20. kolo
30.01.2010 22:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Real konečně zlomil prokletí Riazoru

Po 18 letech se Real Madrid může radovat z výhry na půdě Deportiva La Coruňa. Bílý balet zvítězil 3:1, v zápase se zaskvěl střelecky Benzema, autor dvou branek. Real tak stále nepustil vedoucí Barcelonu do většího bodového trháku.

Raúl a Guti se konečně dočkali a s nimi i zástupy fanoušků Bílého baletu. Real triumfoval na stadionu Riazor, kde nevyhrál od roku 1991. Přes velkou marodku si hosté vybojovali vítězství zejména dobrou hrou v prvním poločase, střelecky se probudil Benzema a nahrávkou roku se předvedl Guti.

Obě mužstva nastoupila v očekávaných sestavách a začala svižně. První zakončení předvedl v 5. minutě Xabi, poté po špatném odkopu Colotta střílel Benzema, ale Aranzubia zachránil. Ve 13. minutě ovšem už Real vedl. Albiol hlavičkoval do vápna, Laure odvracel za sebe a volný Granero hlavou překonal Aranzubiu.

Hosté pokračovali v útočné hře a mezi 19. a 21. minutou měl dvě tutovky Raúl, ovšem po přihrávkách Benzemy a Marcela je promarnil. O čtyři minuty poté po akci Xabiho s Kaká pálil nad Benzema. I dále útoky směřovaly spíše na branku domácích, výjimkou byla 39. minuta kdy se do vápna dral Juan Rodríguez, ale Xabi a po něm Granero zachránili.

Ve 40. minutě už Real vedl o dva góly. Kaká přihrál Gutimu, ten skvostnou patičkou posunul za sebe na Benzemu, který zakončoval do prázdné branky. Do kabin tak šli spokojenější hosté.

Druhá půle začala další příležitostí Realu. Xabiho pas našel Kaká, ten ale na Aranzubiu nevyzrál. V 54. minutě opět Kaká střílel tentokrát po přihrávce Marcela, ale míč se otřel o tyč. O dvě minuty později odpověděl Juan Rodríguez, ale jeho střela zdálky šla nad.

Domácí se dostali do další šance až v 84. minutě, poté co hosté povolili svůj tlak. Adriánův pokus ale minul Casillasovu branku. V 86. minutě se ale Riazor už mohl radovat, protože Ramos srazil ve vápně Rikiho a sám postižený pokutový kop proměnil, ač si Casillas na míč sáhl.

V nastaveném čase však Real korunoval svůj výkon akcí, na jejímž konci stál dobře naběhnuvší Arbeloa a zakončující Benzema. Deportivo tak ztratilo body v boji o evropské poháry a Bílému baletu se podařilo zlomit dlouhotrvající kletbu Riazoru.

Autor: Jaroslav Smrž / www.marca.es

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ziisk-tiip se nyní předvádí ve svém zcela novém kabátě. Tipy na sportovní příležitosti dávají jednak admini stránek, ale nově i uživatelé. Dále máte možnost vyměňovat si názory na sázky a sportovní dění s dalšími uživateli. Stovky registrovaných návštěvníků svědčí o tom, že to skvěle funguje a výsledky jsou znát. Ziisk-tiip Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZIISK-TIIP CZ

JEN JEDNO I

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zidane78

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 - za Real dá gol Raul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele