Primera Division - souhrn 20. kola

30.01.2010, 19:59, aktualizováno 31.01.2010, 22:58
Komentáře a souhrny
Sevilla si ve veledůležitém zápase poradila s Valencií a v tabulce se za ni vyhoupla na čtvrté místo. Atlético Madrid doma překvapivě podlehlo Málaze 0:2. Villarreal nestačil na Osasunu, body si z Tenerife veze Zaragoza. Doma byl úspěšný Xerez, utkání v Getafe i ve Valladolidu skončilo remízou. Barcelona vyhrála v Gijonu a drží pětibodový náskok před Realem Madrid.

Sevilla FC - Valencia CF 2:1

31.01.2010 21:00

Góly: 21. Álvaro Negredo, 69. Álvaro Negredo - 90. David Navarro

Ve šlágru kola potvrdila Sevilla domácí prostředí a s přehledem porazila Valencii.

První zahrozila domácí Sevilla, Kanouté ale nedosáhl na centrovaný míč Renata. V šesté minutě opět sprintoval na centrovaný míč Kanouté a Navarro ho ve vápně k míči nepustil jen s vypětím všech sil a také na hranici pravidel. Po straně se pak probíjel Jesus Navas, César jeho střelu špatně viděl, ale dokázal jí zneškodnit. Valencia úvodní nápor Sevilly přestála a vyrovnala hru. A ve 21. minutě, tak trochu z ničeho nic, se Sevilla ujala vedení. Escudé přiťukl centr z rohového kopu na Negrada a ten snadno zblízka otevřel skóre. Ve 28. minutě kombinovali hosté, ale byla z toho jen slabá střela Villy do středu branky. Sevilla odpověděla dalekonosnou střelou Adriana a ta šla jen těsně vedle branky. Zdálky to zkusil domácí Perotti, ale zamířil nad, stejně jako po něm Renato. Valencia se trápila.

Do druhé půle šly týmy beze změn. Sevilla si udržovala převahu. Nebezpečná byla zejména pravá strana, kde operoval Jesus Navas. Přece jen ale připravil hostující kouč Emery dvě střídání, když posílil ofenzivu Banegou a Žigičem. Valencii se ale nedařilo, její ojediněla střela přišla až po hodině hry, ale Silva zamířil jen do středu branky. Druhý a krásný gól přidala Sevilla z brejku a byl to opět Alvaro Negredo. Albelda pokazil přihrávku ve středu hřiště, sevillští postupovali rychle na hostující branku a vše zakončil Negredo nechytatelným obloučkem za vyběhnuvšího Césara. Prapor Valencie držel Žigič, ale hlavičkoval jen slabě do středu branky. V 71. minutě už to byla větší šance, když se Villa uvolnil přes Stankoviče, ale trefil jen tyč. Valencia výrazně ožila, Mata střílel zblízka jen do Palopa, neuspěl ani o chvíli poté obloučkem Silva. Před druhou brankou pálil Capel, ale trefil jen obránce. V 90.minutě Valencia snížila. Po rohu tvrdě hlavičkoval Žigič, Palop míč jen vyrazil a ten další hlavičkou do sítě dorazil Navarro. Ale to bylo vše, Sevilla se posunula na čtvrté místo tabulky.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Málaga CF 0:2

31.01.2010 19:00

Góly: 3. Duda, 70. Javi López

Atlétiko Madrid ukázalo svou slabší tvář, podlehlo doma Málaze 0:2.

A bylo svými fanoušky po zásluze vypískáno. Pro Málagu mají tyto body cenu zlata. Přitom Atlétiku muselo do zápasu vstupovat v dobrém rozpoložení, když v týdnu postoupilo do semifinále Copa del Rey, vyhrálo i první tři ligové zápasy v roce 2010. Málaga měla rychlý start. Kapitán Jesus Gámez utekl po ravé straně, předložil přetažený přízemní centr na druhou stranu a tam byl nejrychlejší Sergio Duda, který už poměrně snadno zasunul míč za záda de Gey. Atlétiko bylo otřeseno a Málaga dále útočila. De Gea tak řešil pokusy opět Dudy, skvěle si poradil i se zakončením Fernanda. Za Atlétiko střílel jen do boční sítě Balde, Camacho pálil jen do Munúy. Další šanci připravil Balde pro Forlána, ale Munúa neměl větších problémů.

Domácí kouč Flores musel reagovat o poločasu dvojitým střídáním, na hřiště přišli Aguero a Reyes. Ale na vývoji hry vůbec nic nezměnilo, Málaga dokázala utkání kontrolovat. Naopak svůj náskok ještě zvýšila. V 70.minutě vracel před branku míč Baha, ten se ztečovaný dostal přesně k Javi Lópezovi, který přízemní střelou překonal de Geu. Atlétiko mohlo aspoň korigovat skóre, ale Jurado, Alvaro Dominguez ani Aguero už skóre nezměnili.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Racing Santander 0:0

31.01.2010 17:00

Góly: -

Getafe se rozešlo se Santanderem bez branek, přestože mělo většinu zápasu jasnou převahu.

Na rohy vyhrálo 16-0, na střely 19-7, na držení míče 63% ku 37%. Racing hrál skoro celou druhou půli bez vyloučeného Moratóna. Je to zároveň první remíza pro malý madridský celek v této sezoně, doposud si připsal jen deset výher a devět proher. La Coruňa s Mallorkou v tomto kole ztratily, ale Getafe šanci posunout se blíže k evropským pohárům nevyužilo. Racing potvrdil dobrou formu pod koučem Portugalem. Navzdory bezgólovému průběhu se hrálo zajímavé utkání. Jako první zahrozili hosté, Tchitého dva pokusy ale lapil Codina. Na druhé straně na sebe upozornili Leon a Soldado, Rafa trefil hlavičkou břevno.

Ve druhé půli nejprve zmařil domácí gólman Codina skvěle střelu Geija a poradil si i s dorážkou Tchitého. Za faul Na Albína pak byl vyloučen Moratón a Santander tak hrál od té chvíle jen s deseti hráči. Getafe si ale s početní výhodou nedokázalo poradit. Vypracovalo si jen pološance Soldada, del Morala a Casquera. Na druhé straně v poslední minutě stanul hráč Racingu Pedro Leon sám před gólmanem Colcortim, ale nepodařilo se mu trefit mezi tyče. Domácí fans tak svůj tým vyprovodili do kabin pískotem. Getafe je sedmé, Santander dvanáctý.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - UD Almería 1:1

31.01.2010 17:00

Góly: 80. César Arzo - 12. Albert Crusat

Nijak úžasná podívaná, i tak by se dalo ve zkratce charakterizovat střetnutí mezi dvěma sestupem hodně ohroženými týmy Realem Valladolid a Almeríí. Je sice pravdou, že se obě mužstva tlačila do ofenzívy, ale jejich snaha postrádala potřebnou kvalitu a schopnosti. Za získaný bod budou ve Valladolidu jistě rádi, i když v závěru sahali Mendilibarovi svěřenci po třech.

V první polovině utkání byla Almería mnohem aktivnější, což potvrzuje i fantastická bilance dvou střel mezi tyče. Hostům pomohla brzká branka Alberta Crusata, který se výborně položil do prudkého centru Goitoma a div, že neprotrhl síť. Villar byl bez šance, ale poté si alespoň částečně spravil chuť parádním zákrokem proti střele Goitoma. Hosté byli při chuti, krapet přimáčkli matné domácí mužstvo do defenzívy, ale žádnou výraznější šanci si nedokázali vytvořit (i kvůli velmi neurovnané finální fázi).

Naděje na vítězství vzrostly po vyloučení Manucha za faul na Chica, které mělo právě opačný vliv a způsobilo zlepšení výkonu domácího mužstva. Chico byl i u dalšího zajímavého momentu, to když na poslední chvíli zablokoval ránu Nauzeta Alemana. Po obrátce mohl vyrovnat Luís Prieto, ale namísto přesného zakončení potěšil hrstku fanoušků na horní tribuně. Na druhé straně nevyzrál mladíček Piatti na Villara.

Vyrovnání zelo ve vzduchu, Valladolid se zlepšoval minutu od minuty. Střídající Medunjanin poslal v samotném závěru utkání krásný, prudký centr do vápna, který tečoval Arzo a nedal brankáři šanci. Bylo vyrovnáno! V závěru dokonce sahal Valladolid po třech bodech, ale pokus Pedra Lopéze se mezi tři tyče nevešel. Zápas tak skončil v podstatě zaslouženou remízou.

Více informací k zápasu

CD Tenerife - Real Zaragoza 1:3

31.01.2010 17:00

Góly: 48. Juanlu Hens - 77. Humberto Suazo (pen.), 79. Adrián Colunga, 83. Ángel Lafita

Perfektní obrat v samotném závěru zajistil svěřencům trenéra Gaye cennou výhru 3:1. Pro nového lodivoda hostujícího mužstva to byl vůbec jeho první triumf se Zaragozou v této sezoně.

Střetly se celky, které v tabulce od sebe dělila jen jedna příčka a přesně tři body. Oba tedy toužily zvítězit a vnímaly vzájemný zápas jako velkou šanci. To se nakonec povedlo Zaragoze, která do té doby nasbírala z venkovních zápasů jen dva pouhé body.

Lépe přesto začali domácí. Ze svého tlaku vytěžili ostrované krátce po přestávce také první branku. Sicilia vyslal před branku ostrý centr, který lehce tečoval Juanlu a rozpoutal tak na stadionu vlnu euforie. Zaragoza působila v útoku dost bezradně, příležitost Eliseua v pohodě zlikvidoval Aragoneses. Trenér Gay se snažil oživit hru střídáními, a to přineslo patřičné ovoce. Šanci ke zvýšení náskoku měl Juanlu, ovšem vyhořel.

A tak přišel trest v podobně vyrovnání. Střídající Arizmendi vykoledoval penaltu, kterou s přehledem proměnil Suazo. Krátce nato se skóre měnilo znovu. Byl to právě Suazo, který se tentokrát vtělil do role nahrávače a vysunul do útoku Colungu, který s přehledem překonal brankáře Aragonesese. Suazo svůj koncert zakončil v 83. minutě. Avšak nyní stanul v roli zakončovatele Lafita a definitivně rozhodl o importu bodů do Zaragozy.

Více informací k zápasu

Xerez CD - RCD Mallorca 2:1

31.01.2010 17:00

Góly: 52. Carlos Calvo, 79. Carlos Calvo - 23. Pierre Webó

Teprve druhé, ale navýsost zasloužené vítězství si připsalo Deportivo Xerez v utkání s Realem Mallorca, který sice po krásné rybičce navrátilce z APN Pierra Webóa vedl, ale neproměněnou penaltou a zhoršeným výkonem ve druhé půli na půdě outsidera nepřesvědčil. O vítězství rozhodl dvěma brankami fantastický Carlos Calvo.

Pro andaluské mužstvo je to přiživení nadějí na udržení, které ovšem zůstávají na bodu mrazu. Jak známo, naděje umírá poslední. Dnešní výkon napověděl, že Xerez má potenciál na to svádět boje v nejvyšší soutěži i s mnohem kvalitnějšími mužstvy, jakým Mallorca v této sezóně jistojistě je.

Od prvních minut bylo utkání dosti vyrovnané, hosté tradičně nepředváděli svou ofenzivní hru, která je jejich předností v domácích utkáních. I přesto Mallorcu poslal do vedení již zmiňovaný kamerunský útočník Pierre Webó, který se přenádherně položil do centru Gonzala Castra a prostřelil bezmocného Renana, jednoho z hrdinů utkání. Bermejo na druhé straně nepřekonal, Bergantinosovi se to povedlo, ale s pohotovým zákrokem na čáře přispěchal obránce Enrique Coralles, který nahradil v sestavě Ramise.

V osmatřicáté minutě dostali hosté šanci na zvýšení náskoku, ale Renan fantasticky lapil Adurizův pokutový kop a probudil své spoluhráče. Probudil - spíše vyhecoval. Po přestávce přišel na hřiště jiný Xerez se svým vůdcem a kapitánem Carlosem Calvem v čele. Čtyřiadvacetiletý útočník napřáhl za šestnáctkou a nechytatelným projektilem překonal marně plachtícího Aouateho. Domácí pokračovali v převaze a dočkali se i rozhodující branky, kterou měl na svědomí opět Calvo, který bez větších potíží přešel na kraji vápna přes Felipeho a překonal Aouateho. Mallorca byla bezzubá, do konce druhého poločasu si pranic nevytvořila a zaslouženě prohrála.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CA Osasuna 0:2

31.01.2010 17:00

Góly: 15. Juanfran, 85. Juanfran

Překvapivé vítězství vybojovala na hřišti Villarrealu nenápadná Osasuna. Základem se bezesporu staly dvě trefy Juanfrana, které dalo fotbalistům Pamplony už třetí tříbodový zisk v řadě.

Ten posunul Osasunu dál od sestupových vod, a to sice na desátou příčku. Villarreal má v tuto chvíli úplně stejně bodů jako jeho nedělní přemožitel. Hosté prakticky udeřili hned z první vážnější šance. Obránce Monreal vybídl ke skórování Juanfrana a ten střelou k bližší tyči poslal Osasunu do vedení. O pět minut později už mohl být náskok Osasuny dvoubrankový. Camunas pláchl po levé straně, předložil míč Azpilicuetovi, toho však znamenitě vychytal Lopéz.

Hosté byli jednoznačně při chuti. Uplynulo přesně půl hodiny hry a před Lopézem se zjevil Massoud, domácí brankář si ale tentokrát poradil. Villarreal zařadil vyšší rychlostní stupeň krátce před přestávkou, ovšem žádnou větší šanci si nevytvořil. Po přestávce se obraz hry přeci jen změnil, Osasuna se stáhla do ústraní a vyčkávala na rychlé protiútoky. Villarreal si ovšem vytvořil jednu velkou příležitost. Caniho hlavička ale Ricarda příliš nevylekala.

Když už se domácí konečně dočkali, zastavil jejich radost zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Llorente sice pohotově dorazil Rossiho střelu, vliv na výsledek to však mělo nulový. O tři minuty později navíc bylo rozhodnuto. Rychlý útok rozjel Camunas, který přesným pasem našel rozběhnutého Juanfrana, a ten v souboji jeden na jednoho zvýšil už na rozdíl dvou gólů. Snížit mohl Escudero, svůj pokus ale poslal vysoko nad.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Madrid 1:3

30.01.2010 22:00

Góly: 86. Riki (pen.) - 13. Esteban Granero, 40. Karim Benzema, 90. Karim Benzema

Po 18 letech se Real Madrid může radovat z výhry na půdě Deportiva La Coruňa. Bílý balet zvítězil 3:1, v zápase se zaskvěl střelecky Benzema, autor dvou branek. Real tak stále nepustil vedoucí Barcelonu do většího bodového trháku.

Raúl a Guti se konečně dočkali a s nimi i zástupy fanoušků Bílého baletu. Real triumfoval na stadionu Riazor, kde nevyhrál od roku 1991. Přes velkou marodku si hosté vybojovali vítězství zejména dobrou hrou v prvním poločase, střelecky se probudil Benzema a nahrávkou roku se předvedl Guti.

Obě mužstva nastoupila v očekávaných sestavách a začala svižně. První zakončení předvedl v 5. minutě Xabi, poté po špatném odkopu Colotta střílel Benzema, ale Aranzubia zachránil. Ve 13. minutě ovšem už Real vedl. Albiol hlavičkoval do vápna, Laure odvracel za sebe a volný Granero hlavou překonal Aranzubiu.

Hosté pokračovali v útočné hře a mezi 19. a 21. minutou měl dvě tutovky Raúl, ovšem po přihrávkách Benzemy a Marcela je promarnil. O čtyři minuty poté po akci Xabiho s Kaká pálil nad Benzema. I dále útoky směřovaly spíše na branku domácích, výjimkou byla 39. minuta kdy se do vápna dral Juan Rodríguez, ale Xabi a po něm Granero zachránili.

Ve 40. minutě už Real vedl o dva góly. Kaká přihrál Gutimu, ten skvostnou patičkou posunul za sebe na Benzemu, který zakončoval do prázdné branky. Do kabin tak šli spokojenější hosté.

Druhá půle začala další příležitostí Realu. Xabiho pas našel Kaká, ten ale na Aranzubiu nevyzrál. V 54. minutě opět Kaká střílel tentokrát po přihrávce Marcela, ale míč se otřel o tyč. O dvě minuty později odpověděl Juan Rodríguez, ale jeho střela zdálky šla nad.

Domácí se dostali do další šance až v 84. minutě, poté co hosté povolili svůj tlak. Adriánův pokus ale minul Casillasovu branku. V 86. minutě se ale Riazor už mohl radovat, protože Ramos srazil ve vápně Rikiho a sám postižený pokutový kop proměnil, ač si Casillas na míč sáhl.

V nastaveném čase však Real korunoval svůj výkon akcí, na jejímž konci stál dobře naběhnuvší Arbeloa a zakončující Benzema. Deportivo tak ztratilo body v boji o evropské poháry a Bílému baletu se podařilo zlomit dlouhotrvající kletbu Riazoru.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - FC Barcelona 0:1

30.01.2010 20:00

Góly: 29. Pedro

Žádné překvapení se nekonalo. Ovšem o vítězství Barcelony na hřišti Gijonu rozhodl jediný moment. Respektive jediný gól. Pedrova branka zajistila týmu Pepeho Guardioly už šestnáctou ligovou výhru.

První polovinou sezony proplula Barca jako nůž máslem. V ligové soutěži si připsala patnáct výher, k nimž dodala čtyři remízy. Také tu druhou část nezačala o nic hůře. Přestože z Gijonu mnoho týmů s bodovým ziskem v kapse neodjelo. Třeba takový Real Madrid tu taktéž neuspěl. Katalánský velkoklub má však na toto místo dobré vzpomínky. Loni se zde výhrou 6:1 odrazil a posléze vyhrál tři velké trofeje.

I tentokrát začali hosté pěkně od podlahy. Už v úvodních minutách propásli své velké šance Messi a Iniesta, a tak mohl na druhé straně udeřit Sporting. Zakončení Mateho Biliče ale bylo přinejmenším nerazantní. Tentýž hráč si však ve 28. minutě naskočil na dobrý centr a donutil Valdese k akrobatickému zákroku. Jenže hned o dvě minuty později šli Katalánci do vedení.

Na přesný pas Iniesty si naběhl Pedro a střelou k bližší tyči vyzrál na Colinase. Krátce na to mohl zvýšit vedení Barcy Messi, zblízka ale nemířil přesně. Úvod druhé půle zcela jasně patřil favoritovi. Xavi s Iniestou nicméně v zakončení selhali, Ibrahimovice pak bravurně vychytal skvělý Colinas. Jelikož se poté neujaly ani pokusy Pedra, zůstalo vedení hostů jednobrankové až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 1:0

30.01.2010 18:00

Góly: 58. Luis García

Luis Garcia vystřelil Espanyolu cenné tři body v duelu s Athleticem. Ty mohou hrát v konečném účtování znatelnou roli, neboť se katalánský klub potácí nad sestupovou propastí.

V minulém kole se svěřenci trenéra Pochettina nedokázali vypořádat s Mallorcou, když uhráli pouhou remízu. Ostatně střílení branek dělá Espanyolu znatelné potíže. Tentokrát však stačil domácím jen jeden přesný zásah. První vážnější šance přišla z kopačky Callejóna, ten ovšem nasměroval svůj volej mimo. Proti Marquezově střele pak zasáhl výtečný Iraizoz.

Ještě lepší zákrok pak předvedl gólman hostů proti přímému kopu Pareja. Espanyol svého soupeře svíral doslova v kleštích a další šanci Verdúa na vstřelení branky zmařil dobrým obranným zákrokem Iraola. Těsně před hodinou hry však konečně udeřilo. Iraizoz se opět vyznamenal proti pokusu Marquéze, odražený míč ovšem skončil na kopačkách Luise Garcii a ten poslal domácí mužstvo do vedení.

Nebyl to zrovna úplně optimální den ze strany Athleticu. Jenže domácí fanoušci se museli o výsledek strachovat až do posledních okamžiků. Jejich miláčci totiž zrezignovali ze snahy rozhodnout zápas druhým gólem a stáhli se do obrany. To dokumentoval také kouč Pochettino stažením Verdúa. Každopádně hosté si za celý zápas nevypracovali větší šanci a do šaten tak odcházeli se sklopenými hlavami. Espanyol naopak zvýšil svůj náskok na zónu sestupu na rovných šest bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona20164050:1052
2.Real Madrid20152347:1547
3.Valencia CF20116336:2039
4.Sevilla FC20113631:2236
5.RCD Mallorca20104634:2334
6.Deportivo La Coruña20104624:2234
7.Getafe CF20101927:2431
8.Athletic Bilbao2093824:2530
9.Villarreal CF2075831:2926
10.CA Osasuna2075820:2126
11.Sporting Gijón2066820:2224
12.Racing Santander2066823:2724
13.Atlético Madrid2065930:3323
14.Espanyol Barcelona2065914:2623
15.Málaga CF2048823:2620
16.UD Almería2047919:3019
17.Real Valladolid2039824:3618
18.Real Zaragoza20451123:4217
19.CD Tenerife20451117:3917
20.Xerez CD20251310:3511

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (193)

Přidat komentář
X-bano-X

Tak Pedro to tam zas zaklincoval..co ten chlapec predvadza

Reagovat
blaugrana

Tj, neskutočne produktívny hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol důležitá výhra .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to doma, uff . Škoda těch šancí mohlo být rozhodnuto už dávno a nemusel bych se ke konci nervovat u těch jejich přímáků

A tedka Depor!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

barca - zlatan = pochvala

Reagovat
smazaný uživatel

Pedra bych stahoval hned po tom co dá gól. Tím si on totiž svoje štěstí pro zápas již vybere.

Jinak Guardiolovi za jeho neskutečně trapné pozdní střídání. Bojana mám rád, ale nevyčítal bych mu, kdyby šel pryč. Je to talent a ten je třeba rozvíjet více než jen 5min na konci zápasu či v dnešním případě na pár vteřin...

Reagovat
smazaný uživatel

co ja bych dal za tech par vterin

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale nemůžeš se srovnávat s Bojanem

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda no, mohl by střídat mnohem dřív. Tourého bych tam dal tak na těch 20 mniut at se rozehraje a Bojana bych tam klidně dal místo Pedra hned na začatku druhého poločasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych ho tam klidně na druhou půli dal. Čekal jsem, že přijde aspoň okolo 60min a pořád nic...to jak ho tam dal na ty poslední vteřiny to mi přišlo jako výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel musíms tebou naprosto souhlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nalevo Guti a Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrnul by som to takto - Me llamo Rodriguéz, Pedro Rodriguéz

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito je náš zachránce

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pedro je fakt blázen, nehraje nic extra a beztak se do Afriky v létě podívá

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by ...

Reagovat
Josifek

To jo, ale zas je to ten ojedinělý typ hráče, který je ideální jako žolík - když třeba tým nehraje ideálně a potřebuje dát gól, tak tam můžeš třeba v 70. minutě poslat Pedra a on tu ofenzivu dokáže sám dost rozhýbat nebo se prodrat do golovky, takovýho žolíka je dobrý mít na lávce a nikdo, kdo by měl podobnou vlastnost ve Španělský repre asi není.

Reagovat
smazaný uživatel

100 % souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

el pirata !

Reagovat
smazaný uživatel

GRANERO !

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra by se měl sebrat, protože takhle to dál nejde. Nedaří se mu, což se stává, ale on se kromě toho většinu zápasu tváří, jako by ho ten zápas ani nezajímal ... a Pep ho tam stejně nechá celý zápas.

No ale poprvé v sezóně můžu pochválit Marqueze , Abidal předvedl svůj letošní hodně vysoký standard, moc se mi líbilo, jak předběhl toho útočníka, i když měl na začátku ztrátu několika metrů, a následně mu čistě vzal míč

Reagovat
smazaný uživatel

S Ibrou souhlas - měl by se dát dokupy. Zatím vyhráváme i bez něj, ale v těžších zápasech ho budeme potřebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra dnes najhorsi vykon sezony,..vacsinou sa hrac po prechode do noveho klubu postupne rozohrava a zlepsuje, u Ibry je to naopak. Som zvedavy ako sa s tou kritikou vysporiada

Reagovat
smazaný uživatel

Pirát z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

spis lucker z madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted to Raul trosku zazdil....skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Sanci a moznosti je pozehnane, jen at se trochu zklidni v sestnatce...Aby to nemrzelo...Jinak to zatim vypada dopre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guti má tu ligu pořád v prdeli .

Reagovat
smazaný uživatel

Dotyk génia, slušně to vymyslel!

Reagovat
ACSMan

Dlouho sem neviděl hráče kterej když je před bránou tak u toho i myslí 99% ostatních by to napálil směr brána ale Guti to udělal luxusně :

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byla parada!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka -> Guti -> Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Guti je génius

Reagovat
smazaný uživatel

Ktokolvek len nie on

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola neskutečná prdel

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu gol Benzemu, neskutočné

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nádhera....ty kecy Barceloňáku mě opravdu pobavily...La Corunu prejedeme královsky

Reagovat
smazaný uživatel

s tou la corunou bych zatim brzdil! Vubec nic neni rozhodle, ikdyž bych si pral aby sme to konecne zlomili;-)

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nádhera....ty kecy Barceloňáku mě opravdu pobavily...La Corunu prejedeme královsky

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je zápas pre Benzemu ako stvorený teraz si môže hrať ten svoj ťukes aj s Kakom

Reagovat
madridcan

neexistuje,aby sme toto pustili...musela by nastupit ina la coruna a iny Real

Reagovat
Higi

1.poločas - paráda, paráda, paráda. Čekal jsem to 3x horší, nenechali jsme Deportivu ani píď prostoru a skvěle kombinujem, opravdu se na to pěkně dívá. Teď jen doufat, ať nepřijde bratr, ať stihnu 2.poločas

Reagovat
smazaný uživatel

tak co zatial hovoria barcelonaci co tu pred zapasom vypisovali jake ma Real male sance .. zatial hra iba 1 muzstvo, a mohlo to byt aj 4:0.. takze vam len tolko ze psst .. inak Guti to spravil vazne exkluzivne.. aj Kaka, Benzema a Granero zatial

Reagovat
indy

ty tu sprostosti vypisujes kazdy den, ze sa dnes vynimocne barcelonaci sekli nic neznamena, mudrejsi z toho nebudes

Reagovat
madridcan

MigueliFCB sa pletie dost casto ale to plati aj o mne a u oboch je to narocky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale , ale ... Deporu sem věřil, tam Real vždycky vyhoří...a aby si se ještě nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

vynimocne spletli . dobre uz si nemusel ani dalej pisat

Reagovat
blaugrana

Tak Real si v prvom polčase robil, čo sa mu zľúbilo....musel som to vypnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

.. tak sa mi to paci

Reagovat
One-Real

Jinak dneska musim říct, že hráči se fotbalem jak tak koukám opravdu baví a i mě se ten pohled na ně a na prozatimvší průběh velice líbí ..jen tak dál

těžko jmenovat jednoho, ale za všechny bych dneska vyzdvihnul hlavně Benzemu, protože dneska se mi jeho výkon zatim zamlouvá ..mimochodem při té zasekávačce Gutiho sem málem porodil

Reagovat
madridcan

niektori z nas nemali moznost cely zivot zazit vyhru na Riazore-dneska tomu bude koniec

Reagovat
Xavi8

kolko to uz je rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

17

Reagovat
Al Capone

18 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

cca.

Reagovat
Xavi8

vedel som, ze to cca tolko kolko mam rokov

Reagovat
zidane78

suhlas... ja som to este nezazil... iked sledujem real od 91...

Reagovat
madridcan

ja som sa narodil 21.2.1991 prave v sezone ked sme vyhrali naposledy...cize vlastne som to zazil,ale akosi cez to moje gugugagamamatata som to velmi prezivat nemohol

Reagovat
gonzalesl_is_back

Přál bych Raulovi gól

Reagovat
smazaný uživatel

nj, mal tam 2 tutovky.. tak hadam do tretice

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to, ze se budou podavat neci nohy...Za by pecene, nebo varene?

Reagovat
smazaný uživatel

prave som chcel napisat

Reagovat
herbage

Pečené a s křenem

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis na zpusob veprovych kolen?

Reagovat
herbage

Jj, pečené lidské stehno zni odpudivě, ale pečené stehno s křenem, to zní hned lépe

Reagovat
zidane78

mimo temu nemas nahodou nick na real-madrid.cz?

Reagovat
herbage

To vážně ne

Reagovat
zidane78

ok ak som ta urazil tak sorac

Reagovat
herbage

To zas ne, ale nechodim tam

Reagovat
Al Capone

Tak zatím je to nádhera, jenom si to nepodělat.

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Kakovi to tam nepadne ani bohovi

Reagovat
madridcan

u neho je to celkom komicke spojenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby promenil 1/3 sanci, tak mame uz pres 100 golu

Reagovat
madridcan

no tak chlapciiiiiiiiiiii poslite FCBlaugranasove nohy do jeho ust

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro umiral chlapes z La Coruni, ale nejak ozil, kdyz se naskytla skolit Ramose

Reagovat
herbage

Koukám na 20 minut druhé půle Deportivo - Real a hra obou týmů mi přijde tragická. Real se dopředu moc ani nesnaží a hraje děsně staticky, bez nápadu a bez pohybu, Deportivo je zase neschopné vymyslet nějakou kloudnou akci a jen dopředu nakopává

Reagovat
smazaný uživatel

My sme už v autobuse ...

Reagovat
herbage

Škoda, čekal jsem, že půjdete na tu trojku nebo že se bude alespoň něco dít, na té či oné straně, ale nazval bych to nuda

Reagovat
smazaný uživatel

real se snazi jen drzet mic...myslim ze neni moc kam spechat...ma hru naprosto pod kontrolou...

Reagovat
smazaný uživatel

co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych nebyl uplne znudeny z hry predvadene ve druhe puli, tak bych byl fakt za tu penaltu nasrany...Ale konecne aspon akce

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol krásny film, dúfam, že to videl James Cameron

Reagovat
Tomekcz

Vidim ze rozhodci nebyli spatny jen na Africkym poharu

Reagovat
smazaný uživatel

karim !

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, po tom golu Deporu to vypadalo zajímavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja oblubena reakcia ze

Reagovat
smazaný uživatel

No právě že si na mně zareagoval uplně stejně jako já nahoře. Když tak zareaguju já napíšeš zase debilní reakce ? A přitom za chvíli děláš uplně to samé

Reagovat
smazaný uživatel

ale to schvalne aby si videl jaka debilna je ta reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Není, když tady pořád brečíš, jak jinak na tebe zareagovat

Reagovat
Bakary3

Nechte už toho, jste trapný oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

Benzegoool

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to nemohli udelat uz driv?...No nic, jdu si stoupnout do rady na nohy. Treba neco zbyde

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam uz stojim asi od 22:40

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema sa konečne chytil, to je kanonýr jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

jj, konecne aj strelecky.. herne sa mi vecsinou pacil a ma tusim druhy najviac asistencii z tymu.. ale uz mu dufam zacne aj sypat

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovanci dnes potěšili, a to i na straně Deporu. Co ten Arbeloa Liverpoolu udělal? Já ho mám tak rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa je úžasný co tam dáky Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

Alváro ať už nalevo nebo napravo, fakt úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

a to nas stal 4 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Že hral za lepšieho Finnana a pritom hral hovno a rozohrával sa 2 sezóny na lahko nadpriemerné výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

No počkať. Poslednú sezónu už hral fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Lahko nadpriemerná...

Reagovat
smazaný uživatel

To beriem

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás byl hodně špatný, pak se prý neustále zlepšoval, takže každopádně dík.

Reagovat
smazaný uživatel

moc som ho tam nesledoval.. ale ked je to pravda tak si ten vzostup naplanoval dobre

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte by som doplnil, že dostal megašancu(!), ktorú nedostali talentovanejší hráči ako Warnock,Guthrie,Hobbs,Hammill,Anderson...

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaden Španiel...zbytočný argument

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak...

Reagovat
Tsigi

a přesto Arbeloa hraje za Real a nejlepší repre tým planety, to je výkon , zatímco ti ostatní gigatalenti nedosáhnou nikdy ani půlky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

, snad jen Warnock..

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj ma s blbosťami...

Reagovat
Tsigi

chápu, že tvůj naci mozek není schopný utáhnout i jiný náhled

Reagovat
smazaný uživatel

Nešaškuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Karim! Hala Madrid! Riazor conquistado!

Reagovat
smazaný uživatel

foto

Reagovat
smazaný uživatel

dneska z troch zapasoch na tikete mi dva "vysli" v 87. minute, jednej z nich bol prave gol LaCoruni, diky chlapci aspon za tych 20€

Reagovat
smazaný uživatel

to mi dneska bordeux projelo 40€....potesiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Dávať Bordeaux s takým kurzom je trochu tipérska infantilnosť

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Real Madrid

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra, musím si zaobstarať vozík

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem to chtěl zmínit

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, teraz ich vraj dostat v akcii

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj Kaka sa mi páčil, len už musí dať aj gol

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, hraje dobre, ale je az snad nemozne, ze mu tam nic nespadne...Kdyz to ale zlomi a bude promenovat, tak to bude bodu navic

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak.. podobnu smolu v zakonceni mal aj Benzema.. proti Bilbau tycka atd.. ale dneska to uz zlomil.. tak nabuduce dufam aj Kaka

Reagovat
zidane78

cudujem sa ze namame ziadnu zltu.... chvalabohu...

Reagovat
zidane78

dufajme ze ta forma bude mat vrchol na El Clasicu

Reagovat
smazaný uživatel

dneska paráda velmi důležitý vítězství, ta druhá branka byla po parádní kombinaci takhle by to mělo vypadat HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Jindy na Benzemu všichni nadávají apod. dneska dal dva góly a hned hlášky typu HALA KARIM Jednou nenáviděn, pak zase zbožňován a tak to jde pořád dokola..."správní fanoušci"

Reagovat
madridcan

HALA KARIM je tu spomenute az raz bud tomu rad-toto spojenie by malo byt v celej diskusii aspon 100krat

Reagovat
smazaný uživatel

Karim hrál dobře viď?

Reagovat
madridcan

ja osobne si cenim jeho snahu v kazdom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

On je parádní hráč, na stejný úrovni jako Villa, Torres, nebo Ibrahimovič.. To budete v Realu ještě koukat co dokáže

Reagovat
madridcan

ako som uz pisal minuly tyzden,zbieha si po lopty,zapaja sa do kombinacii,chce hrat a snaha tam je.Casto vybieha z hranice ofsajdu a caka nahravku,ale malokedy je v tomto spoluhracmi podporovany...ja ho mam rad a paci sa mi jeho hra

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zdaleka nepředvedl co opravdu umí..

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem Realu fandil v dobrém i zlém, ještě když sis ty tahal kačera, takže smát se běž do mísy, jakej je tam srandovní odraz

Reagovat
božský John

A ještě mu budou dávat nějakou úchylnou přezdívku(pokud možno něco s gólem),jak je tady dobrym zvykem..

Reagovat
smazaný uživatel

az teraz som si vsimol ze sme mali 8 spanielov v zaklade

Reagovat
indy

Barcelona 8 odchovancov...

Reagovat
smazaný uživatel

ked beries Pedra, Busquesta a Puyola ako odchovancov tak hej..

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci traja prisli do Barcy ked mali 16-17

Reagovat
smazaný uživatel

No a ? Barca spolupracuje i s menšímy týmy z okolí , takže ikdyž do La Masie přišel v 16, to neznamená že už dříve "nepatřil" Barce...

Reagovat
madridcan

ano ano vy uz spermie si zaistujete do la masie

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase začínáš ?

Ja vím, že nám závidíš ty odchovance, že La Masia prostě ve světě nemá konkurenci a vy musítě ty Španěly hlavně kupovat, ale uvědom si že ze sebe děláš blbce, odchovanci to prostě jsou...

Reagovat
madridcan

po prve aj real ma dobru mladeznicku zakladnu len skoda,ze ich pustaju do sveta-lenze rec je o tom aku ma kto zakladnu a nie o zaclenovani do zakladu-cize rovnat sa vam mozme,po druhe myslim si,ze ani chlapci z amsterdamu sa nemaju zaco hanbit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ajax je tím také proslulý

Ale La Masia je na prvním místě

Reagovat
madridcan

utvrdzuj sa v tom A zavidime vam vasich odchovancov a same Barcelona ma zaujem o Felipeho o Matu a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je hlavně v tom, že my s těma odchovancema umíme pracovat. Už v mládežníckých kategoriích hrajou týmy stejný systém jako áčko( hlavně díky Cruyffovi!), takže to potom mají jednoduší se začlenit do prvního týmu.

Z La Masie vyšlo nespočet skvělých hráčů a legend

Reagovat
madridcan

no,ale o tom rec nebola Bolo o tom kto ma akych odchovancov a nie o tom ako sa zaclenia do Acka

Reagovat
smazaný uživatel

I tak sme na tom lépe

Reagovat
madridcan

nebudem ti radit kazost

Reagovat
madridcan

kazit radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano tím to ukončeme.

Sám víš že tu mládežnickou základnu máme lepší ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

přesně tak, u Realu je to nezvyk, což dokumentuje i fakt, že si toho fanoušek všimne až nějakých 40 minut po zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Real mava pravidelne v zaklade 5-6 spanielov tak neviem o com tocis

Reagovat
madridcan

paci sa mi ako sa vieme vybicovat k uzasnym vykonom aj bez Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Kupujem borovičku pre hanbu ligy Karima Benzemu ! Patri do PL a nie do nechutnej PD !

Reagovat
madridcan

a ty patris do kazajky nie za pocitac kde mozes pisat nezmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, ale Benzema mě včera moc nenadchl, jedinej hodně světlej okamžik zápasu měl těsně před koncem, kdy to slušně trefil, jinak po většinu zápasu řešil situace velmi zle. Je pravdou, že oproti jeho dosavadním zápasům hrál lépe, s tím souhlasím. Na jednu stranu bych to připsal určitě jeho zásluze, nejspíš se chtěl při zranění útočných opor ukázat, ale taky se musíme podívat, kolik dostal včera od domácích prostoru, to se jen tak proti Realu nevidí a v tomhle jsem domácí trošku nepochopil, od úvodního hvizdu si asi mysleli, že se nemůže nic stát a že vyhrají. Jaký byl průběh již víme.

Každopádně abych to shrnul, dal dva góly, které pro nás znamenali dlouho očekávané vítězství, ale z výkonu bych do nebes neskákal. Hodně mi včera připomínal tu vzpomínanou Ronaldovu hru (hraje pdoobným stylem, ale schopnosti nemá ani poloviční), ovšem mnoho situací řeší nerozumně, mnohdy individuálně a kolikrát tím zbytečně ztratí držený míč (včera dokonce namazal domácím na gĺovou šanci). Zkrátka do hráče za 35 mega má ještě daleko, ale snad bude tímto vzrůstajícím stylem výkonů pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovětek: Rozhodně bych raději oslavoval včera úžasně hrajícího Ramose s Albiolem či osvíceného Arbelou, než toho pána vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Co mi hodně vadí je jeho slabá střela, takže srovnání s Torresem nebo Villou fakt ne. Zajímavý je, že nejlepší zápasy v Realu odehrál bez Cristiana. Jinak Arbeloa - Albiol - Sergio, to je v těchto týdnech moje velká radost .

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu nemozem suhlasit.. Benzema sa mi praveze herne pacil vo vecsine zapasov.. dokaze prejst 1 na 1, a hra jakoby tak v pohode, nestresuje a len zriedkavo strati loptu.. teraz je tusim na 2. mieste v asistenciach.. len sa mu konecne zacalo darit aj strelecky.. pred tym mal dost smolu

Reagovat
Josifek

Mně se teda herně moc nelíbí, často letost kazí i ty nejjednodušší přihrávky na pár metrů nebo spoustu akcí lehce zadrbe kličkou do dvou protihráčů...ale to, že se nestresuje je vidět a je to dobře, určitě ještě půjde nahoru, rezervy ve výkonech má ale ještě značné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegriny po zapase:

"Drzeli jsme se naseho planu, kterym je vzdycky prebrat iniciativu hned od zacatku utakni, pokud hrajeme venku."

Jen jsem si vzpomnel na zapas v Bilbau

Reagovat
smazaný uživatel

BenzeMAX.

Reagovat
madridcan

sa mi strasne paci Ramos na stoperovi...vcera sa mi vlastne cela obrana pacila

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa nepacil Marcelo.. zase robil hrubky a len potvrdil ze v obrane este nemoze hrat

Reagovat
madridcan

proste mne sa tato obrana strasne paci co mame...nalavo som sice kludny len ked Arbeloa hra,ale i ta som spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

GUTIIII

Reagovat
Josifek

Ale Guti je fakt genius, když mu zápas sedne, tak vymýšli neskutečný věci, škoda, že takové zápasy po celou kariéru střídá s těmi, kde je téměř neviditelný a příliš se v nich neprosazuje (a takových matchů odehrál rozhodně mnohem víc)...

Reagovat
smazaný uživatel

Naše školka v tomto kole zase řádila .

Reagovat
One-Real

Negredo

Reagovat
One-Real

Reagovat
madridcan

,,Madrid tras sa,Valecia je ti za patami"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele