8. kolo
17.09.2022 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Slavíci hráči Bournemouthu (© AFP)

Další ztráta pro Newcastle, doma remizoval s Bournemouthem

Newcastle United remizoval v utkání osmého kola Premier League s Bournemouthem 1:1. Hosty poslal po hodině hry do vedení Philip Billing, za domácí zanedlouho vyrovnal Alexander Isak.

Prvního zajímavějšího momentu se diváci v St. James Parku dočkali ve 27. minutě, když po zákroku na Guimaraese dostal Newcastle výhodu přímého kopu zhruba ze třiceti metrů. Rozehrávky se ujal Kieran Trippier, který i přes větší vzdálenost zvolil střelu a napálil tyčku. Magpies měli smůlu i v závěru prvního poločasu, po centru Trippiera se balon v pokutovém území dostal na kopačku Joelintona, který obstřelem trefil vzdálenější tyčku.

Jelikož to v první půli pouze zvonilo o tyče, gól padl až v 62. minutě a překvapivě byli jeho autorem Cherries. Ti se poprvé v utkání dostali do šance, když z levé strany centroval Jordan Zemura a na před tyč si naběhl Philip Billing, na jehož šikovnou teč nedokázal Nick Pope vůbec reagovat. Hostující radost však trvala jen pět minut a mohli si za to sami. Trippierův centr totiž trefil ruku Jeffersona Lermy a videorozhodčí situaci nakonec posoudil jako penaltovou. Míče se ujal Alexander Isak, zvolil levou stranu a brankář Neto skončil opačným směrem.

Domácí sice dominovali na míči, duel zakončili s držením 73 procent, ale k žádným větším šancím jejich snažení nevedlo.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
kissak

tohle bychom snad mohli dát

Reagovat
NuFc23

Mohli ? Tam ine ako 1tku neberiem, zbytocne stratene dva body s Palace po regulernom gole a ktovie , ako by sa vyvyjal zapas s Poolom, keby druhy hol bol uznany … kazdopadne dnes musi byt za tri body a fajn by bolo aj s vacsim golovym pridelom padlo by to vhod

Reagovat
kissak

Ve fotbale není nikdy nic jistého a nevíš k jakému může dojít překvapení. Až po hvizdu rozhodčího budeme mít o jeden gól více než soupeř budu moc spokojenej.

Reagovat
NuFc23

To mas pravdu, ale pre mna aj tak sklamanie dnes

Reagovat
kissak

Tak a je to tady, zase totálně a zcela zbytečně ztracený body.

Prostě nikdy nemáš nic jistého a dneska sázkaři musí být nasraní.

Reagovat
NuFc23

To ano, ale polka hracov na to PL nema a nemozeme byt zavisli na dvoch, troch hracoch, ale ocividne sme … taky napr Almiron alebo Fraser je fajn ako behaju, dru, ale celkovo je to k hovnu … finalna faza uplne ze nulova Bournemouth mal prsty v oboch goloch a Burn pre mna sklamanie hrac utiekol jemu

Reagovat
kissak

No právě jak píšeš a proto já to jako jednoznačnou jedničku neviděl.

Reagovat
Y.Cabaye

No, Brighton je letos dost silný, bod za City asi bere každý a zápas s CP byl nechutná betonárka + rozhodčí. Herně bych neřekl, že jsme na tom špatně, samozřejmě se počítají body, ale s těmi doma problém nemíváme.

Reagovat
Geordies

Nemůžu souhlasit, že Newcastle zatím nepředvádí to, co by si vedení představovalo. Naopak mi přijde, že k vzhledem neskutečně těžkému losu je fanouškovská základna stále pozitivní. Předvádíme velice dobré, poctivé výkony, chlapi jezdí po zadku. Navíc v několika naprosto klíčových situacích naprosto selhal VAR v náš neprospěch. Každopádně dnes by bylo cokoliv jiného než 3 body velkým zklamáním.

Reagovat
kissak

Je fakt, že v prvních kolech VAR respektive člověk, který jej obsluhuje dosti selhává.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele