Ligue 1 - souhrn 33. kola

30.04.2011, 20:56, aktualizováno 01.05.2011, 23:04
Komentáře a souhrny
Lille doma rozstřílelo sestupující Arles a je zpět v čele, Marseille totiž ztratila s Auxerre. PSG se dotáhlo na třetí Lyon, který zklamal v Toulouse, na hřišti Nice si s chutí zastřílelo Caen. Sochaux těsně porazilo Nancy, Lorient otočil skóre na hřišti Lensu, v Montpellieru a Rennes se zrodily remízy, stejně jako v duelu St. Etienne - Monako...

AS Saint-Étienne - AS Monaco 1:1

01.05.2011 21:00

Góly: 11. Dimitri Payet - 30. Georgie Welcome

Monako dokázalo uhrát na půdě St. Étienne bod za remízu 1:1, přesto je na sedmnáctém místě stále velmi blízko sestupovému pásmu. Osmnácté Nancy má jen horší skóre. St. Étienne naopak neodčinilo poslední špatně odehraný zápas v Bordeaux a v boji o šestou příčku, a tedy o evropské poháry, ztratilo další cenné korálky.

Ujmout vedení se mohlo nejprve Monako, jenže Hansson hlavičkoval pouze vedle brány. Naopak na druhé straně se domácím podařilo v 11. minutě skórovat. Riviére se vydal neohroženě s míčem do útoku a přihrávkou vybídl Payeta, jenž z první ostrou ránou nedal hostujícímu brankáři Ruffierovi vůbec žádnou šanci.

Les Verts jinak pokračovali v tlaku na soupeře, třeba z voleje se snažil chytře překonat Ruffiera i Sako, byť se mu to nepodařilo. Po půlhodině hry však ke smutku st. étiennských příznivců Monako srovnalo. Bonnart nacentroval na Welcomeho, kterému se podařilo zbavit se obránce Bocanegry a přesně zacílit.

Welcome se mohl zapsat do střelecké listiny i po poločase, nedělalo mu totiž příliš problémů dostat se za obranu, situaci ovšem nakonec vyřešil pohotovou prací gólman Janot. V 60. minutě sudí Lannoy musel vytahovat červenou kartu. Kurzawa opravdu nešetrně zajel do Payeta, za což si zkrátka vysloužil vyloučení.

St. Étienne mělo ve zbývajícím čase dvě možnosti, jak ještě urvat tři body. Střídající Alonso, jenž mimochodem působil v Monaku tři sezóny, dobře kombinoval s Matuidim, následnou přízemní střelu dokázal vyrazit pryč bek Hansson. A poté Hansson zasahoval za Ruffiera na brankové čáře, do brány totiž mířil po Payetově centru aktivní Alonso.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Olympique Lyon 2:0

01.05.2011 17:00

Góly: 28. Mauro Cetto, 68. Aly Cissokho (vl.)

Pět kol před koncem má Lyon ztrátu na vedoucí Lille sedm bodů. A to především kvůli dnešnímu zaváhání na hřišti Toulouse, kde hosté po vyloučení Bastose a Cissokha museli dohrávat pouze v devíti. Smolařem utkání se jistojistě stal obránce Cissokho, který si kromě vyloučení připsal i vlastní branku. Tu druhou vstřelil Mauro Cetto.

Toulouse tak vyhrálo po pěti neúspěšných pokusech a v tabulce se posunulo o dvě příčky výš, na pozici jedenáctou. Z té má náskok na sestupové pozice čtyř bodů. Naproti tomu Lyon po úspěšném utkání s Montpellierem venku znovu ztratil všechny body a nevyužil zaváhání druhé Marseille. Na tu tak nadále ztrácí šest bodů, vedoucí Lille má ještě o bod více. Bodově se navíc na Puelův výběr dotáhlo Paris SG.

Skóre se měnilo prakticky po prvním vážném ohrožení jedné z branek - tedy ve 28. minutě. Na přímý kop zahraný Franckem Tabanouem si naskočil nejlépe argentinský obránce Mauro Cetto, jenž pohotovou hlavičkou bez problémů překonal brankáře Llorise - 1:0.

Po šedesáti sekundách se mohli hosté chytat za hlavu znovu - a nakonec mohli děkovat pouze svému gólmanskému klenotu Llorisovi. Po chybě v obraně Lyonu se totiž k míči zadarmo dostal Daniel Braaten, jenž měl cestu k bráně zcela volnou. Hosty zachránil - kdo jiný - vynikající zákrok Llorise.

Lyon se za celý první poločas prakticky nedostal do hry a nevypracoval si žádnou stoprocentní příležitost, alespoň se mu ale osm minut před poločasovým hvizdem podařilo zaměstnat gólmana Ahamadu. Bastosův dalekonosný pokus pro něj ale nakonec žádné větší nebezpečí nepředstavoval.

Po hodině hry se z další branky mohl radovat Franck Tabanou z Toulouse, ani on si ale v tváří v tvář skvělému Llorisovi nevěděl rady. Následná dorážka stejného hráče pak byla zastavena jedním z obránců až na brankové čáře. O pár okamžiků později ztratil svůj klid Michel Bastos, který nasbíral dvě žluté karty během jediné minuty a poroučel se předčasně do sprch. Hosty tak čekal ještě těžší úkol.

V 68. minutě o vítězi zápasu již nebylo pochyb. To když se Aly Cissokho snažil uklidit míč před dotírajícím Moussou Sissokem, ale poněkud nešťastně. Jeho lob totiž nakonec přeskočil i gólmana Llorise a zapadl do branky - za takové zakončení by se nemusel stydět žádný z útočníků - 2:0.

Špatný den Lyonu nakonec zpečetil senegalský obránce tím, že v předposlední minutě utkání viděl přímou červenou kartu za nevybíravý zákrok na domácího Braatena.

Více informací k zápasu

OGC Nice - SM Caen 0:4

01.05.2011 17:00

Góly: 34. Romain Hamouma, 45. Yohan Mollo, 89. Romain Hamouma, 90. Youseff El Arabi

Caen si bez problémů poradilo na hřišti Nice, které dohrávalo druhý poločas pouze o deseti. Za hosty se trefil dvakrát Hamouma, po jednom kousku přidal Mollo s El Arabim. Nováček soutěže se tak vzdaluje od sestupových vod.

Caen tak přerušilo nepříznivou sérii, během níž se mu ve čtyřech utkáních ani jednou nepodařilo naplno bodovat. Tři body mu pomohly vyškrábat se ze sestupového bahna a ukotvit se na patnácté příčce s jedním náskokem na sestupové pozice. Stejně bodů má po druhé porážce v řadě také Nice, které je ale kvůli horšímu skóre na pozici šestnácté.

Všechno se ale mohlo odvíjet úplně jinak, kdyby se domácím podařilo v 28. minutě přetavit vůbec první vážnější příležitost v branku. Přímý kop Chaoukiho Ben Saady se pomalu vznášel na vzdálenější tyč, kde si pohotově naskakoval Nemanja Pejčinović. Hlavička srbského obránce se ale nakonec vznesla nad branku.

Lekci z produktivity dalo Caen svému protivníkovi o šest minut později. Centr Benjamina Niveta nechal útočník El Arabi takticky projít za sebe, kde stál nestřežený Romain Hamouma. A mladý francouzský záložník si nedělal problémy - napálil míč bez meškání do branky - 0:1.

V poslední minutě prvního poločasu to pro domácí vypadalo ještě o něco hůř. Renato Civelli si za svůj nevybíravý zákrok na Yohanna Molla vysloužil rovnou červenou kartu. A Nice tak muselo dohrát polovinu utkání pouze s deseti muži. Poločasový hřebíček zatloukl do domácí rakve talent Yohan Mollo - jeho přímý kop zapadl přímo do levého horního rohu Ospinovy branky - 0:2.

Přesto se domácí borci nevzdávali a druhý poločas začali o něco aktivněji než jejich soupeř. Střídající Danijel Ljuboja svou dalekosáhlou střelou levačkou donutil gólmana Thébauxe k solidnímu zákroku. Brankář Nice musel situaci zachraňovat i o několik minut později, když se malijský záložník Drissa Diakite prodral do pokutového území a chystal se ke střele. Thébaux ale jeho úmysl vystihl a míč mu zpod nohou ukradl.

Hostům se sice v úvodu druhého dějství nedařilo, náladu si ale spravili v posledních minutách. Točená střela El Arabiho ze 72. minuty teprve předznamenávala bouři posledních minut. V poslední minutě utkání se střela střídajícího Kandiy Traorého odrazila pouze od bránícího Didiera Digard, míč ale propadl pouze k Hamoumovi, jenž rychlou střelou mezi nohama gólmana zvýšil již na 3:0.

Didier Digard byl i u posledního gólu soupeře. To si s ním totiž tentokrát pohrál El Arabi, který následně prudkou ranou do levého růžku zkompletoval stav utkání na 0:4.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - AJ Auxerre 1:1

01.05.2011 17:00

Góly: 56. Mathieu Valbuena - 77. Jo-Gook Jung

Marseille nepotvrdila skvělou formu a bilanci pěti výher z posledních šesti ligových zápasů a doma pouze remizovala s Auxerre 1:1. Pro hosty, kteří byli po celou dobu jasně horším týmem, má bod v boji o záchranu cenu zlata. OM naopak zahodilo šanci dostat se zpátky do čela a je druhé, jelikož vedoucí Lille v sobotu zdolalo 5:0 Arles-Avignon.

Domácí si první půli doslova podmanili. Kdyby proměnili několik tutovek, které si vytvořili, mohlo být o utkání dávno rozhodnuto. Jenže Marseille tentokráte zradila koncovka. Přitom ve středeční dohrávce nasázela Nice hned čtyři branky. Nejprve vyslal ve 13. minutě parádní střelu J. Ayew, avšak fantastickým zákrokem se proti němu vytasil gólman Sorin, jenž stačil konečky prstů vyrazit míč alespoň na tyčku.

Rozhodčí Piccirillo mohl pár vteřin na to v klidu odpískat pokutový kop, A. Ayew atakoval ve vápně Hengbarta, jenž si pod tlakem ze strany ghanského útočníka šáhl na míč rukou. Ve 21. minutě pálil dobře ze střední vzdálenosti J. Ayew, Sorin měl jinak opravdu velké problémy, aby balón neskončil za brankovou čárou.

Sorin se jinak skvělým způsobem vyznamenal i po půlhodině hry. To Cheyrou našel centrem Lucha Gonzáleze, balancujícího na hranici ofsajdu, ten si nikým nehlídaný hezky zpracoval a z voleje vypálil směrem na bránu, zase však gólu zabránily rukavice hostujícího brankáře. OM se nakonec radovalo z branky až po obrátce.

V 56. minutě přeletěl centr z levé strany od A. Ayewa až k Valbuenovi, jenž konečně našel recept na výtečného Sorina a poslal svou střelu přesně k tyči. Čtyři minuty na to zase A. Ayew dodal kolmici na Cheyroua, který ovšem auxerrského mága překonat nedokázal. Neproměňování šancí se nakonec Marseille šeredně vymstilo.

AJA udeřilo z ničeho nic v 77. minutě. Dlouhý nakopnutý pas do volného prostoru si našel Junga, toho už obránce Heinze nestihl, a Korejec krkolomným způsobem dotlačil míč šťastně do sítě. Vrátit vedení ještě mohl Gignac, jenže ten svou hlavičku po rohovém kopu Valbueny usměrnil jenom mimo.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Stade Brestois 0:0

01.05.2011 17:00

Góly: -

Šance Montpellieru na kvalifikaci do evropských pohárů po bezbrankové remíze s Brestem značně klesly. Pět kol před koncem ztrácí Girardův výběr již tři body.

Montpellieru se v poslední době vůbec nedaří. Nejen, že prohrál s Marseille ve finále Coupe de la Ligue, ke všemu v lize nevyhrál již čtyři utkání v řadě a nadále uzavírá první desítku týmů Ligue . V těsném závěsu za ním je Brest, který remizoval již potřetí v řadě a který drží čtyřzápasovou sérii bez porážky. Brest ale stále nemá jistotu záchrany, na sestupové pozice má náskok pouhých tří bodů.

Nejlepší šance hostujícího celku přišla v 11. minutě a prsty v ní měl český záložník Mario Lička. Jeho prudká rána z třiceti metrů nadělala brankáři Jourdrenovi značné potíže, nakonec si ale poradil jak s ní, tak i s následnou dorážkou z kopaček Jonathana Ayitého. V prvním poločase se k nebezpečnému zakončení dostali také domácí. Přímý kop točil nebezpečně blízko branky Geoffrey Dernis.

Velikou příležitost si poté na svůj účet mohl připsat domácí Marco Estrada. Jeho centr sice zpočátku nevypadal příliš nebezpečně, po zmatcích brankáře Steeva Elany se ale nakonec odrazil zpět do hracího pole až od tyčky. Domácím trvalo přesně 75 minut, než se jim podařilo hostujícího gólmana naplno prověřit. Dernisův pokus po rohovém kopu ale pro Elanu nebezpečí nepředstavoval.

Šest minut před koncem se oslavovaným hrdinou domácích stal Estrada, který nádhernou ranou z pětatřiceti metrů nedal Elanovi nejmenší šanci, jeho náramná střela zapadla přímo do rohu branky. Nakonec ale jeho branka nebyla uznána a to z důvodu zapískání rozhodčího, jenž viděl před dělovkou Estrady nedovolený zákrok.

Montpellier se dostal ještě do jedné solidní příležitosti. Nepovedeného odkopu obránce Johana Martial dokázal využít Younes Belhanda, který se zmocnil balonu. Víc s ním ale vymyslet nedokázal a jeho střela z první skončila v náruči hostujícího gólmana - 0:0.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Valenciennes FC 3:1

30.04.2011 21:00

Góly: 10. Nenê, 22. Mathieu Bodmer, 88. Mamadou Sakho - 44. Grégory Pujol

Pařížané si v poklidu dokráčeli pro vítězství 3:1 a stále mají na dostřel vysněnou účast v předkole Ligy mistrů.

Základ vítězství se zrodil už v desáté minutě, kdy se trefil Nené. Ten využil špatné rozehrávky hostující obranu a pohotově dopravil míč za záda gólmana Penneteaua. Pro domácího útočníka to byla první ligová trefa od 18. prosince minulého roku.

Hosté mohli vyrovnat v 18. minutě, kdy se na Apoulu sám řítil Kadir, ale nedokázal trefit domácí branku. A jak už to bývá, tak gól padl na opačné straně. O čtyři minuty později si totiž Nené vyměnil míč se Sakhem a ten vybídl ke skórování Bodmera - 2:0.

Valenciennes vrátil do hry minutu před poločasovým hvizdem Pujol, který ostrou střelou propálil domácího gólmana. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Pařížany.

Druhá půle se hrála v pomalejším tempu, domácí si svůj náskok jen kontrolovali. Přesto PSG vstřelilo ještě jednu branku, v 88. minutě se prosadil Sakho, kterého do šance poslal milimetrovou přihrávkou Nené. Zápas tak skončil celkem jasným vítězstvím týmu z hlavního města Francie.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - AS Nancy-Lorraine 1:0

30.04.2011 19:00

Góly: 11. Édouard Butin

Fotbalisté Sochaux potvrdili mírnou roli favorita a doma jediným gólem Edouarda Butina porazili o záchranu bojující Nancy těsně 1:0. Svěřenci trenéra Pabla Correy nebyli o nic horším týmem, nedařilo se jim ovšem v koncovce. Navíc si dovolili velký luxus v podobě neproměněné penalty z 56. minuty.

Nancy se přitom mohlo ujmout vedení po deseti minutách hry. Hadžiho střela z vápna totiž skončila smolně na tyčce, byť gólman Richert na míč již nedosáhl. A o pár chvil později se na druhé straně radovali domácí z jediné branky utkání. Butin totiž prošel kolem obránců Andrého Luize a Lotiese a zamířil za záda hostujícího brankáře Grégoriniho.

Byla to pořádná facka pro hosty, kteří si jinak i nadále tvořili jednu šanci za druhou. Na hřišti byli v těchto chvílích lepším mančaftem, jenže gól se jim zkrátka vsítit nepodařilo. Ve 21. minutě to před brankou Richerta pořádně hořelo, nejprve po střele Diakitého a o minutu později musel likvidovat příležitost Brisona.

ASNL však měl největší možnost na vyrovnání v 56. minutě. Sauget totiž hrál ve vápně rukou a kopala se penalta. Jenže B. Traoré s ní naložil prachbídně. Mířil jen doprostřed brány, kde v pohodě operoval brankář Richert. I přesto se hosté nevzdávali, obránce André Luiz se následně po rohovém kopu Brisona dotlačil k hlavičce a trefil tyčku.

I domácí přece jenom ohrozili Grégorini, třeba Boudebouzovi se to podařilo během druhého poločasu, avšak balón nakonec skončil na rukavicích hostujícího brankáře. Poslední příležitost alespoň na vyrovnání měl ostrostřelec Hadži, jenže jeho ránu po centru od N'Guema lapil skvělý Richert.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Girondins Bordeaux 0:0

30.04.2011 19:00

Góly: -

V duelu pátého se šestým se očekávala hodně taktická bitva a bylo předem jasné, že ani jedno mužstvo se nepožene bezhlavě do útoku. Nakonec to však dopadlo v neprospěch diváků, jelikož na stadionu Stade de la Route-de-Lorient nepadla ani jedna branka, a tak se Rennes rozešlo s Bordeaux dělbou jednoho bodu pro každou stranu.

Přitom hned v úvodu utkání byly k vidění celkem slibné šance. Nejdříve Menegazzo velice špatně odvrátil míč, který se dostal Ekokovi, ten našel Boukariho a útočník domácích pořádně provětral hostujícího brankáře Carrassa.

Na druhé straně se k povedenému voleji dostal Wendel a jeho střela jen těsně minula domácí branku. Krátce před poločasem udeřili ještě jednou fotbalisté Bordeaux. Po rychlé akci se míč dostal až k českému záložníkovi Plašilovi, a ten velice dobrým pokusem donutil k perfektnímu zákroku Doucheze.

Začátek druhého poločasu byl hodně ospalý z obou stran. Obě mužstva držela míč převážně ve středu hřiště a tlak na defenzivní řady nebyl takřka žádný. Po šedesáti minutách hry se dostal po rohovém kopu do dobré šance Danze, ale také jeho pokus zlikvidoval pohotový Carrasso.

Když ani v závěru svoji šanci neproměnil domácí Mangane, bylo jasné, že v tomhle utkání vítěze nenajdeme, a tak se Rennes rozešlo s Bordeaux smírně 0:0.

Více informací k zápasu

RC Lens - FC Lorient 2:3

30.04.2011 19:00

Góly: 34. Yohan Demont, 36. Eduardo - 20. Kévin Gameiro, 83. Kévin Gameiro, 90+2. Morgan Amalfitano (pen.)

Fotbalisté Lens nezvládli duel proti Lorientu a zase se přiblížili pádu do Ligue 2. Domácí přitom sedm minut před koncem vedli 2:1. Vítězný gól Lorientu padl až v druhé minutě nastavení.

První banka padla ve 20. minutě do sítě domácího výběru. Romao poslal do šance Gameira a ten zkušeně překonal domácího strážce svatyně Runjeho. Domácím se však podařil po půlhodině zápasu velmi vydařený obrat. Nejprve ve 34. minutě podcenil gólman Lorientu Audard dalekonosnou ránu Demonta a bylo vyrovnáno. A o dvě minuty později bylo v Lens ještě veseleji. A domácím k druhému gólu opět pomohl nejistý Audard v brance Lorientu, kterého překonal Eduardo. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

V úvodu druhé půle několikrát zahrozil domácí Akalé, ale ani jedna jeho příležitost gólem neskončila. Neproměněné šance tak Lens hodně mrzely po závěrečném hvizdu. V 83. minutě totiž zavelel k obratu Gamerio, který uklidil míč do poloodkryté branky domácího celku.

To však nebylo ze strany Lorientu všechno. V druhé minutě nastavení si neodpustil faul v pokutovém území domácí Eduardo a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho zahrání se postavil Amalfitano a penaltu proměnil - 2:3.

Tato porážka byla pro domácí tým zásadní, protože Lens dlouho v utkání vedlo. Teď se však tým může pomalu připravovat na druhou nejvyšší soutěž.

Více informací k zápasu

Lille OSC - AC Arles-Avignon 5:0

30.04.2011 19:00

Góly: 6. Gervinho, 45. Gervinho, 49. Mathieu Debuchy (pen.), 84. Yohan Cabaye, 89. David Rozehnal

Lille je po suverénní výhře 5:0 nad posledním a již sestupujícím celkem tabulky Arles-Avignonem zpátky v čele tabulky Ligue 1. Brankou se na zisku třech bodů podílel i Čech David Rozehnal. Dogy mají na prvním místě náskok dvou bodů před Marseille, ta má ovšem v neděli zápas s Auxerre k dobru.

Do hry se David Rozehnal dostal vlastně náhodou. Ve 22. minutě totiž musel odejít ze hřiště Aurelien Chedjou a kouč Rudi Garcia nechal obléknout do sportovního právě českého obránce. To už jinak Lille vedlo 1:0 díky Gervinhovi. Debuchy pěkně ukradl soupeři míč, dodal africkému útočníkovi a ten v pohodě překonal gólmana Mervilleho.

Ještě před obrátkou se Dogám podařilo náskok navýšit. Hazard byl strůjcem celé gólové akce, Gervniho už jenom přebral po Belgičanovi přihrávku, obešel i Mervilleho a pohodlně zakončoval. Na 3:0 dávali domácí z penalty, hraní rukou ve vápně od Sora potrestal přesnou střelou z bílého puntíku Debuchy.

Po hodině hry navíc hráli hosté bez pomoci svého trenéra. Faruk Hadžibegič zkrátka nezkrotil svoje emoce a rozhodčí ho poslali koučovat zápas z tribuny. Lille se ještě nakonec v závěrečné pětiminutovce podařilo skórovat ještě dvakrát. V 84. minutě se k přímému kopu postavil Cabaye a zakroutil balón přesně do sítě.

A minutu před koncem si na své konto připsal svou první branku v dresu Lille i David Rozehnal. Ten se hezky vyhnul ofsajdové pasti a Merville se potom musel už jen zase dívat na smutný a popáté opakovaný záběr, kterak se míč k radosti domácích příznivců překrucuje přes brankovou čáru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC331712459:3163
2.Olympique Marseille331711551:3062
3.Olympique Lyon331511755:3356
4.Paris Saint-Germain331511750:3456
5.Stade Rennes331410933:2652
6.FC Lorient3312111042:3947
7.FC Sochaux331371348:4046
8.Girondins Bordeaux331015840:3545
9.AS Saint-Étienne3311121041:4045
10.Montpellier HSC3311111129:3644
11.Toulouse FC331261534:3542
12.Stade Brestois3310111234:3741
13.Valenciennes FC338151038:3739
14.AS Monaco338151033:3339
15.AJ Auxerre33718837:3839
16.SM Caen331091440:4739
17.OGC Nice339121227:4139
18.AS Nancy-Lorraine331081532:4538
19.RC Lens336121532:5130
20.AC Arles-Avignon331112116:6314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (52)

Přidat komentář
domingo

Luxusni vysledky

Lorient silene nervy, ale tohle je presne ten duvod, proc ho kazdy musi mit rad... druhe vitezstvi z tezkeho venkovniho zapasu za sebou? Evropa vola!!

Reagovat
kubys

Já je nemám rád, nasrali mě, že už nemaj ve znaku tu velrybu.

Reagovat
domingo

Vzdyt ryba tam je furt

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.vflnet.com/infos/france/fc_lorient/fc_lorient3.gif

Tahle je hezčí, než tu, co mají teď

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Velryba není ryba, ale savec, to bys mohl vědět.

Reagovat
kubys

Ty vole, to je fakt ryba. Proč jsem si vždycky myslel, že tam mají vorvaně? Jinak ten předchozí byl hezčí.

Reagovat
kubys

*byla

Reagovat
kubys

Dobře, jsem magor, chci opravit "mají" a změním to na "byla"...

*měli

Reagovat
domingo

Reagovat
Kucka

Gameiro neskutečnej zabiják

Reagovat
domingo

Je dobre, ze se konecne poradne prosadil i venku, ale presto jeste potrebuje trochu zapracovat na stalosti formy.

Reagovat
smazaný uživatel

panečku, Rozehnal se nám jednou ukázal na střelecké listině

Reagovat
Kucka

že by padl po dlouhé době "barokní" gól?

Reagovat
Godwinson

Lorient ... už aby pustili nejlepší hráče a spadli!

Reagovat
domingo

Reagovat
Kucka

Reagovat
FC Porto FC

proč?

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Lorient a Rennes . Hlavně potěšilo Nancy, které po případné zítřejší výhře Caen půjde dolů!!

Reagovat
domingo

Jako bylo by to fajn, ale Caen v Nice urcite nevyhraje. Zitrejsi dvojky budou akorat Lyon a Monaco... Auxerre snad ukope plichtu

Reagovat
domingo

na kristofyka

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by bylo, kdyby se Auxerre vzmužilo a odvezlo si všechny body, ale i vrabec v hrsti se dá. Já jim v tomhle věřím, ale nevsadil bych si

Reagovat
onze

PARIS SG

Reagovat
smazaný uživatel

PSG do Ligy Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne PSG. Síce to nemuseli byť nervy až do konca, do polčasu mohlo byť pokojne 4:0, ale inak vcelku dobrý výkon. Obzvlášť pochvalu zaslúžia Sakho a Nenê. A teraz treba fandiť Toulouse!

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle stylem by ještě Rennes mohlo být i osmé, naděje pořád žije!

Arles se už skoro dostává na 2 inkasované góly na zápas, v L1 téměř nemožná statistika...

Reagovat
domingo

Tak kdyz jim da gol Rozehnal ze hry... a nejhorsi je, ze za rok mame totez v bledemodrym

Reagovat
smazaný uživatel

*v růžovém

Reagovat
smazaný uživatel

A s pohořím na prsou

Reagovat
smazaný uživatel

Remizovat s Bordeaux zase není tak strašný výsledek..

Reagovat
smazaný uživatel

Diakhaté

Reagovat
Godwinson

Dnešní výsledky výborné, Caen neuvěřitelně potěšili, tajně jsem věřil, že si body povezou. Hamouma, Mollo, fantazie. Potěšil i Lyon ...

Auxerre, škoda slov, neuvěřitelné, co oni s tou poslepovanou sestavou uhrajou. A ještě zbývá poznámka k Montpellieru, tragédie, letošní sezóna příšerná. Je to smutný, ale kdo chce kam .... Každopádně se jim lepí smůla na paty, Spahić distanc, Mapou zraněný. Obrana v Auxerre bude stát určitě za to :) Nicollin by si měl hodně rychle probrat a vyřešit toho Luize, už se to natahuje moc dlouho.

Výsledkově ale velmi povedený víkend ... jen tak dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nám zase nepřeješ, jo?

Reagovat
Godwinson

Já vám v lize nikdy nepřál. Projevuje se u mě poslední dobou víc než bych chtěl jistá fotbalová náladovost, ale vám jsem přál jen hráče, ne titul. Navíc jsem asi před třemi koly psal, že Lyon titul nezíská, tak se podle toho musim řídit ... aby mi alespoň něco vyšlo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já jen měl pocit, že z té první trojky by ti Lyon na prvním místě vadil nejmíň, proto jsem se divil... Jinak ale letos z naší strany zase provar, snad uhrajem alespoň ten třetí flek...

Hamouma frajer, díky němu taky začínám přát Caen záchranu Momentálně asi ideální složení pro L2, Lens snad zase za rok zpátky...

Reagovat
Godwinson

Nebudete to mít snadné, los máte dost špatnej, navíc tam jsou nějaká zranění (nevím přesně, kdy se mají vracet), teď dvě červené k tomu. Uvidíme, snad jo, i když PSG bych v LM taky rád viděl ... ale samozřejmě ne na úkor Lyonu :)

Jj, jsem zvědavej, kde skončí ... už mu ani nepřeju Montpellier, to by si nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastos a Cissokho jsou letos dost nevyrovnaní, jednou super výkon, jindy bída, Cissokho teda spíš ta bída, no.. Proto nebudou chybět zas až tolik jako chyběl dneska Jérémy a v minulosti chyběl Lisandro. Los je podle mě průměrně těžký, hodně se ukáže příští kolo proti Marseille.

Sedí mi do Bordeaux, ale těžko říct.

Reagovat
domingo

J, sedi, ale porad bych u nich radsi videl Montaniera a probuzenyho FBK. Hamouma sedi treba i do PSG.

Reagovat
domingo

Jean Fernandez

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ať sestoupí Nancy,Lens a Arles

Reagovat
smazaný uživatel

Citujem Dominga: " Luxusní výsledky "

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

pro OM je to zklamání, blbá ztráta ... snad ty dva body nakonec nebudou tak důležité

Reagovat
smazaný uživatel

Puel ven!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezoně půjde do Gala.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezoně půjde do Gala.

Reagovat
domingo

Skvele vysledky Aby vyslo prakticky uplne vsechno, to nepamatuju tak rok...

Allez Ligue 1 !!!

Reagovat
domingo

Jo a Gook Dneska jsem nemohl, ale jsem rad, ze se trefil. Proti Montpellieru by se mohl ukazat, tesim se.

Reagovat
Godwinson

Jsem zvědav na PSG, mají o čem přemýšlet .. Payet či Hamouma, složité :)

Reagovat
dadoprso

ten spodek tabulky je hrozně našlapanej, snad to Monako nějak ukope. Škoda, že nehraje Park

Reagovat
Robbie

jak chytá Ospina ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele