29. kolo
02.04.2011 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Montpellier HSC 0:1

V souboji dvou celků, kterým se poslední dobou nedaří, vzešli jako vítězové hosté z Montpellieru. Stejně jako loni v Toulouse vyhráli těsně 1:0, utkání mělo dokonce i toho samého střelce v podobě Souleymaneho Camary. TFC jinak dál šlape v blátě, na kontě má pět porážek z posledních sedmi klání.

Lépe do úvodních minut vstoupili domácí, gólman Jourdren si však se střelou Didota z přímého kopu poradil. Santander následně pálil z první po spolupráci s Tabanouem jen vedle brány. Na druhé straně vyzkoušel svou koncovku Belhanda, jeho ránu mu ale polapil domácí brankář Valverde.

Celkem druhou nudnou půli nahradila po přestávce ta o něco záživnější. V první šanci se ocitl hostující Marveaux, ten ovšem střílel z voleje jen nad bránu. Na druhé straně si musel zase počíhat Jourdren na zmaření šance Machada. Svoje umění poté předváděl Belhanda, který se elegantně vyhnul dvěma obráncům, ale ve finále ztroskotal na Valverdem.

Montpellier nakonec rozhodl o svém vítězství čtvrthodiny před koncem. Giroud si krásně naběhl na levou stranu na přihrávku a svým centrem následně u vzdálenější tyčky našel Camaru, který pohodlně skóroval. V závěru přitom mohl ještě zvýšit Utaka, napálil ale jenom břevno.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele