20. kolo
31.01.2010 17:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

CD Tenerife - Real Zaragoza 1:3

Perfektní obrat v samotném závěru zajistil svěřencům trenéra Gaye cennou výhru 3:1. Pro nového lodivoda hostujícího mužstva to byl vůbec jeho první triumf se Zaragozou v této sezoně.

Střetly se celky, které v tabulce od sebe dělila jen jedna příčka a přesně tři body. Oba tedy toužily zvítězit a vnímaly vzájemný zápas jako velkou šanci. To se nakonec povedlo Zaragoze, která do té doby nasbírala z venkovních zápasů jen dva pouhé body.

Lépe přesto začali domácí. Ze svého tlaku vytěžili ostrované krátce po přestávce také první branku. Sicilia vyslal před branku ostrý centr, který lehce tečoval Juanlu a rozpoutal tak na stadionu vlnu euforie. Zaragoza působila v útoku dost bezradně, příležitost Eliseua v pohodě zlikvidoval Aragoneses. Trenér Gay se snažil oživit hru střídáními, a to přineslo patřičné ovoce. Šanci ke zvýšení náskoku měl Juanlu, ovšem vyhořel.

A tak přišel trest v podobně vyrovnání. Střídající Arizmendi vykoledoval penaltu, kterou s přehledem proměnil Suazo. Krátce nato se skóre měnilo znovu. Byl to právě Suazo, který se tentokrát vtělil do role nahrávače a vysunul do útoku Colungu, který s přehledem překonal brankáře Aragonesese. Suazo svůj koncert zakončil v 83. minutě. Avšak nyní stanul v roli zakončovatele Lafita a definitivně rozhodl o importu bodů do Zaragozy.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele