Ligue 1 - souhrn 29. kola

02.04.2011, 21:07, aktualizováno 03.04.2011, 22:57
Komentáře a souhrny
Lille si podle očekávání pojistilo výhrou nad Caen první příčku a těšit ho může kolaps Lyonu v Nice. Ztratilo i třetí Rennes, Marseille naopak veze body z Lens. Nerozhodným bezbrankovým výsledkem skončily také zápasy PSG - Lorient a Nancy - Bordeaux. Tři body veze ze hřiště posledního Arlesu Monako, vyhrálo i Sochaux a Montpellier vyhrál v Toulouse...

RC Lens - Olympique Marseille 0:1

03.04.2011 21:00

Góly: 69. Benoît Cheyrou

Marseille si uchovala naději na zisk mistrovského titulu. Využila zaváhání soupeřů a hlavně porazila sestupem ohrožené Lens 1:0. O jedinou branku zápasu se postaral dvacet minut před koncem Cheyrou.

Úvod utkání patřil domácím, nejprve Mandandu v brance Marseille ohrozil Akalé, o pár momentů později nasměroval Roudet svoji hlavičku do břevna. Poté se do hry dostali i hosté, dvakrát nadějně střílel Lucho, ale ani jedna rána za zády domácího gólmana Runjeho neskončila. Stejně neúspěšně si vedl i Rémy.

Těsně před poločasovou přestávku měl plné ruce práce gólman Marseille, který musel zneškodnit hlavičku Jemaay.

I začátek druhé pětačtyřicetiminutovky začali lépe domácí, avšak Hermach na Mandandu nevyzrál. Rozhodující okamžik celého utkání přišel v 69. minutě. Na centr Lucha si naběhl Cheyrou a přízemní střelou k tyči vystřelil hostům tři body. Na obdržený gól už domácí nedokázali zareagovat a Marseille si tak odváží důležité vítězství.

Hosté tak na vedoucí Lille ztrácí pouhé čtyři body, Lens má přesně opačné starosti. Je na předposledním místě tabulky a na první nesestupovou příčku ztrácí pět bodů.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Valenciennes FC 1:1

03.04.2011 17:00

Góly: 58. Dimitri Payet - 49. Grégory Pujol

St. Étienne se na šestou příčku, na kterou se díky sobotní výhře vyšplhal Montpellier, nevrátilo. Doma totiž pouze remizovalo 1:1 s Valenciennes. Přitom hosté na Stade Geoffroy-Guichard prohráli 17 z posledních 19 utkání, co se na něm představili. VAFC se tak stále drží těsně nad hranicí sestupové propasti, pro něj je bod zajisté cenným do tabulky Ligue 1.

Zpočátku bylo aktivnější hostující družstvo. Už v 5. minutě se musel gólman Janot činit proti pokusu Dosseviho, po něm zahrával standardku Cohade, ale Janot si v této situaci poradil a rukou vytěsnil balón nad břevno. Poté naopak převzalo iniciativu hry St. Étienne, Sako předvedl, že umí přejít přes dva obránce, ale následně střílel jen nad.

Do akce se také dostal Sakův spoluhráč Payet, který si na hranici vápna zpracoval míč a ihned na to vypálil. Jeho střele chyběla jen menší přesnost a chybělo i kousek pověstného štěstíčka, jelikož břevno najednou zahrálo svou ne příliš znělou symfonii. Payet byl jinak i nadále hodně nebezpečným, těsně před půlí po jeho přihrávce zamířil vedle Riviére.

Sotva se hráči ohřáli a seznamovali s druhým dějstvím, vsítilo VA první branku utkání. Pujol se vrhl z levé strany do středu hřiště a když už viděl, že z dobré pozici může zacílit, udělal to, a míč se najednou třepotal u levé tyče Janotovy brány. Vedení ovšem hostům nevydrželo příliš dlouho. Vlastně ani ne deset minut.

V 58. minutě si sklepl Payet dlouhý pas od Batllese a následně zakroutil nádherným způsobem balón kolem obrany a k tyči. Marně se jen natahoval valencienneský muž v rukavicích jménem Penneteau. Ve zbytku zápasu měl největší možnost ke skórování Dossevi, avšak jeho střelu, původně centr, zlikvidoval, leč s potížemi, Janot.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Olympique Lyon 2:2

03.04.2011 17:00

Góly: 90. Éric Mouloungui (pen.), 90. Renato Civelli - 21. Kim Källström, 45. Lisandro López

Lyon dlouho kontroloval utkání s Nice po brankách Källströma a Lisandra, v poslední minutě ale přišlo pro hostující mužstvo veliké překvapení. Nice totiž díky zásahům Moulounguiho a Civelliho nakonec vybojovalo bod za remízu 2:2.

Lyon tak v lize remizoval již podruhé v řadě a nadále zůstává na čtvrté pozici. Z té ale na vedoucí Lille ztrácí již osm bodů. K ničemu mu není ani fakt, že v lize neprohrál již osm zápasů za sebou jdoucích. Naproti tomu Nice drží pětizápasovou neporazitelnou sérii, stále zůstává na patnácté pozici. Náskok na sestupové, sedmnácté místo se ale navýšil na tři body.

Hosté byli v prvním poločase jasně lepším týmem a zaslouženě se také po 21 minutách ujali vedení. Francois Clerc fauloval ještě nedávno svého spoluhráče z Lyonu Bafetimbiho Gomise zhruba pětadvacet metrů od branky, k míči se postavil švédský záložník Kim Källström a nádhernou ranou nedal brankáři Ospinovi žádnou šanci - 0:1.

Nice se málem dočkalo z ojedinělého útoku vyrovnání. A to pět minut po úvodní brance. Přímý kop zahrával Nemanja Pejčinović, Civelli míč posunul na lépe stojícího Clerca, ten ale ze skvělé pozici nedokázal hlavou usměrnit balon mezi tři tyče. stav tak zůstával stále příznivější pro hostující mužstvo.

To mohlo Nice mrzet ještě o něco více ve 45. minutě, kdy se Lyonu podařilo své vedení navýšit. Maxime Gonalons vybojoval balon a nahrál ho Lisandru Lópezovi. Argentinský útočník se míče chladnokrevně ujal a bez větších problémů překonal Ospinu i podruhé - 0:2.

K vyrovnání mohlo dojít pět minut po změně stran. Domácí se dočkali výhody pokutového kopu poté, co Pape Diakhaté v pokutovém území srazil Ljuboju. K míči se postavil sám postižený, nicméně s jeho ne úplně špatně kopnutou penaltou si dokázal skvěle poradit brankář Lloris.

Na druhé straně zahrozil výjimečně Jimmy Briand, jeho ránu dokázal zlikvidovat David Ospina. V dresu Nice poté opět zklamal Danijel Ljuboja, srbský kanonýr sám před brankářem nedokázal vstřelit kontaktní branku. V 73. minutě se již z branky pravděpodobně radoval Yoann Gourcuff. Ten si poradil s brankářem Ospinou pomocí pěkné kličky, nakonec ale míč napálil pouze do tyčky.

Blízko třetí brance byl také Källström. Jeho přímému kopu ale tentokrát chyběla o něco větší přesnost, míč se pouze otřel o levou tyčku branky. Nakonec se ale z branky radovali domácí fotbalisté. Pape Diakhaté zavinil v poslední minutě zápasu další penaltu - a za nepěkný zákrok dokonce viděl po druhé žluté kartě i červenou kartu. Tentokrát se k desítce postavil eric Mouloungui a ten se již nemýlil - 1:2.

A - k velikému překvapení všech - se nakonec na stadionu Nice urodila remíza. V posledních sekundách totiž Renato Civelli využil centru Pejcinovice a propálil Lloris v krátkém sledu podruhé - 2:2.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Montpellier HSC 0:1

02.04.2011 21:00

Góly: 75. Souleymane Camara

V souboji dvou celků, kterým se poslední dobou nedaří, vzešli jako vítězové hosté z Montpellieru. Stejně jako loni v Toulouse vyhráli těsně 1:0, utkání mělo dokonce i toho samého střelce v podobě Souleymaneho Camary. TFC jinak dál šlape v blátě, na kontě má pět porážek z posledních sedmi klání.

Lépe do úvodních minut vstoupili domácí, gólman Jourdren si však se střelou Didota z přímého kopu poradil. Santander následně pálil z první po spolupráci s Tabanouem jen vedle brány. Na druhé straně vyzkoušel svou koncovku Belhanda, jeho ránu mu ale polapil domácí brankář Valverde.

Celkem druhou nudnou půli nahradila po přestávce ta o něco záživnější. V první šanci se ocitl hostující Marveaux, ten ovšem střílel z voleje jen nad bránu. Na druhé straně si musel zase počíhat Jourdren na zmaření šance Machada. Svoje umění poté předváděl Belhanda, který se elegantně vyhnul dvěma obráncům, ale ve finále ztroskotal na Valverdem.

Montpellier nakonec rozhodl o svém vítězství čtvrthodiny před koncem. Giroud si krásně naběhl na levou stranu na přihrávku a svým centrem následně u vzdálenější tyčky našel Camaru, který pohodlně skóroval. V závěru přitom mohl ještě zvýšit Utaka, napálil ale jenom břevno.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - Stade Brestois 2:1

02.04.2011 19:00

Góly: 7. Ryad Boudebouz (pen.), 90. Brown Ideye - 62. Bruno Grougi (pen.)

Zajímavému utkání ve středu tabulky nechybělo nic. Oba celky měly před vzájemným soubojem shodný počet pětatřiceti bodů a byli vzdáleni od sestupových vod pouze na šest korálků. Proto je v tuto chvíli cenný každý bod, nakonec ale výhru vybojoval domácí celek. Sudí odpískal v utkání dvě penalty po jedné na každé straně a vše směřovalo ke spravedlivé a očekávané remíze. Ovšem v nastaveném čase zasadilo Sochaux rozhodující úder.

Soxhaux se tak posunulo na desátou pozici v Ligue 1, určitě má alespoň na chvíli klid a nemusí řešit problémy se záchranou. Brest naopak klesl na třináctou příčku a je nebezpečně blízko, musí na smolný duel rychle zapomenout a sbírat body v jiných duelech. Hosté se dostali do nepříjemné situace už v 7. minutě. Po faulu Ahmeda Kantarido na pozdějšího hrdinu zápasu Browna Ideyeho odpískal sudí pokutový kop.

K němu se sebevědomě postavil Ryad Boudebouz a nedal gólmanovi Steevemu Elanaovi žádnou šanci - 1:0. Hned na to mohli domácí zvýšit stav, po přihrávce Edouarda Butina ale pálil Ideye z deseti metrů těsně vedle. Brest se poprvé ozval po centru Nolana Rouxe, kdy z voleje pálil Benoit Lesoimier, ale těsně vedle. Hosté ke konci půle přitlačili na pilu a byli nebezpečnějším týmem, po pasu Bruna Grougiho hlavičkoval mimo Brou Apanga.

Nicméně hosté se dočkali vyrovnávací trefy po hodině hry. V pokutovém území zahrál neobratně rukou David Sauget a rozhodčí byl nekompromisní - penalta. K té se odvážil postavit Bruno Grougi a nekompromisně zavěsil - 1:1. S postupem času šancí ubývalo a vše nasvědčovalo, že se oba celky rozejdou smírně. Závěrečná pětiminutovka ale patřila domácím. Nejprve to zkusil Boudebouz, jeho volej ale skončil o kousek vedle levé tyče.

Následně Elana fantasticky vyškrábl přímý volný kop Marvina Martina, na pokus Ideyeho už však nedosáhl. Domácí forvard totiž využil krásného úniku Nicolase Maurice-Belaye na křídle a z voleje se přesně opřel do balónu, Elana pouze zaplachtil vzduchem - 2:1. V příštím kole bude chtít Sochaux navázat na úspěch v Lorientu, Brest se pokus složit doma reparát proti silnému Rennes, kde se mu vskutku příliš nevěří.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - AJ Auxerre 0:0

02.04.2011 19:00

Góly: -

Fotbalisté Rennes doma nedokázali porazit o záchranu bojující Auxerre a po bezbrankové remíze zůstávají na třetím místě. Vedoucí Lille ale naopak nezaváhalo, porazilo Cean 3:1, a tak svěřenci kouče Fréderica Antonettiho ztrácejí na první příčku již sedm bodů. Konečný výsledek tomuto zápasu jinak sluší, vyložených šancí bylo na obou stranách stejně.

Hosté se pokoušeli rozvlnit síť již po šesti minutách hry, ovšem Contout dvakrát trestuhodně selhal na skvěle chytajícím brankáři Douchezovi a navíc mu rozhodčí zastavili další jeho počínání kvůli ofsajdu. Na druhé straně se dostal ve 22. minutě hezky s míčem do vápna Boukari, jeho následná střela však byla zablokována.

Těsně před přestávkou zahrozilo ještě Rennes. Leroy našel svým pasem Verhoeka, který sklepl balón pro Danzeho, jenže ten se následně prostě netrefil podle svých představ, a tak se hostující gólman Sorin ani nemusel vzrušovat. Domácí Les Rouges et Noirs jinak pokračovali ve druhém poločase ve vytváření šancí a v dobývání soupeřovy brány.

V té největší možnosti se ocitl v 54. minutě záložník Leroy, který se snažil přelobovat Sorina, jenže svůj cíl minul. V poslední čtvrthodince zlobilo i AJA. Nejprve A. Traoré uvolnil Oliecha, jenž ztroskotal v souboji jeden na jednoho s Douchezem v koncovce. Poté musel zastavit Traoréhu ránu z přímého kopu náhradník Doumbia, Douchez pak vychytával v závěru i Berthoda.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - FC Lorient 0:0

02.04.2011 19:00

Góly: -

Pařížané se zkrátka nemohou vyhrabat z výsledkové mizérie. Lorient potvrdil, že na tenhle klub z hlavního města umí, z posledních sedmi klání s ním totiž prohrál jen dvakrát, a v Parku princů uhrál remízu 0:0. Domácím se tak i nadále stále více komplikuje šance zisku třetí pozice, která by jim příští sezónu umožnila zahrát si kvalifikaci Ligy mistrů.

V prvním poločase bylo lepší PSG. Hostujícího gólmana Audarda nejprve prověřil v 9. minutě svou střelou Giuly, poté zatopil svému mužstvu Baca, který nadělal svou chybou velký nepořádek, Giuly tak připravil dobrou pozici pro Neneho, jehož zase musel likvidovat až Audard.

Předtím si však vytvořil dobrou možnost i Lorient, ovšem Romao hlavičkoval po Gameirově centru jen z ofsajdové pozice. O skórování hlavou se pokoušel na druhé straně také útočník Erdinc po rohovém kopu Neneho, jenže nezamířil přesně, obdobně si vedl také o pár chvil později hostující Monnet-Paquet.

Domácí Bodmer ještě před obrátkou poslal svou pumelici jen mimo tři tyče. Do druhé půle vstoupili naopak lépe Les Merlus, Gameira zastavil až v poslední možnou chvíli skvělým zákrokem stoper Sakho. Domácí Armand hlavou zase do brány nezamířil, Audard se následně zase vytahoval proti možnosti Tiéného.

Ani v 88. minutě se frustrovanému PSG prostě nepodařilo překonat čarovného muže v rukavicích v soupeřově svatyni. Nene uvolnil patičkou parádním způsobem mladíka Bahebecka, ten ale napálil jen boční síť. V samém závěru byl v obrovské šanci Amalfitano, jenže brankář Coupet mu pokus stačil se štěstím lehce vytěsnit mimo nebezpečí.

Více informací k zápasu

Lille OSC - SM Caen 3:1

02.04.2011 19:00

Góly: 30. Aurélien Chedjou, 61. Eden Hazard, 73. Moussa Sow - 85. Youseff El Arabi

Sedmibodový náskok si vypracovalo Lille na čele tabulky díky jasné výhře 3:1 nad nováčkem z Caen. A to i přes neproměněnou penaltu z úvodu utkání, za domácí se totiž trefil Chedjou, Hazard a Sow. Za hosty již pouze snižoval El Arabi.

Lille tak v lize neprohrálo již čtyři utkání v řadě, sérii neporazitelnosti má ještě o jedno utkání delší. Před nedělním zápasem Marseille v Lens si tak na čele tabulky vypracovalo již sedmibodový náskok. Naproti tomu Caen nenavázalo na vítězství nad Arles a mimo svůj stadion nevyhrálo již tři zápasy v řadě. Kvůli této porážce tým klesl o jednu příčku níž, na pozici čtrnáctou, z níž má náskok na sestupové příčky pouhé tři body.

Domácí začali podle očekávání útočným koncertem. V samém úvodu se v dobré pozici nejdříve objevil Gervinho, který ale pálil z dobré pozice mimo. Svého kolegu posléze napodobil i Sow, jenž brankáře Thomase Bosmela donutil k solidnímu zákroku. Oba dva hráči se do dobrých příležitostí dostali i o pár okamžiků později. Gervinho ale hlavou branku znovu minul, lépe na tom se svou ránou nebyl ani Sow.

Veliká šance se před domácími naskytla v 25. minutě. Romain Inez v pokutovém území fauloval Gervinha a rozhodčí se nebál odpískat pokutový kop. K míči se postavil Yohan Cabaye, jenž ale svůj pokus nedokázal dobře umístit a balon se vrhl pouze přesně do náručí připraveného gólmana Bosmela.

Lille se ale nakonec dočkalo prvního, zaslouženého gólu. A byl u toho i tentokrát Yohan Cabaye, který svůj rohový kop zahrál tak perfektně, že se míč svinul přesně na hlavu Auréliena Chedjoua, jenž ho již pouze usměrnil do branky - 1:0.

Druhý gól málem přidal Moussa Sow. Elitní útočník domácího celku se pokoušel vyběhnuvšího brankáře Bosmela chytře přelobovat, jeho pokus se ale zastavil na tyčce. Na druhé straně z ojedinělého útoku zahrozil mladý Rajiv Van La Parra, s jeho pokusem si musel poradit až brankář Landreau.

Zhruba po hodině hry přišla druhá branka domácího výběru. Mathieu Debuchy zkoušel své štěstí ze solidní vzdálenosti, míč byl ale zblokován a dolétl pouze k volnému Edenu Hazardovi. Pro belgického talenta pak již nebyl žádný problém pohotově a přesně zakončit - 2:0.

Své branky se nakonec dočkal i Moussa Sow. Svou dvacátou ligovou branku vstřelil senegalský kanonýr po centru Gervinha - 3:0. Nejlepší střelec francouzské Ligue 1 skóroval již počtvrté v řadě.

Až pět minut před koncem se branky dočkali i hosté. Po centru Romaine Ineze se k voleji dostal Youssef El Arabi a svou tvrdou ranou se nemýlil ani on. Byla to pro něho patnáctá trefa v probíhající sezoně - 3:1.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Girondins Bordeaux 0:0

02.04.2011 19:00

Góly: -

Nancy získalo v boji o záchranu důležitý bodík a nyní má náskok čtyř bodů na osmnácté sestupové místo. Minimálně do příštího kola tak mají klid, ovšem sezóna pro ně klidná ještě rozhodně nebude. Diváci na stánku v Nancy branky nedočkali, ovšem cenný korálek se rozhodně počítá. Naopak Bordeaux ztratilo v souboji o možné šesté pohárové místo a nyní ztrácí na Montpellier tři body. Páté místo PSG je už spíše utopií, sedmibodové manko je moc.

V úvodních sekundách byl aktivnější domácí výběr. Do první možnosti se probojoval Djamal Bakar a prověřil gólmana Cedrica Carrassa, který ale bez větších potíží schoval balón do náručí. Hned na to zkoušel hlavičkovat Bakaye Traore, jenže nedokázal svůj pokus usměrnit mezi tři tyče. V 11. minutě se poprvé ozvalo také Bordeaux, když se ke střele odhodlal Fahid Ben Khalfallah, skvělý zákrok ovšem předvedl také Damien Gregorini.

Hosté byli až do přestávky aktivnější a vytvořili se několik šancí. Po půl hodině si vypracoval tu nejvážnější Anthony Modeste, nicméně gólman Damien Gregorini byl mužem na svém místě. Modeste se pak stal nejvýraznější postavou druhého dějství. Dvaadvacetiletý francouzský útočník se dostal ke dvěma povedeným střelám v úvodní desetiminutovce, v obou případech byl proti jistý brankář Gregorini.

V dalším průběhu už stojí za zmínku pouze střela Samby Diakiteho z velké dálky, jinak si ani jeden celek nevypracoval až do závěrečného hvizdu žádnou vážnější možnost. Celé utkání v dresu hostů odehrál český reprezentační záložník Jaroslav Plašil, nicméně stejně jako celý tým ofenzivně příliš nevynikal. V příštím kole jeden Nancy na půdu Valenciennes, Bordeaux doma přivítá zoufale poslední tým tabulky Arles.

Více informací k zápasu

AC Arles-Avignon - AS Monaco 0:2

02.04.2011 19:00

Góly: 29. Benjamin Moukandjo, 66. Chu-Young Park

Fotbalisté Arles mohli alespoň trochu zvýšit své ambice na záchranu a živit trochu reálnější sen. Jenže po domácí prohře se tento sen definitivně rozplynul a devět kol před koncem ročníku je na 99% procent jisté, že naprosto odevzdaný nováček se vrátí o patro níže. Nyní ztrácí na sedmnáctou pozici Auxerre už jedenadvacet bodů a to se opravdu v devíti kolech stáhnout nedá. Cílem Arles je tak rozšířit bodovou kolonku, kde je pouze dvanáct korálků.

Monaco naopak zvládlo povinný duel a i když je stále osmnácté, ztrácí na sedmnáctou příčku s dvaatřiceti body jen jeden korálek a pokud ho tato výhra nakopne, tak se ve vyrovnané tabulce posune hodně vzhůru. Na sedmé Bordeaux ztrácí pouze sedm bodů, a dotáhnout až tuto pozic není v tuto chvíli neřešitelný úkol. Hosté se dostali do vedení přesně po odehrané půlhodině a náskok pojistili v polovině druhého dějství.

Domácí sice bojovali, nicméně bylo vidět, že zkušené Monako je přehrává. Utkání ale hodně ovlivnilo brzké vyloučení domácího hráče Grégoryho Lorenziho. Ten se pakoval předčasně do kabin už ve 2. minutě po velmi nešetrném zákroku na korejského špílmachra Park Chu-Younga a sudí mu už mohl pouze ukázat cestu ven ze stadionu. Arles ale v úvodu zbraně nesložilo a i v početní nevýhodě si vytvořilo první možnost.

Ke střele se dostal Yann Kermorgant, jenže gólman Stephane Ruffier zachytil jeho střelu bez větších problémů. Hosté proměnili v branku hned svou první vážnější akci. Po střele Mathieu Coutadeura vyrazil domácí gólman Vincent Plante jen k Benjaminu Moukandjovi a ten neměl problém se zakončením do prázdné branky. Hosté mohli navýšit ještě do půle po centru Adriana, avšak Danieli Niculaeovi chybělo pár centimetrů.

Hosté se dočkali v 66. minutě, kdy Adriano prostrčil balón na Jeana-Alaina Fanchoneho, který nacentroval balón na Parka a ten pohotovou střelou zvýšil na 2:0. O pár minut později mohl na 3:0 ještě navýšit Gregory Lacombe, jenže zblízka na fantastického gólmana Planteho nevyzrál. Ke konci ještě kroucený přímý volný kop Kermorganta chytil Ruffier, na druhé straně nevyzrál Lacombe podruhé na Planteho.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Lille OSC291610352:2858
2.Olympique Marseille29159542:2454
3.Stade Rennes29149632:2151
4.Olympique Lyon291311549:2850
5.Paris Saint-Germain291210742:3046
6.Montpellier HSC29119925:3042
7.AS Saint-Étienne291010936:3440
8.Girondins Bordeaux29912837:3439
9.FC Lorient291091035:3439
10.FC Sochaux291151342:3638
11.Toulouse FC291141429:3137
12.AS Nancy-Lorraine291061330:4136
13.Stade Brestois29981229:3435
14.SM Caen29981232:4135
15.OGC Nice298111021:3035
16.Valenciennes FC29713934:3234
17.AJ Auxerre29615832:3433
18.AS Monaco29614928:2932
19.RC Lens296101328:4328
20.AC Arles-Avignon29191916:5712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Maruško, kdy bude ten Hazard? Nemůžu se dočkat...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Maruska je momentalne v Rakousku a zapomina cestinu.. Takze az pojedu na Velikonoce do Cech a naucim se opet plynne svou rec, tak potom to sepisu

Reagovat
smazaný uživatel

PSG bože.

Reagovat
domingo

Tak moje dva tajne tipy vysly - Auxerre s Rennes proste neprohrava a PSG bude z Lorientu pripos**ny. Pekne

Zitra se i stihnu kouknout na nejakej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciennes musí sestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já je nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace k ultra cennýmu bodu.. Nečekal bych, že neinkasujete, ale evidentně se zvedáte. Teď už jen udržet ligu.

Reagovat
domingo

Diky. Ne ze bych to necekal ... my s Rennes proste neprohravame. Loni jsme vyhrou u nich nastartovali tu jizdu na pohary, takze jsem veril. Totez jako s Lorientem - PSG se na ne uz dlouho nedari a je to labilni tym. Kdyby nebyli Toulouse trapni, tak mam slusne vydelano

Reagovat
smazaný uživatel

8. pro Lyon bez ligy mistrů ...stejně jako v Německu Bayern

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Godwinson

Montpellier Škoda slov, ale pěkný. Snad se ještě o poháry poperou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kallstrom !! nadhernej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, tohle bylo důležitý vítězství! Kdyby ještě vyšel ten titul, bylo by to strašně super! Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to jsem slušně zakřikl .. pfff

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Lyon to ještě ztratil - neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo moc ten konec ...

Reagovat
honziss

Lyooooooooon! :-* Thumbs up!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu, tak je to asi potřetí, kdy v závěru ztratili body..

Reagovat
honziss

Takhle se bojuje o titul! :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě počkej na Lens.. tam by taky mohlo dojít k překvapení, remízka není beznadějná

Reagovat
honziss

Já jim věřím. Pomohli by rivalovi v boji o titul, ale taky sobě v boji o záchranu, doufám, že to dneska hecnou. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg...tady zase nekdo videl zapas.

Ale jestli jsi to myslel jen jako škádlení, tak ok ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

2 goly v 90' minutě...to už je umění

Reagovat
smazaný uživatel

A hádej, kdo na tom má (zase) největší podíl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

už se těšim na ten sestřih

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by hlavně zajímalo, proč zas nehrál Lovren, jestli ho ten idiot posadil kvůli jakýkoli jiný příčině než je nějaký drobný zranění, tak u mě nadobro skončil.

Reagovat
Langi

Puel od začátku sezony točí stopery aby zjistil která dvojice je nejlepší, začátkem dubna na to ještě nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stoperská dvojice by byla asi Lovren a nikdo

Reagovat
Langi

to je fakt...tohle Puel letos ještě nezkusil, hrát 3 vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

Cris?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je vedle toho nastrčenýho špiona z Kyjeva ještě v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Diakhaté Stoperskou dvojici v tomhle složení máte parádní, jen co je pravda..

Reagovat
Langi

doufám že v létě přijde ten Garay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně, kdyby přišel, tak Crise to ze základu nevyšoupne

Reagovat
smazaný uživatel

Já to v 85. minutě vypnul, že už se nic nestane

Reagovat
smazaný uživatel

...nic víc

Reagovat
Godwinson

Lyon potěšil.

Reagovat
Godwinson

A hlavně, Valenciennes

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl že ten Lyon oberem ! :)

Reagovat
kubys

Aby to s tím Lyonem nebylo tak, že si v 89. minutě dali za celý rozpočet live sázku na kříž. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

Reagovat
Langi

něco ho z ty sestavy už přece vyšoupnout musí možná kdyby s tim Garayem přišel i schopnější trenér tak by poznal že Cris už to prostě nedává...minimálně by odevzdal kapitánskou pásku a hrál by mín

Reagovat
Langi

sakra...reakce na kristofyk

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by nebylo špatné letos zase být bez trofeje. Snad se něco změní. Možná odejde Bastos, ale to by mi nevadilo...tento rok se nějak dokope. Hlavně se dostat do LM přes Rennes.

Reagovat
Langi

po těch dvou zbytečnejch remízách, kdy sme přišli o 4 body už titulu nevěřim...myslim že to bude ještě hodně velká bitva o 2-3 místo...rozhodnou hlavně zápasy doma s Marseille a venku s PSG...jesi s Marseille remizujeme tak už nás před sebe nepustí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele