33. kolo
30.04.2011 21:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Valenciennes FC 3:1

Pařížané si v poklidu dokráčeli pro vítězství 3:1 a stále mají na dostřel vysněnou účast v předkole Ligy mistrů.

Základ vítězství se zrodil už v desáté minutě, kdy se trefil Nené. Ten využil špatné rozehrávky hostující obranu a pohotově dopravil míč za záda gólmana Penneteaua. Pro domácího útočníka to byla první ligová trefa od 18. prosince minulého roku.

Hosté mohli vyrovnat v 18. minutě, kdy se na Apoulu sám řítil Kadir, ale nedokázal trefit domácí branku. A jak už to bývá, tak gól padl na opačné straně. O čtyři minuty později si totiž Nené vyměnil míč se Sakhem a ten vybídl ke skórování Bodmera - 2:0.

Valenciennes vrátil do hry minutu před poločasovým hvizdem Pujol, který ostrou střelou propálil domácího gólmana. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Pařížany.

Druhá půle se hrála v pomalejším tempu, domácí si svůj náskok jen kontrolovali. Přesto PSG vstřelilo ještě jednu branku, v 88. minutě se prosadil Sakho, kterého do šance poslal milimetrovou přihrávkou Nené. Zápas tak skončil celkem jasným vítězstvím týmu z hlavního města Francie.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele