19. kolo
15.01.2011 22:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 1:2

Espanyol i nadále udrží tlak na vedoucí čtyřku Primera Division, rozhodla o tom sobotní výhra 2:1 na hřišti Sevilly. Hosté šli do vedení pět minut před koncem první půle zásluhou Josého Callejóna, tentýž hráč navíc v 78. minutě ještě zvýšil vedení hostů a Sevilla v nastavení už jen dokázala snížit gólem Álvara Negreda.

Sevilla posílená návratem brazilského útočníka Luíse Fabiana vstoupila do utkání aktivně, bývalý záložník Tottenhamu, Didier Zokora, však z okraje pokutového území mířil mimo bránu. Po hlavičce Luíse Fabiana se poté zaskvěl gólman Carlos Kameni, jenž míč vytáhl nad bránu, kterou o chvíli později netrefil svojí střelou Jesus Navas.

V 41. minutě ale přišla nečekaná branka na druhé straně, když Javi Marquez našel volného Callejóna, jenž chladnokrevně zakončil a poslal Espanyol do vedení 1:0. Marquez mohl na začátku druhé půle zvýšit vedení hostů, gólman Sevilly Javi Varas však dobře zasáhl nohami. Domácí odpověděli nepřesnou střelou Romarice a v 67. minutě se po dalšímu pokusu Fabiana musel znovu předvést gólman Kameni, jenž míč vyrazil akrobatickým zákrokem.

Sevilla za své zahozené šance zaplatila, Luis García připravil druhý gól pro Callejóna, který zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Negredo v nastaveném čase svojí krásnou střelou už jen snížil na konečných 1:2, Espanyol tak i po tomto zápase zůstane na páté příčce tabulky, Sevilla je desátá.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele