Premier League v kostce (34. kolo)

19.04.2016, 19:00
Názory a komentáře
Tak že by se hon za titulem přece jen zamotal? Leicester po pěti výhrách v řadě klopýtl, když doma s West Hamem uhrál jen remízu 2:2. Tottenham naproti tomu přesvědčivě smetl Stoke City 4:0 a stáhl manko na první místo na pět bodů. Po víkendu navíc známe prvního sestupujícího - je jím Aston Villa.

Zápas Foxes proti Hammers byl ostře sledovaným šlágrem; vedle titulu totiž byla ve hře i Liga mistrů, o kterou se ucházejí právě Kladiváři. Duel přesto provázela řada kontroverzních rozhodnutí sudího Jonathana Mosse, jenž si především v závěru utkání absolutně neporadil s narůstajícím tlakem.

Manchester City podobně jako Tottenham jasně sestřelil Chelsea a posunul Arsenal na jeho "obvyklé" čtvrté místo, byť jen o skóre. Kanonýři totiž doma ztratili dva body s Crystal Palace. Budou se navíc ještě třást, aby svou pozici uhájili před dotírajícím Manchesterem United, který je pozadu o čtyři body.

Rudí ďáblové v sobotu nejtěsnějším rozdílem porazili Aston Villu, která tak definitivně opouští prvoligovou scénu. O zbylé dvě vstupenky do Championship se "poperou" Norwich, Sunderland a Newcastle. Nejlepší výchozí pozici má po víkendu tým Sama Allardyce, jenž zdolal právě Norwich. Na Kanárky ztrácí jediný bod a má utkání k dobru - o další dva body zpět jsou Magpies.
Zápas 34. kola: Stoke vs. Tottenham

Ano, byl to zápas jednoho mužstva, ale Tottenham předvedl tak senzační výkon, že tím sám učinil z utkání proti Stoke zlatý hřeb 34. kola. Spurs svůj nátlak rozdělili do několika fází - v první desetiminutovce soupeře načali, aby s druhou vlnou ofenzivy přišli na sklonku poločasu. Na úvodní gól Harryho Kanea však nedovedl navázat Christian Eriksen, který trefil břevno.

Dánský záložník si přece jenom libuje spíš v asistencích, které si v utkání připsal hned dvě. Zoufalá obrana Stoke definitivně selhala po 65 odehraných minutách - tehdy během tří set vteřin dovolila Tottenhamu tři stoprocentní šance, z nichž byly dva góly a takhle komická vložka v podání Dele Alliho. Ten si však chuť spravil parádním gólem krátce před koncem, jímž stanovil výsledek na konečných 0:4.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě si můžete prohlédnout zde.

Gól 34. kola: Aaron Cresswell

Zápas Leicesteru s West Hamem byl především hitparádou kontroverzních rozhodnutí. Aaron Cresswell však alespoň částečně na King Power Stadium ukázal, jak umí být fotbal krásný. Antoniův centr z pravé strany k němu prodloužil Simpson, levý bek Kladivářů si míč hbitě zpracoval a parádní volejem jej poslal pod břevno Schmeichelovy branky.



Zákrok 34. kola: Kasper Schmeichel

Tyhle momenty zpravidla rozhodují o titulu. Bude tomu tak i v tomto případě? Kasper Schmeichel se jistě zpočátku obával přímé Payetovy střely, nakonec však přišel centr a dánský gólman musel proti hlavičce Kouyatého natáhnout všech svých 6 stop a 2,5 palce, aby předvedl fenomenální zákrok. Při něm mu navíc pomohly obě tyčky.



Hráč 34. kola: Sergio Agüero

Two-man show. Tak by se dalo přezdívat utkání Manchesteru City na půdě Chelsea. Kevin De Bruyne coby režisér a Sergio Agüero v hlavní roli. Argentinský kanonýr byl pro obranu Blues zcela nepolapitelný; byť dlužno podotknout, že místy až trapná obrana londýnského celku Agüerovi jeho situaci velmi usnadňovala.

Jeho největší přínos tkví pochopitelně v gólech, Chelsea nastřílel rovnou tři a stanovil i finální skóre 3:0. Agüero se však činil i v mezihře, nejen coby zakončovatel. Spoluhráčům nachystal čtyři klíčové přihrávky (key passes) a před svou třetí brankou z pokutového kopu uvolnil Fernandinha, jenž byl nakonec faulován. I proto si od serveru WhoScored.com vysloužil absolutní známku 10.00.



Břídil 34. kola: Jonathan Moss

Rozhodčí Jonathan Moss je od neděle hvězdou sportovních oddílů všech britských listů. Jeho představení v utkání Leicesteru proti West Hamu se řadí k vůbec nejhorším výkonům sudího v historii Premier League, když ve druhém poločase absolutně nezvládl tlak vyhroceného šlágru.

Vše začalo už v prvním poločase, kdy ukázal Jamiemu Vardymu žlutou kartu za souboj, při kterém se Kouyatého vůbec nedotkl, záložník Hammers o něj pouze vzápětí sám přepadl. Druhá žlutá následovala po změně stran za údajnou simulaci. Ano, Vardy ve vápně před Ogbonnu svoje nohy natlačil úmyslně, aby vyvolal kontakt - a Moss správně neudělil pokutový kop. Ale druhá žlutá karta? Z mého pohledu ne.

To "nejlepší" ale přišlo v závěru utkání. Pětačtyřicetiletý sudí Kladivářům nejprve daroval penaltu za "faul" Morgana na Reida, který předvedl větší simulaci než předtím Vardy (a měl být tedy podle daného měřítka rovněž za druhou žlutou kartu vyloučen). Pak nepotrestal ukázkovou kravatu Ogbonny na opačné straně. Vše nakonec korunoval písknutím pokutového kopu ve prospěch Leicesteru za faul Carrolla na Schluppa. Jedno z nejsměšnějších rozhodnutí za dlouhá léta navíc přišlo v poslední minutě nastaveného času



Sestava 34. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Na Hawthorns předvedl tři výborné zákroky - a když jsou hned dva z nich proti pokutovým kopům, nelze jinak. Heurelho Gomes obhájil nominaci do ideální sestavy z minulého kola speciálně proto, že v obou kritických momentech tváří v tvář Saidu Berahinovi zachoval chladnou hlavu a zazářil. Dvě chycené penalty zajistily Watfordu výhru 1:0 a definitivní záchranu.

Jelikož minulé kolo nebyly k vidění žádné extra výkony od krajních obránců, dostali se do nominace hned tři stopeři. V první řadě Nicolas Otamendi, který sice v úvodu utkání s Chelsea působil jako vyvržený z divokých vajec, ale v průběhu se uklidnil a byl jako skála. Navíc vykopl z brankové čáry Pedrovu střelu. Výtečně zahrál i Lamine Koné ze Sunderlandu, autor 19 odklizených míčů, a zadák Evertonu Ramiro Funes Mori. Ten svůj tým zachránil od porážky vstřeleným gólem a klíčovým skluzem v úplném závěru, kdy ukradl gól z kopačky Manému.

Neobvykle výborný výkon podal proti Norwichi Lee Cattermole. Kromě toho, že třikrát (!) odehrál míč z vlastní brankové čáry, byl skvělý i v poli, brilantně četl hru a dovedl svůj tým k důležité výhře. Uprostřed pole režíroval svůj tým taky Kevin De Bruyne, jemuž centrální pozice proti Chelsea vyloženě svědčila. Jeho průniky přes půlku hřiště se kumulovaly velmi rychle a není divu, že Belgičan pro Agüera vytvořil dvě branky.

Na křídle byl v uplynulém kole nejlepší Andros Townsend, hlavní hrdina Newcastlu při výhře 3:0 nad Swansea. Čtyřiadvacetiletý Angličan jezdil po lajně celý zápas, navíc dal gól a na další přihrál. Největší zastoupení má však v sestavě kola Tottenham. Mezi trojicí nominovaných je i Christian Eriksen, autor dvou asistencí a jedné rány do břevna.

Brankovou konstrukci trefil i Dele Alli, mladičký záložník na to však nejspíš nebude vzpomínat s láskou. Dva góly však dal a především ve druhém poločase byl nezastavitelný. Harry Kane, rovněž dvougólový střelec, byl nepolapitelný prakticky celý zápas. I on se však musí sklonit před Sergiem Agüerem, hráčem 34. kola, o kterém si přečtete výše.
Statistické okénko 34. kola

- Aston Villa se po 28 sezónách v nejvyšší soutěži loučí s Premier League; porážka 1:0 na Old Trafford definitivně potvrdila její sestup do Championship

- brankář Watfordu Heurelho Gomes se stal prvním gólmanem v historii Premier League, jemuž se podařilo hned ve dvou utkáních zlikvidovat dva pokutové kopy; před Saidem Berahinem takhle znemožnil i Darrena Benta šest let zpátky

- fotbalisté Sunderlandu naopak patří k nejlepším exekutorům pokutových kopů v celé Anglii; Boriniho proměněná penalta v Norwichi byla už sedmnáctou úspěšnou v řadě (naposled neuspěl v prosinci 2011 Seb Larsson)

- Stoke City prohrálo s Tottenhamem 0:4 a navázalo tak na porážku 1:4 od Liverpoolu; dvakrát za sebou dostali Potters čtyři a víc gólů naposledy před 31 lety

- Liverpool vyhrál v Bournemouthu 2:1; stal se tak prvním klubem Premier League, který uspěl na 50 různých venkovních stadionech


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (178)

Přidat komentář
Kopac

bridil jednoznacne alli

Reagovat
Cobra

Nestálo nás to body a odčinil to potom krásným volejem. Takže zaslouženě je v sestavě kola a né v břídilovi(i když jsem ho tam taky čekal).

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty popisy situací u hodnocení Mosse jsou neuvěřitelně tragické....aspoň se koukni na to MOTD, než začneš psát ty nesmysly

Reagovat
B3n

Víš, že MOTD není patent na pravdu, že jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně aspoň by ten mamlas viděl, že Vardy udělal faul na žlutou ještě před tou první....to, že takový jasný zmrdský dive by neocenil druhou žlutou, je jen další z mnoha ukázek jeho top demence, nicméně aspoň ty fakta by to chtělo vědět příště.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

fakt neviem, či je to len prehnaný sarkazmus alebo to myslíš vážne ... veď to neskutočne sedí to hodnotenie .. neviem aké nezmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Moss

Reagovat
forrest

Proč má Hurikán v grafice u sebe #5?

Reagovat
smazaný uživatel

mambo no. 5

Reagovat
Cobra

Tu tu tutututu

Reagovat
Usty

chybička se vloudila

Reagovat
forrest
Reagovat
Usty

A je to Děkuju moc

Reagovat
forrest

Není zač.

Reagovat
jazzmaster

COYS!

Reagovat
Free_player

hmm tohle by byla ovšem luxusní 11tka

Reagovat
kiwwi

to s tym Mossom ste si mohli odpustit - ide o velmi subjektivne pocity autora - a drzat sa hracov...Berahino by mal byt jasna volba

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mentál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Všechno v tomhle článku je subjektivní, proto je to taky v sekci názory.

Reagovat
fantomas

Vytýkat Ustymu subjektivní pocity je dost legrační, ale s Berahino > Moss souhlasim 100%.

Reagovat
kiwwi

je to prudko subjektivne...proste by som sa vyhybal hodnoteniu rozhodcov inde ako v komentaroch pod clankom...castokrat ludia ani neovladaju presne pravidla a vyklady, nevedia presne co tomu predchadzalo na ihrisku, nevedia ako to videl rozhodca, ci mu to nesignalizoval postranny a pod.

Reagovat
Swarley

z mého pohledu je břídil kola hlavně Vardy, navíc pokud za to ještě bude stát dva zápasy, tak je to klidně může stát titul...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Swarley

Vardy věděl, že tu kartu má...jestli ji mít měl nebo neměl, to už je věc druhá, takhle si vykoledoval druhou jak dement a ještě pošle do hajzlu rozhodčího, aby si to prodloužil případně na dva zápasy...

Reagovat
C-M@ster

Vzpomeň si na doby před artrózou, kdyžs hrával kopanou a lítal po hřišti jako srna. Tam jsou emoce. To není jak nedělní bingo s Božidarou, Rút a Bětkou v klubu seniorů.

Reagovat
Swarley

jasně, taky jsem párkrát vybouchl, ale nic to nemění na tom, že jsem se choval jak dement...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Kontakt tam byl.

Reagovat
Swarley

to byl, ale jenom proto, že si pro ten kontakt Vardy cíleně šel

Reagovat
Azazelo RD

Na mě to působilo spíš jako nešikovnost. Ani mi nepřišlo, že si šel pro kontakt, ale že se snažil klasičky natlačit se před hráče a pokrýt si balon a bohužel pro něj šlápl tomu druhýmu na nohu. V té rychlosti to ustát nešlo. Spíš Vardyho faul než simulace. Ale břídil kola klidně.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Husty vysvetleni...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle dela Vardy furt. on sice neskace pred nohou, ale on tam tu svoji nohu proste strci pred obrance, takze z vetsiny uhlu to fakt vypada jako faul. Moss se tentokrat ale nedal a za to ma u me palec

Reagovat
Azazelo RD

Já právě stále nevím. To je běžná situace, když jsi trochu před obráncem, tak se snažíš překřížit jeho pohyb, protože s míčem si logicky pomalejší a jsou dvě možnosti, buď Tě fauluje anebo zpomalí. Když je to ve sprintu, tak obránce moc času nemá na to se rozhodnout, kterou možnost zvolí. Takhle si simulaci opravdu nepředstavuji.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy je nechutny zmrd, ale zrovna tuto fakt vobec nesimuloval. teda bol to urcite skor faul ako simulacia, ci uz drzanie ogbonnu alebo nesikovnost vardyho ale dive urcite nie.

Skor by som sa pozastavil nad tou poslednou vymyslenou penaltou alebo neodpiskanym faulom na Hutha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
fantomas

Dive zcela jednoznačně ano

Reagovat
Mada

Reagovat
C-M@ster

Objektivně neměla být ani jedna penalta a první žlutá pro Vardyho... 3 věci, co poměrně značně ovlivnily celkový výsledek a dost možná stály Leicester 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tam toho Mosse klidně dal, ale je pravda, že Berahino je vítěz

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

V brídilovi si zaslúži pár viet aj Berahino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Žádnej hráč United? Jsme doma rozstříleli Aston Villu.

Reagovat
Azazelo RD

Usty nás záměrně ignoruje.

Reagovat
Infernoqt

a to jsme zrovna dali o jeden gol víc než obvykle

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň

Reagovat
fenixLFC

co bolo to najkomickejsie rozhodnutie v zavere od mossa?

Reagovat
fantomas

Tim ještě samozřejmě popisuje tu penaltu.

Reagovat
kiwwi

Former Liverpool manager Rafa Benitez has revealed that Sergio Aguero came close to joining the club back in 2006, although the Reds pulled out of the race and he subsequently joined Atletico Madrid.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vardyho skok plavmo bez žlutý karty? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

zadnej Lascelles v sestave usty už chápu ownyho

Reagovat
Counter

Nedal gól

Reagovat
Counter

Ach, tak dokonce dal Tyjo, tak to je fakt ostuda!

Reagovat
smazaný uživatel

Právě!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

We've got Alli,

Dele Allieeee,

I just don't think you'll understand,

he's big and he's hard,

he'll rip your team apart,

we've got Dele Alliiiiii !!

Reagovat
Kang & Kodos

Kdybys radši místo toho prozpěvování spravil vyhledávač

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládá

Reagovat
mistr129

kua to je owny? na něj se Janko chová moc inteligentně...

Reagovat
Azazelo RD

On už prostě ani nezvládá chovat se jako idiot.

Reagovat
FUnk

Reagovat
PP

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lester zaslouží respekt, jezdili jak draci a ještě dorovnali....ten tým si to zaslouží, ale radši bych viděl první Tottenham, vždycky mě jejich fotbal baví tuhle sezonu..Alliho když jsem viděl za Anglii tak jsem hned říkal, že je to TOP hráč, Kane, ten by se prosadil i v Realu podle mě, herní inteligence neskutečná...plus jejich nejstarší hráč v poli je Vertonghen, kterymu neni ani 30...paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ta úroda belgičanů v základní sestavě (Toby, Honzík a Moussa) dělá odvádí velmi kvalitní práci. Snad se jim povede i na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim tě taky takhle bavili?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavili...na Tottenham koukám pravidelně snad od října

Reagovat
smazaný uživatel

na Leicester ale asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Břídil kola Berahino....Moss tam mohl písknout tucet penalt...

Reagovat
Kang & Kodos

Vyloučení pro Vardyho bez debat. Furt se říká, že za podobný simulace by se měla dávat karta, a když jí dostane, tak je to zase špatně.

Reagovat
fantomas

Jojo, hůř už ale potom vypadá, když za podobnej skok na druhý straně pískne penaltu no.

Reagovat
Kang & Kodos

Na konci tam pískal strašný píčoviny na obě strany, úplně se sesypal. Ale vyhodit zrovna Vardyho v 55. minutě za simulování, na to musíš mít koule.

Reagovat
Hokaido

Moss se úplně sesypal ve druhý půli. Snažil se být nejdominantnější člověk na hřišti a máš pravdu-nejspíš chtěl ukázat, že má koule a neposere se z Leicesteru.

To je to nejhorší, co může sudí udělat. Nejlepší rozhodčí je ten, na kterýho si po zápase nevzpomeneš. Na něj se bude vzpomínat dlouhý léta, pokud titul nakonec vyhraje Tottenham.

Reagovat
TopinB

Já bych se nedivil, kdyby mu shořel barák kdyby vyhrál titul Tottenham

Reagovat
C-M@ster

Ta anketa je špatně určená.

Pokud by měl Vardy žlutou na krku, tak jednoznačně za ten skok druhá žlutá a ven.

Pokud by ale Vardy žlutou na krku neměl - protože ta první nebyla, tak být vyloučen neměl.

Předpokládám, že půlka hlasujících to myslela tak a půlka tak.

Reagovat
Hokaido

Já jsem asi zaujatej, ale podle mě to prostě taky není na žlutou.

A ano volá se po tom a stejně to nikdo nepíská. Naopak tohle je už druhá hodně kontroverzní červená po simulaci, kterou si pamatuju (ještě Nando proti United). Když je pak simulace fakt očividná, kolikrát se to nesmyslně přejde...

Reagovat
vitasrp

Tak ta červená pro Torrese byl úplnej úlet, tenkrát to byl faul, kde se Clattenburg zbláznil.

Upřímně já tuhle rudou pro Vardyho nejdřív považoval taky za naprostej úlet a jedno z nejhorších rozhodnutích sudího. Od neděle jsem ale viděl spoustu opakovaček toho momentu a ten názor jsem přehodnotil, protože opravdu šlo o simulaci - simulování totiž není jenom pád bez doteku, ale považuje se za něj i to, když se záměrně nakopneš o protihráče a následně spadneš. A tohle je víceméně kopie loňskýho souboje Herrery s Cahillem v nastavení na Stamford Bridge, kdy to taky byla jasná simulace a tedy jasná žlutá karta.

Reagovat
Swarley

taky to na mě tak působí

Reagovat
Hokaido

Je to těžký no. Já tohle úplně za dive nepovažuju. Vardy chtěl využít situace a tu nohu před něj postavil s jasným úmyslem, ale prostě to není stejný jako třeba Alli proti United před týdnem.

Reagovat
vitasrp

Však to, že před něj postavil nohu, není vůbec problematický, kdyby jej do ní obránce kopl, pak je to penalta. Jenže on vymrštil tu druhou nohu, pravděpodobně úmyslně se nakopl o soupeře a pak samozřejmě upadl. To už simulace je a je to popsáno i v pravidlech.

Reagovat
Dufan

Tohle je hodně diskutabilní. Zq mě prostě tenhle souboj nešlo ustát. Nohy se jim zasekli do sebe. Je pravda, že Vardy si tam pro to šel, ale s tím nelze argumentovat, že se to nepiska. Kazdej útočník tam prostě půjde. Tím nechci říct, zase měla pískat penalta. Oba byli v sobě. Těžko rozhodnout. Měl pisknout odkop a bylo. Vyloučení je podle mě přes čáru.

Reagovat
vitasrp

Ale mně vůbec nejde o to, jestli to mohl ustát. Samozřejmě, že pak by upadnul v podstatě úplně každej. Ovšem byl tam celkem jasně viditelnej pohyb útočníka do obránce, po kterém následoval pád, což se v pravidlech za simulaci považuje.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tezky, je to simulace jak Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně...nebyla to žádná komedie ala Gilardino nebo Suárez, ale řádná zmrdovina v tom smyslu, že tady to rozhodčí obvykle nepostřehne (čti vidí kontakt, pád, píská faul). Úplně stejně to Vardymu prošlo na Emirates, akorát tam měl Monreal smůlu, že tu nohu proti němu vystrčil, zatímco do Ogbonny vysloveně naskočil...Nechápu, jak tohle Mossovi může někdo vyčítat., kdyby to takhle posuzovali všichni, hned by byla PL zase o něco krásnější...

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Mada

Reagovat
PP

spíš než dive to byl faul Vardyho, ale on se takto cpe pod obránce dost často a účinně.

Máš pravdu v tom, že tu druhou nohu vyhazuje do luftu ještě než se střetli, ale za žlutou a následně červenou to nebylo..

Reagovat
vitasrp

Jestli to sudí vyhodnotil jako simulaci (a co jsem koukal, tak v tomhle rozhodnutí mu ani bývalí kolegové, kteří jeho výkon hodnotili, neodporovali), pak tu kartu zkrátka udělit musel.

Reagovat
Kang & Kodos

To je právě ono. Když už se to někdy v podobný situaci pískne, tak se vytáhne to, že se to nikdy nepíská. Z toho se ven nedostanem Ale když vidim u nás třeba Petrželu, kterej už kolikrát hrál se žlutou, a stejně ve vápně skákal šipky (a samozřejmě ho nikdy nevyhodili), tak sem rád za každou podobnou červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Spaja sa nejaky anglicky klub s Janssenom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Nepise se to jako Two-man show? Stejne jako twelve-year-old child?

Reagovat
Hokaido

Usty je hipster, ten má v píči nějaký pomlčky.

Reagovat
Counter

Jde o man x men

Reagovat
smazaný uživatel

a přesně to posral

Reagovat
Counter

Dobrý oříšek, vidím to stejně jako ty

Reagovat
Maresma

Jo.

Reagovat
pingla

Cattermole - takovy traged u fans a v sestave kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolem tohohle je takový poprask? Vardy žlutá a nazdar. Ten zbytek Moss nezvládl.

Reagovat
vrabejka

Skalaaaaaaak!

Reagovat
Kang & Kodos

Paráda, fakt nádhernej gól. A to jsem o něm zatim jenom četl na twitteru.

Reagovat
kiciN

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Hokaido

krása

Reagovat
Counter

Reagovat
Kang & Kodos

Ty pičo.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze se uz se nebude vyhazovat z repre, ze na to nema

Reagovat
Kang & Kodos

Ale on byl posledně fakt hroznej. Ale ty jeho stardartky poslední dobou... Škoda, že budeme vymejšlet nějaký debilní rozehrávání nakrátko na způsob Bořek feat. Jarda.

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni byli hrozni...

Reagovat
Azazelo RD

Jako kvůli tomu, že dal pěkný gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

#PrayforRarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

A už má 1+6

Reagovat
cetto

hned to vypadá líp než 0+6

Reagovat
monty25

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne dobra zostava

(aj ked aj Toby tam mohol byt )

Reagovat
smazaný uživatel

Wow nevěřil bych, že tu s tebou budu někdy souhlasit . Hlavně po vstřelení gólu, co jsme trochu odpadli, odklízel důrazně snad každý nebezpečně vypadající centr, bojoval a vůbec celý zápas byl bezchybný.

Divím se, že ho nikdo nezmínil dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Squawka Football ‏@Squawka 9 hod.před 9 hodinami

Toby Alderweireld's last 5 league games:

100% aerial duels won

49 clearances

11 tackles

4 clean sheets

0 fouls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Kalas V 90. minutě šel za stavu 1:0 na hřiště.

91. minuta: 1:1

Reagovat
GeneralGoat

Ty penaltový rozhdnutí směšný, ale za tu červenou za mě palec nahoru. Vardy je strašná pasy, která tohle dělá pořád a pořád mu to procházelo, měli by ti rozhodčí častěji mít odvahu ty žlutý za tohle dávat

Reagovat
cristiano.K.

já bych Vardyho nevyloučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty samozřejmě nebyly. Ta první byl úlet a druhá asi trošku psychická kompenzace. I když každý ví, že je to ta nejhorší věc co může rozhodčí udělat, ten mozek.....

Jinak ta simulace Vardyho perfektní. Evidentně věděl co dělá a co chce. Říkám tomu snaha podvést rozhodčího, což nesnášim. Takže za mě super. Problém je, že tohle se musí začít vyndavat hned na začátku sezóny a né až na konci. Pak samozřejmě to rozhodnutí vypadá extrémně v závěru, když jde o titul. I když já jsem byl potěšen

Reagovat
cetto

Penalty samozřejmě byly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Mně se líbilo, jak kdosi vytáhl link s Vardym z loňska, kde udělal to samé, zřejmě nacvičená záležitost.

http://rebrn.com/re/vardy-penalty-decision-vs-manchester-united-423179/

Reagovat
cetto

Moss všechno vyhodnotil správně. Vardy simuloval jak Messi ve formě, Morgan držel ofensivního hráče asi 4 metry, takových soubojů jako mezi Ogbonnou a Huthem je při každém rohu a standartce několik, takže jasně bez penalty. Ta poslední penalta je na posouzení..dalo se to písknout, ale taky nemuselo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"So I don’t think there is a lot of distance between Tottenham and Manchester United, but the distance is in points. They have won more, they are scoring more and that’s because they have more creative players" LVG

Reagovat
Counter

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

no shit, Sherlock. a taky jsou statisticky objektivne nejlepsi tym v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí být fake, nebo ta citace patří Owenovi

Reagovat
Mariano13

Dúfal som, že vyberiete tohto břídila ... keď som pozeral zápas tak by som dal z prvého momentu žltú Vardymu (ale nevedel som, že už jednu má, takže na druhú by to bolo moc prísne), ten pohyb nôh ako pri oslave "mŕtvej ryby" tam dosť napovedal, že ide o simulovanie ... ale ostatné súhlasím do bodky

Reagovat
Spasitel

Najkomickejšia bola obrana Chelsea kde im aj ohromne pomohol Mikel

Reagovat
Hokaido

Už jsem to psal, ale stejně:

Out of Aguero's 22 league goals this season, only 4 of them are against teams above 10th place; Leicester, Liverpool, and West Ham.

Proti Live a Foxes snižoval na 1:3, to je prostě špatný. Harry Kane jich má z těch 24 hned 10.

Reagovat
vitasrp

Stačí, abychom se posunuli o místo, a už by takovejch gólů měl 8, což by byl oproti Kaneovi minimální rozdíl.

Reagovat
Counter

Jasné no, protože dát kupu gólů Chelsea je míň než dát kupu gólů Stoke nebo Southamptonu.

Btw. Kane dal 12 gólů, tzn. celou půlku Bournemouthu, Norwichi a Aston Ville. A nijak to jeho úspěchy nesnižuje, stejně jako u Aguera.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Ozil has created 269 chances during his three seasons in the Premier League and only 32 have been converted.

i nearly cried at this

Reagovat
Hokaido

269? To je tak, když se za šanci považuje každá píčovina...

Reagovat
Mastný Chobot

ako chance created sa ráta prihrávka, po ktorej nasleduje strela... na druhú stranu, keď vysunieš spoluhráča samého na bránu a ten to zajebe napr. tým, že mu nevyjde kľučka na brankára a nevystrelí, tak to nič nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to blbá štatistika.

Reagovat
r.mrazik

totalne mimo cislo...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc no... finalne cislo by malo byt este podstatne vyssie

Reagovat
Mastný Chobot

nikto za ten čas nemá ani zďaleka toľko, takže neviem, srando

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen má za stejnou dobu 255, takže s tím "ani zdaleka" bych brzdil.

Reagovat
Mastný Chobot

to je tak polovica sezóny 13/14

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Counter

Není to blbá statistika, jen je blbá v tomhle kontextu.

Reagovat
smazaný uživatel

si asi pustím příští zápas Live

Reagovat
smazaný uživatel

Pokracujem dalsimi tipy na playoff NHL ! Tipy najdes zde: http://nhltipy.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele