29. kolo
02.04.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Girondins Bordeaux 0:0

Nancy získalo v boji o záchranu důležitý bodík a nyní má náskok čtyř bodů na osmnácté sestupové místo. Minimálně do příštího kola tak mají klid, ovšem sezóna pro ně klidná ještě rozhodně nebude. Diváci na stánku v Nancy branky nedočkali, ovšem cenný korálek se rozhodně počítá. Naopak Bordeaux ztratilo v souboji o možné šesté pohárové místo a nyní ztrácí na Montpellier tři body. Páté místo PSG je už spíše utopií, sedmibodové manko je moc.

V úvodních sekundách byl aktivnější domácí výběr. Do první možnosti se probojoval Djamal Bakar a prověřil gólmana Cedrica Carrassa, který ale bez větších potíží schoval balón do náručí. Hned na to zkoušel hlavičkovat Bakaye Traore, jenže nedokázal svůj pokus usměrnit mezi tři tyče. V 11. minutě se poprvé ozvalo také Bordeaux, když se ke střele odhodlal Fahid Ben Khalfallah, skvělý zákrok ovšem předvedl také Damien Gregorini.

Hosté byli až do přestávky aktivnější a vytvořili se několik šancí. Po půl hodině si vypracoval tu nejvážnější Anthony Modeste, nicméně gólman Damien Gregorini byl mužem na svém místě. Modeste se pak stal nejvýraznější postavou druhého dějství. Dvaadvacetiletý francouzský útočník se dostal ke dvěma povedeným střelám v úvodní desetiminutovce, v obou případech byl proti jistý brankář Gregorini.

V dalším průběhu už stojí za zmínku pouze střela Samby Diakiteho z velké dálky, jinak si ani jeden celek nevypracoval až do závěrečného hvizdu žádnou vážnější možnost. Celé utkání v dresu hostů odehrál český reprezentační záložník Jaroslav Plašil, nicméně stejně jako celý tým ofenzivně příliš nevynikal. V příštím kole jeden Nancy na půdu Valenciennes, Bordeaux doma přivítá zoufale poslední tým tabulky Arles.

Autor: Viktor Sandev / soocernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele