Premier League - souhrn 8. kola: Arsenal drží vedení

16.09.2022, 22:57, aktualizováno 18.09.2022, 17:09
Komentáře a souhrny
Hung-min Son (© AFP)
Arsenal zvládl derby na půdě Brentfordu a vrátil se na první místo před Manchester City. Newcastle v sobotu odpoledne remizoval s Bournemouthem, Tottenham pak jasně předčil trápící se Leicester, zaznamenal hned šest branek. Hattrickem se za patnáct minut prezentoval Hung-min Son...

Everton FC - West Ham United 1:0

18.09.2022 15:15

Góly: 53. Neal Maupay

Na rozdíl od svého úhlavního rivala Liverpoolu, který musel svůj duel s Chelsea odložit s ohledem na státní pohřeb královny Alžběty II., dnes fotbalisté Evertonu přivítali na domácím trávníku londýnský West Ham United. Oba kluby se zatím v lize velmi trápí, Toffees se nacházejí na 17. příčce a Hammers dokonce ještě o patro níže.

Po nezáživném prvním poločase vstřelil jediný gól utkání v 53. minutě Neal Maupay. Blízko srovnání byl v 74. hostující Benrahma, ale trefil jen tyč a West Ham tak zůstává v zóně sestupu. Pozice Davida Moyese je tedy značně nejistá.

Ani jeden z týmů se v současné době nenachází v příliš dobrém herním rozpoložení, což se bohužel od začátku podepisovalo i na dění na hřišti. Jak Toffees, tak Hammers zcela chyběl tah na branku, jejich útočné pokusy většinou končily ještě před pokutovým územím a hra se odehrávala převážně kolem středové čáry.

Domácí se snažili do šancí především prokombinovávat skrze Iwobiho či Gordona, ale brzdilo je příliš mnoho nevydařených přihrávek a nerozhodnost ve finální fázi. Hosté naopak sázeli na kreativitu a šikovnost Antonia, Bowena či Paquety, ale ani jeden z výše jmenovaných se nedokázal proti dobře organizované obraně Karamelek prosadit. Jedinými příležitostmi první půle tak byly lehké hlavičky Zoumy a Paquety, s nimiž si dokázal domácí gólman Begovič, který nahradil zraněného Pickforda, bez problému poradit. Obzvlášť přínos nové akvizice z Lyonu Lucase Paquety byl značným zklamáním, ačkoliv právě on by měl řídit ofenzivu Kladivářů. Na druhé straně zůstával za očekáváním Anthony Gordon.

Druhý poločas začal v o něco rychlejším tempu než první a ve 48. minutě se ve velmi nadějné pozici uvnitř vápna objevil Jarrod Bowen, jehož volej ale letěl vysoko nad domácí svatyni. Odpovědět se snažil Gray, Fabianski jeho pokus ze strany schoval v náručí. V 53. minutě však hostující gólman kapituloval. Na konci vydařené kombinaci domácích po ose Gray-Iwobi se k míči dostal Neal Maupay a tvrdou ranou na přední tyč zaznamenal svůj první gól v dresu Evertonu.

Nespokojený David Moyes následně stáhnul ze hřiště nevýrazného Paquetu s Fornalsem a na plac poslal Corneta s Benrahmou. Everton však dál tahal za delší konec provazu a hrozil především po křídelních prostorech, kde Graye příliš nestíhal Vladimír Coufal. Jeho parťák z reprezentace Tomáš Souček v 68. minutě nebezpečně hlavičkoval jen těsně vedle tyče.

Kladiváři se však začali zvedat, k čemuž měl přispět i příchozí útočník Scamacca. Blízko vyrovnání byl v 74. minutě střídající Benrahma, jehož technický pokus zpoza vápna se zakroutil do pravé tyče zkoprnělého Begoviče. West Ham dál stupňoval tempo a v 84. minutě měl Begovič co dělat s nájezdem Corneta. Everton se rozhodně musel obávat o své vítězství, ale nedařilo se mu podržet míč. Výhru nakonec i přesto uhájil.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Arsenal FC 0:3

18.09.2022 13:00

Góly: 17. William Saliba, 28. Gabriel Jesus, 49. Fábio Vieira

Brentford prohrál v londýnském derby v rámci osmého kola Premier League s Arsenalem 0:3. O vítězství kanonýrů rozhodli William Saliba, Gabriel Jesus a Fábio Viera.

Arsenal se hned od začátku ujal taktovky a kontroloval vývoj utkání. A na první gól moc dlouho nečekal, prosadil se už v sedmnácté minutě. Bukayo Saka se ujal rozehrávky rohového kopu a přesně našel hlavu Williama Saliby, jehož bránění hodně odfláknul Ivan Toney. Hlavička se odrazila od tyčky a poté ji gólman Raya volejbalově vyrazil, po několika vteřinách však gólová technologie hlavnímu rozhodčímu Cooteovi zahlásila, že míč už byl celým objemem v bráně.

Jinak to však na Community Stadium vypadalo, že diváci ještě truchlí nad odchodem královny. Ponurou atmosféru narušila až druhá branka Arsenalu ve 28. minutě. Domácí nechali před pokutovým územím až příliš mnoho prostoru pro Granita Xhaku, který měl dost času na to, aby se rozmyslel, co s míčem udělá. Nakonec vyslal do pokutového území nadýchaný oblouček, na který se do vzduchu pověsil Gabriel Jesus, jehož prudkou hlavičku gólman Raya jen srazil do vlastní sítě.

Domácím se v průběhu prvního poločasu nepodařilo na skvěle hrající Arsenal nic vymyslet, naopak pohodově naladění Gunners po přestávce znovu udeřili. Letní posila z Porta Fábio Vieira si převzal balon asi třicet metrů od brány, pečlivě si jej připravil a vyslal parádní ránu, která se od tyče odrazila ze bezmocného Rayu. Po hodině hry mohl svůj druhý gól přidat Gabriel Jesus, který si narazil s Xhakou, ale z rohu malého vápna gólmana Bees nepropálil.

Arsenal měl ofenzivní choutky i nadále a Brentford působil hodně odevzdaně. Kromě střely nad z přímého kopu v podání Ivana Toneyho ani domácí nic nevymysleli. To Tierney sklepl na hraně vápna pod sebe Martinelliho přihrávku přesně do kroku Bukaya Saky, jeho střelu z první Raya výtečně vyrazil. V nastavení přepsal historii soutěže patnáctiletý Ethan Nwaneri, který se stal nejmladším fotbalistou, který kdy do soutěže nastoupil.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Leicester City 6:2

17.09.2022 18:30

Góly: 8. Harry Kane, 21. Eric Dier, 47. Rodrigo Bentancur, 73. Heung-min Son, 83. Heung-min Son, 88. Heung-min Son - 6. Youri Tielemans (pen.), 41. James Maddison

V divokou přestřelku se proměnilo utkání osmého kola Premier League mezi Tottenhamem a Leicesterem. Po první půli bylo skóre 2:2, když se trefili Harry Kane a Eric Dier a na druhé straně Youri Tielemans a James Maddison. Po přestávce však rozhodli Rodrigo Bentancur a třemi zásahy Son Hung-min, díky čemuž Spurs vyhráli 6:2.

Hned začátek zápasu nastínil, že se diváci rozhodně nudit nebudou. Davinson Sánchez ve čtvrté minutě skluzem fauloval na hraně pokutového území Jamese Justina a hlavní sudí jeho zákrok posoudil jako penaltový. Penalty se ujal Youri Tielemans, jenže Hugo Lloris jeho pokus vyrazil. Francouzský gólman však z brankové čáry vyrazil o chvíli dříve a pokutový kop se tak musel opakovat. A to už se záložník Foxes nemýlil, míč nekompromisně poslal k tyči.

Vedení však Leicesteru vydrželo pouhé dvě minuty. Při rohovém kopu si rozehrávající Dejan Kulusevski narazil s Ivanem Perišićem a poté poslal centr na zadní tyč, kde se dokázal přes Timothy Castagneho prosadit Harry Kane a hlavou míč poslal do sítě.

Obrat domácí dokonali v jednadvacáté minutě a znovu to bylo po rohovém kopu. Ten tentokrát zahrával Ivan Perišić a balon posadil na hlavu Erica Diera, jehož hlavička mířila přesně do vzdáleného horního rohu. Gólman Ward na balon nedosáhl. Netrvalo dlouho a míč po rohovém kopu Spurs skončil znovu v bráně, tentokrát však branka domácích neplatila. Brankář Ward se ocitl v souboji s naskakujícím Davinsonem Sánchezem a balón propadl za jeho záda. Hlavní rozhodčí situaci posoudil jako útočný faul, což potvrdil i VAR.

Leicester ještě před přestávkou stihl vyrovnat. Na pravé straně se dostal po přenesení k balonu Timothy Castagne, který si poradil s Ryanem Sessegnonem a poté poslal do pokutového území zpětnou přihrávku, na kterou si naběhl Maddison a obtížnou střelou zakončil míč ke vzdálenější tyčce. To však nebylo před pauzou vše. Po centru Perišiće hlavičkoval Sánchez, jehož zakončení Ward vytáhl na tyčku. V nastaveném čase pálil jen do Llorise Maddison.

Domácí vlétli do druhého poločasu jako uragán a ve 47. minutě se hned znovu ujali vedení. Evans při rozehrávce hledal Ndidiho, kterého však obral dotírající Rodrigo Bentancur. Ten poté nabral směr hostující branka a zpoza vápna zamířil po zemi přesně k tyči. Po hodině hry mohl hlavou vyrovnat Patson Daka, ale jeho pokus neuvěřitelně vyrazil Lloris.

V 73. minutě začalo galapředstavení Sona. Bentacur na polovině hřiště obral o balon Justina a vyslal dopředu korejského rychlíka, který si před pokutovým územím navedl kolem Faese míč na střelu a krásnou technickou ránou vymetl vzdálenější horní růžek Wardovy brány. Druhý gól Son přidal o jedenáct minut později. Harry Kane převzal ve středu hřiště balon a po jeho krátkém vedení našel svého spoluhráče z útoku, který podobným technickým pokusem vymetl opačný horní roh. Pro výborně chytajícího Warda až krutý vývoj zápasu.

To však ještě nebylo z dílny Sona vše. V 87. minutě totiž převzal přihrávku od Pierre-Emila Højbjerga a z levé strany postupoval bez odporu soupeřových obránců na Warda. Toho poté dokázal prostřelit, pomezní rozhodčí však zvedl praporek nahoru a pískal se ofsajd. Ten však po následné kontrole odvolal VAR a Son po třinácti minutách dokonal hattrick.

Více informací k zápasu

Newcastle United - AFC Bournemouth 1:1

17.09.2022 16:00

Góly: 66. Alexander Isak (pen.) - 62. Philip Billing

Newcastle United remizoval v utkání osmého kola Premier League s Bournemouthem 1:1. Hosty poslal po hodině hry do vedení Philip Billing, za domácí zanedlouho vyrovnal Alexander Isak.

Prvního zajímavějšího momentu se diváci v St. James Parku dočkali ve 27. minutě, když po zákroku na Guimaraese dostal Newcastle výhodu přímého kopu zhruba ze třiceti metrů. Rozehrávky se ujal Kieran Trippier, který i přes větší vzdálenost zvolil střelu a napálil tyčku. Magpies měli smůlu i v závěru prvního poločasu, po centru Trippiera se balon v pokutovém území dostal na kopačku Joelintona, který obstřelem trefil vzdálenější tyčku.

Jelikož to v první půli pouze zvonilo o tyče, gól padl až v 62. minutě a překvapivě byli jeho autorem Cherries. Ti se poprvé v utkání dostali do šance, když z levé strany centroval Jordan Zemura a na před tyč si naběhl Philip Billing, na jehož šikovnou teč nedokázal Nick Pope vůbec reagovat. Hostující radost však trvala jen pět minut a mohli si za to sami. Trippierův centr totiž trefil ruku Jeffersona Lermy a videorozhodčí situaci nakonec posoudil jako penaltovou. Míče se ujal Alexander Isak, zvolil levou stranu a brankář Neto skončil opačným směrem.

Domácí sice dominovali na míči, duel zakončili s držením 73 procent, ale k žádným větším šancím jejich snažení nevedlo.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester City 0:3

17.09.2022 13:30

Góly: 1. Jack Grealish, 16. Erling Haaland, 69. Phil Foden

Wolverhampton Wanderers nestačil v domácím utkání osmého kola Premier League na Manchester City, se kterým prohráli 0:3. Za hosty rozhodli Jack Grealish, Erling Haaland a Phil Foden, domácí od 33. minuty hráli bez vyloučeného Nathana Collinse.

Wolves do zápasu vstoupili jako tým s nejméně obdrženými góly, se Citizens však inkasovali hned v první minutě. Phil Foden parádní patičkou uvolnil na pravé straně Kevina De Bruyneho, který poslal do pokutového území přízemní centr. Na ten si do malého vápna naběhl Jack Grealish, který se uvolnil od svého strážce a zakončil do protipohybu gólmana Sá. Domácí mohli odpovědět zanedlouho, Guedes si však po přihrávce od Nunese vylámal zuby na Edersonovi.

Běžela šestnáctá minuta a hosté už vedli o dvě branky. Svůj dvoustý zápas v dresu Citizens oslavil asistencí Bernardo Silva, který vyslal průnikovou přihrávkou Erlinga Haalanda. Ten před sebou sice ještě měl Kilmana, jenž však norskému kanonýrovi nechal spoustu prostoru a letní posila City zamířila zpoza vápna přesně k pravé tyčce domácí brány. Wolves zkomplikoval ve 33. minutě život nepochopitelným zákrokem Nathan Collins, který karatistickým způsobem nakopl Jacka Grealishe podrážkou do břicha.

Po hodině hry mohli domácí i přes oslabení snížit. Ait-Nouri z levé strany poslal přízemní pas do pokutového území mezi nohami Stonese, jenže Goncalo Guedes poté balon nasměroval výrazně mimo. O pár minut později musel prudkou Haalandovu ránu vyrážet Sá, k dorážce se ještě tlačil Foden, který v těžké pozici mířil pouze nad bránu.

V 69. minutě už se hosté dokázali trefit přesně. Citizens předvedli nádhernou akci, když si několikrát vyměnili balon De Bruyne s Haalandem a první jmenovaný poté přihrál na malé vápno. Tam si naběhl Phil Foden a elegantní patičkou nasměroval balon k zadní tyči. Hosté si díky tomu mohli definitivně ulevit a dostali se na průběžné první místo v tabulce před Arsenal.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Southampton FC 1:0

16.09.2022 21:00

Góly: 41. Jacob Ramsey

Týmy, které se v letošní sezoně zatím docela trápí, svedlo k vzájemnému souboji sedmé kolo anglické Premier League. Velmi průměrný zápas nabídl minimum šancí, zejména svěřenci Ralpha Hasenhüttla si musí sáhnout do svědomí; vyslali jedinou střelu na bránu a prohráli 0:1.

Minuta ticha za zesnulou panovnici a nová verze britské hymny "god save the king” předcházely začátku pátečního střetnutí ve Villa Parku. To na hřišti platili za pomyslné krále první půlhodinku zejména obránci obou celků. Pro nestranného diváka nepříliš zajímavý začátek zápasu odšpuntoval až Philippe Coutinho, který po pěkné individuální akci vysoko přestřelil.

Stejný hráč se o chvíli později dostával k o poznání nebezpečnějšímu zakončení. Úplně zapomenutý na zadní tyči se dostal k hlavičce, ale hostující brankář Bazunu ji dokázal vytěsnit na roh. Po něm se už svěřenci manažera Stevena Gerrarda radovali. Po rozehrání nakrátko a centru Coutinha hlavičkoval Watkins, Bazunu vytáhl krásným zákrokem míč na břevno, jenže z následné dorážky se již, opět o břevno, prosadil Jacob Ramsey a Aston Villa tak ve 42. minutě vedla.

Vedení mohl ještě do poločasu zdvojnásobit Bailey, jenže jeho přízemní střelu k levé tyči ztečoval mimo hostující svatyni Perraud, takže první půle skončila výsledkem 1:0.

A jestli byl začátek první půle poměrně nudný, při začátku druhého museli někteří fanoušci na svých sedačkách téměř usínat. Za zmínku stojí snad jen střela Ramseyho z velmi dobré pozice z devětapadesáté minuty, která pravděpodobně mířila mezi tři tyče, ale byla zablokována Salisuem. A když diváci ani do sedmdesáté minuty nemohli zatleskat povedeným fotbalovým akcím, zatleskali alespoň, po dobu jedné minuty, památce Alžběty II., kterou si tak připomněli během večera podruhé.

O mírný vzruch se postaral až v 87. minutě Ashley Young, když se dostal k odraženému míči a vyzkoušel to z hranice pokutového území, ale mířidla si příliš neseřídil a střela skončila o pár metrů vedle. Až ve čtvrté minutě nastaveného času se k náznaku šance dostali i The Saints. K rozehrání standardní situace se postavil kdo jiný, než Ward-Prowse, nacentroval na Stuarta Armstronga, ale ten hlavičkoval těsně vedle.

Villans se tak poprvé v letošní sezoně podařilo udržet čisté konto a v tabulce se dotáhli na svého dnešního soupeře. Oba týmy mají nyní stejný počet bodů, jako odehraných zápasů, tedy sedm a okupují dvanácté, respektive třinácté místo.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Fulham FC 2:3

16.09.2022 21:00

Góly: 11. Taiwo Awoniyi, 77. Lewis O'Brien - 54. Kenny Tete, 57. João Palhinha, 60. Harrison Reed

Nottingham padl v osmém kole Premier League na domácí půdě s Fulhamem 2:3. Forest se přitom už v 11. minutě ujal vedení, když se hlavou prosadil Taiwo Awoniyi. Po změně stran se ovšem rozjel hostující celek a po třech gólech v rozmezí šesti minut bylo o vítězi rozhodnuto. Rozdílovou branku si v 60. minutě připsal 27letý Angličan Harrison Reed.

Fotbalistům Nottinghamu týdenní pauza, kdy bylo kolo nejvyšší anglické soutěže odloženo kvůli úmrtí v královské rodině, určitě prospěla. Steve Cooper měl díky ní čas na to, aby pomalu, ale jistě začal sehrávat nově složený tým, který se v letním přestupovém období zcela obměnil. Cílem bylo odvrátit tři nepříjemné porážky v řadě. Tentokrát se však postavil na domácí půdě dalšímu nováčkovi ligy z Fulhamu, jenž na tom byl s osmi body v tabulce o něco lépe.

Forest vstoupil do utkání skvěle a hned z prvního rohového kopu se prosadil. V 11. minutě měl po skvělém centru přesnou mušku Awoniyi, který poslal svůj tým hlavou do vedení. Chalupáři také těžili ze skvělého zahrávání standardních situací a po jedné takové se ve 33. minutě dostal do šance Joao Palhinha. Portugalský záložník ale nedokázal pořádně zamířit a pouze trefil Deana Hendersona v brance Nottinghamu.

Přehlídka standardek pokračovala i po změně stran a v 54. minutě se Fulham po rohu z kopačky bývalého hráče Chelsea Williana dočkal vyrovnání. Brazilský křídelník našel hlavu stopera Tosina Adarabiyoya a ten bez problému rozvlnil síť. Po neproměné šanci z prvního dějství si o tři minuty později spravil chuť výstavní ranou do pravého horního rohu záložník Palhinha. Černobílým nestačil pouze obrat ve skóre a přesně po hodině hry už zásluhou Reeda vedli o dva góly. V 67. minutě si mohl zásah z první půle zopakovat Awoniyi. Po centru od rohového praporku ale nedokázal trefit bránu. To Lewis O’Brien byl úspěšnější a svoji dorážku poslal v 77. minutě za záda Bernda Lena.

Nottingham tak utkání opět nezvládl a prodloužil sérii porážek již na čtyři v řadě. Další zápas mají domácí fotbalisté v plánu 3. října, kdy se střetnou s Leicesterem. Fulham o dva dny dříve svede bitvu s Newcastlem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC760117:718
2.Manchester City752023:617
3.Tottenham Hotspur752018:717
4.Brighton & Hove Albion641111:513
5.Manchester United64028:812
6.Fulham FC732212:1111
7.Chelsea FC63128:910
8.Liverpool FC623115:69
9.Brentford FC723215:129
10.Newcastle United71518:78
11.Leeds United622210:108
12.AFC Bournemouth72236:198
13.Everton FC71425:67
14.Southampton FC72147:117
15.Aston Villa72146:107
16.Crystal Palace61327:96
17.Wolverhampton Wanderers71333:76
18.West Ham United71153:94
19.Nottingham Forest71156:174
20.Leicester City701610:221
Zbývající zápasy
17.09. 16:00Brighton & Hove Albion - Crystal Palace
18.09. 15:00Manchester United - Leeds United
18.09. 17:30Chelsea FC - Liverpool FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (308)

Přidat komentář
rickroll

Fulham se přestěhoval do Nottinghamu?

Reagovat
rickroll

Opraveno.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak po řečech že Mitro nemá na Premier League jsou snad ty tam i hlody o jojo klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to bolo smiešne, ak by sa Fulham nedokázal udržať v PL aspoň 2 sezóny po sebe po tom, čo do toho nalial stamilióny.

Reagovat
Salfovic

Na začátku tisíciletí hrál PL 13 sezon v řadě To bych vůec neřekl, mám ho zafixován jako klasický jo jo klub.

Reagovat
Bayern +

Tak to si si zafixoval hodne mimo Posledne roky mozno ano, ale predtym to bola fakt PL stalica

Reagovat
Benfica

Reagovat
Mastný Chobot

kým bol Paul fckn Konchesky v obrane, tak sa nemohlo vypadnúť

Reagovat
Nikikrew

A v útoku Boa Morte

Reagovat
atlee

To bolo len tesne po čase, kedy kúpil Fulham Zaťa Knighta za 30 teplákových súprav.

Reagovat
icka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kinky7

Nechytil za ně Van der SAR?

Reagovat
Nikikrew

Chytal

Reagovat
kissak

Tomu se říká absolutně totální nemohoucnost v zakončení.

Reagovat
Mönchengladbach

Kolik gólů za sezónu by dal v PL asi Lewa... Třeba v Chelsea.

Reagovat
Frony

V Chelsea tak 5, jinde v PL přes 20.

Reagovat
Salfovic

Kdyby si vzal 9 na dres, tak tři max.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jesfey

Za City stejně jako Haaland, za Chelsea stejně jako Lukaku,

Reagovat
Mönchengladbach

A za Tottenham?

Reagovat
PH8

Tam by byl k nezastavení.

Reagovat
kissak

Raději mi tím úvodním obrázkem tu frustraci nepřipomínejte akorát prohlubujete mou nasranost.

Reagovat
Salfovic

Vida, jak Sona lavička oživila.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham hra sa mi ale nepáči, výsledky sú. Jak sa k tomu postaviť? Fandím ďalej, ale mám obavy,

Reagovat
vicinda07

Uplne...ani raz v sezone sme este nemali oba polcasy dobre, vzdy je minimalne jeden strasny, par krat sme mali stastie, ani jedneho supera sme v podstate neprehrali... Neviem do kedy to vydrzi...ale ak sa Son dnes konecne chytil, mame dalsiu obnovenu zbran

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče je přeceňované

Reagovat
vicinda07

Kto hovori o drzani mice?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, ale abys někoho opticky přehrál, tak ho musíš mít

Reagovat
vicinda07

Lloris dnes predviedol asi 4 super zakroky a dostali sme 2 goly... Pustit posledny team v tabulke doma k 6 suoer sanciam? Myslim ze nic nebolo opticky, nasa obrana je velmi zranitelna aj ori nasej defenzivnej taktike, neni to len tak ze suler drzi mic a nema sance

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

A hrál někde Conte fotbal, který byl hezký na dívání?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem. Predtým si ho nepamatam. Ja nie som futbalový expert. Som len fan. A hra Tottenhamu sa mi nepáči no.

Reagovat
Tomanatura

Ne

Reagovat
kulych

Pokud nas bude drzet na bodove urovni jak letos tak who cares :)

Reagovat
kvasha16

u nas tu prvu sezonu to bolo pekne ak dobre pamatam

Reagovat
PH8

Reagovat
The Krupy

Pri repre.

Reagovat
jk

Foxes úplně strašný.

Reagovat
davered

Kdo bude novy trener Leicesteru?

Reagovat
jk

Dyche.

Reagovat
O.Giroud

Zidane, Poche, Bielsa, Dyche, Allardyce

Reagovat
Salfovic

Big Sam

Reagovat
pingla

Zidane vezme repre po Deschampovi

Reagovat
Freedo

Ole

Reagovat
nani92

Ranieri

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgersi, už táhni Další oblíbený klub, který jsi potopil.

Reagovat
Rothbard

Kecáš, v oblíbených ho nemáš.

Reagovat
REPLIKATOR

Všeobecně oblíbený

Reagovat
icka

Reagovat
PH8

Reagovat
Referee©

Tak dnes prvně Premier League na vlastní oči. Hooper nepřesvědčivej. Ale chválím, že s pomocí VARu udělali na začátku atmosféru! Super zápas

Reagovat
skorpikk

Sony se posadi a jak mu to svedci

Reagovat
eder

Spurs tak dobří nebo Foxes tak špatní?

Reagovat
Frony

Trochu od obojího

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
Tommy$

Jak Son neměl formu, tak jsem si říkal, že z lavičky do unavené obrany může být

Reagovat
O.Giroud

alebo len stacil konecne tragicky super, ktory ma 1 bod po 7 zapasoch

Reagovat
Neon

To ticho, jak letěl míč

Reagovat
Neon

špatná diskuze

Reagovat
misinho7

Arsenal robi tento rok zatial radost

Titul asi City nevyfuknu ale mohli by ich aspon potrapit nech to nie je take jednoznacne.

Reagovat
PH8

Zatím jsme měli 1 soupeře z top 6 a hned prohra. Jasně, zrovna ManU nám nesedli, byli jsme herně o něco lepší a bylo to venku. Ale stejně, závěry, že bychom bojovali o titul mi nepřijdou na místě.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Vlkoslav

taky to vidim stejne, i pres skvely start, furt hrajeme predevsim o TOP 4, ne o titul, o prohaneni City se muzeme bavit az po vanocich, pokud fazona vydrzi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Talker

Tak ono je klíčové vyhrávat zápasy, které máš vyhrávat - tj proti středu a spodku tabulky. To samotné by mělo stačit na vysoký zisk a nasbírání zkušeností do budoucna.

My loni hráli skvěle proti velkým soupeřům, ale ve výsledku jsme se klepali do konce sezony o LM.

Reagovat
PH8

Jako jo, mám z našich výkonů i výsledků radost. Tým působí skvěle, vyzrále, nespoléháme se na to že Saka něco vymyslí. Ale i loni jsme měli super série 5-6 výher v řadě a pak 1 zranění, deka a 4 ztráty v řadě. Takže bych tu nepsal nic o titulu, v top4 a LM letos věřím.

Reagovat
kvasha16

som zvedavy co s Vami spravi ten los, ci Vas tie tazsie zapasy co budu nasledovat zlomia, alebo ci tie lahsie zapasy teraz posluzili ako "predlzena letna priprava" a na lepsie timy uz budete viac zohraty a konkurencieschopny

Reagovat
PH8

Bude 14 dní pauza, ta s tím u nás hodně zamíchá. Snad se doléčí hráči ale zároveň je možné že ztratíme to momentum no.

Reagovat
kvasha16

heh, to som si ani neuvedomil s tou pauzou, dalsia zaujimava premenna ... som zvedavy, kazdopadne ako fanda Chelsea verim, ze sa Vam uz bude darit trosku menej

Reagovat
Front hell

Tak my zase doufáme že se vám bude dařit jako do teď

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Easy peasy....naozaj domaci totalne bezzubi. Dnes stred Partey a Xhaka im nedali sancu, do toho vyborni stoperi a pekne goly = easy 3 body. Byt prvy pred repre prestavkou je fantazia, len nech sa nikto nezrani pretoze po nej nas caka velmi tazky los.

Xhaka MOTM....tento typek si opat buduje respekt a dokazuje ako je to dolezity hrac pre Arsenal

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Je v PL momentalne stoper s lepsou formou ako Saliba? Ten chalan je sialene dobry, pritom stale len 21 rokov.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Urcite nie, Saliba je neskutocny. Mozno Dier sa mu trochu priblizuje ten je tiez skvely tuto sezonu. Ale inak zatial ta obrana funguje Arsenalu jednoznacne najlepsie. Uvidime po prestavke ked pridu tazsie zapasy ako to bude vyzerat.

Reagovat
SunFells

Dier

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Dier jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevím čemu se místní joudové smějou, Dier je prostě dobrej.

https://imgur.com/a/S1Owi7r

Reagovat
Nizzie

Výjimečně s tebou musím souhlasit, Dier je letos zatím výbornej.

Reagovat
Svatej

Snad tě nějak nepobuřuje, že si někdo hraje tvoji hru

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
SunFells

jednou bylo málo.

Reagovat
Blbos_Dlaha

asi by to chcelo obcas zapnut aj nieco ine okrem zapasov 1 muzstva. Dier je tuto sezonu zatial absolutna spicka. Uplne suverenne najlepsi anglicky stoper a v top 3 celkovo v lige.

Sam sa tomu cudujem vzdy som ho mal za drevaka ale uz dlhsie je ozaj solidny. Uvidime kolko mu to vydrzi

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Možná i obecně v historii, hned vedle Dijka z class 20 a Maldiniho.

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Já nevím ty vole, já mám pocit že to myslíš vážně a pak napíšeš ještě větší bizáry. Dierův level je sice ukryt v komfortní CCB pozici, kde nemusí bránit takový prostor a může si dovolit být více agresivní, což tomu matlákovi vyhovuje, ale matlák nepřestane být matlákam. Srovnávat ho s van Dijkem a momentálně třeba i tím Salibou je lenost a neznalost . Nazývat ho nejlepším anglickým stoperem a tvářit se že si tyká se Stonesem je lenost a neznalost.

Jenom když si vybavím jeho vystoupení proti hráči portugalské ligy, lol dík za připomenutí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Reagovat
PH8

Tpč on Dier hraje full stopera Ale tak Conte ví co dělá, tak věřím, že tam může být dobrý

Reagovat
Svatej

Silva.

Reagovat
O.Giroud

Ruben, Andersen?

Reagovat
jk

Dier.

Jinak proti UTD byl Saliba trošku z formy, v dalším kole stoper s nejlepší formou PL

Reagovat
Mastný Chobot

Ten zapas som ako jediny nevidel. A ak si vsimnes to interpunkcne znamienko na konci prvej vety, tak sa mozno vyhneme situacii v blizkej buducnosti, kedy budes prekrucat moje slova, ako to rad zvyknes robit, vid tento tvoj prispevok

Reagovat
Nizzie

Tak proti United byli z obrany marní všichni a Saliba z nich byl znovu o fous nejlepší (byť to tedy nebyl super výkon, to rozhodně ne, působil na mě hodně nervózně, ale u jednadvacetiletého kluka to asi dokážu pochopit).

Reagovat
Front hell

Dier souhlas. A jak už jsem ti psal. Méně je někdy více. Pak z toho vyjdes jako blbec

Reagovat
Nizzie

Reagovat
PH8

Hra UTD mu šel hodně proti srsti. V PL si takový zápas ještě nevyzkoušel, asi se z toho poučí. Těžký přechod dopředu a hodně dobře zahrávaný brejky s tím, že Saliba před ním ztrácel míče, když se to vážně nehodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Eric Dier

Reagovat
Mastný Chobot

Si 4 hodiny zbieral odvahu to napisat? Rozumiem.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Nečtu diskuzi, ale podle mě Dier.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
r.mrazik

Varane

Reagovat
Swarley

porad se resi Martinez, ale Varane hraje famozne

Reagovat
r.mrazik

Martinez sel taky nahoru a posledni dobou hraje fakt dobre

ale Varane je drzak

Reagovat
Swarley

Ja to psal od zacatku, ze tahle dvojka by mohla byt skvela... Tak snad jim tp vydrzi...

Reagovat
r.mrazik

Snad jo...když se tam nebude cpát Harry

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Partey je zpátky a trápení je opět na nějakou dobu konec

Reagovat
Cantona

Čo sa deje s Leicester? Taký prepad výkonnosti, nemajú na to či čo sa tam stalo cez leto. Mám ich rád a sem tam ich sledujem, toto je iná katastrofa ten štart, prekvapilo ma to dosť.

Reagovat
Freedo

Řekl bych, že je tam hraje roli více faktorů. Bylo tam dusno ohledně hráčů, kteří chtěli odejít a klub je nechtěl pustit - Fofana nakonec šel, Tielemansovi to umožněno nebylo. Zároveň nepřišly posily a klub tak oslabil.

Tohle je vše je špatnej signál i pro ostatní opory jako třeba Maddison - klub nemá ambice se posunout a ještě navíc může dělat problémy, když přijde zajímavá nabídka.

Rodgers je tam už delší dobu a má to spíš sestupnou tendenci. Po pátých místech loni už byli osmí. Vardy, který je vždy tahal, stárne a není tam náhrada.

Popravdě nevím, jaká je finanční situace a proč majitel není ochotný víc investovat. V tom mě snad někdo doplní.

Reagovat
Kiss Me Polka!

"Tielemansovi to umožněno nebylo" nebylo to nakonec spíš, že ho nikdo moc nechtel

Reagovat
Salfovic

Spíš se výrazně lišily nabídky na něj s požadovanou cenou.

Reagovat
Beči

Však se o něj snažil Arsenal i United, ale Leicester chtěl víc peněz.

Reagovat
Csaplárova past

Rodgers a Moyes se budou pakovat ještě tento měsíc ...

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes jsem koukal druhou půlku na WHU a ti vypadali jako by se sešli na tom hřišti poprvé v životě...

Reagovat
O.Giroud

West Ham zatial slusna tragedia tiez

Reagovat
Mike Litoris

Křetínskýho prokletí

Reagovat
SunFells

Nice kick about with the boys. Chudák Ivan je proklel.

Reagovat
M.Vaza

West Ham a Wolves 3 vstřelené góly, to je bizarní

Reagovat
Seydou Doumbia

nádherný nádherný

Reagovat
Whitemedia

Everton válec

Reagovat
Svatej

nechápu co se děje?

Reagovat
Talker

To gesto se zatnutím pěsti směřoval away fans WHU.

Reagovat
REPLIKATOR

Faktor Křetínský už se projevuje...

Lampard

Reagovat
Salfovic

Už tam má majoritu? Vypadá to tak.

Reagovat
spider_8

Zvlastni ty Lampsovi vysledky v Evertonu, to je presny opak toho, co predvadel v Chelsea. Zda se, ze mu zatim funguje hlavne obrana.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Talker

Nepřekvapuje mě to.

U nás se poučil, že musí myslet na defenzivu a na to, aby mu fungovala správně, než začne řešit ofenzivu.

U nás dost navíc vyhořel i na tom, že jsme mu přivedli 4 hvězdy do základu a k tomu tam měl ještě 2 velmi dobře hrající odchovance + jako žolíka CHO (a Girouda).

V tomhle to má "jednodušší" v tuhle chvíli.

Reagovat
mesyas

u nás mu dost vaz zlomil prostě Werner/Havertz, kde prostě nevěděl jak je zakomponovat nebo zakomponoval(hlavně Wernera, tam mu ušil místo podobně jak v Lipsku), ale hráli totální sranec. Uvidíme za pár let jestli bude lepší.

Reagovat
Mastný Chobot

Kto poletí skôr? Rodgers či Moyes?

Reagovat
Mercury

Kde se daji nejlepe sehnat listky na domaci zapas Arsenalu v PL? Kamaradka chce koupit partnerovi ke kulatinam, tak bych ji rad poradil, ale mam zkusenost jen s listky na Barcelonu, kde se bez problemu kupuji primo. Diky moc.

Reagovat
masly008

vitasrp se tím zabývá.zkus mu napsat

Reagovat
Mercury

Ok diky

Reagovat
J0EL

Brentford boss Thomas Frank

“We lost 3-0, to the number one in the Premier League. I said before they are a top side.

They are top of the table so you cannot argue with that, they have done brilliant. Looking at the quality, they must be title contenders.”

A to to bolo smiechu (bbbauch a spol) ked som si dovolil pred sezonou povedat, ze sme 2-3 hraci od kvalit Liverpoolu ci City pred prestupovym obdobim (aj ked Haaland "trosku tu situaciu zmenil ). Kazdopadne tazke zapasy nas este cakaju, ale konecne aj ta hra vyzera skvelo.

Reagovat
bbbauch

No pokud budete nakonci sezony na 90bodech, milerad se ti omluvim, umim priznat chybu, narozdil od tebe

Reagovat
J0EL

No to uz budes "general po bitke", ja sa snazim poukazovat na aktualny stav pretoze moze sa stat cokolvek. Podstata toho prispevku je, ze to az na taky vysmech evidentne nebolo.

Reagovat
mikelinos

Uznání chyby = generál po bitvě

Reagovat
J0EL

A to je naozaj potrebne cakat 38 kol aby mohol uznat chybu? Ja vravim, ze na smiech to nebolo ani vtedy.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Jde na to fikane, potrebuje omluvu ted, protoze za 5 kol bbbauch a spol muzou mit pravdu

Reagovat
J0EL

Heh, a mozno za 5 kol napises podobny koment

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Manik...

Reagovat
king23

Reagovat
RKBoy

Reagovat
bbbauch

Jeho nepochopis..

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

Reagovat
RKBoy

Reagovat
bbbauch

Pro me to proste byla picovina, tak sem se vysmal. Jako ze ted date snuru 7 zapasu a z toho 6 vyher a uz mam neco uznavat? Ole vyhral v rade asi 14 zapasu, to sme byli valec jako City hned v tu chvili nebo co?

Reagovat
J0EL

Nejde ani tak o vysledky ako o tu hru samotnu. Ale s vami mufanmi to je ako diskutovat s mentalnymi atletmi. Tvoja teoria je bud vsetko alebo nic.

Este raz, podstata prispevku nie je ani nahodou o tom, ze ideme na titul (to su vase nezmysly), ale ze naozaj nam ti 2-3 hraci pomohli sa priblizit k top timom. A to je evidentne bezohladu na to ci je odohranych 7 kol alebo 36...

Reagovat
bbbauch

Mentalni atlet, ale stejne se lidi smejou tobe..

Reagovat
J0EL

Tomáš Ujfaluši18.09.2022 22:15#

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Freedo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Takého hráča ako KdB a Salah zatiaľ nemáme a šírkou sa so City tiež nemôžeme porovnávať, ale vďaka výbornému recruitingu (všetci kľúčoví hráči okrem Xhaku a Parteya majú 25 alebo menej rokov) tam do 2 rokov môžeme byť, ak sa nám to podarí udržať.

Saka a Saliba by vraj mali predĺžiť čoskoro, tak ešte ideálne Martinelliho a dúfať, že nepríde Real/PSG s nejakým nezmyslom pre Odeho.

Reagovat
J0EL

imho takeho hraca teoreticky ani potrebovat nemusime, nasa hra nestoji na jednom hracovi, co moze byt aj vyhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pěkná kravina. To zní jak kdyby hra City nebo Liverpoolu stála na KDB a Salahovi. Každý tým takového hráče potřebuje, protože v některých momentech prostě potřebuješ genialitu nějaké individuality. Saka má k takovému hráči hodně blízko.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Vlkoslav

Ja to pochopil tak, ze mluvi o Odem, ze takoveho hrace vylozene potrebovat nemusime, coz si troufam tvrdit ze je pravda, ale ztratit Saku, Salibu nebo Martinelliho by byla velka bolest

Reagovat
J0EL

Reagovat
wesleyborland

Zrovna s tou šířkou kádru to není úplně pravda jak s City tak Poolem. Pool teď měl pěknou krizovku se středními záložníky. A jinak máme pokryté hráče stejně jak City. Rozdíl je, že City a Pool mají hráče světové úrovně, my máme jen některé a pak samozřejmě spoustu hráčů co mají velký potenciál, ale zatím jej třeba nedokáží naplno prokázat. Ale jsme fakt kousíček a mělo by to na TOP 4 v klidu stačit. Samozřejmě stát se může cokoliv a klidně i o ten titul můžeme bojovat, stejně tak můžeme zase skončit mimo top4.

Ale směr kterým jdeme je mít většinu zápasu po kontrolou a držet míč a když ho nemáme tak rychle získat, což je filozofie Poolu a City. A v tomhle jsme i dál než Spurs a Chelsea.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bakary3

Já vůbec nechápu kritiku na šířku kádru, jestliže můžeš postavit tohle, tak je to kurva dobrý

White, šalina, Gabriel, zinchenko - partey, xhaka - saka, ode, Marti - Jesus

Cedric, Tomi, holding, Tierney - lokonga, elneny - Marquinhos / Nelson, Vieira, ESR - Eddie

+ Na hostování balogun, Tavares, Patino, nevím

Takhle ideál úplnej, max poslat sambiho hostovat a třeba prodat elnenyho a místo něj někoho... Ale zas po návratu Nuna se otevírá víc možností pro zinchenko do zalohy.

Ale co bysme chtěli, 30 hráčů do áčka? Ať pak nemá žádnej odchovanec ani šanci?

Já osobně bych už nekupoval nic, držel to pohromadě a bude to úplně v pohodě.

Reagovat
wesleyborland

Aktuálně jsme 1-2 top hráči a budeme na úrovni City a Poolu a nebo počkat až vyletí ještě víc Saka, Martinelli, Vieira.

Za mě potřebujeme 1 TOP záložníka za Parteye, protože věk nezastavíš a Lokongu podle mě posunou z 6 na 8. Problémem je, že nikoho takovýho jako Fabinho, Rodri, nebo Parteye nevidím a pokud bude, tak myslím, že podobně bude uvažovat i Pool. Jako druhou posilu bych viděl někoho na křídlo/útočník k rotaci k Sakovi, Martinellimu, Jesusuovi, Nketiahovi, ideálně aby to byl někdo jako Jesus, tedy už hodně kvalitní hráč s potenciálem ještě vyrůst.

Ono je klidně možný, že nikoho nepřivedeme, protože v lednu budou hráči předražený a mezitím vystřelí nahoru ještě víc Marquinhos. Tohle kvituji, jsem rád že nevodíme další Pepé za raketu.

Reagovat
Bakary3

Ano, vcelku souhlasím, že trošku uvažovat s tím, že xhaka a Thomas - tam hlavně i vzhledem k jeho zraněním, bude třeba časem nahradit.

Jinak ale mi ten kádr přijde prostě super

Reagovat
tuny

Ani jeden hráč Arsenalu by nehrál pravidelně v ideálním základu City (možná teda ten Saliba a potenciálně jedno z křídel Saka nebo Martinelli, a to jen díky tomu, že City ty křídla dost točí, tak tam není nikdo super dominantní). Arsenal má mladý hráče s dobrým potenciálem růstu, ale pár kol se Arsenalu povedlo a místní fans absolutně nemají soudnost...

Reagovat
Front hell

No vidíš a já si v sobotu tady četl že pokud chce hrát totenham o titul tak nemůže mít v týmu Sáncheze. Tolik jenom k té soudnosti místních fans

Reagovat
tuny

Popravdě si ale myslím, že Arsenal ani Spurs spíš ve hře o titul někdy kolem 30. kola nebudou a City budou mít sami 10+ bodů náskok...

My rozhodně za normální konstelace nemáme tým na titul, ale teoreticky o něj hrát můžeme (se Sanchezem nebo ne). Arsenal ani teoreticky nemá tým na úrovni City (dlouhodobě, nemyslím aktuální formu), ale stejně o titul teoreticky taky hrát může. Ale i kdyby ho třeba získal, tak ten tým na dlouhodobé úrovni City i přesto mít zatím nebude.

A samozřejmě nelze házet soudnost všech fanoušků do jednoho pytle, to uznávám.

Reagovat
wesleyborland

Tady ale nikdo nepíše o tom, že hrajeme o titul. Většina fanoušků je logicky nadšená protože narozdíl od Vás se na to u nás dá koukat a po dlouhé době hrajeme pěknej fotbal a kostra týmu vypadá dobře. Nikdo nás tady ale nepasuje na kandidáty na titul, většina co tu čtu naopak píše, že letos je cíl TOP4 a ano stát s může cokoliv, ale každý má za favorita City s Haalandem a většina i počítá, že se i Pool zvedne.

Reagovat
tuny

Reagoval jsem na to, co jsi psal výše: "Aktuálně jsme 1-2 top hráči a budeme na úrovni City a Poolu a nebo počkat až vyletí ještě víc Saka, Martinelli, Vieira." a já Ti na to říkám, že nemáš soudnost, že takových hráčů byste potřebovali tak minimálně 5, aby se o tom dalo vůbec přemýšlet a ještě by si to celé muselo perfektně sednout.

Reagovat
wesleyborland

A já ti říkám, že aktuálně tam nejsme, ale 5 hráčů na to taky nepotřebujeme a pokud se nic neposere tak do 1-2 let tam jsme.

Reagovat
Cobra

Jakože do dvou let budete patřit mezi největší aspiranty na titul v Anglii a LM?

Reagovat
wesleyborland

Mě baví jak se mi tady snažíte podsouvat něco co jsem nepsal. Tak znovu pro méně chápavé, jakože do dvou let můžeme klidně bojovat o titul v PL na LM určitě ne.

Reagovat
Cobra

Já ti nic nepodsouvám, jen reaguju na tvůj příspěvek, že do dvou let budete (ne že můžete, ale budete ) na úrovni City nebo Poolu, kteří se jednoduše řadí mezi největší aspiranty na titul v domácí lize a lize mistrů.

Reagovat
wesleyborland

Fajn

Reagovat
Cobra

schválně jsem se pustil do takové diskuze, abych zabil čas v pondělní pracovní odpoledne a ty to tak utneš.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
wesleyborland

Já to neutnul, vždyť si to hezky shrnul a já s tím souhlasím

Reagovat
wesleyborland

Saka, Martinelli, Odegaard, Partey, Jesus, Saliba, White by si za City rozhodně celkem slušně zahráli, tím netvrdím, že by měli být hned v základní 11.

Ale kdo má v City základní 11 jistou? Možná tak KDB, Haaland, Rodri a v obraně Cancelo a Dias.

Reagovat
tuny

Tvůj názor naprosto shazuje už jen to, že tam dáš Jesuse, který ze City odešel kvůli tomu že nehraje, a to dokonce ještě předtím, než přišel Haaland. Teď by nedostal čuchnout vůbec (a nebo jen díky Pepově extra rotaci někde na křídle).

Jak jsem psal, Saka a Martinelli by v té rotaci asi našli uplatnění, ale řekni mi, koho z trojice Rodri, KdB a Bernardo by vytlačil ze základu buď Ode nebo Partey? Já neříkám, že nejsou kvalitní, ale v City by stejně seděli v důležitých zápasech na lavce. A to jsi vypsal 7 nejlepších hráčú Arsenalu. Zbytek je proti City fakt úplně na jiné úrovni...

Reagovat
wesleyborland

Nemáš pravdu. Jesus odehrál plus mínus stejně minut jako Sterling s Grealishem a víc minut než Mahrez. Pep se několikrát vyjádřil, že by ho v týmu dál chtěl, ale protože by neprodloužil smlouvu a ano, chtěl větší roli tak odešel, jinak celkem pravidelně nastupoval do důležitých zápasů.

Při aktuální formě by Odegaard mohl nastoupit vedle KDB, čili místo Bernarda. To samé naše křídla Saka s Martinellim a s Jesusem při neformě Grealishe. Kdyby měl Pep Parteye tak i on by rotoval s Rodrim. V obraně Saliba by mohl hrát s Diazem. White by se mu taky hodil k rotaci namísto Walkera.

Jinak se tu bavíme o City -> možná nejlepší tým co se do kvality kádru týče, ukaž mi ostatní týmy z PL, kde by těch hráčů měli jistej základ?

Psal jsem, že potřebujeme "už jen" 2 top hráče na úroveň City a Poolu a za tím si stojím, nepsal jsem, že budeme lepší, ebo že budeme mít lepších všech 11 hráčů než City a Pool. Nikdy nebudeš mít nejlepší 11cku, ale záleží jak se typologicky ty hráči k sobě hodí, abys hrál to co chceš hrát a nám aktuálně chybí 2 hráči k tomu, abychom hráli na nejvyšší úrovni na úrovni City a Poolu.

Reagovat
tuny

Řešíme tady hypotetický a číselně (ani nijak) nesrovnatelný blbosti, kde si každej můžeme mlet svou a stejně se nedobereme nějakého kvalifikovaného závěru. Podle mě by Arsenal ani třeba Mbappe a TAA (nebo navrhni dva ideálně nějaké reálné TOP hráče) nedostali na úroveň City. Nepotřebuju ukazovat nějaký jiný tým, kde by měl kdo jistý základ. Srovnával jsi Arsenal se City a to je podle mě mimo. Ostatní s tím nemají nic společného.

Reagovat
wesleyborland

Souhlasím, ale když už se ptáš tak, pokud bych si měl vybrat 2 hráče tak Rodri/Fabinho a do útoku Haaland/Osimhen/Leao a ten tým by byl na úrovni Poolu, City.

Ale jak píšu několikrát tady jde o to, že City jsou jinde, jedinej konkurent je Pool a za mě pokud by se přivedly 2 kvalitní posily tak jsme další konkurent a za tím si stojím.

Nikde nepíšu, že už tam jsme, ale přibližujeme se taktikou, rozestavením, typologi fotbalistů neblíže těmhle dvoum týmům a to musí vidět i slepej.Letos jsme zase o krok blíž a ano nejsme tam, nikdo to tady ani netvrdí, ale pokud by přišly dvě kvalitní posily a měl by proběhnout i vývoj aktuálního kádru tak tam za rok, dva budeme.

Reagovat
Mastný Chobot

My máme Elnenyho, City má Phillipsa. My máme Marquinhosa/Nelsona, City má Mahreza.

Sorry ale, so City sa naozaj nemôžeme porovnávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boha

Reagovat
Manik...

Reagovat
Robertson

...Ode,sa k nim postupne približuje,a ak by zabudol,že inde zelenšia tráva nerastie,a peniaze nie sú všetko,tak kúpime niekoho iného...vraj po očku sledujeme Jespera Lindströma...

Reagovat
cristiano.K.

Real a PSG si pro Odeho nepřijdou, protože na to nemá.

Reagovat
Mastný Chobot

Ako povieš

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bakary3

V pořádku, nevadí

Reagovat
Front hell

tak to je super.Nám stačí bohatě.

Reagovat
cristiano.K.

tak by to mělo být

Reagovat
Vlkoslav

Uz vidim Artetu, jak dava pred zapasem pokyny, hrajte dobre, ale nehrajte skvele, at si vas nevsimne nejaky vetsi klub

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kixi Syhimour

Brzo na soudy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu se upřímně může smát jen blbec. Arsenal je Liverpoolu i City hodně blízko.

Reagovat
Talker

Tak ono krátkodobé období úspěchu měl kde kdo, jde o to dlouhodobé hledisko.

Každopádně našlápnuto máte slušně, my to našlápnutí vyměnili za jednu LM. Je otázka, zda to byl dobrej deal.

Reagovat
nani92

2. najlepšie mužstvo historie po Liverpoole

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Jak sa pekne chytili, atleti

Reagovat
Swarley

Kopčem s veverčákem by ti tuhle dokonalou past zavideli

Reagovat
Front hell

Moje oblíbená kniha když jsem byl dítě

Reagovat
Front hell

Zbytečně skromný

Reagovat
Kenneth

Class of 2022.

Reagovat
Trand

Reagovat
Svatej

tyvole proč tak brzo Je odehraných 7 zápasů, podobnou šnůru jste měli rok zpátky i dva roky zpátky, fakt se nikdy nepoučíte

Reagovat
J0EL

Aj ty si si z toho vytiahol len toto? Btw ani minuly rok ani predtym sme taky futbal nepredvadzali. Nie je to len o bodoch. A ano, je to skoro ale to nebola pointa.

Reagovat
Svatej

jj, na ty rozsáhlejší jsem už reagoval jindy

Reagovat
Svatej

+ se teda už rozepsali ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to ale není jen o 7 zápasech letošní sezóny.

Ale je pravda, že říct, že je nějaký tým 2 -3 hráče od kvalit Liverpoolu nebo City může vyznít jakkoliv. Kdyby Arsenal přivedl Neymara, Messiho a Mbappeho, tak se asi shodneme, že na té úrovni jsou. Kdyby přivedli Standu Tecla, tak jim asi k té úrovni nepomůže.

Reagovat
tuny

Tak zrovna s touhle trojkou by to moc nevyhráli a nevím, jestli by měli dlouhodobě lepší výsledky než mají momentálně teď. Ono je to dopředu celkem fajn, ale PL se nedá hrát dlouhodobě stylem, že ti tři hráči stojí při bránění na půlce a čekají, jak to vzadu dopadne.

Reagovat
Nizzie

Však Tecl strčí Neymara, Messiho i Mbappeho dohromady do kapsy.

Reagovat
Svatej

No právě že je, pokud teda nechceš brát v potaz přípravu jako stejně důležitej prvek tý argumentace

Konec sezóny nakonec prosrali, pak měli super přípravu a teď vyhráli 6 zápasů. Jestli tohle má srovnat skóre s Poolem a City, kteří tu 5 let nasazují laťku do nebeských výšin, tak nám vážně stačí málo.

Chelsea pod Contem tenkrát urvala první ročník ligu, ve který se už zahříval Pep, Klopp, Poche, Mourinho, Emery a další a přesto jsem si netroufal tvrdit, že jsme špička světa, přitom šlo o kompletní sezónu, ne její pětinu (!)...

Reagovat
J0EL

"spicka sveta" ale chod do prdele uz s tym zas

Reagovat
Svatej

Jste za Poolem a City, kteří jsou absolutní špička světa a vrchol potravního řetězce, tak co teda z toho má člověk vyvodit? Že je Pool, City, pak dlouho nic, pak ještě nic, pak vy, pak zas nic a pak zbytek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Brighton confirm Roberto De Zerbi as their new head coach

Reagovat
jk

Hm, jednu dobu kolem nej byl slušný hype. Docela se na nej těším

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Zaschrona

Nic moc teda nehrajeme, ale taky proti nám skoro vždy nic nehraje ani soupeř. Lampard to tedy zřejmě dokázal: dal nás dohromady.

Reagovat
Zaschrona

Only Charles has had a better advancement in their career than Iwobi in 2022.

Reagovat
Manik...

To je přesně to, proč fanoušci ostatních klubů nemají rádi fanoušky Arsenalu resp. i ten klub. Chvíli se Vám daří a myslíte si, že jste Barcelona v nejlepší dekádě.

Tím nechci říct, že bych vám letos úspěch typu LM nepřál, ale zase z toho nedělejme double LM a PL

Reagovat
Bakary3

Zaprvé nemám pocit, že bysme tu byli neoblíbený

Zadruhé fakt nemáme pocit, že jsme Barcelona v nejlepší dekádě

A pak, po dlouhé době si prostě užíváme, že se daří, přichází kvalitní hráči a hraje se opravdu dobrej fotbal, s tím jsou spojeny nějaký ambice udělat aspoň top 3.

Jsou tu ze srandy hlášky ze titul atd., nic víc

A jestli narazila na tu diskuzi výše, že je Arsenal skladbou kádru jen krůček od nejlepších, s tím i já souhlasím, poskladany je to prostě dobře

Reagovat
J0EL

Reagovat
tunkic

Reagovat
Svatej

S tím příspěvkem souhlasim tak na půl

V první řadě oblíbení jste, vždycky jste byli priam fanbase. Myslim si ale že Manik přeháněl podobným způsobem jako vlastně předvádí pár kluků od vás zkrátka

Minulej rok to bylo to samý po podobný serii. V jednu chvíli jste se už měli soustředit na to, jak snížit náskok Poolu, natož nějak řešit nás (zdravim Gunnera14 ), nakonec z toho nebylo ani čtvrtý místo.

Klidně to je tím, že tu zkušenost s hraním vysoko nemají vlastně už ani fanoušci z pochopitelných důvodů, ale máte sklon to přestat zvládat hlavou ve chvíli, kdy se to konečně na chvíli totálně nerozesírá Jednou jste na vrcholu a já čtu na netu prohlášení, že je Tomiyasu nejlepší RB na světě po jednom zápase a po druhý nemá ani na Milwall, je to jak horská dráha a taky mě to tahá za oči.

Reagovat
Front hell

S tím Tomyiasem jsem tady nic takového nezaregistroval . Každopádně já myslel že psát o nejlepších becich v PL máte patent vy a fanoušci Liverpoolu

Reagovat
Svatej

Však to je taky jediný, co máme!!

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

Si si pekne zapreháňal aj ty v tej poslednej vete teda.

Reagovat
Svatej

S tím Tomiyasem to vážně lítalo, jen to nebylo tady na EF, neměl jsem energii tam dopsat tuhle informaci.

Reagovat
Bakary3

Tak ono to tak vypadalo, že by byla šance snad i tu Chelsea sejmout, zase lepší než být posrany, ale nemám pocit, že by to bylo podávaný nějak arogantně a pak v tom nějaký problém nevidím.

To s tím tomiyasem, to je čištej shit

To je takový "vyberu si nejdebilnejsi příspěvek a hodim to na celou skupinu"

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Golasso

Možná by to chtělo fakt číst komentáře a neprokládat si je, do takové míry, vlastními dojmy.

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

ty si to zase vzal z opacnej strany

Reagovat
Svatej

Věřím že přeháněl pro snadnější vyjádření myšlenky

Reagovat
J0EL

To nie je prehanka, to su vylozene vymyslene sracky. Toto tu nikto nikde vazne nenapisal. Ani dnes, ani skor.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Manik...

Reagovat
norton

cituj komenty, ktore si svojim prispevkom myslel pls. Akoze to ze chalani pisu ze nam chybaju 2 hrac do kvalit City a Lievrpoolu = "Barcelona v nejlepsi dekade" hej ?

btw ked su tu reci typu: "ideme na 4 miesto", tak sme zase alibisti

Reagovat
Front hell

Promiň,ale napsal jsi strašnou sracku

Reagovat
Vlkoslav

Vubec se mi nezda, ze by mistni Arsenalisti treba loni nebrzdili prehnana ocekavani, krome napriklad gunnera, kterej se teda obcas necha unest z nejake vyherni snurky. Spis naopak jsme byli vysmivani z toho ze svymu klubu neverime vic, ale to jsou ty roky prumeru a zklamani. Ted to proste vypada dobre a vic nez ty body, tak predevsim herne, ale cil je samozrejme stale pouze TOP 4, bavit se o titulu pro kohokoliv ted je proste nesmysl. Ale herne zatim predvadime po Citizens pravdepodbne nejpeknejsi fotbal tuto sezonu, proto neni divu, ze nas muzou lide pasovat na adepty na titul.

Reagovat
J0EL

ale to by ti "atleti" museli citat medzi riadkami a nie vytahovat hyperboly a prekrucat kazdy prispevok.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

To je docela pěknej paradox, protože já mám zase pocit, že na v krajním případě adepty na titul nás tu pasují jen fanoušci konkurentů.

Od kvality City jsme ještě hooodně daleko. Od Poolu už to není taková propast, ale pořád velká cesta před námi. Letos je cílem a povinností pro nás LM. Vše ostatní je neúspěch a proces selhal.

Takže jediný, kdo tady momentálně přehání, jsi asi ty.

Reagovat
Nikikrew

Manik v čítaní a porozumení o situácii bohužiaľ nie si

Reagovat
Liveral

Crooksův komentář k Xhakovi, když ho dal do BBC Team of the week

I don't like Granit Xhaka. I find him confrontational, overly aggressive and altogether irritating. Nevertheless, on his day he's a very good player. He should have left Arsenal years ago. However, for some reason he has not only stayed at the club, but also occasionally wears the captain's armband, such is his popularity these days. Against Brentford he looked very impressive and so did Arsenal. I would like to know why Brentford didn't look up for this game, but the Gunners were so good I rather suspect that even if they had it wouldn't have changed anything - Arsenal were that good. Most worrying.

https://www.bbc.com/sport/football/62948400

Reagovat
j_mrazik

Snad jedna drobnost k jinak hodně dobrému výkonu Arsenalu.

Přišla mi škoda, že Arteta nezačal střídat dřív, aby se i ostatní hráči mohli trochu ukázat a nakazit se tou pozitivitou ostatních. Když jdeš na plac v 88. minutě, tak tam toho moc nevymyslíš, jestli se vůbec potkáš s míčem... Ti hráči mohli postupně chodit už od 70. až 75. minuty.

Reagovat
Vlkoslav

rotaci bych Artetovi jako jednu z mala veci take vytknul, potrebujeme Nketiaha, ESR a dalsi v herni praxi, snad tomu ted pomuze aspon ta EL kdyz uz ne PL

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale...my hrajeme v sobotu s Portugalskem. Tak to abych se po roce kouknul na ligu národů.

Reagovat
Trand

Zatím jsme hráli s týmy, které mají dohromady skóre 64:91 a získaly 54 bodů ze 141 možných (51 ze 120, pokud odečtu zápasy s námi). Vyhráli jsme těžký zápas v Selhurst Parku a včera s přehledem na Brentfordu, prohráli zápas s United, kde jsme se sice prezentovali dobře, ale nevyvarovali jsme se zbytečných chyb a děr v obraně a záloze. Hrajeme hezkej fotbal, zatím to všechno dobře funguje, ale předpovídat teď jakékoliv výsledky bez většího vzorku zápasů proti týmům co budou hrát o LM je hodně složité. Navíc nás zatím nezasáhl nahuštěný program. Taky mám z toho týmu letos dobrý pocit, ale netřeba se nechat unést. Víme jak to s námi bývá, když ztrácíme body, tak je to většinou ve šňůrách.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Salfovic

Ztráty Arsenalu jsou jak banány, přicházejí ve velkých žlutých trsech.

Reagovat
PP

miluju..

Reagovat
Golasso

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pesky passer-by

tuto sezonu maju navrch artetovci, da sa povedat, ze az prilis

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi ctyri zapasy:

Tottenham doma, Liverpool doma, Leeds venku a Man City doma. Tahle snura hodne napovi. Klidne to muze byt 9 bodu a uz to bude kdokoliv tezko zpochybnovat. Taky to ale muze byt 3-5 bodu a razem muzou byt mimo Top 4 nebo na jeji dolni hrane.

Reagovat
SunFells

Man City bohužel nebude.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

City by mělo být odložené. I tak to bude náročné. Jestli to Partey nepromarodí nebo se nezraní nikdo další na kritických postech, tak tipuju Spurs doma win, Live doma remíza, pokud bude hodně přát štěstí (ještě nám v zápasech proti špici nevěřím) a Leeds musí být win, jestli to letos výsledkově myslíme aspoň trochu vážně. Jestli si z těchto zápasů odneseme 7 bodů, tak budu spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, se 7 body z 9, bys mohl byt spokojeny skoro z libovolnych 3 zapasu v PL. Z takovych by to mela byt naprosta bomba. Ja nam v NLD celkem verim, ten Conteho zandour vam moc chutnat nebude.

Reagovat
Golasso

Tak konkurence je obrovská a míst do LM na poměry PL málo. Není moc prostoru pro to, abych se spokojil s málem . Navíc pokud se chceme někam posunout, tak musíme začít zvládat zápasy proti velkým klubům (aspoň doma) a spolehlivě vyhrávat venkovní utkání proti slabším. Tohle jsou naše největší slabiny a teď nastává ideální série na vyzkoušení, jestli jsme se v těchto ohledech někam posunuli. Pokud ne, tak není důvod být spokojený.

Ty brejky nám v derby budou dělat problém, Conte tenhle styl dotáhl k dokonalosti a u vás k tomu má i dost vhodné hráče. Na druhou stranu si myslím, že nám nejvíc dělá problém styl jako hraje třeba Liverpool. Na zanďoury jsme zvyklí, jen to musíme zahrát zodpovědně a nenechat si dát stupidní góly jako proti MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, nejvyssi cas vam srazit hrebinek.

Reagovat
Golasso

Nápodobně

Reagovat
Nizzie

To bude žraso.

Reagovat
Front hell

Nic ve zlém,ale hřebínek se dá srazit jen kohoutum

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=A8h8yz1Qbas&ab_channel=HDSport

jo videli sme naposledy ako Ozil a Sanchez s vami prdel vytreli

Reagovat
Nikikrew

S nim*

Reagovat
smazaný uživatel

A ze od tohohle "naposledy" proti sobe aj hrali tihle dva treneri, v techto dvou klubech a tyto dva tymy ani ne pred pul rokem a dostali jste 3:0 jsi zapomnel?

Reagovat
Nikikrew

Nezapomenul, velke fiasko z nasej strany ako nase vonkajsie zapasy protu top timom v minulej sezone. Kazdopadne v tychto zapasoch plati moj domov moj hrad tak verim ze sa to potvrdi aj teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite budete favorit.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele