Primera Division - souhrn 19. kola

15.01.2011, 19:55, aktualizováno 17.01.2011, 22:54
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid porazilo Mallorku a vrátilo se na šestou pozici. Valencia včera porazila rozdílem dvou branek La Coruňu, poslední Almeria šokovala Real Madrid, když ho na vlastní půdě obrala o dva body, remizovala 1:1. Toho okamžitě využila Barcelona a po výhře nad Malagou vede už o čtyři body.

Atlético Madrid - RCD Mallorca 3:0

17.01.2011 21:00

Góly: 13. Juan Valera, 34. Diego Forlán, 90. José Antonio Reyes

Atlético porazilo doma Mallorcu a posunulo se na šesté místo ligové tabulky. Výhru 3:0 si domácí pohlídali i přesto, že hráli téměř půl hodiny pouze o deseti lidech, v samotném závěru se pak síly na hrací ploše vyrovnaly.

Do utkání vstoupili o něco lépe hosté, hned v úvodu si dvě slibné šance vypracoval útočník Casadesus, ovšem branku ani v jednom případě netrefil. V jedenácté minutě se ve velké gólové příležitosti objevil Webo, skvělý zákrok ale vytasil De Gea. Hosté tedy nevyužili hned tři dobré šance, a tak přišel trest v podobě vedoucí branky domácích. Na Reyesův rohový kop z pravé strany si na přední tyči naskočil Juan Valera a přesnou hlavičkou otevřel skóre utkání.

Po vedoucí brance se hrál otevřený fotbal, který však nejednou skončil nepřesnou střelou. Vyprávět by mohl převážně ofenzivní záložník Atlética Elias, jehož hned čtyři rány těsně minuly hostující svatyni.

Ve třicáté čtvrté minutě se dostalo Atlético již do dvougólového vedení. Ze středu hřiště poslal Tiago nádhernou kolmici na rozeběhnutého Forlána a uruguayský snajpr si v těchto situacích ví rady. Forehandový blafák zakončil přesnou střelou do odkryté branky.

Do druhého dějství vstoupili opět o něco lépe hosté z Mallorcy, jenže De Guzman neměl svůj den, jeho dvě slibné příležitosti skončily daleko mimo tři tyče. V šedesáté deváté minutě fauloval Antonio Lopez pronikajícího soupeře tak nešťastně, že musel předčasně pod sprchy za červenou kartu a k tomu přidal hlavní rozhodčí ještě penaltu. Tu však Pierre Webo nedal, domácí gólman De Gea vystihl směr, skočil ke své levé tyči a slabý pokus vyrazil.

V závěru utkání se Mallorca snažila o zdramatizování zápasu, jenže místo snížení ještě jednou inkasovala. Tři domácí rychlíci snadno přehráli dva toporné obránce a po Juanfranově přihrávce se Reyes prosadil pohotovou střelou mezi nohy brankáře Aouateho. Tou dobou už o deseti hráli i hosté, v 87. minutě totiž byl vyloučen Jonathan de Guzmán.

Atlético se díky výhře posunulo na šesté místo zaručující postup do Evropské ligy, Mallorca zůstává devátá.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Málaga CF 4:1

16.01.2011 21:00

Góly: 8. Andrés Iniesta, 18. David Villa, 36. Pedro, 74. David Villa - 68. Duda

Barcelona díky famóznímu prvnímu poločasu porazila Málagu a odskočila Realu Madrid na rozdíl čtyř bodů. O vítězství se postaral důležitou první brankou Andrés Iniesta, dvěma brankami David Villa a jednu branku přidal Pedro. Za hosty v průběhu druhého dějství snížil na 3:1 překrásnou brankou z přímého kopu Duda.

Barcelona pohřbila naděje Málagy již v prvních patnácti minutách, kdy předvedla neuvěřitelnou smršť šancí a rychlých akcí, jimiž andaluský klub neuvěřitelným způsobem přehrála. Ve druhé půli toho Blaugranas již moc nepředvedli a Málaga se na větší odpor nezmohla. Pro Málagu jde jistě ještě o příznivé skóre, porážka však znamená, že se zvítězivší konkurenti v boji o udržení dostali těsně za ní. Barcelona zůstává na první příčce.

Barcelona již od úvodních minut svírala Málagu před vápnem a bylo pouze otázkou času, kdy přijde branka. Obléhání branky v osmé minutě skončilo přenesením hry na pravou stranu, kde se zmocnil míče Dani Alvés. Chvíli si pohrával s mičudou a nakonec ji přesně nalil na šestnáctce stojícímu Andrésovi Iniestovi, který krásným angličanem rozvlnil síť za bezmocným Sergiem Asenjem.

Krátce po čtvrthodině ověřil pozornost Sergia Asenja Pedro krásnou technickou střelou, neuběhly ani dvě minuty a za brankářem Málagy zadunělo břevno po vynikající diagonále Xaviho. Barcelona diktovala tempo, hrála výborně, skvěle napadala, a právě díky vynikajícímu presingu Sergia Busquetse a vynikající souhře Xaviho s Messim se dostal k míči David Villa, který sám před Asenjem nezaváhal a nasadil bývalému brankáři Atlética Madrid krásné jesličky.

Po druhé brance se hra výrazně uklidnila a dlouho nepřinesla žádnou výraznější šanci. Málaga stále tahala za delší konec provazu, ale hru alespoň zčásti vyrovnala. V sedmatřicáté minutě se ale Barca za svou snahu dostala do tříbrankového vedení, které zařídil opět skvělou přihrávkou Lionel Messi, střílející Andrés Iniesta, kterého ještě Asenjo vychytal, a dorážející Pedro, který měl velice usnadněnou pozici. Za minut mohl přidat čtvrtou branku Lionel Messi, ale na Villovu přihrávku před prázdnou brankou nedosáhl.

V jednačtyřicáté minutě přišla další tutovka, tentokráte z dílny přihrávajícího Davida Villy, fantasticky přenechávajícího Xaviho a ve vápně posléze osamoceného Lionela Messiho, který však na výborně vyběhnuvšího Asenja nevyzrál.

Druhý poločas se díky pasivitě Barcelony odehrával vesměs ve středu hřiště a dlouhých pětadvacet minut se na hřišti pranic nedělo. Až v devětašedesáté minutě přišel další krásný okamžik, který tentokrát zahřál spíše fanoušky Los Boquerones. Baptista byl kousek za šestnáctkou faulován a následný přímý volný kop krásně zakroutil k levé tyči Víctora Valdése Duda. Málaga by tak mohla v případě ještě jednoho gólu notně zdramatizovat utkání.

Jenže naděje plápolala pouze pět minut, neboť se v pětasedmdesáté minutě prosadil David Villa, který využil překrásné přihrávky do náběhu od mozku týmu Xaviho, obešel brankáře a poslal míč levačkou přesně k pravé tyči marně se snažícího Sergia Asenja. Bylo rozhodnuto.

Tahle šesti až sedmiminutovka byla to jediné, co by ve druhé půli mohlo fanouška zaujmout, protože žádná další výraznější šancí dřív ani později nepřišla. Pravda, v závěru utkání se blýskl dvěma dobrými zákroky Asenjo, který vzal hattrick Villovi a nedovolil skórovat ani Messimu, který sice svému mužstvu opět výrazně pomohl, ale branka mu nebyla přána.

Více informací k zápasu

UD Almería - Real Madrid 1:1

16.01.2011 19:00

Góly: 60. Leonardo Ulloa - 77. Esteban Granero

Nečekaný výsledek se zrodil v zápase mezi Almerií a Realem Madrid. Bílý balet dokázal proti outsiderovi pouze remizovat, přestože měl v zápase převahu. Po dlouhé době vyšel střelecky naprázdno Cristiano Ronaldo.

Real překvapivě ztratil a dal tak vedoucí Barceloně možnost zvýšit svůj náskok. Domácí se ujali vedení gólem Ulloy, za hosty vyrovnal střídající Granero. V posledních okamžicích zápasu nastřelil Cristiano Ronaldo z přímého kopu břevno.

Trenér domácích Oltra udělal v základní sestavě dvě změny. Na stoperu Silva nahradil Pellerana a na spojce si zahrál Uche místo Corony. V drese Realu si zahrál od začátku na stoperu Albiol namísto Carvalha a Kaká nahradil Benzemu.

Hosté začali tlakem, ale domácí dobrým presinkem i obrannou hrou zabránili větším šancím. Střely Di Maríi a Ronalda chytil Alves, stejně jako Casillas pokus Ucheho. Po půl hodině tempo utkání polevilo, za hosty střílel slabě Ronaldo, Piatti za domácí hlavičkoval nad. Největší šanci prvního dějství měl po pěkném pasu Kaká na kopačce Cristiano Ronaldo ve 41. minutě, ale jeho teč vyrazil nohou Alves a následně Khedira netrefil míč ideálně.

Druhý poločas začal nebezpečným centrem Arbeloy, který vyrazil před Di Maríou Alves a Marcelo poté z kraje vápna přestřelil. Další střelu Ronalda chytil Alves. V 54. minutě nebezpečně střílel Xabi Alonso, ale Alves nadvakrát zachránil. Na opačné straně střílel nad aktivní Piatti. Po přímém kopu Xabiho zase hlavičkoval těsně vedle Ramos.

V 60. minutě se překvapivě radovali domácí. Piatti se probil do vápna, srazil se s Ramosem a odražený míč uklidil levačkou k tyči Ulloa. Hosté se vrhli do útoku, Ronalda vychytal Alves. V 71. minutě vyrazil hlavičku Ramose Alves nad břevno. Bílý balet se dočkal vyrovnání v 77. minutě díky dvěma střídajícím hráčům. Ronaldo rozjel útok, nahrál Benzemovi, ten posunul do strany na rozeběhnutého Granera, který nekompromisní bombou prostřelil Alvese.

Hosté se znovu tlačili za vítězstvím, nicméně velkou šanci měl až v nastavení Cristiano Ronaldo, který nastřelil z přímého kopu břevno. Překvapení bylo na světě.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Deportivo La Coruña 2:0

16.01.2011 17:00

Góly: 77. Jérémy Mathieu, 90. Pablo Hernández

Valencia dvěma góly v poslední čtvrthodince hry rozhodla o důležité výhře 2:0 nad Deportivem a dostala se tak znovu za záda třetího Villarrealu. Deportivo si nepomohlo a vrátilo se tak do boje o záchranu.

O veledůležité tři body se postaral v sedmasedmdesáté minutě obránce Jeremy Mathieu, definitivní tříbodové razítko pak v nastavení přidal Pablo Hernandez. Valencia si tak připsala již šestou výhru v sezoně na domácím stadionu Mestalla.

Vítězství pro "Netopýry" znamená odpoutání se od pátého Espanyolu na rozdíl tří bodů, o jeden bodík méně pak čítá valencijská ztráta na třetí Villarreal.

Svěřenci Unaie Emeryho byli jasně lepší po celý průběh utkání, výjimku tvořila snad desetiminutová pasáž v závěru první půle, z mírného tlaku však La Coruňa nic nevytěžila. Vůbec největší šanci hostujícího celku měl Nouioui Lassad, proti jehož ráně vytasil fantastický reflexivní zákrok domácí brankář Vicente Guaita.

Jeden menší náznak si vypracoval i obránce Manuel Pablo, ovšem to bylo ze strany Deportiva v utkání vše. Pořádně hrát se začalo v sedmdesáté třetí minutě. Domácí záložník Ever Banega pálil chytře, jenže Aranzubia zasáhl dobře.

Aktivní Banega se do další šance prodral již o dvě minuty později, míč posouval před prázdnou branku Soldadovi, jeho však na poslední chvíli stihl zablokovat Colotto. Ani to však hosty nespasilo, protože třináct minut před koncem se hlavou po Costově centru prosadil Mathieu a nedal střelou k tyči Aranzubiovi šanci. Francouzský levý bek se radoval ze svého teprve druhého vstřeleného gólu v dresu Valencie.

Tato branka se nakonec ukázala být vítěznou, definitivní pojistku přidal v úplném závěru z rychlého protiútoku Pablo, jenž vytěžil z přihrávky Maty a pojistil tak vítězství Valencie nad Deportivem v poměru 2:0.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 1:2

15.01.2011 22:00

Góly: 90. Álvaro Negredo - 40. José Callejón, 78. José Callejón

Espanyol i nadále udrží tlak na vedoucí čtyřku Primera Division, rozhodla o tom sobotní výhra 2:1 na hřišti Sevilly. Hosté šli do vedení pět minut před koncem první půle zásluhou Josého Callejóna, tentýž hráč navíc v 78. minutě ještě zvýšil vedení hostů a Sevilla v nastavení už jen dokázala snížit gólem Álvara Negreda.

Sevilla posílená návratem brazilského útočníka Luíse Fabiana vstoupila do utkání aktivně, bývalý záložník Tottenhamu, Didier Zokora, však z okraje pokutového území mířil mimo bránu. Po hlavičce Luíse Fabiana se poté zaskvěl gólman Carlos Kameni, jenž míč vytáhl nad bránu, kterou o chvíli později netrefil svojí střelou Jesus Navas.

V 41. minutě ale přišla nečekaná branka na druhé straně, když Javi Marquez našel volného Callejóna, jenž chladnokrevně zakončil a poslal Espanyol do vedení 1:0. Marquez mohl na začátku druhé půle zvýšit vedení hostů, gólman Sevilly Javi Varas však dobře zasáhl nohami. Domácí odpověděli nepřesnou střelou Romarice a v 67. minutě se po dalšímu pokusu Fabiana musel znovu předvést gólman Kameni, jenž míč vyrazil akrobatickým zákrokem.

Sevilla za své zahozené šance zaplatila, Luis García připravil druhý gól pro Callejóna, který zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Negredo v nastaveném čase svojí krásnou střelou už jen snížil na konečných 1:2, Espanyol tak i po tomto zápase zůstane na páté příčce tabulky, Sevilla je desátá.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Racing Santander 2:1

15.01.2011 20:00

Góly: 7. Javi Martínez, 10. Iker Muniain - 74. Iván Bolado

Athletic přehrál Racing Santander 2:1 a v tabulce poskočil minimálně do zítřka na šesté místo. O výhře baskického celku rozhodlo prvních deset minut, ve kterých padly obě branky vítěze. Hosté dokázali už jenom čtvrthodiny před koncem korigovat na 2:1, více nestihli i proto, že byl vyloučen Pedro Munitis.

Domácí Athletic měl opravdu famózní vstup do utkání, už v 7. minutě otevřel účet utkání Javi Martínez. Carlos Gurpegi mu poslal na hlavu parádní centr a Martínez nezaváhal - 1:0 pro domácí. Sotva se hosté stačili otřepat z první branky, inkasovali podruhé. Gaizka Toquero našel přesnou přihrávkou Muniana, který neméně povedenou střelou zvýšil vedení domácího celku na 2:0.

Hostům trvalo zhruba půlhodiny, než se dostali do zápasu. Munitis mohl snížit, jenže do cesty se mu postavila branková konstrukce. Nutno podotknout, že při Athleticu štěstí stálo. Po střele Kennedyho sehrála svojí roli opět tyčka.

Racing se s postupem času neustále lepšil a byl čím dál nepříjemnějším soupeřem. Brankář Gorka Iraizoz byl v jednu chvíli velmi slušně zaměstnáván. V 74. minutě pak dokonce inkasoval a utkání mělo solidně nakročeno k pořádnému dramatu. Snižující branku na 2:1 vstřelil Bolado, vše se událo po standardní situaci Kennedyho. Naděje hostů na vyrovnání vzala za své v posledních minutách, Pedro Munits obdržel červenou kartu a musel předčasně do sprch. Oslabený soupeř už síly na vyrovnání nenašel a prohrál 1:2.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Levante UD 1:0

15.01.2011 18:00

Góly: 45. Gabi

Klíčové vítězství si připisuje o záchranu bojující Zaragoza. Královský klub zdolal jedinou brankou Gabiho Levante 1:0 a v tabulce se dostal právě před svého dnešního soupeře.

Pozdější autor vítězné trefy Gabi měl i první šanci zápasu, jeho střeleckému pokusu ale scházela patřičná přesnost. Zápasové tempo nebylo nikterak vysoké, další šance přišla až ve 26. minutě, Ander Herrera byl ale na poslední chvíli zablokován. O dvě minuty později měl solidní příležitost i další hráč Zaragozy Said Boutahar. Až zhruba ve 36. minutě poprvé zahrozili i hosté, Rafael Jorda měl hned dvě šance, ale ani s jednou nenaložil podle svých představ.

Zaragoza vstřelila jedinou branku utkání v závěru prvního poločasu, Gabi obešel protihráče a pak z hranice pokutového území přesně vystřelil - krásná branka znamenala vedení domácích 1:0.

Ve druhém poločase se Levante snažilo o vyrovnání, ovšem marně. Naopak pojistku mohl vstřelit po hodině hry Carlos Diogo, z těžké pozice dobře hlavičkoval a jen málo stačilo, aby domácí Real vedl o dvě branky. Jenomže stále to bylo jen 1:0 pro domácí, takže Levante pořád mělo o co hrát.

Šance Levante začaly přibývat, Valdo ani na druhé straně Bertolo nebyli úspěšní. Hostům se vyrovnat nepodařilo, a poté, co sudí Alfonso Alvarez Izquierdo naposledy foukl do píšťalky, mohl začít Estadio La Romareda slavit veledůležité vítězství.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Sociedad 0:4

15.01.2011 18:00

Góly: 10. Xabi Prieto (pen.), 32. Antoine Griezmann, 88. Mikel Aranburu, 89. Mikel Aranburu

Real Sociedad dnes spustil kanonádu na půdě tentokrát velice špatně hrajícího Getafe a odvezl si zasloužené drtivé vítězství, které se začalo rodit již v první půli, kdy Xabi Prieto vstřelil gól s penalty a navázal na něj vynikající francouzský záložník Antoine Griezmann. V závěru druhého dějství pak dokonal zkázu El Geta dvěma brankami Mikel Aranburu.

Domácí se prezentovali opravdu špatnou hrou záložní řady a hlavně defenzívy, v níž sice nechyběl tradiční tvrďák Daniel Cata Díaz či Mané, ale ani oni tentokrát nedokázali zastavit útočné výpady skvěle naladěného Realu Sociedad. Erreala si s chutí zastřílela, odskočila dvanáctému Hérculesu, jenž padl na půdě Sportingu Gijón, a posunula se dva body za svého dnešního soupeře.

Gólový účet utkání otevřel v desáté minutě nejlepší střelec Errealy, vynikající záložník Xabi Prieto, který přesnou exekucí pokutového kopu potrestal ruku Miguela Torrese, jíž se bek domácích dopustil o minutu před tím. Real Sociedad hrál výborně a druhá branka byla nasnadě. Víctor Sánchez po čtvrthodině hry propásl šanci vyrovnat, na což odpověděl Real Sociedad krátce po půlhodině hry zvýšením skóre, když Antoine Griezmann krásným volejem poslal svůj celek do dvoubrankového vedení, které baskický klub bez větších potíží udržel do konce prvního dějství.

To druhé odstartovalo snažící se Getafe, které mělo osobou Maného první vážnější šanci druhého dějství, záložník domácích však z dobré pozice vysoko přestřelil. V třiapadesáté minutě pak mohl snížit aktivní Manu del Moral, ale jeho pokus vytěsnil parádním zákrokem Claudio Bravo. To bylo naneštěstí ze strany Getafe vše, poté začal díky zlepšené hře záložní řady Real Sociedad opět kontrolovat střed pole a přemístil těžiště hry opět na stranu Getafe.

Getafe se dlouho bránilo vpádům baskických nájezdníků, ovšem v závěrečných minutách dvakrát povolilo. Tristní obranu dvakrát provětral střídající Mikel Aranburu, který tak pečetil nejvyšší vítězství Realu Sociedad od výhry 1:5 na půdě Málagy.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CA Osasuna 4:2

15.01.2011 18:00

Góly: 22. Marco Rubén, 50. Cani, 65. Joan Capdevila, 83. Gonzalo Rodríguez - 47. Krisztián Vadócz, 70. Javier Calleja

Zápasy Villarrealu, to je v posledních týdnech pastva pro příznivcovi oči! I dnes nabídlo utkání castellónského celku vynikající představení plné přenádherný branek a akcí, na čemž má zásluhu i ofenzivně naladěná jedenáctka za navarrské Pamplony. Šest branek, jedna hezčí než druhá, vynikající fotbal. La Liga ve své celistvé a mnohými opomíjené kráse!

El Madrigal byl svědkem strhující podívané, svižné a dynamické kopané, v níž hrála základní roli touha po vstřelení co nejvíce branek. Klání okořenila fantastická branka Caniho z půli hřiště, která bude jistě patřit k nejlepším kouskům celého ročníku La Ligy.

Villarreal byl zpočátku aktivnější, ale narážel na ještě soustředěnou defenzívu Osasuny, která mimo jiné výborně napadala rozehrávku Žluté ponorky. Ta se za svou píli dočkala branky ve dvaadvacáté minutě. Opět famózní Borja Valero si podržel na levé straně šestnáctky míč a zvídavě hledal své spoluhráče. Když uzřel na malém vápně Marca Rubéna, neváhal mu okamžitě poslat přesný centr, který do branky útočník domácích krásně umístil.

I do konce poločasu byli domácí jednoznačně aktivnějším mužstvem, které připravovalo svým fanouškům povíce možností, než mužstvo z kraje Navarra. Jenže po obrátce přišla sprška, když Fernando Soriano zakroutil míč z rohového kopu na přední tyč, kde jej prodloužil Krisztian Vadócz až do sítě bezmocného Diega Lopéze. Bylo vyrovnáno, ale tento stav nebyl utkání souzený.

Již za tři minuty si přichystal okázalou odpověď všímavý Cani, který koutkem jednoho oka ověřil pozici vyběhnuvšího Ricarda a poslal z půlky hřiště nechytatelný projektil, který jak poslední dílek puzzlí zapadl do navarrské branky. Tohle byla oslava kopané, dámy a pánové!

Za čtrnáct minut vsítil třetí branku po rohovém kopu Valera Joan Capdevila, který z bezprostřední blízkosti pro jistotu dorazil již tak gólovou hlavičku Rubéna. Osasuna se však zmohla ještě na jedno snížení, neboť se za šest minut po Capdevilově trefě prosadil po vynikající individuální akci Javiho Camuñase Calleja a vykřesal semínko naděje pro pamplonský klub.

Tu definitivně pohřbil až čtvrtý gól Villarrealu, se který si Garridovi hoši dali na čas. I tentokrát přišel gól z rohového kopu Borji a ze vzdušného prostoru, který tentokráte opanoval stoper a kapitán Žluté ponorky Gonzalo. Villarreal si připsal důležité vítězství, díky němuž má jistotu, že se stane třetím nejlepším mužstvem půlsezóny. Zato Osasuna si zadělává na pořádné trable, neboť se její náskok na sestupové příčky po výhrách Zaragozy a Sportingu Gijón prudce ztenčil.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Hércules CF 2:0

15.01.2011 18:00

Góly: 3. David Barral, 29. Nacho Cases

Sporting Gijón konečně zabral za tažná lana a zcela po zásluze porazil Hércules! Na vítězství zadělal těsto již v první minutě, kdy se prosadila stálice v asturijském dresu David Barral, na něhož krátce před půlhodiny navázal druhou pojišťující brankou Nacho Cases.

Sporting se tak posunul mimo sestupové příčky, ačkoliv má stejný bodový zisk jako osmnáctá Zaragoza, která uspěla proti nyní již předposlednímu Levante. Předpokládám, že na této příčce zůstane i po tomto kole, protože by jej neměla ohrozit Almería, která zítra nastoupí proti velkému favoritovi Realu Madrid. Hérculés zatím zůstane na dvanácté příčce, ačkoliv jej v případě jakéhokoliv bodového zisku přeskočí Deportivo La Coruña.

Zápas se nemohl pro Sporting vyvíjet lépe, neboť hned ve třicáté sekundě nalezl Diego Castro přesným centrem za obranou stojícího Davida Barrala, který koníčkem k levé tyči nedal Calatayudovi pražádnou šanci. Sporting za bouřlivé podpory našlapaných ochozů plných věrných fanoušků s červenobílými dresy či šálami, jež jsou fanouškovskou ozdobou La Ligy, tlačil svého soupeře do úzkých, ale dlouho se nemohl prosadit.

Kýžená druhá branka nakonec přišla ve třicáté minutě, kdy za šestnáctkou napřáhl levačkou třiadvacetiletý záložník Nacho Cases, který dostal podruhé za sebou příležitost v základní sestavě, za níž se odměnil krásnou ranou, jež zapadla k pravé tyči marně plachtícího Calatayuda.

Sporting do poločasu bez potíží udržel vedení a po obrátce pokračoval v útočné hře, na níž neměl Hércules odpovědi. Esteban Vigo před zápasem prohlásil, že chce, aby jeho mužstvo předvedlo alespoň podobný výkon, jak proti Atléticu Madrid v pondělí. Leč nepovedlo se, ani z půli, ani ze třetiny, ani ze čtvrtiny...

Rojiblancos kontrolovali zápas a připsali si několik dalších šancí, mezi něž lze jistojistě započítat Canellův či Barralův pokus. Za hosty měl asi největší šanci Valdéz, jehož hlavička si cestu do branky nenašla. Ostatně, dalo by se říci, že domácí brankář Iván Pichu byl takřka bez práce a musel lapit pouze dvě skromné střely hráčů Hérculesu. Sporting tak konečně vyhrál, své prvenství však musí ještě několikrát potvrdit ve druhé části sezóny.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona19171161:1152
2.Real Madrid19153147:1748
3.Villarreal CF19123438:2039
4.Valencia CF19114429:2037
5.Espanyol Barcelona19111725:2534
6.Atlético Madrid1993731:2330
7.Athletic Bilbao1992829:3129
8.Getafe CF1983828:2927
9.RCD Mallorca1983823:2427
10.Sevilla FC1982926:3126
11.Real Sociedad19811029:3125
12.Hércules CF1964922:2822
13.Deportivo La Coruña1956815:2621
14.Racing Santander1955915:2620
15.CA Osasuna1946917:2518
16.Málaga CF19521224:4117
17.Sporting Gijón1937917:2716
18.Real Zaragoza1937917:3216
19.Levante UD19431219:3015
20.UD Almería1928917:3214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (678)

Přidat komentář
Krausio_Real_M

Real Sociedad

Reagovat
X-bano-X

Real Sociedad konečne potvrdil dobrú hernú fazónu aj výsledkovo. Spokojnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se Sociedad probere, ale proti Barceloně hrál kulový.

Reagovat
smazaný uživatel

On de fact onehral nic extra ani dnes. Ale Getafe branilo jak ponocne. Zaloha se nevracela a nevypomohla a casto to bylo 3 utocnici na tri obrance. Jenze ti utocnici byli celem k brance, bezeli dopredu a obranu si roztukali. A to jenom stacilo, aby zaloha po ztrate mice trochu cukla zpet...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

socky, sporting

skoda ty osasuny

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty ještě věříš ve třetí místo?

Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad villarreal, preju osasune udrzeni a kazdy zavahani tymu pred nama je fajn

Reagovat
Carlos Juan Pablo

takže vlastně ano, věříš

Reagovat
smazaný uživatel

"verit" je moc silny slovo. letos doufam aspon v EL, s momentalni vykonnosti ovsem neverim, ze se tam dostaneme...

Reagovat
Kily

jj, ponorka pod stromeček dostala pořádný přísun kvalitního střeliva, snad si nějaká torpéda nechá taky na Neapol a v PD dá šanci ostatním

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann Po sezóně by mohl nahradit Bastose.

Reagovat
Al Capone

Cani

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kokesh

Reagovat
One-Real

Javiiiiiiiiiiii ♥

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

OT : "Ak ma nenecháte odísť späť do Madridu, už nikdy nebudem hrať za Hamburg," razantným spôsobom zaujal stanovisko Ruud van Nistelrooy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takhle se má chovat člověk, který uzavřel s HSV právoplatnou smlouvu. To si opravdu zasloouží palec ... dolů ...

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Je to stale kanonier. A palec hore je koli tomu ze som za jeho prichod

Reagovat
smazaný uživatel

tak to souhlas. V obou věcech. Já zase hodnotil jeho přístup.

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Je to stale kanonier. A palec hore je koli tomu ze som za jeho prichod

Reagovat
Tomanatura

Nevěř všemu, co se píše

Reagovat
Tomanatura

"Da muss ich mir noch mal ein gutes Wochenende Zeit für nehmen. Es ist auch nicht einfach für mich, es ist nicht irgendein Verein, der da vorbeikommt. Hoffentlich kommt schnell Klarheit in die Sache. Ich kann die Jungs nicht im Stich lassen, indem ich mit dem Kopf woanders bin. Es ist auch nicht einfach für mich. Real Madrid ist der einzige Verein, der in meinem Kopf etwas ändern kann."

zkráceně - Že si to musí ještě promyslet, ale nechce nechat kluky ve štichu a soustředit se na fotbal, že se přes víkend rozhodne, ale Real má rád a bla bla.

Navíc se za něj postavili spoluhráči, jako třeba Rost.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, já jsem to přes den potkal hodněkrát, tak jsem to nebral jako výmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

chova se jak 5 letej Rudla na piskovisti

Reagovat
DreamTeam

kdovi zda je to vubec pravda.. vzdyt dnes normalne hral ale hodil by se to jo :)

Reagovat
Kily

podle mě to je médii minimálně hodně přibarvené prohlášení, nemyslim si, že by něco takového řekl. Každopádně by mohl slušně pomoci - měl by vedle sebe spoluhráče, kteří by mu připravovali šance, on sám si místo ve vápně umí najít parádně a i jeho úspěšnost při zakončení je hodně slušná, navíc může naskočit do LM

Reagovat
Kokesh

No každopádně by jsme měli čistýho hroťáka, od kterýho by se čekaly jen góly. V mezihře by se prakticky skoro vůbec nezapojoval...určitě by nám to prospělo, trocha změny nezaškodí. Tohle je prostě krása Ruuda a jemu podobných. Můžou být klidně po většinu zápasu neviditelní a míč skoro nemít na kopačce, ale pak udeří. S podporou od Crise, Di Márii a Ozila to může být celkem smrtící kombinace...

Reagovat
REPLIKATOR

Nikdy jsem ho neměl rád, hrál za 2 ze 3 nejnenáviděnějších klubů (kdyby šel do Sparty, skompletoval by hattrick ) a tímhle si na sympatičnosti nepřidá

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

udelal bych nejakou anketu ve ktery by rozhodci museli rict kde se jim piska nejhur......myslim si ze Bilbao by jasne vyhralo

Reagovat
X-bano-X

Prečítal by som si súhrn Realu Sociedad, ten Alonso tam nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

dejavu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale komentů

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však ještě nehrál Real. Alespoň je vidět, že Real má daleko záživnější utkání než zbytek ligy. To se tady vždycky sejdou sváteční diváci a komunikují smajlíky.

Reagovat
vocasisko

Obrana ve složení arbeloa, albiol, ramos, marcelo vypadá že by se dneska nějaká větší hrubice vloudit mohla Ronaldo je na hrotu střežen o hodně víc jak na křídle a tak to nebude mít vůbec lehký. Pokud tedy na plutu nedojde k sopečné erupci, vidím to dnes na plichtu

Reagovat
X-bano-X

A ide sa na to

Reagovat
smazaný uživatel

zatim almeria lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo tam nemá vůbec šanci, je střežen několika obránci. At stáhne proboha Khediru a dá tam jediného ryzího útočníka Benzemu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ pekné, je vidieť že hrajú dva vyrovnané mužstvá

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus, na tohle sem se těšil celej tejden.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco dal Kaka miesto Benzemu.Ronaldo na hrote hrat nemoze

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kokesh

Tak on potřebuje mít míč pořád na kopačce, pak se určitě cítí sebejistěji. Takhle ho prostě zabíjíme...neumíme hrát na Crise na hrotě, protože bez něj nejsme schopni nic vymyslet.

Reagovat
X-bano-X

Inak odporúčam sledovať súboj Crusat vs Arbeloa, tam sa ešte dnes začervená či už na jednej alebo na druhej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa sám rozdává lokty na počkání a kdykoliv cítí kontakt od protihráče, tak padá jak hruška.

Reagovat
smazaný uživatel

Almería to nehraje špatně. Real měl jen jednu gólovku. Uvidíme, zda se udrží v tempu.

Reagovat
X-bano-X

Tak v ofenzíve je to nič moc, Arbeloa tam útočníka prevyšuje o pol metra a hneď to vidieť. Skôr ako Almeria hrá dobre, hraju pusinky strašne. Stred tam prakticky neexistuje a útok okrem Ronalda tiež nie. Musí byť dosť naštvaný keď vidí že je jediný kto sa snaží. Prevyšuje zvyšok týmu o pár tried. A neviem či sa mi to len zdá ale Xabi je už druhý - tretí zápas úplne bez formy, vidím ho len keď niečo poserie a hasí to faulom.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, Xabi mě přijde, že ztrácí půdu pod nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Ronaldo z toho hrotu nestáhne tak dneska bude dělba bodů což by zvýšilo o desítky procent Barcelonskej titul.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ronalda.

Reagovat
Kokesh

Nemyslel sem si, že to někdy napíšu, ale těším se, až nastoupí Karim...když už nic, tak aspoň dělá Crisovi prostor. Takhle prostě nemůžeme uhrát nic. Jediná pořádná akce ve 40 minutě, kdy to po Crisovi neskutečně zazdil Kherida. Zrychlení akce u nás neexistuje, protože po každým pokusu přijde několik nepřesností...zařazení Kaká do základu beru jako unáhlený krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel by na hrot jít Benzema, tam stačí postavit židli, ale důležitý je prostě stáhnout Krystýnu z toho prostoru a nechat ho hrát tam, kde je nejnebezpečnější...respektive tamd, odkud může vystřelit patnáctkrát za zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mu Benzema nebude čistit místo před brankou tak ho můžeš postavit kamkoliv a stejně u něj budou 3-4 hráči Almerie.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký čistění místa?vždyť mu do náběhu chodí ještě dva křídelnící, kteří roztahují obránce, jde jen o to, aby si mohl sbíhat z křídla inside mezi obranu a zálohu..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však on Karim na hřiště přijde. On, ať se to nemusí zdát, důležitej je. Myslím, že minimálně posledních 30 minut bude hrát.

Reagovat
Kokesh

Njn v dnešním zápase to může být žolík. Už několikrát, kdy šel na plac až v druhým poločase, zahrál hodně solidně...

Reagovat
DreamTeam

Di Maria dolu Karim na plac

Reagovat
smazaný uživatel

To ani náhodou, Ángel hraje poslednoí dobou ty první poločasy strašně, vsadím boty, že v druhým poločase bude jeden z nejlepších hráčů a po jeho akci padne gól.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

velikost, značka?

Reagovat
Kokesh

Klidně bych ho tam nechal a stáhnul Kaká. Když nám šlo v takové sestavě doteď vyhrávat prakticky vše, proč by to nemělo jít dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira dolů, Karim na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi hraje strašně, ale má toho už asi dost. Za celej půlrok si skoro neodpočinul.

Reagovat
Kokesh

Jjo nechtěl sem to napsat, protože sem ho kritizoval i minulej zápas (a byl jsem v tom skoro sám). Ale jak vidno, dnes to jenom mně nepřijde. Jestli je to únavou, tak ho dnes ho mohl zastoupit Granero, který když nastoupil nikdy nezklamal.

Reagovat
FuckT

omg v tej spanieskej lige to je funny ...lahni si na zem a mas istotu,ze rozhodca odpisak faul XD

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kamaráde, vybral jsi si špatnou dobu. Zrovna v posledních utkáních to neplatí...

Reagovat
smazaný uživatel

praveze dneska nepiska ani fauly,takze nevymyslaj

Reagovat
FuckT

jj vsimol som si,ze dnes fauly nepiska ...ale ked si niekdo lahne na zem,alebo len tak zdvihne ruky,tak sa to piska

Reagovat
smazaný uživatel

KONECNE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratili jsme 50 minut aby jsme "zjistili" že Ronaldo neumí hrát na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

a ceka nas 35 aby jsme "zjistili" ze benzema na to stale nema

Reagovat
smazaný uživatel

má nemá, čistí prostor pro Ronalda.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A je tu!!! Tři góly, Benzema i Ronaldo 3 kan. body...

Reagovat
smazaný uživatel

skodaaaaa

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ramoooooos.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole

Reagovat
X-bano-X

golazoooooooooooo

Reagovat
Footballer

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

tak a mame co sme chceli

Reagovat
smazaný uživatel

tak že by?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

cos potreboval?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nic důležitýho. Potvrdit si, jestli se budeš koukat za hoďku na Demichelise.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu, pujdu se ucit. mozna stihnu druhou puli

Reagovat
Carlos Juan Pablo

OK, tak se k tobě donese zase jenom z vyprávění, jak byl skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, jak mu villa, pedro a messi poradne provetrali trenyrky?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jó, však ty ještě uvidíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Piattiho průnik

Reagovat
smazaný uživatel

GOL!

Reagovat
smazaný uživatel

a zdržovaná právě začíná.

Reagovat
Footballer

bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

gol gol gol gol gol!!!

obcas mam toho piattiho fakt rad, hlavne kdyz nehraje zrovna proti nam

Reagovat
Carlos Juan Pablo

hajzle

Reagovat
smazaný uživatel

diky, to je od tebe hezky

Reagovat
Carlos Juan Pablo

promiň, zlato

Reagovat
X-bano-X

Len nech sa nezačne zdržovať

Reagovat
smazaný uživatel

co ten real vyvadza ? to hraju tak zle , alebo ma almeria betonovy den ?

Reagovat
X-bano-X

Hraju tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

co tu tak citam , tak bez toho utocnika mozu zabudnut na niaky vaznejsi uspech ... cim skor ho napracu do madridu tym lepsie

Reagovat
FuckT

tento gol Real potreboval :)

Reagovat
smazaný uživatel

No toto sme mohli mat cely zapas,ale neeee neeeee radsej dame Cristiana na hrot vsak?

Reagovat
FuckT

lahni a to ti staci :) naco hrat XD

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neuvěřitelný, z 1 šance 1:0, neustálý válení na zemi, souboje tělem se pískaj... rozhodčí....Dáme kua 2 góly!

Reagovat
FuckT

ale nehovor ...ved hore pisu,ze tento rozhodca nepiska ani fauly XD

Reagovat
smazaný uživatel

Almeriaaa!!!Jenom to udržet, aspon na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Iker už zakopává

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

nebud smiesny

Reagovat
smazaný uživatel

byla

Reagovat
Al Capone

toto byla jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Graneroooooooooooo

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Graneroooooooooooo

Reagovat
One-Real

Granerooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldov syn sa tam radoval?

Reagovat
Mishko

pekne.... a eeešte jeden !

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ESTABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Al Capone

gooooooooooooooooooooolllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

podmeeeee krasa krasa!!!!Granero jeden pááán.Vyborne Pirata este jeden!

Reagovat
rufus

Pirát.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika. real ho tam dotlaci at se deje co se deje...

Reagovat
X-bano-X

Tak niekde sa to volá týmový duch, niekde len duch a niekde Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je špatný. Tohle už tam nějak ukopou. Ještě to chtělo nějakou minutu vydržet. Zrovna začal mít Real v obraně hrozej chaoz.

Reagovat
panca

chyba brankare. Predni tyc po rane z uhlu musi mit!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

btw. Benzema asistence, pochybovači

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl v zakladu, tak uz by nebyl na hristi, ale jo oci mela

Reagovat
Carlos Juan Pablo

strašně sólujeme

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus jak se válí.jak jim trvá minutu než vůbec hodí aut.

Reagovat
smazaný uživatel

necuduj sa , remiza z realom by bola obrovsky uspech

Reagovat
smazaný uživatel

remíza je nikam neposune. měli by se snažit hrát rovnocennej fotbal.

Reagovat
FuckT

dopadli by jak v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladam ze ak by to na 10 min skusili tak su jasni

Reagovat
smazaný uživatel

nech da Real na 2:1 ...potom uvidis rovnake zdrzovanie z ich strany ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vstávejte Almérijčani.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Klasika, válení a další minuty v hajzlu, navíc jasná penalta...Pojďme!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Doufám, že tenhle zdržující a naprosto nezábavnej tým sestoupí, to je hnus fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

2 minuty se tam válí a najednou může hrát. DOUFÁM že sestoupíte.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Je mi z nich na blití! Takový divadlo, odcentruje, lehne a pak zas jakoby nic

Reagovat
Hristo Stoichkov

Njn, teď se vám to nehodí. Ale nemáte proč takto řvát, Mourinho takhle mrvil fotbal všude, Ronaldo, Di Mária a další taky nejsou žádní fair play hráči

Reagovat
Al Capone

italové se mají od Alemrie hodně co učit

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nedostane žlutou za pomalej odchod ze hřiště? Ozil jí dostal taky v zápase s Valencií.

Reagovat
X-bano-X

To je hnus velebnosti, sledujem tu vôbec futbal?

Reagovat
One-Real

To snad neni možný, to jsou takový ............. ti hráči Almerie. Nechutný

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Jose smeje .

Reagovat
delfin

Ronaldovi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

prosil jsem o čtyři minuty a je to tam!!! šance tu je

Reagovat
smazaný uživatel

Karim nejlepší na hřišti.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Cristi, pojď

Reagovat
Carlos Juan Pablo

repete, Cristi, pojď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O máj god

Reagovat
Footballer

to jsou nervy, to jsou nervy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

bitka a kontumace!!!

Reagovat
X-bano-X

Neviem ako to bolo ale tak dám : " 8 gólov Almerii? Nech to dajú nám "

Reagovat
smazaný uživatel

marne hladam pointu...

Reagovat
X-bano-X

Tak v tvojom momentálnom stave to aj chápem

Reagovat
smazaný uživatel

som triezvy bohuzial

Reagovat
X-bano-X

Tak si niečo daj, ono aj u nás to ešte bude zapeklite, body sa budú strácať.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

proste dneska nam nebolo sudene vyhrat...Bola zbytocnost davat Kaka

Reagovat
Josifek

To je škoda, Almeria odpodivá, tým na blití, ať vypadnou z ligy, ten jejich fotbal je hnus..škoda toho břevna na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Real si to prohrál sám

Reagovat
Josifek

Tak to je jasný, ale tu Almeriu nemůžu vystát, oni bodují tím svým destruktivním stylem hlavně proti těm lepším celkům..jsou to p!če.

Reagovat
smazaný uživatel

takových týmu je více. Kdyby Real na ně vlétl od začátku tak by dal první gol on a zápas jste si mohli pohlídat.

Reagovat
herbage

Zato simulace C.Ronaldo a Benzemy ve vápně, to byly ukázky fair play

Reagovat
smazaný uživatel

nechcu se Krystýny zastavát, ale vzal ho zezadu já bych ji písknul

Reagovat
Josifek

Tak to netvrdím, mně šlo o celkový herní pojetí. Že si Cristiano či Di Maria rád lehne a občas je z toho fakt nechutný trapas, to je bohužel celkem známý fakt.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Větší ubohost ve hře jsem dlouho neviděl, hnus, hnus a zase hnus. Takový týmy by měli zakázat

Reagovat
smazaný uživatel

zamette si pred vlastni prahem

Reagovat
smazaný uživatel

nemam na teba slov

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to dva zápasy, kdy vám takhle uválel výhru Di María.

Ale jak říkáš - takovýhle týmy zakázat

Reagovat
gonzalesl_is_back

Mně vůbec nevadí, když si to tým zaslouží, ale nesnáším zdržování a takovouhle hru. A taky neschvaluju diving, ani hráčů od nás. Di Maria je simulant

Reagovat
smazaný uživatel

No tak super. Byla jen otázka času, kdy je to štěstí opustí a hle. Teď to potvrdit proti Malaze.

Díky, Andaluzané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
vocasisko

Reagovat
cubinho

Reagovat
delfin

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

když dneska Barca vyhraje, je na 90 % rozhodnuto o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

No teprve je půlka sezóny, stát se může cokolik.. raději bych nepředbíhal

Reagovat
smazaný uživatel

proto je tam těch 10 %, ale když Barca vyhraje, už tomu budu věřit, 4 body jsou ve Španělsku celkem dost

Reagovat
Footballer

ale prosímtě...co to meleš

Reagovat
vocasisko

Almeria, skvěle takticky

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
One-Real

blbečci a rozhodčí hroznej šašek co to tam zkoušel ten ***** na Ikera?

Reagovat
smazaný uživatel

díky Almerie!!

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus! Ztratit body s posledním

Ted hlavně porazit Malagu!

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus Hnus Hnus. Už ten titul dejte Barceloně, aspon ušetříme síly na LM. A jestli se Mourinho bude zas vyplakávat na rozhodčího tak ho pošlu asi do p....

PS: At to ten cigoš na IKERA vůbec nezkouší.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Madridisti, zase nebrečte, mohli jsme si za to sami.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne niekto kto neplace a stavia sa tomu tvarou

Reagovat
smazaný uživatel

konecne niekto kto neplace a stavia sa tomu tvarou

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Al Capone

rozhodčí to těžce nedával

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDD ty to hodne nezvladas co?

Reagovat
cubinho

Reagovat
božský John

Ty seš neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb16.01.2011 20:36

tohle je špatný. Tohle už tam nějak ukopou. Ještě to chtělo nějakou minutu vydržet. Zrovna začal mít Real v obraně hrozej chaoz.

jiri - fcb16.01.2011 20:54

No tak super. Byla jen otázka času, kdy je to štěstí opustí a hle. Teď to potvrdit proti Malaze.

krasny kontrast

Reagovat
smazaný uživatel

On kváká jen to co se mu vždy hodí.

Reagovat
X-bano-X

Ako som písal už predtým si v stave nechápať písaný text......Jirko píše že bolo otázkou času kedy zakopnete, nie otázkou času v danom zápase....

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj na pokoji moj stav Mne je fajn.Marne sa snazis provokovat

Reagovat
Al Capone

a ty se divíš, ty jeho bludy si nemá cenu číst

Reagovat
smazaný uživatel

no, je to triviální a mohl bys to pochopit - Ten první příspěvek se týkal dnešního mače a ten druhej byl o vašich zápasech obecně.

Hele, já vím, že si potřebuješ schladit žáhu, tak si to užij. Já to snesu.

Reagovat
-Kopy-

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria zcela zaslouženě . Real byl až na posledních 10 minut jalový..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aby poslední tým takhle trápil obrovského favorita a ten sotva vyrovnal, to se může stát jenom ve Španělsku

Reagovat
Al Capone

a pak někdo bude tvrdit, že je to soutěž o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves 1:0 Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsi u toho Wolwes tak bych zde určitě zařadil i jejich výhru 1:0 na Anfield Road

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je v současné době zhruba tak stejně cenné jako výhra v Edenu

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je ten tým, co má z 11 venkovních zápasů 12 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi u zádele kolik má bodů. Jde o to že potrápil favorita,ba dokonce vyhrál. To byla pointa věty co si tu sem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, jenom ve Španělsku se tohle může stát jenom jednou za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria si to sice vůbec nezasloužila, ale na druhou stranu si Reall taky nezasloužil ztrácet jen dva body na čelo, dnes to prostě neurvali..

Řekl bych, že to Mou zabil tím, že nepostavil Benzemu a utopil tak Krystýnu..

Reagovat
Kokesh

Vyp*čená Alméria! S těma čtyřma minutama mě rozhodčí fakt dostal, vždyť ti chudáci byli leželi víc na zemi, než hráli. Naprosto příšernej výkon od Xabiho, to byla prostě hrůza. K němu se přidal možná ještě horší Di Mária...tohle vítězství by chutnalo tak krásně, tak krásně. Od příchodu Benzemy bylo na hřišti jediný mužstvo a nebýt toho smolnýho gólu, mohli jsme mít tři body...prokoučovanej zápas!! Ale ta ztráta někdy musela přijít, říkali jsme si o to sami.

Reagovat
One-Real

někteří nejmenovanní vocasové si opravdu nevidí do pusy

Reagovat
smazaný uživatel

i když dneska Ronaldo gól nedal tak je i tak lepší než Messi

Reagovat
vocasisko

dneska šlo krásně vidět, jak když se na něj přilepí pár obránců tak je neškodnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že Messi hrál nadpozemsky proti Interu a Chelsea když ho bránili 3 obránci.

Reagovat
X-bano-X

Ono tiež obrana Interu a CHelsky nieje Almeria, že?

Reagovat
smazaný uživatel

pointa věty byla že když se přilepí obránci na světového hráče že nemá moc šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tu škodiš jen svoji demencí.

Reagovat
Kokesh

Ty seš fakt vocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já?

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval na vocaciska.

Reagovat
vocasisko

dneska šlo krásně vidět, jak když se na něj přilepí pár obránců tak je neškodnej

Reagovat
Footballer

ty vole proč tady zase vytahuješ porovnávání Ronalda s Messim?

Reagovat
smazaný uživatel

a to víš, že jo

Reagovat
Al Capone

doufám, že je to poslední zápas kdy bude Cristiano začínat hrát na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

to tu bude dneska diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

dneska? Vždy jsou tyhle diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

foooook, a pětikilo v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej výkon, zasloužená ztráta bodů. Pokud Real Madrid enchce hrát všechny zápasy po dobu devadesáti minut, může se s titulem rozloučit. Získávat body těsně předm koncem nejde pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

jde to, ale na to soucasnej real kvalitu nema

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze ma?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím. Dneska jste to nedali s CR9 na hrotu a výkon byl 60 minut fakt příšerný. Ale za co bych vás pochválil, to je ta vnitřní síla, chtění vyhrát. Bohužel pro vás je Ronaldo v ofenzívě asi jediný, kdo na sebe bere zodpovědnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to CR7.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

je to ocas

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Je to divný, občas naši hráči zapnou, pak je to válec, ale málokdy to jim takový nasazení vydrží na značnou část zápasu. Je to i v hlavách, občas to chce asi větší pokoru a víc makat.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsie co teraz moze clovek spravit je ist na pivo a potom sa s triezvym pohladom pozriet na diskusiu

Reagovat
herbage

Kily by to tu měl pročistit, je tu nějak moc nadávek a nablito

Reagovat
X-bano-X

Kto umrel?

Reagovat
smazaný uživatel

vím jen o Madridské naději, začátek Barcy jsem nechytl..

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket v prdeli no, to mě sere.. :D Jinač Mou z toho měl obrovskou srandu, nechápu sice proč.. :D

Reagovat
X-bano-X

Má ďalší zoznam, tak sa chlemce

Reagovat
delfin

on se smal Ronaldovi, jak tam naletel do toho zaloznika... to neni poprvy co se mu takhle smeje, uz jsem ho tak videl 2x

Reagovat
smazaný uživatel

jáááj Madrid remíza s posledním xDDD a Barca zase zvýší náskok a Messi se příblíží gólově

Reagovat
smazaný uživatel

seš magor..

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně slyším Mourinha jak pláče zase že nás zařízli rozhodčí. Žádnej náznak jeho chyby že nám vzal 50 minut čistého času když dal Cristiana na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, většinou jsem na jeho straně ale dneska to posral

Reagovat
Hristo Stoichkov

Škoda, že si to dneska nepsal, rád bych si přečetl další díl

Reagovat
$dolar$

Proboha, za to vazne nemuze Jose, ze je Benzema trotl...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá spokojenost.Konečně ti frajírci z Madridu v čele s arogantním Mourinhem ztratili body...Teď toho Barcelona využije a hned se mi půjde lépe spát Výborně Almeria

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Malagu.

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal je namlsaný. Chce další gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
smazaný uživatel

ještě počkej na nás

Reagovat
božský John

A hned je den krásnější

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska krásný příklad pro mladé fotbalisty jak se dá podcenit zápas a že začít hrát až vám teče do bot mnohdy 3 body nezachrání..

Reagovat
Footballer

už je tam, už je tam

Reagovat
Hristo Stoichkov

Don Andres

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooooooooooo Iniestaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ten byl parádní. Andrés má letos už 6. ligovej kus. No toto ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mám pocit že útočit a dávat goly chce jen Ronaldo? Di Retárdia se jen válí, ztrácí míče. Ozil je nulovej jen dá jednou za čas geniální pas. Kaká byl úplně mimo. Dneska se mi ale líbil Karim kterej se snažil a dělat prostory.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak Real je v niecom u mna na prvom mieste ... a to v tom,ze jeho zapasy su viac napinave ... na rozdiel do Barci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Dani další asistence

Reagovat
Swarley

jak říkal komentátor, just so easy

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé Barca 1:0, ted dají dalších 5 kousků a je vymalováno.

Reagovat
cubinho

Přesně tolik jsem taky tipoval

Reagovat
cubinho

Hohooooooo!!! Nádhera

Reagovat
Rssa

Krááááááááááááááááása. Letos se legendě daří dávat překrásné branky

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole :D měl sem vsazene na to že da cr7 gool posledni tip on 93 min břevno a 21 000kč v háji.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jo, jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že dá Ronaldo gol Almerii musel bejt snad kurz 1.1.

Reagovat
smazaný uživatel

jj byl tal kurz 1.55 ale tak jasny že sem nedal jen tento tip :) dohromady mi to udělalo z kila kurz 210 takovy free tiket :)

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě brácho..

Reagovat
Rssa

Mohl by mi tu, prosím, někdo napsat, jak hrál a proč remizoval Real? Bylo to v útočníkovi opět? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní důvod je že dal Mourinho Ronalda na hrot a tím jsme ztratily celou první půlku protože tam je úplně neškodnej.

Reagovat
Rssa

To jste hráli bez útočníka? A nějaký sporný moment od rozhodčího?

Reagovat
X-bano-X

žiadny

Reagovat
cubinho

Jo, bylo, v 94. trefil Ronaldo jenom břevno Víc nevím, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

serou na to, si myslej ze to vzdycky nejak ke konci ukopou, no a obcas to nevyjde

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Prosím nálevky o navrácení se do ''svých'' diskuzí. Děkuji

Reagovat
Rssa

Kurňa to jsou kombinace. Opravdu jak z jiného světa

A ještě info pro culés, v béčku roste nový Iniesta, není se čeho obávat

Reagovat
smazaný uživatel

Sergi Robero? Rafa?

Reagovat
Footballer

oba

Reagovat
Rssa

spíš ten Rafa, včera mě hrozně učaroval, MOTM (1+1)...na to, že má 17

Ale Sergi Roberto taky krásná branka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga nehraje špatně. Jsou nahoře z pěti hráčema a zkouší to. To může dopadnout dvěma způsoby ...

Reagovat
cubinho

Bohužel pro Málagu je pravděpodobnější ten druhý

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska jí lituju, to schytají

Reagovat
smazaný uživatel

trošku střela ted :)

Reagovat
smazaný uživatel

uuu ta byla paradní

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Alespoň i ostatní vidí, jaký to je dát břevno, snad se to ukáže jako klíčový na konci zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

neukáže

Reagovat
Carlos Juan Pablo

důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

protože než dojdeme ke konci zápasu tak barca bude ve vedení minimálně o 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 gooooool :)

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooool

Reagovat
Rssa

Xavi, co chybělo

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooo Villlllllaaaaaaaaaa

Reagovat
Footballer

tento gól zařídil Sergio

Reagovat
Hristo Stoichkov

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Další parádní akce. No, já se, pánové, opravdu bavím

Reagovat
smazaný uživatel

tjn Malaga přijela do Barci na kolotoče :D

Reagovat
Rssa

Dneska se ti hráči snad přetrhnou, je to krása

Sergio parádně napadal, Messi klasická krásná nahrávka a netypický Villa (proměnil )

Reagovat
smazaný uživatel

sa mi zda ze malaga sa pred zapasom v tuneli pytala : "no co pani kolko nam dnes date ? snad nie viac ako 5" ...

Reagovat
cubinho

Opravdu, fotbal z jiné planety....

Reagovat
Swarley

z které?z Messiho?

Reagovat
cubinho

Reagovat
Rssa

Kurňa, vám to jde asi o 3 minuty napřed

Reagovat
Carlos Juan Pablo

TV, man, TV

Reagovat
Rssa

nemám

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ou shit, man, ou shit

Reagovat
Rssa

stačí PC, net, sopcast a mám fotbalu plno

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zpoždění tři minuty, ajajaj

Reagovat
Rssa

přežiju, jen se nesmím koukat na diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

copak?

Reagovat
smazaný uživatel

v roce 2011 nemít doma TV je divné

Reagovat
Rssa

ušetřím čas i peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má 15. asistenci. To prostě nemá obdoby

Reagovat
smazaný uživatel

o je Kapacita Pokud to tak pujde dál tak ten zlatý míč obhají po třeti za sebou :)

Reagovat
cubinho

Jojo, proto se těm kecům - jako že Messi je dobrý jen proto, že hraje se Xavim a Iniestou - musí člověk jen smát...

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

takový fake ve skutečnosti je tupý jako dnešní výkon Realu

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt ani tu Almerii jste dneska nenatrhli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no jak to tak člověk srovnává, tak si ten Real k titulu vážně nemůže ani čuchnout...

Reagovat
smazaný uživatel

od tohodle kola se hraje jen o to, jestli barca prekona 100bodu

Reagovat
Swarley

Barce by prospěla nějaká menší krize, ať se pár lidí vrátí na zem...

Reagovat
smazaný uživatel

V součastne formě a rozpoložení asi těžko :)

Reagovat
Swarley

jsem rád, že si rozumíme

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

on je gambler, tuším Madrista. Čert ví, proč hází flintu do žita, když je do konce 19 mačů ...

Reagovat
Swarley

no to už je s nima opravdu špatný

Reagovat
smazaný uživatel

nech těch řečí. Ve hře je ještě dost bodů. Real má sice těžší rozlosování, ale jsme v půlce ligy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je sice pravda, ale porazit tuhle Barcu (nejsilnější v historii) v dlouhodobé soutěži, to by byl obdivuhodný výkon. S jejich kádrem prostě nějaké zápasy ztratit musí. Kdyby zůstal Ibrahimovic, tak by měli šanci daleko větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Real až dospěje tak možná zatím na to nemá ani nahodou. Možna v lize mistru překvapí tam mou přece jen ví jak na to :)

Reagovat
smazaný uživatel

No, tohle je oslabení. Adriano Daniho nahradí, ale ne určitě úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadalo na neco mensiho snad

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to stehenní sval. To může být na týden, ale i víc. Nikdy nevíš. Počkáme do zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to byl urcite - ale kdyby to bylo hodne natrzeny tak by nesel tak v pohode jak sel. Tak budem doufat

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to máš recht. Možná jen cítil, že by mohlo něco horšího přijít a radši šel ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to dneska ještě bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo Alvesovi?

Reagovat
Rssa

Dani Snad ho jen píchlo a nebude to něco vážného

Reagovat
X-bano-X

Co to ako je? Nech s tym idu do prdele sa nam zrani viac hráčov ako doposiaľ v celej sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

tak je asi dobře, že se Dani zranil teď a ne až po oznámení odchodu Milita. Takhle můžeme zareagovat a nechat ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Marketingovy tah :D

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dostává nakopáno. Skoro bych ho radši stáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

goooool

Reagovat
Hristo Stoichkov

To jsou lahůdky, vraždění neviňátek

Reagovat
Swarley

ta Messiho nahrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se přetvořil v tvůrce hry. Ty kolmice ho naučil Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

30 golový tvůrce hry ještě něco pochytat v bráně u bude to ideální hráč

Reagovat
Rssa

Pedroooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Rssa

a ta příhra na Andrése

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Messi. Iniesta tu přihrávku přebíral a nedal kus.

Reagovat
Rssa

Já vím, oceňuju Messiho příhru na Andrése

Reagovat
smazaný uživatel

jejej, chyba. Já tam nevyděl tu předložku "na"

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kolik je rekord vstřelených golů za sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu teamy co otevirají hru proti Barce ale sem za to rád :) Pak je to lahůdka pro oči :)

Reagovat
smazaný uživatel

Real nic neotvíral a též dostal bůra . I kdyby ten tým přijel betonovat tak dostane příděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Real hral otevřenou hru ... tak nevím na jaky fottbal ses dival ty :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed obrany má Malaga jak cedník. Tam to dneska půjde.

Reagovat
Rssa

Faktor Demichelis

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

co se čertíš, mě to bylo jasné hned jak přestupoval, že to není žádná výhra a kdejaký španělský mladík by byl lepší v tom středu obrany Je to hrozný kiksař

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Není žádná výhra? To byla v současnosti nejlepší volba na stopera a zatím se ukazuje tak, jak je v jeho možnostech- tj. skoro výborně...

Reagovat
Rssa

vždyť minule nezajistili střed a kvůli tomu Malaga remizovala, taky jeho (zčásti) vina

Reagovat
Carlos Juan Pablo

vždyť minule to byl právě on, díky komu byla remíza... a není to jenom o jednom utkání

Reagovat
Rssa

Však hrál jen pár zápasů zatím, uvidíš sám na konci sezóny, že je to hrozný provar ten hráč.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jó, jasný

Reagovat
smazaný uživatel

napadlo mě to taky, no.

Reagovat
X-bano-X

Preto chcú Gabiho

Reagovat
smazaný uživatel

zas taka akce Pedro :)

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se na to dívam na netu, tak proč bych nenapsal...

Čekal jsem, že Pelle s tim týmem, co má k dispozici něco vytvoří a čekal jsem tuhej boj. Místo toho po 35 minutách 3:0 s tim, že to mohla bejt v klidu manita. A Málaga je jedním z toho bezpočtu no-name týmů, co proti nám letos nastoupili...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ten komentátor je na Barçu nadrženej jako svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Mesiiii :(

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, to je škoda.

Reagovat
X-bano-X

Ale Sergio jak malý.......

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma urco spozdeny prenos,jak pred vapnem pokazil ten tukes a nahral hraci malagy

Reagovat
X-bano-X

nn

Reagovat
X-bano-X

Ale pri rohu tak držal jedného a druhému sa hodil do cesty, celkom neprijemne ho narazil....

Reagovat
X-bano-X

Leo kua už zas soluje......

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou akce, to snad není možné! nádhera!

Reagovat
Rssa

To je šancí, to je šancí....už mohlo být po prvním poločase dávno "zalmeriazováno"

Reagovat
smazaný uživatel

krásná první půle

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní poločas. Akorátt Leo má zatím střeleckou smůlu, ale ve druhé půlce tam dva tři kousky dá

Reagovat
smazaný uživatel

leo , iniesta , xavi , piquenbauer dufam ze to tam leovi padne

malaga staticka , ked sa dostali k lopte tak boli z toho taki v prdeli ze ju hned stratili , ak sa aj dostali pred branu tak vynimocne .. na to ako posilovali som cakal vyraznejsi vykon , ale nevadi , 4 body naskoku pred realom potesia

Reagovat
smazaný uživatel

Xavimu bych já palec nahoru nedal. Dle mě nijak nevyčnívá. To Iniesta hraje ... hmmmm ... výborně. Messi a Pedro taky. To jsou rozdíloví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

zatila nie , ale ta strela do brvna bola paradna .. leo nahrava ako o zivot , andres hra paradne , skoda toho daniho

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zpestření zkouškovýho, to je fakt... na druhou stranu mam takovej pocit, že tenhle zápas jsem už během sezony několikrát viděl

Zápas je už jasnej, v druhý půli by mohli dostat prostor náhradníci (Afellay, Thiago, Bojan, Milito).

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

milito ? pokial sa nezrani carles ci gerard tak zabudni .. ale thiago , ci jefreen by mohli prist

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Promiň, nerad bych se pletl. Nejsi to ty, kdo tu psal takový srdcervoucí příspěvek, že sem přestává chodit?

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcervoucí nebyl, ale já to byl. Máš s tim problém?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Co se čertíš? Jsem se zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se taky jenom zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej fotbal!

Reagovat
blaugrana

Tak zatiaľ solidný výkon, ale čo to tam vyvuedol Sergio pred vlastnou 16tkou a Adriano, prihrávka do zóny nikým neobývanej. Dúfam, že do druhej polky naskočí Masch, v 65. minúte Tiago a v 70. Afi.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, Pep je sice bůh, ale střídat může pořád jen třikrát

Reagovat
smazaný uživatel

no, já viděl video, kde Pep chtěl střídat počtvrté. Pique, Čigy, Henry a Yaya se mu snažili vysvětlit, že to počtvrté už fakt nepůjde. Dohledám. Pošlu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
blaugrana

Hoši sorry, už mám skoro 20 a skleróza je u mňa v pokročilom štádiu.

Reagovat
herbage

Konečně po včerejším výkonu Arsenalu další pořádný zápas. Mé fotbalové srdce plesá. Messimu mo přeji gól, ale i když dnes žádný nedá, svojí kvalitu již potvrdil. Ty jeho přihrávky mají oči

Reagovat
blaugrana

Ty si s niekym prehral stávku, že ta ospevuješ Barcu ? či tom tak bolo vždy?

Reagovat
herbage

Já dřív přál Realu, ale pak sestoupil z nebe fotbalový Bůh v podobě Messiho a bylo jasno. Barceloně nefandím, ale dokud bude hrát tahle parta a přinášet fotbalovým divákům radost jako dnes, tak jim budu přát

Reagovat
smazaný uživatel

prospěchář

Reagovat
Rssa

je to gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Úspěchy Barcelony jsou mi volné, mně stačí ke štěstí sledovat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je tady dýl, tak by mohl znát přispěvatele s nickem tuším "nawri". Byl to Realista, ale tuhle jsme se potkali v Brně v hospodě a je z něj Culé. Doktor ho předelal na správnou víru.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještěže tak.

Reagovat
Rssa

Herbage je culesovitější než většina culés

Reagovat
herbage

Ale prd

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jsem docela rád, že tak často píšeš svý fundovaný komentáře na csfd, poslední dobou mi dost často pomáhají u některých pro mě relativně méně známých filmů, které jsem ještě neviděl, zda-li má smysl je sledovat. :)

Reagovat
Rssa

fundovaný...to jsou jen takové postřehy, moc velkou objektivitu od člověka, jehož božstvo tvoří svatá trojice Stallone, Schwarzenegger a Adkins, nečekej

BTW: Které filmy jsi měl teď na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba - včera jsem se rozmýšlel, jestli v půlce přepnout "Než si pro nás přijde" na "3:10 vlak do Yumy" a nakonec jsem měl docela jasno jak díky Tobě a Tvýmu veskrze pozitivnímu komentu, tak pozdnímu zjištění, že dvě stárnoucí legendy v roli umírajících (zajímavej remake Knocking on heavens door :) ) opakovali dneska od jedné. Pak jsem dal třeba dneska šanci Smlouvě s ďáblem a nezklamalo.. Bylo toho víc, ale moje paměť je můj nepřítel, tudíž víc příkladů neřeknu... :))

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se můžu vmísit, tak ten remake nebyl úplně špatný, ale určitě nebyl tak výborný a silný.

Reagovat
Rssa

Který remake myslíš? 3:10 nebo Než si pro nás příjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Remake byl naopak velmi dobrý, dvojka Nicholson, Freeman se doplňuje výborně, ale jak říkáš, německej film s vynikajícím Schweigerem stavím o stupínek výš. :)

Reagovat
Rssa

Nejsem proti žádnému žánru, když je film dobrý. Nebudu si hrát na intelektuála.

Smlouva s ďáblem je opravdu příjemná komedie. A Klepání na nebeskou bránu, to snad ani nemusím říkat, to je super film

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky ne, z mého širokého výběru oblíbených mám moc rád Osvícení, Gaunery, Limonádového Joeho, Casino či Příběh hraček, aby sem hodil pořádné protipóly, to mluví za vše. :)

Smlouva s ďáblem mě hodně bavila, kulervoucí Elizabeth Hurley tam je naprosto k sežrání, ale konec zklamal stejně jako u vlaku do Yumy, jinak by u mě byl výsledný dojem ještě lepší.

U Klepání není o čem, viděl jsem v originále v NJ, paráda. :)

Reagovat
Rssa

Z německých filmů bych ještě doporučil roadmovie "Im Juli", opravdu lahůdka žánru.

Jinak výběr filmů je opravdu široký a tak by to mělo být, z každého žánru lze brát něco (kromě fantasy, přiznám se, že Harry Pottery, Pány prstenů a pod. vůbec nemusím)

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně krásná první půlka, snad se ve druhé Málaga vyvaruje prasáren, mám pocit, že ty si nikdy neodpustí..

Jinak ty Messiho přihrávky mezi obráncema jsou neuvěřitelný, to už je po xté co tohle předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Real Ten musel dnes zkazit tyketů

Reagovat
smazaný uživatel

dúfal som, že sa nám podarí niečo hrat, že to nebudeme tak otvarat, že nebude deň otvorených dverí, ale tak čo už. Baptistu ani nevidim, akurat Asenjo

Reagovat
blaugrana

Bolo to dosť naivné.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Malaga si opravdu hodně věřila. Dle těch prohlášení přijeli vyhrát. Nakonec - proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

si verili tak max po branu stadiona sa mi zda

Reagovat
smazaný uživatel

som si nevsimol ze by malaga nieco otvarala , v niektorych momentoch stali 8-mi na 16-kovej ciare , prakticky cely zapas brania s 10-mi na vlastnej polke , keby to otvoria tak je to 6 po polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole doufam ze aspon v LM Barcelonu nekdo natre protoze tohle to co predvadi v lize uz je fakt trapny.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to přišlo na madrid.Odplata na sebe nenechala dlouho čekat.Real utekl popravě na getafe.Dnes se mě bude dobře spát.Pokud real nemá zraněné hráče tak netočí sestavu.Mají málo hráčů a tak kupte alespon další hráče.Odchovanci jsou nanic.....uplakánci uplakaní.Copak ze sebe bude blekotat trapnej murinho...za vniknutí do prostoru Villarealu měl dostat trest.Dovoluje si docela dost a nehledě na to že to dělá jedinej trenér.TAKŽE DOBROU 5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,5,

Reagovat
smazaný uživatel

komentar roku

Reagovat
niflheim

No tak PD ukazuje, jak je to nudná liga o dvou týmech

Reagovat
niflheim

Každopádně ve Španělsku jsem vždy fandil jen Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

proto real ztratil body s posledním týmem tabulky ?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
homeles8

Nééé, to se nemělo stát to teď bude nejčastější argument v hádkách která liga je lepší přitom je to náhoda, a stále platí, že je to nudná liga o dvou týmech.

Reagovat
smazaný uživatel

o jednom

Reagovat
homeles8

dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

(nudna z pohledu boje o titul kazdopadne)

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Barcelone k titulu...

Reagovat
homeles8

no právě a to je na týdle lize úplně na hovno

Reagovat
homeles8

po 19. kole je to jistý

Reagovat
minoLFC

ale no....

Reagovat
smazaný uživatel

o titul sa može pripraviť už len sama spoliehal som sa na vzájomný zápas ale už je to pasé

Reagovat
smazaný uživatel

po polovici sezoiny , tak dakujeme teda ...

Reagovat
herbage

Jak byli vidět v jednom záběru ti tři arabáši v hledišti z Malagy, tak jako by si úplně říkali. Tak za 300 milionů eur přivedeme Messiho, za 200 milionů eur Iniestu a měly by nám zbýt ještě nějaké drobné na Torrése

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Sice v tom cítím očividnou ironii, ale i tak je to hloupost.

Reagovat
homeles8

Ty jsi buď policajt, nebo blondýna, nebo já už nevim...

Reagovat
Azza

nebo bruneta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Salomóóóóóóóóón

Rondóóóóóóóóón

Reagovat
smazaný uživatel

no snad to nebude celopoločasová údržba ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, bez pohybu to prostě nepůjde. Já věřím, že 3:0 stačí a tak se šetří síly, ale asi by to chtělo prostřídání - opory si odpočnou na lavce a na place uvidíme někoho, kdo se bude snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

no a je to tady. Budíček, pánové, budíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tahle facka postačí

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky kopnuté

Reagovat
smazaný uživatel

z trpasliku zed nepostavis no

Reagovat
X-bano-X

Aj.... Villa tam uhol s hlavou v múre

Reagovat
Rssa

Duda to teda zakroutil parádně. Škoda, že to nekopal Radek Duda

Reagovat
smazaný uživatel

Další dvě parády. Ono to jde. JEN SE MUSÍ KUR-A CHTÍT!!!

Reagovat
Footballer

Parááda

Reagovat
Rssa

Kurňa Pedro, nebuď zas až takový grant a někdy i vystřel

Reagovat
Rssa

Dejvid Xavi

Reagovat
Footballer

Co to tedkom předváděl za divadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ho dneska snad nedá

Reagovat
Footballer

Pepku, proč nestřídáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm,jak uz to vseci hazou Messimu,aby dotahl gaynaldo,chjo.Kdyby ste radsi hrali i trosku na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Andrés

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Adriano je slabej odvar Alvése. Nemůžu si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se někdy líbí i víc než Dani

Reagovat
-Kopy-

Já ti říkal že za 12 mega je to naprostá kravina, jeho cena je 4.

Reagovat
Rssa

Je to obrovský univerzál, v LM hrál v posledním zápase levé křídlo a teď pravého obránce

Reagovat
smazaný uživatel

9,5. V LM proti Rubinu byl asi nejlepší na place, ale dneska mu to nešlo. Dvě velké chyby a hlavně malý hlad jít do útoku. To Alvés nikdy neváhá a peláší k bráně soupeře. To je jeho devíza.

Reagovat
Xavi

Tak on hlavně pravý obránce vůbec není.. Hrál vždycky buď levou obranu nebo zálohu, na té pravé straně hraje všechno přes nohu. Ale jinak je to vynikající fotbalista.

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se dává...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak moc hezky řešený kontr

Reagovat
Rssa

Ale Asenjo je fakt výborný brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dlouhý době mám Barceloně něco většího k vytknutí. Za stavu 3:1, chvilku po obdrženém gólu, v 70. minutě, nestřílet do poloprázdný brány je trošku luxus a měli by si na to dávat pozor, příště se to může krutě vymstít. A nebylo to jednou, dneska byla ta tlačenka na Messiho až moc přehnaná, mohlo v klidu padnout 6 gólů, takhle z toho byla zbytečná pětiminutová zápletka. Jinak to bylo slušně odkopaný a po plichtě baleťáků máme vše ve svých rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chrtisko

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to tam Messimu nespadlo. Jinak klasická Barcelona... Pedro, Villa, Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohlo to bejt víc. O dost víc. Ale důležitý jsou 3 body a ty jsou doma. Afe mi přišel výborný. Pokud byl v minulých zápasech pomalejší na balonu, tak dneska to rozděloval výborně a byl na něm vidět i tah na kasu. V záloze potřebujeme tyhle typy, co to na 40 metrů zabalí a pak rozdělí. Bude platný. Věřím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahim hrál dnes hodně slušně

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nebuďte tak zhýčkaní, to je až hrůza. Taky mu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejde o zhýčkanost. Prostě se mi nelíbí, když hraje Barca takhle bez chuti a bez zápalu, jako v druhý půlce. Chtít trochu víc, tak je z toho sedmička. Šance na to byly a byl na to i soupeř. Jak jsem psal - chápu šetření sil, ale nechápu, že se síly šetří na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

61 gólů po polovině ligy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

500. Granero

Reagovat
smazaný uživatel

boha nechat si strelit hentaky gol , to je v prdeli .. valdes videl cez ten mur tiel hovno a este sa tam ktosi uhol/sklonil a bol jasny .. ale nebyt toho golu tak by sa na to asi druhy polcas nedalo divat ,... xavi bol dnes akysi nesvoj , kazil to z coho inokedy rozdava golovky ..... nevadi , 4 body na real su dobre , mame dalsi zapas doma , takze dufam v dalsie tri body

Reagovat
smazaný uživatel

moc dobry naskok - zvlast v tehle lize uz se to da povazovat za luxusni - hlavne jej zbytecne neprohospodarit ... Almeria : Real 1:1 , Almeria : Barca 0:8 - rozdil na prvni pohled ,,, Visca el Barca ,,

Reagovat
blaugrana

Dúfam, že Alves neutrpel vážnejšie zranenie, lebo neverím, že Adriano je schopný zastúpiť aspoň na 30 %. Po Daniho odchode prakticky odpadla jedna herný varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzeralo to na zadny steheny sval , pocitam tak 2 tyzdne , mozno ani nie

Reagovat
blaugrana

Snáď sa vyplnia tvoje prognózy.

Reagovat
smazaný uživatel

veru , bodaj by

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano byl hrozně zakřiknutý. Nevím, jestli se bál něco podělat nebo tak, ale prostě nešel moc do rizika. A i tak pokazil dvě lehké přihrávky ...

Musíme doufat, že to od něj bude příště lepší. Další varianty na RB jsou Puy (to jen v případě nouze), Maxwell (to je použitelnější, ale míň pravděpodobný než Adriano) a Bartra (nevěřím, že půjde Pepek do takovýho rizika)

Reagovat
Rssa

plus Masch, v Liverpoolu tam párkrát hrál, ale to už radši všechny ty 3 varianty, ty jsou schopnější do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

pepek tam pichne adriana , ale rad by som tam videl bartru

Reagovat
blaugrana

Tak po dnešnom výkone Adriana by sa asi o riziku hovoriť nedalo. Každopádne, hrať proti nohe je naprd, hlavne keď tam Xavi posiela kolmice, a či už Adriano alebo Maxwell si to musia hodiť na ľavačku a tak center, či strieľaná prihrávka nepripadá v úvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sme si mimo upevnenia nadskoku este aj vylepsili rekord v neporazitelnosti , aka krasna nedela

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně sme zvýšili náskok!

Hra byla hlavně v prvním poločase luxusni, jinak nic moc.

Messi, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

super neděle!

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jediná KAŇKA dneška je zranění Alvese snad se rychle dá do kupy

Reagovat
X-bano-X

+ to, že leo nenapol sieť

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý jde u Daniho o "malé zranění". Tak snad týden, dva ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.as.com/futbol/articulo/tenemos-hablar-hamburgo/20110116dasdasftb_33/Tes

Tak Real prej nemusí jednat o příchodu Rudly s Hamburgem. To jsou nadutci nadutí. Já jen doufám, že je vedení HSV vyvede z omylu ...

Reagovat
smazaný uživatel

a José si zase pobrečel. Hráče omluvil, že to nejsou stroje, a ztrátu svedl na sudího, který by si podle jeho slov už neměl na jaře zapískat Real a Barcu. Neskutečné, co si dovolí. Snad dostane zase flastr.

Nicméně je jasné, o co jde. Real bude dostávat zase tu vysněnou ochranu od sudích, jak o tom Jožka mluvil. Není vyhnutí ...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Inak nepoznám presnú štatistiku ale dnes to vyzeralo že pusinky budú mať konečne(po prvý krát v sezóne?) menej faulov ako súper. Aj keď na konci sa to tam tak pekne rezalo že som stratil prehľad

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa vidi,ze dost vela faulov neodpiskal.Na Ronalda,Kaka,Ozila,Crusata a Piattiho tam bolo dost vela neodpiskanych faulov si myslim...

Reagovat
X-bano-X

Je to možné, len keď sem tam idem na nemenovanú klubovú stránku a mrknem na štatistiku zo zápasu tak tak máte vždy vysoko vyšší počet faulov ako súper a je jedno čí hráte s prvým alebo predposledným. Celkom divné.

Reagovat
smazaný uživatel

Však přijdou i těžké zápasy pro Barcu (Herkules venku se blíží)

Reagovat
vocasisko

ježiši to jste vážně tak naivní, že po jedné haluzy z minulého roku okamžitě berete Hercules jako úhlavního nepřítele pro Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

přezdívka odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Po přečtění diskuse mě napadla jediná otázka: Kolik lidí u toho barcelonského fotbalu skutečně onanuje?

Reagovat
Kokesh

Všichni Culés a herbage už jen když vidí Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já rozhodně jo...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

O co jde?

Reagovat
homeles8

spojení ''onanovat u fotbalu''... a ty se k tomu ještě takhle nahlas hlásíš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jak se mu tam daří by někdo nevěděl ?

Reagovat
homeles8

Reagovat
Swarley

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

stale to ma v tej nohe

Reagovat
Kokesh

Hodně pěkná šajtlička.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gól parádní, to bezpochyby! Ale neměl se čistě náhodou pískat ofsajd? Hráč se naprosto vědomě účastnil hry, i když se nedotkl míče, nepokračoval plynule v pohybu, ale vrátil se směrem k bráně a bránil golmanovi ve výhledu na balon. Víte někdo, jak je tohle ošetřený v pravidlech?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd z rohu?

Reagovat
smazaný uživatel

Áááá já ještě spím, no jasně, dík za probuzení! Dneska snad radši nebudu nic dělat nebo to bude mít hrozivý následky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kocovinka je zdraví prospěšná, tak si to užívej..

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Gólů z rohu jsem pár viděl, ale on to tak zahrál schválně. On to udělat chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem souhlasím, že ten ofsajd tam byl, marty. Ten míč při rozehrávce stál před brankovou čarou a ten hráč byl za brankovou čarou, tekže mě to na ten ofsajd opravdu vychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Z rohu i autu to není ofsajd přece..

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Tigerinho

ani z výkopu :)

Reagovat
smazaný uživatel

aha. O autu vím, ale roh jsem nevěděl. To se přiznám. Je vidět, že se člověk učí v každým věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

i z rohu jde pískat ofsajd A dokonce se to tu nedávno řešilo. Semizdá, že poslední 1 (2?) hráči bránícího celku musí být před hráči útočícího celku, jinak se to píská.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Je to možné, ale určitě se to tu nedávno řešilo a ofsajd pískán byl

To ale nic nemění na to, že branka to byla geniální a je dobře, že rozhodčí ji uznal a spoluhráč se to nesnažil zprasit

Reagovat
smazaný uživatel

A tady máš citaci z wiki..

"Ofsajd se netrestá v případě, že se k hráči míč dostane přímo z kopu od branky, z vhazování nebo z kopu z rohu."

Jestli to někdo někde písknul, tak to je spíš neznalostí pravidel, to je sice u rozhodčích blbý, ale i oni jsou jen lidi..

Reagovat
Rssa

Dobrá, dobrá

A prý neplatí branka, když hráč z útočného rohu kopne přes celé hřiště malou domu svému brankáři, ten se míče nedotkne Kope se jen roh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem nevěděl... Bylo by zajímavý, kdyby taková situace nastala, jak by se k tomu stavili komentátoři, hráči, fanoušci a hlavně rozhodčí..

Reagovat
Rssa

rozhodčí o tom vijou, ale fanoušci by byli pěkně nasraní

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si takhle dal vlastňák třeba Del Piero a rozhodčí to nakonec fakt neuznal... Chtěl bych slyšet co řekne Slepička při těch jeho řečech o úplatkářství a že se jim nadržuje by tomu asi nedokázal uvěřit.. "Tak dnešek vejde do dějin, rozhodčí neuznal jasný vlastní gól Juventusu, calciopoli bude pokračovat.."

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduše by vydedukoval, že Berlusconi se dal dohromady s Morattim, aby odepsali jejich turínskou konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když už jste u těch "špeků" z fotbalových pravidel, tak jsem někde zahlídnul nějakej článek, že se dá dát gól z ofsajdu i v případě, že hráč doráží svojí vlastní střelu z penalty. Nevím, jak to tenkrát bylo, ale koukal jsem jako blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si fakt nedokážu představit..

Reagovat
Xavi

Tak to je blbost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemyslíš náhodou, že nemůžeš dorážet penaltu odraženou od tyče?

Reagovat
smazaný uživatel

už si nepamatuju, o čem přesně to bylo, a bohužel jsem to ani nevygooglil. Ale něco máličko mi říká, že jsem to možná četl na idnesu.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem bych chtěl vidět toho, kdo by dokázal překopnout víc jak stometrové hřiště a k tomu trefit kasu ...

To jsou takový pravidla na hovno. V životě se to nestane a jen to zasírá rozhodčímu hlavu.

Reagovat
homeles8

Backham, Del Piero... spíš je otázka, PROČ by to dělali?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej překlik..

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Backham.. Jakoby zadní šunka

Reagovat
X-bano-X

"Ofsajd se netrestá v případě, že se k hráči míč dostane přímo z kopu od branky" trošku kravina nie?Ak je myslené z výkopu od vlastného brankára tak je to samozrejme somarina, keďže pri výkope neplatí klasický offside len ak si na vlastnej polovici.........

Reagovat
smazaný uživatel

Kop od brány je, když brankář si potom, co protihráč dostal míč za čáru, vezme balon na zem a kope ho vstříc soupeřově brance.. Pak tam ofsajd neplatí. Může ho kopnout třeba na spoluhráče, který je 30 metrů za všemi obránci...

Reagovat
X-bano-X

A kedy sa to pravidlo menilo? Viem, že keď som hrával ja tak to bolo tak ako som písal vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nevím kolik ti je, takže se do toho raději pouštět nebudu.. Ale mě je 23, fotbal sem hrával od 5 a pokud vim, tak tomu tak bylo vždycky

Reagovat
X-bano-X

Tak mne je o pár rokov viac a s aktívnym futbalom som prestal pred cca 9 rokmi a viem že sa nám takéto veci pískali ( teda mne keďže som hrával ľavé krídlo).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží na tom, kde si hrával.. Oni to rozhodčí v těch nižších soutěžích občas nevědí.. Ale třeba my jsme na tom ve starších žácích měli postavenou taktiku, protože náš gólman měl na tu dobu neuvěřitelně dlouhý výkopy.. Nikdy se ofsajd nepískal.

Reagovat
Xavi

Jak chceš pískat ofsajd z rohu, když se to kope z čáry?

Reagovat
j_mrazik

A o titulu už je rozhodnuto.

Reagovat
homeles8

palec nahoru, že je o titulu rozhodnuto už po 19. kole? To je spíš právě na hovno

Reagovat
Xavi

Ještě né, může se stát cokoli.

Reagovat
Kokesh

Může, ale taky nemusí. Barca má excelentní formu a pokud někde vyloženě neselže, tak podle mě neklopýtne. Samozřejmě může ale přijít jeden nevydařený zápas a 4 body vedení jsou pryč. Nedělal bych z toho žádnou vědu, liga ještě bude zajímavá.

Reagovat
Xavi

Jn. určitě to bude zajmavý. Jeden vzájemný zápas na půdě Madridu, Villarrealu, Valencii, Seville... Může se kdokoli zranit, prostě do konce je ještě hodně zápasů a není rozhodnuto nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ne, ale je zase blíž

Reagovat
C-M@ster

Primera Division

Reagovat
Xavi

C-M@ster

Reagovat
Xavi

Adriano - 39 přesných přihrávek, 7 vybojovaných míčů. Na to, že nehraje svůj post a všichni ho hned srovnávají s Alvésem to není špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechci nějak shazovat, včera sem to neviděl.. Ale to by v barcelonským stylu měl skoro každej bek.

Reagovat
j_mrazik

Přihrávek je poměrně málo.

Reagovat
Xavi

Tak přišel ve 26. minutě...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

tak jde asi spíš o těch 7 získaných míčů. Na to, že hrál jen část zápasu, je to skvělý číslo. Já bych jen dodal, že měl i dvě školácké ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale jde taky o to, že Barcelona hraje stylem, kterej ty získaný balony přímo vybízí.. Když se dobře pressuje, tak musí mít hodně získaných balonů i třeba Maxwell...

Kolik má získaných míčů takvovej Pedro, nebo Iniesta? To musí být obrovský číslo na ofenzivní hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

statistika výborná, ale prostě tam opticky ten rozdíl je a je fakt velký. S Adrianem je ta lajna taková přiškrcená. To Alvés to umí rozběhat tam i zpět.

Reagovat
Xavi

Nj. jenže jak jsem ti psal už výš, on Adriano pravý obránce hlavně vůbec není. A Alvés je nejlepší nebo aspoň top 3.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pro Andrése Iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

o nicom seststovka.Plati ta moja!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

včera hrál, jak kdyby chtěl příští rok GB pro sebe.

Vůbec bych řekl, že je tahle sezona jeho nejlepší v kariéře. Hraje výborně a hodně často zastiňuje i Xaviho.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju jeho hru..

Reagovat
smazaný uživatel

a orpoti inym rokom dava aj na jeho osobu dost golov

Reagovat
smazaný uživatel

to všechno plyne z toho, že střílí. To předtím nedělal. On má sice střelu jak dorostenec, ale když trefí branku, tak to tam padnout může. V zápasech Barci bývá před a ve vápně hroznej šrumec, takže u těchhle střel jde o to, trefit branku. Gólman to má hrozně těžký. Já po tomhle volám léta a léta. Střelba od záložníků mě chybělo vždy, ale prostě to není součástí barcelonskýho stylu, cež se letos asi změnilo. Iniesta má za půl sezony 6 gólů. Pokud by dal dalších 6 ve druhé půlce, tak by to bylo parádní číslo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já myslím, že mu prospělo dost i to, že konečně drží delší dobu jeho zdraví. Letos navíc může nastupovat na svém nejoblíbenějším postu a je to znát. Já se přiznám, že jsem poslední dva roky často sázel na to, že Andres nedá gól, protože on nahrával i na malém vápně. Letos jsem na začátku sezóny v tomto trendu pokračoval, ale když jsem viděl, že už začíná častěji zakončovat, tak jsem s tím seknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600 pre REAL MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

druzí. Jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

sám moc dobře víš, že to tak není

Reagovat
smazaný uživatel

"vždy"...

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že nemáte dneska smysl pro humor. Nepřekvapuje mě to

Reagovat
smazaný uživatel

Mám, tomu jsem se hezky pousmál.

Reagovat
smazaný uživatel

zasmial sa natom jedine tvoj druhy nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a chytli se hned 4 Madristi a to už se dá za minimálně malý úspěch považovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul zatim patří bez debat FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

aha.Vidzente je madridista hej? Asi jeho prvy prispevok v zivote a je madridista.Krasne

Reagovat
smazaný uživatel

jejda jejda, ty to dneska hodně nedáváš. Že jsi byl nasra-ej včera jsem pochopil. Že ti houká i dnes, to už nechápu.

Samozřejmě jsem počítal freschaka, kterej Madrista je.

A už s tebou končím, Mordoristo

Reagovat
smazaný uživatel

vobec som nebol nasraty vcera O deviatej som uz nebol na nete,lebo som isiel na pivo.Nikto neni nasraty,ale dakujem,ze ma tak poznas cez internet

Reagovat
smazaný uživatel

ale tvoje hladanie slabeho miesta a snaha o do***anie cloveka sa musi odcenit Ale potom si neber do huby Dolara a podobnych

Reagovat
smazaný uživatel

U nás v Čechách tomu říkáme dvojí metr, ve Španělsku se tomu říká "los culés"

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Al Capone

bohužel jsme zaslouženě ztratili body, ale to co předváděla Almeria by si zasloužilo odpočet snad sestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo. svuj letosni ukol uz splnila (vzala body nam i vam )

Reagovat
smazaný uživatel

FCB a reálek taky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vocasisko

ta zeď poskočila směrem dopředu, jestli toho hráče trefil míč do té ruky ve vápně nebo před je sporné, každopádně pokud bych se měl vrtat v tom co by se mělo a nemělo v této situaci v první řadě posoudit, bylo by to předčasné posunutí zdi směrem k balónu a tak by se měl kop opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

i podle toho otazníku na konci je vidět, že si sám nejsi jist. Já tenhle záběr dneska prohlížel několikrát a sám nevím. Podle mě skákal ve vápně a skákal z něj, ale šlo o centimetry. Pokud by to sudí hodil jako pentli, tak by to bylo hrozně necitlivé rozhodnutí a pro Almeríi kruté. Ale mohl.

Mimochodem je to další zajímavá otázka. Když se stane takováhle ruka přesně na čáře vápna, má to být pentle, nebo se má kopat z čáry?

Podle mě rozhodnul asi správně, ale pravda je ta, že ruku do ohně bych za to nedal.

Nicméně - to, co předvedl zase Mouřenín, to se na mě, Madristi, nezlobte. To je prostě ostuda. On je neskutečný pokrytec. Po Valencii mlčel. Po Seville řval jak malá holka. Po Getafe mlčel. Po Almeríi zase řve ...

Mimochodem - ten samý rozhodčí (Perez Lasa), o kterém se Mouřenín teď tak nepěkně vyjadřuje, foukal i zápas Realu proti Valencii a postrčil nesmyslným vyloučením Albeldy Real ke třem bodům. To jen aby bylo vidět, jak moc směšný, José je

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ten otazník jsem tam napsal schválně, abych zjistil jakéj k tomu mají názor ostatní, ale jsem rád, že i ty ses vyjádřil celkem objektivně. Máš pravdu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím, bylo to na hraně vápna a podle mě by bylo hodně necitlivé to písknout jako penaltu. A když se to stane na čáře, tak to není ve vápně...

Jinak já jsem za Mourinha v Realu rád. Pep má od léta alespoň o trochu méně starostí s motivováním hráčů, Mou za něj odvede hromadu černé práce a na těch hráčích je hodně vidět, že Mourinha nemají rádi a chtějí ho porazit O Villovi řekl, že to není žádný střelec, o Messiho se otřel několikrát, teď se nezapomněl vyjádřit i o tom, kdo měl vyhrát Zlatý míč.

A co si budeme povídat, porázit Mourinhův Real by chutnalo ještě lépe, než ten Pellegrinův.

Thiago od léta hráčem A-týmu

Reagovat
X-bano-X

Tiež myslím že to bolo na čiare, len netuším ako sa to píska.

Reagovat
smazaný uživatel

njn opět Real ztratil body kvůli rozhodčímu vůbec ne kvůli špatné hře a dobře hrající poslední Almerii kdy už ty madridský deníky a Mourinho dostanou rozum???

Reagovat
smazaný uživatel

to je zaujimave citanie v tych spanielskych dennikoch...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kouzlo jsem objevil už dávno. Bav se. Doporučuju hlavně Marcu, která je schopná napsat o té ruce "jasná penalta".

Reagovat
X-bano-X

Tak Marca napísala 3 jasné penalty.....

Reagovat
Kily

hmm, sebyku, přestaňte se opičit a koukej si srovnat Reyese, ať nepoužívá stejnou specialitu jako Mata

Reagovat
smazaný uživatel

byl z ofsajdu ten posledni?

jsem si nejak ani nevsiml...

Reagovat
Kily

to ne, ale dává góly na konci zápasů, celkem zajímavý způsob, jak se vyrovnat Matovi a vytlačit ho z reprezentace

potřeboval jsem zacvičit novej rotoped, tak jsem viděl jenom první půlku druhýho poločasu a v ní docela pasivní Atlético, jinak vůbec netušim, jak to vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

druhou pulku uz spis odchodili no...

navic mallorca zacala presovat vejs, s cimz mel nas stred velkej problem. v prvnich 40 minute byl tiago pan hriste, pak uplne zmizel...

skoda, prisel si o eliase ten hrac beha jak kachna, uspesnost prihravek ma tak 40 % a furt zkousi prihravat lobem, ale nevychazi mu to. bylo mi ho docela lito bude muset hodne, hodne pridat, jinak to bude snad nejhorsi nakup v nasi historii

Reagovat
Kily

vezmi to z té lepší stránky, Pitarch přidal další důvod ke svému vyhazovu, kdyžtak několik přebytečných hráčů na skladě máme i my, stačí poslat mail na potrebujemekazdeeuro@valenciacf.es a je to

Reagovat
smazaný uživatel

pitarch ma momentalne docela duveru

Reagovat
Kily

jj, nedávno jsme to řešili, mohl by si zkusit přilepšit třeba nákupem Miguela nebo Bruna, to by pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, pravyho beka zrovna potrebujeme staci uz ale, ze se zajimame o vicenteho

Reagovat
Kily

jojo, ty myšlenkový pochody našich klubů nechápu, my zase chceme drahýho Gameira, na jehož místo máme Pabla a Joaquina a pak Alvese, když se rozchytal Guaita

Reagovat
smazaný uživatel

aspon se nenudime

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

no, ze by me dnesek nejak presvedcil... pro mallorku je tenhle vysledek nadmiru krutej...

kike si zaslouzi za odvahu a za zmenu rozestaveni, ktery vetsinu casu fungovalo. proto bych u nej zustal. problem je v tom, ze v nem neni misto pro kuna i forlana najednou, i kdyz diega bych s klidem posadil na lavku (i kdyz dneska rozhodl, tak hral jinak tuzku). takovy assuncao, mario, tiago - reyes, kun, juanfran by se mi fakt libilo. kdyby to hrali pekne po zemi, mohlo by to dobre fungovat. ostatne to dneska i bylo videt - jakmile jsme hrali nejakou akci po zemi a nabihali si, byla z toho golovka, nakopy nevedly k nicemu. bohuzel prevladalo to druhy...

lopez je naprostej idiot jesteze mame de geu

elias je snad nejhorsi hrac, kteryho jsem v nasem dresu letos videl (a to jsem videl i pereu nebo raula garciu). neumi doslova nic. to byl zase kauf... bude muset kazdopane hodne pridat, pokud je toho vubec schopnej...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak on to nebyl moc dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

o 100 % lepsi nez proti herkoulim nebo racingu, ale furt teda nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

wow, takovou dardu jsem nečekal.

Reagovat
DreamTeam

v dnesni dobe uz je to normalni

Reagovat
smazaný uživatel

Leo hraje pro dobro týmu všude

Reagovat
Kily

myslíš, že si rozhodčí pak nemyl zadek, když mu na něj sáhl Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

zadek nevím, ale trenky si nepral určitě

Reagovat
Rssa

Vše nejlepší, Pepku, ke tvým čtyřicátinám. Neexistuje mnoho trenérů, kteří by byli tak úspěšní v tak mladém věku. Z mladých trenérů jsi prostě nejlepší. Ať ti slouží zdraví, vkus pro oblékání a ať se ti v trénování mužstva daří přinejhorším stejně dobře jako doposavaď.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší, Pepku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco,ale cakam,ze tu pride niekto s nickom Guardiola a podakuje

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Tomanatura

http://www.youtube.com/watch?v=rX3hJ0i5Dqc

Včerejší Brasilie - Paraguay - jihoamerický šampionát do 20 let. Neymar dal 4 góly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele