33. kolo
30.04.2011 19:00 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

RC Lens - FC Lorient 2:3

Fotbalisté Lens nezvládli duel proti Lorientu a zase se přiblížili pádu do Ligue 2. Domácí přitom sedm minut před koncem vedli 2:1. Vítězný gól Lorientu padl až v druhé minutě nastavení.

První banka padla ve 20. minutě do sítě domácího výběru. Romao poslal do šance Gameira a ten zkušeně překonal domácího strážce svatyně Runjeho. Domácím se však podařil po půlhodině zápasu velmi vydařený obrat. Nejprve ve 34. minutě podcenil gólman Lorientu Audard dalekonosnou ránu Demonta a bylo vyrovnáno. A o dvě minuty později bylo v Lens ještě veseleji. A domácím k druhému gólu opět pomohl nejistý Audard v brance Lorientu, kterého překonal Eduardo. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

V úvodu druhé půle několikrát zahrozil domácí Akalé, ale ani jedna jeho příležitost gólem neskončila. Neproměněné šance tak Lens hodně mrzely po závěrečném hvizdu. V 83. minutě totiž zavelel k obratu Gamerio, který uklidil míč do poloodkryté branky domácího celku.

To však nebylo ze strany Lorientu všechno. V druhé minutě nastavení si neodpustil faul v pokutovém území domácí Eduardo a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho zahrání se postavil Amalfitano a penaltu proměnil - 2:3.

Tato porážka byla pro domácí tým zásadní, protože Lens dlouho v utkání vedlo. Teď se však tým může pomalu připravovat na druhou nejvyšší soutěž.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele