18. kolo
19.01.2021 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

West Ham díky Antoniovi přepsal historické tabulky

West Ham završil první polovinu sezony výhrou nad West Bromwichem Albion a 32 body stanovil nový klubový rekord po úvodních 19. kolech Premier League. Vítězství Kladivářů vystřelil útočník Michail Antonio.

Stojaté vody úvodu zápasu se po dvaceti minutách hry pokusil rozčeřit český obránce Coufal, jeho střela zpoza pokutového území se ale do brány Baggies nevměstnala. Další zajímavá situace přišla až ve 35. minutě, kdy se exekuce přímého Kladivářů ujal Lanzini, jenž pouze těsně přestřelil. Těsně před odchodem do kabin už se měnilo skóre. Domácí zůstali po rohovém kopu v tlaku a Coufal nakonec trefil spoluhráče Bowena před bránou tak dokonale, že se balón od útočníka West Hamu odrazil přímo do sítě.

Šest minut po změně stran se ale West Bromu podařilo vyrovnat. Pereira napřáhl z hranice šestnáctky k ráně, která zapadla k tyči mimo dosah gólmana Hammers Fabiańskiho. Vedení mohl domácím vrátit v 59. minutě Lanzini, jehož ke skórování vyzval Antonio, jenže radost Argentincovi překazil bránící O'Shea, který svým tělem zabránil míči v cestě.

Za dalších sedm minut se už ale West Ham dočkal. Cresswellův centr z levé strany srazil Jarmolenko hlavou na Antonia, který se z otočky zblízka nemýlil - 2:1. Kladiváři šli podruhé do vedení zaslouženě, neboť hosté toho za celé utkání dopředu moc nevymysleli. Přesto si mohli zajistit alespoň bod. V 89. minutě si totiž do vápna naběhl Furlong, ovšem těžké zakončení ze slibné pozice mířilo daleko od tří tyčí.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
kolouch

Papírově "jednodušší" zápas než s Burnley, ale věřím, že hráči nic nepodcení. WBA má nejhorší obranu v lize, tak snad už to tam konečně padne víckrát.

Na FA Cup s Doncasterem bych pak postavil béčko. Máme hrozně úzký kádr, na lavičce kromě obránců a Lanziniho nic moc použitelného není. Děsí mě představa, že při nějakých zraněních budeme nastupovat s Noblem a Jarmolenkem v základní sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes povinná výhra, pokud bude i s čistým štítem, tak by to byla paráda, kdy naposledy se nám něco takového podařilo? Nikdy? COYI

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat
OnlyWHU

Od té doby, co jsem přestal tipovat, se nám daří. Tak v tom budu pokračovat. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhra povinna Souper v obrane tragickej,snad se to dneska potvrdi.COYI

Reagovat
kolouch

Už jsi viděl zápas, kde bychom byli favoriti a vyhráli bychom s přehledem a bez nervů?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda,moc takovych zapasu nebylo.Tak snad dneska to bude klidu

Reagovat
vanGomm

Za 1 dá na tiket drtivá většina sázejítích,tak zkusím X

Reagovat
vanGomm

sázejících

Reagovat
OnlyWHU

Chyba!!!!

Reagovat
duloig

3:0 C O Y I !!!!

Reagovat
OnlyWHU

Tak dnes opět klasika s "povinnou" výhrou, a to se počítá. Hrajeme s velkým efektem a zatím pořád bez zakolísání. Jsou to ke konci vždycky velký nervy, ale pořád a pořád s dobrým koncem. To všechno není málo!!! My nebudeme PL válcovat, ale skvěle se pereme. Dnes nebudu krirtizovat (dalo by se) a tak gratulace Coufimu k jeho veledůležity příhře na 1:0 a Antoniovi, kterej to prostě dokáže. Teď se budu dlouho dívat na tabulku a děkovat, že máme Moyese. Ať se pořád daří!!! COYI!!!!!

Reagovat
kolouch

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
kolouch

Dneska by se dalo napsat X odstavcu k vykonum hracu, rozhodcich, k taktice Moyese a dalsich vecech. Ale proc.. Vyhrali jsme poctvrte v rade a zazivame historicky nejlepsi prvni polovinu sezony. To jedine se pocita. COYI!!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.. COYI

Reagovat
duloig

Yeeees COYI !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele