34. kolo
17.04.2016 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Arsenal FC - Crystal Palace 1:1

Nedělní program Premier League zakončilo malé londýnské derby mezi Arsenalem a Crystal Palace. Eagles dokázali proti svému neoblíbenému soupeři po dvanácti letech konečně zase bodovat, když remízu 1:1 na Emirates Stadium zajistil přesnou trefou v závěru zápasu Yannick Bolasie. Dokázal tak odpovědět na gól Alexise Sáncheze z první půle, který tak opět na tři body nestačil.

Zaplněný stadion se musel v prvním poločase docela nudit, zajímavé příležitosti totiž byly k vidění až na jeho sklonku. Ve 43. minutě si Mesut Özil pěkně vyměnil balón s Alexisem Sánchezem, zblízka však Wayna Hennesseyho nepřekonal. To se povedlo až v nastavení úvodního dějství zmiňovanému Sánchezovi. Velký podíl na tomto gólu měl Danny Welbeck, jenž nejprve výborně vybojoval míč před soupeřovou šestnáctkou a pak nadýchaným obloučkem oslovil svého chilského kolegu z útoku a ten přeloboval vyběhnuvšího Hennesseyho.

Ani po změně stran to pro nezaujatého fanouška žádná fotbalová hitparáda nebyla. Nicméně za zmínku určitě stojí například situace z 58. minuty, kdy to z volného přímého kopu z nějakých dvaceti metrů zkoušel Özil a levou tyč hostující svatyně minul jen o kousek. Standardky sedmadvacetiletého Němce dělaly Crystalu problémy, v 65. minutě se po závaru ve vápně dostal do zakončení Welbeck, jenomže pouze nastřelil dobře postaveného Hennesseyho. O chvíli později zase po Özilově centru hlavičkoval těsně vedle Sánchez.

Také družina Alana Pardewa zahrozila ze standardní situace. Na centr Yohana Cabayeho od rohového praporku si naskočil Bakary Sako a Petr Čech se blýskl povedeným zákrokem. Devět minut před koncem se už ale tolik nevyznamenal. Střídající Emmanuel Adebayor táhl protiútoku Palace, přihrál Bolasiemu a francouzský záložník přízemní ranou zpoza vápna zaskočil českého brankáře, čímž uzavřel skóre na konečných 1:1.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Destrukce CP - 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
justcall

Reagovat
fejfi24

Tady není o čem... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Infernoqt

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
vanGomm

Arsenal hraje o důležitý 3.flek,takže tip 1.Navíc hosté potřebují k definitivní záhraně tak 3 body (možná,že ani ne) a ty určitě uhrají v dalších kolech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele