29. kolo
02.04.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - FC Lorient 0:0

Pařížané se zkrátka nemohou vyhrabat z výsledkové mizérie. Lorient potvrdil, že na tenhle klub z hlavního města umí, z posledních sedmi klání s ním totiž prohrál jen dvakrát, a v Parku princů uhrál remízu 0:0. Domácím se tak i nadále stále více komplikuje šance zisku třetí pozice, která by jim příští sezónu umožnila zahrát si kvalifikaci Ligy mistrů.

V prvním poločase bylo lepší PSG. Hostujícího gólmana Audarda nejprve prověřil v 9. minutě svou střelou Giuly, poté zatopil svému mužstvu Baca, který nadělal svou chybou velký nepořádek, Giuly tak připravil dobrou pozici pro Neneho, jehož zase musel likvidovat až Audard.

Předtím si však vytvořil dobrou možnost i Lorient, ovšem Romao hlavičkoval po Gameirově centru jen z ofsajdové pozice. O skórování hlavou se pokoušel na druhé straně také útočník Erdinc po rohovém kopu Neneho, jenže nezamířil přesně, obdobně si vedl také o pár chvil později hostující Monnet-Paquet.

Domácí Bodmer ještě před obrátkou poslal svou pumelici jen mimo tři tyče. Do druhé půle vstoupili naopak lépe Les Merlus, Gameira zastavil až v poslední možnou chvíli skvělým zákrokem stoper Sakho. Domácí Armand hlavou zase do brány nezamířil, Audard se následně zase vytahoval proti možnosti Tiéného.

Ani v 88. minutě se frustrovanému PSG prostě nepodařilo překonat čarovného muže v rukavicích v soupeřově svatyni. Nene uvolnil patičkou parádním způsobem mladíka Bahebecka, ten ale napálil jen boční síť. V samém závěru byl v obrovské šanci Amalfitano, jenže brankář Coupet mu pokus stačil se štěstím lehce vytěsnit mimo nebezpečí.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele