Premier League - souhrn 30. kola

01.04.2017, 15:24, aktualizováno 02.04.2017, 18:53
Komentáře a souhrny
Chelsea překvapivě nestačila v londýnském derby na Crystal Palace. Tottenham uspěl na hřišti Burnley a upevnil si tak průběžnou druhou pozici. Man Utd se rozešel bez branek s West Bromem. Everton znovu nezvládl derby, Arsenal se rozešel smírně s Manchesterem City...

Arsenal FC - Manchester City 2:2

02.04.2017 17:00

Góly: 40. Theo Walcott, 53. Shkodran Mustafi - 5. Leroy Sané, 42. Sergio Agüero

Šlágr nedělního programu nakonec skončil nerozhodně, když na branky Saného a Agüera dokázali z tábora domácích odpovědět Walcott a Mustafi. Ztráta bodů je větší komplikací pro Arsenal, který čeká tuhý boj o umístění v první čtyřce.

Úvod hry měli pod kontrolou hosté z Manchesteru. Nejprve dal o sobě vědět Sterling, jehož průnik však včasným vyběhnutím zhatil Ospina. Obrana Gunners se však nepoučila a o pár minut později za to tvrdě zaplatila - pas De Bruyneho vyslal do samostatného nájezdu Saného, který brankáře domácích oběhl a pohodlně míč usměrnil do prázdné branky.

Záloha Arsenalu v úvodu prakticky neexistovala a po čtvrt hodině hry mohlo být ještě hůře, když se na hranici vápna objevil nikým nehlídaný De Bruyne, který svou přízemní střelu nasměroval do tyče. S následnou dorážkou Davida Silvy si pak Ospina poradil.

Postupem času se hra domácího celku lepšila - nejprve zahrozil střelou zpoza vápna Alexis, který však branku minul, ovšem těsně před naplněním 40. minuty bylo srovnáno. Centr Sancheze sice obrana hostů odvrátila, balón však okamžitě do ohně vrátil Mustafi a v mlýnici před brankou se nejlépe zorientoval Walcott, který přízemní střelou překonal Caballera.

Do kabin se však za nerozhodného stavu nešlo. Defenzivní práce domácího celku měla totiž k dokonalosti opravdu daleko. Nejprve po křídle unikl De Bruyneho, jehož střílený centr si na tyč vlastní branky srazil Koscielny. O pár chvil později pak zkazil jednoduchou přihrávku Özil, míče se zmocnil opět reprezentant Belgie, který svým pasem oslovil Agüera, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

Brzy po pauze se v dobré pozici ocitl právě střelec druhé branky hostujícího týmu, jenže svou hlavičku mezi tři tyče nasměrovat nedokázal. Z ničeho nic tak přišlo vyrovnání - rohový kop si ve vápně našel hlavu Mustafiho a mohlo se začít znovu.

Poslední půlhodina však kvalitní fotbal nepřinesla, oběma týmům jakoby došla šťáva, a ačkoliv hosté i nadále kontrolovali průběh střetnutí, do větších šancí se nedostávali. Paradoxně tu největší příležitost tak měl Özil, kterého do šance poslal hrůzostrašný odkop Otamendiho. Německý reprezentant však Caballera překonat nedokázal. Mezi oběma týmy tak i nadále zůstává sedmibodový rozestup.

Více informací k zápasu

Swansea City - Middlesbrough FC 0:0

02.04.2017 14:30

Góly: -

Důležitý souboj o záchranu dopadl nakonec smírně. Ačkoli Swansea byla na hřišti určitě aktivnějším týmem, své šance proměnit nedokázala, a i nadále v tabulce okupuje vachrlatou sedmnáctou pozici. Middlesbrough povětšinou tahalo za kratší konec, především směrem dopředu opět potvrdilo, že v téhle oblasti má rozhodně na čem pracovat.

The Swans před vlastními fanoušky vyhráli už třikrát v řadě a nemínili svou dobrou sérii přerušovat proti soupeři, který je předposlední a navíc během posledních pěti ligových utkání vsítil jen jednu branku. Byli daleko více na míči, měli k dispozici více standardek, ale kýženého úspěchu se i díky dobrému výkonu hostujícího brankáře Víctora Valdése nedočkali.

V prvním dějství si šance tvořili prakticky jen svěřenci manažera Paula Clementa. Do jakési první větší se propracoval Martin Olsson, který po pasu od Carrolla vyzkoušel svou pravačku, jeho technický pokus ovšem skončil hodně vedle brány. O něco lépe střelecky si vedl Ayew, jenže Víctor Valdés vytasil fantastický reflexivní zákrok.

Ve 24. minutě si španělský muž v rukavicích vybral jednu z mála slabších chvilek, úplně dobře si totiž nepočínal proti centru ze standardky od Sigurdssona, každopádně míč nakonec zkrotit dokázal. Asi nejvíce tak zhruba deset minut před obrátkou zahrozil Carroll, jehož výstavní dělovka z voleje minula bránu jen o malinký kousek.

V podstatě až ve druhém poločase do nějakých příležitostí propracovali také hosté. Poté, co Sigurdsson výrazněji nepřekvapil se svým zakončením Víctora Valdése, se naopak na druhé straně snažil prosadit Adama Traoré, jeho pokus ale doletěl vedle vzdálenější tyčky. A pak Álvaro Negredo nevyzrál z blízkosti na gólmana Fabiaňského.

I poslední třetina tohoto střetnutí spíše patřila Swansea. V 64. minutě Carroll předal balón Sigurdssonovi, ten vypálil ze střední vzdálenosti a tlačil svůj pokus pod břevno, výtečně si však zase vedl Víctor Valdés. Čtvrthodinku před koncem se po centru Narsingha snažil hlavou skórovat stoper Mawson, avšak mířil pouze mimo.

Hodně se v závěrečné desetiminutovce musel sudí Madley vměšovat do hry, na hřišti panovala velká nervozita, a rezultovalo z ní několik přímých volných kopů pro domácí. Jednu takovou zahrával Sigurdsson, jeho tečovaná střela však skončila nakonec v zámezí. V závěru mohlo udeřit také Boro, avšak hlavička Gestedeho nebyla přesná.

Více informací k zápasu

Southampton FC - AFC Bournemouth 0:0

01.04.2017 18:30

Góly: -

Zatímco městská setkání v Liverpoolu a Londýně nabídla nadprůměrnou fotbalovou podívanou a především dost branek, na jihu Anglie to v lokálním derby taková sláva nebyla. Southampton ani Bournemouth nemají příliš motivaci, uprostřed tabulky to vypadá klidně, a tak se soupeři rozešli smírně. I díky kuriózně neproměněné penaltě Harryho Artera.

Večerní duel nebyl nudný, to rozhodně ne. Dominovali v něm ale brankáři, především Artur Boruc, který už po čtvrthodině hry vytahoval první slušný zákrok proti ráně Jaye Rodrigueze. Za dalších patnáct minut Surman už už překonal na druhé straně Forstera, ale po skrumáži ve vápně dokázal na čáře zasáhnout Steven Davis a nebezpečí uhasit.

Pak už byli výrazně nebezpečnější domácí, ale opět, žádné gólové vyústění. Tadić svou ranou olízl tyčku, no a útočník Jay Rodriguez nastoupivší při zranění italského kanonýra Gabbiadiniho znovu ztroskotal na Borucovi. Ze vzduchu se do míče opřel libově, ale ránu pod břevno slupnul polský gólman skvělým zákrokem.

Po změně stran se otočil i obraz hry, protože najednou byl nebezpečnější Bournemouth. A to dost výrazně. Po přelomu první hodiny měl asi největší šanci utkání (ze hry) Benik Afobe, který těžil ze skvělé práce Joshuy Kinga a ocitl se sám před Forsterem. Ve stoprocentní příležitosti ale selhal a míč poslal vedle pravé tyče.

Tu o dalších deset minut později orazítkoval Adam Smith, a jelikož Pugh selhal při zpracování odraženého míče, Fraser mu v jasné pozici stihl míč sebrat. A pak už to přišlo. Čtvrt hodiny před koncem Bertrand stáhl ve vápně Frasera a kopala se penalta. Arter si ale druhou nohou omylem míč posunul a následně vypálil míč do vesmíru. Paradoxně tak zopakoval incident svého jmenovce Kanea, jenž na stejném stadionu selhal při exekuci penalty velmi podobně.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Tottenham Hotspur 0:2

01.04.2017 16:00

Góly: 66. Eric Dier, 77. Heung-min Son

Zatímco Chelsea na apríla své fanoušky řádně poškádlila, Tottenham pokračuje na vítězné vlně. Čtvrtý zápas v řadě bez ztráty kytičky staví svěřence Mauricia Pochettina do role hlavního - a dost možná i jediného - konkurenta v boji o titul, aktuálně ztrácí sedm bodů. Na hřišti houževnatého Burnley o tom rozhodli Eric Dier a Son Hueng-min.

V prvním poločase se odehrál scénář jako vystřižený z typického domácího zápasu letošních Clarets. O zajímavé ofenzivní situace byla nouze, zatímco jedinou obrovitánskou šanci hvězda hostí spálila. Eriksen se prosmýkl do vápna kolem Meeho a z úhlu prověřil Heatona. Před Dele Allim díky tomu zívala poloodkrytá branka, jenže mladičký Angličal napálil odražený míč vysoko nad.

Lepší už to bylo po změně stran, kdy se Tottenham aktivněji chopil otěží utkání - a hlavně Burnley začalo dělat chyby. Krátce po obrátce nechali domácí volnější levou stranu, a tak se Ben Davies po narážečce s Janssenem dostal do veliké příležitosti. Tom Heaton ale pumelici z ostrého úhlu znovu dokázal vyrazit.

Hostům musel vypomoct až chybující Hendrick, který sklepl Eriksenův roh přímo na nohu Dierovi. Ten se dlouho nerozpakoval, napálil míč pod břevno a Tottenham vedl. Čtvrt hodiny před koncem pak Eriksen vybojoval míč na Bartonovi, a poslal jej Allimu do vápna. Jeho střílený centr pak na zadní tyči zasunul do sítě Son Hueng-min.

Tehdy už bylo jisté, že se Pochettinovi svěřenci posunou o něco blíž první příčce, a tak je nemusí trápit další zmařené šance. Sissoko v dobré pozici urval balón na tribunu, Alli pak po Sissokově centru mířil těně vedle. A Dele Alli neuspěl ani vzápětí, kdy se šikovně dostal až do situace, kdy stál sám před Heatonem. Zbrkle totiž mičudu poslal mimo tři tyče.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace 1:2

01.04.2017 16:00

Góly: 5. Cesc Fàbregas - 9. Wilfried Zaha, 11. Christian Benteke

Ne, tohle není apríl. Chelsea po dvanácti ligových výhrách na Stamford Bridge poprvé ztratila, a to hned maximálně. Tříminutový "blackout" modré defenzivy potrestalo Crystal Palace hned dvakrát, načež Sakho s Hennesseym zabetonovali svoji branku. Conteho svěřenci byli v ofenzivě kreativní i dostatečně přímočaří, dnes se však fotbalový bůh obrátil proti nim. Eagles naopak pokračují v šokující jízdě, vyhráli už čtvrtý zápas v řadě a vzdalují se sestupovým pozicím.

Přitom to pro suverénního lídra ligy vypadalo hned od prvních minut tak idylicky. Tři zápasy v řadě Crystal Palace dokázal udržet čisté konto, ale na Stamford Bridge se obrana Eagles před Chelsea chránila jenom čtyři minuty. Fábregasův přesný dlouhý míč si převzal u vápna Hazard, pohrál si s Wardem a narýsoval časovanou přihrávku do malého vápna. Na té si pak Španěl smlsnul a za pomoci tyčky otevřel skóre.

Jenže pak se stalo něco, na co jsme u Chelsea dlouhé měsíce nebyli zvyklí. Blues na moment absolutně ztratili koncentraci, což byl dokonalý spouštěč pro v excelentní formě hrajícího Wilfrieda Zahu. Ten nejprve za "přísného dohledu" hned čtveřice soupeřů z otočky vyrovnal, aby pak při bleskovém protiútoku sekundoval Christianovi Bentekemu. Ten si pro změnu nedělal žádné starosti s Luizem a vzápětí cizelérským obloučkem opařil domácí fanoušky definitivně.

Výtečný zápas odchytal Wayne Hennessey, jenž v prvním dějství polapil hned sedm střel Chelsea. Po čtvrt hodině hry mu ale musel pomoct Townsend, opakovaný záběr pak ukázal, že za hranicí pravidel. Pedrovu ránu totiž vyrazil rukou a Craig Pawson měl nařídit penaltu a vytáhnout červenou kartu. Sudí nicméně potvrdil sestupnou tendenci kvality rozhodčích v Premier League, když poměrně přehlednou situaci nezvládl.

Chelsea se tak pod taktovou výtečného dua Hazard - Fábregas neustále hnala dopředu, jenže i přes velmi dobrý výkon se ne a ne dočkat branky. Největší šanci měl po další úžasné spolupráci výše zmíněné dvojice Diego Costa, jehož Hennessey instinktivně vychytal. Postupně si pak poradil i s přímými kopy Alonsa s Luizem, střelami Hazarda a Matiće nebo hlavičkami srbského záložníka a brazilského stopera.

Po změně stran už Hazard s Fábregasem tolik nedominovali, Chelsea začala být nervózní, čemuž Eagles pomáhali skvěle takticky zvládnutým výkonem, k němuž patřilo i kouskování hry a lehké zdržování. Hra proto nebyla tak plynulá a její obraz se změnil. Přesto se hosté měli co otáčet, Hennessey dobře zblokoval skluzujícího Costu. O dvě minuty později pak stejnému forvardovi společnými silami sebrali gól blokující Dann a Sakho.

Crystal Palace bylo nebezpečné jen sporadicky, ale když, stálo to za to. Po hodině hry vedl bleskový protiútok dnes taktéž brilantní Wilfried Zaha, jenž si narazil s Bentekem a Courtois musel vytáhnout excelentní zákrok. Jeho kolegové v ofenzivě ovšem tak úspěšní nebyli, a to ani když se Hazard zase proháčkoval k lajně a centrem oslovil Costu. Španělský reprezentant totiž sice výjimečně přetlačil Sakha, ale hlavou zamířil těsně vedle.

V závěru se Mamadou Sakho a spol. vypjali k heroickému výkonu, odpalovali míč za míčem, ve vzduchu byli nepřekonatelní, a když už se pět minut před koncem dostal ke střele Fábregas, byl Hennessey na bližší tyči připraven. Nepomohlo ani dlouhatánské desetiminutové nastavení, náskok Chelsea na čele tabulky se tak nečekaně ztenčil na sedm bodů. Tottenham totiž uspěl na hřišti Burnley.

Více informací k zápasu

Hull City - West Ham United 2:1

01.04.2017 16:00

Góly: 53. Andrew Robertson, 85. Andrea Ranocchia - 18. Andrew Carroll

Marco Silva je pro Hull učiněnou spásou. Mladý portugalský manažer přinesl do chátrajícího týmu svěžího ducha a především funkční systém, s nímž teď může regulérně pomýšlet na záchranu v Premier League. Zatímco při jeho příchodu byli Tigers poslední, po vítězství 2:1 nad West Hamem ztrácí z osmnácté příčky na nesestupové pozice jeden jediný bod.

Bez Silvy by Hull jen těžko v posledních dvou měsících uvažoval o udržení prvoligového statusu. Z prvních dvaceti utkání, kdy týmu vládl Mike Phelan, vybojovali Tigers tři vítězství a získali celkem 13 bodů. Devětatřicetiletý Portugalec během polovičního počtu zápasů nasbíral o jedno vítězství i bod víc. Solidní progres.

Pod Silvovým vedením vypadá jako fotbalista dokonce i Oumar Niassé. Hull už v úvodu zápasu s West Hamem vysoko napadal, bojoval a obíral soupeře o míče i u jejich vápna. Jenže zpočátku byli Kladiváři nebezpečnější - hned první nadějnější centr bývalého Feghouliho vyústil v gólovou šanci. Robert Snodgrass se i díky zaváhání obrany zjevil sám před bránou, ale zakončil zbrkle hlavou, což Jakupovićovi usnadnilo práci.

Defenziva Tigers nebyla v první půli perfektní a za chvíli ji stihl i trest. Davies podskočil Cresswellův centr a Andy Carroll si ve vápně poradil s lehkostí kanonýra. Balón si nikým neatakovaný zpracoval na prsa a podél gólmana pohodlně otevřel skóre. Do pauzy se osmělil i Manuel Lanzini, jehož střela ze střední vzdálenosti protáhla Jakupoviće.

Po změně stran už hru diktovali domácí. Silva poslal na trávník Kamila Grosickiho, jenž hned po osmi minutách asistoval u vyrovnávací branky. Šikovný Marković prošel s míčem až k vápnu, kde jej předal právě polskému křídelníkovi - ten si všiml naprosto ukázkového náběhu Andrewa Robertsona, posunul mu míč a jen sledoval, jak míč po krásné ose končí až v síti.

Krátce nato měl rozhodnutí na noze N’Diaye, jenže ve velmi dobré pozici opřel míč pouze do tyče. A tak si fanoušci na KC Stadium museli na rozhodnutí počkat až do závěrečných minut. Grosicki tentokrát rozehrál rohový kop, na balón si u přední tyče počíhal Andrea Ranocchia, jenž si tak kromě prvního slunečného dne v Hullu užil i premiérový - a co víc, vítězný - gól.

Více informací k zápasu

Leicester City - Stoke City 2:0

01.04.2017 16:00

Góly: 25. Wilfred Ndidi, 47. Jamie Vardy

King Power Stadium může opět jásat. S herní renesancí obhájce titulu nezamávala ani reprezentační přestávka a Stoke City si tak z Leicesteru odváží zaslouženou prohru 2:0. O čtvrté prvenství Foxes za sebou se postarali Wilfred Ndidi s Jamiem Vardym a manažer Craig Shakespeare je vůbec prvním anglickým koučem, jemuž se tento kousek v novodobé Premier League podařil.

Zosobněním návratu Foxes k dravému pojetí hry byl především Demarai Gray, který obraně Stoke nedával přímočarými průniky ani na chvíli spočinout. Když mladého křídelníka Leicesteru zastavil pouze za cenu žluté karty Ryan Shawcross, dostal se z následného přímého kopu do první gólové příležitosti Jamie Vardy. Anglický forvard však ve zmatku v pokutovém území nedokázal špičkou kopačky usměrnit míč mezi tři tyče.

Přesto netrvalo dlouho a Leicester šel do vedení. Z první přesné střely na bránu se totiž prosadil Wilfred Ndidi, který se v pětadvacáté minutě odhodlal k ráně zdálky a tvrdou dělovkou do horního růžku na přední tyč nedal brankáři Grantovi šanci zasáhnout. Úvodní gól utkání prospěl, neboť Stoke zvýšilo útočné obrátky, zatímco domácí neupustili od podnikání rychlých protiútoků při každé příležitosti. Na obou stranách se tak dostali do hry brankáři, když pokus Berahina zvládl bezpečně lapit Kasper Schmeichel a proti Mahrezově střele zpoza šestnáctky se zase zaskvěl Grant. Do kabin se tak o přestávce odcházelo za těsného vedení Leicesteru.

Hned po změně stran už ale stav 1:0 neplatil. Centr Dannyho Simpsona totiž nachytal Glena Johnsona na švestkách, čehož beze zbytku využil Jamie Vardy, krajního beka Stoke předskočil a parádní ranou z voleje propálil bezmocného Granta. Obraz hry zůstával i nadále stejný - veškeré snahy hostí se míjely s přesným zakončením, zatímco Foxes i s dvoubrankovým náskokem neztráceli chuť útočit a nebýt několika efektních zákroků Granta proti střelám Mahreze, také by se jim to povedlo.

Když už se Marku Arnautovićovi přece jen povedlo dvacet minut před koncem snížit, zamezil mu v gólové radosti zdvižený praporek čárového rozhodčího. Místo závěrečného dramatu tak pouze zůstávalo otázkou, zda ještě Leicester zvítězí vyšším rozdílem. To se sice Mahrezovi s Grayem nepovedlo, ovšem Foxes to vůbec mrzet nemusí. Vítězná šňůra manažera Craiga Shakespeara pokračuje i nadále a nedávné obavy z šokujícího sestupu obhájce titulu se po čtvrtém triumfu zdají být zdárně zažehnány...

Více informací k zápasu

Manchester United - West Bromwich Albion 0:0

01.04.2017 16:00

Góly: -

Příležitost přiblížit se místu v elitní čtveřici, jež zaručuje účast v Lize mistrů pro příští ročník měli v sobotu odpoledne fotbalisté Manchesteru United. K tomu však doma na Old Trafford podařili porazit West Bromwich, jenž se drží v poklidném středu tabulky.

Byť mělo utkání jasného favorita v podobě domácího celku, první poločas příliš jednoznačný výkon United nepřinesl. Rudí ďáblové si nevypracovali žádnou vyloženou šanci a to samé šlo říci i o svěřencích Tonyho Pulise. Diváci v Divadle snů tak během prvních čtyřiceti pěti minut neviděli příliš zajímavý fotbal a na poločasovou přestávku se šlo bez jediného vstřeleného gólu.

Do druhého poločasu vstoupili přece jen lépe svěřenci Joseho Mourinha. Zhruba po deseti minutách hry v druhé půli mohl dostat domácí do vedení Maroune Fellaini, střela z dálky v podání belgického středopolaře se však příliš neujala a mezi třemi tyčemi Bena Fostera neskončila.

V sedmdesáté prvé minutě mohli jít hráči Manchesteru do vedení, když to z dálky velmi zajímavě zkoušel Marcus Rashford. Se střelou mladého forvarda United si však Foster poradil, když vytáhl ze svého repertoáru báječný zákrok a vyrazil míč na rohový kop.

Zhruba čtyři minuty před koncem základní hrací doby mohl naopak jít do vedení hostující celek. Utkání mohl ve prospěch West Bromwiche paradoxně rozhodnout bývalý hráč ManU Darren Fletcher, jemuž přímo do šance balon namazal nesmyslnou rozehrávkou de Gea. Gól však z této situace nepadl a na tom se nic nezměnilo ani v dalších minutách - WBA tak veze z Old Trafford bod za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Watford FC - Sunderland AFC 1:0

01.04.2017 16:00

Góly: 59. Miguel Britos

Souboj dvou týmů zapojených do napínavého boje o záchranu nabídl v sobotu odpoledne stadion ve Watfordu. Zatímco domácím patřila před víkendem čtrnáctá příčka se čtyřbodovým náskokem na osmnáctý Hull, jenž by v tuto chvíli anglickou nejvyšší soutěž opustil a zamířil minimálně na jeden ročník do Championship, Černé kočky ze Sunderlandu jsou s pouhými dvaceti body beznadějně poslední a na záchranu jim chybělo propastných sedm bodů. Pokud by se tedy chtěli případné záchraně alespoň trochu přiblížit, tři body z Watfordu se jevily jako naprostá povinnost.

V deváté minutě mohli jít hosté do vedení po nedorozumění v defenzivě Watfordu. Po centru Adnana Januzaje pouštěl Kaboul míč Gomesovi, gólman Watfordu s tím ale nepočítal a měl nakonec co dělat, aby míč vytáhl alespoň na rohový kop. Banálně vypadající situace tak nakonec zavánělo velkou příležitostí hostů.

O dvě minuty později to zkoušel po zajímavé individuální akci v šestnáctce Sunderlandu Capoue, s jeho střelou si však Pickford v brance hostí poradil a míč vyrazil.

Na první branku si nakonec diváci ve Watfordu museli počkat až do druhého poločasu. V padesáté deváté minutě se k hlavičce dostal Okaka, jehož pokus sice ještě bránící Oviedo srazil na břevno, míč se pak ale od Cathcarta dostal k Miguelu Britosovi, jenž přeskočil Rodwella a poslal míč za Pickforda.

Watford své vedení udržel až do konce základní hrací doby a slaví důležité tři body, naopak Sunderland se čím dál více blíží sestupu o ligu níže.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 3:1

01.04.2017 13:30

Góly: 8. Sadio Mané, 31. Philippe Coutinho, 60. Divock Origi - 28. Matthew Pennington

Liverpool je stále červený. Už čtrnáct soutěžních zápasů Everton nedokázal svého městského rivala porazit, rovnou polovinu přitom prohrál. Dnes naprosto zaslouženě podlehl na Anfield Road 3:1, o což se postarali postupně Mané, Coutinho a Origi. Toffees dnes kromě gólu mladíka Penningtona zaujal především tvrdými a nebezpečnými zákroky. Zatímco Liverpool poskočil dokonce na třetí místo, Everton boj o Ligu mistrů vzdává...

Reds vyšel už začátek zápasu, skóre otevřel po pouhých sedmi minutách hry a parádní akci Sadia Maného. Senegalec si narazil s Firminem, obtočil se kolem Daviese, Williamse a nakonec mezi nohama nedůrazného Penningtona zakončil na protější tyč. O deset minut později mohl Jürgen Klopp vehementně slavit znovu, ale Coutinhovu tvrdou ránu nakonec společnými silami Robles a Jagielka za čáru nepustili.

Nejzajímavější byl zápas okolo třicáté minuty, kdy během čtyř minut padl gól na obou stranách. Everton se dostal do zápasu po rohovém kopu. Jagielka jej prodloužil do ohně, míč se ze spleti nohou Williamse a Lovrena odrazil k Matthewovi Penningtonovi a ten jej uklidil do branky. Dvaadvacetiletý stoper tím stylově oslavil svůj první start v sezóně.

Jenže záhy opět trošku zaspal při bránění a dovolil Liverpoolu návrat do vedení. Coutinho převzal míč od Lucase a zahájil svou geniální akci. Hravě a hladce se zbavil Gueyeho, starosti si nedělal právě ani s Penningtonem a svůj neuvěřitelně hbitý průnik zakončil technickou střelou k tyči. Fantasie.

Z hlediska předvedené hry to byl navíc zcela zasloužený moment, Everton si totiž kromě zmíněného gólu ze standardky nic nevytvořil a Mignolet v brance Liverpoolu mohl v klidu oddychovat. Toffees navíc mohli do druhého dějství nastupovat klidně v devíti hráčích - Williams měl štěstí, že mizerný rozhodčí Taylor neviděl jeho šlápnutí na záda Cana, no a Barkley měl zmizet pod sprchy stoprocentně, zákroky na Cana a především Lovrena byly podlé a nebezpečné.

Výsledek zápasu to však naštěstí neovlivnilo. Everton sice po změně stran konečně začal kousat, ale Mignolet se proti Williamsovi ani Barkleymu nemusel příliš namáhat. Další akci pak přerušil dobrým skluzem Milner. A právě levý bek Liverpoolu po hodině hry obranným zákrokem založil akci, jíž znovu vyšperkovala hvězda zápasu Philippe Coutinho. Další parádní průnik Brazilec korunoval přihrávkou Divockovi Origimu, který jedním z prvních doteků v zápase tvrdě vypálil a vykulený Robles se ani neráčil zakročit - 3:1.

Ten moment jako by zápas prakticky ukončil. Everton neměl hnací sílu zvrátit dvoubrankovou ztrátu a mimo tečované střely Holgatea nic extra nepředvedl. Liverpool se pak neměl kam hnát, aktivitou hýřili především střídající Origi a Alexander-Arnold, jimž sekundoval tvůrce Emre Can. Čtvrt hodiny před koncem druhý jmenovaný mladík v nepohodlné pozici zakončil a Robles se musel tuze natahovat, aby míč vyškrábl mimo tři tyče.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC29223460:2369
2.Tottenham Hotspur29188357:2162
3.Liverpool FC30178564:3759
4.Manchester City29177556:3258
5.Manchester United281411342:2353
6.Arsenal FC28156758:3651
7.Everton FC30148852:3350
8.West Bromwich Albion301281039:3844
9.Stoke City30991233:4436
10.Southampton FC28971233:3634
11.AFC Bournemouth30971442:5434
12.Watford FC29971334:4834
13.Leicester City29961435:4733
14.West Ham United30961541:5433
15.Burnley FC30951631:4432
16.Crystal Palace29941638:4731
17.Swansea City30841836:6328
18.Hull City30761728:5927
19.Middlesbrough FC294111420:3323
20.Sunderland AFC29551924:5120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (654)

Přidat komentář
Liquid

Liverpool snad je srazí zranění Maného, Everton je docela brousil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si chudáček tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Briggus

kéž by vám zliqiudovali taky pár hráčů...

Reagovat
fenixLFC

karma

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL SKVĚLE

Reagovat
Coutinho10

derby vikend zacal nejlip jak mohl sice mame o zapas vic (v tomhle momente o 2), ale dalsi dulezita vyhra v boji o LM

Reagovat
Liquid

no o 3 zápasy máte teď víc

Reagovat
Coutinho10

United a Arsenal nepocitam

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku dnes nic ale buduce kolo sa zas bude snazit

Reagovat
avicii

a teraz straty konkurentov prosim

Reagovat
fenixLFC

tolko k sanciam evertonu na top 4...zasluzene vitazstvo, koeman prisiel s taktikou beton a prasit, nic viac nepredviedli. cisto herne ziadna slava ale dolezite su tri body. robles na brava, barkley na boltona ramsayho....ked sa chce neverton spoliehat na penningtona tak boh s nimi. lukaku nulovy

jedine co je podstatne je aby to s manem nebolo vazne aj ked tomu neverim. everton asi inak nema na top 4 ako ze zrakvi konurencii klucovych hracov, dnes mane, nabudúce maju United tak uvidíme ci tam budu pokracovat

a este raz, barkley je vymetena pica

Reagovat
Zaschrona

Ani vyhravat nezvladas...

Reagovat
fenixLFC

kvôli comu? ze okrem prasarien ste nic nepredviedli a barkley to cele korunoval?

Reagovat
Zaschrona

Vyhrajete a mas tu potrebu exhibovat sproste nadavky a vic se vyjadrovat k souperi nez radsi oslavovat?

Reagovat
fenixLFC

pretoze ten zapas ziadna slava nebola a co v nom bolo najdolezitejsie boli vase fauly? vitazstvo sa ocakavalo co mam teraz behat oslavne kolecka okolo brna? viac ma zaujima ako dopadne mane, pretoze na nom to teraz stoji

Reagovat
smazaný uživatel

no Zaschu na to jak tady ti vase mladíky vychvalujes tak bylo videt ze tohle je na ne porad hodne velke sousto

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Pro kazdeho z naseho tymu je tenhle zapas velke sousto, mladici si vubec nezaslouzi kritizovat, pri te cele bide treba Holgate byl snad z naseho tymu nejlepsi, Davies celkem taky. Problem je v tom, ze cely tenhle klub trpi komplexem z naseho rivala a vzdy kdyz prijde na zapas s nima, tak se sesypeme. Vzdy a porad dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky vždycky prasíte. Zdá se mi to, nebo má pool po každém zápase s váma nějakého čerstvého maroda? O prasáckých zákrocích, které zraněním nakonec neskončí nemluvě.

Reagovat
Cobra

Jo no, derby by mělo být hlavně klidné a bez faulů.

Reagovat
Counter

To ne, ale ani by nemělo být přehlídkou zákroků na červenou (tím spíš nepotrestaných).

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, já ten komentář překopal, původně začínal větou: "Já vím, že je to derby." Ale faulovat a přiostřit není totéž, jako co zápas co zápas zkoušet protivníka vyřadit.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt nikdo se o nic takovyho nesnazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že je to úmysl, ale ta zranění a prasácké zákroky v derby mi připadají poslední roky dost častý, hlavně z vaší strany. Ale můžu se plést.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je to prostě derby, oni takhle prasit proti United nejspíš nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

držím vám palce pri všem citizens a mufanům

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zaslúžene 3 body, vynikajúci najmä Mané a Coutinho, vzadu slušne Lovren-Matip. Derby nesklamalo.

Reagovat
Zaschrona

Gratulace, snad bude Mane brzo ok.

Zda se, ze je uplne jedno kdo tenhle tym ridi, jaka je sestava, taktika, forma hracu a kdo jak zapas kvalitne piska pro nas nebo proti nam. Vsechno uplne jedno. Stejne to vzdycky prohrajeme uz pred zapasem...

Reagovat
Kowe

a stejně vždycky prasíte jak hovada

Reagovat
Zaschrona

Premotivovanost? Nevim.

Reagovat
fenixLFC

myslim ze hej. pretoze s kazdym dalsim zapasom je to horsie a horsie

Reagovat
vladis271

len sa dajte dokopy a vyhrajte v utorok.

Reagovat
fenixLFC

Nevyhraju, nemajú na to

Reagovat
vladis271

proti MU hrávajú tak akoby chceli hrať proti nám.

Reagovat
fenixLFC

bude uz hrat zlatan? pretoze s nim nema ta ich obrana sncu, aj dnes stacilo aby sa na nich coutinho s manem zle pozreli a uz boli v haji

Reagovat
minoLFC

Ta tabuľka vyzerala dobre konečne...nemať 2-3 zápasy navyše

Reagovat
Honda

presne

Reagovat
vladis271

Fun fact: Since Everton last won at Anfield, Blackpool have dropped to the 4th tier, risen to the Premier League, won at Anfield and dropped to the 4th division again.

Reagovat
Counter

Reagovat
.13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
wild

Reagovat
Honda

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

Reagovat
Briggus

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

( a koľkokrát ste odvtedy vyhrali titul? )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool s Adamom, to bol tím.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to ne

Reagovat
Hokaido

To je prostě dokonalý.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fff

Koeman on tackles: "It’s part of football. We don’t make a show of it like the bench of #LFC, we are different, we are into the game.

Koeman on tackles: "#LFC were crazy after one tackle that didn’t even need a physio. That’s not what I like. It’s a man’s sport."."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Koeman criticises Klopp for his reaction to Barkley's challenge on Lovren: "I don't like to see that."

Kkt mu zaslapne clenok, podobne ako v zapase predtym tusim Hendovi a Koeman dava taketo sracky.

Reagovat
Zaschrona

Tak to ale neznamena, ze nemuze zkritizovat Kloppa, ne? Nevim, co tam presne Klopp delal...

Reagovat
Counter

jojo, a pak abychom se divili, proč ti hráči pořád takhle prasí a nic se s tím nedělá.

Reagovat
Zaschrona

Ale tak to je problem rozhodciho, absence videa a celkoveho pristupu. Pokud se to hodnoti tak, jak se to hodnotilo, tak by byla hloupost takhle nehrat, pokud to muze prinest vyhodu. Dokud se s tim nic neudela, tak to tak bude.

Reagovat
Counter

Ne, je to problém všech, co se k tomu vyjadřují. Zrovna Koemana jsi tu opakovaně chválil, jak si nebere servítky, říká to, jak to je, apod. Tady měl kategoricky říct, že to bylo přes čáru, ne to ještě podporovat, že takový fotbal chceme vidět. Zrovna v kontextu Colemana mě to vážně zaráží a zklamává.

Reagovat
Zaschrona

Tak on to rika obecne na souboje, ne na zakrok Barkleyho, alespon dle tehle citace vys. A s tim souhlasim, skluzy a nebat se chodit do souboju, to jsou veci, ktere si u nas fanousci preji videt, odbojovany zapas pekne po prdeli vzdy Goodison pozitivne oceni.

To, ze Barkley mohl jit ven, to je asi pravda, taky je to ale neco jinyho. U TV se nam to kritizuje, ale ze stridacky hned vsechno nevidis.

Reagovat
Counter

Tím hůř ale. Tady se nebavíme o zápase odježděném po zadku, ale o hnusných zákrocích na vyloučení. A ty do fotbalu nepatří. Dokud budou tolerovány nebo dokonce obhajovány ze strany rozhodčích, médií, punditů a manažerů, nic se na stávající situaci nezmění a nadále se dočkáme jen floskulí "he's not that type of player", "that's a proper tackle", "they don't like it up'em" a podobně.

Pokud to Koeman neviděl, nemá se k tomu vyjadřovat. Pokud to viděl, tak to má odsoudit, jinak pozbývá právo stěžovat si na Colemanovo zranění a akorát přispívá k tomu, aby následovala i další.

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt on "tyhle" zakroky taky ale nebrani, rika neco celkem jineho. Dostal otazku, odpovida. Jinak s tebou souhlasim.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Koeman: "We played in the way I want to see Everton play and that's why I'm proud."

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

To neni moc dobre receno. Fanousci chteji vyhravat, ne byt pysni na to, ze se hraci az moc snazili...

Reagovat
Maresma

Deluded

Reagovat
smazaný uživatel

Debilček.

Reagovat
REPLIKATOR

Koeman

Reagovat
fenixLFC

to je debil

Reagovat
Honda

Reagovat
Nikikrew

Koeman je curak, v tom mam uz davno jasno

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Jurgen Klopp: "Dnes sme odohrali naozaj dobrý zápas. Takmer všetko bolo perfektné, vyhrali sme, výkon bol dobrý, no potom sme stratili Sadia. Keď som ho uvidel v šatni, nevyzeralo to tak, že by bol pripravený na najbližší zápas. Uvidíme, snáď to nie je nič vážne, ale neuľahčí nám to život. Nechcem teraz špekulovať nad jeho zranením. Bolí ho to a nevyzerá to len ako úder alebo niečo podobné. Musíme si počkať. Videl som ho v opatere lekárov a necíti sa veľmi dobre."

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to najde ? http://i.imgur.com/ejw58G8.png (hint: vlajka to není a je to pravda)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze vim. Je to to nad Linkem ze Zeldy?

Reagovat
smazaný uživatel

jasný! zlatý bludišťák pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Tottenham is shit"

Reagovat
smazaný uživatel

A ako to súvisí s tou kresbou/sračkou, ktorú postoval Molos?

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

Time after time after time. Neskutočne frustrujúce.

Reagovat
EXoRcIsT

A najhoršie natom je že sa to stane vždy pri domácich zapasoch

Reagovat
C-M@ster

Leicester

United

Chelsea

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Coutinho10

Chelsea doma fakt prohrala

Reagovat
Miguel19

Parádní ztráta. Po tom tlaku po druhým góle jsem fakt nečekal, že ani nevyrovnáme. Z druhé půle jsem měl totální hovno, tak ani nemůžu hodnotit výkon. Ale prostě nemáme to kým moc oživovat. Vždy jenom Willian, max Fabregas. To je prostě na hovno a ještě to pro Conteho může být průser..

V týdnu City, to může klidně smrdět ztrátou 6 bodů za 2 domácí zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chybí Oskar, který byl jiný typ hráče než willian a pedro a mohl hrát všude

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea Za 80 minut nedat ani vyrovnávací gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek aka Special Draw

Reagovat
Counter

Special One (Point)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

(bez vtipu)

Reagovat
Counter

Ejzyho to pobavilo, a Ejzy je nejlepší fanoušek na EF, takže tak.

Reagovat
nani92

Ejzy je alibista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham žebráci nechali Hull bodovat za plný počet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Fajn apríl..Chelsea nula bodů, United jen jeden a Arsenal s City proti sobě. Tohle kolo je úspěšné

Reagovat
smazaný uživatel

Apríl??

Reagovat
Radin

Copak? Źe jsem nedal velké písmeno, nebo si zapomenul, že je? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, len u vás sa tento mesiac volá inak. To len tak.

Reagovat
Radin

Jo už koukám, že máte Apríl jako celej měsíc :-D My jen tenhle den, že si lidi vymýšlí a snaží se někoho nachytat :)) Jinak je Duben no :-D http://www.gnozeo.com/cs/o/mesice-slovensky

Reagovat
Radin

Vlastně za měsíc to samé, zase jen první Máj lásky čas a jinak je Květen :-))

Reagovat
Whitemedia

Moje nervy

Reagovat
blade115

Zvládneme tolik zápasů, ale tři body darujeme zrovna téhle chásce ... Navíc doma.

Reagovat
spider_8

Však hráli výborně, každá jejich útok smrděl nějakým nebezpečím. Sice by víc seděla remíza, ale co se dá dělat.

Reagovat
blade115

To jo, ale letos jsem doufal, že spadnou. Za dnešní výkon proti nim nic nemám, zvládli to skvěle.

Reagovat
Mates_Matesović

Nejlepší obrana

Reagovat
Whitemedia

Repre pauza

Reagovat
nani92

Mourinho ak nedá LM a predá samých sympaťákov, tak bude pekne za kokota

Reagovat
Counter

Reagovat
lofin9

Ako keby uz davno nebol

Reagovat
avicii

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Už je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Dávám tomu 3 kola a jsme před United

Reagovat
Infernoqt

To můžete, ale co to vyřeší, když se nedostanete do ligy mistrů?

Reagovat
Edgewalker

Jak nedostaneme? Ještě Tottenham skončí za náma, vesmír neosereš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
atlee

Pred West Hamom?

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom polčase oveľa lepší výkon Tottenhamu. Burnley sme vygumovali. Pochettino takticky zareagoval a prechod na 4-2-3-1 nám dnes pomohol. Dier mi príde na DM o 50% lepší hráč. Hráč zápasu ale jednoznačne Dembelé. Od kedy nastúpil v 43. minúte, tak sme začali hrať. Skvele dirigoval a neprehral snáď jediný súboj.

Negatíva zranenia Wanyamy a Winksa. Sissoko znovu mimo, aj keď s plynúcim časom sa zlepšoval. Najväčšou slabinou krajní beci, predovšetkým Trippier. Nič moc od nich. Janssen bojoval a nemôžem si pomôcť, ale mne je hrozne sympatický tým, ako sa snaží. Udržal mnoho nakopnutých lôpt a to sa cení.

Zlaté tri body proti nepríjemnému súperovi na jeho pôde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Sakho je hrozný zvíře, při situaci v Liverpoolu tohle Klopp strašně posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

:D nj nas najlepsi stoper loaned. To nevymislis to je liverpool.

Reagovat
vladis271

nevymyslis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, až na ty jeho posraný divadla..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

No nebyl by lepší, než Klavan nebo dokonce Lucas?

Reagovat
fenixLFC

on by na poziciu trojky nepristupil, z rovnakého dovodu sme si nenechali ani skrtela. ale mysliet takym stylom ze ked sa mu dari inde tak by sa mu darilo aj u nas, to fakt nie, vid aspas...

Reagovat
Hokaido

Trojky? Chceš mi říct, že máte dva lepší stopery?

Já jsem tu jeho situaci moc nesledoval, ale mám za to, že odešel kvůli tomu, že si moc nesedli s Kloppem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

hrali by matip s lovrenom. fajn, sakho ma teraz formu a evidentne mu to sadlo, ale ako pise nizsie counter, dlhodobo to nikdy nebolo ono. jasne, on vie zahrat ako uplny boh, ale je tak strasne nevyrovnany a kvôli tomu brutalne nespolahlivy a to nielen zpas od zapasu ale polcas od polcasu (tottenham). navyse u nas mal ,,syndrom" ze hral dobre, okolo 70. minuty spravil nejaku blbost a do konca zapasu bol proste mimo. uprimne, mne sakho fakt nechyba, okrem vyssie spomínaného by nechyba trpnut pri tych jeho krkolomných rozohravkach a zákrokoch a uprimne si myslim, ze u nas nie je problem iba v stoperoch, ako skor v organizacii obrany celkovo

Reagovat
Hokaido

Ok. S tou organizací máš pravdu. V tomhle jste spolu se City nejhorší z tý špičky.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Zonal defending. ja fakt netuším prečo je klopp do tejto pičoviny tak strašne zamilovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

V Liverpoolu nehrál nikdy delší dobu dobře, měl s Kloppem nějaké problémy, odchod logický.

Reagovat
blade115

My můžeme nakonec skončit podobně, až zas vyjebeme Zoumu, Christensena i Akeho a dal nám bude v obraně zmatkovat Cahill.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill hrá veľmi dobre, ale všimol som si naňho kritiku prakticky každý zápas, tam to už bude o niečom inom..

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně?

Reagovat
blade115

Cahill je ten, kdo se s parádní formou týmu svezl nejvíc.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

To je Alonso.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten v tomhle týmu nemá co dělat stejně jako Kejhil.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ses projevil, podej si ruku s největším kreténem na ef a pak mi vysvětlí čím je týmu jako je chelsea kopac jako Alonso prospěšný.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter
Reagovat
avicii

tot sa mu rozhodne da vycitat aj napriek nedisciplinovanosti Sakha...

Reagovat
Svatej

Zaha je neskutečně šikovnej zmrd, zahrál to naprosto velkolepě. Nemít ve 110% času takovej debilní ufňukanej výraz, tak ho snad považuju za sympaťáka.

CP fotbal nehráli, celej zápas jen odkopávali a i když paradoxně měli ještě dvě šance navíc po chumlech ve vápně nebo ojedinělých brejcích, tak si myslim, že si výhru nezasloužili.

Pozitivum je to, že je zas o jeden zápas míň do konce, negativum celej druhej poločas, kdy jsme měli zabrat o něco víc. Hlavně se z toho neposrat a zas si jet tu svou příští týden. Nedá se pořád jen vyhrávat.

Jinak opakuju to už po stý, ale ty polehávání, náhlý křečovitý záchvaty vedoucích týmů, zdržvačky a podobný sračky jsou po simulacích ta největší píčovina ve fotbale. Debilita

Reagovat
smazaný uživatel

poslední odstavec určo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam 4 výhry v rade Bilic 4 prehry v rade.

Reagovat
Busby babes

MUFC's home win percentage is 40% in the league this season. You have to go back to the '73-74 relegation season to go below that.

nemohli bychom hrat jen venku?

Reagovat
Infernoqt

A přitom jsme dneska nehráli špatně. Ten druhej poločas byl naprosto famózní. 2x 1 na 1, Rashfordova střela pod břevno a skvěle chycený přímák. Prakticky se mi to přestalo líbit až s příchodem Rooneyho. Young to tam piloval nahoru dolu, Lingard si sbíhal pro míče a vyhrávali jsme většinu soubojů. Remíza mi nevadí, zápas měl náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas blbec. Stane se. Náskok máme dostatečný a příště prostě doma porazíme City.

Reagovat
Counter

SuperFrankie01.04.2017 16:27#

Otočíme, nemám strach.

Jestli je tvoje příští predikce stejně dobrá jako ta minulá, čeká nás ještě zajímavý boj o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věštírna v Delfách by mě asi nezaměstnala no.

Reagovat
smazaný uživatel

čeká nás?

Reagovat
Counter

Běžný obrat, žádnou vazbu na Arsenal za tím nehledej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak...

Reagovat
Zdechlina

čelzí

Reagovat
Busby babes

A ze by Rash svoji sanci na hrotu vylozene vyuzil se taky moc rict neda...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sa mi to minule tu vysmieval za to, že by som bral Sakha? Viem, bol by drahý, ale je to kvalitný stopér.

Reagovat
SunFells

Zas tak drahý by snad být nemusel.

Reagovat
Hokaido

Určitě ne. 20 mega maximálně, a to možná ještě přeháním.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestup + plat = drahý. V Liverpoole berie viac ako Kane u nás. Vraj.

Reagovat
vladis271

Klopp sakhovi sancu dat nechce? :(

Reagovat
Hai

Na co Sakho mame Lovrena a Klavana

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak je tu nečakaný pokoj, aj keď Manchester hral svoj zápas.

Reagovat
off-olda

Si děláte prdel. Jednou na to nekoukám a vytečeme s takovýma sráčema.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
EXoRcIsT

ma pravdu

Reagovat
Counter

Definice "cancel out" je následující: to remove the effect of one thing by doing another thing that has the opposite effect.

Jinými slovy, Pulisovi se povedlo Manchester svou klasickou hrou na hřištích favoritů vymazat. Neznamená to, že by to musely být dva vyrovnané týmy a hra nahoru dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on to nemyslel na Pullise, ale vzájemně. Tak tady nešaškuj s definicema.

Reagovat
Counter

No však jo. Ty týmy se navzájem vymazaly a byla z toho bezbranková remíza.

Reagovat
bbbauch

Tak kdybysme my vymazali je, tak mame 3 body, ne?

Reagovat
Counter

WBA jste k ničemu nepustili, ale oni pulisovskou obranou docílili toho samého.

Jeden klub útočil, druhý se bránil, skončilo to 0:0, navzájem se vymazaly. Mi to takhle přijde srozumitelné.

Mou akorát využil záminky na klasické odpoutání pozornosti, na tiskovce pak sjel i ofenzivní hráče a má pro dnešek vystaráno.

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/C8VLhfaXgAAg_HD.jpg

Liverpool xG 0,8 - Everton xG 1,2

Ok, po dnesku souhlasim s nazorem, ze Joel jako jednicka urcite ne. Chyta dobre, ale jakmile prijde vetsi zapas, tak se totalne sesype. Proti Spurs bida a dneska nechytil vubec nic. I Howard ve sve nejhorsi evertonske forme by byl dneska pozehnani...

Ale nejhorsi na tom celem je, ze nas Liverpool sunda, i kdyz predvedou absolutni nic. Chtel bych se dozit dne, kdy nebude derby jen odevzdani bodu.

Reagovat
Counter

Když se na ty góly podíváš, nemáš pocit, že by předvedli absolutní nic. Caleyho xG modely nejsou všechno.

Reagovat
Zaschrona

Na vsech trech golech vidim predevsim komicke postaveni Roblese. Prvni dva goly na zadni tyc, podobne jako v prvnim letosnim derby. A ten treti je jen upozorneni, ze novy golman je nutnost, nechyta ale jen tipuje stranu ve stylu Howarda. Nechci to hazet jen na nej, obrana mu nepomohla, nicmene vsechny tyhle strely by mohl kvalitni golman mit sanci chytit, protoze by lepe stal a mel by na ten balon sanci se dostat.

Reagovat
Counter

"Ale nejhorsi na tom celem je, ze nas Liverpool sunda, i kdyz predvedou absolutni nic."

To prostě není pravda.

Reagovat
Zaschrona

Ale je, problem ovsem je, ze my jeste hur. Jiny PL tym nez my by takovyhle zapas dokazal uhrat na plichtu, nesesypal by se...

Reagovat
Rssa

Neblbni proboha a zacni videt realitu :)

Reagovat
Zaschrona

A ta realita ma byt jaka?

Reagovat
vladis271

Lukaku bol faceless anonymný celý match za to naše 2 ťažké kalibre sa presadili. To je celé.

Reagovat
Zaschrona

To neni o zadnem prosazeni, to je o tom, ze nase obrana v cele s golmanem ty goly pustila.

Reagovat
smazaný uživatel

to už tak většinou bejvá..

Reagovat
Zaschrona

V zapasech s vama to je tak porad a proto to snad i pisu. Pravidelne vam staci na vyhru naprosto prumerny az podprumerny vykony...

Reagovat
smazaný uživatel

Není se co divit když se snažíš hrát fotbal a soupeř jenom betonuje a prasí. To pak dojem z celého utkání není nejlepší.

Reagovat
Honda

Reagovat
Hokaido

Zasch v depresi, to tu dlouho nebylo a docela mi to chybělo.

Reagovat
Zaschrona

Ani ne, jen jsem neco takovyho bohuzel zas cekal. Kazdy nas fanda tohle cekal, jen naivne doufa, ze ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se kdyby u vás skončil Čech :)

Reagovat
Busby babes

pockej jak nas v utery vychyta.

Reagovat
fenixLFC

skoda ze CP musi viest ten blb, fakt by som sa tesil z ich formy ale je to tazke. kazdopadne zatial fajn vysledky, sunderland o dalsi krok k vypadnutiu, leiceste sa vzdaluje, skoda hullu. a United uteka middlesbrough v pocte remiz

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to ma všetko opačne ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC > ManU

mufani si hrajou tady na fóru, co nejsou a dlouho nebudou, liverpool aspoň něco předvádí, ale united se snaží, melou prachy a hovno

mám ráda oba kluby, nejsem skalní příznivkyně ani jednoho z nich ale v tomto mám nyní jasno

Liverpool FC > Manchester United

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

za pokus

Reagovat
smazaný uživatel

úspěšný pokus se vždy počítá, děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Nasersi

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáte a důvod je ten, že víte, že na tom něco je a hrajete kulový.

Reagovat
smazaný uživatel

MU už vyhral 2 trofeje tento rok a ideme po ďalšiu v EL. Pool dáva lepšie pl ale aj tak ostanú bez trofeje takže jednoznačne MU > Liverpool

Reagovat
vladis271

Palo klidek.

Reagovat
smazaný uživatel

MU je uplne v prdeli ale ajtak vyhráva trofeje. Minulý rok fa cup a teraz bude treble. O tom sa môže posli len snívať. Len sniiiiiiiiiivat piiiiiiičo!

Reagovat
smazaný uživatel

*poolu

Reagovat
Busby babes

muze byt. nicmene Liverpool skonci maximalne druhej a ani tomu zas tolik neverim, zvlast kdyz se ted zranil i Mane.

My uz letos vyhrali aspon pohar a budem, doufejme utocit i na vitezstvi v EL. Pokud EL vyhrajem, tak letos zazijem lepsi sezonu nez Liverpool bez ohledu na umisteni v tabulce.

Vytka na penize pekna, ale Liverpool taky neprivedl hrace zadarmo, ze jo...

Reagovat
fenixLFC

nepriviedol, este zarobil

Reagovat
Busby babes

hele, kdybychom v lete prodali Matu, Rooneyho a nevim, treba Depaye, tak by najednou ten Pogba za 100 byl ve vasich ocich ok?

Reagovat
smazaný uživatel

to by na něj pořád 50 mega scházelo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

za 100 mega za pogbu by sme sa smiali furt. uprimne, mne je dost jedno kolko timy minaju. mna na vas bavi to ze robite presne to iste za co ste zjebavali ,,ropakov" a tvárite sa ze to tak nie je plus to ze mate najdrahsi kader na svete a hrate kde hrate

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba na tom něco najdeš, ty "presne to iste".

https://www.youtube.com/watch?v=TWEDyDR88A4

Reagovat
smazaný uživatel

zaschronezvladajko

Reagovat
cristiano.K.

O: poprosím link na záznám LFC - Everton, díky

Reagovat
cristiano.K.

to musím stahovat nebo jsem slepej?

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem to neprojizdel, ale vetsinou tam jde najit odkaz, kde to muzes pustit primo na netu.

Reagovat
cristiano.K.

díky oběma

Reagovat
vladis271

CFC má teraz City a potom away bournemouth a MU. Moc tomu nedávam, ale Spurs by ešte predsa len mohli vstúpiť do boja o titul.

Reagovat
mul

napr. remizou vo Swans buduce kolo

Reagovat
Counter

Bylo by supr, kdyby zas dostali čuchnout a sesypali se z toho jak loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň trochu radosti by si mal v inak ďalšej mizernej sezóne. Chápem.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Counter

Přesně tak

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Reagovat
blade115

Hrozný, tady se vážně ty názory mění z vteřiny na vteřinu...

Reagovat
R.Meireles

Everton zpatky na zemi..

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
kvasha16

no neviem, zapas som nevidel, ale podla statistik WBA len branilo, necudo ze Zoze vypenil po takej otazke

Reagovat
kvasha16

skoda no, potom ako sme dostali druhy gol to vyzeralo na prestrelku a veril som ze im aspon 4 nalozime, sice som druhy polcas nevidel cely ale vykon sa mi zdal dost nervozny, riesenia hernych situacii citatelne, s takou hrou by boli pripadne body len o stassti

btw, nemate niekto gif na tu Alonsovu paradicku?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham da titul

Reagovat
Counter

Neříkal jsi to samé loni o nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti nikdo neskoci, kdyz je 1. dubna

Reagovat
vladis271

podľa mňa rozhodne forma Hazarda a absencia Harryho. Ale môžu sa dostať blízko, určite bližšie než minulú sezónu. Chelsea City doma porazí ale na OT neverím, že by mohli vyhrať. Tam bude xko. Spurs by potrebovali teraz aby zaváhali v oboch veľkých zápasoch čo by ich postavilo pred krízu v najhorší možný moment.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry sa vráti skôr, ako sa očakáva. Už trenuje.

Reagovat
Counter

A taky by jaksi Spurs museli povyhrávat úplně všechno.

Reagovat
Busby babes

hezky, ono u8z je to jen 7 bodu. ze by jeste dramo?

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

v poradku. musi makat.

jinak trenovali tihle Players currently out there: J Pereira, Romero, Blind, Shaw, Tuanzebe, Darmian, Pogba, Zlatan, Fosu-Mensah, Rooney, Herrera, Willock

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonaly dnes Fletch, chybal tomu uz len gol, ale pripomenul mi stare casy, fakt nedoceneny fantasticky hrac..

Reagovat
vladis271

Koľko by si mohli zapýtať za Zahu?

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

na vystuženie kádra takých treba.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie. Bol by veľmi drahý na vystuzenie.

Reagovat
vladis271

nejakých 25 tipujem. To je dnes v PL PRIJATEľNá SUMA.

Reagovat
vodka

to teda přitlač...

Reagovat
smazaný uživatel

za viac nepôjde.

Reagovat
vladis271
Reagovat
nani92

u nás by si to dával vo veľkom

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že strkal péro, kam neměl

Reagovat
smazaný uživatel

nie len štatistiky, túto sezónu je super.

Reagovat
vodka

HG v nejlepším věku s životní formou? 25 ste za něho už zkoušeli snad i vy, ne? si vem, za kolik CP prodávalo Bolasieho, Zaha je pro CP ještě cennější. U něho navíc úplně nevím, jestli by měl zájem odcházet, už se spálil v MU a v CP je modla...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu, ale ta cena je tak akurát na klub CP. Za viac by už bolo veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když se u jednoho klubu objeví vůle koupit ho, za nějakou částku se u CP objeví i vůle prodat ho. A ta částka bude vyšší než 25 mega.

Reagovat
frank

Taky si myslím. Když přivedli Bentekeho za podobné prachy, nemůžou nechat odejít Zahu pod 30. Vrámci PL bych se nedivil částce okolo 35 mega, ale je to strašný, kam se ty částky posunuly.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to strašný, je to pochopitelný a mělo by to jenom pomoct tomu, aby se kluby PL nevykupovaly mezi sebou. Jenomže když to některé kluby furt nechápou a než aby se snažily koupit kvalitu ze zehraničí, koupí van Aanholta za bambilión, je to marný. To samý se Zahou. Nejlepší scénář pro mě bude, když zůstane v CP a ten relativě nezajímavý klub bude o něco zajímavější, ale on za něj někdo ty prachy v létě vytáhne. Přestože kvalitnější hráči ze zahraničí budou mezitím přestupovat za polovinu.

Reagovat
fenixLFC

zas musis brat do uvahy ze je prevereny ligou, to u zahranicnych proste nemas

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte ho, lebo vraj po ňom znovu pôjdeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto Sunderland už nedá.

Reagovat
mul

snad

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

OT : neviete davaju dakde v TV zapas Monaco - PSG ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

ale az ted, od 9

Reagovat
smazaný uživatel

Mam PL rad, ale nechapu jak jsem se mohl pred pul rokem s kamosem hadat, ze je to nejlepsi soutez. Uprimne rikamm, ze neni nejlepsi ani nahodou. Mozna jen v marketingu. Ti hraci majibstesti, ze diky televiznim oravum vydelavajibtolik penez, pricemz vetsine z nich ty penize ani zdaleka nenalezi za ty vykony.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kixi Syhimour

Pl nemůžeš srovnávat s žádnou jinou soutěží je to nejtěžší liga na světě. Ten kdo vyhraje Pl mi přijde lepší než ten co si s Barcelonou, Realem, Bayernem vyhraje ligu. Pl má výkyvy protože je top. Kdyby byla Chelsea v Champions League tak si myslím že se dostane třeba i do semifinále.

Reagovat
Svatej

tohle tema uz tu nebylo skoro 11 dni, bylo uz na case

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

picovina

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Points after 28 games:

Van Gaal: 63

Moyes: 59

Mourinho: 53

Tohle bude blbost ne? Nevím jak ten Van Gaal, ale tomu Moyesovi nevěřím..

Reagovat
Counter

jj, Moyes jich měl 48 a LVG na tom byl ve své první sezoně na bod stejně jako Mou (tzn. 53). Legrační ale je, že v obou dvou případech tehdy MU dalo víc gólů než letos.

Reagovat
Whitemedia

ale předváděná hra byla daleko horší

Reagovat
Counter

V kontextu všech těch investicí to působí vtipně no. Ale jestli dají EL, trápit je to nemusí.

Reagovat
nani92

aj Moyes, aj LVG investovali dosť, takže je to tragédia u všetkých, nie len u Mourinha

Reagovat
Zaschrona

Oproti LVG a Mourinhovi mel ve sve prvni sezone Moyes net spend cca polovicni.

Reagovat
nani92

ale Moyes investoval do ducha United, ligového šampiona..to je viac ako všetky peniaz sveta <3

Reagovat
Zaschrona

A kdo ma byt ten duch United?

Reagovat
nani92

Cleverley, Welbeck, Evans

Reagovat
Busby babes

ty kazety s Jagielkou taky nebyly zadarmo.

Reagovat
vladis271

Frantíci majú tiež 2 poháry?

Reagovat
Zaschrona

Posledni vitezstvi Evertonu venku proti:

Chelsea - 1994

Spurs - 2008

Liverpool - 1999

City - 2010

United - 2013

Arsenal - 1996

Reagovat
Whitemedia

Chelsea

Reagovat
icemike

Loni to bylo těsně

Reagovat
Hai

United - 2017

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů na první místo, 12 bodů na Arsenal, spokojenost. Winks s Wanyamou snad budou v pohodě, i když jim to dneska moc nešlo. Dneska zápas zvládnutý s chladnou hlavou a body z těžkého stánku jsou doma, tak to má být. Škoda, že to Everton dneska nezvládl a neposlal Liverpool tam, kam patří.

Btw. Usty dneska měl preview na Chelsea, Spurs a MU, úspěšných tipů 0. Jenom říkám.

Reagovat
PP

hm, dneska to hodí na Aprílové tipy.. ty taky nic nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

(Za Ustyhho typy). Kdyby mi někdo chtěl vysvětlit, proč Winks s Wanyamou střídali před poločasem budu jen rád.

Reagovat
smazaný uživatel

*i

Reagovat
Gareth Bale 11

Zápas jsem neviděl, ale oba zraněný, Winks určitě vážněji dle nosítek a kyslíkové masky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl teď mít první zápas za repre a místo toho nějaký zkurvený zranění.

Reagovat
vladis271

Nohuzial nad everton nijako nemohol poslat na celo ligy.

Reagovat
PP

Ten Sakho předvádí co za prasovýkony v Crystal Palace? 4 hry s ním, 4 výhry a jediný obdržený gol - ten dnešní..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/VickeVire10/status/848187167042043904?s=09

Mimochodem, ten hate na Alonsa je neskutečně trapný tady. Naopak je lepší wingback než Moses.

Reagovat
Miguel19

Mně se taky herně líbí.

Reagovat
Snatus

Lepší než Moses je, ale jeho největší slabina je jeho nedynamičnost, v některých částech zápasů to je hrozné.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stiflerovamama

Inak Dejan dokaze v takychto velkych zapasoch podat super vykon, a vymazat taketo typy ako Lukaku. Vyvarovat sa niekedy tych skratov a je to super. Osobne nemam nic proti tomu ak sa mu predlzi zmluva. Pre mna urcite Lovren pred Klavanom.

Reagovat
vrabejka

Dnes famózní vyhrál snad všechny souboje. S Matipem si fakt sedli. Občas udělá chybu při vystupování ale už na tom zamakal. Škoda že Matip není víc zdravý kdyby vydrželi spolu celou sezónu jsme o dost výš.

Reagovat
Zaschrona

Mam takovy pocit, ze Lukaku by dneska byl ubranen i Stiflerovou mamou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R.Meireles

To vzdycky

Reagovat
Zaschrona

Jo, proto je nejlepsi strelec v lize...

Reagovat
Whitemedia

www.mapy.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

s tím si musel někdo dobře vyhrát.. kvůli jednomu blbému dni.. takové cvoky oceňuji

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně jednoduchý to změnit.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Hadamczikov pobavil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Já už se nedokážu vrátit k něčemu jako minulé sezoně. Jedna prohra a já jsem pak nasraný celý den, to není možné. A takováhle prohra mě sere ještě 2x víc, než kdybychom hráli jak kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu měl Townsend dostat červenou a Chelsea kopat penaltu nebo jenom Usty v souhrnu brečí?

Reagovat
valek9610

Opravdu penalta měla být

Reagovat
Miguel19

Nevim jestli červenou, ale penalta to byla na 100 %. Rukou vyrazil střelu, co šla na bránu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mi to připomnělo tu megavtipnou momentku, kdy Ox zahrál rukou obdobně a Marriner za to vylil Gibbse, shodou okolností právě proti vám

Co se červené týče, asi záleží, zda ta střela šla do brány, nebo ne. Z jediného trochu průkazného záběru se zdá, že šla vedle... Když tehdy Gibbs dostal tu redku za Oxovu ruku, taky to šlo mimo, Arsenal se kvůli tomu odvolal (že tím nezabránil brankové příležitosti) a trest byl Oxovi vážně umazán.

Reagovat
Mimalu

a nebylo mu to smazáno čistě z toho, že dostal tu červenou neoprávněně?

Reagovat
Counter

Ne. FA tu červenou normálně přepsala z Gibbse na Oxe, v tom problém nebyl.

http://www.bbc.com/sport/football/26711403

The Football Association transferred the red card to Oxlade-Chamberlain, but the Gunners successfully argued he had not stopped a goalscoring chance given Hazard's shot was going wide.

Rules drawn up by world governing body Fifa state a player should only be shown a red card for handball if "the unacceptable and unfair intervention prevented a goal being scored".

The rules make no mention of a player's intent when handling the ball.

Akorát teda nevím, zda se v tomto ohledu pravidla od té doby změnila (stalo se to před třemi lety).

Reagovat
Mimalu

oh ok, jsem měl za to že se na to stahuje nějaká ta ochrana rozhodčích proti špatným rozhodnutím a že to FA po nich neopravuje, pak tedy asi jo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Doted v mych ocich nezabavnejsi rozhodcovskej moment co sleduju fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

je i jiný úhel? tohle není zrovna průkazný, odkud se mu to odrazilo

Reagovat
Counter

Jasná penalta, tohle Pawson zazdil. Resp. on to neviděl (což je samozřejmě taky jeho chyba).

Reagovat
samson192

resp. nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

červená a penalta

Reagovat
frank

žlutá a penalta

Reagovat
Mimalu

měl no, ale nedělám si iluze že by to raději alibisticky přehlídla většina rozhodčích, zbytečné se na to vymlouvat, mělo se vyhrát i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom brečí

Reagovat
Bayern +

- Mourinho zasa parádička

- Sunderlandu je už asi amen.. budú v PL chýbať

- Bilić nech už vypadne. Už včera bolo neskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

+ s Biličom nech vypadne West Ham, už včera bolo neskoro

Reagovat
Bayern +

Stačí Bilić, West Ham patrí do Top 10.

Reagovat
fenixLFC

do top10 v druhej lige

Reagovat
Bayern +

Aha Vôbec si nemyslím, že by WBA alebo Stoke boli nejako jednoznačne kvalitnejšie tímy. Takže úplne v pohode.

Reagovat
fenixLFC

prehanka, nemam ich rad, preto im prajem druhu ligu ale ze by mali nejak moc kader na top 10 to si moc nemyslim, z tych timov co su napriklad za vami mi fakt pride ze CP, watford a leicester maju lepsie timy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rezan

Ty vole já se z toho Manchesteru už po*eru. To jsou impotenti, to fakt není možný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bastian

Reagovat
stiflerovamama

o kolkej MOTD ?

Reagovat
Counter

23:30, jste druzí v pořadí.

Reagovat
stiflerovamama

hodis link potom prosimta ?

Reagovat
Counter

Ten ti můžu hodit už teď, akorát ještě na BBC běží něco jiného:

https://www.filmon.com/tv/bbc-one

Reagovat
nani92

Bastian 1-0 Mourinho

Reagovat
Counter

OT: Kopyťácký tragéd Cavani dneska ve finále poháru proti Monaku dva fíky, celkem v sezoně 40 gólů v 40 zápasech.

Reagovat
Whitemedia

jenom

Reagovat
Counter

Podle EF průměr jeden gól na necelých 81 minut.

Reagovat
Miguel19

V létě k nám za Costu

Reagovat
Whitemedia

už toho nech

Reagovat
Miguel19

Nepoznáte kvalitu.

Reagovat
Whitemedia

Když odcházel z Neapole, tak jsem ho chtěl, ale teď už je prostě pozdě

Reagovat
Miguel19

Na kvalitu není nikdy pozdě..

Reagovat
Snatus

Proč pozdě?

Reagovat
Whitemedia

Protože je mu 30.. jestli odejde Costa, tak bych u nás raději viděl mladšího útočníka..

Reagovat
Snatus

Dokázal by přivést kvalitu na 2-3 roky, koukni na Zlatana. V současné době neexistuje mladý útočník, který by nás pozvedl.

Reagovat
Whitemedia

Zlatan je výjimka

Reagovat
Counter

Skoro bych vám ho i přál, aby hejtrům konečně zavřel hubu

Reagovat
Snatus

Reagovat
vladis271

Monaco dnes strašne sklamalo.

Reagovat
Counter

Zklamali především proto, žes od nich měl vysoká očekávání. Nejde to takhle valit pořád, jedou celou sezonu nad očekávání a PSG je pořád doma hegemon. Nejlíp to ilustruje tenhle tweet, strašná šílenost:

https://twitter.com/1DavidWall/status/848277796535271424

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/8nuhg celkove dnes uzasny vykon(stejne jako celeho psg)... hlavne to, co zahral v mezihre, spolu s di mariou nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

stejne bych ho nechtel.

Reagovat
nani92

málo

Reagovat
smazaný uživatel

+ ta paticka po rohu, kdy to trefil bajecne, ale trefil tim Subasice.

A mel tam i svuj moment pro svy nadseny hejtry.

Reagovat
Le Gunner

Jako, co on je schopný zahodit, to je neuvěřitelné. Ale pokud z deseti šancí ten hattrick dá, nikdo ,,nemůže" říct ani popel.

Reagovat
cristiano.K.

lewa 43 zapasu a 44 golu

Reagovat
Counter

O Lewovi se hádám tolik netvrdí, že je to tragický dřevák.

Reagovat
mul

Reagovat
cristiano.K.

achjo, já to přidával jako,že to je taky neuvěřitelný, nemělo to větší záměr

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Marná snaha, stejně je to dřevák.

Reagovat
minoLFC

nabudúce nás čaká už silnejší súper

Reagovat
smazaný uživatel

Náš čaká tento rok treble. Vás hovno.

Reagovat
Sm0ker

Vyházet takový prachy za přestupy, skončit v tabulce pod Liverpoolem a ještě mít takový kecy

Reagovat
J0EL

Palo?

Reagovat
vladis271

Community Shield počítaš ako súčasť treblu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten váš slavný treble složený z přáteláku Community Shield , ligový pohár a možná Evropská liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Sextuple?

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně přeju záchranu Hullu a Swans, Silva i Clement vypadají oba nadějně. Ale bojím se, že to vyjde jenom jednomu z nich.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

ja bych to vic nez Hullu pral Boro. Hull to posledni leta vede tak nejak podivne... i kdyz Boro ma taky svy mouchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana lepší než Arsenal a LFC, přesto jsou na na sestup. Naprostá tragédie v útoku. Gibson tak jako tak příští rok v PL hrát bude, zbytek mi absolutně chybět nebude.

Reagovat
Whitemedia

Taky jsem jim to začal přát, ale rozhodně ne na úkor Middlesbrough kéž by spadl Sunderland, CP a Leicester..

Reagovat
vodka

i když hull s tím jebnutým vedením to docela komplikuje... SAFC a Boro ale ať si spadnou, dost nezajímavé týmy...

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako hrajou sympaticky zrovna teď. Ale jestli další sezonu to kouzlo novýho trenéra vyprchá, tak na Hullu nebude nic moc zajímavýho a Swans podle mně o obě opory přijdou a budou zas nekoukatelní. Nevěřím, že jsou oba týmy schopný předvádět takový fotbal i v příštím roce.

Kočky jsou asi jasný, určitě nechci v PL Crystal Palace a ten třetí sestupující mi je celkem fuk. Kdokoliv z těch ohrožených + nevadil by mi ani Watford. Naopak z postupujících se těším na Newcastle, až se tomu sám divím.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou skvělí, ale hlavně Silva si to vodí neskutečně. I kdyby Hull náhodou sestoupil, tak si ho snad přetáhne někdo z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Arter není první, komu to letos v Southamptonu takhle ujelo při penaltě. Kaneovi se stalo něco podobného. Kurvy to tam naschvál ničej.

https://youtu.be/TCWt2vkqCIQ?t=33s

Reagovat
SunFells

Nebuď na ně tak hrubý, aspoň na Artera ne.

Reagovat
niflheim

Tak jo, dobrý apríl včera. Kdy teda hrajeme opravdový zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

''Rashford, Lingard, Mkhitaryan, Martial, see how may goals they score. Zlatan and [Juan] Mata are the ones with more goals. If it wasn't for them the situation gets even more difficult.''

Hh, José přenáší tlak na hráče.

Reagovat
EXoRcIsT

skor ich podpichuje aby sa zlepsili v zakonceni lebo to uz nieje normalne co sme schopny zahodit

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezónu hodně bavíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ultimatna pica

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Miguel19

Tvl, oni mají dohromady 10 branek v PL To je fakt bída.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to je presne 1x Benteke

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Hokaido

Heung-Min Son má 8.

Reagovat
Zaschrona

jj jeden Welbeck 2.0 vedle druheho

Reagovat
smazaný uživatel

zasah

Reagovat
Busby babes

tak se podivej kolik dali golu. vcera zas nepromenili svoje sance. Ta kritika je naprosto opravnena.

Reagovat
SunFells

Jednak Mkhitaryan v tom seznamu nemá moc co dělat a jednak mě spíš akorát takové zacházení s hráči nepřijde úplně šťastné. Na tom konci jim v podstatě vyhrožuje, to hádám mnohem pravděpodobněji ublíží než pomůže.

Reagovat
Busby babes

Proc tam Henrikh nema co delat? ty goly proste taky nema a vzhledek tomu, v kolika sancich byl, by mel tech golu mit vic. letos nas brutalne trapi koncovka. a to po celou sezonu. Ti hraci na tom musi hodne zapracovat a podstatne zlepsit. . Jinak u nas nemaj budoucnost.

Prakticky vsechny ty domaci remizove zapasy jsme dojeli na tohle. sanci bylo dost, ale koncovka zalostna. a diky tomu pak mame o 16 bodu mene. Jasne, nejaka remiza doma by i tak prisla, ale minimalne o 10 bodu vic jsme mit meli.

Reagovat
SunFells

Vzhledem k tomu, v kolika šancích Ibra byl, by jich taky měl mít víc. Mikyho čísla mi nepřijdou zlá.

Myslím že tady ten nátlakový styl hry s pomalým přechodem do útoků nižší úspěšnost v zakončení přináší úplně běžně, hráči mají míč v nebezpečné zóně častěji, ale toho prostoru vhodnější zakončení tolik nemají. Na míči dominantní Arsenal kolem sezón 09/10 měl stejný problém ...o dva tři roky později jsme hráli úplně něco jiného, šancí bylo méně a gólů neubylo.

Reagovat
SunFells

Jinak souhlasím, že u Man Utd prostě nemůžeš delší dobu selhávat, když tam chceš zůstat. Ale osobně si nemyslím, že tenhle přístup těm hráčům má pomoct obrátit to k lepšímu.

Reagovat
Busby babes

uvidime. Takovej Henrikh prave predtim ukazal, ze se spis nastve a chce ukazat, ze se Mou plete. Na nekohojineho to muze mit opacny efekt, to je jasne.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Infernoqt

Miky šel včera sám na golmana a prakticky ho přeloboval, ale minul branku v čisté šanci. Zápas předtím zase přepálil odkrytou klec. Hraje dobře, ale prostě v tutovkách selhal.

Reagovat
nani92

ak z tých chlapcov má niečo byť, tak takýto tlak musia zvládať aj o polnoci, na tom musia zapracovať, či už v hlavách alebo nohách..ako povedal klasik.."S veľkou silou prichádza veľká zodpovednosť" ..a títo chalani silu majú, inak by neboli v najväčšom klube sveta, tak je čas aj na zodpovednosť pri zakončovaní

Reagovat
vladis271

ani Ghándhí by to nepovedal lepšie.

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Jo tak to jsi strýce Bena jen špatně pochopil.

Reagovat
cristiano.K.

oni Zajo se dost pravděpodobně do Realu ani Barcelony nedostanou s takovými výkony

Reagovat
nani92

zato Coutinho sa tam pýta až moc nápadne, mal by s tým Jurgen niečo urobiť

Reagovat
cristiano.K.

hej, přivést ke Coutinhovi a Firminovi ještě Neymara nebude sranda

Reagovat
nani92

aj ja som predchvíľou hral Fifu

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho tam už bol.

Reagovat
nani92

áno, tam som si ho zamiloval, kým nekaloboroval ku Shitom

Reagovat
smazaný uživatel

ešte máš jeho plagát?

Reagovat
nani92

nie, mám len aktuálnych hráčov

Reagovat
vladis271

aby DDG musel absolvovať cestu do Madridu bez Coutsa, sám v lietadle? To by si mu prial?

Reagovat
Grahf

on čaká, že každý útočník bude jak ronaldo, alebo messi, že všetko spraví sám. Ak nemá v tíme individuality, tak je v prdeli.

Reagovat
Busby babes

no jenze v tymu individuality jsou a velke. jen zatim jaksi neodvadi vykony, ktere se od nich cekaj.

Ja nevim, v prdeli. To jak hrajem dokaze dostat tym do sanci. Takze asi neco delame dobre. Stejne tak moc golu nedostavame.

Guardiola nebo LVG rikali, ze jejich prace je privest tym do posledni tretiny hrist, pak uz je to na hracich. Nerikam, ze to plati stoprocentne, ale neco na tom je.

Reagovat
cr7sux

Libi se mne jak Rooneyho ani nezaradil

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočný srdciar

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino pekne zapil MSD

Reagovat
smazaný uživatel

"Arter si ale druhou nohou omylem míč posunul a následně vypálil míč do vesmíru. Paradoxně tak zopakoval incident svého jmenovce Kanea, jenž na stejném stadionu selhal při exekuci penalty velmi podobně."

Bude z něho taky břídil kola?

Reagovat
smazaný uživatel

este mas 2 zapasy do konca kola a zapas Arsenal - City kde by bridil nejaky sa objavit mohol

Reagovat
fenixLFC

ked nastupi bravo tak ho tam bud moze usty rovno dat, pripadne ked arsenal aj napriek tomu neskoruje tak tam moze dat rovno cely arsik

Reagovat
Mimalu

a v diskuzi hned jak jim to chutnalo

Reagovat
fenixLFC

vazne, kurz na presny výsledok brno- middlesbrough by musel byt 0,0....

Reagovat
h8_sfatto

zatím pořadí dobré, ale Tottenham na LM nemá a United si to nezaslouží

Reagovat
Godwinson

Ten Everton je ubohej

Reagovat
Zaschrona

Ten Godwinson taky.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Remíza je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas, aj keď úplný top tejto sezóny to asi nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

asi

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že se zmohli na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ma Arsenal v planu drzet tradice, tak by meli zacit makat a uplacet.

Reagovat
Mastný Chobot

Gabo, Nacho a Iwobi potešili

Reagovat
Nikikrew

Remiza nic neriesi. Ak dame top4 bude to zazrak

Reagovat
Gunner14

Mesut tam po tý hrubce obrany City šel jak kdyby nechtěl zranit Caballera a Bellerin s takovýma výkonama by nehrál základ ani v Barce B

Reagovat
blaugrana

Ocividne uz nema motivaciu. Alexis detto.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Alexis dřel jak kůň. Ostatně jako vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Však Ozil se soubojů z pravidla neúčastní.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby isiel do toho naplno tak je to na 90 percent penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ešte Roger cmon

Reagovat
smazaný uživatel

Co je kurva s csfd???

Reagovat
Whitemedia

Normálně funguje

Reagovat
Busby babes

co s nim ma byt?

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City to bude extrémne náročné. Už nevyhrali tri zápasy v rade, takže o motiváciu budú mať postarané. Ja dúfam, že zápas proti CP bol zo strany Chelsea obyčajný exces a znova sa naladíme na víťaznú vlnu.

Reagovat
frank

Remíza win-win pro všechny ostatní týmy.

Reagovat
vladis271

Celtic titul s 10 zápasmi vo vačku s bilanciou28W a 2D.

Reagovat
Whitemedia

to musí být zábava

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu deluded Rodgers vyhlásil, že by s Celticom skončil v TOP 6 v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

chalani ale zas Celtic zlý mančaft nemá. Je taký výsmech na mieste?

Reagovat
smazaný uživatel

Hviezdou je tam Sinclair, to hovorí snáď za všetko.

Reagovat
Counter

Samozřejmě. Nebo ti snad přijde, že by byl Celtic cca na úrovni LFC?

Reagovat
Busby babes

hele je. momentalne ma Celtic kadr nekde na urovni stredu tabulky PL, spis bych rekl, ze horsi. Jako kdyby je vzali do PL, tak verim tomu, ze by hrali nahore.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase by ihned vydělali tolik peněz, aby se dokázali vyrovnat i takovýmu Evertonu. Pořád je to zatraceně populární klub s velkým jménem.

Reagovat
Busby babes

proto rikam, ze pokud by hrali PL,hrali by nahore. jenze ted proste ty nejlepsi hrace do Skotska nedostanou.

Reagovat
Zaschrona

Souhlas. I Rangers to stejne. Videl bych je dlouhodobe nekde na uroven klubu typu NU, SAFC.

A ja osobne bych i celkem tohle bral. Idealne kdyby UEFA vedle toho povolila, aby kluby ze Skotska a Walesu mohly hrat skotske domaci pohary a pres ne se dostat aspon do EL. Nebo o terminy anglickych poharu misto nich hrat skotskou miniligu 8 tymu a jinak tymy nastrkat do anglickych soutezi.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

to to říkáš až moc diplomaticky nemaj na šesté místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako TOP 6 asi ne, ale v první polovině tabulky bych si je představit uměl...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

aj by som povedal ze mame vsetko vo vlastnych rukach, lenze mame asi najhorsi zreb zo vsetkych konkurentov.....

Reagovat
smazaný uživatel

papírově nejlehčí

Reagovat
fenixLFC

pre nas najhorsi

Reagovat
Zaschrona

"Supporting Everton is like watching the Titanic and rooting for the fucking ship."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, už vyhodii toho kokota u nás?

Reagovat
Busby babes

naivko.

Reagovat
J0EL
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Roger... GOAT!!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Kto mal v Arsenale cislo 28? Joel?

Reagovat
Mastný Chobot

áno, Ejzyslav

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čo sa to deje? Ja viem, že je vonku už pekne a teplo, ale nejak je tu mŕtvo. Ešte k tomu redakcií EF trvá nezvyčajne dlho príprava súhrnov jednotlivých zápasov. Nezdá sa vám?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem nad tím taky přemýšlel, diskuze jsou docela nudné poslední dobou. Jestli to nebude tím, že fanoušci Manchesteru United a hlavně Arsenalu, kteří patří k nejpočetnějším, trucují v kanálech.

Reagovat
smazaný uživatel

a na druhej strane ja tu stokujem často, keďže sa nám darí. Ale je fakt, že to s tými kanálmi bude asi pravda. Nemá to náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se třeba rád někomu vysmál, ale holt to nejde, když tu nikdo nechodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Tak my jsme tuhle sezonu na domaci plichty amaximalne jeden vstrelenej gol zvykli, spis sem nikdo nic moc nepsal proto, ze to bylo uplne jasny ja jsem tenhle vikend navic nevidel ani jeden zapas

Jinak kdyz mluvime o kanalech, jeden throwback cca rok zpet

http://img24.cz/images/35614397505467063694.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne kontroverznich lidi, se kterymi tu byly dlouhe diskuze, se na to vysrali a ziji si zivot i jinde nez na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal už nikoho nezaujíma.

Reagovat
cristiano.K.

april

Reagovat
Counter
Reagovat
Usty

docela vostrý..

Reagovat
kiwwi

este tam chyba jedna otazka a odpoved

Q: But he is an England international - do you expect more from him?

A: Joe Hart is an English international and he is playing on loan in Italy

Kazdopadne je to ostre no, ale ja jednoducho neverim, ze Shaw maka ako drak a Jose si to cele vykonstruoval lebo sa mu nepaci alebo co...nieco na tom byt musi...snad ho to teda nakopne

Reagovat
SunFells

Joe Hart, který je stále nejlepším golmanem, kterého jeho mateřský klub má a je jen obětí někoho, kdo chce v tom kretenství soutěžit s Mourinhem ...no i tak předem prohraný boj pro Pepu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty toho Mourinha budeš nakonec vypráskávat bičem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale tak klid, dej tomu čas, pořád je na hodnocení moc brzo!

Reagovat
Busby babes

takze myslis, ze Shaw proste maka jak fredka a je lepsi nez vsichni ostatni ale jen se ho chceme zbavit pod cenou?

Reagovat
Counter

*fretka

Jde o to, že o problémech Shawa s Mourinhem jsme se tu bavili už dávno a kiwwi to furt zarputile odmítal.

Reagovat
kiwwi

Shawa s Mourinhom?

Reagovat
Counter

Co je na tom nepochopitelného?

Reagovat
kiwwi

Takže cele je to len o tom ze Mourinho mu robí zle?

Reagovat
kiwwi

Young has now bullied Depay Shaw and Di Maria out the club get that man a statue

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

já mu v tomto nevěřím... zvlášť když na hřišti to dřív vždycky odmakal a před tou zlomeninou skoro nejlepší hráč...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tomanatura

to posral arogant

Reagovat
Swarley

tady bych spíš věřil tomu, že tam proběhlo fakt něco osobního...že se někde dohádali, jak se dříve spekulovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

ale on je pořád zraněný přece, jinak by hral

Reagovat
blade115

Tak v létě nejspíš pryč... K nám bych ho bral hned, ale to asi MU chtít nebude. Kam by ale jinam měl jít? V zahraničí snad žádný top klub levého beka neshání, nejspíš to bude pro něj krok zpátky...

Reagovat
Miguel19

Podle mě je kravina, aby chodil do top klubu. On potřebuje přestup do klubu "druhého sledu". Takže třeba Everton, zpět Soton atd.

Je po těžkým zraněním, nemá zápasovou praxi, psychika bude taky v prdeli. On potřebuje teďka 2 sezony odehrát v plném zatížení. Pak se vrátit do top klubu..

Reagovat
Miguel19

Nebo ne nutně přestup. Klidně na hostování ho poslat..

Reagovat
Busby babes

uvidime, jake jsou plany. Tady teda dostal drsnou sodu, na druhou stranu ho nedavno chvalil, ze maka a ze ma vsechno co je treba aby byl skvelej. Ted zas ze pristup je na hovno... divny. To leto bude u nas zas zajimavy no...

Reagovat
vodka

podle mě s ním nepočítá, tak si připravuje půdu na to, aby ho mohl střelit.

Reagovat
Busby babes

vypada to tak. ale pokud nemaka, tak je to tezke no. Talent nestaci. Ravel Morrison by mohl vypravet... i kdyz tomu je to asi fuk.

Reagovat
Miguel19

Takhle mu ale trochu snižuje hodnotu

Reagovat
blade115

Ono to tak možná i dopadne, mně to ale přijde docela škoda.

Reagovat
Svatej

Bertranda radsi

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Rozprávky starej matere..

Reagovat
Busby babes

no slusnej kopr teda dostal. Ale jako jestli tihle tri jsou pred nim, tak je problem asi hlavne u nej.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BeardedGenius/status/848814601349328897

na tohle jsem uplne zapomnel. ale on nad sebou asi fakt potrebuje poradnej bic.

Reagovat
Counter

Zvláštní na tom je, že z jeho výkonů na hřišti to nikdo z nás nepoznal. Pochettino z něho vymáčkl kvalitku víc než slušně, pod LVG před zraněním hrál myslím taky dobře, zato Mou ho letos prostě odstavil a tím to hasne. Všechno nasvědčuje tomu, že si to obhájí, ale to ještě neznamená, že je to tak dobře.

Reagovat
Busby babes

tezko soudit. pod LVG na zacatku taky nehral, prave kvuli te kondicce. Pochettino ho mel jako mladeho kluka jeste, tam ten dozor taky byva vetsi. Nevim, jakej je pristup Mourinha a jeho lidi, jestli je honi a kontrolujou nebo to nechavaj na nich... Kazdopadne je to skoda. Ale trochu tenhle posledni vypad na me pusobi jako posledni pokus jak ho nakopnout...

Reagovat
13

Maresma, Counter..

Co rozhoduje ve fantě při rovnosti bodů jen tak pro zajímavost?

Reagovat
Maresma

Hm, hustý celkem Našel sem, že rozhoduje to, kdo udělal nejmíň transferů, na mobilu ale nevidím, kdo jich kolik má..

Reagovat
13

hmm, těch mám bambilion.

Reagovat
Counter

Myslím, že počet přestupů. Ale nejsem si jistý, jestli se tam třeba počítají i ty, provedené skrze Wild Card. Bude to ještě sranda

Reagovat
Counter

Každopádně sejít se po třiceti kolech ve třech lidech na stejném počtu bodů, to ještě nepamatuju

Reagovat
Wat

Pěkně borci. Ale buďte obezřetní, pořád za vámi číháme na malinké zaváhání!

Reagovat
niflheim

Po tom včerejšku ještě větší škoda další debilní ztráty bodů ... jinak myslíte si, že chlapci pod Mourinhem nějak trénují obléhání šestnáctky nebo pouze breakové situace?

Reagovat
Grahf

ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť u nás rozhoduje pouze efektivita a neproměňování tutovek. Je úplně jedno, jak hraje soupěř, když prostě nezvládneme dát gol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele