Premier League - preview 15. kola

26.12.2020, 08:22, aktualizováno 27.12.2020, 08:25
Previews
Čtyři utkání patnáctého kola jsou na programu v neděli. Jako první se utká Leeds s Burnley, nejspíš ještě bez Matěje Vydry. Později také West Ham přivítá na domácí půdě Brighton, vedoucí Liverpool si to rozdá s West Bromwichem a na závěr se ve šlágru pokusí zastavit propad jak domácí Wolverhampton, tak hostující Tottenham. Komu se to podaří?
Leeds United - Burnley FC  (neděle 13:00)
Brunley se během listopadu a prosince přece jenom výsledkově zvedlo, v uplynulých sedmi ligových kolech prohrálo jen v jednom případě, vymanilo se ze sestupového pásma a velmi nerado by ustupovalo ze svých zavedených pořádků na půdě nováčka Premier League. Leeds by naopak potřeboval najít nějaké body po nevalných výkonech ze začátku tohoto měsíce.

Poměrně velkou kritiku domácí sklidili za svůj nedávný výkon na půdě Manchesteru United, kde The Whites inkasovali šest branek a utrpěli již svou třetí porážku z posledních čtyř kol. "Já si však nedělám starosti kvůli tomu, co píšou novináři," řekl kouč Marcelo Bielsa. "Ale čtu a poslouchám. Přijímám vnitřně aspoň takové zprávy, které jsou pro mě těmi nejlepšími."

Jeho tým se drží nad sestupovými příčkami, cíl udržet se na nejvyšší úrovni zatím splňuje. A pokud by skolil Burnley, zvýšil by svůj náskok na osmnáctý Fulham na rozdíl devíti bodů. "Vadí mi, že co se napíše, ovlivňuje fotbalovou veřejnost. Špatně pak celé situaci může porozumět. Třeba nás média destabilizují tím, že nám navrhují změnit styl hry," dodal Bielsa.

Aktuálně jeho družina narazí na soka jenž se v průběžném pořadí nachází jen o jednu příčku níže. Čtyřikrát v řadě už neprohrál, před týdnem porazil Wolverhampton. "Tak ovšem noviny a všechny mediální platformy pracují. Snaží se oslabit ty, kteří čelí nepřízni osudu, nebo se vám vysmívají. Zkrátka nic nového," smetl Bielsa negativitu kolem jeho kabiny ze stolu.

I nadále by se vážně nechtěl pitvat v tom, jakým způsobem byl Leeds odsouzen některými fotbalovými experty. Vždyť třeba v posledním domácím zápase nasázel pět gólů Newcastlu. "Neřeším otázky na tiskových konferencích. Když bych k nim měl přistupovat vážněji, svou práci bych nezvládal," pokračoval. "Vím, že v téhle bitvě můžu v podstatě jen prohrát."

Hostům v tomto střetnutí zřejmě bude chybět Matěj Vydra, možná i Dwight McNeil a Robbie Brady, i nadále jim nejsou stoprocentně fit Jóhann Gudmundsson a Jack Cork. Domácí budou postrádat zraněného Robina Kocha, mimo hru je i kapitán Liam Cooper, duel vynechají taktéž Gaetano Berardi a Adam Forshaw, zdravý by každopádně již přece mohl být Diego Llorente.

Sean Dyche, manažer The Clarets, je spokojený, že jeho mužstvo začalo pravidelně bodovat. "Našli jsme jakousi konzistentnost. Dokázali jsme, že umíme být v lize efektivní, a to proti různým fotbalovým systémům," těšilo ho. "Celkově si nemyslím, že bychom nějak výrazně měnili způsob přípravy. Leeds opět hraje jiným stylem. Tak tomu je v Premier League vždy."
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Dallas, Ayling, Llorente, Alioski - Phillips - Raphinha, Rodrigo, Klich, Harrison - Bamford
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Brady, Westwood, Brownhill, McNeil - Barnes, Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 4.05 - 4.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:15)
West Ham prožíval slušné období v listopadu, vyhrál ve všech třech kolech v řadě, nicméně v prosinci zatím zvítězil ve čtyřech utkáních jen jednou. A jestli tajně myslí na to, aby případně zaútočil na příčky zajišťující evropské poháry pro příští sezónu, potřeboval by svou výkonnost opět více stabilizovat. Teď narazí na aktuálně sedmnáctý Brighton & Hove Albion.

Kladiváři se nacházejí ve středu tabulky, tedy na těch místech, na kterých by chtěli být celou dobu. Takové cíle si určitě kladli před startem tohoto ročníku. V mnoha případech už však ukázali, že by mohli mít i vyšší ambice. A možná že nadcházející období svátků dost napoví o tom, jestli svěřenci manažera Davida Moyesa na šlápnutí na daleké mety opravdu mají či ne.

Hosté by měli být v silách londýnského celku, dosud posbírali o devět bodů méně než on, urvali hubená dvě vítězství. Ale pozor! Obě na cizích hřištích. Právě fakt, že The Seagulls pravidelněji nezaznamenávají úspěch na domácí půdě a že ještě na Falmer Stadium nevyhráli, způsobuje jejich aktuální velmi nepříjemné postavení pouze těsně nad sestupovým pásmem.

Domácím bude chybět zraněný Arthur Masuaku, otazník visí nad startem Manuela Lanziniho a Michaila Antonia. "Mám rád Grahama Pottera, myslím, že Brighton mu dal šanci dělat práci tak, jak on chce," chválil svého manažerského kolegu Moyes. "Celý klub pracuje koncepčně, ne krátkodobě. Mám z něho pocit, že chce hlavně ustálit své výsledky," pokračoval k soupeři.

Potterovo mužstvo urvalo dvanáct bodů, jen dva ho dělí od osmnáctého Fulhamu. Jedině tříbodový rezultát by ho uměl v průběžném pořadí přece nakopnout výše. Jenže k němu se naposledy propracovalo před více jak měsícem, od té doby třikrát remizovalo a dvakrát prohrálo. Před týdnem doma nedokázalo porazit ani poslední Sheffield United a jen plichtilo.

Brighton i nadále nebude moci využít služeb Tariqa Lampteyho, zdraví nejsou ani Florin Andone a José Izquierdo. Naopak fit a v pohodové kondici je mu zatím dvougólový Danny Welbeck, jehož Moyes dobře zná, a to ještě z působení v Manchesteru United. "Je to skvělý kluk, jsem za něj rád. Měl v minulosti několik zranění, ale tvrdě na sobě pracuje," chválil ho.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice - Bowen, Benrahma, Pablo Fornals - Haller
Brighton - pravděpodobná sestava:
Robert Sánchez - White, Dunk, Webster - Veltman, Bissouma, Lallana, March - Maupay, Gross - Connolly
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.48 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - West Bromwich Albion  (neděle 17:30)
Liverpool prohrál dosud v Premier League jen v jednom případě, i kdyby nečekaně neuspěl v nynějším utkání, pořád se bude nacházet na prvním místě tabulky. Jenže The Reds nemíní o vánočních svátcích zbytečně ztrácet body, ba naopak hodlají svou vedoucí pozici co nejvíce pojistit. Proti předposlednímu West Bromwichi Albion budou plnit jednoznačně roli favorita.

Svěřenci manažera Jürgen Kloppa si v podzimní části sezóny vedou zatím dle vlastních představ. Určitě je zamrzel na konci srpna nezdar v Anglickém Superpoháru či vypadnutí z Ligového poháru, v Lize mistrů a lize však naplňují své ambice. V uplynulých šestnácti zápasech napříč všemi soutěžemi prohráli jen jednou, a to na evropské scéně s Atalantou Bergamo.

Před týdnem si naopak s chutí zastříleli, vypráskali venku Crystal Palace sedmi brankami. Doma má Liverpool mimochodem stoprocentní bilanci, v sedmi ligových zápasech sedmkrát bodoval naplno. "Když hrajeme na Anfieldu, máme pocit, že vyhrajeme. Nevím úplně proč. Jako by nám vlastní stadion dodával sílu," vysvětloval domácí útočník Takumi Minamino.

Ani početná marodka přitom Liverpool nezastavuje v jízdě za obhajobou titulu v Premier League. Konstantinos Tsimikas, Virgil van Dijk, Diogo Jota, Xherdan Shaqiri, James Milner a Joe Gomez, ti všichni zůstávají mimo hru. Brzy se alespoň chystá návrat Thiaga Alcântary. "Trpíme teď mnoho zraněními. I proto musím pro tým tvrdě pracovat," povídal Minamino.

Po dvou letech se West Bromwich vrátil ze druhé nejvyšší soutěže do nejvyšších pater, avšak své působení si představoval bezpochyby jinak. Vedení klubu z West Midlands se rozhodlo teprve nedávno pro změnu na manažerském postu, Slavena Biliče nahradil Sam Allardyce, který prožil svůj debut před týdnem v souboji s Aston Villou. A jeho mužstvo v něm prohrálo.

Červenou kartu mimochodem obdržel Jake Livermore, který tak nebude k dispozici pro toto klání, zraněný je Conor Townsend, není pak jasné, jestli již budou zcela fit Kyle Bartley, Hal Robson-Kanu a Sam Field. "Je těžké odhadnout, jak bude váš soupeř hrát, když má nového manažera. Ale když budeme hrát svou hru, dočkáme se dobrého výsledku," dodával Minamino.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson - Jones, Henderson, Wijnaldum - Mohamed Salah, Roberto Firmino, Mané
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Furlong, Ajayi, O'Shea, Gibbs - Sawyers - Phillips, Matheus Pereira, Gallagher, Diangana - Ahearne-Grant
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.59 - 21.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur  (neděle 20:15)
Nedělní večer nabídne střetnutí Wolverhamptonu s Tottenhamem, jež si shodně dělají zálusk na pohárové příčky, avšak v poslední době se jim výsledkově nedaří. Zatímco Spurs mají z posledních tří kol jediný bod, Wolves pro změnu prohráli tři z posledních čtyř ligových klání.

V lepší pozici o rovných pět bodů se stále nacházejí svěřenci Josého Mourinha, ovšem na stadion Molineux přijíždějí méně odpočatí než jejich protivník, neboť mají za sebou středeční čtvrtfinále ligového poháru proti Stoke City. Už předtím se v zápase s Leicesterem zranil Giovani Lo Celso a Mourinho potvrdil, že argentinský reprezentant bude chybět přinejmenším do konce roku. "Gio nebude fit. Nevím, kdy se vrátí, ale v tomto období okolo Vánoc a Nového roku určitě ne," prohlásil Mourinho a vzápětí dodal lepší zprávy o stavu Tanguye Ndombelého, jenž sice vynechal zmíněný duel se Stoke, ovšem na neděli je již plně připraven.

Přestože ve všech posledních čtyřech zápasech odehrál Harry Kane plných devadesát minut, s jeho případným ponecháním na lavičce náhradníků se dle Mourinha nepočítá: "Doufám, že znovu nastoupí. Bylo to ve středu, další zápas je v neděli. Hráč jako on, který usilovně pracuje a stará se o sebe jako špičkový profesionál, dle mého dokáže být za tři dny připraven hrát proti Wolves."

"Prošli jsme si harmonogramem, kdy jsme hráli po sobě proti takzvaným top šesti týmům, a teď může někdo tvrdit, že nás čeká jednodušší program," pokračoval Mourinho, který ale s tímto názorem nesouhlasí. "Není to jednodušší. Taková už tahle liga je a měli bychom za to být rádi, ne být smutní."

Také Wolves se potýkají se zdravotními potížemi - vedle dlouhodobě indisponovaného Raúla Jiméneze se potýká se zraněním i Leander Dendoncker, jehož mohou ve středu pole nahradit Owen Otasowie či Ruben Neves.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Boly, Coady, Saiss - Semedo, Otasowie, Moutinho, Marçal - Podence, Silva, Neto
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilón - Sissoko, Hojbjerg - Bergwijn, Ndombele, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.59 - 3.32 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Manchester United  (sobota 13:30)
Leicester City se v rámci patnáctého kola Premier League utká s Manchesterem United. Půjde o přímý střet o druhé místo, jelikož třetí "Rudí ďáblové" ztrácí na svého soka jediný bod. Navíc ale mají zápas k dobru.

Leicester půjde do utkání s Manchesterem United v dobrém rozpoložení, jelikož v minulém kole zvládl těžký duel na půdě Tottenhamu, kde "Lišky" vyhrály 2:0. O výhru se gólem z penalty postaral Jamie Vardy a vlastní brankou Toby Alderweireld. Maddisonovi navíc nebyl kvůli ofsajdu další přesný zásah uznán. Před tím však Foxes na domácí půdě ztratili, když prohráli 0:2 s Evertonem.

"Je to vždy skvělá příležitost, zahrát si na Boxing Day. Je zřejmé, že v minulosti vždy bylo dobré mít na stadionu fanoušky a pro ně je speciální příležitost přijít na tribunu v tomto vánočním období. To bude trochu jiné, ale stále je to pro nás velký zápas proti týmu, který má také formu," uvedl obránce Leicesteru Jonny Evans. Proti United budou Leicesteru chybět Ricardo Pereira a Çağlar Söyüncü. Jamie Vardy se dokázal trefit už v sedmi duelech v řadě, Foxes navíc mají v letošní sezoně nejvíc proměněných penalt z celé ligy, a to osm.

Manchester United v minulém utkání vyhrál v rámci čtvrtfinále FA Cupu na půdě Evertonu, o svém postupu do semifinále, kde se utkají s městským rivalem City, rozhodli v závěru Edinson Cavani a Anthony Martial. V posledním ligovém střetu Red Devils zdemolovali Leeds 6:2. Dvakrát se z kraje zápasu trefil Scott McTominay, dvě branky přidal Portugalec Bruno Fernandes a po jedné Victor Lindelöf a Daniel James. Proti Leicesteru budu chybět Phil Jones a Marcos Rojo.

"Je to velmi dobrá volba pro semifinále, protože jsou jedním z těch týmů, které když porazíte, půjdete do finále se skutečnou jistotou. Chceme tuto trofej vyhrát, protože trofeje se nevyhrávají často, takže je to příležitost, kterou musíme využít. Máme domácí výhodu. Věříme sami sobě a samozřejmě máme v zádech výhru s Evertonem. Myslím si, že jsme hráli velmi dobře a utkání začali s potřebným nasazením, takže chceme do této hry vnést přesně tuto dynamiku," řekl Alex Tuanzebe.

Poslední vzájemný duel Leicesteru City s Manchesterem United se odehrál v červenci v posledním kole loňské sezony a Man Utd vyhrál 2:0. První branku dal z penalty kdo jiný než Bruno Fernandes, druhou přidal v úplném konci Jesse Lingard, pro kterého to byla první ligová branka ročníku 2019/20. Jonny Evans navíc dostal v 94. minutě červenou kartu. "Rudí ďáblové" skončili třetí, Foxes pátí.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Justin, Fofana, Evans - Albrighton, Ndidi, Tielemans, Castagne - Maddison, Vardy, Barnes.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.62 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Fotbalisté Aston Villy přivítají v rámci patnáctého kola Premier League Crystal Palace. Villans jsou v aktuální tabulce na deváté příčce, Eagles jsou na třináctém místě.

Aston Villa si v minulém čtrnáctém kole zlepšila náladu, když zvítězila 3:0 na půdě West Bromu. Branky si připsali Anwar El-Ghazi, Bertrand Traore a znovu El Ghazi, tentokrát z penalty. Watkinsovi navíc nebyl uznán gól kvůli ofsajdu. Villans už neinkasovali tři ligová utkání v řadě a sezonu mají rozehranou nejlépe od ročníku 2001/02, kdy skončili osmí. Proti Crystal Palace budou chybět Trezeguet a Wesley.

Crystal Palace schytal v minulém ligovém duelu výprask od Liverpoolu, se kterým prohrál 0:7. Po dvou gólech vstřelili Salah s Firminem, jednu přesnou trefu přidali Minamino, Mane a Henderson. Eagles nedokázali udržet čisté konto už jedenáct venkovních zápasů v řadě a ve Villa Parku už nedali branku tři duely po sobě. Proti Aston Ville budou chybět Ferguson, Hennessey, Kelly, Sakho a Wickham.

Poslední vzájemný střet těchto soupeřů se odehrál v červenci a domácí Villa vyhrála 2:0 díky dvěma gólům Trezegueta.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Hause, Mings, Targett - McGinn, Luiz - Traore, Grealish, El Ghazi - Watkins.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Kouyaté, Cahill, van Aanholt - Schlupp, Milivojevic, McArthur, Eze - Benteke, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.83 - 4.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Fulham se v rámci patnáctého kola Premier League utkají se Southamptonem. Cottagers jsou v tabulce až na osmnácté příčce, Saints mají o čtrnáct bodů více a jsou sedmí.

Fulham minulé kolo uhrál cenný bod na hřišti Newcastlu po remíze 1:1. Londýňané šli do vedení na konci prvního poločasu, když si míč do vlastní sítě srazil dezorientovaný Matt Ritchie. Ve druhé půli srovnal Wilson z penalty. Šlo o třetí remízu Fulhamu v řadě, jinak však moc důvodů k radosti vedení klubu nemá. Cottagers totiž mají stejný počet bodů jako v sezoně 2013/14, kdy z Premier League nakonec sestoupili. Proti Southamptonu si nezahrají Andersen a Kongolo.

Southampton v posledním utkání těsně prohrál 0:1 s Manchesterem City, jediný gól duelu vstřelil Raheem Sterling. Kouč Saints Ralph Hasenhüttl má na rozdíl od svého protivníka hned dva důvody k radosti. Proti Fulhamu ze dvou duelů pokaždé uspěl a jeho svěřenci nedostali jediný gól. Pro Southampton jde navíc letos o druhou nejúspěšnější sezonu za posledních osm let. Proti Fulhamu si nezahraje Danny Ings.

Poslední vzájemný souboj skončil v loňském srpnu výhrou Southamptonu 1:0, prosadil se Michael Obafemi.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Areola - Aina, Andersen, Adarabioyo - Reid, Anguissa, Reed, Robinson - Loftus-Cheek, Mitrovic, Lookman.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bertrand, Walker-Peters, Stephens, Bednarek - Ward-Prowse, Diallo - Armstrong, Djenepo - Adams, Walcott.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.38 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Tradiční vánoční program anglické Premier League by za normálních okolností nabídl atraktivní městské derby dvou ambiciózních celků z tabulkového popředí, ovšem když dojde ke střetnutí Arsenalu s Chelsea nyní, o favoritovi nebude sebemenšího sporu. "Kanonýři" si totiž procházejí nebývalou výsledkovou i herní krizí, která je odsunula dokonce až na samý kraj sestupového pásma, zatímco hosté pojedou na Emirates Stadium potvrdit své ambice v boji o přední příčky.

Už tak příšerné rozpoložení Arsenalu, který z posledních sedmi kol nasbíral pouhopouhé dva body za pár remíz a pět proher, aktuálně ještě umocňují absence klíčových hráčů. Mimo hru stále zůstává drahá letní posila Thomas Partey a i po dvou vynechaných zápasech zůstává stále velmi nejistý start kapitána Piérra-Emericka Aubameyanga, jehož trápí potíže s lýtkem. Dobrou zprávou pro manažera Mikela Artetu je alespoň návrat Granita Xhaky po odpykání třízápasového karetního trestu a zdravotní stav Gabriela Martinelliho, jenž si zdánlivě přivodil nové zranění v posledním pohárovém duelu s Manchesterem City, avšak nemělo by jít o nic vážného.

Právě zmíněný duel se Citizens byl dalším ostrým direktem do tváře "Kanonýrů", kteří ve čtvrtfinále ligového poháru prohráli na domácí půdě vysoko 1:4, a i když Arteta postavil značně obměněnou jedenáctku oproti obvyklému složení na ligová klání, jde o další nevýhodu domácích oproti Chelsea, která se mezitím mohla plně soustředit až na tento zápas. I hostující kouč Frank Lampard se ale vypořádává se zdravotními potížemi ve svém kádru, neboť mu pravděpodobně budou scházet oba krajní obránci Reece James a Ben Chilwell, jež trápí koleno, resp. kotník. Stejně tak zůstává mimo hru i Hakim Ziyech, ovšem ani jedno z těchto zranění by nemělo mít dlouhodobějšího trvání.

Navzdory mimořádné aktivitě během letního přestupového období si ani Chelsea nepočíná v první části sezony nijak zázračně, byť v porovnání s Arsenalem jsou prohry z posledních dvou venkovních duelů takřka zanedbatelné ztráty. V porovnání s předešlými lety za éry majitele Romana Abramoviče však jde o druhý nejhorší vstup Blues do nové sezony po památném neúspěšném konci druhého působení u kormidla západolondýnského klubu v podání Josého Mourinha. Na tiskových konferencích tak má co vysvětlovat i Frank Lampard, jakkoli je jeho tým z pátého místa stále pouhé dva body za druhým Leicesterem.

"Realita je taková, že jsme na začátku sezony měli řadu nových tváří a další hráči nám chyběli, do toho nebyla ani pořádná letní příprava. Výsledkem pak bylo pár dobrých a pár ne moc dobrých výkonů. Pak se nám povedla dobrá šňůra zápasů, v nichž se tým viditelně zlepšil, takže jsem docela spokojený, ale stále chceme víc. Chceme útočit na tituly, ale je třeba si přiznat, že i tohle musí jít krok za krokem. Pár už jsme jich udělali a cítím, že máme potenciál udělat i spoustu dalších," prohlásil Lampard.

Anglický kouč Chelsea dále varoval nad přehnanými reakcemi v závislosti na aktuální výsledky: "Ukazuje se, že v této sezoně bude mít problémy řada klubů a vyplývá to z nedostatku času na přípravu. Nesmíme se dívat moc dopředu a stejně tak nepřehánět jak po porážce, tak sérii bez prohry, hlavní je postupné zlepšení. Je obtížné nastavit si nějaký cíl. Snažíme se překlenout rozdíl ve vyrovnanosti výkonů, který tady v posledních letech jednoznačně byl mezi Liverpoolem s Manchesterem City a zbytkem ligy."
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Holding, Gabriel, Tierney - Bellerín, Elneny, Xhaka, Saka - Pepe, Lacazette, Willian
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Azpilicueta, Silva, Zouma, Emerson - Kovačič, Kanté, Mount - Pulišič, Abraham, Werner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.99 - 4.06 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Newcastle United  (sobota 21:00)
Tradiční Boxing day završí souboj Manchesteru City s Newcastlem United. Favorit zápasu je bezesporu jasný, cokoliv jiného než zisk tří bodů v podání Citizens by bylo velkým překvapením. Je nutné ovšem podotknout, že svěřencům Pepa Guardioly se letos nedaří podle představ a především v ofenzivní fázi jim to nezvykle drhne. To Newcastle pokračuje v herním projevu z minulých sezón - který sice nikterak nenadchne, nicméně je efektivní ve sbírání bodů, díky čemu si fotbalisté ze severu Anglie nemusí dělat velké starosti se záchranou.

Manchester City letos není tím ofenzivním strašákem, kterým byl v letech minulých. Ostatně posuďte sami - letos svěřenci Pepa Guardioly nastříleli ve 13 ligových zápasech pouze 19 branek, po porovnání před rokem jich bylo hned 37, dvě sezóny dozadu pak dokonce 40! A v letošním ročníku to rozhodně není jenom o tom, že by Citizens šance zahazovali, naopak se výrazně zhoršili i v samotné tvorbě příležitostí, kde jsou momentálně až na čtvrtém místě. Minulý týden ovšem fotbalisté Manchesteru City zabrali a po sérii dvou remíz zvládli těžké venkovní střetnutí se Southamptonem, kde si díky brance Sterlinga připsali důležitou výhru 1:0. I tak však jejich výkony rozhodně nebudí takový respekt, jako tomu bylo v předcházejících sezónách.

To Newcastle začátkem prosince postihla pořádná nepříjemnost, když se v jeho řadách rozšířil koronavirus, kvůli čemu muselo být odloženo utkání s Aston Villou. Od té doby Magpies nejprve porazili těsně West Bromwich Albion, následovala jasná porážka na půdě Leedsu v poměru 5:2 a vybojovaná domácí remíza s Fulhamem v poměru 1:1. Celkově se Newcastle momentálně pohybuje na dvanácté pozici se ziskem 18 bodů a náskokem 8 bodů na první sestupovou příčku, s čímž mohou být na severu Anglie relativně spokojení.

Manchester City v týdnu zasáhla nepříjemnost v souvislosti s nákazou koronavirem, kvůli této nemoci tak k dispozici nebude útočník Jesus a obránce Kyle Walker. Kvůli zranění pak duel vynechá i stoper Eric Garcia. Hosté se musí obejít bez dvojice Jamaal Lascelles a Allan Saint-Maximin, oba fotbalisté pociťují dopady těžšího průběhu nemoci covid-19 a momentálně tak není jasné, kdy se zapojí do plného tréninku. Otazník se pak vznáší nad stavem obránce Federica Fernandéze, o jehož osudu se rozhodne až pár hodin před duelem.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Joao Cancelo, Stones, Aké, Mendy - Rodri, Gündogan - Mahrez, De Bruyne, Sterling - Torres
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Krafth, Fernandez, Clark, Dummett, Lewis - Hendrick, Hayden, Longstaff, Ritchie - Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.60 - 27.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Everton FC  (sobota 21:00)
Everton zatím drží pozice pro postup do Ligy mistrů, navíc si do konce kalendářního roku může ještě polepšit. V sobotu večer budou mít "Karamelky" k posunu vpřed ideální příležitost, neboť zamíří na hřiště zoufalého Sheffieldu United, který doposud posbíral jenom dva body.

Sheffieldu asi letos není pomoci. V kolonce výher Blades svítí i po čtrnácti zápasech nula a propast mezi svěřenci manažera Chrise Wildera a ostatními družinami se povážlivě zvětšuje. Tady už přestává být legrace, United musí bít na poplach a nutně začít sbírat body, jinak jejich účinkování v Premier League po dvou letech skončí. Což by minimálně s ohledem na první sympatickou sezonu byla škoda.

"Karamelky" z modré části Liverpoolu naopak zažívají jeden z těch povedenějších ročníků posledních let - tedy alespoň prozatím. Především start měl Everton brilantní a po listopadovém výpadku se zdá, že krizi již Toffees zažehnaly. Před startem Boxing Day se mužstvo manažera Carla Ancelottiho vyhřívalo na skvělém čtvrtém místě, přičemž v případě sobotního úspěchu by mohlo vystoupat ještě výš.

V Sheffieldu si ale "Karamelky" budou muset poradit bez špílmachra Jamese Rodrígueze, který nadále zůstává na marodce. Spolu s kolumbijským reprezentantem absentují též levý bek Lucas Digne a záložník Allan, v ohrožení je navíc start křídelníka Richarlisona, který si těsně před Vánoci přivodil zranění hlavy v rámci ligového poháru proti Manchesteru United. Do sestavy by naopak po bezmála dvouměsíční pauze mohl nakouknout pravý obránce Seamus Coleman.

Blades se až na čtyři měsíce musí obejít bez záložníka Sandera Bergeho, jenž s přetrženou šlachu mířil na operaci. Vedle mladého Nora bude United scházet též John Lundstram, který za obdrženou červenou kartu v posledním ligovém zápase proti Brightonu dostal trest na tři zápasy.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Basham, Egan, Robinson - Baldock, Osborn, Ampadu, Fleck, Lowe - McGoldrick, Brewster
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Mina, Keane, Geodfrey - Doucouré, Davies - Iwobi, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC1494136:1931
2.Leicester City1490526:1727
3.Manchester United1382328:2126
4.Everton FC1482425:1926
5.Chelsea FC1474329:1425
6.Tottenham Hotspur1474325:1425
7.Southampton FC1473425:1924
8.Manchester City1365219:1223
9.Aston Villa1271424:1322
10.West Ham United1463521:1921
11.Wolverhampton Wanderers1462614:1920
12.Newcastle United1353517:2218
13.Crystal Palace1453619:2518
14.Leeds United1452724:3017
15.Arsenal FC1442812:1814
16.Burnley FC133468:1913
17.Brighton & Hove Albion1426616:2212
18.Fulham FC1424813:2310
19.West Bromwich Albion1414910:297
20.Sheffield United1402128:252

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1762)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Boxing day!

Podme dneska vyhrát!!!

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mimi_united

Toto bude krásny zápas

2:4

Vardy (P), Tielemans - Bruno, Bruno (P), Martial, Pogba

Reagovat
oli9

Dnes určitě zápas kola Lest - United nejlepší na tom je že oba dva jsou nepředvídatelní .. ono to může skončit 3:0 a stejně tak 0:4

Reagovat
Front hell

přesně

Reagovat
EXoRcIsT

sak toto

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Vánoční owník

ale piču

Reagovat
sejber

dnes prekvapime chelsea porazime o triedu.

Leno

holding luiz tierney

bellerin xhaka ceballos saka

willian nketiah laca

Arteta proti Lampardovi ukaze svoju trenersku genialitu, a chelsea si bude hlavu o stenu buchat ze pustila williana prec.

4:1

Reagovat
Front hell

Reagovat
EXoRcIsT

ja som na vas podal raz vyhrat musite

Reagovat
Front hell

Nevím jestli si zvolil zrovna dobrý zápas

Reagovat
EXoRcIsT

Ked tak stratim par eur to prezijem

Reagovat
Front hell

Raději dát na ulici žebrákovi než to takhle hodit do kanálu

Reagovat
bbbauch

Taky uz cekam zlom, treba prekvapi. Akorat ten kurs bych cekal trochu vyssi

Reagovat
bbbauch

Kurz

Reagovat
eder

Reagovat
JessePinkman

Vardy snad dneska hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

*Werner

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Malresi

Imho bude Leicester - ManUtd podobná holomajzna, ako zápasy Utd proti City, Arsenalu alebo Chelsea. Ole nebude chcieť prehrať a bude z toho krásna remízka 0:0

Reagovat
Busby babes

taky bych si tipnul tohle...

Reagovat
Swarley

Jako já bych si tipnul, že to sice v plánu má, ale až budeme prohrávat 2:0, tak to zase zaceneme nahanet...

Být Olem, tak to dneska nenahanim od poločasu, ale začal bych rovnou tak, že už 2:0 prohravame...

Reagovat
Busby babes

tak posledni dva zapasy jsme meli vstupy do utkani skvely. tak uvidime no.

Reagovat
Swarley

To je fakt, tak snad v tom budeme pokračovat..

Reagovat
Busby babes

takhle, nemyslim, ze budeme chtit hrat na remizu, ale ze ten zapas muze byt nic moc.

Reagovat
Swarley

Chtělo by to rychlý gól a může to být super zápas... Ale vzhledem k tomu šílenýmu programu se asi nikomu nebude chtít hrát zápasy nahoru dolu..

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že si to United postráží a vyhrají

Reagovat
nani92

Lepšia filmová sága ako Harry Potter asi neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

První tři díly jsou špička, 4-7 (včetně rozdělení na dva díly) jsou špatný filmy, bohužel. Radcliffe začal chlastat a absolutně přestal hrát, buď je toporný jak poleno a nebo přehrává.

Reagovat
Swarley

Tak to chlastá od prvního dílu, ne? Mně celou dobu připadá jako neherec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

to bola súčasť jeho role..ked predsa bojuješ s Pánom Zla, tak nemôžeš vyzerať ako Brad Pitt

Reagovat
Swarley

kdybych měl jít na Voldemorta, tak střízlivej bych do toho taky rozhodně nešel

Reagovat
Largo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
andrew96

Mně se vyloženě nelíbí jen 5., a to jen kvůli tomu, že je tam zobrazena sotva 1/5 knihy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy no. Ja bych naopak rekl, ze Radcliffe byl ze zacatku uplne tragickej a casem se do toho dostal. Dneska je to s prehledem nejlepsi herec z ty hlavni trojky.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Dan Vávra nesouhlasí s ničim, co nevymyslel sám

Reagovat
Busby babes

jeste, ze uz me zabanoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Švagr sleduje Vávru a Klause ml. a neúnavně jim oponuje, tak mám "bohužel" přehled, co oba tvrdí

Reagovat
Busby babes

to znam... obcas mi nekdo taky hodi screen s jeho postem.

Reagovat
Lacko_Boh

? za co?

Reagovat
Busby babes

malo jsem ho obdivoval. tak Vavra zablokoval uz tak pulku ceskyho internetu.

Ale ja to dostal za to, ze jsem okomentoval jeho tiradu na tema: jake sucho, vsak vcera prselo... a dal k tomu jeste graf srazek za posledni mesic, kde bylo skoro kazdy den aspon trochu deste. Tak jsem jen poznamenal, ze na tom grafu ma denni uhrn srazek nad 5mm jen asi ve dvou dnech a ze cokoliv pod 5 mm je jen nejaka prehanka a ne dest...

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
patas92

Reagovat
Freedo

Ale za Kingdom Come si může dovolit cokoliv.

Reagovat
Neutron

Uz za Mafiu 1 si moze dovolit hocico

Reagovat
Trand

Reagovat
Largo

Reagovat
Swarley

něco na tom bude

Reagovat
Walter_Sobchak

sice je to debil ale občas má fakt zaujímavé myšlienky

Reagovat
smazaný uživatel

Treba?

Reagovat
VersaceChain

jj, ono totiz nactilete deti jsou obvykle schopny delat rozhodnuti na zaklade kterych muze skoncit svet, a vubec nejsou ovlivnitelne

Reagovat
mickey mouse

však má pravdu

Reagovat
nani92

v Metlobale mu nikto neradil, práve naopak, vždy mu tam chcel súper uškodiť..a vždy chytil Zlatu strelu, GOAT

Reagovat
Kixi Syhimour

Metlobal

Reagovat
vladis271

No ne, famrpál je lepší

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
VersaceChain

famfrpál > metlobal

Reagovat
Swarley

Slovensky je to fakt metlobal?

Reagovat
nani92
Reagovat
Swarley

Cením fotku, není nad to, si takhle odpoledne zahrát venku metlobal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Vy si fakt nevidite niekedy na spicku nosa . Cesky preklad HP serie je absolutne znasilnenie sudnosti v priamom prenose a vy sa idete smiat metlobalu.

Reagovat
Swarley

Ale já nikde netvrdím, že famfrpal je lepší..

Reagovat
vladis271

To este ujde. Ale za bradavice by malu u vas translatora popravit.

Reagovat
Kixi Syhimour

tak u nás se alespoň odvážilu překřtít dementory

Reagovat
Busby babes

proc, vsak je to vyborny.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Reagovat
lofin9

Bradavice nie su vyborny nazov ani pre bradavice, nie to este pre carodejnicku skolu lol

Reagovat
adoxx

Jenže my jsme název tý školy nevymysleli, my jsme ho jenom přeložili správně do češtiny..což se o Rokfordu rozhodně říct nedá

Reagovat
vodka

Reagovat
lofin9

Tak to radsej neprekladat vobec, nez keby z toho mali vyjst bradavice

Reagovat
kvasha16

nie je

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Largo

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

rokfort promluvil

Reagovat
vladis271

Co je lepsie rokfort, ci bradavice... Hmmmmm i dunno.. To je tak ťažke rozhodnúť

Reagovat
TopinB

Bradavice dávajú aspoň trocha zmysel, v prekladu, rokfort znie ako syr a potom už je otázka, prečo vôbec meniť ten názov v prekladu

Reagovat
smazaný uživatel

No ano fakt těžké omg tebe dostal dementor ne?

Reagovat
vladis271

Nie mozokový mor

Reagovat
patas92

Warts doslova v překladu znamená bradavice, ale lepší samozřejmě je, když se kouzelnická škola jmenuje po francouzském ovčím sýrů

Reagovat
Lacko_Boh

ne ze by som to nemal pici, HP mi nic nehovori, ale zrovna syr je fakt lepsia vec ako bradavice. A to ci je ovci musim vygooglovat, lebo prisahal by som ze je kravsky

Reagovat
Lacko_Boh

hm, do pice fakt je z ovcieho..no idem ja offline radsej, dnes len same zle spravy, arsenal urcite pozerat nebudem

Reagovat
Largo

Reagovat
Busby babes

hele ja videl nekdy dva tydny zpatky slovenskej hejt na cesky preklad ve stylu: mame vsechno nejlip prelozeny, protoze jsme prakticky nic neprelozili.

Reagovat
VersaceChain

Právě naopak, český překlad HP je naprosto geniální.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak přijde. Je to dáno tím kdo je na co zvyklej. Já bych slovenský předkládá nezvládl poslouchat pět minut. Vsadím se že většina Slováků by to měla naopak

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hokaido

Reagovat
adoxx

Neznám žádnej film, seriál, ani nic jinýho, ve kterým by byl slovenskej dabing lepší než českej

Reagovat
VersaceChain

To nemůžu posoudit, nikdy jsem se na nic slovensky nedíval, snad kromě toho, když jsem byl malý a koukal na pohádky na markíze. Každopádně český dabing je v celosvětovém měřítku na velmi dobré úrovni, i když ja třeba vše sleduji v původním znění.

Reagovat
Ranoth

Garfield a dva a pol chlapa su lepsie v slovencine inak tiez nemam rad slovensky dabing vo filmoch a fakt najhorsie co som kedy videl bolo Straight Outta Compton v slovencine, to bola cista katastrofa taky film prekladat

Reagovat
fenixLFC

Harry potter a dva a pol chlapa su lepsie slovensky

Reagovat
Largo

Reagovat
kvasha16

napriklad dva a pol chlapa, Austin Powers... je toho malo, ale zopar je lepsich

Reagovat
Gazdo

Dva a pol chlapa

Reagovat
icemike

A to včetně slovenské tvorby

Reagovat
fenixLFC

lol

Reagovat
Minister

Reagovat
Largo

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mada

Reagovat
bbbauch

Ty bys mel mit taky nejakej vanocni nick, protoze z tebe ta vanocni pohoda vyslovene strika..

Reagovat
vodka

přesně naopak, protože český překlad jde po původu slov a hledá obdobné výrazy v češtině. Stejně tak třeba Terry Pratchett je překladem Kantůrka v češtině na jiném levelu než kdyby to někdo překládal obvykle...

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
vladis271

Fuj, nevkus lvl 9999

Reagovat
Swarley

To mi přijde spíš využívání anglických slovíček za každou cenu... Čeština má bohatou slovní zásobu a je pak škoda ji nevyužívat... I teď se k nám sere hromada anglických výrazů a úplně zbytečně... A mám zkušenost, že na Slovensku je to ještě mnohonásobně horší... Vy to tam tlačíte za každou cenu...

Reagovat
vladis271

Mame tu vela zahranicnych navstevnikov a naopak vela nasich studentov odchadza studovat do Bradavíc

Reagovat
Swarley

Spíš jste zase světoví, ale tak nějak jen u vás doma, kde to nikoho nezajímá... Ale to je podobné i u nás..

Reagovat
Largo

Reagovat
vodka

proč jako? u HP to neřeším, některé výrazy jako takové se mi taky nelíbí, ale jde mi o ten koncept a styl překladu. Třeba ten Terry Pratchett je úplně boží tím, že když bys to překládal "standardně", tak přijdeš o polovinu slovních hříček, které tam Pratchett má (zkoušel jsem to číst i v originále a tam je bída, že nemám zase takovou slovní zásobu v AJ, takže ty vtípky zase nepoberu).

Reagovat
Mada

Reagovat
adoxx

Tak každej vidí nevkus v něčem jiném..já například vidím nevkus pokaždé, když se podívám na vaše názvy měsíců

Reagovat
vodka

zrovna názvy měsíců bych teda klidně oželil a šel po mezinárodních variantách

Reagovat
Neutron

Ty kks mozes vytiahnut snad hocico a ty zapotis nazvy mesiacov

Reagovat
adoxx

Já nevím no, ale zrovna tohle mi připadá úplně hrozný...buď si vymysli něco svýho a nebo to teda okopíruj z angličtiny..ale ne spojit tyhle 2 věci dohromady, pak ti z toho vyleze Január a Február..ale jak říkám, můj osobní názor

Reagovat
Neutron

Ja sa o tomto vadit nehodlam, mne zase pridu vase nazvy mesiacov uplne odveci, naopak dabing nema zmysel porovnavat tam mi ten nas totalne lezie na nervy snad na par starych rozpravok z detstva. Co sa HP tyka filmy su oproti kniham nic moc a teda z tej trojky hlavnych hrdinov sa podla mna herci nestali a nikdy nimi neboli, preklad mi viac sedi nas, ale to je iba o zvyku, nic viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš ordel s těmi herci ne? Dej tomu pár let a Watson bude mít Oscara..

Reagovat
Neutron

Ja im proste na tej obrazovke neverim skoro nic, pride mi to take nasilu. Hlavne teda v serii o HP, vo vsetkych filmoch po tom som ich nevidel a teda Watson vo filme Kolonia mi neprekazala tak nikdy by ma nenapadlo niekoho z nich vkladat do role drzitela Oscara. Ale tak asi budes vacsi filmovy odbornik ako ja laik takze kludne ti budem verit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná Oscara nedá, co já vím (ale myslím si, že si vybírá role, které by ji k tomu mohly dovézt) ale říkat o nich, že nejsou herci je šílená přeháňka..

Reagovat
Neutron

je tam samozrejme nadsazka, tak proste mne sa nepacia to je cele, tak isto ako sa mi nepaci Kirsten Stewart napriklad...

Reagovat
smazaný uživatel

To spis Radcliffe teda. Ten hrat fakt umi. Watson je nic moc. Lonsky Little Women melo celkem silny obsazeni co se tyce tehle mladych potencialne oscarovych herecek (Saoirse Ronan, Florence Pugh, Eliza Scanlen) a Watson tam byla mezi nima suverenne nejslabsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak saoirse je generační talent, ta bude vyčnívat v jakémkoli filmu, jinak mi to v tom filmu zas až tak suverénní teda neprislo.

Ale nakonec imo nejde jen o um, ale i o jméno, což zas Emma má. ale tak možná se pletu a nic nevyhraje, viz výš, především mi šlo o to, že to všichni tři jsou v pohodě herci.

Ja jsem teda Radcliffa viděl teď hlavně v komedialnich rolích a to mi zrovna nesedlo, ne žeby mi vadil, ale nic extra

Reagovat
smazaný uživatel

Swiss Army Man nebo Imperium si nevidel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne e, po HP jen horns(což bylo super), miracle workers. (což je imo jeden z nejpriserenjsich a nejtrapnejsich seriálu poslednidoby, co jsem viděl ), a kimmy schmidt. Mám v plánu escape from pretoria, to by mohlo být zajímavé

Reagovat
patas92

..Až na toho Radcliffa, to je herecké dřevo

Reagovat
Gazdo

To som si dlho aj ja myslel pretoze to co predvadza v HP je na vrazdu. To hy snad lepsie zahral aj strom. Ale v niektorych filmoch kde hral hral vazne dobre a zevraj aj v divadle sa vie predviest (ale to nepozeram). Na Oscara to herec asi nebude ale kludne by som ho hercom nazval

Reagovat
patas92

Však z celého ansámblu Little Women (skvělý film miochodem) je celkem jednoznačně nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
patas92

Tím ale netvrdím, že je nějak extrémně špatná nebo že nemůže mít Oscara...Když může mít Oscara Cuba Gooding Jr., může ho vyhrát každý

Reagovat
Gazdo

Hohou Cuba Gooding Jr je nahodou skvely herec s obrovskym talentom akurat hra vo fakt picovinach obcas typu Sandlerovky a Stillerovky

Reagovat
Gazdo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mada

Reagovat
Maresma

Reagovat
Golasso

český překlad má aspoň duši lepší než ty vaše anglické zkomoleniny

Reagovat
vladis271

Kym ju mozkomor neukradne

Reagovat
Golasso

taky pravda

Reagovat
EXoRcIsT

Harry potter je este nic ale ked som raz pozeral sw epizodu 4 v ceskom preklade a pocul sokol tisicileti alebo zvejkal tak som myslel ze odpadnem

Reagovat
Lacko_Boh

neviem, mne sa paci ze sa snazia to dat do ich reci, to iste z mesiacmi, aj ked to je objektivne neprakticke, tak je to pekna snaha (aj ked chapem, tie samotne vyrazy mi pilia usi, najma tie Bradavice a podobne, to by som asi fakt nechal Rokfort). A zrovna lubozvucna slovencina by to fakt mohla skusat, do rozpravok by sa to hodilo. Ale ono je to uz aj tak jedno, cele to ide do pice vsade.

Reagovat
EXoRcIsT

sak dobre ale zvejkal ? to jak keby sme prekladali Nicole Kidman jak Nikolu Deckochlap

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Largo

Jak tohle může říct Slovák s tím hrůzostrašným překladem, to nepochopím...

Reagovat
fenixLFC

To sa da povedat rovnako aj o vasom preklade

Reagovat
andrew96

Pometlo měl jen na opírání.

Reagovat
Čenda

se držel při zemi ještě.. příště napíše 100 důvodů, proč nemám rád ježíška/štěňátka/orgasmus/chlebíčky.. přičemž jedinej důvod je přesně jak píše lexess, nevymyslel to on sám, Dan I.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
andrew96

Woldemort

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dan Vávra je kokot.

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Mada

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Ok a teď jsem si přečetl i ten komentář a je to dokonce hloupy retard, tolik arogance wtf

Reagovat
kvasha16

co ja viem, zopar dobrych napadov mal

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

A jinak samozřejmě Pán prstenů

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

uplne bez debaty, to je urazka lotra porovnavat to s harrym potterom

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Benzema

Pán prsteňov

Reagovat
VersaceChain

filmy jsou kinda meh, nemuzou se srovnavat napr s LOTR.

Reagovat
nani92

LOTR je veľmi precenovaný, ale chápem že má svoje miesto na trhu, kedže na tú dobu, to bolo niečo čo prevyšovalo všetko ostatné

Reagovat
VersaceChain

Jaka je podle tebe lepsi fantasy filmove saga?

Reagovat
nani92

Starý a Nový Zákon

Reagovat
VersaceChain

overrated af

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Reagovat
Spasitel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icemike

Vždyť je to taková blbost, že se ani autor pod to nepodepsal

Reagovat
smazaný uživatel

katovna

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je přeceňovaný? Jakože mě to fakt zajímá, chápu, že někomu nesedí fantasy svět, ale ta trilogie nešla zfilmovat lépe za mě. Drobný výhrady mám k třetímu dílu, kde je zbytečně moc vojny a pasáží o vůní jahod s umírajícím Pytlíkem.

Reagovat
VersaceChain

Jediný, co mi tam chybí je Bombadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bombadil a pak znovudobytí Kraje - ale to by bylo zas +1-2hod no.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Čenda

Reagovat
TopinB

Reagovat
mul

dosť veľká pasáž bola z mohylových vrchov a vo filme nič. A tam aj vlastne Merry našiel meč, ktorý bol z dôb boja proti Angmaru. Tým pádom by mohol priniesť filmu ešte väčšiu zápletku ohľadom zabita Witch kinga.

Reagovat
mistr129

Mně se fantasy obecně moc nelíbí, Star Wars mě vůbec nebaví, Harry Potter je neurazí, nenadchne, ale LOTR je v mnoha věcech geniální

Reagovat
Gazdo

Mne napriklad na trojke vylozene vadi extended edition. Tam to przni ani sa necudujem ze niektore veci vystrihli. Inak je to samozrejme super seria

Reagovat
Front hell

Neviděl jsem v životě ani jeden díl

Reagovat
Swarley

Já dlouuuhou dobu taky a přišlo mi to vždy jako totalni volovina, ale rozhodně je to zajímavá série a stojí za to ji vidět...

Reagovat
Front hell

No asi před týdnem jsem tomu obětoval asi 20 minut. Raději jsem šel spát. To už mě víc bavily i Babicovy dobroty

Reagovat
Swarley

Ok

Reagovat
Front hell

Ale hanit vám to nebudu

Reagovat
Swarley

Jako já nejsem nějaký velký fanda, ale jako měl jsem k tomu velký odpor, ale nakonec to bylo v pohodě a rád se na to podívám znova...

Reagovat
jackinho10

Existuje lepsi knizni saga Harry Potter

Reagovat
CR7RONALDO

Videl som z toho maximálne 5 minút a aj to len jedným okom a kvôli tomu, že som bol práve v izbe, kde to mal niekto zapnuté. Podľa mňa je to absolútna hovadina. Strašne nereálna séria.

Reagovat
VersaceChain

máš pravdu, kouzlení hůlkou je opravdu nereálné.

Reagovat
nani92

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
andrew96

Reagovat
kvasha16

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Neutron

nerealne? Nerob si picu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

<3

Reagovat
nani92

<3

Reagovat
Vánoční owník

Star Wars

Reagovat
nani92

nevidel som ani jednu časť, len asi 3 deily Mandoriana

Reagovat
Front hell

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Walter_Sobchak

kvalitou síce nie, ale určite najviac kultová sága

Reagovat
herbage

chápu. Svět, kde banda zakrslých medvídků dokáže porazit vesmírné impérium v čele s Darth Vaderem dává naději, že někde existuje svět, kde i Tottenham dokáže vyhrát titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
adoxx

Reagovat
Spasitel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mada

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
frankiefcb

Vzhledem k poslednim dvou dilum proste ne. Se skripenim zubu jeste zvladnu 7.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

kolko mas rokov?

Reagovat
kvasha16

trosku prehnane, ale tiez mam rad tie filmy

Reagovat
Golasso

Vyrůstal jsem na knížkách a ty filmy jsou vesměs docela meh... jako koukat se na to dá, i když nejlepší filmovou ságou bych to teda fakt nenazval

Reagovat
Neutron

Reagovat
Hokaido

LoTR je úplně jinde. Ale HP je taky vysoko, o tom žádná.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

rakovina filmografie

Reagovat
iamek

Tak dneska snad aspoň remizka a Arsenal win

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta aspoň remízka mi přijde zbytečné zdrženlivá.

Reagovat
Busby babes

tak Lisky nejsou letos zadni nazdarci a hrajou ted dobre...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to vy taky, navíc Leicester jste v obou zápasech loni přehrávali (leč asi nebyl Leicester v takové formě).

Jako pokud uvažujete o titutulu, tak by to měly být 3 body si myslím. Na top 4 by ale byla remíza v pohodě.

Reagovat
Busby babes

to je jasny. rikjal jsem, ze ted tech par zapasu ukaze, jak na tom jsme... pokud bychom chteli hrat o titul, tak vyhrat musime.

Reagovat
Remt

pokud byste chteli hrat o titul, tak byste meli vyhravat vsechny zapasy hlavne.

Reagovat
Nikikrew

https://twitter.com/EgyptianPlayers/status/1194248714166161414?s=09

to je docela vysoká pokuta za zazvonenie telefónu nie?

Reagovat
Busby babes

tak tohle bude vsude podobny... i pro ty mlady z akademie je to porad jen jedna desetina toho, co vydelaji tydne...

Reagovat
Svatej

Uz se to sice.resilo pred rokem, ale hrozne se mi tohle libi. Takovej poradek stary skoly, pro to mam slabost.

Reagovat
Nikikrew

hej pamatam si nieco ale ten telefon ma docela prekvapil. Kolko ludi si nevypne zvuk vsade kde by sa mal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Lampard vymyslel pokuty.

Reagovat
Svatej

Wut

Reagovat
VersaceChain

Pokud bychom dnes vyhrali tak uz muzem zacit mluvit o titulu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ne, já jdu zápas od zápasu a uvidíme jak to celé dopadne, pro mě je furt důležité skončit v top 4! Na titul pořád nemáme i když dnes vyhrajeme!

Reagovat
Busby babes

porad brzy. jeste neni ani pulka souteze. ale budeme v dobre pozici.

Reagovat
Nikikrew

Co dnes davate na tikety?

Reagovat
Remt

Dal bych Soton výhra, Chelsea výhra, Everton výhra a City taky výhra

Reagovat
Nikikrew

City su jasny, za taky kurz sa neoplati

Soton moze byt aj ked Fulham ide hore, Everton a Chelsea asi vyhraju

Reagovat
nani92

nieomu ešte ostali po Vianociach peniaze?

Reagovat
Nikikrew

Na hracskom účte áno

Reagovat
smazaný uživatel

Osolit Chelsea by dnes mělo být no-brainer , ne ?

Reagovat
VersaceChain

sazeni je doslovny nobrainer

Reagovat
Kluivert9

A skončí to trapných 0:0...

Reagovat
VersaceChain

OT: Doporucil by nekdo nejakou sci-fi knizku, nejlip treba postapo, ale to nemusi byt.. a aby nebyla zfilmovana, protoze to sem uz urcite videl.

Reagovat
smazaný uživatel

P.K.Dick - Svět, který stvořil Jones nebo Sluneční loterie

jestli je to zfilmované, nevím o tom

Reagovat
VersaceChain

Od nej je Man in High Castle ze? diky, kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, neviděl jsem, ale knihu napsal. On trpěl nějakou schizofrenií nebo bipolární poruchou a v jeho tvorbě to je téměř všude, ale mě baví neskutečně. Snad jsem od něj nečetl nic, co by mě nebavilo - paradoxně Blade Runner mě bavil nejmíň

Reagovat
VersaceChain

Já to četl, i viděl, knížka je teda lepší.. Ale to je jediné, co jsem od něj četl, zkusím více, díky za tip

Reagovat
Vánoční owník

Metro 2033

Reagovat
VersaceChain

precteno cele, posledni cas me zklamala

Reagovat
Vánoční owník

mě i druhá

Reagovat
vodka

čtivý je Neal Shusterman

Reagovat
smazaný uživatel

Temný les a celá ta série, sice je autor komous, ale píše dobre

Reagovat
TopinB

Série Nadace od Asimova

Broken Empire (Prince/King/Emperor of Thorns) je technicky postapo, ale takové středověké

Den Trifidů

Piknik u Cesty

Osobně bych započítal třeba i W40k knížky, protože to je prostě desetitisíceletá apokalypsa

Reagovat
TopinB

A ještě postapo bych doporučil Malevil, ale není to scifi

Reagovat
TopinB

Columbus Day kniha, série Expeditionary Force, začíná tím, že na zemi zaútočí mimozemšťani a pak OSN pošle do vesmíru armádu bojovat, není to zrovna gigant intelektuální literatury, ale je to čtivé

Reagovat
fefo

Hugh Howey - Silo

Reagovat
VersaceChain

Cetl jsem, ale nejak me to prestalo bavit.

Reagovat
frankiefcb

Silo. Je to docela fajn cteni. Plus problem tri teles, ale to neni postapo.

Reagovat
Hokaido

Já, legenda

Četl jsi? Je to i zfilmované, ale je tady fakt zajímavý twist, kde se filmy a knížky úplně rozejdou. A knížka je fakt top.

Reagovat
Svatej

Knizku si sice neprectu, ale na ten twist jsem dost zvedavej, zkusim to nekde najit

Reagovat
Hokaido

https://www.reddit.com/r/todayilearned/comments/735pm1/til_in_the_originally_filmed_ending_of_i_am/

On si uvědomí, že o něm se vypráví ty legendy, podle kterých existuje monstrum, který ty upíry zabíjí. Uvědomí si, že on je ta legenda.

Reagovat
Svatej

Waat to je super subka, diky!!

Nejaky dalsi zajimavy subky mas?

Reagovat
Hokaido

No jéje, desítky. Rád tam jen tak zevluju.

Tobě se určitě bude líbit r/fuckramos

Jinak záleží, co máš rád. Já z těch klasik třeba r/NoStupidQuestions, r/TooAfraidToAsk nebo r/whatisthisthing, ze zábavných r/PowerWashingPorn, r/EkstraklasaBoners nebo r/Perfectfit, ze zájmů r/PenmanshipPorn, r/HousePlants, r/Woodcarving a tak.

Reagovat
Svatej

Ja s tim zacal teprve pred rokem a po mesici, kdy jsem si myslel, ze tam uz nam vicemene dobře vytříděný vsechno, jsem zjistil, ze se dokonce neda rict, ze bych alespon klouzal po povrchu, natoz zasel do hloubky.

Diky super, skocim na to

Reagovat
patas92

Ten alternativní závěr (podle knížky) je i natočený, ne?

Reagovat
Hokaido

Já to neviděl, byl jsem nasraný. Ale myslím, že ano.

Reagovat
mickey mouse

Kvazi

Reagovat
Gazdo

Duna. To sice je zfilomovane ale asi tak 50 rokov dozadu cize to sa fakt neda pozerat. Ale bude film aj teraz novy takze pokial to chces precitat a az potom vidiet tak si svihni

Reagovat
Hyrax

Duna je skvělá, plus nový film bude doufám podobná pecka, jako Blade Runner 2049. Z traileru to vypadá parádně.

Reagovat
Gazdo

Plus obsadenie sa vydarilo si myslim

Reagovat
lajka30

I bet Arsenal FC are a social experiment to see how long people can support a team before going mad.

Reagovat
Edgewalker

Možná už tu tohle video bylo, nicméně krásně ukazuje to, co současnému Arsenalu chybí https://youtu.be/P_snu_F5jjE .

Reagovat
Dan Gubić

AWB dnes mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

One change from Leeds: Bailly for Wan-Bissaka. #mufc

Reagovat
VersaceChain

Lindelof na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Bailly

Reagovat
Busby babes

Man Utd XI: De Gea; Lindelöf, Bailly, Maguire, Shaw; Fred, McTominay; James, Fernandes, Rashford; Martial.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdreport/status/1342796038365704194/photo/1

MUTV ma 3 stopery, James a Shaw jako wingbaci...

Reagovat
Dan Gubić

3-5-2 je risk proti silnému Leicestru. Ešte je možnosť že pravého beka zahra Lindelof.

Reagovat
Tolstobik

3-5-2 se posledne hralo v Lipsku co?.....

Reagovat
smazaný uživatel

A zas nehrál důležitý hráč Fred

Reagovat
Front hell

Za to třeba poděkovat olemu.

Reagovat
Mato178178

mohol ho teda striedat ale za ze je kreten ole nemoze

Reagovat
Busby babes

Ole: "I can tell you now Eric is playing centre-back. He did really well against Everton so there's no point putting him in a different position.

"He's been out for a while but you saw what he can do."

Reagovat
Dan Gubić

3-5-2, Shaw a James na wingbacku.

United team vs Leicester

Starting XI: De Gea; Lindelof, Bailly, Maguire, Martial, Rashford, Fred, Fernandes, James, Shaw, McTominay

Subs: Henderson, Telles, Tuanzebe, Lingard, Matic, Pogba, Van de Beek, Cavani, Greenwood.

Reagovat
CR7RONALDO

Divná zostava.

Reagovat
Tommy$

Sestava jak kdyby ji Ole tahal z klobouku

Reagovat
Seydou Doumbia

Názor na sestavu City? Agüero/Torres, Aké, Mendy?

Reagovat
SpecialOne

Mendy určitě. Aké praděpodobně. U Aguera netuším.

Reagovat
diastan

Aguero, stopeři Stones, Dias

Reagovat
bbbauch

To zas smrdi akorat pruserem ti tri stoperi.. ale venku nam to jde, Leicester v PL doma letos nic moc, tak snad to urvem

Reagovat
Busby babes

22 - Manchester United have lost just one of their last 22 Premier League meetings with Leicester (W17 D4) and are unbeaten in their last 11 since a 3-5 away loss in September 2014 (W8 D3). Lopsided.

ok, je mi jasny, co dneska prijde...

Reagovat
ManUnited

S tím Aaronem víme co je?

Reagovat
Busby babes

Tak Ole potvrdil, ze je Bailly na CB a Lindelof na RB... takze fakt 4 vzadu. No uvidime...

Reagovat
CR7RONALDO

Tak potom ten James fakt asi hrať nemal. Ja som čakal, že dnes dá Cavaniho na hrot a na krídla Martiala a Rashforda.

Reagovat
iamek

Jak to, že je 9 náhradníku?

Reagovat
wild

Plati to nove pravidlo o 2 striedajucich naviac v priapde concussion, nie? tak zrejme preto

Reagovat
Alberto Aquilani

Čo je s Underom? Nevidím ho písaného ani na lavici.

Reagovat
Taiger

Bude over

Reagovat
Alberto Aquilani

Oversize bol už v Ríme

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Marcus omg

Reagovat
wild

Reagovat
Hokaido

Dneska dostanou United strašně přes piču. 4:1 pro Foxes.

Reagovat
Tolstobik

Co to Marcus nedal

Reagovat
bbbauch

Davej too

Reagovat
Busby babes

chjo.

Reagovat
nani92

Rash a Martial nebudú nikdy tí praví zabijaci..my potrebujeme mať vždy ešte jedneho zabijaka ako bol RvP, Ibra a teraz Cavani, keby tam bol on, tak je to jasný gol

Reagovat
EXoRcIsT

Haaland in

Reagovat
Swarley

jako ten se fakt měl dotáhnout

Reagovat
VersaceChain

fotr mu to zakázal

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne presne. Jeden zabijak a i ta zaloha bude produktivnejsi. To nas deli od boju od 1-3misto.. teda delilo posledni roky.

Reagovat
vodka

Cavani tu roli chvíli zvládne, než Greenwood nepřevezme hrota pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Greenwod je vylozene zabijak do vapna no. Asi tak jak Dementony Martial.

Reagovat
pingla

božeeeee

Reagovat
EXoRcIsT

Kriste boze toto nedat . Hrotak musi byt priorita

Reagovat
mimi_united

Haaland

Reagovat
vodka

tohle bych snad na bránu dal i já

Reagovat
Kixi Syhimour

bránění Leicesteru

Reagovat
Busby babes

nase neni o moc lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford fanta, Martial draft a zakoncenie horsie nez Firmino

Reagovat
Taiger

Zápas nahoru dolů super

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, uz som to videl medzi nohami de geu a nasledne v brane

Reagovat
Taiger

Spoilerista je back

Reagovat
smazaný uživatel

vole ved som to pisal asi minutu po tom, co sa to stalo

Reagovat
Taiger

Musel jsem si rejpnout

Reagovat
Nikikrew

Lisky & United maju tak 3nasobne lepsiu zalohu ako my...

Reagovat
iamek

Ten Lindelof na RB bude ještě velká zábava

Reagovat
I am Mancunian

Podobne ako AWB

Reagovat
Busby babes

tak AWB aspon brani

Reagovat
I am Mancunian

No ani nie

Reagovat
Swarley

to pořád kvůli tomu minulému zápasu, kdy mu tam střed hřiště nechal dva hráče?

Reagovat
VersaceChain

V Benfice snad hral casteji na RB nez na CB, nebo se pletu?

Reagovat
Tolstobik

Piska Dean, to bude dnes kopec legrace....

Reagovat
Grahf

tá pravá strana je hrozná, hlavne james stratí všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Svezl se v zapase proti Leedsu tak se ho zase rok nezbavime.

Reagovat
Tolstobik

zrovna sem chtel napsat, ze James je uplne katastrofickej zatim, bude tam muset Greenwood o polocase...

Reagovat
Hokaido

Stejně to je na palici, že 22 chlapů se jen snaží dostat míč do dvou docela velkých bran a kolikrát se to ani JEDNOMU nepovede za HODINU A PŮL. Wtf the fuck.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozrali dom.

Reagovat
Gazdo

Velakrat ma to uz napadlo

Reagovat
iamek

Yes !

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL RAASHY

Reagovat
iamek

Bruno zase áčko

Reagovat
iamek

Jinak gól díky skvělému pressu Jamese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

neverim, Rashford premenil cistu sancu

Reagovat
Tolstobik

Nadhera....tak ted jeste ty 4 Lesteru

Reagovat
Grahf

goool

Reagovat
EXoRcIsT

Bruno ten kanadsky bod da aj keby kopal cely zapas na vlastnu branku

Reagovat
mimi_united

title race práve započal

Reagovat
smazaný uživatel

Pššššt...

Reagovat
Agent z Melmacu

HAHAHAHAHAHA

Reagovat
Front hell

možna už skončil

Reagovat
Swarley

Rashford forma, Bruno suprově

Reagovat
pingla

raaaaaaash

Reagovat
Hokaido

Z toho zakončení mám Henry vibes.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ondiis

Tohle uměl i Walcott ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Busby babes

nadhera.

Reagovat
nani92

James mohol by také zlé prihravky dávať častejšie

Reagovat
VersaceChain

Jak zatim hrajeme? Prisel jsem az na gol

Reagovat
vodka

Bruno už sbírá asistence i když chce zpracovat

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester klasicky proti United

Reagovat
Tolstobik

To je kvuli telocvikarove strategii

Reagovat
Taiger

Bruno pome golíka

Reagovat
iamek

Bruno druhá asistence. Skvělé před vápnem zkoušet jesle

Reagovat
smazaný uživatel

Do háje

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno paradna asistencia na Rashforda (spoilerista)

Reagovat
Taiger

Reagovat
Malresi

Reagovat
I am Mancunian

Fred najlepsi hráč na ihrisku

Reagovat
KnoxXx

pekne Maguire

Reagovat
Malresi

Reagovat
iamek

Jako tenhle gól je jeho chyba?

Reagovat
KnoxXx

vsak tam ta lopta uz davno nemala byt ... lenze s kostrbatym Harrym sa zbavujeme lopty na trikrat (to, ze to zvacsa uhasia spoluhraci, to je pekne ... a ked obcas nie, rozhodne ich nebudem vinit)

Reagovat
iamek

Nahrál přesně na nohu Brunovi . On může za to, že zkouší nesmyslně dávat jesle?

Reagovat
Busby babes

coze?

Reagovat
vodka

fakt, jak kolovrátek, za všechny goly muže DDG, Shaw, Maguire, Fred. Za v ofenzive za všechno Martial...

Reagovat
Front hell

nadhera

Reagovat
Busby babes

Bruno.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo Bruno zkoušet píčoviny před vápnem

Reagovat
Greny

DdG to musí chytat

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
iamek

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

Se podívej jak špatně stál před tou strelou

Reagovat
VersaceChain

hlavně si klasicky poskočil tak, že v momentě střely teprve dopadal, místo toho aby se už odrážel ke skoku

Reagovat
bbbauch

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
captain18

Bruno dalsie acko?

Reagovat
avicii

Maguire pôsobí jak totálne drevo

Reagovat
I am Mancunian

Lebo aj je

Reagovat
avicii

taky ten typický anglicky drevorubač

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly bohuzel taky. Jeste nejistejsi.

Reagovat
Front hell

on dokaže zahraát dobře,ale někdy vypada jako když si hokejsta obuje kopačky

Reagovat
Grahf

obrana kuká jak streila

Reagovat
pingla

tominay dpc stoj 3 metry od neho a sleduj, jak vystreli

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
smazaný uživatel

3m je dost.

Reagovat
nani92

pritom sa doporučuje len 2m

Reagovat
Front hell

maguire neskutečné zvíře

Reagovat
Tolstobik

Ale jako peknej gol....a peknej zapas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Front hell

Reagovat
niflheim

Takový typický gól

Reagovat
Raylan

Tielemans je výbornej hráč.

Reagovat
Hai

Reagovat
Swarley

Reagovat
Raylan

Bych klidně řekl, že by se hodil i k vám.

Reagovat
Swarley

Já ho chtěl, za těch 40 mega eur to je naprosto parádní přestup... Psal jsem po tom hostování, že do toho snad půjdeme...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je laxni alibistickej sulin a uplne zbytecnej clovek v Manchesteru.

Reagovat
Tolstobik

Ale dnes me sere min nez obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

2x zadrbal brejk totalne. Jednou sel do hrace a podruhe ho trefil z metru.

Reagovat
Tolstobik

Jo, uz me sere stejne jak predchozi zapasy....

Reagovat
iamek

Strašný e. Snad půjde dolů hned.

Reagovat
Taiger

Maddison mega nesympatickej, posere něco a vzteká se na spoluhráče, to Grealish pravej opak + nechává penalty spoluhráčům

Reagovat
Hokaido

Lol, Maddison je role model, hodně se věnuje charitě, i když spíš lokálně, takže se o tom moc nemluví.

Grealish šuká děvky každý týden a nechává se u toho fotit, řídí ožralý a ujel od nehody.

Vyloženě jsi to trefil.

Reagovat
vodka

Reagovat
Taiger

Tak já hodnotil věci na hřišti, moc nechápu tvoji reakci teď?

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mul

Reagovat
Hai

mega nesympatickej hrac hraje za ten druhej team na stejnem postu

Reagovat
Taiger

Bruno je sympaťák, jestli myslíš jeho

Reagovat
avicii

To fakt není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta usata krysa? asi ti bude podobnej

Reagovat
ajouki

Jsou stopeři, kteří působí s míčem na kopačce nejistě, ale ve skutečnosti jsou úplně v pohodě a pak hráči, kteří působí nejistě a jsou to dřeva. Maguire je ta druhá varianta.

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou divaci, kteri se na sport divaji objektivne a svuj nazor si vytvari sami. Pak jsou divaci, kteri jen nevedome papouskuji vetsinove popularni nazory (bez ohledu na opravdove vysledky, statistiky), ktere funguji v dnesni dobe treba diky soc.sitim. (jednoduhy, rychly, obsah zadny) Ty ses ta druha varianta

Reagovat
Mato178178

Reagovat
ajouki

Jasně, kdybych tu jen papouškoval populární názory, tak tu asi nemám kolik kontroverzních komentářů na různé témata. Třeba dlouhosáhlá obhajoba Solskjaera, že v United tvoří něco dlouhodobého. Před rokem. Když to ještě nebylo populární a tobě podobní tu hýkali Poche, Poche.

Reagovat
iamek

Martial je úplně zoufalý

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ondiis

Dobrý zápas zatím. Tielemans skvělý

Reagovat
blaugrana

davaj tam Cavaniho, nech jebne 2 kusy a je klud

Reagovat
EXoRcIsT

Martial James McTominay dole Cavani Pogba Greenwood In a mozme vyhrat

Reagovat
iamek

Reagovat
Steve Stifler

tak to si mohl Evans odpustit ten dive na konci

Reagovat
iamek

Reagovat
JessePinkman

Dive? Co mu tam má ta mrdka Fernandesů, co sahat?

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
CR7RONALDO

Od polčasu Cavani namiesto Jamesa alebo Martiala.

Reagovat
VTID94

Ten Maguire to snáď ani nieje možné

Reagovat
Kixi Syhimour

Moc nevěřím, že to Leicester udrží, když United chtějí, tak se Leicester nedostane ani k vápnu.

Reagovat
stiflerovamama

Našťastie vyzerá, že moc často to nechcú.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teď to bylo vidět na konci poločasu, United mají obecně druhé půle lepší a Solskjaer bude chtít vítězství, takže očekávám slušný tlak od nich.

Reagovat
VTID94

No práve že väčšina z nich vyzerajú že nechcú

Reagovat
Hokaido

Jinak Soyuncu má prý nějaký psychický blok (už jsem to tady možná psal, teď nevím) a bojí se chodit do soubojů. Sám to znám a vím, že jak jsem si zkurvil koleno, tak jsem prostě už nikdy nehrál stejně, že vždycky byl někde vzadu v hlavě takovej pocit, ať se na ten souboj radši vyseru. To může pro jeho kariéru mít fatální následky.

Reagovat
Busby babes

uz se tesim, jak tu pak budou psat: bere miliony, tak at maka...

to muze byt dlouhej navrat zpatky..

Reagovat
LokoLFC

Presne, bere miliony, tak at maka... nebo muze jit do fabriky, jestli se boji...

Reagovat
Swarley

Tak je rozdíl, když hraješ okres nebo jsi profík... Pokud tě živí něco jiného, tak je logické, že se nechceš zrakvit na dedinskem fotbale... U něj je to pro změnu obrovský problém...

Reagovat
Talker

Tak řekl bych, že oni mají při zranění k ruce ještě sportovní psychology a celý tým, který se stará o to, aby se dal dokupy nejen fyzicky, ale i psychicky. Což samozřejmě trvá a bude to boj, ale je to trošku jiné, než když hraješ pro zábavu a musíš si to vyřešit sám.

Tohle budou mít ty kluby (i samotní fotbalisti) podchycené.

Reagovat
Busby babes

to je otazka, co je pak horsi ale... kdyz hrajes pro zabavu, tak se na to v zasade muzes vykaslat ze jo. prizpusobit se a nema to nejake zasadni dusledky. Jemu to muze znicit zdroj obzivi a tak, ten tlak tam je daleko vetsi... ale zas ma vetsi podporu, to je jasne.

Reagovat
Dan Gubić

Prime De Gea by to vyrážal. Fernandes je uťahaný, rozkladá sily aby vydržal do konca.

Reagovat
CR7RONALDO

Proti Wolves podľa mňa dá Brunovi odpočinok. Len dúfam, že výsledok bude taký, aby nemusel nastúpiť z lavičky.

Reagovat
VersaceChain

nejmin deset golmanu v PL by to melo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VersaceChain

Kazda druha strela gol u DDG (literally), ale tobe to staci vid otevri uz oci prosimte

Reagovat
Dan Gubić

Maguiera nebrať naspäť ale nechať ho v Leicestri, snáď si United zobrali so sebou pokladničný blok na 80mil.

Reagovat
Grahf

To fakt by bol williams horší napravo ako lindelof, ktorý neprelezie polku? James určite dolu, ten tam je jak namalovaný a martial tiež, dneska predviedol velký prd.

Reagovat
iamek

Brandon je out

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani a Pogba do hry!

Reagovat
VersaceChain

https://scores.nbcsports.com/epl/player_leaders.asp?category=107

Seradte si to podle save percentage, vzdyt to je proste naprosto otresny, to je jeste zazrak, ze jsme tak vysoko.

Reagovat
VersaceChain

btw za celou karieru v United neklesl pod 70% (teda jednou 69,9%), ale jasny, furt chyta skvele letos

Reagovat
VTID94

Kde je Telles? Ten vyžraný Shaw by im mal nosiť max. vodu

Reagovat
Busby babes

Shaw je dneska dobrej.

Reagovat
VTID94

Telles je rýchlejší aj presnejší pri centroch...Cavani, Telles in a dáte to

Reagovat
iamek

Telles ma 73kg a Shaw 75kg. Shaw je vyšší. Dál?

Reagovat
EXoRcIsT

hej shaw ma urcite 75kg

Reagovat
Mato178178

skor 85

Reagovat
VTID94

Po rannom odľahčeni na toalete

Reagovat
Grahf

len jeho hlava má tolko

Reagovat
Grahf

zase stlustol a len v pokluse

Reagovat
Busby babes

to fakt koukame na uplne jinej zapas. mel tam nekolik nabehu dopredu, stejne tak jako spirntu zpatky po ztrate balonu...

Reagovat
iamek

Reagovat
Grahf

tie sprinty sú v jeho prípader skôr tie poklusy

Reagovat
Busby babes

Not great not terrible. Goly spis po chybach nez nejak vypracovane... vzadu oba tymy takove nervozni. Na zacatku to bylo takove az nahoru dolu, pak se to uklidniloa spis takovej boj o stred pole no. my se bojime Vardyho, oni zas nasich brejku... Libi se mi Fred, Lindelof se trapi na tom RB, ale to se asi i dalo cekat, dlouho tam nehral. Ten hejt na Maguire tu uz zacina byt docela trapnej...

Reagovat
iamek

Vždyt ten hejt je super. Jde vidět aspoň jak po top výkonech, které od zápasu se Spurs předvádí se zvedl. Protože tady bylo pár týdnu klid, pár krát v sestavě kola atd . Navíc ten gól nebyl ani jeho

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nutno říct, že to opravdu působilo komicky ten odkop , ale co na tom, účel splnil, míč je mimo vápno, ba co víc, má ho Fernandes a ten ztratí + McTominay se vykašle vystoupit proti Barnesovi.

Reagovat
iamek

Jasný vypadalo to směšně, ale i tak přesně nahrál. Bruno tam měl docela čas udělat cokoliv jiného a on zkouší v nebezpečném prostoru dávat jesle. To se nesmí stávat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

ja proste nechapu tu iracionalitu. Predvede dobrej obrannej zakrok, jen u toho spadne. v zapeti to Bruno posere, McTominay se promeni v divaka a je to vina Maguira... how?

Reagovat
iamek

tak čeká se na každou pidi chybu, kterou udělá. Btw nevíš náhodou, kdo má nejlepší stats jako CB v top 5 ligách?

Reagovat
Tolstobik

ja bych to pricital lidske demenci zdejsich individui.......

Reagovat
Swarley

Tak to byl minule i ten AWB, střed hřiště vyklusava, nechá mu tam dva hráče... On se to snaží uhasit, logicky a správně si vybere toho předního, bohužel to propadne na toho zadního a padne z toho gol.. Jasná chyba AWB

Reagovat
iamek

To jsem psal i já, ale pak jsem se opravil, že AWB tam šel dobře. Tam udělal chybu Telles myslím.

Reagovat
Swarley

Já si to na první pohled myslel taky, ale on tam byl sám na dva a řešil to v rámci možností dobře, to nebyl jeho gól...

Reagovat
ajouki

Vždyť tam měl třeba ještě v 10. minutě situaci, kdy se doslova kochal špatným zpracování DDG. Laxně roztahoval šířku ale vůbec netušil, co se kolem něj děje a že United jsou pod agresivním presinkem dvou hráčů Leicesteru.

Reagovat
iamek

Tam bylaa špatná malá domů od Shawa, která skákala.

Reagovat
ajouki

To jo, ale Maguire to měl lépe přečíst a být připraven na odpálení krátké přihrávky proti noze. Místo toho couval od míče, když DDG už nemohl vygenerovat u přihrávky žádnou sílu.

Reagovat
vodka

tyhle situace Maguire často řeší divně. Neořve si to.

Reagovat
Swarley

já to psal minule, organizujeme to tam celkově zmateně

Reagovat
ajouki

Jasně. Nemusí to být hned chyba nebo přímé zavinění gólu, ale je to prostě dřevěný moment, který způsobí problémy v následující pasáži.

Reagovat
iamek

James

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si tam pak lehl ten zebrak

Reagovat
Busby babes

poc si to neda okolo toho fofany. nepochopis

Reagovat
iamek

. Měl tam dálnici a navíc byl nastartovaný . V nejhorším by ho za žlutou sejmul. Mu to během hry fakt moc nemyslí.

Reagovat
EXoRcIsT

dakedy aspon vedel zobrat loptu sa rozbehnut a dostat faul teraz ani toto uplne zbytocny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná jeho přednost je rychlost a on tohle řeší přihrávkou skrz stopera.

Reagovat
VersaceChain

James

Reagovat
Grahf

james zase zajebal

Reagovat
EXoRcIsT

boa ale toten James okamzite dole

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Evans se mi vůbec nelíbí

Reagovat
Busby babes

james.

Reagovat
VersaceChain

James

Reagovat
EXoRcIsT

to si robia picu Bailly James Fred

Reagovat
Grahf

tyvole to je neskutočné, jak všetko zadrbe

Reagovat
iamek

Fred a Bailly . Tak jsem se nezasmál dlouho . Proč proboha pořád vymyšlíme takové blbosti? Tohle je neuvěřitelný.

Reagovat
EXoRcIsT

ale na koho to chcel fred davat ked to kopne do takej vysky sak to by ani DDG nemohol chytat

Reagovat
iamek

Podobná malá domů jak Shaw v prvním poločase. Nechápu, že to radši nenakopnou raději někam dopředu. Tohle nám fakt nejde

Reagovat
EXoRcIsT

uz vidim jak na da gola teraz

Reagovat
Raylan

Bailly

Reagovat
smazaný uživatel

On je snad zhulenej do pici.

Reagovat
Busby babes

tak tohle asi tezko jeho chyba ne?

Reagovat
Taiger

Mu ukazoval, kam to kopnout a Fred to kopne do jeho ruky, když už, tak De Geovi po zemi

Reagovat
Taiger

To nebyla jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Stal ja curak metr od Freda uplne zpomalenej a cumel na nej s natazenou rukou..i jak ten balon letel tak se na to dival jak retard.

Reagovat
Taiger

Né no

Reagovat
VersaceChain

Jestli trefi branu, bude gol.

Reagovat
VersaceChain

stesti

Reagovat
Raylan

Dost těsný, netečovat to, tak by to klidně gól byl.

Reagovat
Grahf

takú ruku som ešte nevidel, to sú tragédi

Reagovat
nani92

jebnutejšiu ruku som v živote asi nevidel

Reagovat
Busby babes

tohle melo byt ve vapne a bylo by to dokonaly

Reagovat
iamek

Byla by to chyba Harryho. Málo roztáhl hru pochopitelně.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek
Reagovat
VTID94

A teraz ich porovnaj na v hre zvanej futbal

Reagovat
Busby babes

btw to byla hodne oranzova pro maddisona. absolutne bez sance hrat mic

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze.. na co ceka Ole?!

Reagovat
iamek

Rash si dělá prdel už ne? Bylo jasné minutu dopředu, co udělá,

Reagovat
EXoRcIsT

martial dole zase luftne v dobrej prilezitosti

Reagovat
Grahf

rashord už mohol mať hattrick

Reagovat
Busby babes

skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd

Reagovat
pingla

rash omg

Reagovat
VersaceChain

Tesny ofsajd, skoda.

Reagovat
Ondiis

Maddison je hrozný. Ten snad neudělal ještě nic dobře

Reagovat
Taiger

Ale je role model

Reagovat
FC Porto FC

Bože braňte lišky, nemůžou jít 5x samotní na kasu

Reagovat
iamek

Faul?

Reagovat
Steve Stifler

Boha to jsou taky simulanti tohle

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Albrighton

Reagovat
iamek

Omg Axel

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire, Bailly i Linde maji velky slabiny v tom, ze nejsou zazrani do hry, nezijou tim jak Rio nebo Vida. Kolikrat je videt ze je uplne jasna predvidatelna vec prekvapi, velice casto jsou pozicne mimo protoze jimto proste dojde pozde, neurvou si absolutne nic.. mit vsechny stopery v tomhle snad nejhorsi v lize je katastrofa. Zlatej Evans.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam pošli Ediho!

Reagovat
EXoRcIsT

Sak tam daj Cavaniho preboha

Reagovat
Tolstobik

Cavani misto Martiala, ten je zas uplne hotovej....

Reagovat
EXoRcIsT

ten bol hotovy uz pred zapasom uplne mimo az na jedno solo v 1 polcase

Reagovat
Tolstobik

Zacatek prvniho polocasu mu sel, ale tak od 20 minuty predvadi stejnou tragedii co vzdycky

Reagovat
CR7RONALDO

Ja mám normálne taký pocit, že sa Ole bojí dať Martiala dole trochu skôr, aby sa neurazil

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 ideál....

Reagovat
JessePinkman

Cavani na plac.. Tohle vypadá na gól United.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To nedáme

Reagovat
vodka

dneska tomu taky moc nevěřím :/

Reagovat
Swarley

Pogba rozhodne

Reagovat
Swarley

Bruno teda, jsou si podobní

Reagovat
Thelvin

Zkušeně ty

Reagovat
m.sali

Reagovat
fenixLFC

Ok

Reagovat
EXoRcIsT

diky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor tento chlápek!!!!

Reagovat
VersaceChain

BRUNOOOO

Reagovat
iamek

Udržet!

Reagovat
pingla

brunooooooooooooo

Reagovat
Raylan

Evans

Reagovat
Taiger

Cavani je insane

Reagovat
bbbauch

Brunoooo

Reagovat
Grahf

Čhruňoo

Reagovat
Remt

Držka nesympatická

Reagovat
salm0n
Reagovat
Remt

Nepláču, nepotrebuji kapesník, jen ho nemám rád to je cele

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
iamek

Reagovat
Taiger

Já United nesnáším, ale Bruno je právě jeden z mála sympatických

Reagovat
Svatej

Wtf?!?!?!?

Reagovat
Taiger

Má famózní playstyle, bojuje do poslední minuty, nevypadá jak namyšlená pička, fakt jeden z mých nejoblíbenějších v United

Reagovat
Svatej

Ta jeho morální flexibilita ti nepřekáží?

Reagovat
Remt

Morální flexibilita je moc pěkný termín

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Svatej

diky

Reagovat
icemike

Vypadá jako krysa, hraje jako krysa, chová se jako krysa

Reagovat
vladis271

Reagovat
Remt

Já United nesnáším a našel bych tam pro mne spoustu sympatických hráčů - Cavani, Donny, Máta.. Bruno je mi naopak velice nesympatický ale extrémně kvalitní hráč o tom žádná

Reagovat
iamek

Dean je otřesný. Píska to jak balet

Reagovat
Tolstobik

Dean je vzdycky otresny

Reagovat
nani92

Cavani už nesmie pustiť Martiala do zakladu

Reagovat
Taiger

Bruno je fakt top top top hráč, top3 v lize, né-li nejlepší

Reagovat
EXoRcIsT

Bruno KDB VVD

Reagovat
Taiger

Já bych dal místo VVD Maného

Reagovat
EXoRcIsT

tak nechcel som tam dat len hracov co davaju goly a asistencie ale ocenit aj obrancu

Reagovat
m.sali

tak to asi zrovna letos Mané moc nedává, ne?

Reagovat
Taiger

Maného přínos právě není jen o gólech a asistencích

Reagovat
fenixLFC

Tuto sezonu ani nahodou

Reagovat
Taiger

Mně přijde, že má super hold up play a nahrazuje v tomhle Firma, kterej je zase gólovější, asi subjektivní názor

Reagovat
Maresma

Salah tam nesmí chybět samozřejmě.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní přihrávka od Cavaniho

Reagovat
Busby babes

Bailly, Cavani i Fernandes. nadhera.

Reagovat
vodka

Fernandes POTY, all years...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Pomalu mu zacne být United malé

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Věčně zraněný dědek hezké áčko. Good job mlíčňák

Reagovat
Front hell

Dětské

Reagovat
Swarley

Cavani hned vybojovany balón z hovna, potom asist... Jako pořád si stojím za tim, že má v mezihre větší přínos než Martial...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom někdo pochybuje?...

Reagovat
Swarley

No minule jsme tu řešili přínos Martiala v mezihre

Reagovat
smazaný uživatel

Aha sorry

Reagovat
iamek

Front hell ti odpoví.

Reagovat
Front hell

ti ležím v žaludku viď

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vardy dnes naprosto vymazaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

isol by si do riti

Reagovat
lajka30

Reagovat
Raylan

Reagovat
Svatej

za vsechny ti podekuju

Reagovat
Noke

Znovu zafungovalo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

diki

Reagovat
vladis271

YOU BEAUTY!!!!!!!!

Reagovat
icemike

Reagovat
VersaceChain

Maguire

Reagovat
iamek

Bruno chce redku. Konečně si chce odpočinout

Reagovat
smazaný uživatel

Červená odpustenia pre Bruna

Reagovat
iamek

Vardy je božan

Reagovat
Mimalu

Vardyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to říkal

Reagovat
iamek

Bailly omg

Reagovat
Svatej

To je fakt blázen, silene dobrej hrac, i kdyz mam o jeho páteři pochybnosti. Za me POTy bohužel prozatím jeho..

Reagovat
EXoRcIsT

oni rozmyslaju pri braneni ako Bailly koho isiel branit ze sa tiskal do brany ?

Reagovat
iamek

Udržet omg. Bod bude zlatý.

Reagovat
Kluivert9

Zaslouženě

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Tuard.MUTD

klasika

Reagovat
Grahf

kokotiii, leicester mal dve strely a dá dva goly

Reagovat
VersaceChain

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

A řekni mě jak toto měl chytat?

Reagovat
iamek

Reagovat
VersaceChain

Jasny, 50% save percentage za pul sezony je uplne v pohode, zadnej gol chytit nemohl.

Reagovat
mithro

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Walter_Sobchak

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Curaci šťastní

Reagovat
Swarley

Jeden hráč ve vápně na čtyři naše, super

Reagovat
iamek

Potřebujeme k Harrymu stopera prostě.

Reagovat
iamek

Axel

Reagovat
Swarley

To by šlo vedle, ne?

Reagovat
iamek

Myslel jsem tu nahrávku na Bruna, který seděl zraněný

Reagovat
Steve Stifler

Tohle měl Dean dávno odpískat a ne tam nechávat výhodu někde na půlce u lajny, když Bruno byl jedinej, na koho mohl Axel hrát

Reagovat
Raylan

Dobře Tuanzebe, nemá tam co simulovat.

Reagovat
Walter_Sobchak

Fernandes tam škrieka jak žena, v sekunde k nemu pride lopta a už behá jak nič to si robí piču ten komediant.

Reagovat
iamek

Reagovat
Remt

Nezlob se na mě ale na toto dát uplakaneho smajlika dokaze jen kokot. Co to vůbec máte ve zvyku těmito smajly komentovat? Jsme snad v chatu nějakých vlhkých trinactek? Buď se vyjadri jako chlap a nebo drž hubu. Tímhle dokazujes jen svou inteligenci idiote. Bruno ocividne simuloval ale nez toho priznat radsi zajebes smajlika jak retard viď?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Remt

.. Ale chápeš to? A odpověď od něj raději žádná

Reagovat
Front hell

To je u něho normální. Napíšeš kritiku na United tak se tu rozbrečí jako malá holka. Přitom ohledně Arsenalu tady píše pořád něco. Nejhorší ze si pak začne vymýšlet. Třeba že tady fans Arsenalu chválili příchod runarssona,když mu napíšu že lže tak už raději ani nereaguje. Proto s tebou souhlasím. On je fakt strašný kokot,nebo ještě malé děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lopta lieci

Reagovat
fenixLFC

Presne preto som odporcom zakopavania lopty ked sa niekto vala na zemi

Reagovat
stiflerovamama

Strašne nesympatický mrdka, hlavna, že keď jemu odpískajú faul vždy sa tam ročuluje na hráča a on tam pri každom zákroku vreští ako kokot.

Reagovat
JessePinkman

Nesympatická mrdka. Líp bych ho nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

ale popici hracik

Reagovat
JessePinkman

To ano, ale furt si říkám, že to v týhle top formě nemůže vydržet celou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Madison taky dobrá mrdka simulanska

Reagovat
Svatej

Tak už chápeš, proč nás příležitostně tak serete

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Annnnnnnoooooooooo

Reagovat
Freedo

Snad se Pool nebojí, že United povedou ligu.

Reagovat
mithro

Reagovat
Kixi Syhimour

S váma musí být člověk opatrný

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Yes! Dobrý bod

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

tak konecne nas obrana stala body vonku. milionova, doslova.

Reagovat
mithro

uplne pohodovy zapas a stratia tam body

Reagovat
Tolstobik

Zlatej bodik

Reagovat
JessePinkman

Pěkná plichta.. Škoda, že Fernandes zas zarobil ve fantasy.

Reagovat
Steve Stifler

Deane tvl taky, minutu se tam válí Maddison, minutu Perez a ty to utneš v 94:00

Reagovat
smazaný uživatel

tak bud rad, zrejme by potom uz pustal len utok Leicesteru

Reagovat
iamek

Celý zápas byl zoufalý

Reagovat
CR7RONALDO

Nespravodlivé.

Reagovat
FC Porto FC

Nespravedlivé že rashoford a martial jsou kopyta?

Reagovat
Coutinho10

remizka dobra

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FC Porto FC

Krása

Reagovat
Busby babes

Pres Baillyho jdou oba goly a komentator: libil se mi vic nez Maguire.

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

mne sa napriklad nepacil ani jeden.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak 660 komentářů na jeden zápas, docela slušné

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu to uz zilo pred zapasom, co nebyva zvykom

Reagovat
Salfovic

Z toho 400 o brejlatém mamrdovi s hůlkou.

Reagovat
JessePinkman

Jinak Justin a Fofana skvělý výkony.. Na to, že jim je 20 let, klobouk dolů.

Reagovat
Swarley

škoda no, když dvakrát vedeš a nedotáhneš...jako celkově asi remíza odpovídá a ty zmatky v obraně nás po zásluze stojí body...být to organizovanější, bylo by to za 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

To je sport a právě fotbal.. Kolikrát venku MU prohrával a nakonec vyhrál.. Dnes nová situace a nezvládli to

Reagovat
mithro

stratene dva body, leicester pre mna sklamanie. celkovo kvalita slabsia, z oboch stran. a nasa obrana, to sa len tak nevidi, taka parta majstrov.

Reagovat
mithro

After review, the Goal Accreditation Panel have credited Leicester’s second goal as an Axel Tuanzebe own goal

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Raylan

Prosím Franku dnes CHO místo Wernera a Kova/Gilmour místo Jorginha. Diky

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

3. místo pre United velký luxus.

Reagovat
Dan Gubić

Defenzíva United včetne De Geu od úvodu hroziaca nejakou nehodou takže vyrovnanie a remíza po zbabelom bránení 2. gólu spravodlivá.

Výborný nábeh Jamesa pred striedaním, bohužiaľ je rozdiel byť rýchly s loptou a bez. S loptou na nohe v plnom šprinte treba aj technickú kvalitu preto si James netrúfol ísť sám cez stopéra.

Fernandes zrejme dodatočne vylúčený - FA si určite pozrie záznamy jeho 3-4 žltých zákrokov. Šťastie pre United že aj tak už potreboval oddych takže jeden zápas si odpočine.

Fred vybojoval mnoho, McTominay po zatiaľ najlepšom výkone kariéry minule logicky trochu v útlme dnes, Pogba po nástupe laxný smerom dozadu.

Bailley rýchlosťou a dôrazom veľakrát vykúpil neohrabaného kapitána, inak fajn až na komické ukazovanie kto má kam prihrať alebo mávanie rukami že prihraj mi to sem za čo nám tréner odmalu plieskal kovovou píšťalkou po prstoch. Možno mohol pri 1. góle dôraznejšie vystúpiť ale to bola kolektívna kalamita chýb od Shaw Maguire Fernandes McT De Gea takže sa to nedá zvaliť na jedného muža.

Lindelof vzadu spoľahlivo no na úkor ofenzívy po pravej čiare, Martial málo v hre a Rashford 1/3 z čistých šancí čo je dobrá vizitka - Salah s Maném spália aj po 5 za zápas. Shaw bol relatívne OK aj keď tiež nemá čisté svedomie pri góle na 2:2, James niečo vrtkým pohybom a napádaním niečomu pomohol, no do útoku okrem jedného nábehu do rozhodenej vysokej línie nepoužiteľný.

Vyšťavený Bruno ktorého Ole zrejme nasadí aj na zajtrajší priateľský zápas ak by sa hral musel šetriť sily a čakať na svoj moment ktorý nakoniec prišiel. V opakovanom zábere sa zdalo že loptu netrafil ako chcel ale to je znak skvelého muža kľúčového momentu že ten gól skrátka dá aj s dávkou šťastia. Je to víťazný typ a viem si predstaviť že za tú obrannú kalamitu pri vyrovnaní Leicestru teraz v kabíne ošklivo čistí žalúdky kuželom okolo Vardyho.

Aj tak je bod z horúcej pôdy pre United v tejto fáze ligy kvalitný, zvlášť keď konkurent v boji o majstra Liverpool narazí zajtra na skvele organizovaných 11 borcov vo vlastnom vápne pod taktovkou Big Sama a jeho nového teamu West Brom ktorý určite nechce nechať vypadnúť.

Reagovat
Dan Gubić

Omlúvam sa ešte Danielu Jamesovi - parádne pripravil prvý gól vnikom do vnútra aj keď hokejová asistencia nebola adresná a potrebovala dôvtip a bleskovú reakciu v stotine sekundy v počítačovo rýchlom mozgu Bruna Fernandesa.

Reagovat
Busby babes

"Fernandes zrejme dodatočne vylúčený - FA si určite pozrie záznamy jeho 3-4 žltých zákrokov. Šťastie pre United že aj tak už potreboval oddych takže jeden zápas si odpočine."

to je co za kravinu tohle?

Reagovat
Dan Gubić

Vyberieš si jeden podpich z celého príspevku A podľa teba si nezaslúži dodatočný trest na jeden zápas? Nestíhal, všade mu chýbal krok lebo zakázal Olému aby ho rotoval? Keby to spravil Henderson alebo Wijnaldum tak do rána plačeš od nespravodlivosti rozhodcu.

Reagovat
Busby babes

no vybral jsem si to nejpozoruhodnejsi.

Ne, nezaslouzi. za co by si to mel jako zaslouzit. za bezne fauly? odkdy se ve fotbale dodatecne posuzuji takovehle veci?

Reagovat
Dan Gubić

Ako bežné fauly si videl len ty a pár fandov United bez štipky objektivity. Nevadí, vyšťavený Bruno bude hrať dokým ho Ole úplne nezrujnuje. Tipujem čoskoro natrhnutý sval a 6 týždňov mimo, aj keď nerád, ale to je realita.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Remt

Však jen ať ho pretezuji a zrani se je to jejich věc ne? Je to jejich stěžejní hráč bez kterého jsou polovicni. Každý s tímto kór v této době musí kalkulovat a každý kdo své top hráče přetěžuje na to dřív nebo později doplatí. Pro jejich soupere naopak dobře že ho pretezuji teď a konec ligy v takovém tempu už nejspíš nedá.

Reagovat
Dan Gubić

Reagovat
bbbauch

Always the victims..

Reagovat
smazaný uživatel

pod Grealish, aspon 3+2

Reagovat
VTID94

COYV!!! Musíme začať aj doma víťaziť

Reagovat
Spikous

Traore hraje konecne to co sa od neho ocakavalo aj ked prve zapasy mal zle...dufam ze dnes tu smolu ktora je na domacom ihrisku prekoname a zdolame crystal

Reagovat
VTID94

No teraz ta penalta no neviem....

Reagovat
Spikous

podla mna ju kludne mohlo pisknut..ale tak mohlo byt 3.0 a klud

Reagovat
VTID94

To ano tie šance trestu hodne zahadzujeme ako s Wolves a Burnley

Reagovat
Spikous

no kludne uz mohli byt aj 5:0 len aby sa tak nestratili body s nejakej sranda sance crystalu

Reagovat
Spikous

ten mings je strasne hlupy normalne mi sme schopny ten zapas prehrat

Reagovat
VTID94

Kde je teraz var? Ved to bolo na polovici a za nim dalsi hraci to si robi pic*?

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Liquid

dnes je to povinná výhra, jinak Lampard ať vyklidí skříňku, ztrácet na hřišti týmů bojujících o udržení se nesmí

Reagovat
Dan Gubić

Trochu surové, je to derby kde sa môže Arsenal vypnúť. Vyhadzovať manažéra na Silvestra? To by prekonalo aj PSG s Tuchelom na Vianoce. Lampardovi treba čas aspoň do konca sezóny a potom treba hodnotiť.

Reagovat
Csaplárova past

Tohle prostě nechápu. Ty jsi snad od Chelsea očekával titul, že už bys vyhazoval Lamparda? Jestli je podle tvojí logiky někdo na vyhazov, tak Guardiola ...

Reagovat
pingla

word prowse

Reagovat
Csaplárova past

Na Gunners klesl kurz z 4.0 na 3.71

Reagovat
VTID94

Hmmm za tohle červená

Reagovat
Spikous

no druha zlta :) ale Mings mi pride hrozny tuto sezonu neviem Konsa je daleko lepsi ...mings odkedy je v reprezentacii tak sa mi nepaci a kazdy jeho dotyk s loptpu alebo jeho branenie cakam nejaku blbost

Reagovat
VTID94

Predtym Atkinson teraz tento b*zerant.....

Reagovat
Dan Gubić

Arteta dostal podľa kolujúcich info dnes poslednú šancu. Vyhrať - alebo je vyhodený a zimné prestupy bude už riadiť špičkový tím Nagelsmanna. Nebude prekvapenie že ak aj Arteta dnes vyhrá, na nový rok ho vystrieda dlhodobo koncepčný Julian Nagelsmann.

Lole-lose pre Artetu, preto že vie že je už jednou nohou preč tak dnes nijak nevyburcuje svojich chlapcov k maximum výkonu. Dnes jasná výhra Chelsea o minimum dva góly (0:2, 1:3, 0:3, 1:3) a následné sedenie funkcionárov Gunners čo ďalej.

Nagelsmann alebo Tuchel ako nový manažér Arsenalu Londýn? Uvidíme po zápase.

Reagovat
Walter_Sobchak

Určite pôjde Nagelsmann do Arsenalu Tam maximalne ten overrated Tuchel, Allegri alebo Sarri.

Reagovat
celeb

mozno aj Wenger sa bude hlasit, ze uz sa stihol zregenerovat. Navyse co by dnes gunneri dali za 4. miesto v tabulke

Reagovat
Golasso

Z toho mám dost strach, že vyhodíme Artetu a angažujeme Tuchela nebo někoho podobného. To by byl zase krok vedle...

Allegriho bych z toho výčtu ale vynechal, ten je top a podle mě by k nám nešel.

Reagovat
Dan Gubić

Tuchel overrated hral finále LM, ja underrated som dal 20 gólov v sezóne dedinskej ligy, tak sa pochvál ty:))) Miro Karhan pozná Tuchela osobne, vraj je Tuchel výborný taktik ale ťažká povaha.

Makučký Arsenal potrebuje trochu preplesknúť trvdým futbalovým fanatikom ako Tuchel.

Realizačný team Nagelsmanna keby prišiel do Arsenalu potrebuje rok-dva na svoj herný a prestupový rukopis, ale skôr či neskôr by to opäť mohla byť špička ligy. Ak sa pridá aj pán majiteľ Kroenke a vypíše tučné šeky na príchody posíl.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Golasso

A ví o tom Nagelsmann a jeho špičkový tým?

Reagovat
Euphael

Vi o tom jenom tento kokotko

Reagovat
Dan Gubić

Pre Nagelsmanna by bol prestup do Arsenalu obrovským skokom po stránke veľkosti klubu aj bankového konta. Euphael si nevšímaj, zdá sa že je to kokot čo nevie ani ceknúť k téme.

Reagovat
Euphael

Nagelsman hraje o titul v nemecke lize, jeho nasledujici stace bude Bayern... ty mentale to je nesmysl

Reagovat
Greny

Vždyť nejste schopni nikoho koupit

Reagovat
Golasso

To je možné, že by to pro něj byl skok, ale ignoruješ fakt, že to pro tak nadějného trenéra bude jen jedna z možností, kam "skočit". A když si bude moct vybírat, tak nepůjde do té naší toxické pasti, to by musel mít fakt výjimečnou kombinaci odvahy a ochoty páchat profesní sebevraždu

Reagovat
Dan Gubić

Kolik lidi od konce Wengera do teto toxicke pasti s radosti vkrocili? Nagelsmann by nebyl prvni ani posledni. Nemci jsou odvazni, ani Klopp nesel do vyborne rozjeteho anglickeho klubu. Ted ma 2,2 miliona marek vratane bonusu, v Arsenalu dostane 8 milionu liber za rok jen zakladni plat.

Ale Vy by ste nesli protoze Arsenal je slaby. Ty bys nesel z montovne skodovky do lepsiho za petinasobek gaze. Gratuluji, neklamte alespon Ježíška.

Reagovat
Golasso

No vkročil tam Emery, kterého vyhodili z PSG a měl pošramocené renomé. Vkročil tam Arteta, který začíná a byla to pro něj super šance. Trenér se zkušenostmi a renomé sem ale nemá důvod chodit...

Šel bych ze škodovky do lepšího, ale kdybych si mohl vybrat ze dvou a více "lepších", tak si vyberu kšeft, kde to šlape a nesemelou mě tam věci, se kterými nic nenadělám

Reagovat
Busby babes

jo no, Nagelsmann hraje v Nemecku o titul, je v LM, kde loni dosli do semifinale a pujde hrat o zachranu v Arsenalu, kde je bordel ve vedeni... ale no tak. To by bylo opravdu velky prekvapeni.

Po sezone bych tomu veril, ale ze by odesel z Lipska uz ted...

Reagovat
Ranoth

preco by chodil do horsieho to by mu musel arsenal slubit minimalne 500 mega na prestupy aby to prenho malo zmysel ist do takeho klubu kde to bez vacsich investicii urcite nepojde

Reagovat
Greny

Var je k čemu? Proč zkoumají ofsajd před rukou když pak ruku nepisknou... Je to hnus...

Reagovat
Svatej

James i Chilwell, Frank iluzionista

Reagovat
Error

James i Chilwell v zakladu, co to je za kouzla

Reagovat
Nikikrew

Lol to čo je za zostavu???

Willian a Luiz vyhodeni z kádra?

Reagovat
smazaný uživatel

necitia sa dobre, mozno maju covid

Reagovat
Jackmaker1989

Zistili, že to boli agenti z Chelsea a dojebávali to naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou super.

Tam bude nějaká hádka bych tipl. Gabriel byl pry v kontaktu s někým kdo měl Covid.

Reagovat
Nikikrew

Zevraj sa obaja necítia dobre

Reagovat
iamek

Dneska jsem od vás čekal minimálně bod, ale teď jsem si přečetl sestavu

Reagovat
VTID94

Kraaasa chlapci

Reagovat
Spikous

Len skoda ze sa Deano boji striedat za akehokolvek stavu comu nerozumiem

Reagovat
Svatej

Obe sestavy naprosto vyborny, u arsenalu by byla silnejsi asi uz jen bez xhaky a holdinga.. fakt se je na co tesit

Reagovat
Walter_Sobchak

ked je toto najsilnejšia zostava Arsenalu tak sa fakt nedivim že su tam kde sú

Reagovat
Svatej

Nejsilnejsi není nejlepší... Nase současná nejsilnější sestava taky neni nejlepší, Werner ted nema v zakladu co delat..

Reagovat
Walter_Sobchak

Werner sá práve musi rozstrielat a aj tak tam neni koho ineho dať. Ked Ziyech bude 100% rozohraty a Pulisic sa medzi tym nezrakví tak možno už bude sediet.

Reagovat
Svatej

Jj, tak jsem to ostatně myslel

I kdyz narovinu misto Wernera bych radeji videl asi kohokoliv i z tech zdravych..fakt na nej nemam nervy

Reagovat
Csaplárova past

Ten Xhaka, to je teda bizár. A Bellerin kapitán, to je konec

Reagovat
jacobT

Bellerin je u nás práveže jeden z najlepších kandidátov na kapitána

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

mlady to aspon odmakaj, nejspis, ale jinak je na papire ta sestava Arsenalu strasna...

Reagovat
Mimalu

za mě je teda i otázka co ten Willian, sice hraje na hovno, ale i u nás když přijel Tottenham, tak obvykle zahrál nadprůměrně. Při podobné motivaci bych se u něj nedivil podobně zlepšené výkonnosti....

Reagovat
smazaný uživatel

za esr tlieskam, kazdopadne nelson zas ani na lavicke, on sa musel s mikelom pohadat...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tipujem ck u mariho pripadne zase xhaka

Reagovat
jacobT

Nelson len pár dní dozadu naskočil do tréningu po zranení

Reagovat
smazaný uživatel

naskocil uz par dni pred zapasom so city a vraj to bolo zranenie hlavy

Reagovat
jacobT

To s hlavou som nezachytil, ale tak predpokladal by som, že ešte len neni ready. Ináč by bol aspoň v nominácii na pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

no podla mna sa pohadali a vynechal aj zapas pred tym ako sa pisalo o zraneni

Reagovat
jacobT

Zase nehľadaj za všetkým nejakú kauzu

Reagovat
smazaný uživatel

no je divne ze vypadol lebo hraval super, mikel tiez potom hovoril o fighteroch a victimochale budem radsej ak je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

moj tip je ze sa nelson nasral kvoli tomu ze hra pred nim stale willian ale to je uz cista spekulacia

Reagovat
jacobT

Neviem no, ale prvy zápas, čo vypadol z nominacie bolo NLD po Nelsonovom výbornom vykone v EL, kde ho Arteta stiahol snáď po nejakých 60 minútach a bola tam nádej, že ho možno chce využiť práve proti spurs. To, že potom nebol vôbec v nominácii a ani ho nebolo vidieť na tréningoch vysvetľuje najlepšie práve to zranenie. Ak by ho Arteta odpísal, tak by aspoň trénoval, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze trenoval uz pred city

Reagovat
blaugrana

sku..... si..... zamr....VAR

Reagovat
Heisenberg

Píči Fulham bod, za 4 kola jsou před náma.

Reagovat
Csaplárova past

Může mi tady někdo ze zasvěcených fanoušků Gunners vysvětlit, proč má ten tragéd Xhaka pořád jisté místo v základu? To snad není možný ...

Reagovat
Heisenberg

Jestli si Luiz a Will.I.am Důchodce dali do smlouvy, že proti Chelski se jim nechce hrát, tak respekt Kiovi. Snad to novej ředitel fotbalu rozšíří i na zbylý soupeře.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mě říká že Arsenal uhaluzí minimálně remízu, možná výhru

Reagovat
Swarley

Watkins dobrý palič

Reagovat
Spikous

no nie žeby som ta chcel uraziť ale United majú Martiala :D a Watkins je veľmi užitočny pre hru Villy aj keď dnes teda hattrick mohol dať to beriem.

Reagovat
smazaný uživatel

on moze dat hattrick kazdy zapas, ale povedal si, ze proti LFC mu to tuto sezonu asi stacilo a to nespominam jeho super penalty

Reagovat
Spikous

To je pravda je škoda že toho nepremiena viac ale stále to je jeho prvá sezóna v PL a odohral 12 zápasov . No stále vyhráva kopec súbojov a pomáha tímu. Ja verím že sa to časom zlepší už len tá sezóna Villy tento rok a minulý je úplne iná a to stratili hlúpo body s burnley či s Brightonom.

Reagovat
Swarley

Tak nemyslím, že by hrál špatně, údělal tři góly...

Reagovat
Spikous

No ja dúfam že Watkins ostane vo Ville ešte pár rokov aj keď je jeho obľúbený klub Arsenal tak myslím že tam môže v budúcnosti smerovať svoje kroky

Reagovat
Swarley

Jak píšeš o kousek výš, pere se na hřišti, vyhrává souboje, podrží míč, rozehraje a ve spoustě situaci není sobec... A do těch šanci se očividně umí taky dostat a je možná jen otázka času, kdy mu to tam začne padat... Ale dneska tam měl břevno, tyčku... Alespoň gól si za dnešek zasloužil...

Reagovat
Mimalu

za absenci Williana jsem rád, úplně jsem viděl jak zrovna proti nám zahraje. Spíš škoda Luize, tomu ta přemotivovanost škodí mnohem víc

Reagovat
Walter_Sobchak

100x radšej by som proti nam videl Williana ako Martinelliho.

Reagovat
Mimalu

já mám u Williana tušáka, že stejně jak u nás proti Tottenhamu, tak v Arsenalu proti nám by svůj level zvedl. Nemluvě o tom, že by hrál spíš místo Rowea než místo Martinelliho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava Arsenalu to je normalne na sestup.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Smej se jak chces, ale je to tak. Akorat Chelsea predvadi neskutecnou ostudu dneska.

Reagovat
Front hell

Ale i tak by to snad mělo stačit na sestavu na sestup.

Reagovat
Front hell

Znalec

Reagovat
John Obi Mikel

Je to dobrý, vlasovci nehrajou a Xhaka tam je.

Reagovat
John Obi Mikel

U nás až na Tima taky spokojenost. Fakt nevím za co víc už by ho chtěl posadit.

Reagovat
BennDyaz

Villa letos prožene první čtyřku. No a Arsenal to dneska urve... 2:1, řekl bych

Reagovat
avicii

Arsenal by sa dnes mohol pochlapit a dat aspoň bod

Reagovat
Jackmaker1989

Uplne to vidím, že Arsenal neprehrá.

Reagovat
Tommy the Gunner

1:2 nebo 1:3 to dopadne

Reagovat
Agent z Melmacu

stream na arsenal-chelsea pls

Reagovat
gazza62

Tak ve studiu opět dvě ženy z toho jedna černá a jeden muž .Takže od příští sezóny počítám ,že tam bude jeden transsexuál ,jedna lesba a jeden homosexuál .Barvy si doplňte .Bože kde ta Anglie klesla i s Premier League to snad není pravda.Stejně jako celá EU.

Reagovat
Agent z Melmacu

čo tam mudrujú tie ženy?

Reagovat
smazaný uživatel

Letsgo gunners

Reagovat
BennDyaz

Spíše by mě zajímalo, jestli rozumí fotbalu než jakého pohlaví a rasy jsou

Reagovat
Tommy the Gunner

hodne slaby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

lepsi zensky nez pitomci jak Souness a Merson.

Reagovat
iamek

Buď rad, ze jsi neviděl nový seriál od Netflixu o Anglické šlechtě v 18. století. Tam je britská Královna cernoska a půl šlechty taky

Reagovat
Busby babes

chces ho zabit? tohle jeho sovinistickej mozecek nezvladne...

Reagovat
iamek

Já to včera viděl na jeden zátah a jako je to sracka i kdyby tam hráli běloši. Ale ta královna byla moc i na mě

Reagovat
avicii

To už je fakt nasilu a potom sa čudujú že to ľudia hejtuju

Reagovat
iamek

Souhlas. Mi tohle osobně problém nějak nedělá, ale tam to už je fakt extrém.

Reagovat
Kapřík

to je fakt jízda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

nahodou mne sa ta mulatka celkom paci

Reagovat
Heisenberg

Ty píčo Arteta, ten ESR veprostřed je šok co, najednou si ty křídla můžou s někým přihrát. Škoda, že tě to nenapadlo po posazení Ozila, možná bychom nemuseli hrát s WBA o titul krále 16. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Artetaball zacina konecne slapat

Reagovat
vladis271

mám citáka, že Arsenal dnes neprehrá.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Lovec

Borci, nasdílí někdo stream? Totalsportek mně nic neukazuje. Díkec.

Reagovat
Lovec
Reagovat
Swarley
Reagovat
Kixi Syhimour

Hezký přímák

Reagovat
Trand

Xhaka klasik

Reagovat
Heisenberg

Dej mu žlutou kurva, faul u šestnáctky.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt se ho ani nedotkl

Reagovat
tunkic

Nepamatuju si moc hracu, ze kterych by se mi tak otvirala kudla v kapse, jako ze Xhaky

Reagovat
PP

já ho nenávidím od začátku..

Reagovat
tunkic

Dement uz ma na svedomi takovych failu, ale stejne bude misto behani/makani/hrani jen mavat rukama a cumet po rozhodcim

Reagovat
Raylan

Škoda, Mount má letos docela smůlu v zakončení. Mohl mít klidně tak 5-6 golu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

mari aj xhaka maju nakrocene podla odhadu

Reagovat
Mastný Chobot

Holdini to je hráčik dopiči, dúfam, že ho predĺžime aspoň na 10 rokov ešte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Arsenal nestíhá a prasí.

Reagovat
Zdechlina

Jaký sleduješ mač? Já zatím vidím, že Tierney si vodí půlku vašeho mančaftu. Ale prasení ze strany Arsenalu? Nechtěj mě rozesmát. I když pencka docela přísná

Reagovat
Tommy the Gunner

Mari dostane redku.

Reagovat
smazaný uživatel

stiahni uz mariho

Reagovat
smazaný uživatel

pablo marni

Reagovat
Ranoth

ako sa vseci hraci arsenalu stale usmievaju je vidiet ze to maju totalne v pitchi

Reagovat
Heisenberg

To jsou křeče, 20 minut je pro naše atlety moc.

Reagovat
Ranoth

asi by si im mal poslat trochu toho modreho krystalu, to ich nabudi

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

holdini a mari smesnejsi stoperska dvojice se mi tezko predstavuje

Reagovat
KnoxXx

Holding pevny ako skala

Reagovat
PP

Ty vole.. já se schválně zaměřím u jakéhokoliv týmu, jak brání střední záložníci.. Jestli opravdu všichni zalezou do 16ky mezi stopery a čekají na centr.. dopiče.. O nedostupování našich beků by měly učit už dorostence v okrese, jak to nedělat..

Reagovat
Tommy the Gunner

Elneny, proc to nedal na Saku

Reagovat
havrys99

Ndidi - Tielemans x Elneny - Xhaka. To pojetí hry, (ne)jistota na míči, snaha něco vymyslet, vybojovat míč ... no škoda mluvit

Reagovat
gazza62

Tak kdyby takový faul nebyl na Kovačiče ,ale na Fernandese z United, nebo nedej bože Neymara tak se válejí až do horních pater tribuny.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

proc jim nedal zlutou, kdyz se ta akce dohrala?

Reagovat
smazaný uživatel

esr zavahal ale keby mu to bellerin dal skor mal by ovela viac casu a priestoru

Reagovat
smazaný uživatel

dal mu to velmi dobre, casu a prostoru mel habadej, proste to missnul..

Reagovat
Taiger

Martinelli by to dal

Reagovat
tunkic

Belle to nahral blbe, pozde!!

Reagovat
Nikikrew

blbost, posral to chalan

Reagovat
smazaný uživatel

posral ale mohol to mat lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

belle je ale fakt strasny

Reagovat
Trand

Reagovat
Ondiis

On vůbec netuší, co má v jakékoliv situaci udělat. Chaos z jeho strany každý dotek s míčem

Reagovat
captain18

Kazdopadne dnes sa da nato aspon pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
pingla

jak to xhaka vykopl nad sebe

Reagovat
Tommy the Gunner

V cem vynika Holding, ze hraje za Arsenal?

Reagovat
Heisenberg

Nejmenuje se Saliba a nemá mor.

Reagovat
Mimalu

James

Reagovat
iamek

Tierney a Martinelli paráda

Ha penalta

Reagovat
havrys99

Belle skvěle zachránil míč, Xhaka super pas, Tienrey zlatíčko <3 už jenom dát

Reagovat
John Obi Mikel

Reece

Reagovat
Tommy the Gunner

Pencle!

Reagovat
Miguel19

James

Reagovat
Taiger

TIERNEYYY

Reagovat
Taiger

Nebo asi ne

Reagovat
Maresma

Lepší jak TAA

Reagovat
Front hell

za tohle né

Reagovat
Selänne

To není penalta ani omylem, lol

Reagovat
havrys99

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
iamek

Lacaaaaaa

Reagovat
Ondiis

Fuuu, ten to Tierneyho dobře podcenil

Reagovat
vitasrp

Jak to může být penalta, vždyť začal padat bez kontaktu a k tomu kontaktu došlo kvůli tomu, že padal. Fakt wtf.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Euphael

Reagovat
patas92

Reagovat
Selänne

Z fotbalu se regulérně stává basketbal.

Reagovat
pingla

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
herbage

body nutně potřebujeme, ale takové góly mě fakt netěší

Reagovat
bandwagoner

presne tak, fakt bs...

Reagovat
BennDyaz

Co tam na VARu viděli by mě tuze zajímalo

Reagovat
Swarley

Možná dávali s typkem dole silný bongo

Reagovat
Edgewalker

Laca <3

Reagovat
Trand

Jsem si říkal jak to Tierney udělal skvěle a ono tohle

Reagovat
smazaný uživatel

tierney si natira POTY jamese na chleba

Reagovat
ernyyyy

dobrej placák

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAA

Reagovat
spider_8

To bylo strašně hloupé od Reece

Reagovat
czechfant

James hoří celý poločas, penalta je "jen" takové vyústění.

Reagovat
Taiger

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Talker

Tohle a penalta?

Reagovat
ajouki

Je nějaká statistika nejhorších týmů z autových vhazování? Od Artety bych čekal pozornost k drobným detailům jako je tenhle, ale místo toho Bellerín čas od času hodí aut technicky špatně a dobrou polovinu dokáže soupeř přečíst anebo je Arsenal hned pod tlakem.

Reagovat
blaugrana

piskaj koniec

Reagovat
tunkic

Nechapu, jak VAR tu penaltu mohl nechat

Reagovat
stiflerovamama

VAR

Reagovat
John Obi Mikel

Jde vám na O2 zvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tam střílí z pušky

Reagovat
havrys99

Dost blbně, taková střílečka

Reagovat
patas92

pičoidně

Reagovat
diastan

poslední dny to celé jaksi blbne

Reagovat
Front hell

i na telly

Reagovat
smazaný uživatel

var

Reagovat
SpecialOne

A kontakt byl kde?

Reagovat
Ranoth

lol taka penalta

Reagovat
Raylan

Reagovat
KnoxXx

ani O2 nezvlada, ze Arsenal vedie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ernyyyy

Reagovat
havrys99

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icemike

Reagovat
ernyyyy

blbne vám zvuk?

Reagovat
Edgewalker

jo

Reagovat
Selänne

To se jenom střílí ve studiu.

Reagovat
Coutinho10

to prdeni fakt otravny

Reagovat
czechfant

až tak moc, že radší koukám bez zvuku :D

Reagovat
ernyyyy

díky za reakci. Já jen, jestli jsem nedal moc velký bongo

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec se ti nedivim. Arsrnal vede a na O2 kulomet. Podezřelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Reagovat
havrys99

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Ten var je tak strasne k hovnu ked toto posudia ako penaltu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Taiger

Tým bojující o záchranu bere body bohatým a chudým dává

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Digi jinak hapruje zvuk

Reagovat
iamek

O2 taky.

Reagovat
nani92

jo, ale ked ho vypneš, tak to nerobí

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm , dík

Reagovat
Nikikrew

Laca!

Ale Xhaka a Tierney parada

Reagovat
SpecialOne

Werner do béčka.

Reagovat
Csaplárova past

Co je kurva a tím zvukem

Reagovat
iamek

Super zvuk

Reagovat
Talker

Tierney by si zasloužil spíš žllutou za simulování než penaltu. On se nacpal před Jamese (fail Jamese) a následně nechal nohy a padal rovnou. Tohle od něj bylo absolutně nechutné.

Reagovat
Talker

Tierney by si zasloužil spíš žllutou za simulování než penaltu. On se nacpal před Jamese (fail Jamese) a následně nechal nohy a padal rovnou. Tohle od něj bylo absolutně nechutné.

Reagovat
Heisenberg

Jestli nám Chelsea nedá góla z protiútoku, tak si zaslouží prohrát.

Reagovat
ajouki

Odpískané penalty z poslední doby jsou šílené. Tohle už ani není o kontaktu. Tohle už je jen o tom, že se James dostal do nevýhodné pozice a mohl by faulovat, tak jakýkoliv pád je hodnocen jako penalta. Přitom Tierney tam sebou jen plácnul a skočil mu nohy.

Reagovat
KnoxXx

tech trance

Reagovat
John Obi Mikel

Už jim došly náboje.

Reagovat
captain18

To bola taka penalta ala Kane

Reagovat
ajouki

Třeba Vardy to aspoň umí. Natlačí se před tebe, zpomalí a obránce jej zavalí. Penalta. Až tohle Oliver uvidí, tak bude na VAR pěkně nasraný, protože za blba je on. Minimálně se měl jít podívat a udělat rozhodnutí sám.

Reagovat
Trand

Reagovat
icemike

Reagovat
Taiger

Tohle jestli Chelsea nevyhraje, tak to je neskutečný trapas pro ně

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kokot, Werner ale pal už do piči.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso ale dvojku Elneny-Xhaka vám fakt nezávidim. Tohle nesmíme prohrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale střílet umí.

Reagovat
havrys99

Noo nevím, opakovali 8x jeden pohled. Podle mě mu mohl levačkou kopnout do stojné levačky. Potom co spadnul Tierney bych taky nepískal

Reagovat
Raylan

Ten Werner je uplne v prdeli, Lamparde střídej o poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ma to dost bavi, mozno preto ze vianocne a s rodinou, ale uz dlho som tak neprecitil

Reagovat
havrys99

Martinelli - ESR - Saka ... to bude ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Werner provar sezóny? Nebo Havertz?

Reagovat
iamek

Brzo na hodnocení.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Taiger

Tak dosavadní?

Reagovat
Busby babes

tak Havertze zatim trapi zraneni/covid, a Wernera porad cpete doleva no...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Není, je to atletický poleno, mam k nemu normální averzi. Neoamatuju si, kdy se mi to u hrace stalo tak rychle.

Reagovat
fabec1222

Novej Torres / Ševčenko

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tady loni psalo to samé o Pepem, tak si skákal jak čertík že je brzo na hodnocení

Reagovat
havrys99

BOOOOM LACA XHAKAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
iamek

Wooooow. Tituuuuuul

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezké, hezké

Reagovat
captain18

Pekne albanec

Reagovat
havrys99

Csaplár jak zmrd, tohle projedeme

Reagovat
Trand

Elneny

Reagovat
Edgewalker

wooooooow

Reagovat
Nikikrew

Xhaaaaaaaaaaaaaaaaaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Dneska hrajeme na Csaplara?

Reagovat
KnoxXx

tolko hejtu na Xhaku

Reagovat
Tommy the Gunner

XHAKAAAA

Reagovat
ernyyyy

dobrý d ělo

Reagovat
gazza62

Ten Werner je příšernej.Ani zpracování ,žádná technika a o střelbě nemluvě

Reagovat
hitZor

A tohle jako bylo zas co za faul? Vždyť se ho Kanté skoro ani nedotkl

Reagovat
hitZor

A samozřejmě z toho je zase gól Ať jde celý Oliver i VAR do piči

Reagovat
Ondiis

Pěkně sis to pojistil tím "skoro"

Reagovat
hitZor

Rukou mu chytil spodek dresu. To fakt na takový pád nebylo.

Reagovat
Ondiis

Však ho podklopl, ne?

Reagovat
havrys99

Reagovat
hitZor

To mi právě nepřišlo, minimálně tam nebyl takový kontakt, že by musel takhle padat. Váš hráč, stejně jako u té penalty, zas jen nechal nohu za sebou a plácl sebou o zem.

Reagovat
BennDyaz

Tohle faul byl na rozdíl od penaltového zákroku

Reagovat
havrys99

přišlápnutí maan

Reagovat
Coutinho10

to je efektivita penalta + primak = nazdar

Reagovat
Euphael

ja se poseru

Reagovat
Trand

Miláček Granit

Reagovat
smazaný uživatel

bukayo

Reagovat
Miguel19

Další naprosto totální sračka výkon.

Reagovat
tunkic

Yes, Xhako, vzdycky jsem ti veril!!

Reagovat
Jackmaker1989

Však to bolo jasné, že to bude 1

Reagovat
Taiger

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

xhassi

Reagovat
smazaný uživatel

bura, bura, bura

Reagovat
nani92

Lampard OUT

Reagovat
Jackmaker1989

Werner out

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl hvizd na půli

Reagovat
iamek

Arsenal dneska hodně dobrý výkon. Snad udrží a snad Mari nedostane redku

Reagovat
smazaný uživatel

diky kamo

Reagovat
J0EL

ved len chce aby Chelsea stratila lebo stratili oni

Reagovat
iamek

Tak to je snad pochopitelné, že budu fandit týmu, který je dál od nás ne?

Reagovat
J0EL

Jasne ze je, preto sa smejem

Reagovat
smazaný uživatel

sak ja viem sa ukludni

Reagovat
Front hell

mam strach že dostane

Reagovat
Liquid

klidně ji mohl dostat i za ten zákrok, byl horší jak od toho z Leverkusenu proti Slavii

Reagovat
hitZor

Já si taky hned říkal, že tohle musí být redka. Bylo to už úplně bez šance hrát balon a šel tam jen s tím, že Kovu zrakví.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje esr a hned to ide

Reagovat
Taiger

Neskutečně Granit, PROTO tě bráním celou dobu, LÍDR

Reagovat
Euphael

kamo ty ho branis proto, ze se mu jednou za dve sezony povede primak?

Reagovat
Taiger

Jj, už kupuju jeho dres

Reagovat
smazaný uživatel

arteta >>> lamaprd

Reagovat
Heisenberg

Nadějným trenérům a Olemu bere a Burnley dává

Reagovat
Svatej

Ze ja curak to zas zapinal, mohlo mi bejt jasny, ze se to zas zlomi necim uppne nefotbalovym. Fotbal jde fakt do hoven.. Alespoň mam na zbytek vecera volno..

Reagovat
ernyyyy

'Vánoce, čas klidu a pohody'

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Reagovat
Benzema

Najlepšia obrana a najlepsi bek v lige a prehrávajú nad tragickým arsenalom?

Reagovat
Svatej

A jeste k tomu mi muj prispevek komentují 2 ze 3 největších exotů PL sekce, nemám to dneska snadný..

Reagovat
Benzema

Reagovat
Svatej

Tierney tohle neudelal poprvy, alespon mam dalsiho zmrda do sbirky. Tohle neni sport.

Reagovat
aramaki

co riesis, jasna penalta, stupil mu na lavy kotnik, potom este koleno a napokon ho este strcil. Ale ten prvy kontakt na kotnik bol penaltovy na 100%. 99% hracov by pri takom kontakte padlo v 16...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Taiger

Reagovat
Remt

Ja ti rikam ze letos je VAR totalne na hlavu.. piskaji se mikrodotyky, mega fauly se nechavaji bejt a z offsidu bych se posral co jsou schopni odpiskat/neodpiskat

Reagovat
Remt

A to tak že jedno proti komu

Reagovat
Svatej

Je to k posrani, normálně zacinam mit k tomuhle sportu na vrcholovy urovni odpor. Tohle lepší proste uz nebude..

Reagovat
hitZor

Reagovat
Remt

hele kde jinde by to melo byt dovedeno k dokonalosti nez v PL kde se do fotbalu sype nejvic penez a pritom i v ceske lize to snad funguje lepe nez v PL. To je zoufalost..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heisenberg

Penalta nebyla, ale tohle shazování vašeho výkonu na penaltu je stejně otravný.

Jak si můžete dovolit takhle psychicky odpadnout, vždyt jste nás mačkali, čekalo se na váš gól. A už před penaltou jste začali kurvit jednoduchý přihrávky, viz ta šance Saky (?).

Reagovat
Svatej

Me je u prdele vykon, ten si ohodnotim treba pozdeji solo. Ja prijit timhle zpusobem o vedeni, tak stejne zapas prohraju, protoze by muj tym musel dohravat o deseti v reakci na moji kopacku do obliceje Tierneymu, takze to sesypani tymu nemam za zly.

Reagovat
Lovec

Penalta to nebyla, Tierney si pro to šel a začal padat ještě před kontaktem tím Jamesovým kolenem, ale že by si za to měl zrovna vysloužit kopačku do ksichtu ... Už jsem teda viděl daleko nechutnější simulace.

Reagovat
Svatej

Ja tohle nerozlisuju.. jakmile vidim hrace ohybajiciho pravidla hry, kterou miluju, tak je mi jedno, jak moc se provinil. Zapas ovlivnil..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

Reagovat
Registrujisejenproto

Reece James, Thiago Silva, Chilwell a Mason Mount na hřišti, tak proč to není alespoň 0:4 pro Chelsea

Reagovat
Remt

Neprovokuj nebo zítra sejmou nás:D se nám to zítra s West Brom vrátí:D

Reagovat
JessePinkman

Přesně tak.. Se nám to vrátí jak bumerang.

Reagovat
Remt

To jsou zase prubehy zápasu a výsledky Čuju že zítra LFC dostane čočku od West Bromu

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam masterclass

Reagovat
mithro

arsenal dnes nastoupil v suchem triku

Reagovat
Mastný Chobot

Sranda, lebo nehráme nejako dobre podľa mňa, ale vyhrávame 2-0. Aj keď zas bez gólu z hry...

ESR tiež nehrá nejako extra dobre, ale ten rozdiel v pohybe a v tom, že si to tí krajní hráči majú s kým dať, JE EXTREMNY

Reagovat
Mastný Chobot

Elnenyho by som striedal. Aj Marího.

Reagovat
Euphael

chelsea marna nehrajeme buhvi co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Přesně, ten rozdíl v pohybu je ohromný. Ale hlavně máme konečně někoho v tom prostoru pod útočníkem.

Reagovat
SpecialOne

My zas hrajeme takové hovno. Spolupráce Werner s Tammym katastrofa. Ani zapojování beků se nedaří. Giroud na plac. CHO místo Wernera.

Reagovat
Taiger

Hoši, moc to nechápu, co se to děje

Reagovat
John Obi Mikel

A jsou v pasti.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liveral

Konečně máme hráče celej poločas na AM a překvapivě hrajeme normální fotbal.

Reagovat
spider_8

My bychom to zimní období měli kontumovat. Bodově to vyjde +- nastejno a alespoň bychom byli odpočatí. Dneska argument proti 4-3-3 v tomhle složení v těžších zápasech, absolutně nejsme schopni vykrývat prostory v defenzivě.

Reagovat
Ranoth

Lampard moze ist trenovat tak Celtic to musi byt velmi ponizujuce ked ho vyskolil aj Arteta

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka to tam rozdava jak ja v kluboch ked som este hraval FIFU

Reagovat
vitasrp

Vypadalo to na úplně jasnou penaltu, takže se nemůžu divit, že to rozhodčí písknul. Penalta by ale přece neměla být nařízena ve chvíli, kdy se útočící hráč rozhodne, že spadne, vyvolá tím kontakt a hotovo. Tohle bych zrovna čekal, že VAR vyhodnotí jako simulaci, ale to jsem se přepočítal.

Jinak se na to nedá dívat, hrajeme patnáctý zápas v sezóně a ten tým je normálně uvařený. Což absolutně nechápu, protože Lampard vypustil dva zápasy CHampions League, vypadli jsme z ligového poháru, takže mi to absolutně nejde do hlavy.

Ale tohle je výkon jako na Evertonu. Všude o krok pozadu, souboje 50 na 50 výhradně ve prospěch soupeře, odražený míče sbírá také soupeř, protože naši hráči chodí a jen reagují na odraz míče, místo aby byli v pohybu a předvídali. A to se pak hrát nedá.

Navrch ofenziva je úplně v prdeli, Werner je poslední měsíc opravdu hrubě v hajzlu a znovu kvůli němu hrajeme o 10 lidech, protože on nevyřeší správně snad jedinou situaci.

Nepomáhá ani to, že od začátku prosince je to u Mendyho co střela na branku, to gól, už by zase taky mohl něco chytit.

Ale jinak je to hrozný, za tohle si nic jinýho než prohrávat nezasloužíme a je neuvěřitelný, že během měsíce můžeme upadnout z "možnýho" boje o titul na tým, co bude horko těžko bojovat, aby se vůbec udržel v první čtyřce.

Reagovat
Trand

Reagovat
Euphael

penalta jasna... James ho trefil i kdyz ne nejak vyrazne ale v tom pohybu proste sestrelil Tierneyho

Reagovat
vitasrp

On ho nesestřelil no, to je ten problém.

Reagovat
repkajebuh

Nejsou odvařený, spis jim ještě chybí tak psychická síla. Potřebuji dozrát. Možná to bude trochu tím, ze si ty hráče konkrétně vy, fanoušci, moc idealizujete. Ta kvalita pořad ještě není taková, asi to i chvíli potrvá. Ale muže to být dobrej válec z par let, to zas jo.

Reagovat
Maresma

Jako mě teda bavila Chelsea víc i pod Sarrim, tohle je neskutečně bezzubý už několik týdnů. Na to, jaký hráče si Lampard přivedl, tak to zatím fakt nezvládá.

Reagovat
Liquid

pod Sarrim to už byla bída, ale pod Lampardem s kvalitnějším kádrem a je to horší

Reagovat
blade115

Jojo, Sarri, co dostal pětku i na Bournemouthu se svým totálně impotentním fotbalem hrál rozhodně mnohem líp... Přijde mi, že tu pověstnou EF přeháňku někteří posouváte dalece za obvyklou mez. Koneckonců vám to tu všem horlivě palcuje idiot Liquid, tak už jen to je na zamyšlenou.

Reagovat
Svatej

nekdo jim sahnul na jejich bohy, tak přirozeně citi povinnost se chovat jako kreténi pri prvni příležitosti, kdy hráč udělá chybu. To nás naučí!

Reagovat
Maresma

Jestli tě tenhle fotbal baví, tak ok.

Reagovat
Svatej

Nebaví mě obecně, tohle s fotbalem ma společnej jen pocet lidi na hřišti a míč. Tohle je liga profesionálního padání na držku, jenže k moji smůle to narozdíl od spousty týmů Chelsea nevzala doslovně, ale je obrazně..

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně že loni jsme sestupující Bournemouth porazili. Lepší argument nemáš?

Reagovat
Maresma

Pěkně sis vyzobnul jeden zápas, naprosto nesouvísící s mým příspěvkem. Nepsal sem vůbec o výsledcích, ale o atraktivitě jejich fotbalu, kterej mě prostě pod Lampardem vůbec nebaví.

Ale když už jsi u těch výsledků, tak se těším, jak si toho marnýho Sarriho namaže na chleba a 3. místo v lize + výhra EL pro Franka letos nebude problém.

Reagovat
blade115

Výhra v EL asi trochu problém bude no.

Já mám trochu problém věřit, že tohle někdo může myslet vážně no. Spíš to připisuju tomu, že už si moc dobře nepamatuješ, jaká žumpa to pod Sarrim byla.

Reagovat
Maresma

Moje chyba. Tak dejme tomu 3. místo v lize + jakejkoliv pohár. A myslím to naprosto vážně samozřejmě, klidně se vsadím.

Reagovat
blade115

Já se v téhle hrubě nestandardní sezóně o nic vsázet nehodlám. Třetímu místu věřím, poháru už trochu míň, ale zato jsem silně přesvědčen, že tahle hra a tyhle výsledky jsou jen momentální záležitost, které třeba do měsíce odzvoní. Vždyť koneckonců tyhle tragické prosincovém výkony jsou v Chelsea už tak trochu tradicí jak kapr na vánoce. Ale to samozřejmě jako omluva neobstojí.

Reagovat
icemike

Conte > Sarri

Reagovat
Taiger

Xhaka a Tierneym MOTM

Reagovat
J0EL

Xhaka dnes hraje dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Konečně zase přihrává dopředu namísto otočky a zpátky a Lenovi, samozřejmě mu pomáhá i pohyblivější útok.

Ale pořád je hrozně vidět ta jeho pomalost, Mount tam měl 2-3 momenty kdy se otočil a Xhaka vůbec nestíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

no chelsea je hodne spatna a my hrajem na nase pomery velmi slusne.

holding dnes dobry, casto ho tu hejtuju, ale dnes nedela chyby a nikdo pres nej neprechazi. mari je silene prkeny pri pohybu. el neny strasne ztraci balony, jeden z jeho nejhorsich vykonu v teto sezone, bellemu delaji problem zakladni prvky hry.

ostatni hraci me ale bavi, martinelli, smith rowe, bukayo super a vepredu laca maka a je platny v mezihre. xhaka dnes zatim zadna blbost + ten balon pred penaltou + gol, tierney to tam se sakou dobre vetra

hlavni ale opravdu je, ze chelsea je dopredu totalne marna, werner a abraham hraji smesne, stejne jako mount krome te standardky. kante sel hodne dolu skoro nevidim rozdil mezi nim a el nenym (a to ten hraje dnes spatne)

penalta. prislo, mi ze ho tam trochu prislapl, jeste predtim nez zacal simulovat, ale to je stejne jedno v soucasnosti ti blazni za varem pisknou cokoli, kde najdou kontakt nohou nebo rukou, je jim uplne jedno kontext..

Reagovat
Thoomas

Holding dělá chyby i dnes, jak "odkopnul" z vápna 2 metry před sebe přímo na Wernera bylo na facku, tam bylo jen štěstí, že je Werner v totálním srabu a bál se zakončovat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mám pocit, že Werner je na tu nejšpičkovější úroveň až příliš psychicky labilní, v posledních týdnech se dostal do až neuvěřitelný křeče a to má ještě tendenci volit složitá řešení, přičemž v tom stavu nezvládá ani naprostý fotbalový základy .

Reagovat
Miguel19

Tohle je fakt totální marnost.

Další zápas, kdy si ze hry nevytvoříme ani hovno. Soupeř nemusí hrát ani průměr a stejně mu to stačí na pohodové vedení.

Lampard ať si jde sbírat zkušenosti ještě, na tohle fakt nemá...

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Taiger

Jejda Pilsen Blues

Reagovat
Liquid

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Na to kolik Chelsea investovala do ofenzivy, tak je fakt hrozně bezzubá.

Reagovat
Gazdo

Investovala vela penazi ale namiesto Havertza malo prist kridlo

Reagovat
John Obi Mikel

Lamparda mám rád, ale s takovýmhle kádrem takovouhle hnačku. Možná na tom něco bude.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Již obligátní Arteta > Lampard.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Reagovat
hitZor

Jinak rozhodčí u VARu je dneska Tierney, takže se ani není čemu divit, že ta penalta prošla.

Reagovat
Euphael

Reagovat
havrys99

to je trefný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

Lampard OUT !!! James ani Mount na Chelsea nemají, zatím jsem neviděl od nich opravdu dobrý zápas, tyhlec hráče má poslat na hostovačku někam do Burnley a mají tam hrát kvalitní hráči, herně ale celkem nic moc, Silva na to jak je zkušenej, tak by do letu míče měl nastavit hlavu a ne se mu vyhnout, zlatý Mourinho, to ta hra měla řád, teď se to jen posouvá někde na půli hřiště a vůbec to nesměřuje ke střele

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že Mount vytvoril v tomto ročníku PL pre Chelsea najviac šancí ale aj tak na Chelsea nemá?

Reagovat
Liquid

nemá, dneska všechno špatně od něj, hodně zbytečných ztrát zaznamenal a podpora pro Wernera i pro Abrháma je od něj slabá

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co to tu jedete za bomby všichni? Jste se zbláznili.

Reagovat
Csaplárova past

Hochu, ty jsi nemálo namrdanej do hlavy

Reagovat
Ondiis

Doufám, že nepůjde Giroud do hry. Abraham a Werner marnost sama. Zvlášť Werner, kterému jsme prakticky dvakrát nahráli ve vápně a jednou to kopl do piči a podruhé se vyhnal k rohovému praporku.

Snad to takhle bude pokračovat i dále, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
Svatej

Giroud by byl v soucasny chvili posileni jen z toho duvodu, ze by sundal tragéda Wernera. Neni to takovej spasitel, jak se tu v poslední době na vlně hajpu popisuje..

Reagovat
Ondiis

tak jsem to myslel. nedokážu si představit, že by byl horší

Reagovat
John Obi Mikel

Po takovýmhke hrůzostrašným poločase mi v přestávce pustíte sestřih Drogby. Co to je dpč za provokaci, Premier Sport?

Reagovat
Benzema

Snáď to Arsenal udrží , prajem im to.

Reagovat
Trand

Werner vypadá fakt marně, to ani naši útočníci jsou proti němu ve formě

Reagovat
Csaplárova past

Co meleš, vole Aubameyang je na tom stejně bídně

Reagovat
Taiger

Reagovat
r.mrazik

si vemte,kde by mohla byt chelsea,kdyby mela poradneho manazera...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Mají prý druhý nejhorší start od roku 2002. Nechce se mi tomu věřit, že by to Frank připustil.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Swarley

možná by stačil jen nějaký telocvikar

Reagovat
r.mrazik

jako ta penalta byla divna....ale nemuzu rict,ze bych si jejich vykony ted neuzival

a to na to ani nemusim koukat

Reagovat
John Obi Mikel

DŽORDŽÍŇO

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ Chelsea nemá na trávniku nikoho takého ako bol Lampard za svojich hráčskych čias. Nik co by zobral na seba zodpovednosť alebo za bojoval. Mužstvo s množstvom talentu a pritom tak jalovy výkon, nie prvý krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner dole skoda

Reagovat
Taiger

Majstrštyk do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

ten leda tak do fewer points win

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard ani nedostane čoud od anglickych médií protože je Angličan a to je svaté

Reagovat
Csaplárova past

Někdo nedostane čoud, a někdo má každý zápas dvě penalty ..

Reagovat
forrest

Nezvladáš...

Reagovat
Csaplárova past

Je mi to úplně jedno a na rozdíl tady od těch "fanoušků" já prohru uznám i bez vyhazovu Lamparda.

Reagovat
Taiger

Miguel nejvíc fandí Cavanimu

Reagovat
Taiger

Reagovat
mithro

Reagovat
diastan

ten Werner je obrovské zklamání

Reagovat
Taiger

A co pak Havertz

Reagovat
Nikikrew

Musim priznat, ze na Martinellim som nic extra nevidel ale je to uplne iny hrac ktory v time fakt vynika. Na ten vek je to neskutocny hrac, snad buducnost Arsenalu.

Tierney opat uzasny, dnes aj Xhaka. Snad toto neprehrame

Reagovat
Trand

Jsem se divil teď když ukazovali, že jsme dostali nejméně gólů ve druhým poločase z celý PL, ale pak mě napadlo, že týmy proti nám vlastně skórovat nemusí, když vedou už po prvním.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger

Mari až na ten faul celkem jistotka, zatím každej zápas co nastoupil, tak čiší sebevědomím

Reagovat
smazaný uživatel

esr <3

Reagovat
Ranoth

Jota > Werner. Klopp to vedel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
havrys99

SAKAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
vitasrp

To není normální takovej gól..

Reagovat
vitasrp

Mendy je od začátku prosince úplně, ale úplně hrůzostrašnej.

Reagovat
hitZor

A co měl s tímhle dělat?

Reagovat
nani92

urobiť pokus o zákrok ako Kepa pre efekt

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

ani za jeden gol nemohl ani naznakem..

Reagovat
vitasrp

S tímhle nic, je to spíš povzdechnutí nad tím, že za poslední měsíc může za gól s Leedsem, Evertonem, oba góly na Wolverhamptonu byly chytatelný a dneska zase nic nechytil, bohužel.

Reagovat
vitasrp

Až teď, tak snad se nastartoval.

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

Reagovat
Nikikrew

s tymto nemohol co spravit

Reagovat
captain18

Reagovat
Jollae

Reagovat
iamek

Saka

Reagovat
smazaný uživatel

WOOOW

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Edgewalker

géniuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
smazaný uživatel

ak chcel..wow ale pozrel sa predtym

Reagovat
patas92

nechcel, ale spadlo to tam pěkně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

dejte jím titul

Reagovat
Mimalu

těm tam taky dneska padne všechno

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAAAAAA

Reagovat
Heisenberg

GOAT

Reagovat
Trand

Sakaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

To musel být centr ne? Jinak to absolutně nechápu, ještě pravačkou

Reagovat
BennDyaz

Ty krááávo! Ty vole! Co to bylo?

Reagovat
Ondiis

WTFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Reagovat
KnoxXx

este chvilu a budu Kepu prosit na kolenach

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Euphael

to je pan

Reagovat
havrys99

podle mě centr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

Nejhorší centr a zároveň nejlepší gól

Reagovat
Golasso

Ty vole!!! Nice!!!

Reagovat
PP

se poseru.. Jdu koupat 3 děcka, vrátím se a 3:0..

Reagovat
ernyyyy

škoda že nejsi z Chánova

Reagovat
PP

co ty víš.. Ale nee, i ty tři už jsou fakt dost.

Reagovat
Remt

A schválně.. vsechny planovane?:D

Reagovat
protiproudu

Asi jako ty góly :D

Reagovat
PP

nooo, třetí už ani ne.. Navíc žena ani nemenstruovala, kojila, vrátila se od doktorky, že nemá ani sliznici, jedeme do Rakouska, vyberu si půlroční kvotu dvou sexů v jednom týdnu a mrd ho.. Pravděpodobnost jako ve sportce zhruba. Jojo, život si cestu najde.

Reagovat
Remt

Hustě, já mám v práci 2 chlapy, kterým to takhle ulítlo a měli 3. dítě aniž by ho moc chtěli a říkám si - pokud vím, že už třetí nechci, tak preci není problém si to pohlídat ne?:D Nějaká ochrana a tak? Mým snem je třeba mít v budoucnu jedno dítě a thats all, víc ani prd:D Doufám, že se mi to taky nevzrtne tenhle plán

Reagovat
PP

No, jak říkám, člověk míní, život mění. A jestli budeš mít další děti, tak to záleží na 1.žena, 2. to první dítě a pak jsi ty.. Faktem je, že pro rodiče je to jedno pohoda, věnuješ se mu, fakt má péči.. Na druhou stranu ho ochudíš o parťáka na celý život, bude rozmazlený, apod.. Jako vše na světě to má svá pro i proti.

Reagovat
Remt

Já si právě říkám hele - 1 děcko - nebudu mít starost o to že ho neuživím. Budu mít víc času nejen pro sebe ale i pro něj. Co se týče toho parťáka, to máš asi fakt. Je pravda, že kámoše jedináček u mě byl nalezlý pořád páč se nudil:D Co se týče té rozmazlenosti - myslím, že je to výchovou dost, ale.. mít jedno a v pohodě ho uživit, tak ano, asi bych měl taky tendenci ho mírně rozmazlovat. Nicméně chlapi co u nás mají to třetí děcko tak pořád naříkají:D Za prvé práce + melouchy až do 60 a za druhé žádný volný čas na sebe:D

Reagovat
Remt

Co mě ještě tak napadá.. lidi co u nás teď mají děcka (okolo 10 let apod) tak je hodně dávají na sporty - hokej, fotbal.. a je to o dojíždění (jsme z vesnice).. a s jedním děckem asi ještě dejme tomu, to se snad dá.. Ale co vidím když mají 2 děcka, jeden fotbal, jeden hokej... To je šílenost, ty rodiče jsou na ceste z/na trénink/zápas prakticky nonstop všední dny, víkendy.. To by mi mrdlo dát třeba děcka na fočus a furt pro ně lítat

Reagovat
PP

to asi nic moc no.. Ale jak říkám, teď si vůbec nic nemaluj.. Z nenaplněných představ jsou ta největší zklamání.. O co se ochudí rodiče, tak z prvního jsi ze všeho vysraný, učíš se za pochodu.. Druhé je x-násobně snazší, ale je tu zase to první. Každé dítě je jiné a tobě se díky dvěma rozdělí ta láska a závislost..

Reagovat
Jardin

Reagovat
Csaplárova past

Na koupání určitě, když je v TV fotbal ...

Reagovat
Remt

Jako kdyz je fotbal.. at se vykoupou samy

Reagovat
PP

třiletá s půlroční moc nejde no.. a 6letý syn je nemocný. Sem měl jet na Štěpánskou párty a utírám tady zadky doma.. kurvapiča..

Reagovat
Csaplárova past

Štěpánská párty v TECHTLE MECHTLE ?

Reagovat
PP

klidně.. cokoliv.. hlavně z tadyma utéct..

Reagovat
ernyyyy

to bych jich bylo tak 7 né a stejně tak i gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Saka Laca Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

genius, gol roku, son who?

Reagovat
nani92

Nevadí, Lamaprd kúpi ešte 6 útočníkov a pôjde to

Reagovat
Taiger

SAKA BOMB

Reagovat
Heisenberg

Ok, nasrat, dejme jim 6 za ten Wengerův 1000. zápas.

Oliver, tahej už tu redku, zaměníme Havertze za Mounta.

Reagovat
Squinty

Tak ještě Holding nůžkami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda, že krleš dostal ten ban

Reagovat
Trand

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Sakaaaaaaaaa

Reagovat
captain18

A mlady De Bruyne hned acko

Reagovat
Nikikrew

o tom to ale presne hovorim dlhu dobu, ze Acka su velmi, velmi precenovane. Holding mal viac impact na ten gol ako ESR

Reagovat
John Obi Mikel

Co je tohle za Londýnskou výpomoc ? Nechceme přijít o derby?

Reagovat
PP

Jestli toto Saka chtěl, tak to klobouček.. Až jsem si vzpomněl na Alexe Del Piera..

Reagovat
M0rb1D4S

Okey. Tuhle sezonu mimo TOP4. Absolutně mě Lampardova Chelsea nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten najväčší kandidát na titul podľa Kloppa?

Reagovat
Remt

Podle me byla Chelsea taky nejvetsi kandidat na zacatku ligy. A porad si myslim ze je to cerny kun

Reagovat
Chazy

Tak co má říct, moc dobře ví, že v té lize nemá konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Mendy zákrok. Top of the league

Reagovat
Ondiis

Na to, jak nám se lidi vysmívají, tak kolik měla Chelsea dnes centrů do vápna? To už bude taky 10+

Reagovat
gazza62

ten golman ,ktereho dotahl Cech to je take dobra parodie na golmana

Reagovat
Remt

? Nevím jak v prosinci ale do te doby jsem zapasy Chelsea stihal docela sledovat a podle me jeden z top v cele lize.

Reagovat
Tommy the Gunner

Elneny

Reagovat
smazaný uživatel

saka top 5 talent sveta

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Trapper

Co to je zas za výsměch na Mendyho, dneska jediné co mohl, je možná ten přímák..

Saka se ustřelil a tohle by neměl žádnej golman..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Remt

Presne tak, od zacatku ligy byl Mendy opravdu skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

esr je vynikajuci

Reagovat
Nikikrew

Vynikajuci by som nepovedal ale velmi dobry, avsak kus roboty stale pred nim

Reagovat
J0EL

Reagovat
PP

Saka, Martinelli, ESR.. to je radost sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
JessePinkman

Tyhle 3 jo.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Golasso

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Dúfam, že Martinelli sa už nikdy nezraní a že Willian bude navždy v karanténe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Martinelli, skodaaa

Reagovat
Taiger

Saka neskutečnej i dozadu

Reagovat
captain18

Gabi je dokonaly

Reagovat
Trand

Dneska gól z nafilmovaný penalty, přímáku a nepovedenýho centru.. To budeme mít do konce sezóny už jenom smůlu

Reagovat
Edgewalker

Ale Arteta říkal že jsme měli smůlu do teď, to by nebylo fér

Reagovat
iamek

Ted máte hodně slušný los. Tam se musíte chytit i s Artetou na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa mikel pouci z chyb..tak bude dobre

Reagovat
Taiger

ESR je úžasnej

Reagovat
Golasso

Reagovat
Rothbard

Platí pro Arsenal: Čím těžší soupeř, tím lepší hra i výsledky? Zdá se, že ano.

Reagovat
smazaný uživatel

willock laca volny uplne

Reagovat
Taiger

2. Fesak dpč, spoilerista

Reagovat
smazaný uživatel

laca je skvely, kdyz ma kolem sebe hrace, kteri behaji

Reagovat
smazaný uživatel

laca dnes lepsi vykon ako auba vsetky vykony v sezone dokopy

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsme vystřelili na branku?

Reagovat
PP

Chelsea hraje hrozně zbrkle.. Trochu víc klidu ve finálce a bylo by zle. Toto sypání centru za centrem nejspíš ubráníme i my. Jinak pořád ty hrozivé nedostatky v zabránění odcentrování, to nás bude srážet proti komukoliv.

Reagovat
Taiger

Willock slabý jak čaj, ESR Messi oproti němu, snad půjde Willock na hostovačku, decision-making level 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak prijde, on kdyz bezi s micem a ma cas premyslet, tak na nem jde uplne videt, ze to nejak zadrbe, nejcasteji tim, ze nabehne do soupere a spadne..

Reagovat
Taiger

+ zvolí vždy tu horší možnost

Reagovat
smazaný uživatel

on je dobry len ked je vo FLOW

Reagovat
Heisenberg

Má moc chaos faktoru, potřebuje si promluvit s Ramseym o tom, jak ho snížit.

Reagovat
jenage

Kepa začal Mendymu dávat něco do pití, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

vam jebe? co dnes pokazil?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Golasso

Strategie na nejbližší přestupák je kupovat další hráče se jménem Gabriel

Reagovat
Ondiis

Jeden hraje ve Valencii mám pocit

Reagovat
tunkic

Toho uz zname

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Sakra, na toho jsem zapomněl toho ne!

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ondiis

Willock, Pepe .. snad bude 3:0 stačit

Reagovat
Taiger

Pepe je super

Reagovat
nani92

ach, človek by aj prial Artetovi, ale potom tam vidí ako teatrálne rozhadzuje rukami pri jednoduchých pokynoch

Reagovat
smazaný uživatel

mari dobre po tom uvode

Reagovat
Busby babes

Prohrat s nima trapnou penaltou byla ostuda, ale dostat od nich trojku...

Reagovat
spider_8

Jako já furt nevěřícně zírám, jak si na nás může honit triko zrovna tenhle Arsenal

Reagovat
Jardin

To počkej do úterý až nás přejede Brighton, potom si teprve budete drbat hlavu s čím jste to prohráli

Reagovat
spider_8

Aspoň bude svět zase v rovnováze

Reagovat
John Obi Mikel

A Žirů nic jo?

Reagovat
diastan

cokoli horší než výhra o 3 góly bude zklamání

Ederson, Cancelo, Dias, Stones, Ake, Gundogan, Rodrigo, De Bruyne (C), Bernardo, Torres, Sterling.

Reagovat
Taiger

Kde je Aggy?

Reagovat
diastan

bohužel zase žolík..

Reagovat
avicii

Mohli by ste už konečne prehrať

Reagovat
diastan

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Tammy nikdy na Chelsea mít nebude

Reagovat
Minister

Vymeníme im ho za Nketiaha.

Reagovat
Heisenberg

Podruhý ho nevyhodí

Reagovat
Taiger

Nechci ani jednoho, chce to Baloguna

Reagovat
Walter_Sobchak

Však je to náš najlepší útočník. Raketa Timo Werner zatial vyzera jak keby prišiel z 5 nemeckej ligy.

Reagovat
Taiger

Giroud

Reagovat
Walter_Sobchak

Isto nie, velmi dobrý nahradnik ale na dlhodoby zaklad to už neni.

Reagovat
gazza62

Giroud ser na Čelski a běž do WHU

Reagovat
Tolstobik

To je krasa

Reagovat
nani92

Havertz príde na ihrisko a prvé na čo myslí je pozdraviť sa s Lenom

Reagovat
hitZor

Tierney další dive Zouma se ho při tom rohu ani nedotkl, ale stejně se tam skácí k zemi a chytí se za hlavu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ospina spirit

Reagovat
SpecialOne

Laca-Xhaka-Saka > MSN

Reagovat
Taiger

Giroud by minimálně 1 hlavičku proměnil

Reagovat
PP

ten by nám dal gola stopro..

Reagovat
Svatej

To jsme uz videli..

Reagovat
Ranoth

Chelsea este ani 1 strela na branu

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl 82.minuta, 60% držení míče (ve druhé 70%) a nemáme střelu na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal lepsi

Reagovat
havrys99

Faraon krásněě

Reagovat
Tommy the Gunner

Kepa

Reagovat
Nikikrew

Chelsea

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Front hell

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Front hell

Reagovat
vladino10

Reagovat
Neon

Arsenal dál tři góly naposled v září Fulhamu

Reagovat
BennDyaz

Mendy nechal Mendyho vyniknout

Reagovat
Ondiis

chtěl ukázat, že umí chytat

Reagovat
John Obi Mikel

Tak aspoň šance. Odoi Pulišič

Reagovat
John Obi Mikel

tak gooooool Abrahaam

Reagovat
havrys99

Hector takhle tam tu nohu nechat nemůže

Reagovat
BennDyaz

Aby si fotbalisti brzy nezačali krátit prsty na nohou jako ta čůza v Popelce

Reagovat
Taiger

cože

Reagovat
havrys99

nadsázka

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

leno

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

centre netusi

Reagovat
Front hell

Právě že jich dneska stáhl dost. Tohle mu nemůžeš vyčítat.

Reagovat
PP

střílený centr dva metry od něho? Jak prosimtě..

Reagovat
Ondiis

VAR

Reagovat
Talker

Tammy

Reagovat
hitZor

Tak schválně, kolik se nastaví. Mělo by to být tak minimálně pět, šest minut, tipuju maximálně 4.

Reagovat
havrys99

musíš být spoko

Reagovat
hitZor

Škoda, že to Thiago a Jorginho zazdili.

Reagovat
John Obi Mikel

Thiago

Reagovat
iamek

Oni to ještě projedou

Reagovat
KnoxXx

si zabudol, ze stale je to len Arsenal

Reagovat
John Obi Mikel

a ty zase, že je to Chelsea.

Reagovat
Nikikrew

boha co robia!

Reagovat
Golasso

Tvl, my jsme schopní to ještě projet kdyby tu hlavičku dal. U toho bránění máme taky zvláštní obsazení hráčů...

Reagovat
John Obi Mikel

Jste se probrali pozdě dmnti

Reagovat
Minister

to bude 3:3 ešte

Reagovat
Csaplárova past

Pojďme obrat jako s WBA

Reagovat
iamek

Reagovat
gazza62

Příště si vzít mikrometr na měření.Hnus ten VAR.Odporný jak ruky ve vápně tak penalty tak offsidy .Hlavně simulace se neřeší a to slibovali.

Reagovat
mr.Silver

Ty pico

Reagovat
Mimalu

Jorginho

Reagovat
iamek

Jak si hrál na nejlepšího hráče PL

Reagovat
smazaný uživatel

lenoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
havrys99

LENOOOOOOOO, poser už se s tím hopsáním ty zmrdečku

Reagovat
smazaný uživatel

To bude krásná remíza 3-3 to bude dokumentovat momentální Arsenal

Reagovat
Tommy the Gunner

A je to tady

Reagovat
Edgewalker

Lenooooooooooo

Reagovat
John Obi Mikel

jorginho

Reagovat
mr.Silver

To je moc

Reagovat
ajouki

Pro penaltu si ale měla jít Chelsea hned po poločase. Tolik technických hráčů a báli se jít jeden na jednoho. S tím, co se letos píská, tak to byla nejlepší cesta k obratu. Jorginho je ale šmatlák, takže to je stejně jedno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co na to djourou?

Reagovat
smazaný uživatel

lenoooooooooooooooooo

Reagovat
Squinty

proč to furt kope ten degeš

Reagovat
Tommy the Gunner

LENOOOOOO

Reagovat
KnoxXx

Jorginho z toho nechcel urobit dramu, charakter

Reagovat
Csaplárova past

To už je tak trapné ta penalta s výskokem už minule nedal ...

Reagovat
Golasso

Lenooooooooooooo (sice jsem to věděl kvůli zpožděnému vysílání, ale... Leenooooooooooo)

Reagovat
Nikikrew

Leno

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraj si na Bruna když to neumíš

Reagovat
hitZor

Škoda, že Jorginho penalty takhle kopal o hodně dřív.

Reagovat
pingla

co mění tvoje tvrzení oproti jeho?

Reagovat
hitZor

Koukám, že nějaká základní logika u mufanů fakt nehrozí.

Reagovat
vitasrp

Tohle by mohla být poslední věc, kterou Jorginha na delší

dobu v modrym dresu udělal.

Jako srát na Wernera a Havertze, je to Jorginho, kdo má neskutečně trapnou sezónu. On je fakt hroznej, úplně k ničemu a letos snad nepodal opravdu kvalitní výkon.

Reagovat
Squinty

v lednu prodat k Turkovi, já už ho fakt nedávám

Reagovat
Rothbard

Neviděl jsem snad hůř kopnutou penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jo, aj dve

Reagovat
Ondiis

Ale střelu z půl metru nechytí kokot ..

Reagovat
Greny

Ať táhne do píce už Jorginho

Reagovat
Talker

Ty vole, proč kope ty penalty Jorginho... Chápal jsem to, když měl streak, ale v tuhle chvíli?

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi zapas tohoto roku?

Reagovat
Taiger

AV Pool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Reagovat
Remt

Rozhodně možná "nejzajímavější" podle mě. Nejméně jsem takovýhle výsledek očekával asi. Plus Chelsea dát tu penaltu tak to klidně mohla být ještě remíza. Tenhle zápas baví, to rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Přišlo to jenom mě nebo taky Mount padal ještě dřív než ho podkopnul?

Reagovat
BennDyaz

Přišlo to jenom Tobě

Reagovat
Pace to P.M.

Luxusne kopnute

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá stahovat Wernera, to má Lampard za to

Reagovat
Csaplárova past

Werner už by měl nastoupit konečně jako hrot. Hudson Odoi křídlo. Potíž je v tom, že nejužitečnějším hráčem je Giroud a ten sedí. Jenže Werner a Abraham na lavičce taky není dobrý

Reagovat
hitZor

A k čemu by byl Werner na hrotu? V čem by byl lepší než Abraham nebo Giroud? On potřebuje dostávat balony do náběhu, ne hrát zády k brance a sklepávat nakopnuté balony do stran.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Walter_Sobchak

Presne tak, keby aspon Abraham nedaval goly ale on ich dava a plus robi kobu prace čo by Werner nikdy nedokazal.

Reagovat
Csaplárova past

Jak ho odstavil Zouma

Reagovat
Taiger

Už se těším na WIlliana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

YES! Tierney MOTM

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tommy the Gunner

Nice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď držet palce Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/Watch_LFC/status/1342874347518701576

Tahle hostovačka se fakt povedla. Dva góly z toho byli WC.

Reagovat
avicii

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Remt

Je tam na tuto sezonu a na konci sezony zpet?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš jo.

Reagovat
Maresma

Tipuju, že půjde někam hostovat znova.

Reagovat
JessePinkman

od něj si slibuji hodně, snad nezklame.

Reagovat
diastan

A jedeme dál

Reagovat
vladis271

máte pekný žreb teraz

Reagovat
diastan

to jo, jsem na to zvědavý, vy naopak 6 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

ten Svatej uplne znicil KDB, fakt dik

Reagovat
diastan

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Od Newcastlu jedna velká tragédie co se týče útoku. Neuvěřitelně odflaknuté. Nevím jestli se že City posrali, ale tam není vůbec žádnej zápal..

Reagovat
blaugrana

Ten Everton je tak neskutocne bezzuby...

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
gazza62

Gomez tam hodí rybičku jak do bazénu .Simulace jako hrom na penaltu a nedá mu ani žlutou .Na co tam je VAR .To jen škodí fotbalu.

Reagovat
Remt

Cekal jsem při zavedeni varu že presne toto se bude lépe trestat

Reagovat
Maresma

LFC fans, kde se tohle dá stáhnout?

https://www.youtube.com/watch?v=FeJA9W_m-FE

Reagovat
Remt

Tolik emocí ve dvou minutách:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce je poslední trenér kterej nás dokázal doma porazit. Dneska od něj čekám destrukci fotbalu level Mourinho. No jsem na to zvědavej..

Reagovat
avicii

Tiež mám trochu pochybnosti kvoli hentomu tučniakovi u nich, snáď ale nenecháme nič na náhodu a porazíme ich aspoň o 2 góly

Reagovat
Front hell

Na druhou stranu co proti vám má hrát. Otevřený fotbal by byla sebevražda. Snažit se kouskovat hru a co nejvíce vám ji otrávit. Ale i tak si myslím že dneska to dáte v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bamford > Pukki

Reagovat
mikelinos

Bamford >> Pukki

Reagovat
Euphael

wtf, to je snad bez debat

Reagovat
Busby babes

Bamford > Werner, Martial a dalsi...

Reagovat
Kapřík

Bez debat.

Reagovat
pingla

co to bylo za "faul"? a ani VAR tohle rozhodnutí neopraví

Reagovat
mikelinos

Var nemohl nic opravit, bylo písknuto před golem

Reagovat
Horcmen

Reagovat
pingla

v tom případě je ten mladý rozhodčí solidní kkt

Reagovat
vicinda07

VAR again... Brankar zroluje Meeho, Barnes z vyhody dava gol a co sudi neodpiska tesne pred tym ako je lopta v brane? Faul na brankara :-D z opakovanych zaberov vsetko jasne takze aspon penaltu mali dat ale nic hrame dalej

Reagovat
mikelinos

Takže co s tím má teda spolěcného var

Reagovat
vicinda07

Ked uz je rohodca drzka a upiskol sa, mali nariadit penaltu ne? Q

Reagovat
mikelinos

Z opakovačky vidím, že i penalta mohla být

Reagovat
Registrujisejenproto

VAR opět k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to být jednoznačně 2:0, těch vyložených šancí bylo požehnaně, na druhou stranu musím uznat, že rozhodčí je zatím solidně v lese. Každopádně nefotbalovější projev, než ten jakým se prezentuje Burnley, abys pohledal...

Reagovat
PhilipS

Co to Moyes vymýšlí s tím Noblem místo Benrahmy?

Reagovat
Kluivert9

A místo Lanziniho na křídle obránce

Reagovat
PhilipS

A jo. Tak to už je pro Benrahmu úplnej middle finger

Reagovat
fenixLFC

lanzini je k hovnu to nie je tak podstatne

Reagovat
vodka

na AM je to WHU furt nejlepší volba, už se do toho konečně po tom zranění trošku dostává.

Reagovat
Coutinho10

a Antonio jeste ani na lavicce

West Ham XI: Fabianski; Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Johnson, Noble, Bowen; Haller.

Subs: Diop, Snodgrass, Dawson, Benrahma, Fornals, Randolph, Fredericks, Yarmolenko, Lanzini

Brighton XI: Sanchez, White, Dunk, Webster; March, Bissouma, Lallana, Burn; Welbeck, Trossard; Maupay.

Reagovat
Mastný Chobot

na Leeds sa dobre pozerá, ale dozadu sú deraví jak syr.

Reagovat
Bayern +

Dokým sa nezranil Robin Koch to bolo ešte celkom v pohode, bez neho sú jak rešeto.

Reagovat
martin.b

Jsem zvědavej, jestli Potter konečně najde způsob, jak hrát efektivnějš. Dívá se na ně dobře, Bissouma, March nebo Trossard jsou výborní, ale efektivita v útočné fázi už druhej rok příšerná.

Reagovat
Kapřík

Občas to vypadá, že umírají na krásu.

Reagovat
SpecialOne

Doma s Brightonem bych od Moyese čekal ofenzivnější sestavu. Má v základu 8 defenzivních hráčů. Noble byl navíc proti nám příšerný.

Reagovat
oli9

Noble

Reagovat
DieFohlenBMG

Moyes mě pěkně sere

Reagovat
lajka30

Coufal jenom fauluje.

Reagovat
PhilipS

? Zatím nejlepší z West Hamu

Reagovat
lajka30

V běhání?

Reagovat
SpecialOne

To je hrůza, Brighton dá na jednu přihrávku dopředu deset dozadu a WHU může se dvěma ofenzivními hráči útočit jen těžko.

Reagovat
PhilipS

Hrozný. Noble je tam úplně k hovnu. Tu jeho úlohu v pohodě Souček a Rice zvládnou. Tu taktiku vůbec nechápu

Reagovat
DieFohlenBMG

Hrozný

Reagovat
Losinho

Noble by se na to už měl vysrat. A Rice u gólu taky šikula

Reagovat
REPLIKATOR

Zaslouženě, West Ham je marný

Reagovat
SpecialOne

Jako, kdy už chce Moyes soupeře přehrát, když na doma s Brightonem? Okamžitě Johnson a Noble dolů, Benrahma, Lanzini na plac...

Reagovat
Coutinho10

zatim hodne spatny od WHU..chce to vic ofenzivnejsich hracu

Reagovat
Bayern +

Omg, to je niečo neskutočné, zatiaľ najhorší počas tejto sezóny...

Noble má dnes, vzhladom na to, že hráme proti trapiacemu sa súperovi, ktorého by sme mali herne prehrávať, konkrétne akú funkciu, pán Moyes? Ja som zatiaľ vydedukoval, že je tam na zavadzanie Soucekovi a Riceovi. Bowen taktiež úplne na hovno a naľavo pre istotu nie je nikto.::

Reagovat
DieFohlenBMG

nalevo by měl být pravý bek Johnson, hlavně aby nehráli na 4 obránce

Reagovat
Bayern +

No, takze nikto. Tretia voľba na RB hrá v základe, cez nohu a ešte na wing-backu, kde v živote nehral. Bravúrne.

Reagovat
Bayern +

Krása snáď gólik chalana nakopne

Reagovat
DieFohlenBMG

From zero to hero

Reagovat
DieFohlenBMG

Kdyby aspoň 2:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DieFohlenBMG

Mám pocit, že Šmicer říkal, že skončil, protože ho dal Jarolím dolů o poločase. Přesně to by se dneska mělo stát s Noblem.

Reagovat
REPLIKATOR

Jarmolenko, z toho zase budou bolet oči

Reagovat
smazaný uživatel

Akú stránku používa aktuálne Reddit?

Reagovat
Vánoční owník
Reagovat
smazaný uživatel

Tam už vraj nie sú streamy. A celé zápasy sú kde?

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečnějšího hráče než Yarmolenko jsem snad ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem, že to vyjde tak rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už vraj nie sú streamy. A celé zápasy sú kde?

Reagovat
Horcmen

footybite

Reagovat
smazaný uživatel

Link? Aj fullmatches and shows by mali byť

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem pekne.

Reagovat
Kixi Syhimour

https://twitter.com/LFC/status/1343217590689214465

Očekávaná, Milner a Shaqiri na lavičce , Thiaga Klopp ještě nehodlá riskovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Aaaa Keita ani na lavičce, jaké překvapení

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sm0ker

Ten Jones už do základu nikoho nepustí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé hrál Keita a Jones seděl. Momentálně asi ani není kdo by ho nahradil. Ox by asi nedal celej zápas.

Reagovat
Remt

Tak jak jsem hanil poslední zápasy Yarmolenka že je to absolutní kopyto, tak ten centr luxusní

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně udělal Jarmolenko něco správně

Reagovat
Bayern +

Faul Dunka na Hallera, jasná ruka Dunka a on to uzná... neskutočne komický je ten VAR v PL oproti Bundeslige napríklad...

Reagovat
lajka30

Tragéd Souček.

Reagovat
Coutinho10

co ma jako udelat vic

Reagovat
lajka30

Celej zápas hraje h***o.

Reagovat
Coutinho10

a kdo hraje dobre ? celej WHU jenom skoro brani, je to pasivni od vsech...nejtragictejsi opet Haller...btw. to byl jeho hrac

Reagovat
oli9

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayern +

Dunk tak mu treba, keď ojebáva

Reagovat
Kixi Syhimour

zkušeně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DieFohlenBMG

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

nemelo to spravne neplatit ? kdyz si ofenzivni hrac pomuze rukou ?

Reagovat
Bayern +

Samozrejme to bola jasná ruka, však si ňou ťukol loptu dopredu. A nechápem prečo sa nepozeralo evidentné držanie za dres - faul na Hallera.

Reagovat
Coutinho10

no prave...ja mel za to, ze v tomto pripade se piska kazda ruka, takze to nemelo platit, jinak i s Hallerem se to melo resit

Reagovat
oli9

Ten VAR si vážně může dělat co chce faul a ještě k tomu ruka a oni to uznaji

Reagovat
PhilipS

West Ham má poslední dobou na ty rozhodnutí VARu smůlu. Tohle klidně mohl neuznat

Reagovat
Bayern +

A nielen VAR. Proti Chelsea, keď Bowen vyrovnal sa ani nepozeralo, že to bol dive zo strany Silvu a proti United pre istotu VAR ani nedokázal určiť, že lopta išla poza autovú čiaru.

Reagovat
vitasrp

Proti Chelsea to zaprvý nebyl dive, ale i kdyby byl, tak s tím VAR prostě nemohl vůbec nic dělat, protože rozhodčí si byl svým rozhodnutím absolutně jistý a pískl ještě před dohráním akce - tedy ještě před Bowenovým zakončením - tudíž se s tím fakt nedalo nic dělat.

Proti MU to byla velká smůla no, tam bohužel chyběla technologie, která by to určila na 100 procent a bez toho holt nejde, aby VAR do utkání zasáhl. Stejná situace jako teďka - možná to ruka byla, možná ne, ale průkaznej záběr, že by tam Dunk jednoznačně tou rukou hrál, nebyl, takže to museli nechat.

Reagovat
DieFohlenBMG

Proti MU byl ten out naprosto očividný, tam nebyl VAR vůbec potřeba. Dneska tam byl zároveň úplně jasný faul na Hallera u toho gólů. VAR okradl WHU letos už o minimálně 4 body.

Reagovat
DieFohlenBMG

A faul na Silvu taky nebyl. Zajímalo by mě, jestli je řežou schválně nebo je to shoda náhod.

Reagovat
Bayern +

No, proti MU to chápem, tam som chcel len poukázať, že nás reže nielen VAR ale aj rozhodnutia mimo VAR.

Proti vám to bol podľa mňa dive, akurát útočný faul sa všeobecne toľko nerieši. Chápem, že to nebol dive z kategórie Youngovských vo vápne, ale skôr šikovnosť starého lišiaka Silvu. Ak by to spravil na druhej strane Ogbonna, tak ho tiež obhajujem za šikovnosť, to uznám. Každopádne pokiaľ sa na to pozrieme tak ako by sme mali, tak to mal proste nechať dohrať a po Bowenovom góle nechať pozrieť VAR či Bowen fauloval alebo nie. Presne tak isto ako sa to robí pri ofsajde, kde útočníka nechajú bežať aj 30 metrov aby neprekazil akciu, pretože naspäť to už nevráti. Beriem, že uprostred ihriska by to bola chujovina riešiť, ale zrovna tu šiel Bowen 1v1 na Mendyho.

A včrajšia situácia je už úplne v piči. Oni tam kurva sledujú Dunkovu ruku, ale to, jak bol počas celej doby súboja s Hallerom Dunk zavesený za Hallerov dres (také držanie sa bežne píska aj v stredovom kruhu) sa oni ani len neunúvajú preskúmať? Smiešne

Reagovat
Horcmen

Suk <3

Reagovat
oli9

Suuuuuuk

Reagovat
smazaný uživatel

dobre si to vymenili

Reagovat
Coutinho10

Souuceeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
REPLIKATOR

Součeeeeeeeeek

Reagovat
Kixi Syhimour

hezky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Karma

Reagovat
Rothbard

Hector17 opustil tuto konverzaci.

Reagovat
Shottack

Bohužel narozdíl od lajky...

Reagovat
smazaný uživatel

Sam Allardyce masterclass incoming.

Every player parked in their own half for the full 90 minutes.

Klopp will be rattled like never before.

0-0 incoming

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik uz ma Suk golu v PL?

Reagovat
Kluivert9

7

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem sakra! City vyhrálo nesmíme je nechat aby nás stáhli.

Reagovat
avicii

No poďme na to majstri

Reagovat
EXoRcIsT

Toto nemaju sancu West Brom ubranit uplne debilna taktika

Reagovat
EXoRcIsT

akurat aj dostali gola

Reagovat
Remt

Prvních deset minut ukazuje že nás čeká atraktivní podívaná z obou stran

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaal Maaaneeeeee to je ono

Reagovat
Coutinho10

Matip super mic

Reagovat
Remt

Překvapilo mě že šel od Matipa, čekal bych od někoho jiného takový pěkný míč do šance:D

Reagovat
Coutinho10

jojo, je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Sadio

Reagovat
REPLIKATOR

MANÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Remt

Zlatíčko

Reagovat
Chittak_LFC

Chce to hattrick do poločasu, ať není nasranej, až půjde v 55' dolu.

Reagovat
Remt

Ctes mi myšlenky, to samé jsem si teď říkal:D teď to nebylo daleko

Reagovat
Sm0ker

Moje kletba je zpět, když jdu na záchod, dáme góla.

Reagovat
Chittak_LFC

Tak šup, štamprli Laxativu

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
EXoRcIsT

co teraz West Brom ked ste nedokazali ubranit ani 10min. Fakt by som chcel vediet ich plan ci len prisli ze skusime ubranit a ked uz dostaneme gol tak srat nato

Reagovat
Miguel19

Henderson jak se tam furt snaží o nějakou zázračnou přihrávku za obranu či co a hovno. Přijde Matip a je vymalováno..

Reagovat
stiflerovamama

No Hendo v tej prekvapivej rozohrávke moc nevyniká, ale je zlaté ako sa vždy napriahuje alebo vyzerá, že to ide vyviesť a potom bum úplne jednoduchá prihrávka na najbližsieho hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo svoji úlohu hraje luxusně. Od loňské sezony je fakt super.

Reagovat
stiflerovamama

Svoju úlohu áno, ale vymýšľať nejakú kreatívnu rozohrávku nikdy nebola jeho úloha. Už dávnejšie som písal, že už sa neviem dočkať kedy bude môcť hrať toho rozohrávača Fabinho alebo Thiago a Hendo sa posunie vyššie, kde si môže nabiehať, pressovať, nemusí rozmýšlať a urobí prvú vec čo ho napadne. Vtedy je aj dosť platný v ofenzíve.. Takto keď má kopec času, to proste nie je jeho rola.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

Nicméně Sadio je v zápase, je vidět že fakt moc chce. 23. Minuta a šanci měl už na hattrick tak snad mu tam ještě jeden padne aspoň

Reagovat
Coutinho10

tam to Mane pred par minutama mohl tuknout na Salaha, byl sam v tom vapne, ale misto toho da centr na zadni, kde nikdo nebyl a oni pak meli out

Reagovat
Kixi Syhimour

Když se psalo, že přijede Allardyce betonovat, tak jsem čekal prostě klasický beton, vysunutý útočník a čekání na kontry. Nicméně v první půli to bylo regulérně 5-5-0 od West Bromu, to už jsem dlouho neviděl.

Jinak nutně musí přijít druhý gól, West Brom je docela dobrý ve vzduchu, takže nám tam z rohu hned jednoho mohou dát. Nebál bych se možná stáhnout Wijnalduma a poslat tam Švýcara, potřebujeme ještě nějakou kreativitu (zápas pro Thiaga).

Jinak Firmino velmi pěkná show, ty jeho parádičky jsou nejen efektní ale hlavně efektivní, zatím se mi dost líbí. Vyzdvihl bych ještě Jonese, který znovu hraje jako mazák až snad na jednu situaci a Matipa s výbornou asistencí a dobře tam několikrát vystoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino se dostal do formy a je zase boží

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme dobře, ale chce to pojišťovací gól. Jsem přesvědčen že jestli nepřijde začne West Brom kousat.

Mané WC. Tohle si takhle spravovat a zakončit no prostě wow.

Andy zase dokonalej, naopak TAA nic moc. Jones taky slabší.

Přidat další a v poklidu to dohrát a šetřit síly. Jak já se těším na Thiaga na tyhle betonaře

Reagovat
avicii

Thiago by sa dnes hodil moc

Reagovat
vitasrp

Manému to možná v poslední době nelepilo, ale to je fakt neskutečně kvalitní fotbalista. Dobrá technika, výborná rychlost, zvládá hrát na malém prostoru ty ťukačky, kdy si klidně pohodlně udrží soupeře na zádech, ale co na něm oceňuju nejvíc, to jsou ty náběhy (plus teda i to, že dokáže dost slušně zakončit i hlavou).

Prakticky kdykoliv Liverpool otočí hru, tak se Mané nacpe mezi krajního obránce a beka a nabíhá do toho prostoru za nimi. Udělá to za poločas klidně 15 x s tím, že ten balón dostane třeba jenom ve dvou případech. V těch ostatních alespoň strhává obránce s sebou a vytváří prostor před nimi/ na kraji pro Robertsona.

A co je ještě úžasnější, jak kvalitně si v těch situacích počíná. Ten první gól, to je tak strašně těžko bránitelná situace, poněvadž ten stoper zaspal jenom na maličkou chviličku, kdy se soustředil na jiného hráče. A najednou přijde rána jako kráva, kterou Mané fantasticky zalepí a z druhýho doteku parádně skóruje. A jak tam měl pak tu hlavičku těsně vedle tyčky, tak to byla skoro až nebránitelná situace. Rychlej náběh, kdy ztratí beka, dostane se i před stopera a ve složitý situace hlavičkuje takovým způsobem, že z toho málem udělá gól.

Pro ty obránce musí být skutečně noční můra, když proti němu hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

❤️

Reagovat
Remt

skvele jsi ho popsal. Ja co na nem miluju nejvic tak to jsou ty prvni 3 kroky, at uz kdy se odpoutava od soupere, tak kdyz zkousi 1 na 1. Nenapada me moc jinych hracu, kteri by toto meli rychlejsi.. Pro soupere velice tezko branitelný

Reagovat
ajouki

Díky za každý takový pozitivní příspěvek. Tohle se čte mnohem lépe než všechny ty výsměchy, jak to ten který hráč udělal špatně, přestože to třeba bylo fantastické řešení od útočícího hráče.

Reagovat
Kapřík

Svělý hráč.

Reagovat
avicii

Treba rýchlo druhý gól, lebo už vidím ako to tam nejako dosmatlaju inak ich melieme jak mlynček na maso ale zakončení je malo

Reagovat
stiflerovamama

Fúu tak WBA totálne abdikoval na ofenzívu, tam je to čistá defenzíva, bude sa to ťažko prekonávať, mali by sme trošku pridať na tempe aby sa museli viac hýbať a tým by sa tam otvárali štrbinky, lebo niekedy je to dosť pomalé.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mickey mouse

regulérní prešovský beton od WBA

Reagovat
Coutinho10

za pulku se dostali jenom, kdyz byl odkop od brany

Reagovat
Coutinho10

hezka strela Hendo

Reagovat
Coutinho10

ty vole Matip zase neeeeee a ani 60 minut

Reagovat
smazaný uživatel

akoze nechcem byt dement, ale tu minutu mohol vydrzat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

do fanty chybalo 48 sekund na dalsie 4 body

Reagovat
Coutinho10

jako do draftu potrebuju nutne body a tady by se mi dost hodili za nej...ach jo ahh

Reagovat
REPLIKATOR

Matip zase zraněný Hlavně v lednu nekupovat žádného stopera

Reagovat
stiflerovamama

Matip- Keita ,,, toto už fakt snimi asi nemá zmysel

Reagovat
Giwdul

Hm. Matip tedy vydržel vskutku dlouho

Reagovat
Registrujisejenproto

Třeba to aspoň donutí LFC toho stopera fakt v lednu koupit (a snad teda ne Turka ze Schalke)

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp pls

Reagovat
vitasrp

Ten Klopp... Ty krávo, skoro jak Guardiola proti WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš se mu? Friend pískal pokaždé kdy spadli. Já nechápu že dokážou bejt takhle v klidu. Já už bych tam dávno naletěl.

Reagovat
fenixLFC

allardyce na ceskeho/slovenskeho sedlaka...namiesto rusky podbradnik

Reagovat
Sm0ker

takových sedláků potkávám v Praze mraky

Reagovat
Walter_Sobchak

Však je vonku a nikto okolo neho, ked je pri niekom tak si to asi nasadí na papulu. Aspon dufam.

Reagovat
fenixLFC

tak bud nech to nema alebo to nosi jak sa ma

Reagovat
mikelinos

Reagovat
YNWA__MSN

Matip je kvalitní stoper, ale bohužel tak často zranenej... Snad bude brzo zpátky

Jestli Liverpool v zimě nekoupí stopera (třeba i za 20-30mega..nekoho jako White), tak by to byl naprostý amaterizmus, který může rozhodnout o tom, že nakonec skončí třeba až na 3.miste.

Reagovat
Remt

Reagovat
Coutinho10

ted si myslim, ze fakt nemuzeme jinak...musime toho Upamecana

Reagovat
Remt

Tak teď se mi sevrely půlky

Reagovat
Coutinho10

jako zase si zbytecne zahravame...smejeme se Man City, ze je doma neporazime a my jim nabizime tutovou sanci na srovnani

Reagovat
Coutinho10

*neporazi

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver, stale si myslis, ze je Rhys rychly?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rhys Williams je teda expres

Reagovat
JessePinkman

Tohle smrdí gólem v posledních minutách na 1:1...

Reagovat
Sm0ker

Ox

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Haha

Reagovat
Coutinho10

Jones dopice

Reagovat
JessePinkman

Ty jsi debílek co Jonesi.

Reagovat
Registrujisejenproto

klidek

Reagovat
Remt

Nebyl offside? Bylo jich tam nějak moc za obranou:D

Reagovat
YNWA__MSN

Šíleně prokaučovanej zápas

Reagovat
Registrujisejenproto

bohužel jsme si o to koledovali. KUPTE STOPERA KURVA, NE-LI DVA

Reagovat
OTASi

Reagovat
OTASi

měl jsem na liverpool s handicapem, ještě že jsem dal cashout

Reagovat
pospec7

Rath se okradas?

Reagovat
OTASi

Dal jsem o půli a jeden zápas předtím už vyšel, takže jsem byl v plusu

Reagovat
mimi_united

Jurgen Flopp

Reagovat
pingla

Je tam

Reagovat
Remt

To bránění Sadia ve vápně není úplně allright..Obě ruce kolem těla

Reagovat
Coutinho10

tw Bobby musi bejt gol

Reagovat
JessePinkman

Tady to udělal dobře.

Reagovat
Coutinho10

asi jo, dobry zakrok, ale gol to proste byt musi no

Reagovat
JessePinkman

Musí no... ale 2 střely na bránu proti WBA je šíleně málo. Prostě se jim dneska zas nechtělo, zas byli na pěst. Tak nějak jsem to čekal po sedmičce na Palace a proti Allardycovi. Další ztráta, snad budou ztrácet i ostatní.

Reagovat
Coutinho10

j hodne malo, Salah taky nic nevymyslel...

jinak obcas to tak bejva no, kdyz nastrilis velky mnozstvi golu v jednom zapase, tak to neni uplne lehky zopakovat nebo alespon nejak ten standart udrzet...tahle ztrata me stve fakt hodne, Sama jsem mel rad, ale timto me dost sere, ostatni treba MU nastesti ted ztratili, ale oni meli tezky zapas venku a narozdil od nas to s WBA zvladnuli...no budeme muset vyhravat i zapasy treba s MU s temito konkurenty, abysme tyto vyhozene body ziskali zpet

Reagovat
JessePinkman

Já jsem nasranej úplně strašně.. Vůbec nevím, kde bych začal. Jo jo, ostatní ztratili, ale měli těžký soupeře. Nám teď nevěřím ani proti Newcastlu...

A v neposlední řadě mě nasral i Klopp. Brečí, jak nemůže pětkrát střídat a nebejt jednoho vynucenýho střídání v 60., tak ani nevystřídá a sám na to čumí, že to nejde. Jones měl bejt pryč už po hodině a Shaqiriho pro jistotu ani nepostaví, asi je moc kreativní.

Reagovat
Coutinho10

j, se Shaqirim to je uz dlouhy pribeh, to me ani neprekvapuje, neco mezi nema musi bejt nebo minimalne ve smeru Klopp k nemu, protoze i drive mu nedaval moc cuchnout i v momente, kdy mel super veci

no, jako v Newcastlu nam v tomto rozpolezeni taky moc neverim, navic oni se na velke zapasy umi pripravit...bude to hodne tezky a nejhorsi je, ze konkurenti zacnou jeste vic citit sanci nas sesadit, kdyz vidi, co delame

Reagovat
Registrujisejenproto

ohledně těch střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Ked tak pozeram na zostavu Wolves, ved oni maju lepsich hracov na kazdom poste

Reagovat
jk

No tak to je úplná blbost. Ale ten Mourinhův experiment, nevypadá vůbec dobře.

Reagovat
matZz

to vůbec, třeba Semedo je celkem nýmand

Reagovat
iamek

Jedna střela na branku slušný. Závěr taky fajn

Reagovat
REPLIKATOR

Tragický výkon. Oni si mysleli, že se porazí sami. A ten poslední roh zápasu

Reagovat
Sm0ker

Za ten druhej poločas jsme si vyhrát nezasloužili.

Neporazitelnost na Anfieldu trvá

Reagovat
avicii

To je jediné pozitívum

Reagovat
JessePinkman

To není nic na palec nahoru. Tahle remíza je jako porážka.

Reagovat
smazaný uživatel

smula, druhej polocas z nasi strany ale otresnej

Reagovat
popltak

Jurgen Flopp

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne no.

Reagovat
vitasrp

Tohle je od Allardyce prostě neuvěřitelný.

Jasně, je to nekoukatelný, je to jenom o bránění a zase bránění, odkopech, odkopech a zase odkopech a doufání, že ty dva nebezpečný momenty, kterej jeho tým možná v zápase bude mít, nějak prostě zužitkuje.

Když se ale vezme, jak ten zápas probíhal, tak to šlo takřka přesně podle toho, jak by si přál. Vzhledem k tomu obrovskýmu kvalitativnímu rozdílu mezi oběma týmama bude Allardyce určitě spokojenej s tím, že soupeře pustili v podstatě jenom do 3 vyložených šancí, proti tomu hlubokýmu, poctivýmu bloku je to prostě strašně těžký. Je tam potřeba nějakýho odrazu, teče nebo chyby, která by to umožnila rozhodnout na 2:0, která ale dneska nepřišla. Jindy by ten zápas dopadl třeba 3:0, ale ten bod je pro WBA prostě určitě velkej úspěch.

Normálně si ale myslím, že by pro Liverpool bylo lepší, kdyby se tenhle duel hrál paradoxně bez diváků. WBA hrálo první půli ve formaci 4-6-0, kdy krajní záložníci osobně dohlíželi na krajní obránce soupeře, takže to po většinu času bylo dokonce 6-4-0. West Brom teda neexistoval dozadu, inkasoval, ale dokázal přečkat tu nejlepší pasáž soupeře bez toho, aby bylo po zápase.

Od druhý půle už to bylo 4-5-1, West Brom dokázal častějš udržet míč vepředu a najednou diváci začali být nervózní, přeneslo se to na hřiště, hráči začali být nervózní a tu a tam udělali chybné rozhodnutí, kvůli kterýmu se to utkání pocitově prostě srovnalo. A Liverpoolu samozřejmě nepomohlo zranění stopera. V tu chvíli bylo to utkání přesně tam, kde to Allardyce chtěl mít - 20 minut do konce zápasu je jeho tým ve hře, diváci nervózní, soupeř nervózní, nehraje dobře a je si vědom, že může přijít haluz, kvůli který West Brom vyrovná.

A teda ačkoliv to nebylo fotbalově bombastický, tak mě tenhle zápas bavil, měl prostě tenhle příběh, kdy člověk tak trochu čekal, že to musí skončit 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

7 portugalcu v zakladu wolves ale treba se dockame i 7 cechu v zakladu WHU casem

Reagovat
DieFohlenBMG

7 Čechů, Sima, Stanciu, Olayinka a Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Neda sa na to pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele

Reagovat
jk

Solidní bramboračka ta hra na wingbacky. Ale bylo tam pár pasáží kdy to vypadalo super. Ndombelé každopádně paráda, ale v průběhu poločasu se stejně jako zbytek týmu nějak vytrácel. Působí to dost chaoticky, zejména obrana. Ale vedem!

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zrejme zas cakaju na vyrovnanie aby zapli

Reagovat
jk

Každopádně, dnes večer můžeme sledovat jeden z nejhorších výkonů Harryho Winkse v dresu Spurs.

Reagovat
Cobra

Tak teď už si vůbec v tom středu nekopneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo striedal ndombeleho keď tam je winks????

Reagovat
Daniel Levy

Hm, tak to jsem fakt nečekal.

Reagovat
jk

Ty standartky v posledních 10 minutách by měl už někdo začít řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene, no pod Harry padaj jak to vies

Reagovat
Maresma

Kane

Reagovat
Kluivert9

Klasická Mourinhova sračka, která nikam nevede

Reagovat
jk

Ty tvoje hodnocení na základě skóre na tipsportu jsou geniální

Reagovat
Kluivert9

Za pokus

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out

Reagovat
blaugrana

Jozko taktika zas na jednotku vysla

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pingla

taková rezignace na jakékoliv navýšení vedení.... nezávidím takový fotbal fanouškům Tottenhamu

Reagovat
jk

Spurs - Wolves. Oba ty týmy byly tak hrozný, že za tu remízu by se neměly dávat vůbec žádný body...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele