Premier League - souhrn 31. kola

04.04.2017, 22:42, aktualizováno 05.04.2017, 22:57
Komentáře a souhrny
Chelsea přetlačila Manchester City a drží si svůj náskok na Tottenham, který v závěru předvedl velký obrat na půdě Swansea. Tři body má i Arsenal, zaváhaly naopak Manchester United a Liverpool. Na chvostu tabulky už výrazněji ztrácí Middlesbrough a Sunderland...

Chelsea FC - Manchester City 2:1

05.04.2017 21:00

Góly: 10. Eden Hazard, 35. Eden Hazard - 26. Sergio Agüero

Chelsea zvládla nesmírně důležitý souboj o čelo tabulky a po porážce s Crystal Palace se vrátila na vítěznou vlnu. Díky dvěma gólům Edena Hazarda porazila Manchester City 2:1 a na prvním místě Premier League si drží luxusní sedmibodový náskok na druhý Tottenham. Citizens se v závěru div nedočkali vyrovnání, Agüerova trefa ale nakonec zůstala bez přídavku.

Po čtyřech a půl měsících nastoupil v základní sestavě Man City kapitán Vincent Kompany, a byť odevzdal uprostřed obrany poměrně solidní výkon, na zápas nebude vzpomínat v dobrém. Pedro s Azpilicuetou skvěle zakombinovali na pravé straně, španělský bek našel ve vápně trestuhodně volného Edena Hazarda a pro Citizens bylo zle. Belgičanovu ránu totiž právě Kompany jemně tečoval a Caballero zůstal bezmocný.

Jak se Chelsea dostala do vedení, dosáhla hra přesně toho obrazu, jaký se dal očekávat. Man City bylo častěji na míči, čas od času se dostalo až do blízkosti brány domácích, ale ti Courtoisovu svatyni poctivě střežili. Fernandinho i Agüero to proto zkoušeli zpoza šestnáctky a gólman Blues jejich pokusy tlumil v rukavicích.

Ačkoli dnes nebyl tolik vidět, mužem zápasu byl jednoznačně Eden Hazard. Prakticky pokaždé, když měl míč, přesvědčoval o svých kvalitách. Tak jako ve třiadvacáté minutě, kdy přes půli hřiště prošel až do vápna a přihrával Fábregasovi. Jeho střelu tečoval Clichy a balón lízl horní stranu břevna.

Poklidný průběh poločasu rozčísl na jeho poměry nevídanou minelou Thibaut Courtois, jenž při odkopu věnoval balón Silvovi. S ranou španělského špílmachra si ještě poradil, ale dorážka Sergia Agüera již skončila v síti. Courtois nicméně svou chybu alespoň částečně napravil, když přerušil Saného samostatný nájezd po skvělé přihrávce De Bruyna.

Rozhodující moment utkání tak přišel deset minut před pauzou. Fernandinho ve vápně fauloval Pedra a s nařízenou penaltou si nadvakrát poradil Eden Hazard. Krátce poté ještě Courtois musel všemi centimetry krýt střílený centr De Bruyna, a do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Chelsea.

Hned po obrátce orazítkoval hlavou břevno Kompany a kdekdo tušil divokou druhou půli. Chelsea ale hru velmi dobře kontrolovala, a i když se sama do nebezpečných pozic nedostávala. Jedinou výjimkou byla Pedrova propagační střela zpoza vápna.

Citizens měli převahu, jenže pouze územní a hrozili především ze standardek. Po hodině hry a sérii rohů hlavičkoval Stones doprostřed brány. Hosté měli zlatou příležitost k vyrovnání až v nastaveném čase. Agüero nejdřív dosáhl na Nolitův centr a Courtois musel jeho střelu klidit na roh. A právě po něm měl na kopačce branku John Stones - i tentokrát ale Vincent Kompany míč titěrně tečoval, mladý stoper zasáhl míč jen holení a kulatý nesmysl zaplul nad břevno.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - AFC Bournemouth 2:2

05.04.2017 21:00

Góly: 40. Philippe Coutinho, 59. Divock Origi - 7. Benik Afobe, 87. Joshua King

Liverpool v dohrávce 31. kola nedokázal potvrdit úlohu favorita proti Bournemouthu a po nerozhodném výsledku 2:2 si opět zkomplikoval přímou cestu do Ligy mistrů. V tabulce Premier League se sice stále nachází na třetí pozici s šedesáti body, ovšem ve zbývajícím průběhu bude muset odrážet nápor Manchesteru City, Manchesteru United či Arsnealu. Hosté naopak získali důležitý bod v boji o záchranu a s pětatřiceti body jsou třináctí.

AFC měl skvělý vstup do zápasu a do vedení se z ničeho nic dostal ze své první vážnější šance v 7. minutě. Po katastrofální zpětné přihrávce od Wijnalduma se nabíhající Benik Afobe dostal k míči dříve než brankář Mignolet a po zemi chladnokrevně zamířil ke vzdálenější tyči. Hosté se dokonce mohli dostat do dvoubrankového vedení v polovině úvodního dějství, když se z voleje opřel do balónu Pugh a jeho křížný pokus letěl jen těsně vedle prostoru tří tyčí.

S přibývajícím časem Liverpool zvyšoval svůj tlak a vyrovnat se mu povedlo zhruba pět minut před přestávkou. Po kolmici od Firmina si do šestnáctky soupeře naběhl Philippe Coutinho a i přes krkolomné zpracování nakonec uklidil míč k levé tyči mimo dosah gólmana Boruce. Do druhé půle vstoupili Reds ještě s větším odhodláním, ve 48. minutě pálil z hranice pokutového území Clyne a jeho dělovka rozezvučela břevno.

Svěřenci trenéra Jürgena Kloppa otočili vývoj středečního duelu v 59. minutě, pošesté v tomto ročníku Premier League skóroval keňský rodák Origi. Svou chybu u první inkasované trefy napravil Wijnaldum, jenž po hezké sólové akci odcentroval z levé strany šestnáctky přímo na hlavu Origiho a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil, ze tří metrů mířil pod horní tyčku. Od tohoto momentu si domácí favorit hlídal těsný náskok, ale v samém závěru o něj přišel.

Bournemouth se totiž až do závěrečného hvizdu nevzdával a defenzívě Reds zatápěl, vyrovnávací branky se dočkal v 87. minutě. Po dlouhém autovém vhazování z levé strany vznikl před Mignoletem obrovský závar, k vidění bylo několik zblokovaných střel. Balón se nakonec odrazil na kopačku kanonýra Joshuy Kinga a ten z otočky z osmi metrů rozvlnil síť. Rodák z Gambie zaznamenal v této sezóně nejvyšší anglické soutěže již svou dvanáctou trefu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Ham United 3:0

05.04.2017 20:45

Góly: 58. Mesut Özil, 68. Theo Walcott, 83. Olivier Giroud

Arsenal téměř po dvou měsících zase okusil, jak chutná ligové vítězství. Kladiváři domácím vzdorovali jen v prvním poločase, pak Gunners třikrát udeřili a vrátili se do napínavého boje o Ligu mistrů. Naopak West Ham dělí od sestupu pět bodů.

O bídné formě Arsenalu a neustálých spekulacích ohledně odchodu manažera Wengera se toho napsalo až až. Arsenal ale ukázal, že má stále velký potenciál a West Ham nakonec porazil bez větších potíží.

Kladiváři alespoň v prvním poločase sehráli s Arsenalem víceméně vyrovnanou partii. Ano, Arsenal byl o něco aktivnější a měl dvě zajímavé gólovky, ani jednu však proměnit nedokázal. V 15. minutě nastartoval své rychlé nohy Bellerín, aby předložil balón Walcottovi a ten poprvé výrazně prověřil Randolpha. Po dobře zahrané standardce v podání Alexise Sáncheze zase promáchl Welbeck a do třetice mohl po chybě Collinse otevřít skóre zápasu znovu Walcott, stačilo jen trefit bránu. V závěru prvního poločasu Arsenal svého londýnského soka pořádně zmáčkl. Bellerín i Elneny z dobré pozice napálili jen bránícího Collinse a neuspěl ani hlavičkující Welbeck. V nastavení dokonal zmar Özil, když v ofsajdu orazítkoval tyč.

Gunners hráli trpělivě a ve druhém dějství se konečně dočkali. Nedůraz v defenzívě Kladivářů potrestal technickou střelou zpoza vápna přesně k tyči Mesut Özil. Z Arsenalu spadla poslední nervozita a v 68. mnutě už to bylo po krásné akci 2:0. Özil si narazil balón s Alexisem a v šestnáctce celé dílo zakončil Theo Walcott.

Závěrečná čtvrthodina nabídla zajímavé okamžiky na obou stranách. West Ham sice moc příležitostí v zápase neměl a tu jednu z mála zazdil Lanzini, tedy přesněji ho dobře vychytal náhradní brankář Martínez. Šest minut před koncem zápasu dal výsledku konečnou podobu Giroud, který si navedl balón na levačku a technickým obstřelem pečetil výhru Kanonýrů. Ve zbytku utkání se ještě měla kopat penalta ve prospěch Arsenalu, ale sudí Atkinson se rozhodl Kladiváře už netrápit.

Více informací k zápasu

Hull City - Middlesbrough FC 4:2

05.04.2017 20:45

Góly: 14. Lazar Marković, 27. Oumar Niasse, 33. Abel Hernández, 70. Harry Maguire - 5. Álvaro Negredo, 45+1. Marten de Roon

Důležitý souboj o záchranu v nejvyšší anglické soutěži měl velmi netradiční průběh, po kterém se nakonec radoval z vítězství domácí Hull. Ten v ofenzivní přestřelce přehrál konkurenční Middlesbrough 4:2 a dokázal se alespoň trochu přiblížit k záchraně, v tabulce Premier League je na osmnácté pozici se sedmadvaceti body o bod za Swansea. Naopak hosté si situaci výrazně zkomplikovali a na devatenáctém místě mají už o čtyři body méně než Hull.

City se dokázalo gólově prosadit již ve 3. minutě, kdy po pasu od Lazara Markoviče mířil přesně do bližšího horního rohu nabíhající N'Diaye, jenže gól nemohl být uznán kvůli ofsajdu. Za další dvě minuty se z ničeho nic dostalo do vedení Middlesbrough. Po autovém vhazování a kombinaci na jeden dotek střílel na zadní tyč Adama Traoré, kam si za obranu protivníka naběhl Álvaro Negredo a ve skluzu napálil balón do sítě, brankář Jakupovič byl bezmocný.

Nicméně domácí na sebe nenechali s odpovědí příliš dlouho čekat, po necelé čtvrthodině hry vyrovnal Markovič. Třiadvacetiletý srbský hráč hostující v klubu z věhlasného Liverpoolu se po závaru před gólmanem Valdésem nejlépe zorientoval v brankovém území a z první napálil míč po zemi přímo k pravé konstrukci. Tygři otočili průběh středečního duelu ve 27. minutě, když se počtvrté v tomto ročníku Premier League prosadil Oumar Niasse.

Šestadvacetiletý senegalský útočník si naběhl na hlavičku od Abela Hernándeze, hrudí si posunul balón do šestnáctky soupeře a vzápětí se z voleje trefil přesně k levé tyči. O dvě minuty později se na druhé straně zjevil v solidní možnosti aktivní Negredo, tentokráte po centru Traorého nevyzrál na připraveného Jakupoviče. Naděje Boro klesly ve 33. minutě, dvoubrankové vedení domácích totiž zařídil Hernández.

Uruguayský forvard využil vodorovné přihrávky Grosického před branku a zblízka neměl problém pokořit Valdése. Hosté se však nevzdali, ve 39. minutě nejprve pálil z hranice pokutového území těsně vedle Negredo. V nastavení úvodního dějství snížil Marten de Roon, jenž skóroval hlavou po rohovém kopu z pravé strany. Nizozemský záložník se zřejmě nacházel v ofsajdové pozici, ovšem rozhodčí po poradě s asistentem přeci jen branku uznal.

Druhý poločas nebyl zdaleka tak zajímavý jako ten první. Tygři se více zatáhli do defenzívy a soupeři prakticky nedovolili dostat se blíže k Jakupovičovi. Svůj tříbodový zisk naopak podtrhli v 70. minutě. Na načechraný přímý volný kop Robertsona z levého křídla si u vzdálenější tyče naskočil Harry Maguire a z mírného úhlu nekompromisně překonal Valdése, nic dalšího se již nepřihodilo.

Více informací k zápasu

Swansea City - Tottenham Hotspur 1:3

05.04.2017 20:45

Góly: 11. Wayne Routledge - 88. Dele Alli, 90+1. Heung-min Son, 90+4. Christian Eriksen

Už už to vypadalo, že Tottenham ztratí a přijde dobrou výchozí pozici ve stíhající jízdě za vedoucí Chelsea. Heroický závěr a tři góly během pěti minuty však svěřence Mauricia Pochettina udržely ve hře. Ve Walesu se Kohouti radují díky slepeným gólů Alliho, Sona a Eriksena, Swansea se naopak po výsledku 1:3 propadla mezi sestupovou trojici.

Tottenham na svého soupeře od první minuty vletěl a zamáčkl ho u vlastního vápna. Velkou šanci měl už ve čtvrté minutě po zaváhání Swansea ve středu pole, po němž hosté mířili do protiútoku 3 na 1. Sissoko rýsoval pas prakticky do prázdné branky na Eriksena, ale situaci vystavil stopku výtečným skluzem Fernández.

Jenže to byli paradoxně svěřenci Paula Clementa, kdo udeřil jako první. Fabianskiho dlouhý výkon nečekaně sebral až Jordan Ayew, který si příliš nedělal ze společnosti Bena Daviese - a to ani ve chvíli, kdy spolu doběhli do vápna. Ayew míč posunul před branku a Wayne Routledge i pod tlakem Alderweirelda prostrčil balón do branky.

Spasitelem Tottenhamu nemohl být při absenci Harryho Kanea nikdo jiný než Dele Alli, který málem srovnal už po pěti minutách. S míčem ve vzduchu protančil do vápna a akrobatickým způsobem poslal míč těsně nad břevno. Spurs měli problém překonat pevnou obranu Swansea, a když už se jim to povedlo, jako ve dvaačtyřicáté minutě, vypral Son Daviesovu zadovku vysoko nad.

Po změně stran se obraz hry moc nezměnil, Tottenham dominoval na míči a nebezpečný zas až tak nebyl. Po příchodu Janssena se situace pro hosty zlepšila a právě Holanďan prověřil deset minut před koncem Fabianského slušnou ranou. Gólman Velšanů pak vyrazil i Alliho gólovou hlavičku. S Kohouty to zkrátka vypadalo prachbídně.

Takřka neuvěřitelný obrat začal dvě minuty před koncem, kdy se dvacetiletý Angličan konečně prosadil. Potřeboval k tomu kupu štěstí - než na zadní tyči sklepl balón do prázdné branky, tečoval Eriksenův střílený centr jak Mawson, tak zřejmě i Fernández. Spurs dostali čerstvou krev do žil a to nejlepší mělo teprve přijít.

V první minutě nastavení posunul Janssen patičkou Eriksenův pas do vápna na Son Hueng-mina a ten si i přes Fabianskiho zákrok připsal devátou trefu v sezóně. Skóre pak za další tři minuty uzavřel Christian Eriksen. Dele Alli tentokrát vyprodukoval fantastickou kolmici do volného prostoru a dánský záložník zakončil přesně k tyči. Swansea - Tottenham 1:3.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Crystal Palace 3:1

05.04.2017 20:45

Góly: 45. Nathan Redmond, 84. Maya Yoshida, 85. James Ward-Prowse - 31. Christian Benteke

Southampton dokázal otočit nepříznivý stav proti o záchranu bojujícímu Crystalu Palace, odpověděl na úvodní trefu Christiana Bentekeho a díky Nathanovi Redmondovi, Majovi Jošidovi a Jamesi Wardovi-Prowseovi urval tři body. Domácí se rázem vyhoupli do horní poloviny tabulky, hosté naopak přišli o svou sérii čtyř výher v řadě.

Svěřenci kouče Clauda Puela se znovu museli obejít v útoku bez Manola Gabbiadiniho, který od zimního přestupu z Neapole skóroval celkem čtyřikrát během čtyř utkání, tentokráte však podobně jako naposledy proti Bournemouthu v ofenzívě nestrádali. A stejně jako v prosinci loňského roku i oni svému soupeři dokázali nasázet hned tři branky.

Sotva uběhlo pár desítek vteřin, už se do slušné možnosti propracoval Long, nicméně svou levačkou minul vzdálenější tyčku o kousek. To na druhé straně prokázal svoje kvality Benteke, hlavičkou po rohovém kopu ale i on zamířil mimo. Dost nebezpečně pálil z přímého kopu také Milivojevič, jeho střela z přímého kopu však skončila vedle domácí brány.

Ve 21. minutě se činil hostující gólman Hennessey vůči hlavičce Redmonda, efektivním zákrokem si s touhle situací poradil. Nakonec se z úvodního gólu utkání radovali po půlhodině hry Orli. Townsend přistrčil míč do šestnáctky Bentekemu, ten se usilovně snažil, aby trefil prostor mezi třemi tyčemi, a nakonec zakončil přesně k tyčce.

Každopádně ještě do poločasu se Saints podařilo srovnat stav. Davisův centr z pravé strany propadl do pokutového území k Redmondovi, jenž střelou z voleje překonal zkoprnělého Hennesseyho. Zkraje druhého poločasu mohl domácí poslat do vedení Cédric Soares, ovšem balón usměrnil pouze mimo kýžený a chtěný prostor.

Oba celky ve druhém dějství i nadále prahli po vítězství, vytvořily si i další povedené příležitosti, ale úspěšnější ve svém tažení byl v závěru utkání ve finále Southampton. Nejprve skóroval v 84. minutě po Stephensově pobídce snadno z blízkosti Jošida, jen o minutu později pak po pěné kombinaci v šestnáctce zacílil snadno Ward-Prowse.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 1:1

04.04.2017 21:00

Góly: 90+4. Zlatan Ibrahimović (pen.) - 22. Phil Jagielka

A opět jenom remíza! Manchester United na domácím Old Trafford dokonce na poslední chvíli odvracel porážku, ale díky proměněné penaltě Zlatana Ibrahimoviče má alespoň bod. I tak je to pro Mourinhovu partu zatraceně málo. Čtvrté místo a tudíž i Liga mistrů pro příští rok se zase o něco vzdálila. Everton pochopitelně sahal po třech bodech, ale i ten jeden má pro něj cenu.

Divadlo snů je snad pro Mourinha zakleté. The Special One je znám tím, že většinou v domácích zápasech neprohrává a ono to koneckonců platí i při angažmá v Manchesteru, ale těch remíz....

Do sestavy Rudých ďáblů se po karetní pauze vrátil Zlatan Ibrahimovič a pochopitelně se čekaly branky. Švédský fenomén se dostal do první větší příležitosti už v 5.minutě, kdy vyhrál souboj s Holgatem, ale na brankáře Roblese si nepřišel. United byli v úvodní fázi zápasu lepší, ale ve 22.minutě přišla studená sprcha. The Toffies zahrávali rohový kop, načež ho Williams prodloužil až na Jagielku, který zády k brance se štěstím nasadil De Geovy jesličky. Everton se ujal vedení.

Nebylo na co čekat, Manchester se s průběžným výsledkem nehodlal smířit, ale prokletí stadionu Old Trafford začalo znovu působit. Po půlhodině hry vytáhl výtečný zákrok Robles a Herrera z dorážky napálil břevno! A ve 39.minutě Robles znovu zasahoval, tentokrát proti dalekonosné ráně Herrery. V nastavení na poslední chvíli odzbrojil Rashforda Jagielka a hosté tak šli do šaten coby spokojenější tým.

Mourinho chtěl oživit hru a od začátku druhého poločasu poslal na hrací plochu Paula Pogbu, ale smůla domácích pokračovala, protože francouzský záložník svojí velkou šanci poslal do břevna! Tlak Rudých ďáblů pochopitelně sílil a v 71.minutě se i podařilo vstřelit gól, ale Ibrahimovičovi byl nesprávně odmáván ofsajd. Za další dvě minuty přestřelil branku Fellaini a stejně si vedl i Rojo. Everton se ve druhém poločase spíše bránil a útočil jen ojediněle, průnik Romea Lukaku zaváněl druhou brankou ale skvěle zasáhl obránce Bailly.

Závěr zápasu sliboval pořádné drama. Manchester přikoval svého soupeře k vlastnímu vápnu a dál zahazoval co se dalo. Po Rashfordově centru selhal Ibrahimovič. Zkaměnělí fanoušci ďáblů se dočkali až ve třetí minutě nastaveného času. Shaw ve vápně střílel a Williams zahrál rukou což znamenalo jediné - pokutový kop. Že si balón vezme Zlatan Ibrahimovič nikdo nepochyboval a že penaltu promění nejspíš také ne. Hvězdný útočník se nemýlil, znovu spasil Manchester, ovšem další bod z domácího zápasu je prostě málo.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Stoke City 1:0

04.04.2017 20:45

Góly: 58. George Boyd

Burnley zvládlo lépe souboj s konkurenčním Stoke a po výhře 1:0 získalo velmi důležité tři body v boji o záchranu, v tabulce Premier League se posunulo na dvanáctou pozici s pětatřiceti body a na osmnáctou sestupovou pozici Hullu má momentálně slušný osmibodový náskok. Hosté jsou po neúspěchu na jedenáctém místě se šestatřiceti body a na ligové scéně prohráli potřetí v řadě. O jediný gól se po necelé hodině postaral George Boyd.

Utkání rozhodně nebylo po divácké stránce nijak atraktivní, celkově bylo k vidění jen pět střel přímo na branku. V permanenci byly obě defenzívy, které pracovaly na sto procent a nedělaly téměř žádné chyby. První větší příležitost se urodila krátce po odehrané čtvrthodině, kdy se po pasu z pravého křídla probojoval k hlavičce obránce Mee, ovšem jeho pokus u vzdálenější tyče zkrotil bez větších potíží brankář Grant.

Až do konce prvního poločasu chybovaly oba celky v rozehrávce a jejich útoky neměly potřebný účinek. Domácí rozhodli o svém vítězství z ničeho nic v 58. minutě, podruhé v tomto ročníku nejvyšší anglické soutěže skóroval jednatřicetiletý skotský záložník Boyd. Ten využil skvělého sóla Hendricka na levé straně a následné vodorovné přihrávky do středu pokutového území, odkud z první vypálil přímo k pravé tyči, Grant se natahoval marně.

Burnley působilo od tohoto momentu sebevědomým dojmem, hosté hrozili převážně z větší vzdálenosti a gólmana Heatona vážněji neohrožovali. V 64. minutě mohl přidat gólovou pojistku Hendrick, jehož nenápadná střela z pravé strany hned několikrát změnila směr, pohyblivý Grant ale dokázal zkrotit balón v rukavicích. S přibývajícím časem začalo Stoke více riskovat a častěji se usazovalo na útočné polovině, jenže do zakončení se nedostávalo.

V samém závěru se přitvrdilo na obou stranách, výsledek úterního střetnutí se neměnil. FC již v sobotu zavítá na půdu předposledního celku tabulky z Middlesbrough a určitě bude chtít bodovat, Stoke se pokusí napravit nepříliš úspěšné období z poslední doby doma proti vysoce favorizovanému Liverpoolu.

Více informací k zápasu

Leicester City - Sunderland AFC 2:0

04.04.2017 20:45

Góly: 69. Islam Slimani, 78. Jamie Vardy

Pět zápasů, pět vítězství. A postup v Lize mistrů k tomu, jen tak mimochodem. Craig Shakespeare udělal z Leicesteru nezastavitelný stroj, který díky excelentní Albrightonově produkci zdolal i Sunderland. Pod tím se naopak láme větev, David Moyes je na vyhození a Defoe a spol. po dlouhých 36 letech nedokázali skórovat šestkrát za sebou. Po gólech Slimaniho a Vardyho vyhrál Leicester 2:0

Ještě na okraj - Leicester zkompletoval pět vítězství neprodleně poté, co si protrpěl naopak pět porážek v řadě. Tohle se v historii Premier League povedlo jedinému týmu, a to Tottenhamu v roce 2004.

Už po dvou minutách byl blízko první branky Okazaki, jemuž gólovku předložil Gray, ale výsledná rána těsně minula bližší tyč Pickfordovy svatyně. Po čtvrthodině hry už mladý reprezentační gólman musel natáhnout všechny své centimetry, aby zpod břevna vytáhl Huthovu hlavičku.

Ani Kasper Schmeichel ale nedostal šanci nechat své kvality ležet ladem. Ještě před pauzou zlikvidoval samostatný únik Defoea, byť postupoval z úhlu. A než se na trávník dostali všichni náhradníci při poločasové pauze, zaskvěl se ještě jeho kolega na druhé straně, když mírným dotekem vychýlil mimo tři tyče krásnou Grayovu ránu.

Po změně stran byl Sunderland překvapivě aktivnější, zatlačil šampiona na jeho vlastní polovinu a jako první taky nebezpečně zahrozil. Larssonovu ránu zpoza vápna ale Schmeichel poměrně bez potíží sebral v náručí. Švédský záložník měl o chvíli později nadějnou možnost z přímého kopu, ale trestuhodně míč poslal nad branku.

A mohl toho brzy litovat. Craig Shakespeare poslal na plac uzdraveného Marca Albrightona, spolu s ním i Islama Slimaniho. A právě tahle dvojka zápas rozhodla. Anglický záložník poslal do šestnáctky podle svého zvyku parádní centr a alžírský hroťák do něj - též podle svého zvyku - dokonale trknul.

Pickford kapituloval a brzy se dočkal přídavku. Albrighton dovršil své dokonalé cameo, obral na půli hřiště Jonese a už se jal s míčem k brance Sunderlandu. Přihrál ho do vápna Jamiemu Vardymu a ten se stejně jako o víkendu úžasně trefil. Mackems to mrzelo o to víc, že těsně předtím Anichebe nastřelil tyčku. David Moyes nevěřícně kroutil hlavou. Naposled?

Více informací k zápasu

Watford FC - West Bromwich Albion 2:0

04.04.2017 20:45

Góly: 13. M'Baye Niang, 49. Troy Deeney

Porazíte Arsenal, získáte bod na Manchesteru United, ale s Watfordem padnete. West Bromwich zase jednou ukázal, jak jeho výsledky mohou být nevyzpytatelné. Watford si ale vítězství zasloužil a zisk tří bodů mu nepřekazilo ani vyloučení Miguela Britose zhruba po hodině odehraného času.

Hosté začali aktivně a už v 7.minutě to ve vápně Watfordu pořádně hořelo. Chadli se pokutovým územím prohnal jako vítr, dostal se až před Gomese a vzápětí i za něj, ale byl moc blízko a balón nedokázal usměrnit do branky. Watford kritický moment přežil a vzápětí sám udeřil. "Milánský" Mbaye Niang si hodil balón na pravačku a neomylně vypálil. WBA dlouho nemohl najít odpověď a branku Gomese znovu ohrozil až čtyři minuty před přestávkou. Chadli se z volného přímého kopu opřel do balónu a Watford zachránila spojnice tyčky a břevna.

Jakkoli si hosté dělali naděje na bodový zisk, tak krátce po změně stran utrpěl jejich plán vážnou trhlinu. A znovu u toho byl Niang, jehož dlouhý nákop za obranu využil Troy Deeney, když si v tísni poradil i s povyběhnutým Fosterem.

Ani nepříjemné dvoubrankové manko hosty neodradilo od dalšího snažení, ale zejména Chadli měl v zápase velkou smůlu. Jeho rána z 58.minuty skončila těsně vedle. Šance WBA ještě se zápasem něco udělat se zvýšily v 65.minutě, kdy chybující Britos marně stíhal Rondóna a jelikož hostující hráč upadl a sudí to vyhodnotil jako faul, bylo zaděláno na problémech. Britos totiž uviděl žlutou kartu a protože už jednu měl, musel se předčasně poroučet do sprch.

Početní výhoda ale hostům příliš nepomohla. Watford se pochopitelně hluboko zatáhl a vědom si dvoubrankového náskoku bránil a bránil. WBA recept na obranný val a brankáře Gomese nenašel a z Vicarage Road odjíždí s nepořízenou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC30233462:2472
2.Tottenham Hotspur30198360:2265
3.Liverpool FC31179566:3960
4.Manchester City30177657:3458
5.Arsenal FC29166761:3654
6.Manchester United291412343:2454
7.Everton FC31149853:3451
8.West Bromwich Albion311281139:4044
9.Southampton FC291071236:3737
10.Watford FC301071336:4837
11.Leicester City301061437:4736
12.Stoke City31991333:4536
13.AFC Bournemouth31981444:5635
14.Burnley FC311051632:4435
15.West Ham United31961641:5733
16.Crystal Palace30941739:5031
17.Hull City31861732:6130
18.Swansea City31841937:6628
19.Middlesbrough FC304111522:3723
20.Sunderland AFC30552024:5320

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1067)

Přidat komentář
Juan Román Riquelme

ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Lester skvělá forma!!!

Konečně ten kádr začíná naplňovat potenciál.

Atletiko​ to v LM nebude mít tak lehké jak se prvu zdálo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

opäť zárez od rozhodcu, skurvená liga

Reagovat
Counter

nevadí

Reagovat
nani92

kedže budete aj tak pod nami, tak asi nie

Reagovat
Counter

To máš teda vysoké nároky

Reagovat
nani92

nezhadzuj Arsenal

Reagovat
kiciN

to ani nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sa zhadzuje aj sám

Reagovat
13

Narozdíl od United.

Reagovat
smazaný uživatel

United je synonym pre zhadzovanie sa v tomto prípade.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jaká škoda, mohlo být opět 6. místo ... každopádně ostuda mít dva body po dvou domácích zápasech.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi příjde že máme 9 bodů z posledních 9 zápasů.

Habanec style

Reagovat
fenixLFC

zo 6 mate 8

Reagovat
iamek

Ale bez prohry

Reagovat
smazaný uživatel

ukaž mě tým, kerej má 5 čistejch kont v řadě bro...

Reagovat
HorajzmAmmann

a 1 vstřelený gol

Reagovat
smazaný uživatel

pač ti borci sou kopyta...na jaře sem byl zatím krom Dukly všady a všade měli vyhrát krom Teplic, tam ta remíza byla možná aj zasloužená, ale všady jinde měli za mač minimálně 3 tutovky a pokaždý to zazdili jak žáci....

Reagovat
fenixLFC

nice, co sa tyka formy doma v posledných 6 zápasoch tak ste 13....hlavne ze mate ciste konta

Reagovat
smazaný uživatel

doma sme betelná pevnost, když nepočítám tu 4 od Slavky, tak sme víc jak rok doma neprohráli..ani Sparta, ani Plzeň..nic,,

Reagovat
Miguel19

Však to 6. místo klidně může být..

Reagovat
Nikikrew

ved ked zajtra vyhrame, budete zase 6ti

Reagovat
Swarley

úplně k hovnu další remíza

Reagovat
smazaný uživatel

United krásně v 90+ z penalty. Fergie is back !

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
pingla

Bez spat hnupe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

klasika, MU

Reagovat
smazaný uživatel

fucking disgrace

Reagovat
Tomanatura

Jak z toho ven? Plan na leto? Fakt si nemyslim, ze dojde Griezmann a najednou to tam bude padat.

Reagovat
niflheim

Mi připadá, že v tom útoku/na křídlech není pořádně nikdo, kdo dokáže projít přes jednoho/dva hráče. Takhle se prostě ten prostor sám neotevře.

Reagovat
iamek

Dneska tam krasne sel Shaw, Young, Zlatan, 2x Rashford a NIKDO neni to schopny doklepnout z maleho vapne. Vzdycky tam je souper.

Reagovat
niflheim

No Zlatan se povětšinou stáhl do středu kvůli rozehrávce a pak tam nebyl nikdo, z křídel se tam nikdo nestahoval (například v první půli). Ona asi nejvíce tu neschopnost popisovala situace, kdy jsme pronikli až k šestnáctce Evertonu v prvním poločase při breaku a snad tři hráči Evertonu zamknuli naše tři hráče, přičemž nikdo nepřiběhl/nenaběhl do odkryté pravé strany. No a k tomu doklepnutí - takových situací je více za zápas, mě spíše nejvíce serou ty neefektivní centry či standartky.

Reagovat
iamek

. Pul bilionu liber v prdeli a standartky u nas kope Blind a Young

Reagovat
niflheim

Nejsmutnější je, že je asi z té celé sebranky umí nejlépe Jones

Reagovat
Busby babes

Blind aspon ten trestnak kopl suprove.

Reagovat
vodka

Blind kope přímáky až na výjimky hodně dobře. Rohy jsou tragické furt.

Reagovat
smazaný uživatel

No stahovani Zlatana do hloubky kvuli rozehravce mi prijde jako jeho nejvetsi fail, jednak ji nema az tak skvelou a hlavne, kdyz to dela z pozice jedineho utocnika, tak tam pak proste chybi, i kdyz se mu povede rozehrat dobre, protoze rychlost neni jeho silnou strankou. Ale to je u nej problem uz nekolik let, nejspis to bude prehnane velkym egem.

Reagovat
iamek

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Zlatan mně v mezihře dost zklamal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kokesh

Tak to dela kazda 9 co nema mice ve vapne...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekterym se ale dari se vcas vratit do vapna, nebo maji na kridlech kvalitni zakoncovatele, takze to prinasi ovoce, coz se mu v L1 docela darilo, ale v LM to moc nefungovalo a v PL taky nic moc, zatim.

Reagovat
Tomanatura

tak to momentalne fakt vypada. Coz je smutne, kdyz si vezmes, ze tam mas rychle, technicke hrace. Proto si nemyslim, ze to jenom Griez vyresi. Ale treba zas investuji 250 mega, pak uz by to mohlo jit.

Reagovat
Swarley

Rashford, Martial nebo Mkh, to mi nepřijde prostě málo...spší tam chybí prostě hráči hladovější po gólech...takhle se vyloženě čeká na Ibru a ten má tu střeleckou formu taky docela rozházenou...

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

Vyhodit hracov co su posraty nieco vymysliet a radsej davaju krasne prihravocky dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Plán na leto? Dúfať, že Mourinho zmení.

Reagovat
smazaný uživatel

*+ sa

Reagovat
Mimalu

Drawchester důležitý bod

Reagovat
iamek

Penaltu a redku jsem nevidel. Byla ? Vykon rozhodciho kazdopadne hodne komicky. Hraci jsou v totalnich srackach bez spetky sebevedomi. Kdyz nepromeni x slusnych centru co leti na male vapno a nikdo to neni schopny tam doklepnout, tak je neco spatne. Vykon Baillyho naprosto bozi. Naprosta bestie, zvire, kral.

Reagovat
iamek

A uhadl jsem 1:1

Reagovat
HorajzmAmmann

jasná

Reagovat
niflheim

Byla jasná. Nebýt Baillyho a neschopnosti spoluhráčů od Lukakua, tak bychom to prohráli o víc.

Reagovat
iamek

Bailly suverene MOTM. Drzel tu obranu sam. Rojo tam uz pak solidne nestihal. Hodi skluz cisty, odebere a jeste vyveze a nahraje. Zatim nejlepsi nakup.

Reagovat
bbbauch

ty nase zapasy doma, to je k placi.. a ty nakopavany balony nakonci uz uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Starý dobrý ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Zeby hraci co beru tisice libier na tyzden nevedeli dat jeden pojebany center co by netrafil prveho hraca alebo maju casu okolo nich nikto a prekopnu celu 16tku ( Lingard )

Reagovat
pingla

Lester Jinak Shakespeare má rekord ne?

Reagovat
Hokaido

Sunderland už snad definitivně do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shekespeare pise dalsi príbeh

Reagovat
Azazelo RD

Jestli se to má prodávat, tak to nemůže skončit jinak než, že Vardy zjistí, že Ranieri je jeho máma.

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

dalsie kolo ma bod

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no,ale uz to asi nedaji... snad aspon postoupi fulham

Reagovat
smazaný uživatel

za fulham super klub, super stadion(pokud uz nemaji novej), super fanousci i super ctvrt.

Reagovat
smazaný uživatel

Prcat ligu, ta stejně nikoho nezajímá

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
smazaný uživatel

Z krásneho Fantasy kola, bonusových bodov pre Williamsa, atď...zrazu nie je nič.

Reagovat
Counter

Už jsem si vyčítal, že jsem ho šoupl na lavičku... Nakonec majstrštyk

Reagovat
13

štístkař

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

chudáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Na slzy to až nie je, ale trochu ma to zasiahlo.

Reagovat
Maresma

Bude mit clean sheet?

Reagovat
Counter

Ne. Když hráč dostane červenou, tak se mu přičítají i následné inkasované góly.

Reagovat
Maresma

Reagovat
kvasha16

neviem preco, ale som si tak nejak spomenul na tuto basnicku (autora si nepamatam, sry):

Jagielka Phil

to je pedofil

prazdna detska postielka

ked je v meste Jagielka

Reagovat
Counter

To musel být Laco.

Reagovat
Swarley

bol bol

Reagovat
Counter

nikdo jiný tu není tak ujebaný, aby něco takového stvořil

Reagovat
Swarley

ale s elegancí mu vlastní...

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě, tehdy jsem z toho ležel smíchy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

Ani sa nebudem cudovat Mourinhovi ked po sezone vyhodi Rooneyho , Lingarda , Mkhitaryana , Martiala a Rashofrda posle niekam na hostovanie . Zeby hraci co sa maju starat o ofenzivu si nevedeli dat poriadnu narazacku alebo hoci len presnu prihravku a zo 100 centrov 90 trafilo prveho hraca stojaceho v 16tke

Reagovat
smazaný uživatel

Tady kazdej breci jak zabiji talenty ale oni hrajou uplnou picu i pres to jakej prostor dostavaji.. Rashford 4 zapasy na hrotu, 5 za sebou v zakladu predvedl uplnou picu, gol nedal tak rok snad.. Martial ten odehraje dva zapasy dobre pak tri neviditelny, bohuzel i kdyz hraje dobre nerozhoduje ten zapas sam, jako ti uplne top hraci. Miky ted hraje trash ale verim, ze se jeste zvedne, Lingard dneska jedinej hral neco imho

Reagovat
iamek

Na hrotu hraje hovno. Mi se vic libi na kridle. Pronika tam slusne, ale ta finalka je porad mizerna. Jak sel dneska sam na branu, tak golman vedel uz dopredu, ze bude strilet na vzdalenejsi tyc. Takhle ho vychytalo uz hafo golmanu. Oni nepronikaji zase tak spatne, ale proste v druhe vlne nikdo neni. Nekdy ani v te prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni tam i jsou ti hraci, ale proste takhle pronikaj az v situacich kdy uz to je strasne zavrene a prehustene a nebo tam je kvetak, ktery je proste uplny krypl. V momente kdy utoci do otevrenejsi obrany tak kdyz maj strilet tak to stejne nedaj tak je to fuk uplne. Rashford mel kolik, 3 strely sam na brankare v posledni dobe?

Reagovat
iamek

Na twitteru byl nejaky sestrih strel od Rashforda a vse to same. Golmani to proste uz cekaji. Pritom on ma ten pohyb, zrychleni a 1 on 1 naprosto fantasticke. To same Martial a Henrikh. nechapu, ze to proste nejsou schopni vyuzit.

Reagovat
smazaný uživatel

Henrikh je jedinej kdo umí vystřelit překvapivě podle mě.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Rashford kromě tě finální fáze výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

už jdi spát ty ************

Reagovat
EXoRcIsT

nereaguj namna ty potrat

Reagovat
Zaschrona

pfff, ztracene 2 body, klasicky jsme to zevertonili chce to nutne rozsirit kadr pro pristi sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

mohli jste být aspoň na chvíli pátí

Reagovat
kiwwi

ze stratene 2 body, to je vul

Reagovat
Zaschrona

jak jinak chces nazvat zapas, kde dostanes vyrovnavaci gol v posledni minute?

Reagovat
smazaný uživatel

asi sledoval jiný zápas, nech ho

Reagovat
Zaschrona

necham ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

jj presne takto to funguje

mozete byt za ten bod radi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

zrazu

Reagovat
kiwwi

co zrazu

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

ty si blb

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
nani92

ty si blb

Reagovat
Azazelo RD

Remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená remíza, Everton už ke konci jenom bránil, což by se dalo čekat, Ibrův gól měl platit, rozhodčí kokot, šílené chyby na obě strany. Škoda, že to Everton neudržel. Manchester teda nic moc, jestli se jako vytvořená šance do statistik počítá každý jejich centr někam do piče dopředu, tak už to chápu.

Reagovat
fenixLFC

omg to nemohli United prehrat? zajtra budeme musiet bodovat aby nas nestiahli...fuck

btw williams je blb

Reagovat
smazaný uživatel

To má karmu za minule.

Reagovat
fenixLFC

to neviem, zapas som nevidel, ale ked sa nechal chytit pri porusovani pravidiel tak je to debil

Reagovat
Spasitel

Ten Manchester je srandovný tím ale hádam tú LM uhrajú

Reagovat
iamek

Sance jen pres EL. V lize nemame sanci uz. Bohuzel.

Reagovat
niflheim

No v lize by to šlo maximálně přes City, tam by ale musela pomoci Chelsea + my samozřejmě zvládnout vzájemnou dohrávku. Přes Liverpool určitě ne, ti to nepustí, obzvláště s tím rozvrhem.

Reagovat
Counter

Tak hlavně to nepůjde přes nás, že jo

Reagovat
fenixLFC

my to prave kvôli rozvrhu schopni pustit sme, navyse nam dohral mane

Reagovat
Swarley

jako jestli budeme doma hrát takhle i nadále, tak nám může být totálně u prdele, co bude dělat City nebo Liverpool...

Reagovat
Spasitel

Liverpool nakoniec vytlačíte z LM ked vyhráte EL

Reagovat
iamek

Nejde prvni 4 a popripade my jako vitez ?

Reagovat
Spasitel

Malo by to byť postupujú prvé tri miesta namiesto štvrtého postupuje víťaz EL. 5 ti by postupovali jedine keby Leicester aj Manchester vyhrali poháre

Reagovat
Counter

Ne. Postupují čtyři, a když vítěz LM / EL nezvládne patřičné ligové umístění, jde tam taky dodatečně. Jako loni→ letos Sevilla. Akorát v případě, že by obě soutěže vyhrály kluby ze stejné ligy a oba minuly top4, tak by ten čtvrtý v lize ostrouhal.

Reagovat
Mimalu

to platilo kdysi, teď už se čtvrté místo pátým účastníkem nezabírá, až případný šestý účastník ruší čtvrté postupové místo z ligy

Reagovat
Counter

To by musel ještě vyhrát Leicester LM.

Reagovat
fenixLFC

lul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Shakespeare

Reagovat
Dawon

Tohle musi byt opravdu nejtrapnejsi unbeaten serie v historii fotbalu...nejak si neumim predstavit, ze by nejaky tym v lize +- 20 zapasu neprohral a zaroven byl tak naprosto ubohy, kazdemu k smichu a vlastnim fanouskum k placi

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Usty

Reagovat
niflheim

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

tak bezvýznamný ubeaten fakt nepamatuju

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jen tak dále.

Reagovat
HorajzmAmmann

tady pomůže už jenom nějaký sportovní psycholog. Doporučil bych Jelínka nebo Vavrušku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, keď sa zapredáš Satanovi...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Miguel19

Když ostatní týmy jim nedaly jinou možnost než přivést Josého..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Podle odborne literatury by po zaprodani satanovi mel ale prijit jednochy a velky uspech ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kúpili srá... teda hráča za 100 mega, čo chceš viac?

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma byt ten uspech? Nebo mozna nachapu tvuj point

Reagovat
smazaný uživatel

No, áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano nechapes, nebo ano, to je ta vyhra?

Reagovat
smazaný uživatel

2. možnosť

Predstav si 100 mega v malých bankovkách. A teraz si predstav ako dlho by ti trvalo, kým by si ich dokázal spláchnuť do hajzlu. To by bola fuška.

A ManU to zvládli behom chvíľky, bolo to víťazstvo vôle, vynaliezavosti a inovatívnosti, ktorú je hodno nasledovať len tým najväčším ...TRAGÉDOM ako ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za praci, kterou sis s miu nechapavisti dal, ale pointa teda nic moc a humor v tom taky obsazenej neni, sorry no.

Reagovat
smazaný uživatel

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Glonden2

Satan byl Fergie...

Reagovat
fenixLFC

fergie bol morgoth, mourinho je sauron

Reagovat
smazaný uživatel

Moze, ale tiez ta moze oklamat, ked podpises zmluvu o neporazitelnosti, a dostanes takuto unbeaten seriu.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle jsem se na to nedival, ale rysy smlouvy s dablem to nese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je mooooooooooc....

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oli9

Reagovat
hona.kub

Reagovat
FUnk

Reagovat
vodka

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste celzy na prelomu tisicileti mela podobnou, ale asi nebyla tolik k smichu.

Reagovat
frank

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

Man Utd crosses per PL game:

Moyes: 26.7

Mourinho: 25.4

Reagovat
Miguel19

Ale líp se na ty centry dívá.

Reagovat
SunFells

I tak to není co za Bebého.

Reagovat
Infernoqt

mně jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

od ted dávám Brno remíza 0:0 a United 1:1 každý kolo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Usty

Leicester je neuvěřitelnej. Začínám věřit, že může fakt projít do semifinále, ten vítěznej duch, euforie, životní forma několika hvězd... všechno je zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Shakespeare v příští sezoně na titul

Reagovat
cristiano.K.

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Není u Ranieriho a Shakespeara paralela jako u Shanklyho a Paisleyho? Myslím tím, že úspěchy byly prvotně přikládány prvnímu jmenovanému (hlavnímu trenérovi), ale já tam vidím to, že asistent dal týmu tvář a po tom, co se dostal do role hlavního trenéra se začalo dařit ještě víc ?!?

Reagovat
vrabejka

To se ukáže až v LM

Reagovat
ACSMan

Nebo Moyes a Martinez. Rijkaard Guardiola. Ščasný Holoubek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej po honu

Reagovat
Whitemedia

LvG po 29 kolech 56 bodů, Mourinho 54 bodů

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
VanKun88

Reagovat
Nikikrew

A to som sa pozrel na los a maju vonku este zapasy : Burnley, City, Spurs, nas a doma este aj Chelsea

Reagovat
iamek

13 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

remiza doma s Burnley

Reagovat
iamek

To uz mame za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, tak venku vyhra bude...

Reagovat
Mastný Chobot

nas

Reagovat
Counter

Hele tohle je moje doména!

(pokračuj)

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

a co Moyes touhle dobou?

Reagovat
Whitemedia

48..

Reagovat
Counter

Toho si Mou vodí o luxusních šest bodů, ale i tak má horší skóre.

Reagovat
Zaschrona

wow, to neni zas tolik

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

i kdyby lvg vyhrál titul, už bych ho nechtěl

Reagovat
Nikikrew

United v tabulke doma su 10 6-9-1, sialene

Reagovat
Whitemedia

Manchester United’s last 13 Premier League home games: Win: 4 Draws: 9

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud me pamet neklame, tak meli na hovno domaci zapasy uz od dob Moyese

Reagovat
tomasinho

Průměrák Joel, který byl u všech tří gólů LFC pozičně mimo zářil jo?

Reagovat
smazaný uživatel

však u přímáku málem daroval gól, když to nevyrážel

Reagovat
nani92

snažil sa

Reagovat
Dufan

jeho normální výkon

Reagovat
Zaschrona

Dneska byl lepsi nez DDG.

Reagovat
Hokaido

Neřekl bych že zářil. Ale když Herrera a Pogba trefí břevno z takový blízkosti a ostatní střely nemají přesnost nebo razanci, tak je to rozdíl oproti tomu, když mu Coutinho vymete šibenici a okamžitě strhne vedení na vaší stranu... Pořád víc a víc za neschopností United dávat goly vidím nekvalitu místo smůly.

Reagovat
13

Až na to že zrovna proti Coutinhovi předvedl ještě před jeho golem top zákrok.

Reagovat
Dufan

Náhodou slušná jistota.... Nečekal bych to od něj před letošní sezonou. Rozhodně podržel

Reagovat
Zaschrona

Stejne ale potrebujeme lepsiho golmana, jestli chceme do LM. Joel je dobra dvojka. WRD na The Everton Forum dneska psal o tom, ze pry Keane a Schmeichel jsou pro leto domluveni. To bych celkem bral.

Reagovat
madridcan

Shaw fantasticky...Jose to opat prehral sam so sebou a tym padom prehravaju aj jeho timy. Som rad, ze uz Real nieje obet.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, moc riskoval a příště tam zase nasadí šneka blinda

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

obeť? Mourinho ten váš Real vybudoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mal kúpiť Robinha. To by si fandil

Reagovat
smazaný uživatel

Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Jsou hrozně nevděčný, 11/12 to byl jeden z nejsilnějších týmů, co pamatuju.

Reagovat
madridcan

To je vsetko sice pekne, ale vytazil z toho ,,len" titul. To, ze sme nevyhrali LM bola jeho debilna chyba, ked sa posral v Bayerne a v pohari sa uz ako typicky posral z Barcelony. Najma ten Bayern je paradox, lebo nebolo tajomstvom, ze prisiel prave do Realu s tym, ze chce byt prvy trener, ktory vyhra LM s tromi muzstvami. Hral to vsak az prilis na istotu a ked sme mali Bayern na lopatkach, tak sme to radsej zamkli vzadu a Bayern nas potrestal. A nehnevaj sa na mna, ale Realu by Chelsea nerobila absolutne ziadny problem vo finale.

A nevdacny? Ano. Co predvadzal o sezonu potom bolo na nevydrzanie. Bordel v kabine, bordel na ihrisku. Vtedy sa uz len odratavali sekundy do konca jeho angazma. Keby neprisiel upratovac Carlo, tak liga majstrov nieje ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Realu by Chelsea nerobila absolutne ziadny problem vo finale.

Reagovat
madridcan

Ved pisem, ze nehnevaj sa na mna, tak co si jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát mi trochu vadia tieto vyjadrenia, ktoré s istotou tvrdia, čo by bolo.

Reagovat
Svatej

Chelse nedelala problemy ani Bayernu. Tam ty sance.proti obema klubum byly stejne nizky.

Reagovat
blade115

"len titul" v době, kdy byla Barcelona na vrcholu. V LM neuspěl, ale to ani nebyl první, vždyť jste na ten další triumf čekali dekádu. Mourinho z toho v 11/12 vytvořil úžasnej stroj, že si ho sezónu na to sám rozesral je druhá věc. Já ani náhodou nechci tvrdit, že udělal všechno správně, ale celkově vzato se mu od vás dostává nepřiměřeně nakládáno.

Reagovat
blade115

A o tom, jestli byste porazili Chelsea tehdy ve finále, o tom se vážně bavit nechci. Chelsea neměla být problém pro Barcelonu, Bayern a po prvním zápase ani pro Neapol...

Reagovat
madridcan

V poriadku

Reagovat
madridcan

To bolo proste malo nato, ze aky sme boli stroj. To neni ani tak o pazravosti po trofejach, ale opticky sme boli vtedy dokonaly a len jeho debilnymi rozhodnutiami v klucovych chvilach sme z toho ,,len" titul. Vsimni si tie uvodzovky. Premna je titul vzdy najviac, ale ked sa vezies na oblaciku dokonalosti ako my vtedy, tak je to proste malo. Najma ked vidis, ako bol ako Bayern, tak Barca uplne v pohode zdolatelny.

Tvoja posledna veta ma skrytu odpoved v druhej casti tvojej predposlednej vety.

Reagovat
blade115

Já souhlasím, LM by tomu slušela, skoro byla až žádoucí. Přesto bych tu sezónu vnímal jako úspěch, ale to bude asi trochu odlišným přístupem fans Realu a Chelsea, ve Španělsku jsou ty nároky prostě vyšší.

Že si to další sezónu rozesral je jedna věc, ale bez té perfektní předchozí sezóny by skoro ani nebylo co rozesrat, respektive by to nebylo až tak vidět. Přesto, ten hejt se mi zdá nepřiměřený. Je to vlastně trochu podobné tomu druhému působení u nás, jen s námi tak hezký fotbal nehrál ve své top sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene pred nim byl real pravidelne vyprovazen z LM Lyonem, ktery na celkove vitezstvi ani nepomyslel. Krom toho treba vypadnuti s barcou se mi jako jeho fail nejevi, tam se spis ten tym psychicky sesypal na hristi a o Pepem netreba hovorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

A za jakou cenu?

Reagovat
nani92

No za akú ? Za Raúla a Ikera? Veď vy bucite už na Ronalda, keď zle zahrá, tak oni sa toho aspoň nemuseli dožiť

Reagovat
technecium

Já na Ronalda bučím pořád

Reagovat
nani92

Už som si všimol..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

skoda, ze to byla reakce na ten odkop Roblese do pice a ne oslava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Že neplač.

Reagovat
Mimalu

není to pravda, ale mohla by být

Reagovat
Hokaido

Máš pravdu, sorry. Nevšimnul jsem si toho, jsem kokos.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

prave ze okamzite bezel pro balon. Zlatan neni Giroud.

Reagovat
frank

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Teoretik

Mourinho se zas rozpovídal ale moc se mi líbí jeho kritika současných poměrů ve fotbale a přeplacených dětí, co dostávaj milióny jen na základě údajného potenciálu.

Reagovat
nani92

Theatre of draws

Reagovat
ACSMan

Prostě jsme hráli takovou tu smolnou sračku hlavně před vápnem, příliš pomalý vpád do vápna. Vzadu suprově Bailly. Golman se na OT opět vytáhl při přímáku Blinda. A gól Jagielky, už asi vím proč Moyes chtěl po stoperech aby hráli jako on Jo a ještě offside neoffside, objektivně pokud se má nechat ve výhodě útočící hráč, tak tohle byla ukázková situace kdy to nechávat.

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda, že Zbrojovka letošní boj o poháry už odpískala. Její případný souboj proti MU by byl ozdobou EL

Reagovat
Mariano13

jednoznačný postup Zbrojovky po zápasoch 0:0 na Srbskej a na Old Trafford 1:1

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Hokaido

Ty jo, Foxes už jsou desátí.

Reagovat
Whitemedia

bohužel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have agreed to sell David Ospina to Fenerbahce for £6million in the summer; £40,000 per week.

Reagovat
pepinho2

a přijde kdo? nějakej průměrák, jak je to Wengerovým zvykem?

Reagovat
Mastný Chobot

tak Szcz je stále náš hráč ale hovorí sa o Pickfordovi, toho by som bral

Reagovat
pepinho2

na to jsem úplně zapomněl..AS opci nemá? Já četl jen něco o Schmeichlovi

Reagovat
pepinho2

tak našel jsem, že opce 16 mega euro

Reagovat
Mastný Chobot

môže byť

Reagovat
Mastný Chobot

špekulácia samozrejme, ale snáď sa splní

Reagovat
Nikikrew

ved momentalne chytal lepsie ako Cech. Snad je to kravina

Reagovat
Mimalu

ještě aby ne když je Čech zraněný...

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne proti WBA sa vyznamenal, nie?

Reagovat
ACSMan

Vychází to, ke stažení vojty. Petr se bude střídat a postupně si půjde sednout na lavičku.

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslím, že Szcz ostane. Rím ho bude chcieť asi natrvalo a Wenger nad ním už imho zlomil palicu.

Reagovat
ACSMan

Nesleduju ho v Itálii ale co tak nějak přečtu, tak mu možná AS sedí o dost líp. V tom případě fakt nevím koho by byl Wenger schopný dotáhnout Líbil by se mi přestup Sommera nebo Lena a mohl by být zajímavý Vaclík, to je ale asi sci-fi a u těch prvních dvou by byla asi otázka finanční.

Reagovat
vrabejka

Leno

Reagovat
ACSMan

To jako, že nemá kvalitu nebo že by nešel do týmu jako je Arsenal?

Reagovat
Counter

Já teda čekám, že se ještě vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak všichni už automaticky předpokládáte, že Wenger bude pokračovat.

Reagovat
Mastný Chobot

No, to je bohužiaľ, asi jasná vec.

Reagovat
Counter

Tuhle zprávu vidím už asi třetí rok po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko, když u vás ani tři roky není.

Reagovat
Counter

To přece nemusí. Přišel v létě 2014, tzn. mohl jsem to vidět v letech 2015, 16 a letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry brankar ktory nema co robit v pl. Snad kupime schmeichela. Cecha ako jednotku uz nechcem

Reagovat
Counter

Schmeichel není lepší než Szcz.

Reagovat
vodka

no, v současné formě bych dal Schmeichela klidně na level s Llorisem a Courtoisem, jenom trošku pod DDG

Reagovat
Counter

A já bych ti ani neodporoval, jenže jedna věc je aktuální forma a druhá nějaká dlouhodobá konzistence. Já v něm druhého van der Sara nevidím. (ne že bych ho viděl ve Wojciechovi, ale ten je aspoň "náš" )

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ondiis

Dnes začíná éra Emiho

Reagovat
cejen13

To jeho válení se v každym zápase je strašný.

Reagovat
johan14

2 brvno, 2 fantastické zakroky golmana, 1 neuznaný cisty gol, 1 príšerná chyba obrany = ako ináč remiza

Reagovat
Busby babes

Tahle sezona je fakt frustrujici. zas zapas, kdy jsme byli jasne lepsi. druhej polocas Everton jen branil a parkrat vyrazil do protiutoku, ze kterych nic nebylo. A my zas takovych sanci. Rashford mel dat gol, Blind a Herrera meli pekne strely, Herrera tutovku do brevna, Pogba tutovka do brevna, Zlatan tutovka nad... + par dalsich situaci, ze kterych obcas goly padaj.

Navic Zlatanuv gol, kterej byl regulerni. Tam nevim, co carovej piskal. jako ok, v sezone jsme asi 2 nebo 3 goly dali, co z offsidu padly, takze fajn. ale tady to ani nebyla moc sporna situace, tam vsichni stali, nebyli v pohybu. Velka chyba caroveho.

Proste tak nejak klasika. my jsme udelali jednu chybu, Everton ji vyuzij. Jinou sanci prakticky nemeli. Na druhe strane nase neschopnost nas zase stala body.

Jinak dobra stridani. I ta zakladni 11 mela Everton prejet, ale kdyz prisel Pogba, tak to hned bylo lepsi. Shaw misto Younga pak jeste lip. Luke hral dneska fakt dobre, tak doufam, ze Zozeho trochu presvedcil, ze na to ma. Henrikh zas nic moc. jen posouval mice o kousek vedle. Tam dneska fakt nebyl rozdil mezi nim a takovym Fellainim.

Reagovat
iamek

Mi se Shaw prave vubec nelibil. V obrane ok, ale v utoku sel krasne sam hned ze startu a trefil prvniho braniciho a snad tri auty hodil souperi na hlavu. Smerem dopredu mel prostoru dost, protoze Everton byl zakopany ke konci uz ve vapne. Navic kazdy centr letel uplne do prdele. Afro se zlepsil, ale porad mi prijde jako naprosto zbytecny hrac. Henrikh ma ty vykony dost nevyrovnane a zapasy, kdy musime utocit mu moc nejdou.

Reagovat
Busby babes

jo, prvni centr posral, ale jinak to nebylo spatne. daleko vic ten prostor vetrala byl aktivnejsi nez Young pred nim. Jo, mozna to bylo tim, ze se Everton vic zatahl, ale rozhodne se mi tam libil vic.

Reagovat
iamek

Young nehraje spatne, ale videl bych ho spis jako back up na oba kraje. Na pravo musi litat Antonio a na levo Shaw. Verim, ze se zase rozehraje.

Reagovat
Busby babes

tim jsem nechtel rict, ze hral Young spatne. nehral. odehral si svuj standard a nic proti tomu. Ale prislo mi, ze Shaw pak byl o kousek lepsi. Jako jasne, Everton se asi jeste vic zatahl, byli unavenejsi, ale i tak podle me Luke predvedl dobrej vykon. a i ta penalta prisla po jeho strele, kdy se natlacil do stredu.

Reagovat
Busby babes

a jeste teda super Bailly. Zapas jsme dohravali prakticky na dva obrance ale prislo mi, ze by tam Bailly stacil sam.

Reagovat
iamek

Opet a zase byl neuveritelny. Tohle byl kup jako krava. K dokonalosti by to chtelo jeste nejaky gol ze standartky, ale to by tam nekdo musel dokopnout.

Reagovat
Zaschrona

Meli jste celkem stesti, ze protiutoky jsme dneska resili naprosto mizerne, kolikrat tam mohl hlavne Lukaku treba prihrat a byla z toho tutovka. Lepsi tym by vam dal dneska naloz.

Reagovat
Busby babes

stejne tak bych mohl rict, ze jste meli stesti vy. tym, kterej umi dat gol by vam dneska dal bura.

Reagovat
Zaschrona

No, asi mame oba pravdu.

Reagovat
Busby babes

jako jo, Messi a Neymar by si s tema protiutokama asi poradili lepe, ale...

Reagovat
Busby babes

a navic teda nesouhlasim. ve druhem polocase jste snad ani jednou nesli do precisleni. vzdycky to bylo 2-2, 3-3 nebo tak. jedine ceho jsem se vzdycky bal bylo, ze hrac s balonem pres naseho branicicho prejde. zbytek byl pokazdy rozebrany.

Reagovat
Zaschrona

No, vybavi se mi minimalne situace, jak sel Lukaku ze strany na DDG a Bailly mu skluzem na posledni chvili odpalil mic. Kdyby se Lukaku podival, tak tam dobihal smerem do vapna jediny Barkley. Z tohohle mel byt gol.

Reagovat
Busby babes

obdobna situace byla v prbim polocase u Ibry. Jo a ve chvili kdy Lukaku strilel tak Barkley vyklusaval par metru za vapnem. nebyl vubec v nabehu.

Reagovat
smazaný uživatel

koukali na jiný zápas

Reagovat
Busby babes

Reagovat
13

Viděl jsem kritiku na mladíka, ale ani Lukaku to neřešil dobře.

Reagovat
Infernoqt

hodně dělá mata, on má přehled a prostě doplnuje ty narážečky a pasy, proto je to s ním jednodušší... gaal kdysi říkal, že nám chybí kreativní hráč a možná to je ono

na druhou stranu mourinho obnovil bojového ducha, jenom prostě ty šance neproměnujou, o to je to ještě těžší

Reagovat
papanegra

Super, LM máme zase ve svých rukách, ale počítám s tím, že jen do zítřka, než vybouchnem.. Mané bude hodně chybět..

Reagovat
smazaný uživatel

ManU .... Z toho klubu sa stala práčka na prachy, veď ani tých hráčov to nebaví, na čo to? Zrušte to a bude pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

+ hráč za 100 mega a sedí na lavičke (viem, že bol zranený, ale momentálne sa mi to hodí ) a keď príde na pľac tak si ho všimneš len keď niečo posere, Pog100 do každej rodiny .

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

hrac za 100 mega sedi na lavicke lebo je po zraneni . Ani ten trolling ti nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Busby babes

vidis, na toho jsem zapomnel. dneska mel mit hattrick, misto toho da gol z penalty, kdy Williams chyta strelu co by Robles mel.

Reagovat
Counter

A ty se Williamsovi divíš?

Reagovat
Zaschrona

chjo

Reagovat
Busby babes

dneska jo. jinak ne. vsak jsem psal, zakrok kola.

Reagovat
nani92

*15

Reagovat
SunFells

Ty kráso, palič Afobe s jeho počtem minut

Reagovat
Infernoqt

Dobrej zápas. Za Gaala proti Koemanovi jsme si prakticky nic nevytvořili a neměli jsme potřebu ani útočit. Tohle prostě člověka připoutalo do sedačky a pořád věřil, že ten gol může přijít i napříč našemu proměnování šancí. Myslím si, že jsme na správné cestě a po létě přijde další čistka, co nás posune zase o něco dál.

Reagovat
Busby babes

jo, tohle jedine je pozitivni. letos nadavam na nasi neschopnost promenit sance. loni jsem nadaval na nasi neschopnost si sance vytvorit.

Reagovat
Busby babes

Manchester United’s 9 home draws in the league:

Shots - 172

Shots on target - 55

Goals - 6

3.48% shot conversion rate.

Reagovat
Busby babes

Sane has 8 goals for City from 13 shots on target. Ok, sleep well everyone

Reagovat
Counter

Protože půlku těch gólů dával z pár metrů do prázdné brány.

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

rekni to Mrazikovi, ze strely zpoza vapna jsou k hovnu. ono jde o to, ze to zkousime letos hodne casto. jak je moznost tak se strili. Pak ta procento strel z vapna bude mensi. Pocet vytvorenych sanci ale ukazuje na neco jineho. mame mit podstatne vic golu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte, ty šance jsou nekvalitní, tudíž procento proměněných je v normě

Reagovat
Busby babes

jasne no, chodime jen sami na branu nebo hlavickujem z maleho vapna. kdo by tak mohl cekat gol...

Reagovat
kiwwi

pod inym threadom ti nestacilo? Ty si tie veci tahas odkial, z rukava ci kde?

Reagovat
SunFells

Jako občas co tu od mufanů čtu, že tolik šancí nevyužili ...a pak vidím tu většinu chabých pokusů o screamer.

Reagovat
bbbauch

Tak ale to se nevylucuje, ne?

Reagovat
SunFells

Nutně ne, ale často u vás v opravdových šancích nevidím rozdíl oproti ostatním, někdy i přímo oproti vašim soupeřům ...a tady pak nářku jak kdyby jste spalovali jen vy.

Reagovat
vodka

tak zrovna včera 2 břevna a 2 nájezdy na golmana (Ibra Rashford), to jsou prostě 100% tutovky, ze kterých měl minimálně jeden gól padnout.

Reagovat
SunFells

Co zrovna včera je relevantní z docela malé části, ale když to zmiňuješ tímhle způsobem, tak i tady ty šance možná trochu přeceňuješ. S Rashfordem nevím co myslíš a Ibrův nájezd na golmana překazil obránce, tak to zas takový nájezd na golmana nebyl, leč velká šance, určitě moh dát gól. Na druhé straně byla podobná situace a jedna další, kde to borec uklízel před doklepem do brány. Herrera měl dát gól, ale trochu i pro něj mám pochopení. Pogba byl takový náhoďák, lepší reflex už asi nemohl mít.

Reagovat
vodka

tak jasně, navíc já do jisté míry souhlasím s tím, že chances created je taková debilní statistika, do které se započítává kdeco. a vím, že jeden zápas sem se divil, kolik šancí jako mělo být, přitom tam byly 2 gólovky za celý zápas. Rashford tam šel na začátku skoro mírně ze strany a obstřeloval na vzdálenější tyč roblese, který to ale vyrazil (i když teď si nejsu úplně jistý, jestli tam nemával čárový offside i tak). Ale můžem přidat Ibrův "offside" místo toho třeba.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

mával rozhodčí ofsajd

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Tolik narku je proto, ze spalujeme od zacatku sezony a zlepseni nikde + mame zalostne malo vstrelenejch golu. Jako nevim, mne to neprijde zas tak slozity na pochopeni, proc jsme nespokojeny.

Reagovat
Counter

Kam je ta nespokojenost mířená? Na brankáře soupeře, co se moc snaží? Na smůlu? Plus se k tomu zkritizuje jeden hráč, který zrovna něco nedá, a to je tak všechno.

Reagovat
Busby babes

Tak jasne, ze pokud hraci nepromenuji sance, tak se kritizuji ti hraci, co ty sance nepromenuji. Co je na tom divneho? kdo jinej by se mel kritizovat?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Když je to takhle dlouhodobé, tak nejspíš není problém jen v tom jednotlivém hráči, který zrovna něco nepromění. Na tuhle notu hrál i Rory Smith, jak jsem to sem kopíroval.

And one other thought: the home draws. They have been unlucky in individual games, not questioning that. But lots of individual games = a pattern. Sample size is big enough now to suggest it is a thing United do. So question has to be why. Are keepers having great games against you because of your shot positions? Can you not break teams down because of your attacking patterns? Luck is a part of it. But after a while you have to ask why you're not being lucky. That's what managers are, essentially, for.

Reagovat
Busby babes

ve vysledku je za vysledky zodpovednej manager. hrajeme ale tak, ze se do tech sanci dostavame a meli bychom je promenovat. nevim, ale pokud jde hrac sam na branu i kdyz terochu z uhlu neda jako vcera Rash nebo Zlatan, tak to neni chyba managera. respektive muze by v tom, ze je stavi. jenze u nas letos stejnej problem ma uplne kazdej. Jak presne to ma manager ovlivnit? U nasich hracu je uplne jedno v jake pozici jsou. nasel bys velke sance, ktere nepromenuji prakticky vsude ve vapne.

Jo a nemyslim si, ze to je unlucky jak pise Smith. Unlucky je jeden zapas, tohle je neschopnost hracu se prosadit ve finalni fazi.

Reagovat
Counter

Však Rory píše to samé.

Mou to může ovlivnit třeba tím, že ty hráče nebude veřejně kritizovat.

Reagovat
Busby babes

to uz je ale docela zoufala kritika, nemyslis? Takze ted za nase nepromenovani sanci posledni pulrok muze verejna kritika manazera pred poslednim zapasem?

ale tak kdo chce psa jist, hulky si vzdycky najde no...

Reagovat
Counter

Nemyslím. Ani netvrdím, že je to jeden jediný problém. Ale pointa je v tom, že MU se takhle nedaří celou sezonu a Mourinho s tím nedokázal dodnes nic udělat.

Reagovat
bbbauch

Ja kritizoval vzdycky hrace, kteri pali tutovky o brankarich soupere jsem tu nikdy nenapsal ani carku snad a o smule taky ne. O body uz jsme prisli kvuli Zlatanovi, pogbovi, rashovi, nekdy i matovi nebo nekomu jinymu.

Ze si kiwwi nebo nekdo stezuje na golmany soupere a vy se toho chytnete me nejak netrapi.

Reagovat
Busby babes

hlavne to s tema golmanama je uz spis takovej running joke. ze se tymy na OT hecnou, s tim se musi pocitat.

Reagovat
vladis271

záleží kto sa o ten screamer pokúša. Ak Pogba hm, smola, ak Coutinho, všetci vieme ako to dopadá. Ale Pogba nemôže za to, že je slabší hráč než Coutinho.

Reagovat
cristiano.K.

Srovnávej spíš Hendersona s Pogbou, na Coutinha se Pogba nečape

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Tuhle hru kdo napise vetsi chujovinu uz hrat nebudu, promin

Reagovat
Busby babes

vcera jsem sem daval statistiku pred zapasem. mame suverenne nejvic nevyuzitych velkych sanci. ale tak to jsem si asi taky vymyslel no.

Reagovat
Busby babes

jo a v souhrnu autor taky napocital takovych 6-7 sanci...

Reagovat
Infernoqt

tohle se prostě neděje...

Reagovat
blade115

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

https://twitter.com/RorySmith/status/849366207644016641

Rory se pěkně rozepsal ohledně MU

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

něco je špatně, když hraješ doma proti Evertonu a tvůj plán je nakopávat na fellu a ibru

Reagovat
Busby babes

ale on hodne hracu zlepsil. Herrera, Rojo a i Fellaini ma letos podstatne lepsi sezonu nez loni. Valencia. Jones to same. Posily co si privedl v zasade taky. Utlum je u Shawa, Martiala a Rashforda. U Martiala a Rashe je to takovej trochu syndrom druhe sezony. ted uz je vsichni znaji a davaji si na ne vetsi pozor. uvidime jak se s tim dokazou poprat. zatim Rash lepe nez Martial. i kdyz ne uplne golove.

Jinak souhlasim. ten kadr je na papire vybornej a meli bychom byt nekde jinde nez na patem miste.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Reagovat
frank

Reagovat
papanegra

Koukal jsem na losy, tak United a Arsenal to maj kurevský našlapaný

Zatím co my, máme spodek tabulky, tak pojdme a nedokurvit to !

Reagovat
kiwwi

co vlastne znamena, ze to mate tiez kurevsky naslapane

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Briggus

chybí Hendo, Láloš a Mané, takže jak nás znám, budeme mít co dělat už dneska s Bournemouthem...

Reagovat
Busby babes

nastesti hrajem 6 zapasu venku.

Reagovat
kvasha16

300. pre pokracujucu unbeaten snuru MU

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
niflheim

Reagovat
FUnk

mourek special ONE point

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

no paráda Williams ve fantě během vteřinky z nějakých devíti bodů na dva

Reagovat
mul

ja ako bonus k WIlliamsovi mam Britosa

Reagovat
Counter

Reagovat
hona.kub

nebe je modré,

tráva je zelená,

pro Josého remíza hodně znamená

Reagovat
Svatej

chceme basnickare

Reagovat
FUnk

porqé?

Reagovat
pepinho2

https://twitter.com/FromTStands/status/849376614043537413 To je panečku týmový hráč, ten Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

mind games kdo byn eprodal hrace, ktery "rozvraci" kabinu

Reagovat
smazaný uživatel

to je úplně v klidu, hádají se fotbalisté na všech úrovních, proč by nemohli i ti na té nejvyšší?

Reagovat
pepinho2

já to beru jen takový završení toho, jak za a) sóloval a moc nenahrával, b)včera nic moc, celkově proti TOP6 nic moc

Reagovat
Counter

Celkově proti Top6 je nic moc vesměs každý. Myslím, že jen Ibra dal v těch zápasech víc gólů než Lukaku.

Reagovat
pepinho2

viděl jsem právě nějakou statistiku, myslím, že 3 goly z 9 zápasů, což mi přijde celkem málo.. i když je fakt, že je rozdíl hrát za Chelsea nebo Everton, no..

Reagovat
Counter

jj, dal tři z devíti, a právě jenom Ibra dal víc, všichni ostatní buď stejně tak nebo ještě míň (ale zas mají třeba nějaké asistence)

Viz https://twitter.com/HLNinEngeland/status/849372950767775745

Reagovat
pepinho2

ale podle včerejšího zápasu bych takového útočníka teda v týmu nechtěl, celkově co jsem většinou viděl zápasy Evertonu, tak se mi stylem hry nějak moc nelíbil

Reagovat
smazaný uživatel

zajimalo by me, jestli fandove FC Cukotky delaji cele dny i neco jineho, nez rozebirani Joseho a nasich vysledku

Reagovat
Svatej

Kdo to rozebira ?

Reagovat
smazaný uživatel

No veď fandové fc cukotky

Reagovat
hona.kub

vaše bída, naše radost

Reagovat
icemike

Neboj, to dělá celý svět včetně vás

Reagovat
smazaný uživatel

A to za to ani nejsme placení.

Reagovat
vodka

“I know the Premier League is begging me to stay,” the Swede told BT Sport before the game. “I came here at 35 and everybody thought I was in a wheelchair, but the lion is still alive.” Giving his opinions of the best strikers around in the Premier League Ibrahimovic mentioned Romelu Lukaku – “strong” – and Sergio Agüero – “good all round” – without mentioning himself. Modesty? Hardly. “Lions don’t compare themselves with humans,” he said, making a bid for the Eric Cantona award for talking the pith.

Reagovat
Busby babes

Zlatan Ibrahimovic: 'I'm not here to waste time - Man Utd must match my ambition'

Jako na jednu stranu chapu, na druhou stranu, kdyby taky promenil aspon pulku sanci co ma, tak jsme taky jinde.

Reagovat
Nikikrew

Jezis toto su zas kecy strane namysledny clovek s velkym egom, nechapem ako to moze niekto taketo jeho kecy zrat. Pritom vcera patril azda k najhorsim, nevymyslel zmala nic a tie jeho prihravky docela des.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, jestli to mysli vazne, nebo se jen pokousi o humor

Reagovat
Nikikrew

podla mna asi teda vazne

Reagovat
smazaný uživatel

podle me je to blabol, at uz je to mysleno vazne, nebo nevazne. Nicmene je to jeden z mala cutalistu, kteri dokazou pobavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Snaha dobrá, zkousej dal

Reagovat
FUnk

prdlajs, mluví o tom jak to je a přímo k věci, žadné zkusíme a alibistické kecy o charakteru. Mají to pořád ve svojích rukou i po zápase s palace, kdy hráli dobře ale přesto rupli....

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

chabej pokus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Niang

Reagovat
Gareth Bale 11

15:25 Spalletti případnou náhradou za Pochettina?

S kým je zase Poche spojovaný? A jako případná náhrada Spalletti? No tak to teda nevím.

Reagovat
Busby babes

koukam na fantu a po prvnim dni -1. To bude asi muj rekord.

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

Jedno se musí uznat, Everton skvěle zahrává standartky. Zatímco my je šíleně bráníme, proto se bojím dnešního zápasu.

Reagovat
Mastný Chobot

Druhý polčas najlepší futbal za dosť dlhú dobu, všetci zahrali parádne. Mustafi a Xhaka MotM. Wengerovo predĺženie je do 3 dní vonku.

Reagovat
Ondiis

Řekl bych, že odevzdanost WHU od 1. minuty tomu výkonu taky pomohla. Ale jinak se nedá předvedené hře nic vytknout.

Reagovat
Counter

MU zpátky na šestém místě, jak se sluší a patří

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím omluvte mě, musím si jít vyměnit plíny.

Reagovat
Gareth Bale 11

No tak to byl teda zápas. Od začátku do konce totálně v naší režii, ale bez myšlenky. K tomu se opět přidal nekopa Sissokko a Davies, který byl absolutně na facku.

Díky bohu za ten konec a za ten výsledek. Jinak klobouk dolů před Allim, v tomhle věku mít takové statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissokot hrál zas hovno? Jak já ho nesnášim

Reagovat
Gareth Bale 11

Ano, první půlku byl úplně v lese, druhá půlka lehce lepší, to šel na střed, ale furt to byla hrůza. Stejná hrůza byl ale dnes Davies.

Reagovat
Mastný Chobot

inak Gabo odkedy nastúpil ako 4. voľba na RB, tak nezahral zle, dnes zasa kvalitka.

Reagovat
Counter

Až na zápasy s Bayernem. Ale ne že by v tom byl sám

Reagovat
Mastný Chobot

to som vymazal z hlavy

Reagovat
FUnk

Vincent parada, priste musi hrat zaklad. Jinak son ma stesti na to co zadrbe pokazde nejak odcini. COYS

Reagovat
nani92

nikdy nie je tak zle, aby sa človek nemohol vysmiať Liverpoolu

Reagovat
Whitemedia

14 bodů na City jen ten Tottenham to kazí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má ale dost těžký los ke konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam celkem pěkná mezera i za námi

Reagovat
Herry31

Reagovat
pepinho2

1 - This is the first time that Pep Guardiola has lost both home & away against the same opponent in a single league season as a boss.

Reagovat
Counter

Taky poprvé v kariéře prohrál v lize šest zápasů.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

City samozřejmě úplně k hovnu.

Reagovat
Svatej

Labutě*

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
Carrick

Poche je nejlepší manažer na ostrovech, o třídu.

Reagovat
Counter

Nic proti Pochettinovi, je boží, ale Conte.

Reagovat
Miguel19

Conte je trenér, tak má možná i pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci srovnávat, jen podotknu, že Conte má k dispozici jiné prostředky.

Reagovat
Ondiis

Na druhou stranu prostředky nejsou garancí úspěchu. Koukni na MU. Poche vybudoval tým, který šlape skvěle, ale nákupy by to mohly nabourat.

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky nákupy se teď naposledy moc nepodařily, drahý Sissoko byla zoufalost už předem odsouzená k neúspěchu.

Reagovat
Counter

Ano, a třeba Mourinho s Guardiolou mají ještě jiné prostředky. Poche si to piplá několik let, Conte přišel do nového k týmu v nepříliš dobrém rozpoložení.

Reagovat
smazaný uživatel

V nepříliš dobrém rozpoložení, ale tak jako tak ten tým vyhrál titul rok před tím + nákupy Luize a Kanteho + žádné evropské poháry. Jasně, nikdo nečekal, že se mu bude tak dařit, ale zas takové překvapení to není. Mourinho a Guardiola jsou spíš výjimky, ti nedokázali najít rovnováhu mezi rozumnými posilami a holým šílenstvím.

Reagovat
Svatej

Důležitější mi teda příjde ta bližší minulost než ta vzdálenější..

Reagovat
Counter

Kdybych se tě na začátku sezony zeptal, jestli ti přijde, že má Chelsea lepší kádr, nevěřím, že bys souhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady by se to dalo zakončit

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, to bych nesouhlasil ani teď, ty rozdíly jsou v součtu fakt malý.

Reagovat
Counter

A v tabulce dělají sedm bodů.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Což jsou tři zápasy, který se dají snadno svést na výpadek formy, zranění atd. Jak říkám, rozdíly jsou minimální, goal difference stejný, porážek máme dokonce méně, ale zato jsme měli v říjnu hluché období, plus do toho selhání v LM, to všechno hraje roli.

Reagovat
Counter

Ano. Jsou to oba skvělí manažeři, oba mají povedenou sezonu, jsou tam jen drobné rozdíly, ale jestli to Chelsea dotáhne do konce, tak prostě pro letošek Conte > Poche.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mezi kritéria patří jenom výsledky, pak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

A jaka kriteria pocitas ty?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

No nevím. Rádi bychom koupili Isca nebo Alexise, ale těžko říct, jestli by k nám šli a jestli bychom za ně dali takovej balík. Kdežto u vás je to očividně jen o tom, jestli je chcete nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prostředky hráli minulou sezónu na 10. pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protože se to Mourinhovi rozpadlo pod rukama. Ale rok předtím si nakoupil hráče na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche dneska odehrál 60 minut v 10 hráčích. Jen tak, pro srandu. Ale zase Conte se příští rok taky bude muset snažit víc, až bude muset začít rotovat.

Reagovat
Miguel19

Conte 90.

Reagovat
Whitemedia

A Conte dnes odehrál 90 minut v 10 hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa?

Reagovat
Whitemedia

Jop

Reagovat
Whitemedia

Od té doby, co se ozvala Čína, stojí za hovno, ale v posledních zápasech jde ještě dál, jeho výkony jsou fakt úplná šílenost..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne nie sú jeho výkony úplne šílenost. Akurát prestal dávať góly, ktoré zase dávajú iní hráči.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny no. Ale u hrotaka je to pomerne problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

Jednoznacne Klopp. Alespon dle nekterych.

Reagovat
Carrick

Kdybych si měl vybrat mezi těma dvěma, tak zaplatím Kloppovi, ať mi dohodí Pocheho.

Reagovat
Zaschrona

Tak mezi temahle dvema by snad Kloppa brali akorat fanousci Liverpoolu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

proto vypadl s Gentem

Reagovat
Miguel19

Uf, vzhledem k otočce Spurs kurva důležité body.

Vůbec jsem ve druhé půli nepochopil Matiče při bránění rohů a přímých kopů. Stones tam vyhrál 3 hlavy a k tomu ta tutovka na konci. U všech situacích ho bránil on

Každopádně ve druhé půli jsme už vůbec nepropadávali ve středu pole, Conte skvěle reagoval na první půli. I Pedro na RWB skvělá práce. Tím bychom se v létě mohli zaměřit jenom na LWB a on v klidu backup na RWB

Hazard měl mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Zouma zranění nebo nepochopitelné střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, jak po příchodu Matiče a přesunu Pedra na LWB vypadal náš obranný výkon, tak docela pochopitelné.

Reagovat
Snatus

Zouma mi první poločas z těch stoperů připadal nejlepší. Neuvěřitelně hořel Luiz. Navíc obranný výkon, kdyby nebyli City dřeváci, tak nám tam šoupli 2-3 goly.

Reagovat
Miguel19

Ale škoda, že tu změnu odsral Zouma, protože mi přišel velmi dobrý. Ale nedá se nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono další sezonu se bude hodně hodit, když to vypadá že mu conte začíná věřit.

Typuju že Aké ztratil půlku sezony a bude další sezonu muset hrát LWB

Reagovat
smazaný uživatel

S Bormusom sme ziskali 1 bod v sezone a to chceme skoncit 4. To hovori za vsetko...

Reagovat
smazaný uživatel

Bormus je skvělý tým

Reagovat
Mastný Chobot

čtjb, vy ste to dojebali? ani by som nevedel

Reagovat
nani92

Klopp je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries hrajou skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

6 - Pep Guardiola has suffered 6 league defeats as Man City boss this season, his highest tally in a single league season as a manager. Loss

Reagovat
Svatej

Zase o krok blíž !! Psychologicky strašně důležitá výhra, když si vzpomenu, jak automaticky všichni počítali s tím, že tohle proserem.

Tuhle sezonu si zápasy tak užívám a zároveň během nich tak trpim, že tomu ani sám nerozumim.

Hazard královskej. Hrozně mu vyhovuje, když proti němu týmy hrajou agresivně a rychle dostupujou, když může pak využít ten jejich pohyb k němu pro svůj odppich.

Costa je na tom strašně bídně, ale první polovinu sezony nás táhl zas hlavně on, tak mu to zatím jde ještě v pohodě trpět. Snad se dá zas dokupy

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda myslel od začátku, že dnes vyhrajeme. A u druhého poločasu jsem teda skoro usnul, jaká to byla nuda.

Reagovat
Svatej

Tak tohle ti těžce závidim, mě chytají tiky v oku i při soupeřových nahrávkách na půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak som bol celý zápas kľudný a veril som, že to môžeme otočiť. Po 80. minúte by som bol rád aj za remízu. Ale toto som nečakal. Janssen paráda. Aj keby sme dnes prehrali, nekritizoval by som. Hráči dali do toho všetko a bolo to vidieť. Išli až na dno svojich síl. Obom klubom išlo o veľa.

Swansea pripravila perfektnú taktiku a všetko im vychádzalo až do momentu, keď sa im zranil Naughton. Úplne sa im to potom rozsypalo. To divadlo od Fabianskeho som vôbec nepochopil.Ale klobuk dole pre oboma mužstvami dnes. Pre taketo zápasy mam PL najradšej.

A na koniec iba obligátny hate na Sissoka, ktorý dnes znovu dokázal, že Tottenhamu nemá čo ponúknuť.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska bych k našemu drahýmu kopytu přidal Daviese, to bylo fakt něco otřesnýho. Už jen to, že Naughton ho tam totálně koupal.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies bol na facku. Kolotoč zadarmo a nahrávky súperom na kopačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Do kdy je Rose mimo nevíme? S ním by to byla pohoda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Už měl být zpět, ale nějak se mu to protáhlo.

Reagovat
Zaschrona

Swansea kolaps ve stylu, jak kdyby je zas trenoval Martinez. A hezky Hull. I Bournemouth. A Wenger zas tu LM udela.

Reagovat
Busby babes

krasne vysledky... my jsme fakt banda nekopu. mohli jsme krasne byt po dnesku 4. (nebo asi teda o skore 5. a v derby si to o to 4. rozdat)... misto toho...

Reagovat
Zaschrona

Mohli jste byt i krasne 7.

Reagovat
Busby babes

ne.

Reagovat
Zaschrona

Nebyt vcera te penalty, tak by to tak bylo.

Reagovat
kiwwi

to je uzasna teoria

Reagovat
Zaschrona

Vcera jsi se nevytrestal dostatecne?

Reagovat
kiwwi

ako tebe na potvrdenie tejto tvojej retardovanej teorie staci, ze na to dalo zopar scouserov a podobnej havede bidgin ci jak to ty beries?

kazdopadne mam pocit, ze sa tu trestas prave ty v podlednom case, smutne ale je, ze stale zijes v alternativnej realite, kde mas podla seba pravdu

Reagovat
Zaschrona

Mne uplne staci, ze jsem se tomu vysmal jen ja. A budu klidne znova a znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus tohle aplikovat i sám na sebe.

Reagovat
Zaschrona

Nemam zajem.

Reagovat
Busby babes

nemuzu za to, ze jste Williamsovi nevysvetlili pravidla. A kdyby rozhodci nebyl slepej, tak jsme byli 5. no.

Reagovat
Zaschrona

A kdyby si Williams nehral na golmana, tak jste 7.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby si toho sudi nevsiml, tak je Williams chytrej.

Reagovat
smazaný uživatel

http://arsenalist.com/f/2016-17/arsenal-vs-west-ham/another-shocking-penalty-not-given.html

Celkově Atkinson další komediální výkon, pořád nechápu, že píská PL. To je takový lepší Kalousek na ostrovech, ten ovšem opravdu může za špatné výsledky.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nikikrew

nechapem o co mu islo ty vole. Mal to presne pred sebou a on roztiahne ruky, fakt komediant, nech uz ide radsej do dochodku

Reagovat
Liquid

Chelsea FC - Pride of London

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal i MU blízko LM, celkem sranda, kdyby to byl nakonec guardiola, který jak říkali ted nikdy neskončil mimo top 2 ted nedal ani LM

Reagovat
tomasinho

Couts se zranil nebo Kloppovi jeblo?

Reagovat
Coutinho10

něco malýho tam asi bylo, protože šel rovnou do šatny

Reagovat
Miguel19

Vidíš niflheime, ty ses bál, že nebudete 6.

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Jo a Niasse! Nechapu, jak zas mohl dat gol.

Reagovat
smazaný uživatel

drevak, ale goly umi

Reagovat
Busby babes

proste jste ho neumeli vyuzit.

Reagovat
Zaschrona

Nevadi, aspon si ho Hull za 10 koupi.

Reagovat
Nikikrew

Tak 2 polcas konecne velmi dobry z nasej strany .West Ham sme do nicoho nepustili, dnes teda Gabriel a hlavne Mustafi super vykony. Tak isto aj Xhaka, Mesut a Theo. Verim, ze sa chytime a povyhramave teraz tie lahsie zapasy.

Skoda Swans, takto si to uz Spuds postrazia, naopak potesil Liverpool, azda iba cez nich sa mozeme dostat na 4 miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

United v tabulce zase tam, kde patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp pěkný prokauč. Zápas pod kontrolou, jenže v 60. minutě vystřídá Coutinha za Matipa a začneme hrát pasivně na 5 obránců

Reagovat
smazaný uživatel

Nezranil se nahodou Coutinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som len posledných 10 minút City, ale Clichy s Navasom WTF?!

Reagovat
Arbiter

Docela mě dneska překvapil Dean - žádné kontroverzní rozhodnutí, nechával hru pěkně plynout Víc takových výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

A konečně nám někdo pískl penaltu za jasný zákrok

Reagovat
mikelinos

už jich pískli minimálně 4

Reagovat
Miguel19

Ale dalších jasných 10 ne

Reagovat
Whitemedia

Dnes jsem rozhodčího ve hře ani moc nepostřehl.. a tak to má být

Reagovat
blade115

Jen mohl začít dřív dávat žluté, na obou stranách by se tam některé zákroky našly. Ale jinak až překvapivě v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom jednou pískl faul na Pedra, když fauloval Pedro

Reagovat
Arbiter

myslíš toho Silvu? Podle opakovačky to právě byl Silva, kdo fauloval a bylo to posouzeno správně

Reagovat
Infernoqt

on je dobrej

Reagovat
Gunner14

Alexis a Ozil to tam dirigovali dneska, i Xhaka dobrej . A nevím jestli byl víc tragickej Carroll kterej hrál většinu času na křídle nebo slepej Atkinson hlavně ten 3 faul wtf

Reagovat
Counter

Carroll nemohl za to, že zbytek týmu se na něj směrem dopředu vykašlal. Snad jen Antonio za něco stál, a ten šel v poločase dolů...

Reagovat
papanegra

Obdivuju Kloppa, jak hraje s LC vysoko, nicméně má určité své chyby, které ho sráží..

Ty prokouče tam jsou. Je mi jasné, že nemáme široký kádr, ale měl šanci s tím něco udělat.

To,že se neužívá střídání je mi líto, Danny by tam měl dostat šanci a nějakej mladík dopředu, kterej by je aspoň napadal..

Máme nejlehčí los v boji o LM, ale paradoxně je to pro nás těžší, než kdyby jsme měli týmy z top6..

Reagovat
blade115

Nemůžu si pomoct, City si tou trenérskou výměnou pohoršili. Za Pellegriniho z nich šel daleko větší strach a hra měla daleko lepší systém, především teda funkční, který vyhovoval možnostem kádru.

Reagovat
Counter

Vždyť loni byli totálně k smíchu.

Reagovat
blade115

Myslel jsem spíš ty první sezóny, loni to bylo takový zvláštní, když už Pellegrini tak ve dvou třetinách sezóny věděl, že stejně končí...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
blade115

Žádný no tak, Guardiola tlačí na pilu, zkouší tam vytvořit něco, co evidentně moc nefunguje. Vždyť to praktikuje už 3/4 roku, ale pořád to neběží, jak má. Do budoucna se mu to třeba podaří za pomocí letních posil nějak slátat, aby to k něčemu vypadalo, ale aktuálně to je hrozně o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa zatiaľ bavia, a veľmi. Nie je to ono, lebo tí hráči na toto nie sú úplne zvyknutí, verím, že to bude lepšie.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

dvojity meter

Reagovat
blade115

Tak o tom se můžeme bavit v budoucnu, já to ostatně nevylučuju. V tuhle chvíli hraje něco, na co ten tým jednoduše nemá. Ale uvidíme za rok no, třeba utratí XXX mega, nakoupí si hafo hráčů a pak se tu z něj bude stříkat.

Reagovat
smazaný uživatel

v Bayernu měl čas i peníze, ale jeho away bilance v CHL je naprosto k smíchu a nebýt nadstandartně silného domácího prostředí, bylo by jeho angažmá považováno za velký fail...

Nicméně vynikající manažer to je a hra se příští rok nejspíš zlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ne

Reagovat
nani92

viem, že si nemôžeš pomôcť, ale asi by sa ti tá pomoc zišla

Reagovat
blade115

Reagovat
pantondavo

Mají teď občas opravdu parádní výkony, ale občas úplně selžou, je pravda, že v předchozích sezonách hrálo vyrovnanějc, jinak se jejich hra moc nezměnila, TOP to pořád není a ještě nějakou dobu nebude.

Aspoň, že koupili Brava a je se na co dívat

Reagovat
Infernoqt

Příští rok to nakopnou, on kdyby byl Gundogan a Kompany nonstop v pořádku a Fernandinho s Aguerem se nenechali hloupě vyloučit, bavíme se o City s více body. Za mě hrají nejatraktivnější fotbal na ostrovech. Podle mě je toto ještě taková uklidňující sezona, než tam nakoupí x hráčů, které potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Vidím to podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže zrovna třeba Gundogan a Kompany nikdy nebudou nonstop v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Na kdyby se ale samozřejmě nehraje, tohle si může kdokoliv říkat o spoustě hráčů, jenže na tyhle IP se prostě spoléhat nemůžeš. Nikde taky nevylučuju, že se to v budoucnu změní, mluvím o současném stavu. Jestli si nakoupí dalších X pokémonů, tak fajn. Ale to teda umí i Mourinho a je tu za to hejtovanej.

Pellegrini byl loni prej ve své nejslabší sezóně trapnej, ale ve výsledku skončí podobně jak letos Guardiola...

Reagovat
smazaný uživatel

až na semi v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jako by vás, troubů, už nebylo dost...

Reagovat
cubazi

Klopp to dal na Lucasa Leivu, unlucky

Reagovat
Coutinho10

už mě to fakt nebaví...pořád dokola zase promarněnej zápas proti průměrnýmu soupeři...hlavně, že doma porazíme z posledních zápasů Arsenal, Spurs, City a pak tohle

Reagovat
iamek

O bod bliz top 4 <3

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

Reagovat
Steven666

pre Chelsea sú tie zápasy po repre pauze najťažšie, hráči sú nesústredený a nič nevychádza. Dnes veľmi dôležitá výhra ale štve ma obrana, posledné zápasy je strašná.

Reagovat
pantondavo

Pořád lepší než to, co předvádí City.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak komický moment to "zranenie" Fabianskeho. Po kolízii s Janssenom tam mával jak na prvního mája, ošetrovanie niekoľko minút, slzy z očí, dokonca presvedčil aj fyzio, že je zranený. Nosítka na ihrisku, no ale stal sa zázrak. Fabiansky to rozchodil a po 4 minútach sa znova začalo hrať.

Podotýkam, že to bolo za stavu 1:0 pre labute. Ale fyzio sa nevzdali a poradili Clementovi, že potrebujú vystriedať brankára. Keď už bolo všetko nachystané na striedanie, Fabiansky rázne odmietol. Pár minútová hádka a nakoniec presvedčil aj trénera, že je všetko OK.

Reagovat
Gareth Bale 11

To jsem ještě neviděl, jak tam křičel na střídačku, že dolů nejde a tam už připravená tabule a náhradník. Ale tak možná měl jít dolů, to hráli ještě 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

... a tak tu trojku dostal on Karma.

Reagovat
smazaný uživatel

A aplaus domácích fans + pískání našich z tribun

Reagovat
smazaný uživatel

největší comeback dne - United na 6. místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Unitedback

Reagovat
Counter

Hull have 16 points out of a possible 18 at home under Marco Silva. Very impressive.

Moc, moc Silvovi přeju záchranu, dělá tam divy. I když si to ten klub (majitel) nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa zachránia, najlepšie na úkor West Hamu. Boro a Sunderland sú už asi jasný.

Reagovat
havrys99

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Současná trojka na spadnutí ideální téměř. Leda Swans by mohl teda vystřídat Palace (ideálně Watford).

Reagovat
mul

watford uz vazne veru nehrozi

Reagovat
salami

hrajou se Swansea a Hullem, to rozhodne, krom toho maj Liverpool, Spurs, MC, Everton a Leicester, podle mě docela těžkej los a formu buhvijakou nemaj, klidně se ještě namočit můžou, bylo by to super, spolu se Sunderlandem by chyběli nejmín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

neuvěřitelný

Reagovat
Infernoqt

To je něco jako my už.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

at to ukáže příští rok v jinym týmu, Hull je v soutěži zbytečnej

Reagovat
Mastný Chobot

kto by tomu veril po tom prestupáku ešte k tomu. Rozprávka jak Leicester

Reagovat
B3n

Reagovat
Usty

Kanté tonight - 0 tackles

Od repre pauzy šel dost dolů, snad se spraví...

Reagovat
icemike

To není nějaký statistický error? Jako že počítadlo umí jen do 99?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby MU skoncili 4. a vyhrali EL, slo by to CHL 5 tymu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Usty

museli by skončit mimo Top 4 a vyhrát EL, aby šlo 5 týmů.

Reagovat
nani92

Mourinho to pre PL dokáže

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Ne, ale náš mistr by šel rovnou do LM

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Shevchenko

Ne

Reagovat
Miguel19

Jak to?

Reagovat
Shevchenko

Vítěz EL musí mít z ligy zajištěný přímý postup do LM, aby mohl český mistr přímo do LM.

Reagovat
Miguel19

Aha, tak to díky za info. Já myslel, že stačí i ten 4. flek. Tak to je na hovno..

Reagovat
Hokaido

To je dobře.

Reagovat
Counter

Ne, šel by tam český mistr nebo tak někdo.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester vyhrá LM a skončí mimo top 4 + MU vyhrá EL a skončí mimo top 4, hneď tam máš na druhý rok 6 tímov z PL.

Reagovat
kiwwi

akurat ze to takto nefunguje...4. tim z PL by do LM nesiel v tomto pripade

Reagovat
smazaný uživatel

vedel som že tam bude dáky háčik

Reagovat
Busby babes

v takovem pirpade bych Arsenalu to 4. misto pral.

Reagovat
kiwwi

*Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire skvelý pas pri treťom góle Hullu. Výborne výkony podáva, mohli by sme ho z Hullu vykúpiť. Má dobrú rozhrávku na to, že je Angličan.

Reagovat
Counter

Ještě k tomu Newcastlu - https://twitter.com/richard_conway/status/849732384916480001

Rozhodčí udělali chybu, penalta se měla opakovat.

Reagovat
Miguel19

1 - This is the first time that Pep Guardiola has lost both home & away against the same opponent in a single league season as a boss.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná banda sympaťáků.

Reagovat
Whitemedia

to teda

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Teda...až tak by som to asi nenazval.

Reagovat
Counter

Souhlas, tohle skutečně není banda sympaťáků

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel jsem to ironicky

Reagovat
Lacko_Boh

takže ty tu všetky tie príspevky myslíš vážne ? Ale nie, robím si prču Janči.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Poletí Bilic? S tím, v jaké formě hrají ty tři kluby za WHU, by mohla ještě být celkem sranda.

Reagovat
C-M@ster

Klasickej Wengerův finiš v lize na top 4

Reagovat
C-M@ster

Jinak viděli jste novej Prison Break?

Reagovat
kvasha16

nie

Reagovat
Flamex

Ano, a velká spokojenost.

Reagovat
Milan.B

kde si to sledoval?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Já vyloženě zklamanej nejsem, ale některý věci mi přišly hrozně stupidní. A když jsem se dřív díval na Prison Break, až tak stupidně to na mě nepůsobilo, tak by mě zajímalo, jestli to je scénářem, nebo tím, že jsem o 8-12 let starší, než když jsem to sledoval dřív.

Reagovat
Coutinho10

ještě ne, ale až bude čas, tak hned mrknu

Reagovat
smazaný uživatel

Maurizio Pochettinooo, he is magician, you knooow,...Dnes je ale dobré ráno, to sa chodi do prace.

Reagovat
FUnk

Reagovat
FFA

My fakt tu TOP4 asi aj dame.

Tym padom asi Arsene ostava,

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Klopp a jeho výsledky za dva roky u Live = 0. Pořád ty stejný chyby. Tohle je fakt trenér na jednu sezonu ze 7 v totálně průměrný lize. Všichni z něj dělají boha, přitom jen blbě kecá a nepřevedl kromě tvrdohlavosti zhola nic. Na lm můžeme zapomenout a jestli se tam dostaneme, tak nás čeká totální fiasko. To co se s Livecem poslední roky děje, je opravdu neúnosný a Klopp nás z toho opravdu nevytrhne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

píšu si.

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

myslím že sis spletl sekce, chtěl si psát o Zbrojovce

Reagovat
fenixLFC

skor si splietol ustav

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Visca el barca

Já se teda nechci Pepka zastávat, ale viděl jsem City letos hodněkrát. A co je neuvěřitelně sráží, je řešení finálky. To co oni nedaj, je stálo x bodů.

Reagovat
13

Ale kdyť šance v lize zahazují jen United?

Reagovat
h8_sfatto

šanci na pohledný fotbal zahazují už dlouho, ale nemuseli jim pomáhat rozhodčí dřív

Reagovat
kiwwi

to nikto nikdy netvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

X bodu je stoji brankar a silene diry v obrane.

Reagovat
Setwo

musím sa priznať, že Liverpoolu už neverím na top4, viem že zostáva ešte vela zápasov, ale my proste postracame body s tými z druhej časti tabulky... či doma alebo vonku to je jedno

Reagovat
Free_player

Coutinho se zase zranil ?

Reagovat
13

No i při absenci Maného a Lallany to byl dopředu poměrně slušný zápas a dvě vstřelené branky nejsou takový problém. Ale zas a znovu nám to prohrály individuální selhání v defenzivní části hry. V létě dopředu přivádět jedno křídlo, ale jinak prosím ať se Klopp zaměří na přivedení kvality do brány, obrany a na DM. Dostáváme li tolik branek, tak prostě na úspěch nemáme nárok.

A k Ginimu, ten člověk to hraje jak já, asistence poměrně náhodná, protože se tam vůbec nepodíval a buď má teda extrémní periferní vidění nebo to zahrál na náhodu.

Reagovat
cristiano.K.

Golmana nepotřebujeme. Gini měl sice luck,ale udělal to správně.

Reagovat
13

Udělal, jen je otázka jak často mu tohle vyjde. U toho namazání taky zvedl hlavu až v momentě těsně před přihrávkou kdy už věděl, že to tam stejně pošle a ještě jí dal špatně.

A ke golmanovi - Zasch výše požaduje, aby byl Joel jen dvojka a přivést pořádnou jedničku a my budeme spokojení s Mignoletem? Že má teď dobré období neznamená, že je to golman hodný LFC.

Reagovat
vodka

třeba se Karius oklepe...

Reagovat
13

Třeba jo a třeba ne, ale jestli bude volný Hart, tak po něm musí Liverpool jít.

Reagovat
Maresma

To by sme si moc nepomohli teda.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak nekdo kdo si stezuje na Mignoleta s Kariusem muze chtit Harta. Vsak neni v nicem lepsi.

Reagovat
13

Oproti Kariusovi zkušenosti, oproti Mignoletovi velká sebedůvěra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma zkusenosti a sebeduveru, ale chyb dela stejne.

Joe Hart has committed 6 defensive errors this season, Josip Posavec (Palermo GK) is the only player in Europe's top 5 leagues to make more.

Reagovat
13

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Karius proti Sotonu nás podržel, očekávám, že po letní přípravě si vybojuje post jedničky. Mignolet od doby co chytá udělal max dvě chyby,což je v normě.

Reagovat
13

Na začátku sezony byl Karius krajně nejistý a Mignolet jen na chvíli přestal být Mimolet. Karius by ještě šanci dostat asi měl, Simon je časovaná bomba.

Z těch top týmů mají lepšího golmana United Chelsea Arsenal Spurs a jen City ne, ale ti to v létě budou 100% řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíte pořád dokola omílat jeden výkon proti Sotonu a dělat z toho závěry, ffs.

Reagovat
smazaný uživatel

Podrzel nas v obou zapasech.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto jste oba prohráli.

Reagovat
tomasinho

Ano, ale v prvním to mohlo být klidně 4:0 a nikdo by se nemohl divit. Kvalitní gólman to je, asi ne jen tak z prdele byl loni druhý nejlepší golman Bundesligy. Potřebuje si zvyknout, já jsem byl pro, aby byl posazen, ale taky podle mě už dávno nastal čas mu dát další šanci, Mignolet jistý taky není a Karius by si aspoň zvykal pomalu. Hlavně na centry, s tím měl největší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, dobře

Reagovat
cristiano.K.

ted už těch sedm kol Simon doklepe. Ono to dávání mu příležitost, kdy to nebylo potřeba nás stálo šest bodů,který nám budou na konci chybět.

Reagovat
tomasinho

Karius bude jednička, já mu pořád věřím, první rok v lize je těžký, je mladý, kvalitu má, už ji taky i ukázal.

Reagovat
cristiano.K.

Včera to Klopp prokaučoval, měli jsme fungující systém, nahrazením polozraněného Coutinha polozraněným Matipem (jinak nevím,proč nehrál od začátku) byla prostě kravina, od té doby jsme se zatáhli a čekali na gol, který světe div se přišel

Reagovat
13

Otázka je, jestli bychom se nezatáhli i bez toho střídání. Nicméně když už musel jít dolu Coutinho, tak ho měl nahradit někdo z mladíků. (Grujič, Woodburn) Třetího stopera tam poslat není na škodu, ale dělat to měl až na úplném konci zápasu a ne v 65. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tak ale sakra nejsme Mourinhův MU, doma bránit takovému soupeři by se nemělo, hlavně tím střídáním to dal jasně najevo a vymstilo se mu to. Jak píšeš měl tam jí Woodburn, přitom při zraněních Klopp říkal,že zase dostanou šanci jiní se ukázat.

Reagovat
13

No já sakra souhlasím jen s tím rozdílem, že třeba v nastavení kdy už úplně kašlou týmy na postupný útok a jen tam sypou dlouhé míče, tak tehdy by se Matipův příchod dal v pohoě chápat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Free_player

A jak to s Coutinhem vypadá ?

Reagovat
cristiano.K.

nevím, nemusí jít ani o zranění, měli hodně cestování a Coutinho nemá takovou fyzičku jako Firmino, takže i tohle mohlo hrát roli, každopádně při střídání šel hned do kabiny,což poukazuje spíš na zranění.

Reagovat
cristiano.K.

Jinak Swansea včera nasrala hned pět klubů

Reagovat
Miguel19

Ale minimálně dalších 5 potěšila

Reagovat
smazaný uživatel

@PhilKitro

First time in Premier League history that a team losing in the 88th minute goes on to win a game by two goals #Spursy (via @2010MisterChip)

@OptaJoe

53 - Since M.Pochettino was appointed as boss, Spurs have won 53 points from losing positions in the PL; 13 more than any other side. Battle

Reagovat
Svatej

Neni tam i nekde statistika o tom, z kolika zapasu se mu to podarilo ? By me celkem zajimalo

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově má Poche v lize 106 zápasů.

Reagovat
Svatej

Spis me zajimal pocet zapasu, kde prohravali a primo otocili, ale nechtelo se mi sjizdet kazdej jednotlivej zapas, kde ztratili nejaky body.. to je fuk

Reagovat
h8_sfatto

kde je článek o Mourkovi, jak si ztěžuje na rozhodčí ?

Reagovat
h8_sfatto

stěžuje,ztěžuje,vytěžuje Ibru, ale jedna velká tragédie od hvězd z United,když člověk srovná, že ten tým stál pomalu jako bílej balet a nedají s ním ani pohárové pozice v průměrné lize

Reagovat
Lifted

OT: Neví někdo proč PSG hraje s úplně jinejma dresama Coupe de France? (i sponzora tam mají jinýho)

http://s1.lprs1.fr/images/2017/04/05/6828774_paris_1000x625.jpg

Reagovat
icemike

někdy je to otázka sponzorských smluv, i Spurs měli loni nebo předloni na poháry jiného sponzora

Reagovat
Lifted

dík

Reagovat
smazaný uživatel

"He was the best player on the pitch, but he felt sick," said the German. "Hopefully he is not really ill. That didn't help the game."

"It was not because of the system that we drew, it was after a set piece, whichever system you play you have to defend this better."

Reagovat
13

Klopp o Coutsovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
iamek

Jsou s Josem proste srdicka. Nemuzu se dockat az si ho vypipla

Reagovat
Busby babes
Reagovat
iamek

Hecuje ho, aby z nej dostal to nejlepsi . Btw na nas v Bruselu se dostanu. Typek u ktereho jsem si pronajal byt, tak mi sehnal permici od kolegy z prace, ktery nejde. Sice 100 ecek, ale kdyz uz tam budu :).

Reagovat
Busby babes

to zavidim, ja koukal na stranky Anderlechtu ale nepochopil jsme moc jak je koupit.

Reagovat
iamek

Ja taky ne, protoze cely ten system, kdyz se regnes je v jejim jazyku a neni v anglictine. Tak jsem se na to vysral a napsal primo tomu typkovi. Prednostni pravo maji ti co maji permice a pak clenove fan clubu. Daval jsem i pozadavek pres fan club Manche, kde jsem clenem nejaky ten rok, ale i tak mi nevysel kredit. Tam se to bere, ze cim dyl si clenem, tim je vetsi sance. Jsem tam asi 4-5 rok, takze mam 4-5 kreditu. Typci predemnou jich maji i 24 .

Reagovat
Busby babes

jakeho fanklubu ses clenem?

Reagovat
iamek

Primo na webu manutd.com

Reagovat
Busby babes

jo takhle, mas membership. To mam taky. ale nikde jsem tam nenasel ty liskty na zapasy venku... ale je teda pravda, ze jsem to zas tolik nezkoumal.

Reagovat
iamek

Vzdycky musis dat pozadavek a pak proste cekat. A az se uzavre prodej, tak ti poslou email jak jsi dopadl :).

Reagovat
Busby babes

jo, to znam na domaci zapasy, ale venkovni tam nevidim v nabidce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose z nej udela nejlepsiho beka na svete

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosta tragedie, co Pep u City predvadi. Podle me nevydrzi do konce pristi sezony.

Reagovat
iamek

Aby neletel hned po tehle sezone pokud neda TOP 4.

Reagovat
vodka

to by mohl letět i mourinho, pokud nedá top 4

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla strasna blbost. Po dlouhy dobe se na tu hru hezky diva a to, ze hraci zahazuji vsechno mozny i nemozny to neovlivni.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

nekteri by s tebou nesouhlasili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

konečne rozumný fanda

Reagovat
FUnk

hezky diva

Reagovat
smazaný uživatel

Hra jako takova je paradni. Skoda, ze nepromenujou sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovlivní, ono zakončení je dost o tom jak si hráči věří, což je samozřejmě zodpovědnost od Moua

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky diva? Zlepseni oproti LVG a Moyesovi urcite, ale do hezke hry tomu jeste neco chybi. A tim nemyslim jen promenovani tutovek.

Reagovat
smazaný uživatel

United uz jsou konecne zpatky a zase dominují lize! Uz JENOM promenovat sance, ktere ostatní týmy nemají

Reagovat
tunkic

City hrajou hezčí fotbal a jsou nad ManU....rozdíl??

Reagovat
smazaný uživatel

City hrajou prisernej fotbal.

Reagovat
tunkic

a porad lepsi nez ManU

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

A este ti toto aj opalcuju. Deluded

Reagovat
Swarley

to přijde

Reagovat
iamek

Vyhraje EL

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže on je už 3. trenérem, kterému se nedaří tým zvednout, takže pouhá změna manažera se nejeví jako řešení...

Reagovat
Miguel19

Pokud nedá LM, tak by měl podle kiwwiho teorie letět..

Reagovat
Visca el barca

Tak je otázka co si přivede za hráče. Jesuse s Gundoganem měl celej rok pryč. Pak tam má jen Kevina, Kuna a Silvu. Plus mladej Sané. Zbytek týmu je o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak privedl si napriklad Stonese, nebo Brava..

Reagovat
Visca el barca

Stones bude dobrej, ale potřebuje k sobě Kompanyho. Pique se taky učil od Puyola. Bravo mu nevyšel, na druhou stranu kdo to čekal potom co předváděl v Barce. Další věc, pak je tu spousta průměráků co tam natahal Pelle. Já věřím, že tuhle sezonu bere od jistý chvíle jako seznamovací. Proto taky nejvíce změn v základu atd. Pokud shoří i za rok, tak má problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Kto ho nútil priviesť si gundogana? Tak ako píšeš, že kto mal čakať ako bude chytať bravo, tak to, že gundogan nie je nejaký držiak vedeli všetci ktorí ho sledovali v bvb

A to, že postavil na bekov fernandinha a navasa je len a len jeho problém, niečo ako keď vysunul lahma do zálohy a postavil rafinhu alebo keď postavil alabu na stopéra nech môže hrať jeho miláčik Bernat ktorého obľúbenou disciplínou bolo hodiť si loptu pred vlastným vápnom medzi troch hráčov súpera

Aké výsledky mal pep s tímami s top 6 túto sezónu v city?

Proste bublina splaskla..

Ten ze vypadli v 1/16 finále s monakom potom čo mali dvojgólový náskok je iba čerešnička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Visca el barca

Tak já se sem nepřišel hádat. Jen si myslím, že za rok to bude vypadat jinak. Bernat pod Carlem taky hraje ne? A nebo Alonso, který hrál jen díky pepkovi. Uznávám, že je blbost cpát fernandinha na pravého beka, na druhou stranu hra city má tvář. Což loni neměla. Ono to půjde, já mu věřím. Jen si ten tým musí poskládat dle sebe. Ono zranění co měl iklay je spíš smůla. Kun byl skleněnej a pod pepkem drží, protože je přísnej na životosprávu. Tak prostě věřil v to, že vydrží Ilkay. Já ty zápasy s top 6 viděl a je pravda, že mají dost málo bodů na to, jak se v těch zápasech prezentovali. Vysloveně je přejel na podzim jen tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool doma ich takisto herne prevýšil a to dosť výrazne.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhym zapase nas zase prejeli oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý zápas bol 1-1 kde sa hral obojstranne výborný zápas. Snáď nemyslíš ten?

Reagovat
smazaný uživatel

Správný pohled

Reagovat
Fairplay

Hra City má všechno jen ne tvář, Pep vůbec neumí reagovat na průběh zápasu, celé to stojí jen na tom, jestli tam De Bruyne/Silva/Aguero něco vymyslí, jenže to je prostě málo. Tohle mu mohlo procházet v Barce, kde měl na trávníku 11 nejlepších hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Bravo se chytí v příští sezoně,pokud dostane ještě šanci - faktor první sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost. Mourinho i Pep dalsi sezonu dostanou urcite.

Reagovat
Switchback

Tragédii bych to nenazýval, to už spíš United ... ale je fakt, že pokud nedá s takovým kádrem ani tu LM, tak to tragédie fakt bude

Reagovat
iamek

Reagovat
Switchback

? na to jakej máte kádr a kdo vás trénuje, to teda slabota je ...

Reagovat
smazaný uživatel

A u City ne?

Reagovat
Busby babes

Mourinho has promised Man United fans that they will be in a major European competition next year.

Even if he has to write the song himself.

Reagovat
Mastný Chobot

to, že vaši fanúšikovia predvčerom spievali "fuck off Mourinho", bol hoax?

Reagovat
Busby babes

nevim, nikde jsem to nevidel, takze tomu neverim.

Reagovat
nani92

samozrejme, my máme troška úroveň

Reagovat
vladis271

Kkt dalsi. Dneska odete bomby.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
Mastný Chobot

loluješ, jak keby som písal, že Herrera vyhral viac súbojov než Kanté, však sa normálne pýtam

Reagovat
fenixLFC

takze prechadzate na ,,next year"?

Reagovat
Busby babes

tys to asi uplne nepochopil, vid?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

history channel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nasadil De Geovy jesličky... gramatika

Reagovat
smazaný uživatel

Owny, Iacobe vy jste takoví ajťáci nebo programátoři, je normální, že se mě telefon, potažmo android ptá při pokusu o vstupu do zasílání zpráv na povolení aplikaci přístupu k fotkám, médiím a souborům v zařízení? Jako já vím, že jsem paranoidní, ale to ještě neznamená, že po mě nejdou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, dá se posílat mms, což potřebuje přístup k fotkám a mediím

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Ta appka na zprávy určitě umí pracovat i s MMS (možná to ještě někdo někdy použije...), tak potřebuje přístup k těm souborům.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, to me napadlo, ale rikam si proc se zas fotak pta na pristup k volani a sms...

Reagovat
vodka

to je to samé, já s tím androidem 6. sem taky hleděl, že při prvních spouštěních něco povolovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, myslel jsem si to, ale trochu mě navíc znervózňovalo, že jsem si ten telefon objednal přímo z Číny. tak jsem měl obavy, jestli mě nehodlá sledovat Čínská lidová komunistická strana

Reagovat
vodka

to možná bude i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale zas nemusím jim k tomu dávat vyloženě vědomý souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jinak teda dx.xom na pohodu, jak jsme se bavili. Order tracking fungoval a za 10 dní jsem měl telefon doma, tak jsem měl asi větší štěstí než ty a nebo se mezitím něco změnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

A nešlo ti to z nějakého evropského skladu? Taky nevím, jak dx funguje, jestli na principu ebay, nebo jestli je to klasický eshop.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden z údajů v tom sledování zásilky byl shipping via HongKong mail, tak jsem naznal, že to jde z čajny, ale zas tak jsem to nesledoval. Ale je to klidně možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je to ten Klavan a co dela v Liverpoolu? Kouknete na nej pred tim vyrovnavacim golem, vzdyt on byl uplne v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppův božskej tah jako plno dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané napríklad

Reagovat
smazaný uživatel

Komise už pokukovala po někom z Německa, když tu náhle přišel Klopp s revolučním nápadem: "Hele, hoši, co kdybychom radši koupili někoho ze Southamptonu?"

... nebo že by to bylo naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak uz to v LFC zrusili.

Reagovat
smazaný uživatel

Co budou dělat letos, když v Sottonu už není co brát?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tam je Van Dijk a primo na pozici, kde budeme chtit posilit.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Proč by nebylo? VVD by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážne? Tak drahého stopéra kupovať, ešte s jeho rýchlosťou a obratnosťou, by bol riadny risk... Ale ja očakávam, že 80 za Redmonda VVD by sme boli ochotní dať ...

Reagovat
Ondiis

Mě teda přijde, že VVD je na svoji výšku překvapivě dost rychlý.

Reagovat
13

Mně se líbí představa, že vedle Matipa hraje někdo silovej jako VVD no. Jestli JK vyhrabe něco v Německu, tak budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak se podivej jak dokazal ve vzajemnym zapase zablokovat Firmina, to mi neprijde jako znamka neobratnyho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl Mane a ne Firmino.

Reagovat
tomasinho

Bohužel hráč, který je o jedno až dvě místa výš, než by měl být, což zapříčinilo vyjebání Sakha. Příští rok bude rád za čtyřku, ideálně bude spíš pětka.

Reagovat
13

Reagovat
13

Co je vlastně s Gomézem?

Reagovat
smazaný uživatel

Copak minule leto nebyli prioritou stoperi? A nedopadlo to tak, ze odesli Skrtel, Sakho a Toure a prisel Matip a tenhle Klavan? To ho tezko Klopp privedl jako ctvrteho, pateho stopera, kdyz jich tolik ani nemate. A na tyhle pozice na tribune se hraci nekupuji. Jinymi slovy Klopp slapl vedle. To nebyli penize koupit krome Matipa jeste jednoho poradnyho stopera?

Reagovat
cristiano.K.

Klavan přicházel jako náhrada za Škrtela. 1. Matip 2-3 Lovren-Sakho 4. Klavan.

Nikdo nečekal,že si to Sakho svým chováním posere sám.

Reagovat
vladis271

Mal byt stvorka na cbto ale case sakho a konstatne zraneny matip alebo lovren z neho speavili defacto dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Me by zajimalo jestli tam vic nenavidi nas, vas nebo everton, ale rikam si, ze Poch+Mitchel+Toby+Vanyama je asi >cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

"I feel that he is back physically. He is focused. I know him quite well," said Wenger reflecting on Ozil's struggles that followed the 10-2 aggregate defeat by Bayern on March 7.

"He was hit hard by us going out in the Champions League - it took some time for him to recovery mentally. He has really been focused in training in last few weeks.

"We live in world of extremes. We are always praised too much when it goes well and too much [criticism] when it doesn't."

Reagovat
FUnk

Wilshere dostane novou smlouvu

Nový kontrakt by měl od Arsenalu dostat Jack Wilshere. Ten má s Gunners, odkud letos hostuje v Bournemouthu, kontrakt jen do konce příští sezóny, manažer Arséne Wenger s ním pak údajně počítá.

Takze Arsen zustane

Reagovat
Ondiis

Je jasný, že zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

za trenéra

Reagovat
FUnk

verime a verit budem

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Eurofotbal exkluzivně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JimWhite/status/849986930897018880

Lol, Lingard 4 letou smlouvu, coz ok, ale za 100K tydne? tady bude veselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

super sprava - s odchovancami sa co sa tyka platov vzdy jednalo jak s menejcennymi, toto je jasny odkaz pre nich, ze ked budu makat a budu trpezlivi, tak dostanu kralovsky plat a nemusia kvoli peniazom odchadzat

http://therepublikofmancunia.com/dont-treat-welbeck-like-wes-give-him-the-deal/

sice starsi clanok, ale pointa ostava

Reagovat
Busby babes

coz to mozna jo, ale ty vole 100K je ulet. okolo 80 by bylo adekvatni. Neni to hrac zakladu, ale sirsiho kadru. Na druhou stranu, kdyz ma Young 120... Nic, v zasade je mi to fuk, bohati jsme, mame na to, Jessemu to preju, je to odchovanec a ve Wembley mu to strili.

Reagovat
kiwwi

tak 100 je ulet na vysmech a 80 by bolo adekvatne? A neni to tak trochu jedno? To podavas jak keby to bolo 200 a 100

Reagovat
Busby babes

no ja tam ten rozdil vidim. mozna je to jen nejaka psychologicka hranice. Na druhou stranu chapu, ze hraci chteji svuj podil na tom, jak jsme bohatej klub. A druha vec je ten clanek co jsi daval. na tom neco je.

Holt ma dobreho agenta.

Reagovat
smazaný uživatel

20k týdně je mega za rok a 4 mega za dobu toho kontraktu. Schopnější kluby za to koupí Alliho, u mufanů se nemá cenu o tom bavit.

Reagovat
Busby babes

hele to ze jste jednou vyhrali v loterii a poridili levne Alliho neznamena nic moc. Taky jste klub, co podobnou castku plati Lamelovi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jste bohatí, ale ne všemocní. Když nastrkáte tyhle prachy hráčům jako Lingard, oslabíte se na přestupovém trhu. A to nemluvím o nějakém rozdílu 100k vs 80k, v normálním klubu by Lingard byl rád za 40k. A právě proto jste si tím taky zaplnili jedno místo na soupisce na příští 4 roky, protože z takovéhohle kontraktu vás nikdo jiný než Čína nevysvobodí. A vy chcete být v budoucnu lepší, než jste teď, ne? To taky znamená vyměňovat horší hráče za lepší, v čemž právě bude Lingardův kontrakt překážkou.

Reagovat
kiwwi

wau, konspiracie level zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley Young.

Reagovat
kiwwi

co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je ještě v United?

Reagovat
kiwwi

lebo je ceneny player pre manazerov...keby sme sa ho chceli zbavit uz davno by sme to urobili...minimalne toto leto bol onho velky zaujem, ale Mourinho ho nechcel predat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
kiwwi

super sme si pokecali

Reagovat
vodka

zrovna younga sis ale vybral fakt blbě, protože ho chválili všichni a postupně si svoje odehraje taky pod všema, co u nás byli a ještě k tomu nijak špatně. Prostě je to ukázkový profík, který dělá přesně to, co mu manažer řekne, takových hráčů se manažeři nezbavují... Zvlášť, když mu nevadí, když si měsíc nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

A navic je to sympatak, nedavno sem si poustel jeho best off v dresu AV a byl fakt paradni

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

aká konšpirácia, veď má pravdu. Jedine že by sa z Lingarda z ničoho nič stál nový Ronaldo. Rovnako ako Rashford, obrovský hype. Je ešte mladý, ale hrať si jednoducho nezaslúži.

Reagovat
kiwwi

tak dik ze si nam vysvetlil jak to v skutocnosti je

Reagovat
Busby babes

Rashford si nezaslouzi hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

No čo som ho videl hrať, tak si myslím, že v základe United nemá čo robiť. Ale možno vás preceňujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard je odkedy hype? A Marcus je, ale aj má byť prečo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford je vyhypovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to píšem. A zaslúžene.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sa má čo zlepšovať a na základ United to podľa mňa nie je.

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela toho taky dokázal podstatně víc

Reagovat
kiwwi

tak si to zhrnme:

Lamela: 119 zapasov, 19 golov, 0 vyhratych trofeji, cena 30m libier

Lingard: 70 zapasov, 11 golov, 2 vyhrate trofeje (obidva rozhodol on v finale), odchovanec

vyhodnotenie ownyho, Lamela si taky plat zasluzi, Lingard nie

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela v lize, když podepisoval kontrakt kolem 100k/w: 15+5

Lingard v lize, když podepisuje kontrakt kolem 100k/w: 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

A Lamela ho podpisoval v Spurs, zatiaľ čo Lingard v United. Taky veľký rozdiel.

Reagovat
kiwwi

tak toto je nieco nove ...v ABU svete sa tieto kriteria nejako specialne vyberaju

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, cele noci nespim, jak drzim palce cukotce, Arsenalu, ropny skvrne a Liverpoolu, proti tomu vasemu cirkusu . Jak se nekdo vysmeje United, je u tebe ABU, chudacku.

Jo, a vitej na planete Zemi. Kde se smlouvy ve fotbale podepisuji na zaklade nedavnych vykonu. U ofenzivnich hracu pomerne presne reprezentovanych pocty golu a asistenci z uplynule sezony.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, nehodlám se bavit s exotem, který srovnává hráče podle týmových úspěchů

Reagovat
Swarley

to je fakt, se pak nemáme o čem bavit...

Reagovat
kiwwi

vies ako...priemerak Giggs co sa zviezol s timom a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jste takhle vymletí všichni, tak ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

alebo takto posetria este dalsich 20 rokov a kupia si Soldada ze ano? Lingard je v klube od 7 rokov, naozaj niesom zastanca aby sme setrili prave na takych hracoch

a ako pises, su to peniaze o ktorych sa pri rozpocte United naozaj nema cenu bavit ci sa ti to uz zda smiesne alebo absurdne, je to proste tak

Reagovat
Swarley

sice má uj-bané oslavy, ale je náš

Reagovat
kiwwi

furt lepsie jak mlynske kolo za ktorym nasleduje kotul vpred

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano presne 20k tydne je mega za rok, coz je 30 milionu korun, za 4 roky, na ktere ta smlouva plati to je 120 milionu korun, to je naprosto dostacujici plat pro jakehokoliv sportovce, netreba nikoho preplacet.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne docela by me u nej zajimala ta struktura platu a bonusu. Teda me by to obecne zajimalo u celeho kadru, ale...

Reagovat
kiwwi

to by zaujimalo vela ludi, ale to su take veci ku ktorym sa takto pokope nikde nedostanes

Reagovat
Busby babes

thanks captain. to je mi jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, ty by si Manchester United obhajoval, aj keby kúpili Ali Diu za 500 miliónov libier.

Reagovat
kiwwi

v prvom rade sa ukludni a v druhom, skus si to aj precitat a popremyslat o pointe, nie len cim rychlejsie reagovat (najlepsie s nejakym nevtipnym vtipom)

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade je Lingard primerák, a v inom klube by nemal ani polovicu. V United by už dávno nebol, ak by sa nejednalo o odchovanca. To, že ho preplatíte netreba obhajovať tým, že si ich týmto dokážete udržať. A inak nereagujem rýchlo, tvoje komentáre si všímam často a ty sa za United biješ do krvi, bez nadsádzky.

Reagovat
kiwwi

tak bez nadsazky

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýkoliv jiný tým na světě by se mu na 100k vysmálo..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Si stěžuj. Co náš RLC s 60K

Reagovat
Busby babes

hned se mi tech 100K zda vic v poradku.

Reagovat
smazaný uživatel

RLC bude tahoun

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr. Ale jestli si to někdo může dovolit, tak United.

Reagovat
Grahf

im jebe už

Reagovat
Grahf

akože hrajú hovno a ešte dostanú pridané? Ja by som im to naopak skresal na polovicu, dokým nebudú prví.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hokaido

Nejzdravější platová politika

Reagovat
Swarley

aneb jak José nedává šance odchovancům

Reagovat
kiwwi

ono sa to vlastne obratilo aj tak proti nemu...sice mu dava sancu ale dal mu velky plat

Reagovat
Swarley

však jo, zase dostáváme rady, jak se starat o odchovance...klasika...široko daleko nikdo, ale radit, to je jiná...

Reagovat
M0rb1D4S

Jo dává jim velké šance. Ještěže díky němu u nás hraje Terry, jinak by mu asi nikdo jiný tu šanci nedal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

tyto platy jdou do budoucna očekávat, není to na výsměch.

Reagovat
Busby babes

niz uz jsem to zmirnil, nevysmivam se tomu. jen jsem ocekaval obdobne reakce jako tu jsou.

Reagovat
cristiano.K.

u vás to navíc mírní to,že Rooney a Ibra mají tak nechutný prachy, že on snad ani jít pod stovku nemůže. Druhá věc je,že vás nemůže nijak vydírat......neuslyšíte od něj, jestli mi tu stovku nedáte, tak půjdu jinam,kde dostanu víc, protože jinde mu víc nedaj.

Can má údajně u nás 35 k/ týdně a údajně mu nechceme dát 70 k, což je totálně na přes držku, jestli nám kvůli tomu uteče, taky bych mu stovku v klidu dal,když je to jeden z nejtalentovanějších hráčů na svém postu vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ale tak na druhou stranu. je v nejlepsim fotbalovem veku, hraje slusne, neni to zadnej hvezdnej hrac a nikdy nebude, ale velmi slusnej hrac sirsiho kadru, na ktereho je spoleh. Odchovanec. Reprezentant.

Obecne kluby maji podstatne vice penez nez driv, predstava, ze si hraci nereknou o svuj podil je naivni. a uvidime to vsude, ze platy porostou nahoru. A navic jsme bohati, takze ty platy u nas budou asi vzdycky vyssi nez jinde. Tohle vsechno byla vyhoda na strane Jesseho, kdyz o te smlouve jednal.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, to je nechutný alibismus

Reagovat
Busby babes

v cem?

Reagovat
smazaný uživatel

že to ty důvody vůbec neospravedlňují?

Reagovat
Busby babes

ne, ja popisoval, cim mohl Lingard argumentovat pri jednani. a to nejsou slabe veci. Na druhe strane zas muze byt prave to, ze nepodava hvezdne vykony. Ale taky si nerekl o 200K ze jo..

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, jeho hvězdné statistiky 1+2 v lize, neuvěřitelné 2 soutěžní starty za áčko reprezentace a jeho velké štěstí, že je odchovancem největšího, nejbohatšího, nejlepšího týmu světa mu dávají právo si říct aspoň o 300k

Reagovat
Busby babes

rekl bych, ze mas docela problem s porozumnenim psanemu textu...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to jenom ty máš problém s psaním rozumného textu

Reagovat
Busby babes

nebo cekas, ze kluiby budou brat porad vetsi a vetsi prachy za TV prava a podobne, ale hracum budou porad davat stejne platy? Vsak podobnou situaci ale o level vejs resi treba Arsenal. Kdyz si Alexis a Ozil rikaj o plat nekde v rozmezi 250-300K tydne.

Reagovat
Mastný Chobot

stovečka je taká bájna hranica. Keby to bolo 85-90k, tak nikto nič nenapíše.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky docela pravda, ale zase prostě tu hranici 100k opravdu můžou překročit jenom velmi dobří hráči nebo legendy, které jedou poslední roky v týmu.

Reagovat
kiwwi

> opravdu můžou

opravdu?

Reagovat
Busby babes

ve chvili, kdy ti nejlepsi berou 300K... no nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

ti nejlepší si to zaslouží, pokud táhnou celý tým jak fotbalově, tak marketingově. A to máš stejně jenom 5/6 hráčů na světě (brzy i s Edenem).

Reagovat
Busby babes

to bych rekl ze jich je vic. neber tu castku doslova 300K, ale proste 250+. A jasne, ti nejlepsi to berou z nejakeho duvodu. ale jen u nas jsou takovi hraci 3. Pogba, Wazza a Ibra. A hrac sirsiho kadru, co bere tretinu nejvyssiho platu. Nebude podobnej pomer ve vice klubech?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u těch top hráčích bych to prostě takhle nebral, ti jsou special, Messi může dostávat 600k a stejně to prostě pochopím.

U hráčů jako Lingard to musíš porovnat s jinýma a nenastavovat jiný trend. On je třeba hráč na podobné, ne-li horší, úrovni jako Shaqiri, který dostává 65k. Klidně by mohl dostat o 10 víc, protože je odchovanec a anglán, ale 100k je prostě příliš a klub tím dává najevo ostatním, že stovka týdně je ta dolní hranice pro ostatní mladé. Proto jsme u nás byli nasraní na Loftusův plat, když nehrál v lize ještě od začátku ale už bere 60k, to si pak o těch 60k může říct opravdu každý u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

70-80 max. pre takého hráča....

Reagovat
Busby babes

asi jo no, psal jsem to vejs, psychologicka hranice.

Reagovat
Nikikrew

max 70K.

Zeby ale nejako sa vyrazne presadzoval v United? Tazko pretazko, zatial docela hrac o nicom, nicim vynimocnym

Reagovat
kiwwi

nemusia byt vsetci hraci vynimocni aby boli platni

Reagovat
Nikikrew

Suhlas, nie je to urcite podmienka. Ale Lingaard teda podla mna zatial tie ocakavania nenaplna. Pravdou je ze ani moc casto nehrava ale ze by bol nejaky super talent, moc tomu neverim. To skor Martial sa mi od vaz pozdava ten lepsi a viac nebezpecnejsi.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jinde by měl do 50K a byl by rád. Klasický United. A ještě si to nějak okecat samozřejmě.

Reagovat
Teoretik

Myslím, že Mourinhovi praskne žilka. No já když ten plat slyším, tak k tomu taky nemám daleko

Reagovat
Busby babes

tak Mourinho mu to hlavne nabidl, ne?

Reagovat
B3n

Pochybuju, že tohle řeší. Spíš si myslím, že jen, víceméně, řekne, jestli s tím souhlasí, nebo třeba jeho pohled na věc. Ale že by vyjednával výše platů apod si nemyslím.

Reagovat
Busby babes

urcite s nim musi aspon ramcove probrat takove veci. by pak mohl dopadnout, ze s hrac na lavicku s platem 200K. To by udelalo zlo v kabine. Nerikam, ze jedna pak o detailech, ale treba nejakej strop nebo neco takoveho s nim urcite musi probrat.

Reagovat
B3n

Jo, určitě k tomu má svoje slovo, ale spíš asi z té fotbalové, týmové části věci, než z té finanční, to jsem chtěl říct.

Reagovat
Teoretik

Tak rozhodně žádná vyjednávání s agentem Lingarda nevede. On řekne, že tohoto hráče chce a o finanční stránku se mu postará Woodward, i když nějaká komunikace mezi Woodwardem-Mourinhem taky bude (viz jak píšete níž, třeba ten strop).

Každopádně jsem narážel na ty filozofické řeči, které José poslední dobou na tiskovkách vede, o tom, jak je svět zkaženej

Reagovat
vodka

50-70 by bylo ok...

Reagovat
Busby babes

tak uz se pise o tom, ze to je 75K tydne a nejake bonusy, ktere z toho muzou udelat 100. takze pohoda, ne?

Reagovat
vodka

j, už sem na to reagoval někde jinde, 75 + bonusy je ok. Navíc je fakt docela platný. Sice bych ho hned vyměnil za mladšího Parka, ale to asi nepůjde...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pingla

Tak se třeba všichni poserte, když na to máme, tak proč mu takto nezaplatit

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ondiis

Granit Xhaka was the only player in midweek Premier League action to make over 1️⃣0️⃣0️⃣ successful passes

Reagovat
smazaný uživatel

100 pre obnovu československa a znovuvytvoreniu zdraveho sebestačneho národa kde funguje polnohospodarstvo ,priemysel,futbal,hokej atd atd

Reagovat
Mastný Chobot

ááno roxorová revolúcia kokoti heheheee

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

stalin aproved

Reagovat
Busby babes

takove ceskoslovensko nikdy neexistovalo.

Reagovat
Zaschrona

za komancu fungovalo vsechno... nejak fungovalo

Reagovat
Hokaido

No jo, to by se vám líbilo.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Hokaido

Slovenský bizár už je rugulérně můj koníček ♥

Reagovat
Mastný Chobot

Rudo je nekonečná studnica

Reagovat
smazaný uživatel

Co je mrtve, nemuze nikdy zemrit...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Azazelo RD

Nevěřím ničemu, co krvácí dvacet pět let a neumře,

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomenulo výrok jedného klasika na našej fakulte, že: ,,Niektoré ženské prsia sú nesmrteľné, a viete prečo? Kde nič nie je, tam ani smrť neberie."

Reagovat
EXoRcIsT

pre znovuvytvorenie Rakusko-Uhorska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Velkomoravská říše byla fajn

Reagovat
vodka
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To by sme sa tu teraz inak mali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

1000. pre Lingarda

Reagovat
13

Já myslel, že ten už dostal dost.

Reagovat
niflheim

Tak opět opouštíme 6. místo http://replygif.net/i/246.gif

Reagovat
Swarley

škoda Štybara, kouuuusek

Reagovat
smazaný uživatel

A Sagan 2x defekt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele