22. kolo
14.02.2010 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Valladolid - Real Zaragoza 1:1

Neskutečnou dávku bojovnosti předvedli o záchranu bojující fotbalisté Realu Zaragoza. Utkání na půdě Valadolidu se pro ně nevyvíjelo dobře, ovšem zásluhou Suaza si odsud odváží alespoň bod.

Svěřenci trenéra Gaye se díky dvěma výhrám v řadě pomalu, ale jistě odpoutali z pásma sestupu a podobně dobrým výsledkem chtěli na své výkony navázat i na půdě Valladolidu. Ten si dokonce od 65. minuty zahrál v početní převaze jednoho muže, kýžený druhý gól ale nevytěžil. Valladolid tak na vítězný zápas čeká už sedm utkání.

Vedoucí branky dosáhl už ve 23. minutě, když se na rohový kop pověsil do vzduchu Del Horno, dostal míč ke Costovi a ten zblízka propálil brankáře Carriza. Hosté navíc záhy byli nuceni střídat. Zraněného Pulida na hrací ploše nahradil Carlos Diogo. Valladolid hrál v pohodě, Medunjanin navíc krásným centrem vybídl ke skórování Arza, ten ovšem přestřelil. A tak udeřilo na druhé straně.

K utěšené střele z dvaceti metrů se napřáhl Suazo a míč po nerovné trajektorii zaplul přímo do pravé šibenice. Costa nadále působil hostující obraně nemalé potíže, jeho šanci ze druhé půle zastavila až branková konstrukce Carriza. Právě Costu navíc vzápětí fauloval Herrera a putoval předčasně do sprch. Domácí si ale velké množství šancí nevytvořili, ojedinělý pokus Manucha zlikvidoval gólman Carrizo.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele