20. kolo
31.01.2010 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Villarreal CF - CA Osasuna 0:2

Překvapivé vítězství vybojovala na hřišti Villarrealu nenápadná Osasuna. Základem se bezesporu staly dvě trefy Juanfrana, které dalo fotbalistům Pamplony už třetí tříbodový zisk v řadě.

Ten posunul Osasunu dál od sestupových vod, a to sice na desátou příčku. Villarreal má v tuto chvíli úplně stejně bodů jako jeho nedělní přemožitel. Hosté prakticky udeřili hned z první vážnější šance. Obránce Monreal vybídl ke skórování Juanfrana a ten střelou k bližší tyči poslal Osasunu do vedení. O pět minut později už mohl být náskok Osasuny dvoubrankový. Camunas pláchl po levé straně, předložil míč Azpilicuetovi, toho však znamenitě vychytal Lopéz.

Hosté byli jednoznačně při chuti. Uplynulo přesně půl hodiny hry a před Lopézem se zjevil Massoud, domácí brankář si ale tentokrát poradil. Villarreal zařadil vyšší rychlostní stupeň krátce před přestávkou, ovšem žádnou větší šanci si nevytvořil. Po přestávce se obraz hry přeci jen změnil, Osasuna se stáhla do ústraní a vyčkávala na rychlé protiútoky. Villarreal si ovšem vytvořil jednu velkou příležitost. Caniho hlavička ale Ricarda příliš nevylekala.

Když už se domácí konečně dočkali, zastavil jejich radost zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Llorente sice pohotově dorazil Rossiho střelu, vliv na výsledek to však mělo nulový. O tři minuty později navíc bylo rozhodnuto. Rychlý útok rozjel Camunas, který přesným pasem našel rozběhnutého Juanfrana, a ten v souboji jeden na jednoho zvýšil už na rozdíl dvou gólů. Snížit mohl Escudero, svůj pokus ale poslal vysoko nad.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Rage

no po polocase naprosto desny vykon Villarrealu....vylozeny humus.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele