Primera División - preview 20. kola

30.01.2010, 10:10, aktualizováno 31.01.2010, 10:31
Previews
Getafe hraje se zachraňujícím se Santanderem, klíčový záchranářský souboj čeká Tenerife s Realem Zaragozou. A do třetice tým ze sestupového pásma, Xerez hostí Mallorcu. Atlético bude chtít porazit Málagu a Villarreal svede tvrdý boj s Osasunou. Všichni se ale těší na večerní magnet kola mezi Sevillou a Valencií.
Getafe CF - Racing Santander  (neděle 17:00)
Getafe hostí po postupu do semifinále Copa del Rey Racing Santander, který má naopak záchranářské práce.

V poháru bude čekat jako další protivník Sevilla, ale předtím ještě El Geta změří síly se Santanderem. V poháru Getafe přešlo přes Mallorku jen nejtěsnějším rozdílem ve skóre, a to ještě Aduriz, hráč Mallorky, neproměnil pokutový kop. Vydařená sezona pro malý madridský celek se odráží i pěkným sedmým místem v tabulce, je jen čtyři body od příček zajišťujících start v Lize mistrů. Svěřenci kouč Míchela mnoho gólů nedávají, ale ani nedostávají. Často jim stačí na body jediná vstřelená branka. Trenér má k dispozici téměř kompletní kádr, jediným zraněným hráčem by měl být Adrian Gonzalez.

Kouč Miguel Angel Portugal si asi musí připadat jako v pohádce. Převzal tým v hodně špatné pozici, ale začalo se dařit a nyní už je sebevědomí hráčů Racingu určitě úplně někde jinde. Bývalý kouč Realu Madrid B mění vše téměř ve zlato. Jeho posledním kouskem je, že dovedl Racing do semifinále Copa del Rey přes Osasunu. Dokonce vyhrál na soupeřově hřišti 3:0, jednu z branek vstřelil i mladíček Canales. Portugal doufá, že mladému hráči nezamotá hlavu zájem Realu Madrid. Z posledních sedmi zápasů Racing prohrál jen jeden a je na nejlepší cestě do klidného středu tabulky. V minulém kole Racing porazil Gijon 1:0. V trestu je nyní obránce Oriol, pro zranění budou pravděpodobně i nadále chybět Bolado, Bedia, Toňo a Arana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.05 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - UD Almería  (neděle 17:00)
V poslední době se vše podstatné v Almerii točí kolem obránce Chica. Doslova na spadnutí je podle španělských médií jeho přestup do Sevilly.

Dvaadvacetiletý obránce považuje tento přestup za vysněný. Je rád, že je na něj upřena pozornost ostatních klubů, v současné době ale v hlavě nemá nic jiného než nedělní souboj na půdě Valladolidu. "Je samozřejmě pro každého fotbalistu velkým zadostiučiněním, že je v hledáčku takového klubu, jakým Sevilla bezesporu je. Teď se ale koncentruji na neděli, neboť nás čeká hodně těžký zápas na Valladolidu," hledí do přítomnosti.

Právě Valladolid se nachází o dvě příčky pod Almerií a ztrácí na ní jediný bod. Almeria pod novým trenérem Lillem ožila. Z možných devíti bodů získala pět a až v minulé rundě prohrála. Na Seville inkasovala gól, který ji asi bude dlouho mrzet. Nepovedená malá domů a trest v podobě Negredova vítězného gólu. Toho se chce Almeria tentokrát vyvarovat.

Lillo ví, že na jeho tým nečeká v horký nedělní večer nic jednoduchého. "Není to ale žádné finále, ani rozhodující zápas o všechno. Máme před sebou ještě polovinu sezony, stát se může cokoliv. Je ale také jasné, že je to zápas proti soupeři, který se pohybuje v podobných vodách jako my. Určitě tu chceme bodovat a neprodáme svou kůži lacino," burcuje hostující trenér. Valladolid naopak bodoval z posledních čtyř zápasů jen jednou, když remizoval 1:1 na Santanderu. "Podobně jako kolega bych to jako finále nenazýval. Je to důležitý zápas, ale podobných nás čeká ještě 18," dodává s úsměvem na rtech.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
více informací
CD Tenerife - Real Zaragoza  (neděle 17:00)
Klasický šestibodový zápas. Nic jiného by asi tak nevystihlo vážnost zápasu mezi dvěma týmy topícími se nad sestupovou propastí. Trenér domácích Oltra nic jiného než výhru brát nehodlá.

Právě celek z Kanárských ostrovů je na tom ze všech tří celků nejlépe. Před posledním Xerezem má náskok devíti bodů, na Zaragozu tři. Oltra ví, že případná výhra by jeho tým posunul opět do klidnějších vod, ovšem panice nepropadá. "Vůbec sice tento zápas neberu na lehkou váhu, ale na druhou stranu těžko můžete zápas 20. kola označit za rozhodující," tuší.

"Vítězství by bylo důležité zejména pro psychickou stranu mužstva." Tenerife zvítězilo naposledy na začátku prosince, když zvládlo zápas s Gijonem. Od té doby spíše prohrávalo, v posledních dvou duelech ale pokaždé uhrálo remízu. Zastavit dokázalo kromě Almerie také rozjetou Valencii. Tyto výsledky vlévají slušnou dávku optimismu před dalšími boji. "Pracujeme stejně tvrdě jako na začátku sezony. Potřebujeme ale dobrý výsledek, abychom hráče uklidnili. Musíme hodně stavět na cenné remíze s Valencií a dokráčet si pro vítězství," je jasné.

Zaragoza se pro změnu pyšní nejhorší bilancí na soupeřových hřištích z celé soutěže, Z osmi zápasů uhrála jen dva body a inkasovala těžko uvěřitelných 33 branek. Zatím nepomohla ani trenérská rošáda, kdy Torala v trenérské funkci nahradil Gay. Záložník Herrerea ale nevěsí hlavu a chce se o dobrý výsledky rvát v každém zápase. "Ta situace mě motivuje. Naprosto nechápu některé prognózy, podle nichž už jsme ve druhé lize. Víme, že to není pravda a těm nevěřícím to snad dokážeme už tuto neděli," nabádá.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.35 - 3.55
více informací
Xerez CD - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Xerez od úvodu sezony plní roli otloukánka a je na nejlepší cestě zpět do Segunda Division. Už nyní, na začátku druhé poloviny sezony, je pro něho každý zápas existenčním. Proti Mallorce nebude zcela bez šance, hosté sice bojují o evropské poháry, venku jim to ale moc nejde...

Xerez dal v devatenácti zápasech jenom osm gólů a posbíral osm bodů, což je žalostně málo. Na sedmnáctý Valladolid ztrácí už nyní devět bodů. Nováček dokázal porazit pouze v sedmém kole Villarreal aje otázkou, jak moc mu pomůže příchod trenéra Nestora Gorosita. Jeho premiéra nedopadla dobře, Xerez doma podlehl Osasuně.

"Mallorce bude chybět hodně hráčů a to je důležité. Navíc jí to venku příliš nejde. Teoreticky je tak ideální doba na to s ní hrát," myslí si již 35letý Emilio Viqueira.

"Nikdy nesmíte ztratit naději, musíte hrát až do konce. Potřebujeme dobrý výsledek. Stále máme šanci na to se udržet, v sobotu nás čeká 'finále'," dodal.

V domácí sestavě se neobjeví Emiliano Armenteros, Francis a David Prieto.

Mallorka je na fantastické čtvrté příčce a její fanoušci myslí na Ligu mistrů, do konce soutěže je ale daleko a jenom domácími zápasy se klub z Baleárských ostrovů do milionářské soutěže nedostane. Mallorka doma nastoupila k devíti zápasům a všechny vyhrála - v tomto ohledu je na tom lépe jenom Real Madrid, který se před vlastními fanoušky představil již desetkrát.

Venku už to žádná sláva není, tam Mallorka ukořistila jenom sedm bodů. A když už v týdnu vyhrála v odvetě čtvrtfinále Copa del Rey na půdě Getafe 1:0, se soutěží se musela rozloučit, jelikož v prvním zápase doma prohrála 1:2.

"Vypadá to, jako kdybychom měli jasně vyhrát, protože jsme čtvrtí a Xerez poslední, ale tak snadné to nebude. Hráči Xerezu jsou také profesionálové," ví trenér hostí Gregorio Manzano. Tomu určitě bude chybět Ivan Ramis a hrát nemůže ani Borja Valero. Otazníky visí nad starty Tuniho a Victora.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - CA Osasuna  (neděle 17:00)
Dva týmy, které od sebe dělí pouhé tři body v tabulce, na sebe narazí v neděli v podvečer na Estadio El Madrigal. Domácí Villarreal hostí o tři příčky hůře postavenou Osasunu.

Žlutá ponorka předvádí v posledních týdnech dobré výkony, ze sedmi ligových utkání poznala pouze jednou chuť porážky, když před 14 dny podlehla Valencii. Domácí si ale chuť spravili minulý týden, když vysoko porazili Zaragozu 4:2. Osasuna zvládla poslední dva zápasy na výbornou, porazila Espanyol i Xerez, předtím ale v pěti střetnutích nezvítězila.

Hosté se ale v průběhu týdne rozloučili s Copa del Rey. V odvetě čtvrtfinále nestačili na Santander a vysoko prohráli 0:3 (první zápas 1:2) a v poháru končí. Osasuna se tak může plně soustředit na nejvyšší španělskou soutěž.

"Všichni jsme cítili naději, že bychom se mohli dostat do finále. Nyní se ale musíme zaměřit na domácí soutěž a dostat se co nejdříve výš v tabulce, abychom se vyhnuli sestupovým problémům. Pohár je již minulostí, teď se musíme zabývat současností a budoucností," nechal se slyšet hostující záložník Juanfran.

Trenér Osasuny José Antonio Camacho před zápasem řekl: "Villarreal je tým, který by se měl v tabulce daleko výš, ale díky velmi vyrovnané bilanci týmů ho máme nyní na dosah. Věřím, že tam můžeme bodovat."

Villarreal se bude muset na pět týdnů obejít bez Cazorly, jenž si poranil třísla. Start Venty je po zranění nepravděpodobný. V průběhu týdne onemocněli chřipkou Fuster a Oliva, dá se ale očekávat, že do nedělního zápasu budou připraveni. Hostům chybí dvojice Oier a Esparza.

Obě mužstva dělí pouhé tři body, měření sil z úvodu sezóny skončilo 1:1. Dá se tedy očekávat více než vyrovnané utkání.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez; Angel, Marcano, Godin, Capdevila; Cani, Senna, Bruno, Pires; Rossi, Nilmar
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo; Azpilicueta, Josexto, Miguel Flano, Monreal; Juanfran, Punal, Nekounam, Camunas; Aranda, Pandiani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.70 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Málaga CF  (neděle 19:00)
Atlétiko Madrid hostí v nedělní podvečer Málagu, jeho sezona je výsledkově dost podobná sinusoidě.

Atlétiko je jak na houpačce, v jednu chvíli vypadá na jeden z nejlepších týmů kontinentu, pak ale také dokáže předvést bezmála druholigový výkon. Celek vyhrál tři ligové zápasy v řadě a nastřílel spoustu gólů, v minulém kole ale zase podlehl Getafe. Tyto nevyrovnané výkony se týkají i Copa del Rey, Celtu Vigo vyřadili Colchoneros jen s vypětím všech sil. Kouč Quique Sánchez Flores bude mít ještě s týmem mnoho práce, už nyní se ale spekuluje, že by ho mohl nahradit Gregorio Manzano. Oproti pohárovému utkání s Vigem nejsou v týmu žádné změny. Cléber Santana už je v Sao Paulu, Paulo Assuncao v disciplinárním trestu. Ve Španělském poháru dále chyběli hráči Pernía, Ibaněz a Salvio.

Málaga v minulém kole podlehla Realu Madrid, nyní ji čeká jeho městský rival Atlétiko. A musí se mít na pozoru, protože vzájemný zápas týmy sehrály už v prvním kole tohoto ročníku a Málaga zvítězila vysoko 3:0, tenkrát se trefili Baha, Manu Torres a Xavi Torres. Jinak se ale Málaze v letošní sezoně zdaleka tak nedaří, jako v té minulé, kdy se jako nováček Primera Division umístla velmi dobře. Letos to zatím vypadá na boj o záchranu. Tým jen obtížně vítězí, má na svém kontě spoustu remíz. Sérii remíz ukončila výhrou s Getafe, se stejným soupeřem ale také vypadla z Copa del Rey, když v odvěte podlehla vysoko 1:5. Po trestu se vracejí Baha a Juanito, zranění jsou ale Apoňo s Mtiligou, problémy mají i Helder a Jordi Pablo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.80 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Valencia CF  (neděle 21:00)
Jedním z magnetů kola je jistě duel mezi Sevillou a Valencií, ve kterém jde zároveň i o Ligu mistrů.

Domácí Sevilla potřebuje body jako sůl, v průběžné tabulce je na šestém místě. Bude to pro ni těžké utkání, z pěti posledních ligových utkání Sevilla hned čtyřikrát prohrála. Tlak na kouče Manola Jimeneze tak narůstá. Naštěstí se andaluskému týmu daří v Copa del Rey, kde vyřadil Depor. V La Coruni Sevilla vyhrála dokonce 3:0, a tak v odvětě stačila i prohra o jeden gól. Na lepší časy se ale možná blýská i v lize, v posledním kole Sevilla porazila nejtěsnějším možným rozdílem Almeríi. V týdnu ale kádr zaznamenal ztrátu, Ivica Dragutinovič si totiž zlomil žebro a bude chybět minimálně tři týdny. Navíc stále chybí další obránce Squillaci. Z afrického poháru by už ale měli být zpátky Kanouté a Zokora.

Valencia má na Sevillu v tuto chvíli nahráno šest bodů a zdá se, že by mohla po letech opět účinkovat v Lize mistrů, nejprestižnější evropské soutěži. V tabulce je na třetím místě a bilance jedenácti výher z devatenácti zápasů je velmi dobrá. Na druhý Real Madrid ztrácí Valencia pět bodů. A důležitost zápasu v Seville pro rozestupy v tabulce je všem zřejmá. Blanquinegros sice vypadli z Copa del Rey s La Coruňou, pak přišla cenná výhra nad Villarrealem. V tuto chvíli chce Valencia dát zapomenout na poslední ligové kolo, kdy jen remizovala bez branek s Tenerife. Nejasná zůstává případná základní sestava. Problémy mají Miguel a Jordi Alba, mimo hru jsou Mathieu, Joaquín a Maduro. Otazník visí nad Albeldou, který se má stát v nejbližších dnech otcem. Připraveni jsou i Del Horno a Fernandes, kteří ale možná z klubu nakonec odejdou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.25 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao  (sobota 18:00)
Espanyol čeká velmi těžký zápas proti rozjetému Bilbau. Pomoci ovšem mají domácímu celku hned dva stopeři. Katalánci už budou moci počítat s duem Pareja - Roncaglia.

Barcelonští prohráli hned šestkrát z posledních devíti zápasů a po remíze s Mallorcou v minulém kole začínají mít nemalé sestupové starosti. Proto tedy na Espanyol nečeká nic lehkého. Je totiž namočen do boje o záchranu a ten se pro něj nevyvíjí úplně nejlépe. Nedostatek stoperů řešil trenér Pochettino jednoduše. Záložníka Hurtada nemilosrdně stáhl do defenzivy.

Ten vytvořil s mladičkým Ruizem nesmírně kompaktní dvojici a Mallorcu tak musel spasit až pokutový kop v samotném závěru zápasu. Jenže Hurtado se při jednom ze zákroků zranil a souboj s Bilbaem se ho týkat nebude. Podobně jako japonského středopoloře Nakamury či forvarda Ivana de la Peni. Mezi třemi tyčemi už by se měl představit gólman Kameni, který se po vyřazení Kamerunu z Afrického poháru národů vrací zpět do zápasového kolotoče.

Každopádně v tomto duelu ještě dostane přednost jeho náhradník, Argentinec Alvarez. Ten si tak připíše svůj třetí start v této sezoně. Pochettino tuší, že jeho celek musí Bilbao bezpodmínečně porazit. "Musíme zvítězit, abychom se dostali do klidnějších vod. Soupeřův tým v sobě ukrývá hodně potenciálu, vyniká výtečným presinkem a naším úkolem tak bude hrát trpělivě a neztrácet zbytečně velké množství balonů."

To v Bilbau se dýchá mnohem čerstvější vzduch. Atletic má totiž v tuto chvíli hned o deset bodů více než domácí mužstvo a sestupové starosti se ho netýkají. Trenér Caparros k tomu dodává: "Ve druhé polovině soutěže, jsme se prakticky z nuly dostali až do první poloviny pořadí. Můžeme sice pomýšlet na poháry, nejprve však musíme sehrát další povedený zápas v Barceloně proti Espanyolu. Pokud tu neuspějeme, pak asi v pohárové Evropě nemáme co dělat," tvrdí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.25 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Druhou polovinu letošní sezony Primera Division začne Barcelona bez Daniho Alvese. Brazilský obránce je zraněn a svému týmu tak v duelu na hřišti Gijonu nepomůže.

To rozhodně nepotěšilo ani barcelonského lodivoda Pepe Guardiolu. "Nikdo nedokáže nahradit Alvesovy kvality. Ať už to ale bude kdokoli, tak na druhou stranu může vnést do hry něco jiného. Alves šel v posledních měsících neskutečně nahoru, může být jednou nejlepším hráčem světa," nešetří chválou Guardiola.

Alvesova absence tak může na pravý kraj obrany posunout Carlese Puyola. Tento zkušený veterán svou kariéru právě na tomto postu začínal. Barca také vzpomíná na loňský rok, kdy do Gijonu cestovala po sérii neúspěchů. Porážka v Numancii a remíza doma se Santandera nestavěla Katalánce do pozice favoritů. Kritici se ozývali ze všech stran, ovšem vítězství 6:1 v podání Guardiolovy party je všechny umlčelo.

Teď je Barca v úplně odlišné situaci. Vede ligu a směřuje za dalším titulem. "Sezonu budeme hodnotit až na konci. Ovšem jsou v podstatě jen tři týmy, které ji mohou vyhrát, a to my, Real či Valencia. Sporting je doma nesmírně silný tým. Venkovním mužstvům dává velmi málo šancí a inkasoval na svém stadionu jen šestkrát," varuje kouč před sílou Gijonu.

V prvním kole si však Barcelonští s Gijonem zatrénovali a zvítězili s přehledem 3:0. Kromě Alvese bude chybět i Busquets či Touré. Gijon sice v posledních duelech úplně nezářil, drží si ale s velkým klidem místo uprostřed tabulky. Preciadovi svěřenci se nicméně giganta zaleknout nehodlají. "Není to žádný souboj na život a na smrt. V první půlce sezony jsme nahráli dost bodů a zatím máme vystaráno. Jsou nejlepším týmem planety a my si ten zápas chceme užít a vyzkoušet si, jak daleko stojíme od absolutní špičky," nepropadá panice trenér Preciado.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 10.50 - 6.50 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Real Madrid  (sobota 22:00)
Španělská Primera División se přehoupla do druhé poloviny a nachystala atraktivní souboj v podobě utkání mezi Deportivem La Coruňa a Realem Madrid. Galicijci už osmnáctkrát v řadě proti Bílému baletu neprohráli. Depor je navíc v dobré formě a hostům chybí řada hráčů základní sestavy.

Realu s v La Coruni nedaří. Je to už takřka dvacet let, co tu vyhrál naposledy. Navíc domácí budou chtít Bílému baletu oplatit porážku 3:2 z úvodního kola soupeře. Když si k tomu připočteme řadu absencí v řadách hostů včetně distancované největší hvězdy Cristiana Ronalda, nečeká Real rozhodně procházka růžovým sadem.

Deportivo sice v týdnu vypadlo ze španělského poháru, nicméně v La Lize je na vzestupu a před domácím publikem to bude chtít dokázat, ač i jim bude chybět jeden z pilířů základní sestavy Luis Filipe, který se ošklivě zranil v minulém ligovém kole. Tandem L - L - majitel Lendoiro a trenér Lotina přesto věří v prodloužení úspěšné vítězné série.

Přesto bude zkušenému matadorovi Lotinovi chybět řada hráčů. Vedle Filipeho nemohou hrát ani Guardado, Riki, Sergio, Angulo, Mista a Lassad. S podporou zaplněného Riazoru tak vyběhnou na trávník Aranzubia v brance, před ním čtveřice Laure, Colotto, Lopo a Manuel Pablo. Středový záložní tandem bude mít složení Antonio López a Juca. Ze stran budou útočit Pablo Álvarez a Juan Rodríguez. Na spojce bude hrát velezkušený Valerón a na špici útoku Adrián.

Hostující Real má povážlivě množství absencí. Vedle Ronalda, který byl vyloučen proti Málaze, budou chybět i Pepe, Higuaín, Van der Vaart, oba Diarrové, Garay a Gago. Manuel Pellegrini proto povolal čtyři odchovance - kapitána béčka Mosquera, obránce Mateose a útočníky Rodriga a Raúla Ruize.

Oslabená sestava Bílého baletu bude mít v brance Casillase, improvizovanou obranu vytvoří Marcelo, Albiol, Ramos a Arbeloa. Ve středu zálohy bude hrát Xabi, s tvorbou hry ze stran budou pomáhat Guti a Granero, na spojce bude působit Kaká a do útoku se vedle Benzemy postaví po dlouhé době kapitán Raúl.

Utkání mezi Deportivem a Realem na stadionu Riazor začíná ve 22.00 CET a řídit ho bude Ayza Gámez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.55 - 3.45 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona19154049:1049
2.Real Madrid19142344:1444
3.Valencia CF19116235:1839
4.RCD Mallorca19104533:2134
5.Deportivo La Coruña19104523:1934
6.Sevilla FC19103629:2133
7.Getafe CF19100927:2430
8.Athletic Bilbao1993724:2430
9.Villarreal CF1975731:2726
10.Sporting Gijón1966720:2124
11.Atlético Madrid1965830:3123
12.CA Osasuna1965818:2123
13.Racing Santander1965823:2723
14.Espanyol Barcelona1955913:2620
15.UD Almería1946918:2918
16.Málaga CF1938821:2617
17.Real Valladolid1938823:3517
18.CD Tenerife19451016:3617
19.Real Zaragoza19351120:4114
20.Xerez CD1915138:348

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (123)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hmm, se divim, ze vubec dokazeme poskladat aspon jedenactku..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dnes navysi svuj naskok :)

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze si dneska iker zachyta...

Reagovat
Godwinson

skoro mě láká hodit čistou jedničku na Deportivo ...

Reagovat
smazaný uživatel

mám ju za 100

Reagovat
smazaný uživatel

no urcite spis nez dvojku ja jsem si teda dal under, tak snad se to nezblazni

Reagovat
RMCF

s Marcelem na beku bych se o ten under bál

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka je příšerná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mi pripomina starou dobrou Masku s Jimem Carreym

Reagovat
madridcan

hej pretoze Ronaldo ma na tej fotke zeleny ksicht a zlty klobuk vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, protože má vytrhany obočí a vypadá jak Helenka Vondráčková

Reagovat
madridcan

to si vymyslal dlho?

Reagovat
Bakary3

Hlavně, že se na Ronaldíčka vždycky někdo chytí..

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu Benzema stúpil na nohu....

Reagovat
madridcan

hej alebo chytil za vajca....HAHAHAHAHAHA vtipnejsi vyhrava

Reagovat
madridcan

mas pravdu-mali tu dat radsej Messiho ako ukazuje na svoje hryzaky alebo ako si vo vytrzeni natahuje dres

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, který expert se toho chytí. Vyhrál jsi.

Reagovat
Bakary3

A já přesně čekal, kdo se chytí na Ronalda.. Nene, vítěz je jen jeden, ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

nepoužívá oční stíny?

Reagovat
ronaldinho_10

Proč by byla příšerná? Tobě se snad nelíbí nejhezčí chlapec planety?

Reagovat
smazaný uživatel

O Karimovi se to proslýchá no ...

Reagovat
Josifek

No, ač Madrista, musím ti dát trochu za pravdu, Cristiano tam vypadá poněkud uměle, aby za pár let nevypadal jako velká celebrita Pardubicka - Krychlič...

http://www.jakub-boucek.cz/data/blog/krychlic_01.jpg

Reagovat
Kily

jsi z Pardubic?

Reagovat
Josifek

Né úplně, ale jezdím tam do školy a na brigádu, do PCE to mám necelých 20km..

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj vyzerá ako z nejakého gaypornofilmu.

Reagovat
madridcan

zato,ze ta take veci rajcuju nemusis ich vidiet vsade

Reagovat
blaugrana

Tak v Gijóne to bude dneska jasná záležitosť, na Riazore by sa mohla zrodiť remíza.

Reagovat
madridcan

prelomime nepriaznivu seriu-0:2 aj ked dneska to bude neskutocne tazke,ale budeme motivovany vysledkom z Gijonu

Reagovat
smazaný uživatel

Teda yarda, 1 vec je snaha byť objektívny, 2. vec je byť madridista. Okamžite zmeniť ten tip .

Dnes bude v zaklade 8 Španielov a 5 odchovancov, to musí byť výhra .

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda kolko klucovych hracov nam vypadne naraz.. mame proste "stastie" na zranenia, inak to nevidim... ale aj tak si myslim ze vyhrame 1:3 Valeron - Raul, Benzema, Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked dnes dáte na Riazore 3 góly tak si zjem nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti pomuzu :D

Reagovat
madridcan

zacni si zhanat vozik

Reagovat
smazaný uživatel

snáď si nemyslíš, že tam dáte 3góly, kto ich podla teba dá, Benzegól?

Reagovat
madridcan

mne neide o to kto ich da,mne ide o to,aby si si zjedol nohy

Reagovat
smazaný uživatel

to mi je jasné, neboj, som si istý že zajtra pojdem po vlastných

Reagovat
madridcan

no ved to je mi jasne,ze zajtra este budes na vlastnych-Real konci presne o polnoci tak si este pojdes zabehat dve kolecka kolo baraku,aby si sa s nimi rozlucil a potom šup šup umyt nohy,lebo syrove nohy urcite nebudes mat rad a potom ich pekne spapas Ja verim v podobne skvely zapas ako vo valencii alebo atleticu madrid...s uspesnym koncom pre nas a neuspesnym pre tvoje kindžale

Reagovat
smazaný uživatel

Real bude končiť oveľa skôr ako o polnoci, podla mňa ešte v prvom polčase, potom to bude už len formalita oficiálne by to malo byť 23:45 + nejake minutky navyše..A zajtra keď sa zobudím, budem rovnako vysoký aký som teraz

Reagovat
madridcan

skoncia tak o 23:55...no tak ked pojdes spat pred desiatou a rano sa zobudis este samozrejme vysledok vediet nebudes a potom prides k livescore,teletextu alebo niecomu a BUM hned si nižší

Reagovat
smazaný uživatel

nooo mám podané na Deportivo na jednom tikete 1 a na druhom 10, čiže si na výsledok určite počkám, mám čo robiť aj so skúškami teraz, noc bude kvôli tomu dlhá nohy budem mat pokope, tým som si istý a ešte pár éčok k tomu

Reagovat
madridcan

tak ja by som sa tiez pomalicky mal na matury chystat,lebo niektore predmety dost vypustam

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz moc nevtipkuj, lebo ti to nejde..

Reagovat
madridcan

aj on...preco? po vojne je kazdy general,ale to,ze o tvojom zivote bez noh som ti uz spominal

Reagovat
smazaný uživatel

Benzegol ti zavrel pusu

Reagovat
madridcan

ale no to by dal FCBlaugranas po zajtrajsku ked bude bez noh

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

O 360 dní zranění víc než Barca . Ale náhoda nebo smůla to není, oni na to mají nějakého fitness mistra a my máme velké h.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím "fitness mistrem" máš pravdu. Je to vidět i na počtu zraněních v 07/08 a 08/09. Za Rijkaarda byli kromě dvou hráčů zranění postupně všichni a prakticky neustále nám chybělo 5-6 hráčů. Za Guardioly, když bych nepočítal Milita, tak to bylo o jedincích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase tvoj trapne reakcie ? .. no pis si co chces, ked sa vam zrani Messi, Xavi alebo obidvaja tak si to vychutnam aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes očakávam navýšenie náskoku, je dobré že Real hrá o dve hodiny neskôr, musíme jednoznačne vyhrať a dostať tým Madrid pod psychický tlak, o ostatné sa už postará Deportivo

Valdes - Puyol, Millito, Pique, Abidal - Xavi, Yaya(Sergio), Iniesta - Messi, Ibra, Pedro(Bojan)

Reagovat
smazaný uživatel

Milito ještě nemá fyzičku na celý zápas, takže ten když tak až v druhém poločase. Očekávám Sergia, i podle vyjádření Guardioly je jasné, že Yayu letos vnímá jako náhradníka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom sa môžme tešiť na Dimitra inak v článku je že bude chýbať aj Sergio aj Yaya ale veľmi tomu nerozumiem, Yaya sa už vrátil a Sergio už mal byť fit..čo je na tom pravdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou k dispozici...

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam v navyseni naskoku ....dnes se ukaze jakou mate lavicku..

Reagovat
smazaný uživatel

Preciado: "How to stop Messi? With a nine millimeter parabellum."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

zašľapnutím

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dnes nevyhrá.... a Real neprehrá....

Reagovat
blaugrana

A zazvonil zvonec a rozprávke bolo koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca by měla v pohodě vyhrát, tak 1:3 nebo 1:4

Deporu věřím 2:1

Reagovat
Xavi8

Gijón - FC Barcelona 1:3

La Coruňa - Real Madrid 1:1

Reagovat
RMCF

Abych pravdu řekl tak by to nebylo tak hrozný

Reagovat
Xavi8

teraz by si to uz asi nebral

Reagovat
ronaldinho_10

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 1:0

Sporting Gijón - FC Barcelona 0:2

Deportivo La Coruña - Real Madrid 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

La Coruna dnes vyhrae , dobrý kurs....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ty abys nebyl rád.... jen aby ste vyhráli vy...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráme, teda dúfam..strach budem mať, iba ak nastúpi dimitro, ale aj s ním v obrane by sme to mali uhrať

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešnom dni čakám luxusný 8bodový náskok

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo da gol je borec

Reagovat
smazaný uživatel

hmm ale který? CR nehrae!

Reagovat
ronaldinho_10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pepiku co to plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

A já si pojedu proti všem a naložím na Real, snad mě Ricardo zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

. Aj keď neviem, či zrovna Ricardo má formu na zachraňovanie. Skôr by som to videl na José Maríu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát. Já bych to ve středu pole nechal na Xabim a Estebanovi, obrana s Metzlederem na stoperu, abychom měli alespoň tuto linii zachovanou, a předek je pro mě záhadou. Možná hrot Benzema a předsunutí záložníci ve složení Marcelo - Guti - Kaká. Uvidíme, každopádně cítím, že dnes Riazor zdoláme, dnes je TEN DEN!!!

Reagovat
Al Capone

Snad zlomíme to prokletí a konečně vyhrajeme.

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: fernandes nedal zdravotni prohlidku v interu, takze uz se ho valencie asi nezbavi, za nejaky slusny penize urcite ne ale jeste predtim stacil prohlasit, ze doufa, ze v interu bude spoustu let a jak je rad, ze vypadnul z valencie

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Každopádně moc nechápu co s ním vedení zamýšlí.. Možná na něm chtějí vydělat a přivést v létě třeba De Guzmana, pokud mu teda končí ta smlouva..

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ho strelil, stejne si moc nezahraje

Reagovat
smazaný uživatel

strelil jako prodal

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, pokud není jiné cesty a prachy fakt potřebujem, tak asi jo.. ale bez adekvátní náhrady bych to snášel jen těžko. Každopádně je ho škoda, celkem jsem si ho oblíbil a vždycky když hrál, patřil na hřišti mezi nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

mno nahrada... do konce sezony to podle me neni problem doklepat s marchenou, everem a albeldou, prinejhorsim barajou. a do pristi sezony? nekoho by to asi chtelo, ale ten de guzman je spis ofenzivnejsi, ne? ergo silvovo misto, kam ted navic prisel chori a zaskocit tam muze i michel, tam podle me bota netlaci

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, měl jsem za to, že jsou podobný post. Asi jsem se zmýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

akorat tu hlasku uz nemuzu najit

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale ofsajd tam bohužel byl. Nicméně ta akce před gólem byla ve všem provedena dobře. Jen gólman pěkně vytlačil. Doufám, že mu tam co nejdřív něco přistane

Reagovat
smazaný uživatel

cau cau,pustil sem to pred chvilkou,prej dal zlatan nejakou tyc,jinak jak hrajeme zatim tech 20 min?

Reagovat
smazaný uživatel

pořád stejný - nátlakovej fotbal prakticky bez šancí. Pedro tam párkrát uniknul, ale jen jednou z toho bylo nebezpečí. Jinak se to od té tyče odrazilo do obránce a do brány, ale Zlatan byl v době přihrávky ve viditelném ofsajdu, takže vše v poho. Ještě před touto situaci jsme měli jednu pěknou akci středem, kdy Iniesta přehazoval na dlouhoou nohu gólmana, ale ten vytlačil nad kasu

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ale domácí koušou. Zatím neměli nic stoprocentního, ale máme tam díry, které by lepší soupeř možná potrestal

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je prostě Pan Střelec. On může být prostě nulový, ale ve vápně je to dravec

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal je frajer. Jeho výkony mě dělají největší radost letos

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal je frajer. Jeho výkony mě dělají největší radost letos

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápasy je móda napadat Barcu už v základech - od stoperů. Osobně si myslím, že to těm týmům bere kvanta sil a zbytečně. Moc ty trenéry nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

sotva jsem to dopsal, tak se domácí uchýlili k tomu, co na Barcu nejvíc platí - zahuštění středu pole, rychlý přístup k záložníkům, hlavně k Xavimu. Pak nám nezbydou, než dlouhé nákopy.

Reagovat
smazaný uživatel

První půlka průměr. Musel bych se opakovat - domácí dobře napadají (ano, někdy to přehánějí a plýtvají silami), my si s tím zatím nevíme moc rady. hodně chybí Alvés (ne, nestěžuju si a nepláču, jen podotýkám), který to minule vyhrál skoro sám. Obranná činost se mi moc nelíbí. První půlku poločasu tam měli domácí několik děr, ze kterých by lepší týmy možná vytěžili něco víc. Do útoku se mi líbí aktivitou Pedro, ale zatím z jeho strany jen jedna opravdu nebezpečná akce (nepočítám gól). Ibra se zase trápí. Zase nesedí souhra jeho a přihrávajících hráčů. Zase tam bylo pár ofsajdů. Doufám, že si to zase sedne a taky doufám, že na to nebudeme čekat dlouho. Leo dnes taky průměrný.

Do druhé půlky bych zatím nic neměnil a uvidí se v šedesáté, pětašedesáté. Pokud se ibra neprobere, dal bych tam Bojana. Jinak bych, být Pepkem, zkritizoval defenzivní činnost od zálohy po stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že v obranej činnosti by mal skritizovať iba našich dvoch stopérov, ktorí majú zbytočne veľa práce. Záloha a kraje obrany presuju a bránia skvele

Reagovat
smazaný uživatel

já fakt nechápu, proč ty standartky kope Xavi. Kope to všechno technicky a nad. Žádné nebezpečí.

Reagovat
smazaný uživatel

teprve druhá smysluplná akce ve druhém poločasu . Nicméně by se tohle mělo proměňovat

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je třeba napálit do sítě, Zlatane

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro online přenos jiriho-fcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi

Cus, Jak hraje Barcelona a kolikata je minuta?

Reagovat
smazaný uživatel

Pedroooo Co to proboha bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro zřejmě vystřílel ostré

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro další gólovka

Reagovat
Higi

kolik to je jezis, pisete hovna a nic nevim

Reagovat
smazaný uživatel

je velmi težké kliknout na livescore, sjet dolů a podívat se, že? .. 0:1 z pohledu domácích

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nedopadlo jako v Osasuně

Reagovat
panca

zlaan se do barcy nehodi!! strasne tu hru brzdi... na klicky a tvorbu hry tam maj jiny hrace!! do interu se hodil vic tam to byl samej netechnik

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu to šaškovské chování domácích fotbalistů, kdy po jasné ruce či jasném faulu dělají opičky. Ožlutil bych je a byl by klid

Reagovat
smazaný uživatel

To je šancí, to je šancí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pedrovi se mi líbí, že spálí dvě stoprocentní gólovky, ale nebojí se jít do koncovky znovu. Zakončil to moc pěkně, ale gólman to krásně vyrazil

Reagovat
smazaný uživatel

Uffffffff, při těch třech posledních standartkách mi kua lepilo . Nicméně - jednoznačně zasloužené vítězství. Mělo to skončit víc, ale dneska koncovka v háji .

Každopádně - tři body super. Hodně mě hřejou. po dnešku fakt jo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele