20. kolo
31.01.2010 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - Valencia CF 2:1

Ve šlágru kola potvrdila Sevilla domácí prostředí a s přehledem porazila Valencii.

První zahrozila domácí Sevilla, Kanouté ale nedosáhl na centrovaný míč Renata. V šesté minutě opět sprintoval na centrovaný míč Kanouté a Navarro ho ve vápně k míči nepustil jen s vypětím všech sil a také na hranici pravidel. Po straně se pak probíjel Jesus Navas, César jeho střelu špatně viděl, ale dokázal jí zneškodnit. Valencia úvodní nápor Sevilly přestála a vyrovnala hru. A ve 21. minutě, tak trochu z ničeho nic, se Sevilla ujala vedení. Escudé přiťukl centr z rohového kopu na Negrada a ten snadno zblízka otevřel skóre. Ve 28. minutě kombinovali hosté, ale byla z toho jen slabá střela Villy do středu branky. Sevilla odpověděla dalekonosnou střelou Adriana a ta šla jen těsně vedle branky. Zdálky to zkusil domácí Perotti, ale zamířil nad, stejně jako po něm Renato. Valencia se trápila.

Do druhé půle šly týmy beze změn. Sevilla si udržovala převahu. Nebezpečná byla zejména pravá strana, kde operoval Jesus Navas. Přece jen ale připravil hostující kouč Emery dvě střídání, když posílil ofenzivu Banegou a Žigičem. Valencii se ale nedařilo, její ojediněla střela přišla až po hodině hry, ale Silva zamířil jen do středu branky. Druhý a krásný gól přidala Sevilla z brejku a byl to opět Alvaro Negredo. Albelda pokazil přihrávku ve středu hřiště, sevillští postupovali rychle na hostující branku a vše zakončil Negredo nechytatelným obloučkem za vyběhnuvšího Césara. Prapor Valencie držel Žigič, ale hlavičkoval jen slabě do středu branky. V 71. minutě už to byla větší šance, když se Villa uvolnil přes Stankoviče, ale trefil jen tyč. Valencia výrazně ožila, Mata střílel zblízka jen do Palopa, neuspěl ani o chvíli poté obloučkem Silva. Před druhou brankou pálil Capel, ale trefil jen obránce. V 90.minutě Valencia snížila. Po rohu tvrdě hlavičkoval Žigič, Palop míč jen vyrazil a ten další hlavičkou do sítě dorazil Navarro. Ale to bylo vše, Sevilla se posunula na čtvrté místo tabulky.

Autor: Radek Nosil / -

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele