Premier League - souhrn 34. kola

16.04.2016, 15:40, aktualizováno 18.04.2016, 22:52
Komentáře a souhrny
Tottenham uspěl ve Stoke a snížil manko na vedoucí Leicester, který doma jenom remizoval s West Hamem. Bournemouth podlehl Liverpoolu. Chelsea doma nestačila na Manchester City a prohrála vysoko 0:3. Arsenal neudržel vedení proti Crystalu Palace...

Stoke City - Tottenham Hotspur 0:4

18.04.2016 21:00

Góly: 9. Harry Kane, 67. Dele Alli, 71. Harry Kane, 82. Dele Alli

Leicester se po dnešku rozhodně má čeho obávat! Tottenham předvedl v chladné noci ve Stoke jeden z nejlepších výkonů sezóny, houževnatého soupeře brutálním způsobem smetl 4:0, přičemž výsledek mohl být ještě výrazně, výrazně vyšší. Dvakrát se trefil Harry Kane, dva góly přidal Dele Alli a Spurs dostali hlavního favorita na zisk titulu pod výrazný tlak. Čtyři kola před koncem se odstup ztenčil na pět bodů.

Stoke hráli většinu z 90 minut jen - pokud dobře - druhé housle. Mark Hughes nechtěl vyrukovat s nějakým zanďourem, ale díry v obraně jeho týmu byly občas vidět až z vesmíru. Jen v prvních deseti minutách se v nich dvakrát zhmotnil Harry Kane, poprvé ho vychytal Given, podruhé už nejlepší střelec Premier League brilantně skóroval. Vzápětí měl velkou šanci Alli, jenže na poslední chvíli mu střelu zblokovala obrana.

Jen v prostřední části prvního dějství se Potters dostali do hry, a to ještě díky tomu, že Tottenam na chvíli ubral ze svého ďábelského tempa. Arnautovićovu pumelici však Lloris vyrazil. Na sklonku poločasu pak měl po Alliho geniální patičce jasnou gólovku Christian Eriksen, ten si však sám před Givenem neseřídil měřidla a vypálil jen do břevna.

Po změně stran už se hrálo skutečně jen na jednu branku. Hned zkraje druhého dějství vyslal Dannyho Rose do samostatného úniku Harry Kane, ale levý obránce pod tlakem Camerona o míč přišel. Rozhozená defenzivě Stoke však nabízela hostům šanci za šancí a po hodině hry přišel definitivní trest.

Lamelovu ránu ještě Given dokázal vyrazit, ale když argentinský záložník posunul míč nejlepšímu nahrávači Tottenhamu Christianu Eriksenovi, bylo po všem. Dele Alli Givena snadno přehodil a Kohouti vedli o dva góly. Mladičký talent sice po chvíli znehodnotil parádní pas Harryho Kanea, poněvadž před poloprázdnou brankou napodobil legendárního Fernanda Torrese, ale Pochettino tloukl do země jen chvíli.

Jen za minutu totiž zadáci Stoke vyhořeli nadobro, Alli vysunul do nájezdu "dva na nikoho" Erika Lamelu a ten nesobecky před zcela odkrytou svatyni věnoval gól Harrymu Kaneovi. Tím však Tottenham neřekl poslední slovo. Deset minut před koncem totiž Eriksen na kraji vápna lahodným centrem našel Dele Alliho, jenž znásilnil Potters parádním volejem a čtvrtým gólem.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Crystal Palace 1:1

17.04.2016 17:00

Góly: 45. Alexis Sánchez - 81. Yannick Bolasie

Nedělní program Premier League zakončilo malé londýnské derby mezi Arsenalem a Crystal Palace. Eagles dokázali proti svému neoblíbenému soupeři po dvanácti letech konečně zase bodovat, když remízu 1:1 na Emirates Stadium zajistil přesnou trefou v závěru zápasu Yannick Bolasie. Dokázal tak odpovědět na gól Alexise Sáncheze z první půle, který tak opět na tři body nestačil.

Zaplněný stadion se musel v prvním poločase docela nudit, zajímavé příležitosti totiž byly k vidění až na jeho sklonku. Ve 43. minutě si Mesut Özil pěkně vyměnil balón s Alexisem Sánchezem, zblízka však Wayna Hennesseyho nepřekonal. To se povedlo až v nastavení úvodního dějství zmiňovanému Sánchezovi. Velký podíl na tomto gólu měl Danny Welbeck, jenž nejprve výborně vybojoval míč před soupeřovou šestnáctkou a pak nadýchaným obloučkem oslovil svého chilského kolegu z útoku a ten přeloboval vyběhnuvšího Hennesseyho.

Ani po změně stran to pro nezaujatého fanouška žádná fotbalová hitparáda nebyla. Nicméně za zmínku určitě stojí například situace z 58. minuty, kdy to z volného přímého kopu z nějakých dvaceti metrů zkoušel Özil a levou tyč hostující svatyně minul jen o kousek. Standardky sedmadvacetiletého Němce dělaly Crystalu problémy, v 65. minutě se po závaru ve vápně dostal do zakončení Welbeck, jenomže pouze nastřelil dobře postaveného Hennesseyho. O chvíli později zase po Özilově centru hlavičkoval těsně vedle Sánchez.

Také družina Alana Pardewa zahrozila ze standardní situace. Na centr Yohana Cabayeho od rohového praporku si naskočil Bakary Sako a Petr Čech se blýskl povedeným zákrokem. Devět minut před koncem se už ale tolik nevyznamenal. Střídající Emmanuel Adebayor táhl protiútoku Palace, přihrál Bolasiemu a francouzský záložník přízemní ranou zpoza vápna zaskočil českého brankáře, čímž uzavřel skóre na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Liverpool FC 1:2

17.04.2016 14:30

Góly: 90. Joshua King - 41. Roberto Firmino, 45. Daniel Sturridge

Ani deset změn v základní sestavě v podání Jürgena Kloppa Liverpool nezastavilo. Reds ve čtvrtek fantasticky vyřadili Borussii Dortmund a nyní uspěli i náhradníci. Pod vedením skvělého Daniela Sturridge zvítězili na půdě Bournemouthu 2:1 a jejich atak na pohárovou Evropu i skrze Premier League začíná nabírat reálných obrysů. Kromě Sturridge se gólově prosadil i Roberto Firmino - za domácí až v závěru snižoval Joshua King.

Liverpool si díky třetí soutěžní výhře v řadě upevnil osmé místo v tabulce a na pohárové příčky už mu mnoho neschází. Sedmý Souhtampton je výš jen zásluhou lepšího skóre, zatímco šestý West Ham je vzdálen dva body. Na oba soupeře však mají Kloppovi svěřenci zápas k dobru (na Saints dokonce dva).

Německý sympaťák vsadil v utkání na mladou a nezkušenou sílu - pětice relativních noviců si do dnešního utkání připsala dohromady šest zápasů v Premier League. A to včetně dvaadvacetiletého gólmana Dannyho Warda, který dokonce nastoupil za první mužstvo Liverpoolu úplně poprvé. Hlavní roli však v utkání hráli zkušenější borci a mazák maze mladíky Jordon Ibe.

Gólman Bournemouthu Artur Boruc dlouho držel domácí nad vodou - po minele Surmana vychytal velkou šanci Sturrdige - a poradil si i s další střelou od tohoto útočníka. Parádní Sturridgovu patičku však vyrazil jen před Roberta Firmina, který míč pohodlně doklepl do odkryté sítě. Ještě do přestávky navíc Daniel Sturridge skóroval sám, a to po centru zmíněného Jordona Ibeho.

Někdejší útočník Chelsea nebo Manchesteru City se často potýká se zraněními, v posledních týdnech už ale nabírá svoji starou střeleckou formu. Dnes byl blízko dokonce hattricku, po Allenově přihrávce Boruce labužnicky přehodil, ale trefil tyčku. Branková konstrukce se třásla i po jeho tvrdé ráně z poměrně krátké vzdálenosti.

Mrzet ho to ale nemuselo, neboť Bournemouth se do příliš mnoha šancí nedostával. První velkou příležitost měl až deset minut před koncem Grabban, který po centru Francise hlavičkoval k tyči. Ward ale vytáhl skvělý zákrok. Nestačil až na parádní ránu Joshuy Kinga, jenž využil špatného bránění Lucase a v nastaveném čase alespoň snížil na konečných 1:2.

Více informací k zápasu

Leicester City - West Ham United 2:2

17.04.2016 14:30

Góly: 18. Jamie Vardy, 90. Leonardo Ulloa (pen.) - 84. Andrew Carroll (pen.), 86. Aaron Cresswell

První komplikace v pohádkové jízdě Leicesteru za titulem jsou tady. West Ham potvrdil, že na hřištích nejlepších týmů Premier League se mu letos nesmírně daří a z King Power Stadium si odváží cenný bod. O zbylé dva přitom Kladiváři přišli až v nastaveném čase po kontroverzní penaltě Leandra Ulloy. Hlavní postavou utkání byl však bezpochyby rozhodčí Jonathan Moss.

Zdánlivě poklidné utkání, které po Vardyho brance spělo k další klasické výhře Leicesteru 1:0, rozčísl právě pětačtyřicetiletý Moss. Po změně stran totiž vyloučil Jamieho Vardyho za přinejmenším diskutabilní souboj s Ogbonnou, načež daroval West Hamu ještě i pokutový kop. Vše pak kompenzoval další nesprávně udělenou penaltou na opačné straně, jíž proměnil zmíněný Ulloa. Stanovil tak alespoň částečně spravedlivý výsledek 2:2, po kterém může Tottenham stáhnout ztrátu na čelo na 5 bodů.

Tomu, že se budou v Leicesteru dít velké věci, napověděla už druhá minuta a standardní situace Dimitriho Payeta. Francouzský mistr mrtvého míče tentokrát nezakončoval, jeho centr však dolétl na hlavu Kouyatého a následně i na obě tyčky Schmeichelovy branky!

Skóre utkání však otevřeli domácí. Huth hlavičkoval těsně vedle, Drinkwater pálil nad, a tak se osudu zápasu musel chopit Jamie Vardy. Rychlý brejk Foxes se po ose Mahrez - Kanté dostal právě k Vardymu, který si ve vápně zpracoval míč jedním dotekem a levačkou vypálil přesně k protější tyči.

Klání se však nezvrhlo do žádné jízdy nahoru-dolů. Leicester hrál nadále svůj úsporný fotbal a West Ham se prakticky k ničemu nedostával. Lišky měly dokonale pokrytý střed pole a již zmíněný Dimitri Payet - hlavní zbraň Kladivářů - se mimo standardek prakticky nedostal do hry.

Z pohledu Leicesteru klasický zápas se však zvrhl v pořádné drama hned zkraje druhého dějství. Poté, co Carroll i Huth hlavičkami v dobrých pozicích netrefili branku, měl velkou šanci rozhodnout Jamie Vardy. Okazakiho přihrávka na zadní tyč však byla příliš prudká a nejlepší střelec Premier League by při variantě skluz patrně do brankové konstrukce tvrdě narazil - míč tak projel mimo bránu.

Vzápětí se Vardy do hlavní role pasoval znovu a tentokrát už za to od fanoušků obdržel ryze negativní reakce (nebo snad sudí?). V běžeckém souboji s Ogbonnou si totiž chtěl vykoledovat penaltu, ostentativně před obránce Hammers nacpal nohy a ochotně sebou praštil o zem. Rozhodčí Moss však ukázal velkou odvahu, Vardymu místo desítky ukázal za "vyčůranost" druhou žlutou a vzápětí červenou kartu.

Velmi diskutabilní rozhodnutí zpočátku nemělo na zápas příliš velký vliv. Fotbalisté Leicesteru běhali neustále po celé šíři i délce hřiště jako mravenci a na většině území se pokoušeli soupeře i presovat. Ten si tak nedokázal vytvořit de facto žádnou nebezpečnou příležitost. Liškám docházely síly, vše ale končilo maximálně závarem před brankou, kde urputně bránili zadáci domácích.

Necelých deset minut před koncem si však titulky novinových článků definitivně uzurpoval pro sebe Jon Moss. Běžný souboj Morgana s Reidem ve vápně posoudil jako nedovolený a daroval West Hamu pokutový kop, který Andy Carroll s přehledem proměnil. Už za dvě minuty navíc otočil skóre parádní ranou z rohu vápna Aaron Cresswell.

Z ochozů King Power Stadium létaly nadávky, na sedačky stékaly slzy. Jonathan Moss ale korunoval svůj bídný výkon ještě jednou, tentokrát ve prospěch Leicesteru. Na samé hranici šestnáctky svedl Andy Carroll lehoučký souboj rameno na rameno s Schluppem. Ten se skácel k zemi a Brouk Pytlík dnešního klání opět ukázal na puntík. Penalty se chopil Ulloa a zbytek už znáte.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 0:3

16.04.2016 18:30

Góly: 33. Sergio Agüero, 54. Sergio Agüero, 80. Sergio Agüero (pen.)

3:0 doma, 3:0 venku! Žádný jiný tým nedokázal využít tragické sezóny Chelsea tak dobře jako Manchester City, který obhájci titulu v součtu obou zápasů nadělil čistého kanára. Všechny tři branky dnes nastřílel Sergio Agüero, jenž se tak gólově dotáhl na Jamieho Vardyho a ještě promluví do boje o korunu krále střelců. Citizens se navíc díky němu alespoň do zítřka posunuli na třetí místo Premier League.

Naopak Chelsea potvrdila, že prožívá jednu nejhorší sezónu za dlouhé roky. Negativní maxima překonávala především v úvodu ročníku, ale nyní docílila dalších dvou mezníků! Podesáté v řadě doma neudržela čisté konto, což se jí naposledy stalo v roce 1970. Bilance Blues na kdysi skálopevném Stamford Bridge je šok ještě z jednoho důvodu. Ze 17 utkání tu letos vyhrála jenom 5 (!) klání, v novém miléniu přitom nikdy nešla na konci sezóny pod 11 domácích výher.

První poločas byl ještě pohledný z obou stran. Přinejmenším úvodní půlhodina nabídla krásnou podívanou a fotbal nahoru-dolů, jenž musel bavit fanoušky obou táborů. Vždyť jen v první desetiminutovce stačili stopeři City i Chelsea uhasit jasné góly, zatímco čárový rozhodčí správně neuznal gól kvůli ofsajdu.

Zápasu od úvodu kralovala dvojice Kevin De Bruyne - Sergio Agüero. Právě po této ose míč málem putoval do sítě už ve třetí minutě, kdyby jej nezblokoval Gary Cahill. Na opačné straně zase po dobré práci Costy a vyběhnutí Harta zakončoval do poloprázdné branky Pedro, ale Nicolas Otamendi odpálil míč z brankové čáry.

Krátce nato udělal Baba Rahman jedinou dobrou věc v celém utkání, když skvělým presinkem zbavil míče Navase a poslal Costu do samostatného úniku na Harta, který také skončil gólem. Přerušil ho však ofsajd. Chelsea byla ve střední pasáži utkání nebezpečnější, Loftus-Cheek výtečně pronikl do vápna a Hart muset hodně rychle na zem, aby jeho střelu vyrazil.

Až pak se začalo projevovat, jak zranitelný je střed hřiště a obrana Chelsea. Po hloupé ztrátě Fábregase vyslal Touré do nájezdu De Bruyneho, ale Thibaut Courtois parádně jeho pokus lapil. Totéž platilo při dalším úniku Nasriho za pouhé čtyři minuty! Dalších šest minut nato už ale ani belgický gólman Chelsea nezachránil. De Bruyne při brejku předal míč Agüerovi, jehož střela díky Cahillově teči zapadla přesně k tyči.

Hned po obrátce měl velkou šanci na vyrovnání Ruben Loftus-Cheek, který se po skvělé práci Pedra zjevil úplně sám před Hartem. Nataženou nohou však míč místo zakončení naopak vyklidil z nebezpečného území. Jinak ale hra pokračovala v nastoleném trendu z prvního poločasu.

Obrovské díry v obraně Chelsea zely na ofenzivní hráče Manchesteru City jako sladké lákadlo, na které se jako první chytil Samir Nasri. Francouzský reprezentant využil mezery na levé straně a dostal míč tváři v tvář Courtoisovi, jenže belgický gólman jeho ránu kryl.

Dnes se skutečně vysokému brankářovi nedá moc vytknout, na rozdíl od předchozích zápasů. Man City pochytal tři jasné gólovky a jen díky němu neskončil zápas úplným debaklem. Přesto neodolal náporu soupeře a ubohou defenzivu Chelsea nedokázal zachránit.

Ve čtyřiapadesáté minutě odvedl při bleskovém protiútoku fantastickou práci Kevin De Bruyne, který se svoji technickou a rychlostní vybaveností zbavil tří protihráčů a předal míč Samiru Nasrimu k jednoduchému závěru. Francouz balón jen posunul Agüerovi, jenž křížnou ranou nedal Courtoisovi šanci.

Trapnost středu pole londýnského klubu vygradovala čtvrt hodiny před koncem, kdy Fernandinho proběhl jako by nic až před vápno, tam snadno obešel Cahilla a nebohý Courtois sestřelil brazilského záložníka v šestnáctce. Penalta, červená karta, Begović do brány, hattrick pro Sergia Agüera a 3:0 pro Manchester City.

Více informací k zápasu

Everton FC - Southampton FC 1:1

16.04.2016 16:00

Góly: 68. Ramiro Funes Mori - 76. Sadio Mané

Po třech bodech toužící Southampton po nešťastném gólu rychle vyrovnal, síly na obrat mu však nezbyly a ztrácí důležité dva body v bojích o Evropu. Martínez rozhodně nepřesvědčil fanoušky Evertonu, že je tím pravým manažerem pro ně a opět si tak přitížil před příští sobotou, kdy ve Wembley vyzve Manchester.

Domácí útok si od úvodních minut otevíral pusu, jenže bez zubů protivníka prostě nezkousnete. Přes pomalejší rozjezd tak nejdříve zahrozili motivovanější hosté, Tadić napálil odražený míč z hranice pokutového kopu jen decimetry nad břevno bezmocného Roblese. Až ve 28. minutě překvapil defenzívu Saints Mirallas a v módu tank se řítil do samostatného úniku, který mu až za pomoci rukou překazil Fonte. Nebylo divu, že si sudí Pawson vyslechl několik nelichotivých komentářů.

V závěrečných minutách došel Toffees dech a hosté vycítili šanci, jenže z množství příležitostí nevytěžili vůbec nic. Mané po průniku pálil do vnější sítě, Bertranda skvěle vychytal Robles, který chvíli poté neměl šanci po rohovém kopu stejného hráče, jenž našel Longa, ten ale hlavičkou orazítkoval vzdálenější tyč. A další rohový kop, v posledních vteřinách tříminutového nastavení, vyústil jen v příliš vysokou střelu Van Dijka.

Druhá půle pak začala tak, jako první končila, ani Tadić však střeleckou smůlu neprotrhl a po dvou kličkách, kterými se dostal na hranici vápna, pouze orazítkoval břevno. V 68. minutě tak Saints nevěřícně spadli na zem. Po rohovém kopu Mirallase hlavičkoval Funes Mori, nikterak razantní pokus mu ale obránci vrátili na reparát. Pohotovou přízemní dorážku pak těsně před brankářem ještě přizvedl nešťastník Bertrand a poslal Toffees do vedení.

Hosté však už několik desítek minut šli štěstí naproti a nakonec se přeci jen potkali. Pohlednou a rychlou kombinací se dostali do vápna, kde se po odrazu Tadićovi přihrávky dostal k balónu Mané na malém vápně a za mírného přispění Connollyho vyrovnal. Světe div se, to bylo vše. Jak rozezlení domácí diváci, tak fanoušci na výletě, kteří stále věří v evropské poháry, věřili, že se o tři body strhne ještě atraktivní mela. Nestalo se zhola vůbec nic a hráče tak vyprovázelo nepříjemné bučení.

Více informací k zápasu

Manchester United - Aston Villa 1:0

16.04.2016 16:00

Góly: 32. Marcus Rashford

29 let a dost. Aston Villa definitivně přišla o naději záchrany Premier League v utkání na půdě Manchesteru United, kterému podlehla 0:1. Villans nedokázali ani podeváté v řadě bodovat, tentokrát ji popravil mladičký Marcus Rashford. Ten se stal vůbec prvním Rudým ďáblem, který před dovršením 19. roku nastřílel čtyři ligové branky.

Do sestavy Manchesteru United se už vrátil kapitán Wayne Rooney, jenže hlavní hrozbou ofenzivy Red Devils byl opět Marcus Rashford. V prvním dějství si po jeho centru div nevstřelil vlastní gól Lescott, za pár minut už si ale mladík vybral roli zakončovatele, která mu sedí přece jenom nejlépe. Přízemní centr Valencii trefil Rashford krkolomně, míč však projel mezi nohama Clarka i podél Guzana.

Na Old Trafford se nehrál pohledný fotbal, spíš naopak. Proto bylo pro ochozy Divadla snů příjemnou změnou, když se talentovaný Angličan dostal k zakončení a až do šedesáté minuty prakticky jako jediný držel publikum v bdělém stavu. Tak jako po změně stran, kdy jeho střela po přihrávce Maty zamířila těně vedle.

Až po hodině hry to byl právě Mata, kdo se po zajímavém signálu United zjevil sám na rohu malého vápna a Guzan skutečně jen reflexivním zákrokem udržel míč v bezpečí. Pro Aston Villu bylo utkání jen dalším pokračováním letošní mizérie. Devátou prohru v řadě umocňuje skutečnost, že v šesti z nich nedokázala vstřelit jedinou branku.

Až deset minut před koncem se Villans probudili, což výrazně souviselo s příchodem útočníka Rudyho Gesteda. Právě na něj směřovala Ayewova přihrávka před prázdnou branku, kterou odklidil až Daley Blind. O minutu později trefil Gestede z rohového kopu dokonce tyčku.

United se v posledních minutách přece dostali zpět ke své hře a v nastaveném času dokonce dostali šanci na druhou branku. Fantastickou práci odvedl Anthony Martial, který obešel dva hráče a přihrál do vápna Memphisu Depayovi. Jeho střelu však vytěsnil na tyč Brad Guzan. United tak oživili svoje naděje na Ligu mistrů a poslali Aston Villu do Championship výsledkem 1:0.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Watford FC 0:1

16.04.2016 16:00

Góly: 27. Ben Watson

Hrdina Huerelho Gomes dvěma zákroky proti penaltám Berahina udržel pro svůj tým první tři body od poloviny února. Watford tak snad definitivně umlčel zlé jazyky a odpoutal se od případného boje o záchranu. West Brom prohrává vzájemné utkání po dvaceti letech a s jediným bodem ze čtyř kol se tabulkou znovu propadá.

Jak se dalo předpokládat, dva ze tří nejpasivnějších celků ligy nepředváděly žádnou útočnou smršť. Baggies sice drželi míč u nohy častěji a územní převahu deklaruje i třicet procent času stráveného v blízkosti vápna hostů, přesto odcházel do šaten spokojenější Watford - prvně od 20. prosince!

Adlène Guédioura se ve 27. minutě zhostil vůbec prvního rohového kopu Hornets a přízemní centr uklidil lehkou tečí na vzdálenější tyč nepokrytý Ben Watson. Ač se aktivita domácích posléze logicky navýšila, přesnost v koncovce byla nepřekonatelný problém. Gomes si tak musel poradit jen po dobré akci Berahina, ze které nic nevyužil agilní Sessègnon.

Krátce po změně stran pálil zpoza šestnáctky těsně vedle McClean, který v další moment našel z přímého kopu McAuleyho, jehož hlavičku Gomes parádně vyškrábl zpod břevna. Následně se nenechal zahanbit ani Foster, když se musel vytáhnout proti prvnímu pokusu v zápase od Troye Deeneyho.

V 67. minutě si Berahino chytrým ťuknutím došel pro penaltu po faulu Gomese, jenže laxní penaltu po zemi mu následně perfektně vyrazil. S 29% úspěšností u brankářů s více jak dvaceti exekučními případy staví hned za Davida Seamana (32%). Aby toho ale nemusel slavit málo, sudí Oliver spolkl přihraný pád Sessègnona přes Capouého.

Jinak bezradní domácí tak měli čtyři minuty před koncem další příležitost vyrovnat, jenže Berahino tentokrát zamířil po zemi k druhé tyči a Gomes se výrazně lepším zákrokem zapsal do historie Premier Leauge - jako vůbec první brankář totiž podruhé chytil dvě penalty v zápase.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Swansea City 3:0

16.04.2016 16:00

Góly: 40. Jamaal Lascelles, 82. Moussa Sissoko, 89. Andros Townsend

Po sedmi kolech trápení konečně přichází naděje. Rafael Benítez slaví v den svých 56. narozenin první vítězství na lavičce Newcastlu a díky ztrátě Norwiche výrazně oživil šance na udržení. Až trapný nezájem hráčů Swansea, kteří se snažili snad jen v úvodu druhého dějství, tak zaslouženě nepotvrdili vítězství nad Chelsea a očividně se spokojí se čtyřiceti body.

Už v deváté minutě zaskočil Fabiańského a možná i sám sebe Anita, když se jeho centr zakroutil na břevno. Následně si Magpies neužívaly tolik balónu jako soupeř, a to především kvůli bídnému procentu úspěšných přihrávek, přesto však zakončoval výrazně častěji a hlad po gólu se v prvním dějství ukázala jako rozhodující.

Krátce po půlhodině se ještě po pasu k levé lajně nedokázal prosadit Colback, jenž z těžkého úhlu brankáře neprostřelil, pět minut před odchodem do šaten však Townsend našel z rohového kopu Jamaala Lascellese, jenž po důrazné hlavičce oslavil svůj první gól v St. James Parku.

Až po změně stran tak začali hrát i hosté, nicméně proti střele Ayewa povstal nebojácný Mbemba, Paloschi zase hlavičkoval nepřesně. V 70. minutě se po odvráceném centru Sigurðssona dostal k zakončení Williams, jeho pohotová rána nicméně jen lízla bližší tyč. Když posléze mířil ve výborné pozici i aktivní Montero, rozhodly se Straky drama předčasně ukončit.

Pojištění přišlo po dalším rohovém kopu, tentokrát sice teprve dvě minuty hrající Mitrović nepropálil hlavičkou změť těl, nejrychleji se však zorientoval jeden ze tří útočníků ve vápně, Moussa Sissoko a brankáři nedal z malého vápna žádnou šanci. Jakékoliv komplikace pak definitivně zakázal Townsend, když po další dobré práci Mitroviće poslal balón podél Fabiańského.

Více informací k zápasu

Norwich City - Sunderland AFC 0:3

16.04.2016 13:45

Góly: 41. Fabio Borini (pen.), 53. Jermain Defoe, 90+1. Duncan Watmore

Sestupový boj je stále otevřený! Norwich přišel o svůj pracně získaný čtyřbodový náskok a v přímém souboji se Sunderlandem prohrál jasně 0:3. Kýženou sedmnáctou příčku sice pořád drží Kanárci, ale vedle jednoho bodu mají na Mackems taky "náskok" jednoho zápasu. Svěřenci Sama Allardyce vytěžili z minima maximum - Borini, Defoe a Watmore proměnili v góly všechny tři střely na branku.

Už začátek zápasu potvrdil, že půjde především o velkou bitvu. DeAndre Yedlin ochutnal hrubou sílu jako první, když jej do reklamních bannerů ošklivě naremploval Robbie Brady. Incident naštval i manažera Sunderlandu Sam Allardyce, jenž se osobně účastnil následné šarvátky.

Brady byl nejzajímavější postavou duelu i nadále - měl na svědomí první střelu na branku a z jeho levé strany vzešla i další nebezpečná situace. Na centrovaný balón si naskočil Mbokani. ale Vito Mannone se ani v jednom případě nemusel přespříliš namáhat.

Kanárci byli lepším týmem, ani Sunderland však v útoku úplně nemlčel. Borini pálil těsně vedle po Kirchhoffově hlavičce, Defoe se zase dostal do zajímavé příležitosti, když Ruddy neodhadl dlouhý míč, a oba dva se tak potkali na levém kraji šestnáctky. Útočník Black Cats však volil přihrávku, kterou sebral jeden z bránících hráčů.

I přes tyto náznaky domácí soupeře přehrávali. Robbie Brady si chvílemi dělal na hřišti, co chtěl, i u pravé lajny se věděl rady a po kličce Van Aanholtovi málem přihrál Kaboulovi na vlastní gól. Mannone však reflexivně zasáhl a poradil si i s překrásnou dalekonosnou ranou Olssona.

Do kabin však odcházeli o poznání spokojeněji svěřenci Sama Allardyce. Ojedinělý brejk Černých koček vedl Defoe, k míči se ve vápně dostal Fabio Borini, jehož nešikovně sešlápl André Wisdom. Nařízenou penaltu pak sám poškozený s přehledem proměnil.

O přestávce překvapivě zůstal v kabině Robbie Brady, jehož nahradil Nathan Redmond. Ten však hned zkraje druhé půle vypálil z velké dálky a trefil tyč. Norwich se v klíčovém utkání sezóny popravil sám. Bassong udělal krátce nato velkou chybu, uprostřed pole jej obral Kirchhoff, jenž míč předal Fabiovi Borinimu. Jeho pas přes šíři vápna byl dokonalý a Jermain Defoe ve skluzu snadno sklepl míč do sítě.

Kanárci se ale nehodlali vzdát bez boje a především Dieumerci Mbokani byl pro Sunderland nebezpečný. Po souboji s Kaboulem se na něj měla pískat desítka, o chvíli později už silný forvard sváděl souboj s Koném, který ho dobře tísnil a nakonec střelu i zblokoval. Cattermole mohl míč snadno odkopnout z malého vápna, což za chvíli zopakoval po další Mbokaniho střele.

Z Norwiche zahrozil ještě aktivní Redmond, ale Mannone byl dnes nepřekonatelný. Udeřilo naopak na opačné straně. Čtvrt hodiny před koncem si ještě Watmore před Ruddym míč ukopl, v nastaveném čase ale gólmana domácích rychle obešel a se štěstím procedil míč do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City342110359:3373
2.Tottenham Hotspur341911464:2568
3.Manchester City33186961:3360
4.Arsenal FC33179756:3460
5.Manchester United33168940:3056
6.West Ham United331314654:4253
7.Southampton FC341491145:3551
8.Liverpool FC32149952:4351
9.Stoke City341381337:4747
10.Chelsea FC3311111149:4544
11.Everton FC339141053:4441
12.Watford FC331181432:3741
13.AFC Bournemouth341181541:5741
14.West Bromwich Albion3310101331:4040
15.Swansea City3410101434:4540
16.Crystal Palace341091536:4339
17.Norwich City34871935:6031
18.Sunderland AFC33791739:5730
19.Newcastle United33771935:6128
20.Aston Villa34372423:6516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1022)

Přidat komentář
Liquid

to byl místy až trapný výkon Norwiche, naopak od Sunderlandu výkon hodný Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich mal tiež zopár pekných kombinácii, ale dneska Sunderland oveľa oveľa lepší.

Reagovat
fantomas

Bych teda neřek, že kvalita byla nějak výrazně na straně Sunderlandu. Rozhodly individuální blikance a schopnost je trestat spíš než cokoliv jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas až do penalty byl Norwich suverénně lepší

Reagovat
Busby babes

nesmrtelny Sunderland klasicky zacne hrat pet kol do konce...

Reagovat
fenixLFC

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Na BT sport právě říkají, že ten zákrok na Boriniho nebyl penaltový... wtf? Bohužel z hlasu nepoznam, kdo to je.

Reagovat
smazaný uživatel

ok Chris Sutton. tak to není divu no

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
Usty

Mně přijde, že ta BT občas zkouší navodit nějakou parodující atmosféru. Už jenom ti punditi, Hargreaves, Owen, Ferdinand.. to je chvilkama fakt k smíchu.

Reagovat
Kucka

Big Samovy motivační výroky navzdory očekávání zabraly

Reagovat
Azazelo RD

Takhle by to mělo být. Řekne se o hráčích, že to jsou nuly a měli by ukázat tolik charakteru, aby to vyvrátili. Ne, že se jim bude mazat med kolem huby, ať hrají jakkoliv.

Reagovat
vodka

tak Borini si to asi uvědomil dost rychle...

Reagovat
Paddy

Boro Rhodes, konečně

Reagovat
Dufan

Reagovat
Blasphemer

Big Sam

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
Counter

13ko, wtf, jsi zapomněl na fantu zrovna v klíčovém kole?

Reagovat
Maresma

Nebo zkouší moji taktiku

Reagovat
Counter

Reagovat
Switchback

Sunderland Norwich musí spadnout

Reagovat
discarda

Borini si namazal haters na chleba

Reagovat
Azazelo RD

Jeden zápas za sezónu vystačí tak na jednohubkovou bagetku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

nema nikdo stream na olomouc-slavia?

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, dá sa niekde pozrieť/stiahnuť celý zápas po 1-2 hodinách od jeho skončenia? Dnešný Chelsea-City. Existuje niečo také, nejaký web? Dik

Reagovat
fenixLFC

Fullmatchesandshows alebo tak dajak

Reagovat
BrainBlender

Jj. Tam se koukam ja.

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
Whitemedia

http://livefootballvideo.com/ občas to tam do dvou hodin dají a občas taky ne no..

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Fuňes

Reagovat
Counter

Berahino Pulis ho umlátí kšiltovkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý triko.

Reagovat
Counter

Rafa rulez

Reagovat
smazaný uživatel

Happy B-day Rafa!

Reagovat
Busby babes

jedna vyhra, Rafa rulezz.

Reagovat
Counter

Tak Rafa rulezzz bez ohledu na nějaký počet výher samozřejmě

Reagovat
Busby babes

vsak jasne, u tebe to chapu. jen me to proste porad bavi u toho bridila.

Reagovat
Counter

Břídil jsi tu akorát ty

Reagovat
smazaný uživatel

stejně spadnete

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vyhrajem vsechny zbyvajici zapasy 3-0 a spadnem ,tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hudynho likes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*vadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ok

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

trosku prekombinovany

Reagovat
smazaný uživatel

s timhle se nedá nic než souhlasit

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesport.cz/zapas/8fVD9gEs/#prehled-zapasu

aneb když si vsadíš, že prostě prohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal. Čarodej.

Reagovat
Infernoqt

Hladké vítězství. I s béčkem.

Reagovat
kiwwi

grcam z takeho vitazstva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako hrozny zapas fakt stastie, ze im tam ku koncu nepadla jedna z tych 2 sanci

tak ci tak 3body su

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino jasný šašo kola

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho nekoupíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Last time that A. Villa went down from top div (1986-87)

Everton won title

Coventry won FAC

Leicester & Man C. also relegated from top div

Reagovat
r.mrazik

kvetak,mata na hristi, do toho rychlik rooney po zraneni a nerozehrany depay a ofensivni bek a technik Rojo...a taktika na drzeni mice...

uzasny zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Má Villa někoho koho by mohli koupit další kluby?

Btw co ten Jack Grealish, sem měl dojem, že kolem něj byl velký hype jednu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gueye, Adama Traore, Amavi, možno Gil

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto na mna znovu mysli a furt to vytahuju ti isti . Tom pls.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně mimo.

Stejně jako názor, že LSNS nejsou fašisti.

Reagovat
Counter

Gratulace všem, co mají ve fantě Gomese. 19 bodů a ještě jeden zápas před sebou

Reagovat
nani92

Dakujem, mam ho ma striedacke

Reagovat
Wat

Taky tak, mistrovskej tah na závěr.

Reagovat
Counter

Ha, tak to tě ještě doženu

Reagovat
Wat

Já na to už čekám nějakou dobu, přijdu si letos taky jak Leicester, jsem snad nikdy nebyl ani v TOP 10-15.

Reagovat
Counter

jj, já jsem z tebe úplně v šoku

Reagovat
smazaný uživatel

ja letos poprve nebudu, nejhorsi fanta sezona.. pristi rok jdu do sebe

Reagovat
Counter

Reagovat
Mariano13

uprednostnil som Čecha pred ním, tak teraz len dúfam v dve čisté kontá

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino ma kolko?

Reagovat
Counter

-2

Reagovat
smazaný uživatel

To sa tesim, ci mu niekto nedal pasku, alebo dokoca tC

Reagovat
Counter

A gratulace těm, co mají jako kapitána Kuna

Reagovat
bbbauch

Triple

Reagovat
Counter

Alexis se bude muset sakra snažit...

Reagovat
Busby babes

jsem na tom stejne.

Reagovat
Mastný Chobot

et tu? som ho pred kolom dokonca vymenil za Ozila, moja viera je bezbrehá

Reagovat
Counter

Tak byla to papírově větší sázka na jistotu, protože má dva zápasy doma a jako záložník naději na větší body za gól i čisté konto... Teď už si tam jistý nejsem

Reagovat
Coutinho10

Ozil

Reagovat
Swarley

já mám oboje

Reagovat
Counter

boha, ještěže jsi o tolik bodů za mnou

Reagovat
Swarley

škoda, že není tabulka za druhou půlku sezóny, s přehledem bych vedl

Reagovat
Swarley

ale to mám za to, že jsem poprvé v historii fanty zradil a nemám tam Rooneyho...tohle je první kolo, kdy hraje a já ho ve fantě nemám, zradil jsem...

Reagovat
Counter

Tak určitě

Reagovat
Swarley

ale jako fakt, já měl první polovinu i na své poměry naprosto tragickou

Reagovat
vodka

Reagovat
REPLIKATOR

Berahino Gomes

Reagovat
salami

neskutečný, už jsem nevěřil, že do konce ještě něco vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic skvělej žolík

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, že v téhle sezoně ještě pořád máme šanci získat double nad Tottenhamm i nad Liverpoolem.

Reagovat
CubONE

A snad aj ziskate

Reagovat
Counter

Reagovat
Pipo123

Já vám asi aj ten zostup prajem, 1x ste sa nepočuili a robili totálne na hovno prestupy, tá francúzska kolónia bola k ničomu. Možno by to chcelo ďalší zostup a začať to stavať na anglických hráčoch, veď dnes ani ten Lascelles nehral vôbec zle.

Reagovat
Counter

udržet a příští rok s Rafou na titul

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda úspech. Budete mať na čo spomínať v Champe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se chápat psaný text O úspěchu nikde nikdo nic nepíše.

Reagovat
Counter

To bys po něm chtěl moc. Je to prostě kopnutí do Tottenhamu, ubožáku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Náhodou, werwolf je jeden z těch rozumějších (i když teda laťka není sandrem nastavená nijak vysoko )

Reagovat
smazaný uživatel

Už len to, že to vôbec spomínaš, tak to niečo asi znamená. Beriem to ako kompliment Tottenhamu a Liverpool, že pre sračky z Newcastlu to je niečo, čo sa dá vypichnúť z inak ďalšej mizernej sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero City Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

"Gomes se výrazně lepším zákrokem zapsal do historie Premier Leauge - jako vůbec první brankář totiž podruhé chytil dvě penalty v zápase."

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Minutes per PL goal this season: Agüero: 97. Kane: 133. Vardy: 138.

Nakonec ještě bude největší omyl při udílení hráčských cen Kunova absence

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák sa tam zas nezmestí do zostavy, ale nemá ako no.

Reagovat
Counter

To by byl teprve gól, že se nedostane ani do jedenáctky, i kdyby vyhrál krále střelců

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš je smutný, že u něj by to ani nebylo poprvý

Reagovat
Counter

To už jsem tu vypichoval kdysi no, je až neuvěřitelné, jak je rok co rok opomíjený.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje za špatný tým no

Reagovat
smazaný uživatel

jeho zdraví...

Reagovat
Counter

Loni nastoupil do 33 zápasů z 38, přes 2500 minut, dal 26 gólů, 8 asistencí, s přehledem nejlepší střelec ligy... A stejně se nedostal ani do top jedenáctky sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem letos.. i když jak na to koukám, ta to není taky uplně pravda. letos odehrátých nějakých 22,5 zápasů čistýho času. loni měl smůlu, že kometou sezony byl Kane. Costa měl svou pozici ještě jako mistr jasnou. Lidi mají rádi nové věci, mladíky a zvlášť domácí hráče. byl to souboj Kane/Aguero. Já bych to dal asi taky Kaneovi.. ale to je můj subjektivní názor.

letos vidím jasně dvojici Vardy a znovu Kane. oba táhnou svůj tým na titul... ale ještě není konec. na druhou stranu snad tihle zmínění 2 ještě přidají pár branek, přál bych jim to.

Reagovat
Usty

Loni to byl fail, letos by byl fail, kdyby se tam dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos těch absencí bylo moc. Ale že je to nejlepší hráč ligy snad nikdo nepochybuje

Reagovat
Usty

V první řadě byl hrozně nekonzistentní (což je vina těch zranění, nejspíš), v tom se hlavně Vardymu nemůže rovnat.

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Ale seriózne ak Leicester dá titul tak Vardy tam je istý a Kane asi tiež, jedine že by to zmenili na 433

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, když osm z těch gólů dal ve dvou zápasech. Vardy i Kane byli celou sezónu platnější.

Reagovat
Counter

Suárez dal taky Norwichi milion gólů a každému to bylo šumák.

A hlavně - ještě není konec sezony :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A ještě jedna věc v reakci na to, jak si to Kun nakumuloval v pár zápasech - Kane dal 12 gólů ze svých 22 v šesti zápasech proti Aston Ville, Bournemouthu a Norwichi. Nic na tom prostě není, všichni hráči mají nějaké svoje oblíbené soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiný pohled:

Aguero skóroval ve 12 zápasech, Kane v 15 zápasech a Vardy v 17 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

jako Aguero není letos platnější než ti 2...

Reagovat
Busby babes

pokud jim vystrili treba treti misto... ale je to tezke takhle posuzovat. platni jsou vsichni.

Reagovat
Counter

A třeba v sezoně 2011/12 to byl on, kdo ManCity tím šíleným způsobem zařídil titul (tobě to asi moc připomínat nemusím, že ), měl v té sezoně stejně tak 2500+ minut, 23 gólů, a stejně se znova ani do pitomé sestavy roku nedostal, natožpak aby vyhrál individuální ocenění.

Reagovat
Busby babes

jo, to bylo tenkrat fakt vtipny... takze chapu, na co se u nej v souvislosti s letoskem narazi...

Reagovat
smazaný uživatel

ani tehdá?

Reagovat
Counter

Ještě ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy zase šíleně řádil Persie a z United tam někoho museli dát, tak tam dali pochopitelně jejich nejlepšího hráče. A zase na Aguera nic nezbylo, no.

Ale ono je to vcelku jedno, když se člověk koukne na tuhle dekádu jako takovou, tak Aguero prostě je jedním z nejlepších hráčů PL. Pro mě osobně teda za Suarézem tím úplně nejlepším, ocenění neocenění.

Reagovat
Counter

Však jasně, ale právě proto je legrační, že je rok co rok opominutý, ať udělá cokoli (týmový úspěch, individuální úspěch, obojí dohromady...). Mi to na názoru na jeho kvality nic neubírá a nemělo by ani nikomu dalšímu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Zklamals, čekal jsem, že přijdeš se squawka porovnáním, jak Kane vyhrává ve statistice blocked shots.

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě pravda a dělá to z něj vyspělejšího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jiný pohled - Aguero nastoupil v 26 zápasech, Kane v 33 zápasech a Vardy též.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to vypovídá akorát proti Aguerovi.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl k dispozici svému týmu, tečka.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

...o..ok

Reagovat
Hokaido

Blbý je, že on dává docela málo důležitých golů. V tomhle jsou Kane a Vardy úplně jinde.

Hned 10 golů dal při vítězství City o minimálně 4 goly. Proti Live a Foxes snižoval na 3:1...

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge?

Reagovat
cristiano.K.

112 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad to mít Berahina jako kapitána ve fantasy...

Reagovat
Busby babes

User Actions

Following

OptaJoeVerified account

‏@OptaJoe

7 - Since his debut for @ManUtd, Marcus Rashford has scored 7 goals in 12 apps - no teammate has more than 3 goals in that time. Prodigy.

Reagovat
Counter

Kdo to tu nedávno psal, že ho Rashford ještě vůbec ničím nepřesvědčil?

Reagovat
Busby babes

ja to urcite nebyl.

Reagovat
Counter

Však jasné, to nebylo myšleno na tebe, jen jsem si na to v souvislosti s tou statistikou vzpomněl.

Reagovat
Busby babes

pak ok.

Reagovat
Busby babes

no uvidime. celkem souhlasim s tim, co tam pise Swarlos. Januzaj byl super celou sezonu, prisel jinej trener a kde je mu konec.. tak snad nedopadne stejne.

Reagovat
Counter

Rashford má výhodu, že je Anglán. Na druhou stranu, koupíte nějakého drahého hroťáka a hned si bude muset sednout... A my ho pak přivítáme na Emirates stejně jako Dannyho

Reagovat
nani92

to niekedy ani nieje o treneroch ale o tých hráčoch..ked príde niekto taký nečakane, súperi ho nemaju naštudovaneho tak sa mu hviezdi..2.sezona je vždy zlomová, tam musí tiež presvedčiť..

Reagovat
Busby babes

tak nemyslim, ze by tymy ve 30. kole nevedeli, ceho je hrac schopnej. ale souhlas, je to i o hraci. ale tech pripadu, ze se po zmene trenera nejakej hrac hodne propadl je taky hodne. obdobne jako ze nekteri jini zas vystreli. proste jinej styl a tak a nekdo je vic adaptabilni, nekdo mene.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Liquid

Chelsea Manchester City snad nám za to pustí v létě Yayu levněji

Reagovat
smazaný uživatel

Yayu, no ty vole.

Reagovat
Liquid

Conte plánuje přivést středopolaře, přijde tedy to nejlepší možný na trhu, Yaya a Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya už letos stojí za prd, v jeho věku bude horší a horší..

Reagovat
Liquid

tož tedy aspoň na roční hostovačku s opcí

Reagovat
smazaný uživatel

jjjjjj, běžná praxe u takových hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

spíš zadarmo na tříměsíční zkušebku

Reagovat
smazaný uživatel

33 letý Yaya s klesající výkonností, velkým platem a hovnem v hlavě, fakt nejlepší na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. ubrečenýho vopičáka za zenitem dotáhnout. no to by byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini plánuje super rozloučení Lišky do toho !

Reagovat
smazaný uživatel

vzpomínám, jak byl největší boj o Mikela, Madura a Kompanyho..

Reagovat
B3n

Mikel vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě Vanden Boore

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli něco může Real porazit, tak to je trojice Kun, de Bruyne, Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre City je Real najlepší možný súper do semi, majú na nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spíš tihle tři na to mají. Real je v defenzivě hodně zranitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Slabina ano, ale moc nevěřím, že by přes real City přešli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi inak ale pripomína ten scenár, že City - Bayern finále, City mimo top 4 a Guradiola v rozpakoch.

Reagovat
smazaný uživatel

No jako mluví se o rozpacích, ale v jakých rozpacích by jako mohl být? Výhra v celý soutěži vs. jistá účast v tý samý soutěži příští rok. To je dilema teda no..

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jasne, zeby ju chcel vyhrat s Bayernom, len je to matuce.

Reagovat
Free_player

Kun pěkně je smáznul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Boro spät v PL, to sa tesim

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
B3n

Karanka

Reagovat
teenz

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale už by to taky chtělo zpátky Leeds... tohle derby mi začíná po těch několika letech hodně chybět A to jsem si kdysi myslel, že mě ty bastardi chybět nebudou

Reagovat
vladis271

Leeds a Forest. Ale očividne sa im v Champe páči.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, Forest by mohl taky... ale otázkou je, zda oni nečekají na nás

Reagovat
Counter

Forest je spíš na sestup no, ti jsou v loji už několikátým rokem za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Downing

Reagovat
smazaný uživatel

jak dnes hral Rooney?

Reagovat
Willy Wonka

První poločas hodně slušně, založil pasem přes půl hřiště Rashfordův gól. Na pozici deset mu to dosti sedí. Ve druhém poločase to vypadalo, že už mu trošku dochází šťáva, ale pořád velmi pěkně. Dodával záloze klid, který se s příchodem Lingarda trošku vytratil.

Reagovat
smazaný uživatel

diky za info

Reagovat
B3n

Nejde někde vsadit, že Aston Villa už letos nedá gól ?

Reagovat
I am Mancunian

United scored their 40th league goal today - April 16. They reached that total on Dec 9 in Ferguson's final season at #mufc

LVG

Reagovat
Counter

Od koho to máš? Viděl jsem stejnou statistiku už před x hodinama od jednoho novináře, tak ať vím, kdo to od něj ukradl

Reagovat
I am Mancunian

ducker tusim

Reagovat
Counter

Duckera mám moc rád, ale napsat tohle čtyři hodiny po Richardu Jollym, to trošku smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš střílet kvantum gólů, když každej zápas udržíš čistý konto a vstřelíš alespoň jeden gól

Reagovat
I am Mancunian

ano, to je presne nas pripad

Reagovat
B3n

To je spíš Váš cíl

Reagovat
Busby babes

no hctel jsem kouknout na Atletico, kolik ma golu, protoze mi prislo, ze porad vyhravaj 1:0 a i oni maj o 14 golu vic. chjo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak si odečti góly Griezmanna (protože nikoho takovýho nemáte v týmu) + góly na kterejch se podílel a jste na tom rázem dvakrát líp

always look on the bright side of life

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu, maj jich o 40 min nez Real a Barca.

Reagovat
nani92

na tretej stane, my ich máme potom menej o 54..

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

ve spanelsku bychom taky tech aspon 45 golu dali.

Reagovat
icemike

Ne, ani tam

Reagovat
nani92

no skôr by sme ich viac dostali..

Reagovat
B3n

Přesně tak. Jenom nevyspělý týmy střílí víc gólů, než je potřeba

Reagovat
Busby babes

zas jen tottac dostal min golu. ale je to zvlastni, LVG mi nikdy driv neprisel jako trener, kterej by se soustredil na zandoura.

Ten pocet vstrelenych golu je pruser no.

Reagovat
nani92

veľký klub strelí dokáže streliť toľko golov koľko potrebuje

Reagovat
Counter

Tak akorát na páté místo

Reagovat
nani92

4

Reagovat
Counter

Díváme se na stejnou tabulku?

A velkému klubu teda stačí čtvrté místo? Are you Arsene Wenger in disguise?

Reagovat
nani92

v takej nabitej lige akou je PL, kde kluby ako Leicester a Tottenham hrajú o titul sa 4.miesto rovná titulu v PD..takže áno, pre tento rok stačí

Reagovat
Busby babes

nestaci, druhe misto je malo.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ať si říká kdo chce co chce, Aguero je furt jeden z nejlepších Argentinců v Premier League a všemi deseti by ho bral Newcastle i Crystal Palace

Reagovat
mimi_united

Dokonca aj tottenham by ho vymenil za Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi vyčetla na kuchyňské lince?

Reagovat
Busby babes

ja ho za Kane letos na zacatku sezony s Tomasinhem vymenil...

Reagovat
mimi_united

Tak zase nebude najlepší strelec PL angličan?

Reagovat
eder

A co je na tom dobrého?

Reagovat
mimi_united

PL je kozmopolitná liga, je to ukážka toho aký prínos majú cudzinci v spoločnosti ak sa všetko zvládne správne

Reagovat
eder

Aha.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/popey221/status/721364051142516736/video/1

Donsu dneska vyloučili v závěru zápasu brankáře a penaltu musel jít chytat jejich útočník. Ten pak při použití ownyho argumentace prokázal, o kolik je vyspělejší hráč než Kane, protože na rozdíl od něj si v té bráně vedl skvostně.

Reagovat
smazaný uživatel

stydím se za tvou tupost

Reagovat
Busby babes

sorry, ale squawka to jeste neupdatnul:

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2015/2016/harry_kane/165/165/856/0/p|championship/2015/2016/alex_revell/166/166/15210/515/p#saves#total

Reagovat
eder
Reagovat
smazaný uživatel

stream na MOTD?

Reagovat
fajdax

ani piču nulo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Raději snooker

Reagovat
smazaný uživatel

šipky ani kulečník ( ) mě nebaví.. to radši budu koukat na Mňau TV

Reagovat
Counter

Pf, styď se! Ale za Mňau TV Lepší je už snad jen reklama Lagavulinu s Nickem Offermanem: https://www.youtube.com/watch?v=LS-ErOKpO4E

Reagovat
smazaný uživatel

ten akcni zacatek

Reagovat
Counter

A v komentářích tam kdosi perfektně rozebral všechny strhující momenty, to si nejde nechat ujít!

Reagovat
Lacko_Boh

včera som zapol šipky, nejaky velky event tusim v Belfaste...a to Sky je prdeli, oni fakt mozu spravit suťaž v pexese a človek sa namota.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fajdax

Totálně o piči sezona, absolutně díky Chelsea neprožívám fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunter

Reagovat
fajdax

Prostě jsem uplně ztratil tu chut a vášen

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja ti to nijak nevycitam

Reagovat
fajdax

mám pocit že ano

Reagovat
kvasha16

tak ono to neni len o vitazeni, ide (aspon u mna) o tie pochybne vykony niekedy, prehru beriem ked vidim ze hraci chceli, bojovali, ale ked to niekedy odjebu tak to je tazko potom prezivat ten futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Tak teď už jenom abys tu přestal psat a hned by bylo líp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax
Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je u toho bezta - Standard YouTube License

Reagovat
fajdax

nemám rád tvůj humor na sílu, promin Honzo

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fajdax

mimochodem, to je z Brna?

Reagovat
smazaný uživatel

beztak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

tak se jdi zchladit na šlapadlo

Reagovat
fajdax

ted jsem přišel dom, zima jak piča vole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
fajdax

Je Sissoko v realu tak dobrej jako ve Fifě? Ve FUT je to takovej levnější Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
fajdax

Mimochodem, viděl jsem jen extendet highlight a znovu jsem se utvrdil v tom, že Cahill je o parník nejhorší stoper v PL. Totální výsměch.

Reagovat
fajdax

Lidi komu chybí Arbiter a Krleš? Mě teda rozhodně ano!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to je 10 let, co ukoncil karieru nejlepsi utocnik v historii PL.

Reagovat
Counter

Snookerové OT: Carteeeeeer Ale nervy skoro jak s Arsenalem, to si mohl odpustit.

Reagovat
Zaschrona

To zas dneska pry byla velebida, i uz na Boba bezel zautocit pres hriste fanousek. 13 mega stojici posila temer nehraje. Coleman zraneny a zrejme mimo na FA Cup, super... I kdyz stejne letos hraje bidne, bohuzel za nej neni zdrava nahrada... Alespon, ze dal zaslouzenou sanci mlademu Daviesovi s Conollym, nejen o tehle z nasi akademie bude jeste hodne slyset.

Reagovat
Busby babes

Everton have just 17pts at home this season - their previous worst in a single season was 25 in 96/97

to neni uplne pekna statistika pro bilionovej kadr. Ale bohuzel se ti moc smat nemuzu no...

Reagovat
Zaschrona

Nejhorsi sezona doma v historii klubu... To je proste na vyhazov, nejde jinak, bohuzel. Bez ohledu na FA Cup by mel po sezone Martinez jit, k marnym vysledkum se v poslednich tydnech pridal predvadeny opravdu hrozny fotbal, Bob jednoznacne ztratil fandy, dost mozna ztratil i kabinu, viz medialni vyrikavani s Bainesem. Snad neni Kenwright takovy blazen, aby ho tu nechaval jeste rok, s takovou muzem nasledovat za rok Villu.

Reagovat
fajdax

přeháníš

Reagovat
Zaschrona

Praveze ne, pokud se prepoctou vsechny sezony na 3 body za vitezstvi, tak Martinez uz ted ma garantovany vysledek s nejmensim poctem bodu v sezone ziskanym na domacim hristi v historii klubu.

Reagovat
Infernoqt

Ted projíždím troll football po dnešku a tohle mě dostalo

"Respect to Chelsea fans, they are making City feel at home by emptying the stadium."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

az na tych prvych 20 minut slabota no, po tom paradnom uvode sa cely tym vytratil a nejak ani neni koho chvalit ... kazdopadne uz sa tesim na COnteho, lebo ta nasa defenziva to bola strasna haluz (nie len) dnes

Reagovat
Mastný Chobot

a toto si písal vyše 5 hodín? o.O

Reagovat
kvasha16

ano, kazde jedno slovo osem minut

Reagovat
afc

A este spravis taku retardovanu hrubku.

Reagovat
fantomas

Kam s Gueyem? Do Evertonu by mi celkem pasoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ich stred by pozdvihol, aj keď to chcú vyriešiť Carrickom

Reagovat
Zaschrona

Za spravnou cenu by nebyl nejhorsi volba. Ale spis by se nam tam hodil nekdo, kdo trochu lepe umi tvorit hru.

Reagovat
Stiksxx

Famozní Heurelho Gomes!

Reagovat
Makiii

Tak po kouknuti na nas zapas proti Aston Ville, ktery jsem bohuzel nemohl videt skrz svuj zapas, bych zhodnotil nejak takhle...

DDG - tady asi neni potreba neco psat, 11 nula v teto sezone ze 16ti zapasu doma. Nic vaznyho tam nebylo, az asi na 2 situace.

Valencia, Rojo - podle me oba dost podobnej zapas, + teda pro Valencii pekna asistence, ale v zapase, kde mame 70% mic celej zapas bych tu podporu cekal mnohem vetsi, ale mnohem od obou.

Blind, Smalling - oba dva zahrali dobry utkani, nastesti Villa se k nicemu nedostala poradne, az na tu strasidelnou 5minutovku, kde mohli vstrelit gol.

Fellaini, Schneiderlin - Morgan stridal super pasaze se spatnyma, kdy nesmyslne ztratil balon nebo hloupe prihral. Takovej prumernej vykon - cekal bych lepsi. K Fellovi, po WHU, kde zahral opravdu dobre a dal dulezitej gol, tak dnes si svoji praci vesmes udelal, ale v 60 klidne mohl dolu a prijit tam nekdo fotbalovejsi, nezahral spatne, ale pokud se chceme vratit mezi elitu, tak na takovem hraci nemuzeme stavet! Kdyby misto nej hral nekdo, kdo umi udavat tempu, a rozdavat finalni nahravky, tak tech sanci mohli byt vice. Byl pak uz vicemene zbytecnej na hristi.

Mata, Memphis - Oba dva byli aktivni, oba rozdavaly necekany prihravky v utocne casti, bohuzel spoluhraci nedokazali vyuzit. Taky se oba dostavali dost do zakonceni, skoda, ze tam neco nepadlo. U Maty je problem to, ze kdyz je na nej silnejsi hrac, nedokaze zadnej souboj ustat. Konecne po nesmyslne dlouhe dobe dostal sanci Memphis na celej zapas, slo videt, ze si uvedomil, ze opravdu musi i jezdit a ne jak v PSV, kdy to na nem stalo, ja verim, ze to na nem bude stat i u nas, jen mu to chce dat cas a musi na sobe poradne makat, on ty genialni veci v sobe ma. Snad dostane sanci i ve zbytku sezony, potrebuje odehrat aspon 4-5 dobrych zapasu v kuse a pak to pujde. Kazdopadne musi dostavat mnohem vice prostoru narozdil od Lingarda.

Rooney - naprosto skvelej prvni polocas, on musi mit kolem sebe hrace, co litaji, potom to dokaze rozdat, ale tech 15 min v druhe pulce uz slo videt, ze ma dost a ztracel lehce mice.

Rashford - ten kluk me neprestane udivovat, podobne jak Rooney, velmi dobra prvni pulka, nejvic se mi na nem libi, jak vezme mic a pelasi hned dopredu.

14:3 na rohy, dejme tomu, ze, ze 3-4 jsme mely dobry sance, ale z tolika rohu musime byt mnohem nebezpecnejsi! Oni z tech 3 klidne mohli dat gol.

Posledni neposledni Villa - malem jsme si to pokazili sami, ze jsme nepridali druhej gol, kterej tam proste mel byt, sance na to byly i kdyz ne treba vylozene strela, tak tech situaci ve vapne a kolem vapna bylo dost, jen se to vzdycky blbe vyresilo. Nastesti, nas ta nase otresne 5minutovka v 80-85 nestala body, chvili nekoncentrace a mohlo to byt zase pruser.

Reagovat
CubONE

Roo Net potrebuje okolo seba hracov, co lietaju, ale tych tam teda nemal. Mata, Fellaini, Depay je smrtiace kombo plne pohybu.

Reagovat
CubONE

*Rooney

Reagovat
Makiii

Jasny no, ja myslel predevsim kdyz kolem nej bude Herrera, Martial, Rashford a Depay si taky dokaze vyborne nabihat, jen bohuzel hrajeme hrozne pomalej fotbal, verim, ze kdybychom hrali mnohem rychleji, tak by to bylo lepsi

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sheyi Ojo má čísla jak wonderkid Moses, Iwobi, Ojo Nigéria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky chlopci

Reagovat
smazaný uživatel

Z Wikipedie:

Jonathan "Fucking Corrupt Wanker" Moss

Reagovat
smazaný uživatel

a už to zmizlo

Reagovat
smazaný uživatel

Moss ke konci úplně dehonestoval celý zápas Ale aspoň to vyloučení Vardyho se mu povedlo.

Reagovat
J0EL

Tak vymyslel penaltu z hovna ale na Hutha predtym jasnu neodpiskal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke konci myslím celý ten penaltový mariáš - už od penalty WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg WHU, nemohli to už udržať? Tento bod môže byť ešte rozhodujúci.

Reagovat
Gareth Bale 11

To byl zápas. Vardyho červená byla úplně mimo, penalta pro West Ham taky zvláštní, i když je fakt, že stopeři Leicestru hrají rukama vážně hodně a skoro nic se jim nepíská. Na druhý straně pak stejný držení a to rozhodčí nepískne a následně pískne 10 vteřin před koncem zase takovou penaltu. V tom guláši ještě spravedlivá remíza, ale výkon rozhodčí byl fakt totálně chaos a zmatek.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardyho redka byla úplně jasná. V podstatě faul na Ogbonnu tou levou nohou.

https://streamable.com/d5is

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Správně udělená. ale pískl by to tak 1 sudí z 15ti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady narážíme na problém toho, že rozhodcování fotbalu je stále v době kamenné. S videem by to písklo 14 z 15.

Reagovat
smazaný uživatel

No. Já jsem se na to musel podívat 5x a až pak bych vyřkl rozhodnutí. Tohle ti žádný video nevyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvený diver

Reagovat
smazaný uživatel

Cmon...Vardy má od divera ďaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

: sarkasmus

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak mu měl teda písknout faul a bylo to, já bych ho za tohle teda nevyloučil no.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Masi

A ta Ogbonnova ruka na Vardym byla ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Příčinou pádu rozhodně nebyla.

Reagovat
Masi

Jop to souhlasím.

Reagovat
Gareth Bale 11

A zajímalo by mě, kolikátý zápas v posledních pár minutách, si West Ham už posral. Přijde mi, že na konci zápasů ztratili poslední dobou už vážně hodně bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok teraz musíme všetko vyhrať a Leicester raz prehrať a remizovať. To sa dá.

Reagovat
smazaný uživatel

ach ta tlačenka ze strany rozhodčích je neskutečná! už vidím, jak arsenalu někdo pískne takovouto penaltu :D a ještě k tomu v poslední minutě zápasu...

Reagovat
masly008

jj všechny 2 letos tak pískli.všechno tomu nasvědčuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Môj názor: Vardyho by som nevylúčil, nebol to taký ten čistý klasický nechutný dive, boli v súboji a trochu to prihral, ale na žltú to podľa mňa nebolo. Penalta pre West Ham úplne mimo, bral by som to jedine v prípade penalty za úplne to isté keď Ogbonna pridržal Hutha. No a penalta pre Leicester najvtipnejšia, ale chudák už bol úplne posratý z toho jak to pokazil, tak to zaklincoval a trochu vykompenzoval. Pre Foxes môže byť ten bod zlomový.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Mastný Chobot

50 - Liverpool have become the first team to win away in the Premier League at 50 different grounds. Travellers.

pekné

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
kiwwi

Leicester City have qualified for the 2016/2017 Champions League Group Stage

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň 2 body ztracené!

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý na nás zajtra. Ak zvládneme ten zápas za tri body, tak game is on.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ne, tak game on o 2.-4. místo Takže jediná jistota je, že bude pořád o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

to meli zacit ztracet uz pred mesicem

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode. Leicester už do konca sezóny nevyhrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme.

Reagovat
tomasinho

Jak hrálo LFC? Celkový výkon a individuality?

Reagovat
vladis271

Studge on fire (ale nvm, či to nebolo spôsobené ležerným štýlom súpera). Ešte vyčnieval Ojo. Krajní beci nezaujali, Lucas na facku.

Reagovat
fenixLFC

ward fajn, stewart nic moc, sakho kiksoval po striedani...celkovo taky onicom zapas, 40 minut sa skoro nic nedialo, par nasich naznakov, v zavere poclasu sme rozhodli, oni sa v druhom polcase s tym cosi snazili robit....danny dve konstrukcie, tri nastrelene ruky v nasom vapne....celkom nuda

Reagovat
tomasinho

Ok, díky oběma.

Reagovat
Mariano13

pre Mossa ... alebo ako spraviť záver zápasu čo najzaujímavejší

Reagovat
Zaschrona

Beru, ale je to zatim jen pitomej bulvar.

Reagovat
vladis271

Boh mi odpusť o mŕtvych by sa malo len v dobrom, ale ja musím proste.

Guess who

https://www.facebook.com/Dailymale.sk/photos/a.439360702757111.117261.211857385507445/1345519225474583/?type=3&theater

Reagovat
CubONE

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Co to pískalo za žebráka? Dvě vymyšlené penalty v Premier league, to nepamatuju O to vtipnější je, že pak jako velký drsňák vyloučí za simulaci

Reagovat
Murtago

Reagovat
Zaschrona

Wow, dle Echa pry realne hrozi, ze v derby na pravem beku nastoupi Hibbo. Byl by to mozna jeho posledni zapas za Everton vubec, posledni derby temer urcite. To si primo vola o jeho gol, pokud mozno ne o vlastni.

Reagovat
Hokaido

On tam ještě je? Ale jo, to by byl stylovej první gol kariéry.

Reagovat
Zaschrona

Martinez mu dal po prvni sezone smlouvu na dva roky, od te doby hral tak mozna v peti zapasech vcetne pratelaku.

Ale prvni gol fakt ne...

https://www.youtube.com/watch?v=2WsuEHfYfEc

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na výrazný nárůst platu se může po podpisu nového kontraktu těšit Marcus Rashford. Ten momentálně pobírá 72 tisíc liber týdně, načež se může těšit až na desetinásobek.

Reagovat
smazaný uživatel

Iný pán

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

↓ prečo dali /skoro/ všetci " " jemu, keď ja som to mal ako prvý

Reagovat
kvasha16

EF neni fer

Reagovat
smazaný uživatel

já čtu diskuze od spoda, sorry

Reagovat
Tuxedo

Rashford si finančně výrazně polepší

Na výrazný nárůst platu se může po podpisu nového kontraktu těšit Marcus Rashford. Ten momentálně pobírá 72 tisíc liber týdně, načež se může těšit až na desetinásobek.

Nato sa ani Ibra nechyta

Reagovat
DerekZoolander

Iny pan

Reagovat
smazaný uživatel

Na výrazný nárůst platu se může po podpisu nového kontraktu těšit Marcus Rashford. Ten momentálně pobírá 72 tisíc liber týdně, načež se může těšit až na desetinásobek.

Pf, prej zdravá platová politika, dá pár golů a už bude nejlíp placený hráč na světě

Reagovat
Dawon

expresky na EF to clovek obcas fakt nevi, jestli to mysli vazne, nebo je to trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Iny pan

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Stejně je 7200 liber týdně strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti pletou nuly chlape.

Reagovat
smazaný uživatel

/s

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Arséne nezapomene vyzdvihnout taktickou vyspělost týmu a psychickou odolnost a charakter hráčů

Reagovat
Mastný Chobot

Ach jo, tak typické, tak typické. 80. minúta, vedenie o gól a zrazu nevieme hrať futbal. Arséne the tactician naordinuje betón a aha, za chvíľu ja 1-1. Následne si nevieme prihrať, psychika úplne v riti, neexistujúca záloha, totálny chaos, žiadny systém... Fakt, nech sa Wenger pozrie do zrkadla a vyserie sa na to skôr, než ho ľudia budú hnať vidlami. Vyhádzať polovicu tých mamlasov aj s Wengerom čím skôr, tým lepšie.

Reagovat
Mastný Chobot

A za tú efektivitu v útoku by som strhával platy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Konkrétně koho vyházet?

Reagovat
samson192

ako v sekcii PD zrušiť klub

Reagovat
Mastný Chobot

Utopicky? By som si nechal Nacha, Kosa, Hectora, Coqa, Santiho, Aarona, Mesuta, Alexisa a Iwobiho, ostatok nech si ide.

Reálne by mi stačilo, keby išli Mertesacker, Gabriel, Arteta, Flamini a Wenger. Možno Giroud a Walcott.

Reagovat
Hokaido

To by vám určitě prospělo. Blbý je, že kromě Girouda a Wallcota vám za ty hráče nikdo nic nezaplatí a ani za ty dva se nabídky nepohrnou.

A nahradit je v dnešní době je otázka tak 100-120M liber, pokud je teda nechcete pořád dokola nahrazovat hráči jako Gabriel, Arteta a Flamini.

Reagovat
Mastný Chobot

tak Arteta a Flamini idú do riti po sezóne, lebo im končia zmluvy. Nahradiť ich by sa dalo jedným hráčom de facto, ale bohvie, či tam zas Wenger nebude dosratý kupovať, aby potom nezaberal miesto Wilsherovi, keď ten bude zdravý raz za rok. A keď aj nebude dosratý kupovať, tak či nebude dosratý nakupovať poriadne... Tak isto bude dosratý poslať preč Girouda alebo kúpiť niekoho namiesto neho, už to vidím. Ani sa mi nechce nad tým rozmýšľať.

Reagovat
smazaný uživatel

ARSEnal Wood attack Girwood je topka Netreba utocnika, predlzime woodcotovi Arsene knows

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

nemocnej borec je zase tady

Reagovat
Cobra

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už by se měl zapamatovat a skončit 5.

Reagovat
smazaný uživatel

*vzpamatovat

Reagovat
CubONE

Arsenal by to este mohol prekaucovat a skoncit piaty

Reagovat
Swarley

v pohodě bych tomu věřil, kdybychom nehráli takový hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Mame celkom prijatelny zreb, takze nemuselo by to byt nerealne. Ale nepredpokladam, ze to Arsenal pusti..

Reagovat
Swarley

Arsenal by nám možná i tu šanci dal, ale spíš mám obavy o to, že my nebudeme schopní posbírat většinu bodů z těch posledních zápasů

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Drz hubu

Reagovat
kvasha16

tak sa rozprava so starsim panom?

Reagovat
Swarley

čo? ti taku zaj-beeeem

že mám obavy ještě neznamená, že to nemůžeme zvládnout...ale bohužel pokud budeme hrát jako třeba proti AV, tak to bude hodně složité...

Reagovat
smazaný uživatel

ukludni sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda...In Arsene we trust

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá co může, aby Arsenal skončil 4.

Reagovat
Trand

Parádička. Člověk si říká, jak ho Arsenal už nemůže víc zklamat, ale opak je pravdou, je to rok od roku horší. Výkon v druhým poločase šílený. Snaha žádná, hráči hráli hrozně ležérně. A nejlepší byl Theo, který se sám zfauloval a pak se rozčiloval na půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott je hrozný wooder Wenger by se asi fakt měl pakovat. Nedat titul je jedna věc, ale tyhle konce zápasů se slabými týmy už ani nejsou vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutne je, ze to je jeden z nejlepe placenych hracu v klubu

Reagovat
tony223

140k liber týdně.. to je hrozný výsměch. Musí mít skvělého agenta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci v Leicesteru peknej komik. Lester v pohode vedl 1:0 a to jim vetsinou na vitezstvi staci, jenze on pak vyloucil Vardyho za udajnou simulaci, to jsem jeste nevidel a pak jeste piskne nesmyslnou penaltu, kdyz byla jasnejsi na druhe strane. A pak po upozorneni 4. rozhodciho, ze odtud dnes neodjede piskne penaltu pro Lisky a mysli si ze bude za hrdinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal??

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokazu se predstavit, ze bysme nehrali predkolo

Reagovat
Gunner14

Z toho jsou náké extra prašule navíc ne ? Pan Arsene Krabs knows

Reagovat
Trand

Reagovat
kvasha16

Reagovat
czech_mira

tak vyprodáte o jeden domácí zápas víc

Reagovat
smazaný uživatel

Bychom*

Reagovat
Hokaido

Giroud posledních 2600 minut 12 golů. Aguero dal za posledních asi 1050 minut o gol víc.

Reagovat
Mastný Chobot

a čo Giroud za posledných tak 700 minút?

Reagovat
Hokaido

To bude nejspíš obdobné číslo jako počet titulů jednoho nejmenovaného severolondýnského týmu za posledních 55 let.

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/YoannArsenal/status/721744537295695874 , už jsme mu dlouho nepřidali na platu

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplne neuveritelne co sa z neho stalo...owny ho zaklial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad u vas ukonci karieru. ale najskor tak o 10 rokov

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren style.

Reagovat
Hachim Mastour

Takže ak by Arsenal skončil štvrtý, Liverpool vyhral EL, tak by sa Arsenal nekvalifikoval do UCL?Vďaka tomu by možno Wenger odišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

aby sa Arsenal nekvalifikoval zo 4. miesta do LM, tak by súčasne musel Manchester City vyhrať LM a Liverpool EL

Reagovat
Hachim Mastour

Tak to nič.

Reagovat
johnik

Ne. Pokud by Arsenal skončil 4., MC vyhrálo LM a Liverpool EL, tak by hrál stejně předkolo, protože v LM může startovat až 5 týmů z jedné země.....

Reagovat
exot12

Ak sa nemýlim, tak max počet týmom z jednej krajiny sú 4. Na tom by nezmenil nič ani výťazstvo MC v LM alebo výťazstvo Poolu v EL.

Ak by vyhral Pool EL, tak o tom kto pôjde do LM rozhoduje národný zväz.

Myslím, že Chelsea po víťazstve v LM sa v lige nekvalifikovala do LM a o tom kto tam bude štartovať rozhodoval zväz, nakoniec nominoval Chelsea na úkor Totenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlíš se, exote.

Reagovat
fenixLFC

mylis sa

Reagovat
exot12

*The UEFA Europa League winners will start in the UEFA Champions League play-offs unless the 2015/16 UEFA Champions League winners finish their domestic campaign in a league position which means they would have qualified for the group stage via that method.

If that does happen, a group stage vacancy is created which the UEFA Europa League winners would fill.

If that did not happen, the UEFA Europa League winners would start in the league route play-off (if the UEFA Champions League winners came from the first 13 associations in the UEFA rankings; if the winners came from any of the associations ranked 14-54, they would enter in the champions route).

Reagovat
fenixLFC

If that did not happen, the UEFA Europa League winners would start in the league route play-off....league route play off by mala byt cesta ktorou ide 4. tim z ligy takze by ho nahradil

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to tak ze ARSEnal si ide zase po wanker title. Gauneri co myslite, bude open bus tour?

Reagovat
Edgewalker

V Londýně letos žádné open bus tour nebude.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Trand

Letos asi jen dvdčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

My máme wanker tituly a FA Cupy a co máte vy krom Eriksen>Ozil ??

Reagovat
smazaný uživatel

Kane>ARSEnal

Reagovat
smazaný uživatel

A aj tak na nas prijde 5x vic lidi, nez kdybyste vyhralu titul

Reagovat
LGT

Sandro tím vtípkem ( ARSEnal) mě vždycky neskutečně rozesměješ, pokračuj v tom prosím

Reagovat
smazaný uživatel

mas zvlastny zmysel pre humor ked take nieco povazujes za vtip, ale tak proti gustu...

Reagovat
Heisenberg

Už letos jen tak tak skončíme v top 4 a stejně to příští rok zkusíme zas s dědečkem hříbečkem proti Guardiolovi, Contemu, Mourinhovi, posílenýmu Liverpoolu a Pochemu. Od příštího roku bychom mohli reálně přejít na top 6 místo top 4

K zápasu se ani nemá cenu vyjadřovat, kdybych měl Arsenal přirovnat k nějaký vůni, byly by to smradlavý ponožky, který dost dlouho čekají na vyprání.

Reagovat
Mastný Chobot

pekné prirovnanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

Tak ste posledný stabilný účastník B4 zo starej B4. A už dávno je to TOP 6. Proste LM už nemá garantovanú nikto. pred sezónou ako defacto ešte 2-3 roky späť, kedy 3 tímy boli jasné už pred štartom súťaže.

Reagovat
smazaný uživatel

"Od příštího roku bychom mohli reálně přejít na top 6 místo top 4 "

To jsme zkoušeli. Úspěch to nemělo

Reagovat
Liquid

Arsenal 4. vzhledem tomu že mají ještě jistou prohru na Citizens, tak United mají ještě reálnou šanci je ještě přeskočit

Reagovat
Gunner14

jistou prohru na Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

sa pozri na štatistiku City s TOP 6 tuto sezónu, také isté to nemajú.

Reagovat
Liquid

ale aktuální forma je jasná, ladný výkon City proti fádním vypšklým gunnerům nemůže přinést jiný výsledek než 3 body pro Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že KdB je po zranení naspäť a robí veľký rozdiel v hre City. Ale Arsenalu sa proti silnejším tímom celkom darí a očakával by som remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

ARSEnal ale kvalitou nepatri do top6... to bude easy win pre city. mega Jatky

Reagovat
EXoRcIsT

to je jedno kto tam prehra hlavne musia United vsetko vyhrat do konca ale asi by bolo lepsie keby prehral Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

Normálne by som si prial, aby sme nedali LM, keby to znamenalo, že sa Wenger uvedomí, vyserie sa na to a konečne sa niečo zmení.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho bys bral na jeho místo ? (Berme v potaz reálný možnosti)

Reagovat
smazaný uživatel

Možno Rafa Benitez bude k dispozícií po sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

No moc si nedovedu představit, že by ho fanoušci nějakého klubu chtěli. Tedy pokud se bavíme o top klubech...

Reagovat
masly008

to ti nikdo z těch co chcou odchod AW neřekne.hlavně ať odejde,pak dojde nějaký ňouma arsenal bude kolem 8 místa a budou řvát že chcou zase někoho jiného.taková ta cesta poolu a utd.

Reagovat
smazaný uživatel

toť otázka...

Reagovat
lenckoj

Sampaoli by byl top

Reagovat
Infernoqt

to si přeju celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

No, to by ho mohlo rozhybat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Bilic

Reagovat
smazaný uživatel

1 - Arsenal have won just one London derby in league competition this season; their fewest since the 1963/64 campaign (1).

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
Liquid

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

aby ten 4. tim v lige nesiel do lm, musel by liverpool vyhrat el, city lm a zaroven city byt mimo big4, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

City v big4 nikdy nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale tak snad chapes ako som to myslel

Reagovat
samson192

ani vy

Reagovat
vladis271

yop

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

chudak ozl, isiel na rekord asistencii a nic z toho kvoli tym kryplom okolo neho..dnes vytvoril 8 sanci

Reagovat
smazaný uživatel

chudak ozl, isiel na rekord asistencii a nic z toho kvoli tym kryplom okolo neho..dnes vytvoril 8 sanci

Reagovat
smazaný uživatel

ArseAnal

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata si fakt zaslouží sochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hups, špatná liga.

Reagovat
Mastný Chobot

pokojne tam ostaň

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

euroFOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
F.Torres

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Darmo, ale Adebayor ak chce, tak dokáže byť stále veľmi kvalitný a platný útočník. Škoda toho jeho celkového prístupu. Vraj aj konvertoval na islam minulý rok.

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/FraOP8C

Arsenal ma najlahsi zreb, City najtazsi...5 bodov je ale v tomto stadiu uz velka strata, to by musela byt velka zhoda okolnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte podľa mňa ťažší los ako City. Doma Leicester, von Norwich a West Ham budú rozhodne náročné zápasy.

Reagovat
cokoliv

Reagovat
kiwwi

a City ma vonku Newcastle, vonku Saints a doma Arsenal...navyse maju 3 zapasy vonku, mne ich los pride papierovo tazsi, ale je to len fraza no, teraz su najlahsie zapasy asi proti timom co hraju kludny stred

Reagovat
smazaný uživatel

City sa tradične darí proti tímom mimo TOP 6, ako Saints, Newcastle. Zatiaľ čo vy ak nedáte gól ako prvý proti Norwichu a Leicestru, tak čakám obrovské trápenie. Uvidíme. Každopádne držím prsty. Ideálna TOP 4 by bola Tottenham, Leicester, City, United.

Reagovat
Marv

Reagovat
kiwwi

a teda zapas City vs. Arsenal nam dava istotu, ze minimalne jeden z nich urcite strati

Reagovat
mr.Silver

My dneska hrali proti tragickemu CP as stejne je z toho jenom remiza. S takovouhle formou muzeme klidne skoncit pati, a ja bych byl klidne pro, pokud by to znamenalo Wengeruv konec.

Reagovat
kiwwi

tak my mame podobnu dilemu...hrozi, ze by LVG mohol ostat ak by sme skoncili 4.

ale v poslednej ankete bolo asi 70% fanusikov za jeho odchod aj v pripade keby vyhral FA Cup a skoncil 4.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak co na tom zalezi, co chcu fanusikovia

Reagovat
kiwwi

tak je to spatna vazba pre vedenie...uz nejednemu manazerovi podpilili konar pod zadkom fanusikovia...neviem ci je to prave nas pripad a ked sa vedenie rozhodne podrzat ho, tak sa mozme aj posrat, ale dufam, ze uz je vsetko poriesene a caka sa len na koniec sezony, LVG sa zbali a pojde niekam k repre alebo do Ajaxu a my zacneme s novym trenerom

Reagovat
smazaný uživatel

Mam nutkanie velmi pochybovat, ze ak by sme vyhrali FA, ze ho vyhodia..

Reagovat
Dawon

kdyby vyhrali FA nebo uhral 4. misto, tak podle me zustane, a takova predstava me fakt hrozne desi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Torres on fire. Som vravel, že sme to s ním mali ešte vyskúšať.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lucius6

V momentální formě hraje Torres líp než 99% hráčů Chelsea

Reagovat
Whitemedia

To i Tonda z Hornídolní..

Reagovat
kvasha16

co tym chcel basnik povedat?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

hmm takze volba triple kapitana na Ozila byla spatna...leda ze by neco predvedl este s WBA kazdopadne tohle sem pri volbe s Kunem maximalne prokaucoval

Reagovat
fantomas

Ten srandista to ještě fakt dotáhne na to svý čtvrtý místo

Reagovat
teenz

uz musi jit dopice.

Reagovat
risk je zisk
Reagovat
risk je zisk
Reagovat
REPLIKATOR

Začarovaný kruh...

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Možná přece jenom skončím před Chelsea

Reagovat
oli9

Je fajn jak se v Anglii nemažou s tím simulováním

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim, že by byl lepší než Fellaini.

Reagovat
kiwwi

aky fail dal Fella?

Reagovat
nani92

prestúpil k nám

Reagovat
cokoliv

to bylo to nejlepší co se mu kdy v životě povedlo, jakýpak fail?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Wilshere si pripravuje nenapadne pudu k prestupu

Reagovat
kiwwi

jaj tak no keby vydrzal zdravy, tak lepsi ako Fellaini rozhodne je

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

uz to zmazal, bolo tam toto

http://imgur.com/3Rpu7in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Lacko_Boh

legendy menčestru tam su

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on je trochu jednoduchsi

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

kakavko máš?

Reagovat
smazaný uživatel

ti jebe aku chut som na neho dostal teraz

Reagovat
Mastný Chobot

ti jebe, aj ja, ale už som si umyl zuby a kakavko je smrdozhub, to ne už

Reagovat
Trand

Aaron Ramsey (5) - Zkoušel ty své patičky, fintičky a další, což ale neodpoutalo pozornost od absence kontstruktivnějšího držení míče a rozehrávky. Třeba by se pak objevilo i něco, co by vzdáleně připomínalo nějaký tlak vedoucí k šanci.

wtf

Reagovat
Swarley

Nacho Monreal (6) - O prsa nejlepší obránce dneška. Nic moc nepokazil a nic moc nevytvořil.

super hodnocení obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitni hodnoceni jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Özil's last 6 league games:

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Gunner každým coulem.

Týmu se rozklepou kolena, když začne jít o titul a Ozilovi zas když začne jít o rekord.

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil dnes hral skvelo, vytvoril 8 šancí. Že to Alexis nevedel zužitkovať alebo Welbeck spracovať, to už nie je jeho chyba.

Reagovat
C-M@ster

Neviděl jsem dnes, ale doteď mu dřevění spoluhráči nevadili.

Reagovat
SunFells

Vadili.

Reagovat
smazaný uživatel

Arab jeden šilhavej.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ašamalachamá saudska arabia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Form is temporary, 4th is permanent" =)

Reagovat
vladis271

Barca zas prehráva.

Reagovat
smazaný uživatel

oni ten titul nedají, asi jsem jim křivdil, není to taková sranda liga, jak se zdálo

Reagovat
vladis271

bodaj by to vyhrali Atleti.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to by bylo pro Barcu už hodně kruté..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Uz o dva

Reagovat
eder

Valencia teď bude silnější, když se zbavila Nevillů

Reagovat
Dawon

tezi tam z Garyho prace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

twl ze by to Real este cely vyhral ?

Reagovat
mul

* Atleti

Reagovat
vladis271

Atleti. Real, či Barca je jedno.

Reagovat
Coutinho10

nebo Atleti...hlavne trapna barcelona

Reagovat
Coutinho10

*hlavne ne

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mateo16

Arsenal style .

Reagovat
Coutinho10

ajejej 1:2

Reagovat
Free_player

ten Leicester je fakt otravnej

Reagovat
vladis271

oznam: reči o sranda lige teraz na pár týždňov takticky vynecháme. koniec oznamu.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

OT: Barcelona

O poločase teče 0:2 a tabulka PD by po dnešku mohla vypadat takto:

http://prntscr.com/atgjen

Reagovat
smazaný uživatel

nechci ti kazit radost, ale nemohla

Reagovat
C-M@ster

No, tak vypadá teď a akorát u Barcy bude 33 zápasů. Skóre mají furt lepší jak Atleti, nebo jak to myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, narážel jsem na ten počet zápasů

Reagovat
C-M@ster

Byl jsem linej to v malování předělat... lepší? http://prntscr.com/atgpfi

Jako je dost možný, že to otočí... ale kdyby ne, byl by to sakra zajímavej závěr ligy.

Reagovat
mul

o skore v PD nejde

Reagovat
C-M@ster

V průběžné tabulce ale asi jo, ne?

A ve finální Barca 2x Atlety porazila, tuším.

Reagovat
mul

tak ja sa ani nejak nezamyslam nad priebeznou tabulkou, ked viem,ze na konci to tak nebude ...co sa tyka vzajomnych zapasov prvej 3ky, tak barca -9b, atleti - 6b, real - 4b

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge i Ibe u obou golu

Reagovat
vladis271

a máme lepšiu ligovú formu ako Barcelona.

Reagovat
nani92

to máme aj my

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona prohrala doma s Valencii. Co tam ten Gary delal, ze s tak skvelym tymem hral hovno...

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

wow a vyzerá to prirodzene

Reagovat
smazaný uživatel

mne to chvilu trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
Free_player

Reagovat
pa3ce

Reagovat
fff

Reagovat
niflheim

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Liquid

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Ian Wright mele za sračky v tom MOTD ?

Reagovat
fantomas
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have suffered 16 defeats and managed just two draws with Man City in last 18 meetings. The aggregate scoreline in those fixtures would be 49-9. Last victory in 2005, Alan Shearer was still starting up front.

Takze zajtra over 3,5.

Reagovat
Swarley

to má náběh na to, aby měl Aguero s tripple captain přes 100 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

A já dal C Ozilovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak o tom jsem taky docela dlouhou dobu uvažoval...ale neboj, taky jsem to s tím tripple captain pro Aguera posral, měl jsem tu pásku dát Gomesovi...

Reagovat
kissak

takže zítra jasná výhra domácích a krásnej výdělek

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by to obrovske prekvapenie. Jedine, ak by nehrali Aguero, De Bruyne a Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by som našiel okrem fullmatchesandshows highlighty na Rangers - Celtic?

Reagovat
tony223

footballorigin.net

Reagovat
smazaný uživatel

Nefunguje mi to.

Reagovat
tony223

jo.. musíš před to napsat www. Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Už mám, ale dík aj tak.

Reagovat
Coutinho10

si na to nakonec nekoukal jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Predĺženie som už nevidel, lebo začal Leicester - WHU.

Reagovat
Coutinho10

jj....ja prodlouzeni a penalty dokoukaval na mobilu pres Chanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Zapas som nevidel ...

Ward, Ojo, Ibe hrali ako?

Reagovat
vladis271

Ward bol dobrý. Ale zas veľa roboty nemal. Raz mu lopta pri centry vypadla z rúk. Ojo tiež celkom vyčnieval. Ibe, nvm čo s ním je, nejaká deka naňho padla.

Reagovat
cristiano.K.

já viděl jen první půli. Ojo jeden super průnik,který málem skončil golem. Ibe byl hodně často bez míče a pak v podstatě vymyslel dva goly, u druhé půle jsem usnul.

Reagovat
kiwwi

povedome? hajzlik

http://tinyurl.com/jqc2h3e

Reagovat
r.mrazik

je to smejd

Reagovat
smazaný uživatel

jo a nedávno se tu taky řešilo to jeho naběhnutí do hráče tak, aby ho "sejmul" už nevim proti komu to bylo

Jako Leicester sice pohádka a pořád jim to člověk přeje, ale ta pohádka poslední měsíc připomíná Řecko na Euru 2004.

Reagovat
Swarley

tak on na mě celkově nepůsobí jako nějaký extra sympaťák

Reagovat
Mastný Chobot

pochybujem, že na niekoho tak pôsobí ale je to týpek aj tak

Reagovat
Swarley

to hej, týpek to je, ale v dnešním světě Zlatanů by to mohl být pro někoho i sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě bacil no

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že slovo hajzlík sedí, ale tak co, někdy to taky zkusím, akorátže se svou "rychlostí" se moc do těchto soubojů nedostávám.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

to je ono

Reagovat
oli9

tady to měl rozhodčí ale hodně těžké . Tu to totiž vypadalo ze všech pohledů až na jeden jako jasný šlapák. Přitom to nebyl no. A rozhodčí se musí rozhodnout ve vteřině

Reagovat
Mastný Chobot

Však jasné, ja všetky tieto situácie hodnotím skôr ako vychcanosť (šikovnosť?) Vardyho než ako diving. On vie, ako si tú penaltu vypýtať, včera takisto podľa mňa nesimuloval, len si nabehol do obrancu tak, aby oňho spadol

Reagovat
smazaný uživatel

včera si moc skočil na umírající labuť, za tenhle typ divu vidím žlutou nejčastěji

Reagovat
kiwwi

> len si nabehol do obrancu tak, aby oňho spadol

vsak to je simulacia

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, je, ale nie stopercentná, nespadol bez kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel

nacho jaky smiesny

Reagovat
smazaný uživatel

hajzlik? je to normální zmrd.. nebo co je u něj jinak?

Reagovat
C-M@ster

Jojo, tohle bylo to samé a taky kartička. Ta s Arsenalem ale byla správně odpísknutá.

Reagovat
oli9

Ale taky si myslím, že ten zápas Lišek a West HAmu nebyl vůbec zvládnutý. Ty penalty obě. To vyloučení Vardyho v pořádku

Reagovat
kiwwi

Swarlos, nieco pre teba...Griezmannov brasko

https://twitter.com/TheoGriezmann/status/721773500407660544

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

chytrej klučina, snad bude mít stejnej vliv, jako Bastiho brácha

ale on i samotnej Griezmann o nás mluvil pěkně, když hrával ještě za San Seb...a 100 mega eur bych za něj položil na stůl okamžitě...

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

věřím v pozitivní energii, musíš to stokrát zopakovat a ono se to stane

Reagovat
fff

Takto pozitivnu energiu este nevymysleli

Reagovat
Busby babes

tak 100 mega eur vyvola slusnej kopec pozitivni energie u prijemce.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

na tom bych to celé postavil

Reagovat
nani92

takže vieme koho o pár rokov ked bude za zenitom troška kúpime..

Reagovat
Nikikrew

Tak som sa vratil z Londyna a mame po zapase/vylete

V prvom rade treba podakovat Vitovi za pernamentky , vsetko dopadlo v pohodke.

K zapasu. Druha nasteva Emirates a druhykrat 1:1 . Bohuzial, futbal nam zrovna neprial. Crystal Palace to teda slusne zabetonovali a boli pekne priposrany, jedine Bolasey nam robil ako take vetry. Z vykonu som bol vsak sklamany, velmi malo riskantnych prihravok, malo strelby. Pacili sa mi velmi Coq a Elneny ale na takehoto supera to chcelo asi nieco ofenzivnejsie. Naopak Welbeck mi prisiel slaby, Sancez az na gol tiez nic moc. Chudak Theo nastupil na 10 minut a ten hate na neho bolo pocut vsade , Giroud toho tiez moc nevymyslel. Vdaka za fans CP, spravili slusnu atmosferu, to sa neda povedat o domacich. Po gole na 1:1 odislo celkom dost divakov co je celkom hanba nakolko vtedy je potrebne podporit hracov.

Kazdopadne zazitok to bol krasny, treba zazit na vlastnej kozi

Reagovat
fenixLFC

zabucal si si?

Reagovat
Nikikrew

Jo . Na Adebayora vitane

Reagovat
Hachim Mastour

A hate na Wengera? Chantoval niekto One Nil to the Arsenal?

Reagovat
Nikikrew

Tak bucanie po zapase bolo velke

Reagovat
Hokaido

Nedávno tu byla diskuze o nejlepších střelcích PL a psal jsem, že Kane by ještě mohl dát tu 50 do 23 let. Dneska dal 48. gol v 82. zápase. Jestli to dá, tak bude 6. v historii- před ním jen Lukaku, Owen, Fowler, Rooney a Ronaldo. Beast.

Reagovat
fenixLFC

s butlandom odisla totalne defenziva stoke, tri zapasy- 10 golov, aj ked dnes ani za jeden (teda neviem ako 4. ten som nevidel ) given nemohol...

Reagovat
tunkic

ježiš, stejně tak by se jim mohl Wenger vysmívat posledních....kolik, že to bylo sezón

Reagovat
masly008

všechny co je v arsenalu.

Reagovat
tunkic

No právě

Reagovat
Cobra

Vždyť je to jen sranda. Já Wengera docela cením za to, co s Arsenalem dokázal.

Reagovat
Gareth Bale 11

https://www.instagram.com/p/BETlqMnnbhn/?taken-by=harrykane&hl=cs

Harry včera na instagramu.

Jinak super zápas, jediná výtka je na to pálení šancí. Příští zápas zase jako dnes a není se čeho bát.

Reagovat
Liquid

Nezná někdo čínský kalendář (vím, že jako slavista bych ho měl znát) ale není náhodou rok slepice ? Tottenham super výkon

Reagovat
kiciN

tento rok je to opice

Reagovat
kiciN

takze Wenger, ale nejak to nesedi

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

návrat Balea ke Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

to by možná nebylo moc nereálný, ale plat podobný tomu, co má v Realu mu těžko dáme

Reagovat
fantomas

Chudák Shay. Poslední start před timhle přídělem - 6 gólů od Sotonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs šialene dobre, Stoke šialene slabo. Hughes to solídne dneska nezvládol, aj keď by asi proti súčasnému Tottenhamu prehral tak či tak.

Reagovat
smazaný uživatel

We're coming for you,

We're coming for you,

Lester City,

We're coming for you!

Reagovat
smazaný uživatel

We're coming for you,

We're coming for you,

Lester City,

We're coming for you!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný nervy, jenom jsem se bavil fotbalem, spálenejma šancema a Lamelovým geniálním ramenem na Arnautoviče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

pro dramatičnost ligy jedině dobře,ale stejně to musí vyhrát lišky

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

24 - Harry Kane has now scored more Premier League goals than Aston Villa (23) this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ
Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs mistři - ne Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pa3ce

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

wow

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Didier Drogba

Leicester to už musí dobojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ten overachieving Leicester titul nevyhraje, Spurs předvádí nejlepší fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Poche by měl dělat rozhovory ve španělštině s překladatelem. Podle mě by dokázal říct o tolik víc, kdyby ho nelimitoval jazyk.

Reagovat
Lacko_Boh

a mozno nie, už som sa velakrat sklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Jés, ajem veri plísd vis d performan, and vis d resul end ajem veri hapy for aur plejer end aur suporter tu!

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

*very chapy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ho média nemůžou nachytat při žádný senzaci, protože na každou otázku odpovídá úplně stejnýma větama

Reagovat
Mastný Chobot

wow, poklonka, velmi pekne, Tottenham.. pici, to je sezona, zly sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reskept!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Vau. Dobrú noc.

Reagovat
fantomas

https://pbs.twimg.com/media/CgWpMNiWQAUAkJG.jpg:large

Tohle je vážně něco neskutečnýho. Když vidim, jak tam Pochettino vybrousil projev mančaftu, v jehož středu stojí kanonýr-odchovanec, tak mi je při pohledu na rozvoj naší British core a zatuchlýho Wengera fakt smutno...

Reagovat
Amos

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
GarethBaleCZ

Mně přijde neskutečný, jak rychle to všechno dokázal. Protože když k nám přišel, většinu základu tvořili přeplacení hráči, kteří na to prostě neměli a nevypadalo to, že jim na Tottenhamu nějak záleží(Kaboul, Paulinho, Adebayor, Lennon, Soldado, Capoue..). Ani ne o dva roky později má nejmladší tým v lize, jehož velkou část tvoří Angličani a především z těch kluků vyzařuje, že si ten fotbal užívají.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lennona mi nešahej

Reagovat
masly008

možná neví že je lennon odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Leedsu?

Reagovat
masly008

vidíš a já ho bral jako odchovance.takže měli jenom kinga?

Reagovat
smazaný uživatel

top týmy mají spoustu odchovanců, ale čím vyšší úroveň hraješ tím větší pravděpodobnost je, že se z nich nikdo neprosadí.... Ale spousta jich hraje za jiný týmy v PL nebo třeba champu, league one apod....

Reagovat
smazaný uživatel

King se s AVB na treninku potkat nestačil, z odchovanců AVB začínal s Townsendem, Carolem, Kanem a Livermorem

Reagovat
GarethBaleCZ

Od doby, co odešel Redknapp, tak byl jen svým stínem, taky ho mám rád, ale už pro něj nebylo místo. Asi jsem ho ale neměl dávat na seznam hráčů, kterým na klubu nezáleží, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemanja

Reagovat
Cobra

Reagovat
fantomas

Taky si vzpomínám, jak se loni vyšilovalo, že si na jeho agresivní presink ten tým nikdy nezvykne, a skoro ho až některý vyhazovali.

Odved tam fantastickou práci - měli bysme ho zcampbellovat.

Reagovat
smazaný uživatel

S Lennonem si děláš kozy nebo něco fetujes ?

Reagovat
GarethBaleCZ

A co je nepravdivýho na tom, že na to neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě fetujes taky.. Lennon toho pro Spurs odvedl hrozně moc, t tvrzení předplacený atd.. Nebo že na to neměl... Borci buďte trošku soudní

Azza by by za spurs položil život.. To že se pochemu nehodil do konceptu je věc druhá, ale teď v Evertonu ukazuje že je pořád top v PL na své pozici

Reagovat
Zaschrona

No nevim, jestli by na to Lennon u vas nemel, podle me by se vam porad hodil, u nas je nejlepsi kridlo v klubu, nemyslim si, ze by u vas nemohl bojovat treba s Chadlim o misto v tymu. Ale chapu, ze radsi chcete jit cestou mladych a ze se uplne nepohodl s Pochettinem. Ten jeho presun k nam byl zrejme pro vsechny strany nejlepsi mozne reseni.

Reagovat
smazaný uživatel

Psychologicky by to asi nebylo ono, kdyby musel o místo bojovat s Chadlim. Protože tady byl hvězdou, ještě není úplně za zenitem a asi by to dobře psychicky nenesl - respektive ono se to na jeho psychice před přestupem zřejmě projevovalo, hrál strašně omezeně. V Evertonu má třeba jen o málo lepší pozici, ale šel tam s čistou hlavou, že zase musí makat na 100% a nebude mu nikdo dávat nic za zásluhy (nebo jestli cítil křivdu...).

Reagovat
Zaschrona

Jo, asi takhle nejak. Navic uz proste asi potreboval zmenit prostredi, novy impuls. Myslim si teda alespon, ze takhle dobre na hristi pred prestupem nevypadal. A pozici, myslim, u nas ma ted skvelou. Hraje vicemene porad, dalo by se rict, ze si vybojoval pozici jednicky na kridle - Deloufeu je nevyrovnany a neni ani nahodou tak dobry smerem dozadu, nema takovou work rate. Mirallas je blbec a jeste k tomu z formy, McGeady tragedi i v Champu a Pienaar na konci sezony pujde pryc, zraneni ho znicila. To by v lete musela byt fakt prestupova smrst, aby prisel o pozici alespon blizko zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Azza

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

K1

Reagovat
fantomas

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Heh chtěl jsem napsat tohle:

Když k tomu přičtu nejlepší obranu v lize s nejméně obdrženýma gólama, tak fakt do píčí nechápu, jaktože nejsme první. Ba co víc, my ztrácíme kurva pět bodů.

Ale nějak se mi po klávesnici prošel kocour

Reagovat
fantomas

Pochettino took over when Spurs had finished 10 pts behind Arsenal. Made profit on transfers since while Wenger spent £80m. 18-point swing.

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tohle funguje na kteréhokoliv trenéra z PL. U některých (LVG, Pelle...) to bude ještě brutálnějši.

Reagovat
fantomas

No, a ti ostatní mě přirozeně moc nezajímají.

Reagovat
r.mrazik

sveží garde do arsenalu

Reagovat
fantomas

Vtip

Reagovat
r.mrazik

nene...realita...o to je to smutnejsi

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs mají skvělý momentum vidím to na výhru posledních čtyřech zápasů a výhru titulu o skóre... Leicester dvakrát ještě klopýtne - nejspíš s Man U a Chelsea....

Reagovat
Realita

Dle mého v posledním kole to Chelsea Lestru nechá než aby se dívala, jak rival z města slaví. Už jí o nic nepůjde..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako to Chelsea nechala Liverpoolu pár sezóny zpátky

Reagovat
spider_8

Ale spíš čekám, že prohrajeme s oběma Každopádně žádný takovýhle argumenty vůbec neberu, i když bych to víc přál Leicesteru, tak doufám že v posledním zápase pojedeme na 110% a Leicester porazíme. To nejhorší, co by se mohlo stát by bylo, kdybychom předvedli nějak trapnej výkon a rozhodli o titulu tímhle způsobem.

Reagovat
Svatej

to by mi naopak vůbec nevadilo. Cokoliv, jen ne titul pro spurs

Reagovat
smazaný uživatel

To radši neříkej nahlas.

Reagovat
masly008

s cheslsea klopýtá jenom arsenal

Reagovat
Infernoqt

no já nevím... Gaal má kliku vždy, že soupeř proti nám je v nějaké pozici oslaben, ale má taky pech, že takové týmy prostě neumí porazit... o slabších soupeřích vůbec nemluvě

já jsem v takové situaci,kdy bych přijal každu porážku,kdyby od nás vypadl, a tím nemyslím jen pro dobro klubu, ale bavil mě fotbal, bavil mě fotbal stavěný na základu MU, ted mě nebaví vůbec ...

Reagovat
tony223

skvělý momentum

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako to Chelsea nechala vyhrál Liverpool před pár roky zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej zápas! Snad to dotáhneme do zdárného konce.

Dneska v suchým triku http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTM2MDQ2NTA5NzQwMjYwMDoHjWUWnSyOVoaJpGA%3D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

TIP: 2/ne to je co prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

zápas/oba týmy dají gól =

vyhrají hosté/bez inkasování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu na začátek sezońy, kdy se Kane nemohl trefit 7 (nebo kolik zápasů v řadě) Říkejte si co chcete, ale tenhle tým je letos zdaleka nejdominantnější a aspekt náhody a štěstí u něj hraje výrazně nižší roli než u Lesteru (čímž v žádném případě nechci snižovat jejich výborné výkony...) Poche úžasný inovátor (byt to ze začátku vypadalo na dalšího AVB )

Reagovat
Coutinho10

Cesc byl celkem zpestření v MNF....hlavne ten zaver a ty dotazy na nej

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to super. SKY

Reagovat
kvasha16

bude sa to dat niekde pozriet?

Reagovat
smazaný uživatel

je to na fullmatchesandshows

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

sympaticky mluvil. hlavne se nebal oprit se i do Chelsea a bejt uprimnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

co říkkal ? neviděl jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Ze nejvetsi Mourinhovou chybou bylo, ze hracum moc duveroval a v podstate ho pak ti hraci potopili. Da se za tim vycist i vic nez, ze jim jen dal delsi dovolenou a taK. Potom tam mluvil o barcelone. ZE tam vlastme prisel, protoze do nej Xavi hustil, ze za neho potrebuji nastupce, pRotoze bude koncit, ale pak ze tam prisel a on tam jEste hral. Byl tam potom hroznej pretlak zalozniku... Na fullmatchesandshows si to muzes pustit. Stoji to za to.

Reagovat
C-M@ster

Ten Vardyho trest na 2 špíly je definitivní?

Zajímalo by mě, jestli nějakej trest dostane i ten anglickej Královec.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna pokud by ses byval divalna Monday Night Football, tak bys takovouhle blbost nenapsal. dost ho tam rozebirali

Reagovat
C-M@ster

Prvni zluta prej nebyla a obe pentle byly dost divny. Odhaleni jednoho simulovani jeho vykon nezachrani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale presne po tomhle všichni volame, aby se trestaly simulace patricne a konecne se to stalo. Snad si to priste Jamie rozmysli.

Reagovat
C-M@ster

Jenže on není trestanej za simulaci, ale za to, že řekl rozhodčímu fucking cunt... jestli teda myslíš ty 2 zápasy.

A trestání simulací naprosto schvaluju, ideálně ještě s videem zpětně dohledávat a tvrdě trestat, ale rozhodně od nové sezóny, ať nikdo nemůže říct "támhletomu to prošlo a teď to najednou zavedem, když jde liga do finiše".

Upřímně tomu nerozumím, proč to pořád není na pořadu dne a přitom kousanec, plivanec nebo loket řeší disciplinárka hned.

Reagovat
r.mrazik

tak jestli mu jeste nadaval,tak je to jeste vetsi debil nez jsme doufali

Reagovat
kvasha16

Tybo by mal dostat len jeden zapas nie?

Reagovat
Error

Pokud by to bylo jeho první rudá tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Spurs to nakonec ještě vyhrajou. A bylo by to zasloužený

Reagovat
Free_player

... Já myslím, že to lišky dají .... sice to bude na konci třeba jen o bod nebo o dva, ale už je nikdo nepřeskočí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Ja premyslim ze na ne vsadim jak na mistra uz asi 3 tydny kazdy tyden sleduju kurz , ted 2,8

Reagovat
Nikikrew

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je třeba odlišovat subjektivní hate a objektivní zhodnocení situace :)

Reagovat
smazaný uživatel

mozno sa to raz naucim

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Co proti nan vlastne mas?

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatuju, jak tady ještě s brucem vedli diskuze, který klub je historicky lepší ještě že existuje ten owny efsearch, totální retro

Reagovat
Lacko_Boh

totální Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas PL, co jsem viděl byl Newcastle - Spurs a u toho jsem začal fandit. Tam se to zrodilo a každý další vzájemný střetnutí tomu přidává. V poslední době to eskalují dva faktory - jednak se navzájem porážíme doma snad už 4. sezonu v řadě a pak špatně nesu, že jste ten klub, který nahradil Newcastle v PL na pozici "menší klub než MU, AFC, LFC, ale hrající ofenzivní atraktivní fotbal a dokáže se vklínit do top4).

Takže víceméně zloba na Ashleyho a vedení, co provádí s klubem se přenáší na Spurs. +jak píše Sonny, když jsem pak koukal na sezony 95-96-97 a ještě víc do historie, tak to tomu jen přidalo

Takže objektivně mě ohromuje jak jste se vypracovali z průměrnýho klubu na momentálně asi nejzábavnější tým v Anglii. Však i to rejpání je ze srandy a spíš proto, že tu kancik už nechodí a nemám s kým řešit lokální derby, kde souboj o záchranu by byl supr, ale jenom hromadně s ostatníma fandama NUFC plivat na Mackems bez odezvy mě nebaví =)

Na závěr citát z oblíbenýho filmu - "Velikost muže se měří velikostí jeho nepřátel."

Reagovat
smazaný uživatel

Cize tak trochu aj zavist?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná. Ale závist vnímam jako výrazně negativní vlastnost, zatímco tohle je spíš prostě soupeření a nechuť nad tím, že Newcastle není od té úspěšné sezony 11/12 v pozici, kdy by to soupeření šlo brát vážně. Oproti tomu závidim např. Palace Cabayeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze defakto stejny duvod, proc ja chci, aby Magpies spadli Z dlouhodobeho pohledu se bojim, ze budou ohrozovat nasi pozici.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ja v podstate nefandim nikomu, jen slovacku , bude to zajimavy konec sezony, Tottenham vs Leicester- pro skalni fanousky to musi byt neco neskutecneho nevim, komu bych mel vic prat , pak 3-4misto- City nikdy asi mit rad nebudu, Arsenal- posledni dobou nic moc, kdyz vidim jejich zapas, tak me kolikrat prijde, ze vyhrat ani nechcou, United bez Sira- jsou strasni . Takze bych dal 3-4 misto Westhamu a Southamptonu Klopp do LM pujde pres EL . No a jeste me dela radost CHelsea Bez Cecha, Lamparda absolutne nesympaticky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jediná šance, že se City zapomenou v kabině. Nevyhráli jsme s nima víc jak 4 roky. Pokud Newcastle jakymkoli způsobem vyhraje, tak je Rafa fakt oficiálně kouzelník.

Reagovat
smazaný uživatel

Darlow - zatím předvedl jeden skvělý zákrok a žádnou botu. Krul a Elliot jsou zatím jinde, ale Darlow je budoucnost, tenhle konec sezony pro něj a jeho kariéru znamená hrozně moc

Anita - na pravym beku propadá při dlouhých balonech vzduchem, po zemi je ok

Mbemba + Lascelles - nejlepší stoperská dvojce v NUFC za dlouhou dobu, ale hrají spolu teprve pár zápasů

Dummett - lidi na něj nadávají, ale on je pro naši defenzivu hrozně důležitý

Colback + Tioté - na nich bude záviset výsledek, jestli ubrání De Bruyneho/Silvu

Townsend - nejdůležitější hráč naší ofenzivy momentálně, pokud nic nevymyslí, nedáváme góly, nemáme šance

Sissoko - po 2 letech hrál na svojí pozici a hned bylo vidět, že to v sobě pořád někde má, otázka, jestli mu to vydrží dlouhodobě a nebo byl poslední zápas jen vyjímka

Wijnaldum - není to ten střelec jako první půlku sezony, ale kolik toho ten chlapík oběhá je neuvěřitelný, poslední zápasy je podle mě neprávem kritizován, nehraje sice tak skvěle dopředu jak by mohl, ale maká jak kůň..

Cissé - měl by nastoupit místo Mitroviče, který je sice celkově lepší, ale dokud nezlepší pohyb, tak nemůže hrát toho samostatnýho útočníka od začátku. Cissé těma svýma ofsajdama vytváří aspoň nějaký tlak na obránce, to zatím Mitrovičovi chybí a naopak dostává pod tlak Newcastle / nebo musí být jiný plán hry a záložníci musí být blíž za Mitrovičem, protě.. ať hraje Cissé

náhradníci - Peréz, Mitrovič, Shelvey - všichni tři velký oživení směrem dopředu a rozhodně první volby na střídání, všichni balancují na hraně základu a lavičky

nemyslím, že by Rafa chtěl něco měnit z posledního zápasu.. nasadí zase taktiku zhuštěnýho středu hřiště a defenzivy a bude doufat, že těch pár ofenzivních hráčů něco vymyslí

bylo by úžasný to vyhrát nějakym takovymhle golem, tentokrat uznanym

https://www.youtube.com/watch?v=fR1cmg3YgkY

Reagovat
smazaný uživatel

Aká je pozícia pre Sissoka?

Reagovat
smazaný uživatel

CAM

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tým pádom je Wijnaldum na krídle, a mne osobne sa tam moc nepáčil naposledy.

Reagovat
salami

já myslim, že je nejlepší stejně na CM, ale musí se mu chtít

Reagovat
salami

situace je taková, že je potřeba aspon bod, City ale dokážou hrát pěkný hovno, když na to přijde, minulej zápas jim vyšel, tak by nás mohli podcenit, bylo by super dát první gol, jinak ta sestava, může bejt

Reagovat
smazaný uživatel

musí nás podcenit, nebo šetřit Bruyneho/Aguera... pokud budou v plný síle a nasazení si myslim, že nemáme šanci

Reagovat
salami

letos už předvedli tolikrát uplně bezkrevnej výkon i s DeBruynem a Kunem, že tomu věřim, hlavně je nesmíme nechat dát gola po pár minutách, to si z nás začnou dělat prdel i na pul plynu, protože na to kvalitu maj, naopak jim to musíme znepříjemnit důrazem a těsnym bráněnim, plus jestli maj někde slabinu, tak je to zadek, Mangala je komik a ostatní nejsou taky v buhvíjaký formě

Reagovat
Mastný Chobot

900. pre ľudí ako bol Tomáš Baťa

Reagovat
Nikikrew

Jzs to je sezona teda

Reagovat
smazaný uživatel

Toto proste musime dat Nikto tuto sezonu nie je lepsi a nikto si to nezasluzi viac ako my. Ked sa pozeram na los, myslim si ze Leicester ziska este 4 body a my 10. A tak ich dame o bod v poslednom kole. To by bol sen. BELIEVE. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne si to najviac zaslúži Leicester, pretože má najviac bodov. To tvoje "nikto nie je lepší" si strč za klobúk.

Reagovat
smazaný uživatel

podla teba si to najviac zasluzi lester, podla mna spurs. hadaj koho nazor ma u mna vacsiu vahu

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj. Dík za debatku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs by ho zasloužili úplně stejně jako Leicester. Mít ho může jen jeden. Nezaslouží si ho Arsenal, ale u těch dvou bych to nijak nerozlišoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa rozladilo to "nikto nie je lepsi". Keby nebol nikto lepší, tak sú Spurs prví.

Reagovat
Busby babes

zaslouzi si ho ten, kdo ma po 38 kole nejvic bodu. Takhle jednoduchy to je.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kdo ma po 38. kole nejvic bodu ho dostane, coz se nerovna tomu "zaslouzit" .. vetsinou ano, ale podminka to teda fakt neni

Reagovat
r.mrazik

jasny...ale kdyz si vezmes to "zaslouzil",tak je to takovy srandovni...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne.. ale zrovna letos u Spurs je to podlozeny tema statistikama, kdy maji fakt nejlepsi utok, obranu.. jen jim chybi tech par bodu no :)

Reagovat
Busby babes

za 34 kol dali o pet golu vic a dostali o 7 min. to imho neni nejak zasadni rozdil proti Leicesteru. Jen maji ted dobrou formu, Leicester ne tak presvedcivou, tak se tomu ted priklada vetsi vaha. na podzim to bylo spis naopak, Leicester valel a tottac to parkrat taky ukopal jen tak tak. co se bodu tyka, tak za poslednich 5, 10, 15 zapasu jsou na tom bud stejne nebo ma Leicester o bod vic.

Reagovat
r.mrazik

ja chapu,jak to myslis...ale i tak mi prijde to "zaslouzil" takovy srandovni...v dlouhodobe soutezi...

Reagovat
smazaný uživatel

V 10mesačnej súťaži s 38 zápasmi o nezaslúženom titule fakt ani uvažovať.

Reagovat
salami

ono je třeba štěstí nějak časově omezený?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale rapídne sa znižuje možnosť, že majster dlhodobej súťaže to vyhral na základe šťastia

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

no a tak to prave neni. kdo ma nejvic bodu, ten ho dostane a ten si ho zaslouzil. Zbytek jsou jen narky porazenych.

Reagovat
salami

můžeš vyhrát něco třeba podvodem, je to pořád zasloužený?

Reagovat
Busby babes

ja jsem idealista, tyhle moznosti si nepripoustim.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

zaslouzi si to ten kdo bude mit nejvice bodu....stat se jeste muze cokoli, ja jsem osobne hodne zvedavy co ten vardy, jestli dostane trest na jeden nebo na dva zapasy, tohle muze sehrat velkou roli....

Reagovat
Busby babes

Swansea musi dat i bez Vardyho. A my jsme schopny je porazit i s Vardym. stejne tak jsme ovsem schopni s nima rupnout i bez Vardyho.

Reagovat
FUnk

to ano,ale bude to bez nej horsi...

Reagovat
Busby babes

btw. 4 body? jakoze bez Vardyho neporazi Swansea, co uz o nic nehraje? nebo Everton, kterej je na tom stejne?

bod s nama taky neni nic nerealnyho s nasi letosni formou, stejne tak jako marna chelsea v poslednim zapase sezony... z tech 4 zapasu budou mit jen nas jako tym, kterej ma jeste o co hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nerobme z Leicestru Barcelonu alebo Bayern. Kludne mozu rupnut vo vsetkych zapasoch. Ich vitazstva v poslednom obdobi neboli vobec presvedcive. A hraca ako Vardy tazko nahradia Ulloaom, a to nemyslim len goly. Celkovo pohyb a prinos pre hru.

Nemyslim si, ze prehraju vsetky zapasy, ale nevidim dovod, preco by Swansea alebo Everton nemohli brat aspon bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je 11. se 41 body, Swansea 15. se 40. Že není o co hrát je pěkný bullshit, když hrajou o 5 míst a hromadu peněz k tomu. Za 2-3 pozice navíc v PL je zhruba stejně peněz, jako za nějakou průměrnou účast v EL (peníze od UEFA, nepočítám vstupné). Ale nebudou pod tak velkým tlakem, jako ti, co hrají o nějakou soutěž.

Swansea byla sice proti Newcastlu marná, ale pořád mají slušnou formu v posledních zápasech a Sigurdsson je v 2016 asi 3. nejlepší střelec ligy.

Reagovat
Busby babes

jasne, takze zvelicime problemy Leicesteru, prikraslime formu jeho souperu a voila, mame z toho krasnou predikci... sorry. najednou se zacne Swansea na venkovnich hristich brat jako extra tezkej souper? Nebo Everton s jejich marnou obranou? no ja nevim...

kazdopadne, uvidime. ja teda tipuju, ze Leicester ziska vic nez 4 body do konce souteze.

Reagovat
Busby babes

ono to muzu vzit i opacne. Tottac ted ma doma WBA, neprijemnej souper, klidne by mohli bod ukopat, ale neverim tomu, takze to v pohode vyhrajou. pak Chelsea venku. ta si nebude chtit pripsat dalsi domaci debakl, takze se hecnou a minimalne bod daj, Soton doma, zas neprijemnej souper, kterej by klidne pro remizu mohl dojet a nakonec Newcastle, kterej je sice marnej ale v poslednim kole bude hrat o zachranu a nechaj tam vsechno... voila, Tottac ma 6 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že to není možné. Jenom tu krásně po mufansku rozhlašuješ, že když se nehraje o titul ani o záchranu, tak se nehraje o nic, což podle mě neplatí.

Reagovat
Busby babes

dyt to tady pisou i jini, jak treba Chelsea uz o nic nejde. ale na me tady vytahnes neco o po mufansku... jen rikam,z e ta motivace tam proste nemusi byt.

Reagovat
tunkic

Ono by se to tomu Tottenhamu dokonce i dalo přát....výbornej trenér, sympatičtí hráči, pěknej fotbal....jen je škoda, že hodně z jejich místních fans jsou úplný debilové!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Free_player

nééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi...

Reagovat
Kowe

asi to nebude náhoda

Reagovat
Harakan

Když si ti myslí půlka fóra náhoda to určitě nebude.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Komplex detected

Reagovat
kiciN

potrefena husa detected

Reagovat
smazaný uživatel

4th place detected.

Reagovat
kiciN

nekecej, dalsi husa

Reagovat
smazaný uživatel

Zasekl si se?

Reagovat
tunkic

Komplex z jedný sezóny??

Reagovat
teenz

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
fff

Spurs krasny vykon a celkovo sezona, Poche uzasna robota.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane's a few goals short of getting as many league goals in 2 seasons as Giroud's got in 4.

Reagovat
fff

Giroud, Walcott a Welbeck a Arsenal chce ist na titul ... hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sportsclubstats.com/England/Premier.html

17% na titul. Arsenal 10% na příčky mimo top4. Záchrana 53% Mackems, 32% Canaries, 15% Magpies.

Reagovat
kiwwi

95.4% na top 4 ak vyhrame vsetky ostavajuce zapasy...mame to vo vlastnych rukach v podstate, ale urcite to nejak dokurvime LVG povie ze super bol organizovany

Reagovat
smazaný uživatel

Vo vlastnych rukach to maju Arsenal a City, nie vy. Mozte vyhrat vsetky zapasy a nemusi to stacit.

Reagovat
kiwwi

to "v podstate" som tam nedal zo srandy

Reagovat
fenixLFC

Davaj si to tam ako chces ale vo vlastnych rukach to proste nemate

Reagovat
vladis271

1000. pre triumf Liverpoole v EL.

Reagovat
fff

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ale iba ak vyhra LM city a ARSEnal skonci 4ty

Reagovat
Mastný Chobot

štyritý?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

OT: Varelaaaaaaaaaa!!! Stylove U21, v 93. minute na 3:2 a titul.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Busby babes
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele