadarmo.

Valencia odpověděla obrovskou šancí Davida Villy, obávaný kanonýr ale na malém vápně nedokázal svou hlavičku přesněji umístit. Na druhou stranu - nebýt skvělého a pohotového zásahu Juana Pabla, asi bychom hovořili o brance, nikoliv o šanci. Valencia začínala vystrkovat růžky a krátce po půlhodině hry trefila tyčku! Tento moment měl na svědomí po Delbertově centru kapitán Carlos Marchena. Těsně před koncem poločasu si připsal další velkou šanci Juan Mata, který ztroskotal na výborně chytajícím Pablovi.

Po obrátce už to byla jen a jen Valencia, která podnikala nebezpečné nájezdy na branku soupeře. Sporting hrozil pouze z brejků, načež žádný není hoden mého písemného záznamu. Jeden snad ano, ale o něm až níže. Jak už bylo napsáno, aktivitou hýřila Valencia, která si po výtečné spolupráci Juana Maty a Davida Silvy vytvořila další šanci. Zakončujícímu Davidu Villovi však nebylo přáno - nastřelil tyč. Netopýři pokračovali v obléhání Pablovy branky, sám brankář musel předvést dva pohotové zákroky proti střelám Maty a Villy. Proti další střele už byl bezmocný.

Éver Banega, distributor báječných přihrávek na míru, vyslal nádherný pas na Juana Matu, který zkušeně obhodil vyběhnutého Juana Pabla a zaslouženě vyrovnal. Po brance tlak Valencie poněkud ochabl, z čehož mohl na konci utkání vytěžit Mate Bilič maximum. V poslední minutě nastavení se totiž řítil sám samotinký na brankáře Césara, ale v provedení celé akce zklamal. Naopak César se vyznamenal a zachránil své spoluhráče a kolegy od pohromy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona22174153:1355
2.Real Madrid22172353:1553
3.Valencia CF22127339:2143
4.Sevilla FC22123733:2439
5.RCD Mallorca22114735:2437
6.Deportivo La Coruña22105724:2435
7.Athletic Bilbao22103928:2933
8.Getafe CF221021030:2832
9.Villarreal CF2285933:3129
10.CA Osasuna2285921:2229
11.Atlético Madrid2276933:3527
12.Espanyol Barcelona22751016:2926
13.Sporting Gijón2267922:2625
14.Racing Santander2267924:3125
15.Málaga CF2259826:2624
16.UD Almería2258924:3323
17.Real Zaragoza22561126:4421
18.CD Tenerife22551218:4020
19.Real Valladolid22310925:3919
20.Xerez CD22251512:4111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (864)

Přidat komentář
smazaný uživatel

z toho sly udelat tri body ale zase na konci by bez cesara nebyl ani ten jeden

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos neskutočné prasatá hrajú za ten madrid

Reagovat
smazaný uživatel

řeže to už od začátku ? jinak u Ramose je neskutečný kolik toho odehrál za Real i za repre v tolika letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak ja som to pisal uz minule ze Vale dava nevyrovnane vykony. Toto je jasny priklad skoda no.

Reagovat
X-bano-X

Sledujem ten Real a neviem co na to povedat. Xerez hra s nenormalnym respektom ale zas v 1 na 1 si cvicia prakticky s kazdym hracom realu. Brzdi ich len ukvapena koncovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za ten uder do hlavy by snad Ronaldo zase zaslouzil cernvenou, ne?

Reagovat
X-bano-X

? nejak som si nevsimol nic len ze sa tam drzal za hlavu, som myslel ze nejaky hlavickovy suboj

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerná hra. Real, jak Xerez.

Reagovat
X-bano-X

Xerez zdrzuje ako sa da to hral proti Barce tak to iste hra aj tu lenze real nehra o nic lepsie. A ten Arbeloa ten snad nedal jednu dobru prihravku zatial.

Reagovat
blaugrana

Není možné, po zápase s Deporom ho tu už pasovali pred Alvésa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no Alves a jeho centre to by som radsej pomlcal

Reagovat
blaugrana

Keď to necentruje len tak nazdar pán Boh, tak sú jeho centre vynikajúce.

Reagovat
smazaný uživatel

?.. hlavne ze na konci polcasu daval center Ronaldovi, ktory skoncil na brvne

Reagovat
X-bano-X

No predtym mal 2 prieniky ktore sa skoncili na prvom protihracovi, 2 krat ho tam vyskolil utocnik ako maleho chlapca a zo 3 krat pri nahravke na 5 metrov nasiel neomylne nohu protihraca. Sry ale jeden vydareny center to nespravi.

Reagovat
smazaný uživatel

a potom dal este vitazny gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrúzostrašný trávnik, lepší je aj na Tehelnom poli ...

Reagovat
X-bano-X

Zas neprehanaj ale je strasny to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňam bol som už aj na Tehelsnom a poli a ten aspoň opticky z telky vyzerá krajšie a rovnejšie, v skutočnosti síce nie .. ale tento už z telky vyzerá jak na dedine ...

Reagovat
X-bano-X

Tak ok asi sa zhodneme ze prave hra dedina s velkomestom a je to stale 0:0 a aj hra je uplne vyrovnana

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne ..

Reagovat
X-bano-X

Uff toto muselo boliet trosku vyssie a dpadne ako Eduardo

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool

Reagovat
X-bano-X

ach jo arbeloa....

Reagovat
Potty

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ten tvoj traged

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool CR!

Reagovat
X-bano-X

A je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

a dalsi goooooooool!!! CR a KAKA! ti dva si zacinaji velmi dobre rozumet.

Reagovat
smazaný uživatel

Arabela, to je bek

Ronaldo to je ku*va čuch na goly a výber miesta

Reagovat
X-bano-X

S tym Arbeolom si snad robis srandu. Akoze gol dal, sice neviem kde bol obranca z tej strany ale ok gol dal. Ale co hral prvy polcas nad tym sand rozum stal. Ved nevedel presne prihrat na par metrov. A ty tu napises to je bek?

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi nemyslel jen dnesni zapas...protoze arbeloa hraje tuto sezonu velmi dobre a pro me osobne to je nejpovedenejsi prestup realu kdyz vezmu cena/vykon....

Reagovat
smazaný uživatel

Skludni hormon.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi Real moc nesledujes.. v tejto sezone patri k hracom s najvyrovnanejsimi vykonmi.. dozadu spolahlivy a aj dopredu mu to ide cim dalej tym lepsie

Reagovat
X-bano-X

To je pravda nesledujem hovorim len to co robil dnesny zapas a to ze je tu vynasany do neba za gol, ktoemu predchadzala hruba chyba supera. To ze cely prvy polcas bol najhorsim hracom uz teda nieje podstatne asi. Ak niekto hra celu sezonu na 1 a potom hra zapas v ktorom hra velke nic tak snad ho tu nebudem vychvalovat.

Reagovat
smazaný uživatel

velke nic to nebolo.. v prvom polcase sa dost trapil, jako aj vecsina.. ale v druhom hral uz dobre

Reagovat
blaugrana

Arabela je nejaká princezná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie Arabela je náš bek

Reagovat
smazaný uživatel

Původně vaše herečka Jana Nagyová, teď přezdívka našeho odchovance

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuu skoda

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vás, jak padaly goly?

Reagovat
Al Capone

Neskutečné bilance, C.Ronaldo 17 zápasů/17 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Famózní, famózní! Velká gratulace!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom to ukazuje, co pro současný Real Madrid znamená. A taky to, že je to pan Fotbalista! Celkově to letos není takovej ten Ronaldo z Anglie, zdá se mi ... že to anglický prostředí a hlavně pak média Ronaldovi až tolik nesvědčily ... Pro mě osobně zatím nejpříjemnější překvapení (co se týká hráčů) z celé té špičky soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Borec .

Reagovat
RickNash

Reagovat
RickNash

teda samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronaldo opět řádil

Reagovat
smazaný uživatel

pekne CR .. aj Kaka 2 asistencie .. kto to prihraval na ten 1. gol Xabi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pirát

Reagovat
smazaný uživatel

na goale pisu ze Xabi

Reagovat
madridcan

que buena asistencia de Granero hovori tipek na videu aj ked to neni poriadne vidno

Reagovat
smazaný uživatel

Goal pro mě není reference, tam se občas projeví a) ignorantství, b) vysazenost na Španěly sahající zřejmě až do doby válek Filipa II. a Alžběty... Navíc se to dá zjistit buď přímo ze záznamu nebo z jiných (důvěryhodnějších) internetových či psaných zdrojů...

Reagovat
smazaný uživatel

...když se na tu akci člověk koukne, tak tam Xabi kryje výjezd stopera, přihrávka obránce jde na CR9, ten dává patičkou na Granera a ten vysunuje Arabelu do prostoru...Xabi byl v té době daleko vzadu

Reagovat
blaugrana

Bol to Granero...Xabi pri zrode tej akcie stál na úrovni stopérov

Reagovat
smazaný uživatel

Zachvílu doženie aj Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Co dozene, predezene a to jeste bude mit o tretinu matchu min

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle tempem by naopak Leo svůj gólový náskok navyšoval...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kubys

Trávník na SB?

Reagovat
smazaný uživatel

Linky na Crisíkovi goly ??

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
madridcan

to ta fotka je cena utechy pre valenciu?

Reagovat
smazaný uživatel

CR 10 - borec nejvetsi

Reagovat
smazaný uživatel

CR 10 To je někdo nový v PD koho neznám?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis to, uz z toho mam velky voci!

Reagovat
smazaný uživatel

nemá nahodou 9?

Reagovat
smazaný uživatel

ma no

Reagovat
Tsigi

Podle statistik tady na webu dává branku každých 76 minut

prostě je neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, sice namachrovanej dement, ale fotbalove borec, je tezky se rozhodovat mezi nim a Messim kdo je lepsi, jenze Messi je podle me zavislej na tymu(hlavne Xavim,Iniestovi a Alvesovi), coz hraci realu jsou zavisli na Ronaldovi, takze podle me je fotbalove lepsi Cristiano, ale kdyz to budu brat podle fotbalovosti a chovani, je jednickou Messi..

Reagovat
alcantara

"jenze Messi je podle me zavislej na tymu"

mnohokrat nielen dennikmi spominana messidependencia ti nic nehovori, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdeze, Messi je herne o dost vpredu a jeho hra je multifunkcnejsia. Ronaldo ak neda v zapase gol, tak castokrat nie je vobec futbalovo vyrazny,..toto ze on ich dava a preto sa teraz musia viest tieto zbytocne polemiky, ze kto je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je komplexnější fotbalista, má čich na góly, hlavou, nohou, z blízka, z dálky- je mu to jedno. Ideální postava pro fotbalistu a jeho kopací technika... pro mě no.1

Reagovat
Bakary3

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Bez té ideální postavy má to samé Messi.. + práci pro tým, obrovský množství finálních přihrávek, vynikající souhra s týmem.. Navíc dává více gólů, má více přihrávek, více úspěchů... Messi je n.1

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku souhlas, až na ty góly, Ronaldo jich dává víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak průměrově tak nějak nastejno.. Ale pořád jich má Messi víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt zranění a nespravedlivých červených, asi bychom se divili

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen spekulace..

Reagovat
smazaný uživatel

Nespravedlivých.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespravedlivých? Jedna ano, ale ta první asi ne, Jardo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tento smajlík " " značí za větou co? Dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smajlík patřil k předchozí větě? Možná jo, každopádně horečka mě omlouvá...

Reagovat
smazaný uživatel

Smajlík mrkací, coby zlehčení věty a zároveň popíchnutí, což se povedlo... Na horečku nejlepší rum napůl s citronem...

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju za tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo letos na gol potřebuje 76 minut, Messi 101, neni o čem. A vycházím i z toho, že na začátku sezony tu místní culés Messiho za koncovku dost kritizovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde počítat kolik dal gólů za minuty, těmito počtami bychom se dovtípili, že nejlepší útočník planety je Pippo Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, pokud započteme i LM, vychází z toho Ronaldo gólově jednoznačně lépe. Jeho výběr místa je neuvěřitelný a v zakončení srší sebevědomím, naopak Leo letos občas finalní fázi ledabyle odflákne. Na druhou stranu bych rád viděl Ronalda, jak se prosazuje proti Seville, Valencii nebo jeho oblíbenému AC, kterým se letos z různých důvodů ( ) vyhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě připomíná jeden kreslený skeč s Ronaldem a Messim, kdy skřet porovnává oba: "A když odstraníme výšku, atraktivní vzhled a tvrdou střelu (myšleno z Ronalda), co asi zbyde?" A CR9 na to: "Zbydeš ty!"

Reagovat
smazaný uživatel

To by mu opravdu bylo podobný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

jo to sa mi paci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komplex, koukám, čím dál větší

Reagovat
smazaný uživatel

Humorné skeče, žádný komplex... Navíc je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

jak dalece byly ty skeče humorné a jak velký komplex z nich vyplývá, na to si každý udělá obrázek sám. Nikomu nic nevnucuju.

Reagovat
smazaný uživatel

On je spíš problém v tom, kdo na to kouká a jaké má přitom nasazené brýle... Někdo vidí humor, někdo hned komplex...

Reagovat
smazaný uživatel

stejnětak to vidím já. Ty v tom ten komplex nevidíš, protože ho vidět nechceš nebo nedokážeš, to už je tvá věc

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraj si tady na psychologa, tys s komplexem začal, tak zklidni hormon...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

opakovany vtip uz nie je vtip, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma idealnu postavu a pritom nema lepsiu stabilitu, hra vylozene na koncovku a pritom nedava viac golov,..nevymysli ani tretinu z Messiho golovych prihravok, nema taky prehlad v hre, defenz. cinnost mu nevonia. Ronaldo je komplexnejsi utocnik, komplexnejsi hrac ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Narozdíl od Messiho umí hlavou, dává víc gólů a umí z dálky, Messi by podle me nebyl bez tymu (jak rikam hlavne Xavi,Iniesta,Alves) nebyl tim cim je, coz se o Ronaldovi rict neda. Navic Cristiano byl jednickou v Anglii, coz bych chtel videt Lea v PL, dopadl by asi stejne jak Robinho

Reagovat
madridcan

krasne vystihnute

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš marjá, to jsou soudy

Reagovat
alcantara

to skor vystihuje jeho vacsiu komplexnost v zakonceni, menej uz vypoveda o jeho komplexnosti coby futbalistu. messi tiahol tym, ako asi jediny v sezone, v ktorej vrcholila kriza, tak nas prosim Ta, usetri dlasich kecov v Tvojom podani. dakujem

Reagovat
Josifek

Ale zapomínáte pořád na jednu dost důležitou věc - Messi má mnohem větší přínos v mezihře týmu, je mnohem víc platný v kombinacích.

Reagovat
Tsigi

Barcelona s Realem si jedou svou vlastní ligu

Reagovat
smazaný uživatel

No to hej a jee docela škoda, že len jeden môže vyhrať vyhrať titul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Madridisty určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn mít zbytek ligy takový rozpočty jako kluby v Anglii,mohlo by se do boje o titul také zapojit více týmů

Reagovat
alcantara

ale zjavne im to je k nicomu, kedze je to v anglicku v poslednych sezonach tiez len o dvoch timoch

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale není tam zase takovej rozdíl mezi prvníma dvěma a zbytkem tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to nejakyho sejka i do spanelske ligy, aby tem dvoum pribil konkrent , treba kdyby koupil valenciu a postupne vykupoval nej hrace z tech slabsich tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to, jeden cirkus ve Španělsku stačí. Nejsme v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak i v té anglii ,nekdo je toho odpurce, ale ja osobne ne. Podle me je to lepsi v tom, ze diky prachumm budou dobri hraci, a diky dobrum hracum konkurence pro ty nejlepsi tymy, neco jako Man City pro Big4

Reagovat
smazaný uživatel

omg...to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

peoc vul?..ja mam vlastni nazor, ty na to mas svuj, tak hned neurazej a radsi drz hubu..

Reagovat
madridcan

OT: Ruska Slovakom asi vyhra zlato Inak dneska bol dobry tipovaci den

Reagovat
madridcan

samozrejme ked ste nedali prvy polcas Real dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

Reagovat
alcantara

parada, za prvy den tejto olympiady sme dosiahli viac, ako na vsetkych predchadzajucich dokopy horsie je , ze si tych sportovcov budeme musiet smerom do buducna asi kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Galacticos II.

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
Al Capone

Už se těším na El Clásico, po dlouhé době by to mohl být zase pořádný zápas.

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Copak se to deje na Villarrealu? Se poprali, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky...

Reagovat
Jardin

trosku vyhecovany kvuli te penalte co nepromenili

Reagovat
blaugrana

Banda paviánov... ale zaslúžená výhra Villarrealu...ten teatrálny pád Muniána

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomu, co loni předváděl Messi, žádná simulace. Pecka jasná, celej svět to píše, jen ty to vidíš jinak.

Bohužel Andoni pecky kopat neumí. A zvlášť ne proti týmům z Valencie.

Reagovat
blaugrana

Jasná určite nebola.

Reagovat
smazaný uživatel

Podrazil mu nohy!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.video-highlights.net/villarreal-athletic-bilbao-video-highlights/

tak athletic dnes nakonec nestacil na ponorku doma a stava se pro me dalsim prikladem fotbalove nespravedlnosti....gol Gabilonda ... myslim si ze bod urcite zaslouzili, od zacatku druheho polocasu kontolovali do cca 80. minute hru - ofjajd ktery by me hodne zajimalo jestli byl kdy by nastalo prime ohrozeni branky, skluz obrance kdy bal malem vlastnak, penalta nepromenena a urcite tam jeste neaka sance byla....jinak to co udelal Godín po stretu s Martinezem to bych trestal stopkou aspon na 5 zapasu....

Reagovat
smazaný uživatel

video toho konce by nebylo?

Reagovat
madridcan

tak sa mi to paci-oslabte sa ked uz idete na Bernabeu aj ked Godin to nieje ziadna vyhra-mohol tam skoncit Senna alebo Capdevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal u nás neumí, takže jak by řekl arsin: vsázám 10000 eur na Real.

Reagovat
madridcan

minuly rok 1:0,pred dvoma rokmi 3:2 pred troma ak si dobre pamatam tak to bolo hned prve kolo 0:0 a pred styrmi pri rozlucke Zidana 3:3 je to dost tesne alebo vyrovnane a uchmatli tentorok body aj na nou campe takze bacha

Reagovat
homeles8

. pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád že jsme to zvládli na tom oraništi určitě to nebyl lehký zápas ale zvládli jsme to a tři body jsou doma HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Nudil jsem se, tak jsem si dal tu práci a spočítal si celkový průměr minut na kanadský bod u Messiho a Ronalda ve všech soutěžích, do kterých letos nastoupili. Snad jsem počítal dobře, hlavně minutami v Copě a Mistrovství klubů si nejsem jistý.

Ronaldo:

Liga: (11+1) / 1033

LM: (6+0) / 271

Celkem: (17+1) / 1304 => 72,44 minut na bod

Leo

Liga: (16+8) / 1418

LM: (2+0) / 450

CdR: (3+1) / 239

Club World Cup: (2+0) / 157

Superpoháry: (2+1) / 210

Celkem: (25+10) / 2474 => 70,69 minut na bod

Takže v neexistující tabulce celkové produktivity má Messi čísla dokonce lepší...

Reagovat
madridcan

tak,ale tie minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
madridcan

tak myslim to,ze Messi ma ovela viac minut ako Ronaldo,kebyze mal Ronaldo tolko k dispozicii tak je toho viac

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsou zase spekulace. Já zase můžu namítnout, že proti AC a týmům z La Ligy, s kterými nehrál, by se prosazoval hůře než proti poslední pětce, které nasázel 73% svých gólů. Tohle jsem ani nechtěl zohledňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Xerez 4

Marseille 4

Curych 2

Malaga 2

Zaragoza 1

La Coruna 1

Espanyol 1

Villarreal 1

Almeria 1

Iba 2 goly superom z hornej polovice tab., z toho jeden z PK. To ze niektore tazke zapasy nehral je jeho minus, nie nasa starost,..vzhaldom aj na okolnosti

Reagovat
blaugrana

BY ma zaujímala, že koľko gólov strelil dokopy teamom ako Arsenal, Chelsea a Live za jeho pôsobenia v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

A gól proti Villarrealu dal, když se ponorky nacházely ve srabu. No co je to za hráče?!

Reagovat
madridcan

tak dalsia vec je,ze cez AC oba zapasy bol zraneny,proti atleticu a seville tiez,proti barcelone nabehol po zraneni a proti valencii mal trest

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já to nemyslel úplně vážně, on zatím moc šancí se předvést neměl, i když tu Valencii neberu, za tu si může jenom sám, blbec. Každopádně nemít na kontě 4 góly proti Marseille, potvrzoval by svoji pověst z Anglie pořád.

Reagovat
madridcan

skoda,ze ho Diawara skosil vtedy,myslim si,ze doma to mohol aj hattrick byt

Reagovat
smazaný uživatel

jakou povest?

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle jednoho z nejhorších hráčů na hřišti, pokud hraje proti týmu s kvalitní obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to je mi novinka te o tom nevim, a to Man Utd sleduju uz asi 7-8 let kazdej zapas...A pak Messi si proti tymum z Anglie uz vubec netukl..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak ve finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis jak?pokud myslis Ronalda, tak proti Chelsea byl nejlepsi na hristi, proti Barce byl jedinej, kdo neco udelal, tak zklamali jini hraci, hlavne od Rooneyho sem cekal vic, ale vlastne cela ta taktika na 5 zalozniku byla ohovnu, ale zase Messi proti united vynikajici, da se rict, ze po golu Etoa uz to byla mensi exobice ze strany Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to narážku na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz si vzpomenu na zapasy obou proti Chelsea v LM, ktera ma nejlepsi obranu, tak Ronaldo prejel Messiho na cele care. Ronaldo celej zapas prohranel Essina a celou obranu, dokonce dal i gol, naopak Messi si netukl jako cela Barca, a nebyt rozhodciho, kterej nepiskl minimalne 3 jasny penalty, tak by to byal jasna zalezitost Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neni to pravda ze?!

Reagovat
smazaný uživatel

Není to z mé hlavy, anglickou ligu zmáklou nemám. Dřív se o tom tady v diskuzích psalo, i když co teď koukám na poslední sezonu u Úček, prosazoval se i proti tomu lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden by az povedal, ze v spanielskej lige zostupia tie timy, na ktorych sa Ronaldo najviac vyblazni

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme teda, že si občas dá i nějakýho vlastence

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná statistika.

Reagovat
One-Real

Nechci ti do toho kecat, ale baví se tu hlavně o golech..

Reagovat
smazaný uživatel

Oceňuji, že mi do toho nechceš kecat, ale řeší se tu i jiné věci než góly. Například otázka komplexnosti obou fotbalistů. Nesmíš číst pořád tak horlivě.

Reagovat
One-Real

Já mluvím o golech...horlivost mého čtení si vytáhl kde?..

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nechápu, proč s tím reaguješ na můj příspěvěk, když já se zcela evidentně jenom o gólech nebavím.

Reagovat
One-Real

blbě jsem to ted řekl, trošku unáhleně sem zezačátku myslel, že reaguješ na diskuzi o goléch (víceméně na příspěvek Al Caponeho)..zajímavější by ta statistika byla kdyby měli těch zápasů odehránou "stejně"..uvidíme po sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je škoda, že má Leo takový náskok, mohlo by to být ještě zajímavější. I když sezóna je dlouhá, takže se může stát cokoliv. Ale myslím si, že pokud se Messi nezraní, Pichichi je jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz tak rikas o ronaldove povesti z anglie, najdi treba kolik dal za posledni 4 roky Ronaldo golu proti Big four a kolik dal Messi proti Realu,Valencii a Seville. Nebo zjisti kolik golu dal jeden z individualni akce a kolik dal po golove prihravce spoluhrace..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná zítra, teď se hraje v Seville.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dal Realu 6 gólů, Seville 5, Valencii 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Seville těch golů dal podle mě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, máš pravdu, já nepočítal letošní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

co to? Jsi mimo

Reagovat
One-Real

viz trošku výš nad tvym příspěvkem

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ronaldo je daleko golove prodiktivnejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Kristián zase promluvil..

Reagovat
smazaný uživatel

týjo to je srandy kopec..

Reagovat
smazaný uživatel

Vskutku zajímavé výsledky, nechtěl bych na PD sázet pravidelně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je daleko lepsi jak Messi, v rychlosti jsou na tom podobne, Messi sice dokaze udelat cely hriste, ale hlavicky ma lepsi Ronaldo, strely, primaky, centry, klicky a paradicky ani nepocitam, co se tyce zapasy/goly tak Ronaldo je na tom taky lip, tkze me z toho jasne vypliva kdo je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
blaugrana

Furt dookola to isté. Ako keby to nebolo úplne jedno. Bezpredmetné diskusie.

Reagovat
2miguel1

si zabil

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nelibi?

Reagovat
madridcan

nic len pocuva Rytmusa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi du koukat na Santos, jestli da Robi gol..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, parádičky ten jejich souboj rozhodly

Reagovat
smazaný uživatel

ja napsal ze paradicky ani nepocitam :) to je proste neco na vic, bez ceho se fotbal da hrat a dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono jde o to, že Messi se s tím "svým" umí prosadit lépe než C.Ronaldo se svou komplexností a proto je lepší Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

nerek bych, pravda minulou sezonu mel lepsi, vyhral vsechno co se dalo ale kdyz si vemu samostene jen hrace tak mi jasne vypliva ze Ronaldo je mnohem lepsi a komplexnejsi a to nejlepsi fotbalista musi byt(neco jako Zidane, ten umel taky vsechno) ale Messi si zaklada svoji hru jen na rychlosti a hbytosi(coz mu casem muze opadnout) Ronaldo dokaze z kroku z 30 m dat gola, po rohu hlavickou, coz Messi hodne tezko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, co jsem psal.

A Zidane rozhodně komplexní fotbalista nebyl, ale stejně jako Messi si vystačil s tím svým.

Reagovat
smazaný uživatel

a co chybelo Zidanovy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tys ho někdy viděl vystřelit z větší vzdálenosti? Kolik dal gólů hlavou, když nepočítám dva ve finále MS, což je asi jako Messi ve finále LM? A co pressing, bránění, skluzy, rychlost?

Reagovat
smazaný uživatel

tak braneni myslim ze fkt utocnej hrac nepotrebuje, od toho jsou na hristy jiny ne? hlavou daval dost golu, a ve finale do predved(tenkrat mi bylo po asi 8-9 a od ty doby, byl Zidane muj nej hrac) a strely mel taky dobry, sice ne jako ma ted Ronaldo, Gerrard atd ale nemel je jako Messi, RObben atd.....tkze pro me ten hrac byl dokonalej, a takovej uz se dlouho nenarodi:)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavou dal dost gólů? Mohl bys krom toho finále nějaký uvést, stejně jako nějaký gól z větší vzdálenosti?! A co ta rychlost? Dokonalej hráč není! A už vůbec né tak zákeřný hráč, jako byl Zidane.

Reagovat
smazaný uživatel

a Zidane mel vlastne celou karieru na vrcholu, vcetne konce kariery tak byl vyhlasenej jako nej hrac MS, coz se mockrat nevidi, to je pro me pan hrac a ani kdyby se Messi a CR spojili tak to nebude hrac jako byl Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co třeba úvodní gól v Clásicu Real-Barcelona 4:2? To hlavou bylo, ještě si chudák dal o tyč... Nebo gól zdálky proti Espanyolu, to za něj ještě chytal Gorka Iraizoz, to bylo tuším 4:0. A jinak hledat superdokonalého hráče ve všech ohledech je trošku sisyfoská práce...

Reagovat
madridcan

za Juve dal golov z dialky az az

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi dal proti Gijonu... no jo, oba jsou to prvotřídní hlavičkáři.

Reagovat
smazaný uživatel

tak braneni myslim ze fkt utocnej hrac nepotrebuje, od toho jsou na hristy jiny ne? hlavou daval dost golu, a ve finale do predved(tenkrat mi bylo po asi 8-9 a od ty doby, byl Zidane muj nej hrac) a strely mel taky dobry, sice ne jako ma ted Ronaldo, Gerrard atd ale nemel je jako Messi, RObben atd.....tkze pro me ten hrac byl dokonalej, a takovej uz se dlouho nenarodi:)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to píšeš znova ?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by nepotřeboval? I útočník se musí zapojit do defenzívy. Uvádíš Gerrarda, který si svý odeved. Iniesty, který hraje podobný post taky, příkladů je spousty. Navíc hovoříme o komplexnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane nebyl rychlej ? nedaval goly z vetsi dalky? tak si zapni youtube a napis tam Zidane a uvidis kolik golu se ti tam ukaze jak daval z dalky

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nebyl rychlej a nedával góly z větší vzdálenosti. Já ho pamatuji už v Bordeaux, takže si nemusím nic hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakube, jestli znevažuješ Zidanovu střelu z dálky, tak se pak nedivím, že jej nebereš mezi absolutní elitu, jelikož jsi jej asi moc nesledoval. Ale jinak nic ve zlým, každej má svůj vlastní vkus.

Reagovat
homeles8

pár vlasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

nj vid finale LM, myslim ze aktualne je drzitelom ceny pre naj. futbalistu Messi tak neviem co tu vobec riesite.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si taky myslim ze vyhral zlaty mic Messi opravnene, proti tomu nemam nic, ale muj nazor je ze lepsi je Ronaldo a v tyhle sezone to dokazuje

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je tuto sezone lepší Ronaldo než Messi ? Možná tak v průměru golů na zápas, ale co se týče prospěchu pro tým atd. je lepší Messi

Reagovat
homeles8

Pro tebe je lepší Messi, protože fandíš FC Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

je produktovnejsi, prinos pro tym ma taky dost velkej a nevim jestli ma vetsi Messi pro Barcu nebo CR9 pro real to nwm, ale Ronaldo vlastne poslal real dal v LM a hra Realu s Ronaldem a bez Ronalda je upe jina, a ani jsem ja sam necekal ze az tak se chytne

Reagovat
smazaný uživatel

No to je teda uspěch že se díky němu dostal Real ze skupiny LM

Reagovat
homeles8

Pro tebe je lepší Ronaldo, protože fandíš Realu Madrid

Reagovat
X-bano-X

no o je taka debata. Ronaldo ma svoj styl ktory sa nie kazdemu paci. Ma vynimocnu strelu, ale ak si videl posledny zapas Barci tak si si mohol vsimnut jednu petelicu Messiho z miesta tak z 20 metrov kde brankar len vyrazal. Proste Messi to ma tiez v sebe len on z dialky nestriela kedze sa vie bez problemov dostat blizsie. A dalsia vec je ta ako to uz niekto pisal C.Ronaldo zatial v dolezitych zapasoch vyhorel. Bolo to tak v Anglicku a zatial v La lige nic dolezite nehral cize psychicky je dost labilny. Videli sme to aj vcera kde sa mu v prvom polcase nedarilo a hned siel po kazdom strete na zem a hned za protihracom. Tusim tam jednemu hned oplacal. Proste ked sa dari je spicka ale ked to nejde tymu tak je aj on 0. Zato Messi je casto rozdielovy hrac ktory vie zapas vyhrat aj sam a to dokazal uz mnohokrat.

Reagovat
homeles8

to nemá cenu, on ti tu dá nějaký příklady, kde Messi hrál blbě a Ronaldo rozhodnul sám velkej zápas takže bych dal LOCK tohodle vlákna

Reagovat
smazaný uživatel

presne, chces rict ze Ronaldo nedokazal rozhodnout zapasy, kde se jeho tymu nedarilo, nebo ze nebyl rozdilnym hrace??..a taky ze v dulezitych zapasech vyhorel? porti Barce byl nejlepsi na hristi, v dobe jak byl na hristi byl i Real lepsi, po jeho odchodu byl Real polovicni. A taky delas, jak kdyby Messi taky nevyhorel v nekterych dulezitych zapasech, treba porti Chelsea v LM. a Taky mi rekni, ze by vzal Messi balon, vystrelil z 30metru a rozhodl tak zapas (co udelal Ronaldo proti Portu), a to myslim v dulezitym zapase, a ne proti pralesakum z Primery..

Reagovat
X-bano-X

Proti Barce sa v LM nepresadil, Messi nahral Iniestovi na gol proti Chelsie, netusim o com to tu tocis. Proste je to znamy fakt uz velakrat preberany ze Ronaldo je (zatial) v dolezitych zapasoch polovicny.

Reagovat
homeles8

jo, ale Messi taky........ tydle 2 hráči jsou úplně stejný, ale jeden je malej dlouhovlasej týpek a druhej je velkej nagelovanej týpek, nevim vo co vám furt de

Reagovat
smazaný uživatel

vubec se neprosadil, byl ejdinej, co tam enco vymyslel a aspon trochu ohrozil branku. Messiho sem si poradne vsiml jenom pri golu, jinak asi tak stejne jako Ronaldo, i kdyz messi byl videt asi vic, ale to jen kvuli tomu, ze Barca vedla a kontrolovala zapas, za to United az na par Ronaldovejch strel nic nepredvedl. Jinak ze nahral Iniestovi na gol, to ej dobrej argument , to byla prihravka asi na 10mentru, takze uplne normalni prihravka..Jinak Ronaldo zahral proti Chelsea v LM 3lkrat lip, nez Messi. Pak pred dvouma rokama byli an hristi videt asi tak stejne malo, Messi vubec nevedel na Evru, presel pres nej asi jednou na zapas, Ronaldo taky mco nevedel na Zambrotu az na par vyjimek..

Reagovat
smazaný uživatel

ROnaldo uz kolikrat rozhodnul, tkze bych netvrdil ze kdyz se tymu nedari tak ani jemu(zrovna ted se mi vybavil zapas Man und vs Portu, kdyz se Man vubec nedarilo a on ji vypustil asi z 35m a rozhod) a takovych zapasu bylo vic, tkze bych tohle netvrdil...a ten gol Messiho jsem videl a byl fkt hezkej, ale kolik jich on da takovych za sezonuz? 2?3? vic asi ne za to Ronaldo skoro co gol to nadhera...me se proste vic libi styl Ronalda a neni to tim ze jsem zaujatej a fandim realu, uz v Man Und jsem ho obdivoval....ale zas se kazdymu libi neco jinyho to nikomu neberu

Reagovat
smazaný uživatel

"zrovna ted se mi vybavil zapas Man und vs Portu, kdyz se Man vubec nedarilo a on ji vypustil asi z 35m a rozhod"

Nedával on góla v 5. minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

dával

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale jestli pamatujes tak zapas v PL pred tim s Portem Man Und nehral nic moc, a bylo jasny ze proti Portu to bude tezky, a Ronaldo rozhod delovkou a uklidnil je tak ale napsal jsem to spatne moje chyba

Reagovat
homeles8

vždyť to říkám a jeden z Barcelonských ti teď řekne, že to bylo jen párkrát a že to nebylo tak důležitý a Messi to rozhoduje furt a že rozhod i finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce defensivy Messiho a Zidana vubec nemuzeme srovnavat http://www.youtube.com/watch?v=Isuu4z1olrM....jinak souhlas Leo je podstatne lepsi tymovy hrac...uz se to tu nekde resilo, ze pokud Real vyhrava a Ronaldo dava goly tak jeho ego roste a mysli si, ze si muze na hristi delat co chce viz. dvouzapasovy distanc za loket, vylouceni za sundani dresu atd.....a co se tyce strely tak jeho gol proti getafe kdy mic cast drahy leti vedle a nakonec zapadne do brany .....to se opravdu vzdy nepovede

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ja se mu nedivim ze obcas vraci a fauluje, tobe by se asi taky nelibilo kdyby te nekdo celej zapas drzel za dres a fauloval

Reagovat
RMCF

Messi je zas mnohem kreativnější může se stáhnout hlouběj a tvořit hru a pro křídlo nebo podhrotovýho hráče ty hlavičky až tak důležitý nejsou. Taky bych dodal, že u Messi mě příjde víc "fotbalové inteligence" a je týmovější hráč. Ronlado má zas to neuvěřitelný zakončení střelu, fyzické dispozice, prostě těžko porovnávat, i když hrají na stejné pozici tak je každej uplně jinej hráč, já osobně mám radši hráe jako Messi, ale to je hodně subjektivni. Idealka by bylo mít je v týmu oba každýho na jedné straně, ale to se asi nikdy mimo nějakých exibicí nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Ibru

Reagovat
blaugrana

200. pre výhru Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

To taky

Reagovat
smazaný uživatel

V základu Jeffren, jinak očekávaná.

Reagovat
X-bano-X

Juuu tak ocakavania su velke. Uz dlho som sa na zapas tak netesil. Minule sme hrali famozne tak snad v tom budeme pokracovat.

Reagovat
homeles8

222. pro 22. kolo 2.nejlepší ligy

Reagovat
X-bano-X

Nehralo sa v Anglicku uz 26 kolo?

Reagovat
homeles8

co já vim

Reagovat
RickNash

Reagovat
homeles8

a naíc, Anglicko má 3. nejlepší ligu

Reagovat
smazaný uživatel

když už se tu zase dohadujete kdo je lepšáí tak za sebe dávám názor že Messi, to je prostě geniální hráč a pro mě je o level výš než ronaldo a všichni ostatní, je nejlepší střelec PD, loni nejlepší střelec LM navíc jeho přihrávky a celkový styl hraní je vážně skvělý, co jsem viděl zápasy tak proti silným týmům je Ronaldo fakt neviditelný, to Messi dokáže udeřit i proti silným týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

to je přece jasný....

Reagovat
smazaný uživatel

nevsim sem si, ze by proti silnym tymum Messi ronalde predcil..

Reagovat
homeles8

tak bacha, Messi nahrál na gól Iniesty proti Chelsea..... Ale že mu míč dal zadarmo Essien do dobrý pozice na přihrávku a že Jinak hrál celej zápas hovno, to už nezmíní nikdo. To samý Ronaldo ve finále proti Chelsea. Dal vedoucí gól, ale že jinak nebyl vidět a že nedal penaltu, to už by ten, kdo by tim finálem Ronalda obhajoval, nezmínil.

Reagovat
smazaný uživatel

ta Messiho nahravka byla pozemi na 10metru, jinak ho celej zapas nebylo videt. To Ronaldo rpoti Chelsea dal gol, taky tam poradne zatapel Essienovi, mel tam hodne pruniku.To ze nedal penaltu je vec jina, pro jeho stesti to Terry taky udelal dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono je divny vid ze je Messi lepsi strelec jak Ronaldo kdyz odehral o asi 5 zapasu vic?

Reagovat
X-bano-X

uz nam to zacina tak pekny futbalovy zazitok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Hodte mi sem pls link na Barcu, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Capel dnes super vykon slusna nadeje

Reagovat
X-bano-X

Snad ne to co je za smolu uz aj Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Keita?

Reagovat
homeles8

no nic, začíná Barca..

Reagovat
homeles8

.. takže jdu spát dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná kvalita přes Sopcast 82153.

Reagovat
X-bano-X

o.o Ibra? co to ako bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Další zranění spíše defenzivního hráče? To už je skoro k smíchu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní akce Reyese. Radost pohledět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Tak toto bude zas zapas 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Proč špatné? Hoši, je ještě 80 minut. Nic se neděje. Mě zápasy s Atletama nerozhazují. Tam se může stát všechno

Reagovat
smazaný uživatel

to jeste otocite

Reagovat
X-bano-X

Ale zatial nas prehravaju

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím. Měli jednu gólovku a jeden náznak. My jsme měli tři dobré střelecké pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

tak inkasovany gol hned ze zacatku neni nikdy dobre....mas pravdu ze muze stat cokoliv...doufejme ze to bude jedna z positivnich veci pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

¨Forlan

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí sice parádně poznal, že to nebyla pentle, ale proč teda nedal Aguerovi žlutou za simulaci?

Reagovat
smazaný uživatel

nikde neni receno ze simuloval...ztratil balanc po kontaktu telo na telo....

Reagovat
smazaný uživatel

ne, že bych chtěl rozvíjet debatu zrovna s tebou, ale kontakt tam nebyl ani tělem. Prostě to zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím nic moc, mám chuť to vypnout, a dělat něco užitečnějšího (rozuměj učit se )

Reagovat
smazaný uživatel

to by jsi udelal nejlip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ti ten zapas prinese?(jeste takle zatim nepovednej) akorat zbytecne nervy v pr*eli, radsi se bez vzdelavat

Reagovat
smazaný uživatel

S Jeffrenem to bude ještě zajímavý.

Reagovat
X-bano-X

Inak trosku ma zaraza ze nehra poti Ujfimu Henry ale Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo ted ??

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pipko,malem 2:0 ..uff

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak co teď Aguero vymýšlel, to ví asi jen on

Reagovat
smazaný uživatel

...aneb jak zvednout adrenalin i bez Chygyho

Reagovat
smazaný uživatel

Tarzaaaaaaaan! Ale tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

lol aguero...takhle se zahazuje sance v zacich v krajskem preboru...

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že teda Madračky nastoupili ve velkém stylu. Narozdíl od naší zálohy, které vůbec nestíhá napadat a domácí mají na přihrávnky opravdu dost času. + ty náběhy jsou perfektně časované. Chce to změnu, nebo to dneska dopadne velkým nášupem

Reagovat
gonzalesl_is_back

Velká škoda Aguero...Barca nám ukazuje, co je to děravá obrana, konečně :-) Snad to vydrží! Atletico jedeme, Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

proc tomu puyolovi nepiskal ten faul na aguera? hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

konecne neco foukl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ale ta pencle nebyla;-)

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla no...

Reagovat
smazaný uživatel

ale toho puyola fouknout mel;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Olalá!

Reagovat
smazaný uživatel

hm,tak ja to vypinam 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju, tomuhle se říká fanoušek ...

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme to nebylo mysleno doslova,ale neco jako posmutneni..verim,ze to otocime :)

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem myslel!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou, kdyz se dari tak si fanousek kdyz ne tak to vzdavas vic takovych jako jsi ty

Reagovat
smazaný uživatel

precti si prispevek nad tebou a pochopis to :)...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól. Další krásnej gól. No, tak teď už nám teče do bot, pánové. Teď už to chce zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

pekny gol ale aj pekna chyba Valdesa

Reagovat
smazaný uživatel

co se to deje?

Reagovat
X-bano-X

omg

Reagovat
gonzalesl_is_back

Simaooooooooo, tak to je konečně večer jak má bejt

Reagovat
gonzalesl_is_back

Simaooooooooo, tak to je konečně večer jak má bejt

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 hosi? mno tak ze by se nam to zkratilo na 2 body?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle smrdí debaklem.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas neprehanej

Reagovat
smazaný uživatel

vsimnete si pohybu zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je v prdeli...sotva neco napisu a on da gol

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej nakup

Reagovat
smazaný uživatel

urcite lepsi ako Xabi Alonso,Benzama,Kaka ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s xabim si to nemyslel vážně že?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som to 100% tne vazne a za tym si stojim .... vsetci viete kritizovat Ibru ale aby ste sa pozreli do vlastnych radov to ani za b...a....

Reagovat
smazaný uživatel

s benzemou souhlasim z kaka da se rict že taky! Je na tom podobně jak ibra!! Ale xabi? toto fakt nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt na nom nevidim nic extra .... naopak ked sa clovek pozre na Arbelou,Ronalda tak tomu sa povedia podarene kaufy.... hlavne Alvaro ,.... za to co prisiel je to najlepsia posila...

Reagovat
smazaný uživatel

jj arbeloa nakup paradni! aji ronaldo se vyplaci! Posledni zapasy se zveda i kaka! Benzema mě vůbec nepresvedcil ale xabi! ten je užasný, ten stred snim vypada uplně jinak! Este nejak odstavit lass a dat misto neho nekoho mravneho a bude to ok!

Reagovat
smazaný uživatel

ok pripustam ze som povedal blbost ....ale napisal som len to co som si myslel ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam že si napisal blbost;-) je to každeho nazor!! Pro 99.9% fanousku je lass polo buh! ja ho v sestave nedokazu vystat! každy ma jiny názor! Tosame je tvuj prinos ibry a muj xabiho! Každy se na to dívame jinak !

Reagovat
smazaný uživatel

Coze odstavit Lassanu? A to fandis Realu Lassana je podle me spolencen s Essienem a De Jongem nejlepsi defenzivni zaloznika na svete. Zalohu Realu bez nej si nedokazu predtavit. Hraje uzasna, maka na 100%..Fakt todle nechapu..

Reagovat
smazaný uživatel

no sorry ale jeslti chces typickeho DM tak stokrat raci MOMA bych tam dal! Skvele pozicne, tvrdy, tak si predstavuju DM a ne lasse ktery tam nabeha 20km za zapas ale neodebere poradne jedinej balon

Reagovat
RMCF

To si snad děláš srandu Lass je skvělej v odebírání míčů a fantastickej v pohybu a i s míčem si rozumí. SLyšels někdy o hráči jmeném Claude Makelele Svýho asu hodnocen jako nejlepší DM na světě? ten je na tom s postavou stejně jako Lass i styl hry mají hodně podobný. Lassovi do něj chybí jenom víc zkušeností a klidu a naopak v některých činostech už ej ted lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

xabi a kaka zatim lepsi nez zlatan...

Reagovat
smazaný uživatel

kaka ? ved ten okrem 3 penalt ci kolko ich kopal a posledneho podareneho zapasu kde im to fakt slo paradne s Cristianom nic extra nepredviedol ... ak sa mylim pripomen mi neco .. nemam problem priznat ak poviem blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

dekují, za to ze jsem se mohl tak zasmat ...az bude mit Zlat takovy prinos pro tym jako Xabi nebo Kaka, tak pak neco pis

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš za jeho působení v Barceloně nebo celkově? Protože to byl Zlatan, který skoro sám vyhrával pro Inter tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemá cenu. Oni jsou naočkovaní pohádkářema z jejich fóra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...Real posiloval dobře.. A Barca Zlatanem taky jenom získala.. Náhodou to přidává na atraktivitě..

Reagovat
smazaný uživatel

odpověď na oba - neposuzuju posily Mordoru, posuzuju přínos Božího Syna, který je stále podceňován

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se taky Zlatan strašně líbí.. Říkám to pořád. Ale taky by se mělo uznat, že Madrid posiloval taky výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by jsi brát boží jméno nadarmo,to se nevyplácí

Reagovat
smazaný uživatel

mam rad ibru!! ale jestli mam vetsi prinos nez xabi? to nemuzes myslet vážně ani ty;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli myslíš forum Mamuta, Merenguese aspol., tak je hned vidět, žes tam nikdy nebyl, jinak bys takovou kravinu nenapsal...

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

myslýš v těch místech, odkud zavěsí balon do sítě?

Reagovat
smazaný uživatel

Olééé

Reagovat
smazaný uživatel

ibra olee

Reagovat
Xavi8

Zlataaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
X-bano-X

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Reagovat
Xavi8

Inac 1,5 luxus kurz 3 a viac golov mi uz vysiel uz len Bordoaux

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne,to to trvalo,jeste 2 :)

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze dal Zlatan gol ,ale stejne verim, ze Atletico vyhraje,..

Reagovat
smazaný uživatel

konecne Ibra..... Barca musi vyhrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle je fotbal, co bych na Barcu praktikoval já, pokud bych byl kouč soupeře. Žádné napadání obránců. To je proti nám jen plýtvání silama. Pěkně si počkat a tvrdě, důrazně a včas atakovat záložníky. Jsem překvapen, že zrovna takový analfabet, jako je Florés, tohle pochopí a tohle bude hrát .

Reagovat
smazaný uživatel

analfabet Flores

Reagovat
smazaný uživatel

ano, trenérský analfabet. Zatím mě tak připadá

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ho měl va Valencii rád a dokonce měl i výsledky. Bohužel letěl kvůli nelíbivému fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

to vypada na zajimavej zapas snad to katalanci neotocej, prtze kdyby prohrali tak v Madrid zustavaj vic jak 3 body

Reagovat
X-bano-X

Tak to bol flip

Reagovat
smazaný uživatel

Super Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

no po rohu se k nemu odrazil mic, dal gol, OK....ale ta jeho hra? ten pohyb? naprosto nulovy

Reagovat
smazaný uživatel

ale jasně, že jo. Hraje hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc ale prijde mi ze Eto byl pro hru Barcy o hodne platnejsi jak Zlatan, Barca dost vyrazne prodelala

Reagovat
smazaný uživatel

32. minuta a máme tu 3 kousky. Zápasy s Atletama jsou prostě takové

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Xavi8

Zlataaan skodaa

Reagovat
X-bano-X

Tak pani ....This is fotball.....

Reagovat
Xavi8

Messi dalsia sanca.....do polcasu by bolo super vyrovanat

Reagovat
smazaný uživatel

atletico naprosto prestalo hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi ukazuje, že ty parádičky opravdu vůbec neumí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra parádní klička, parádní střela

Reagovat
smazaný uživatel

nice ibra

Reagovat
Xavi8

Zatial Reyes

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes hraje prostě a jednoduše úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju na jeho zápas v Seville proti Realu Madrid.. To mu bylo nějakých 17 a hrál tak, že by mu mohli závidět nejlepší hráči té doby..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tenkrát jsme dostali 4 nebo 5 kousků...

Reagovat
smazaný uživatel

To už si přesně nepamatuju.. Ale pamatuju, že to byl jeden z nejlepších výkonů hráče vůbec. Všude se o něm po tom zápase psalo.. Najednou ho chtěli úplně všichni. Do teď nechápu, že ho ukořistil zrovna Wenger..

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prestrelka... pls, co keita?

Reagovat
smazaný uživatel

Do půlky to chce vyrovnat. Atleti byli jednu chvíli hodně opaření, čehož jsme nevyužili. Už jsme je zase pustili trochu do hry, ale už je to daleko lepší, než te začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Reyes, to je radost se na ty kluky koukat ... radost! A De Gea zatím hodně příjemně překvapuje!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Reyes, to je radost se na ty kluky koukat ... radost! A De Gea zatím hodně příjemně překvapuje!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, zrovna jsem chtěl napsat, že Jeffren zabránil prvnímu útoku Atletů na své straně a on ztratí míč ...

Reagovat
X-bano-X

Ten lopez by zasluzil zltu uz tam mal druhy flip

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď. teď má Jeffren první zářez na pažbě

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten aguero to tam slusne zazdiva dneska....

Reagovat
smazaný uživatel

arbeloa by měl kuna učit zakončovat :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Rohy jsou zatím nebezpečné od nás. Tak teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Atletico, dajte tých hádzanárov

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERNÝ FOTBAL..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím spokojnosť!

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
blaugrana

Z tej laxnosti mi je zle...

Reagovat
smazaný uživatel

prvni polocas zaslouzene vedeni atletica....barcelona zacala trochu hrat az po 2.golu a to muzou byt radi, ze dostlai jen dva, protoze obrana je trosicku pruchozi.....

Reagovat
X-bano-X

Polcas krasny z oboch stran, Atleti krasne goly, rychle utoky, Barca zas pekne narazacky skoda par chyb ale je to otvorene.

Reagovat
blaugrana

Nj, góly dali pekné, horšie je, že pri nich značne asistovali naši hráči. Xavi dnes nemá svoj deň.

Reagovat
smazaný uživatel

tie dresy barcelony su fakt pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom smiesne ?? nahodou vyzeraju ako kuriatka ... a dnes tie kuriatka vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ale tady snim musim souhlasit!! fakt se mi taky líbí

Reagovat
smazaný uživatel

jj to mas pravdu;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, moc pěkné. Pokud se nemýlím, jsou to dresy udělané k nějakému výročí a letos se začali používat jako venkovní místo těch přiblblých růžových

Reagovat
smazaný uživatel

za to tie ruzove su otrasne ... ale tato kombinacia je fakt podarena .....

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ty růžový připadají skvělý, hlavně díky té kombinaci s tmavýma trenkama. Akorát nejsou zrovna tradiční, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem si tenhle objednával, během týdne mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti nakonec asi nebezpečnější, takže to vedení asi zasloužené. Nicméně je mi záhadou, proč zrovna v zápasech s Madračkama Barce selhává tolik obrana? To není poprvé a asi ani naposled, kdy naši defenzivní hráči hrají s Atletikem jak banda školáků. Ale hlavně, že je sranda a je se na co koukat .

Z našeho mužstva nejlepší v první půli asi Leo. V závěsu za ním asi Ibra. Nejhorší zatím dost očekávaně Jeffren. To byl opravdu nepovedený kousek, ho tam dát a do druhé půlky už by tam nastoupit nemusel .

V mužstvu Atletů zatím kraluje Reyes a nejhoršího tam vidím Aguera. Nechci to zakřiknout, ale jeho koncovka je zatím dneska dost špatná.

Do druhé půlky bych, být Pepkem, upozornil na ty kolmice, tzn. lepší napadání rozehrávajících hráčů domácích záložníky a lepší obsazování soupeřových hrotů našimi stopery. Dopředu, řekl bych, že by se nemuselo měnit nic. Těch pozic, ze kterých šlo skorovat, tam bylo dost a když vydržíme, něco tam Zlatanovi spadne .

Pokud bych měl teď říct, zda bych na konci plichtu bral, tak musím neskromně napsat, že ne. Dnes na tři body máme (vím, proměnit Atleti svoje šance, tak jsme v loji) a chce to jen trochu víc koncentrace

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
X-bano-X

Aj Iniesta tam toho nebehal teda dost aj ked dnes mu tie pasy velmi nejdu. A hlavne dnes to nejde Xavimu

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi iniesta...zklamani xavi.....jinak ani ibra ani messi mi nepripadaji ze by nejak zarili...ibra krom golu a strely nulovy...messi to tam rozbiha dobre ale ztraci dost micu, kdyz voli klicku misto nahravky..

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je blazon ... schopny prejst cez 5 hracov.... a ta stabilita .... ten ked padne na travnik tak to uz fakt musi byt faul .... skoda ze nedava viac golov ...to by mal istu zlatu loptu ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dalo se cekat, ze s improvizovanou obranou se zapas mozna nebude vyvijet podle planu.....agüero nam dela potize....kazdopadne stav 2:1 dali sme kontaktni gol, potreba hrace spravne nabudit do druheho polocasu

Reagovat
smazaný uživatel

som fakt slepy ? alebo ten Milito vie aj nieco ine ako faulovat a pokazit prihravku ??? Barce strasne chyba Dani Alves .... to sa neda porovnat ked hra .. tie centre ....

Reagovat
X-bano-X

Alvesovi vyjde 1 z 10 centrov..na to by som sa zas dnes nevyhovaral. Skor si myslim ze chyba Abidal. Na Alvesovom mieste by hral Maxvell.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas předtím, než se zranil, tak Alvés rozhodl jen a jen sám svými centry

Reagovat
X-bano-X

Ten gol teda mal byt center..sry s tymto nesuhlasim to ze mu ako bekovi vyjde 1 center z neho extra hraca nerobi. Abidal ma teda centre o 100% lepsie. Proste mu vysiel 1 zapas ale kolko tych centrov zahodil....

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés měl před zraněním výbornou formu a chybí, ale zranění má každý tým. Musíme se s tím vyrovnat, ikdyž toho teď máme u defenzivních hráčů opravdu hafo

A Milito? Minule hrál velmi dobře. Dnes to nejde v obraně asi nikomu. Opravdu si neumím vysvětlit ty přihrávky, které nám tam prochází. Nicméně hrajeme v takovéhle obraně poprvné a chyby se daly čekat, kor proti takovým hráčům, jaké maj Atleti na hrotu

Reagovat
X-bano-X

Tak Atleti a ich fanuskovia mozu ist do prdele, sami pokracuju v akcii a ked ziskame loptu chcu zakopnut...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné vysunutí Zlatana. Škoda toho "tajmingu"

Reagovat
X-bano-X

Hmm tak Xavimu to fakt nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to vzal Pedro na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

jak sebou zlatanek mrsknul

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní akce na Ibru. já měl tucha, že to dneka bude jeho. Tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Má tam Barca na hrote Higuaína tak už vede 4:2 ...

Reagovat
X-bano-X

Sergio ma tou svojou laxnostou uz pripravil o par rokov zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Jeffren musí dolů. To smrdí průserem naprosto v každé akci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hořel celý zápas, Atlético je pořád trošku někde jinde než Culutral Leonesa.

Reagovat
Xavi

Tak hlavně to není ani jeho post, takže bych ho určitě neodsuzoval, v jiných zápasech za áčko už hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, třeba na Mistrovství klubů před tím zraněním se ukazál v superformě. Na beku včera prostě nestíhal, ale nikdo ho tu za to myslím nedosuzuje. Byl to Pepův pokus, který nevyšel, nebýt tak brzkého zranění Keity a vynuceného střídání, šel by podle mého z hřiště dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico udržať, na kom sa chytíte, ak nie na cirkusantoch a žongléroch?

Reagovat
X-bano-X

Mozno na uplakankoch a simulantoch z nedalekeho stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

To tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Dopi*e, Zlatane, už to prostě narvi...

Reagovat
X-bano-X

Bartra on

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřipadá mi to tak hladové, jak jsem si představoval. Chce to přidat. Atleti si tam ten gól sami nedají

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Carsel, paráda. Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Carsel?

Reagovat
smazaný uživatel

Carles, vole

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem asi unavenej...

Reagovat
X-bano-X

krsne meno 1 hraca?

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti začínají dělat, to, co dělat zrovna nemají - presing obránců

Reagovat
smazaný uživatel

A taky to začali řezat. Hlavně ne další ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

Lopéze nechápu - vezme kotník hráče a dokrve se bude hádat, že nic neudělal, kor, když už má hříšky z první půlky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatné. Druhá půlka prvního poločasu vypadala výborně a věřil jsem v otočení ještě požná před přestávkou. Teď se trápíme. Chce to impulz, ale máme už dvě střídání za sebou a Pepek asi nechce riskovat, kdyby se někdo zranil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tma!

Reagovat
X-bano-X

Tu krasne vidiet ze ked nam vypadne Xavi tak je to hroza a des

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mu to, no

Reagovat
smazaný uživatel

jinak mě přijde Bartra o 100 % lepší než Jeffren. Asi měl hrát od začátku, ale to nemohl nikdo vědět

Reagovat
X-bano-X

Ono Bartra je obranca tak by sa aj patrilo aby bol lepsi ako alternujuci utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši..

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio, tohle bylo opravdu debilní

Reagovat
Xavi8

Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz ne hazenkari, ale basketbalisti

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo vypadl mi obraz? ale prosim objektivne:-D

Reagovat
X-bano-X

Vysoka padajuca lopta trafila sergia do ruky a rozhodca mu dal zltu tot vse

Reagovat
X-bano-X

doplnim medzi laktom a ramenom

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan.. To by mohlo vyjít..

Reagovat
smazaný uživatel

výborný krok Pepka. Obával jsem se, že se k tomu neodhodlá a stáhne někoho jiného

Reagovat
X-bano-X

Bojan pome pome dnes sa predved

Reagovat
smazaný uživatel

jen pro info jsem teď dal dvojku na Barcu za 50 z kurzem 12. Chce to nějaký impuls

Reagovat
X-bano-X

50 euro? hmm chcem mat tvoju vieru

Reagovat
smazaný uživatel

kaček

Reagovat
herbage

Tos mohl rovnou hodit páďo z okna

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš?

Reagovat
herbage

To bylo snad jasný, že už to neotočíte

Reagovat
smazaný uživatel

jasný? Evidentně nesleduješ zápasy Barca vs. Matračky dlouhodobě. V nich totiž "jasný" není vůbec nic. Pokud je nějaký zápas, ve kterém se může na place stát vše, tak je to tenhle

Reagovat
smazaný uživatel

ten praporkář je slepej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chtel bych se zeptat, kdo je podle vas nejlepsi levej bek na svete?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Srna, Maicon, D. Alves.. Mezi těmi bych vybíral..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak levej.. Asi už půjdu fakt spát.. Ještě ta Martina ale

Reagovat
kubys

Reagovat
X-bano-X

nejaky mladik z brazilskej ligy tusim nejaky XY

Reagovat
herbage

levej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley Cole, Patrice Evra, vyrovnaně. Cole o chlup lepší směrem vzad, Evra směrem dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě určitě.. Podle formy se tam musí přidat i Cissokho, Arbeloa a Abidal..

Reagovat
smazaný uživatel

A Mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, Aly je moc borec, ten se mi líbí ze všech nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, Aly je moc borec, ten se mi líbí ze všech nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

To je těžký, když si ho asi v Realu ani pořádně neviděl..(snad se nepletu)

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme sa o tom, či patrí medzi naj. LB momentálne a nie o tom či som ho videl. A teraz k veci: samozrejme, že som ho videl, hrá spolahlivo,zaskakuje na lb slušne.Samozrejme, ale radiť ho medzi najlepších ?

Reagovat
X-bano-X

Abidal

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Je letos výbornej.

Reagovat
$dolar$

Neni letos vybornej, je lepsi nez v minule sezone, ale stejne tak rozhodne mezi nejlepsi nepatri...

Reagovat
kubys

Samozřejmě, že patří, ta tvoje vysazenost hraničí s fanatsimem

Reagovat
X-bano-X

hh tak toto je od cloveka co na barcu pozera tak na livescore silny post

Reagovat
X-bano-X

Abidal je v tejto sezone vyborny vzadu nepriepustny a v poslednom case dobry aj dopredu. Ma formu ako ked hral za Lyon.

Reagovat
$dolar$

Cashley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aly Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne John Arne Riise...

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

hochu to vubec..To je nejvic predsenovanej frajer..Solar, co hafo kazi..Jeste jak ho prirovnavaj ke Carlosovi je vrchol ..jinak treba osobne letos se mi strasne libil Assou-Ekoto

Reagovat
smazaný uživatel

Gianpaolo Bellini

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době Abidal, má neskutečnou formu, škoda že se zranil

Reagovat
Xavi

Filipe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reyes ve druhé půli horší (skoro neviditelný ... ), ale za první si zaslouží palec

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla tohle malá domů?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Xavi8

naozaj necakane od teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dneska ne...

Reagovat
X-bano-X

Tak neviem zaco ta zlta pre Ibru. Lopta bolo vo vzduchu cize ju brankar nemal v moci...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla malá domů naprosto jasná

Reagovat
smazaný uživatel

ne nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napjaty leckdy nejsem ani u zapasu Realu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

teda ten konec je katastrofální. Místo nějakého tlaku tam po sobě házíme balonem naprosto bez systému. Koukám jako blázen

Reagovat
smazaný uživatel

tak real ještě 2 body a má ji

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl nechápu jak může fanoušek Realu napsat, že by nejradši vykopal Lassanu

Reagovat
smazaný uživatel

Realu nefandia fanúšikovia futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

já jo

Reagovat
smazaný uživatel

Mas naprostou pravdu. Jemu fandi fanouskove DOBREHO (VYNIKAJICIHO) fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo futbal videli z vitríny, či latríny?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno odkudkoliv, ale hlavne ze se jedna o dobry fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Galacticos

Reagovat
smazaný uživatel

uplne normalne proste mi nesedi! co na tom nechapes?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co ti na nem nemuze sedet..mozna tak barva pleti, jako cernoch se ti nehodi k teplouskovi

Reagovat
smazaný uživatel

ty si idi*t!! panejo

Reagovat
smazaný uživatel

spis ty. Herne tam sedi i tem, co real nesnaseji, takze v tvym pripade musi jit o sympatie..

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu co tu motas barvu pleti a nejake teplouse! Nahore sem psal že na jeho misto bych dal MOMO ten je taky cernech! Jen rikam že mi tam nesedi a co? tak jak ty nejsi trener realu nejsem ani ja takže kdo tam bude nevlivnime ale názor muzeme mít jaky chcem! Na lassovi se mi nelíbí jak tam pobíha jak splaseny!! To co on odebere pri tom behani momo odebere na miste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych spíš vykopnul tebe, z tejhle diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo narážaš na farbu pleti, so Solom Campbellom by si rozumeli aj mimo ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

ja na nic nenarazim..Je jeden z nejlepsich hracu Realu, a taky jedinej cernoch, kterej nastupuje pravidelne a on by ho chtel vykopnout, tak mi to tak rpide..

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

lass je výbornej , nemá kolísavý výkony a nenasazoval by ho jenom s prominutim magor

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak s De Jongem a Essienem jsou nej def. zaloznici sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi subjektívne Ja by so mal tiež svojich best záložníkov na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Povidej, treba sem na nekoho zapomel

Reagovat
smazaný uživatel

mascherano??

Reagovat
smazaný uživatel

mozna Mousa Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

momo, xabi alonso,gago.....ne to byl vtip!!! Ale i tak bych je tam daval raci nez lasse

Reagovat
smazaný uživatel

a ten momo je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

M. Diarra

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, tak to je Lass tak 5krat lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

to zase nie.. ale je lepsi to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini? Mascherano? Veron (ešte hrá)? Van Bommel?

Reagovat
smazaný uživatel

van Bommel se mi mco nelibi, Verona sem tak 2-3 roky hrat nevidel..Jinak s tema dvema souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

výbornej jak dozadu tak i dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Vickyho výkop na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný víkend

Reagovat
smazaný uživatel

posuzuješ víkend podle toho, jak dopadl fotbal? To tě teda lituju

Reagovat
smazaný uživatel

Zase provozuješ svou oblíbenou disciplínu? Co ty víš, co všechno se mu za víkend povedlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sala la la la....Hned tabulka vypada lepe

Reagovat
X-bano-X

Tak skoda ale Atleti si to zasluzili no, su prvy co nas porazil nech si to uziju.

Reagovat
smazaný uživatel

atletico vyhralo zaslouzene....melo vic sanci, nedelali chyby v obrane..narozdil od farsy....a zlatan predvedl nejrychlejsi pohyb v 92.minute kdyz bezel podat balon :D

Reagovat
kubys

Tak Braca padla, Třebíč remizovala, teď už jen aby Američanky daly těch 16 a jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi z Třebíče, nebo jsi měl jen vsazeno?

Reagovat
kubys

Na remízu Třebíče jsem měl vsazeno asi už 5 kol po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

aha, už jsem myslel, že tu mám krajana . Zatím je z okolí jen ostuda muzajz

Reagovat
Tsigi

Polná - nejlepší město Vysočiny

Reagovat
Xavi8

Aspon ze som vyhrat tiket ale slaba utecha...

Reagovat
smazaný uživatel

ale chleba bude levnější

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti si to zasloužili. U nás jsem čekal nějaký dlouhodobý tlak a větší vůli jít za gólem. Atleti dneska tu obranu (a to hlavně při standartkách) neměli ze železa a dalo se to. Ale není vždy posvícení a prohra zrovna s Atleticem mi vadí nejmíň.

Už to tady jeden kolega psal - přesně tohle udělá z naší hrou to, pokud se nedaří Xavimu. Nevím, čím to bylo, ale věřím, že to byl ojedinělý úkaz. Možná chtěl ukázat vedení, fanouškům a mě, že nákup toho Fabregase zase není tak špatnej nápad ...

BARCA, BARCA, BAAAAAAARCA

Reagovat
X-bano-X

kolega

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak sorry, se neurážej. Máš mít nějaký normální nick, co se dá zapamatovat

Reagovat
X-bano-X

hh ja sa tak volam za to moze tatka

Reagovat
$dolar$

Parada Atleti

Reagovat
gonzalesl_is_back

Zasloužená výhra Atletica, super kompaktní obrana, co jsem u nich snad ještě neviděl :)) Perea Souboj v záloze a bojovnost Na Barce se projevila podle mě dost absence Abidala a Alvese, dneska celá obrana až na částečně Puyola a toho mladíka co neznám uplně na ručník....

Super víkend, Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhra doma som tvrdil ze barca nevyhra kopec chybajucich hracov priniesol svoje ovocie

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra = 112 euro

Reagovat
Gazza.8

dík atleti...udělali ste mi oooobrovskou radost

Reagovat
Darren Fletcher

jupi barca pukla, skoda, ze sa to nepodarilo aj interu, bol by to celkom pekny vecer

Reagovat
blaugrana

Tak a je to tu. Raz ta prehra musela prísť, verím, že to tím posilní do ďalších bojov. Práca obrany bola dnes v skutku tragická, Carles na všetko sám nestačí, Milito , Maxwell hrôza, Jeffren no comment, ale potešil Bartra. Záloha taktiež bieda, Xavi dnes postrácal neskutočne vela lôpt a často alibisticky rozohrával. , Sergi to tiež často riešil horšie než zle, Andres výborne. No a čo sa útoku týka, tak Pedro dnes na 4- , Ibra, aj keď dal gól, tak zasa nič oslnivé a Leo ? Snažil sa, ale obrana si ho postrážila.

Reagovat
X-bano-X

To sa tu nazberalo fanusikov Atletov , ci skor neprajnikov Barce..

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle už jsem si zvyknul. Prostě je těch šest titulů jak červený hadr na býka .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak prvni prohra v lize ......s takovouhle obranou se zkratka vyhravat neda.....milito jednoznacne , xavi dnes .....hra barcy uz je proste okoukana, bylo to tu zminovane minuly tyden a tyden predtim taky, takze neni az takovym prekvapenim ze takticky jseme dnes byli horsim tymem....zhruba mezi 60. - 70. minutou zacal byt zapas dost nervozni a rozhodci nesetril kartami.....od tohoto momentu je patrna bezradnost hracu a prestavam verit zkorigovani vysledku.....jinak rozhodci ibruv spatne posouzeny ofsajd, tezko rict jestli by ztoho neco bylo a mala domu NEPREHLEDNUTELNA.....

Reagovat
smazaný uživatel

stejny offside neoffside byl zamavany a odpiskany i prvni polocas v neprospech atletica....a ta mala domu? vazne myslis ze v takovem momentu a situaci bude obrance umyslne nahravat golmanovi?

Reagovat
smazaný uživatel

a on mu v tom momentu a v takové situaci vážně nahrávat nechtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

mic vrchem..spis to vypadalo ze si to chce stahnout na spicku a zahrat popripade do auto po jeho prave ruce, taky se tam po kontaktu s micem podival...pochybuju ze by riskoval nejakou takovou nahravku dozadu umyslne...

Reagovat
smazaný uživatel

o čem pochybuješ nebo nepochybuješ, to je mi u řitního otvoru, nahrál to gólmanovi, který to chytnul do ruky. Není, co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

"nahral"

Reagovat
smazaný uživatel

proboha, nevím, co řešíš. Prostě udělal, co udělal a porušil tím pravidla. Nebo myslíš, že hráč taky fauluje ve vápně úmyslně? Nebo hraje rukou ve vápně úmyslně, aby kopal soupeř pentli? Prostě to tak je - zahrál to tak a gólman to chytat neměl. Nerozhodlo to o ztrátě bodů, ale nechápu tvoji snahu tuhle naprosto jednoznačnou situaci omlouvat nějakým chtěním nebo nechtěním ...

Reagovat
smazaný uživatel

srovnáváš neúmyslný faul, a neúmyslnou příhrávku golmánovi? :D tak to respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že zrovna u posuzování "malé domů" je kritérium chtě/nechtě celkem důležité.. proto je třeba srovnání s faulem zavádějící..

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi tu situaci? Ta přihrávka byla dost jasná (mě teda jo ...)

Reagovat
smazaný uživatel

nene, zápas jsem neviděl, ale myslím to všeobecně.. nedá se srovnávat neúmyslný faul a neúmyslná malá domů..

Reagovat
smazaný uživatel

koukni se na tu situaci. Pokud takhle "přihrál" nechtěně, tak nevím, jaká malá domů už by se pískat měla

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že třeba v tomto rozhodčí nepochybil (záběr jsem neviděl a nevím kde bych ted mohl vidět), ale tady jde o to, že to přirovnání k faulu nebylo z nejšťastnějších.. tady jsou ta pravidla jasně nastavená

Reagovat
smazaný uživatel

OK, přiznám se, že pravidla ohledně malé domů doslova neznám (nakonec je to velmi řídký jev a dá se bez toho existovat), ale zítra se na ně asi mrknu. Zajímají mě

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to není něco, co bys musel detailně studovat, ale když ti to vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

ano, naštuduji to detailně a hlavně mě zajímá, jak je tam řešena ta údajná "chtěnost" a "nechtěnost" toho zákroku. A pokud je to další z věcí, co záleží na citu sudího, tak se zase a opět pořádně zasměju

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že jinak to ani vyřešit nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

a jen zmíním, že pokud by se malá domů posuzovala dle úmyslu, nemohla by se fouknout vlastně žádná, protože jen blb by přiznal, že přihrát gólmanovi opravdu chtěl ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je na citlivém oku rozhodčího..a obvykle to jde poznat celkem snadno

Reagovat
smazaný uživatel

u male domu je prave umysll celkem klicovy prvek.....a to ze do toho ted zatahujes nejake priznavani se nechapu..

Reagovat
smazaný uživatel

že se nechápeš, to chápu já vcelku dobře.

A ohledně toho přiznávání - nikdo do hlavy nikomu nevidí a pokud by šla i ta dnešní malá domů omluvit pro "nechtěnost", tak bych chtěl vidět ty ostatní malé domů, co budou "chtěné" tak, aby se to dalo pískat. To už by asi musel hráč opravdu sám sebe nahlásit, že opravdu přihrával

Reagovat
smazaný uživatel

priznavani se...proc bych nemel nechapat sebe? proste umysl je u male domu klicovy at se ti to libi nebo ne...

Reagovat
blaugrana

Ono bolo aj pri opakovanom zábere vidiet, že De Gea váhal, či loptu chytiť, alebo nie. Chytil, rozhodca neodpískal.

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

tak na rozhodci to nehazim to vubec....ale kolikrat je treba penalta za nastrelenou ruku....taky neumyslne....proste hrac nahral golmanovi nohou a on ho vzal do ruk=mala domu

Reagovat
smazaný uživatel

negeneralizova bych hru Barci. Prostě se to dnes nevedlo a to prostě proto, že to nešlo playmakerovi. Odsoudit hned naprosto všechno, nejde a ty to děláš jen z frustrace po prohře. Zejtra se vyspíš a uvidíš, že se zas tak hroznýho nestalo.

Jinak souhlas, že malá domů byla jasná. Ofsajdy se tomu praporkáři nevedli celý zápas - první půlku tam mávnul jeden neofsajd i Atletům. Asi má nějaké problémy s očima

Reagovat
blaugrana

Keby len on. Toto už je bežné, že offsidy sa pískajú, ako sa im zľúbi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to prostě nemoc pomezních. Už to tady rozebírám postopadesáté. Radši ten praporek třikrát zvednou, než by nechali dát někoho gól z těsného ofsajdu. Jsou to přizdisráči . Nicméně to není téma pro nás, ale pro FIFU, UEFU či jednotlivé svazy a jejich orgány. Ti musejí těm paňácům naordinovat, že maj nechat ty praporky dole, než podělat slibnou akci

Reagovat
blaugrana

Heh, pravda, ale oni to nie a nie začať praktizovať.

Reagovat
smazaný uživatel

měl bych se do toho obout sám. Myslíš, že by ze mě byl dobrý předseda FIFY? Už jsem o tom uvažoval dávno. Byl bych progresivním, pokrokovým, mladým, neokoukaným, ve společnosti oblíbeným a přesto při vyjednáváních tvrdým prezidentem. Můj program by byl vcelku jednoduchý:

1. omezit vliv velkoklubů na rozhodování "mé" organizace. Pokud by si chtěli založit svojí ligu, ať to udělají. Až jim to za dva, tři roky krachne, přijdou z prosíkem zpátky

2. Video a další technologie do fotbalu - omezení vlivu chybujícího lidského faktoru

3. další body vymyslím zítra v práci, ale ještě tam bude určitě něco v tom smyslu, že se bude zvlášť hodnotit atraktivita fotbalu a tým z pěknější hrou bude dostávat v každém zápase bod navíc (nehledejte za tím úlůitbu Barce, je to jen snaha o lepší zábavu pro lidi )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten poslední bod nic moc ani jako vtip

Reagovat
$dolar$

Celkove je to nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

tak bys mě volil dle prvních dvou bodů. To už je mi jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Si zabil! Ale nie, ak skutočne oplývaš všetkým, o čom si písal, tak máš moju podporu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak to tak po sobě čtu, tak čtvrtým bodem bude zopakovat si psaní "s" a "z" ve větách a pátým bodem bude předsevzetí, že už si ty příspěvky OPRAVDU BUDU před odesláním po sobě číst

Reagovat
blaugrana

My ti to odpustíme.

Reagovat
smazaný uživatel

chtel jsem jenom vyzdvihnout to, ze zdaleka nebyla nahoda ze atletico na nas dnes hralo to co hralo

Reagovat
smazaný uživatel

parada Atletico .. Reyes ich tam krasne vycvicil pred tym golom .. a Pereu som skoro nepoznaval .. uz len 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

na konci malo byt

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by to nebylo jedno..

Reagovat
smazaný uživatel

som perfekcionista

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Gracias, hermanos

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíme Martině

Reagovat
smazaný uživatel

kdy jede?

Reagovat
smazaný uživatel

ted

Reagovat
smazaný uživatel

jejda

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super, náskok 8 a půl vteřiny.. ale ted to teprv budou nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Sáblíková!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

4:02:53 !!!! Ted budeme cekat a trnout strachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě už je Martina vítězka teď. Šlo vidět, že do toho dala všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak!

Reagovat
smazaný uživatel

"v prvním poločase se barcelonští snažili a v druhém poločase zápasu dominovali." barcelona dominovala jo?

zdroj: fcbarcelona.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Dominovala? Dominanci si představuju jinak

Reagovat
smazaný uživatel

taky asi občas vytáhnu pohádky, co se píšou u vás.

Klubové weby jsou prostě klubové weby. Proto je nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Martinka paráda, paráda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hoší, tahle jízda asi rozhodne o medajlích

Reagovat
smazaný uživatel

vyjde to?

Vyjde to!!!

Reagovat
$dolar$

Snad jo

Reagovat
$dolar$

Hlavne uvidime co Beckertova

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle budou dlouhé 4 minuty..

Reagovat
$dolar$

Ale fuj 4 minuty, minimalne 4:03

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

teď tam vyšlápla z tratě Já to viděl

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak teď zas. Tak se to asi může ...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

jsem v tomhle sportu laik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

placka

Reagovat
smazaný uživatel

teda, koukám, že Sáblice jim natrhla prdel o dost hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne definitivně.. ale věřím

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle bude snad zlata, a neeee ze ne!

Reagovat
$dolar$

Chce se mi brecet

Mame placku

Diky Martino

Reagovat
Shevchenko

Placka je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

a zlatá placka?

Reagovat
smazaný uživatel

ooooo, to je velmi zajímavý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem hnusnej zákeřňák

Reagovat
smazaný uživatel

nervy nervy.. nechtěl bych být v jejich kůži

Reagovat
smazaný uživatel

já ani v jejich dresu (bych se do něj těžko soukal)

Reagovat
smazaný uživatel

Ony ho na sobě mají jenom namalovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme zlato, my chceme zlato

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj...

Reagovat
$dolar$

Pane Boze 2 vteriny je docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

zlobte se na mě nebo ne, ale Martina je opravdu dost ošklivá ženská ...

Reagovat
$dolar$

Je nadherna tou jeji osobnosti

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotím vzhled. Osobnost hodnotit můžeš jen omezeně. Ikdyž to, jak se prezentuje, ukazuje, že máš pravdu.

MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRTÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

A ty seš blb, vždyť je pěkná. Normální holka, jen není modelka

Reagovat
smazaný uživatel

hm, jak myslíš. Já tě "blbem" nazývat nebudu (je jedno, co si myslím) a napíšu zfleku, že se mi vizáží nelíbí

Reagovat
herbage

Nelíbí a ošklivá je trošku rozdíl, ne? Kdyby napsal že se ti nelíbí, tak tě netituluji blbem

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se mi nelíbí, tak mě připadá ošklivá. Dál to netřeba řešit. Možná jsem si měl svoje vjemy a dojmy tohohle druhu nechat pro sebe, ale prostě jsem to napsal, no ...

Reagovat
herbage

Napsal si, že je to dost ošklivá ženská a přišlo mim, jako bys mluvil za všechny, ne řikal svůj názor. Mimoto, přijde mi to vůči ní ošklivé, protože vážně mi nepřijde ošklivá a přijde mi i sympatická. Tak příště zkus volit lepší slova nebo taky budu psýt že vypadáš jak plešatý Quasimodo

Reagovat
RMCF

V tomto s Jirkem souhlasím, taky sme se o tom u zavodu s přítelkyní bavili, ale radši bych byl "nepřilíš vzhledný" (aby to zas někoho neuráželo), jak Martina a uměl to co ona, než být nějakej krasavec/krasavice a nic neuměl... navíc povahově mě připadá jako hooodně velkáá sympaťačka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je pěkná, v těch kombinézách nevypadá snad kromě té brunetky dlouhovlasé, ani jedna pěkně...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me si Martina nezaslouzi, aby o ni nekdo rikal ze je oskliva

Reagovat
smazaný uživatel

vyjádřil jsem názor, se kterým můžeš či nemusíš souhlasit. Už jsem psal, že jsem si ho asi měl (kor teď) nechat pro sebe.

Reagovat
Xavi

Mně se líbí, hlavně postavu má parádní, viděl jsem jí někde v časáku, kde měla tričko nad břicho a nejvic vypracovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že ty si hezkej kluk

Reagovat
F.Torres

toto může napsat jedině blb, vona nám vyhraje zlatou a ty takhle, tedka ses teda fakt projevil, je mi z tebe na

Reagovat
$dolar$

to se mi nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

hm, hm, hm. Teď bych to pade na zlato nedal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarjjá Ježišmarjá, co se to děje? Mele z posledního?

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!

Reagovat
$dolar$

Je to dobry

Reagovat
smazaný uživatel

SÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBLLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Shevchenko

Ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

respekt! obrovská gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

aMAME TLATOO

Reagovat
$dolar$

JE TO DOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Fenomální výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně sem jí to přál. Je to sympaťačka, oddřela si to a právem dosáhla na nejvyšší metu. Gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Marťas umí . Prostě umí ...

Reagovat
herbage

Joo, joo, kurva, zlato je domaaaaaaaaaaa. A rodilá Češka, ne jak Slováci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Tsigi

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jen hecuji

Reagovat
stas87

zrovna od teba by som to necakal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kroutíš očima? Ptám se vážně, ZOH a dění okolo vůbec nesleduju, ale z toho mála, co jsem nebyl líný si teď přečíst, nevidím žádný rozdil oproti všeobecně odsuzovanému Amaurimu, Camoranesimu nebo Almuniovi.

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

neni vina Slovenskej republiky,ze ju Rusky zvaz vy*ebal zo svojich radov a ze zije 3 roky na Slovensku

Reagovat
alcantara

podla mna je to v dnesnej dobe absolutne normalne, ked mozu byt uhrin ci chovanec cechmi, dobias zatial akymsi hybridom, tak anastazia moze byt slovenkou ako repa

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážu si představit, jaké výkony by musela podávat, kdyby měla tréninkové možnosti takové, jaké by si zasloužila ...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

MAZÁK KOLA - MARTINA SÁBLÍKOVÁ!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

*zlato

Reagovat
Shevchenko

Co všechno ještě pojede Sáblice?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ,že její top disciplína je 5000m, takže určitě tohle.. a dál nevim

Reagovat
Shevchenko

Top? Po tomhle jak dneska zajela bych řekl, že to bude povinost.

Reagovat
Shevchenko

Tak prý i 1500m.

Reagovat
herbage

Tam vyhoří

Reagovat
$dolar$

Nevyhori

Reagovat
herbage

Viděl jsi tu Nizozemku a další? Vždyť odpadli až po 2/3 závodu. Na poloviční trati je přesprintují, i když rád se budu mýlit

Reagovat
Josifek

To ale nemůžeš brát jako 100% platné měřítko, protože oni do toho šli teď s tím, že pojedou 3km, takže si samozřejmě museli dle toho i rozvrhnout síly, přece že teď měli třeba jiné závodnice první 1500m rychlejší než Sáblíková vůbec neznamená, že na trati na 1500m budou rychlejší.

Reagovat
herbage

To ano, Martina si na kratčí trať samozřejmě jinak rozvrhne síly, ale ty sprinterky nepojedou taky jako na 3km, ale pojedou ještě rychlejš

Reagovat
Josifek

Nevim no, podle mě to nemůžeš moc porovnávat podle tohoto a brát to jako nějaký vzorec, ze kterýho vyvodíš kdo jak na tom bude na kratší trati.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci se mýlit, ale mám pocit že jo

Reagovat
herbage

Dolar a spol., že vám to nebylo jasný. Já před každou jízdou říkal, že přepálí start a v závěru jim dojdou síly. U tý Nizozemky to bylo jasný hned, že odpadne. Všechny přepálily start jak kravky a jediná Martina rozložily síly rovnoměrně do všech kol a v závěru naopak finišovala, dala jim lekci z taktiky

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nekecej, že se ti taky nezvýšil tep

Reagovat
$dolar$

Kdybys mel Facebook tak vis, ze presne tohle jsem tam pred chvili napsal

Reagovat
herbage

Mně stačilo číst to tvoje: "Pane Boze 2 vteriny je docela dost "

Reagovat
$dolar$

Nesmis brat vsechno tak vazne

Reagovat
herbage

Na FB píšeš jedno a na EF druhé? To jsi potom těžký schizofrenik

Reagovat
$dolar$

Jenze FB se stava soucasti meho zivota a funguje jako me opravdove ja na netu... A tady na EF si muzu psat cokoliv a moc to neresim

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra...

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne. Spousta z nich jsou specialistky na kratší nebo jezdí 1500 a 3000. To není o žádné taktice, ale holt čím delší závod, tím líp pro Martinu, jenom ona to tempo udrží. Dopadly by stejně, i kdyby to nenapálily, některé napálily, protože bez rizika by byly bez šance úplně. Taktika nerozhodla, rozhodla kvalita. Na pětce jim dá o 7 vteřin.

Reagovat
herbage

Jo, to samozřejmě souhlas. Ona by jim i tak natřela prdel a ony neměly co ztratit. Ona byla prostě nejlepší, ale to že skvěle rozvrhla síly jí taky pomohlo. Kdyby přepálil start, určitě by pak neměla takovej náskok

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak teď jsem si všimnul, v jaké společnosti je pověšena naše vlajka. Z jedné strany Kuba, z druhé Čína . Doufejme, že organizátoři nepredikují nějaké společenské systémové změny u nás v republice ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

To zminujes schvalne, protoze tu je herbage?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne. Jsem těžce protikumunistický, ať je herbage vedle mě nebo třeba na Měsíci

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo si nevšimli, že u nás ty změny proběhly

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už snad jo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

snad všimli, nebo snad proběhly?

Reagovat
Shevchenko

Nebo si jen my myslíme, že proběhly.

Reagovat
smazaný uživatel

žijeme v Matrixu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že kdyby neproběhly, všiml by sis

Reagovat
Kily

stejně jako při zlatém závotě Neumannové v Turíně mi něco začalo téct z očí. Po jejím závodě na pětku budeme moci už v únoru vyhlásit nejlepší sportovkyni ČR za rok 2010

Reagovat
smazaný uživatel

já jen doufám, že Martině bude stačit být miláčkem národa "jen" jako sportovkyně a nebude se cpát do sportovního managementu s většími či menšími neúspěchy, jako výše zmíněná Káťa

Reagovat
herbage

Vždyť je jí kolem 20ti, co by se tam cpala?

Reagovat
smazaný uživatel

a? Káťa taky vyhrávala závody zamlada.

Reagovat
Kily

angažovat by se trochu měla, teď narážím na fakt, že u nás není ani jedna dráha a nemají tady kde trénovat mladí rychlobruslaři a mladé rychlobruslařky, což se následně odráží na tom, kolik lidí rychlobruslení provozuje. Martina je už teď suverénka a ve Vancouveru to jenom potvrdila, díky čemuž se u nás rychlobruslení ještě více zpopularizuje. Teď je pravý čas na to připravit se na příliv mladých zádovníků a závodnic

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

To mi přijde zbytečný, nejsou u nás k tomu podmínky

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy, stačí pořádná hala se zázemím...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tsigi

na mě vždycky víc působí závody, kde se předjíždí mezi sebou a ne na čas, takže Katku jsem prožíval víc

Reagovat
Kily

jj, jsem na tom stejně. Chtěl jsem, aby Martina jela v poslední dvojici (snad se to podaří na pětce), přece jenom je něco jiného křičet na konci "jeď, zaber" a skákat u toho, než třeba i sedět a křičet "zpomal"

Reagovat
Tsigi

zejtra nám to vynahradí Bauer

Reagovat
herbage

Kdy se jede štafeta?

Reagovat
Tsigi

nevím a jdu spát za 5 a půl hodiny vstávám

Reagovat
Kily

podle idnesu 24.2. v 11:15 vancouverského času, rychlobruslení bylo dneska u nás ve 22, což je ve Vancouveru 13, takže ve čtvrt na devět s tím, že hned po štafetě ve 22 začíná závod rychlobruslařek na 5 kilometrů

Reagovat
herbage

Jo, díky Jinak co se týče tvého nadšení ohledně rychlobruslení v ČR, tak bych takový optimista nebyl a místo hrrr stavět ovály bych to raději nechal jak to je. Vem si jakou má Nizozemí či Německo základnu a stejně na Sáblíkovou nemaj. To že budou u nás lepší podmínky neznamená, že budem mít v tomto sportu další úspěchy. Mimoto, naše země nemá v tomhle potenciál, do toho nikdo cpát prachy nebude. Takový ovál je náročný na plochu, na údržbu, navíc využitelný jen přes zimu. Kolo a běžky jsou mnohem nenáročnější

Reagovat
$dolar$

A tohohle se bojim jako velke blamaze

Reagovat
Kily

velká škoda, že klasicky se jede až padesátka, ale i tak by tam něco urvat mohl, i když tomu taky moc nevěřim

Reagovat
$dolar$

Bojim se bojim, podle treninkoveho zavodu dopadnul nejhure ze vsech cechu, jeho optimismus je ta tam, a navic ocekavani...

Reagovat
Kily

dneska s ním byl ohledně tohohle rozhovor a říkal, že pravidelně se jednou do měsíce jeden trénink nepovede a jemu to vyšlo na vancouverský trénink, i s tím tlakem je smířen a počítá s nim

Reagovat
$dolar$

Tak ja mu drzim palce

Reagovat
Josifek

No klasická 15km je jeho nejlepší, ale pro něj je taky hodně důležitý, když se nestartuje hromadně, nýbrž s intervalovými rozestupy a tak by se myslím ta dnešní patnáctka snad jet měla, to mu docela šance zvyšuje..

Reagovat
Arne

Přesně, Tehdy ten finiš, to bylo něco jinýho než jen koukat na soupeřky a sledovat čas.

Reagovat
F.Torres

stejně tak jsem to měl ještě u našich hokejistů

Reagovat
smazaný uživatel

nic, jdu spát. Za chvíli zase vztávám, kuwa

Reagovat
X-bano-X

Pozeram ze tu je to tak 150 prispevkov tazky offtopic ale tak gratulujem pekne tam slapala

Reagovat
smazaný uživatel

Super Gratulace do BC.

A ta vlajka Kuby ve mě rozpoutala vlnu vzpomínek z prosincové dovolené v té úžasné zemi.

Reagovat
Josifek

Mně se taky vůbec nelíbí, ale ošklivou bych ji nenazýval, zvlášť ne takhle veřejně

Reagovat
Josifek

To měla být reakce na Jiriho-fcb..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že reaguješ spíše na vzhled Sáblíkové.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
indy

Reagovat
Josifek

To jo, ale jen pro úplnost jsem radši dodal, že to mělo patřit k tomu jiriho vláknu.

Reagovat
smazaný uživatel

když já si nemůžu pomoct. Prostě si to myslím. Zda jsem to měl psát, to je otázka

Reagovat
$dolar$

Děti nosí na triku Supermana , Superman nosí na triku Chucka Norrise , Chuck Norris nosí na triku Martinu Sáblikovou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Reagovat
Potty

777. pro Sáblíkovou a Real Madrid. Dámo a pánové, děkujem .

Reagovat
smazaný uživatel

ufff, nedávej vedle sebe extrémně sympatickou Sáblici a extrémně nesympatickej Mordor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky mám z Realu tyhle pocity

Reagovat
smazaný uživatel

Pri pomysleni, ze Barcelona bude hrat s Realem se ti dela z tremy spatne od zaludku., protoze mas obavy? Neboj, to chapu

Reagovat
smazaný uživatel

1. nevím, co tě opravňuje k tomu, že bys mohll jakkoliv komentovat moje zažívací pochody

2. ne, trémou to není

Reagovat
smazaný uživatel

a) zaroveň nevim o ničem, co by mě neopravňovalo

b) netyka se to tvych zazivacich pochodu, ale schopnosti reagovat a vyrovnavat se se stresovou

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnavat se se stresovou situaci

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ano, neopravňuje tě nic, proto nechápu, proč se do toho pouštíš.

2. Stresové situace mě fotbal nepřipravuje. Pokud tobě jo, něco máš špatně. Koukám na něj, protože mě baví a způsoboval-li by mi stres, radši toho nechám. Mám ho v životě dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří,

a) Ja reaguju celkove na myslenkove ubohe pasmo, ktere tady rozvijime, protoze vety se pisou v kontextu. Takze, ja u tebe nic nekomentoval, jenom se se dotazoval, jestli to mas z tremy.

b) Ja jsem rikal, ze nevim o nicem, co by mi to zakazovalo. Ne ze nevim o nicem, co by mi to melo povolit.

c) ano, nekdy me fotbal stresove situace pripravuje. Zvlaste, pred zacatkem, kdyz jde o dulezity zapas. Stres je prirozena reakce, pri kterem se automaticky tele burcuje k vyssimu vykonu. To by si vsak mel vedet, protoze podle nekterych tvych prispevku jsi tady jiz skoro promovany psycholog amater.

d) Na zaver se dotazu, co opravnuje tebe komentovat, jestli mam spatnes fotbalem?

e) Nevim, co se te to hned tak dotklo, ale chapu, ze nekdo je na sebe vice haklivejsi, nez ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu dál prodlužovat tuhle bezduchou přestřelku

Reagovat
blaugrana

Hoši, roztrhajte si občianky!

Reagovat
smazaný uživatel

Ses dobrej Jiri, nejdriv si vytrhavas veci z kontextu a pak si jeste neco vymyslis a zacnes se s tim me nejak dostat. A kdyz se clovek ubrani, tak toho nechas. Tak pak priste nezacinej

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, tak já už nevím. Projdi si tohle vlákno. Nechci být jak děcko ze školky, ale ty ses navezl do mě. O nějakék "ubránění" snad psát ani nebudu. Já jen ukončil diskusi, která nikam nevedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna, když se Zlatanovi začne dařit a dá gól, tak Barca prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se mu zrovna zacalo darit...

Reagovat
smazaný uživatel

Je cas se zamyslet. Kdyz hraje Ronaldo, tak dava goly skoro jenom on. At hrajeme proti komukoliv a on je v sestave, tak dava okolo 80% golu Realu. Kdyz ale nehraje, na poctu vstrelenych golu to neni videt, ale davaji je ostatni. Zajimjavy fenomen. Taky kdyz byl v Manchesteru, tak Rooney taky nedaval tolik golu jak tuto sezonu....Zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně mě mrzí zranění Keity . Zase měsíc pryč. Poslední týden to na nás pořádně padlo ... A to jsem si ještě všimnul, že po jedné Aguerově akci se tam za sval chytal i Carles. V té chvíli ve mě fakt hrklo. To už by byla rána do vazu naší obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca titul.... ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát sme si nezasloužili s takovým přistupem určitě ne, ten první gol byl zbytečný, jak mohl Xavi zkazit takovou lehkou nahrávku pak už se to vezlo a do zápasu se nám nepodařilo vrátit, kdyby sme proměnili ty šance z prvního poločasu a srovnali tak by se to možná dalo urvat, takhle sme se v druhém poločase akorát trápili. Sice to jsou jen dva body, ale REAListi zase čekají jasnou výrhu v El Clásicu a doufám, že je to zase přejde jako minulej rok

Ted hlavně at se vrátí všichni zranění a zase to rozjedem

Forca Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Real z minulej sezony nemozes porovnavat s tymto, co sme videli aj na Nou Campe..

2. do Clasica uz mozeme byt kludne pred Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se pozastavil nad tím trápením ve druhé půli. Překvapilo mě, jak málo jsme se pokoušeli vyhrát. Čekal jsem tlak, ale Atleti nás k ničemu nepustili. Zahráli opravdu moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli dobře, ale s takovým utokem co máme sme je měli potrápit mnohem více

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba Zlatan se snažil. Řekl bych, že on se opravdu zvedá. Dost balonů si vybojoval a stáhl ze vzduchu sám pro sebe. Leo ve druhé půli hodně kazil a Pedro si na Ujfiho taky málem nekopl. Prostě to nesedlo. Nedá svítit. Musíme příště víc bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Zlatan podlě mne hrál včera jak lemra Sice dal gol, pár balonu vybojoval ale jinak se mi včera vubec nelíbil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atlétiko skvěle, konečně někdo sejmul tu slavnou Barcelonu!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně to někdo řekl na plnou hubu - jak je něco moc dobré, je třeba to srazit do průměru. Typický kominustický přístup k věcem

Reagovat
Josifek

Né že bych byl levičák a chtěl tu nějak obhajovat utopické ideologie, ale je to především typický přístup nepřejících lidí.

Reagovat
Al Capone

Atlético , titul je už zase v našich rukou.

!HALA MADRID!

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

proč se směješ??

Reagovat
blaugrana

Tieto titulové výroky mi prídu smiešne...

Reagovat
Arne

On jen konstatuje situaci, nic víc, nic míň. Jen zase jeden barceloňák se z toho může posr...

Reagovat
blaugrana

Ja tiež len konštatujem situáciu.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je že při současné situaci barcelony má real velkou šanci vyhrát ligu

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Ta současná situace Barcelony je snad nějaká špatná ?

Reagovat
Al Capone

my se začínáme rozjíždět, vám se zranil nejdůležitější hráč, tak je na co se těšit

Reagovat
smazaný uživatel

No zas tak rozjetí nejste, přijde těžší soupeř a vyhoříte

Ted nás čakají lehčí zápasy, ty snad zvládnem i bez těch hráčů a pak se Alves, Xavi a tak zase vráti a najdem formu a bude

Reagovat
smazaný uživatel

no no se uvidí v Lyonu

Reagovat
blaugrana

Najdôležitejší hráč asi nie, ale tak nechám ťa v tom ...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si myslím, že Xavi je pro naší hru nejdůležitější...

Reagovat
Josifek

Já bych řekl, že pro vás je nejdůležitější duo Xavi - Iniesta - oba stejně důležití.

Reagovat
blaugrana

U mňa je o Andrés a Messi, Xavi hneď za nimi.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Arne

Ok, a co je na aktuální situaci v tabulce tak enormně směšného, mohu-li se tázat?

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi - nemám slov...

Reagovat
alcantara

nerozumiem v com to je, hrame zhruba rovnako zapasov ako minulu sezonu, navyse minule leto sa hralo Euro, treningove metody sa asi tiez oproti vlanajsku nezmenili, ale na nahodu je toho akosi vela

Reagovat
alcantara

ako vidim, sebyk konecne nie je sam, mnozstvo fanusikov atlétov sa zniekolkonasobilo

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Barceloně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
blaugrana

Si zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy, co bychom si pak pocali? Je jen dobre, ze existuje takovy klub jako Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle přístup ti závidím. Já bych se bez Mordoru obešel. Dokonce bych řekl, že by pak byl svět o mnoho krásnější

Reagovat
smazaný uživatel

To ja si myslim, ze ne. Osobne nejvice nefandim Bayernu a Barcelone. Ale kdyz mela pred nastupem Rijkaarda problemy a potacela se v dolni polovine tabulky, tak me ji prislo docela lito. Stejne tak, kdyz mel krizi Bayern.

Nezapiram, ze bych si pral, aby byl Real porad lepsi, ale mit hodne vyrovnaneho soupere, ktery je nekdy lepsi a jindy horsi pusobi jako dobra motivace. Taky pak ta liga je zajimavejsi. Nebyt jednoho, anebo druheho, byla by to jasna zalezitost. Ted to vypada zatim na souboj az do konce. A to si myslim, ze oba tymy zkvalitnuje, ze pak muzou lepe uspet na mezinarodni scene.

A take ruzna derby a souboje. To je korenim fotbalu. A nebyt vyraznych souperu, tak by to koreni bylo nejake mdlé..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele