29. kolo
02.04.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - AJ Auxerre 0:0

Fotbalisté Rennes doma nedokázali porazit o záchranu bojující Auxerre a po bezbrankové remíze zůstávají na třetím místě. Vedoucí Lille ale naopak nezaváhalo, porazilo Cean 3:1, a tak svěřenci kouče Fréderica Antonettiho ztrácejí na první příčku již sedm bodů. Konečný výsledek tomuto zápasu jinak sluší, vyložených šancí bylo na obou stranách stejně.

Hosté se pokoušeli rozvlnit síť již po šesti minutách hry, ovšem Contout dvakrát trestuhodně selhal na skvěle chytajícím brankáři Douchezovi a navíc mu rozhodčí zastavili další jeho počínání kvůli ofsajdu. Na druhé straně se dostal ve 22. minutě hezky s míčem do vápna Boukari, jeho následná střela však byla zablokována.

Těsně před přestávkou zahrozilo ještě Rennes. Leroy našel svým pasem Verhoeka, který sklepl balón pro Danzeho, jenže ten se následně prostě netrefil podle svých představ, a tak se hostující gólman Sorin ani nemusel vzrušovat. Domácí Les Rouges et Noirs jinak pokračovali ve druhém poločase ve vytváření šancí a v dobývání soupeřovy brány.

V té největší možnosti se ocitl v 54. minutě záložník Leroy, který se snažil přelobovat Sorina, jenže svůj cíl minul. V poslední čtvrthodince zlobilo i AJA. Nejprve A. Traoré uvolnil Oliecha, jenž ztroskotal v souboji jeden na jednoho s Douchezem v koncovce. Poté musel zastavit Traoréhu ránu z přímého kopu náhradník Doumbia, Douchez pak vychytával v závěru i Berthoda.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele