30. kolo
01.04.2017 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Sunderland AFC 1:0

Souboj dvou týmů zapojených do napínavého boje o záchranu nabídl v sobotu odpoledne stadion ve Watfordu. Zatímco domácím patřila před víkendem čtrnáctá příčka se čtyřbodovým náskokem na osmnáctý Hull, jenž by v tuto chvíli anglickou nejvyšší soutěž opustil a zamířil minimálně na jeden ročník do Championship, Černé kočky ze Sunderlandu jsou s pouhými dvaceti body beznadějně poslední a na záchranu jim chybělo propastných sedm bodů. Pokud by se tedy chtěli případné záchraně alespoň trochu přiblížit, tři body z Watfordu se jevily jako naprostá povinnost.

V deváté minutě mohli jít hosté do vedení po nedorozumění v defenzivě Watfordu. Po centru Adnana Januzaje pouštěl Kaboul míč Gomesovi, gólman Watfordu s tím ale nepočítal a měl nakonec co dělat, aby míč vytáhl alespoň na rohový kop. Banálně vypadající situace tak nakonec zavánělo velkou příležitostí hostů.

O dvě minuty později to zkoušel po zajímavé individuální akci v šestnáctce Sunderlandu Capoue, s jeho střelou si však Pickford v brance hostí poradil a míč vyrazil.

Na první branku si nakonec diváci ve Watfordu museli počkat až do druhého poločasu. V padesáté deváté minutě se k hlavičce dostal Okaka, jehož pokus sice ještě bránící Oviedo srazil na břevno, míč se pak ale od Cathcarta dostal k Miguelu Britosovi, jenž přeskočil Rodwella a poslal míč za Pickforda.

Watford své vedení udržel až do konce základní hrací doby a slaví důležité tři body, naopak Sunderland se čím dál více blíží sestupu o ligu níže.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
hradec

WAT 1:2 SUN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele