Premier League - souhrn 18. kola

12.01.2021, 20:55, aktualizováno 21.01.2021, 22:54
Komentáře a souhrny
Paul Pogba (© AFP)
Manchester United otočil zápas na půdě Fulhamu a vrátil se na první místo o dva body před městského rivala City, který si poradil s Aston Villou. Pouze o skóre za svěřenci manažera Pepa Guardioly zaostává Leicester, jenž přehrál Chelsea. Liverpool znovu nevyhrál a nedal gól, tentokráte přenechal body Burnley...

Liverpool FC - Burnley FC 0:1

21.01.2021 21:00

Góly: 83. Ashley Barnes (pen.)

Obrovským překvapením skončil zápas na Anfield Road. Liverpool nečekaně nestačil na Burnley a po další ztrátě bodů pokračuje v tápání. Hostům vystřelil vítězství z penalty Ashley Barnes, díky jehož zásahu se "Clarets" posunuli v tabulce o jednu příčku vzhůru na šestnácté místo.

Reds zprvu hrozili po rohových kopech. Ve třetí minutě hlavičkoval nepřesně Fabinho, za další čtyři minuty vznikl před bránou hostí závar, který ale hráči Liverpoolu nevyužili ke skórování. Ve 14. minutě zaváhal na druhé straně hřiště gólman domácích Alisson, jenž neudržel nakopnutý míč v rukavicích, načež tygřím skokem musel zasáhnout proti pohotově pálícímu Barnesovi.

Po dvaceti minutách vystřelil zajímavě Shaqiri, jeho pokus se však nakonec do svatyně Burnley nevešel. Přesnější byli chvíli poté Wijnaldum i po půlhodině hry Origi, brankář Clarets Pope ale v obou případech spolehlivě zasáhl. Na konci první půle to několikrát zkoušel Alexander-Arnold, všechny jeho pokusy ale letěly daleko od cíle. Ve 43. minutě zaváhal hrozivým způsobem kapitán hostů Mee a Origi se řítil sám na Popea, jenže své zakončení namířil do břevna.

Šest minut po změně stran už další střela Alexandra-Arnolda donutila Popea k zásahu. V 60. minutě se zase sttážce svatyně Clarets blýskl proti Salahovi. Burnley hrozili jen občas, ovšem v 70. minutě nachytal Gudmundsson nepozorného Fabinha a po náběhu k překvapení stopera Reds nebezpečně zakončil akci svého mužstva.

Domácí neměli nazuté střelecké kopačky, což v 72. minutě potvrdil nepřesným zakončením rychlého útoku Firmino. Navíc za dalších devět minut zastihla Liverpool skutečná pohroma. Barnes se po standardní situaci Clarets vydal do pokutového území, kde stihl posunout míč před Alissonem, který útočníka soupeře poslal nedovoleně k zemi. Nařízenou penaltu pak i přes Alissonovu snahu proměnil sám faulovaný, čím na Anfield Road zajistil šokující rezultát.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Manchester United 1:2

20.01.2021 21:15

Góly: 5. Ademola Lookman - 21. Edinson Cavani, 65. Paul Pogba

Důležité tři body si připsal Manchester United v osmnáctém kole Premier League na půdě Fulhamu, kde vyhrál 2:1. Domácí do vedení poslal Ademola Lookman, srovnal Edinson Cavani a vítězný gól si připsal Paul Pogba.

Ve druhé minutě na sebe poprvé upozornil křídelník Lookman, který nejdřív trefil obránce United a poté utěšenou pravačkou prověřil De Geu.

O tři minuty později už byl šikovný křídelník Fulhamu úspěšný. Ademola Lookman potrestal nedůraz hostující defenzivy, když si našel přihrávku za obranu a střelou k zadní tyči otevřel skóre.

V jednadvacáté minutě Red Devils nastřelili tyčku. Největší dosavadní šanci United obstaral Fernandes, jehož levačka poslala z hranice vápna míč do levé tyče.

Jenže o pár vteřin později už bylo vše jinak. "Rudí ďáblové" zachytili rozehrávku soupeře, načež z levé strany odcentroval Fernandes a Aréola jeho snadný centr trestuhodně neudržel. Sražený míč doskákal na kopačku Edinsona Cavaniho, jenž z otočky pohotově vyrovnal.

Hosté však s útočením nepřestali. Zpoza vápna vystřelil ve 23. minutě Fernandes, jehož dělovku domácí brankář skvěle vyrazil na rohový kop, čímž mírně odčinil hrubku při inkasovaném gólu.

V 52. minutě se domácí Loftus-Cheek hezky uvolnil kolem obránce, načež nabil na hranici vápna Lookmanovi, jehož střelu chytil De Gea do své náruče.

Man Utd se dostal ve třiašedesáté minutě k zajímavé hlavičce. Ač se zdálo, že Martial vybíhal z ofsajdu, jeho velkou šanci lapil domácí gólman Aréola.

Fantastická trefa Paula Pogby z 65. minuty otočila průběh zápasu. Hosté pokračovali v aktivitě, načež se francouzský záložník uvolnil mezi obránci a krásnou střelou zpoza vápna poslal svůj tým do vedení.

Domácí se ale jen tak vzdát nechtěli, což potvrdili v 75. minutě. Loftus-Cheek dostal parádní přihrávku do běhu, načež se dostal ke střele z vápna, ale De Gea nohou vyrazil.

Fulham znovu nebezpečně zahrozil po levé straně osm minut poté, poslal nebezpečný centr, který se odrazil na hranici vápna Loftus-Cheekovi, jenž nepřesnou střelu poslal nad branku.

V nastaveném čase ještě Fulham hostům zatopil pod kotlem a málem z toho byl vlastní gól. Zakroucený míč našel na zadní tyči Mitroviče, jehož hlavičku tečoval Bailly jen těsně vedle pravé tyče.

United těsnou výhru ubránili a vrátili se na první místo před Manchester City, který však má o utkání méně. Fulhamu patří osmnáctá příčka.

Více informací k zápasu

Leicester City - Chelsea FC 2:0

19.01.2021 21:15

Góly: 6. Wilfred Ndidi, 41. James Maddison

Obrana Chelsea zase jednou pohořela proti kvalitnímu soupeři. Tentokrát Blues nestačili na Leicester, jenž si vítězství zařídil dvěma zásahy, přičemž sám ani jednou neinkasoval. Domácí se v neúplné tabulce dokonce posunuli do vedení, naopak hosté klesli až na osmé místo.

Skóre se díky Leicesteru měnilo již v šesté minutě. Maddison při rozehrávce rohového kopu nakrátko vyzval k průniku Albrightona, jehož nabídku promáchl Barnes, ovšem za ním operující Ndidi se do meruny opřel tak parádně, že za asistence tyče nedal gólmanů hostů Mendymu sebemenší šanci.

Devět minut po úvodní trefě mohlo být hráčům Chelsea ještě hůř. Castagne v obtížné situaci nezazmatkoval a přihrál na osu hřiště Maddisonovi, jehož pumelice rozezvonila břevno. Až poté podnikli hosté první zajímavý útok, když se z pravé strany natlačil do pokutového území James, avšak brankář Foxes Schmeichel spolehlivě zasáhl, načež si dánský gólman poradil i s hlavičkou Thiaga Silvy po následujícím rohovém kopu.

Domácí byli střelecky při chuti a využívali moře volného prostoru před šestnáctkou protivníka. Ve 26. minutě tak do meruny práskl Albrighton a Mendy musel balón vytěsnit nad břevno. Také Blues se ale začali dostávat do hry a po půlhodině hry mohl vyrovnat Hudson-Odoi, jenže rychlý brejk po přihrávce od Pulisice zakončil těsně vedle tyče. Obránci Chelsea nicméně nadále nechávali pootevřená vrátka, do nichž ve 34. minutě naběhl Vardy, obloučkem si však na Mendyho nepřišel.

Šest minut před přestávkou si dost zahrával stoper Lišek Evans, který fauloval pronikajícího Pulisice na hraně pokutového území. Sudí Pawson dokonce nejprve odpískal penaltu, ovšem po přezkumu videozáznamu nařídil ve prospěch Chelsea pouze přímý kop, byť situace byla dost těsná. Buď jak buď, Mountova exekuce standardní situace skončila na tribuně. A tak ve 41. minutě přidal druhý zásah Leicester. Albrightonův nákop propadl za spící zadní řadu hostů k Maddisonovi, jenž zblízka prostřelil Mendyho.

Pět minut po změně stran to mohlo být již 3:0. Albrighton dalším přesným pasem našel tentokrát Justina, jehož hlavičce chyběl opravdu kousek. V 54. minutě pak na druhé straně zakončil rohový kop Chelsea James, ale Schmeichel neměl příliš těžkou práci s lapením míče. Vzápětí se domácímu Albrightonovi podařilo rozvlnit síť, ovšem jeho branka neplatila kvůli postavení mimo hru.

Lišky ale zůstávaly nadále nebezpečnější. V 57. minutě měl gól na kopačce také Tielemans, jenže Blues již poněkolikáté podržel Mendy. Hosté zase nadále naráželi na pevnou defenzivu domácích. A když se v 86. minutě přece jen prosadil střídající Werner, překazil Chelsea radost zvednutý praporek asistentky rozhodčího, byť Wernerův ofsajd byl snad centimetrový. V nastavení pak Schmeichela nepropálil ani Ziyech.

Více informací k zápasu

West Ham United - West Bromwich Albion 2:1

19.01.2021 19:00

Góly: 45. Jarrod Bowen, 66. Michail Antonio - 51. Matheus Pereira

West Ham završil první polovinu sezony výhrou nad West Bromwichem Albion a 32 body stanovil nový klubový rekord po úvodních 19. kolech Premier League. Vítězství Kladivářů vystřelil útočník Michail Antonio.

Stojaté vody úvodu zápasu se po dvaceti minutách hry pokusil rozčeřit český obránce Coufal, jeho střela zpoza pokutového území se ale do brány Baggies nevměstnala. Další zajímavá situace přišla až ve 35. minutě, kdy se exekuce přímého Kladivářů ujal Lanzini, jenž pouze těsně přestřelil. Těsně před odchodem do kabin už se měnilo skóre. Domácí zůstali po rohovém kopu v tlaku a Coufal nakonec trefil spoluhráče Bowena před bránou tak dokonale, že se balón od útočníka West Hamu odrazil přímo do sítě.

Šest minut po změně stran se ale West Bromu podařilo vyrovnat. Pereira napřáhl z hranice šestnáctky k ráně, která zapadla k tyči mimo dosah gólmana Hammers Fabiańskiho. Vedení mohl domácím vrátit v 59. minutě Lanzini, jehož ke skórování vyzval Antonio, jenže radost Argentincovi překazil bránící O'Shea, který svým tělem zabránil míči v cestě.

Za dalších sedm minut se už ale West Ham dočkal. Cresswellův centr z levé strany srazil Jarmolenko hlavou na Antonia, který se z otočky zblízka nemýlil - 2:1. Kladiváři šli podruhé do vedení zaslouženě, neboť hosté toho za celé utkání dopředu moc nevymysleli. Přesto si mohli zajistit alespoň bod. V 89. minutě si totiž do vápna naběhl Furlong, ovšem těžké zakončení ze slibné pozice mířilo daleko od tří tyčí.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Crystal Palace 0:0

14.01.2021 21:00

Góly: -

Po třech ligových výhrách v řadě podpořené triumfem i v FA Cupu usedali příznivci londýnského Arsenalu k obrazovkám se zvýšenými nadějemi, že jejich oblíbený celek uspěje i proti městskému rivalovi Crystal Palace, ovšem nic z toho se nekonalo. Návrat k nezáživné hře bez vyššího počtu šancí měl za následek pouze bezbrankovou remízu, přičemž k protržení skóre měli blíže spíše hosté. Oba celky tak zůstávají blízko sebe na jedenáctém, resp. třináctém místě.

Domácí tým dozajista poznamenala náhlá absence Kierana Tierneyho, jenž stejně jako jeho obranný kolega Pablo Marí vůbec do utkání nezasáhli s ohledem na drobná svalová zranění, která se snadno mohla proměnit v delší dobu mimo trávníky. Spolu s neúčastí Gabriela Martinelliho však "Kanonýrům" scházela na levé straně hřiště obvyklá přímočarost z posledních kol, a tak spolehlivě zatažený defenzivní blok Palace proti soupeřově statickému držení míče bez větších potíží odolával.

Poté, co z hranice šestnáctky neuspěl z ojedinělé šance Pierre-Emerick Aubameyang, se dokonce hosté nadechli k vlastní iniciativě a po zbytek poločasu byli lepším týmem s několika velmi slibnými šancemi. Šest minut před odchodem do kabin však Tomkinsova hlavička skončila pouze na břevně a pár minut nato hezká kombinační akce přinesla další gólovou hlavičku Christiana Bentekeho, kterou pro změnu excelentním zákrokem vyškrábl mimo tři tyče Bernd Leno, jenž si vzápětí poradil i s dorážkou Wilfrieda Zahy a stejně jako ve zmíněném pohárovém duelu s Newcastlem svůj tým výrazně podržel.

Jak bývá u Arsenalu již dobrým zvykem, nejlepší úsek hry z celého zápasu přišel ze strany "Kanonýrů" bezprostředně po změně stran. Ani v tu chvíli se ale domácí k pořádnějšímu ohrožení branky Vicenteho Guaity nedostali a utkání se postupně vrátilo do pomalejších zajetých kolejí z první půle. Spokojen tak nakonec nebude ani jeden z týmů - zatímco Crystal Palace stále čeká na první venkovní ligovou výhru od začátku prosince, Arsenal nepotvrdil roli favorita s dobrou formou a pohrdl možností poskočit opět tabulkou blíže vysněným pohárovým příčkám.

Více informací k zápasu

Manchester City - Brighton & Hove Albion 1:0

13.01.2021 19:00

Góly: 44. Phil Foden

Nebyla to žádná kanonáda, přesto si Manchester City připsal do tabulky povinné tři body. Proti Brightonu stačila družině manažera Pepa Guardioly k vítězství jediná branka z kopačky Phila Fodena. Domácí měli více příležitostí ke skórování, avšak i vinou zahozené penalty zvítězili nejtěsnějším rozdílem. 

Citizens se od začátku usadili na polovině Brightonu a ve čtrnácté minutě byli poprvé skutečně blízko úvodní trefě. Gündogan uvolnil De Bruyneho, toho ovšem v tutovce vychytal hostující brankář Sánchez. Za dalších pět minut ale zajímavě zahrozil Trossard, jehož obstřel se jen těsně nevešel mezi tři tyče.

Nadále však aktivita zůstávala na kopačkách domácích hráčů, kteří měli ve 29. minutě dokonce výhodu nepřímého volného kopu z pokutového území po malé domů soupeře, ovšem De Bruyne nepropálil hradbu těl před sebou. Ve 42. minutě už střela belgického záložníka doputovala k Sánchezovi, který si ale poradil. Dvě minuty poté již však strážce svatyně Brightonu kapituloval. Foden převzal míč po přihrávce od De Bruyneho a přesnou střelou k tyči poslal mužstvo z Manchesteru do vedení.

Čtrnáct minut po změně stran měl slibnou příležitost Mahrez, který se objevil za obranou "Racků", jenže trestuhodně minul bránu. Krátce poté měl gól na kopačce Gündogan, toho ale vychytal Sánchez, Bernardo Silva pak s dorážky pálil do brankové konstrukce. Stejně tak se v 66. minutě neprosadil Cancelo, který se z pravé strany dostal až do pokutového území, jenže vypálil přesně do míst, v nichž operoval Sánchez.

Ve zbývajících minutách se dlouho nic zajímavého nedělo. Až v nastaveném čase zaváhal hostující kapitán Dunk, jehož přihrávku hlavou na brankáře vystihl De Bruyne, kterého Sáchnez zastavil jen za cenu faulu. Sudí England nařídil pokutový kop, který měl proměnit Sterling, jenže křídelník anglické reprezentace přestřelil. Citizens to ale nemuselo vadit, neboť soupeře nakonec udolali.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Everton FC 1:2

12.01.2021 21:15

Góly: 14. Rúben Neves - 6. Alex Iwobi, 77. Michael Keane

Wolverhampton v rámci osmnáctého kola Premier League nevládl domácí duel s Evertonem, když prohrál 1:2. Skóre otevřel hostující Iwobi, zanedlouho srovnal Neves. Tři body však pro Ancelottiho svěřence vystřelil Keane.

První šance hostí hned skončila gólem. Akci Toffees začal v šesté minutě James Rodríguez, který přenesl hru na levou stranu. Digne měl po celou dobu letu míče hlavu nahoře a z jedničky přiťukl míč na střed Alexi Iwobimu, jenž utaženou placírkou zamířil k levé tyči. Coady s blokem neuspěl, na míč nedosáhl ani brankář Patrício.

Po osmi minutách však bylo srovnáno. Vysoký centr prodloužil Coady jen k lajně, kde se zjevil Aït-Nouri. Francouzskému mladíčkovi jde minimálně poloviční zásluha na gólu, protože se elegantně protáhl kolem Digneho, načež poslal balón mimo dosah Keana a Godfreyho, ale ideálně pro Rúbena Nevese, jemuž stačilo nastavit nohu a umístit míč do odkryté svatyně.

Co chybělo, aby Rúben Neves vstřelil v 71. minutě gól sezony. Z úctyhodné vzdálenosti od brány si míč nadhodil a pravačkou jej poslal vší silou na bránu. Pickford měl situaci pod kontrolou, moc dobře věděl, že odvážný pokus protihráče míří nad břevno, ale přesto se pro jistotu proletěl.

"Karamelky" získaly v 77. minutě vedení zpět do své moci. Gól hodně připomínal zásah domácích z první půle. Centr od rohového praporku propadl až k protější lajně, kde si balón zpracoval Gomes a on byl tím, kdo mičudu vrátil do pokutového území. Coady míč i přes veškerou snahu podskočil, čehož využil Michael Keane, hlavičku umístil mimo dosah Patrícia do levého horního rohu.

Rúben Neves vsadil v 85. minutě na razanci a střílel na stranu gólmana. Dobrá volba, protože Pickford skutečně reagoval později. Tvrdá rána z přímého kopu škrtla o spojnici brány a odrazila se mimo hřiště.

Wolves jsou po prohře až čtrnáctí, naopak Everton se po zisku tří bodů vyšplhal na čtvrté místo, o které však může už zítra přijít v případě výhry Manchesteru City nad Brightonem.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Newcastle United 1:0

12.01.2021 19:00

Góly: 73. Billy Sharp (pen.)

Trvalo to předlouhých osmnáct utkání, avšak nakonec to přišlo. Sheffield United ukončil sezonní čekání na výhru a po zdolání Newcastlu se Blades mohou těšit z prvního tříbodového zisku. Výhru domácích symbolicky vystřelil kapitán Billy Sharp.

Pozvolný úvod zápasu narušil až v desáté minutě Lundstram, ovšem jeho střela nemohla hostujícího brankáře Darlowa zneklidnit. Za další tři minuty se už ale musel gólman "Strak" pořádně natáhnout, neboť jej po nápadité kombinaci prověřil McGoldrick. Posléze pálil podruhé v utkání nepřesně Lundrstram.

Newcastle toho během prvních pětadvaceti minut moc nepředvedl. Až ve 28. minutě hlavičkoval nebezpečně, leč nepřesně Wilson. Domácí ovšem odpověděli za dvě minuty, kdy po centru od Ampadua mířil hlavou z dobré pozice nad břevno. Těsně před přestávkou musel po delší době zasahovat Darlow, který kryl střelu Bogla. Krátce poté ale byl po dvou žlutých kartách v rychlém sledu vyloučen Fraser a Magpies dohrávali duel v početním oslabení.

Pět minut po změně stran se stal hrdinou okamžiku znovu Darlow, jenž tentokrát vychytal zblízka střílejícího Bogla. Jinak se však Sheffield dlouho nemohl kloudně prosadit. Až v 72. minutě pomohl Blades hostující Fernández, jehož sporný střet se Sharpem posoudil rozhodčí Madley jako nedovolený, díky čemuž kopali domácí penaltu. K té se postavil právě Sharp, jenž nabídnutou příležitost chladnokrevně využil - 1:0.

Vedení Sheffieldu mohl v 84. minutě zvýšit Brewster, avšak jeho tečovaný pokus skončil na tyči. Vyrovnat mohl v nastaveném čase z přímého kopu Murphy, ovšem šanci mu svým vůbec prvním zaznamenáníhodným zákrokem v utkání zhatil brankář domácích Ramsdale.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester United19124336:2540
2.Manchester City18115231:1338
3.Leicester City19122535:2138
4.Liverpool FC1997337:2234
5.Tottenham Hotspur1896333:1733
6.Everton FC17102528:2132
7.West Ham United1995527:2232
8.Chelsea FC1985633:2329
9.Southampton FC1885526:2129
10.Arsenal FC1983823:1927
11.Aston Villa1682629:1826
12.Leeds United1872930:3423
13.Crystal Palace1965822:3323
14.Wolverhampton Wanderers1964921:2922
15.Newcastle United1854918:3019
16.Burnley FC1854910:2219
17.Brighton & Hove Albion1938822:2917
18.Fulham FC18261015:2712
19.West Bromwich Albion19251215:4311
20.Sheffield United19121610:325
Zbývající zápasy
13.01. 21:15Aston Villa - Tottenham Hotspur
20.01. 19:00Leeds United - Southampton FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1011)

Přidat komentář
Salfovic

To je děsný. Nejdřív Schalke, teď i Sheffield.

Reagovat
Slavia10

Hele zrovna Sheffieldu bych přál, aby se udrželi. To si myslím, že v té lize jsou mnohem méně sympatický týmy, který by měli spadnout, ale Shefield bych nechal.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

At klidně spadnou, nic extra zajímavého na nich není.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PH8

WBA, Fulham a Brighton a jsem spokojený.

Reagovat
Cobra

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sla dolu chelsea, citizens a arsenal. To by byla krasa. Tech zbytecne vyhozenych penez...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke asi nespadne

Reagovat
Whitemedia

Ampadu MOTM

Reagovat
Kapřík

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Tři body, VAR poražen, nula vzadu, nikdo se nevykartoval, žádný klíčový hráč se snad nezranil, autobus zničen ...

Harry a Eric top

Tarkowski top

A hlavně TOP OF THE LEAGUE!

Reagovat
EXoRcIsT

by som sa nehneval keby tarkowski prisiel vystuzit obranu

Reagovat
martin.b

Gól Maguirea měl spíš platit, jinak mi ten výkon rozhodčího špatnej nepřišel teda. Nad "poražením VARu" bych si představoval větší zaříznutí.

Reagovat
andkoo

ja by som ten gol tiez uznal, take sa v anglicku bezne pustaju..rozhodca v pohode, Shaw spravne zlta karta...akurat hentaky faul na Cavaniho by mal automaticky vyberat cervenu kartu

Reagovat
martin.b

Červená by to nejspíš byla, ale předcházel tomu faul Shawa, ke kterýmu se vrátil a odpískal faul. V Anglii pro Shawa jasná žlutá, v Evropě bych se nedivil i červené...

Reagovat
nani92

Not arrogant, just better

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas který bolel, zasloužená výhra! Pozitivum je že Harry vydržel bez žluté karty

Reagovat
Pigeon

Tak i přes naprosté dvě zásadní chyby Frienda jsme to zvládli. Ole to taky zvládl s přehledem a doufám že ve vyjádření po zápase nebude vyplakavat jak jeho německý kolega. Druhý poločas až na posledních deset minut jednoznačně naše.

Reagovat
ManUnited

Hrůza, děs, běs ještě, že už to je za náma

MOTM Eric ten by dneska zablokoval i nákladní vlak, hlavně aby zůstal zdravej

Teď se připravit na neděli

Reagovat
Tolstobik

Zasrany Burnley, snad uz tento rok konecne sestoupi

Reagovat
iamek

Reagovat
ManUnited

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Devil

Reagovat
Hlahart

Nebo alespoň vypadne Dyche

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
vodka

Reagovat
raduinho

nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Burnley, WBA a Sheffield a vůbec bych si nezlobil. Sheffieldu je mi líto kvůli tomu, jakou má ten klub tradici, ale momentálně nic zajímavého nenabízí.

Reagovat
LokoLFC

Vsak jen v jejich meste je jeden slavnejsi a tradicnejsi klub...

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak starší určitě neznamená významnější že jo.

Reagovat
LokoLFC

Tak mi vysvetli, v cem je United tradicnejsi nez Wednesday... to me fakt zajima...

Reagovat
TheTopFootbaler

Neříkám že je, podle mě jsou zhruba nastejno. O tom můj původní příspěvek vůbec nebyl ale, že jo, oba kluby mají slušnou tradici a United je mi líto, že v PL hrajou takovou bídu, ale jiank zajímaví samozřejmě nejsou.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kapřík

kdepak

Reagovat
berliner

Burnley mne nejvic nasralo kdyz tenkrat nepostoupili pres Olympiakos do zakladni skupiny EL

Reagovat
berliner

Sestup nejvic preju Brightonu a WBA Fulham se doufam zachrani

Reagovat
cristiano.K.

komu může vadit Brighton?

Reagovat
berliner

A proc by mi jako nemeli vadit kdyz nekomu vadi Fulham navic Brighton ma hnusny dresy a nemaj tam co delat to uz radsi zpatky chci Bolton,Blackburn,Hull City,Portsmouth,nebo Wigan

Reagovat
Front hell

Proč by tam neměli co dělat? Je do PL nacpal někdo na sílu, nebo jim někdo připisuje body aby se tam udrželi

Reagovat
berliner

Jestli tobe se ten klub zamlouva tak mne teda ne naprosto zbytecny klub

Reagovat
Front hell

Já chápu že je nemusíš mít rád,ale nějak nechápu že tam nemají co dělat.

Reagovat
berliner

Asi mas pravdu blbe jsem se vyjadril

Reagovat
Front hell

Tak důležité že jsme se pochopili

Reagovat
berliner

Navic tvuj kolega PH8 taky preje sestup Brightonu a dostavam za to vyhubovano jen ja?

Reagovat
Front hell

Tak já mu taky příště vyhubuju ať máš klid

Reagovat
PH8

Ale já neříkám, že tam nemají co dělat. Já říkám, že jsou mi nesympatičtí, nemám je rád a přeju jim sestup. Wigan jsem měl moc rád, ale co změnil majitele, tak už je nesleduji.

Reagovat
Front hell

Tak to nedostaneš vyhubovano

Reagovat
PH8

To je dobře, vyhubováno jsem nedostal 18 let a straší mi to ve snech

Reagovat
berliner

Mne jsou taky nesympaticti a preju jim sestup a jak jsem rekl ze tam nemaji co delat uznavam ze jsem se blbe vyjadril ale sestup jim preju taky

Reagovat
fenixLFC

hull alebo wigan

Reagovat
Bayern +

Wigan bol mimoriadne zábavný klub. Čo presne ti na nich vadilo? V čom je taký napríklad Brighton úžasnejší?

Reagovat
fenixLFC

takze pretoze bol wigan jednu sezonu jakz takz zabavny a napriek tomu furt hral o zachranu tak tam ma byt? nikto nevravi ze brighton je uzasny ale chciet ho nahradit prave wiganom je vtip

Reagovat
Bayern +

Nie jakz takz, on bol zábavný. Mne tieto x štatistiky moc neberú, viac ma zaujme, keď sa do PL dostane klub ako Blackpool alebo Wigan, ktoré dlhodobo majú cca na to kde momentálne teraz hrajú ako niekto, kto má možno pekné čísla ale proste nudí. Taký Norwich bavil dajme tomu dresmi a štadiónom, Wigan kádrom a tým čo v tom čase dokázali, Bolton tie posledné roky hosťovačkami,, Stoke kedysi bavili Pulisom a betónom, QPR kedysi svojmi komediálnymi nákupmi, Burnley baví jedinečnosťou a Dycheom atď., proste oživenie, niečo nové, neokukané, výnímajúce sa...

Reagovat
Bayern +

* Norwich bol asi zvláštny príklad, ale zabudol som na oživenia ako Bielsov Leeds, Nunove Wolves s portugalskou enklávou a pod.

Reagovat
fenixLFC

takze vravis ze preferujes kluby ktore to robia tak zle ze je to az vtipne nez ked niekto buduje tim a hra s nim zaujimavy futbal.

Reagovat
Bayern +

"Zaujímavý futbal" je relatívny pojem. Z časti si napísal pravdu, ale spýtam sa ťa inak: bolo by zaujímavé okrem top six sledovať 14 klubov, ktoré "budujú tím a hrajú zaujímavý futbal" a ešte k tomu, poviem to zjednodušene" na jedno kopyto, dajme tomu 14 Brightonov resp. rovnako fungujúcich klubov? Podľa mňa nuda.

Reagovat
Bayern +

* inak ešte jednu vec som sa ťa chcel opýtať, teda kľudne môžu reagovať aj viacerí

"...kluby ktore to robia tak zle..."

To je nejaké verejné blaho, aby sa fandilo len "dobrým" klubom, ktoré majú svätožiaru nad štadiónmi, alebo trebárs majú schopnosť predaja hráčov ako Southampton?

Preboha, sme televízni PL diváci zo Slovenska... čo je na tom divné, že v marketingovo najsilnejšej lige sveta, do ktorej si chodia arabsko-čínsko-thajsko-taliansko-americkí borci užívať svoje peniaze (pretože trebárs v BL je to zakázané) ja nemôžem priať šejkovmu City, alebo kedysi Ecclestoneho-Fernandesovmu QPR alebo kedysi Cellinovmu Leedsu alebo čínskemu Wolves, za to, že (áno občas aj smiešnymi krokmi ako napr. 49 útočníkov Golda a Sullivana) robia PL zaujímavou?

Však konkrétne mňa PL pritiahla práve týmito špeficickými vlastníckymi štruktúrami klubov a zrovna WHU fandím odo dňa kúpy klubu G&S, pretože práve to mi prišlo v tom čase najzaujímavejšia aktualita klubu.

Reagovat
berliner

Je pravda ze Q.P.R. mi taky chybi

Reagovat
Mastný Chobot

však Burnley je ten najvšednejší tím s najvšednejším typom manažéra s najvšednejšími dresmi a názvom čo, preboha, je zaujímavé na Burnley okrem toho, že ich manažér je dážďovky?

Reagovat
vodka

tak zrovnana burnley je super, že přestože mají tým do champu, tak si zahráli evropu. Dyche je navíc dost sympaťák v jakémkoliv delším rozhovoru, co jsem s ním četl, tak to není úplně ten typ tělocvikáře, za kterého se tady považuje.

Reagovat
Bayern +

presne tak.

Ešte pre Chobota dodám, že čo je na nich zaujímavé? No práve tá jedinečnosť, herným štýlom sú tak 25 rokov pozadu. Ja sa pýtam, kto v PL to má?

Reagovat
raduinho

Udělal jsem za ně skvělou kariéru v FM12, od té doby jsou pro mě dost zajímavý tým.

Reagovat
fenixLFC

jj moje nazory a najma jazyk to dokazuju

Reagovat
cristiano.K.

takže dresem to je, aha. Díky za vysvětlení

Reagovat
LokoLFC

Brighton ma prave snad nejhezsi dresy.

Reagovat
berliner

ikdyz ted je maj prece jenom o neco hezci nez v minulosti

Reagovat
Front hell

Reagovat
Bayern +

mne. Sú to nudní haluzáci. To už fakt radšej Big Samove WBA

Reagovat
Mastný Chobot

v expected points sú siedmi v PL a hrajú fakt pekný futbal, Potter je kvalitný tréner

Reagovat
vodka

a je tam welbeck

Reagovat
Bayern +

Vo WBA je zasa Allardyce a Snodgrass, tam ani nie je možnosť výberu nefandiť im

Reagovat
fenixLFC

allardyce sam staci na to aby sa im prial zostup. a priat niekomu kvoli hracovi ktory za sezonu odohral cele 4 minuty...

Reagovat
Bayern +

Tak to sú čisto osobné sympatie, osud WBA mi je viacmenej ukradnutý, fandiť im fandím už len z princípu, že sú najväčší otloukánek tejto sezóny

Reagovat
cristiano.K.

víš,že je tam tým,který vyhrál po 18 zápasech ty otloukánku?

Reagovat
Bayern +

Nad Sheffieldom si tu po vlaňajšej sezóne honila polovica EF, že je to tím pomaly do Ligy majstrov, rozhodne sa od nich taký výrazný prepadák nečakal. Pred sezónou boli suverénne najväčší mizeráci WBA, to je proste fakt.

Reagovat
cristiano.K.

Nad Sheffildem se tu nikdo nehonil. Každej tým, kdo se dostane k první šestce zaslouží uznání. Tak se nauč vyjadřovat. Před sezonou byli největším kandidátem na sestup, ty si mluvil v přítomným čase.

Reagovat
Bayern +

Ja som hlavne hovoril o papierových predpokladoch, resp. som ich mal v tom komentári na mysli. Však od začiatku sú tu prezentovaní ako najviac "na odpis", ešte pred krízou Sheffieldu, ta začala až v sezóne.

Reagovat
cristiano.K.

to ti nikdo nebere. Kdyby si napsal "WBA" byli největší kandidát na sestup, tak ti dám palec a neřeším tě.

Reagovat
Bayern +

Ok, fakt som mal namysli papierové predpoklady a tie sú v podstate nemenné. Aj napriek mizernej forme Sheffieldu môže platiť tvrdenie, že najslabší sú WBA. Papierovo.

Reagovat
Bayern +

Aj keď ťažko je niečo vysvetľovať človeku, ktorý zajebe, že Alaba vlastne nikdy vo svojej kariére nebol top obranca. Takže asi tak.

Reagovat
cristiano.K.

Co to meleš, já dlouhodobě Alabu obdivuji a za normální plat bych ho chtěl do LFC

Reagovat
Bayern +

Máš pravdu, prepáč, pomýlil som si ťa z PD sekciou.

Ty si vyplodil iný skvost v podobnej téme a to je, že podľa tvojich slov "Müller nebol a nie je základný stavebný kameň Bayernu a že Alabovi sa dôležitosťou nemôže rovnať." Čo je možno ešte väčšia nepravda.

Reagovat
Bayern +

* sekcie

Reagovat
cristiano.K.

To je dáno tím, že považuji Alabu za jednoho ze tří nejlepších LB na světě poslední dekády.

Zatímco Muller neměl vždy ani jisté místo v základu. Takže na tom názoru nic neměním.

Reagovat
Bayern +

Konkurencia Alabu - tragéd Bernat a priemerak Rafinha. Konkurencia Müllera - Robben, Ribery, Kroos, James, Coutinho, James, Gnabry, Coman, ... A až na jednu krátku dobu za Kovaca dokázal posadiť kohokoľvek z týchto mien.

Neporovnateľné.

Reagovat
cristiano.K.

Obecně na ofenzivní posty máš víc konkurentů než na kraj obrany. To na situaci nic moc nemění. Odehrál toho dost hlavně díky tomu, že "R" byli často zranění. A Kroose bych do toho teda vůbec nemíchal.

Reagovat
Bayern +

Kroos sa udomácnil v hlbšom strede až na MS 2014 v drese Nemecka. Dovtedy hraval jasné AM, pod ním bola stabilná dvojica Javimar - Schweini.

Proste by som si nikdy v živote nedovolil napsat na Müllera, že nebol stavebný kameň resp. že Alaba je dôležitejší hráč.

Najprv som aj chcel napísať, že bol univerzalnejsi ale ani to nie je pravda, pretože Alaba vedel skvele zahrať na LB, CB a CM, Müller tiež tri posty (RW, AM, CM).

Reagovat
cristiano.K.

No vidiš, zase se dostáváme k tématu na sto lidí, sto chutí. Pro Alabu mám dlouhodobě slabost. Muller je pro mě srdcař,bojovník,dříč před kterým byl vždy někdo, kdo dával víc golů. Tak proč bych měl tvrdit, že Muller je důležitější než Alaba, když je Alaba pro mě (opakuji se) jeden ze tří nejlepších LB na světě poslední dekády.

V Rakouské repre odehrál i pár zápasů na levé záloze.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

ty nudní haluzáci hrajou dost pohledný fotbal

Reagovat
Bayern +

Čo je to pohladný futbal? To má nejakú presnú definíciu?

Taký Guardiola má na to svoje vysvetlenie, naopak pre Conteho či Mourinha má ten pojem iný význam o 180 stupňov.

Reagovat
cristiano.K.

Pohledný fotbal hraje tým,který má zajímavý přechod do útoku. Snaží se hrát kombinační fotbal po zemi. Z těch týmů druhého sledu hraje Brighton druhý nejzajímavější fotbal pro mě po Leedsu. Sympatický manažer, pohledný fotbal, žádní řezníci, nevyhazují zbytené prachy. Prostě Brighton není důvod nemít rád, ale chápu kam tou otázkou míříš. Sto lidí, sto chutí.

Reagovat
Bayern +

Presne ako píšeš v závere. Fakt nemám rád túto všeobecnú kategorizáciu klubov.

Reagovat
cristiano.K.

Ono napsat nudní haluzáci a nedat k tomu žádnej důvod je víceméně trollení.

Reagovat
Bayern +

Sú mi proste minoriadne nezaujímaví. Dôvody máš uvedené v reakciách na fenixa.

Reagovat
Hokaido

Jako zrovna o Brightonu říct, že je nezajímavý, zavání tím, že jsi je bez nějakých znalostí hodil do jednoho pytle s týmy, které jsou okolo nich v tabulce.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Busby babes

Tak kazdorocni hnus s Burnley bychom meli za sebou. 3 body a rychle pryc. Skoda, ze je Martial kopyto a ma zakonceni asi tak 3. Mohlo to byt v klidu, takhle jsme se museli bat, ze tam Burnley neco spadne, sance na to taky meli... Piskej konec souteze. S tim jak Covid v UK radi je desne neodpovedne dal hrat fotbal, ukoncit a dat titul komukoliv, kdo je zrovna na cele...

Reagovat
Pigeon

Reagovat
ManUnited

u tý Vydrovo zablokovaný střely jsem se málem posral

Reagovat
smazaný uživatel

to střela?

Reagovat
Dawon

predcasne ukonceni situace a okamzite udeleni titulu 1. tymu tabulky je jednoznacne jedine spravne reseni za dane situace

Btw ze ma Martial zakonceni 3 je mysleno na FM stupnici 1-20 nebo na FIFA stupnici 1-99?

Reagovat
Busby babes

jeste bych mozna jako fer povazoval zruseni predchozi sezony, pokud chceme byt opravdu spravedlivi.

Ad MArtial. Myslel jsem FM, ale asi to muze byt i ta FIFA.

Reagovat
nakaza

Nejvíc fér je nepočítat sezony, které byly takto drasticky ovlivněny Covidem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ole

Reagovat
Mato178178

nuz zaciatok sezony bol katastrofanly ale ole to zase otocil a hrajeme dobre snad len tie konce ked branime pustame supera do sanci ... jedina dost velka chybycka krasy je ze sme nepostupili dalej v LM

Reagovat
Dawon

Prvni polocas asi do 35. celkem hnus, pak gol, kde fakt nevim, tohle proste nemuze proboha byt faul...v druhem polocase sme je pomerne slusne zmackli a nakonec to tam se stestim padlo...ten zaver teda na muj vkus nebyl zrovna v suchym triku, uplne nevim, proc proti takovym drevorubcum zalezeme a nechame je nakopavat + teda ta Maguirova ruka kontrolovana VARem, tam uz sem si byl docela jisty, ze to fouknou a braly me mory...ale vsechno dobre dopadlo

Je hrozna skoda, ze Martial je letos strelecky neuveritelne z formy, kdyby mu to tam padalo jako loni, tak to muze byt asi jeste o dost veselejsi.

Nicmene 1. v tabulce 12. ledna, to je neco, co sem si na zacatku sezony fakt nedokazal predstavit ani ve snu. Kdybysme o vikendu vyhrali, tak uz to zacina byt opravdu hodne zajimave...potiz je, ze ikdybysme odskocili LFC, tak City vypadaji, ze se v tuhle chvili docela dostavaji do provozni teploty a to dost mozna bude neresitelny problem, ikdybysme dal udrzeli tuhle formu...ale v tuhle chvili uz je asi mozne vsechno, zasadni je zustat zdravi a vzyvat fotbalove bozstvo.

Reagovat
Hlahart

První v tabulce v lednu naposledy za SAFa

Reagovat
Salfovic

Co je na tom tak šokujícího ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Mourka jsme byli taky ne ?

Reagovat
Hlahart

V září

Reagovat
smazaný uživatel

To byli první tři nebo 4 kola že?

Reagovat
Busby babes

Ole: "Hard fought 3 points, always is here. If Harry can't jump and head it in... it's nowhere near a foul. Delighted with the response after tough 30. You've got to calm them down, and focus on the things we can control. We were both lucky and good in last 5. We do it hard way!"

"I've always said Paul Pogba is a big player for us, big character, and we are seeing the best of Paul at the moment. Injured, he had COVID, natural he needed time."

on Sunday: "A brilliant position to be in. We're ready for it, we're in good shape and form, and hungry."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Člen_zlořádu

STOP THE COUNT!

Reagovat
MessiRooney10

Reagovat
Hlahart

Top after 17 games for 1st time since 2012-13. In points terms, nearest

@ManUtd

have been to top in that time was under David Moyes in 2013-14 when they were 8th but only eight points behind leaders. Second under Jose but 11pts behind after 17 in 2017-18.

Šílený

Reagovat
Hlahart

*

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves trápenie už, by bolo dobré po sezóne vyslobodiť Nevesa.

Reagovat
Devil

Fotbal strašnej,ale nějak se to ukopalo....GGMU

Reagovat
Nikikrew

Koronavirus všade, 2 pajaci vo vláde, útok na Capital a United na čele ligy. To nám tento rok začal...

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát pozerám na Premier Sport portrét Garetha Barryho, neskutočný sympaťák, inteligentný, nedocenený a skvelý stredopoliar. Podobne ako Carrick nedocenený hlavne v repre, vzhľadom na nemoderný a často nejasný štýl futbalu vo vtedajšej anglickej reprezentácii. Vždy ma bude mrzieť, že neskončil v LFC ako náhrada za Xabiho Alonsa.

Reagovat
Devil

Taky na to koukám.....Barry byl sympaťák, jen to City no......

Reagovat
smazaný uživatel

City, NeVerton, mal hrať aspoň 8 rokov v LFC .

Reagovat
Devil

U mě si šplhnul, že měl stejného oblíbeného hráče jako já,Gascoigne - opilec, ale fotbalový génius

Reagovat
smazaný uživatel

a po tom malý dokument o Duncanovi Fergusonovi, síce rival, ale obdivuhodný borec....

Reagovat
Devil

Jj,krásná stará éra když fotbal hráli ještě chlapy, pískaly se fauly a ne kontakty!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

Aquilani dával větší smysl....oh wait

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kapřík

Přesně, do LFC by seděl líp. Skvělý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dodatečně právně prozkoumat loňský ovlivnění v průběhu ligy koronavirem a uznat neregulérnost sezony a odebrat titul poolu. No a letos to předčasně ukončit kvůli pomalé proočkovanosti a ohrožení covidem, titul udělit tomu, kdo je momentálně první, teď nevim, kdo to je, ale na tom nezáleží, zaslouží si to. Je přesně polovina sezony a bylo by to fér.

Reagovat
Front hell

Neskutečný humor

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Kdyby to bylo aspoň vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icefish

Skoda ze není přesně polovina sezóny, no...

Reagovat
kilobyte

Ještě jsme nekopali poslední penaltu po "konci".

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Tierney has awarded Manchester United 5 penalties in his last 10 matches – and 1 against.

He has awarded Liverpool 0 penalties in 14 matches – and 1 against (Chelsea).

His place of residence is „Lancashire“ according to Transfermarkt.

Skvelé, že tento čurák píska.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle muze vubec nekdo resit a delat zavery 5 dni pred zapasem roztomily.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nedávno to pískal Atkinson, který je z Greater Manchester, a nepískl faul na Origiho před golem Rashforda, a tuším, že tam bylo těch kontroverzí více. Pískal to celkem tendenčně pro United. Byla z toho nakonec naštěstí remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

greater Manchester je neco jako kraj v CR.

Reagovat
r.mrazik

protoze to na origiho zadny faul nebyl

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Front hell

Myslíš tu simulaci od origiho? Pod

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Eichel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prestan plakat kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Akože je pravda, že v Anglicku nie je veľký výber .

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

boha Oľo

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

chcem vidiet Kloppov vyraz ked si toto precita

Reagovat
Grahf
Reagovat
kolouch
Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

jeste se nekoplo a uz breci

Reagovat
Hlahart

Brečet po prohře ✔

Brečet po remíze ✔

Brečet pro počasí ✔

Brečet po výhře ✔

Brečet kvůli jiným týmům ✔

Brečet 5 dní před zápasem (nově) ✔

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cobra

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Martin, pls.

Reagovat
Hlahart

Big oof

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ťa rád, aj keď si na mňa zlý.

Reagovat
Hlahart

Dobře, ale stejně bychom si měli dat nějaký limit na počet neúspěšných tipů, než to začne byt divný

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

kokotko Olo už si připravuje půdu na slzičky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nie .

Reagovat
pingla

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš vždy nejak nepredvídateľne zareagovať ❤️ .

Reagovat
Swarley

Škoda že u vašeho neustálého breceni se to říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože nie sme psycho ako ty .Len aby si nebrečel po konci sezóny, Tomík. A možno tvoju myseľ niečo niekedy aj prekvapí.

Reagovat
Swarley

"Čekej nečekaný a nikdy tě nic nepřekvapí" - dalajláma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Ty vole, vy jste neskuteční. Ubožáctví

Reagovat
smazaný uživatel

btw. ty máš nick podľa pokemona?

Reagovat
bbbauch

Pigeon neni pokemon

Reagovat
Svatej

Jakej smajlík vyjadřuje výsměch nad tím, že to víš, ale zároveň i zvláštní kombinaci pýchy a studu, že to vím taky?

Reagovat
bbbauch

mladsi bratr to kdysi davno docela jel, ty zakladni si nejak porad pamatuju

Reagovat
Svatej

Tak když byla ta Pokemon Go asi tři roky zpátky, tak jsem se naučil jezdit do práce na kole, aby se mi líhnuly vajíčka, takže ve vší vážnosti se nikomu stejně smát nemůžu.

Reagovat
Hlahart

Však ten týden, kdy všichni hráli Pokemon Go byl peak post moderní civilizace. Všichni chodili ven na čerstvý vzduch, smáli se na sebe, měli radost, nebyli na sebe nasraní....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

stále to mám nainštalované

Reagovat
smazaný uživatel

Pokémoni sú najviac, na tom som fičal.

Reagovat
Front hell

To se máš čím chlubit

Reagovat
anonym

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Front hell

Jasně mladší bratr

Reagovat
bbbauch

Cekal jsem to.. znam i cloveka, co si kvuli pokemon go kupoval auto s automatem, aby mohl brazdit ulice a chytat bez razeni... a taky nemluvim o sobe po bratrovi jsem navic tak tejden zpatky na pude vyhrabal krabici beybladeu

Reagovat
Front hell

Dělal jsem si srandu,já zase musel hlídat synovce takže se taky v něčem význam. Naštěstí pokemonum se vyhnuli. S tím autem to není úplně normální

Reagovat
nani92

Pidgey, Pidgeotto a Pidgeot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Pokemon má názvy podle toho ptáka.

Reagovat
nani92

snad po zapase 6-1 a 0-2

Reagovat
Unai

31.12.2020 Manchester United uplatnil opci na Lingarda!

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo takovy to: "Mozna to vypada ze jsme na dobre ceste, ale abyste si kurva moc nemysleli..!!"

Reagovat
kilobyte

Chceme udělat titul i s Lingardem, ať je to zajímavější.

Reagovat
Zaschrona

Iwobi

Vyhrát s tou sestavou je skoro zázrak.

Reagovat
Mastný Chobot

Čo hovoríš na Iwobiho po roku a pol?

Reagovat
Zaschrona

Ještě nedávno bych psal, že zklamání, protože maximálně naznačuje; v posledních týdnech ale ukazuje, že je pro nás platný hráč, věří mu trenér a i jeho sebedůvěra jde očividně nahoru. Cenovku asi pořád nenaplnil, ale zdá se, že je na dobré cestě a snad se už i dostal do ideální sestavy, kdy bychom mohli hrát vpředu s čtyřkou DCL, Richarlison, James a Iwobi. Oproti ostatním je výborný v rychlém posunu balonu směrem dopředu, zvládá vyhrávat souboje a celé to včera vylepšil skvělým náběhem a zakončením do vápna za gólem. A to teda má tu nevýhodu, že většinou hraje pořád pro něj nezvyklou pozici pravého křídla a za sebou má pravého beka, který ho nezvládá vůbec podpořit. Mínusem pořád je, že někdy působí splašeně a dává nepřesné centry.

Reagovat
Krony

Našel se v těch průnicích, ještě to chce větší efektivitu. Na to jak mu dříve odskakoval balon, tak překvapil tou jemnou technikou v rychlosti.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

První... Yes..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré ráno

Reagovat
niflheim

Taky Vám to připadá nezasloužené?

Reagovat
Ligter

je to spíš takový zneklidňující nezvyk

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
madridcan

Že je Pogba na titulke a Manchester toto kolo nehral? Vieš čo, aj hej

Reagovat
Ligter

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

uzivej si ten pohled dokud to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam dlouho nebudeme, bohužel

Reagovat
Busby babes

staci kdyz tam budeme minutu. v 38. kole v 96.minute.

Reagovat
Filipow

Jj, a v 97' si titul vezme City, to už tady jednou bylo.

Reagovat
Nickname 9

Poprvé v životě to united přeju

Reagovat
smazaný uživatel

vraj hladame brankarsku dvojku to je so salibom druha amaterska nekompetentnost

Reagovat
EXoRcIsT

neviem preco sa nepokusite o Romera od nas

Reagovat
Wazza228

Hledaj dvojku, ne jedničku.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Wazza228

Paul Pogba’s game by numbers vs. Burnley:

100% tackles won

90% pass accuracy

83% aerials won

25 final third passes

8 ball recoveries

5 clearances

4 fouls suffered

2 chances created

2 interceptions

1 shot

1 goal

Kdybychom tak tohodle Pogbu viděli každý zápas...

Reagovat
Dawon

Hraje dobre uz docela dlouho, nicmene tam je zasadni problem, ze do tezsich zapasu si Ole neveri na sestavu jen s jednim defenzivnejsim zaloznikem a Brunem s Pogbou...skoro pokazde kdyz ti dva hrajou spolu v zakladu, tak je to diamant, kde je Pogba chvilema skoro az na kridle a to pro nej holt neni uplne idealni pozice

Reagovat
Wazza228

Souhlas, v tom diamantu mi taky přijde takovej zabitej. Každopádně ono je zase těžký odstavit Freda nebo McToma, kteří teď mají formu. On Matič dokáže Pogbu dobře jistit vzadu, protože má dobré čtení hry, což u Freda a Scotta podle mě ještě tolik není.

Reagovat
Dawon

Tohle vsechno by resila elitni posila na DM no Takhle tam nejcastejsi musi hrat Fred a McTom, kteri v podstate s trochou nadsazky ve dvou delaji praci, na kterou by mohl stacit jeden hrac.

Reagovat
Wazza228

To jo. DM by se hodil, ale Ole Fredovi a McTomovi věří a už teď je v záloze přetlak, takže moc poslu nečekám.

Reagovat
TheTopFootbaler

McTom teda zas takovou formu podle mě nemá, ale neviděl jsem všechny zápasy, no.

Reagovat
Svatej

Přirozeně... zbavil jsem se ho ve fantě pár týdnů zpět..

Reagovat
iamek

Sergio Romero is in discussion with Valencia. Also maintains an interest returning to Argentina as an option.

Sheffield United with their good relations want Lingard & Brandon on loan with an option to buy on Lingard but things are not moving positively at the moment.

Reagovat
Busby babes

Loan by pro Lingarda a Brandona daval smysl. ale prestup pro Lingarda moc ne, to znamena rok v Champsu.

Reagovat
iamek

Brandon mi smysl po odchodu TFM a Lairda moc nedává. Hostování pro Lingarda ideál. A hezky v létě si je s Perreirou užijeme zpět

Reagovat
Busby babes

DREAM team is back!!

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

United are likely to be receptive to the permanent sale of Dalot in the summer as he started only once in the league last term and Ole Gunnar Solskjaer selected Fosu-Mensah ahead of him at the beginning of this season

Solidní čistka

Reagovat
Wazza228

Podle mě by ta opce na koupi zahrnovala setrvání v PL, jinak bych to pro něj taky neviděl jako zrovna výhru. Brandona bych si nechal, protože jinak na RB máme už jen WB...

Reagovat
ManUnited

Tak zvládne to i Tuanzebe, blbý je že Brandon ty minuty nedostává a v tomhle období kariéry je prostě potřebuje

Reagovat
Wazza228

To sice zvládne, ale my ani těch stoperů nemáme zrovna na rozdávání Viktor out a bůh ví, jak dlouho vydrží Bailly.

Reagovat
oli9

Bude někde diskuze k NHL? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty / dotyky s loptou.

Liverpool FC 18/19 - 7/1236

Liverpool FC 20/21 - 5/583

Manchester United 19/20 - 14/965

Manchester United 20/21 - 6/399

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty / dotyky s loptou.

Liverpool FC 18/19 - 7/1236

Liverpool FC 20/21 - 5/583

Manchester United 19/20 - 14/965

Manchester United 20/21 - 6/399

Reagovat
Člen_zlořádu

Hele United nejsou na topu ani 24 hodin, po 7 letech, kdo ví na jak dlouho a ty si tu můžeš vyplakat oči

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, už minulú sezónu vás tlačili do top4, takže neboj sa.

Reagovat
Pigeon

Že to dáváš zrovna po zápasu, kdy nás rozhodčí solidně zařízl.

Reagovat
smazaný uživatel

, Shaw mal dostať čk.

Reagovat
Pigeon

Jj, aji Maguire za ten faul.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

preco klames?

Reagovat
smazaný uživatel

Neklamem, Paľo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si demagog

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pes

Reagovat
smazaný uživatel

ty si. Ale psi mám rád, čiže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

preto ta mam rad tiez

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako

Reagovat
J0EL

Now kiss.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáviď . Tom ma má tiež rád, ale nechce si to priznať zatiaľ.

Reagovat
Busby babes

to je priprava na vikend.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesteru nefandím, ale možná mají jen rychlejší a schopnější hráče než Liverpool.

- Pokud se budeš snažit, tak vždy dokážeš vykouzlit nějakou statistiku na základě, které by pan Klopp nebo fanoušci Liverpoolu mohli začít plakat a stěžovat si (náhodou statistiku ohledně počasí nebo teploty ve sprchách tam nemáš? )

Reagovat
Člen_zlořádu

Tu už má Klopp na víkend. I se prezentací a grafama

Reagovat
PP

v tom to nebude. Ono z dlouhodobého hlediska je ta statistika neúprosná a že Liverpool hraje poslední roky útočnějším stylem než MU, o tom se nemusíme bavit.

Já se přikláním k tomu, že zatímco většina hráčů v týmech se snaží akci zakončit i z neideální pozice, tak MU udělají o tu zasekávačku navíc nebo píchnutí balonu před obráncem, aby to skončilo penaltou. Drtivá většina těch penalt pro Mufany byly prostě jasné..

Reagovat
smazaný uživatel

*Dotyky vo vápne súpera samozrejme.

Reagovat
Busby babes

mame sikovnejsi hrace no.

Reagovat
smazaný uživatel

Šikovnejších v podaní, Simonek

.

Reagovat
smazaný uživatel

*padaní

Reagovat
Busby babes

hele vetsinou brecite po zapase, ted zacinate uz dva tydny pred zapasem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Simonko.

Reagovat
Kowe

trénink dělá mistra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

a "brečím" aj tak len ja . Na ef sa aj štatistiky pokladajú za brecenie.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

ja uplne vidim, jak to v nedeli s tema zebrakama projedem nejak 3:0.

Reagovat
iamek

Já s tím počítám. Proto se už 24 hodin koukám na tabulku a ještě tři a půl dne koukat budu

Reagovat
SpecialOne

Sterling dle TM nedal za CiTy v PL 3 ze 4 zahrávaných penalt. Brighton se snaží o vyrovnání. Na hřišti je Gundogan, Bruyne. Kdo by jen tak tu penaltu měl jít kopat

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pingla

City se proti nám v poháru mohli přetrhnout v defenzívě a proti seagulls se trápili do posledních minut není to fér...

Reagovat
Mates_Matesović

OT kdo sleduje NBA: Pamatujete za posledních 10 let větší trade, než tu dnešní šílenost s Hardenem?

Reagovat
Salfovic

Harden za Satoranského?

Reagovat
johan14

Reagovat
iamek

Nets se zbláznilo ne? Přijít o tolik voleb v draftu. Blázni.

Reagovat
Busby babes

vubec tomu nerozumim, ale kdyz jsem videl tuhle cast tak si rikam: WTF?

Reagovat
iamek

Rockets: Victor Oladipo, Dante Exum, Rodions Kurucs, 3 BKN first-rounders (22, 24, 26), 1 MIL first (22, unprotected), 4 BKN 1st round swaps (21, 23, 25, 27)

Čtu to pořad dokola a nechápu proste

Reagovat
Zaschrona

V současnosti je tohle asi férová cena za top 5 hráče v lize - prostě celá budoucnost týmu. Jestli jim to přinese titul, tak to pro ně bude pořád výhra. Durant nebude v plné síle donekonečna, má navíc smlouvu už jen do léta 2022, takže když chce za každou cenu Hardena, má smysl mu pořídit Hardena.

Zas na druhou stranu, jestli se ten tým rozpadne už v létě 2022, protože smlouva končí v tu dobu i Hardenovi a Irvingovi...

Reagovat
SunFells

Sranda

Reagovat
Zaschrona

Konkurovat asi může jen trejd Brooklynu k nám do Bostonu pro KG, Pierce a Terryho.

Reagovat
Busby babes

A Donald druhy impeachment. K takovemu uspechu se slusi gratulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí se vzdat

Reagovat
smazaný uživatel

Daj pokoj

Reagovat
Salfovic

Jedinečná šance pro republikány zbavit se Trumpa.

Reagovat
Mastný Chobot

ak by ho impičli, tak nemôže kandidovať už, či?

Reagovat
iamek

Nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Muze, a to i pokud ho Senat odsoudi. Na to, aby mu zakazali kandidovat by bylo potreba dalsi hlasovani. Nicmene existuje velka pravdepodobnost, ze pokud ho Senat odsoudi, tak mu zaroven zakazou i dalsi kandidaturu. Vyplyva to z logiky veci - kolik je potreba hlasu pro to, aby odsouzeni/zakaz proslo. Na odsouzeni Senatem jsou potreba 2/3 hlasu cili kooperovat musi i Republikani. Na zakaz uz je ale potreba jen prosta vetsina, kterou budou Demokrati drzet sami, takze tady se na Republikany vubec ohlizet nemusi (navic je pravdepodobny, ze pokud se nasli Republikani, ktery hlasovali pro odsouzeni, tak se nejspis najdou i taci, kteri budou volit pro zakaz kandidatury).

Reagovat
El Cid z City

Pro zákaz kandidatury by se jich našlo i tak určitě víc než pro odsouzení.

Reagovat
Mastný Chobot

teoreticky môžu demokrati zakázať kandidovať každému republikánovi v krajine, hej? toto ked Lacik zistí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, prerekvizita pro to hlasovani o zakazu je impeachment a odsouzeni v Senatu. To hlasovani nemuzou vyvolat jen tak.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Mastný Chobot

myslel som to zo srandy, samozrejme, ale dík, to som nevedel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
protiproudu

tady vidíš jak se ho bojej

Reagovat
berliner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč, tvůj miláček to projel na plny čáře

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

tak pochopiteľne, že sa ho boja, však spĺňa definíciu teroristu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bude super obvinění z velezrady, což může znamenat trest smrti pro trumpetku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
berliner

Ty jsi hustej debil kdyz nekdo napise neco nasilnickeho o imigrantech tak soudy odsuzujou a ty kdyz napises tohle tak se odsouzeni nedockas magore

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, teď jsi mi to nandal Ale zklamu tě, tohle jsem si nevymyslel jà, to jsou pravidla kterýma se i sám Donald s radostí oháněl při BLM protestech

Reagovat
RadekVonCZE

Už zase ty

Reagovat
smazaný uživatel

Fulhaaaaam

Reagovat
jk

Scotty je sympaťák. Snad jim ten bodík pomůže k záchraně.

Reagovat
matZz

Aurier, Sissoko a Sanchez nejsou schopní posunout balon na soupeřovu půlku a Bale a Dele se na to koukají od postranní čáry, bravo José

Reagovat
Nikikrew

To zas bude dnes Mourek nariekať

Reagovat
jk

Zatím nejvíc naříkají fans Spurs

Reagovat
mul

*Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, Blades zazracna zachrana, Newcastle sestup. Prijimam sazky.

Reagovat
Mates_Matesović

Kéž by Levy zamkl Mourinha na hajzlu a podepsal Scottyho

Reagovat
Cobra

Reagovat
vicinda07

Ten dinosaur to robi fakt asi naschval, alebo preco opakuje tubistu chybu dokola? Nech vyhra Carabao Cup a spakuje sa, to sa neda pozerat... Proti novacikovi ktory hra o zachranu postavi stredaka na kridlo, Dele a Bale cely zapas na lavke... A to ma prekvapil ze tam este nesupol pre istotu Daviesa

Reagovat
Walter_Sobchak

Ešte nech predá Deleho a potom sa môže spakovať. Niečo ako u nás De Bruyne za titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Otras. Hrozný fotbal hrajeme. Fulham postavil ofenzívnejšiu zostavu a zaslúžene si berie bod. Ndombelé, Son mizerný. Davinson ani nekomentujem, byť tam Alderweireld, tak sa Lookman k tomu gólovemu centru nedostane. Sa tam motal jak dorastenec. Mourinhova sračka nás znovu stala body. V druhom polčase čakanie na gól.

Reagovat
johan14

Body vám vzala Sonova neschopnosť, mal 3 tutuve šance a vyťažil z nich akurát tycku. Tá neschopnosť streliť poisťovací gól je na zufanie, pritom šancí dosť v každom zápase.

Reagovat
Pospovič

A co teprve až jim odejde Harry

Reagovat
jk

Ten gól padl po totálním kolapsu Sissoka s Aurierem kteří si tak dlouho přebírali hráče až si tam v klidu proběhl. Ale teorie dobrá

Reagovat
Mastný Chobot

Cavaleiro je Adama Traoré medzi futbalistami

Reagovat
Mastný Chobot

aj druhý čierny powercube Kamara prvýkrát pôsobil celkom futbalovo, čo som ho videl

Reagovat
Walter_Sobchak

Celkovo ma Fulham takych šikovnych driblerov v celom utoku, ja mam take typy rád.

Reagovat
Mastný Chobot

keď je to taký bláznivý hurá futbal do otvorenej obrany ako posledných 20 minút dnes, tak je to sranda, no

Reagovat
vodka

tak Kamaru jsem ještě jako fotbalistu neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Ani se nedivím, že mě začala víc bavit NFL, když se musím dívat na fotbal pod Mourinhem... tomu dokážou fandit jen masochisti.

Reagovat
Busby babes

Premier League points since Spurs beat Man Utd on October 4th:

33 — Man Utd

32 —

31 —

30 —

29 —

28 — Man City

27 —

26 — Southampton

25 — Spurs

hezkej obrat od Oleho, kdo by na to tenkrat vsadil.

Zas tolik zapasu Spurs jsem nevidel, ale jako se u nas rika, ze kdyz nezahraje Bruno je Ole v haji, tak kdyz nezahraje Kane a Son, tak je v haji Jose? I kdyz dneska asi smula te tycky...

Reagovat
Mastný Chobot

Pochemu po Tottenhame stačili 2 zápasy, aby vyhral trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som, ktorá trúba s tým príde ako prvá. Nesklamal si.

Reagovat
Mastný Chobot

Co si zly?

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč.

Reagovat
Euphael

Reagovat
ElectrickMann

konečně se dočkal

Reagovat
Coutinho10

dam to jeste sem, protoze pod clankem k tomu superpoharu se to celkem ztratilo, ale jednu trofej uz vyhrat preci jenom dokazal

https://pbs.twimg.com/media/ErpJ2s7XAAI72Dh?format=jpg&name=medium

Reagovat
cristiano.K.

tohle ownyho potěší

Reagovat
Coutinho10

za ty jeho anulace si to zaslouzi

Reagovat
berliner

Heya Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

Takuto zostavu by som od Tottenhamu čakal vonku na City alebo na Liverpoole kedy by sa snažili ukopať remizu, ale doma proti Fulhamu dať 4 strednych založnikov a len 2 utočnych hračov to je proste málo.

Reagovat
jk

To je hodnocení na základě teletextu ne?

Reagovat
Cobra

Tak se spletl no, místo dvou útočných hráčů jsme tam měli tři.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
jk

No vzhledem k tomu, že dva z nich dali víc gólů než celý Fulham dohromady, tak by to furt mělo stačit

Reagovat
Cobra

Jestli takto uvažuje i Mourek, tak se nedivím, že hrajeme jak hrajeme.

Reagovat
jk

To je taky zajímavý. Takový West Ham nebo Villa hraje víc counter stylem než Spurs ale lidi jsou s tím v pohodě. U Spurs je to Josého autobusová sračka.

Reagovat
Cobra

Zřejmě máš tu laťku nastavenou úplně někde jinde, když nás porovnáváš s Villou nebo WHU... alespoň si nás zatim nedal na úroveň Burnley, ke kterým máme za mě herně nejblíž.

Reagovat
jk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mates_Matesović

https://twitter.com/daily_hotspur/status/1349489426393657345?s=21

Hlavně že se Mourek kasal, jak ho vrátí zpátky do fantastický formy

Reagovat
Svatej

Ted uz je Mourinho zas dinosaurus?

Reagovat
Cobra

Tak za taktického génia ho tu považovali jen jeho přihoňovači, kteří se dívají max na Livesport ne?

Reagovat
smazaný uživatel

proste klasika, on si vie na nejaky kratky čas ziskať par ludi, ale potom to prepukne a z tej hry ti je na grcanie

Reagovat
Busby babes

docela spatnej tyden pro cast "fans" United na twitteru.

Reagovat
Tolstobik

Zmrd....ale j, dinosaurus taky

Reagovat
Zaschrona

Nutno Fulham pochválit, na poměry PL za pár peněz tu obranu z té hrůzy dostali nakonec do hodně použitelného stavu. A nenápadně se přes plichty dotahují směrem pryč ze zóny sestupu, už 5 zápasů bez prohry.

Reagovat
Squinty

Někdo kdo sleduje Fulham, jak se zatím jeví Loftus-Cheek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera hrál slušne. Oproti začátku sezony působil mnohem více pohyblivě. Nic zbytečně nezkazil a navíc od míče ho nelze odstavit. S každým zápasem vypadá lépe. Měl jedno akrobatické zakončení, které skončilo těsně vedle.

Reagovat
Walter_Sobchak

Bohužial len otázka času kedy sa zase zraní a pôjde to s ním do hajzlu. Škoda, pretože sa na neho velmi dobre pozerá ked hrá v top forme.

Reagovat
FUnk

Reagovat
EXoRcIsT

If @ManUtd hadn’t been awarded a single penalty this season they’d be joint 2nd a point behind @LFC

If @LFC hadn’t been awarded awarded a single penalty this season they’d be level on points with 10th place @WestHam

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Je to skutečně tak? Někde jsem četl, že to není pravda.

Reagovat
Pospovič

teď jsem na to koukal a penalty zajistily United 6 bodů

Reagovat
Pospovič

Liverpool získal 8 bodů díky penaltám

Reagovat
Hlahart

Díky

Reagovat
EXoRcIsT

neviem skopiroval som to z twitteru

Reagovat
jenage

Motýlí efekt.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
nani92

LIVARPOOL

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icka

Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

Mark Clattenburg: ,,Klopp vyznie ako pokrytec, ak naznačuje, že hráči Manchestru United sa snažia získať pokutové kopy. Mo Salah a Mané sú rovnako schopní uplatniť podobnú taktiku."

Reagovat
El Cid z City

Ty dva jsou mnohem větší padavky než třeba Rashford.

Reagovat
Remt

No za tuhle sezonu to zkusil Salah snad jednou a Maneho si nezapamtuju zadny teatrální pád letos. Loni ano, letos prozatím ne.

Reagovat
twelwer

Solomon do Arsenalu ??? ... Co je na tom pravdy?

Reagovat
SunFells

Nevím, ale už se psalo, že je ve hře až letní přestup a ne nyní.

Reagovat
smazaný uživatel

Fico spravil show, za ktorú by sa nehanbil špičkový komik - Youtuber.

Reagovat
EXoRcIsT

link

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

to je chuj dobre sa donho pustili. bol na dovolenke v 5 hviezdickovom hoteli a musel sebe kupovat hajzel papier . On nema s hotelom nic len ho nafotili jak tam a odtial chodi. By ho mali sudit jak vlastizradcu a zastrelit

Reagovat
EXoRcIsT

no dobre nie zastrelit ale zavesit na namestie do klietky

Reagovat
icka

Ten olo je strasne ubrecenej, dobra skola od Kloppa.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Mastný Chobot

Nuž čo, v tejto sezóne je aj 0-0 s Crystal Palace dobrý výsledok. Xhaka klobúk dole dnes, výnimočne v dobrom slova zmysle.

Reagovat
Golasso

Xhaka byl dneska fajn

Reagovat
Gunner14

Na kokot výkon, příští zápas už snad Partey, Gabriel, Tierney v základu.

A ten Zaha to je případ ty vole, každý zápas proti Palace tam spadne tak 20x

Reagovat
PH8

Partey mi teda přišel poměrně dost připosranej.

Reagovat
Golasso

CP hráli dobře a nakonec mohli i vyhrát, takže remíza vzhledem k průběhu asi "dobrá", no... Byli nebezpečnější. Nám jak nezahrají wonderkids, tak je to o ničem.

Dneska pochvala pro Xhaku i Holdinga. I když je většinou spíš kritizuju, tak dneska dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

holdini dobry? benteke si ho mazal na chleba a minimalne dvakrat jim doslova rozehral protiutok

Reagovat
Golasso

Toho jsem si, přiznám se, nevšiml. Přišel mi pohyblivější a důraznější, než je jeho zvykem a taky rozdal pár dobrých balonů.

Reagovat
PH8

Auba si vyzkoušel, že když si kopne míč a poběží, tak ty obránce předběhne o 3 metry. Takže to logicky už pak znovu neudělal. Ten to podle mě mohl úplně v klidu rozhodnout sám...

Reagovat
Golasso

Mám pocit, že to zkoušel víckrát . On je ale na tom křídle docela dost čitelný - ti obránci mu nebudou (většinou) skákat na špek furt dokola. To je jak s těmi jeho "obstřely", že si hodí míč na střed a vystřelí přes gólmana na vzdálenější tyč. Včera se mu to povedlo jednou, ale gólman s tím počítal a byl dobře postavený. Jindy se k té střele už ani nedostane.

Reagovat
PH8

Henry střílel stejnou střelu na vzdálenější tyč 10 let, všichni věděli co udělá a stejně s tím nic nezmohli.robben to samé.

Reagovat
Golasso

Henry byl technicky zdatnější hráč, než Auba a navíc nedělal furt to samé - nebyl zdaleka tak čitelný. Sice takové střely míval, ale u něj prostě obránce do poslední chvíle nevěděl, jestli fakt bude střílet, přihrávat nebo kličkovat.

Robben byl světový unikát v tomhle . Každý věděl, co udělá a stejně... to je ale dost specifický případ

Reagovat
PH8

To máš pravdu, ale to prostě nebyla ani tak zásluha Henryho, jako jeho spoluhráčů. Prostě úplně jinak se zakončuje/dělá klička, když máš v náběhu hráče, kterému opravdu můžeš nahrát než když běžíš sám a ostatní se ti schovají.

Reagovat
Studni

Zkopíruju to sem z preview

Popravdě to muselo brzo přijít. Naše hra v posledních zápasech stála na Tierney, Sakovi a ESR, popřípadě střílejícímu Lacovi. Když přimhouřim oči, tak 3 ze 4 jsou mladý kluci, kde očekávat, že zvládnou bezchybně 5 zápasů za sebou a budou každej zápas rozhodovat je asi bláhová představa. Remíza špatná, ale jede se dál

Plus ještě doplnim, že prostě celá naše útočná fáze je na mladých klucích a i když je to do budoucna super, tak když jim letos Auba nepomáhá vůbec ničim, tak je to bída. (ani nebudem mluvit o Willianovi a Pepem) Loni by z tý jedný střely to tam dneska zakroutil, ale sebevědomí nízký a doklepávačka proti Newcastlu pro zlepšení sebevědomí nestačí.

Jinak Leno je dlouhodobě top a poslední dva zápasy nám ukázal, jak moc je pro nás důležitej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Remiza pre nas dobra podla vyvoja zapasu. Ani si neviem vybavit nasu najvacsiu sancu, opat bieda z nasej strany vo finalnej fazy.

Tierney citelne chybal, Saka dnes priemerny, Pepe bohuzial moc toho nevymyslel, to iste ESR.

Potrebujeme nutne AM na 10 alebo do kombinacie s trojclennou zalohou, ESR nas nikam zatial neposunie. Taktiez by som sa konecne rozhliadol po pravom beckovi, Bellerin nato uz nema.

Reagovat
PP

Viděl jsem jen druhý poločas, ale ESR byl úplně jinde než zbytek týmu. Rozjížděl akce, nabízel se.. bohužel byl tam sám jak voják v poli, žádný náběh od beků, narážečky od Lacy, Saky či pak Pepeho nahovno.

Musím pochválit dozadu Xhaku, byť dopředu je to fakt koule na noze. Tolikrát se tam nabízí aby naběhnul, ale pořád je zatažený mezi stoperama, než se rozhýbe, než zpracuje, než se podívá a nahraje, tak je po akci. S tím AM máš recht a Bellerinem taky.

Reagovat
PH8

Xhaka úplně přesně. Nebo si dobře naběhne a pak čeká na míč, až ho předskočí. Ale není to tak, že by měl špatné vidění s míčem, nebo neuměl dobře přihrát ale už když dostává přihrávku, tak musí vědět co s tím udělá a nesmí to měnit. Jakákoli improvizace je vždycky blbě.

Reagovat
PH8

ESR a Saka musí hrát a musí mít naprosto ideální vytížení tuhle sezonu, kdy už prakticky o nic nejde. Nepřetěžovat, nezranit se ale dostatek času. Když nebudou 100% připraveni, nemá cenu je nasazovat a naopak. Bellerin není špatný hráč, ale na to co chce Mikel hrát nemá předpoklady. Prodat by asi šel dobře.

Reagovat
j_mrazik

Nevím, co víc bys chtěl od ESR. Nabízel se, co to šlo, ale ty balony dopředu prostě nepřicházely. Útočník sbíhá k balonu, utrhává se od obránce, aby to ťuknul ESR a křídlo už je rozběhlý na trojúhelník, ale Xhaka a spol to dávají do boku, případně se otáčí na stopery.

Měl to těžký...

Reagovat
Nikikrew

ja nespohybnujem jeho snahu / aktivitu ale boli momenty kedy som mal pocit ze ma priesotr a moze to hrat dopredu, resp. viac po stranach.

Ja som aj vzdy pri tomto obhajoval Ozila ze je neviditelny, a co ma ako robit ked si pyta lopty ale ta prienikova prihravka nepride, potom to ma holt tazke a to plati o tejto pozicii 10 pri kazdom hracovi.

Treba si uvedomit ze ta utocna hra zalezi najma na nom a ked ma prilezitos (viac priestoru) treba to drivovat viac dopredu

Reagovat
j_mrazik

Na tom se shodneme. Já jenom že v tom bordelu, co včera nastoupil, vypadal ještě dobře. Jinak si pořád říkám, jestli se Pepe někdy probere. To je neskutečně čitelnej a jednoduchej hráč.

Reagovat
captain18

On tam nakoniec nedal Williana?

Reagovat
Mastný Chobot

možno aj mohol na miesto Pepeho

Reagovat
Mastný Chobot

No Arsenal player had more shots (2) or created more chances (2) than Rob Holding against Crystal Palace. [@Squawka] #afc

toto je štatistika kurva

Reagovat
Hlahart

Reagovat
PH8

Nevím jestli si na to koukal, ale Rob se jako úplně jediný z celého týmu dostal k centrům ze standardek.

Reagovat
PH8

Já to vůbec nechápu, tomu Pepému se naprosto motá míč pod nohama. Úplně každý dotyk je divnej. Jinak pokud chce Arsenal hrát tímhle stylem, tak absolutně nemůže hrát Bellerín a Pepé a Xhaka musí hrát jen dozadu a vybojovávat míče.

Reagovat
Golasso

Pepe je celkem v pr... no. Jeho klasika je, že si pomalu přebere ve stoje balon, gentlemansky počká, až ho obránce dostoupí, pak naznačí kličku doprava, naznačí kličku doleva... a přihraje zpátky dozadu . Někdy si to teda ještě hodí na střed, přičemž vypadá jak Robben po obrně a stejně z toho nic není. Jsem fakt zvědavý, jestli z něj ten potenciál vůbec někdy dostaneme... on tam někde je, jenom už moc nevěřím, že to z něj vyštracháme.

Reagovat
Nikikrew

Treba si všímať že Pepe je často zdvojený čiže nemá s tým čo urobiť. Nato je tam Bellerin aby si prišiel pre prihrávku a využil ten voľný priestor

Reagovat
Golasso

Tak Bellerin je kapitola sama o sobě, ten je taky hodně mimo, to souhlasím. Tímhle jsem ve prospěch Pepeho argumentoval dřív, že ta pravá strana je úplně mrtvá, ale pak tam prostě vidíš např. Saku, který v pohybu a myšlence strčí Pepeho do kapsy i s Bellerinem za zadkem a říkáš si, že část té viny musí být nutně i na Pepem.

Reagovat
PH8

Já ani tak nenarážím na to co s tím míčem udělá, ale přijde mi, jak když mu ten míč vadí. Zůstává mu pod nohou, odráží se jinam než čeká, každý dotek dělá tak nějak na dvakrát. Přijde mi, jak když ten míč nemá nikdy pod kontrolou a klepou se mu nohy.

Mnohem víc má míč pod kontrolou, když si ho kope 5 metrů před sebe při sprintu, než když ho má u nohy. Jenže do sprintu do odkrytého prostoru se v PL a v systému který Arsenal hraje prakticky nedostane. Kdyby hrál včera za CP, tak věřím, že bude pro Arsenal představovat velké nebezpečí.

Reagovat
j_mrazik

On jde do sprintového souboje málokdy, radši to zasekne a vrátí. Mě by zajímalo, jestli tohle jsou pokyny od Artety "hlavně neztrácet míče". V té naší hře není žádná živelnost, všechno je to stojaté, všichni to chtějí na tkaničku. Jenom Saka, ESR a občas Auba naběhnou za obranu. Laca jde většinou pro přihrávku naproti, což může fungovat, ale jemu to nikdo do narážečky nedá. Přitom on ty balony neztrácí a jsou z toho zajímavé situace.

Reagovat
havrys99

Reagovat
iamek

Kaide Gordon z Derby prý k nám. Má to být brzo oznámeno. Člověk, který se věnuje mladým v MU to psal na Twitteru už někdy v Říjnu, ale teď to vypadá už na hotovou věc. Nejlepší U16 player v Anglii. Par minut dostal už v acku. Cena by měla být sedmimistna + velké bonusy. Snad to dotahneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad by ho Wazza nepredaval niekde inam než k nam

Reagovat
iamek

. Dokud to nebude ofiko, tak se raději neraduju

Reagovat
smazaný uživatel

a kto je ten človek, ktory sa venuje mladym?

Reagovat
iamek

Twitter Christopher Falk. @DerFalcao . Informuje tam o přestupech mladých v 90% jako první.

Reagovat
Hlahart

Jako ten z Bildu? Pro MU je tier 3 a to se po tom, co předváděl v létě, měl z reliability listu úplně vyškrtnout.

Co jinak hraje ten Gordon?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne z Bildu.. https://twitter.com/DerFalcao ....mal by hrať kridlo

Reagovat
iamek

Ne.

Útok.

Reagovat
iamek

Útok - LW

Reagovat
Hlahart

Jsem si říkal, že by ten z Bildu byl považován za odborníka na mladíky

Teď ty útoční hráče docela sbíráme

Reagovat
iamek

Máme jich až moc už

Reagovat
smazaný uživatel

Elanga by uz pomaly mohol dostať šancu v ačku ne?

Reagovat
iamek

Má teď podepsat novou smlouvu a spekuluje se o hostovani. Pokud by v A týmu hrál sobecky jako v U23, tak si moc neskrtne.

Reagovat
Wazza228

Já bych bral šanci pro Galbraitha, ale v tý záloze je teď bohužel hroznej přetlak. Jsem zvědavý na toho Amada, jak moc velkou šanci dostane. S áčkem už normálně trénuje.

Reagovat
Miguel19

Tak to vypadá, že Tomori pryč s opcí na přestup. Pěkně ho Lampard odpálil..

Reagovat
icemike

Lampard ví, co v něm je. Pokud na to začal kašlat, bohužel. Ale třeba na pravém beku jsme ho mohli zkusit, rychlý je dost

Reagovat
r.mrazik

to s tim,ze na to zacal kaslat se objevuje u kazdeho mladeho hrace,kdyz ma jit pryc ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Z druhý strany není náhoda, že ho předběhl i příšernej Christensen..

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard působí, že neví vůbec nic. Natož, aby věděl, co má dělat s Tomorim

Reagovat
Hlahart

Ty jo, kdybychom neměli Axela, který mi momentálně příjde lepší, tak bych ho upřímně klidně zkusil

Reagovat
Mastný Chobot

nehrával ešte 3 mesiace dozadu základ?

Reagovat
iamek

Naposledy hrál 45 minut v lize v druhem kole a to díky tomu, ze byl vyloučeny Christensen.

Reagovat
kvasha16

tuto sezonu nie, jeho prichod Thiaga odpalil no.. do toho este Rudiger zahral dobre ked dostal sancu a aj ten sa dsotal pred Tomoriho

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje, ze by bol horsi ako Christensen

Reagovat
kvasha16

hostovat potrebuje, ale dufam ze ziadna opcia... vsak Frank povedal, ze pre neho vidi buducnost Chelsea

Reagovat
iamek

Píše se opce 30 mega

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Perreira má 27

Reagovat
Hlahart

Tak když to dáš takhle do kontextu....

Reagovat
Error

ale zadne jeho skutky tomu nenapovidaji, tak nevim

Reagovat
Walter_Sobchak

Je to náš najslabší stoper asi spolu s Christensenom. Lampard tu dal šancu tolkym mladíkom čo za 20 rokov nikto iny nespravil takže ked odpáli jedneho tak nemam vôbec problem, aj tak sa tu všetci nemôžu presadit. A tých wonderkidov na stoperov a do zalohy mame momentalne strašne veľa.

Reagovat
Tolstobik

Nechapu, ja sem ho videl parkrat a prisel mi jako hrozny zvire, asi stesti na zapasy....

Reagovat
Svatej

Taky že byl, to jeho nestavění nechápe velká část naší fanbase.

Reagovat
iamek

Bruno Fernandes becomes the first player in Premier League history to win the Player of the Month award four times in the same calendar year

Reagovat
Remt

Tento rok ho Suk s prstem v nose prekona

Reagovat
iamek

A Suka pak překoná Coufal. O tom nepochybuji.

Reagovat
Remt

Nn, to ne

Reagovat
Losinho

Už mu to měl sebrat za prosinec.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Coutinho10

a jsou nekde vysledky kolik kdo dostal hlasu, o kolik mel vic nez Souček ?

Reagovat
smazaný uživatel

kukam, ze Ronaldo za 6 rokov u nas to vyhral iba 4x, to je sialene fakt

Reagovat
Boban

tak to je dano tim, ze odesel velmi brzy (24) do jine ligy a nejlepsi roky ztravil jinde, narozdil od ostatnich co jsou na stejno nebo vyse.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, počas sezon 06/07 - 08/09 bol jednoznačne najlepši hrač ligy, 4x najlepsi hrač mesiaca je proste vtip

Reagovat
Boban

no, mozna v tom hralo roli i to,ze ho v Anglii krom MU moc nemuseli, obzvlast po MS 2006...

Reagovat
Fairplay

Tak tyhle ceny se nikdy moc nedávají těm největším hvězdám ne? Však ve Španělsku to pár let zpátky dostal Messi a psalo se, že to dostal snad poprvé v kariéře.

Reagovat
Gazdo

Tak tieto ankety ze ano... Messi vyhral prvy krat hrac mesiaca LaLigy az niekedy tusim 2016 takze tolko k tomu

Reagovat
Error

pojdme fantazirovat - kdo by bral zpet Hazarda a proc, a kdo ne a proc

Reagovat
nani92

ja by som ho chcel naspať, lebo v jeho sučasnej forme by oslabil Chelsea

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
John Obi Mikel

A to je ještě možné?

Reagovat
Walter_Sobchak

Asi nikto normálny, jedine nejaký snílek čo by si myslel že sa zase dostane do formy aku mal pred pár rokmi.

Reagovat
Mimalu

Když si teda za fantazíruju, tak kdyby existovala možnost získat ho na hostování třeba do konce sezóny, tak by ho fakt bral. Já vím že v Realu na něj jde bídné hodnocení, ale kromě těch zranění bych řekl, že podstatná část jeho výkonů je daná i pro něj nezvyklou pozicí vůči fanouškům, v Londýně byl za modlu a mohl být v klidu, v Madridu je jeden z mnoha žádnou velkou stopu tam neudělá. Pořád by u nás byl nejlepší, Wernerův čas na kraji hřiště by se zmenšil na minimum a a tomuto mladému týmu by to snad mohlo pomoct.

A jinak mi fakt chybí v klubu celkově i mimo hřiště, byla to osobnost na kterou se nikdo ze současných hráčů nechytá

Reagovat
Error

uz jsem myslel, ze jsem sam

Reagovat
John Obi Mikel

Křídla nemáme, určitě by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co musí Ole udělat ještě víc aby vyhrál trenéra měsíce? Změnit národnost na anglickou?

Reagovat
Remt

Ten pokud to nekdy vyhraje, tak to bude dukaz, že možné je fakt vše:D

Reagovat
Remt

Ještě Lingard by si to podle me dost zaslouzil

Reagovat
r.mrazik

klidne at to dal vyhrava lampard,kdyz si oba dva udrzi momentalni vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chytrej Jenda

Takže manažer týmu, kterej tady půlka lidí hádala na sestup a udělal v prosinci 3-2-0 při skóre 8:1, si to nezaslouží?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bilance není nijak úchvatná

Reagovat
cristiano.K.

500. pro titul LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité body

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

tezky zapas WBA stejne jako s Burnley, ale povedlo se to urvat a WHU je zpatky nadostrel prvni petce a jenom o skore horsi nez Everton

Reagovat
PhilipS

Antonio je zpět. Teď se jenom modlit, aby se nezranil. S ním je ten tým mnohem lepší. Souček takovej dobrej standard. V rozehrávce by mohl být rychlejší a přesnější, ale byla tam na něj jasná penalta. Kdo ale roste je Coufal. Dneska zase výbornej výkon. V klidu top 5 z pravejch beků v lize. Fakt jenom škoda, že není mladší.

Příště Crystal Palace. To bude vynikající bitva.

Reagovat
vodka

top 5 tak aktuální formou, ale jinak je zrovna na téhle pozici taková konkurence, že se tam bude držet velmi těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

a na jaky pozici ta konkurence top 5 neni?

Reagovat
Hlahart

Třeba na levým beku

Reagovat
vodka

pokud vezmeme tu top 5, tak letos je to slabší na hrotu (formu kontinuálně drží jen Kane, Vardy, DCL), LB (tam je letos jasný snad jen Robertson, ostatní se mění co 4 kola), DM (Hojberg, Fabinho - aktuálně stoper, Rice, asi Allan). Podobně golmani.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, + DM soucek, LB - chilwell(?)

Reagovat
Hlahart

Chillwell je se Shawem a dalšími v nějakém druhém sledu. Fakt to úplně nějak jasně ucelená 3-5 nejlepších hráčů není.

Reagovat
vodka

Souček hraje víceméně box to box, pokud bychom to takhle rozšířili, tak je tam těch hráčů hromada. Na DM mi ještě přijde dost ok Milivojevič, jako žádná superstar to nikdy nebude, ale z toho, co jsem viděl, tak tam vždycky odmaká kvantum práce.

Reagovat
vodka

Chilwell mi přišel super po nástupu, kdy by se tam určitě řadil, ale pak udělal pár kiksů a dopředu to taky není taková hitparáda, která by ho měla nějak výrazněji vyčlenit. To už spíš ten Digne díky ofenzivě.

Reagovat
Bayern +

Byť teraz Coufal s touto formou v Bayerne, s prehľadom hráva základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl mladsi, tak takhle dobre nehraje. Je treba si uvedomit, ze on a suk patri mezi hraci whu k tem s temi nejvetsimi zkusenostmi. Repre, chl, el...

Reagovat
kolouch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
madridcan
Reagovat
Mastný Chobot

to je jasný Allegri... alebo Sparky, no

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu vybrat z toho žebříčku letního nástupce Vaška Kotala

Reagovat
John Obi Mikel

Strammacioni je volný.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne na dlouho, manažeři klubů neví, o co přichází tím, že ho neangažují.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo chelsea zacina byt svymi nakupy a vykony smesne.

Reagovat
Euphael

No Right-Back in the Premier League has more assists this season than Vladimir Coufal. (3)

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kapřík

Reagovat
cristiano.K.

kolik má nejvíc levej bek, tipuji Robertsona?

Reagovat
Euphael

je to tak, ma jich 5, coz je suverenne nejvic

Reagovat
protiproudu

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Salfovic

Lestr první, pěkný

Reagovat
Mates_Matesović

Rodgersa bych hrozně chtěl u nás, velká škoda, že se to nikdy nestane

Reagovat
ACSMan

Ideální náhrada za Kotala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Další příšerný výkon. Další zápas u kterého jsem přemýšlel, že napíšu "nejhorší pod Lampardem". Odevzdaný výkon, jak od hráčů, tak od manažera, který to s tím střídáním prostě neoživí. Nejenže nevystřídá po příšerné první půli, ale nevyužije ani všechny 3 možnosti. Samé přihrávky vzadu, pořád hra na blbé držení míče. PŘÍŠERNOST PŘÍŠERNÁ Těžko kromě Thiaga nějakého hráče za dnešek pochválit. Tohle mohlo v klidu skončit 0:5.

Reagovat
John Obi Mikel

A v tabulce je před náma West Ham, sbohem Franku.

Reagovat
Jackmaker1989

Vysvetli mi niekto kurva preco ten sasek nestriedal aspon 3 razy? Toto fakt nechapem

Reagovat
John Obi Mikel

Protože má na lavičce samé obránce, Jorginha a Gilmoura, kterého se tam z nějakého důvodu bojí poslat.

Reagovat
Euphael

Je realne, ze by Chelsea vzala Tuchela ?

Reagovat
Salfovic

Horší by to s ním nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

vsaď na to

Reagovat
vitasrp

Jako to je fakt hrozný, hrůzostrašný. To 4-2-3-1 bylo ještě o stupeň horší než to 4-3-3, v podstatě jediné, čeho jsme docílili, bylo, že jsme po každé ztrátě míče byli otevřeni pro případný protiútok. Tam opravdu směrem dopředu nefunguje vůbec nic a není tam žádná souhra, žádná jednoduchá akce, kterou by spoluhráči očekávali, byli na ni připraveni a co by teda umožňovalo lepší kombinaci. Leicester má takových situací tři prdele, my úplné minimum.

Momentálně mi přijde, že alfa a omega toho týmu je záloha, která se nám jednoduše nedaří složit tak, aby to fungovalo. Kova je hrozně nevýraznej, krom pár momentů toho týmu moc nedá, navíc směrem vzad je prostě podprůměrnej, čehož týmy využijou. Mount tam pak lítá jako kretén, presuje, vrací se, chodí do soubojů, ale sám to utáhnout absolutně nemůže. V kombinaci s tím, že ten celek teď působí hrozně nekompaktním, rozháraným dojmem, je to prostě vražedná kombinace.

A pak teda individuální výkony v útoku, tam není ve formě vůbec nikdo. Pulišič má za půlku sezóny dvě branky, dneska opět úplně hroznej, kdy tam zadrbal snad každou akci, o kterou se pokusil. Abraham byl všude pozdě a Havertz měl první půlku normálně zápornej přínos. Fakt jsem nezažil, aby se do týmu do ofenzivy nasypaly takové peníze a on pak z těch hráčů nefungoval na nějaké slušné úrovni vůbec nikdo.

Reagovat
Gazdo

Barcelon posledne tri roky vas tromfne

Reagovat
smazaný uživatel

Kristovi rány ať se zbavěj Lamparda, ten manažerskej diletant ví kulový !!

Reagovat
Rothbard

"Jmenuji se Frank Lampard a tohle je jackass"

Reagovat
bbbauch

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mastný Chobot

Už by to nebol taký rozprávkový príbeh ako prvýkrát, ale predsa len, titul Leicesteru by bola veľká paráda. Najlepšie, že by pri tom stále bol taký mamrd ako Albrighton, to by bolo naozaj obdivuhodné, keby taký hráč mal 2 tituly.

Reagovat
J0EL

Reagovat
ACSMan

Neboj se dřív nebo později odpadnou, to je přeci jasné

Reagovat
tony223

nevím proč jsem si vzpomněl na Johna O'Shea, který vyhrál pětkrát Premier League a dokonce jednou i ligu mistrů...

Reagovat
El Cid z City

Dát titul v lize,kde je Pep i Klopp s liškama, by bylo něco neskutečnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte, že tu máme video a tak sa neuznaju taketo góly, kedy ma obranca celu ruku pred Wernerom a je teda v pozícii za obrancom, ale milimeter jeho ramena je pred ramenom obrancu. To je ono.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Kovi81

Reagovat
cristiano.K.

šílený, taky jsem na to nadával. To určení na základě ramene ničí fotbal.

Reagovat
Ranoth

Everton co ma o 2 zapasy menej ako Chelsea ma o 3 body viac ani to Lampardove IQ 150 nepomaha ?

Reagovat
Remt

no ze my bychom na tom byli o moc lip:D alespon co do momentalni formy si myslim ze si nemame co vycitat s chelsea:D

Reagovat
Ranoth

my sme ale neutratili cez 200 mega cez leto mat Klopp tolko penazi tak by to vyzeralo inac pretoze by urcite aj kupil nahradu za Lovrena na ktoru uz bohuzial neostali peniaze po prichode Jotu a Thiaga a nemuseli by sme hrat zo stoperskou dvojkou Henderson Fabinho

Reagovat
fenixLFC

no, neostali peniaze kvoli nim. oni dvaja dosli len za to, co stal brewster.... takze sa tam nenasypalo vobec nic

Reagovat
Remt

Přesně tak. Plus odesel Hoever ne? takze prijem kolik.. 11+20? a ty dva prichody jsou jeste co se placeni tyce rozdeleni cca na 3-4 roky ne? Takze jsme byli vlastne v plusu za prestupak neco malo.

Reagovat
Whitemedia

Lampard: “It intensified for me a while ago. Expectations of this club are high…It’s not my decision…There are some things that are beyond my control” #CFC

hotovo

Reagovat
jk

Upřímně jsem to čekal ještě v 2020, takže mě vlastně překvapil.

Reagovat
Whitemedia

je to držák

Reagovat
jk

Tak snad aspoň hostovačka ve Vitesse a pak nám ještě ukáže.

Reagovat
kvasha16

ale picu,snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

asi to jinak dopadnou nemohlo, snad dostane příležitost v nějakém týmu druhého sledu s dobrou akademií. Tam na něho nebude takový enormní tlak a může dospět v dobrého trenéra. Já prostě věřím, že to v něm je.

Reagovat
dinss

Reagovat
Wazza228

Asistent v Derby k Rooneymu

Reagovat
Whitemedia

to by byla velká jízda

Reagovat
PP

Vyhrál lepší tým s lepší formou.. Nás takto vyklepla Aston Villa..

Reagovat
jk

Southampton manager Ralph Hasenhuttl has advised Chelsea boss Frank Lampard on how he can help Timo Werner can find his goal-scoring touch after an underwhelming start to life in the Premier League.

Celkem sympoš ten Hasenhuttl.

Reagovat
Salfovic

Pěkně maže Lampardovi schody

Reagovat
Walter_Sobchak

si už zabezpečuje miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Trapime sa s trpaslikmi ako Fulham, ale namazeme si hravo na chlieb City, Chelsea, Tottenham, Arsenal a uhrame cennu remizu s dobre namazanym strojom United . Tak ked uz teraz nedame tu LM, tak by to bolo mega nespravodlive. O titul sa pobije Live, MU, MC, tam nie je o com. O 4. miesto si to rozdame s Evertonom a Tottenhamom. Ale stat sa moze vselico, co uz ukazala sezona 2015/2016 .

Reagovat
fenixLFC

vobec netusim o ktorom klube hovoris

Reagovat
Infernoqt

Lestr

Reagovat
SpecialOne

Tohle je zrovna zase sezóna, kdy to může vyhrát někdo nečekaný. Škoda těch domácích ztrát s menšími kluby. Lišky klidně mohly být suverénně první.

Reagovat
smazaný uživatel

No mohli, ale otazne, ci by to udrzali a neodflakli to ako minulu sezonu. Radsej letmy start s dobrou koncovkou ako vyborny start s tragickym zavrsenim. Teraz je vyhoda, ze sa hra stale, bez prerusenia, a Liverpool stratilo formu, a tym aj dost bodov, Arsenal detto, Tottenham hra EL a tiez nic moc. No vyzera to nadejne, len nesmieme polavit.

Reagovat
Front hell

Jj. Arsenal jste si tak lehce namazali na chleba že vám i rozhodčí musel pomoct

Reagovat
LokoLFC

Aspon neido je na tom hur nez my.

Reagovat
Infernoqt

Čím dál víc si začínám myslet, že se ten Havertz v Anglii nechytí. A to nejen u Chelsea, obecně. Ten by se mi líbil maximálně někde v Itálii už jenom, protože do Premier League se vůbec nehodí stylově.

Reagovat
Infernoqt

Obecně si myslím, že i kdyby chytil krátkodobou formu, tak prostě na ty pozice, které zahraje, Chelsea v pohodě sežene lepší hráče.

Reagovat
Greny

Tak hlavně že máte po půlroce kdy se připojil k týmu v podstatě bez přípravy kvůli Leverkusenu... Přechod do jiné ligy... Následně Covid... V sezóně se kondice dohání blbě... Příští sezona ukaze

Reagovat
SunFells

"V sezóně se kondice dohání blbě" dafuq

Reagovat
Liveral

Ona je to v zasadě pravda. Když máš každej tejden 1-2x zápas, nemůžeš mít ty tréninky mezi tim příliš těžká a tvoje celková fitness možná i lehce klesá.

Já když to vezmu na moje běhání tak když mám 3 měsíce bez závodu, tak dřu v trenálech jak kůň a na první závody jsem extremně nabytek. Když pak přijdou 2 měsíce kdy je každej tejden nějakej závod tak je ten trenink dost o hovně a moje výkonnost jde lehce dol.

Uvidíš že až po Covidu začnou běžěcký závody tak ty nejlepší budou dávat úplně nesmyslný časy protože nebudou rozbitý z neustálýho závodění...

Reagovat
SunFells

Za tím stojí únava, kondice ti samozřejmě i s počtem zápasů roste.

Každopádně vy si představujete, že Havertz v létě seděl na gauči? Leverkusen nemá přípravu?

Reagovat
Studni

Tak to samozřejmě neni pravda. Kondice klesá během sezóny pokud nemáš čas se jí záměrně věnovat, což reálně během sezóny moc nemáš. Je jasný, že záleží v jaký úrovni do sezony hráč vstoupí, ale obecně kondice klesá oproti začátku sezony.

Reagovat
Greny

Leverkusen hrál v červenci první tyden ještě finále poháru a v srpnu dohrávali ještě nějakého 12.8. Evropskou ligu... A za měsíc už začínala PL.. jestli tam bylo nějaké volno .. protože Bundesliga začínala letos až snad o týden či 14 dni později .. do toho přechod do těžší soutěže pak ten covid ...

Reagovat
Busby babes

zas vzhledem k sirce kadru Chelsea mohl treba dostat prostor se do te kondice dostat?

Reagovat
Greny

No nebylo moc kdy nesmíš zapomínat že jsme zase měli několik tydnu zraněné Pulisice, Ziyecha, Odoi takže se využíval na křídlo atd

Reagovat
icemike

Co máte pořád všichni s tou šířkou? Vždyť ten kádr nemá křídla, ani schopné záložníky

Reagovat
Talker

Tak je pravda, že Havertz prostě přišel z "měkké" bundesligy, nebyla příprava, kde by s ním mohl někdo pořádně pracovat a následně v sezoně musíš řešit milion věcí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vodka

je to o systému. Když Hasehuttl vytáhl něco i z Adamse, tak s Havertzem by to bylo stejné. Stažený útočník v 442 by mu seděl.

Reagovat
Talker

Jenže stažený útočník ve 4-4-2 by seděl i Wernerovi...

Reagovat
cristiano.K.

Takovej typ Pastoreho.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo rabiota

Reagovat
cristiano.K.

Rabiot není AM.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

ale tak kdyz se tam chytl takovy James v evertonu...

oni ti modraci si temi nakupy docela zavarili

Reagovat
kvasha16

dvojsecna zbran taketo nakupy

Reagovat
r.mrazik

Je to tak

Reagovat
Busby babes

treba jen potrebuje dobreho trenera?

Reagovat
Freedo

Tak Frank mu snad pravidelně volá, ne?

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

mozno by stacil aj telocvikar aspon

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tommy$

Reagovat
Maresma

Pozor, tady proti Frankovi nemůžeš psát nic špatnýho

Reagovat
Svatej

Vy se sami můžete posrat, když se vám někdo dotkne absolutně kohokoliv z vašeho týmu od hráčů přes trenéra a budeš tu stejným způsobem generalizovat názory ostatních, to je fakt bomba.

Reagovat
Maresma

Vtipný, jak vždycky začnete kopat kolem sebe a tahat do toho týmy, který s tím vláknem nemaj nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť tu žádný fan chelsea v tomto vlakne do žádného jiného týmu nekope. Naopak tu fans mu kopou do lamparda, ale nikomu to evidentně nevadí, protože to byl vtip.

Reagovat
Svatej

si děláš prdel?

Reagovat
Maresma

Reagovat
Svatej

Ten příspěvek je špatnej hned z několika důvodů a divim se, že tě nic nenapadá..

Manny zmínil jeden (navíc v tom vlákně se neřeší jen Chelsea, jsou tam i sarkasticky podaný zmínky o Olem - taky po nich vystřelíš, co si dovolují míchat vlákno?).

Druhej je třeba ten, že ty se v tom původním komentáři opřeš přímou cestou do fandů Chelsea, že se zastávají svýho trenéra a když já ti na naši obranu odvětím tím, že při stejný logice paušalizování děláte neustále to samý, pošleš mě do hajzlu s frází, u který si doteď nejsem jistej, jestli jsi ji tam nefláknul jen z lenosti bez přemýšlení..

Reagovat
Maresma

Jelikož na mě takhle reaguješ už podruhý, vztahuju to k dřívějšímu vláknu, kde jsem se vyjadřoval k Lampardovi a kde si hned přilítl a začal mluvit o Liverpoolu, o kterým ten příspěvěk vůbec nebyl. Ostatně stejně jako teď.

Reagovat
Svatej

Budu rád, když řekneš, kde přesně jsem takhle na tebe reagoval, jinak jsou to jen kydy do větru, který by jsi mohl znova bez přemýšlení švihnout každýmu.

A znovu, pro případ, že jsi to nepochopil prvně - ty ses opřel do fanoušků Chelsea a hodil je do jednoho pytle, já se opřel do tebe stejným způsobem. Chelsea i Pool jsou v obou příspěvcích jen jako předměty pro vyjádření myšlenky, tak se okolo toho přestaň otáčet, jako by to snad bylo relevantní, nebo dokonce vysvětlující.

Reagovat
Maresma

Pod jakým článkem to bylo si můžeš najít sám, pokud budeš chtít. To, že si to nepamatuješ neznamená, že to sou kydy do větru.

Reagovat
Svatej

Na druhej odstavec reagovat nebudeš viď? Kašpare.

Ty jsi tu vytáhl to obvinění nejdřív tady Maresma21.01.2021 12:24# a pak znova tady Maresma21.01.2021 15:14# a ani v jednom z rozdílných případů jsi nepřišel s ničím, co by tu tvoji argumentaci podpořilo. Logicky proto, že to taháš z klobouku a víš hovno. Tak pokud máš zájem ze sebe neudělat klauna i příště, zdrž se podobných komentářů, nebo buď líp připravenej.

Reagovat
Maresma

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-preview-15-kola-487241/?forum=1#post12226360

Normálně se vyjádřím k Lampardovi, ale protože ti ten názor nevoní, tak sem hnedka kretén a píšu to jen proto, že tu asi někdo kritizoval Liverpoolský hráče, ty kašpare.

Reagovat
Swarley

blade a svatej, ty je ještě neznáš?

Reagovat
Maresma

Nejsem tu zas tak aktivní, ale začínám zjišťovat, o co přicházim, no

Reagovat
Svatej

Lul, to je jako to, o co se opiras? Ten příspěvek byla reakce na to, ze jste se (pausalizuju, pis si to!!) chovali jako kokoti uz od chvile, co jsme si v krátký době pred tim dovolili nase hráče v tehdejší forme porovnat s vašima, do tý doby se zadny provokativní akce ani od tebe ani od jinych neexistovaly.

Kde tam kontextuálně vidis pokrytectví? My snad chodíli po vadich zápasech mlít takovy hovna, aby se to na to dalo vztáhnout? Jediny, co si z toho muzes vzit, je určitá forma pausalizace, ale vzhledem k tomu, ze ten příspěvek byl mirenej predevsim na tebe (pokud se nepletu, ty jsi v ty predesly diskuzi mel s tim srovnavanim problem). Pokud se chces ale dal chytat stebla, rad ti vyhovim, klauna to z tebe mensiho neudela, ale aspon pristoupim bliz.ja k tobe, treba pak bude možný se v tvoji legrační logice vyznat.

A ze ti v jednom vlaknu palcuje nazor Liquid a v druhym největší kretén fora vcelku trefně ukazuje, kam teď názorově spadáš, gratulka. Na ten druhej odstavec předpokládám stále neplanujes odpovědět, zejo kocoure?

Reagovat
Maresma

Trošku se ti to zamotalo

Mně vůbec nejde o to, že se nemůžete zastávat svýho manažera. Směju se tvojí logice "těmhle sme nedávno zkritizovali hráče, takže cokoliv teď napíšou proti Chelsea, píšou jen proto, že sme jim sáhly na bohy". Tím druhým odstavcem moc nevim co si chtěl říct, snad sem ti to trochu vyjasnil tím odkazem.

Blade aspoň slušně vyjádřil svůj názor, sice si za nim nakonec vlastně nestál, ale co už. Ty tu zatím jen urážíš, nic víc.

Reagovat
Svatej

Ach jo, já nevěřím, ze je vazne tak složitý to pochopit.

Nejlip udelas, kdyz se vratis po casovy ose a snad alespon pochopis, na cem to stoji a ze tu neresime jedno tema, ale dvě současně.

1) Vy sami se muzete uz dlouhou dobu rozbrecet kdykoliv, kdy vam nekdo streli do Kloppa a ty sam teď pokrytecky strilis do nas, ze delame to samý. Nevim, co je na tomhle zamotaný nebo těžký ke zpracování. Doteď jsi mi na to mimochodem neodpovedel.

2) Je to stary tema z puvodni diskuze. Ja tam sprostě vyjadril nazor na to, ze jste s temahle kritikama zacli az ve chvili, kdy jsme postavili některý hrace na úroveň vasich. Do ty doby se takový hodnoceni (at uz trenerskyho, tak i hracskyho) z vaseho tabora neobjevovaly, takze se smej ty logice jak chces, ty jsi ji svym jednanim podoporil. Vzhledem k tomu, ze my pri vasich zakopnutich podobný vysmivacky ani kritický rozbory hromadně nerozjizdime, na me tezko neco s pokrytectvim obratis..

Reagovat
Maresma

Achjo, ty seš fakt pacient. Půlku vlákna tady do mě hustíš, ať ti přednesu nějakej důkaz a když ti ho pošlu, tak stejně neuznáš chybu a jedeš si to svoje

1) To je přesně to, zas vytahuješ Liverpool, ikdyž po každý byla diskuse o Chelsea. Předvádíš tu vlastně jen dvě věci do kola - kopání kolem sebe a urážení.

2) A nebo jen měl Frank docela dobrou loňskou sezonu, letos začátkem sezony měl aspoň výsledky, ikdyž předvedená hra nebyla nic extra, a teď už nemáte ani jedno. Žádná vysmívačka to nebyla, bylo to normální vyjádření názoru k situaci, který se ani teď nezdá tak mimo, nemyslíš? Vždyť tyvole, Lampard je na pokraji vyhazovu a ty si furt přesvědčenej o tom, že sem to napsal jen kvůli nějakýmu tvýmu porovnávání hráčů

Reagovat
Svatej

Protože to byl příklad na hovno, když měl sam o sobě vlastní historii. Ale to je pro tebe možná příliš složitý už.

1) proboha, znova. Vytahuju fanoušky a o nich ta diskuze je, ty tupce, ne o klubech... .

2) Přirozeně ses chytil toho druhyho slova(který pri tom pausalizovani platilo na nekolik jinych z vasi bandy), kdyz jsem tam záměrně kvuli tobe dodal i kriticky rozbory. Buď sám dobře víš, jak jsem to myslel, nebo jsi stoprocentně tak tupej, jak se tu snažím vyjádřit.

Reagovat
Maresma

No nic, uznat chybu sem asi od tebe čekat nemohl...

Reagovat
Maresma

A jestli máš pocit, že kromě tebe jsme všichni názorově mimo, tak mám pro tebe špatnou zprávu

Reagovat
Svatej

Takze zas jen zopakujes to, co ja v poslednim odstavci komentáře, na kterej reagujes. Jsi fakt hlava.

Reagovat
mimi_united

Dnes snáď povinné tri body

Reagovat
stiflerovamama

No dobre, vie nikto vysvetliť prečo to nebol ofsajd ? Zachytil som niečo, že Mings mal už loptu pod kontrolou a až potom ho Rodri obral. Ale teda príde mi, že takéto situácie sa vždy pískajú ako ofsajd.

Reagovat
MCFC_8

No ved tak to aj bolo, on ju uz mal vo svojej moci a az tak mu ju Rodri vzal...nikdy by som ofsajd nepiskal v takej situacii

Reagovat
stiflerovamama

Aj tak mi to príde divné, lebo Rodri ho začal napádať a javiť záujem o hru ešte predtým ako sa Mings lopty dotkol, pribehol k Mingsovi a bol pri ňom už tesne predtým ako sa Mings dotkol lopty. To ako teraz môže hráč v ofsajdovej pozícii len čakať tesne pri protihráčovi kým sa dotkne lopty ?

Budú dvaja hráči bežať pre loptu, jeden bude bežať z ofsajdovej pozície, ale keď počká tesne pri hráčovi , ktorý v ofsajdovej pozícii nebol nech sa dotkne lopty a potom mu loptu zoberie tak to nie je ofsajd ? Za mňa teda blbosť, a nie som si istý, či sa to takto posudzovalo aj v iných prípadoch.

Reagovat
Kinky7

hele blbost to je. ale je to tak v pravidlech

Reagovat
stiflerovamama

Ja si teda vybavujem veľa situácii keď sa takéto hranie ako ofsajd pískalo, a tí hráči teda mali loptu pod kontrolou omnoho viac ako Mings...

Reagovat
diastan

Mings ale zpracoval prva hrudi a udělal pohyb dozadu, což zkrátka sedí dle pravidel

Reagovat
Kinky7

Vysvetleni z pravidel: A player in an offside position, receiving the ball from an opponent who deliberately plays the ball, is not considered to have gained an advantage.

Reagovat
Lembju

Tak to ale vysvětluješ úplně něco jinýho, Mings mu to nenahrál.

Reagovat
diastan

Tam není nic o nahrávce ale o získání míče

Reagovat
Kinky7

tim ze si zpracoval mic hrudi na zem vystavil rodriho onside. Kdyby zasahl rodri hned bez zpracovani je to offside

Reagovat
Lembju

Ale to furt mluvíš o něčem jinym (že to je úplná pravidlová zhůvěřilost ponechme stranou), on ten balon nereceivnul, to by bylo v případě, že se to k němu do offsidu od Mingse odrazí nebo mu to přímo nahraje.

Reagovat
stiflerovamama

Dobre a trebárs situácia: Útočník dostane prihrávku do ofsajdu, do súboja s brankárom, brankár je ale pri lopte prvý, odkopne loptu na nohu protihráča a ten dá gól ? Nepíska sa ofsajd ?

To mi proste príde nezmyselné, veď Rodri ovplyvnil Mingsa už len tým, že ho začal napádať, čo je vidno aj na tom spracovaní. A fakt si teda nevybavujem situáciu keď sa niečo takéto neposúdilo ako ofsajd, aj keď sa lopty ako prvý dotkol hráč, ktorý nebol v ofsajde.

Reagovat
El Cid z City

Teď odbočím, kdy by si dovolil Rodrimu vrátit se do hry?

Reagovat
stiflerovamama

No ja by som to posudzoval podľa záujmu o loptu. V tomto prípade šiel Rodri konzistentne proti lopte od odohratia hráćom MC po spracovanie lopty Mingsom.

Ak by nejavil záujem o loptu hneď od začiatku, a začal napádať Mingsa až po tom ako má loptu po kontrolou, vtedy by hrať mohol.

Tam vidím ten najzásadnejší rozdiel, že Rodri po tej lopte proste išiel od začiatku, a považovať za záujem o loptu ( napadnutie Mingsa), len ten moment tesne po tom ako sa Mings dotkne lopty je podľa mňa absurdné.

Reagovat
El Cid z City

S tím souhlasím.

Reagovat
SunFells

Grealish je tam dobře postrouhal

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveriteľne proste, čo uznali City

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 10 zápasů v lize: 26 bodů z 30, skóre: 21:2

Reagovat
El Cid z City

Dokonalé to není, remíza s WBA to kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, ale hlavní je, že jsme se vrátily tam kam patříme. Na první místo.

Reagovat
El Cid z City

A stejně důležité je i to, že hrajeme líp a líp, ofenzíva se mi kolikrát i při těch vítězstvích moc nelíbila,ale je to lepší a lepší. Snad se Jesus a Kun brzo vrátí do formy.

Reagovat
Heisenberg

Klasickej Pepskrement. Sympatický slabší tým bojující o postup/bod potopí sudí vymyšlenou píčovinou, kterou vždycky posuzoval jinak.

Guardiola Mafia!

Reagovat
drussbarb

Tak si jdu pustit zpětně na Premier sportu City, bez toho, abych věděl, jak to dopadlo a místo fotbalu vysílání UFC?????

Reagovat
drussbarb

Co to má být, ani ManU nejsou na fotbalovém kanále pro PL? S UFC běžte někam

Reagovat
Luc-Luc

presne, mma je zabava pro retardy

Reagovat
drussbarb

Ať se na to dívá, kdo chce, ale na Premier Sportu bych radši fotbal

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný hnus. Kdo je zvědavý na nahatý, zpocený, krvavý, potetovaný individua stejného mužského pohlaví, jak se válejí po sobě.

Reagovat
stiflerovamama

https://twitter.com/Intilleque/status/1351985967134093324

Tak toto podľa mňa teda rozhodne nie je situácia, kedy by mal Mings loptu pod kontrolou, a Rodri ho začal napádať až po tom ako má loptu pod kontrolou.

Reagovat
Kinky7

tak pri dotyku Mingse z balonem je jeste rodri 2m za nim. a o tom mit balon pod kontrolou neni v pravidlech zminka. Jen o dobrovolnem zahrani

Reagovat
Luc-Luc

podle me mel mavat ofsajd uz kdyz Rodri pohybem ukazal umysl hrat mic, takhle se mi zda se to posuzovalo vzdycky, ale mozna se zmenily pravidla, nevim

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
mithro

Reagovat
havrys99

No je to totální hrana, i co se týče nejnovějšího výkladu pravidel. Vzpomínám si, že dříve byla vzdálenost omezena na 4 metry, pak dva, dnes je to v pravidlech definováno na tzv. "hratelnou vzdálenost."

Výklad k pravidlu 11, 11.9 b) Hráč je aktivně zapojen do hry, jestliže v ofsajdové pozici podle názoru rozhodčího ovlivňuje soupeře tím, že:

- je v hratelné vzdálenosti a přitom svádí nebo má možnost svést se soupeřem souboj o míč. Hratelnou vzdáleností se rozumí taková vzdálenost k míči, která umožňuje dotknout se míče natažením nohy ... Tato vzdálenost závisí na fyzické velikosti hráče.

- v hratelné vzdálenosti učiní jasnou akci, která má zjevný vliv na možnost soupeře hrát míč; v tomto případě není přesně specifikovaná "hratelná vzdálenost."

Opravdu, podle tohoto výkladu se pohybujeme na úplný hraně. Můžeme říct, že se Rodri vracel do pozice, chytře si počkal na zpracování míče od Mingse a atakoval ho skutečně až po dotyku. Ale já osobně jsem taky spíš pro ofsajd.

Reagovat
stiflerovamama

No dobre teda aj v prípade ak teda uznáme, že to bolo v rámci pravidiel, tiež máte taký pocit, že doteraz si nevybavujete situáciu keď to bolo posúdené takto ?

Reagovat
diastan

Hlavně ať KDB se dá brzy do kupy

Reagovat
iamek

Suché triko . Pogba poslední týdny luxusní a bude mi chybět klučina jeden. Bruno od 70 munuty solidně tahal nohy. Mason a Martial naprostá zoufalost. Nechápu, že hráli 80 minut. Harry dneska fantastická rozehrávka. Shaw zase brousil lajnu. Nádhera. Chybí tomu vždycky ten uklidňujicí gól.

Reagovat
Busby babes

Vybojovane. 3 body, zpatky na cele, Cavani a Pogba goly, super. Zbytek nema moc cenu resit.

Reagovat
Busby babes

ten tym ma obrovskou odolnost, zase rychlej obdrzenej gol a zase to otocili.

#mufc have now won seven Premier League games after going behind this season. Only Newcastle (10 in 2001/02) and Manchester United themselves (9 in 2012/13) have done so more in a single campaign #mulive [opta]

Reagovat
smazaný uživatel

naučili sa vyhrávať, to je podstatné

Reagovat
Mato178178

uf no to bola katastrofa. ked to porovnam so city proti ville tak to bol uplny opak. hraci city presne vedia ako tvorit utocne akcie kde sa maju pohybovat vedia jeden o druhom vsetky utoky a kombinacie boli v neskutocnej rychlosti nieco ako lipsko alebo liverpool prvu pol hodinu proti nam my tam mame obcas nejake zablesky ale celkovo to dnes bolo velmi slabe .. parkera mam rad snad sa zachrania ale body musia zbierat inde

Reagovat
r.mrazik

Totálně rozdílný soupeř a vývoj zápasu...

Reagovat
Mato178178

umm to je pravda mali sme aj my dobre zapasy a trochu to samozrejme prehanam ale nie sme tak dobri na lopte a ten zaver je vzdy taky isty kde sa velmi lahko nechame dostat pod tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to sú kecy strašné

Reagovat
iamek

Reagovat
NathanD

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

se mi tu nejak debilne neodeslala reakce a zustal jen emotikon.

Reagovat
Ligter

netřeba víc slov, stačí si to užívat

Reagovat
smazaný uživatel

Donny to už ľutuje?

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze by radeji hral.

Reagovat
Devil

......ale zase se nezraní

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatam si, kedy som ho naposledy v lige videl hrať aspoň 10 minút

Reagovat
Mastný Chobot

som myslel, že to je irónia od teba, že prečo by mal ľutovať, keď sa vyhráva

Reagovat
Miguel19

Proč? Důležitý člen do rotace..

Reagovat
smazaný uživatel

Kľud Miguel.

Reagovat
Devil

Reagovat
Lojd

nevi nekdo, co je s Cairneym? zranenej nebo hraje proste nahovno?

Reagovat
Infernoqt

Ono je možná rozdíl bojovat o "titul" a o top čtyřku. Minulé sezony jsme tohle štěstí neměli, ale teď konečně máme zápasy, kdy ty výsledky utáhneme jakousi silou vůle. Podle mě je to v té motivaci a přístupu. Ta bojovnost je o něco větší, i když kvalitou jsme pořád stejný shit jako loni.

Jako v titul nedoufám, ale konečně je ta mentalita z toho týmu zase cítit a byl bych rád, kdyby si ji ti hráči udrželi.

Reagovat
Hlahart

[Laurie Whitwell] Two moments stand out that describe this current #MUFC team: Bruno Fernandes gives away the ball, sprints 25 yards to win it back. Paul Pogba gives away the ball, battles 25 yards to win it back. There are errors but creative players doing the graft speaks volumes.

Tohle je naprosto zásadní. Vítězná mentalita a nasazení a dokážeme fakt z hovna uplést bič a zapráskat...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že sme shit?

Reagovat
forrest

Po polovině sezóny jsme na prvním místě a ty píšeš, že jsme pořád stejný shit jako loni?

Co by mělo být, vést ligu o 10 bodů?

Reagovat
iamek

Reagovat
O.Giroud

jste

Reagovat
emanuel habasko

Zajimavy obrat Uckaru. Na zacatku zapasu tady je breceni o tom, jak sedi Klopp za VARem a na konci hrdinsky hlasky o suchym triku.

Reagovat
Hlahart

A v čem je jako ten obrat?

Reagovat
Busby babes

nevidim ten obrat... meli jsme kopat penaltu.

Spis teda vy tu porad brecite jak nam nekde nadrzuji, pritom v nasich zapasech delaji vuci nam stejne chyby jako vuci jinym. ale to je pak ticho, cest vyjimkam.

Reagovat
Registrujisejenproto

Paneboze, to jsou zase kecy prosím o příklad zapasu, kde United přišli o body kvůli zářezu ze strany sudího či VAR

Reagovat
Hlahart

Proč ti nestačí normální chyby rozhodčích bez ohledu na výsledek?

Reagovat
Registrujisejenproto

Nechej tak, na pointless diskuze o ničem dnes nemám

Reagovat
Hlahart

Tak je příště nezkoušej začínat

Reagovat
Busby babes

tak ji nezacinej.

Reagovat
Benedict

Kvůli chybám nemáme pohodlný náskok a jsou to nervy až do konce

Reagovat
Ligter

vždyť to suchý triko je stejně takovej folklór

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou noc...

Reagovat
Benedict

Nemůže být pravda obojí????

Reagovat
ZJEV

Baily (gól Fulhamu jsem nestihl), Shaw, Pogba a Cavani včera odehráli parádní zápas. Sestava byla celkově dobrá, Rash už si potřeboval sednout. Ale pořád nechápu ty střídání. Bruno byl po hodině už úplně hotový, ono se ani nejde čemu divit. Ok, když připustím, že jsme potřebovali gól a chtěl ho tam nechat, ale stejně nechápu, proč nešel dolů pak. Ole ho sundá až v nastavení

To samé Martial s Greenwodem, vždyť tam se oživení kolem 60. minuty ještě před gólem přímo nabízelo (Rash, de Beek možná i Mata). My pak dáme gól a Ole to stejně nechá celou dobu tak a střídá až těsně před koncem, to fakt nechápu. Vždyť to i ty hráče na střídačce musí úplně vysírat. Ole by s tím fakt měl něco dělat, to je snad každý zápas, kdy hledím k lajně, jestli už se tam něco děje a Ole se konečně rozhodl to okysličit.

Reagovat
r.mrazik

Ole je na stridani totalni traged,to vime uz delsi dobu

Reagovat
kiwwi

Jezisi uz s tym prestan

Reagovat
r.mrazik

jezisi tak na to nereaguj

Reagovat
supporter

Nerouhejte se jmenem Pana Jezise.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

precital som to od teba uz asi 10. krat a reagujem 1. krat

Reagovat
r.mrazik

no...a?

Reagovat
kiwwi

no proste si pokazena platna

Reagovat
r.mrazik

no proste je mi totalne jedno,co si myslis

Reagovat
smazaný uživatel

Píše to už 10.krát, lebo je to jednoznačne najväčšia Oleho slabina, ktorá sa neustále opakuje.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

a proto vede ligu

Reagovat
r.mrazik

no diky uzasnymu stridanim se tam nedostal

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaz to. Treba je prvni prave diky tomu, ze strida tak, jak strida. Dokaz, ze to tak neni....aha, nedokazes, je to jen tvuj uhel pohledu, kterej tady prezentujes uplne na prazdno protoze se ti proste chce a myslis si, ze mas pravdu ale ve finale je to uplne jedno, co si o tom myslis. On je prvni v tabulce TECKA

Reagovat
r.mrazik

on to dokazuje v kazdym zapase,ze stridani neni opravdu jeho silna stranka

staci na to koukat

chytry kecy o dukazu si nech do novinek do diskuze o ockovani

vykricnik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hodnotis neco, co ma tolik promennych, ze neni realny to hodnotit s jasnym zaverem. A ty si to tady hodis do ktratke vety jednoduche jako oznamovaci vetu....to ses fakt tak naivni a myslis si, ze tvuj pocit je neco prukaznyho?

Reagovat
r.mrazik

to nikde netvrdim,vsak si kazdy muze myslet co chce

vcerejsi zapas malem projel,protoze stridal pozde...vsichni vime,ze se stridanim ceka extremne dlouho a ze treba zmenit styl hry behem zapasu je taky pro nej dost obtizny...

ale jinak...vis ze jsi na EF foru...nebo jsi tak naivni,ze myslis,ze tvoje promluvy neco zmeni? asi stejne jako moje? tedy nic...

Reagovat
smazaný uživatel

jen ti chci dat alternativu k tvymu pohledu, ze nemusi a dokonce urcite neni definitivne spravnej, byt se ti to tak jevi a muzes si to obhajit vsemoznyma argumentama. Je to tvuj subjektivni dojem a ja na nej reaguju, protoze sem si nevsiml, ze bys to tak prezentoval. Naopak to prezentujes jako neco, co je objektivni pravda. V tvych moudrech chybi neco jako: mam dojem nebo myslim si ze....vsiml sis, ze tohle nepouzivas navzdory tomu, ze je vic nez jasny, ze pravdu nemusis mit? Vadi mi tahle naivita a podlehnuti svym pocitum. Je to detinsky, proto reaguju, nechci nic menit

Reagovat
r.mrazik

jestli mas nutkani psat pred kazdou vetou "myslim si,ze"...tak prosim...

vse co pisu je zasadne subjektivni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz uz pises tak tvrdou kritiku, nota bene na adresu trenera tymu, kterymu fandis, tak by se tam neco takovyho objevit mohlo. Je to arogantni a neuctivi vuci Olemu. Nehlede na to, ze prave on ten tym vede slusne, kdyz si vezmes v jakym stavu ho prebral a kde je ted.

Reagovat
r.mrazik

Zbytečná debata...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Csaplárova past

Ten Pogba se najednou rostřílel. To jako předtím, když se klubu nedařilo, tak stávkoval a trucoval?

Reagovat
Vsadim gule

Když pomineme poslední rok, když se mu nedařilo, tak i když nehrál jako teď, tak vycnival. Ale teď se daří celému týmu, tak je to možná znát více plus to, ze chytil formu. Tohle je podle mě Pogba na vrcholu.

Reagovat
mimi_united

Tak nakoniec bude súboj o titul medzi United a City

Kvalita je o niečo viac na strane City, ale naši hráči sú po titule pohopiteľne hladnejší

Čaká nás súboj do posledného kola, ak Brunovi vydrží zdravie máme na to

Reagovat
EXoRcIsT

nepredbiehajme ok tak isto moze prist taka ista kriza ako prisla aj na Liverpool Tottenham ci Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Hlad po titulu z Martiala doslova vyzařuje

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Benedict

Mg je půlka sezóny a jsme kolik? 6b před evertonem??? Loni utekli live o parník ale letos se žádný DUEL nekoná, to ať se hlásí v 30.kole

Kdysi když ještě šel strach z arseanalu, byli první o x bodu a přelom leden-únor totálně zamrzli-> drop na 4th

Reagovat
YNWA__MSN

Stevie G v létě zpět do Liverpoolu jako nový asistent Kloppa

Reagovat
LokoLFC

No urcite nepujde nekomu delat asistenta, on bude plnohodnotny nastupce Kloppa.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá moc smysl něco psát, tak jenom gratulace do Manchesteru, titul půjde tam, snad to bude ta modrá část.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ironicky sme nehrali zle, mali sme šance, tlak, máme aj smolu v zakončení. TAA je posledných cca. 5 zápasov úplný tĺk, hrá nesústredene, chybuje.

Reagovat
Benedict

Pope 3x supersaves

Reagovat
iamek

Ten Arnold jak to kopl do autu .

Reagovat
LokoLFC

To je curak no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal Covid, je to asi na neho moc, potrebuje čas a Neco viac minút:)

Reagovat
YNWA__MSN

Proč se ze hry Live stala nekoukatelna retardovana pseudo tiki taka

Reagovat
SCELO

tak paseudo tiki taku hral LFC uz skoro 3 roky, zo strany na stranu, teraz sa to uz hra aj cez stred ale to zakoncenie/finalka......

Reagovat
EXoRcIsT

lebo ste uplne stratili dynamiku. Hrate otrasne a pomaly. Predtym vzdy ked ste ziskali loptu bola hned kolmica dopredu kde sa rutili Salah Mane Firminho vsetci boli v pohybe . Teraz sa stoja v 16tke a nevedia co robit

Reagovat
Remt

Lip bych to neřekl..

Reagovat
Benzema

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Coutinho10

mozna Thiagem...

Reagovat
Registrujisejenproto

Thiago je ten poslední, na koho tohle svádět

Reagovat
Coutinho10

nazory tohoto typu jsou a kdyz kouknes na vysledky, kdyz zacinal od zacatku v PL, tak ani jedna vyhra

https://www.eurofotbal.cz/hraci/thiago-alcantara-10458/kariera-klub/?data=300-246-6

Reagovat
SCELO

tak ty si inde......

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
YNWA__MSN

To ne! Thiagem to není. Už teď po pár zápasech ukazuje, že je to náš nejkreativnejsi stredopolar (teď mě napadá ta nahrávka Manému proti MU, kdy ten idiot piskl poločas o 6 sekund dřív)

Thiago je naprosto luxusní posila... Ale hlavně, aby mu zdraví vydrželo no... V létě klidně prodat Keitu

Reagovat
Coutinho10

netvrdim, že není nekreativní, ale otázka, jestli náhodou tu hru moc nespomaluje...bez něj to by rychlejší směrem nahoru

Reagovat
Benedict

Ty kdybys vynechals zápory, píšeš vcelku rozumně

Reagovat
Coutinho10

jako nerikam, ze se s timto nazorem na 100% ztotoznuju, ale hodil jsem to sem jako jednu z moznosti, o ktere se mluvi

Reagovat
Jackmaker1989

Pool nedal fakt 4 zápasy gól? Ty brďo, fakt skvelá sezóna plná zvratov a prekvapení.

Reagovat
fff

Ja mam pocit akoby poslednych 5 zapasov bol 1, uplne ale uplne to iste.

Kriza jak sa patri, skor ci neskor to samozrejme po poslednych 2 sezonach muselo prist.

Uvidime kedy sa z toho dostaneme, papierovo lahky zreb pocas poslednych 2 mesiacov sme zbabrali tak, ze to snad ani nie je mozne. Cakaju nas tazsie zapasy a s touto formou to nie su dobre vyhliadky.

Reagovat
r.mrazik

Tipuji, že proti silnějším naopak budete brát body...protože to trochu víc otevřou

Reagovat
avicii

Silný súperi ale snáď aj šanca sa proti nim naštartovať...

Reagovat
LokoLFC

A to tady nekteri idioti mesic zpet psali o titulu... budeme radi za ctvrtej flek...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado to už nezvládol určite, žije ten človek?

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Mastný Chobot

presunul platformu na fb, ako tak pozerám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som rád, že je ok. Čo tam nadáva na LFC?

Reagovat
Tolstobik

Mesic zpatky jste vypadali jako nejvetsi favorit na titul....tedka City vypada neporazitelne....ale za mesic to zas muze byt uplne jinak - je to divna sezona

Reagovat
LokoLFC

Ne, nevypadali... uz tou dobou byla nase hra prumerna...

Reagovat
Setwo

Ja som hneď po zranení Joty hovoril ze budeme radi za Top4 lebo to bol jediný hráč v predu na ktorom bolo vidieť ze chce vyhrať za každú cenu.. To ze sme boli pred zápasom s WBA na prvom mieste s naskokom som bol milo prekvapený.. Každopádne to ze nedame viac o ako 400 minút gól by ma nenapadlo ani v zlom sne ale tak couz no nech si teraz fans iných klubov užijú našu nemohucnost, dva roky sme dosahovali rekordy.. Aj kríza musí prísť

Reagovat
cristiano.K.

cokoliv jiného by bylo alibistické psát

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, však už vtedy sme nehrali dobre. Už do minulej sezóny po Covid pauze sme mali snáď 7 podarených zápasov, inak sme to uhrávali kvalitou v útoku, ale útok stratil formu, prišli zranenia ešte pred tým a konštatnú výkonnosť má málo hráčov, Robbo je stále výrobný napr.

Reagovat
cristiano.K.

před měsícem jsme porazili CP o sedm golů, nic nenasvědčovalo tomu, že dáme za celý měsíc v lize jeden gol. Byli jsme v lize první, tak proč z prvního místa budu psát o top4. Já jsem jeden z těch, kteří dokola píšou, že bez stopera titul nebude.

Reagovat
LokoLFC

Ale uz predtim jsem ukazali v zapasech s Brightonem a Fulhamem, jaky "potencial" mame...

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra proti CP bola jedna lastovička, ktorá leto nerobí a paradoxne nám taká vysoká a šťastná (v zakončení, padlo všetko, na čo hráči siahli) uškodila. Bol to jeden z mála vydarených zápasov (ako som aj napísal). Herne samozrejme nehráme vyložene zle, ale od titulovej

a vyložene bravúrnej formy zo sezóny 2018/19 a 2019/20 (pred Covid pauzou) sa vzďaľujeme.

Reagovat
fenixLFC

zas treba byt uprimny a povedat ze proti CP tam padlo fakt vsetko a najma prvu polhodinu mali tusim tri tutovky...

Reagovat
mul

Reagovat
cristiano.K.

dobře, ale pointa příspěvku je jinde.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Salfovic

Myslíte že dá Liverpool ještě někdy gól?

Ale přijít o domácí neporazitelnost kvůli Burnley

Reagovat
r.mrazik

Burnley end Liverpool’s extraordinary record of not losing a Premier League game at Anfield for almost 4 years. Mane loses his first ever home league game. Superb effort from Sean Dyche’s team who win at Anfield for the first time in 46 years.

Hustý rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Radost

Reagovat
Mastný Chobot

Solídna kríza Liverpoolu... podobne ako ten ich zápas s Newcastlom. Miliarda šancí a otrasné zakončenie.

Reagovat
Luc-Luc

4 kila v prdeli a pokazenej vecer, nicmene prohrat jsme si nezaslouzili, ale vyhrat asi taky ne, vepredu hrajem hrozne tezkopadne a finalni faze tragicka, kdyz uz se dostaneme do sance, Kazdej proti nam betonuje a to nam nevyhovuje. Klopp bude muset neco vymyslet, zmenit rozestaveni a hlavne koupit stopera, Fabinha potrebujem v zaloze top 4 dame YNWA

Reagovat
cristiano.K.

jen ta nevidím důvod přesunovat Fabinha do zálohy

Reagovat
Mastný Chobot

Inak Barnes je strašná piča. 95% jeho futbalu sú lakte, diving a zákerácke kktinky. Otrasný hráč.

Reagovat
r.mrazik

Taky ho nemám vůbec rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Najlepšie je keď dá kosu jak hovädo a rozčuľuje sa jak bazén že mu to sudi piskol a potom sa ho niekto dotkne, zloží sa jak baletka a pýta si faul. Fakt nechutný hráč.

Reagovat
kiwwi

Blazen *

Reagovat
iamek

Reagovat
pingla

ale pro tým je strašně efektivní

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Salfovic

Anglický Chorý.

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľne, že takýto hráč má uplatnenie v dnešnej

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešnej PL Dominik som myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Úplně ideální hráč pro šulibrka jako Dyche nástupci Stoke.

Reagovat
LokoLFC

Tak na tom je celkove postavenej fotbal Burnley... Pope mel dostat zlutou za zdrzovani uz pri prvnim vykopu od brany...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Pool pár šanci měl, ale jinak hrajou katastrofálně. Tipuju tak 6. Místo.

Reagovat
castelL

Hanba hanba.. primadony hviezdne.

Reagovat
kiwwi

Anketa Goal of the Month bude asi dosť smutná v Liverpoole

Reagovat
kolouch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

podle ocekavani ta domaci 68 zapasova neporazitelnost konci, kdyz nas neporazil MU (nastesti), tak bylo jasny, ze to prijde brzo s nekym slabsim a hned podle prvniho polocasu to bylo jasne videt, jak to dopadne....

ted teda asi musime prehodnotit cile a ne se bavit o tom, jestli hrajeme o titul, ale o tom, jestli se vubec kvalifikuje do LM

Reagovat
Liquid

a po příštím kole, přehodnotit cíle znovu, vyKloppit trenéra a začít se bavit, zdali se vůbec kvalifikujete do EL

Reagovat
Setwo

s Chelsea to bude súboj o EL do posledného kola

Reagovat
Liquid

pokud taky nevyklopíme Lamparda tak určitě

Reagovat
Coutinho10

moc z toho nevidim vychodisko...muselo by se koupit tak 2-3 hrace do ofenzivy, kteri by tim nebyli poznamenani

Reagovat
Cobra

Sice je to předčasné, ale Dyche>Mourinho.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Grahf
Reagovat
Spejbl

Reagovat
iamek

Teď to tady jdu dat

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
jk

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Benedict

Reagovat
Nihilister

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Igli

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Neutron

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mithro

suche triko

Reagovat
stiflerovamama

Tak toto je pád na úplné dno. My sme momentálne na úrovni Arsenalu na začiatku sezóny. Tí hráči netušia čo majú hrať. Útočná trojka netuší čo má robit pred 16 kou. Salah, Mane, Firmino tragickí, z nich sa stali regulérne tragédi, oni nedokážu absolútné nič urobit, nič do piče. Firmino bol pri lopte jeden krát ako nastúpil. Mané odjebaný celý zápas, žiadna snaha od neho niečo zmeniť. Ich by by do piče ubránil momentálne hocijaký nímand, a ani by sa nezapotil.

No mne je normálne do plaču, 4 zápasy nie sme schopní dať ani gól. Hnus, otras ... Takto nedáme ani top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale netrep že nebola snaha od Maneho, tam lietal jak dabel a po jeho akcii dával Firmino strelu, ktorú mu vykopli z čiary. A Mané bol vynikajúci 1 na 1,2, klasicky. Vyložene tragicky hral len TAA a sme tragicki vo finálnej fáze a hráči nemajú sebavedomie,. čisto herne to nebol zlý zápas. Zas nepreháňajme, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme Oľo, či sa pre priemeraka Arnolda nájde miesto v zostave kola.

Reagovat
smazaný uživatel

:)))

Reagovat
LokoLFC

Oni vi, co maji delat... do nekonecna si prihravat kolem vapna, kdyz je sance jit do zakonceni pri breaku, tak zastavit a cekat, az se souper zformuje, pak tu mame centry do vapna na nase dlouhany a hru po kridlech, ze ktere prameni smrtelne strilene prihravky...

Reagovat
stiflerovamama

Trentovo centre a nahrávky končia na prvom hráčovi alebo niekde úplne v piči, zaklincoval to tým odkopom do autu. Mané celý zápas absulútne nič nedokáže vymyslieť ale v 89. min tam ide v 16 tke prihrávať pätičkou, samozrejme tým zase stratil loptu... Proste nad tým fakt ostáva rozum stáť ako takýto hráći môžu takto zle riešiť situácie... Oni vyzerajú ako totálni priemeráci

Reagovat
stiflerovamama

Dobre, asi je zase na čase začať fandiť v zápasoch City. Už mi to chýbalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Svatej

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Dody10

Reagovat
Neutron

Reagovat
I am Mancunian

ABU fans sú spat

Reagovat
vrabejka

Málokdo dokáže zahrát větší sračku než Burnley. Liverpool to dokázal Díky šampioni

Reagovat
cubazi

Reagovat
cristiano.K.

může se do té ankety mezi Olem,Lampardem, Artetou zapojit i Klopp?

Reagovat
berliner

Burnley LIverpool, tedy Litrpool

Reagovat
repkajebuh

Arnolda bych přirovnal k Haverzovi. Oba dva generační talenti, bohužel covid + zranění = trapas na hřišti. Ani jeden nejsou hype, ale oba jsou vyloženě trapní. Místo Salaha bych mohl hrát i já poslední zápasy od CP. Andy ztrácí stavu. Thiaga nerad vidím na te pozici Fabinha, radši bych byl kdyby hrál víc ze strany a pak si chodil pro ty míče zpět na střed, pro tu přihrávku pod nohu a rozdával to z te pozice Giniho/Henda. Bohužel, cely je to blbě tím, ze nemáme stopery.

Možná bych byl radši, kdyby jsme hráli klasicky s dvoumi stopery. Ať je to klidně Nathan + Rhys a tu zálohu měl silnou. Stejně ve všech zápasech dominujeme.

Jinak penalta přísná, ale OK. Letos už jsme schytaly větší zářezy.

Top4 bude úspěch víc nečekam.

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz je synonymom hypu

Reagovat
Walter_Sobchak

Biely Pogba

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Sandstorm

Tak to je Werner docela Havertz.

Reagovat
Svatej

Ten nas rekord jen tak nikdo neorekona zjevně... Alespoň neco pozitivniho

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Co si budeme povídat. Dřív Klopp na co sáhl, proměnil ve zlato. Ted se mu prostě nedaří nic. Postavil do základu tři hráče (Origi,Ox,Shaq), kteří jsou dlouhodobě lepší z lavičky. Origi to korunoval tou neproměněnou mega šancí. Na druhou stranu i tihle hráči by měli porážet Burnley.

Udělal Salah něco dobře po jeho příchodu na hřiště? Matip zahrál slušně.

Taková serie a skončí s Burnley

Reagovat
avicii

Niečo sme aspoň skúsili tým rotovanim, treba ísť ďalej, makať a zlomiť to, uhrať aspoň LM

Reagovat
pingla

Že by Kloppovo štěstí na ty last winner góly bylo pryč? Sice dneska je herně přehráli, ale útok je strašně impotentní

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky na zem..

Reagovat
cr7sux
Reagovat
SCELO

thiago tam mal nejake nesikovne obranne zakroky ale inak asi najlepsi z LFC, s nim je ten prechod pred 16ku easy, ale co potom.....

Reagovat
Registrujisejenproto

Koupit stopera, Fabinho zpět do zálohy, Arnold a Firmino lavička

Reagovat
nani92

My sme nekopali penaltu a Liverpool aj tak prehral? Zvláštne

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Minister

Reagovat
Sandstorm

Intergalaktické mužstvo zažívá intergalaktickou krizi.

Reagovat
hamanek21

Reagovat
icemike

Teda tady je slz. Je jen půlka sezóny a pool ztrácí jen 6 bodů, co blbnete?

Reagovat
smazaný uživatel

4x v rade bez golu nemel ani Sheffield

Reagovat
iamek

Spise 7 na city až vyhraje dohravku a mají navíc lepší skóre.

Reagovat
kiwwi

takze v podstate 8 na City v pripade uspesnej dohravky

Reagovat
Vsadim gule

Začínám opravdu přemýšlet o boji o titul. Tím nemyslim, ze titul bude, ale ten tým proste začíná šlapat. Získáváme body, které sme předtim ztrácely. Pokud zvládneme dalších 10 kol, už se o tom bude mluvit hlasitěji a lépe. Pokud se to nepodaří, nic se nepo*ere, ale takhle blizko (nemyslim bodově, i když to také) sme dlouho nebyly a byla by Škoda se o to alespoň nepokusit.

Reagovat
Benedict

EF se hrozně změnil, dřív si tu šli tábory klubů vzájemně po krku. Výhružky a hecovačky, výsměchy střídaly historické anály a teď?

Začátek týdne se chelsea fans hádají mezi sebou a sypou popel na hlavu, koncem týdne to zas děla Liverpool. Arsenal radši nevylejza z nory a pro zpestření se vedou diskuze kdo vyhraje cenu Retard roku jestli lamps nebo ole.

Jediná stálice je, ze mufani jsou kokoti a tvrdí to půlka PL, zatímco ta druhá si to jen mysli

Reagovat
frezi

Reagovat
diastan

Reagovat
mickey mouse

nikdo se neodváží vysmívat se jiným... ale je to lepší takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplne prirozeny. Kdyz mas vlastnich problemu az nad hlavu, tak nemas cas ani chut se vysmivat problemum tech druhych.

Reagovat
blade115

Reagovat
Golasso

Jestli ti chybí tady ta atmoška, tak se mrkni na jednání Poslanecké sněmovny . Tam to teď frčí – vyhrůžky, hecovačky a dokonce i flákance!

Jinak poslední věta... neříkám nic

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
tunkic

Reagovat
Dody10

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Benzema

Dosiahli sme dno, teraz sa od neho treba odraziť. Verím, že v ďalšom zápase to zlomime. YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje posobenie na tomto webe je ukazka, ze odrazit sa z dna nemusi byt az take jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

Paľo.

Reagovat
Hlahart

...

Reagovat
Neutron

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Benzema

Ty musíš byť do mňa zamilovaný, keďže vždy mi tu píšeš neboj , za chvíľu to čaká aj United

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
supporter

America has had 2 presidents , since Liverpool last scored.

Fact

Reagovat
Beči

Vytvoříme si hromadu šancí za zápas, ale když nedokážeme žádnou proměnit, tak se vyhrávat prostě nedá. Jsme teď v hluboké krizi. Podle mě by stačil jeden povedený zápas, z hráčů to spadne a dostaneme se zase do laufu, ale musí ten povedený zápas přijít.

Každopádně z nestranného hlediska je letošní sezóna neskutečně zajímavá. Každý poráží každého, chvíli jen vrcholu jeden tým, za chvíli zase druhý. Všichni si střídavě procházejí krizemi i skvělou formou a titul (potažmo místa v TOP 4) letos může uhrát reálně každý tým na prvních 7-8 příčkách. Bude to ještě hodně zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle o povedenym zapase se rikalo i pred Crystal Palace a pomohlo jim to?

Reagovat
Beči

Tato krize přišla ale až po zápase s CP. Ideální to nebylo ani předtím, ale zdaleka ne tak špatné, jako teď.

Reagovat
bbbauch

Jediny dva pripady za poslednich 15 (?) let, kdy byl tym na vanoce prvni a nevyhral titul byl 2x Liverpool. Tak snad uvitame zlaty hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaľ, je to tak, 08/09 a 13/14.

Reagovat
Ligter

13/14 byla vůbec sezóna k pohledání

Reagovat
Hokaido

Letos se to nepočítá ale.

Reagovat
bbbauch

Vyslo to kuvli covidu jinak no, ale i tak bych jim to pral

Reagovat
kiwwi

najblizstich 5 zapasov Liverpoolu v PL - toto vyzera dost husto

Tottenham - Liverpool

West Ham - Liverpool

Liverpool - Brighton

Liverpool - Man City

Leicester - Liverpool

Reagovat
fff

Tam sme mali hadam najjednoduchsi zreb v obdobi december/januar za posledne roky...a dopadli sme takto .

Reagovat
Coutinho10

v tomto momente je podle me uplne jedno s kym hrajem

Reagovat
iamek

Bych se nedivil klidně 13 bodům

Reagovat
cristiano.K.

na kom jiném se chytnout než na slepicích

Reagovat
smazaný uživatel

No..ještě že jsem to zaspal

Reagovat
fff

Inak Thiago vie tiez slusne zaprasit, to som az tak necakal. Posledne dva zapasy mal viac takych tvrdsich zakrokov.

Reagovat
fff

Este ma napadlo, pokial by sme mali premyslat nad najhorsou variantou, tak nedat top 4 by bol velky pruser pre nas.

Kvalitu na to samozrejme bez dalsieho mame, no okolnosti su ake su. Zranenia a strasliva strata formy, najhorsia za posledne roky, nie su zdaleka idealne.

Reagovat
iamek

On tohle dělal i v Bayernu.

Reagovat
Luc-Luc

v poradku, oni do nej souperi chodi taky tvrde

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
bbbauch

https://streamable.com/5yzb08

Co mu Dyche rekl, ze byl Klopp hned v takovym rage modu?

Reagovat
Hokaido

„Firmino's teeth are whiter than yours. “

Reagovat
bbbauch

Potom Klopp zacal neco placat, na coz mu Dyche rekl “Cry more, you make it even sweatier.”

Reagovat
iamek

Reagovat
mul

Na Slovensku by to bolo jasné: "Neobjednal som AG testy"

Reagovat
Luc-Luc

tezko rict, vcera se k tomu nechteli vyjadrovat

Reagovat
Hokaido

Jako není se čemu divit, Salah a Mané nejsou po právu srovnávaní s Messim a Ronaldem. Můžou se krátkodobě přiblížit jejich výkonnosti, ale dlouhodobě to nedokáže nikdo. Plus přišly zranění, který se Liverpoolu v minulých sezonách vyhýbaly. Plus ztráta motivace (podobně jako City po té bitvě s Liverpoolem o titul), plus je skoro vždycky otázka času, než se ostatní trenéři naučí proti nějakému systému efektivně bránit.

Reagovat
Busby babes

a proto zadny system nemame.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Wazza228

Reagovat
El Cid z City

Jenže City obhájilo a to díky Liverpoolu nezapomenutelným způsobem. Vyhrát titul je těžké,ale obhájit ho je v PL mnohonásobně těžší, Liverpool se o tom přesvědčuje.

Reagovat
Tolstobik

Zrovna proti Burnley mohl Liverpool vyhrat, s takovou ti zebraci nespadnou

Reagovat
iamek

Ty odchody se nám v lednu teda zatím taky moc nedaří. Rojo a Romero se jednání zaseklo ( naštěstí 30.6. konci smlouva ). Jones ani slovo a pořad nás stojí týdne šílených 120k. Lingard chce jinde, než Sheffield ( nabídek jsou prý mraky ). Williams na hostování nejde a zůstane jako varianta na RB. Hodně týmu se ptalo na hostování Tuenzebeho a Beeka. Vše se odmítlo. Mata po sezóně odchod asi do Valencie. Pokud by se všechny odchody povedli, tak by čistka byla asi hotova. A Diallo nestal 37 mega ale cca 18 a zbytek výkonnostní bonusy.

Hostovani se ještě hledá pro Bishopa ( chce ho Bolton ) a Levitta ( ten taky ukazuje, ze na S tým to asi nebude ). Kovář by měl zůstat ( nikdo by ho stejně nechtěl ). Elanga smlouvu prodloužit chce, ale prý jen na rok, takže očekávám, že když nedostane nějaké minuty, tak zadara odejde jako Ramazani. Puigmal podepsat prý nechce a poslední zapas U23 nebyl ani v nominaci ( o zranění nikde nebylo ani slovo ). Bejger z U23 se vrací do Polska za nějakých 250k liber.

Reagovat
iamek

Tak teď na TW, že Puigmal včera měl jednání s Barcelonou.

Reagovat
Busby babes

jsem si tuhle vzpomnel na ty sarkasticke poznamky k bonusu za Zlaty mic pro Bruna.... Abychom to za rok nemuseli vyplacet.

Reagovat
iamek

To děla kolem 10 mega ne?

Reagovat
Wazza228

FIFA to stejně nikomu z Anglie nedá. Raději to letos zrušili, aby to nemuseli dát Lewovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Facundo Pellistri is close to signing for a La Liga club on loan #mulive [@JonathanShrager]

Reagovat
iamek

Pokud by hrál, tak by to byla pecka

Reagovat
Wazza228

Do Realu za Odegaarda. Taky doufám, že se rozehraje. Teď je před ním hodně hráčů, a to včetně příchozího Amada, ale vypadá to, že s Jamesem asi už moc nepočítáme, takže možná po skončení hostování bude mít šanci ho přeskočit.

Reagovat
iamek

Vypadá to na Celtu Vigo. Zahraje si s legendou Arsenalu Denisem Suarezem

Reagovat
Wazza228

Ale jo, to není špatná destinace. Střed tabulky asi ideál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele