LaLiga - souhrn 24. kola

16.02.2018, 22:50, aktualizováno 19.02.2018, 22:52
Komentáře a souhrny
Barcelona po dvou remízách uspěla a veze body z Eibaru. Sevilla potvrdila roli favorita proti Las Palmas, které tak zůstává třetí od konce. Getafe zvládlo dohrávku s Celtou Vigo. Atlético si poradilo s Athleticem, venku konečně zvítězila Valencia a Real Madrid přestřílel Betis, v závěru naopak přišel o výhru Villarreal...

Getafe CF - Celta Vigo 3:0

19.02.2018 21:00

Góly: 37. Ángel Rodríguez, 51. Jorge Molina, 85. Ángel Rodríguez

Getafe se vrátilo zpět k vítězstvím po čtyřech remízách v řadě tak, že předvedlo jeden z nejlepších výkonů této sezóny. Ze začátku tohoto zápasu se hodně faulovalo, což bylo zapříčiněno nervozitou obou týmů, jelikož jako sousedé v tabulce bojovali o hodně. Ani po dvaceti minutách se před žádnou z branek neodehrálo nic zajímavého. Konečně až ve 33. minutě se diváci na tribunách doslova probudili.

Faycal Fajr dostal přihrávku z pravého křídla a pohotově vypálil, ale Rubén Blanco byl proti a vytáhl parádní zákrok, kterým míč vyrazil na roh. Za čtyři minuty se Getafe ujalo vedení. Celta Vigo udělala na středu hřiště chybu v rozehrávce, čehož využil v rychlém protiútoku Ángel Rodríguez, jehož přízemní střela z hranice vápna byla ještě tečovaná. Blanco se natahoval marně.

První poločas se odehrával trošku ve vlažnějším tempu a alespoň ke konci byly k vidění zajímavější šance. Po poločasové přestávce se vše rozjelo mnohem rychleji. Střelec první branky si naběhl na hezkou přihrávku, poté ve vápně našel volného Jorgeho Molinu, který skluzem dopravil míč do sítě.

Celta Vigo odehrála hodně nepovedený zápas, sice držela míč častěji na svých kopačkách, k vážnějším příležitostem se ovšem nedostávala. Zato domácí využívali ze svých příležitostí maximum. Jejich vítězství bylo zpečetěné pět minut před koncem zápasu, kdy Blanco udělal pár kroků vpřed, aby zachytil dlouhý centr.

Následně začal couvat, ale vysoký nakopnutý míč zachytil aktivní Rodriguez, který se v bezprostřední blízko nemýlil.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Madrid 3:5

18.02.2018 20:45

Góly: 33. Aïssa Mandi, 37. Nacho (vl.), 85. Sergio Léon - 11. Marco Asensio, 50. Sergio Ramos, 59. Marco Asensio, 65. Cristiano Ronaldo, 90. Karim Benzema

Real Madrid dokázal přestřílet soupeře ze Sevilly, a proto si veze do hlavního města Španělska tvrdě vybojované tři body. Utkání začalo hodně nervózně z obou stran, což bylo znát na řadě nepřesností. V 11. minutě však svěřenci Zinédina Zidaneho udeřili. Střelu z první Cristiana Ronalda nejprve Antonio Adán vyrazil před sebe, ale na odražený míč si naběhl Marco Asensio, který jej poslal do sítě.

Domácí obrana si za to může víceméně sama, jelikož po zákroku svého gólmana zůstala úplně zamrzlá. S odpovědí mohl v 24. minutě přijít Loren Morón, jenž pálil zpoza vápna, ale jeho pokus skončil těsně vedle branky. O dvě minuty později přišla další šance Realu Betis. Přímého volného kopu se zhostil Joaquín, ale Keylor Navas tuto střelu mířící do šibenice vyrazil skvělým zákrokem na roh.

V 34. minutě se domácí konečně dočkali a podařilo se jim vyrovnat. Do pokutového území přišel přesný míč na Aïssy Mandiho, který přehlavičkoval svého obránce a prosadil se přes něj, čímž bylo srovnáno na 1:1. Ani ne za tři minuty se už Betis ujal vedení. Po rychlém protiútok zakončoval Júnior Firpo, ale jeho střelu se Navasovi podařilo vytěsnit.

Bohužel pro Los Blancos si míč srazil do vlastní sítě srazil Nacho Fernández. Po zajímavém prvním poločase tedy šly týmy do šaten za stavu 2:1, a pokud chtěli něco hosté udělat s vývojem zápasu, tak museli otočit o 180 stupňů, jelikož jejich výkon byl nemastný neslaný. Pět minut po začátku druhého poločasu se jim podařilo vyrovnat.

Roh kopal Lucas Vázquez, ten poslal do prostoru, kde číhal Sergio Ramos, pro kterého to byla pozice jako stvořená. Následně se Gareth Bale dostal ke dvěma slepeným šancím, ale skóre se ze stavu 2:2 neměnilo. To až v 59. minutě, kdy pravý bek Dani Carvajal šikovně přešel přes tři hráče a nahrál na přední tyč, kde byl volný Asensio. Tomu nedělalo problém hned z první překonat Adána.

Za dalších šest minut to už bylo 2:4, hotová katastrofa pro sevillské hráče, kteří po prvních 45 minutách vedli. Casemiro před velkým vápnem našel Ronalda, jenž si pohrál s dvěma obránci a nekompromisně Adána propálil. Betis se snažil něco udělat s vývojem, kde Fabían Ruiz ze šestnáctky pálil na Navase, ale ten s přehledem chytil. Jen pět minut před koncem zápasu došlo k dramatizaci.

Z levé strany centroval Firpo do vápna, který prošel celé pokutové území a skončil až na zadní tyči, kde byl Sergio León. Stav 3:4 a domácí hnaní fanoušky se vrhli bezhlavě do útočení. Toho využili hráči Bilého baletu, kteří z rychlého útoku rozebrali obranu přihrávkou Lucase a zakončením Karima Benzemy. Běžela druhá minuta nastaveného času a bylo po nadějích Realu Betis.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 1:1

18.02.2018 18:30

Góly: 85. Esteban Granero - 25. Rodri

Villarreal stále bojuje o pohárové příčky, ale po tomto utkání rozhodně nepotvrdil pozici, kterou stále drží. Spíše dal šanci svým sokům. Hned v 6. minutě byl blízko vstřelení úvodní branky Pablo Fornals, ten po rychlém zakončení trefil jen levou tyč. O chviličku později zahrozil Enes Ünal.

Hostující útočník překonal domácího brankáře, ale před zakončením došlo k nedovolenému zákroku a branka uznána být nemohla. Až ve 25. minutě se konečně hosté dočkali. Z pravé strany přišla přihrávka na Javiho Fuega, jehož střelu v pokutovém území ještě domácí obrana zblokovala. Následný odražený míč tvrdou přízemní střelou již dopravil do sítě Rodrigo Hernández.

Popravdě řečeno se toho v prvním poločase příliš zajímavého neodehrálo, vyjímaje gólové akce. Na 0:2 mohl dát útočník Carlos Bacca, který prchl katalánské obraně, ale po kličce se už k zakončení nedostal. Espanyol takřka z ničeho nic srovnal na 1:1. K přímému volnému kopu z nadějné pozice se postavil Esteban Granero, šikovně obstřelil zeď a odsoudil hostujícího brankáře k beznadějnému pohledu.

Žlutá ponorka po změně stran především bránila svůj náskok a to se jí vymstilo. Výsledek byl pro obě mužstva víceméně zasloužený, přesto u něj zůstat nemuselo - v nastavení pálil do břevna domácí Moreno.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 2:0

18.02.2018 16:15

Góly: 67. Kévin Gameiro, 80. Diego Costa

Baskové bez střely na branku nemohli na horké půdě Wanda Metropolitano myslet na výhru. Atlético Madrid se od první minuty zhostilo role favorita a rychle si vytvořilo první šanci. Standardní situace se ujal Antoine Griezmann, na centr na zadní tyč si naběhl José Giménez a v krkolomném zakončení neuspěl. Běžela teprve 14. minuta zápasu a hned o pět minut později se ve vápně hostů udála zajímavé situace.

Unai Núñez padl pod nohy Diega Costy, který upadl. Domácí se dožadovali pokutového kopu, ale sudí zůstal v klidu. Po půlhodině měli navrch jednoznačně Madridští, ačkoliv můžeme mluvit maximálně jen o držení míče. Před koncem prvního poločasu se již nic zajímavého neodehrálo a oba týmy mohly jít do šaten za bezbrankového průběžného skóre. V 60. minutě se k šanci opět probojovali domácí.

Ángel Correa pálil z úctyhodné vzdálenosti, ale s jeho skákavou střelou si poradil Kepa. Netrvalo ani tak dlouho, přesněji dalších sedm minut, aby se Atlético ujalo vedení. Svěřenci Diega Simeoneho zužitkovali rychlý protiútok. Griezmann poslal nahrávku před vápnem na Kévina Gameira, který přesnou střelou na zadní tyč překonal brankáře soupeře.

Baskové se snažili s vývojem zápasu něco udělat, ale v 80. minutě opět udeřili domácí. Skvěle hrající Gameiro vyslal přihrávku na Costu, ten se ve své přirozené pozici v zakončení nemýlil a nekompromisně poslal míč na přední tyč. Kepa s touto střelou opět nemohl nic udělat a Atlético se ujalo dvoubrankového vedení.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Levante UD 3:0

18.02.2018 12:00

Góly: 10. Xabi Prieto (pen.), 38. Juanmi, 55. Sergio Canales

Hosté budou muset ve zbytku sezóny hodně zabrat, pokud budou chtít pomýšlet na záchranu v LaLize. Zápas na hřišti Realu Sociedad totiž potvrdil jejich současnou pozici v tabulce. Snad nejhorší úvod do utkání, které si mohlo Levante přát. Domácí zahrávali v 9. minutě rohový kop a Saša Lukić se dopustil při bránění faulu.

Míč si na penaltový puntík postavil Xabi Prieto a přízemní střelu poslal za záda Oiera Olazábala, který sice vystihl směr, ale na víc se nezmohl. Hosté na nic nečekali a pokoušeli se odpovědět na nevydařený start. Baskové je však k ničemu zásadnímu nepouštěli. V 39. minutě se ujali domácí dvoubrankového vedení.

Snad nejhorší čas pro hosty. Sergio Canales se přiřítil po pravé straně k vápnu, kde si obehrál jednoho obránce a poslal centr do šestnáctky na zadní tyč. Zde si naběhl Juanmi, jenž bez váhání vypálil z voleje. Bezradný Oier opět nemohl nic moc dělat. V první polovině se nehrálo, v kdo ví jak rychlém tempu, ale hráčům ze San Sebastianu to bohatě stačilo na prozatímní vedení 2:0.

Už v 56. minutě bylo po všech reálných šancí Levante na nějaký zvrat. Canales si krkolomně na zemi zpracoval míč, šikovně si kličkami povodil dva obránce a následně balón poslal nekompromisně na zadní tyč. Real Sociedad dále diktoval hru a nedával hostům "ani čuchnout". Až dvacet minut před koncem mohlo přijít snížení.

Emmanuel Boateng před vápnem nabídl přihrávku Rogerovi, který si zpracoval míč na dlouho nohu, bleskurychle vyběhnuvší Gerónimo Rulli však byl na místě. Levante tato akce trošku nakopla, ale ani zdaleka ne k zázračnému obratu. V nezáživném tempu se zbytek zápasu víceméně dohrál za jednoznačného stavu 3:0 pro domácí celek z Anoety, pro který to byla teprve druhá ligová výhra v tomto kalendářním roce.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Valencia CF 1:2

17.02.2018 20:45

Góly: 27. Brown Ideye - 80. Francis Coquelin, 85. Dani Parejo (pen.)

Ačkoliv se jednalo o zápas třetího s posledním, tak mezi hráči a lavičkami bylo znát velké napětí, protože oběma týmům šlo ho hodně. Během první čtvrthodiny jsme neviděli žádnou pohlednou akci před brankami obou klubů. Hra byla totiž často přerušována fauly a odehrávala se především bitva o střed hřiště. V 27. minutě však mezi domácími fanoušky zavládla obrovská euforie.

Jejich tým se ujal vedení po rohovém kopu. Na ten si naběhl Brown Ideye a nedal gólmanovi, který jen zůstal stát na brankové čáře, nejmenší šanci. Valencia se v dalším průběhu nedokázala probojovat k nějaké větší šanci, přes pevnou defenzívu Málagy. Do kabiny šla tedy obě mužstva za překvapivého průběžného skóre 1:0, nutno podotknout, že hosté rozhodně nehráli v pohodě.

Domácí po změně stran číhali na to, co předvede jejich soupeř a bránila opravdu pozorně. Netopýři se stále nemohli dostat ke své obvyklé hře a navrch měli neočekávaně domácí hráči. V 56. minutě poslední celek tabulky opět prosadil. Po standardní situaci se kulatý nesmysl dostal k volnému hráči, který ho poslal do sítě.

Rozhodčí však odpískal útočný faul a průběžný stav se měnit nemohl. Ani po 70. minutách hrací doby se do žádné výraznější příležitosti nedostali svěřenci Marcelina a schylovalo se k velkém překvapení tohoto kola. Opravdu první velkou tutovku si vypracovali až v 80. minutě. Na roh si na bližší tyč naskočil Francis Coquelin, kterého neuhlídal střelec první branky, a bylo vyrovnáno.

Jen za čtyři minuty se potom odehrály velké věci. Nabíhající Rodrigo byl osloven kolmou přihrávkou a ocitl se téměř v šanci jeden na jednoho. Ignasi Miquel ho však stáhl nedovoleně rukou na zem a jelikož se toto odehrálo ve vápně, musela se pochopitelně kopat penalta. Navíc faulující domácí hráč byl rázem vyloučen. Pokutový kop si postavil Dani Parejo.

Míč poslal přesně do sítě a ačkoli Valencia nehrála vůbec dobře, tak se dostala do vedení 1:2. Málaga měla ještě pět minut nastavení na vyrovnání, ale už se na nic nezmohla. Dalo by se v klidu říci, že místy až marná Valencia vybojovala z ničeho tři body a odsoudila svého sobotního soupeře k ještě těžšímu boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Deportivo La Coruña 1:0

17.02.2018 18:30

Góly: 61. Munir El Haddadi

Alavés se snad definitivně vymanil z boje o sestup. Klíčový duel s Deportivem La Coruňa vyhrál jediným gólem Minura El Haddadiho 1:0 a s desetibodovým odstupem shlíží na příčky znamenající pád do Segundy División. Kdysi věhlasná La Coruňa naopak zůstává předposlední a marně vyhlíží zlepšení. Na výhru v La Lize čeká od začátku prosince...

Tři z posledních čtyř výjezdů Deportiva na půdu soupeřů dopadl ostudou a nezměrným debaklem. 4:0 v Barceloně, 7:1 na Santiago Bernabeu a 5:0 dokonce i venku v San Sebastianu. Jenže mezi tyto hrůzy se vklínila i remíza z Villarealu, no a Alavés patří v porovnání s touto garniturou k lehké kategorii.

Jenže zápas skončil z hlediska hostí absolutní nulou. Vygumováním. Deportivo ani jednou jedinkrát nevystřelilo na bránu a téměř veškerý vzruch u jedné či druhé branky nechali na Alavési. Abychom však nemluvili jen řečí statistik - La Coruňa jednou trefila tyčku, to když Zakaria Bakkali v devatenácté minutě kroutil balón do sítě, ale o pár centimetrů mu to nevyšlo.

To už měl na kontě jednu brankovou konstrukci i Alavés, konkrétně Rubén Duarte, jenž selhal při velké šanci osamocen na zadní tyči. Zápas se odehrál v bouřlivé atmosféře, ale co do šancí to byl spíš klidný zimní večer. Až po hodině hry se z ničeho nic napřáhl zpoza vápna Munir a parádní ranou pod břevno rozvlnil síť. Na jeho projektil div nenavázal čtvrt hodiny před koncem jeho kolega Ibai Gómez, ale opět zařinčela branková kontrukce.

Více informací k zápasu

SD Eibar - FC Barcelona 0:2

17.02.2018 16:15

Góly: 16. Luis Suárez, 88. Jordi Alba

Generálku na očekávané osmifinále Ligy mistrů má Barcelona zdárně za sebou, neboť na půdě Eibaru se po sérii remíz vrátila zpět na vítěznou vlnu a odváží si ze severu Španělska vydřený triumf 2:0. Hosté se sice ujali brzkého vedení zásluou Luise Suáreze, ovšem domácí poté byli favoritovi vyrovnaným soupeřem a několikrát měli blízko k vyrovnání. Tlak Eibaru v závěru utkání však otupilo vyloučení Fabiana Orellany, přičemž Barcelona nastalé přesilovky využila k navýšení náskoku gólem Alby a tři body si již bezpečně pohlídala.

Barcelonský kouč Ernesto Valverde se nenechal zviklat ani blížícím duelem s Chelsea a nasadil před návštěvou Londýna silnou sestavu se všemi předními hvězdami, výjimkou byl snad jen Philippe Coutinho, jenž zůstal na lavičce náhradníků. Lednová posila z Liverpoolu přitom do milionářské soutěže v této sezoně zasáhnout nemůže, neboť zde již nastoupila v barvách předešlého zaměstnavatele.

První střelecké příležitosti padaly na hostující branku a Marc-André ter Stegen se měl co ohánět, aby odolal ranám Kikeho Garcíi či Ivana Ramise. To barcelonští takřka z první vážnější šance hned udeřili, když v šestnácté minutě převzal na polovině hřiště míč Lionel Messi a perfektním křižným pasem vybídl k úniku Luise Suáreze, jenž následně obešel i brankáře Dmitroviće a pohodlně zasunul míč do prázdné branky.

Odpověď domácích však byla příkladná a takřka hned po inkasovaném gólu měl Orellana na kopačce vyrovnání. Chilský křídelník však nakonec zpoza šestnáctky pouze orazítkoval břevno. Když pak osm minut před odchodem do kabin Messi po přihrávce Suáreze zamířil do tyče, platil o přestávce stav 1:0.

Dramatický zápas za hustého deště nabízel šance před oběma brankáři i po změně stran, ovšem jak Suárez, tak Takashi Inui ve slibných pozicích minuli. V šestašedesáté minutě pak domácí utrpěli citelnou ztrátu v podobě vyloučení svého nejnebezpečnějšího hráče Orellany, jenž za odpálení míče po odpískání uviděl druhou žlutou kartu. Chvíli nato se za protesty u čtvrtého sudího u postranní čáry se dočkal vykázání i eibarský kouč José Luis Mendilibar, jemuž se nelíbilo, že Luis Suárez za obdobný prohřešek žlutou kartu neobdržel.

Dvě minuty před koncem základní hrací doby pak učinil přítrž posledním zbytkům nadějí domácího celku Jordi Alba, jenž doklepl do sítě odražený míč po ráně Messiho a stanovil konečný stav 2:0. Barcelona díky tomuto triumfu odskočila na odstup desíti bodů od druhého Atlética Madrid, které má zápas tohoto kola s Athleticem stále před sebou.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Sevilla FC 1:2

17.02.2018 13:00

Góly: 82. Jonathan Calleri (pen.) - 35. Wissam Ben Yedder, 50. Pablo Sarabia

Počasí na Gran Canarii nemá chybu, na pláž se tam ale chodí se větší chutí než na fotbal. Las Palmas sice fanoušky před měsícem nadchnul výhrou proti mimořádně mizerné Valencii, ale tentokrát favorita překvapit nedokázal. Kanářani i vinou sudího doma podlehli Seville 1:2 a dál zůstávají mezi sestupovou trojicí. Na kýženou pozici v držení Levante aktuálně ztrácí dva body.

Sevilla naopak upevnila svou solidní pozici v boji o pohárovou Evropu a s trochou štěstí a mizerné formy Realu nebo Valencie by mohla zaútočit klidně i na Ligu mistrů. Na Ostrovech se hostům v sobotu po obědě dařilo výtečně, do padesáté minuty rozhodli o výhře dvěma góly, přičemž v tomto období nepustili soupeře k jediné střele na branku.

Pověstně špatná byla i obrana Las Palmas, která s přehledem dostává víc než dva góly na zápas. Jejich zápasový plán se mohl zbortit už ve třetí minutě, kdy přihrávka Giuda Pizzara pronikla až k Ben Yedderovi, který pelášil sám na bránu. Vyběhnuvšího gólmana překonal kličkou, ale mezitím se na brankovou čáru stačil vrátit veterán domácí obrany David Garcia, jenž střelu zblokoval.

Skóre tak Wissam Ben Yedder otevřel až po půlhodině hry. Ostudným bráněním proti Correovi si o letenku zpět do Mexika hlasitě řekl Matias Aguirregaray, jenž následně ve stoje sledoval, jak jeho brankář vyráží střelu Correy jen před nohy výše zmíněného střelce.

Jako na tréninku si pak hned po pauze musel připadat Pablo Sarabia, který nemusel ani nic předstírat. Prostě si naběhl do statické defenzivy Las Palmas a drobnou tečí proměnil centr Franca Vazquéze v gól. Jednoduché jako facka, která Kanářany evidentně probudila.

S pocitem, že nemají co ztratit, i jali se všemi silami do útočení. Jejich zadní řady proto zely prázdnotou, čehož jen díky skvělému zákroku Chichizoly nevyužil N’Zonzi. Deset minut před koncem však Alen Halilović vlétl do vápna, vykoledoval si penaltu na Layúnovi a Jonathan Calleri vrátil Las Palmas naději. Tu však uhasil čárový sudí, který Alejandru Gálvezovi neuznal v nastaveném čase patrně regulérní gól pro ofsajd.

Více informací k zápasu

Girona FC - CD Leganés 3:0

16.02.2018 21:00

Góly: 23. Cristhian Stuani (pen.), 36. Cristian Portu, 85. Juanpe

Páteční souboj dvou týmů, které ještě donedávna hrály v Segundě División a nyní nejsou až tak daleko od pohárových příček v nejvyšší španělské fotbalové soutěži, přinesl jasnou záležitost ze strany domácích. Oba kluby začaly spíše opatrněji a bylo jasně vidět, že se nechtějí dopustit žádné chyby. Domácí sice byli častěji na míči, ale v 9. minutě se Nordin Amrabat ocitl v dobré pozici, ze které neváhal z větší vzdálenosti vypálit.

S jeho pokusem si bezpečně poradil Yassine Bounou. O šest minut později se ke slovu dostala rovněž Girona. A kdo jiný, než Cristhian Stuani. Ten si ve vápně šikovně naběhl na centr z pravé strany, ale jeho pokus pohotovým zákrokem zastavil Iván Cuéllar. V 23. minutě se začaly dít věci, které ovlivnily následující průběh zápasu.

Z pravé strany opět přišel centr do vápna, který bohužel pro hosty nešťastně rukou zasáhl Martín Mantovani. Rozhodčí měl o celé situaci přehled a nařídil pokutový kop. Toho se ujal již zmiňovaný Stuani. Cuéllar vystihl směr kopu, dokonce si sáhl na míč, ale razantní střelu se mu vyrazit nepodařilo. Po této brance se o něco více otevřely obrany u obou týmů, čehož využila opět Girona.

Domácí se pustili do rychlého protiútoku, Cristian Portu unikl po krásné přihrávce celé obraně Leganésu a nekompromisní střelou úspěšně poslal míč do sítě. Hosté po změně stran převzali iniciativu nad zápasem, zatímco katalánský klub především bránil a hájil své dvoubrankové vedení. V 62. minutě však dalšího protiútoku málem využila Girona.

Z brejku se ke střele odhodlal Aleix García, který jen těsně minul brankovou konstrukci. K další vážnější akci Leganésu došlo až v 75. minutě, kdy Gerard Gumbau natáhl ke střele z dálky. Trefil jen prostředek branky, kde už číhal opět Bounou. Na nemastný, neslaný výkon odpověděli znovu domácí. Po standardní situaci přiletěl míč na zadní tyč, který si našel Juanpe a hlavičkou ho poslal do branky.

Pět minut do konce řádné hrací doby a na světelné tabuli svítil stav 3:0. Právě tato gólová akce byla to poslední zajímavé, co fanoušci na stadionu viděli. Girona si tedy na konto připisuje další tři body a opět se přiblížila pohárovým příčkám.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona24195062:1162
2.Atlético Madrid24167136:955
3.Valencia CF24144647:2846
4.Real Madrid23136455:2645
5.Sevilla FC24123931:3539
6.Villarreal CF24115835:2938
7.SD Eibar24105932:3635
8.Girona FC2497834:3034
9.Getafe CF2489729:2133
10.Real Betis241031141:5033
11.Celta Vigo24951041:3732
12.Real Sociedad24851146:4529
13.CD Leganés23851020:2529
14.Athletic Bilbao24610824:2728
15.Deportivo Alavés24911422:3328
16.Espanyol Barcelona2469922:3227
17.Levante UD243111021:3820
18.UD Las Palmas24531618:5218
19.Deportivo La Coruña24451524:5317
20.Málaga CF24341715:3813

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (280)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Konečne rozumný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bude dát gól co nejdřív... Tak aby to bylo třeba 0:1 po poločase, protože čím dýl to bude 0:0 tim to bude horší a budem hodně nervózní, eibar bude bránit a my si zase dokonale vylámeme zuby jak na Getafe nebo s Alavesem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný odpocinkovy výkon před Chelsea.

Reagovat
LAM

Valverde.

Reagovat
smazaný uživatel

Genius

Reagovat
Teoretik

Eibar sympatický výkon. No kdyby se ten hráč (který byl asi nejlepší na hřišti) nenechal tak hloupě vyloučit, tak nevím, zda bychom to dohráli v takovém klidu. Od nás teda zas slabé, poslední výkony nic moc, ale tak trochu je omlouvá, že se snad šetřili na LM. Tam už ale musí jezdit na 100 %, protože tahle chůze by nás vyřadila už po 5 minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to skoro všichni flákali. Někdo ztratil míč a vůbec se neobtěžoval ho získat zpátky. Zbytečný ztráty atd. Proti Chelsea se pojede naplno.

Reagovat
Teoretik

taky čekám, přesto ale mi v tom našem týmu chybí větší agresivita a dynamika, nějaký náboj. Spíš to hrajem uvážlivě. Takže fakt nelze čekat, že budem až o tolik snaživější.

Reagovat
LAM

Děsná hra.Ve druhym poločase snad až do 70minuty se nedostal balon ani k Suarezovi nebo Messimu.Valverde to hraje jasně na sílu,ale ten tým je pak stranšně nekreativní na Messiho nebo záchvěv někoho jinýho,

Messi dneska střelecká smůla,tak snad bude mít lepší mušku ve středu,ale tam se bojim že nás zničej fyzicky,protože na rozdíl od nás pochopili,že je potřeba před LM zarotovat.

Takže 3 body supr na zbytek zapomenout.Letos velmi často

Reagovat
smazaný uživatel

panebože ty si s tou rotací tak otravný. Nevšiml jsem si, že by tam byl někdo fyzicky v prdeli. Po tom týdnu co nehráli, bylo právě potřeba aby si dneska zahráli před Chelsea.

Reagovat
Teoretik

Souhlas, aspoň někteří nevypadnou z tempa. Rotace je důležitá záležitost hlavně z dlouhodobého hlediska, kvůli předcházení zranění a udržování náhradníků v zápasovém rytmu. V tom krátkodobém horizontu bych tomu nepřikládal takovou váhu. Ti hráči musí v klidu zregenerovat během 4 dnů.

Reagovat
LAM

3

Reagovat
Teoretik

so, ne, po, út

Reagovat
RKBoy

až na to ,že sa hrá v utorok,takže na regeneráciu máte 3 dni.

Reagovat
smazaný uživatel

Což musí absulutně stačit.

Reagovat
sylarko

si spomen jak rotoval lucho poslednu sezonu, kedy kazdy zapas hrala ina 11stka a jak to dopadlo, ked sme skoro kazdy druhy zapas stracali body...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc tam cpal některé kopyta (Gomes) to Valverde se aspoň nebojí je nechat na tribuně.

Reagovat
celeb

No ja dufam, ze si strelecku musku nenecha az na stredu a uz v utorok ukaze na Stampford Bridge kto je kralom europskeho fotbalu.

Reagovat
valloire

Král je jenom jeden. Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kral simulantov ?!

Reagovat
smazaný uživatel

J.Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodička a kdyby Vidal nebyl šmatlák, tak je to 0:3 Na výkon a) venku, b) proti rozjetému Eibaru, c) těsně před mnohem důležitějším zápasem, sere pes.

Reagovat
LAM

Alaves,Espanyol,Getafe,Eibar.Tuhle bídu hrajem už pěkně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to moc nezajímá, dnes byla prostě důležitá bezproblémová výhra a to se stalo. Priority. Když tě to zase popadne, tak si rychle vybav venkovní výkony a zejména ztráty pod Luchem, kdy jsme skoro pokaždé hráli ještě mnohem hůř než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tam Copa.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufajme, ze ten odchodeny zapas bola len Valverdeho taktika, a nie realny obraz nasej sucasnej formy.

Reagovat
blaugrana

Ta hra, to je hnus velebnosti. Túto sezónu, ak z toho bdue titul, tak OK, ale ak bude hrať takto Ernesto aj ďalšiu sezónu, tak pôjde dopiče.

Reagovat
smazaný uživatel

18:55 Barcelona vyrovnala rekord v neporazitelnosti

Fotbalisté Barcelony vyhráli v 24. kole španělské ligy na půdě Eibaru 2:0 a v čele tabulky mají desetibodový náskok. Svěřenci trnéera Valverdeho neprohráli už 31 ligových zápasů v řadě, čímž vyrovnali rekordní klubovou sérii z let 2010 až 2011.

Reagovat
blaugrana

A? Herny prejav je otrasny a nepozeratelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Hru a výsledky od sebe prostě nejde tak striktně oddělovat, protože to spolu samozřejmě souvisí. Kdybychom hráli tak blbě, jak tady píšete a panikaříte, tak budeme mít i horší výsledky (a to mnohem).

Reagovat
blaugrana

Jozko mal s cukotkou tiez vysledky s totalnym hnusom. Pepova Barca 08/09 atd, Luisova 14/15...pekny futbal a aj vysledky. To su poziadavky na trenera v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale něco jako "pěkný fotbal", je velice subjektivní věc. Já si víc užiju, když vyhrajeme těžký zápas venku s průměrným výkonem, než třeba jako loni prohrát s absolutně tragickýma výkonama na Celtě a Deportivu a díky tomu přijít o titul. Navíc opravdu přeháníš, zkus někdy sledovat i jiné velké týmy, jako je třeba MU nebo Inter a teprve potom uvidíš, co je to opravdu hnusný fotbal.

Reagovat
blaugrana

No ak ma byt inter a united meritko, tak to pan Boh zaplat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nemluví o měřítku. Ale ve sportu to prostě nefunguje tak, jak si naivně představuješ.

Reagovat
blaugrana

Ty sa naivne snazis hajit tu biedu, co sa hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Barce fandím od roku 2007 a venku jsme nehráli "krásný" fotbal NIKDY. Vždycky je to až na výjimky trápení. Rozdíl je pouze v tom, jestli se i přesto podaří venku uhrát dobré výsledky nebo ne.

Reagovat
blaugrana

Lenze Barca ho nehra ani na CN. Kolko peknych zapasov bolo tuto sezonu na CN? Proste minimalne doma by to mali byt koncerty, ale nie su, co je smutne.

Reagovat
remeslnik

Klokane, ale tady jde o to, že oni si např. nejsou kolikrát schopni přihrát na 5m nebo dát si 4 přihrávky po sobě. A pak se strašně nadřou, aby dostali míč zpátky nebo nedostali gól. Pořád to hrají dozadu ke Stegovi a taktak to na poslední chvíli odkopnou. Na tento styl hry vzadu absolutně nemají technické hráče a oni budou pořád drbat a pořád drbat. Po odkopech od Stega měli jediný míč za celý zápas. To potom stojí daleko víc sil, než kdyby zkraje mákli, dali nějaké branky a potom ať si chodí pěšky, žádné síly neušetří, naopak. A je to skoro zápas od zápasu horší a horší.

A hru a výsledky od sebe oddělovat samozřejmě JDE, protože ty dvě věci na sobě mají jen malou závislost. Výsledek zápasu určuje vždy souhra více okolností a kvalita hry je jen pouze jedna z nich. Pěkný fotbal je pěkný fotbal (naposledy teď v Turíně Tottenham nebo City v Basileji) a hnus je hnus.

Reagovat
technecium

Na zápas jsem koukal, a fakt jsem si nevšiml, že by se tam kdokoliv na něco z našich nadřel. Měli jsme pohyblivej blok 8 hráčů a Messi se Suarézem dostávali míče vpředu do prostoru. Žádný extra pressing z naši strany nebyl, ani nasazení. Zahráli jsme přesně to, co jsme potřebovali. Nemám s tím žádný problém. Byl to Eibar, ne Classico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Taky jsem se díval, je to tvůj názor, já mám jiný. Tys asi neviděl, jak to tam u Stegena hoří při každé rozehře a s vypětím všech sil to dokázali nějak odkopnout, že? A dnes to byl Eibar, minule Getafe a Espaňol, s Alavesem taky nic moc. Pořád to samé (až na Betis). Barca prostě musí hrát líp, v každém zápase to smrdí ztrátou.

Reagovat
LAM

Eibar byl do vyloučení Orellany lepším týmem.

Reagovat
remeslnik

Vždyť to říkám, minimálně rovnocenný, ale povídej to Technikovi a Klokanovi. Ti proti tomu nic neměli. To vídejko dole je elixír, díky za něj moc !!!

Reagovat
technecium

Ale sezonu nerozhoduji výkony proti Eibaru, to jak se proti nim nalítáme a jestli jim dáme 5:0, ale to, jak zvládneme klíčový zápasy a ty letos zvládáme bez problémů. Tak už si na to konečně zvykněte.

Reagovat
Gazdo

Mas rad futbal pre to lebo sa vyhravaju trofeje alebo preto lebo je to uzasna hra?

Reagovat
technecium

To co je za otázku?

Reagovat
Gazdo

Nemalo byt na teba

Reagovat
valloire

No...kdybych fandil Barceloně měl bych radši ten hezkej fotbal. Trofeje umí vyhrávat kdekdo. Ty bych přenechal soupeřům, ať se udáví..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tak to je

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

mu hraje nejodpornější fotbal a inter je slaboučký... když to jde Pepovi, kta proč by to nešlo někomu jinému? tyhle top kluby mají prostředky na to, to není jak Leicester, kterému se odpustila hnusná hra

Reagovat
smazaný uživatel

leicester nepredvadel a nepredvadi hnusnou hru

Reagovat
Gazdo

Jeho neries

Reagovat
LAM

Jak by měla hra i v příští sezoně vypadat takhle tak ať jde.Titul není vše a já Barce fandim hlavně kvůli předváděný hře.To bych mohl začít fandit Atletům.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím je mnohem pravděpodobnější, že půjdeš spíš ty - fandit třeba PSG, tam si můžeš v lize užívat vraždění neviňátek skoro v každém zápase proti týmům průměrných silových černochů :thumbsdown::

Reagovat
Gazdo

Bohuzial pokial budu vysledky (zatial su) tak nikam nepojde. Cize asi zacnem podporovat viac nase becko na to sa lepsie diva

Reagovat
Majk91

Messi vyzera byt slusne z formy, 5 zapas za sebou bez streleneho golu. Sice ma aj teraz nejake zablesky geniality vid. dnesna asistencia na Suareza, ale inak nic moc. Nie je ho tak v hre citit ak v prvej polovicke sezony.

Reagovat
LAM

V jaký hře.Ofenzíva je v posledních zápasech vyloženě na náhodu.Valverde to jede jen na tom že ti dva tam snad něco daj.

Reagovat
Majk91

ved sam si napisal, ze posledne zapasy funguje ofenziva cisto na nahodu. Nie je to tak ako v prvej polovicke sezony, ze Messi si neustale pytal loptu a ked ju zobral, tak aj nieco vymyslel. Proste to tak je, ak je Messi mimo, tak nam ofenziva v podstate nefunguje, pretoze z velkej casti stoji iba na nom. Snad sa proti chelsea opat chyti.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty sis nevsimnul jak tam jenom chodil? Odpočíval a kdyby bylo třeba, tak zabere.

Reagovat
remeslnik

Jo, Messimu to teď trochu nejde. Těch pár šancí trochu zazdil, ale nemá výsledky i proto, že si to nemá pořádně s kým dát. Buď tvoří a je mezi zálohou a útokem a pak nahrává anebo je v útoku a nic pořádného mu nikdo nedá. Už ani Don mu není schopný něco poslat.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Eibaru. Hrali sympaticky, vyrovnanie bolo na dosah, až kým nepreplo Orellanovi. Rozhodca Hernández Hernández v Eibare sa zrejme po dnešku bude mestu vyhýbať. Dvakrát za sebou ich uťal v zápasoch proti Barcelone a tretíkrát bol nominovaný Orellana si ale dnes môže za vylúčenie sám

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď v 12. minúte tam Busquets poriadne stiahol Kikeho pri rohovom kope. To mohla byť penalta. Potom sa čudujme 2 rokom bez pencle

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Viem si živo predstaviť, ako by si tu reagoval ty, keby tak stiahli hráča Barcelony

Reagovat
blaugrana

Bohate staci to tvoje kopanie nohami.

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim sa ale poctený, že rovnaký názor ako ja, majú aj Iturralde González a Andujar Oliver. A tí majú o pravidlách vo futbale "trochu" väčší prehľad ako my dvaja. Čo už. Celá tá dvojročná séria bez penaltu je fraška

Reagovat
valloire

this is Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

to bolo jednoznačne na pecku

Reagovat
santini

Fabian je super hráč.. kiežby zostal v Celte... - a mal to v hlave o niečo utrasenejšie

Reagovat
Phillipinho

Moc nechapu to lamentovani fanousku Barcelony nad vykonem. Eibar je jeden z nejvic ve forme hrajicich tymu v lize a na tom jejich hristi proste prehrajou kohokoliv. Podle me v soucasny forme to byl pro Barcu tezsi souper nez Chelsea. Nebyt Messiho, tak z toho vcera 3 body nejsou, ale to uz neni nic vyjimecneho.

Reagovat
Kokesh

Barca neporazila Chelsea poslednich 7 zapasu...navic je proti ni Leos nulovy. Opravdu tezsi souper?

Reagovat
ADM

Chelsea je od nasich stretnuti v LM prakticky uz inym timom, nam ta osa este ako tak hra. Tiez som ale zvedavy na tento dvojzapas, bude to boj

Reagovat
Kokesh

Vsichni vidime, ze forma v LM nic neresi. Treba Atleti maji s vami za poslednich 8 sezon jen dve vyhry, obe v LM, kde vas dokazali vyradit. Jinak to v lize a Cdr musi byt jeden z vasich nejoblibenejsich souperu..

Conte, silový hraci, 343, poslednich 12z 4w5d3w z pohledu Chelsea a 0g od Lea, bez ktereho je Barca nyni polovicni.

Reagovat
smazaný uživatel

Barça bez Lea poloviční? No vidíš i poloviční Barça ještě letos v lize neprohrála. Sleduj výsledky, pak píš kraviny.

Reagovat
remeslnik

Ty sleduj výsledky a nepiš kraviny, né Kokesh!! Kolikrát letos hrála Barca bez Messiho, aby mohla být poloviční ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Olympiakosu a byla to bída.

Reagovat
remeslnik

Ano, v této sezóně jednou nehrál celý zápas a asi 2x nastoupil v druhé půli, zbytek hrál. A to právě chtěl Edmont říct.

Reagovat
technecium

Výkon naprosto v suchým triku, hráli jsme, co jsme potřebovali. Osa týmu je rozehraná na LM, v zádech týden odpočinku, na Chelsea si jedeme minimálně pro gólovou remízu.

Reagovat
eder

Suárez je výborný fotbalista, o tom žádná. Naproti tomu Messi je okoukaný šmírák...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snaž se víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal fanda bulharských žen

Reagovat
jany kozak

Reagovat
LAM

Nedá mě to a trochu bych se zaměřil na náš styl hry pod Valverdem.

Hodně by mě zajímalo jak by naše hra vypadal kdyby neodešel Neymar,protože to co hrajem letos by se prostě hrát nemohlo.

Když se člověk trochu vrátí tak za Pepa dominovala ve hře hlavně hrou zálohy který vypomáhal Leo.Xavi,Iniesta,Messi a později Sergio středu opravdu vládli,nepůjčovali míč a čekali na okamžik kdy soupeř obranu trochu otevře.

Pod konci Pepa a epizodě s Titem(kterej nic nepřidal,ale po horší poslední pepově sezoně dodal týmu trochu hladovosti za což bral Titul)přišel Tata což byla největší chyba vedení,protože vůbec nezvládl práci s týmem a i když hrál až do konce o titul tak po právu ihned skončil.

Lucho správně pochopil že Barcelona k Messimu a Neymarovi potřebuje Bombarďáka do vápna na né dalších hrašišku(Alexise)a přivedl Suareze.Těžiště hry se přeneslo do útoku na MSN,Barca hrála najednou jinak,ostatní najednou nevěděli jak proti nám hrát a Treble bylo na světě.Tam ale dobrá práce Lucha skončila,protože naprosto neřešil hru zálohy a ta začla bejt hrozně zranitelná(krásně se to projevilo na PSG či Juventusu kde záloha nestačila vůbec vypomáhat obraně ani podporovat útok.

Pod Valverdem je to hodně jiný,ale cesta to taky určitě není.TŽakhle bídně hrát prostě nejde.Záloha s Paulinhem Raketou a Sergiem je hrozně statická a pro Suareze a hlavně Messiho to je něco strašnýho když k němu třeba víc jak 10minut nedojde ani jeden balon.Ta hra je hrozně čitelná a pokuď se někdo rozhodne zdvojovat Messiho,tak máme po 80% Barci(pokuď to udělá Chelsea,tak to bude zlý)

Opravdu takhle nudná Barca se špaznou zálohou tady nebyla 10let a jenom tituly můžou tohle vyrovnat,ale jenom pro letošek,protože na tohle nikdo chodit nebude.

Příští sezonu bych si dokázal představit že přejdem na 4-2-3-1 což by mohlo bejt řešení

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semdo-Sergio,Raketa-Coutinho,Messi,Dembele-Suarez

Takhle dle mě využijem potenciál hráčů v základu na maximum.

https://www.youtube.com/watch?v=yMkJht0GxOs

Chtěl bych si zas hru užívat

Reagovat
remeslnik

Krásné vídeo. Taky bych si to přál, aspoň dokud hraje LM. Jenže kolik z těch, co si to takto umělo dávat tam ještě zbylo? Leo s Donem, přibyl možná Couts a snad!! jednou Demb a třeba Griez. Tři jsou ještě málo, čtyři tak tak, pět lepších. Kde je dnešek od toho - pěší fotbal bez techniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty toho Roberta nějak nemáš rád

Reagovat
LAM

Mám,ale má hrát v záloze.Když hraje na RB a hraje na něj rychlý křídlo tak má hodně problémů.V 4-2-3-1 by se tam hodně rychlej Semedo mohl hodit a s Dembelem by to mohla bejt hodně rychlý.Konečně by se zas začlo hrát i z prava,když teď hrajem v 80% z leva.

Reagovat
2miguel1

prva vec , ktoru si treba uvedomit

Za Pepa sme mali Xaviho a Iniestu. To bola tak kreativna zaloha, ze taku uz asi mat nebudeme. Pri terajsich futbalistoch sa k nim priblizuju len De Bruyne, Coutinho, dvojica Modric-Kroos. Treba dat cas Coutihovi, takt ci tak, teraz je tam Paulinho,Rakitic, Sergio a uz nie tak dobry Iniesta. To proste nieje kreativna zaloha, to si treba uvedomit ale nie je ani moznost tuto zalohu nejak zlepsit, lebo proste niesu hraci, ktori by boli schopni prestupit. Mali ste stastie, ze Coutinho hral za Liverpool, z ktoreho sa prestupuje este do lepsich muzstiev.

druha vec. Niesu treneri, ktori by hrali taku hru ako za Pepa. Pep Guardiola je najlepsi trener, nikto nevie tak trenovat ako Pep. Podla mna len Kloop sa k nemu priblizuje, inak je to sedy priemer. S Pepom a asi s Kloopom by me hrali lepsie, inak tam nevidim nikoho.

tretia vec. Ono to ma ale aj uskalia tak ofenzivna hra ako predvadza City alebo Liverpool. Moznoze ten zdravy priemer, ktora Barca teraz hra, bude uspesna. Nieje to Choolove Atletiko, ale zas ta defenzivna cast hry je teraz neuveritelne pevna. Takto defenzivne dobre hra len Atletiko, nikto iny nehra momentalne lepsie. Urcite to je aj zasluhou Umtitiho, ktory je tuto sezonu neuveritelny, taktisto Pique,Stegen nadpriemer.

Podla mna Valverde presne vie co robi, je to vyvazene, ten vykon nieje nejake terno, no vysledky hovoria za vsetko. Zatial sme v lige neprehrali, je velmi tazke nam dat gol a mame cez 60 golov v lige. Treba verit filozofii, treba verit, ze v klucove zapasy budeme hrat lepsie, ako v tych ostatnych.

Reagovat
Gazdo

Vsimni si ten pohyb hracov v tom videu. Tam to nie je len o technike ale aj o tom ze ti hraci tu loptu vylozene chceli pytali si ju, nabiehali si proste sa dravo hnali za tym hrat fotbal. Sucasna barca sa hybe menej ako kontinenty

Reagovat
X-bano-X

Takze Tito nic nepridal......no okej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tita hodně podceňuješ, byl to velmi dobrý trenér, který věděl, jakým systémem hrát a co k tomu potřebuje za hráče. Škoda, že kvůli zdraví nedostal opravdovou šanci to dokázat.

Tata byla střelba mimo. V JA sice měl nějaký úspěchy, jeho týmy hrály pěkný fotbal, ale neměl na to vést Barcu, výsledkem byla malá trénovanost, pohoda a neustálý grilovačky. Podle toho to taky dopadlo.

Luchův problém byl, že s Iniestou či Busquetsem nemůžeš hrát tak chaotický nesystémový fotbal. Celý se mu to sesypalo v momentě, kdy trojice MSN absolutně přestala bránit, zbytek týmu už to za ně neutáhnul. A to si vezmi, že v sezóně 14/15 Neymar se Suárezem bránili skvěle, aspoň co se týče pressinku, v tom byl ten největší rozdíl. Když jsem teď viděl individualistický fotbal PSG na Bernabeu, tak mi to připomnělo naši minulou sezónu, kdy naše hvězdná trojka byla samostatnou jednotkou v týmu.

Ta potřeba Valverdeho neustále kritizovat je hodně přehnaná, jeho letošní situace je složitá. Musíme si přiznat, že náš kádr je kvalitou hodně úzký, na lavičce je k dispozici málo alternativ, který dokážou udržet laťku základu. Na konci přípravy mu odešel Neymar, Dembélé je prakticky celou dobu mimo hru, Coutinho zatím taky skoro nic neodehrál. Opravdu nevím, jak s těmi průměráky na lavičce hrát nějaký úžasný ofenzivní fotbal.

Pokud by takhle měl hrát příští sezónu se zabudovaným Coutsem, Dembélém a dalším letním posílení/odstavení nepotřebných hráčů, tak nebudu mít problém uznat, že na Barcu to z jeho strany prostě nestačí. Ale zatím bych jeho práci považoval za velmi dobrou.

Reagovat
Visca el barca

Jak vidíš Chelsea? Zvládneme konečně LM?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chelsea vidím pozitivně.

Reagovat
Visca el barca

Jeho nemá smysl řešit. Brečí furty jediná věc co nechápu u Ernesta, je zapracování Semeda.

Reagovat
celeb

No zeby zrovna Paraguaj, s ktorou mal Tata najlepsie vysledky produkovala zrovna oku lahodiaci fotbal sa povedat neda. Tam to bol velky omyl a jasne sa to ukazalo aj na Argentinskej hre v repre.

Co sa tyka toho neustaleho kritizovania Valverdeho, tak to absolutne nechapem. Ten clovek zdvihol Barcu z dna po EC v SuperCope, po strate Neymara produkuje kvalitnejsi fotbal nez Lucho, neopakuje jeho chyby, dokaze prioritizovat zapasy, dostal nas do finale CdR a mame stale prijemny naskok v lige nad Atleticom, pricom RM je mimo hry.

Tie naivne tuzby, ze zrazu bude tim oslabeny o Neymara produkovat hru a-la City v kazdom jednom zapase ... asi by sa mali niektori zobudit. To je nenazranost, naivita a vecna nespokojnost. Valverde je rozhodne najlepsi trener, ktoreho sme po Pepkovi mali a fakt radsej ani nechcem vediet, kym by ho miestni odbornici chceli nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Přesně tak

Reagovat
sylarko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

boj, piatok plati?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne.

Reagovat
Pasha

excellent news

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah

Reagovat
Feyhx

Reagovat
MiChaEl

Vsetko ok, no okrem Semeda a Paulinha (co sa tu uz omielalo velakrat) sa mi na Vaverdeho setupe moc nelubi, ze znacne neutralizuje Messiho ako strelca. Ak mas taku ucinnu zbran ako jeho, zacinas stavat tim okolo nej tak, aby si maximalizoval vynosy. Myslim si, ze Leo ako F9 by pomohol aj integracii Coutinha, aj Ousa. Takto je casto daleko od brany a pachtime sa za vysledkami do konca zapasov casto, namiesto toho aby sa spravil kratky proces v prvom polcase. S Ousom sice Vaverdeho stabilita kus potrpi, kedze (zatial) prilis nebrani, no Cou na LW, Suarez na RF by malo fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

V zostave preferujem Sergi Roberta pred Semedom, ale inak suhlasim. Takto by to bolo najlepsie. A "lavicku" by som posilnil o Kokeho a Mikela Oyarzabala.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na jednu stranu, že začátku jsme hráli Dobře a jedno se musí uznat, že Valverde to neměl vůbec jednoduchý po příchodu, ten tým byl vyždímaný, musela se dělat přestavba kádru a ještě není vyřešena 100% a on ji musel řešit za pochodu, vezmu letos titul a uvidíme v příštím roce.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir se pěkně rozjel, snad ho neprodáme

Reagovat
smazaný uživatel

Munir > Paco Alcácer

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by ho mohla Barcelona na rok požičať.

Reagovat
smazaný uživatel

ten gól byl fakt krásný a atmosféra na stadionu taky luxus

https://www.youtube.com/watch?v=7e49TItIO2g

Reagovat
Hristo Stoichkov

V létě by mohl dostat šanci, od Abelardova nástupu je na hrotu vynikající. V Barce mu dost uškodilo to, že dostal šanci dřív, než byl na takový level připraven.

Reagovat
celeb

a napriek tomu nou nepohrdol a bol produktivny aj pred nahradenim Pacom. Nevravim, ze svojim vykonom vyrazal dych, ale bol ovela lepsi, nez Paco snad cely dlhy rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
torcida

tak to snáď aj sandro. bol to zbytočný nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny obeat. Zly vykon. Malaga je najdlsbsie muzstvo ligy a to suvernne, takato hra je neospravedlnitelna. Mina je pravdepodobne po sezone na odpis. Nikam sa za tie roky neposunul. Vietto pojde naspat. Dobre ze je iba na hostovani. Osobne mam vobec pochybnosti ci Vietto ma na to hrat La ligu. Sotval by sa s tymto presadil aj v Alavesi alebo La coruni.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho teda nesleduju, ale podle statistik je Mina váš nejlepší střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre robis ze ho nesledujes. Je to herne spolu s Montoyom najtragickejsi hrac. Najlepsi strelec je Zaza. Aj ked uz x zapasov robi iba nahradnika.

Reagovat
Phillipinho

Tak on Mina neni zadnej technik, ztrati hodne micu, ma spatny prvni dotek. On to vsak dokaze nahradit neskutecnou zarputilosti a cichem na goly. Ale souhlasim, ze na zakladni sestavu to neni. Je to nejlepsi nahradnik v lize.

Reagovat
aurelio

asi tak

Reagovat
aurelio

Síce nechápem prečo sedí Zaza na lavičke, ale s Minom rozhodne nesúhlasím. Je veľmi dobrý, pár zlých zápasov to nezmení. Je stále trochu zbrklý, ale konečne sa mu darí strelecky, na odpis sú tam iní hráči. Rozhodne Montoya a Vietto, ja by som tam nedržal ani podpriemerného Neta, psychoša Gabriela a nudného Maksimoviča.

Reagovat
PP

jak hraje u vás Coquelin? Já jen, jak moc mám pičovat na Wengera, že nám hraje Xhaka místo např. něj..

Reagovat
aurelio

Povedal by som, že priemer, veľmi nekazí, ale inak prakticky loptu len posúva. Keď bude Kondogbia v pohode, tak ho snáď v zostave nahradí. Paradoxne, najviac sa mi páčil na stopérovi proti Realu.

Reagovat
KoryVCF

Na Kondogbiu nejsou prachy což je podlě mě velkej fail od Lima, takhle dobrý cdm za 25 m Euro nám chybělo, rád bych ho viděl na Mestalle i další sezonu ale bojim se že bude opět výprodej a natahaj se k nám průměráci jako Vietto apod.

O tom že neudržíme Guedese ani nemluvim..

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin je pre mňa milé prekvapenie. Jediné čo mu možno vytknúť je priemerná technika a ak chce vymyslieť nejakú zložitejšiu prihrávku tak stratí. Inak je veľmi dobrý v defenzíve, vynikajúco čistí priestor pre stopérmi, veľa toho nabehá, stále sa ponúka. Teda veľmi dobre dopĺňa Pareja, ktorý sa tak môže sústrediť hlavne na hru s loptou. Ak to zhrneme zatial je určite platnejší hráč ako boli Enzo Perez alebo Javi Fuego.

Reagovat
smazaný uživatel

vietto hral paradne kdyz byl v ponorce, zabrzdil se prestupem do atletica a malaga mela dnes jednoznacne vyhrat, nehorazny luck od valencie, ktera hraje minimalne posledni mesic hovno..

Reagovat
santini

Dmitrovič včera opäť ukázal, že bezpochyby patrí medzi TOP5 brankárov LaLigy... a bude ešte lepší

Reagovat
Phillipinho

Sarabia je jeden z nejlepsich prestupu za poslednich nekolik let. 400 000 euro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

konecne nieco rozumne

Reagovat
valloire

No dovol za prvý jsi to klukům, kteří na to roky dřeli, zkazil, a za druhý já píši pouze navýsost rozumně. Rozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia na Chelsea:

PORTEROS: Ter Stegen, Cillessen, Ortolá

DEFENSAS: Sergi Roberto, Aleix Vidal, Piqué, Umtiti, Vermaelen, Mina, Alba, Digne

MEDIOS: Busquets, Rakitic, Iniesta, Paulinho, André Gomes, Denis

DELANTEROS: Messi, Suárez, Dembélé, Alcácer

Reagovat
ADM

Takze Coutinha nam UEFA nepovolila. Kampaň

Reagovat
valloire

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
ADM

Tak ty musíš byť extrémne hlúpy

Reagovat
Juan Román Riquelme

Na culés sa to stale nechyta

Reagovat
technecium

Tak nějak tuším, že v základu nastoupí Gomes

Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Gomes, Rakitič, Busquets, Iniesta - Messi, Suaréz

Dembele a Paulinho budou startovat do unavené obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Paulinho. Tak jako proti Eibaru.

Reagovat
technecium

Tím bych si nebyl tak jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde není tupoun, any tam poslal v tak důležitém zápase Gomese. Dá tam Paula a potom jako svého zolika Ousmaneho.

Reagovat
blaugrana

Len nie to ohreblo. Este na Rm. Alinso by sa tam z neho smial.

Reagovat
celeb

tiez tipujem 4-4-2 (bud s Paulinhom, alebo Gomesom). S Dembelem (este po jeho problemoch so zaludkom) na 4-3-3 pri jeho neochote sa vracat po stratach by hoodne smrdelo golovym pruserom na nas ucet. Na poslednych 25 min. po stiahnuti Iniestu, ak budeme potrebovat skorovat mi prijde najrealnejsie. Skoda, ze je Roberto viazany na RB, kedze Semedo zatial (opravnene) doveru nema. Do zalohy na prestriedanie by sa velmi ziadal, zial to by sme museli riskunut Semeda (nedajboze Vidala).

Reagovat
blaugrana

Zostava je úplne jasná- Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Paulinho, Ivan, Bus, Don, Messi a Luis.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi futbalista historie, Lionel Messi, opat upravoval statistiky.

http://www.forcabarca.sk/clanok/28325/messi-vyrovnal-rekord-v-asistenciach

Reagovat
Juan Román Riquelme

Zmen si meno z Troth na Trotl, viac ti to bude sediet

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zase vtipnej? Debílku.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Mel jsem vtipnou kasi

Reagovat
blaugrana

3,46 kurz na celzi. Tak to sa musi skusit.

Reagovat
smazaný uživatel

To nedělej, to bude tutová remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. 1:1

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme to krásně trefili?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Škoda, že je Reus skleněnka. Bral bych ho do Barcy hned

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

si musel ist hlboko do historie co?

Reagovat
smazaný uživatel

pericos hraji celej zapas hovno a pak daj gol z primaku z vymyslenyho faulu a nakonec jeste brevno v nastaveni, ponorka za me nebezpecnejsi, skoda ze fornals ani bacca nepromenili, hodne stastnej bod pro espanyol i kdyz v'real hral potom taky dost udrzbu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze Setiem konecne pochopi, ze Boudebouz patri do zakladu.

Reagovat
Kokesh

Cris opet rozhodujici gol. 3z 6g. To je pak vse jednoduchy, jde jen o skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

zima končí, začíná jaro a CR7 střílí goly.

Reagovat
teenz

Nechal jim naskok, jako pravej kral.

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Že vás to stálo ligu, na to sere pes

Reagovat
Phillipinho

Koukam klasickej Setienovo vysledek.

Reagovat
pantondavo

Stejne legrace, ze nejlepsi utok v Evrope dal tomuhle Realu jen 1 gol

Reagovat
remeslnik

Když to bude pravda i po odvetě, tak

Reagovat
ADM

Pretože, síce to nikto nechápe, Real nie je v Lige Majstrov Realom..

Reagovat
Al Capone

Právě že je Realem

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Israha

Co obraně šéfuje Ramos, je tohle naprosto symptomatické. V lize, zvlášť proti slabším, hrají na půl plynu, a nadoraz zapínají, až když v přímé konfrontaci o něco jde - což přesně byl zápas s PSG. Chápu, že to leckterého fanouška sere, ale nechápu, že se tomu někdo ještě diví.

Reagovat
RMCF

U Ramose ten přístup k zápasům podle soupeře je hodně viditelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně

Reagovat
Israha

U něho nejvíc, u Marcela, Carvajala a zálohy v defenzivní činnosti pak taky. V podstatě jediní, kdo hrají každý zápas víceméně stejně, nehledě na soupeře, jsou Nacho a Varane...

Reagovat
Israha

reakce na RMCF

Reagovat
pantondavo

Já teď fotbal aktivně nesleduju, resp. nekoukám na La Ligu, takže to nedokážu posoudit, jen jsem to konstatoval v porovnání výsledků. Něco na tom určitě bude, zvlášť když liga už je passé.

Reagovat
Israha

Jasné. Jen mi to nedalo nezmínit ten dlouhodobý kontext, protože ono to fakt není jen "teď" .

Reagovat
smazaný uživatel

Gil Manzano sa v zápase nejako "rozkartil". Minimálne Baleovu by mali dodatočne zrušiť.

Reagovat
Kokesh

Njn normalka...rozhodci svou chybu hasi nesmyslnou zlutou kartou.

Reagovat
smazaný uživatel

T.Henry: Neymar in Messi’s shadow? Every football player is in Messi’s shadow. To escape it, Neymar needs to choose another sport.

Reagovat
smazaný uživatel

ou, pěkně Titi

Reagovat
patas92

Reagovat
Pato44

doufam, ze si to precte

Reagovat
smazaný uživatel

To je další z řady vymyšlených citací od culés?

Reagovat
smazaný uživatel

No jako bez prdele asi jo.

Kdyz si to vygooglim, tak to vyhodi na radu barcelonskej twitter uctu nebo facebooku, ale nikde zadnej legit zdroj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky jsem to nejdřív zkoušel hledat takže to je tuhle sezónu už 3. nebo 4. podobný výmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, každý kdo zná a sleduje hru jménem fotbal ví, že všichni hráči jsou v Messiho stínu

Reagovat
CHONG

A kdyby to náhodou někdo nevěděl, tak to pro jistotu posichrujeme vymyšlenou citací

Reagovat
smazaný uživatel

To nikomu, kdo zná a sleduje fotbal nevadí.

Reagovat
CHONG

Takže nikomu, kdo zná a sleduje fotbal nevadí lež, OK.

Reagovat
valloire

a vy to musíte ostatní přesvědčovat vymyšlenejma citacema? ubohý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

klasika

Reagovat
patas92

Stačí, že si to myslí

Reagovat
smazaný uživatel

není to pravda, ale mohla by být

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohla

Reagovat
teenz

frajeri

Reagovat
Josifek

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

ale notak ede

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Měl pravdu Abraham jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

luxusní zápas, akorát škoda, že Betis neumí ani trošku betonovat a nějaký výsledek udržet

Boudebouz je parádní technický moták, viděl jsem nejmíň dvoje jesličky

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ty kluby ze spodku tabulky tuhle sezonu zas jednou dobře řežou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co narážíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga neuznany gol po uplne normalni tlacenici pri centrovanem mici. Las Palmas neuznany gol po neexistujicim ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Las Palmas byla slušná fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Setienuv Betis no. Nejzabavnejsi trener soucasnosti a nejzabavnejsi klub soucasnosti z toho vsemozneho tretiho sledu napric vsema ligama. Navstevnost, hrdost, Joaquin, Setien - to vsechno z nich dela reklamu takovych tech fundamentalnich detskych ideji fotbalu jako sportu. Tuhle sezonu jsou hlavnimi tvaremi ligy Barcelona, Atletico a prave Betis. Jeden predstavuje neporazitelnost, druhy systemovost, treti zivelnou atraktivitu.

Reagovat
Visca el barca

No a čtvrtý je tu Real, který je letos vyloženě k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten tyhle hodnoty zase prezentuje v LM jako vubec hlavni predstavitel spanelskeho fotbalu.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
pantondavo

Ale zas je dobrý pozorovat, že těch pár remíz Barcy by se jinak bralo jako docela ztráta, byť klobouk dolů, že ještě neprohráli, ale vzhledem k mizérii Realu se to vůbec neřeší, resp. je to v pohodě, protože Atletico se jako reálnej adept na titul nebere a Real je ze hry venku.

Reagovat
2miguel1

take nieco na styl Rayo Vallecano. Ale bavilo by ma tam chodit na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to, ze vsechno to zazemi kolem Betisu nema narozdil od Raya nebo Eibaru provincni charakter.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Jako jim fakt nejde neprat. 50 000 lidi, skvela atmosfera, krasnej fotbal, kvalitni hraci a Joaquin Nejvetsi sympatak, ktery beha po fotbalovych travnicich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Canales znovu doteky genia. Skoda ten chlapik mohl byt nebyt zraneni nekde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12:43 Paulinho vytvořil rekord španělské ligy

Paulinho se o víkendu zapsal do historie španělské nejvyšší soutěže. Brazilský záložník byl u výhry Barcelony v Eibaru a stal se prvním hráčem, který nepoznal hořkost porážky v žádném z prvních 23 zápasů LaLigy.

Paulinho - NEW GOD

Reagovat
dextroza_m

Byl tragický jak filmy Zdenála Trošky..

Reagovat
REPLIKATOR

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

2. miesto

výhra vonku

de Tomás hattrick

Primera sa môže obávať, Rayito ide za postupom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Hraju otvoreny futbal, co sa ceni.

Reagovat
Kenneth

Tak snad, moje 2. Nejoblibnejsi tym ve Spanelsku.

Reagovat
Kenneth

*muj

Reagovat
santini

v segunde ide o načasovanie formy - najbližšie náhodou nevyhráte ani jeden z 5tich zápasov a hneď ste okolo 10.miesta.. tým nechcem povedať, že by som vás opäť raz nevidel v Primere... akurát neviem, čo s tou Huescou.. tí vyzerajú byť jasní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
CHONG

Getafe do EL

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká nová zkratka pro Segundu?

Reagovat
CHONG

Proč jsi tak v křeči?

Reagovat
Phillipinho

Getafe pod Bordalasem jsou nahodou v pohode.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Arthur podle UOL Esporte (Brazilci, kteří přišli jako jedni z prvních s Neymarem do PSG) v lednu 2019 do Barcy za 40 mega - 30 mega základ, 10 bonusy. Skvělá zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc nechápu, proč se uzavírají přestupy takhle dopředu. Za ten rok se může udát ještě strašná spousta věcí.

Ale jako jo - přestup asi dobrý. A cena na nynější dobu ucházející.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Brazílii se podobný obchody poslední dobou docela rozjely. U Arthura to navíc chápu, nemá pas EU a Coutinhův se teprve řeší. Gremio ho prý bylo ochotno prodat pouze za výkupku (50 mega), tato cena byla podmíněna právě tím, že tam dohraje sezónu. Já jsem hlavně rád, že typologicky konečně jdeme po správných hráčích pro Barcu. Cena myslím v pohodě, k čemuž přispělo i to, že samotný Arthur chtěl do Barcy a nespekuloval o jiných nabídkách.

Reagovat
MiChaEl

len by radsej mal prist v lete, aj za cenu eventualneho docasneho statia, kym Couts vybavi pas. Takto nebude mat za sebou pripravu a nestratime polku, ale vlastne celu sezonu (lebo to pravdepodobne bude s nim vyzerat v januari tak ako s Coutsom a Ousom).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jasně, ale neviděl bych problém v tom, že se během příštího jara bude aklimatizovat. Naopak každý leden je narvaný Copou a pokud nevypadneme, určitě dostane šanci se předvést.

Reagovat
JM

Nějaké info o zranění Marcela?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsou první kachny, že Marcelo, Kroos a Modric nestihnou PSG.

Reagovat
JM

Tady se teda píše přesný opak (druhý odstavec)

http://www.merengues.cz/clanky/luka-modric-na-2-tydny-mimo-hru-8706

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem odkiaľ máš tieto správy (asi je to tvoje prianie), ale väčšina španielskych médií tvrdí presný opak, teda že všetci traja stihnú PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Proto píšu že kachny.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele