základní část, 18. kolo
22.01.2012 14:30 CET
2 : 1
(2:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - Feyenoord Rotterdam 2:1

Fotbalisté Feyenoordu nevstoupili do jarní části sezóny nijak skvěle a museli hned zkousnout porážku od celku z dolních pater tabulky. Venlo totiž získalo na podzim pouze deset bodů a zvěsti o tom, že po příchodu kvalitních hráčů a nového trenéra by se ještě mohlo zachránit, se po tomto utkání klidně mohou naplnit. Venlo tak zůstalo na sedmnácté příčce se třinácti body a určitě bude mít do dalšího utkání, které sehraje doma, velice dobrou motivaci.

Feyenoord klesl na šesté místo o skóre za Heerenveen a přímá účast v pohárové Evropě se mu začíná vzdalovat. Přitom hosté šli už po necelé čtvrthodině do vedení zásluhou Bruna Martinse Indiho, avšak ještě do poločasu dokázali domácí otočit. Nejprve pět minut před koncem srovnával Brian Linssen a v poslední minutě úvodního poločasu úspěšně zakončil Ismo Vostermans. Po pauze už hosté srovnat nedokázali, Venlo hrálo velmi disciplinovaně.

Především obrana Venla byla precizní téměř po celý druhý poločas a soupeře téměř do ničeho nepustila. Hned v úvodu byla se držela minuta ticha za zesnulého bývalého sportovního ředitele Venla Bruere Lea. Trenér Feyenoordu poslal do hry hned šest mladíků a tato varianta mu opravdu nevyšla. Ovšem ve 13. minutě vše vypadalo pro Feyenoord vesele. Po přímém volném kopu Jersona Cabrala tečoval Ron Vlaar k Indimu a ten už měl snadnou úlohu - 0:1.

Venlo ale postupně přidávalo na obrátkách a ve 40. minutě se dočkalo kýžené branky. Po krásné přízemní kombinaci se dostal balón k Bryanu Linssenovi a ten zblízka nemohl minout. Ve 45. minutě navíc po téměř stejné akci mířil do prázdné klece také Ismo Vorstermans. V druhé půli byli blízko vyrovnání opět Indi a Achahbar, v samém závěru neproměnil dobrou možnost ani střídající Tonny Trindade Vilhena a body tak zůstaly domácímu výběru.

Autor: Viktor Sandev / feyenoord.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele