24. kolo
18.02.2018 16:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 2:0

Baskové bez střely na branku nemohli na horké půdě Wanda Metropolitano myslet na výhru. Atlético Madrid se od první minuty zhostilo role favorita a rychle si vytvořilo první šanci. Standardní situace se ujal Antoine Griezmann, na centr na zadní tyč si naběhl José Giménez a v krkolomném zakončení neuspěl. Běžela teprve 14. minuta zápasu a hned o pět minut později se ve vápně hostů udála zajímavé situace.

Unai Núñez padl pod nohy Diega Costy, který upadl. Domácí se dožadovali pokutového kopu, ale sudí zůstal v klidu. Po půlhodině měli navrch jednoznačně Madridští, ačkoliv můžeme mluvit maximálně jen o držení míče. Před koncem prvního poločasu se již nic zajímavého neodehrálo a oba týmy mohly jít do šaten za bezbrankového průběžného skóre. V 60. minutě se k šanci opět probojovali domácí.

Ángel Correa pálil z úctyhodné vzdálenosti, ale s jeho skákavou střelou si poradil Kepa. Netrvalo ani tak dlouho, přesněji dalších sedm minut, aby se Atlético ujalo vedení. Svěřenci Diega Simeoneho zužitkovali rychlý protiútok. Griezmann poslal nahrávku před vápnem na Kévina Gameira, který přesnou střelou na zadní tyč překonal brankáře soupeře.

Baskové se snažili s vývojem zápasu něco udělat, ale v 80. minutě opět udeřili domácí. Skvěle hrající Gameiro vyslal přihrávku na Costu, ten se ve své přirozené pozici v zakončení nemýlil a nekompromisně poslal míč na přední tyč. Kepa s touto střelou opět nemohl nic udělat a Atlético se ujalo dvoubrankového vedení.

Autor: David Kvapil / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

to urvem

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid vyhra ale Bilbao neda gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele