Premier League - souhrn 20. kola

02.01.2016, 15:41, aktualizováno 03.01.2016, 18:54
Komentáře a souhrny
Everton se na závěr 20. kola rozešel s Tottenhamem smírně. Chelsea veze tři body ze hřiště Crystal Palace a posouvá se do klidnějších vod. Arsenal přehrál Newcastle a zůstává na špici. Manchester United konečně zabral a doma zdolal Swansea. Sunderland ve velmi důležitém klání zdolal Aston Villu, tři body zapisují také Norwich City a West Brom. Leicester se rozešel s Bournemouthem bez branek, Citizens uspěli na půdě Watfordu...

Everton FC - Tottenham Hotspur 1:1

03.01.2016 17:00

Góly: 22. Aaron Lennon - 45+1. Dele Alli

Třízápasová vítězná série Tottenhamu je u konce. Svěřenci Mauricia Pochettina si z Goodison Parku odvážejí pouze bod za remízu 1:1 a vzhledem k průběhu utkání se dá tento výsledek označit za zasloužený. Ačkoliv dnes byl k vidění zápas hraný ve velkém nasazení, příliš velkých šancí se neurodilo. Na druhou stranu, góly Aarona Lennona i Dele Alliho jistě snesou nejpřísnější měřítka.

Spurs začali aktivněji a blízko brance byl už po čtyřech minutách hry Alli, po centru Kylea Walkera však na poslední chvíli míč odehrál do bezpečí Seamus Coleman. Zanedlouho to pro změnu z dálky zkoušel Harry Kane a jeho povedená rána orazítkovala tyč Howardovy svatyně.

Do vedení se ovšem ve 22. minutě dostal Everton. Tom Cleverley nakopl balón na Romela Lukaka, jenž ho sklepl k nohám Aarona Lennona a bývalý křídelník právě Tottenhamu se trefil parádně ke vzdálenější tyči. Vyrovnání měl na kopačce Ben Davies, který těžil ze zajímavého signálu po rohovém kopu Eriksena, a jeho projektil zastavilo až břevno.

Hostům ze severu Londýna se přesto povedlo srovnat stav ještě v úvodním dějství. V nastaveném čase první půle oslovil Toby Alderweireld dalekonosným pasem Dele Alliho, objev letošní sezóny si přihrávku ideálně zpracoval a z druhého doteku přímo ze vzduchu nechytatelně zakončil.

Po změně stran Toffees zvýšili svou aktivitu a zejména v poslední čtvrthodině svého soupeře zatlačili. Ještě předtím ale museli přežít jednu nebezpečnou příležitost Spurs, když se po Alliho přiťuknutí řítil do šance Kane a domácí uchránil pouze včasný obranný zákrok Johna Stonese. Poté už se musel mít na pozoru především Hugo Lloris.

Francouzský brankář předvedl dva velmi důležité zákroky. Ten první v 79. minutě, kdy se do odraženého míče pár metrů za vápnem opřel střídající Muhamed Bešić a Lloris se blýskl efektní a hlavně efektivní robinzonádou. Z následného rohu pak hlavičkoval těsně vedle Ramiro Funes Mori. Druhý důležitý zákrok přišel až v posledních vteřinách utkání, kdy ho z úhlu po akci Lukakua prověřil Gerard Deulofeu, jeden z nejlepších brankářů právě probíhajícího ročníku se ale nenechal zaskočit.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Chelsea FC 0:3

03.01.2016 14:30

Góly: 29. Oscar, 60. Willian, 66. Diego Costa

Čtyři zápasy bez porážky pro Chelsea, třetí utkání bez vstřelené branky pro Crystal Palace. Jeden londýnský tým se pomalu zvedá, druhý je na ústupu. Blues v Selhurst Parku ovládli deštivé odpoledne zásluhou brazilského tria - vítězství 3:0 zaštítili gólem a asistencí Diego Costa, Willian a Oscar.

Zpočátku utkání to na takhle jasný zápas a výsledek rozhodně nevypadalo, ostatně první příležitosti si vytvořili svěřenci Alana Pardewa. Za prvních sedm minut stihl po centru Warda těsně promáchnout Campbell a Zaha zpoza vápna vypálit o pár decimetrů vedle.

Taktická nikterak pohledná bitva, kterou ještě navíc ovlivnil silný déšť. Ten se podepsal i pod další příležitostí Eagles - Puncheonův centr totiž sice doskákal až na zadní tyč ke Campbellovi, jenže na mokrém povrchu si s ním útočník neporadil a střela mu sklouzla hodně vedle.

Chelsea se poprvé prosadila v ofenzivě až v devětadvacáté minutě, a hned gólově. Akce začala u Johna Obi Mikela, v novém systému 4-3-3 jednoho z nejlepších hráčů Blues v prvním poločase. Nigerijec dostal míč k Fábregasovi, jeho průnikový pas na Costu zle neodhadl Delaney a Diego uháněl na branku. Ve vápně ještě místo střely brilantně předložil míč před prázdnou branku Oscarovi, jenž snadno otevřel skóre - 0:1.

Crystal Palace byl bez Bolasieho v ofenzivě velmi předvídatelný, což ve finále znamenalo, že do konce poločasu zahrozili už jen jednou z pravé strany, kdy střílel Lee nad. Naopak Chelsea měla druhou gólovou šanci, kterou vytvořil jinak (a mimo gól) nevýrazný Oscar. Po jeho výborném centru postupoval z úhlu sám na Hennesseyho Azpilicueta a tvrdou ranou ho donutil k výbornému zákroku.

Ve druhém poločase se brazilská dvojice Willian - Oscar probrala a po hodině hry z jejich spolupráce vytěžila Chelsea druhou branku. Ještě předtím sice Zaha po diskutabilní zákroku na Costu prověřil Courtoise, ale už za minutu dovedl Oscar míč ke svému krajanovi, jenž fantastickou pumelicí do šibenici sebral Eagles větší naděje na bodový zisk.

Definitivního potvrzení vítězství Chelsea se hostující fanoušci dočkali už pár minut poté. To když Willian z pravé strany pronikl do vápna Crystal Palace a jeho střílený centr vyrazil Hennessey přímo k nohám Diega Costy. A po stejné ose vlastně hosté přišli i s poslední zajímavou akcí zápasu, to když po Willianově centru napálil Costa volej těsně nad.

Více informací k zápasu

Watford FC - Manchester City 1:2

02.01.2016 18:30

Góly: 55. Aleksandar Kolarov (vl.) - 82. Yaya Touré, 84. Sergio Agüero

V posledním zápase sobotního programu to dlouho vypadalo, že Manchester City prodlouží svou negativní sérii a ze stadionu soupeře opět odjede bez kýženého vítězství. Nakonec ale Sky Blues v závěru dvěma slepenými góly dokázali utkání otočit a druhou porážku v řadě si tak připisuje Watford, který se nicméně ani dnes za svůj výkon nemusí stydět.

Mužstvo vedené Quiquiem Sánchezem Floresem začalo aktivněji a neuplynulo ani sto dvacet vteřin, když se do míče kousek za šestnáctkou opřel Almen Abdi a na Vicarage Road to jenom zahučelo. Ve 13. minutě po přihrávce právě tohoto švýcarského reprezentanta předvedl svou v plné kráse svou elitní disciplínu "zády k brance" Odion Ighalo, bleskurychle se otočil kolem Otamendiho a jen vynikající zákrok Joea Harta uchránil hosty od inkasování.

Poté se musel dvakrát předvést i jeho protějšek Heurelho Gomes. Zkušený brankář nejprve musel hodně rychle na zem proti nebezpečné skákavé střele Kevina De Bruyneho, deset minut nato si zase vyměnil míč se Silvou Fernandinho, Gomes však dobře vyběhl a jeho krajan nenašel místo, kudy balón propasírovat do sítě.

Sváteční střelec Fernandinho se ve velké šanci objevil i po změně stran, po rohu Davida Silvy ale prostor mezi třemi tyčemi hlavou těsně netrefil. Činit se musel také Joe Hart, jehož ve 47. minutě vylekal z dálky povedenou ránou Ben Watson. Ryšavý záložník pak svou brilantní kopací techniku předvedl znovu a tentokráte už z toho byla branka. Watsonův střílený centr od rohového praporku si do vlastní sítě srazil nešťastný Alexander Kolarov. Tento moment hodně připomínal situaci z minulého duelu Watfordu proti Tottenhamu, kdy Hugo Lloris gólu zabránil jen o milimetry.

Manuel Pellegrini pak logicky vsadil vše na jednu kartu, hru stáhl pouze na tři obránce a hnal své hráče minimálně za vyrovnáním. Velice aktivní byl Kevin De Bruyne, po jehož zpětné přihrávce nejprve Yaya Touré trestuhodně přestřelil a o chvíli sám belgický záložník po narážečce se Silvou ztroskotal na výborném zákroku Gomese.

Definitivní pojistku mohl přidat Etienne Capoue, když s míčem na kopačkách uběhl padesát metrů, se štěstím prošel přes Otamendiho s Fernandinhem, na přesné zakončení už mu ovšem nezbyly síly.

Obrat o 360 stupňů nastal od 82. minuty. Tehdy našel Kolarov z rohu přesně Yayu Tourého a dvaatřicetiletý středopolař krásným volejem vyrovnal. O několik desítek vteřin později se k centru dostal na pravém křídle Bacary Sagna a Sergio Agüero ukázal, že dokáže skórovat také ze vzduchu. Domácí lodivod Flores jen nevěřícně kroutil hlavou, jak jeho bývalý svěřenec v obležení tří o patnáct centimetrů vyšších obránců bez problémů hlavou rozhoduje tento zápas.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United 1:0

02.01.2016 16:00

Góly: 72. Laurent Koscielny

Arsenal si proti Newcastlu dlouho zahrával a musel přestát celou řadu vyložených šancí soupeře, ovšem gól Laurenta Koscielného osmnáct minut před koncem byl nakonec tím vůbec jediným. Kanonýři tak zvítězili 1:0 a drží se i nadále na čele ligové tabulky.

Domácí celek vstoupil do deštivého utkání jako vítr a zvláště krajní bek Héctor Bellerín provětral pravou stranu Newcastlu několika nebezpečnými centry. Jejich příjemci však pokaždé scházelo pár decimetrů k přesnějšímu zakončení, a tak přetrvával bezbrankový stav i po úvodní desetiminutovce. První přesný střelecký pokus si však připsali hosté. Wijnaldumova hlavička i následná střela dobíhajícího Colbacka si však na pozorného Čecha nepřišly.

Za sympatického chorálu "Pavel is a Geordie" na vyjádření památky nedávno zesnulého Pavla Srníčka se hostům podařilo vyrovnat hru, zvláště díky těsnému bránění hlavního architekta Arsenalu Mesuta Özila. Až devět minut před koncem první půle se Alex Oxlade-Chamberlain pustil do dravého průniku, kterým připravil střeleckou příležitost pro Oliviera Girouda. Ránu francouzského útočníka však na poslední chvíli stačil skluzem tečovat mimo branku hostující kapitán Coloccini.

Závěr úvodního poločasu vyzněl lépe pro Newcastle. Nejprve pokoušel štěstí ekvilibristicky kopem přes hlavu Mitrović, pak se do ještě lepší šance dostal Wijnaldum, ovšem Čech stihnul proti nizozemskému záložníkovi včas vyběhnout a spolehlivě jeho ránu vyrazit do bezpečí. Do kabin se tak o přestávce odcházelo za bezbrankového stavu. Hned dvě minuty po změně stran se tentýž souboj opakoval a znovu z něj vzešel vítězně český brankář. Wijnaldum měl přitom v samostatném úniku spoustu prostoru i času, přesto Čechovi povolil dostat se k němu dostatečně blízko a ránu zneškodnit.

Minutu nato se do další slibné pozice dostal Mitrović po sklepnutí Péreze, jenže letící míč nedokázal z voleje umístit mezi tři tyče. Arsenal kontroval pokusem Aarona Ramseyho, jenž sice na konto Arsenalu připsal vůbec první střelu na bránu, avšak brankář Elliot si s jeho ranou poradil. Tak jako tak mohli být domácí rádi, že ještě neprohrávají.

Teprve na přelomu odehrané hodiny Arsenal přepnul do vyšších obrátek a zatlačil svého soupeře k vlastní šestnáctce. Nic kloudného vyjma tečované Giroudovy rány z toho však nevzešlo a frustrace domácích fanoušků stoupala čím dál více. Přestože tomu opticky nic nenasvědčovalo, Arsenal se průlomu skóre nakonec přece jen dočkal. Osmnáct minut před koncem skončil Özilův rohový kop nevydařenou hlavičkou vysoko do vzduchu v pokutovém území Newcastlu, kde se nejlépe zorientoval Olivier Giroud a vyhraným soubojem přistrčil míč hlavou směrem k číhajícímu Laurentu Koscielnému. Francouzský stoper z bezprostřední blízkosti tváří v tvář Elliotovi nezaváhal - 1:0 pro Arsenal.

Zaskočení hosté mohli jen žehrat na neproměněné šance, ovšem v jejich tvorbě neustávali ani po první brance zápasu. Aleksandar Mitrović však ani tentokrát nedokázal svou hlavičku ukočírovat, aby Čechovu bránu nepřeletěla. Stejně si šest minut před koncem počínal i zoufalý Wijnaldum, střelecká muška Newcastle v sobotu zcela opustila. Rozhodnout mohl v prospěch Arsenalu Aaron Ramsey po výtečné práci střídajícího Campbella, ovšem ranou z úhlu si na Elliota nepřišel. Velšský záložník si v devadesáté minutě vytvořil po Özilově pasu ještě lepší šanci, jenže z vyložené pozice minul.

Utkání tak dospělo k čtyřminutovému nastavení, v němž si již Arsenal těsné vedení pohlídal a může slavit cenné vítězství 1:0, které si dle výkonu ne zcela zasloužil, ovšem i taková prvenství se v cestě za vysněným titulem počítají.

Více informací k zápasu

Leicester City - AFC Bournemouth 0:0

02.01.2016 16:00

Góly: -

Střelecká mizérie Leicesteru pokračuje. Foxes po parádním vstupu do sezóny už potřetí za sebou nedokázali skórovat - tentokrát uhráli jen bod v domácím utkání s Bournemouthem, který navíc hrál víc než půl hodiny v oslabení. Hrdinou duelu je brankář Cherries Artur Boruc, jenž chytil penaltu Riyadu Mahrezovi.

Bournemouth měl zpočátku velkou územní převahu, jeho držení míče v úvodní čtvrthodině sahalo k osmdesáti procentům. Na konci této pasáže si také hosté vytvořili obrovskou gólovou příležitost, když Francis nacentroval do vápna a Stanislas pohotově vrátil míč před branku. Josh King však osamocen na malém vápně selhal a hlavou nenasměroval balón mezi tři tyče.

Cherries v první čtvrtině duelu jasně dominovali a v utkání skoupém na gólové šance měli navrch. V šestadvacáté minutě si však svou první velkou stoprocentní gólovku vypracoval Leicester, a to poměrně šťastně. Ulloův pokus o střelu se nevyvedl, ale míč se mu po noze svezl přímo k Vardymu, jenž stál sám před Borucem. Míč však napálil do tyčky.

Po půlhodině hry se konečně obě defenzivy začaly dopouštět chyb a nechávaly soupeři okénka. Ritchie vyslal do šance Stanislase, který ze strany kroutil míč na zadní tyč. Neuspěl - stejně jako vzápětí Gosling, jenž se ocitl v čisté šanci po parádním úniku Kinga. Na opačné straně narýsoval krásný pas Vardymu Mahrez, ale útočník Leicesteru taky brankáře neohrozil.

Nejpříjemnější překvapení letošní Premier League se do pozice aktivnějšího týmu dostal až po změně stran. Hned pět minut po obrátce skvěle vypálil Vardy a Boruc s vypětím všech sil vyškrábl míč mimo. Při následném rohu vyšel domácím signál, jenže Morgan osamocený na zadní tyči poslal balón trestuhodně nad.

Festival neproměněných šancí pokračoval i nadále, a to tím nejdokonalejším způsobem. Arter zbytečně přišel o míč uprostřed pole a Drinkwater korunoval skvělý zákrok úžasným pasem na Vardyho. Jeho samostatný únik zastavil parádním skluzem Simon Francis, jenže rozhodčí jej nesprávně vyloučil a nařídil penaltu. Tu však Mahrezovi lapil Artur Boruc.

Leicester měl každopádně před sebou víc než půlhodinovou přesilovku, ale využít ji dokázal jen napůl. Hrálo se sice pouze na jednu branku, a to samozřejmě na tu hostujícího týmu, jenže gólman Boruc nemusel ani jednou zasahovat proti přímé střele. Kryl jen řadu centrů a jeden tečovaný pokus. V nastavení se ještě Vardy pokoušel vymodlit další penaltu, ale to už by chtěl po rozhodčí Marrinerovi příliš. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Norwich City - Southampton FC 1:0

02.01.2016 16:00

Góly: 76. Alexander Tettey

K jedinému čistému kontu svého týmu za osmnáct kol připisuje Rudd dvě v řadě a Norwich dělá výrazné kroky záchraně. V nepříliš záživném utkání se Southampton nedokázal prosadit, vítězství nad Arsenalem tak září opět o něco více v jinak bídných výsledcích, které je pomalu stahují do bojů o udržení.

Už při nástupu na hrací plochu byli nemile překvapení fanoušci hostů, v základní sestavě totiž chybět Sadio Mané, když ho manažer posadil mezi náhradníky poté, co přišel pozdě na sraz před zápasem. Do utkání, snad i z nečekaných změn u soupeře, vstoupili aktivněji domácí a po deseti minutách užuž slavili otevření skóre, Fontého hrubky na hranici vápna ovšem Howson využít nedokázal a branku zkamenělého brankáře z pár metrů minul.

Svatí zaujali v první půlhodince snad jen nepovedenou snahou Bertranda o napodobení nezapomenutelné trefy Marca van Bastena proti Sovětskému svazu. K tvorbě gólových šancí je vyprovokoval až zmařená šance Mbokaniho, Rudd si ale s Longem poradil jak v souboji tváří v tvář tak i s jeho hlavičkou po následném rohovém kopu. Probuzené hosty mírnil i tři minuty před odchodem do šatny, parádní zákrok musel vytasit proti Clasiemu.

Změna stran vrátila obrazu hry starou tvář, Kanárci však svou mírnou převahu na míči těžko zpracovávali do útočných akcí. Obě defenzívy přitom vytrvale zvládali svou organizaci a bez větších problémů eliminovali jakoukoliv naději, aby se diváci dočkali změny skóre. To by ovšem nesměl přijít další faul od Wanyamy, ten už v první půli viděl žlutou kartu po faulu na Redmonda, když pak zbytečně zajel do Odjidjy-Ofoeho, musel bez diskuzí do sprch o dvacet minut dřív.

A byl to právě belgický záložník, který vzápětí vlétl z pravé strany do vápna, nahrál do druhé vlny Tetteymu, který poslal balón z první nechytatelně pod břevno. V tu chvíli už bylo pro Svaté pozdě začít hrát, to, co v druhé půli nezvládali do té doby, už nemohli po dvou ranách napravit. Kanárci si bez problémů došli pro kýžené vítězství a další skok od sestupových vod s míčem na noze a na straně soupeře.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Aston Villa 3:1

02.01.2016 16:00

Góly: 30. Micah Richards (vl.), 72. Jermain Defoe, 90+2. Jermain Defoe - 63. Carles Gil

Pětkrát a dost. Sunderland konečně bodoval - aby taky ne, když na jeho stadion přijela absolutně zoufalá Aston Villa. Svěřenci Rémiho Gardeho prodloužili svoji sérii bez vítězství už na devatenáct, přičemž se jejich naděje na záchranu dnes snížila na nepatrné minimum. Hvězdou utkání byl Jermain Defoe, jenž při výhře Black Cats 3:1 obstaral sám dvě branky.

Pozice Aston Villy po dvaceti odehraných zápasech je opravdu příšerná. Villans vyhráli jeden jediný zápas hned na počátku sezóny a od té doby se pachtí ligou s minimálními bodovými zisky. Dnes prohráli už čtrnáctý zápas a na předposlední Sunderland ztrácí propastných sedm bodů. Ještě bolestivější je pak jedenáctibodová ztráta na nesestupové příčky.

V osmé minutě měli přitom hosté solidní šanci na otevření skóre, když po Bacunově centru zakončoval Veretout a Mannone musel vytáhnout dobrý zákrok. Jenže Villans jsou v krizi a "když se daří, tak se daří"; Van Aanholt vyprodukoval po půlhodině hry nepovedenou střelu zpoza šestnáctky, načež si přízemní pokus srazil do sítě Micah Richards.

Domácí pokračovali v mírném nátlaku i po změně stran, kdy se role hlavního hrdiny podobně pozvolna uchopoval Jermain Defoe. Po necelé hodině hry totiž Guzan jeho ránu ještě kryl. Aktivní Van Aanholt posléze pálil jen těsně vedle.

Udeřilo naopak na druhé straně a tenhle gól stál opravdu za to. Střídající Adama Traoré předvedl na pravé straně úžasný šedesátimetrový sprint s míčem, zbavil se při něm minimálně dvou protihráčů, a pak poslal do vápna přesný centr. Přesný natolik, že Carles Gil vystřihl div ne nůžky a levačkou vyrovnal na 1:1.

Jenže to bylo od hostí všechno a zbytek zápasu si pro sebe rezervoval zmíněný Defoe. Deset minut po vyrovnání totiž převzal ve vápně Johnsonovu přihrávku, vypálil kolem liknavého Lescotta a překonal na přední tyči nedůsledného Guzana. V závěru pak stejný fotbalista korunoval veledůležitou výhru Sunderlandu ještě jedním gólem. Akci Toivonena zakončil přesnou ranou do protipohybu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Stoke City 2:1

02.01.2016 16:00

Góly: 60. Stéphane Sessegnon, 90+3. Jonny Evans - 81. Jonathan Walters

Po dvou velkolepých vítězstvích odjíždí Stoke s nepořízenou. West Bromwich podal na své poměry velmi živý výkon, který sice nepotvrzoval kvantem šancí, ale po změně stran dokázal prvně od listopadu na svém trávníku skórovat více než jednou. Stoke opět táhl Shaqiri, ten ale v konvovce neuspěl a po hloupém faulu Camerona ihned po srovnání musí hosté odjíždět z derby naštvaní.

Přes úvodní aktivitu Baggies se k prvním šancím dostávali hosté, nutno dodat, s velkou dávkou štěstí. Johnsonův centr musel Myhill vyrazit, chvíli poté mu zas těsně kolem tyče prolétl obdobný pokus Shaqiriho. Na druhé straně pak Potters podržel rozhodčí, kterého po přímém kopu Fletchera nechal klidným zjevný faul Camerona na Evanse v pokutovém území. Vzápětí si tak stejný hráč chtěl zpravit chuť po rohu, ale zblízka branku minul.

V 18. minutě opět exceloval Myhill, aktivní Johnson na něj po dobré individuální akci nevyzrál střelou zpoza vápna a šanci nedal ani dobíhajícímu Arnautovićovi. Až chvíli poté musel začít pracovat také Butland, Gardner zkoušel jeho pozornost dalekonosnou střelou doprostřed brány. To domácí brankář si na nudu stěžovat nemohl, po centrech Shaqiriho si poradil s přízemní střelou Arnautoviće, po hlavičce Krkiće zase hlídal, aby balón rozvlnil síť jen dotykem z vnější strany.

Mohlo by se zdát, že Potters měli v zápasu jasně navrch, ti ale měli jen mírnou převahu na míči, velkou část první půle se nicméně hrálo před jejich pokutovým územím, proti druhé straně hřiště o celých deset procent. Hosté si chtěli v druhé půli vydobýt změnu téměř absolutním ignorováním levé strany při přechodu do útoku, ničeho výrazného tím ovšem nedosáhli a brzy se tak měnilo skóre v jejich neprospěch.

Aktivní napadání už na polovině soupeře se vyplatilo po hodině hry, kdy Morrisson procedil balón do vápna pro Sessegnona, jenž využil trestuhodného množství času a po zpracování vypálil dělovou ránu pod břevno. To Baggies stačilo a vskutku zbytečně nechali hosty vrátit se do zápasu. To Potters kvitovali deset minut před koncem. Walters nejprve usměrnil pas do strany, kde si balón přebral Joselu, přiblížil se k šestnáctce a prvně jmenovanému pak naservíroval na malé vápno lahůdkový centr, jenž přesná hlavička proměnila ve vyrovnání.

Hned poté si však došla spravedlnost pro Camerona, jeho horkokrevného souboje s Yacobem si Lee Mason už všiml a po zbytečném políčku soupeři musel obránce hostů opustit hřiště. Svůj důvtip pak osud vygradoval ve třetí minutě nastavení, kdy už se zdálo, že tlak Baggies bude marný. Po rohovém kopu zahraném nakrátko se balón dostal až do malého vápna, kde zaspal Walters a Evans měl snadnou práci, jak usměrnit balón za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

Manchester United - Swansea City 2:1

02.01.2016 16:00

Góly: 47. Anthony Martial, 77. Wayne Rooney - 70. Gylfi Sigurdsson

Manchester United poprvé od 7. listopadu na Old Trafford zvítězil, když vyválčil tři body v náročném souboji se Swansea. Hosté svým výkonem ukázali, že postavení v tabulce jejich kvalitám neodpovídá, přesto opět odcházejí jako poražení. Mužem zápasu byl dnes Anthony Martial, který jeden gól dal a na ten rozhodující přihrál Waynu Rooneymu.

V Divadle snů se dnes diváci bavili především ve druhém poločase, v úvodním dějství žádná stoprocentní šance k vidění nebyla. Navzdory tomu museli být oba brankáři na pozoru, i když Fabianski proti střele Rooneyho do boční sítě z 21. minuty ještě zasahovat nemusel. To za malou chvíli na druhé straně David De Gea už ano, Wayne Routledge však špatný odkop Phila Jonese nepotrestal.

Velmi aktivní byl dnes na pozici pravého obránce Ashley Young, jenž své spoluhráče zásoboval množstvím centrů. Lukasz Fabianski si nicméně s nepříliš razantním zakončením Maty a později také Rooneyho dokázal bez větších problémů poradit. Ne tak ale krátce po přestávce, kdy si na Youngovu přihrávku naskočil Anthony Martial a předpisovým "koníčkem" poslal Red Devils do vedení.

Postupem času se stále více do hry dostávala Swansea, v 64. minutě ještě po Sigurdssonově vybídnutí trefil André Ayew hlavou tyč, sedm minut nato už se ovšem hlouček velšských fanoušků na stadionu radoval. Střídající Modou Barrow odcentroval a Gylfi Sigurdssona dokonale přesnou hlavičkou přeloboval marně se natahujícího De Geu.

Odpověď svěřenců Luise van Gaala ale přišla zanedlouho. Anthony Martial unikl po levém křídle Rangelovi, před bránou našel nabíhajícího Wayna Rooney a domácí kapitán nádhernou patičkou nedal Fabianskemu šanci.

Labutě se však nehodlaly vzdát a svého soupeře v samém závěru utkání zatlačily. Dělovku Ashleyho Williamse vysunutého na hrot De Gea dokázal vyrazit a z posledního rohového kopu se mohl stát hrdinou brankář Fabianski, který si ve vápně jako ostřílený útočník našel rohový kop Sigurdssona a De Geovu svatyni minul jen o kousek, čímž udělal definitivní tečku za dnešním duelem.

Více informací k zápasu

West Ham United - Liverpool FC 2:0

02.01.2016 13:45

Góly: 10. Michail Antonio, 55. Andrew Carroll

West Hamu dokázal i podruhé v právě probíhajícím ročníku porazit Liverpool, po vítězství 3:0 na Anfield Road nyní na Boleyn Ground vyhrál 2:0 a předskočil svého soupeře v tabulce. Možná trochu překvapivý triumf Hammers, kteří Reds dvakrát v sezóně porazili naposledy před více jak padesáti lety, obstarali přesnými hlavičkami Michail Antonio a Andy Carroll.

Domácí se dostali do vedení poměrně brzy, ještě před tím ale museli přežít nebezpečnou ránu Jordana Ibeho mířící těsně vedle. V 10. minutě už zaplněný stadion poprvé vybouchl nadšením, když si na centr Ennera Valencii naběhl Michail Antonio a přes bránícího Clynea dokázal otevřít skóre. West Ham tento gól logicky nabudil a zanedlouho orazítkoval krásnou střelou zpoza vápna Manuel Lanzini tyč.

Ekipa Jürgena Kloppa se k ohrožení Adriánovy svatyně dlouho nemohla dostat, docela blízko byl po závaru v malém vápně Roberto Firmino, španělský brankář byl však u míče včas. Letní posila z Hoffenheimu pak připravila dobrou střeleckou pozici pro Emreho Cana, jehož pokus ze střední vzdálenosti zastavilo až břevno.

Hosté od řeky Mersey vstoupili do druhého poločasu docela aktivně a zdálo se, že Bilićovi svěřenci budou mít co dělat, aby udrželi své vedení. Ovšem Hammers nejenže náskok udrželi, v 55. minutě ho dokonce i navýšili. Mark Noble oslovil nadýchaným centrem Andyho Carrolla, který svůj jubilejní 150. start v Premier League oslavil stylově gólem a navíc proti svému bývalému klubu. Třináct minut nato roztáhl hru střídající Dimitri Payet, jenž se na hřiště vrátil po dlouhém zranění, na Aarona Cresswella, po jehož centru další radost Carrollovi překazil reflexvním zákrokem Simon Mignolet a belgický gólman si pak bravurně poradil i s dorážkou Antonia.

V závěrečné čtvrthodině už měl více práce jeho protějšek Adrián. Nejprve musel na poslední chvíli zakročit proti rodící se šanci Coutinha a o pár momentů později domácí jedničku zachránil kapitán Noble, když na brankové čáře vykopl hlavičku Lucase Leivy. A kontaktní gól se neurodil ani z následného rohového kopu, po němž se navíc strhla mezi hráči obou týmů strkanice.

Poslední vzrušení nabídla 90. minuta - po vysunutí Payeta vychytal Kouyatého Mignolet, na druhé straně zase hlavičkoval kousek mimo Joe Allen. Jürgen Klopp tak znovu potvrdil, že výkony Reds pod jeho vedení jsou jako na houpačce a před šlágrem s Arsenalem se v tabulce propadnou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC20133434:1842
2.Leicester City20117237:2540
3.Manchester City20123539:2139
4.Tottenham Hotspur2099234:1636
5.Manchester United2096524:1733
6.West Ham United2088430:2332
7.Crystal Palace2094723:1931
8.Liverpool FC2086622:2430
9.Watford FC2085725:2229
10.Stoke City2085721:2129
11.Everton FC2069536:2927
12.West Bromwich Albion2075820:2526
13.Southampton FC2066826:2424
14.Chelsea FC2065926:2923
15.Norwich City2065923:3223
16.AFC Bournemouth2056922:3421
17.Swansea City2047917:2619
18.Newcastle United20451119:3517
19.Sunderland AFC20431322:3915
20.Aston Villa20151416:378

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2448)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proč nehrál Liverpool od začátku tak jako posl. 20 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Loooser pool kids fans kde ste?

Reagovat
stiflerovamama

Tak zapas ktorého som sa obaval, opat sme sa nedokazali vysporiadat s namotivovanym muzstvom, ktore sa neboji hrat do tela. Inak ku Chrisovi, je pekne, ze sa chce prisposobit nasmu sposobu hry, a hrat viac po zemi, to ale neznamena, ze ma poklesnut v tom co vynikal, lebo dnes len velmi mali vyhratych hlavickovych subojov.

Reagovat
stiflerovamama

Ale sanci sme teda mali celkom dost, Coutinho tam ma kazdy zapas tych situacii spoza 16 tky dost, ale posledne zapasy mu to teda lieta kade tade.

Reagovat
minoLFC

Klopp Klopp Ďalší rok bez LM, Firmino od ktorého som najviac čakal až na 2-3 zápasy zatiaľ hrozný a často neviditeľný

Reagovat
LAM

A to někdo čekal že budou hned výsledky.Nejprve si tam potřebuje přivést pár hráčů kteří budu do jeho systému zapadat a pak se teprve uvidí.Čekám že až na začátku příští sezony bude vidět jeho rukopis.

Reagovat
minoLFC

Super, ale Rodgers bol vymenený aby sa ešte zachránila LM kým je čas.

Reagovat
fenixLFC

tak to mal letiet mesiac predtym

Reagovat
tomasinho

Nejlépe po sezoně. Po tom Stoke se nemělo nic řešit a normálně ho vyprat okamžitě.

Reagovat
minoLFC

A koho by priviedli? Monka? Lebo Carlo ani Klopp vtedy ešte neboli ready.

Reagovat
fff

Fakt si myslis, ze ked k nam Klopp isiel za podmienok ako isiel, tak by neprisiel pred sezonou?

Reagovat
minoLFC

akých podmienok? Klopp podľa mňa v lete k dispozícií

Reagovat
fff

To ci by k nam siel nesuviselo podla mna s tym, ci by sme ho chceli v lete alebo dva mesiace potom, kedy by nemal ani pripravu, ani prestupy a musel by nastupit do rozbehnutej sezony.

Klucove bolo, ze mal zaujem nas trenovat a keby sme ho skusili kontaktovat v lete, som si takmer isty, ze by to prijal, ked to prijal dva mesiace na to.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Payet Skvělý ..

Reagovat
vladis271

Dnes som sa tak nasral pri tom, že náladu by mi nespravilo ani to, keby United dostali od Swansea zas kefu.

Dreváci, priemeráci, kopáči.

Reagovat
smazaný uživatel

tak že jo, stále nás můžete přeskočit, ale to bychom museli dostat devítku...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Pospovič

Tak PL má o kandidáta na titul méně

Reagovat
smazaný uživatel

on je někdo považoval za kandidáta na titul?

Reagovat
minoLFC

Vrabel

Reagovat
Pospovič

Par příspěvku jsem tu pravé ze viděl

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka kazdy tyzden, akurat to na chvilu tusim po watforde vzdal a zacal fandit leicesteru

Reagovat
Dufan

Bilič

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Asi pár retardov....

Reagovat
Gryphonheart

Tak to už má dlouho, ne? Já tam vidím jen 4 týmy, co o něj budou reálně bojovat - dva postupně odpadnou a City si to rozdají s Arsenalem..

Reagovat
Azazelo RD

O kterýho?

Reagovat
Losinho

Spíš tam teď přibyl West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto? Přibyl WHU

Reagovat
Corosian

Muzem pomalu uzavirat sazky.Jak dlouho bude trvat, nez se zacne skandovat "Klopp Out! " ?

Reagovat
fff

Vtip

Reagovat
smazaný uživatel

je to muzstvo predrazenych priemerakov a na viac ako 6 miesto v sucasnej PL nemaju sancu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

ja neviem mesiac?

Reagovat
minoLFC

ak sa nebude LM ani po druhej Kloppovej sezóne tak potom určite.

Reagovat
smazaný uživatel

na to si pockas

Reagovat
smazaný uživatel

Do roka a do dne..

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
kvasha16

deluded Jurgen?

Reagovat
fff

Jediny kto dnes hral ako tak dobre bol Can, ked prizmurim silno oci tak Ibe sa snazil.

Inam hroz y vykon, pri oboch goloch nechat Clynea branit dvoch hracov, to je neskutocne.

S usmevom spomimam ako ma/nas tu fantomas presviedcal, ze Benteke nie je... Presne takyto. A to predtym aspon obcas vyhral nejaku tu hlavicku vpredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ja koukal jen na druhou pulku....a po zemi jste k Chrisovi dostali jeden balon do 16...centry tam byly asi tak dva realny, co by se s primhourenim oka daly nazvat nebezpecnyma.V mezihre nevynikal ( ale kdo od vas tam pod tim hrotakem? ) a od toho tam neni.Ona je chyba, ze je cerny, belgicky , obrovsky hovado , ktery vypada jak poleno, ale uplne levej rozhodne neni na tu kombinaci.Svadi to totiz k tomu ho porovnavat s Lukakuem, kterej se montuje do mezihry daleko vic (a jde mu to ) , ale je treba dodat, ze v Evertonu je to usity pro nej ten Martinezuv system.Vy byste chteli hrat preslapovacky, tikitaka nebo nevim co.

Nemyslim to nijak utocne, vim, ze to vy fanousci myslite dobre, ale je treba podotknout, ze posledni, koho by bylo treba zjebat, tak toho, co ho nekoncepcne koupil.A jeste za takovou dardu...

Reagovat
smazaný uživatel

*prvniho

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt monstrózní šašek. Vybíráš si speciálně ty zápasy, který se mu nepovedly, jako každýmu dalšímu útočníkovi, a když už vám vystřelí výhru, tak se s radostí chytáš nepodstatný spálený šance (nebo to byl zrovna fenix, pro mě ste oba stejný). Radši se na ten fotbal pořádně soustřeď, než aby ses furt mermomocí vracel mě nějak šíleně stírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
fff

Samozrejme .

Aj zapasy, ktore sa mu podarili jasne ukazali, ze je to utocnik aky sme si vsetci mysleli, ze je a nie taky, ako si sa nam tu snazil prezentovat. Tvoja zaslepenost v tomto je uzasna.

A saskoc si nechaj laskavo na doma.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

A mozno Ty sa skus sustredit, ked mi to tak odporucas.

Ked odohral dovry zapas, napisal som to. Ked zly, tak tiez.

Ale pointa je, ze som ho ja a viaceri nechceli kvoli tomu, ze nie je pohyblivy, nenabieha si, nema moc dobru techniku a nie je do kombinacie. A jeho najvacsia sila je fyzicka stranka a hlavicky. Zaujimave, ze to vidi aj Klopp, no ja som sasek a Ty vidis jediny aky Benteke je. Aj tie dobre zapasy, ktore u nas mal ukazali v com je silny a v com nie. Presne, uplne presne tak ako sme to tu viaceri pisali pred jeho prichodom. A Ty si nas tu vsetkych presviedcal o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zrovna před těmi pár dny dal gól po supr načasovanym náběhu a tu tutovku spálil potom, co prokázal, že je velmi schopnej i v kombinaci. Čim vy ty zápasy sledujete, to mi fakt hlava nebere.

A co že přesně vidí Klopp? A o jakym opaku, že sem vás tu přesvědčoval? Že neni druhej Carroll, že to neni kopyto? To je opak toho, co předvádí? Neuvěřitelný fakt, jaká banda nevděčných fanoušků tady ten Liverpool obklopuje.

Reagovat
fff

Praveze tie zapasy sledujeme a vidime, ze stale chce loptu do nohy, nenabieha a skratka tu tehcniku dobru nema. To, ze niekomu raz za xy zaasov vyjde narazacka, no pocas tych par zapasov pokazi ovela viac takych situaciia znamena, ze asi tu techniku dobru nema a nie naopak.

Ze velmi schopnej i v kombinaci ... to si fakt uz musis robit srandu, fakt. Nemozes toto mysliet vazne.

Tiez to, ze da gol neznamena, ze hra dobre. To presne povedal Klopp, ze ak hrac da gol, no inak je 89 minut zapasu na nic, tak to mu nestaci. A narazal prave na Bentekeho.

A ano presne o tom si nas presviecal, ze on je uplne iny hrac ako napr. Carroll, ktoreho si spomenul.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

vy fakt ale nejste v některých ohledech objektivní. Z posledních tří zápasů hrál 2x špatně,ale zápas na Sunderlandu odehrál hodně slušně a těch narážeček tam měl mraky. Jediné co je potřeba do něj dostat je ztracené sebevědomí. Si pustte ty goly z AV a uvidíš čeho je schopen.

Reagovat
fff

Sunderland som nevidel, no cital som reakcie ludi a ziadna uzasna premena to zjavne nebola.

V zapasoch co som videl tak pomer pokazenych a nepokazenych narazaciek, ked uz sme pri tom, bol dos zly. Skratka to ie je hrac do kombinacie.

A co si mam pustit goly z AV, na co? Vsak to mi neukaze kolko toho pokazil. Tak isto mozme urobit video (teda vy, ja to neviem ) kde dame jeho goly a veci co sa mu podarili, no to Ti neukaze co pokazil, ako casto to pokazil, ako stoji na mieste, nerobi priestor, chce stale loptu do nohy resp. na hlavu a pod.

A to je to, co nam na nom vadi.

Nie je to rychly, pohyblivy, technicky hrac do kombinacie. Vedelo sa to predtym, vidi to skoro kazdy teraz.

To, ze mu obcas daco vyjde na tom nic nemeni preboha, je to profesionalnz futbalista, aj Ngog dal pekny gol Arsenalu, znamena to, ze to robi pravidelne a je teda dobry utocnik? Nie. Podsttane je ten pomer, kolko toho urobi dobre a kolko nie.

Reagovat
fenixLFC

ono to najviac bilo do oci ked z nemocnicneho lozka vstal sturridge a ta hra vyzerala uplne inak

Reagovat
fff

Ked si vezmem uz len druhy gol co dal proti Sotonu v pohari. Ukazal si, Can mu to dal za hraca a bolo to. Benteke by to s najvacsou pravdepodobnostou chcel do suboja, do nohy.

A to je to, co sa tu mnohi jak blazni smeju, ze nehodi sa vam do systemuy, haha hihi akeho? No takehoto. Kde hrac ide za obrancu, pyta si lopty do behu, vie sa vyhnut offsajdu, vie viac nez priemerne 1 na 1. Pretoze presne takehoto utocnika napr. aj lepsie vyuzije Coutinho ci Firmino (ktory sam hra konsky chuj zatial, no bolo xy situacii, kedy bolo vidiet medzi nim a Bentekem, ako straslivo si nerozumeju).

Reagovat
fenixLFC

presne o tom som vravel a presne to som si vsimal a aj to popisoval. ono to nie je len o tom ze benteke to envie hrat on to ani nechce. schvalne ked vidim ako si pyta loptu do nohy v uzkom priestore a potom vidim dannyho ktory ukazuje do priestoru....

Reagovat
fff

Mame jedineho cistokrvneho kridelneho hraca (nie, ze zahra tam Couts, Firmino ci Lallana, ktorym to nesedi a maju mizerne centre), kde Markovica sme poslali na hostovanie. A niekto potom este tu v diskusii pride, ze mu neprisposobime hru. Sak nemam ani hracov, co by vedeli poriadne centrovat, vid. nase mizerne rohy. Mame hracov na absolutne iny styl futbalu.

Ja tu nebudem na Bentekeho nadavat v style, ze cierne kopyto a pod. o to mi nejde. Len skratka nase vedenie a BR boli absolutne mimo, ked ho kupovali. Nehodi, nehodi, nehodi sa k nam. Za tie prachy je to neskutocne zly nakup. Nebudem mu nadavat, pretoze hrac je aky je. Moze sa skusit prisposobit pokynom trenera, no z Croucha nebude Messi a z Messiho Crouch (silnymi strankami, nie kvalitou ako takou). Preto ked chcem nakopavat kupim hraca na styl Croucha a naopak.

Reagovat
fenixLFC

hlavne nam takyto hraci nesedeli asi nikdy. ked si spomeniem na carrollov prestup tak bol v rovnakej situacii, jedine cistokrvne kridlo a este aj to vacsinou islo dole ked hral on ono ide fakt o to, ze to co sme vedeli od zaciatku sa ukazuje v plnej nahote ale to niektori nepochopia. rovnako mimo je argument ze by sme mu mali prisposobit hru...a to bolo vtipne (alebo do placu) ked to iste vravelo u balotelliho)

Reagovat
cristiano.K.

Na Sunderlandu odehrál slušný zápas a jenom hater to neuzná.

On je komplexní útočník, pohybově to není a není může být ono vzhledem k té postavě. Proti WHU a liškám hrál špatně a kdyby mi někdo tvrdil,že je komplexní útočník tak asi taky na něj koukám jako na magora,ale já to hráče znám a vím čeho je schopnej. On dokáže dávat ze všech možný pozic, nůžky,levá,pravá,rána,technická. Ted je potřeba,aby mu někdo vrátil ztracené sebevědomí.

Reagovat
fenixLFC

ty si to stirani zasluzis najma preto lebo vzdy sa tu k nemu vyjadrujes len ked sa mu nieco podari, ked je totalne k nicomu tak si ticho. Ale najviac ma vytaca ze nevies uznat svoj omyl ako si ho tu obhajoval a ked sa ukazalo ze sme mali pravdu tak si furt pojdes svoje.

Sorry ale jedna dobra vec za zapas je proste zufalo malo na niekoho kto by mal byt jednotkou na hrote. My tie zapasy na rozdiel o teba sledujeme, vidíme aky je pomaly, ake lahke prihravky kazi a podobne.

vies ked sme so spoluziakmi hravali futbal tak aj mne sa podarila sem tam nejaka kombinacia. Som preto vhodyn do kombinacie?

Co vidi klopp? ze je nepohyblivy (co mu sam vycital), ze kazi jednoduche prihravky, ked uz si vacisnou nabehne tak skonci stupidne v ofsajde. jeho vypovedajuci vykon bol myslim proti leicesteru, aj v MOTD ho rozoberali a to je unho skoro pravidelnost. Netvrdim ze sa mu nepodaril nejaky zapas (aj ked ja si teda na ziaden nespominam, mozno okrem chelsea kde striedal+bournemouth som nevidel). Ze nie ej druhy carroll? nie je. v posledne dobe je este horsi, u carrolla si pamatam ze aspon tie suboje vyhraval, v zakonceni boli rovnake kopyta (a nepredhadzuj mi tu villu, ta ma netrapi, u nas pali neskutocne ked sa uz k sanci dostane). tak mi povedz, v com sme sa preboha mylili? od zaciatku su anse arguemnty rovnake ale ty si furt pojdes svoje aj ked nemas pravdu. od zaciatku tvrdime iste veci a tie sa furt znova a znova potvrdzuju. skor neuverteilne je aky si otravny so svojimi oblubencami ktorých bdues hajit za kazdu cenu aj ked hraju totalnu tuzku a ked niekto na to poukaze tak vzdy pribehnes s

Reagovat
fantomas

Tady se žádný stírání neodehrává, to zaprvý, vy ste předevšim dost zoufalý, a já vážně nemám co uznávat. Však vy doted máte bordel i v tom, co sem o Bentekem před přestupem napsal, a pak tady krkolomně splétáte nějaký teorie a mně neustále vkládáte slova do úst. A já Liverpool letos viděl dostkrát na to, abych si udělal obrázek sám a nemusel poslouchat nýmandy jako vy, jejichž názory sou k popukání dlouhodobě, nejen ve věci Bentekeho. Od "Co vidi klopp" sem se jen chlámal.

Reagovat
fenixLFC

ty mas o názoroch co vraviet..jak si oblubis nejakého sikmaca, cernocha, nejaku inu mensinu, nejaky krpaty klub tak si ako slepy.

Ale seriozne, zaujima ma to a chcem aby si aj ty bol schopny pochopit druhu stranu. Ake su jeho prednosti podla teba? vyber miesta? s tym sa da suhlasit. ked dostane loptu presne do nohy vo vapne tak z prvého-druhého dotyku gol vie dat. ja som ho vo ville nesledoval ale podla statistik, analyz a podobne som nieco cakal. je podla teba rychly? podla mna teda nie, obraqncovia ho furt dobehnu. technicky? hm, podla mna tiez nie, 1 vs 1 nechodi a ak hej tak strati loptu. ma skvele zakoncenie? nie, nema, aspon u nas. takze vieme ze to nie je hrac ktory bude prelamovat ofsajdovu pascu a nabiehat si za obrancov. vidíme to z jeho gestikulaciue, vieme to z toho ze podla vyjadreni fans villy boli z toho na prasky ako bol furt v ofsajde. Nesedi si so zvyskom timu, najma s coutinhom ich spolupraca proste viazne. takze aky je to typ utocnika....taky co ma vytvarat miesto? a cim? v poslednej dobe mi teda fyzicky silny nepride, prehrava skoro kazdy suboj, od lopty sa lahko necha odstavit a velmi casto sa skryva. potrebuje prisposobit spoluhracov hre? asi ano. ale to fakt cakas ty a aj ostatny ze kvôli jednemu hracovi vyhadzeme cele muzstvo? ako pisal fff, mame jedno cistokrvne kridlo a nemame taku zalohu. napriek tomu s tymi istymi spoluhracmi si vie danny, ings alebo v posledných zápasoch aj origi porozumiet.dokaze sa podla teba prisposobit timu? podla mna na 99% nie...

videl som tuto sezonu okrem asi 2 zapasov v PL vsetky vykony Liverpoolu. hodnotim len to co hra u nas, co predvadzal vo ville je nepodstatne. od zaciatku kritizujem jeho prestup ako fakt hlupost najma preto LEBO SA K NAM NEHODI (dovody som ti vypisal) porovnanie s carrollom je na mieste najma preto lebo to je rovnaky prestreleny nakup niekoho kto proste k tomu timu nepasuje. a vidia to aj treneri. keby boli vsetci utocnici zdravi, tak je az volba cislo 4. sturrdige, origi aj ings predvadzali ovela ovela viac, mali lepsie vykony. pre bentekeho hovori to ze dal goly ale vo vacsine tych zapasov bol celkovo k nicomu

Reagovat
stas87

Tak co sa tyka zakoncenia,tu s tebou nesuhlasim.Prvy rok Lewu v BVB bol katastrofalny,hlavne co sa tyka prave zakoncenia a to prichadzal s vizitkou kanoniera z Lechu.To ze spali prvch par sanci neznamena,ze tomu tak bude nadalej.Vynimka je len Torres,to je zufalec netusenych rozmerov.

Reagovat
fenixLFC

zas na druhu stranu lewa prisiel z inej ligy. benteke si nemusi zvykat na ligu. ale verim ze snad nebude zahadzovat take tutovky ako teraz...a k torresovi ej to nefer, to bol top kanonier, to ze sa z neho stalo co sa stalo je ina vec

Reagovat
stas87

Tak dufaj ze sa Benteke po dvoch ci troch goloch chyti a zacne si verit.Ono ked clovek hraca len kritizuje a zraza,sam si prestane verit.Cena za ktoru prisiel mu tiez neprida ale to nie je jeho vec.Pozri Hernandeza v Nemecku.Chytil sa a teraz premeni kazdu druhu sancu,ked prisiel tak toho tiez vela zahodil a bol na smiech,najviac asi proti Barcelone...otocilo sa to a dneska o nom nikto nepochybuje.

Torres mi pripomina takych strelcov co dnes v noci hraju za Washington NBA.V druhej Q maju fantasticku uspesnot 9,1 %.Z 22 strel trafili dvakrat kos,zvysok bodov mali z FT.

Reagovat
fenixLFC

ked uz ej u nas a budu ho stavat tak mu goly priat budem ako kazdemu inému hracovi. to ze by som bol najradsej keby je prec alebo nwhrava je vedlajsie....hernandez taky proste je, aj v United pokial si pamatam len tam to bolo v opacnom poradi

solidna uspesnost

Reagovat
fff

Keby si sa menej chlamal a viac premyslal to by bola paradicka. Zaslepeny jak hovado, fakt skoda slov s Tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto pripade fakt netusim, z coho plynie tvoja arogancia. Ved fff ti slusne napisal argumenty, ktore nie su nic svetoborne, rezonuju uplne vsade, nie na EF. Ja som sa v lete do tej diskusie o Bentekem zapojil tiez viackrat a pamatam si argumentaciu oboch taborov. To, ako je dnes Benteke marny skoro do bodky potvrdzuje to, co tu v lete pisali skeptici ohladom toho prestupu.

Inac, priateľu trochu pokory by nezaskodilo. Clanky mas dobre, rad ich citam, ale takto mozes prist o ich citatelov velmi rychlo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Strašná škoda, že v tomto vesmíre má Wenger dostatok šedej kvôry mozgovej na to aby do svojej hry priviedol niekoho takého ako je Benteke. V paralelnom to možno urobil, a je tam na EF sranda pri flamewars ty vs. celý gunners tábor. Takto tu musíme čítať tvoje múdrosti na jeho adresu my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

A ešte mi príď nejako obhájiť Mwaruw... jáj vlastne Bonyho.

Reagovat
fantomas

Tady se ještě jakkoliv namáhat.

Reagovat
vladis271

Pustite niekto Kloppovi video, ked u nás hral na DM Mascherano. Toto je neuveriteľné, že niekto ako Lucas u nás stále hrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší Brazilec v dějinách Brazílie, ale furt se bude obhajovat našima fans..hnůj velebnosti hnůj

Reagovat
smazaný uživatel

Vas ten futbal akoze bavil ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie ideme si pustit Barcelonu vidime sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jak to dopadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
SunFells

Asi slušné derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo to spatne, ale cakal som viac.

Reagovat
afc

To musela byt slusna grcanica,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp si za to může sám, kdyby zůstal v Německu tak by se měl líp, ale očividně prahl po velký výzvě... teď má na starosti bandu dřeváků natahaných do klubu Rodgersem... jestli se mu přes další dvě přestupový období dokáže proměnit Liverpool v dobře fungující stroj, tak před ním smekám... ale s tím co má k dispozici to bude mít hodně těžký

Reagovat
smazaný uživatel

za co si muze? ze v prvom roku nevyhra titul, neskonci v TOP 4?

Reagovat
smazaný uživatel

za to jakou kupu sraček má na starosti ? Titul ani TOP 4 snad nikdo rozumný ani nezmiňoval...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma mat len leharo cele dne, akurat naplanovat co na treningu, vybrat zostavu aka bude hrat a pozerat z lavicky zapas a po zapase povedat par hlasok

Reagovat
smazaný uživatel

jaký leharo, psal jsem něco o dovolený ? Četl jsi celou větu a nebo jsi schválně vybral jenom tu část na kterou si reagoval ? Já psal, že měl zůstat v Dortmundu, ale když hledal větší výzvu šel k vám, nic víc... tam měl k dispozici lepší hráče a kdyby to nevzdal tak brzo určitě by se s BVB vrátil na špičku Bundesligy...

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad vedel do ceho ide a titul v nejakej bundeslige je nic oproti PL, ale vybral si dost zlozitu cestu no

Reagovat
smazaný uživatel

Me tak nekdy pripadne, ze scouseri si mysli, ze ten prechod Kloppa k nim je znameni, ze Liverpool na fotbalove mape tim znamena vic jak BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem se sestavou Mignolet - Moreno, Skrtel, Sakho, Flanagan - Can, Henderson - Sterling, Coutinho, Suso - Balloteli....vyhrál titul, tak at nebečí

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v FM je Balotelli útočník, který dokáže pravidelně dávat v PL kolem 25ti gólů.

Reagovat
cubazi

No nič zase sme hrali dobre... "v rámci možnosci" Zaujimalo by ma aky by bol vysledok kebyže hráme zle....ale nebudem konšpirovať

Reagovat
vladis271
Reagovat
fenixLFC

dufam ze si hlavu z prdele za kecy vytiahne jeden admiin ohladom bentekeho a jeden cesky sovinista ohladom stoperskej dvojice. Na co sa dnes budeme u bentekeho vpredu vyhovarat...ze nevieme centrovat? to sme nevedeli este nez prisiel....ze nemame zalohu? tu sme nemali este nez prisiel...tak cim nas kua to poleno malo kamsi posunut?? v com? ze je uplny protiklad zvysku timu? bez srandy, carroll u nas predviedol viac. toto su proste zapasy ktore by mu mali sediet ale on proste ani tie vzdusne suboje nevyhrava aby vytvoril miesto zvysku...k sovinistovi som rad ze skrtel-lovren je prenho lepsia dvojka ako hocikto z nich so skrtelom, jeho absencia dnes bola neskutocne viditelna ale ved co, je to len slovak ktorého precenujeme....

nebudem tvrdit ze je to iba o týchto veciach. firmino je proste hrozny, sem tam mu cosi vyjde, ale aj tolko vladisom vysmievany lallana ma na hru vacsi impact ako firmino. Ono celkovo tie nase nakupy tuto sezonu su hrozne...okrem uz spomínaných je to nastastie zraneny milner a najma clyne. preboha, ved ten chalan hra tuto sezonu horsie ako hlen. dnes bol pri oboch goloch (to ze prehra suboje vo vzduchu sa da cakat na jeho vysku) ale on nepredviedol nic, fakt nic....

jedini co za neico stali bol migno, smith,emre a lallana. smith fakt rozdiel oproti morenovi lallana hrat proste musi, po coutinhovi fakt nas najlepsi ofenzivny hrac...

viac ako samotna prehra ma ale vytaca cosi ine-cca tretie prestupvoe obdobie nakupime miliardu hracov (ktorých sice platime za penaize z odchadzajucich hviezd) ale furt potrebujeme tak 6-7 novych hracov. neskutocne. klopp sa bude musiet fakt predviest, pretoze za tych 30 mega co daju navyse kazdy rok majitelia na prestupy bdue tazke nieco zohnat....byt toto FM tak hned po zapase kupujem nového hrotaka a zaloznika. Na henda uz spolah nebude, neskutocne ze dvaja z troch najdolezitejsich nasich hracov su zo skla....uz len rpetpiet tuto sezonu pokusit sa o zazrak v EL a po lete uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

ad Clyne - jeden z nejlepších přestupů a velký upgrade proti tomu, co předváděl Glen u nás (letos mu to jde)

ad Firmino - někdy neviditelný, jindy mívá nejvíc vytvořených gólovek, rozhodně žádný flop, a bude jen lepší

ad stopeři - souhlas.. momentálně by asi měl sedět Sakho

tyjo, co jste dnes upřímně čekali... vůbec nerotujeme opory, protože prostě není kvalittativně s kým (Moreno, Clyne, Can musí mít hodně přes 90% odehraných minut), Hendo mimo, origi, který se rozehrál, taky mimo... od 20.12. to byl 4. zapas... vzhledem k tomuto mám za to, že to ještě odehráli vcelku slušně všichni

Reagovat
cristiano.K.

s tou rotací je to fakt těžký vzhledem k těm zranění. Dneska střídání Morena bylo podle mě plánované už před zápasem. Lallana dostal taky volno spíš kvůli rotaci.

Reagovat
fenixLFC

upgrade v com? dopredu su rovnaki s tym ze Johnson vedel aspon vybojovat faul ked zavrel oci a rozbehol sa do troch

firmino je hrozny popravde, okrem city a mozno jedneho zapasu je fakt neviditelny, ako ok, vzdy ma aspon jeden moment ale proste to je maleo

so sakhom suhlas

co sa tyka kadu tak to je prave tym ako je poskladany. ono to ze na obe strany bol jedinou variantou prirodzeny stoper hovorilo za vsetko. o chybajucom zaloznikovi sa vie dlhe roky, to ze hendo bude uz asi vecne IP sa prislo az teraz....o hrotovi ani nehovoriac...keby to bolo sposobene únavou enpoviem ani slovo, lenze ta nekvalita bola hrozna fakt do oci bijuca, West hamu to stacilo opat zaparkovat pred vapnom a my s tym nic nespravime a cez brejky proti lucasovi ich nemalo skoro co zastavit...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel Studge, že je skleněný, se vědělo, asi i proto přišlo tolik hrotů... ale kdo mohl čekat, že ti ze 4 i tak zůstane jen jeden, toto Kloppovi fakt nezávidím... offtopic - paradoxně náš útok se mi za poslední cca rok nejvíc líbil,i když hráli spolu cca tři zápasy v kuse loni Studge a Balo

jak říkáš, největší problém je ta nekvalita náhradníků, alternativ do ideální sestavy a s tím související nově skleněný Hendo... a to si neumím představit, jak by to vypadalo, nemít Emreho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

origi, který se rozehrál, taky mimo.

Reagovat
vladis271

Len za prvú vetu hádžem hned dva.

Reagovat
Maresma

Bys posadil takhle hrajícího Lovrena na úkor Škrtela, jo? To není o žádným šovinismu, ale o tom nebýt zaslepenej.

Reagovat
fenixLFC

posadil by som sakha

Reagovat
Maresma

Ok, to mi stačí

Reagovat
fenixLFC

ze ma to neprekvapuje ale seriozne-na zakalde coho by mal hrat sakho na ukor martina? kvôli potenciálu ktory sa s nim spaja uz asi 5 rokov?? nehnevaj sa ale v sucasnosti su pred sakhom formou dvaja lepsi stoperi

Reagovat
tomasinho

V súčasnosti jeden a jeden na marodce.

Reagovat
Maresma

Na základě toho, že je to mnohem lepší stoper než Škrtel. Sice měl teď po zranění slabší zápasy, ale každej kdo viděl jeho zápasy před zraněním a zápasy v minulé sezóně to musí vidět. Navíc je na hřišti mnohem víc slyšet, je to větší lídr.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Mlůžeš tomu mindráku někdy povolit a nereagovat na mě? Chápu, že je to asi složité a tvoje omezená kapacita to zřejmě nepobere, ale aspoň se o to pokus. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Deluded pls

Reagovat
tomasinho

Chápu no, chtěl jsem moc. Nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

sorry v tom s tebou nebudem suhlasit

Reagovat
Maresma

Ok, v pohodě.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
celeb

vsak on bol posledne 3 zapasy totalne tragicky, ako ze si 1-2 krat efektne poradi s utocnikom (a ostatnych obchadza infarkt) je sice pekne, ale potom prichadzaju infarkty skutocne, ked ten magor prihra superovmu utocnikovi, minie loptu, zlozi supera v sestnastke ... ten magor generuje kazdy zapas niekolko gigantickych skratov, niekedy v serii po sebe a to si nemoze dovolit stoper v ziadnom time PL. Mangala trpi podobnymi skratmi, ale cca 1-2 za zapas, Sakho 2-3x viac.

Reagovat
vladis271

ty hovor o tom nebyť zaslepený.

Reagovat
Maresma

V čem jsem zaslepený?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

Aha, myslel jsem si.

Reagovat
vladis271

Už som ti to písal, mnohí to skúšali tiež. Viac k tomu nemám čo napísať, opakovať sa nebudem.

Reagovat
Maresma

Já tu nejsem ten, kdo je zaslepenej, Vlado.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cubazi

Ako v mnohom stebou suhlasim, avšak v každom velkom mužstve musiš mať velkeho hráča, srdciara. Nám prave jeden odišiel a nový tu žial nie je, kto nás ma viesť dopredu, kto urobí niečo navyše v zápase kto povzbudí ked sa nedarí kto sa pokusi vystreliť na branu aj s nemožnej pozície aby dal gol, kto nakríčí na hračov alebo visvetlí ale hlavne kto je v našom týme motivátor ...zrejme zrejme nikto. Potom ak mame hrať so žoldákmi kltorý nato jebu ked sa nedarí no po vydarenej sezone zmysnu ako gáfor nech sa páči ale toto nie je hráč hodní LFC. potom RIP LFC škoda dohravať tuto sezonu škoda chodiť fanušikom na zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

mám za to, že přesně proto hraje Milner, ač jeho občasná nekvalita je do očí bijící... ale aspoň se pere... proto by to místo v základu letos při tomto kádru prostě asi mít měl...

Reagovat
tomasinho

Ježiš ohledně Lovrena je to poslední dva týdny akorát taková rýpačka. Já jsem x měsíců byl za duo Škrtel-Sakho. Sakho je po zranění zatím špatný, před ním byl ael výborný a zdaleka náš nejlepší stoepr. Co se týče Lovrena - rozehrál se a momentálně by bylo hodně těžké ho posadit. Škrtel stejně bude nejdříve za měsíc, do té doby je daleko. Je jasné, že v momentální formě by byl na posazení Sakho, jenže jak ukázal před zraněním, je to prostě náš nejlepší stoper a měli bychom to stavět na něm. Škrtel má větší zásluhy jako Lovren, ale jak píšu, když bude hrát takhle, bude těžké ho posadit. Zranění jsou svině no, tě můžou připravit o místo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

minuly zapas presvedceny, ze Skrtel sa uz do obrany nevrati teraz zrazu Sakho zraly na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to je deluded tomasinho

Reagovat
tomasinho

Ty vole, chápání psaného textu asi nebude tvoje silná stránka. Něco jako nadsázka a podobné věci ti asi moc neříkají a asi tady nejsi až tak zběhlý, abys dobře chápal, co kdo čím myslí. Jasně, že jsme úmyslně a rýpavě přeceňovali dvojici Lovren-Sakho. Jenom se tady banda hlupáků toho chytla a dělá kdo ví jaké haló.

Však to se nijak nevylučuje. Sakho takhle nebude hrát pořád a je to oblíbenec Kloppa, prostě jednička. A když bude hrát Lovren takhle, tak ho taky neposadí. Takže to, že momentálně Sakho nehraje nikterak dobře a byl by na posazení neznamená, že na něj budu i za měsíc, kdy se vrátí Škrtel.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak dlouho minite omlouvat Sakha? Me to pripadne, ze mate svoje oblibence, okolo kterejch chodite po spickach, ale kdezto u hracu typu Lucas, Milner nebo nove Clyne si vybijite frustraci . Coutinho posledni zapasy spatnej az hroznej, Firmino hooodne spatnej ( coz me sere, moc sem se na nej tesil, ten je pro PL zrozenej ) , Can uz je adaptovanej, takze by mel hrat lip... to je furt neco..pro edny odpad, pro druhy tahni a tak...

Reagovat
fenixLFC

A jak dlouho minite omlouvat Sakha?

Reagovat
Maresma

Co to tu teď zkoušíte?

Reagovat
celeb

videl si hrat v poslednych zapasoch?

Reagovat
Maresma

Ano. Viděl si hrát Škrtela v posledních letech?

Reagovat
fenixLFC

ano. predviedol viac ako sakho

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

Reaguješ ty na mě někdy jinak, než emotikonama?

Reagovat
kiwwi

jj, jeden z najlepsich stoperov v PL

Reagovat
tomasinho

Vidíš tady i kritiku těch, co píšeš. Firmino hrajem hovno až na výjimky, Coutinho poslední dobou taky. Canovi taky chybí konzistence. Ale ten aspoň někdy hraje, má 21 a už teď je z těch nšich záložníků nejlepší. Co se týče Clyna, toho jsem kritizoval já osobně snad poprvé dneska. Milnera kritizuje každý, protože hraje hrozný hovno.

A ta první otázka. To je jako co? Děláte, jak kdyby hrál tragicky měsíc nebo co. Před zraněním hrál výborně. Odehrál po pár dnech otřesný zápas s Watfordem, od té doby se zvedl, pořád není v té formě jak před zraněním, ale odehrál po návratu 4 zápasy, z toho jeden byl příšerný, ve 2 se udržela nula a v jednom průměr. Nevidím, že by ho dneska někdo nějak chválil. Přesto víme, co v něm je.

Reagovat
tomasinho

Co se týče mě, tak přiznávám, že jsem si hodně oblíbil Emreho no, u toho jsem možná neobjektivní občas.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám že tomasinho ma konkurenciu v deluded kktnosti

Reagovat
vodka

" Sakho takhle nebude hrát pořád a je to oblíbenec Kloppa, prostě jednička"

to jako vydedukovals z čeho?

Reagovat
kubys

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Protože jak okamžitě přišel, začal ho stavět, hrál pod ním pokaždé, i v EL pak. Neustále ho chválil, víc než ostatní obránce. Jako jediný z těch obránců umí pořádně rozehrát. Je z nich nejmladší a může na něm stavět. I kdyby ta jednička ještě nebyl, brzy bude, měl by být.

Reagovat
vodka

aha, takže sis to v podstatě vymyslel, protože o Škrtelovi jde říct skoro to stejné...

Reagovat
tomasinho

No nevymyslel, okamžitě, co přišel, ho začal stavět, chválit, nevynechal snad ani minutu. O Škrtelovi jde říct podobné, ale ten má tu pozici jaksi stabilní už x let, Sakho začal mít pod Kloppem pozici daleko stabilnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

skoncilo to asi tak ako som ocakaval...dufam ze aj Jurgen uz citi potrebu posilnit klub o jedneho, dvoch hracov...

Reagovat
fff

Ale Klopp chcel vyzvu.

Tak ju teda dostal

Reagovat
smazaný uživatel

top 4 som aspon ja tento rocnik uzavrel davno, mozno by som to este prehodnotil podla posil v zime, kde ale moc neocakavam nejake velke prestupy... vrabejka sasek, a ta dvojka tomasinho maresma tam maju tie svoje ciste konta konecne tim co vie aj zautocit a jak to dopadlo

ale Smith sa javi zaujimavo a stale mi chyba ten Teixeiria

Reagovat
Kwido

Máte někdo stream na Arsenal?

Reagovat
minoLFC

Kedy dostane šancu Teixeira konečne?

Reagovat
fff

Jaaaaj, mali sme toho BR vyhodit pred sezonou, zobrat Kloppa, dat mu letnu pripravu, dat mu prachy...

Toto nase vedenie straslivo dodrbalo a prave v tejto sezone, ked ta sanca na top 4 je velka pre vela timov. Strasna, strasna skoda.

Reagovat
minoLFC

Tá letná príprava od pár zápasoch s aziatmi s oddychujucimi oporami by nepomohla.

Reagovat
fff

Pomohlo by, ze by sa mal cas s hracmi zoznamit, kondicne ich pripravit lepsie na svoj styl hry (pokial viem, tak Klopp si na kondicnej stranke dost zaklada) , priviest svojich, nekúpit Bentekeho. Tie vyhody by tam boli.

Reagovat
minoLFC

A koho okrem angličanov by kondične pripravil, keď brazilci mali voľno a A tím spolu hral tak zápas dva pred ligou? naša príprava je len marketing

Reagovat
smazaný uživatel

Milan pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dalo sa cakat no. Sakho Lovren nech hraju co najdlhsie spolu prosim

dufal som ze loseri ukopu aspon bod lebo west hamu sa bojim v boji o LM viac ako ich, ale nevadi aj toto je fajn aspon je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel, campbell aj chambers si zasluzili zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

sorry chlapci vedla

Reagovat
smazaný uživatel

neva

Reagovat
j_mrazik

That's what he said!

Reagovat
Free_player

Liverpool strašně slabej

Reagovat
CHONG

umíš taky něco jinýho?

Reagovat
Free_player

tohle letos o Liverpoolu píšu poprvé ty ohranej buřte

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník Isco chce opustit Real Madrid a přestoupit do Manchesteru City, jeho cenovka by neměla převyšovat 25 milionů liber. (Mirror)

Reagovat
smazaný uživatel

Nabídku ve výši 15 milionů liber chystají v Arsenalu na Adriena Rabiota, dvacetiletého záložníka PSG. (Daily Express)

Posily si vyhlíží také West Ham, kouč Slaven Bilić hodlá z Leedsu přivést pravého obránce Sama Byrama. (Daily Telegraph)

AS Řím pokukuje po obránci Mathieum Debuchym z Arsenalu, ačkoliv sám třicetiletý bek prohlásil, že by se raději vrátil do rodné Francie. (Daily Star)

Reagovat
Pospovič

Rabiot

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože by Real Isca prodal za cenu, která je jen o 5 mega euro vyšší než ta, za kterou ho kupoval 3 roky zpátky? Jasně...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Pocky pocky...a za kolik bys ho strelil ty?Jakou ma podle tebe cenu na trhu? Hrac z lavicky, kterej sice ma nejvic minut, ale realne lepi vse v te vasi ofenzivni petce? Uz ani nevim, jak mam rad jeho styl fotbalu, co von je puvodne...Kridlo? AM? CM?

Podle vas realistu je to novej klon Xaviho a Iniesty a uz pod tretim trenerem je defka pro vsechno

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Svatej

Hlavně že vy v podobných situacích reagujete jinak

Reagovat
cristiano.K.

Klasika,po Sunderlandu se tu machrovalo, jak nám skvěle funguje obrana a dnes to při každém centru smrdělo golem. Kladivári nám klidně mohli dát pět golů, jedna tyčka a dvě šance ještě pochytal Mignolet. Nejlepší na hřišti Can. Ibe byl hodně chválenej komentátorama na O2, jeho výkon byl obstojnej, on se aspon nebojí přejít jeden na jednoho. Lallana i Smith to oživili. Benteke byl příšernej a nebudu ho nijak obhajovat. Klopp mu bude muset vrátit ztracené sebevědomí co možná nejrychleji,když nemáme jiného útočníka. Firmino taky hodně slabej, Coutinho snaživej bez efektu.Pokud Klopp neustálý výkony, tak můžeme skončit klidně mimo první šestku.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit aspoň jednoho útočníka za mě (zkušeného pro A tým)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

REDS

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt tam Klopp ale někdo jin, už ho fanoušci Liverpoolu vyhazují a ani by mu nedali šanci si přivést svoje hráče.Je to někdy hodně nespravedlivé..

Reagovat
smazaný uživatel

ved je to novy trener nikto necakal zazraky hned iba sasek vrabejka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papanegra

Já se nedivím, vždyť ten kádr co má nemá hlavu ani patu..

Těším se na léto až odejdou

Škrťel, Lovren, Enrique, Moreno, Touré, Allen, Lallana, Leiva, Benteke, Mignolet... Tihle hríči tam nemaj co dělat...

Klidně bych střelil při první příležitosti Coutinha, už říkam dlouho, že ten hráč je sice skvělej ale náladovej a pro tým k ničemu..

Škoda že si třeba necháme utéct hráče jako Živkovič, kterej by byl za pár a má budoucnost, ale už po něm jde BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková přestavba týmu najednou? Trochu to zavání ne jistotou a problémem ale z části souhlas REDS potřebují jiné hráče atd. Mělo by se něco koupit už teď

Reagovat
papanegra

ten tým chce překopat, už je dlouhodobě neúspěšný, tak se tam musí nechat jen ta nejschopnější základní osa

Sakho, Hendo,Sturridge (kéž by byl aspoň někdy zdráv)

a hráči jak Clyne,Can,Firmino nejspíše mají potenciál se přidat k nim...

a zalovit ve francouzských i portugalských vodách po posilách a vzpomenout si i na někoho z BVB

Lacazette, Umtiti, W. Carvalho atd.. Těch potencionálních hvězd je mraky..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

To se fakt nestane, to je až moc velká čistka, někdo ti v tom kádru musí zůstat. Ono by bohatě stačilo poustit Bogdana, jednoho z dvojice Škrtel/Lovren, Tourého, Enriqueho, možná Allena.

Přivést stopera do základu, někoho na kraje obrany, ať už backup nebo základ, DM, ofenzivního univerzála.

Reagovat
cristiano.K.

já bych klidně pustil dva ze tří (Milner,Allen,Lucas) a nahradil je někým lepším

Reagovat
tomasinho

Já asi jen Allena no, i když Milne je k hovno no. Lucas sice bere hodně, ale jako lavičkový hráč nebo jako 2. či 3. varianta na DM by mi nevadil.

Reagovat
cristiano.K.

chce to někoho,kdo vytvoří tlak na Henda a Cana, ti budou hrát vesměs základ,vlastně už ho hrají a prostě ti mnou jmenovaní nemají na to jejich pozici nijak ohrozit.

Reagovat
tomasinho

Jo, pro mě za mě klidně DM i CM do základu. Ono, Emre je ještě nevybroušený diamant a v ideální případě by měl být třetí volba do 4-3-3 nebo první náhradník do 4-2-3-1 no. Ten střed by potřeboval komplt obměnu, ale jsem realista, budu rád aspoň za DM.

Reagovat
Melda

V tom včerejším zápase bohužel ta nekvalita ve středu hřiště byla hrozně vidět a jak píšete klidně si nechat Lucasa jako backup ale rozhodně sehnat konkurenci do zálohy, nejlépe to DM.Pak věřím, že to může vypadat o dost lépe.Pro mě je stále priorita pořádné DM, které umí dát i kvalitní přihrávku.

Reagovat
Melda

Reagovat
Liquid

Škrtěla a Coutinha by ses zbavil jo? Kdo by tam teda zbyl ??

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtela ak by prisiel nejaky druhy lepsi stoper, ale Coutinha no neviem :D

Reagovat
papanegra

Cou je náladová mánička akorát do Barcelony

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Benteke se pořád jen drží za hlavu, už mě to začíná točit

Buď, že je dřevo a netrefil branku, nebo, že mu k míči chyběl metr.

Reagovat
cristiano.K.

tak už i tohle mu budeme vyčítat? u toho centry Lallany to byla fakt škoda

Reagovat
Dray

Škoda, že to neprošlo. Byl bych na to celkem zvědavý, protože podle opakovaček tam šel nohou.

Reagovat
cristiano.K.

jj měl by to na dlouhou nohu a nejspíš by to odpálil do šesté řady a držel by se za hlavu potom stejně

ale aspon je vidět,že se hýbe, i když si hateři myslí opak

Reagovat
13

Reagovat
Liquid

Rodgers back ???

Reagovat
smazaný uživatel

why?

Reagovat
Liquid

jen narážím na to, že tabulkový posun pod Kloppem nenastal, ale je fakt, že ještě neměl moc možností si vybudovat kádr ku obrazu svýmu a má tam ty sráče co si natahal Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

za rok tam bude mít své sráče a ta nekonečná komedie bude pokračovat dalším dílem....

Reagovat
smazaný uživatel

jop, dal by som mu este prestupove leto a potom sudil, ale hlavne to konecne neni anglican, ir, walesan a kto vie co este tak sa tesim na posily

Reagovat
nani92

100. pre pokračujúce prehry Liverpoolu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Pre sakho lovren

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

ocakaval som prehru

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool jen potvrdil své ambice v boji o střed tabulky........

Reagovat
PaulinhoTheGunner

No co si budeme nalhávat, zatím otřesný výkon... Mezihra vůbec nefunguje, 18. Newcastle nás v přechodové fázi jednoznačně převyšuje... Snad v druhém poločase trochu přitlačíme, ale stejně je zázrak, že s takovou marodkou záložníků se držíme na špici PL.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě že jim v tom aktivně pomáháš a přestože jsi 2000 km daleko, tak jsi nedílnou součástí klubu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Někoho baví fandit týmu, třebaže je 2000 km daleko, někoho zas stupidně trollovat na diskuzích. Ty nechápeš první, já zas to druhé, co naděláš

Reagovat
smazaný uživatel

nějak bych i pochopil, že někdo fandí někomu 2000 km daleko, ale nepochopím, jak se může s tím pro něj čistě abstrakním klubem identifikovat tak, že se cítí být nedílnou součástí a říká "my", to mi přijde podobné ujeté jako Glum a jeho milášek.......

Reagovat
Riviera Kid

Bez do prdele

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Já chápu, že to někdo nechápe. Ale nechápu, že má někdo potřebu se nad tím pohoršovat, prostě hloupý trolling, nic víc Kdybys, tak jako většina tady na tomhle portálu za mlada hrával fotbal, měl 3x týdně trénink + zápas + si kopal s kamarády ve volném čase a měl jeden milionkrát praný dres Arsenalu s Henrym, na který si nadevše hrdý, tak bys to možná pochopil. Tvým moudrům se opravdu musím smát, prej "identifikovat se s čistě abstraktním klubem" Nevíš vůbec o čem mluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

hrál jsem často v zimě hokej v dresu Edmontonu, ale říkat Edomontonu "my" by mi přišlo dost na palici, a když "my Olejáři" jsme v derby porazili "plameny" z Calgary, tak mi to fakt žíly netrhalo, protože to je pro mně jen takové slavné virtuální vítězství "mého" klubu.... , ale když Slezan porazil třeba Nový Jičín, tak to bylo o něčem jiném, protože to jsme opravdu vyhráli my.....

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Prostě jsem měl od malička idoly v Arsenalu, ktěří pro mě byli vzorem, když jsem si ještě myslel, že se fotbalem budu jednou živit Proto sleduju a fandím Arsenalu od malička a proto se cítím být jejím fanouškem. Má to takhle milion dalších lidí po celém světě, tak nevím co řešíš

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo, nebudu ti nabourávat tu tvou virtuální realitu...

Reagovat
fenixLFC

a v coms a to lisi ked o sebe povies ze si cech?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Takže všichni můžem fandit jen klubu z města kde žijeme?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Guillermo Ochoa za Málagu nenastupuje, neustále se tak spekuluje, že španělský celek opustí. Zkušený brankář byl podle francouzských médií nabídnutý Nice a Remeši, ani jeden celek však neměl o jeho služby zájem.

Smutné jak skončil jeden z nejlepších gólmanů minulého MS.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
kylo ren

Cau líto mistru

Reagovat
eder

Klopp potřebuje ještě tak tři roky času, důvěru a rozumné penzum prostředků ke zkvalitnění kádru. Teprve pak bude moci konečně pozvednout nějakou významnou trofej kapitán Lucas Leiva nad hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester očekávaně odpadává z boje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

O jaký titul? On už se nějaký rozdává?

Reagovat
smazaný uživatel

Až se bude rozdávat, tak Leicester nebude ani v TOP4.

Reagovat
eder

A Arsenal tam bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle otázka snad ani nezaslouží odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

možná že jo, škoda, takhlec to má Citizens vydlážděný

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli porážet týmy nad sebou...

Reagovat
Liquid

doma se jim to daří

Reagovat
smazaný uživatel

To evidentně nestačí.

Reagovat
Counter

Jako loni

Reagovat
Hokaido

*Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvě o tom, že příští západ bude další remíza Leicesteru, už 3. ztráta v řadě....

Reagovat
Hokaido

Však ho stejně ani nechtěli!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ten titul fakt da. Začal som ich viac sledovať a hraju najhorší futbal za wenger éru, ale efektívny.

Čech zrejme naučil wengera viacerým trikom, pretože oni hrajú úplne to isté ako cukotka za mourinha. Autobus vzadu, Nechať hrať súpera a spoliehať sa na brejky a hlavne jedného hráča ze niečo vymysli. Akurat tu obranu majú o triedu horšiu ako mala Chelsea no. Kikscielny je úplne mimo a často majú aj veľké šťastie že nedostanú gól. Dnes opäť mali dostať min.3

Ale s touto defenzivnou dominanciou, Čechom a nehoraznym šťastím ten titul pri súčasnej konkurencii fakt dat môžu bola by to haluz ak by PL mala takto slabuckeho majstra uvidime koľko zápasov budú schopní takto vyhrať s tak biednym futbalom.

P.S. Ramsey je strašne hovado

Reagovat
Liquid

Citizens je doma přejedou a ve zbývajícím průběhu určo ještě o bod více někde ztratí než City

Reagovat
Mervin

jo, a City vyhrají všechny zbývající zápasy

Reagovat
Hokaido

Radši trolluj. Úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

"Začal som ich viac sledovať "

Viz můj nick jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

a kterejpak ty seš?

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust?

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls

Reagovat
Nikikrew

potlesk pre hlupaka roka, za tie 2 dni si zatial na cele

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas ani výhru

Reagovat
Nikikrew

Heh neviem kto nezvlada

Reagovat
PP

zase nám hloupneš? Přitom přes svátky ses tak snažil a měls i normální komentáře!

Reagovat
Swarley

zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávam ze ARSEnal a titul v jednej vete je nehorazna hlúposť, ale realita je taká ze s touto cukotkarskou holomajznou ho zrejme dáte. Lester odpadava a city nemá obranu a trénera.

Neprajem vám to ale dáte to

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasit se dá s poslední větou.

Reagovat
smazaný uživatel

A možná i s první, ale na to je sakra brzo.

Reagovat
Edgewalker

Počkej až se nám vrátí hráči z marodky, to zase bude ten pravý Arsenal s parádním fotbalem. Panny budou vzdychat nad tou nádherou

Reagovat
smazaný uživatel

i nymfomanky

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ten trend výhier domácich bude pokračovať aj večer

Reagovat
smazaný uživatel

strasna sracka od nas, ale hrozne dolezite suche triko

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

prosím spadněte, to je na kriminál prohrát takovej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze spadnú. Sú to kopytaci totalni

Reagovat
kissak

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
Hokaido

Však jsou to strašní tragédi. S nima se snad ani doma nedá prohrát, né?

Reagovat
fenixLFC

skor nechapem soton, lebo norwich su vacsi tragedi ako castle

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

akorát Arsenal většinu zápasu tahal za kratší konec a Castle nedokázal proměňovat šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Možná proto se s nimi nedá prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

nechápeš

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

zvladacky, Jany ::hehe::

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát jsme ani nemohli, protože hrál Flamini

Reagovat
Nikikrew

Plac dalej

Reagovat
Manik...

Reagovat
kissak

raděj mlč uděláš víc užitku

Reagovat
biznizmen

Škoda těch šancí, rozhodně jsme si nezasloužili prohrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžili.

Reagovat
biznizmen

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád, že si na to prišiel :)

Reagovat
Liquid

Sunderland vyhrá v příští kole na Swansea a už je zas jen bod od záchrany, místo Aston Villy tam klidně mohl hrát Baník...neskutečně špatnou práci dělají v tom Birminghamu

Reagovat
Counter

WBA je taky odtamtud a docela pohodička.

Reagovat
SunFells

1:0 doma s Newcastlem, to je radosti

Reagovat
vodka

Rooney > Mahrez+Vardy v roce 2016

Reagovat
Azazelo RD

To i Koscielny.

Reagovat
Feind

letos snad v kazdem zapase gol ne? no kdo jiny to ma

Reagovat
Hokaido

Namátkou třeba Johny Evans nebo Andy Carroll, smetánka.

Reagovat
vodka

Lionel Evans očekávaně

Reagovat
C-M@ster

Leicester už je zachráněnej, teď ještě zabojovat o titul

Proč takhle jak oni nehraje MU tuto sezónu. Nemyslím herní styl, ale tu dravost. Ze všech hráčů na hřišti je cítit, že chcou dát gól a to v každým zápase. Dneska škoda, příště třeba zas zaberou.

Jinak toho Dyera nechápu. Je schopnej šajtlí přihrát přesně do běhu přes půl hřiště, ale placírkou na pár metrů to pošle asi 6x do autu.

Reagovat
Heisenberg

Santi chybí strašně moc. S Ramseym veprostřed potřebujem Artetu, možná ho zastoupí i El Neny. Čech je bůh, Joel si vysloužil základ, Giroud a Kosc aspoň zabojovali a vyhráli nám 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujem Artetu? Tak co jsi, fanoušek Tottenhamu?

Reagovat
Hachim Mastour

Dúfam že Newcastle zostúpi, lebo na tie zápasy proti ním sa nedá pozerať. Konečne sa začlo Lestru dariť.

Ighalo pls

Reagovat
kissak

dneska si vás dávali levou zadní a jen díky své nemotornosti vás nechali vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle na sestup letos, tohle si moje nervy nezaslouzi.

Reagovat
biznizmen

Pokud nepříjde nějaký playmaker tak to tak asi skončí

Reagovat
smazaný uživatel

snad za to, jak dycky darujete body Arsenalu si nic jiné nezasloužíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

snad

Reagovat
kissak

dorazej posily a nespadneme

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez ma asi potopil vo FPL Cup a zároveň Foxes 3. strata v rade celé zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech dnes MoTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ramsey ma uz ale druhym rokom neskutocne serie. Neskutocne ako mu stupla slava do hlavy. Ked moze prihrat pred prazdnu branu na cisty gol tak to odjebe strelou do prdele, ale ked jemu niekto nahodou nenahra, tak zacne rozhadzovat rukami jak Ronaldo. Jeho defenzivna cinnost isla tiez strasne dole, navyse sa pohybuje niekde na urovni Ozila a potom tam vznikaju take diery ako dnes. S tymto nech ide fakt do prdele uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale účes stále drží

Reagovat
smazaný uživatel

Strasnych odpadov tam mate no... Na girouda a jeho uplakane ksichty na rozhodcu sa tiez nedá kukať

Reagovat
smazaný uživatel

Odpad je tvuj otec, fakt by mě zajímalo jak tě tam vychovávali.

Reagovat
Gunner14

tak proč na náš furt čumíš ? Fakt mě nikdy nenapadlo , abych se na vás díval pravidelně , max 1-2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

je to vidět, pak v diskuzích vypouštíš neinformované nesmysly

Reagovat
masly008

tak vy vypouštíte jenom nesmysly no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

What ? Najdi mi , kdy jsem se navážel do hráčů Tottenhamu děkuji . Já to fakt nemám zapotřebí jak vy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

Je to tak. Vedle pomalýho Flaminiho to ještě víc vynikne, jak velká díra vznikne, když on ten prostředek vypustí. Coq to ještě jakž takž stíhá pokrýt.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Jak zkurvil tu nahrávku před půlkou hřiště, kdy byl poslední ze záložníků, a udělal, jako že o tom neví, že je obrana otevřená a úplně se na to vysral (jak šel někdo zprava sám na Čecha), to bych mu nakopal prd.l ..

Jinak díky Čechínovi a Kosťovi, Bellerín se mi ještě líbil, hlavně v první půli.

Nacho nechává vzadu dost děr, zbytek týmu nemastnej neslanej...

Wenger by měl trochu popřemýšlet, týhle sestavě docházej nápady i šťáva, zdá se, ikdyž těžko říct, poslední zápas byl v pohodě, dnes to ale bylo hodně unavený.

Reagovat
J0EL

Nesplietol si so nahodou Nacha s Hectorom? Prave Bellerinova strana dnes horela najviac (zase).

Reagovat
Bakary3

Já nevím, sekalo se mi to, třeba jsem neviděl vše... ale mám pocit, že Nacho do svý pozice často dobíhá až moc pozdě a hasí to za něj Kos, takže to třeba není tolik vidět. Vem si, že by za ním byl Mertesacker, kterýho na druhý straně má Bellerín. To vzhledem k tomu si to Hector vždy uhasí celkem dobře.

Reagovat
bakasa

Bellerin je dozadu dost slabej, snad se to bude zlepšovat, pak by mohl být worldclass.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Trand

Nemyslím si, že mu stoupla sláva do hlavy, ale s tím rozhazovanim rukama mě taky štve. Ale pořád je to můj nejoblíbenější hracik.

Reagovat
PP

mě snad ještě dýl.. Už aby byl zpět Wilshere a Ramsey tam šel na posledních 20 minut..

Reagovat
Counter

To se ti jen zdá, on pořád maká a když se koukneš na takové ty statistické weby, uvidíš, že v každém zápase patří k nejběhavějším hráčům s nejvyšším počtem získaných míčů atp. Zakončení mu poslední dobou nejde, ale jeho dravé průniky dopředu už několikrát rozhodly o bodech pro nás, to je jeho plus, ne mínus.

Btw. jinak bych s jeho kritikou souhlasil, protože třeba dneska mu to (podobně jako většině týmu) nešlo, ale nadáváš na špatné věci.

Reagovat
J0EL

Evidentne ma viac fanusikov podobny nazor ako ja, takze mozno len ty to nechces vidiet. To ze ma toho dost nabehaneho za zapas mu neberiem, ale do velkej miery za to moze to, ze je vacsinu zapasu v lese a potom sa "musi" vracat na svoju poziciu. Za svojim nazorom si stojim, to rozhadzovanie rukami je na facku, ako aj tie jeho vylety do 16-tky kde namiesto prihravky do jasnej golovky voli streli kdesi do pici. Myslim, ze pre neho je dolezitejsie skorovat, ako pomoct timu, kedze je navnadeny z tej jeho "jedinej" vybornej sezony.

Reagovat
Counter

Ramsey je úžasný tím, že se na hřišti nikdy neschovává. Vždycky se nabízí, vždycky hraje na 100 %, i když mu to třeba nejde. Dokáže kvůli tomu být někdy frustrující, ale dlouhodobě je to ohromný klad a důvod, proč ho (snad) v Arsenalu čeká dlouhá a plodná kariéra.

Rozhazování rukou je samozřejmě hrozný neduh, který provází i třeba Girouda nebo Jackieho, snad se jim to všem časem podaří aspoň trochu zmírnit. Že se snaží z pozic uvnitř šestnáctky zakončovat mu vyčítat nebudu - někdo to na sebe vzít musí a je správné mít v týmu někoho takového, kdo to nebude furt cpát až do kuchyně (zvlášť u nás jsou na to skoro všichni experti). Jen to samozřejmě musí vycházet

Reagovat
Mada

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

S tím souhlasím. To nevracení, to je zavádějící, on je právě podle mě jeden z mála hráčů, co hraje na 100% svých možností i když se mu třeba nedaří, dost míčů vybojuje, pressing dost často začíná(i když možná spíš začínal) u něj, naběhá toho hrozně moc. Podle mě chce prostě pomoct týmu a když to nejde, tak je z toho špatný. Co mě fakt štve, je to rozhazování rukama, to působí dost nesympaticky. Ale jinak on má zakončení na velmi dobré úrovni, jen mu to tam teď tak nepadá. A jinak k těm lidem, kterým se stýská po Jackovi, závěr sezóny se mu sice povedl, ale není to tak dávno, co byl hodně kritizovanej a nemyslím si, že by se s ním místo Aarona defenzíva nějak hodně zlepšila. Hlavně Jack hraje takovým stylem, že je velký riziko, že se zase zraní. Vždycky si vezme míč a buďto se nechá faulovat nebo prostě spadne a stěžuje si, že je faulovaný. Ale taky se na jeho návrat těším, nicméně si nemyslím, že by to měla být nějaká spása.

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

MUFC register more than 3 shots on target in a Premier League home game for the first time since September 26th.

lameme rekordy

Reagovat
HorajzmAmmann

co říkáš na dnešní výkon, potažmo výkon s Chelsea ?

Reagovat
kiwwi

nizsie

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitívum sú tri body, no. Asi ho naozaj nemienia odvolávať, ale neviem, čo potom v lete. Guardiola ide podľa mňa do City. Žeby ten Simeone? A ďalším, obrovským, pozitívom je návrat formy Anthonyho. Dnes nám spravil 3 body. To bude neskutočný hráč, taký náš vlastný Neymar by som povedal.

Reagovat
Swarley

Wazzinka

Reagovat
Swarley

Goals in 2016:

Messi - 0

Ronaldo - 0

Rooney - 1

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

Koscielny - 1

Reagovat
vladis271

Atléti dnes večer idú do čela PD.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Feind

ale barcelona bude mit porad zapas k dobru

Reagovat
j_mrazik

Sere mě, že vždycky na to křídlo jde Gibbs, když tam může strčit toho Iwobiho. Chápu, proč to dělá, ale ten balon se dal v klidu udržet vepředu a ne se bát do poslední minuty.

Reagovat
Gunner14

dal by tam Iwobiho , nějakým haluzem by vyrovnali a první věc co by všichni vytahovali by byla proč to nešel ubránit a místo toho tam dal mladýho útočníka.

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CXurusdWQAA0mL0.jpg

Ten absolutně nevzrušený týpek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je Welbeck

Reagovat
eder

Třeba nestihnul reagovat právě proto, že byl vzrušený.

Reagovat
Feind

vypada jakoby si tam hodil

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Lacko_Boh

zvláda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Martial dneska black Messi

Reagovat
afc

Soton ma stale kocovinu z vyhry 4:0?

Reagovat
j_mrazik

Po pouti přichází sračka... klasika.

Reagovat
afc

Reagovat
Gunner14

však to bylo jasný , že se vrátí k tomu jejich shitu zas , se prostě jen hecli

Reagovat
smazaný uživatel

tak každé kolo nehrají proti takovým tragédům, že jo

Reagovat
afc

Vsak podali zivotn vykon. Pruser je,ze prave proti Arsenalu. Ale dobre im tak za to.

Reagovat
Mastný Chobot

zvladacky, Jany, vidno to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

Blind, Mata, Basti a Herrera dnees absolutne otrasni - Basti asi najhorsi vykon odkedy je u nas

Naopak Martial je naprosto uzasny, radost sledovat a Young paradny vykon

celkovo to bola sracka, co si budeme hovorit, ale 3 body sme uz potrebovali jak sol...skoda len nie, ze po presvedcivejsom vykone/vysledku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

Basti nebol až tak strašný..ale ani žiadne terno, priemer

Reagovat
r.mrazik

byl spatnej...nebyl videt,kazil,brzdil...dneska spatnej mozna i kvuli tomu,ze byl hodne nalevo...

Reagovat
Makiii

Martial, Young souhlas. Mata, Herrera taky souhlas, ale co tam dela Bastian a Blind opravdu nechapu a rict, ze nejhorsi zapas co je u nas, tak je nejvetsi nesmysl

Reagovat
HorajzmAmmann

Blind průměrný hráč PL, Martial a jeho lehkost při přecházení hráčů neskutečný, ale když jde do šesti hráčů tak je jasný že mu to většinou někdo odkopne. Ale párkrát za ten zápas mu to výjde a je strašně nebezpečný, stačí aby občas přihrál jako na 2. gol a bude perfektní. Když má míč vždycky to hoří. Ashley taky super.

Dneska jsme potřebovali 3. body, ale potřeboval se trefit i Martial s Rooneym, jak jsem psal výše 7. golů je zatím otřes to by dal i Lafata

Reagovat
HorajzmAmmann

nebo k Blindovi, není průměrný hráč na DM, ale tam se te´d stejně nedostane. . . a jinde hoří

Reagovat
smazaný uživatel

Basti dneska slabší, ale u toho prvního gólu to hezky vybojoval pro Younga

Reagovat
Busby babes

Ander dneska fakt spatnej, chvilema se uplne vytratil ze hry, nenabizel se tolik. Blind na tom LB taky nic moc, utok prakticky nepodporil, dozadu taky nejake chyby udelal.

Mata byl aspon videt a nekolikrat tam dobre pripravil pozici pro spoluhrace, stejne tak jako se dostal do zakonceni. tam bohuzel vzdycky selhal.

Reagovat
smazaný uživatel

okaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi někdo před zápasem řekl, že vstřelíme víc než jednu branku a Rooney dá gol patičkou, měl bych ho za blázna Smutný je, že díky téhle výhře zůstane nejspíš ten holandskej mamlas dál na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal potřebuje co nejdřív návrat aspoň poloviny toho lazaretu co tam má + nějaký posily jinak to nemají šanci dát. Stejně je to takovej malej zázrak že se s touhle sestavou, zraněníma a předvedenou hrou drží na špici

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Teď by se měl vrátit Alexis, což bude ohromná vzpruha. Chce to nějak přečkat leden a v únoru už snad dorazí Welbz, Jackie, Rosa, Coq a hned to bude veselejší.

Reagovat
SunFells

Všichni dorazí jak maj a nikdo se mezitím nezraní

Reagovat
Counter

Však víš jak, díky Shadovi jsme na tom mnohem líp než kdysi.

Reagovat
SunFells

Jakému Shadovi? Tady by ani Shade Durza nepomohl a ten povolával mrtvé, ne jen raněné.

Reagovat
Counter
Reagovat
SunFells

Aha. Já myslel, že je křestním Failure.

Reagovat
Bakary3

Jak zkurvil tu nahrávku před půlkou hřiště, kdy byl poslední ze záložníků, a udělal, jako že o tom neví, že je obrana otevřená a úplně se na to vysral (jak šel někdo zprava sám na Čecha), to bych mu nakopal prd.l ..

Jinak díky Čechínovi a Kosťovi, Bellerín se mi ještě líbil, hlavně v první půli.

Nacho nechává vzadu dost děr, zbytek týmu nemastnej neslanej...

Wenger by měl trochu popřemýšlet, týhle sestavě docházej nápady i šťáva, zdá se, ikdyž těžko říct, poslední zápas byl v pohodě, dnes to ale bylo hodně unavený.

Reagovat
Bakary3

Měla být reakce na JOELa...

Reagovat
Zdechlina

Walcott opět hrůza děs,bych to kopyto nejradši střelil ještě teď dokud je čas. Ale jinak: We're top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má diskuzi k MS 20 v hokeji pls?

Reagovat
Radin

Jak sem říkal, Leicester po té porážce s Liverpoolem půjde hned dolů a podle mě skončí někde ve středu tabulky :-/

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to přišlo dřív tak hrají ještě o záchranu

Reagovat
Feind

to asi ne, ale budou horko tezko branit lm

Reagovat
Radin

můj typ byl 7 místo..

Reagovat
Feind

ale s mekkym

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze cim skôr uvolnia mesto v top4

Reagovat
smazaný uživatel

*miesto

Reagovat
vladis271

Ale v PD sú pekne uplakané diskusie.

Vidieť, že im ušel vlak, niečo podobné by si v PL málokto dovolil, bo by hneď dostal čočku. teda owny a Zasch občas idú svoje, no.

Reagovat
Hokaido

To je fakt jen brečení, nadávání a urážení. Ale sranda je, že jakmile dojde řeč na kvality PL a PD, tak se semknou jako cikáni.

Reagovat
Masi

Přesně tak, není to nakonec na té bandě hezké?

Reagovat
alcantara

Cize vlastne to iste ako v PL

Reagovat
vladis271

jj, sure

Reagovat
Counter

je to tak no.

Reagovat
Hokaido

My určitě nejsme tak na nože, maximálně 1 tábor z 6 občas nezvládá. Jinak se k sobě chováme jako kultivovaní lidé.

Reagovat
fenixLFC

mam pocit ze hlavny rozdiel je v ,,rozlozeni sil''. V PD proti sebe stoja fans realua abarcelony ktori sa biju za kazdu hovadinu. V PL fakt asi ani nie je taka obrovska nenavist medzi dvomi tabormi. jasne, na vsetkych stranach su nejaki nezvladaci ale fakt tu nikdy nebola situacia ze by sa dva tabory hadali aj o dlzke hovna a na tom bola postavena cela existencia sekcie

Reagovat
TopinB

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
alcantara

Hovori niekto, kto tu uraza hracov na tyzdnovej baze Tazko najst vacsieho pokryteckeho sasa

Reagovat
vladis271

To si ty, čo sa rozčuloval v diskusii, že prečo vám LaCoruňa nepustila zápas v LaLige túto sezónu? Si to ty, že?

Reagovat
alcantara

Myslis domacu remizu prednedavnom? Ten zapas som nevidel, cize urcite som to bol ja, co sa rozculoval

Reagovat
vladis271

Ja mám silný pocit, že si to bol ty. A tam nešlo o to, či si to videl, ale o to ako sa tam niekto od vás rozčuloval ako si dovolili obrať vás o body, ked ste im to v poslednom zápase "pustili". A bol to niekto so španielsky znejúcim nickom to viem.

Tak či tak si nedal pointu prvého príspevku, mne neišlo o nadávanie hráčom (to robíte aj vy, ked sa chvílu nedarí tell me more about hypocrisy), ale o to fňukanie na rozhodcov, ktoré tam predvádzate. fňuk, on mu nedal žltú, fňuk, a zase opäť mu nedal žltú fňuk.

Reagovat
alcantara

K Deportivu som mal jeden prispevok, ktory sa tykal moznej obavy o paralelu s minulorocnym Madridom, ktory zacal ist po MS klubov do sraciek. To je vsetko, takze si mimo v tomto.

Mna osobne sa to teda netyka, k danym zalezitostiam (rozhodcovia) sa nevyjadrujem prakticky vobec. To zaprve. Za druhe, aky je rozdiel medzi stazovanim sa na rozhodcov a stazovanim sa na kvalitu hracov, kvalitu predchadzajucich manazerov,timovu prestupovu politiku...? Proste fnukanie ako fnukanie A presne to ty predvadzas.

Reagovat
vladis271

To, že za prvú vec môže klub ktorému fandíš. A teda ako fanúšik si toho určitou súčasťou, stále môžeš prestať fandiť, ale fandiť niekomu inému. Je to len tvoja vec.

Fňukanie na rozhodcu vzbudzuje akýsi pocit ublíženia, niečoho takého, že práve tvojmu klubu škodia. Čo je vtipné vo vašom prípade, lebo keby na vás sedeli rozhodcovia, ťažko by ste vyhrávali, že.

A ide mi o samotnú tú diskusiu, kde v PL toto nenájdeš, lebo aj posledný troll vie, že s tým nikoho neprovokuje, akurát je na smiech sám. Kdežto v PD toto fňukanie je neustále, a pri každom zápase, špeciálne jeden váš fanúšik to robí.

Reagovat
alcantara

Nechapem prvy odstavec. Coho presne som sucastou a akym sposobom sa da prestat fandit klubu, s ktorym som spaty odmalicka?

A tvrdi niekto, ze kvoli rozhodcovi sme dnes nevyhrali? Alebo inak, ked rozhodca odpiska totalnu nezmyselnost, vymysli si ofsajd ci neudeli pomerne jasnu ZK, tak sa to nemoze spomenut v diskusii bez toho ,aby ho niekto automaticky nezacal obvinovat z ublizenosti? Co je to za pomylenu logiku? Ja to teda nerobim, ale chapem ludi, ktori v emociach pomenuju omyl a vynadaju irozhodcom. PD rozhodcovia su totiz na to experti. Ale to predsa neznamena, ze na nich zvaluju vsetky priciny neuspechu. A tak tomu nie je ani teraz v diskusii.

Reagovat
vladis271

U vás je to fňukanie systémové a prítomne v preview v 90 percentoch prípadov.

Reagovat
alcantara

By ma zaujimalo, odkial mas tie cisla, 90 percent Ale tak...

Reagovat
Nikikrew

Fuuu no asi nezasluzena vyhra ale vdaka za nu. Dnes mi prisli obaja krajni beci slabsi, Mertesacker tiez nie najlepsi zapas, vdaka Cechovi sme hlavne vyhrali. Hraci mi prisli akysi unaveni, Wallcot a a hlavne OX bieda. Dolezity zapas za nami, 3 body su doma.

Co ma sere viac je nasadzovanie Oxa namiesto Joela. Aj dnes bol Joel dobry a je v urcite lepsej forme ako Ox. Fakt nemam rad ked si Wenger nasadzuje svoje kone a hraci s formou su na lavicke

Teraz velmi tazky vonkajsi dvojzapas, snad ich zvladneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se OX dostane do formy, tak to bude dobrá mašina, AW to dobře ví...

Reagovat
smazaný uživatel

On na to podle mě nemá, jeho vrchol je zatím pár povedených zápasů za rok, které prokládá četnými zraněními.

Reagovat
smazaný uživatel

V minulosti jsem milionkrát slyšel o Ramseym, že na to nemá a nakonec se do toho dostal... doufám, že to bude stejny případ.

Reagovat
Nikikrew

No len uz mu to teda trva akosi dlho

Reagovat
QooBo

Carles Gil

Ten chalan nevie dať škaredý gól

Reagovat
Infernoqt

Stejně mě ta výhra nějak netěší. Nebo spíš těší, ale netěší mě ten pocit, že Gaal získal imunitu na další 3 ligové prohry. Z takových zápasů můžeme těžit víc a hrát mnohem jednoduššeji, chce to otevřít prostor pro hráče jako Martial a Young. Aspon, že nehrál Fella, no. Jinak ty ligové prohry, hlavně tu s Norwichem, bych nejraději Gaalovi omlátil o krunýř.

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím jako furt máte? Si myslíte, že to vezme Giggs a něco se teď změní? Nebo má přijít Mourinho? Pokud měnit trenéra, tak před létem, ať má čas něco dělat..

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Busby babes

a kdyby prisel ted, pred letem, tak by jako mel toho casu neco udelat min?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale v přípravě si pak může hned zkoušet nové věci, není tam takový tlak na okamžitý výsledek, navíc v létě by už mohlo být více alternativ (mourinha fakt ne).. se stačí podívat na Kloppa, ten kdyby k liverpoolu přišel až před pauzou, je podle mě efekt úplně stejnej, jako když tam teď musí bojovat s těma lemrama..

Reagovat
Busby babes

hele v poho, me slo jen o ten argument s vice casem...

Reagovat
Mastný Chobot

som to tam tlacil cely druhy polcas a podla vineov sme mali kopec stastia... taketo vyhry treba a ten gol, velmi podobnym sme vyhrali aj 4-5 rokov dozadu vtedy Vermaelen v 94'. Kikscielny parada

Reagovat
smazaný uživatel

zase ten zápas neviděl a něco hodnotí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi kdo?

Reagovat
Feind

tvoje svedomi

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoja nočná mora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Kde hodnoti?

Reagovat
smazaný uživatel

,,podla vineov sme mali kopec stastia"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Janči ale toto už je cez. Poj si so mnou dat radšej jednašesku nejaku dustku alebo tak.

Reagovat
Counter

Aspoň vidíš, jaký je to neunašeč.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nemám pravdu? 1.6 už bych nemohl hrát

Reagovat
Lacko_Boh

My Grandfather smoked his whole life. I was about 10 years old when my mother said to him,'If you ever want to see your grandchildren graduate, you have to stop immediately.'. Tears welled up in his eyes when he realized what exactly was at stake. He gave it up immediately.Three years later he died of lung cancer. It was really sad and destroyed me. My mother said John- 'Don't ever smoke. Please don't put your family through what your Grandfather put us through." I agreed. At 18, I have never touched a cigarette. I must say, I feel a very slight sense of regret for never having done it, because this post gave me cancer anyway.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Bol si v kine?

Reagovat
Miguel19

Finsko vs. Kanada parádní hokej.

A solidní sněhuláci v bránách

Reagovat
HorajzmAmmann

je dneska šance na USA ?

Reagovat
Coutinho10

neskutecnej zaver 2. tretiny

Reagovat
Heisenberg

Snad se s návratem Alexise posune Theo zpět na hrot, ať si Giroud taky odpočine.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Sanchez vrati ve forme..

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
kvasha16

ten pohlad toho druheho zlava

Reagovat
Pospovič

Da se jeste začít s tou mirindou nebo to jde jen na zacatku sezóny? A připadne jaká je nejlepší. Díky

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Preco su slovaci taky zdegenerovany retardi?? Napr. nove video Sagana na youtube mu tam pisu zo zahranicia same pozitivne komenty ziadny hejt som nevidel a ked to video pridali na mojevideo.sk tak ti nymandi same hejty ze to je trapne ze nech nerobi hanbu SVK atd. ze jeho zena je skareda ze si mohol najst lepsiu jebacku vyjebany sedlaci urcite nejaku kurvu slovensku by zivil ne slovaci to su uplne pice

Reagovat
Azazelo RD

V bibli je to vysvětleno takto: Slováky velice trápí, že jim celý svět nadává do kokotů. Rozhodnou se proto svěřit Ježíši Kristovi. Jdou na Golgotu, přijdou k Ježíši Kristovi přitlučenému ke kříži a ptají se: “Ježíši Kriste, proč nám všichni říkají, že jsme kokoti?” Ježíš Kristus jim odpoví: “Nejprve mě sundejte z kříže a já vám to potom řeknu.” Slováci mu vyndají hřeby z rukou, Ježíš Kristus spadne na pusu a zařve: “Nejdřív nohy, vy kokoti!”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
biznizmen

Reagovat
Lacko_Boh

pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Reagovat
bbbauch

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
shitcool

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Aldeano

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FUnk

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sagan je asi jediná zajímavá věc na Slovensku

Reagovat
Lacko_Boh

ešte ja a Tatry

Reagovat
Whitemedia

Hory mají fajnové a holky taky a jejich jazyk je taky fajnový, jen jím musí mluvit právě ta hezká holka

Reagovat
smazaný uživatel

anebo arsin

Reagovat
Whitemedia

mluvit a psát je rozdíl.. nebo si snad myslíš, že arsin mluví tak, jak píše?

Reagovat
Uwe háže buly

Podle mě ta mluva musí bejt ještě zábavnější

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kaze

Slovenstina

Reagovat
Uwe háže buly

Onďáci maj co říkat

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Pepo pls

Reagovat
Hokaido

Není na světě moc lepších věcí, než krásná holka, co mluví slovensky.

Reagovat
masly008

Reagovat
Riviera Kid

My to tu máme taky, neboj ale pice jste, o tom žádná

Reagovat
Feind

dneska jsem na nekolika anglickych webech videl jak uctive a obdivne pisou o cechovi, zatimco na vsech ceskych je plno nadavek a urazek na jeho osobu proste mentalita je uplne jinde

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zas videl ako anglicania nadavaju na Rooneyho Boooze, vy ste fakt vtipni niektori

Reagovat
Feind

na toho ale nadavaji vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

tento palike vobec nevi.. to je nejaky analfabet z osady a tvari sa ze on vi

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jojo, slováků je tu taky dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Vy väčšie, milí Tyvoláci

Reagovat
smazaný uživatel

slovac je nehorazna zberba

Reagovat
smazaný uživatel

chodis na jebnute stranky, tak tam mas jebnutych ludi...ale vsak ty si sam jebnuty, tak co sa stazujes

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon ze nejsom vychodnar to by bolo uz moc

Reagovat
smazaný uživatel

no, to nejsi, si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

no, a ty si vychodnar tak sme si rovny

Reagovat
smazaný uživatel

nie sme, lebo ty neovladas ani gramatiku, si kokot

Reagovat
Uwe háže buly

More ty o co se tu pokousis, si des hrat na chytryho, kdyz tu ze sebe děláš 90% roku idiota?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
I am Mancunian

konfident

Reagovat
Lacko_Boh

konifer

Reagovat
smazaný uživatel

Bororo

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja mám najradšej túto: http://dohliadac.sk/img/products/271_spisska_borovicka.jpg

Na Silvestra padla sedem decka za vlasť

Reagovat
Lacko_Boh

túto reakciu som nikdy nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože mám dobrý splav alebo pre ten druh borovičky?

Reagovat
Lacko_Boh

splav je kažého vec, hlavne nech je každému dobre

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz sa ťa opýtam: Je podľa Teba normálne hodnotiť národ na základe nejakých komentárov na internete?

Reagovat
Spasitel

To robia iba zdegenerovaní retardi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bol len priklad.. sam vies jak to je ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlúpy príklad

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna dost trefný

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako u vás, ale tu tento smutný, prázdny život plný chudoby, sebaklamu a sklamania dohnal väčšinu ľudí do takých šialeností. Hľadať na všetkom to zlé a byť automaticky najebaný a nepríjemný. Nikomu nedopriať ani posratý cent, obviňovať celý svet zo všetkého zlého, čo sa prihodilo, atď..a z tej väčšiny ľudí si väčšina nájde svoje útočisko v takých anonymných diskusiách kde môžu snívať o podobných veciach a zároveň svojej inšpirácii nadávať do kokotov, že si to nezaslúži, atď. Slovenský národ :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na niektorých vidím, že sa snažia výjsť z blúdneho kruhu východneho Slovenska, ale takmer nikto to nezvládne a spadne do toho znovu, a niektorí s tým ani nebojujú, lebo si to neuvedomia že je aj iná možnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Booooze, fakt si sa nejavil ako kokot na urovni Sandra a tychto kokotov, no ale dobre vediet

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem teraz. Skús to rozviesť.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

mam rozvadzat ze si kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno kamoško.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký typ kokota máš na mysli? Odvolal si sa na Sandra, toho nepoznám.

Reagovat
smazaný uživatel

No odpovieš mi alebo to ostane len pri tejto úbohej nadávke?

Reagovat
smazaný uživatel

další z ekonomky

Reagovat
smazaný uživatel

najvacsia haluz je ze ty si este pod nami

Reagovat
smazaný uživatel

tebe k srande vela netreba zjavne

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu to je neuveritelne jak sa niekto dokaze vyzivat v nadavani na vlastny narod. Toto je vlastnost, ktoru na slovakoch najviac nenavidim. Dobrovolne sa ponizovat, srat si na hlavu a hadzat vsetkych do jedneho vreca. Vacsina ludi co som v zivote na Slovensku spoznal nema nic s tvojom jebnutym opisom spolocne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa v tom vyžívam? Kde? Dobrovoľne sa ponižujem? Kde? Kde hádžem všetkých do jedného vreca? Prečo na mňa útočiš? Ja môžem tvoj príspevok nazvať rovnako ako ty ten môj, lebo mi tak pripadá. Ale neurobím to, ty mudrlant :)

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď odpovieš aspoň ty.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko si ich spoznal? ak by ten opis nebol pravdivy tak by Fico nemal 40 percent... Pozri sa na takeho Palikeho. to je posrany ficovolic a zaroven ukazkovy slovacsky vydlak (biedak)

Reagovat
I am Mancunian

vydlak

Reagovat
Lacko_Boh

ešte aj na tie sviatky tu budete zatahovat osobne uražky...takto sa spravaš aj v osobnom živote?

Reagovat
smazaný uživatel

co maju sviatky (ktore uz skoncili) spolocne s tym ze Palike je sedliacik?

Reagovat
Lacko_Boh

do troch kralov mame stromček

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On musi byt vazny kokot aj mimo ef, to proste nedokaze zmenit ani ked je mimo internetu, mozme mu len fandit, nech sa mu to v tej tupej hlavicke trosku napravi

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne kde komu nadávam? Tvoj príspevok je úplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mentalne naruseny ci o com tocis!? si zo mna nerob prdel ty vole. Ved v tom tvojom prvom prispevku o com pises? posledne dve slova su tam "Slovensky narod" a pred tym sprska kokotin o zivote plnom sebaklamu, sklamania a chudoby...nikomu nedopriat ani cent...obvinovat cely svet zo vsetkeho zleho...atd atd a na konci je napisane Slovensky narod(!!). A ja ti pisem ze je to ubohe takto zobrat vsetky zle vlastnosti sveta a hodit to na 5 milionov ludi lebo si potrebujes odventilovat svoje frustracie. Co na tom nechapes?Chod si este raz precitat ten tvoj koment lebo sam nevies co si napisal.

Reagovat
alcantara

Su dobre skusenosti, su zle skusenosti. Kamaratov si vyberas, preto vacsinou mas pocit, aki skveli ludia tu ziju. A urcite je to scasti pravda, tiez mam super kamaratov a spoznal som v lete par ochotnych a milych ludi, ked som cestoval po SVK. N druhej strane, vidis v akom stave sa nachadza spolocnost, co sa ti dostava za peniaze, ktore mesacne povinne odvadzas do nenazranej papule s nazvom statny rozpocet, vidis, ake obludy su tu schopni ludia zvolit(Kotleba, Slota, Fico,...), vidis to spravanie sa na stadionoch voci legendam(Vittek, Bondra, Satan,...), vidis prevladajuce postoje spolocnosti v urcitych otazkach ako utecenci alebo interrupcie. A je toho urcite viac, na co si teraz nespomeniem. Jasne, ze nic nie je ciernobiele a nie je to take jednoduche odsudit ci vyzdvihnut vsetkych ludi v state, ale komplexny pohlad na stav nasej spolocnosti mi nedovoluje mysliet si, ze obcianska vyspelost je na vysokej urovni. Pretoze to je asi to najlepsie zrkadlo, ake sa da pouzit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak problemov je vela, ale vsetky do jedneho su riesitelne a hlavna chyba v nasom state je ze ludia vseobecne nerozmyslaju nad rieseniami, len donekonecna nadavaju. Ja sa nikdy neznizim na uroven Dejva a Momodoua a nebudem odporne nadavat na celu spolocnost, lebo to jeuplne dno a je to to najjednoduchsie. Len looseri to robia co niekedy aj cely zivot len na vsetko nadavaju a nikdy im nedojde ze dolezite je rozmyslat nad riesenm problemov a ptm to sirit dalej. Ked na seba budeme len nadavat a nebudeme nic robit tak nam to velmi nepomoze. U nas je taka mentalita ze ludia si myslia, ze cim negativnejsi pohlad na veci, tym realnejsi, ale to je blbost. Mame zavazne problemy, ale nie neriesitelne, sme mala krajina a kazda zmena sa robi ovela jednoduchsie. Ver tomu ze reforma skolstva sa na Slovensku realizuje ovela jednoduchsie nez v 38 milionovom Polsku. Kazda nova firma a kazda zahranicna investicia ma na ekonomiku tak malej krajiny ako SR ovela vacsi vplyv ako napr. v 43milionovom Rumunsku. Takto by som sa este mohol dlho rozpisovat ale chcelsom len povedat ze vdaka nasej flexibilite je mozne v relativne kratkom case zmenit dost vela v porovnani s inymi statmi.

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo by to aspon 8 rocne obdobie kedy by sa reformovalo skolstvo, zdravotnictvo, nastavila sa nejaka koncepcia pre riesenie romskej problematiky a vyrazne sa zlepsili podmienky pre podnikatelov a bolo by super

Reagovat
fenixLFC

lenze ked chces reformovat musis mat zaco...ked je stat nonstop rozkradany na kazdej kravine a perd volbami staci ,,pridat'' par eur napríklad k dochodkom a zacat stavat cesty a otvarat nove useky dialnic a ti isti sa tam dostanu znova. Najvacsi problem je, ze sa sice o slovensku hovori ako o demokracii ale pritom su pri moci stale komunisti. Jedinou akou takou nadejou je ze generacia ktora ich dokaze vytlacit bude ina. Lenze v tom som skepticky ked vidim ze vsetkym ide iba o to aby si tiez mohli zobrat z valova. Ako inak popisat to ze sa zakaldaju nove a nove pravicove strany ktore iba drolia hlasy volicov a ked uz pride niekto kto moze byt symbolom zmeny tak bud je hejtovany radobynarodniarmi (kiska) alebo sa pomaly pcha ficovi do analu (prochazka).

Jedinou andejou je ze sa scenar o konci meciara zopakuje....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*to Rumunsko som si pomylil, chcel som napisat Ukrajinu. Rumuni maju len 22m ob.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde som JA nadával na CELÚ spoločnosť? Chcem, aby si mi sem zkopíroval presný úsek.

Reagovat
smazaný uživatel

napis mi tu posledne 2 slova z tvojho komentara a vysvetli ako si to myslel. Ak som to zle pochopil tak sorry, ale tak to cele vyznie, lebo to odkazuje na tusim ze celu populaciu SR.

Reagovat
smazaný uživatel

To som len tak nejak zakončil svoj prejav, ale jasne som napísal na začiatku, že mám na mysli "väčšinu ľudí" a nijak som na nich neútočil, len som opísal ako to vidím. Nikoho som neoznačil vulgarizmom, ani som neodsúdil. A to, že sa zapojím do jedného blbého vlákna na internetovej stránke ešte predsa nič prevratné neznamená...Neviem v ktorom kúte Slovenska bývaš ty, ale tu je situácia fakt smutná.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno ze si nepouzil vulgarizmus. Nalozil si "vacsine" slovakom slusne, ale ajtak si im nalozil a neopravnene ja poznam kopec top ludi co vedia pre uspech makat a nenariekaju do nekonecna nad zlou situaciou. Ta je zla, ale ako sa ma zlepsit ked budu vsetci rozmyslat tak negativne. Tiez nechapem preco je tak oblubene nonstop omielat ze ludia na SR brutalne zavidia jeden druhemu a nikomu nepraju uspech atd. Nvm aka si vekova kategoria, ja sa stretavam hlavne s ludmi vo veku 20-25 rokov a kazdy sa stara o svoje studium alebo pracu, frajerku, zaujmi atd a ziadne zavidenie a podobne kokotiny vôbec neriesia. Predpokladam ze si nechodil na VS a tiez ze mas nejaku zlu robotu. Tak to ptm chapem ked robis niekde s ciganmi na stavbe, tak mas take nazory o ludoch ake mas..

Reagovat
smazaný uživatel

"Naložil" som skôr ich mysleniu (aj takí ľudia sú fajn, ja sa na každom snažím vidieť len to dobré a negatívne veci si nevšímať) a mal som na mysli vzorku ľudí, na ktorých dopadla váha slovenského systému. Ja sa stretávam s rovnakou skupinou ľudí a tí sa tiež starajú o seba a to je len dobre :). Skôr by som povedal, že som videl aj jedno aj druhé a tu na východe aj keď sa tomu vyhýbaš ako sa dá, tak to proste vnímaš aj z tej zlej strany. Niežeby som kvôli tomu nespal, len som to proste zhodnotil ako to vidím, to je všetko. A k tomu záveru, nemám o ľuďoch takmer žiadne názory, a vôbec nie o tých, ktorých nepoznám. To bol len taký opis mienky určitej skupiny Slovákov (ktorá je podľa mňa bohato zastúpená, opakujem tu na východe).

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim a tym to mozme uzavriet. btw presne to myslim, ze ked sa kazdy pozrie realne na ludi kt. pozna, tak tam takychto pokrivenych charakterov vela nenajde a to plati skoro u kazdeho aj preto to povazujem iba za velmi rozsirene mylne nazory

Reagovat
fenixLFC

ja poznam kopec top ludi co vedia pre uspech makat a nenariekaju do nekonecna -predpokladam ze vacsina ich studuje/studovala/pracuje/planuje pracovat v zahranici. a to so zavidenim je na slovensku proste fakt, mozno nie v tvojom okoli ale je to tak. ked hocikto v hocicom dosiahne uspech tak sa najde minimalne polovica co zacnu splietat vsetko mozne okolo a haldat neico cim by to potopili-ci uz su to sportovci, herci, spevaci atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chodte obaja na youtube a pozrite si video s nazvom "Europen speaks 19 languages"(ten je Kosican) a ptm dobra pednaska je "ako sa dostat na harvard"(slovaci co vystudovali jednu z najtazsich skôl na svete a rozpravaju co to obnasa a co z toho clovek ma) a tiez odporucam "Peter Kristofovic-live management a motivace"(jeden z najuspesnejsich podnikatelov v SR prednasa ako uspel)...sorry ze neposlem link ale pisem cez PSvita a neda sa kopirovat text. Mozete sa pozriet ze mnohi Slovaci su aj uplny top

Reagovat
smazaný uživatel

s prvou castou cca suhlasim ale tiez sa to vôbec neda prilis zovseobecnovat, druha cast podlamna je u vela ludi platna len do isteho veku a vseobecne sa to u ludi neprejavuje az tak fatalne ako to mnohi vykresluju. Pisal som dlhy komentar aj na tvoju prvu reakciu ale vypol som zalozku a nechce sa mi to teraz zase cele pisat takze mozno zajtra to napisem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zijes v sebaklame ked si to nechces pripustit ze to tak je a este utajuj ze tu neni chudoba nech sa politici citia ze je vsetko v poriadku a robia si svoju pracu jak maju potom to tu tak aj vyzera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som napísal "väčšina" a ty si reagoval "hádžeš všetkých do jedného vreca". Ja som napísal svoj pohľad na vec, na nikoho som neútočil, napísal som to slušne, bez urážok a ty si na mňa reagoval úplne odveci. Ja si nikde nepotrebujem odventilovať žiadnu frustráciu, ani mi to nepripadá, že by bola v mojom príspevku zahrnutá. Je to len môj pohľad na vec v tomto kúte republiky. Ty si odpovedal ako majster sveta a navyše neúctivo a pod úroveň. Zamysli sa.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Hokaido

Člověk si říká, že to není tak hrozný... A pak si přečte Palův příspěvek...

Reagovat
smazaný uživatel

co ti tak furt jebe ze si tak nasraty? Ti robi radost takto ponizovat cely narod ktoreho si sucastou na zdegenerovanych retardov? musis mat fakt na picu zivot ked riesis take kktiny

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
vladis271

Podme Suomi, pošlite Kanadu domov.

Reagovat
Coutinho10

silenej zapas

Reagovat
I am Mancunian

One little line from Alan Curtis's press conference: Jonjo Shelvey left out of Swansea squad out of "pure choice", i.e no injury

paradicka

Reagovat
Grahf

sa posral

Reagovat
Heisenberg

Koeman absolutely let rip at Mane in the presser. He spoke to him Thurs about attitude then late for meeting-could be due to transfer window.

Reagovat
I am Mancunian

dufam ze tohto cierneho kokotka nevezmeme my

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

CT prerusi top zapas Finsko vs Kanada a prepne ho na nejake Cesko na prazdnom stadione

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Feind

zkus se podivat na FT nebo KT, treba to budou vysilat tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Busby babes

jejda, CESKA televize vysila zapas CESKE reprezentace. jake to prekvapeni... nehlede na to, ze tu Kanadu dal davaj na netu.

Prepni si na nejakou vasi telku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neplac ty blbecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

Páááni, to je ale překvapení od ČESKÉ televize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

A proc kouka cobol na ceskou televizi?

Reagovat
Minister

a prečo by nemohol?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze tam davaji neco, na co koukat nechce?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo si za to platim ty picus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, kolik procent cechu koula na cobolsky televize

Reagovat
Uwe háže buly

Já jo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Párkrát v dětství na Markízu a jejich Sedmé nebe bože, jaká sračka to byla!!

Reagovat
Lacko_Boh

dosť

Reagovat
Busby babes

digisport a PL?

Reagovat
Mimalu

i když to možná není úplně ideální příklad, když digisport je cílený i pro Českou republiku, to o ČT říct nejde že by cílila i na slovenského diváka....

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze stv ich dost pozeravalo cez LM dokym nespravila O2 to co spravila

Reagovat
patas92

Tak to je smutné ale

Reagovat
vladis271

Reagovat
patas92

že si musí platit českou televizi aby se mohl dívat na hokej

Reagovat
vladis271

STV mala práva len na naše zápay. CT má asi na celý šampionát. Navyše si neplatí špeciálne CT, ale platí si balíček, ktorého súčasťou CT je.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Infi

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Pepo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Náckové zasraný.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neda sa povedat, ze by som sa nebavil aj v tomto zapase

Reagovat
vladis271

Reagovat
hefy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Pepani utreli pysk viac než my.... a už sa videli vo finále

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tobě už asi přeskočilo z toho MU, nebo nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko, raj na Zemi.

Reagovat
hefy

RIP Steve Gohouri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Shity Jednou se to muselo podařit. Arsenal může otvírat šampaňské. Letos je nemůže o to připravit nic. Gratulace k titulu, trosky z Londýna. Zase se můžete kasit deset let, že jste udělali v roce 2016 titul

Reagovat
Busby babes

Rijen 2015: dejte ten titul City, ty uz nic nezastavi.

Leden 2016: dejte ten titul Arsenalu, ty uz nic nezastavi...

Reagovat
Counter

Už za měsíc to nejspíš bude cpát znova ManCity

Reagovat
Mimalu

člověk vidí 98 nových komentářů a těší se co zajímavého se rozebírá a pak....

Reagovat
Uwe háže buly

si uvědomí, že je v PL sekci?

Reagovat
kiwwi

One quote from Van Gaal that probably sums up the modern Man Utd. "Our performance in the first half was better than the second half."

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Reagovat
I am Mancunian

uz by stacilo ivo, preberas moju ulohu

Reagovat
kiwwi

drz pysk

Reagovat
I am Mancunian

ty hovado

Reagovat
Busby babes

neee, to nerekl, ze ne? jako prvnich 15-20 minut bylo slusnych, pak zas des, pak zas zacatek polocasu super, a nastesti i po tom obdrzenem golu jsme to nezabalili a hrali jakz takz... konec nas Swans trochu zatlacili ale az na tu jednu strelu nemeli nic, ne?

Reagovat
kiwwi

ja chapem preco to povedal - prvy polcas sme ich k nicomu nepustili a mali sme hru pod kontrolou - ale absolutne s tym nesuhlasim...pre neho je vacsia priorita nedostat gol ako nejaky skorovat a preto nemozme cakat, ze sa nieco v nasej hre zmeni, pretoze on je s tym spokojny

Reagovat
Busby babes

jo, to je jediny vysvetleni.Me se ta druha pule teda libila vic, odvaznejsi. bohuzel ta jedna chyba z toho udelala drama no. Sice se tu nadavalo na Blinda a jako ok,, prohral souboj. Ale porad za nim bylo 5 nasich a jeden hrac Swans. Nakonec toho nabihajiciho Sigurdsona dorazi Mata (coz jako WTF???) kdyz tam byli stoperi plus druhej bek. A ten centrujici hrac taky dostal moc prostoru.

Reagovat
Grahf

"We’ve started the new year very well. I think we played very risky, very attacking"

On má úplne inú predstavu o futbale, než 99% ľudí.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepovedal. Hovoril, že risky shape, risky system, čo je veľký rozdiel.

Reagovat
Grahf

ad striedania:

it was because I wanted to waste time, as Swansea did all match."

šikam z toho chlapa

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo musíš toto robiť ? Pred týždňom si spomínal len všetko ružovučké, pozitívne a zrazu si otočil na vrchného trollera. Však to je ešte o parník trápnejšie ako keď niekto robí stále to isté.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

kto si pamata nanho pri moyesovi tak vedel ze to je len otazka casu

Reagovat
Busby babes

to jako, ze chvili veris, ze manager ma na to aby neco s tema vysledkama udelal a kdyz vidis ze i po mesicich se to nedari a je to spis horsi a zmenis nazor, je tady nejaka ukazka pokrytectvi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady musíš jet pro jistotu od prvního neúspěchu nesmyslnej hate jako mancunian a tomek, abys nebyl pokrytec...

Reagovat
Counter

Tak je to prostě komické, když na začátku píšeš, jaký to bude výsměch všem kritikům, když bude Moyes hned hrát v pohodičce o titul, a pár měsíců nato volat po jeho hlavě. Jakoby neexistovalo nic mezi tím - jen bílá a černá.

Reagovat
kiwwi

ta kritika prichadza postupne vzhladom na vykony a vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade by si si mal začať nadávať do trollov

Reagovat
Bayern +

Aha, hlavne keď som ja toto napísal ku Guardiolovi, tak sa celá PL sekcia do mňa pustia, akoby existovala práve len biela a čierna...

Reagovat
kiwwi

lenze Guardiola ma aj vykony aj vysledky

Reagovat
Bayern +

Nemá.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

a naviac ja som uz dlho nenapisal ziaden nazor na LVGho, ani LVG out ani ze za nim stojim (a uz rozhodne nie ze je vsetko ruzove (a uz rozhodne som to nepisal minuly tyzden)) a takto to mam aj teraz...nikoho neodvolavam, nikoho sa nezastavam do krvi, len mi pridu teraz jeho vyhlasenia proste nevhodne, az absurdne

Reagovat
JarousFCB

Nepsal jsem to a doba napsání taky nesouhlasí.

Reagovat
Busby babes

a co jako? Moyes pred sezonou prebiral mistrovsky tym. Ja od nej taky cekal daleko vic nez 7. misto. Ok, titul ne, ale pohodlnou top 4. Dopadlo to jak to dopadlo, ale rozhodne si nemyslim, ze bylo tak jednoznacne uz pred sezonou, ze takhle vyhori.

Samozrejme, ted z pohledu generala po bitve je snadny to hodnotit.

Reagovat
Counter

Pak je to taky hodně o přístupu. S odchodem Fergusona a příchodem Moyese se našlo hodně lidí, kteří psali, že teď MU půjde dolů - (nejen) kiwwi to sveřepě odmítal. Pak boom, ukázalo se, že kritici měli pravdu, a Moyes byl najednou tragéd největší, který musí okamžitě letět. A logicky ti, kterým se předtím vysmíval, mu to pak dávali (dávají) sežrat. Kdyby nebyl taková groteskní postavička se svým trademarkovým " ", nedočkal by se ani takové negativní zpětné vazby.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

jo, jenže tak to tady berou právě úplně všichni...když napíšeš něco ve smyslu, že to ideální rozhodně není, ale nemá absolutně žádný smysl vyhazovat manažera, když je v tabulce 2 body od prvního a hraje tak o titul, tak se tu pak stejně pár volů ještě půl roku směje z toho, že jsi psal něco o titulu...tady si prostě nevybereš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tohle říkáš někomu, kdo musí dlouhé roky snášet kecy, jak má Tottenham oproti Arsenalu lepší hráče na každém postu. Blázni se tu najdou vždycky, ale na to existuje naštěstí ignore list

Reagovat
vladis271

Ale ved vy bojujete o titul, nie?

Reagovat
kiwwi

a preco ty musis klamat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

aha, tak to mení všetko

Reagovat
mr.Silver

Ox a Theo absolutni dno, Sanchez musi byt jak nejrychleji zpatky. Giroud spatny, ale uz toho ma dost a potrebuje pauzu, Ramsey taky hruza, to co on je schopny nepromenit... Libil se mi klasicky Mesut, Flamini a Cechino. Ale dulezite tri body, jedeme dal. Ted musime urvat alespon 4 body z tech dvou venkovnich zapasu,a zase bude veseleji.

Reagovat
Counter

Giroud zařídil jediný gól zápasu a dařilo se mu vyhrávat hodně soubojů se stopery, podle mě slušný výkon.

Reagovat
Coutinho10

hmm tak asi v hokeji dopadnem jak slovaci

Reagovat
Mimalu

tvl hoďte tam někdo ručník

Reagovat
Miguel19

Hrozně slaboučcí jsme... Nechápu kde je napadlo myslet na medaile..

Reagovat
smazaný uživatel

mě ale furt zajímá, kde má ty kvality Kaše, Zacha, Zbořil....

Reagovat
patas92

Hlavně Zbořil je docela fail

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každý rok, reálná ukázka kde je náš hokej. Ale hlavně že Lener a spol se poplácají po zádech, přijdou se švédskou metodou (btw. nějakou uplně nesmyslnou) a jedeme dál

Reagovat
Kang & Kodos

Zase pár let zpátky to bylo ještě horší. Pamatuju na MS 09/10, který jsem asi jako první sledoval jinak než jenom výsledkově, a v prvním zápase jsme dostali od Švédů 1:10. To ty kluci nebyli pomalu schopný vyhodit z pásma, když byli pod tlakem. A vodili si nás, i když byli v oslabení. V tý době taky na draft chodili tak tři hráči. Dneska je to přece jenom trochu jinde.

Reagovat
alcantara

Dolar tvrdil, ze Lakatos je v tomto velmi sikovny a pritahuje ich.

Reagovat
stas87

Cesi dneska chcu prekonat vysledok Slovenska v pocte inkasovanych golov? Snad ten jeden Nedeljkovicovi daju a on nebude mat nulu.

Reagovat
Infernoqt

Dneska nakonec žádné překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

CITIZENS parádní obrat ! Důležité tři body!

Ten první poločas a začátek druhého

Reagovat
vitasrp

Jako jsem rád, že Citizens vyhráli, protože osobně nechci, aby titul vyhrál Arsenal, ale krom posledních 10 minut jsem tam teda nic moc pozitivního neviděl. Ještě, že mají City famózní individuality.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Bayern +

Otamendi hral dobre, už druhý zápas po sebe. Aj Mangala celkom fajn. Fernandinho si ako držiak svoju robotu tiež spĺňa slušne. Ale je pravda, že Silva, KdB a Sterling strašne výkonnostne kolíšu a Agűero s Yayom sú (okrem štatistík) dosť ležérni a nevýrazní.

No a na bekoch nemajú top top hráčov (ako trebars vy v istom čase Braňa a Cashleyho). Toto je len nadpriemer.

Reagovat
vitasrp

Mangala a fajn

Reagovat
Bayern +

No strašný nie je. Kebyže áno, tak logicky postaví Demichelisa, však...

Reagovat
vitasrp

Tak hodnotíš dnešní zápas nebo jeho obecnou kvalitu? S Otamendim mluvíš v souvislosti s dnešním výkonem, předpokládám, že u Mangaly teda taktéž. A jeho výkon bych nazval všelijak, jenom ne jako celkem fajn.

Reagovat
Bayern +

Obidvoch za posledné tri zápasy. A tam ma Otamendi veľmi potešil, hlavne po tom, čo sa tu doposiaľ na neho sypalo a Mangala sa zlepšil. Mohol som použiť lepší výraz, to jo. Ale hrá lepšie ako cca mesiac - dva dozadu.

Reagovat
vitasrp

Otamendi mi nijak hrozný nepřijde, to je pravda.

Mangala byl ale dneska příšerný, ten tam zejména v první půli šíleně plaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš to brat tak že jsem zvykli v každem zapase na nejakou Mangalovou minelu , takže na nej máme jíně měřitko. Proti lesteru bych skvěly , ale dneska se zase vrátil ke svému normálu , kdy tam zase lítal jako splašený králik , ktery občas někoho skolí.

Tohle musí být jeho poslední sezony kdy se musí rapidně zlepšit a ustálit výkony , jinak se v lete musí pakovat.

Reagovat
Gunner14

Tos posral a to jsem chtěl přes tebe ted koupit lístky pro celou rodinu

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád jen kvůli Čecha, co? To je důvod

Reagovat
vitasrp

Cože? Vůbec ne, kdyby Čech nepřestoupil, můj postoj by byl pořád stejný. Ten důvod je mnohem jednodušší - Premier League sleduju od sezóny 04/05, takže jsem ještě nezažil Arsenal, který by slavil titul, takže jen nechci, aby se nastavenej pořádek měnil.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Nejvíc bych to přál Liškám, ale to je asi utopie. Hlavně ale ne Arsenal.

Reagovat
Hokaido

Já bych jim to teda přál, jejich fanoušci už si vytrpěli dost a jestli tam teda nejsme my, tak Arsenal je asi nejschůdnější cesta. Navíc i kvůli Petroj, kterej by se tím určitě zařadil mezi úplně největší legendy PL, což mě jako Čecha těší.

Reagovat
Hokaido

Jinak je ještě zajímavý, že City jsou letos jediní z tý špičky, kdo dokáže v závěru zúročit tu kvalitu a rozhodnout zápas v samotným závěru. Konkrétně si teď vybavuju CP, Norwich, Swansea a dnešek. Paradoxně takovej Yaya má v těch 5 golech 2+1, ale stejně si myslím, že by bez něj byli daleko lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bez nej myšlíš adekvátní náhradu tak určitě , ale pokud nekoho s dosavádního kadru tak určitě ne.

Reagovat
Glonden2

Reagovat
Bayern +

Skvelý to deň, keď víťazne WHU a to este nad LFC, City otoci zapas pred koncom a este aj ten Sunderland za tri body. Paradicka. Kazia to len vyhry blbeckov z MU a Arsenalu, inak ale spokojnost.

City konecne vyhralo zapas, ktory bolo treba otocit a zabojovat. Sklamal ma dnes inak skvely Sterling, naopak potesil uz druhy zapas v rade Otamendi. A vyhralo sa s Bonym, neskutocne

Reagovat
salami

City, Bayern a Sunderland, ještě přihod Spartu a těžko budu hledat nechutnější kombinaci

Reagovat
Liquid

tehlec zápas definitivně rozhodl o titulu pro Citizens

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska hrál za Watford parádně Watson.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
Nikikrew

No City su proste silny, takto to bude este velmi tuhy boj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Hlavne vonku to zapas co zapas dokazuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenaaaal, o-lé o-lé o-léééé

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jedinej fanda United, kterej přeje víc Citizens, než londýnským klubům a Liverpoolu ?

Reagovat
Gunner14

deluded hunter

Reagovat
Carrick

ale nedá se asi říct, že přeju, nicméně je to pro mě taky menší zlo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
ondrasch77

To bude asi tím, že nejsi z Manchesteru.... Jako fanoušek Sparty by si taky radši přál Slavii nebo klokanovi?...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že je to tím, že City byli vždycky spíš do počtu, než nebezpečný soupeř. Liverpool, to je takový tradiční rival, Arsenal a Chelsea, to jsou zase dlouhodobě přímí rivalové v bojích o titul. Navíc ti červení z Londýna dlouhodobě fňukají jak všichni ostatní utrácejí, zranění, zrazují je hráči, novej stadion a nevim co všechno ještě, ti modří zase brečí jak jdou všichni proti nim, od rozhodčích, před FA až po UEFU..no fňukaj skoro jako Barcelona....takový Tottenham je o něco sympatičtější tým, jenže pak si člověk přečte pár ownyho příspěvků a veškerý sympatie jsou pryč

Reagovat
ondrasch77

Tak teď asi píšeš o historii cca posledních 10-ti let, nicméně si myslím, že dříve to tak nebývalo, každopádně ti to neberu. A ownyho komentáře jsem nečetl (jel jsem od spodu a přestalo mě to bavit tak v první 1/4)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já se koukal na derby United a City ze 70. a 80. let a musím říct, že to byly parádní zápasy. Ta atmosféra a ten drsný ostrovní fotbal v té době byl brutální. Hlavně na začátku 70. let, kdy Best zlomil Pardoeovi nohu tak, že mu jí chtěli doktoři amputovat.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

nie si, najviac to bolo vidno ked sme onho hrali aj my ako ivan a palo dostavali pomaly zachvaty pri myslienke ze by sme to mohli vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je mi z těch klubů nejsympatičtější, na druhou stranu když vyhraje City, nebudu to mít denně na talíři, protože neznám jediného jejich fanouška

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl udělat pořadí, komu bych ten titul přál (či spíše u koho bych ho snesl, protože ho přeji jenom nám ), tak 1.- City, 2.- Chelsea, 3.- Arsenal, 4.- Liverpool...City a Chelsea celkem trofeje vyhrávají, takže by z toho nedělali takovou kovbojku, ale vyhrát to Arsenal, tak to budem mít na talíři dalších 10 let a Liverpool by z toho žil klidně i další čtvrt století

Reagovat
Hokaido

Všichni nadávaj na plastic kluby Chelsea a Cityzens a nakonec by jim většina přála titul víc, než těm tradičním klubům.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně nemám tyhle výrazy jako "plastic" klub, nebo "tradiční" klub rád. V čem je třeba takové City plastic ? Bylo založeno dřív než Arsenal, ergo má delší historii. A v čem je Arsenal tradiční ? V tom, že měl prachy dřív než City, takže sbíral úspěchy dřív ? Rozdíl mezi těma takzvaně tradičníma klubama a těmahle "plastic" je jen v tom, že jedni byli bohatí dřív než jiní. Jakej je rozdíl v tom, zda do klubu cpou miliardy Glazerovi, ruskej zloděj, nebo arabskej šejk ? Jde jen o závist fanoušků těch takzvaně tradičních klubů, které sere, že je na písečku nový hráč, který je stejně silný, jako ti "tradiční".

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Glazerovci cpu miliardy do klubu ?

Reagovat
kiwwi

ty vole a tupci tomu este daju palec

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

no v com je city umely klub pod ... ani united ani liverpool nezacinal ako tim s velkou historiou

Reagovat
kiwwi

ani nezacinali s tym, ze ich na vyslnie vytiahli vlastnorucne zarobene peniaze...City a spol v podstate pouzili "legalne" cheaty a preto sa im nadava do umelin

Reagovat
vladis271

Prečo je legálne v úvodzovkách, keď to legálne bolo?

Reagovat
kiwwi

no nejake tie pravidla aj tak porusili...

Reagovat
kvasha16

ake pravidal porusili City ked k nim prisli sejci?

Reagovat
kiwwi

dostali trest od UEFA, pretoze minuli viac ako smeli...to si fakt nezaznamenal?

Reagovat
kvasha16

vobec hned po prvom prestupaku? ci az po nejakom case?

Reagovat
Hokaido

Asi předloni?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to už bolo porušením FFP, nie?

Reagovat
Hokaido

Jop, však se ptal, jaký pravidla porušili...

Reagovat
kvasha16

aha, ja som myslel ze dostali nejake sankcie ked k nim prisli sejci, tj. na zaciatku toho vzustupu MC, kedze SEN-LIV pisal o tom kto ako zacinal ... o poruseni FFP samozrejme viem, ale tie prisli po 6(?) rokoch od prichodu sejkov, a tam sa netreba bavit o tom cheatoch,/legalnosti/nelegalnosti, vtedy boli jasne porusene pravidla

Reagovat
kiwwi

treba, pretoze uz vtedy FFP platili, len dali klubom cas nato, aby sa znormalizovali a prve sankcie odlozili na rok 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mohli porušiť niečo, čo nebolo účinné? To by ma fakt zaujímalo teda

Reagovat
kvasha16

mea culpa, som si neuvedomil ze to FFP je v ucinnosti uz taky cas

Reagovat
smazaný uživatel

No práveže FFP sú účinné až od roku 2014. Až vtedy sa za ich porušenie dala udeliť sankcia, čo sa aj de facto stalo. Že si to City posledný rok nedokázalo ustrážiť a zmestiť sa do tej požadovanej sumy neznamená, že ich porušovali pred rokom 2014.

Reagovat
kiwwi

FFP su ucinne od roku 2009

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve. Príchodom šejkov do City a následným nalievaním peňazí do klubu až do momentu zavedenia FFP nijaké pravidlá neporušili. Neviem čo tu kiwwi skúša...

Reagovat
kiwwi

lenze FFP plati od roku 2009 kedy uz mali kluby zacat gazdovat tak aby v roku 2014 splnili regule, cize sejkovia uz od zaciatku gazdovali nespravne (uz od zaciatku porusovali pravidla, resp. nerobili nic preto, aby ich neporusili)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ale až po zavedení FFP.

Reagovat
kiwwi

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mada

Bez FFP by je nikdo potrestat ani nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite áno, ale o tomto tá debata nieje, že áno

Reagovat
fenixLFC

a napriek tomu ste cih po jednej neuspesnej sezone zvladli prekonat v nakupoch viem viem, vy ste si tie peniaze ,,zarobili''

Reagovat
kiwwi

nj, naco sa vobec namahat

Reagovat
Mastný Chobot

nie "zarobili", ale zarobili. Šokujúce, koľko ľudí stále nevie pochopiť tak primitívnu vec.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale mne je uplne fuk odkial tie prachy vsetky kluby maju. nevidim rozdiel v tom ked ed ako jeden zo zamestancov glazerovcov nataha dalsie firmy ktore klub sponozruju a ked ho sponzoruje samotny majitel ako u city. maju penaize? maju. tie sracky o FFP a ostatne laviciacke hovadiny su k smiechu. preco by mal byt trestany nekto len preto lebo ma prachy a chce ich vyuzit. preplaca? ok, jeho problem, v najhorsom priade skrachuje.

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo to nie je fér napríklad? Takisto ide o prevenciu. Si zober, že po rokoch to šejkov prestane baviť a čo sa stane? Kluby (resp. "veľkokluby") budú padať na hubu jeden za druhým. To nie je žiadna ľavičiarska hovadina.

Sponzorské je niečo úplne iné, veď tam ide aj o nejakú protislužbu. Ak v tom nevidíš rozdiel, tak mi to je ľúto.

Reagovat
fenixLFC

ved pisem, ked skrachuju ich problem, to je riziko povolania

Reagovat
Mastný Chobot

Platový strop v NHL je pre teba tiež ľavičiarska hovadina?

Reagovat
Hokaido

Vždyť je to jako bys nazval dvě holky zlatokopky, přičemž jedna má roky úspěšnou kariéru a je soběstačná, ale i tak má bohatýho frajera za zády. Druhá je neschopná a bez bohatýho frajera by dělala někde ve fabrice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ja si pod umelinou predstavujem nieco ako bol lev praha bez fanusikov a pod. to ze im pomohli peniaze sice "cheat" je, ale od umeliny to ma daleko

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

a aký zlodej cpe peniaze do Arsenalu alebo MU? no?

Reagovat
smazaný uživatel

to by ses divil

Reagovat
Mastný Chobot

udiv ma

Reagovat
Mada

Tak piš....

Reagovat
vladis271

Usmanov je rovnaký zmrd ako Abramovič, teda väčší vlastne.

Reagovat
Mastný Chobot

a čo má Usmanov s financovaním prestupov Arsenalu, vlado? pre Kristove rany

Reagovat
vladis271

nvm, len som chcel poukázať na to, že je to strašný zmrd.

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
patas92

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Na titul Leicestru nebo Man City.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ja tiež

Reagovat
puji

Nejsi.

Reagovat
Carrick

ale nedá se asi říct, že přeju, nicméně je to pro mě menší zlo

Reagovat
vladis271

Nedali to psychicky. Amíci boli pe mňa favoriti, ale jasný nie. Kvalitu v kádri máte aj vy. Podľa mňa to ťažko nedali v hlavách toto QF.

Reagovat
jaris7

těžko soudit

Reagovat
j_mrazik

Škoda Watford, hrajou takovej vesnickej fotbal... vcelku sranda.

Reagovat
Whitemedia

Koho letos zajímá nějaká Premier League.. Boro čtyřbodový náskok a zápas k dobru, Karanka je bůh a jede se na postup

Reagovat
Whitemedia

Pošleme jim ještě toho Bamforda a ostatní týmy nemají šanci

Reagovat
Gunner14

hm to už tady nějakou sezonu bylo...jen nevím kterou

Reagovat
Whitemedia

To se jen připravovali, teď se jede na ostro

Reagovat
cristiano.K.

tak s Downingem v sestavě to musí dát každej

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo LvG a MU, výhra po 100 letech.

Reagovat
Whitemedia

a hlavně teda dvě vstřelené branky

Reagovat
jaris7

strašný utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe , Garde , Villa

Reagovat
Kang & Kodos

Je někde hokejový OT?

Reagovat
smazaný uživatel

No jedna hokejová obrovská tragédie právě skončila

Reagovat
Kang & Kodos

V součtu se Slovenskem 0:13. Do novýho roku náš hokej vkročil docela stylově.

Reagovat
Hokaido

náš

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

Btw dres, který má tady na fotce Bosscielny byl nejlepší! Strašně mě sere, že ho nemůžu nikde už dlouho sehnat. Poslední roky se mi kromě domácích ty dresy moc nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Lacko_Boh

ja ho mam bol v akcii v sportsdirecte

Reagovat
Lacko_Boh

takze neni začo Newcastle..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kokot! :( závist...

Reagovat
Lacko_Boh

poraz ma v jagielkovi a je tvoj

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

aha .. mrtvé vlákno, jinak pravou přední

Reagovat
Bayern +

700. pre titul Citizens

Reagovat
Lacko_Boh

[OT] dáme nejakú stávku že koľko hráčov Wenger cez zimu kúpi do A teamu?

Reagovat
Kang & Kodos

Dva prodá

Reagovat
Lacko_Boh

sprav si vlastnu ty kokso

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

0 přivede a 4rsenal bude 4 na to ani mentalistu nepotřebuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Si nemyslím, že potřebujeme nutně NAKUPOVAT, stačily by hostovačky. Ale přijde nejspíš ten Mohamed a tím to hasne

Reagovat
Lacko_Boh

píšem si

Reagovat
SunFells

Jaký to má smysl, když všichni řeknem, že jednoho a akorát uživatel afc odpoví čtyři?

Reagovat
Lacko_Boh

ja proste cením že ti nestačí zjebať moju súťaž, ešte aj do afcého si musíš kopnúť A ty by si sa s nami aj tak nemohol hrať lebo vidíš pohár vždy poloprázdny

Reagovat
SunFells

Záleží, co je nalité

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ak chambers, tak je pohar prazdny

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
afc

Preco prave styri?

Reagovat
jacobT

Tak ja skusim povedat, ze privedie dvoch, na to bude aspon vyssi kurz. A neoznacujte ma za pomateneho, len som malo spal.

Reagovat
smazaný uživatel

dmko je jasne a skoro uplne hotove, z toho co wenger hovori to vyzera, ze sa pokusi aj o druheho hraca, ale nemusi to vyjst

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Práve som dohral Last Of Us a . Toto strčí do vrecka akúkoľvek hru, samo sa to povýšilo na viac než len hru.

Reagovat
Lacko_Boh

brace yourself, swarley s behaním po lúke a schovávačkou is coming

Reagovat
smazaný uživatel

rozved to bez spoileru

Reagovat
smazaný uživatel

Bezkonkurenčné animácie, reálnosť hry (správanie sa postav, atď), grafika, bohatý gameplay (rôzne postupy pri prechádzaní hrou). Ale ide hlavne o príbeh a emocionálny dopad na hráča, neveril by som že je to v akejkoľvek hre možné.

Reagovat
wild

Ak ta to naozaj chytilo, tak rozhodne odporucam to Life is Strange. Nebudes lutovat..ma to 5epizod, kazda trva cca 2hodinky. Ma to silny emocionalny pribeh s brutalnymi zvratmi .. no proste musis to zahrat

Reagovat
smazaný uživatel

Idem pozrieť info :-) dík za tip

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sector.sk/hra/10104/life-is-strange.htm

To je vlastne aký žáner? Neviem si to vyvodiť z tých článkov (a bojím sa spoilerov)

Reagovat
wild

akcna, adventura (pribehovka)

Hra Life is Strange je zasadená do fiktívneho mestečka Arcadia Bay ležiaceho kdesi v Oregone. Študentka Max Caulfield sa po 5 rokoch opäť vracia do školy, kde stretáva svoju bývalú priateľku Chloe. Krátko po tom sa táto dvojica pustí do objasňovania záhadného zmiznutia ich spolužiačky Rachel Amberovej, no ďalšie smerovanie príbehu bude do veľkej miery závislé od hráčových rozhodnutí. Max navyše nie je obyčajná študentka a hneď na začiatku príbehu v sebe objavuje schopnosť pohybovať sa v čase.

Reagovat
smazaný uživatel

To znie viac než dobre

Reagovat
wild

Reagovat
Counter

https://www.humblebundle.com/

Tady si můžeš koupit první epizodu za dolar :-)

Reagovat
wild

alebo na steame, tam je to komplet za 13€

Reagovat
Counter

Tak to už je trochu větší investice, neuškodí vzít si nejprv jedničku za pár kaček a podle toho se rozhodnout (na Steamu si navíc jde koupit i epizody 2-5 za cca 11 €)

I když teda četl jsem kdesi, že zpočátku to ještě tak dokonalé není a rozvine se to až později.

Reagovat
wild

13€ neni zas az tak vela za hru. To rozhodne treba zahrat cele a nie to zabalit po 1.epizode

Mozno ked to porovnam s ostatnymi, tak prva epizoda neni az tak dokonala, lebo je skor taka zoznamovacia s hrou a prostredim o co vlastne pojde a od dvojky to uz cloveka totalne pohlti

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

uz rok vaham jestli stoji za to ji koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Určite stojí za to, toto mi zmenilo pohľad na video hry celkovo. Neviem ako lepšie by som to vychválil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo viac by som dodal, hlavné postavy a ich príbeh má úplne pohltili a na konci som mal namále

Reagovat
wild

Hral si Life is Strange?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Ja moc nehrávam hry, ale PS4 ako darček a Last Of Us k tomu, samo to ku mne prišlo

Reagovat
Lacko_Boh

niekto posluchal ja som dostal PSP

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste si stezovat bude, ja dostal tak max knizku

Reagovat
Lacko_Boh

psp=Ponožky,Slipy,Pyžamo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
wild

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já v tom případě PS3x...

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

na to bych už i zapomněl

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapné

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
FUnk

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
vodka

ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
SunFells

Radši knihu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mam ted jakesi divne anticteci obdobi

Reagovat
SunFells

O tom by sis měl něco přečíst.

Reagovat
vodka

Reagovat
wild

Aha ja len, ze to je nieco podobne, akurat este o trocha lepsie

Reagovat
wild

ale pekny darcek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vymenoval ktoré hry som dostal a kamoš mi odporučil Last Of Us, že nikdy nič lepšie nehral a asi ani nebude. NHL 16 napr. je moc náročné na mňa, strely na pravej páčke atď God Of War III m a zas nechytilo prostredie, príliš sa to podobá na Warcraft. No a taký Mortal Kombat X sa bojím hrať už odmala, vždy sa mi zle snívalo keď na mňa spravil niekto fatality

Reagovat
smazaný uživatel

prava packa neni podminka, klidne si muzes zvolit ovladani z nhl99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

tak NHL treba rozhodne skusit..to neni zlozite sa naucit, ovladanie resp strielanie packami ma aj vyhody. A ked ti to nepojde, tak to mozes jednoducho zmenit na klasicky typ ovladania z minulosti. Inak neviem ti ine hry poradit, ja na PSku hravam len NHL, ostatne na PC..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kokot mas aj PS Plus?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani neviem, svieti mi to tam, ale ešte som na to neklikol

Reagovat
smazaný uživatel

No to si musis aktivovat :D na rok aby sme mohli spolu mastit online

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

hra roku, naprosto boží

Reagovat
smazaný uživatel

hral si nekdy fifu?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, teď už mám pár měsíců pauzu a konečně vedu klidný a spokojený život.

Reagovat
wild

to je kurva fakt..ja odkedy som zacal tento rok hravat FUT tak som z nervami z tej hry viac v pici ako kedykolvek predtym a absolutne to nezvladam

Reagovat
wild

*s nervami

Reagovat
smazaný uživatel

já mám i Fify 15 odehrátých asi 800 hodin a nechápu jak jsem to mohl vydržet ted to zapnu jednou za měsíc a za hodinu jsem tak nasr... že to zase rychle vypnu 16 už jsem ani nekupoval. Možná pak až 17, přecejenom je to pořád moje nejoblibenější hra.

Reagovat
wild

fuu, tak to by som asi nezvladol jako ja som na tom tak, ze to hravam pravidelne, ale niekedy to proste vypnem aj po 1 resp 2 zapasoch a v ten den to uz ani nemozem videt

Reagovat
smazaný uživatel

Jj já hrál dá se říct jen FUT a hodně času jsem strávil obchodováním, skládáním sestav a přemýšlením, co ještě vylepšit. Aspon to bylo takové odreagování od zápasů. Jinak to fakt bylo o nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Hlavně ten hunt na střílečky, že budí v lidech agresivitu. Mě třeba uklidňujou, ale po pár hodinách FUTu mám chuť zabíjet...

Reagovat
wild

najprv treba dat FUT, a potom sa ukludnut na strielacke Jako fakt to mam rovnako, odkedy hram FUT tak vsetko ostatne je pohodicka a som pri tom uplne kludny, lebo FIFA ma dokaze vyzrat ako nic ine ..tam proste v jednom zapase sa vytocim x krat a hadzem vsetko co je po ruke alebo trieskam do vsetkeho co sa da

Reagovat
smazaný uživatel

Keď som hrával FUT, rozbil som asi 3 ovládače To sa fakt neoplatí hrať, hru si máš užiť a odreagovať sa pri nej.

Reagovat
wild

no, lenze ked uz som do toho dal tolko penazi, tak to proste hrat musim

Reagovat
smazaný uživatel

stejně tak, proto jsem 16 nekoupil jak jsem psal, by byly další hodiny vytočenosti

Reagovat
wild

Reagovat
Hyrax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně to nepřekoná jakoukoliv hru

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa aspoň je ten predpoklad, no. Keďže veľa hier nehrávam a pamätám si skôr tie staršie

Reagovat
Pospovič

A která hra za poslední dobu ji převyšuje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

já to nehrál, tak ani nevím o čem to je, ale tvrdit, že to dá do kapsy jakoukoliv hru, je blbost z už principu, říct, že v tomhle žánru podobných her, to klidně

Reagovat
Pospovič

tak to pak jo

Reagovat
samson192

The Witcher 3?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Hra storočia

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kaze

Half Life 3.

Reagovat
Pospovič

těžko to nějaká hra jen tak překoná (v daném žánru samozřejmě)

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Pohonil som

Reagovat
fff

A ten soundtrack, lahodka

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný top.

Reagovat
FUnk

pc?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším.

Reagovat
r.mrazik

ne...PS exkluzivita

Reagovat
LGT

Já to akorát hraju, je to fenomenální...

Reagovat
FUnk

me posledni dobou zabavil : dark souls a rainbow six, uvazuju ze si ted koupim na steamu armu3

Reagovat
r.mrazik

ty postavy jsou super

Reagovat
smazaný uživatel

mega hra az mi smutno bolo ked som to dohral.. zatial moc extra titulov na PS nie je, jedine co ma potom bavilo bolo Until Dawn a inak klasika Fifka, Nhlko a klasika GTA ... teraz mam uncharted co je nieco take na styl Tomb Raider zrejme akurat v muzskom prevedeni tak uvidim

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo seznam zápasů v pořádi na MOTD? díky za post

Reagovat
I am Mancunian

The #MOTD running order: Wat/ManC, Sun/AV, Ars/New, ManU/Swa, WHU/Liv, WBA/Sto, Nor/Sou, Lei/Bou. It's turned out half decent @BBCOne 10.30

to mas za tie nadavky

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji moc a sorry, byl jsem na tiltu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už je tu OT s hrama:

Co jsi si koupili teď na Steamu? Láká mě nějaká FPS, škoda že Squad není ve slevě a Escape from Tarkov vyjde za dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja napr. stále neviem čo to je ten Steam

Reagovat
smazaný uživatel

přes to kupuješ hry a hraješ je. jsi madar nebo co? já myslel, že je 21 století

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec sa o to nezaujímam, tak odkiaľ by som to mal vedieť?

Reagovat
smazaný uživatel

tak promin no

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode priateľ :). Asi vieš aký bol niekedy postup pri obstarávaní si hier na PC, no a tieto moderné trendy som vôbec nezachytil , asi aj preto že PC by na súčasné hry už nestíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě. stejně je lepší se vzdělávat než hrát videohry

Reagovat
smazaný uživatel

alebo vzdelavat sa videohrami

Reagovat
smazaný uživatel

jsi Madar nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

"Steam je platforma společnosti Valve Corporation určená k digitální distribuci her a softwaru a zajištění multiplayerového a komunikačního zázemí pro hráče. Lze zde zakoupit a stáhnout mnoho her a softwaru pokrývajících celé spektrum žánrů."

Jsou tam vánoční slevy asi na 10 000 her, někdy 75% někdy 20% atd., tak mě pořád láká si něco ještě koupit.

Dnes když si kupuješ originální hru, tak bud musíš mít Steam, Origin a ještě asi 2 platformy, ale nejvíc her je na Steamu, máš tam svoji knihovničku her, což je dobré, ale zase mi vadí, že je to právě vynucené a nemáš možnost volby, zda Steam chceš nebo ne, jinak to dělá všechny aktualizace, můžeš odtud hru znovu stáhnout apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Ja navic na Steamu chatuju vic nez na FB.

Reagovat
Busby babes

coz o tu nutnost mit Steam, to je jeste v pohode. ale co kdyz jednou Valve krachne, vypne servery a co pak? to bude teprv pruser.

Reagovat
TopinB

Začnou krachovat, vydají Half Life 3 a budou v pohodě

Reagovat
Busby babes

no ono staci kdyz by ten HL3 byl nejakej megapruser. pak jeste jedno dve spatny rozhodnuti a firma je v hajzlu.

Reagovat
Counter

Myslím, že ne

Reagovat
Busby babes

ale jo. v hernim prumyslu i velka studia krachly driv. a celkem rychle. Valve ma samozrejme ten prostor pro chybu vetsi, prave diky Steamu, kterej jim momentalne vydelava obrovsky prachy. Ale 3 megaprusery, ktery by je financne hodne zasahly by tu firmu mohly hodne rozhodit. Ale tak snad se to nestane, tech her na Steamu mam hodne.

Reagovat
Kaze

Tak ja nevim, jaky prusery by musely nastat, aby krachlo zrovna Valve. I kdyby posrali HL3 (coz neposerou, lidi to budou kupovat jak zbesili jako iPhony), stale maji dost veci, o kterych se mohou oprit. Dota a CSGO prosperuji, Steam uz byl recen. To by musela byt nejaka afera typu ze Steam krade informace o kreditnich kartach nebo neco.

Reagovat
Counter

Reagovat
fff

Ono vobec to nesldujem ...HL3 ma byt ? Realne?

Reagovat
fenixLFC

uz asi 15 rokov ci kolko

Reagovat
fff

Som dufal, ze sa to nejako posunulo blizsie

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to si uvědomuju, i hlavně proto mi to vadí. To by se potom děly věci...

Reagovat
Kaze

Nejvetsi distributivni sit pocitacovych her na svete. Take maji pod palcem druhou nejhranejsi online hru na svete a pravdepodobne i treti (Dota a CS).

Reagovat
smazaný uživatel

Football Manager 2016

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to celkem vysoká cena, ale asi už by mě to dnes ani tolik nebavilo. Jo czech soccer manager, to byly časy.

Reagovat
smazaný uživatel

je to zkurveně drahé , proto jsem to kupoval v nějakém jiném obchodě, kde zrovna měli slevu, já jsem právě minulý ročník skoro vůbec nehrál, tak jsem si řekl, že to zas za nějaký klub rozehraju s novými funkcemi, soupiskami a tak

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj mně ještě zůstalo něco ve Steam peněžence, tak pořád hledám, co koupit tam.

Reagovat
smazaný uživatel

CSM save, odehrat zapas(taktika prihravky, 65% utoku na domaci zapas), a kdyz to nevyslo vypnout a zapnout kdo to takhle nehral lze...

PS: Nejlepsi byl scenar za Fulham, ktereho koupili bohaci, mel jsi temer neomezene prostredky na prestupy a mel jsi z nich udelat velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Nn já to hrál poctivě. V té době jsme byl ještě malý děcko a možná jsme ani nevěděl, že to tak jde.

Reagovat
smazaný uživatel

CSM jsem hrál naposledy někdy v roce 2003 a takhle jsem to dělal FM už beru za lepší simulaci a beru výsledky, tak jak přijdou, načíst si uloženou hru při neúspěchu by mi zkazilo hru.

Reagovat
vodka

hlavně už to ani nejde, protože odehrát znova 7 zápasů, aby se napravil jeden posraný je strašná otrava...

Reagovat
Hokaido

To už nikdy nemůžu začít hrát, naposled jsem hrál ve druháku na intru celej rok a měl jsem problém vůbec projít.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Zaschrona

nedoporucuju, FM je rok od roku stale chytlavejsi hra

Reagovat
smazaný uživatel

shit

Reagovat
Mastný Chobot

je v 16 niečo výrazne nové?

Reagovat
smazaný uživatel

16 je suverenne najlepsi. krasny UI, to menu je uplne brutalne prehladne, super priprava taktiky atd. aj match engine je o uroven vyssie

Reagovat
Zaschrona

vyrazne ne, ale je to osvedcena kvalita, jeste vic dovedena k dokonalosti je tam spousta malych vylepseni, ktere to vyrazne vylepsuji - hodne se mi libi dynamicka rivalita - pokud dlouho bojujes s nejakym tymem v lize, stane se tvuj rival - nebo pokud vytahnes maly klub nahoru a v nejvyssi lize potka nejake nove tymy z jeho okoli, stanou se driv ci pozdeji rivaly je tam celkove vic moznosti jak mluvit s vedenim klubu, s hraci, na tiskovkach, vic moznosti pri prestupech a vyjednavani o smlouvach, vic statistik, atp.

Reagovat
vodka

má tam Chelsea jako rivala Barcelonu?

Reagovat
Hokaido

jj + PSG

Reagovat
vodka

omg

Reagovat
smazaný uživatel

dalsia hra na dobry rage, a neskutocny zrut casu asi viac nez dokonca CS aspon pre mna a to je co povedat

Reagovat
Hachim Mastour

CS:GO.Malo by byť v 50% zľave.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj tam je hezká sleva, nad tím jsem i dost uvažoval, ale dřív jsem to hrál s kámošama po LANu a nikdy mě to extra nechytlo.

Reagovat
Counter

Wolfensteina? To je takový ultrařezničina, navíc si může člověk nostalgicky zavzpomínat na samé začátky žánru.

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem hrál, super hra, příjemné překvapení.

Reagovat
Kaze

Guilty Gear Xrd Sign, dale Bioshock balicek (jednicka, Infinity a 2) a Dishonored. Jinak nic moc tituly letos. Aspon pro me.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nad Skyrim jsem přemýšlel, tyhle tituly šly doteď mimo mě.

Reagovat
Kaze

Fallout byl taky ve sleve.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem hrál. Skoro 100 hodin.

Reagovat
Kaze

To je nic. Ja mam pres 5000 hodin v Dote.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já u málokteré hry vydržím víc jak 100 hodin, rekord mám právě s Fifou 15 - 800 hodin.

Reagovat
Kaze

Jinak z mene znamych:

- Valkyria Chronicles - strategicka tahovka, kde behem sveho tahu jdes do 3rd person a delas tam akce, dokud ti nevyprsi action bar. Anime.

- Ori and the Blind Forest - visualni orgie, plosinovka.

- Transistor - to by clovek musel videt. Vyborny soundtrack.

- Pillars of Eternity - pro fanousky oldschool hardcore RPGcek, pro ktere Dragon Age skoncilo jednickou.

- Shovel Knight - docela originalni plosinovka.

- Binding of Isaac - moc nezname to neni. Ale o tomhle furt strika Arbiter. Asi hodne defenzivne dominantni hra.

Reagovat
Counter

Ten závěr

Dragon Age 3 taky slabota? Dvojku jsem rovnou přeskočil, ale na trojku byly dobré ohlasy.

Reagovat
Kaze

Dragon Age ma vysoka hodnoceni, ale mne to pocitac moc dobre nebral a navic stale 3rd person

Reagovat
r.mrazik

DA3 je docela v pohode...rozhodne lepsi nez dvojka,ta byla marna...ale jinak takovy klasika od bioware,kde zachranujes svet...

Reagovat
Kaze

Me proste sralo, ze jsi byl zamknuty do 3rd person, narozdil od jednicky. Rozdavat takhle prikazy spolecnikum je pekne na prd...coz je duvod, proc je hodne veci automatizovanych. Coz je na houby, ze jo.

Reagovat
CubONE

mohol si si to dat do tactical view zhora.

Reagovat
Kaze

Jen behem bitev.

Reagovat
r.mrazik

Ja to hral na PS4 stylem rpg a popravde tu strategickou cast jsem vynechaval vetsinu casu

A bavilo me to dost

Reagovat
smazaný uživatel

díky za tipy, kouknu na ně

Reagovat
Lacko_Boh

Binding of Isaac neodporuča moc validitných hráčov...

Reagovat
Busby babes

jen nejaky drobnosti spis do knihovny nez na hrani. Half Life 1, Return to Castle Wolfenstein, This War of mine (to teda chci hrat) a pak balik SW her.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gta v (konecne, TOP dle ocekavani) a castlevanii: lord of shadow (kvuli jeble kamere moc nedoporucuju, vydrzel jsem u toho dve kapitoly)

Reagovat
Wat

Na Steamu to asi nejde obejít přes PayPal a podobný platební možnosti, že? Jsem doufal, že by to mohlo jít normálně převodem na účet...

Reagovat
smazaný uživatel

PayPal jde použít normálně.

Reagovat
Wat

To jo, ale když ho nevlastním?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si ho založ, je to zdarma

Reagovat
Wat

Koukni, prosím, do zpráv.

Reagovat
hefy

GTA5 a San Andreas za 67 kč.

Reagovat
Mastný Chobot

a ja som to sťahoval jak pirát mohol som mať o 67Kč menej

Reagovat
hefy

Rád jim těch 67 kč pošlu, když jsem to jako děcko hrál léta pirátsky.

Reagovat
Mastný Chobot

veď hej, SA asi každý, to bola irónia, keby to stálo 67kč pred 3 mesiacmi, tak to tiež nesťahujem (myslím GTA V).

Reagovat
Mastný Chobot

aha, ale GTA V si asi nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

na steamu bylo ted v akci za 35 € no

Reagovat
hefy

Už to chápu. Napsal jsem to blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

mne nejde ani pirátske

Reagovat
smazaný uživatel

chvili jsem premyslel, kdy prodavali GTA V v baliku se san andreas za 67 Kc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
hefy

Sry.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když už je řeč o Steamu, pojďte se přátelit, toto je můj profil:

http://steamcommunity.com/id/ownycz

Reagovat
smazaný uživatel

171 her, si vykradl banku?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ne, většinou jsou to hry, co jsem posbíral různě po akcích nebo bundlech, za plnou cenu jsem kupoval jenom máloco

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně je to pořád málo, viz

http://steamcommunity.com/profiles/76561198058128739

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě má v přátelích týpka, co má 1760 her

hned si připadám jako nula

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně čumím na to, že má za dva týdny odehrátých 90 hodin u Countera. To jsem si říkal nedávno, jestli už to nepřeháním s Falloutem, když jsem zhruba stejnej počet hodin odehrál asi za 40 dní. Jinak nechápu, kde to vzal a má tam i dobrý hry, které bych si zahrál, nebo rád hraju a nehrál to ani minutu.

Reagovat
Mastný Chobot

jak sa chcel pochváliť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Tak ja se taky pochlubim.

http://steamcommunity.com/id/Kaze79

Reagovat
smazaný uživatel

Dota 2 4,821 hodin celkem, hm

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem jeste nevidel

Reagovat
vodka

už by to hrát neměl, teď je to aspoň dobře dělí na dny...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kaze

Price for skill

Reagovat
smazaný uživatel

je to děsný.. sám mam sice jen půlku, ale už to mi přijde dost otřesný

Reagovat
Kaze

A to uz se mnou ani nehrajes

Reagovat
smazaný uživatel

Dotu uz nehraju. Nelibil se mi ten pocet hodin

Reagovat
Kaze

Vzdyt mas posledni hru pred 20 dny. To je tvuj klasicky interval, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme davali s Prostem nostalgicky+mozna nejaky sam tam mam?, ale prakticky je to to zari, kdy jsem prestal sledovat joindotu a scenu, coz zralo stejne, ne-li vic casu nez samotny hrani

Reagovat
Kaze

Jn, scena zere vic. Ted Majors navic.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je vubec ted navrchu? posledni co vim je, ze OG vyhralo ten prvni Major

Reagovat
Kaze

OG (dost prekvapive pro me), Alliance ted buffli hodne gameplay a hrdiny, Secreti jsou stale silni. V Evrope jsou dale jeste hodne silni VP.

V Cine jsou na vzestupu hlavne nove tymy (CDEC a Ehome jsou primo pozvani, Newbee, iG a LGD jen kvalda). Jedini VG jsou stale navrchu z tech establishovanych tymu.

V NA je to klasicky EG a daleko nic. I kdyz ted coL importli tri Svedy a je to HoN superstar tym, tem verim dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pff. No NaVi, no Dota 2-

Reagovat
Kaze

V Evrope jeste teda jsou docela silni Liquid, Navi ani nevim, jak se jim dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem moralizovať, lebo ja svoj voľný čas tiež nevyužijem na maximum, ale neserie ťa to ? Čo si mohol, keby si len polovicu toho času investoval inde...

Reagovat
Kaze

Skolu zvladam, pritelkyni uz nemam, zadny konicek ted uz nemam. Nelituju ani tak Doty jako ze jsem se nenaucil na nejaky nastroj.

Reagovat
smazaný uživatel

ved na nastroj sa stale mozes este v tejto dobe aj ako samouk

Reagovat
Kaze

Neverim si, ze bych se jako samouk naucil zaklady, ktere by me pozdeji nelimitovaly. A momentalne nejsou penize.

Reagovat
smazaný uživatel

treba mit vuli, ale bohuzel i ty penize

Reagovat
Kaze

Nevim, jestli vule staci, kdyz si udelam nejake spatne navyky. Kdyz uz do toho investovat cas a penize, tak spis poradne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ano resp. zalezi aj na jakej urovni to chces vediet, ale hej radsej poriadne

Reagovat
Kaze

Tak u hodne lidi, co casteji hraji, je to i tak, ze to maji rozlozene mezi vicero her. Ja hraju primarne jen Dotu, sem tam neco mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Já sice takový počty hodin nemám ani zdaleka, většinou hry střídám takže ani netuším, kolik toho mám nahraný, ale proč investovat čas jinde, když tě to baví? Nehledě na to, že to někdo stráví u seriálů, filmů atd., když nejsou nějaké prázdniny, tak vidím tak 3 filmy za půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu. Mňa by len deprimoval ten počet hodín, keby som to videl

Reagovat
Kaze

Tak u hodne lidi, co casteji hraji, je to i tak, ze to maji rozlozene mezi vicero her. Ja hraju primarne jen Dotu, sem tam neco mimo.

Reagovat
nemamvasrad

A pořád v tom stojí za hovno.

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

keby tam nebolo to jebnuté pravidlo, že musíš aj niečo minúť...

(mám tam len GO ako darček od kamoša)

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je na houby

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to? To je nějaké nové pravidlo?

Reagovat
Kaze

Uz je to dlouho, musis mit neco zaplaceno, abys mel plne funkcni ucet. Takze kdyz nic nekoupis, tak si nemuzes pridavat lidi do pratel, jen ostatni tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, už si vzpomínám, že se kdysi něco takového psalo. To se musí koupit rovnou na Steamu, nebo je to jedno v jakým obchodě?

Reagovat
Kaze

Mam dojem, ze muzes koupit i nejake blbosti ve hre, nejsem si jisty.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec hoši koupím Chivalry : Medieval Warfare.

Za tu cenu, nekup to.

A co jsem teď četl a díval se na videa, tak pro mě asi nejlepší volba. Opožděné vánoce, jelikož ani to "PSP" nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

No Arsenal dneska humus. Vztah mám jenom k Baníku, na který jsem si mohl kdysi kdykoliv zajít a dnes dokáži přát (rozdíl fandit) jen pár klubům. Jeden z nich je Arsenal, kterým po přestupu Čecha přeju titul nejvíce. A dneska to snad byla jedna z těch výher, o kterých mluvil Čech a po něm Henry: výhra hnusná, ale výhra za tři body. Výhry, které potřebuje každý mistr. Mají týden pauzu, pak Sunderland a pak třeba porazit Liverpool a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Busby babes

OT: Novej Sherlock... to bylo jeste slabsi nez nase vykony. Totalni nesmysl ten pribeh...

Reagovat
smazaný uživatel

mne se to nahodou hodne libilo

Reagovat
Busby babes

me ne, ten pribeh byl blbost, vrazdu nevyresil detektiv ale desu ex machina a porusili tam i dalsi pravidla detektivky. doufam, ze to byl jen ulet..

Reagovat
SunFells

Vždyť už na třetí sérii se nadávalo.

Reagovat
Busby babes

co vim, tak na posledni dil, kdy z nej udelali Jamese Bonda no.

Reagovat
Counter

Dneska se nadává na všechno A první dvě série nahodily laťku tak vysoko, že to bylo stejně neudržitelné.

Reagovat
fantomas

Kvůli úplnym píčovinám ale. Jako že se Sherlock přibližuje normálnim lidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja na nejake zanrove deleni kaslu, no a zamotanost pokud je tvurci zvladnuta mi nevadi(coz tady jeste myslim je).

Navic po te treti serii se imo proste nemohli vratit, k uplne normalnim detektivkam bez palacu mysli atd... Ja jsem rad, ze je to porad hodne originalni a dokaze me to furt prekvapit

Reagovat
Busby babes

to neni o zanrovem deleni, ale o poruseni pravidel detektivek. Na cemz je Sherlock postavenej.

Nikdy nevidel https://cs.wikipedia.org/wiki/Hříchy_pro_pátera_Knoxe

Reagovat
smazaný uživatel

vubec neznam,takze mam vyhodu, ze mi takove veci nemuzou vadit

Reagovat
Busby babes

to neni vyhoda. to je neznalost. neco jak kdyby vedeckej porad popiral vedecke poznatky... nebo by ve fotbale najednou nevadilo porusovani pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

vylepsuje to me sledovani? ano = je to vyhoda, to proste nicim nezvratis

Reagovat
Ferguson6

Pravidlá detektívok určujú nejaké pravidlá z českého seriálu z 92. roku?

Reagovat
Counter

Já na to před nějakými soudy raději kouknu ještě jednou, bylo to trochu moc meta

Reagovat
Busby babes

Dada jak svine.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, teď jsem na to chtěl vletět a ty mi to takhle pokazíš

Reagovat
Counter

Však to je právě jen dobře - teď od toho moc nečekáš a budeš příjemně překvapený, jak to bylo supr!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má to 90 minut, hodně cenných 90 minut!! Když ještě člověk může místo toho koukat na spoustu jiných věcí

Reagovat
Counter

To dáš na Busbyho natolik, že si ani nechceš vytvořit na tenhle speciál vlastní názor? Btw. s přibývajícími dny to bude ohledně hodnocení a spoilerů čím dál horší, raději na to koukni teď než později :-)

Reagovat
smazaný uživatel

mám zkouškový období a nemůžu se dívat ani zítra na Chelsea, takže z toho času co teď mám potřebuju mít největší mezní užitek Ale ne, srát na Busbyho teda

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je udalost roku, nic lepsiho uz neuvidis... pry "hodně cenných 90 minut"

Reagovat
Busby babes

wow. jsem nevedel, ze mam takovej vliv. hele rekl bych, ze nejen tady najdes plno lidi, kteri reknou ze to bylo super. Stejne tak na CSFD treba je moje hodnoceni spis ojedinele...

Reagovat
13

Já třeba místo toho sledoval výměnu manželek a jsem spokojený.

Reagovat
Busby babes

cim? zadnej spoiler jsem nerekl... jako ja i kdybych chtel spoilerovat, tak nevim jak....

Reagovat
Counter

napiš soukromou zprávu vladovi, dá ti lekce zdarma

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

zadarmo ani kura nehrabe

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vpohodě, jenom když mi tohle někdo řekne u něčeho na co se těším, tak mi to "znechutí"

Chtěl jsem ti dát příklad fotbalového zápasu tvého oblíbeného klubu, kde ti někdo z budoucna řekne, že ten zápas bude uspávací a nic se nestane... ale u tebe s tímhle argumentem asi neuspěju

Reagovat
Busby babes

ja premyslel i nad dalsima prirovnani k memu oblibenemu tymu, ale zavanelo to spoilerama. Ale par bych jeste nasel.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť tohle je spoiler sám o sobě!!!

Reagovat
kiwwi

vrazdu nevyresil detektiv ale desu ex machina a porusili tam i dalsi pravidla detektivky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdo se na to chce podívat s čistou hlavou bez názoru, který mu podstrčí někdo cizí. Zrovna něco podobnýho jsme nedávno měli v NFL sekci, kde jsem s Dawonem dostali zjebáno jen za to, že jsme napsali, že se nám nový SW líbily.

Reagovat
Busby babes

ok no. to uz je hodne ortodoxni pristup ke "spoilerum"...

Reagovat
Counter

boha

Reagovat
minoLFC

To už od druhej serie je prekombinovaná blbosť.

Reagovat
smazaný uživatel

za mňa veľký

Reagovat
puji

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro nejlepsi album tohoto roku White Men Are Black Men Too

Reagovat
Heisenberg

Gary 9 darter

Reagovat
smazaný uživatel

tedk ajsem zjistil ze uz se hralo a Barney je venku...

Reagovat
Mastný Chobot

Watford taká smola zas to je veľká škoda...

Inak, je možné, že to príde len mne tak, lebo s nimi hráme o titul, ale zdá sa mi, že City má tento rok strašne veľa šťastia.

Reagovat
Counter

To máme i my ale

Reagovat
Mastný Chobot

hej? ja si pamätám akurát 2. kolo, to bolo šťastie, bod z NLD, kde sme si zaslúžili prehrať a asi dnešok, inak nie. Možno Everton ešte.

Reagovat
Counter

Se Sunderlandem to taky bylo dost na hraně, takový van Aanholt mohl v pohodě vyrovnat a šancí tam měli víc. Na Newcastlu zas byl jediný náš gól vlastňák.

Reagovat
GeneralGoat

Já si myslím, že je to tím, že jim ty zápasy často rozhodují ty individuality a pak to vypadá víc jako náhoda/štěstí

Reagovat
Counter

Prostě Yaya přejde z hibernačního módu k jakés takés aktivitě a stačí to.

Reagovat
SunFells

Mají řadu pozdě rozhodnutých utkání a párkrát i celkem po haluzi no ...jednou i celkem dost - https://www.youtube.com/watch?v=eSlYxyR1ksM

Ale to, že Cathcart při centru do vápna totálně vypne, není teda moc smůla.

Reagovat
Mimalu

uvidí se, loni se s námi taky drželi podobným stylem někdy do Ledna a potom odpadli. Jsem zvědavý co letos a jak se budete držet vy

Reagovat
Counter

My se v lednu dost možná moc držet nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa tu ale zislo sociologov

Reagovat
fenixLFC

podel sa s nami o vas nazor leukemikov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Lescott - Richards je strašne smiešnotragická dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Joselu jaká asistence A co dokázal spálit Josh King...

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have won nine successive matches against Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lojza prekvapil. Rovnako ako proti Chelsea hráči vyzerali, že chcú, boli namotivovaný, vyhrávali osobné súboje, často strieľali (Rooney 8 striel ČOŽEEE). Myslel som si po Stoke, že to už proste nedokáže nejako zlepšiť, pretože vyzeral rezignovane aj on aj hráči.

A som prekvapený, že aj badať pozitívne taktické zmeny. Konečne sa vysral na Fellainiho. Hráči strieľajú zo strednej vzdialenosti. Pressing je odvážnejší. Vyššie tempo. Ale zase tam bola tá klasická frustrujúca fáza, po nepremenených šanciach na začiatku zápasu. Na jednej strane chápem tú psychiku hráčov, že musia byť už fakt morálne dole, ale tieto fázy totálnej nemohúcnosti a bezradnosti proste úplne ničia celkový dojem z výkonu.

1.Young 2.Martial 3.Rooney

Reagovat
Mastný Chobot

Fabi to mal byť gól

Reagovat
Mastný Chobot

van Gaal jaký vysmiaty dilino

Reagovat
Busby babes

jeste 19. takovych vysledku a budu vysmatej taky.

Reagovat
Counter

Tak to na vašich prvních poločasech fakt zarobím majlant

Reagovat
Busby babes

nebudes asi jedinej.

Reagovat
I am Mancunian

dali sme gol, co viac moze chciet

Reagovat
smazaný uživatel

hm Lfc a Stoke away, jeste ze sme to dnes ukopali..

Reagovat
Counter

Pak navíc Chelsea doma. Asi nejtěžší série zápasů za celou sezonu, snad to Alexis trhne v náš prospěch #nopressure

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Lionel jak zas zavesil.

Reagovat
Mastný Chobot

Včera to bola stá výhra 1-0 v PL

Reagovat
Mastný Chobot

*Arsenalu

Reagovat
Counter

https://www.youtube.com/watch?v=OQxTB5efHfs

Před Wengerem naprosto obvyklý výsledek, až se z toho stal jeden z klasických chantů.

Reagovat
smazaný uživatel

to už tu bylo

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

dobre spravil, aspon to tam nezavadzalo

Reagovat
Mastný Chobot

Alex Oxlade-Chamberlain didn't provide any assist or score any goal in the Premier League in the whole of 2015. #afc

Reagovat
smazaný uživatel

proto by měl odejít to slabšího klubu

Reagovat
Nikikrew

heh ved si tvrdil ze sme tragedi takze u nas hrat musi

Reagovat
J0EL

Ku vam by ale nesiel.

Reagovat
Mastný Chobot

... a som fakt zvedavý, ako sa to bude riešiť teraz s návratom Alexisa. Či sa dočkáme konečne trojky Alexis - Giroud - Theo, alebo bude ďalej hrávať trápiaci sa Ox... Ja by som hral s Joelom proste.

Reagovat
Nikikrew

to vidi kazdy, ale nie asi Wenger

Reagovat
j_mrazik

Joel je teď výbornej, já bych tu horní trojku taky hrál Alexis - Giroud - Joel. Na jednu stranu pak můžeš hodit Oxe, na druhou Walcotta aby hrál už na unavenější obranu. To by mohlo fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně tam Theo nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

joel si to zasluzi, giroud s theom nech rotuju

Reagovat
smazaný uživatel

Everton by pre neho mohol byť ideálny.

Reagovat
Mastný Chobot

lol, nikam nepôjde

Reagovat
smazaný uživatel

rip

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Snad on a Walcott smrtiace duo. Na nich to treba postaviť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

tutove ho nepustite

Reagovat
smazaný uživatel

toto je podla mna uplne vystizne:

I like how Campbell plays with those around him. When Ox is out there I feel like he's playing his own game. Campbell fits in with the squad so much better.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

driv jsem mu hodne veril, ale prijde mi, ze se za 4 roky v arsenalu temer neposunul, to uz se nabizi otazka, jestli by mu neprospelo zkusit to jinde, i kdyz vim, ze je dost oblibenej u fanousku a je to zaroven jeden z mala anglicanu v kadru...

Reagovat
Mastný Chobot

Určite sa zlepšil, o ňom nikto nemôže povedať, že mimo tejto sezóny hral zle. Nikdy nebol veľmi produktívny, ale vždy si svoje odviedol a nikdy nebol v zostave navyše. Akurát tento rok je zlý po zranení.

Reagovat
Counter

Určitě se čekalo, že už touhle dobou bude někde jinde, ale furt je dost mladý a v Arsenalu má budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by ale tou budoucnosti mela byt pouze pozice squad playera, byt schopneho lepit vice postu v sestave, tak by to mozna bylo na miste zvazit i angazma v jinem klubu

Reagovat
Counter

Podle mě má budoucnost pořád v základu.

Reagovat
Lacko_Boh

keby sa neposunul, to by bolo ešte fajn, ale on sa zhoršil. Dva roky dozadu, aj keď nebol efektvíny tak aspon hral dobre, teraz je to to neefektívne a zlé..

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/EXol63auaFc

All 90 Tottenham Hotspur goals in 2015.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro 800. i když na to nikdo nereagoval

Reagovat
Mastný Chobot

After scoring in 18 successive Premier League matches, #LCFC have now failed to score in their last three #MOTD

#Sibyla knows

Reagovat
Mastný Chobot

Mastný Chobot26.12.2015 16:08

Liverpool dnes 3 body a nastane ten zlom pre Leicester, cítim to #Sibyla

Reagovat
mul

dalsi zapas LFC v PL ako dopadne ?

Reagovat
Mastný Chobot

remízou

Reagovat
fantomas

Kanárcíííí <3

Reagovat
I am Mancunian

benteke <3

Reagovat
fantomas

... před pár dny vyhrál LFC další zápas. <3

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Zlepšuje se vůbec herní projev Villy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som povedal že majú lepší pohyb a jednoduchší prechod dopredu, ale ničia ich individuálne chyby a celkovo obranný systém.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, tak oni už jsou prakticky bez šance, 11 bodů na 17. místo nedají.

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslim, ze Leicester minulej rok ustanovil slusnej precedens, po kterym bys takovy soudy nemel tak rychle vynaset

Reagovat
smazaný uživatel

United - Swansea

Z highlightov to vyzeralo ako vyrovnaný zápas, všetky tri góly parádne . Tie hlavičky do proti a od zeme sú super, no a Rooney štýlovo . Kto vie ako nakopnú United tie 3 b ody.

Reagovat
Busby babes

jsem na Wazzu zvedavej. Konecne prekonal Colea i Denise, tak treba se ted chytne. Bylo by to fajn. Bohuzel to jsme si letos uz rikali tolikrat... ale vcera konecne hrali oba s Martialem vic dopredu, tak snad to bude pokracovat. Protoze Martial v tom 1-1 je fakt bozi a tem obrancum bude delat problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho zrýchlenie na prvých krokoch je fenomenálne.

Reagovat
Mastný Chobot

najkrajšie hlavičkové góly sú také, ako dal včera Aguero (alebo ako dal Kane Arsenalu, aby som ušetril ownymu biggrinov )

Reagovat
smazaný uživatel

Také padačiky zo záklonu asi hej

Reagovat
Wat

Nejhezčí jsou kladiva alá Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tie

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

ja som romantik, nie násilník

Reagovat
JarousFCB

není nad pořádnou rybu

Reagovat
smazaný uživatel

ale viac sa mi páčia také, ako napr. van Persie proti Španielsku.

Reagovat
Hokaido

Tak to je spíš takvá abnormalita.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to vidíš tak možno raz za 5 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

...o to krajšie sú

Reagovat
kiwwi

prave preto som to radil vyssie ako Jamesov gol prsia - volej - anglicak...krasny, ale nic co vidis raz za 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nejhezci hlavicka byla RVP proti spanelsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

vyrovnane to fakt nebolo, boli sme o dost lepsi, len sme to ku koncu proste pohnojili a prilis sa stiahli

Reagovat
smazaný uživatel

WBA - Stoke

Joselu parádny center. Neviem prečo nedostane cez Affelaya šancu, ten mi popravde pripadá o dosť horší než Joselu. Lambertova rýchlosť, no zbohom . A tá červená pre Camerona - ako zachoval sa nešportovo, ale ten Yacob lezie na nervy asi každému protihráčovi, takže asi by som mu tiež dal nejaký chmat

Reagovat
vodka

Joselu je totiž útočník a typologicky spíš silovější hrot, Bojanova hra z hrotu líp zapojí do hry Arnautoviče a Shaqiriho.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal are in talks with Borussia Dortmund over a £42million deal for Pierre-Emerick Aubameyang, say reports.

Reagovat
Mastný Chobot

jop, ale až v lete... a aj tak je to hlúposť

Reagovat
smazaný uživatel

vraj uz teraz by sa dalo, dortmund neni v lm, prvy nebudu a druhe miesto si ustrazia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

doufám, že ne

Reagovat
SunFells

Doufám, že to v létě vyjde

Reagovat
J0EL

S Ozilom by dal tak 50 golov za sezonu

Reagovat
Mastný Chobot

*250, keby mali horšiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Adama Traore a Gil Snáď táto jedna akcia zabezpečí Traoremu základ, to je asi posledná nádej pre Villu na záchranu . Gil zatiaľ všetko famózne góly . To mi proste rozum neberie že sú schopní mať 8 bodov. Defoe klasika od neho, parádny hráč a drží si to aj po 30ke

Reagovat
smazaný uživatel

Bacunov aut

Reagovat
Mastný Chobot

a Guzanova rozohrávka... neprekvapilo by ma, ak by ten zápas bol predaný na prehru s hcp

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, myslíš že by to bol taký extrém? Nedávalo by to zmysel, aspoň mne nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně bych jim to přál, ale pokud nepřivedou dva schopné obránce a jednoho záložníka, tak jsou naprosto bez šance. Hutton, Richardson, Cissokho rozhodně nemají na PL + mám pochyby o některých dalších. Chce to minimálně jednoho krajního obránce a posilu do středu zálohy. Sice se trošku zlepšují, ale Traore s Grealishem je nezachrání..

Guzan - posila/Bacuna, Richards, Lescott, posila - Westwood, posila/Sanchez - Traore/Ayew, Gil, Sinclair - Gestede

Reagovat
smazaný uživatel

ok, opakovat jsem se nemusel.

Reagovat
Mastný Chobot

stopérska dvojka je rovnako tragická ako krajní obrancovia

Reagovat
smazaný uživatel

Amavi je podľa mňa dobrý, aj Richards. Lescott tragédia.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale předpokládám, že celý tým v lednu nevymění.

Momodou#: Amavi je dlouhodobě zraněný, myslím, že letos už si nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím s menovanými, mne sa nepáči ani ten Guzan či Sanchez.

Reagovat
Mastný Chobot

Coquelin has started light running.

A vraj by mal byť späť skôr.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle vaše předčasný návraty

Reagovat
Higi

Taky jsem to už četl, a Cazorla prej v půlce februara, to by byla taky nádhera, ale těžko říct teďka... hlavně se musí vrátit Alexis a zůstat zdravej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechodíte někdo častěj pod PD? Já tam teď zavítal, když jsem viděl, že mají relativně málo komentů (na nejlepší ligu světa) a to je fakt neskutečný, co tam předváděli... To je jako jejich standard?

Reagovat
Miguel19

Jj

Ale třeba di Mária je teďka hodně v prdeli...docela to nezvládá

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to chuj na chujovi. Myslím že to ze Chong je tam jediný normálny hovorí za všetko

Reagovat
Masi

Na druhou stranu tam nekritizují články z preview.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemajú prečo. Spurs hrajú v PL, nie?

Reagovat
Feind

silena rivalita mezi realem a barcelonou a nekteri si to dost berou no

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam občas chodím, ale moje fundované názory se tam často setkávají s nepochopením.

Reagovat
Wat

Zvláštní.

Reagovat
Mastný Chobot

hm, to by som nepovedal

Reagovat
Miguel19

Tak v tomto momentu tam jít ještě vychvalovat Balea taky není moc ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz keď je suverenne ich najlepší hráč to tam cirkusantov vytáča ešte viac. Treba pritvrdit

Reagovat
Miguel19

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm...

Reagovat
Gunner14

interesting

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Samej lidskej odpad

Reagovat
SunFells

Pozoruhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

yop

Reagovat
Counter

Tam už má prostě větší hodnotu zaváhání rivala než výhra vlastního týmu. Tady se to aspoň trochu roztříští, protože se tu najde víc fandů více klubů, v PD takové štěstí nemají.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

zrejme to ve vysledku zadna nejlepsi liga sveta neni

Reagovat
vladis271

Reagovat
teenz

Obcas se to zvhrne no, ale to i tady. Rozdil je v tom, ze tady je 5x tolik komentaru, takze to neni tolik videt.

Reagovat
alcantara

Nikto si nemá čo vyčítať.

Reagovat
patas92

Akorát že tady ten poměr normálních příspěvku na nějakou debilovinu je furt asi 10x větší než v PD sekci.

Reagovat
teenz

Taky nikoho nikdo nenuti tam chodit.

Reagovat
patas92

?

Reagovat
vladis271

Reagovat
alcantara

Mozno tak prispevkov tykajucich sa OT, to suhlasim. Fakt neviem, co je tu prinosne s vynimkou prispevkov vitasrpa a mozno este hrskty vybranych ludi, ktorych spocitam na prstoch jednej ruky drevorubaca.

Reagovat
teenz

Reagovat
vladis271

Reagovat
patas92

bohužel ano

Reagovat
smazaný uživatel

dlho som tam nebol. Idem nakuknúť

Reagovat
Hokaido

Nejhorší je, že to ani není tolik o rivalitě Real x Barca, ale kvůli neustálejm hádkám Ronaldo x Messi.

Reagovat
JarousFCB

prašť jako uhoď

Reagovat
Miguel19

Přitom by se měli hádat jestli je lepší Messi, Neymar nebo Suaréz.

Reagovat
smazaný uživatel

hadky Ronaldo x Messi a najlepsi je aj tak Suarez

Reagovat
FUnk

And that's where the similarity ends...

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

Giroud krásna asistencia

Reagovat
Wat

Nevypustil to.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me, jestli je tu nekdo, kdo nesnasi Arsenal vic nez ja?

Reagovat
Mastný Chobot

srando a owňo predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ešte budeš musieť veľa hejterskej kašičky popapať, aby si túto trojku dobehol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Palike je taky slušný mamrd.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
teenz

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

na palikem zboznujem taku tu... vychodnarsku priamost a uprimnost. Ked picuje tak od srdca, ked si o niekom mysli, ze je kkt, tak mu to pekne napise.

Reagovat
SunFells

*jednoduchost

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
13

Reagovat
protiproudu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pozri, kokot SunFells sa v tom nasiel ako prvy

Reagovat
SunFells

To říkám

Reagovat
smazaný uživatel

No radsej byt jednoduchy, jak byt kokot, mozes sa tvarit tazko nad vecou, mozes sa v kazdej diskusii tvarit ako ze si zjedol vsetku mudrost, mozes davat vsade smajliky " " a doma sa utesovat ako si super niekde na ef, Bohuzial Ericku, nie je to tak.

Reagovat
SunFells

To zní docela popisně, stále si vykládáš se mnou?

Reagovat
Uwe háže buly

<3 tedle kluk je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
protiproudu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

to sa neda len tak povedat, ako velmi ho neznasas? ukaz

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Arsenal nemusim, ale nejak zvlast mi nevadi. Fans tu na fore patria k tym lepsim.

Reagovat
Lacko_Boh

Medzi láskou a nenávisťou je veľmi tenká čiara.

Reagovat
Mastný Chobot

tzv. Cinkotova lajna

Reagovat
Lacko_Boh

Ceezy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Co bys dělal, kdyby šel Mou do Arsenalu?

Reagovat
SunFells

Vzpomínal na to, že Arsenal měl kdysi fanoušky.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne? Tezko rict, nedokazu na to odpovedet.

Reagovat
Ángel di María 22

Hlásim se.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě já

Reagovat
Liquid

řekl bych že já

Reagovat
Mastný Chobot

Cocane & Caviar?

Reagovat
smazaný uživatel

Piko a Rybí Prsty?

Reagovat
Lacko_Boh

rozpočet

Reagovat
r.mrazik

uz ho vyhodili??

Reagovat
nani92

Reagovat
r.mrazik

nemusi se na nej zvracet...staci se rozloucit...neni treba to hrotit

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nás opouští legenda naší Lower League Loan Army, "nový Bale" Kenny McEvoy. Hodně štěstí a přítelkyni vrať u vrátného

https://twitter.com/kennethMcevoy/status/683580363076169728

Reagovat
Mastný Chobot

wow, tá baba

Reagovat
patas92

manželku

Reagovat
Lacko_Boh

hm tak tá je naozaj pekná

Reagovat
JarousFCB

To je tak zmalovaná nebo tj jen figurína z obchoďáku?

Reagovat
Mastný Chobot

porcelánová bábika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Southampton haven't accepted any bid for Mané. #MUFC have shown interest but no offer, Southampton want over £35m & Mané wants £125,000 p/w.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fff

Uf, sialene cisla.

Reagovat
kiwwi

super zdroj ten

Reagovat
I am Mancunian

ty sa teraz venuj hejtu LVG

Reagovat
Trand

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Co na něho reaguješ ty psychopat?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

http://www.skysports.com/watch/tv-shows/sunday-supplement/news/10118152/manchester-united-transfer-policy-has-been-a-disaster-says-matt-law

a nejlepsi je, ze na tomhle drbu od nekud ze Sunu si na Sky postavi argumentaci o tom, jak je nase prestupova politika uplne napicu.

Reagovat
I am Mancunian

ale to je aj bez toho, to musime uznat

Reagovat
Busby babes

neprijde mi. pred touhle sezonou jednoznacne posileni stredu zalohy, kde jsme to potrebovali, a prisel Darmian, ktery ma byt nahradou za Rafaela. Martial pak nadeje do budoucna na hrot a Depay na kridlo. Vsechno posty, ktere bylo treba posilit nebo na ne privest hrace. Jedine co trochu mrzi je ten stoper.

Reagovat
Busby babes

jinak druha vec je, jakou pak maji soucasni hraci formu no. Wazza je zatim jen stinem toho, co se od nej ceka. Depay a Darmian by taky meli hrat lepe, ale jsou tu prvni sezonu, takze budiz. Blind na tom stoperu v mnoha zapasech podal super vykon. ze mel i par slabsich je jasne, ale to ma proste kazdy hrac. jeho univerzalnost je pro nas super.

Mata, Basti i Herrera by pak meli podavat lepsi vykony.

Reagovat
kiwwi

to je fakt vtip taketo clanky...zmixuju spekulacie z minulosti a pritomnosti s odchodmi (z ktorych len Chicha hra na top urovni a podava top vykony) a vytvoria z toho disaster

ked uz je nieco na LVg dobre, tak prestupy, tu by som mu kludne dal aj dalsie leto na prestavbu kadra, pretoze priviedol super mladych, perspektivnych hracov

ak sa da nieco kritizovat tak neprivedenie jedneho skuseneho CB a asi sa nemal spoliehat na Wazzu a Martiala na hrote, ale prichody su super

kludne by som bol zato, aby sme mali nejakeho top trenera a LVG by bol sportovy riaditel, pretoze toto ma zmaknute dobre

Reagovat
Zaschrona

Matt Law to je ten, ktery cele leto delal Chelsea kampan se Stonesem

Reagovat
Busby babes

jo? no vidis. me to prave docela pobavilo. Vzal totalni spekulace, ktery se nikdy nepotvrdili a na tom chce neco dokazovat... smesny.

Reagovat
Counter

Že má Zasch pifku na někoho, kdo údajně brojil proti Evertonu, není samo o sobě žádným argumentem. Možná je to až naopak podpora kredibility daného novináře.

Reagovat
kiwwi

njn, zaschronova zatrpknutost nie je ziadnym argumentom, arguemntom proti nemu je samotna jeho praca, staci si precitat clanok

Reagovat
Zaschrona

Ja na nej nemam pifku, on je jen ten nejtypictejsi priklad novinarsky mrdky, ktera napise vsechno, jen aby mu to prineslo vic kliku na clanek. At se zeptas jakehokoliv fandy EFC, ktery to hloubeji sleduje, o tom cloveku ti nepovi nic dobreho. Ten clovek zaklada svoje clanky na presne tech stejnych argumentech, jako pouziva v tomhle clanku o ManU, dlouhodobe.

Jen ted z poslednich dnu, co mi Twitter vyhodil...

https://twitter.com/UrmstonLordMUFC/status/679779177244004352

https://twitter.com/torturedtoffee/status/679705415597297664

Reagovat
Counter

Noo, na titulky svých článků obvykle sami novináři nemají žádný vliv.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Amatéři

Reagovat
smazaný uživatel

"Nula dva je zasloužený výsledek, výkon nebyl dostatečný, zuřil Klopp"

jak někdo může z Lucase udělat kapitána, nechat ho odehrát celý zápas a pak se divit, že se nevyhraje?

Reagovat
kiwwi

za to moze predsa Rodgers

Reagovat
fff

1. Vela hracov hralo zle, no goly neboli Lucasove.

2. Zraneny Henderson aj Milner, Allen po chorobe (plus kvalita unho tiez nic moc), Rossiter tiez zraneny, resp. cerstvo po zraneny, nie som si isty.

3. Lucas jedine DM v time.

Takze co ine mal BR urobit?

Reagovat
smazaný uživatel

já chápu jak to myslíš a trošku sem to záměrně přehnal, ale prostě když je takový příšerný hráč tak dlouho nedílnou součástí prvního týmu, tak to prostě vždy bude handicap

a ono se řekne "jiní hráli zle a nebyly to jeho branky", ale ono to jde právě hůř, když máš kolem sebe kopyto, na které se nedá spolehnout, které pořádně nenahraje, které je prostě na nic a víceméně musíš kolikrát řešit věci i za něj a pak to vypadá, že hraješ blbě

Reagovat
fff

Lucas bol sluzobne najstarsi, zdravy hrac, to, ze bo kapitan ...je uplne pochopitelne.

To, ze Lucas je handicap vieme uz davno.

Klopp prisiel po zaciatku sezony, nemal moznost hracov kupovat, predavat, menit. Je polka sezony, vacsina zaloznikov mimo, tak musel hrat Lucas a Klopp nemal na vyber. Takze to Tvoje trosku prehnanie je podla mna viac nez trosku, kedze ak som to pochopil spravne, zameral si sa na Kloppa akoby to bola jeho chyba.

A to, ze vcera neboli goly jeho je jedna vec, to, ze je dlhodobo slabina je vec druha. Ale celkom nezmyselne to tu miesas.

Reagovat
smazaný uživatel

a mimochodem nemáš pravdu, že je Lucas jediné DM v týmu, Can je původním zaměřením něco podobného a že umí spoustu věcí navíc to je jedině výhoda

takže klidně se mohlo začít s Allenem, nebo Lallanou a Lucas mohl přijít až v průběhu hry, nebo když už musel být v základu, tak měl jít okamžitě do prdele po druhém inkasovaném gólu

jistě je jen náhoda, že ve vítězných zápasech z poslední doby Lucas v základu nebyl a v těch prohraných to odehrál celé

Reagovat
fff

Lallana mal hrat CM? Ok.

Can je skor CM, aj Klopp uz niede hovoril, ze skor ho vidi tam. Ak by hral Can DM a pred nim po chorobe hrajuci a smerom dopredu uplne nulovy Allen, tak by nam strasne chybal nejaky CM schopny potiahnut loptu dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by Allen nezvládal aspoň 60 minut zápasu, těžko by byl asi v nominaci (předpokládám)

a nikde není psáno, že by DM nemohl být platný i dopředu, to jen hráči jako je právě Lucas deformují pohled na tuto pozici, správný defenzivní záložník s perfektní přihrávkou je právě klíčovým pro následnou ofenzivu - stačí si vzpomenout, jak tuto pozici hráli třeba Makelele, nebo Gilberto Silva

Can má k takovému hráči všechny předpoklady

Reagovat
tomasinho

Allen je ještě horší jak Lucas.

Reagovat
fenixLFC

tak ty asi lvie nesledujes. emre na DM nebude fungovat, an to ho to taha moc dopredu a zabuda sa tam aj ked hra CM. na DM by si ho zabil. allen nebol schopny nastupit od zaciatku. a lallana na CM je proste vtip

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by dostal jasné úkoly, tak by je plnil, jako hrál stopera, tak by hrál DM

o Lallanovi na CM jsem JÁ nic nepsal

Reagovat
fenixLFC

lenze na stoperovi hral takym stylom ze aj ked sa vpredu zabudol furt ho mal kto istit. preto tam boli dalsi dvaja stoperi+pred nim tiez bolo DM.. keby hral DM, navyse v dvojcelnnej zalohe tak by ho nemal moc kto istit, hlavne ked druhy zaloznik ma sam osebe ofenzivnejsie pokyny.

NApisal si, mohlo sa zcat s Allenom alebo lallanom. takze ako by si napchal allena ku coutinhovi firminovi ibeovi? tak ci tak by jeden z ytchto styroch musel hrat zaloznika a to ani jeden nie je

Reagovat
smazaný uživatel

BR

Reagovat
fff

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

OT: čítal tu niekto Bennassy Quéré - Economic policy - Theory and practice?

Reagovat
vladis271

Ako sa chce pochváliť, že vie čítať.

Reagovat
fff

Nie a neplanujem .

Reagovat
smazaný uživatel

leda bych chtěl rychle usnout

Reagovat
Mastný Chobot

nj

Reagovat
JarousFCB

Já bych raději rychle usnul, než abych se vůbec odhodlal to otevřít.

Reagovat
smazaný uživatel

když nemůžu spát, tak dlouhé nezáživné texty jsou na usnutí to nejlepší, to usnu i s mobilem v ruce, co mi svítí do obličeje

Reagovat
fff

Pocuj napadlo ma, co chodis na ekonomiu pravo, to je Bc. iba a potom ides bud pravo alebo ekonomicky smer? Alebo je daco take aj na magisterskom?

Reagovat
Mastný Chobot

teraz sa schvaľuje druhý stupeň, my sme prvý ročník, takže sa uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

pekný pokus

Reagovat
Kaze

Herbage urcite neco takoveho cetl. Jaktoze uz nepise pod PL? To se mi lide furt vysmivaji ohledne klicek?

Reagovat
fenixLFC

sem tam pise

Reagovat
Mastný Chobot

tak nič, no

Reagovat
Lacko_Boh

tupci sem chodime

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ten včerejší zápas Arsenal vs. NUFC byl přesně z té kategorie "Čech není vůbec kvalitní, nebýt těch špičkových obran, za kterými chytal, tak vůbec žádné rekordy nepřekonal!!!"

(pro jistotu dodávám, že se jedná o ironii)

Reagovat
Lacko_Boh

to v zatvorke myslíš ironicky?

Reagovat
nani92

A preco nieje ten palec tiez v zatvorke? Je ironický?

Reagovat
smazaný uživatel

Ironia je palec alebo ten prispevok?

Reagovat
Hokaido

mind games

Reagovat
smazaný uživatel

Čech je kvalitní

Reagovat
Free_player

Tak jo dneska chci vidět prohru Čelzí a 3 body v kapse Spurs

Reagovat
vodka

https://www.youtube.com/watch?v=XlSdt2YAgDw

Wilson tuším taky ty oslavy přehnal, přitom hrál až odpoledne

Reagovat
Mimalu

Willian už měl být dole a šetřit síly....

Reagovat
Wat

Marko Arnautović svými výkony táhne Stoke City, to by ale nemuselo platit dlouho. Podle anglických médií má o vytáhlého útočníka zájem Paris Saint-Germain.

Ibra za Ibru.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

za rok dva muze bejt lepsi nez original

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
raduinho

Reagovat
spider_8

Válec

Reagovat
icemike

výkon dobrý, ale dědek by se mohl naučit střídat, CP nemělo střelu na bránu, zápas se kontroloval, skvělý čas pro Traoreho nebo Babu, ale ne. To se v Cheslea nedelá

Reagovat
Talker

"dědek" je tu 2 týdny. Tohle je fakt demence.

Reagovat
icemike

jak dlouho se toto bude omlouvat? Sám říkal, že Chelsea sledoval ještě před vyhazovem Moua, vidí ty hráče celý den, x absolvoval trénink, vidí , jací ti hráči jsou. Není to žádný nezkušený trenér, tak nevidím ani jeden důvod, proč by se měl bát v rozhodnutém zápase střídat...ty vole kdy jindy pozná ty hráče nejlépe, než když je nechá hrát. Pokud je nepozná jménem, tak mu SH může poradit....

Reagovat
Talker

Mourinho se omlouval 2 a půl roku. Proč nedat Guusovi mesic-dva?

Při sledování posledních 2 a půl let viděl ty mladíky kolik? 500 minut dohromady?

Reagovat
icemike

Dokud tam byl Jose, říkalo se, že on prostě na mladíky moc nesází, vybere si jednu dvě vyjímky a pak se bojí. Ted přijde nový trenér a zatím činí úplně to samé.,...nebo jinak, čert vem mladíky, proč nešetří hráče trochu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dát trenérovi čas...to od tebe zní dost vtipně, když si vybavím ten tvůj hate na Mourinha a nekonečné brečení, jak je vše špatně ihned po tom, co přišel, aniž bys mu dal šanci, výhoda toho, že Mou je pryč je to, že už nemusíme číst ty tvoje kydy na jeho adresu, Sack him in the morning a podobný chlapácký fráze . Guusovi přeji mnoho úspěchů a budu trpělivý, takže případný argument, že jsem Mourinha obhájce nepochodí , je je vtipný, jak zaujatý člověk káže jiným lidem o trpělivosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

1) http://imgur.com/4b8FnHh

To bylo den, kdy byl Benitez ohlášen. Můj vztah k Mourinhovi byl ten samý, jako Víťův k Mourinhovi.

2)Vše, co Mourinho předvedl je to, co se tu předpovídalo pár logicky uvažujícími lidmi... Kvůli těmto důvodům jsem ho nechtěl a chtěl jsem, aby vypadl co nejdřív, aby toho stihl zkurvit co nejméně. Nakonec z toho dokázal udělat nejhorší půlsezonu obhájce v historii, kdy jsme byli v půlce prosince bod od sestupové linie.

A koneckonců kdybychom ho vyhodili, když jsem psal poprvé "sack him in the morning" (říjen), tak jsme měli dost pravděpodobně ještě šanci na LM, pokud bychom v TOP4 nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Robí to Víťo, tak môžem aj ja... logika

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni Vitove jsou stejni

Reagovat
Talker

Jen poukazuji na to, že to nedělám jen já... Vedle toho fans Liverpoolu vyhazovali Rodgerse a ted chtějí čas pro Kloppa. Stejná situace. To samé někteří fans United s Moyesem a následně LVG, kterého už vyhazují taky.

Jediné, co je rozdíl tady je v tom, že vyhazuju Mourinha od začátku. A oprávněně, ten chlap k nám vůbec neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dedek je tu 2 tydny, ale po dvou dnech jsi ho vychvaloval, jak Chelsea zmenil

Reagovat
Talker

A nezměnil? Mě přijde, že je všechno pozitivnější. Costa makal, soustředil se na goly, celkově tým funguje lépe. Výkony jako proti CP nebo proti Sunderlandu jsme viděli předtím naposledy před rokem.

Reagovat
Miguel19

Spokojenost. Krásný 3 body, k tomu velmi dobrý výkon. Hlavně druhá půle od nás vynikající..

Škoda těch střídání, to prostě nepochopím. Každopádně, snad ta Hiddinkova statistika v PL bude pokračovat..

Reagovat
Talker

Dobrej výkon, 3 body, čisté konto. Za 4 zápasy více než polovina toho, co jsme nahráli letos pod Mourkem.

Až na Pedra všichni výborní. Willian se v druhém poločase spravil. Pedro nikoliv - 3x obrovská šance něco udělat, 3x vybere nejhorší možné řešení. To fakt nechápu, naprostá tragédie od něho.

Teď FA Cup proti Scuthorpe, snad tam Hiddink nasadí alespoň 2 mladíky do základu. Vystřídat je může vždycky.

Reagovat
ADM

Presne to je ten Pedro, ktorého sme predali

Reagovat
Error

V kontextu dnešního rozebírání mladíků by to opravdu chtělo pro příští rok vybojovat Evropskou ligu. Tam bychom si jich mohli užít do zblbnutí.

Reagovat
icemike

tomu přestávám věřit...mladíkům, ne EL

Reagovat
stiflerovamama

Nové angažmá si zřejmě bude hledat Martín Cáceres, kterému na konci sezóny vyprší kontrakt s Juventusem. Uruguayský reprezentant by pak mohl zamířit do Liverpoolu, který je podle "Corriere dello Sport" favoritem na jeho získání.

Vzdy mi prisiel taky trosku vytrety, ale myslim, ze na doplnenie krajov obrany je fajn.

Reagovat
fff

Nie je on hlavne stoper?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
iamek

Je

Reagovat
stiflerovamama

Tak za Uruguay sa mi zda, ze nastupoval najcastejsie na kraji, a v Juve ked hrali na 3-5-2 tak tiez nastupoval aj na wingbackovi. Ale tak to je len dalsie plus ak zahra aj tam aj tam.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já si vždycky vybavím tu fotku, jak Forlan drží ten pohár a on je tam nahej za ním v kabině

jinak proč ne, zahraje i RB,ale jinak je převážně stoper. Na základ si nejsem jistej s ním, takže bych upřednostnil jiné možnosti.

Reagovat
fff

Ako ak fakt zahra tie kraje, tak asi fajn. Zalezi od ceny a platu ale uz davnejse som pisal, ze v podstate na kraje je Moreno a Clyne a hraju skoro stale, nejaky backup by neuskodil.

A v podstate ked je zraneny Skrtel, tak aj CB nebude na skodu.

Hoci teda o kvalite az tak presveceny nie som.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked je vytretý zo Škrtelom si bude výborne rozumieť

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kks

Reagovat
vladis271

chod o ňom spraviť podcast, možno sa ti uľaví.

Reagovat
tomasinho

Přebíráš moje žezlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Však ale podívej na to, sou úplně ujebaní s tím Škrtelem

Reagovat
fenixLFC

takze MY

Reagovat
fff

Ty si jedna strana dvoch extremov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No fajn teda moc ne.

Reagovat
jaris7

Achjo, ja tak nemam rad chelsea!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pár spekulací: Norwich, Swansea a Aston Villa jeví zájem o služby Loica Rémyho, devětadvacetiletého útočníka Chelsea. (Sun on Sunday)

Velký třesk se očekává v sestavě Swansea – odejít by měli Bafetimbi Gomis a Jonjo Shelvey, velšský celek je chce nahradit útočníky Charliem Austinem a Patrickem Bamfordem. (Sunday Mirror)

Real Madrid je ochoten prodat Manchesteru City záložníka Isca, anglický celek ale musí nabídnout alespoň 30 milionů liber. (Mail on Sunday)

Útočník Sadio Mané v posledním ligovém utkání Southamptonu nepřišel včas na předzápasovou rozcvičku, čímž pobouřil kouče Ronalda Koemana a dost možná se přiblížil přestupu do Manchesteru United. (Mail on Sunday)

Koeman ale jedním dechem dodává, že Maného neprodá za méně, než 62,5 milionů liber. (Sun on Sunday)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mané mě rozesmál

Reagovat
Hokaido

Isco za 30 mega by byl normální bargain, ten do City nemůže jít...

Reagovat
Busby babes

spatne sis toho maneho prelozil. tech 62,5 pisou, ze to bude i s platem. ne ze by to byla mensi picovina nez tech 35...

Reagovat
masly008

to opisuješ z premiership.cz ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies Konečne majú smolu

Reagovat
smazaný uživatel

vedľa

Reagovat
Fabregas@ole

Krása, Alli

Reagovat
Busby babes

tak co, vyhejti Zasch Howarda?

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by to neurobil

Reagovat
Zaschrona

mnimalne jeden moment by tam byl, jednu situaci resil zbytecnym vyboxovanim, kdyz to mohl v pohode chytat

Reagovat
PISTOLERO

Ten Everton hraje hrozny hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom mají docela dobrý kádr. Nedivil bych se kdyby půl tucta hráčů odešla za lepším.

Reagovat
Zaschrona

hraci maji smlouvy, maji smulu

Reagovat
smazaný uživatel

mít kádr plný nespokojených hráčů je správná cesta

Reagovat
fenixLFC

tuto sezonu sme dali za 20 zapasov najmenej golov v nasej historii #forwards

Reagovat
fff

Kolko sme dali minuly rok?

Reagovat
fenixLFC

28

Reagovat
fff

Wow . A to minula sezona stala za konsky chuj.

Reagovat
fenixLFC

tak aj to bol 23. najhorsi výsledok v nasej historii

Reagovat
fenixLFC

teda 19.-24.

Reagovat
fenixLFC

Only five teams in the league have scored fewer goals than Liverpool

We have scored the same as Sunderland and the second lowest of any team in the top 10

Sturridge and Ings, with two goals each, are our joint third highest scorers for the season

In 20 league games, our third leading goal scorer has a dismal two goals

Only five players in the entire squad have scored more than one league goal

Only two players have scored more than two league goals

We have scored one goal or less in 15 of the 20 league games to date

Reagovat
fff

Ale je na tom aj dost vidiet, ako nam chyba golovy zaloznik. Samozrejme utocnici su kapitola sama o sebe, hrou alebo zraneniami, ale od cias mladsieho Gerrarda nam toto dost chyba.

Reagovat
vladis271

So zraneným Studgeomo je to na péčko, to vieme všetci. LFC možno nebol vždy na vrchole, ale väčšina času, dokonca aj väčšinu času v PL sme mali útočníkov ktorých nám závidela celá liga. Jasné, že boli aj výnimky. Ale netrvali dlho. Ja som jednoducho zvyknutý na lvl. Torres, Suárez. Takže zniesť experimenty ako Carroll, či Benteke za peniaze za ktoré sa kupujú úročníci 20 + golov lige v sezóne ma dosť serie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda tých menčestrákov, mohlo to byť v podstate dokonalé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pospovič

a chelsea

Reagovat
Cobra

Nejhorší od nás jednoznačně Son.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak ho ty stopeři koupali, neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

byl strašnej, jak si ho tam vodil Stones před vlastní bránou, to byl vrchol

Reagovat
FUnk

nekdy mi prijde uplne mimo, jak kdyby prisel z 5te ligy

Reagovat
Pospovič

Co ho mam někdy možnost vidět tak nechápu co se s nim stalo, dnes naprosto tragicky. Nic neřeší, žádné kombinace ale radši to mrdne z dementní pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tedy takových nepřesných přihrávek, co dnes EFC předvedl, to se jen tak nevidí

+ chybí důraz kolem vlastního pokutového území, na tom by se mělo také zapracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám celkem klasika. Pressing.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
JarousFCB

Nádherný zápas

Reagovat
Zdechlina

Lennon Pěkně jim sebral 2 bodíky. Doufám že ten gól řádně oslavil

Reagovat
FUnk

chcipni, ne ty uz jsi vlastne mrtvy....

Reagovat
Zdechlina

No dobrý kluku. Ses předvedl

Reagovat
FUnk

prave, ze ty taky

Reagovat
Zdechlina

Čím? Tím že se raduju když náš rival ztratil? Trocha škodolibosti neuškodí. A vy fans totenhaimu byste o tom měli něco vědět když si Arsik berete pořád do huby

Reagovat
Gareth Bale 11

Ne, bohužel, má rozum a neslavil, není to Adebayor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dopadne, když ani jeden tým nechce remizovat, no

Reagovat
Gareth Bale 11

Absolutně se mi nelíbil Carroll, nic nevymyslil, žádný extra pohyb taky neměl, dost kazil a souboje taky více méně jen prohrával. Klidně příště s Bentelabem a nebo Masonem.

Reagovat
j_mrazik

A to vyhral muze zapasu nekde na NBC.

Reagovat
smazaný uživatel

NBC je USA stanice tam tomu rozuměj jak koza petrželi Asi jim to ukázalo, že udělal nejvíc rushing yards tak ho zvolili mužem zápasu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Reagovat
Gareth Bale 11

To jen potvrzuje, že hrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak někdo psal pod preview, že situace za žlutou v pohodě...ne. Když je protihráč, který vede míč, rychlejší, než ty bez míče, jsi špatný. Plus samozřejmě to, jak odlétne z každého souboje - však měl dost času na sledování Eriksena z lavičky a tam musí vidět, že to jde. Oproti Moussovi, který naopak souboj prostě neprohraje, je to hrozné. Nechápu, proč tam místo něj není Bentaleb.

Reagovat
FUnk

nema ted herni praxi, navic aby zkousel zidanovky nekdo kolem naseho vapna taky nejsem moc zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

Veeelmi pekny futbal. Dobre sa na to pozeralo, az mi je luo, ze je koniec. Hlavne sa mi pacili stoperi na obch stranach, my mozeme o takom niecom len snivat. Stones uplne skvely. Tottennham ta zostava v 1.polcase bolo vidno, ze si vyborne rozumeju. Na druhej strane Deulofeu, Lukaku a Barkley super. Neviem ci to je tym, ze moje muzstvo vnimam inak, ale takto som sa na LFC nezabavil strasne davno

A Besic skvely. Co dotyk, to nieco vynimocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham tam buduje pěknou dynastii - plus bude novej staďák myslím si, že se máme na co těšit příští roky

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to paráda od nich, aká to zmena oproti Boasovi

Reagovat
fenixLFC

bohate kluby si uz mozu prirpavovat peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

na koho?

Reagovat
fenixLFC

na hocikoho kto vyskoci...ci uz kane alebo alli...ked sa im bude darit tak skor nez stihnete nieco vyhrat tak vas zas vykupia

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je odchovanec, ten nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

a srdcař hlavně

Reagovat
kvasha16

takyhc uz bolo

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Stopro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

Tak druhy polcas bol velmi pekny, hlavne zo strany Evertonu ktory bol urcite lepsi.

Maju fakt niektorych hracov zaujimavych. Besic hral paradne, Delofeu tak isto, Barkley sa zlepsil a obaja stoperi hrali fakt dobre az som cumel. Jedine co im nejde je finalna faza. Tolko protiutokov co dodrbali a zahodili mi pride ako velmi vela. Ale super futbal, remiza zasluzena.

Reagovat
FUnk

skoda prvniho polocasu, druhy jsme byli horsi o trochu, jinak son co predvadel behal tam jak 16ti lete ucho. po vystridani hracu jsme sli dost dolu misto toho aby se to zvedlo, snad se do priste da dokupy dembele, caroll sice neni nejhorsi, ale s jeho postavou mu neverim, ani jeden souboj nevyhraje...jinak prvni polocas byl super, skoda ze tam nejaka strela nespadla. coys

Reagovat
FUnk

*byli jsme horsi nez everton

Reagovat
smazaný uživatel

Wilsherova v repre ani vlastne nezačala a mám taky pocit, že k nej už ani nedôjde pri výkonoch Barkleyho a Aliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilsherova éra*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude hrát Alli v lepším týmu, tak možná. Z Tottenhamu se do základu repre natrvalo neprosadí.

Reagovat
FUnk

wtf? to jsi na to prisel kde? kdyz se mu bude darit a cely tym bude slapat,proc by ne?

Reagovat
SunFells

Do základu Albionu hravě, tam až na toho permanentního maroda je kvalita tragická ...a i z toho zbytku řada hráčů trpí na zranění, tam je prostoru až až.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za blábol... do základu repre se může člověk prosadit z jakýhokoliv týmu co hraje první ligu

Reagovat
smazaný uživatel

to zas nevidím důvod proč ne, když si udrží výkonnost, alespoň pod Hodgsonem, ten se chodí dívat na naše zápasy a Pochettina dost uznává

Reagovat
smazaný uživatel

tak poslední hráč, který hrál základ od vás byl Robinson ne? je pravda, že teď je konkurence nižší

Reagovat
SunFells

Walker

Reagovat
smazaný uživatel

a Kane :) ale ten u Spurs dlouho nevydrží tímhle tempem.

Walker je lepší příklad

Reagovat
Zaschrona

Proc by nemel vydrzet? Ma smlouvu do roku 2020 a Spurs by byli idoti, kdyby ho prodavali. Nikoho lepsiho nesezenou a sam Harry se taky nikam hnat nebude, by byl hloupej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud vycházíme z předpokladu, že Barkley je neprodejný, tak smlouvu dodrží. Když Manchestery nabídnou za rok plat, co by Kane vydělával u Spurs do konce kariéry, tak půjde raz dva.

Reagovat
smazaný uživatel

*Když Manchestery nabídnou aspoň 150m liber, tak jim už někdo zvedne telefon.

Reagovat
r.mrazik

No tak vidis...nevydrzi

Reagovat
SunFells

Myslím významnou dobu, Kane hrál ostrý zápas základ snad jen během Rooneyho zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj problém je, že my jsme nejlepší anglický klub, za který Angličané opravdu hrajou.

Reagovat
Mastný Chobot

wow, tak to gratulujeme všetci

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak ono to je třeba směsný, ale je fakt, že Angličanů, z těch předních týmů, hraje jednoznačně nejvíc u nás. Skoro furt je to aspoň 5 hráčů ( Kane, Alli, Carroll, Rose, Dier, Walker, Mason).

Reagovat
Mastný Chobot

nikto vám to ani neberie, ale brať to za zdroj závisti a chváliť sa tu tým, pričom vám tí hráči uhrali akurát tak veľké hovno, to je dosť smiešne

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gareth Bale 11

Aha, my hrajeme hovno s Angličanama a vy s naplaveninou nás v tabulce drtíte o celých šest ( ) bodů, tak to taky gratuluju.

Reagovat
J0EL

*kazdy rok vas drtime.

Reagovat
Mastný Chobot

drtíme vás už 20 rokov btw

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak hlavní je, že vám tohle stačí.

Reagovat
Mastný Chobot

nestačí, to už je konštanta

Reagovat
Nikikrew

Co nam ako staci? Daj este nieco ako si toto obhajis s tym drtenim.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej normální člověk si všimnul, že "v základu" dlouho hrál například Jagielka z EFC. lexess buďto trollí, nebo je ještě větší kokot, než jsme doufali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by ses pro změnu mohl přestat chovat jako arogantní kokot.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi napiš modelovou, nearogantní reakci na tu lexessovu píčovinu

Reagovat
smazaný uživatel

však jí napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dobrý nervy má. To si nezasloužíš.

Reagovat
J0EL

Nejde ale len o tuto tvoju reakciu, spravas sa ako kokot uz dlhodobo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

druha moznost

Reagovat
smazaný uživatel

můj problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tvého slabého trollingu. Nebo možná idiocie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

musi ist vyssie, darmo

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson není Capello, když mu nedělá problémy stavět Townsenda bez formy, tak nevím, proč by neměli dostat šanci Alli s Barkleym.

btw není to tak dávno, co dělal náš hráč Albionu kapitána, takže tím to opravdu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Counter

To sis dovolil moc, připrav se na koncentrovaný hate

Reagovat
SunFells

K něj ani nedojde akorát tak při jeho zraněních.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilsherova stara?

Reagovat
Gunner14

ano a proto byl asi 6x po sobě za ně minulej rok

Reagovat
Mastný Chobot

dnes deň vynechaných slov asi

Reagovat
SunFells

Už to tak

Reagovat
I am Mancunian

dobre jebe dnes

Reagovat
Gunner14

to bylo schválně

Reagovat
Gunner14

a chtěl jsem si to opravit , ted na vás seru doplnte si tam co chcete

Reagovat
SunFells

Zraněn?

Reagovat
Azazelo RD

"ano a proto byl asi 6x po sobě za něrgešovou minulej rok" ?

Reagovat
nani92

ano a proto byl asi 6x po sobě orodovať za ně minulej rok

Reagovat
smazaný uživatel

"ano a proto byl asi 6x po sobě pochcan Dovalilem minulej rok" ?

Reagovat
Mastný Chobot

za ně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to palec nahoru, jestli tu sprchu odneal za ostatni..

Reagovat
Rarášek

::thumbs::

Reagovat
Gunner14

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ja se obavam, ze urcite, trenuje to Hodgson.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

z priameho kopu nakoniec strkanica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

LOL neger jaky pojaseny

Reagovat
vodka

tak on ten hráč rozehrál už tím, že oddělal nohu z balonu snad...

Reagovat
smazaný uživatel

noa ja sa smejem na nom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch dvou tyčí, ale ve druhém poločase nám těžce docházel dech (hlavně teda Kaneovi) a ve finále můžem být relativně spokojení s remízou. Super zápas.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

JACK WILSHERE IS BETTER THAN ALL YOU CUNTS.

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ludsky odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ztracenych dvou bodu, ale remiza z Evertonu neni uplne spatna.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nejtypičtější příklad fanouška z plastu. Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Venuj se svymu paklubu, cukotkari

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

wow co to je toto?

Reagovat
Talker

Dvoutýdenní hostování u Spurs, než Mourinho přebere MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi strašně hloupý člověk

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis a ja si navic o sobe myslim, ze jsem inteligentni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Dlouhodobě troll číslo jedna na EF, bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Free_player

Reagovat
Infi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Legenda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

On za nás někdy nastoupil?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rarášek

Skvělý, to mi připomnělo ten souhr z Doncasteru, nebo odkud

Reagovat
Counter
Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

paradny zapas oba timi chceli brat vyhru a vdaka tomu to bola fakt parada. s bodom z Goodisonu som celkom spokojny navyse som rad aj za Azzu ked uz nam mal niekto dat gol tak on.

Son katastrofa, Caroll je strasne slaby v defenzivnej cinnosti. Alli opat top vykon, momentalne anglicania nemaju lepsich zaloznikov ako Barkley a Alli

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Liverpool set to announce Marko Grujic as Jurgen Klopp's first signing

Reagovat
I am Mancunian

kde si nechal zdroj ty chumaj

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Ty si ale hrozný stalker

Reagovat
Mastný Chobot

ale robí to super

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

chumaj

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
oddy

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

zajtra lekarska a podpis zmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

nikam nemoze fogo mu zobral pas a ten chudak ma domace vazenie

Reagovat
smazaný uživatel

Čulák pls

Reagovat
Zaschrona

Momo musi byt priste v zakladu. Super vykon, super potencial. Bod je dneska spis zisk nez ztrata, Spurs hrajou super. Smele muzou koukat v tabulce spis smerem vzhuru nez naopak.

Reagovat
Whitemedia

Co Howard dnes?

Reagovat
Zaschrona

Zaschrona 03.01.2016 19:27

mnimalne jeden moment by tam byl, jednu situaci resil zbytecnym vyboxovanim, kdyz to mohl v pohode chytat

Reagovat
Pigeon

OT: Probíraly se filmy tady hodně, bude mě bavit Sicario, když mi akční filmy moc neříkají? Mám na mysli typické akční filmy, pokud to má příběh, přežiju to. Díky

Reagovat
Mastný Chobot

Pravdepodobne áno

Reagovat
Pigeon

Vím, je to dost zajímavý dotaz řekněme, že samotná akce mi nic moc neříká a vždy dávám příběh do popředí. Na CSFD je to popsáno Steven Seagal style

Reagovat
protiproudu

ty intlektuále

Reagovat
Mastný Chobot

ak myslíš nejaké naivné vandammovky alebo seagalovky, tak to nemám rád ani ja, Sicario sa mi páčilo

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pigeon

Tak jsme se přesně pochopili, díky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

s Emily Blunt se líbí všechno

Reagovat
FUnk

ta je hodne dupatelna

Reagovat
SunFells

Až na Arthur Newman.

Reagovat
patas92

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky za zenitem

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jsi?

Reagovat
J0EL

owny pls

Reagovat
Mastný Chobot

Barney zjavne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
Mastný Chobot

Barney Stinson

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
Mastný Chobot

Barney

Reagovat
smazaný uživatel

yungovinka?

Reagovat
Mastný Chobot

https://en.wikipedia.org/wiki/Barney_Stinson

si pozri ten seriál alebo čo a nehraj debila

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak sa normálne pýtam ja to poznám veľmi dobre práve len neviem aký to má súvis s tym typkom hore (Ozil eriksen)

Reagovat
Mastný Chobot

Emily Blunt má 32 rokov. Barney zastával teóriu, že po tridsiatke už sú ženy staré a za nič nestoja.

Reagovat
smazaný uživatel

dpc videl som vacsinu časti tak 3x a nedoplo mi to.

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byla hrozná

Reagovat
vodka

no, hrozná ne, spíš sem fakt čekal něco na styl mission impossible pomalu (i když tam sem ji taky neviděl ), ta role byla napsaná jinak a celkově se mi to docela líbilo, protože sem dostal právě něco jiného, než sem čekal...

Reagovat
smazaný uživatel

já když vidím ty umělý výrazy... já tohle herectví prostě nemám rád. a popravdě ona na to dost možná ani nemá.. je hezká a z toho prostě těží.. nic ve zlým

na druhou stranu vloni s tím Cruisem - to byla úžasná dvojka a věřil jsem jí všechno. popravdě se trochu bojím na to po Sicariovi poívat znova..

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

no, ono je to hodně procedurální a relativně pomalé co do vyprávění. žádná jakože akční jízda, ale snad by tě to bavit mohlo

Reagovat
C-M@ster

Sicario mě vůbec nebavilo. Akčňáky si moc nefrčím.

Reagovat
Hokaido

Mě se to moc nelíbilo. Lidi co znám to strašně přehypovali a tak jsem měl vysoký očekávání.

Naopak největší pecka pro mě Dánská dívka, Eddieho výkon šílenej.

Reagovat
Hokaido

Ale zas je tam výborná Emily a hlavně ten hispánec, takže zase za zhlédnutí určitě stojí.

Reagovat
SunFells

Heh, Redmayne zase v takové nekonvenční roli. Na to se dnes mrknu

Reagovat
smazaný uživatel

nemá to nic zvláštního než akční film.. občas se tak pěkně podívá DelToro..

Reagovat
r.mrazik

Neni to typicky akcni film,takze libit se asi bude

Reagovat
Pigeon

libilo se. atmosfera filmu je super. Vyborna pocitovka

Reagovat
smazaný uživatel

Azza A Evertonians zabili s tím chantem

Reagovat
smazaný uživatel

Akým?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Minutu před gólem zpívali yidos Harry Kane is one of our own. Minutu na to spustili Toffees:

Heš one of your own, Aaron Lennon, Heš one of your own!

Reagovat
smazaný uživatel

He's

Reagovat
niflheim
Reagovat
Swarley
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

foto jen jsem uprimne trochu prekvapen, ze EF nezvolil to jeho drivejsi bezusmevne z predstavovacky pri hostovacce

Reagovat
niflheim

Ta je legendární

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som nemal čas pozerať, zhodnotí mi prosím priebeh zápasu, ako sme hrali? Videl som len záver a Carroll bol tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polčas obrovská prevaha, druhý zase úplný opak.

Reagovat
Cobra

Úplný opak? To mi chceš říct, že Everton nás ve druhé půli tlačil tak jak my jich v první?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre tak úplny nie, ale v druhom mal prevahu Everton

Reagovat
fenixLFC

tato sezona je bullshit..my hrame totalne hovno a furt stracame len 6 bodov na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to, ze nam to moze byt jedno ostava platne stale.

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

a chelsea na vas straca len 7 bodov

Reagovat
Honza Matoušek

Je to tak. Fanoušci Chelsea jsou alibisti, ale fakt je, že tu 4. pozici můžou letos ještě klidně uhrát a nebude to žadnej velkej zázrak.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

lol

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Děláte si s tím 4 místem prdel?

Reagovat
Honza Matoušek

Nedělám, máte tým, kterej loni vyhrál titul a novej impuls trenéra a sezonu, kde ztrácí každej jak na běžícím pásu. Viděl jsem City vyhrát titul, když 5 kol před koncem ztráceli 8 bodů, tak mi neřikej, že nedá dohnat 13 bodů za půlku sezony. Achjo...

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

ve vasem pripade ne sorry

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak ty fandis predni kopanine, tak mozno aj tam ale myslim v pripade Chelsea

Reagovat
Honza Matoušek

Přední Kopaninan suvéreně válcuje pražský přebor

Reagovat
smazaný uživatel

o tom nepochybujem

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

ok

Reagovat
kvasha16

ale nesuhlasim s tym ze "nebude to žadnej velkej zázrak"

Reagovat
Counter

Jako uhrát to můžou, ale o zázrak by šlo.

Reagovat
Elbow

Tak nějak zpětně by mě zajímalo, jak to bylo s tím redaktorem, co neznal Alliho a cibulí? Chodí sem oba pravidelně, popřípadě byla z toho nějaká sázka?

Reagovat
Hokaido

Jinak hrozný fanta kolo pro mě. Hrál jsem na tři beky -Kos, Monreal a Zouma- za ně 28 bodů. Celkem 49.

Reagovat
Mastný Chobot

ja so Sagnom na lavičke 38

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Ono tohle kolo je vůbec nějak málo bodů... V první padesátce EF ligy má jen jeden člověk víc, než 50.

Reagovat
Mastný Chobot

slabé kolo, no, Ighalo, Vardy, Mahrez, Mesut, KdB vyšli naprázdno, to sa hneď ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně, s Alderweireldem, Sagnou a Kosem. Záložníci a útočníci úplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

49 a sťažuj si

Reagovat
smazaný uživatel

strašne mi padá rank

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne posledne zapsy minule kolo willian, ze mu dam poslednu sancu a hovno tak som zrageoval a na toto kolo ho vymenil za Lamelu

Reagovat
13

32.. Alli zůstal na lávce.

Reagovat
pa3ce

Ja 45 a Willian na lávke

Reagovat
Counter

Tohle kolo měl špatné kdekdo, všechny stálice pohořely.

Reagovat
13

ale tak brutálně špatný jako já asi málokdo..

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

Reagovat
cristiano.K.

to je fakt strašný, jedna střela na bránu, devět rohů, z toho sedm kopnutých o ničem. Přitom mám pocit,že se na těch rozích vystřídali čtyři hráči, Coutinho,Ibe,Lallana,Moreno

Reagovat
Liquid

ať to vypadá jak to vypadá, to 4.místo se stále rýsuje pro Chelsea

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Whitemedia

Pár podařených výkonů a už by si nás viděl na 4 místě

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

jako, ze jste jednou vyhrali a najednou tech 10 bodu ztraty na nas, 13 na tottac, 16 na city a 17 na Leicester zmizelo nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

to by snad fotbalový bůh už nedopustil

Reagovat
smazaný uživatel

uz idete zas vyhravat bez jedinej prehry

Reagovat
Whitemedia

to jen Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

ok sry

Reagovat
fenixLFC

to ti len tak pride lebo ste si svoj priemer výhier za mesiac vycerpali hned na zaciatku

Reagovat
Infernoqt

je to síla, na tu 4. příčku nevidím ani nás, pokud by se liškám přeci jenom nepřestalo dařit, natož vás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Potřebovali bychom nějakých 6 výher v řadě teď hned s tím, že by soupeři o LM alespon 2-3x ztratili. V tu chvíli by se o tom uvažovat dalo. Ale v současnosti je to spíš nepravděpodobné.

Reagovat
matZz

na 4. místo bude potřeba takových 65-70 bodů, to znamená uhrát na jaře přes 40 bodů. Teoreticky je to pořád možný. Potenciál by v tom týmu byl, pořád je to úřadující mistr, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
Talker

Máme 15 zápasů. 40 bodů by znamenalo alespoň 13 výher.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
afc

Rysuje sa EL a vyjazd niekam do Kazachstanu

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik je motd?

Reagovat
R22
Reagovat
Mastný Chobot

šikovný chalan, toto dodnes mám v ušiach

https://www.youtube.com/watch?v=cJpwJ_6-Di0

Reagovat
Nikikrew

No jo klasika. Skor by ma zaujimalo co s nim je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skáčik s Ďurovčíkom jak analyzujú Real no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ďurovčík ? Počkaj, teraz sa možno pletiem, ale nie je to ten tanečník či čo ? Raz bol v štúdiu na markíze...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej on to stálo za to to niekde nahrať dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak volali ho na biely balet...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale však on nemá o futbale ani páru. Ja nechápem, ako ho niekto môže zavolať...

Reagovat
alcantara

Raz s tym dementom dali rozhovor do Dennika Sport, tusim tesne po tom, ako Cristiano vyhral GB. To bola slusna zmes nezmyslov a orgii. Pritom ten clovek nema so sportom nic spolocne. MUFUZA sa snad nerata.

Reagovat
alcantara

Na konci, ako sa s nim lucil, ho nazval Durkovicom, totalna groteska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Skacik je super

Reagovat
Whitemedia

Co nějaké fajnové góly v tomhle kole, padaly? Nebo to tu konečně v kostce vyhraje Willian?

Reagovat
smazaný uživatel

Usty se chytá každého záblesku Chelsea, tudíž je to možné.

Reagovat
Whitemedia

To není pravda, minule to mohl v suchém triku dát Thibovi a vybral De Geu

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/gh0n , asi bez šance

Reagovat
Whitemedia

Gil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

traore ale tiez pekne

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme na ten MOTD2

Reagovat
smazaný uživatel

hodí sem někdo potom odkaz na motd prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bez konkurence

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

No zbohom

Reagovat
fenixLFC

to tu az tolko spamujem?

Reagovat
smazaný uživatel

kde máš ten alltime?

Reagovat
fenixLFC

klikni iba na titulok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

132k, wow

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe vždycky po 28k omrzí nick.

Reagovat
Mastný Chobot

s týmto to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mal zasa najviac za rok 2015

ako Yung 9826 + Chobot 5115 = 14941

http://efsearch.owny.cz/?a=&s=&f=2015-01-01&t=2015-12-31&o=n

Reagovat
minoLFC

Oliverov brat dal za posledný rok 2/5 toho čo tu mám za celä dobu

Reagovat
smazaný uživatel

a vidíš to, ti na mě chybí už jen necelých 1000 příspěvků. spamere

Reagovat
Trand

A aktualizuje se to?

Reagovat
fajdax

Ten fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak niekto byt prvy musi

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne teda tu je od úplného začiatku až doteraz a je aj redaktor, takže to nie je nič nenormálne

Reagovat
fantomas

A nikdy sem neměl jinačí nick.

Reagovat
fantomas

Za rok 2015 až 14.

Reagovat
smazaný uživatel

db18

Reagovat
Zaschrona

Yung by ho porazil, kdyby se mu pricetl i chobot.

Reagovat
Zaschrona

aha, tak na to jsem se spis asi ani nemel koukat, jak jsem na tom celkove...

Reagovat
minoLFC

kiwwi

Reagovat
Pospovič

Ty kokos cely víkend na EF

Reagovat
Mastný Chobot

to sú tie najlepšie víkendy

Reagovat
Pospovič

Někdy ano

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon měl bejt v tuhle dobu minimálně v United,kdyby se hrálo stále na 4-4-2 nebo 4-4-1-1 tak i v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
13

Když už se tu řeší ty filmy.. Jak chápete závěr filmu Počátek? Dnes to dávali na nova cinema a já zjistil, že v tom ani napodruhé nemám jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Já to jako optimista beru jako skutečnost. Že to prostě "dobře" dopadlo.

Reagovat
13

a nějaký argument pro to máš?

Reagovat
smazaný uživatel

no, že se ta Káča zachvěla, takže by se za chvilku přestala točit

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Jenže když tohle přijmu, tak je to naprosto strašnej konec..

1) Rodinka se už nikdy nedá celá dohromady

2) Měl by být hnán k odpovědnosti za účast na sebevraždě svý ženy

Reagovat
smazaný uživatel

1) k tomu těžko něco dodat

2) on měl přeci slíbenou amnestii, pokud provede úspěšně svuj úkol

Reagovat
13

nevím jestli ta amnestie byla myšlená právě za tohle.

Reagovat
Shevchenko

A za co jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve snu má snubák, v realitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A na konci ho samozřejmě nemá

Reagovat
Whitemedia

Já to chápu tak, že už si to prostě nepamatuji

Reagovat
13

Tak to doporučuji znova se na to podívat.. Po druhém shlédnutí se mi to líbilo možná i víc..

Reagovat
Lacko_Boh

mne sa do toho od kedy som to videl(5 rokov?) vôbec nechce, vždy ked si to skoro zapnem tak mam pocit že ako keby idem podať extremny fyzicky vykon a kašlem na to

Reagovat
13

Takhle to mám s klubem rváčů..

Reagovat
minoLFC

čo je na klube rvaču nepochopiteľne?

Reagovat
13

Mám to s ním jako Lacko - že koukání na ten film chápu jako dřinu a vůbec nechápu jeho oblíbenost.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pigeon

Pokud myslis jen tu Kaci na konci, tak jestli dobre pamatuju, zacne se lehce kolibat, strih a konec. Tim podle me chtel reziser naznacit, ze to muze byt tak i tak. Kaca podle me spadla, takze to byla realita. Shodou okolnosti jsem se dival nedavno na Pusty ostrov a na konci je veta, ktera muze nahravat taky dvema interpretacim, i kdyz osobne se priklanim k te verzi jasnejsi, te po ktere sla vetsina divaku. Pro me konce delaji cely film a otevrene konce jsou super

Reagovat
Whitemedia

Tak to si zapni všechny ty šílenosti od Lynche, ty jeho filmy se ti budou určitě zamlouvat

Reagovat
frankiefcb

nemyslíš náhodou prokletý ostrov?

Reagovat
fenixLFC

stopro

Reagovat
Pigeon

jasne jasne. Uz jsem to psal unaven pred spanim

Reagovat
r.mrazik

konec prokleteho ostrova je preci dost jasny ne?

Reagovat
minoLFC

rovnako ako klub rvaču

Reagovat
r.mrazik

beru,ze proklety ostrov jeste muze mlzit...ale na klubu rvacu se jiny konec najit neda...nebo snad jo?

Reagovat
13

To ti nikdo nebere ale

Reagovat
J0EL

Tak to prave urcite nie je.

Reagovat
r.mrazik

ok...stejne to vsichni videli...

tou vetou na konci je docela jasne receno,ze si uvedomuje co se stalo a co udelal,ale nedokaze s tim zit a proto dobrovolne podstoupi lobotomii...

prislo mi to dost zretelny a nic jineho jsem v tom nikdy nehledal...

Reagovat
J0EL

Shutter Island a ta legendara veta na konci - jeden z najlepsich koncov vobec

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu tak, že si Nolan prostě z diváků udělal prdel.

Reagovat
Lacko_Boh

podla mna sa rozhodol žiť v sne,ale už si nepamatam prečo (ale viem že tej teorii s prestnom som si v kine nevšimol a ani by som jej nedaval a ani nedavam nejaky velky vyznam)...

Reagovat
Lacko_Boh

aj ked teda SPOJLER NA NOLANOVE FILMY ked sa zamyslim nad Nolanom, tak on ma rad ked film dá nejakú nádej...

Reagovat
vladis271

http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-pocatek" target="_blank">http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-pocatek tým koncom zabil celý film.

A k tomu koncu. Vždy som to bral len ako zaujímavosť. Resp. chrobáka do hlavy pre tých čo nad tým veľmi premýšľajú. Prestalo by sa to točiť.

A ked je reč o spánku a snoch, ste už počuli o FFI strašný brutal

http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-pocatek" target="_blank">http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/uprimne-trailery-pocatek

Reagovat
13

Ten upřímný trailer

Reagovat
fajdax

Ve snu prece nemohl videt obliceje jeho deti a na konci je videl, takze 100pro to nebyl sen.

Reagovat
13

Tak ale zas třeba Mol mu říkala at se na ně v tom "snu" podívá a on nechtěl.

Reagovat
Shevchenko

Vždyť přece ve filmu ve skutečnosti několikrát zatočil s káčou a ta se mu přestala točit. Zrovna tohle je sakra lehké na pochopení.

Reagovat
Hokaido

Nejlepší film od Nolana je stejně Dokonalý trik. Strašně nedoceněnej, přitom mistrovský dílo.

Reagovat
smazaný uživatel

Memento

Reagovat
Hokaido

Nn, Memento je na stejný úrovni jako Počátek a Temný rytíř, kousíček po tímhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jediný film, který mě trošku zklamal

Reagovat
Shevchenko

*Od Nolana

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Když už se tu řeší filmy. Viděl někdo z vás už The Lobster? To je solidní zvrácenost

Reagovat
Whitemedia

Zrovna to tu tahám přes torrenty zvrácenost v dobrém slova smyslu?

Reagovat
patas92

Sám nevím. Ani nevím co si o tom myslet, kam to zařadit

Reagovat
vodka

zvrácenost je toto: http://www.csfd.cz/film/336625-podivna-barva-slz-tveho-tela/prehled/

sem to nejak vubec nepobral, ale zajimave to je...

Reagovat
Whitemedia

Těmhle těm uchylárnám se vyhýbám.. zvlášť, když se někdo v popisu filmu zmíní, že by to mohlo natočit dítě Lynche

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/film/6252-mazaci-hlava/prehled/

jsem to absolutně nepobral, a je to spíš šílené než zajímavé.... ale doporučuju

Reagovat
vodka

od lynche se stačí podívat skoro na cokoliv, jeho hudební klipy taky stojí za to.

třeba toto se pochopit dá, ale nevim, kolikrát bych to musel vidět: http://www.csfd.cz/film/180327-vynalez/prehled/

Reagovat
smazaný uživatel

ten film už mám asi rok stáhnutý, ale pořád jsem se k němu nedostal. Ale prý je to mindfuck nehorázný teda

Reagovat
patas92

Takovým způsobem to zvrácené naštěstí není

Reagovat
vodka

tak jasne, ono ja sem do toho aj sel s tim, ze dej proste nepochopim, nemyslel sem to v nejakem perverznim smyslu.

Reagovat
patas92

Já to neviděl a asi ani nemam v plánu, stačí mi ten popisek a fotky

Reagovat
vodka

ach jo, ono už je to v nějaké slušné kvalitě venku? na to sem chtěl jít do kina, ale tak dlouho asi nevydržím...

Reagovat
patas92

Našel jsem nějaký web-dl. HD to není, ale koukal sem na to na ntb a je to v pohodě. Přirovnal bych to k DVD ripu

Reagovat
smazaný uživatel

nedávno jsem viděl http://www.csfd.cz/film/343881-vychozi-bod/prehled/ a nechápal jsem, jak mi to mohlo uniknout

Reagovat
vodka

a ta herečka je úplně boží

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ten herec jeden z nejnedoceněnějších

Reagovat
minoLFC

neznášam ho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? On je prý strašně arogantní nebo co, ale herec mi přijde jako úžasný.

Reagovat
minoLFC

neznášam ho už od Dreamers čo š*kal Evu ale je mi absolútne nesympatický, minulé som sa v tom utvrdil pri rozhovore s Ebenom Na Plovarne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to chápu Se koukni na Boardwalk, tam si ho oblíbíš hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne na dlouho, no

Reagovat
minoLFC

videl som...neobľubil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
patas92

Nejvíc nedoceněný herec je Sam Rockwell

Reagovat
fantomas

Protože je to indie tvář no.

Reagovat
patas92

Tjn

Reagovat
minoLFC

ktorá?

Reagovat
patas92

Reagovat
Pigeon

Já doporučuji sledovat tvorbu té druhé, Brit Marling. Má docela podobné filmy jako I Origins, např. Sound of my voice, či Another Earth. Podílela se na tom i jako tvůrce, atmosféra filmů a ty konce taky skvělé

Reagovat
GeneralGoat

Another Earth je od toho samýho režiséra a je to hodně poznat, mně se teda oba filmy vážně líbily (I Origins jsem viděl asi třikrát už)

Reagovat
Pigeon

Oba dva jsou skvělé a s I Origins to mám stejně, taky jsem viděl vícekrát. Už jen proto, že tam hrají dvě tak okouzlující herečky každopádně jestli jsi neviděl, tak mrkni na Sound of my voice. Trochu menší jak ty dva, někdy trochu více psycho, ale jestli se ti líbily ty dva, tak se ti bude líbit i tenhle

Reagovat
GeneralGoat

Oukej, podívám se. Já mám celkově poměrně rád tyhle menší filmy, The Man from Earth je třeba stasně dobrý, nebo Safety not Guarenteed, taková hezky plynoucí feel good komedie. Akorát jsem Aubrey Plaza viděl poprvý tam a až pak v Parks and Recreation, tak jsem byl docela překvapenej Plus teda jakkoliv má Brit velký kouzlo, tak v I Origins jsem měl oči jen pro tu druhou, až v Another Earth mě víc zaujala

Reagovat
Pigeon

Jo tak ta druhá byla krásná, ty oči... ona je takový i více líbivý typ, ale Brit je typ, který bere strašně mě právě každopádně díky za tip na Safety not Guarenteed. Vpyadá to dobře, mrknu

Reagovat
GeneralGoat

Já jsem spíš na ten druhý typ právě Ještě Frank je teda super film, takovej indie film s poměrně áčkovým obsazením

Reagovat
fantomas

Jé, já myslel, žes narážel na Brit (>>>)

Reagovat
smazaný uživatel

ta by ještě šla

Reagovat
patas92

Jj, to je taky super

Reagovat
r.mrazik

to je ten film,jak by ten typek na konci chtel spat s tim ditetem?

Reagovat
Pigeon

nepříjde mi to jakkoliv pedofilní. Celkem mě překvapilo, co v tom lidi vidí

Reagovat
r.mrazik

aha...takze to je ono...

tak vzhledem k veku to jinak prijit nemuze ne?

Reagovat
Pigeon

tak vzhledem k tomu, kde se nacházel a jaké testy s ní chtěl dělat, tak kde jinde by ji měl brát, než na svůj pokoj. Jo zní to divně, ale mi to přišlo logické, navíc po tom testu ji vede zas hned zpět. Až na csfd jsem se dočetl, že to někdo považoval za pedofilní.

Reagovat
r.mrazik

ale jinak si delam hlavne jen srandu

Reagovat
fantomas

To teda taky nechápu, já to doporučuju na každym kroku spolu s After Earth taky od Cahilla.

Reagovat
Lacko_Boh

filmárici a filmušky, vysvetlite mi mulholland drive ...prosím SPOILER čital som o tom aj nejakú bakalarku, pozeral na youtube nejaké vysvetlenia ale ...čo ten blue box teda? A Silencio? bolo to ich podvedomie alebo čo?

Reagovat
Whitemedia

Hele, Lynche nevysvětlíš.. hotovo

Reagovat
Lacko_Boh

ale nikdy som sa pri flime ktoremu vobec nerozumiem tak dobre nebavil Lost Highway sa nechyta

Reagovat
Lacko_Boh

sme hlúpi, nemáme všeobecny prehlad alebo žiadne umelecké cítenie? Či len nevšimaví alebo prečo mu nerozumieme?

Reagovat
Mastný Chobot

veľa otázok, Laco, stačilo, nechaj Whitemediu aj iných odpočívať.

Reagovat
Lacko_Boh

asi áno...už som myslel že mi ten prekliaty film po dvoch rokoch konečne vyfučal z hlavy ale tak eurofotbal no... len nahanam prispevky.

Reagovat
Mastný Chobot

nezabudni, pri 28k meníš nick

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

Domo,to dam ešte tuto noc Díky David!

Reagovat
Whitemedia

Ha, takže tu teď spamuješ kvůli stejné věci, jako já

Reagovat
Whitemedia

Tak zrovna u Mulhollandu jsem ještě nečetl žádnou recenzi, názor nebo diskuzi, kde by to někdo fakt pochopil Ale i když to jako fakt nechápu a na konci filmu jsem jen seděl jako dement s nechápavým výrazem, tak je stejně jeho bezkonkurenčně nejlepší počin..

Reagovat
Lacko_Boh

Silencio scénu( tá v divadle, operná speváčka, kúzelník end shit..) si niekedy púštam len tak, neskutočné

Reagovat
Lacko_Boh

end shit

Reagovat
smazaný uživatel

První část filmu se jí zdá, do snu si promíta touhu být talentovanou herečkou. Druhá část je realita, kde se ukáže, že jde o netalentovanou lemplačku a navíc ošklivou. Lynch ale druhou část tak záměrně rozfragmentoval, aby bylo těžký se v ní zorientovat. Ten blue box a Silencio přestávalo dávat smysl, protože se jí to zdálo krátce před probuzením, kdy si mozek začne vymejšlet ještě větší píčoviny než normálně. Blue box myslím v průběhu filmu někde zahlídla, byla to bezvíznamná věc, ale ve snu si na ní vzpomněla a propojila s kdovíčim.

Reagovat
Lacko_Boh

takéto niečo som čítal...ale to vysvetlenie dosť znehodnocuje detalily ktoré, si myslím, tam nejsú len tak z prdele ako píčoviny pred prebudením( a nenaražam len na blue box) nerad by som samozrejme robil z komara somara ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo stručně no. Podle mě, když se ten film rozebere, tak většina smysl dává. Ale pořád zůstává tak 5-10 %, kterejch si asi Lynch vezme do hrobu, to je pravda.

Reagovat
Lacko_Boh

a teda pointa filmu, ak príjmem toto vysvetlenie? Kritika Hollywoodu či ako to písali?

Reagovat
Lacko_Boh

zamotavam sa do toho, musim si to pozrieť ešte raz, kašli na mna

Reagovat
smazaný uživatel

Kritiku Hollywoodu beru jen jako jednu z vrstev filmu, ale nevím, jestli úplně jako pointu. Lynch prostě jen nemá rád tu pakáž, co jde jen po prachách, tak to tam vložil :)

Reagovat
Spasitel

To pochopil iba režisér ale jeho filmy môžem :) Môžem odporučiť Donnie Darko či K-Pax tiež podobne zaujímavé filmy.

Reagovat
Lacko_Boh

K-Pax milujem, velmi prijmne sa na to pozerá, taký film že si ho dam kedykoľvek ako Pulp Fiction Darka som radil spolubyvajucemu ze trailer sa mi lubil ale opičoval mi to

Reagovat
Spasitel

Tak každému iný film zapasuje ale Donnie Darko patrí medzi najobľúbenejšie za skúšku nič nedáš.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Whitemedia

K-Pax je boží film, jeden z mých nejoblíbenějších.. za to ale může hlavně Spacey

Reagovat
Whitemedia

Prostě neznám lepšího herce

Reagovat
vodka

Daniel Day-Lewis...

Reagovat
Whitemedia

Díky za připomenutí, ale pořád neznám lepšího herce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Spacey má teď super reklamu na Renault

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam hrozne rad Svet pod Lelanda. Strasne smutnej a hlubokej film.

Reagovat
Kaze

http://www.salon.com/2001/10/24/mulholland_drive_analysis/

Tohle mi prijde jako nejlepsi vysvetleni.

Reagovat
Lacko_Boh

zajtra si to dam, diky

Reagovat
smazaný uživatel

S většinou souhlas

Reagovat
Shevchenko

Tohle se nedá vysvětlit A prý je to jeden z nejjednodušších filmů na pochopení od něj.

Reagovat
Shevchenko

Ale nejvíc se mi tam líbila ta hororová scéna na začátku, něco podobného s takovou atmosférou nenatočí 99% režisérů.

Reagovat
Lacko_Boh

tá bola mega, vlastne aj jej pokračovanie na konci, ked som na nu skoro zabudol že na začiatku bola nedokončena

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink: 'Mikel played very well, he's the ideal player to bring balance to the team. He knows the game very well and how to cope.' ‪#‎CFC‬

Reagovat
Lacko_Boh

ot

Reagovat
smazaný uživatel

Mikelele

Reagovat
Whitemedia

Jako po dnešních prvních deseti minutách zápasu jsem tady nadával na každou jeho drobnou chybu a on mi to pak ve zbytku utkání vrátil i s úroky

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby to znamenalo trvalé posadenie Matica ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

2000. pre DJ Khaleda, filozofa 21. storočia

Reagovat
Melisko

no ty si mi len dobry kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Mahagánska kurva skurvená vyjebaná.de

Reagovat
smazaný uživatel

prečo filozof ?

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Neznášam ho

Reagovat
Lacko_Boh

nikdy som nepochopil prečo s nim všetci robia a prečo je slavny..asi je loyal,smart ...very smart. A genius. Z another one mi posledny mesiac jebe, hovorim to všade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Whitemedia

Jágr

Reagovat
stas87

Ako moze byt taky tim tak vysoko? Oni by mali podla prognoz prrd startom ligy o PO iba snivat.Maju kvaltinu brankarsku dvojicu a celkom sikovnych mladikov,mat inkasovanych len 85 golov je skvele.

Reagovat
Whitemedia

Já té Floridě letos vůbec nerozumím, ale Jágr to fakt na svůj věk pořád neuvěřitelně táhne začínám u něj věřit tomu, že si to bude dávat i v 50 letech

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt frajer ty vole...

Reagovat
minoLFC

to je tou colou light čo si dáva...

Reagovat
Ligter

ještě pořád těma žvýkačkama beztak

Reagovat
smazaný uživatel

Včera večer som už len z pasie pozeral futbal. Valencia- Real. Futbal priemerný, ale skôr ma hrial pohľad na bratov Nevillovcov na lavičke Valencie. To proste nemá chybu a veľmi im fandím

http://media.gettyimages.com/photos/gary-neville-manager-of-valencia-cf-and-his-assistant-phil-neville-picture-id503288320

Reagovat
smazaný uživatel

Super bolo posledných 15 minút, mimo to solídny futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sledoval od nejakej 60. Minúty. A do vylúčenia to bolo paradoxne lepšie ako po vylúčení.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Arsík titul v kapse

Reagovat
FUnk

pet let malo podle prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

nebo moc...

Reagovat
Rišty

Reagovat
puji
Reagovat
smazaný uživatel

chudáček migrant s kvalifikací uklízeče čekal, že v Evropě mu nadělí byt a plat ředitele

Reagovat
smazaný uživatel

Reinkarnace Masopusta za 3..2..1...

Reagovat
icemike

On nejí koně? Vybiravka

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zavítal na liverpoolsky.net a myslím, že více deluded fans nemá žádná tým viz: Začínám si ale myslet, že cesta do LCH by mohla být schůdnější přes výhru v Evropské lize. kádr, který jim stačí akorát tak na střed PL a oni s tím chtějí vyhrát EL v konkurenci Dortmundu, Porta, Man United, Marseille, Bilbaa, Schalke, Spurs, Fiorentiny atd.... Vždyť tam je takovejch kvalitnějších týmů, že mi to hlava nebere

Reagovat
minoLFC

tam sú niektorí naivní a korunuje to Vrabel

Reagovat
smazaný uživatel

ale shůdněší to asi je...

Reagovat
smazaný uživatel

staci po kazdom zapase vidiet 100 komentarov kde porovnavaju len Sakho - Skrtel, na(ne)stastie je Skrtel zraneny tak je chvilu klud, ale vacsina je fakt ujebancov, ale myslim ze to najdes v kazdom "tabore"

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě očividně hlava nebere víc věcí.

Reagovat
r.mrazik

leden a koukam,ze zacali zas zpravy o hracich do MU..

37 mega liber za Lukakua..

dal je tam Marquinhos,Oumar Niasse (???),Felipe Anderson,Goncalo Guedes

a prej jsme zamitli hostovani kvetaka do AC ( )

bude srandovni prestupak

Reagovat
icemike

Nezapomeň na evergreen Neymara

Reagovat
r.mrazik

pravda...neymar...

Reagovat
Makiii

A Neymar je nejvetsi nesmysl Nema jedinej duvod odchazet to za prve a za druhe nam mometalne na LW hraje Martial s tim, ze cekame hlavne az se dostane do formy Memphis, privest borca za nejakych 180 mega na pozici, kde cekame na Memphise je blbost...

Reagovat
r.mrazik

ona je otazka,jestli se dockame...abychom necekali jak na godota

Reagovat
Makiii

Tak ja Memphisovi verim, i kdyz je pravda, ze ted je to vazne spatny... Pral jsem si ho dlouho, tak snad nezklame, prece jen mu je 21. Ma vsechny predpoklady na to, aby uspel.

Reagovat
r.mrazik

to mas asi pravdu...telesne a technicky na to ma...

jen mi dela starosti jeho hlava a jeho mimofotbalovy zivot...asi to bude dobrej rizek

Reagovat
vladis271

Tu ide o tom, že aj ten trh prestupov sa nejako vyvíja. A spráne píšeš tú sumu za ktorú by ho Barca pustila. MU by neboli schopní, či ochotní (pridajte si ktorékoľvek prídavné meno podobnému významu) zvýšiť prestupový rekord o 80 milionov, to je proste nonsens.

Reagovat
Miguel19

Niasse je prej nejlepší hráč v Rusku sem někde četl..

Reagovat
smazaný uživatel

To je Quincy

Kupovať Niasseho teraz by bol krásny risk

Reagovat
Miguel19

Tak statistiky má dobrý, věk ideální..a cena prý nebude nějak vysoká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas, produktivnejsi ako on je tam hadam iba Hulk.

Reagovat
kubys

To psal kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku by vás opravdu zvednul úplně jinam, ale cena tak 60 mega nejmíň.

Reagovat
r.mrazik

ja si nemyslim,ze nektery tym PL by ted v zime prodal svyho nejlepsiho hrace...to je utopie...

a myslim,ze ani ostatni kluby ve svete se tech hracu jen tak nezbavi,pokud hrajou o nejake umisteni...i kdyz by dostali dost penez

zimni prestupak je takovy...nijaky

Reagovat
Zaschrona

minimalne o tech PL klubech to plati, o klubech po Evrope to uz tak uplne byt nemusi, u nich plati, ze na ne v drtive vetsine pripadu neceka v lete dalsi obrovska halda penez z TV prav

Reagovat
r.mrazik

jenze hrajou o nejake umisteni ve svoji lize...a pokud bys rad kvalitu z nejakyho lepsiho klubu,tak ti to ho nejspis vetsinou neprodaji prave kvuli tomu,ze sami o neco hrajou...

Reagovat
Zaschrona

jak se to vezme - ty nejvetsi kluby v jinych ligach, to je vetsinou pravda, tam jde jen o hrace, kterych se chteji zbavit, protoze nehrajou nebo jim konci smlouva a nechteji prodlouzit... ale kluby stredu tabulky urcite budou k prodejim sdilnejsi, muzou ted v zime dostat velkou prirazku za to, ze jde o lednovy prestup - a proste ty penize pro tyhle tymy muzou znamenat moznost vylepsit pulku sestavy... jen tech hracu pro top kluby tam moc neni - ale najit se daji, viz treba nejaky Matic, Vidic nebo tak

Reagovat
r.mrazik

no prave...TOP kluby ted poradnyho hrace moc nekoupi....o tom hlavne pisu

jasne,nakoupis jich mraky,jenze ne takovou kvalitu,jakou bys potreboval...to leda az v lete...

a prumerny,nebo lehce nadprumerny hrace je lepsi nechat jinym...treba liverpoolu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Kdo psal o Barkleym?

Reagovat
fff

Countera aj prekoti z tolkych spekulacii co tu bude .

Ale Lukaku by bol riadne drahy, zrejme aj viac nez 37.

Reagovat
r.mrazik

hmm...ale jak pisu vys...to pripadne az v lete...v zime je sance nulova

Reagovat
Grahf

vymeníme za fellainiho

Reagovat
Zaschrona

Ted v zime by ta castka musela byt fakt uplne totalne nesmyslne vysoka, aby nam tim Martinez znicil sezonu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Makiii

Anderson/Sané, Stones/Marquinhos

Fella, kamkoliv poslat na hostovani!

A Lukaku by byl bomba, ale pochybuji, ze v lednu ho Everton pusti... Kazdopadne co hlavne potrebujeme je RW, na hrot si misto Rooneyho muze poslat Martial.

Reagovat
r.mrazik

jak dlouho bude jeste lingard zraneny? mne se herne libi

Reagovat
Makiii

Souhlasim, Lingard se mi taky moc libi Ale top kvalitu na to RW potrebujeme, resp. co dokaze zahrat v te ofenzive... A nejak infa o nem vubec nejsou, je to divny

Reagovat
kiwwi

Lucas Moura, Lukaku a Stones...120 mega v prdeli ale posunuli by nas na iny level

Reagovat
Zaschrona

to by vas ted v zime stalo o hodne vic

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Stones by byl za 100

Reagovat
kiwwi

Barkley, Stones a Lukaku, to je tak za 250 mega

Reagovat
Hokaido

Takže Barkley stojí 130 mega+ Lucas Moura?

Reagovat
kiwwi

haloo, ja niesom zaschrona

Reagovat
Miguel19

120

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Ja si fakt nedokazu predstavit, ze by mel ted v zime Stones, Barkley nebo Lukaku odejit za cokoliv jineho, nez je nejaka uplne astronomicka nabidka, kterou by byl nesmysl neprijmout. Coz jsou ale ohromne penize typu Stones 60, Barkley 80, Lukaku 100. Samozrejme, ze takovou cenu realne nemaji a na 99% nam to nikdo neda, ale plne to jde ruku v ruce s tim, ze ztrata tehle hracu ted v zime by byla pro rozjetou sezonu uplna katastrofa. V lete to bude o necem jinem, bude spousta casu a klid pripadne kadr prebudovat, bude na case resit smlouvy - jestli hraci maji zajem prodlouzit atp. To i ta pripadna cena bude niz. Ale vzdycky plati, ze u takovych hracu je prodej vzdycky az posledni alternativa, zvlast v soucasne PL, kde ma hodne penez uplne kazdy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Za 160 by byli všichni tři, ale necekam, ze by si to schválil

Reagovat
Zaschrona

Prodat vsechny v zime je naprosto nejmonstroznejsi myslitelny nesmysl. Uz jen prodat jednoho ted v zime, to hranici s absolutnim diletanstvim. A ta tvoje castka je jen tvoje prani, ktere se absolutne neda spojit s aktualni realitou PL.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

z evertonu nikoho ted nekoupime...

ale kdyz to upravis na Marquinhos, Lucas Moura....tak to taky nevypada spatne

Reagovat
r.mrazik

*a navic jsme jim prodali Di Mariu,takze by nam taky mohli trochu pomoct

Reagovat
minoLFC

Lukaku pôjde do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

40+60+30 minimalka

Reagovat
smazaný uživatel

o 10 mega sice viac, ale u nektoreho z nich pojde zrejme aj vacsia palka

Reagovat
sk333

Obi Mikel už bol v Chelsei pomaly na odpis a teraz povie Hiddink, že je pre tím najdôležitejším hráčom.

Reagovat
smazaný uživatel

A pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsei

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.liveleak.com/view?i=9a5_1451651186

hmm, tohle je ale prasárna teda

Reagovat
niflheim

AC Milan want to sign Branislav Ivanovic from Chelsea this month.AC Milan want to sign Branislav Ivanovic from Chelsea this month. (Mirror)

Southampton have put the block on Sadio Mane and Victor Wanyama being sold this month and boss Ronald Koeman has warned the pair to start thinking about the club. (Mirror / Mail)

The Italian media are linking Keisuke Honda, the AC Milan playmaker, with a possible move to West Ham. Tuttosport claim the Japan star will leave Milan with Upton Park a potential destination. (Mirror)

Manchester United are ready to trigger Neymar's £140m release clause at Barcelona, according to a report in French paper Le 10 Sport. The Brazilian is in talks over a new contract but negotiations have stalled. (Star)

Manchester United are tracking Benfica whizkid Renato Sanches, according to reports in Portugal. United's scouts have heaped praise on the 18-year-old in a report for boss Louis van Gaal. (Sun)

Chelsea target Marquinhos has warned Paris Saint-Germain they should play him or risk losing him. (Sun)

Arsenal have been told to forget all about trying to sign Javier Hernandez by Bayer Leverkusen. (Sun)

Sunderland are closing in on deal for Bayern Munich defender Jan Kirchhoff. (Express)

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď k tomu nákupu Marquinhosa nedôjde, to by ešte tak bolo

Reagovat
Hokaido

Proč? Však je minimálně tak dobrej, jako Stones a navíc levnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Angličanov a z nich vytvoriť nové domáce jadro tímu.

Reagovat
vladis271

Ten Neymar bude podobný prípad ako Ramos, len neverím, že by mu to Barca zožrala.

Reagovat
Hokaido

To jsou zase perly.

Braňo v zimě nikam nejde, když za něj nemáme náhradu. A i kdyby jsme někoho na kraj přivedli, Guus by si nedovolil to risknout bez něj.

Honda je v Itálii prý strašně tragickej a do Anglie se mi moc nehodí, takže to nejspíš dopadne.

Neymar.

Reagovat
fenixLFC

brano by do AC prestupil len keby ide zadarmo.

neblokoval by sa honda s payetom?

arsenal sa sice s jednym utocnikom z United spalil ale hernandez by bol fajn

ked uz sunderlnad moze vykupovat bayern tak je to vtipne

Reagovat
CubONE

Preco len zadarmo? Ale pochybujem, ze pojde, v Taliansku sa ani nespomina.

Reagovat
kiwwi

Adidas CEO: "We are satisfied... even if the current playing style of Man United is not exactly what we want to see."

AKA We are satisfied because we don't give a fuck about the football but just the marketing

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys jako čekal?

Reagovat
niflheim

No ty vole

Reagovat
Mimalu

I negativni reklama je reklama

Reagovat
Hokaido

Nadšení z prvních měsíců je pryč, ten hurá fotbal nějak přestal fungovat.

Reagovat
Zaschrona

Smerem vpred to porad funguje, problem je obrana.

Reagovat
matZz

a kde je podle tebe konkrétně problém? na papíře ta obrana nemá slabé místo (pokud jsou Jagielka a Baines zdravý)

Reagovat
Zaschrona

Howard, Kone, tak trochu chybejici lidr v obrane a vlastne celkove Martinez. Howard je zrejme nejhorsim golmanem v cele lize, dela chyby, dela zakroky dle toho, jak si tipne, misto toho, aby realne sel po balonu (jeho klasicky skok do neznameho vzduchu jeste pred tim, nez souper treba vystreli), dela mu ohromne problemy vybihat, jeho velkym problemem je pozice v brane. A Kone si beha vsude mozne, jen skoro nehraje toho leveho zaloznika, ktereho ma hrat. Problem je to hlavne smerem dozadu, kdy obrance za nim, ktery uz i tak je hrozne utocny (at tam hral Galloway nebo ted Baines), tak ta leva strana je ohromne odkryta. Vpravo Deulofeu drzi pozici u lajny, vraci se, tam to celkem s Colemanem funguje. Nalevo pokud prijde ztrata balonu, tak Kone je casto na druhe strane hriste a Galloway je treba i za kridlem, ktere ma branit, takze z toho pak jsou, pokud to souper dobre zahraje, lehke goly. Presne kvuli tomuhle nam dal Stoke 2 goly, vcera nam tak malem dal gol Kane. Vcera pak bylo krasne videt, jak se celkove nase hra zvedla, kdyz tam prisel Besic za Koneho, Clev pak dokazal mnohem lepe drzet pozici na kridle. A urcite nam chybi lidr - Funes Mori se sice jako hrac jevi velmi dobre, ale urcite to neni lidr, to same Stones. Chybi tam Jagielka, chybi tam i to, ze by si to golman dokazal orvat, od Howarda to uz moc videt nejde. A urcite je problem v Martinezovi, nevoli dobre takticke varianty, hrajeme casto prilis utocne. I jeho vyber hracu a stridani ma velke otazniky.

Reagovat
cristiano.K.

Chtít po konem bránit lol.vzdyt to býval klasický útočník ,to má hrát křídlo někdo jiný

Reagovat
Zaschrona

Pokud hraje leveho kridelniho hrace - nebo ma hrat - musi i branit. Pokud ne, nemuze tam hrat. I proto pisu, ze za to muze Martinez.

Reagovat
kiwwi

Jurgen Klopp has revealed that injury-ravaged Liverpool forward Daniel Sturridge has suffered yet another setback in his bid to return to full fitness.

dobry zaciatok noveho roka

Reagovat
r.mrazik

to uz je skoro na utraceni...jak u koni

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Chelsea ho zničila.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Diaby má slušnou konkurenci.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Spasitel

A to ma štvalo, že sme sa ho zbavili. Ale prajem mu nech sa dá dokopy je to dobrý hráč.

Reagovat
kvasha16

to vyzera ze ten sa dokopy na trvalo neda uz nikdy

Reagovat
Free_player

ten je fakt užitečnej ...

Reagovat
fenixLFC

naco to vôbec oznamuju aj tak nikto nepocita s tym ze by sa mal nejak skoro vratit. ja som si ani nezistoval kedy sa mal akoze vratit po predchadzajucom zraneni a aj tak necakam ze sa vrati skor ako v marci

Reagovat
niflheim

S ním fakt nemůžou do toho útoku počítat ani do příští sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

O 17:30 by mal klub predstúpiť pred médiá a oznámiť nového trénera Realu Madrid, Zinedina Zidana. Podľa niektorých už bol Benítez odvolaný.

Reagovat
kiwwi

ale ved Counter hovoril...

Reagovat
smazaný uživatel

Čulák pls

Reagovat
Miguel19

Zidane vyhoří. Podle mě moc brzy na něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pouze dočasná volba, bude trénovat jen do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že nevyhoří úplně ale nebude to žádné dělo, u mě je hlavní plus to že s těma hráčema rok byl a ví jak s něma má pracovat a co od nich má čekat

Reagovat
Miguel19

Ale možná jste mohli zkusit někoho zkušenějšího, když furt jedete PD a LM. I když je fakt, že asi není z čeho brát no...

Reagovat
kiwwi

Mourinho a stale je volny do konca sezony aj ten Ancelotti

Reagovat
Mastný Chobot

to by bola sranda, keby Ancelotti po tom, čo podpísal zmluvu s Bayernom, išiel ešte na polroka do Realu. A prípadne by sa stretli v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně ho hráči budou plně respektovat, což u Beníteze "nehrozilo"

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že si za to může sám, ti hráči s ním neměli ze začátku problém, problémy začaly až když začal bezdůvodně odstavovat hráče typu Carvajal, Kroos nebo James. S tím jak odstavil Isca a tím co včera předvedl na Mestalle si už jen urychlil to co by přišlo další léto.

Reagovat
smazaný uživatel

OFICIÁLNE!! Benítez odvolaný a trénerom Zidane!

Reagovat
Grahf

a v United pohoda klídek, nevadí, že máme výsledky ďaleko horšie

Reagovat
smazaný uživatel

no že by mal Real zrovna zlé výsledky sa povedat nedá.

Reagovat
Counter

Tak mi tu oficiální zprávu ukaž.

Reagovat
Kokesh

Oficialne podle hotntoota.

Reagovat
smazaný uživatel

skusa stastie

Reagovat
niflheim

To je má nějak spasit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

a proč ne.. Třeba u Barcy takovej systém prokazatelně funguje. Zidane v realu strávil dost času na to, aby věděl jak tomu klubu pomoci. To jen vy pořád dostatečně nevěříte Giggsovi, abyste mu to svěřili.

Reagovat
vladis271

Gigss

Reagovat
13

seriously, nikdo netuší jak mu to půjde. My si myslíme, že selže, Mufani v něm vidí mladší kopii Fergieho a pravda bude někde mezi..

Reagovat
kiwwi

vsak ideme podla planu a Giggs to ma prebrat za 18 mesiacov

Reagovat
13

Idete podle plánu, ale hlavně že než se zjistilo, že Pepek půjde po sezoně asi fakt do City, tak jste ho tu hromadně chtěli.

Reagovat
kiwwi

Pep je iná liga ale v podstate sme sa väčšina zhodli ze je to v podstate jediný tréner na svete kvôli ktorému by sme upustili od pôvodného plánu

Reagovat
Counter

Já mu třeba nevěřím, ne každý je Guardiola. Postavit do funkce nováčka na trenérském poli je vždycky velký risk. A Giggsovi bych nevěřil taky.

Reagovat
kiwwi

tak hlavne ze veris tlustochovi Benitezovi

Reagovat
Counter

Rafa je hlavní polarizátor fotbalové veřejnosti. Btw. v Realu jsem mu třeba nevěřil, protože tam vyhoří každý. Ale má za sebou dostatek úspěchů na to, aby si zasloužil aspoň špetku respektu, kterého se mu často vůbec nedostává.

Reagovat
fenixLFC

takze sliepky postupuili do dalsieho kola FA cupu...vardy zraneny

Reagovat
Counter

S nima vypadli i loni, a to tehdá Foxes ještě byli klub na sestup. Šance tam pořád je, je to přece Tottenham :-)

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/qv6EFGa

Managers with most money spent in the last 10 years

Reagovat
niflheim

Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Fnukinha si maze na chleba.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger taky celkem trága.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal a Rodgers, to je ta pravá tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
SunFells

Tak se nad tím na chvilku zamysli. Toto není bilance, ale peníze za příchozí hráče. A když Wenger prodával, tak přirozeně i nakupoval.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.. tohle je úplně o hovně

Reagovat
smazaný uživatel

ok, máš pravdu, měl jsem slabší chvilku

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

začínám tě mít rád

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jsi?

Reagovat
Lacko_Boh

hádaj

Reagovat
VasAFC

Tvoje svědomí

Reagovat
vladis271

Klopp

Reagovat
kiwwi

ono to je take nefer porovnanie...Klopp trenoval pred 10 rokmi v Mainze kde nemal prakticky ziadne peniaze na prestupy...keby trenoval uz 10 rokov Liverpool, tak je v top 10 len taky fukot

takisto niektori manazeri pred 10 rokmi ani netrenovali, vezmi si za aky kratky cas manazovania sa dostal do top 10 Enrique

Reagovat
Mastný Chobot

celé to je hlúpe keď už tak, nech tam je net spend, toto je strašne nevypovedajúce

Reagovat
mul

ale BR sa tam za 3 roky v LFC dostal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

aj Jany uznal, že to je mimo, ale ty si ideš stále svoje, pekné

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti cit pro vtip, nebo důvtip?

Reagovat
Mastný Chobot

mám chuť sa hádať ... ty kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hádám, když já chci...ty kurvo

Reagovat
Lacko_Boh

ten dres mam

Reagovat
kiwwi

no minimalne by to mohlo byt preratane na roky...taky LVG posobil pri repre napr.

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

lvg skoro polovicu toho obdobia bol pri repre alebo v alkmaare a stihol to dohnat

Reagovat
vladis271

šak jasné, že to je nefér. Taký Ferguson posledné 3 roky neminul ani libru.

Reagovat
mul

ten Pelle neskutocne prachy minul

Reagovat
smazaný uživatel

On dostal v Realu CR7, Kaká, Benzemu a Xabiho, za ten rok celkem 180 mega liber podle TM.

Reagovat
mul

to viem, mozno keby dostal sancu pokracovat, tak by to dalsiu sezonu mohlo dopadnut inak, ale vypadol s tretoligistom v pohari, tak sa proste pakoval

Reagovat
kvasha16

ten Pelle celkom vysoko

Reagovat
Hokaido

Mourinho:

2x PL

2x SA

1x PD

1x LM

1x FA

2x anglický ligový pohár

1x MIcky Mouse cup

1x italský superpohár

1x Coppa Italia

1x Copa del Rey

1x španělský superpohár

4x SF LM

Reagovat
EXoRcIsT

2x LM

Reagovat
smazaný uživatel

prvá je pred viac ako 10 rokmi.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy ako ho nechutne tlacili rozhodcovia.

Reagovat
kiwwi

Manchester United Starting XI vs Tottenham Hotspur U21s: Pereira, Varela, Williams, Fosu-Mensah, Weir, Pearson, Willock, Redmond, Keane, Pereira, Harrop

Reagovat
SunFells

Willock

Reagovat
Counter

Rafa odvolaný, Zidane nový trenér Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud on new signings: "I am not worried about it. I know that maybe we sign a player, an Egyptian one." #afc

zachoval tajomno

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Hokaido

Hele vy tam tyhle máte na tyhle případy nějakou továrnu? To není možný, kolik jich u vás je. My tady máme cikánů taky dost, ale takoví exoti to nejsou.

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, že im zo zahraničia okrem vás nikto nerozumie, mohli sme byť slávni všade vo svete

Reagovat
Hokaido

Když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi a proto se tento mladý umělec naučil anglicky. Jednou určitě prorazí.

https://www.youtube.com/watch?v=LaKz2LZCunQ

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, či je to na škodu. Byť slávny za takúto cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Umelci, čo nechcú chodiť do roboty.

(či tak nejak to Paťo prezentoval)

Reagovat
Lacko_Boh

za predkožkou encian

ked ide kurovať je čistejší jak evian

Benogoro-najlepší album ked sa chceš s kamošmi rozjebať na chudakov

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to ešte pripomína detské časy, keď som nemal rozhľad a počúval SK tvorbu....

Reagovat
Lacko_Boh

v destkých časoch som KF a Rytmusa práve vobec necenil, sa to otočilo až po Bozku(na rozlučku,no homo). Ale inak súhlas, teraz aj výjde niečo nové a relatívne aj kvalitné ale vôbec si to nejdem..ale týka sa to všeobecne a všetkého, ja som už len taký kokotko do krčmi k pivu

Reagovat
Lacko_Boh

*chcel som začať opravovať tie chyby ale masti je online takže ...

Reagovat
Mastný Chobot

ak si si všimol, tak v poslednej už ťa neopravujem, už si asi spadol do kategórie stratených prípadov. sorry, Lacimír

Reagovat
Lacko_Boh

V poriadku, chápem. Tak mi aspoň dovoľ aby som sa ti poďakoval za tvoje služby, ver, nikdy nezabudnem. Ďakujem.

Reagovat
Mastný Chobot

Zbohom, priateľ.

(hlás sa potom sandrovi, on ťa prevedie)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si zase šiel len KF a Mikyho M.

Ja som skúšal, skúšal som si dať Navždy, MMXV, Rivala, Versus, niečo menej mainstream, aj kde čo iné... a nič. Posledné čo ma ako-tak oslovilo, pred pár rokmi, boli "trnavskí bezďáci"

Reagovat
Mastný Chobot

skús Tona S.

Reagovat
smazaný uživatel

Skúšal som

On je super, fandí Barcelone, na repera je pomerne slušný a hlavne inteligentný. Ale hudba ma nebaví.

Reagovat
Mastný Chobot

je to taká pohodovka, s Bengorom sa to nedá porovnávať, ale ja mám také rád.

Reagovat
nani92

tak už ti ostáva len hudba z dola a Korytnák

Reagovat
Mastný Chobot

cítiš ma na sto honov, smrdzím jako pavián

Reagovat
Trand

To je super.

Reagovat
Mastný Chobot

ale toto je top, mohol by niekto spraviť 10 hodinový mix, nech to nemusím púšťať dokola

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

ale fakt je to dobré,normalne ma tieto viea moc nebavia ale tento vajčák si získal moje srdce hneď

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Reagovat
Lacko_Boh

tak chalani vraj maju take isto info ako my, Oli si čekol EF a videl že sa tu bavíme o Mohamedovi, novinárik sa ho spýtal tak povedal čo vie...

Reagovat
Counter

Myslíš, že mu to překládal Rosa, nebo Čech?

Reagovat
Mastný Chobot

pochybujem, že sa stýka s niekým iným ako s Pupuchym

Reagovat
Lacko_Boh

lištička

Reagovat
Trand

Trvá to dlouho, mám strach, že to nedotáhneme.

Reagovat
Counter

Podle všeho to dotažené je - s klubem i hráčem. Zdržuje to jen udělení prac. povolení, ale nevěřím, že kvůli tomu celý přestup krachne.

Reagovat
SunFells

James Olley ‏@JamesOlley 2m2 minutes ago

As has been reported in a lot of places, #afc will complete Elneny deal this week all being well. Medical imminent, contract all but done.

A Basilej potvrdila, že se stejně jako druhý, už prodaný, borec nezúčastnil tréninku kvůli možnému transferu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele