LaLiga - preview 8. kola

04.10.2019, 08:39, aktualizováno 06.10.2019, 12:49
Previews
Na vítězství vedoucího Realu Madrid bude chtít odpovědět městský rival Atlético, které hraje ve Valladolidu, a Barcelonu, jež ve šlágru kola čeká houževnatá Sevilla. Do akce jdou také oba ve formě hrající baskické kluby Athletic Bilbao a Real Sociedad...
RCD Mallorca - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Jaké to je zvítězit by si jistě rádi připomněli na Mallorce. Místní celek naposledy triumfoval v polovině srpna v zahajovacím zápase proti Eibaru, ale od té doby skoro pokaždé prohrál. Předposlední tým LaLigy se to pokusí změnit proti Espanyolu, který má za sebou náročné utkání v Moskvě a s tím spojené i dlouhé cestování.

Mallorca porazila v 1. kole Eibar a od té doby se jen a jen propadá tabulkou. Pokud v tom nováček bude pokračovat, za chvíli už nebude kam padat, protože náskok na poslední Leganés činí jen dva body.

Z dalších šesti kol uhráli Bermellones pouze jednu remízu a mají tak o čem přemýšlet. Pod tlak se navíc dostává i kouč Vicente Moreno, který ostrovní celek do nejvyšší soutěže vrátil. Mallorca má především problém v ofenzivě, minulý týden vyšla střelecky naprázdno v Alavésu a to bylo už páté utkání, ve kterém se to Mallorce "podařilo".

Mallorca tentokrát vyzve na Estadio Iberostar Espanyol a bude doufat v jeho fyzickou i psychickou únavu. Přeci jenom Katalánci ve čtvrtek sehráli těžké, ale vítězné utkání na půdě CSKA Moskva v rámci Evropské ligy. Po domácí remíze s Ferencvárosem je to pro fanoušky velké zadostiučinění.

V lize to ze strany Espanyolu rozhodně není optimální. Pouze jedna výhra za sedm kol a až osmnácté místo v tabulce je hodně velké zklamání. Pod tlakem tak není jen Vicente Moreno, ale i David Gallego. Pro Espanyol jsou výsledky z domácí soutěže mnohem relevantnější a další neúspěch na Mallorce by mohl být hodně drahý.

Jedním z důvodů proč se Mallorce tak nedaří je absence klíčových hráčů. Proti Espanyolu si nezahrají Juan Hernández, Antonio Raíllo nebo Abdul Rahman Baba. Soupeř je na tom ale stejně. Iturraspe, Ferreyra nebo Calleri mají zdravotní potíže, zatímco Calero si odpykává karetní trest.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Agbenyenu, Campos, Valjent, Sastre - Kubo, Baba, Sevilla - Junior, Budimir, Rodríguez
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - David López, Naldo, Javi López, Vilá - Darder, Roca, Sánchez - Vargas, Lei, Pedrosa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.14 - 3.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Athletic Bilbao  (neděle 14:00)
Příliš dlouho se Athletic Club na čele LaLigy neohřál a před víkendovým zápasem ve Vigu mu patří až sedmá příčka. Situace na čele tabulky je však neobyčejně vyrovnaná a Baskové ztrácejí na první místo pouhé tři body. Celtě Vigo se zatím nedaří úplně podle představ, navíc s Bilbaem v loňské sezoně oba zápasy prohrála.

Ten poslední před pěti měsíci na San Mamés. Athletic Club zvítězil nad Celtou Vigo 3:1 a od listopadu 2017 s ní neprohrál. Celestes se v aktuálním ročníku zatím trápí, vyhrát dokázali jen jednou, ve druhém kole nad Valencií a od té doby na tříbodový import čekají marně. Přitom Celta dokázala remizovat v Seville i na Wanda Metropolitano v Madridu, naposledy však odjížděla s nepořízenou z Eibaru. Sérii pěti zápasů bez vítězství se pokusí ukončit na vlastním stadionu Balaídos, kde mají pro své návštěvníky připravenou akci.

Fanoušci mají totiž jedinečnou možnost nahlédnout do méně přístupných částí stadionu Balaídos, před utkáním s Bilbaem vedení klubu tyto části zpřístupnilo a připravilo pro fanoušky i další program.

Bilbao bude vzhledem k formě i předchozím vzájemným výsledkům papírovým favoritem. Před týdnem Baskové neunesli tlak a doma podlehli Valencii nejtěsnějším rozdílem. Padli tak vůbec poprvé v sezoně, takže jediným kdo ještě zůstává neporažen je vedoucí Real Madrid.

Pomineme-li porážku od Valencie, mají Baskové skvělou formu a ne nadarmo se na chvíli ujali vedení v celé LaLize. Výkony Athletic Clubu se oproti loňské i předloňské sezoně výrazně zvedly, za což mohou děkovat i současnému kouči Gaizkovi Garitanovi nebo ve skvělé formě hrajícímu veteránovi Raúlu Garcíovi.

Celta Vigo věří, že Basky na vlastní půdě porazí a k dispozici k tomu bude mít kompletní kádr. Athletic Club tuto možnost mít nebude, neboť mu scházejí Guruzeta a Yuri.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Araújo, Aidoo, Mallo - Suárez, Yokuslu, Lobotka, Rafinha - Mina, Aspas
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Martínez, Álvarez, Balenziaga - López, Dani García - Córdoba, Raúl García, Muniain - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.07 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Atlético Madrid  (neděle 16:00)
Real Valladolid po sérii pěti zápasů bez výhry konečně urval tři body, když v minulém kole porazil Espanyol. V neděli odpoledne ale bude mít co dělat, pokud by to chtěl zopakovat. Musí totiž najít způsob, jak proti Atléticu překonat druhou nejlepší obranu LaLigy.

Estadio José Zorrilla se stane dějištěm duelu domácího Realu Valladolid a Atlética Madrid a domácí před sebou nemají zrovna ideální vyhlídky. S Atléticem se jim nikdy moc nedařilo. Tým trenéra Sergia Gonzáleze s Atléticem prohrál posledních osm klání v řadě! Naposledy se z výhry radoval před více než deseti lety, ještě v dobách Justa Villara, Fabiana Canobbia nebo Henoka Goitoma.

Dnes už v týmu, jehož většinovým vlastníkem je populární Brazilec Ronaldo, působí jiní hráči, ale doufají ve stejný zázrak. Předzápasové prognózy jim ale v tomhle směru příliš nepřejí. Valladolid sice v minulém kole ukončil sérii pěti nevyhraných zápasů v řadě a porazil Espanyol, ale herně to zase taková hitparáda nebyla. Hodně mu pomohlo vyloučení domácího obránce Fernanda Calera. Celkově je Valladolid až na desátém místě s negativním skóre 7:8.

A trenér Sergio González ví, že jeho svěřenci budou muset proti Atléticu předvést lepší výkon. "Jsem rád za to, že jsme naposledy dokázali vyhrát a opět si trochu vylepšili sebevědomí. Především pro nás bylo důležité, že jsme neinkasovali. Samozřejmě jsou ale věci, které budeme muset zlepšit a napravit. V zápase s Atléticem nemáme co ztratit, můžeme jen překvapit. To je naše výhoda. Pravda ale je, že musíme přidat na bojovnosti, pokud chceme dobrý výsledek."

Domácímu týmu bude scházet trojice zraněných hráčů, kterou tvoří Luismi, Rubén Alcaraz a Javi Sánchez. Ani hosté nebudou kompletní, přesto se jejich marodka začíná slušně vyprazdňovat. Pro zápas s Realem Valladolid nebude mít trenér Diego Simeone k dispozici Vitola a Šimeho Vrsaljka.

Real Valladolid musí přijít s řešením, jak porazit obranu Atlética, která je zatím ve výtečné formě. V pěti z posledních ligových duelů Atlético neinkasovalo a rozhodně nemá v plánu na tom něco měnit. Celkově dostalo Atlético jen čtyři branky, což je druhý nejlepší výsledek hned po Bilbau.

V minulém kole si colchoneros jen rozdělili body s Realem Madrid v rámci zajímavého derby a aktuálně jim patří třetí příčka. Právě na městského rivala z Realu, který je v čele, ztrácí Simeoneho celek jen jediný bod.

Pohodu do týmu určitě přineslo utkání v Lize mistrů, které colchoneros zvládli na jedničku. První půle zápasu proti domácímu Lokomotivu Moskva sice branku nenabídla, ale po změně stran už se prosadili Félix s Parteyem. Atlético je díky tomu na druhé pozici o skóre za vedoucím Juventusem a nikdo v zápase se mu nezranil.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Nacho Martinez, Salisu, Olivas, Moyano - Toni Villa, Michel, San Emeterio, Plano - Sandro, Guardiola
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Savić, Giménez, Lodi - Felix, Thomas, Koke, Saúl - Costa, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.78 - 3.65 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Getafe CF  (neděle 18:30)
Getafe se dostalo do Evropské ligy a v ní se mu daří nad očekávání dobře. V LaLize je to ale horší a Getafe se nachází jen kousek od sestupové propasti. Real Sociedad se naopak vydal vstříc pohárovým příčkám a hodlá se na nich udržet co možná nejdéle.

Baskický celek je příjemným překvapením dosavadní sezony. Nasbíral v ní stejný počet bodů jako třeba Barcelona a právě té v současné chvíli dýchá na záda. Jeho střelecká produktivita je spolu s Realem Madrid třetí nejlepší v lize, neboť Baskové dali už 12 branek. Minulé kolo se ale týmu ze San Sebastiánu moc nepovedlo, protože po delší době prohrál. V gólově bohatém utkání nestačil o jednu branku na domácí Sevillu, které podlehl 3:2.

Mladý záložník Igor Zubeldía se po zápase zlobil na neproměněné šance. "Je škoda, že jsme utkání nedokázali dotáhnout na úspěšného konce, i když jsme velmi rychle vedli a všechno šlo hladce. Přitom šancí jsme měli dost. Sevilla nás ale přehrála a byla lepším týmem. My se musíme neučit být efektivnější před bránou soupeře a pak věřím, že se naše výkony pohnou zase o kus dál," dodává mladík.

Na stadionu Anoeta se v domácích barvách nepředstaví Asier Illarramendi, ale jinak jsou k dispozici všichni hráči. Hosté jsou na tom se zraněnými hráči trochu hůř. Zápas se nebude týkat Markela Bergary, Vitorina Antunese a Amatha Ndiayeho.

Real Sociedad vyhrál čtyři poslední domácí zápasy v rámci LaLigy a bude chtít v tomto trendu pokračovat. Jeho výhodou je i to, že se Getafe vyrovnává s náročným programem dvou soutěží. K velké radosti fanoušků se totiž Getafe po skvělé loňské sezoně dostalo do Evropské ligy a zatím to vypadá, že tam patří oprávněně.

Vyhrálo obě svá utkání a po výhře s Krasnodarem vede skupinu. V LaLize je ale jeho forma mnohem horší. Celek z předměstí Madridu je až na 16. místě a zatím vyhrál jen jedno jediné utkání. V minulém kole také zklamal, protože si z jeho stadionu Barcelona snadno odvezla všechny body.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyá - Monreal, Llorente, Aritz, Zaldúa - Merino, Ander Guevara, Ødegaard - Oyarzabal, Willian José, Portu
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Nyom, Gonzalez, Cabrera, Suárez - Portillo, Arrambari, Maksimović, Cucurella - Mata, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.37 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Osmé kolo španělské LaLigy uzavře na Camp Nou největší tahák: Barcelona proti Seville. Domácím se konečně uzdravil Lionel Messi a jeho výkon ve středečním zápase proti Interu Milán v Lize mistrů už byl cítit. Barcelona bude v zápase velkým favoritem i proto, že Sevilla na Camp Nou nevyhrála ligový duel od roku 2002. Oba celky disponují po sedmi kolech stejným počtem bodů, oba také v týdnu hrály evropské poháry.

Zdá se, že se Barceloně pomalu začíná blýskat na lepší časy. Fanoušci možná nebudou úplně souhlasit, ale statistiky hovoří jasně. Barcelona po středečním zápase Ligy mistrů přidala už třetí soutěžní výhru v řadě a přeci jenom zlepšila své postavení na všech frontách. V Champions League má stejný počet bodů jako vedoucí Dortmund a ve španělské lize je čtvrtá s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Real Madrid.

Barcelonská hra má ale pořád své nedostatky a i zápas s Interem to potvrdil. Katalánci jako první inkasovali a měli štěstí, že je Inter nepotrestal druhým gólem. Obrat pak zařídil dvěma góly Luis Suárez. Ve španělské lize si zase Blaugranas poradili s Villarrealem a následně i s Getafe.

Podobně úspěšné vystoupení v evropských pohárech má za sebou i Sevilla. Los Rojiblancos udolali jediným gólem APOEL a po dvou zápasech jsou stoprocentní. Přesto některá část fanoušků nebyla spokojena a s kyperským soupeřem očekávala hladší průběh a především více gólů. "Věděli jsme, že to bude těžký zápas. Každé utkání se tu hraje s vysokou intenzitou a týmy jsou velmi dobře připravené. Jsem rád, že jsme získali tři body, které byly našim primárním úkolem. Přijeli sem hrát jakoby to bylo finále a přistoupili k tomu velmi dobře," vrátil se k zápasu Evropské ligy Julen Lopetegui.

Sevilla nastoupila proti APOELu v pozměněné sestavě, takže na Barcelonu bude základní jedenáctka včetně brankáře Tomáše Vaclíka odpočatá, což by měla být oproti Kataláncům menší výhoda.

Zápasy na Camp Nou mezi oběma soupeři mívají prakticky pořád stejného vítěze. Barcelona doma nad Sevillou od roku 2002 neprohrála, tedy počítáme-li jen ligové zápasy. Ernesto Valverde už má k dispozici Messiho, jeho kádr ale zdaleka není kompletní. Problémy hlásí defenziva a pro zápas se Sevillou nebudou Jordi Alba, Samuel Umtiti či potrestaný Clément Lenglet. Mimo hru je i Júnior Firpo. Julen Lopetegui má oproti tomu jen jednu absenci, kterou je Daniel Carrico.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Todibo, Piqué, Roberto - Arthur, Busquets, de Jong - Griezmann, Suárez, Messi
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Carlos, Koundé, Reguilón - Banega, Fernando, Jordán - Ocampos, de Jong, Nolito
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.65 - 6.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Levante UD  (sobota 13:00)
V celé první lize je jen jeden tým, který se ještě ani jednou neradoval ze tří bodů. Na první vítězství stále čeká Leganés, který bude v sobotu odpoledne mít k dispozici výhodu domácího klání, aby tuto tristní skutečnost odčinil. Hostem budou hráči Levante.

Leganés zatím nedokázal navázat na poměrně solidní výkony z minulé sezony, v níž skončil na 13. místě. Prvních pár zápasů nového ročníku jasně ukazuje, že současný Leganés přes léto hodně ztratil. Před začátkem osmého kola je jediným týmem, který ještě ani jednou nevyhrál. A je to zcela oprávněné, protože ani herně se nemůže pochlubit jistým herním projevem. To se nutně odráží i na jeho statistikách, které se jeho fanouškům čtou velmi špatně.

Doposud dal Leganés jen pouhé tři branky a to je nejmíň ze všech. Obranou se ale také nemůže zrovna chlubit, o čemž svědčí podprůměrných deset inkasovaných gólů. Po sérii dvou remíz možná trenér Mauricio Pellegrino doufal, že se jeho tým zvedá a začne sbírat další body. Jenže v minulém kole narazil na Granadu, která má naopak parádní formu. Domácímu týmu nakonec stačil ke třem bodům jediný gól Puertase a Leganés odjížděl opět jako poražený.

Přesto se dánský útočník Martin Braithwaite nevzdává. "To čekání na první vítězný zápas je opravdu mimořádně dlouhé a náročné. Rádi bychom jej oslavili s našimi fanoušky, takže všichni doufáme, že se nám to povede teď v sobotu proti Levante. Víme, že náš útok nedokáže proměňovat šance a že s tím máme problém. Když se dostaneme do šance, často zbytečně zmatkujeme. A když se to opakuje, padne na vás logicky deka. Ale nevzdáváme se a věříme, že se to zlomí," přeje si Braithwaite.

Levante taky zrovna nezáří, ale oproti Leganésu potěšilo své fandy už dvěma domácími výhrami. Po porážce od Realu Betis se Levante pochlapilo a v utkání s Osasunou dokázalo remizovat i přesto, že dvacet minut muselo dohrávat bez vyloučeného Hernâniho. Toho se tedy další utkání nebude týkat. Domácí Leganés zase pro změnu postrádá zraněného Rubena Péreze.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Silva, Siovas, Omeruo, Bustinza, Navarro - Óscar Rodríguez, Roque Mesa, Recio - Braithwaite, Carrillo
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Aitor Fernández - Clerc, Postigo, Vezo, Miramon - Campaňa, Radoja, Rochina - Morales, Mayoral, Sergio León
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.49 - 3.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Granada CF  (sobota 16:00)
Real Madrid na slavném stadionu Santiaga Bernabéua přivítá v sobotu odpoledne jasného outsidera z Granady. Na něj si ale musí dát dobrý pozor, protože Granada chytila překvapivě dobrou formu a známějšímu soupeři nebezpečně dýchá na záda.

Ten pocit, když spolu hraje první s druhým a ani jeden se nejmenuje Barcelona. Situace, která ve Španělsku není zrovna častá, se děje právě teď. Zatímco Barceloně se stále nedaří suverénním způsobem dostat se tabulkou výš, její konkurent z Madridu dokázal i přes pár zaváhání usednout na první příčku. Doposud největší překvapení se ale odehrává na místě druhém, kde před začátkem 8. kola nacházíme skromnou Granadu.

Celek z Andalusie zatím překvapuje velmi solidní hrou a především ofenzivním herním stylem, který s sebou nese hodně branek. V sedmi dosud odehraných zápasech tohoto týmu padlo dohromady 19 branek, což je průměr 2,7 gólu na utkání. Většinu z nich samozřejmě Granada dala do sítí svých soupeřů, přesněji 13. Tím se řadí mezi nejofenzivnější týmy první ligy a nechytá se na ni v tomto směru ani Atlético nebo právě Real.

Granada od konce srpna neprohrála a v minulém kole se taky mohla radovat z výhry. Ta už byla pořádně vydřená, protože Leganés nebyl snadným nebo snad odevzdaným soupeřem. Nakonec však Granadě stačila k výhře jen jedna trefa, o kterou se ve 28. minutě zápasu postaral domácí záložník Antonio Puertas.

Ten po konci utkání zmínil: "Jsem moc rád za to, že můj gól pomohl týmu k výhře. Právě výhra našeho týmu je ale to nejdůležitější a jediné, na čem opravdu záleží. To, kdo rozhodne, kdo dá gól, je už vedlejší. Jsme skvělá parta, vycházíme spolu velmi dobře a daří se nám prakticky všechno. Jednou samozřejmě ta bublina splaskne a přijdou problémy, ale možná o to víc si to teď užíváme. Kdyby se mi povedlo dát gól i na San Bernabéu, bylo by to pro mě něco jedinečného."

Granada by mohla využít toho, že Real zřejmě bude docela unaven. Kromě regulérní porce zápasů první ligy má za sebou ještě duel Ligy mistrů a nebylo to zrovna nic snadného. Proti Bruggám si asi představoval jiný průběh, než že bude v poločase prohrávat 2:0 a dohánět manko.

To se Bílému baletu sice nakonec povedlo a zrodila se vydřená remíza, ale radost z ní příznivci mít nemohou. Pro Real je to už druhé klopýtnutí v řadě a v Lize mistrů je po dvou duelech až na posledním místě! LaLiga nabízí jiný, mnohem pozitivnější příběh. Svěřenci trenéra Zinédina Zidana jsou první a mají na svého pronásledovatele náskok jednoho bodu. V bráně Realu zřejmě nenastoupí Thibaut Courtois, který musel kvůli žaludečním problémům střídat už v Lize mistrů.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Areola - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modrić - Bale, Benzema, Hazard
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Carlos Neva, German, Domingos Duarte, Victor Diaz - Azeez, Montoro, Herrera - Machis, Soldado, Puertas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.76 - 10.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Deportivo Alavés  (sobota 18:30)
Deportivo Alavés zatím není bezprostředně ohroženo pásmem sestupu, ale má k němu hodně blízko. Od začátku sezony totiž bojuje s nízkou úspěšností střelby. Své statistiky se pokusí vylepšit ve Valencii, kde ji čeká účastník Ligy mistrů.

Zcela nejhorší útok celé ligy patří Leganésu, který zatím dal pouhé tři góly. A jen o jednu trefu lepší je Deportivo, které se střelecky trápí podobně. Tým z Alavésu přesto dokázal vytěžit osm bodů v sedmi zápasech a na sestupové pásmo má náskok tří bodů. Trenér Asier Garitano v tomto ohledu nemůže být s výkony svého týmu a jeho předváděnou hrou moc spokojený, což sám přiznává.

Před duelem s Valencií mimo jiné řekl: "Je pravda, že v útoku se trápíme. Není to o tom, že bychom neměli dostatek zkušeností nebo dobré hráči. V určitých momentech se ale příliš snažíme hrát na krásu, než abychom volili jednoduchá a často osvědčená řešení. Musíme s tím pracovat a zlepšit střelbu, celkově se mi zdá, že jsme málo aktivní. Jsem si ale jistý, že to časem zvládneme a osvojíme si schopnost být efektivní. Minule jsme viděli, že na to máme."

Deporu se to právě v minulém kole povedlo mnohem lépe než na začátku ligového kalendáře. Po sérii tří prohraných zápasů v řadě se totiž na domácí půdě zmohlo na dvě branky, poprvé v sezoně vstřelilo víc než jednu a vyhrálo nad Mallorcou. Zopakovat to proti Netopýrům ale nebude nic snadného.

Zčásti i proto, že se Alavésu v soubojích s Valencií moc nedaří. Když vyhrává, tak většinou na vlastní půdě, ale jinak je to bída. V posledních devatenácti letech odjížděl Alavés z Mestally jako vítěz jen v jednom případě a to už je 18 let stará záležitost.

Tentokrát by mohl využít možné únavy a ztráty sebevědomí. Valencia totiž hrubě nezvládla duel Ligy mistrů a od Ajaxu dostala tři branky, přičemž její střelci gólově mlčeli. Ve španělské lize je to o trochu veselejší, protože týmu trenéra Alberta Celadese patří po výhře v minulém kole nad Bilbaem devátá příčka.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Wass, Garay, Gabriel, Costa - Torres, Parejo, Coquelin, Guedes - Gómez, Rodrigo
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Laguardia, Ely, Ximo Navarro - Luis Rioja, Manu Garcia, Pina, Aleix Vidal - Joselu, Lucas Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.08 - 6.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Villarreal CF  (sobota 21:00)
Villarrealu se povedlo parádní minulé kolo, v jehož rámci zdemolovalo obranu Realu Betis. To Žlutou ponorku posunulo hodně blízko pohárovým příčkám, na nichž se Villarreal bude chtít udržet i po duelu s domácí Osasunou Pamplona.

Je to téměř osm let od doby, kdy Osasuna naposledy porazila hosty z Villarrealu. Od té doby se jí moc nedaří, zčásti i proto, že dost let trávila v Segundě. Poslední čtyři vzájemné souboj v řadě Villarreal vyhrál a především pro obrannou linii týmu z Pamplony to vždycky byla náročná práce. Žlutá ponorka totiž ve všech čtyřech utkání nasázela svému soupeři alespoň tři branky. Letos je to s Osasunou mnohem lepší, protože zatím inkasovala jen šest branek.

Problémy má naopak v útoku, který se zatím zmohl jen na pět zásahů. I proto je Osasuna až na současném 13. místě s osmi body na kontě. Jedním prvenstvím v lize se pyšní, i když to není nic vyloženě pozitivního. Připsala si totiž už pět remíz, nejvíc ze všech dvaceti týmů. Minulé kolo jí nevyšlo úplně podle představ, protože ve Valencii brzy prohrávala s Levante a i přesto, že hrála víc než dvacet minut v početní výhodě, pouze remizovala.

Mladý trenér Jagoba Arrasate dobře ví, že jeho tým má na víc. "V zápase proti Levante jsme dělali nevynucené chyby a nedokázali jsme včas rozhodnout. Šancí jsme měli dost, daří se nám je vytvářet. Ale neproměňujeme je a to je náš dlouhodobý hendikep. Pracujeme na tom, hledáme efektivnější způsoby a věřím, že na domácí půdě proti Villarrealu předvedeme suverénnější výkon," dodal trenér.

Villarreal pro něj ale musí být strašákem, protože jeho ofenziva se neustále zlepšuje. Po těsné porážce od Barcelony totiž uvítal Real Betis a během druhé půle mu nasázel čtyři góly, takže celkově vyhrál 5:1. I díky těmto třem bodům se mohl posunout na současnou 8. příčku, přičemž mu jen dva body schází na vysněný návrat do Evropské ligy. Celkově dal Villarreal už 18 gólů a v tomhle ohledu se mu zatím nikdo nevyrovnal.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ruben - Estupiñán, Aridane, David Garcia, Vidal - Ruben Garcia, Merida, Oier, Torres - Chimy Ávila, Brandon
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Quintillà, Pau Torres, Albiol, Rubén Peña - Cazorla, Iborra, Anguissa - Ekambi, Gerard Moreno, Chukwueze
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.26 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - SD Eibar  (pátek 21:00)
Real Betis neprožívá zrovna ideální chvíle a v tabulce je mnohem níž, než by si jeho fanoušci přáli. Šanci na vylepšení své pozice bude mít už v pátek večer, kdy se na jeho půdě představí Eibar. Na jeho formu si však domácí budou muset dát dobrý pozor.

Osmé kolo LaLigy nás zavede do Sevilly, konkrétně na Estadio Benito Villamarín. Domácí Béticos zde přivítají Eibar a budou doufat, že odčiní poslední zaváhání. Utkání s Villarrealem totiž Betisu vůbec nevyšlo a z původně vyrovnaného klání se po změně stran stala jednostranná záležitost ne nepodobná debaklu. Villarreal se totiž po pauze rozjel a jeho útočníci se na konci utkání zastavili na čísle pět! Real Betis dostal celkově zatím 15 branek a má nejhorší obranu v celé první lize.

Domácí zápasy mu jdou obecně mnohem lépe než venkovní a za čtyři utkání před vlastními fanoušky Béticos prohráli jen jednou. Zkušený univerzál Álex Moreno si uvědomuje, že jeho tým musí zlepšit své výkony především před vlastní bránou.

Před zápasem s Eibarem prohlásil: "Pevně věřím, že v pátek budeme bodovat a že se zvedneme. Po minulém kole je naše sebevědomí dole, ale to tak bývá, když tým prohraje. Usilovně pracujeme na tom, abychom naše slabiny eliminovali a zlepšili se v obraně. Ta je pro nás teď klíčová, protože si nemůžeme dovolit, aby se minulé kolo opakovalo. Dělali jsme hloupé chyby, které vycházely ze špatné komunikace a nesoustředěnosti, ale na tom vše se dá pracovat," ví Moreno.

Eibar se ale zrovna dostal do velice slušné formy, která oprávněně budí respekt Betisu. V posledních dvou kolech se mu povedlo vyhrát a především první výhru nad Sevillou čekal opravdu málokdo. Minulé kolo dopadlo podobně, Eibar si tentokrát poradil s Celtou Vigo. Ke cti mu navíc slouží fakt, že od ní nedostal ani jednu branku. S Realem Betis se Eibar utkal už mnohokrát, ale na jeho půdě se mu povedlo vyhrát jen jednou, před více než třemi lety. To Eibar vyloupil Sevillu čtyřmi góly.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Moreno, Bartra, Mandi, Emerson - Guardado, Carvalho - Joaquin, Canales, Tello - Iglesias
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Arbilla, Ramis, Paulo, Tejero - Edu Expósito, Escalante, Diop - Inui, Charles, Orellana
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.63 - 3.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid743012:615
2.Granada CF742113:614
3.Atlético Madrid74217:414
4.FC Barcelona741216:1013
5.Real Sociedad741212:713
6.Sevilla FC741210:713
7.Athletic Bilbao73317:312
8.Villarreal CF732218:1111
9.Valencia CF723210:119
10.Real Valladolid72327:89
11.SD Eibar72239:98
12.Levante UD72238:98
13.CA Osasuna71515:68
14.Deportivo Alavés72234:78
15.Real Betis722310:158
16.Getafe CF714210:117
17.Celta Vigo71334:96
18.Espanyol Barcelona71244:125
19.RCD Mallorca71154:124
20.CD Leganés70253:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (492)

Přidat komentář
Visca el barca

Barca si jde pro 4 výhru v řadě

Reagovat
dextroza_m

Sua prej nějaký zdravotní problém, snad to zkusíme Dembe -- Griezz -- Messi.

Reagovat
Visca el barca

Rakiticova manželka už za Ivánka oroduje na internetu

Reagovat
Kluivert9

Za odchod aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ze by nemal zaberat miesto na lavicke lepsim?

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme, tim ze nehraje, ona neni tak na vysluni, jak by s prala

Reagovat
Gazdo

Co povedala?

Reagovat
ADM

https://www.marca.com/en/football/barcelona/2019/10/03/5d95c9e622601d2f7f8b4651.html

Najvtipnejšie je, že to vzniklo na základe premisy nejakého novinára, že Rakitič by mal snád hrať základ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z argentiny toho moc dobreho nevzeslo,samozrejme krome mestecka jmenem rosario

Reagovat
roman1978

no juchu

Reagovat
misinho7

Realu Sociedad se daří a velký podíl na tom má Martin Ødegaard. Mladý norský záložník podává skvělé výkony a nyní se mu dostalo jednoho ocenění - byl jmenován nejlepším hráčem španělské ligy za měsíc září

Po sezone uz musi k nam.

Reagovat
dextroza_m

Nechápu, že jste ho poslali na hostování, byl by nejlepší hráč i u Vás

Reagovat
misinho7

kedze je zatial najlepsi hrac v lige(formou) tak by bol aj u nas no.. a preto lebo ZZ mu neveri a nedostal by tolko minut, teraz sa moze ukazat co aj robi a po sezone snad spat

Reagovat
smazaný uživatel

pry si ho muzete za 2M ecek stahnout zpet uz ted, ale to by asi vztahum se sockama moc nepridalo..

Reagovat
Ed_Hazard

Netreba to hrotit. Nech si pekne odkruti sezonu u sociek, idelane ukope poharove priecky s nimi a potom sa uvidi. ZZ je taky ignorant, ze je schopny ho nechat na hostovani aj dalsiu sezonu a namiesto toho kupit Pogbu.

To iste sa stalo teraz s Hakimim - radsej si dotiahol Mendyho

Reagovat
misinho7

ten tah s Mendym veru nehcapem.. Hakimi si to v BVB dava jak nic a my kupime dalsieho obrancu

Reagovat
misinho7

podla mna by ani nechcel ist teraz v zime a celkovo to nedava zmysel..snad po sezone

Reagovat
Ed_Hazard

Zizou. Ten ked si nieco zmysli tak ani kristus boh s tym nic neurobi..

To ze je Martin paradny a hodil by sa uz teraz sme tu pisali snad od januara..

Reagovat
Phillipinho

On sam potvrdil, ze tam bude 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Most successful dribbles in the Champions League since 2009/2010 :

464 Messi

258 Neymar

225 Ribery

217 Cristiano

195 Hazard

179 Iniesta

Otázka ale je, či to bolo správnym smerom

Reagovat
technecium

Hazard Who?

Reagovat
Visca el barca

Hazard je neskutečně přeceňován na základě loňského MS. S jeho mámvpičismem z něho nejde strach ::cool: Neymar je o třídu lepší.

Reagovat
technecium

Jasná věc

Reagovat
misinho7

jasne jasne

Reagovat
LAM

Neymar je o třídu lepší fotbalista.To snad musí vidět každej.

Reagovat
misinho7

to ze je lepsi beriem ale o triedu je dobra chujovina... Neymar je treti najlepsi ( ok ak ratame stale ze Messi a Cris su inde) a za nim ide Eden

Reagovat
Leo Rekordman

Nejde

Reagovat
misinho7

kto potom ? ak sa pozerame na aktualnu formu tak jasne ze nie ale celkovo je to podla mna bez debat... podla formy jasne ze asi Sterling, Kevin ci Mane ale celkovo ... nikto

Reagovat
Leo Rekordman

Aj čo je celkovo? Aj ronaldinho v AC bol stále celkovo v top 3? Ak sa hazard už nevráti do takej super formy,aj za 2 roky si tu budeš písať,že hazard je 4 najlepší hrac na svete,lebo hra za real a keby prestúpil,tak je 4 vincko

Reagovat
valloire

dribling MS 2018 - Hazard 6,7 za zápas, Messi 5,8....Messi who?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nesahá Neymarovi ani po nehty a ví to každý dokonce i sám Hazard.

Reagovat
misinho7

si s nim bol na kave?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl a až příliš sladil Eden, v zápase budou opět kilogramy navíc.

Reagovat
ADM

Ten ale v tej lige majstrov moc neodohral odvtedy.

Reagovat
misinho7

chcel by som vidiet aj pomer zapasov

Reagovat
vilp

Však to není tak těžký najít, ne?

Minuty:

11252 Messi

4569 Neymar

6589 Ribéry

14233 Cristiano

3628 Hazard

9235 Iniesta

Počet driblů na 90 minut:

5,08 Neymar

4,84 Hazard

3,71 Messi

3,07 Ribéry

1,74 Iniesta

1,37 Cristiano

Reagovat
valloire

takže slovy klasika : Messi who?

Reagovat
technecium

Ještě by mě zajímaly góly na 90 minut

Reagovat
valloire

Statistika k hovnu hombre...Hazard samozřejmě nemá tolik zápasů a nechce se mi věřit, že to nevíš...

Mam relevantnější (posledních 5 sezon v lize) :

dribling - Messi 4,16 za zápas, Hazard 4,06.

key passes - Hazard 2,44....Messi 2,44 (vaše oblíbené, ale je to divný, tohle má mít o letadlovou loď lepší Messi )

Takže jestli se nějaká dutá hlava ptá Hazard who, tak se taky klidně může zeptat Messi who?

Reagovat
technecium

A co tvoje oblíbený góly, dědo?

Hazard who?

Reagovat
valloire

Ještě je tu jedna statistika, ale netýká se Hazarda....

Champions League since 2009/2010 : Cristiano 4, Messi 2

Pa fracku, endgame !

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid před VAR: 3x krát LM v řadě

Zaveden VAR: 0 gólů z offsidů = konec v osmifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Po zavedeni VARu/pocet titulu v LM: Barca = 0 a Real = 0

Reagovat
LAM

Dávat do jedný věty Hazarda a Messiho je jak dávat k Nadalovi a Federerovi Murrayho

Reagovat
ADM

Vsak som to napisal vyssie, ze Hazard nema tolko zapasov. Nechce sa mi verit, ze to nevidis

Reagovat
valloire

To víš no, jsem vetchý stařec a už tak dobře nevidim.

Reagovat
patas92

Zavádějící. Do play off se Hazard dostal málokdy a na podzim vždycky teprve shazuje vanu. To se nepočítá.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
boryland

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Suárez won’t go with Uruguay and will instead stay in Barcelona for the international break to work on his fitness.

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj ma nejake problemy s kolenom, ale ci sa da tomu verit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Sreal potvrdí svou formu.

Reagovat
Anacron

Tak jako ty každým příspěvkem potvrzuješ svojí inteligenci? 3 týdny a už si víceméně na vrcholu. Gratulace.

Reagovat
misinho7

ten typek je tu snad najvacsia rakovina z rad Barci asi nejaky novy 15 rocny fagan na EF...

Reagovat
Anacron

To bude nějakej brácha Zenthourase.

Reagovat
misinho7

alebo Zenthauros

Reagovat
CHONG

Jasně, že je to ten dement

Reagovat
misinho7

Uz tu bola vcelku dobra diskusia( asi zapricenene aj tym ze obidva timy nemaju formu teda ) ale musel tu dojst nejaky Luke123 a robit tu picoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud tu budeš smrdět ty, Valloire, Anacron a další podobní tak tady dobrá diskuse nikdy nebude.

Reagovat
misinho7

nj doslova ju kurvime... minimalne ja s Anacronom nerobime nic ine len piseme inteligetne prispevky aky je napr Griezman ci Dembele shit a aka je barca sracka atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadávej tady nebo ti rodiče zakážou internet.

Reagovat
misinho7

tebe mozno zakazuju no ja s nimi uz nebyvam

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jsem inteligentnější než většina madridiotů tady.

Reagovat
misinho7

o tom snad nikto nepochybuje GENIUS

Reagovat
valloire

Asi by i dokázal obejít případný ban.

Reagovat
Anacron

Špína není v nominaci. První předpoklad pro 3 body splněn. Další je aby hrál James a Bale.

Reagovat
LAM

Nějak jste obrátili v případu Bale

Reagovat
Anacron

Chtěl jsem napsat a bohužel Bale, ale stačí nadávat na jedno jelito. Situace je prostě taková, že on musí hrát no. Ale to nic nemění na tom, že snad po sezoně vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazvat svého vlastního hráče špínou může jenom ještě větší špína. A ty mi jdeš psát něco o inteligenci. Gratuluji, ukázal jsi jak jsou fanoušci Madridu ubozí, čest vyjimkám.

Reagovat
Anacron

To víš já se nestydím přiznat, že mám v týmu odpornýho hráče. Za to vy by jste nesli Neymara na ramenou zpět až na Camp Nou

Reagovat
Anacron

Teda až na technecia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Burned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
Visca el barca

Neymar je oproti te vaší díře topka. A to je ten zásadní rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se starej hlavne o Neymarovi diru a lizej to dal.

Reagovat
CHONG

Akorát vás žaluje, no

Reagovat
Baronne

No ale žeby charakterově nějak vyčníval ušoplesk oproti Neymarovi

Reagovat
CHONG

To určitě ne, tam je to hodně na podobné úrovni, ale ta žaloba tomu dává novou úroveň bizardnosti

Reagovat
Baronne

To určitě no

Reagovat
smazaný uživatel

End game

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, komentáře madridiotů jsou pro mě jako voda na mlýn.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na Neymara nikdy nenadával. Zažili jsme s ním jednu z nejlepších ér v historii, jeho odchod do PSG jsem chápal - chtěl zkusit něco nového a sesadit z trůnu krále což je ale nemožné pro každého fotbalistu na světě. Co se týče jeho příchodu tak jenom debil by ho nechtěl zpět do týmu, vždyť i váš skvělý prezident ho kupuje každý rok už od jeho 12 let.

Reagovat
Anacron

Od tebe bych ani nečekal, že by si na Neymara nadával. Očividně ti jde pouze o výsledky, potažmo předváděnou hru. Ale někdo má i jiné, mnohdy důležitější hodnoty.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
technecium

Kdo je teď špína?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas, Vini, Brahim a Mariano mimo nominaci...jak to ZZ poskládá? V základu bych chtěl vidět Jovice a Valverdeho, tak snad...Ramos, Kroos a Case by si měli odpočinout...

Reagovat
LAM

Odpočívat na repre přestávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos i Case odehráli 3 plné zápasy po sobě, Ramos dokonce 4, takže odpočinek by byl na místě. Nicméně neříkám, že hrát nebudou...

Reagovat
Anacron

Kroos má překvapivě docela formu a měl by určitě hrát. Stejný je to u Caseho. Ale Ramos by si měl určitě odpočinout.

Reagovat
Mateo16

Kroos a Casemiro majú odohratých 99% minut

Reagovat
smazaný uživatel

Case si to poslední zápasy slušně ošéfil

Reagovat
valloire

Víc střílí, což mu jde. Asi mu to někdo poradil anebo to přímo vyžaduje. Každopádně se mi takovej Toni líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

i Case by se mohl nekdy vic uvolnit z pozice a tlacit se do strely z dalky. Bombu ma neskutecnou a nesmeruje ty strely uplne marne. Ale chapu, ze z pozice DM to smrdi ztratou a brejkem soupere

Reagovat
valloire

U něj je to nadstavba, Kroos takhle střílet musí. Když Caseho někdo zajistí, proč ne? Ránu má.

Reagovat
misinho7

ja si prajem Rodryga ked tam neni Vini ani Lucas tak urcite minuty dostane ale na zaciatok to asi nebude no ale mohol by sa pri svojom druhom starte znova predviest golom a ukazat Vinimu ako sa zakoncuje

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam nebude Hazard...

Reagovat
misinho7

ja praveze Edena chcem, ten sa musi dostat do do formy a rozbehnut..sice hrajeme proti druhemu timu v tabulke ale predsa len je vacsia sanca ze sa chyti teraz ako vonku proti nejakemu top superovi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Militao, Jovič a James základ, Hazard lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ale Joviča neuvidíme. Silne pochybujem že:

a) pôjdeme do zápasu s 2 hroťákmi

b) dopraje Benzínovi odpočinok. Veď načo koniec koncov, jeho sa repre pauzy netýkajú

Reagovat
opretis

Tak doufám že v pondělí s Granadou na děleném prvním místě.

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes výhra v hcp. Neviem prečo, ale verím nám. Tak ako po Paríži, tak aj dnes po Brugách si vstúpia do svedomia

Tip 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
misinho7

by ma zaujimalo jak to znasa teraz.... ten tlak je sialeny, z kazdej strany to schytava..a celkovo by ma zaujimalo ci futbalisti pzoeraju taketo podobne parodie 442oons su v tomto dobry naozaj

Reagovat
Ed_Hazard

Do Thiba vôbec nevidím. Od zápasu s Brugami sa popísalo veľa a viac krát sa zmenil dôvod jeho stiahnutia - mne to príde proste, tak, že to neuniesol a Zizou ho proste musel dať dole.

Ten koniec videa ale nie je pekný

Reagovat
smazaný uživatel

Do Tibora videt nemusis. Staci aby tu belgickou p*cku byl od vas co nejdale.

Jinak jak jsem psal pred sezonou, ze pokud ho ZZ podrzi v brane misto Keylora, tak ZZ vyleti brzy na jare.

Sice se rad mylim pro dobro ZZ jmeno, ale presne se to tam smeruje.

A tenhle brankar neprinasi vubec nic navic pro tymu. Presne receno koukni co donesl v Chelsea. To co odchytal v Chrlsea by tam odchytal i P.Cech. Akorat idioti tam nechali odejit verneho legendarni brankare do Arsenalu a pak s nimi tuhle belgickou p*cku vytrel prdel a odesel do Realu...

Budiz chyba Chelsea. Ted si ho zbavte rychle tuhle nemastnou neslanou figurku v brane. Na to se neda divat. To si radsi pustim Pogbovi instagram, aby ho v brane u vas nevidel.

Reagovat
Petrinho17

Levante neuveriteľna penalta , načo tam je var, keď sa toto odpiska

Reagovat
smazaný uživatel

Areola, Carvajal, Varane, Ramos, Odriozola, Casemiro, Kroos, Valverde, Hazard, Bale, Benzema.

Reagovat
misinho7

ocakavane...snad co najskor rozhodneme aby dostali minuty Jovic aj Rodrygo

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem až na Hazarda maximálně spokojený, jediné co, tak aby se Ramos, Kroos a Case neutavili, ale ZZ ví nejlíp co dělá, takže mu důvěřuji...alespoň 20 minut bych chtěl vidět Joviće.

Tip: 2:0

Hlavně mít kontrolu nad míčem a hrát ze zajištěné obrany.

P.S. Jović gól

Reagovat
misinho7

Hazard potrebuje hrat aby nabral sebavedomie a formu. Budemem ho potrebovat, preto je najdolezitejsie aby tu formu chytil co najskor.

A tiez by som bol rad ak by Sergio odpocival a hral Militao.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo...snad dostanou Rodrygo a Jović dost prostoru...

Reagovat
Anacron

Kéž by. Vidím to na klasiku Rodrygo v 75. minutě a Jovic v 83.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

najviac ma vsak tesi ze tam neni Lucas, dokonca ani na lavicke cize velka sanca ze pojde Rodrygo ..

Reagovat
Mateo16

Kroos a Casemiro majú odohratých v 99% minút o ZZ posadí Modrica ešte za Valverdeho.

Drogy a tvrdé

Reagovat
Anacron

Tak Modric je po zranění a v LM hrál dost zle.

Reagovat
Mateo16

Mne ide skôr o Kroosa a Casemira že hrajú a keď hral zle tak čo tam potom robí tlstoch

Reagovat
Ed_Hazard

Tam pôjde určite o to, že Modrič nedá plnú minutáž. Určite príde niekedy okolo 60 min namiesto Kroosa..

Reagovat
Anacron

Jasný já to chápu, ale koho tam měl dát. James je taky po nějakém zranění, Isco to samé a nikoho jiného do zálohy už nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je proste porad zacatek sezony. Prijde mi zbytecny se strachovat o nejaky zataveni hracu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

což je jasná věc

Reagovat
valloire

Ve šlágru kola se střetnou první dva týmy o vedoucí pozici. Nastupuje Real Madrid.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

ok toto nebolo dlhe.. Kariiiiiiiiim

Reagovat
Anacron

přihrávka na pána teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim "Pichichi" Benzema

Reagovat
valloire

Favorit se ujímá vedení. Soupeř bude rozdrcen.

Reagovat
CHONG

Balinho

Reagovat
Jerichoo

Niekto stream prosim?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jerichoo

kde chodíš na tie streamy? Ja som z toho už trošku vypadol a stránky čo som používal už väčšinou nefungujú

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

Bale chyta druhy zivot nas najlepsi hrac s Karimom tuto sezonu zatila

Reagovat
Anacron

Není to špatný vůbec zatím. Akorát ten Eden pořád...

Reagovat
Anacron

Dani je náš nejlepší levý obránce

Reagovat
Ed_Hazard

Skvelý je zatial

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Ed_Hazard

Nás zase bude vychytávať každý brankár v lige hej?

Reagovat
valloire

Tuto nedal? To je na odevzdání vobčanky.

Reagovat
Visca el barca

Eden je naprosto hroznej.

Reagovat
Mateo16

Eden ty vole to je level Lucas

Reagovat
misinho7

Eden by sa nemusel abt aj ukazat nieco co vie este z cias minulych..nejaky ten dribling a podobne. Zatial je dost mimo diania..

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro nekompromisně

Reagovat
Mateo16

Kroos zraneny nepisal som tu to. Nieeeeeee

Reagovat
valloire

Tonimu se asi nechce na repre.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Hlavne pridat v druhom polcase co najskor druhy gol. Sme jasne lepsi, ale nahodou sa Granada ukopne a zas to bude nervov...

Reagovat
vilp

Wow, Eden od 40. minuty konečně vypadá trochu jako fotbalista. Už jsem myslel, že to nepřijde.

Reagovat
misinho7

zacal sa rozbiehat a hned to korunoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden

Reagovat
misinho7

Edeeeeeeeeeeeen joooooooooooooooo, krasny gol. Toto potreboval

Reagovat
Anacron

Teď to začne drtit

Reagovat
Ed_Hazard

First one

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Hazard ven.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale aj Valverde dnes Takú dravosť potrebujeme v tej "prestarnutej" zálohe

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Reagovat
Gazdo

Slovo Valverde s tymto znakom sa na tejto stranke nepise

Reagovat
CHONG

Konečně

Reagovat
Magic player

Timhle okamzikem mu snad opet sestoupnou koule a bude to ten stary dobry Eden.

Reagovat
Mateo16

Woow Eden je hotovy. Uz som dlh nevidel taku trosku. 3 x pokus o 1vs1. 3 krat to prehral. To ani neni to najhorsie hraci Granady uplne jednoducho vyhravaju tie suboje. Dostupuju a tak Eden hned konci. Prihravky sa mu nedaria a tak to prihrava na 5 metrov.

100 mega

Reagovat
valloire

Hazard ven

Reagovat
Mateo16

valloire - do hrobu

Reagovat
valloire

to tě taky čeká ty vemeno, ale přát ti to nebudu

Reagovat
RKBoy

aj hlúpy názor je stále názor.

Reagovat
valloire

On je obrovsky zhrzený, protože chtěl Neymara. Do kabiny je to prej doslova tmelič týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde zatím na pána...mám z něho radost. BB držáci, paráda (nezapomeňte si po zápase na Karima zanadávat). Eden konečně. Škoda že tam Danimu něco nepadlo...každopádně zatím parádní zápas, hrajeme s přehledem. V 2. poločase prosím Joviće

Reagovat
misinho7

Valverde okrem je bojovnosti sa neboji aj nahrat riskatne doredu, dat nejaku prenikavu nahravku co sa vasinou v nasej zalohe nestava. Cize zatial super. Snad na druhy polcas pojde aj Rodrygo a Jovic.

Reagovat
misinho7

Inac Areola posobi uplne inym dojmom ako Thibo. Uplne sebavedomo, riadi si obranu. Zatial tie 2 zapasy co chytal super. Sice necelil velmi strelam ale aj tak .

Reagovat
Anacron

Hazard 2019/20 goals - 1

Messi 2019/20 goals - 0

Messi who?

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw v Achrafovi sa nám nakoniec rysuje gólové krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

jezis druhy polcas sa zatial celu dobu lezi a diskutuje ..

Reagovat
Anacron

Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

Luka

Reagovat
misinho7

Pojde Isco cize treti bude Jovic a Rodrygo sa dnes na ihrisko nedostane

Reagovat
misinho7

Lukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. A Hazard asist

Reagovat
Rothbard

Je to zápas, kde se Hazardovi již daří a mohl by to pro něj být odrazový můstek k lepším výkonům?

Reagovat
misinho7

v to vsetci dufame, snad sa to dnes zlomilo. Prvy gol a prva asistencia. Snad to bude pokracovat

Reagovat
CHONG

Reagovat
Anacron

Nádhera

Reagovat
valloire

gol gol Luka dal gol

Reagovat
misinho7

Valverde dnes naozaj famozny.

Reagovat
Ed_Hazard

Aaaaaa Bale Stačilo to hodiť na Hazarda do behu a šiel by si pre druhý gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas 2 nejlepších klubů ve Španělsku zatím probíhá podle očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
misinho7

Jezis Areola. Ulahcujes to Thibovi...

Reagovat
Ed_Hazard

Chytí ju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rothbard

Brankáři Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka by tu byla reakce kdyby tohle predvedl Courtois?

Reagovat
Whitemedia

Kurvoplesk

Reagovat
CHONG

Shitstorm, ale těžko můžeš čekat něco jiného hráče, který je špatný, arogantní a strašidelně nesympatický...

Reagovat
Baronne

A on si za ty reakce snad nemůže sám?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, nepamatuju si takovej kiks. Proti Bruggam se tu na nej sralo, i kdyz za ani jeden gol nemohl.

Reagovat
CHONG

Kiksy nedělá, ale vůbec nic nechytí, proti Bruggám to sice nebyly jeho góly, ale bylo na nich vidět, jaká je to lopata, u obou gólů byl na zádech dřív než lehká holka z přístavu.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Baronne

Ale ten hejt je tu přece o dost dýl, však těch kiksů udělal už dost (Bruggy souhlasim že nebyly jeho chyby).. Akorát u něj je ten největší problém, že to je arogantní zmrd i přesto, že jako gólman je dejme tomu průměrnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je arogantni zmrd. A to je lidem kolikrat zatemnuje mysl. Ja si treba myslim, ze ackoliv nema zrovna oslnivou formu, tak furt neni nejakej vylozenej problem, kterej by se musel resit. Kor Areolou, kterej je nekonzistentni jak prase.

Reagovat
CHONG

Areola řešení není, ale Courtois problém je, to není o tom, že nemá oslnivou formu, ale o tom, že prostě nechytí nic navíc a vzhledem k tomu, že bude na SB dostávat čím dál tím větší sodu, tak bude za chvíli úplně v prdeli i psychicky, gólman problém je a bude se muset řešit.

Reagovat
Baronne

Souhlasim s Chongem, Real potřebuje gólmana, co v každym zápase chytí 1/2 zákroky navíc, Thibo prostě v takovym týmu nemá co dělat..

Reagovat
Whitemedia

On nedělá kiksy, není to Karius.. jen je to průměrný brankář s brutálním egem, co si nevidí do huby a není náhoda, že ho nikde nemají rádi

Reagovat
patas92

Reagovat
Mateo16

Tió tu nemozes pisat. Ti hlupy pokrytci tu aj tak fandia iba podla tomu komu maju radi a iba podla stastistik

Reagovat
CHONG

Areola Takhle tu belgickou lopatu z branky nevytlačíš

Reagovat
Visca el barca

Ještě jeden!!!!!

Reagovat
misinho7

Jezis tie nase situacie ked vyhravame a zacneme na to srat...

Reagovat
valloire

V souboji vedoucích týmů tabulky nastává drama.

Reagovat
misinho7

Isco snad ani raz nenahral dobre..

Reagovat
valloire

z takovejch šancí jako Carvajal a Benz by dal Král 3 goly

Reagovat
Baronne

Král je za zenitem, jako ty..

Reagovat
valloire

drž hubu

Reagovat
Baronne

Ale fuj

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Go gol James dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

James Odriozola se zkušeně celý zápas šetřil kvůli tomuhle

Reagovat
CHONG

Miláček ❤❤❤

Reagovat
valloire

Vítězství. Drtivé vítězství Realu Madrid, vedoucího týmu ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

*kvalifikace na LM

Reagovat
Gazdo

Alena zase mimo nominaciu. Co ten musel urobit aby si toto zasluzil to fakt nechapem

Reagovat
ADM

v prípave všetko ok, prišiel jeden polčas sezony a chalan zmizol z futbalovej mapy

Reagovat
Gazdo

Tak nevieme ako to je na treningoch ale zrovna alena nikdy netrpel syndromom pohodlnosti a odchodeneho zapasu tak si to neviem vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dnes držíme všetky palce Seville

Reagovat
Ed_Hazard

Remizka by stacila

Reagovat
Gazdo
Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z důvodů proč je stále na lávce, on všem prostě vyhovuje, loutka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A díky tomu, jaký je, bude během pár dní nejspíš i oficiálně pryč .

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Tady je vidět, že Ernesto je jen špička ledovce.

Reagovat
technecium

Ernesto je hlavně loutka, která vyhovuje všem. Ten tam bude dokud tam bude vedení a tihle hráči

Reagovat
patas92

Na lávce se prý chová jak úplný psychopat (nic, co bys chtěl u mládeže) a jeho trenérské schopnosti taky (prý) nejsou úplně přesvědčivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Už aj ako hráč to po psychickej stránke to dosť často nezvládal.

Reagovat
technecium

To Zidane taky a přesto je to kvalitní kouč

Reagovat
Ed_Hazard

Sice krátka veta, ale aj tak tam dokážeš mať všetko špatne ZZ až na tú "hlavičku" pre MM nervák nebol a neviem kde berieš, že je kvalitný tréner.

Reagovat
technecium

Vždyť to byl legendární nezvladajko a vítěz třech LM

Reagovat
valloire

Tady si koleduješ o kárnou komisi soudruhu a budeš rád, že vyvázneš s důtkou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přesně, těch zkratů měl spoustu na to, aby byly zapomenuty. Ale ty jako znalec ses pochopitelně musel přihlásit k šíření podobný demagogie.

Reagovat
valloire

Co to meleš Hristo? Kárná komise bude za toho kvalitního trenéra.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale no tak. Nechcem ho zhadzovať, to určite nie. Ale povedať, že je kvalitný tréner, je trocha moc. V čom vidíš teda jeho genialitu? Argument 3x LM v rade neberiem..

Reagovat
valloire

Vyhrál všechny trofeje kromě jedný ligy. Jestli to není kvalitní trenda, pak kdo?

Reagovat
Ed_Hazard

Výborný psychológ a pre hráčov "taťka"

Mne šlo skôr o to, či vidíš po jeho príchode v niečo jeho rukopis - v štýle hry, nacvičených herných situáciách, fyzičke, napádaní, poprípade vycítenie že je v nejakom hráčovi talent, ktorý tréner potom rozvinie. Proste niečo. Ja teda nevidím nič z toho, možno by sa dalo spomenúť nasadzovanie Valverdeho, ale na také súdy je ešte veelmi velmi skoro.

Reagovat
valloire

Jako teď? Tak jestli teď, tak je tam víc střelby,, jinak se hraje jak dřív za ZZ. Valverde je jeho práce a vy jste se divili, co tu dělá. Jinak si myslim, že se nerad loučí se starou gardou a vezme to hodně postupně. Ale očekávám jaro jako fík.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Baronne

Reagovat
Ed_Hazard

Ako napríklad čo? Ja ti fakt neviem. Nevie ani youtube ani google, tak mi asi niečo uniklo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byl to spíš rýpanec na valloira, ale v dresu Juve měl několik šílených zákroků na kriminál, to si určitě bude pamatovat i youtube.

Reagovat
Xavi
Reagovat
el Principito

ČK na MS ve Francii 1998 ... to by i Valloire mohl pamatovat

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

copak?

Reagovat
el Principito

Reagovat
Hristo Stoichkov

Úplný psychopat? To je samozřejmě hodně přehnaný, spíš chce plnou kontrolu nad vším, což není nijak špatná vlastnost. Na jeho trenérský schopnosti se ještě loni ve Španělsku pěly ódy, pochybuju, že se letos za těch pár týdnů něco změnilo. Spíš vedení vadí jeho povaha a upřímnost, se kterou mají nepřekonatelný problém. Každýho, kdo jim tu pózu dokáže narušit, čeká podobný úděl...

Reagovat
patas92

Nesporotvní chování, nadávání rozhodčím apod.

Reagovat
Messiáš

Tohle zrovna má dvě strany mince. Je nepopíratelné, že vedení jeho silná osobnost nevoní, ale to, že se má následovat nějaká hierarchie, ideálně hrát rozestavením, které kopíruje Ačko či Béčko si myslím, že je něco, co by i takový paličák jako Valdes mohl pochopit. Apropos, kdyby měl aspoň nějaké výsledky či jeho chování mělo nějakou logiku, tak neřeknu ani popel. Ale to jak vystřídal nejlepšího hráče na place Konrada de la Fuenteho v Youth league v poločase mi jasně dokazuje, že jeho ego bude asi celkem problém a to to může být za mě vizionář jaký chce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale jo, některý důvody jsou pro mě naprosto legitimní, jenom se mi hnusí ten způsob chování, který je od našeho vedení (už se bohužel musí říct dlouhodobě) nastaven. Bartomeu hledá velká jména, která posvětí jeho vládu, což se před nadcházejícími volbami bude ještě stupňovat. Valdése potvrdil před nástupem Kluiverta (problém číslo 1), s jeho osobností a z toho vyplývajícím charakterem a osobnostními rysy se muselo počítat. Místo toho se s ním dostanou do sporu a už klasicky ho přes spřátelená média natírají ostošest, pro mě absolutní hnus.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
technecium

Jak to dneska chceme?

Stegen - Semedo, Pique, Araujo, Alba - Arhur, De Jong, Vidal - Messi, Griezmann, Dembele?

Reagovat
LAM

Suarez bude hrát a pokuď dneska nepostaví Todiba,tak ho nemusí mít v týmu.

Reagovat
technecium

Aha, já jsem měl za to, že je mimo nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

ale skusil by som Todiba mimo pozicie, zaloha a utok presne podla chuti

Reagovat
2miguel1

Ked bude Umtiti.

Stegen-Pique,Umtiti,Lenglet- Alba,De Jong, Arthur, Dembele-Messi-Griezz,Suarez

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Dembele na RWB. YOLO

Reagovat
2miguel1

3-5-2 .. s tym, ze Messi primarne volna pozicia a Alba s Dembelem kridla. Vzadu traja stopery ako lusk

Reagovat
smazaný uživatel

lenglet nemuze

Reagovat
valloire

My chceme 0-2.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
boryland

Leo

Reagovat
Majk91

Todibo in a moze byt.

Reagovat
blaugrana

Denis s Rafinhom az na tu kombinaciu na konci polcasu slabi ako caj.

Reagovat
blaugrana

Marc, Semedo, Todibo, Lenglet, Alba, Vidal, FdJ, Arthur, Dembele, Messi, Fati.

Reagovat
DrQQ

Lenglet má trest, nie?

Reagovat
blaugrana

Tak Araujo zanho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rattlesnake

wau

Reagovat
2miguel1

Vidal De Jong Arthur <3

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zasloužená šance pro Vidala.

Reagovat
ADM

Co vravis na Luisa miesto Grieza?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Do těch těžkých zejména venkovních zápasů podle mě pořád nemůžeme jít s dvěma chodícími nepracujícími hvězdami. Respektive můžeme, ale dopadneme podobně jako v posledních letech. A nemyslím si, že dva nejlepší výkony (Valencia a Betis) s Griezem na hrotu byly nějak náhodný. Má tam na hru velký vliv a dokáže propojit spoustu věcí díky svý herní inteligenci, rád bych ho tam viděl s Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Keby hral Alba, tak by som bol radsej, ale zbytocne riskovat.

Reagovat
LAM

Dle mě tam ve druhym poločasu půjde on,Griez a Fati.

Reagovat
roman1978

Kdyby tam nebyl Roberto a Suarez, tak by to bylo fakt good.

Reagovat
2miguel1

Suarez je dobrý

Reagovat
roman1978

Ale nemusí hrat vše.

Reagovat
LAM

Tak on zůstává v Barceloně,takže teď bude mít dva tejdny volno.

Reagovat
roman1978

To jo, ale nemusel by hrat až do konce. Poločas stačí.

Ale zase na druhou stranu - ta záloha

Reagovat
LAM

Uvidíme jestli bude fungovat od začátku.Já pořád doufám,že jednou uvidim zálohu De Jong,Arthur,Puig

Reagovat
roman1978

To já taky

Reagovat
LAM

Snad už dneska Leo gol.Je jasný,že zatim skoro neměl kdy,ale už dlouho je bez golu,tak snad se chytí.

Reagovat
Majk91

nepisalo sa ze je Suarez zraneny?

Reagovat
LAM

Psalo se že má něco menšíjo a bude mít o repre přestávce speciální plán.

Reagovat
Majk91

Mallorca

Vigo

Ešte Barca a budem spoko

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký stream ?

Reagovat
Kluivert9

Inter - Juve, to je aspoň fotbal, ne jak Valverdeho uspávání hadů

Reagovat
ADM

Marc Andre The Spiderman

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen

Reagovat
smazaný uživatel

trošku bordel v té obraně kua

Reagovat
Messiáš

Zatím hodně neurovnane

Reagovat
smazaný uživatel

ouu, škoda Piqué

Reagovat
roman1978

Leo zatím asi tak dvakrát u mice

Reagovat
vilp

Tak ještě tak 5 tutovek a de Jong dá možná i gól.

Reagovat
Ed_Hazard

Takže asi klasika zápas, súper posere 5 tutoviek a na oplátku dá na tutovku Barca gól z prvej šance/pološance.

Reagovat
Ed_Hazard

Nemám slov

Reagovat
patas92

excuse me what the fuck

Reagovat
X-bano-X

WTF the fuck

Reagovat
ADM

To už mohlo byť 0:3

Reagovat
ADM

Ale je to 1:0

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
Messiáš

Tolik prostoru na centr pro Ocampose

Reagovat
boryland

Luuuuuissssssssss

Reagovat
Messiáš

Nedáš, dostaneš. Hezky Luisito

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
roman1978

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
bartlu

tpc Luis uz neda jinaci gol nez tohle

Reagovat
technecium

TO JE BLÁÁÁZEN MÍČ NEZPRACUJE, ALE TOHLE TAM DÁ V DEVÍTI Z DESETI POKUSŮ

Reagovat
smazaný uživatel

SUÁREZ MRDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
dextroza_m

Má to někdo v opakovačce pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito Ale Messi je dneska mimo, jak jsem ho dlouho neviděl

Reagovat
dextroza_m

Není to Kozák, aby dával tři za match

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska si ani nesbíhá pro míče, aby to rozdal a čeká vepředu. No snad nehraje přes nějaký zranění

Reagovat
dextroza_m

Leo to samozřejmě hraje, aby se chytl zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

To už je celkem dost na sílu

Reagovat
dextroza_m

Když to jinak nejde... Ale chápu, mluvíš o komentu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Zatím hraje nic, snad to zakřikneme

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez stále prekvapuje

Reagovat
Magic player

Prodat Ben Yeddera a nedotahnout adekvátní náhradu byl opravdu majstrstyk.

Reagovat
Xavi

Však Hrášek je náhrada.

Reagovat
Salfovic

Suarez chytil slinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Luuk den Jong: Voordat ze me naar huis sturen.

Reagovat
X-bano-X

lol

Reagovat
boryland

Vidaaaaaaaaaallllll jooo

Reagovat
patas92

Kruté pro Sevillu

Reagovat
dextroza_m

Jebat Sevillu

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

VÁLEC SE ROZJÍŽDÍ

Reagovat
X-bano-X

boooom

Reagovat
Messiáš

Arturo je velikej šampion

Reagovat
Murena

Dembič

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto

Reagovat
boryland

Bembeeeeeeeeeeeelllllllléééééééééééééé

Reagovat
ADM

Ty vole tí to solia Dembs

Reagovat
Jordi Alba

Pískej konec, chudák Sevilla.

Reagovat
Salfovic

Hoď tam ručník.

Reagovat
smazaný uživatel

DEMBELIŠTĚ KRÁÁSA!

Reagovat
Rox

Možná jsem moc velkej kritik, ale Barcelona prostě nehraje dobře, góly z ničeho ale jinak je Sevilla na začátku přehrávala a pak se prostě sesypala, v záloze by měl Arthur i De Jong víc dominovat

Reagovat
marke7

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde jak se podíval do hlediště a řekl jakoby: "tak co vy kurvy"

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
dextroza_m

Xavi in!

Reagovat
marke7

Vede se jen díky individuální kvalitě hráčů. Hrajou, jak jim pan bůh nadělil. O nějakém obraze hry nemůže být řeč.

Reagovat
Anacron

Takže Sevilla se definitivně zesrala ještě dřív než každou sezónu.

Reagovat
technecium

Ale v typickej Lopeho čas

Reagovat
ADM

Leo najhorší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

A už to vypadalo, že se Pisoár tohodle dne nedožije

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bída, na Messiho standardy katastrofa.

Reagovat
Mercury

Pritom s Interem byl hlavne ve druhem polocasu perfektni. Po repre pauze se uz snad rozjede.. a schyta to neboha Slavka :))

Reagovat
ADM

Akože klasicky tak vyčaroval tak 3 world class prihrávky do 16ky, ale stráca loptu za loptou, v súbojoch ho odstavuju telom, rychlostne to neni on. No klasický hráč bez prípravy a mimo rytmu.

Reagovat
dextroza_m

Dnes Lea na WC levelu nepotřebujeme, to přijde...

Reagovat
LAM

Oproti Interu úplně mimo.Akorát mě děsí jestli se to zlepší?Bez přípravy s třema zraněníma v řadě a vrátil se až teď.NA EC asi ještě určitě nebude ve formě a otázka je jestli v letošní sezoně vůbec.Takhle mrtvej nebyl snad nikdy.

Reagovat
ADM

Po repre pauze ho očakávam bezpečne vo full beast mode

Reagovat
LAM

JJ určitě když zase bude dva tejdny bez zápasu.Letos to nevypadá na nějakou formu,bohužel.

Reagovat
ADM

ja by som nechcel byť tebou ak raz budeš mať nejaky zdravotný problem, ty si privoláš smrť

Reagovat
drussbarb

Taky se toho docela bojím - třeba dá nakonec přímák, penaltu a bude za krále, ale není to ono jako už DLOUHO ne

Reagovat
smazaný uživatel

jen to tam válce!!

Reagovat
ADM

Semedo zatial over the top

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Messi

Reagovat
Switchback
Reagovat
dextroza_m

Máš tam i Suu?

Reagovat
Switchback
Reagovat
Switchback

https://streamable.com/w2uxp nebo tohle je taky dobrej záběr

Reagovat
Ed_Hazard

Však ho tam obrancovia nechali samého samučičkého. Tolko priestoru hráč na malom vápne mať nemôže. To sa mohol Vaklíča ešte spýtať, kam to chce.

Reagovat
dextroza_m

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
Switchback

však já níc nepíšu máš pravdu s tím, že měl u něj být někdo blíž ... ale Semedo to odcentroval fakt parádně, s tím už pak žádnej obránce Sevilly nemohl nic udělat

Reagovat
Ed_Hazard

Okej, ja som sa len udivoval čo je také čarovné trafiť to takto z malého vápna bez sebamenšieho napádania obrancami a pri tom množstve času. Opovážil som si myslieť, že by to tak premenilo 8 z 10 trocha lepších útočníkov (de Jong by to zaťal samozrejme na obežnú dráhu).

Center ale parádny, Semedo načasoval a namieril presne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
boryland

Barca v klidu...……...

Reagovat
patas92

Roberto ze Semedem dneska

Reagovat
patas92

*se

Reagovat
LAM

Tragickej zápas od nás do 25 minuty kdy jsme měli prohrávat 0:3.Obrana letos neuvěřitelnej průser a stále žádná změna.Pak tam už spadlo vše.

Dle mě prostě musí hra s Arthurem a De Jongem vypadat úplně jinak,ale Valverde.Messi dneska vypadá že se bojí zranění.

Reagovat
marke7

Ošemetný zápas. Sice už 3:0, ale jen díky marné Seville vepředu. Hra nemá žádný obraz. Sevilla mohla klidně vést. Valverde bude klasicky spokojený, protože má růžové brejle a nevidí, že to za něj vyhrává jen šikovnost jednotlivců. Pak přijde LM, dostane 4:0 a bude se divit, jak je to možné.

Reagovat
LAM

Tomu se už nebude divit nikdo.

Reagovat
marke7

No my ne, ale on (Valverde) jo.

Reagovat
2miguel1

Toto je súboj dvoch najvacsich tragedov trenerov v La Lige ...Suarez beast mode on. Messi sa musi este trošku oťukať

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

Luuk de Jong ať radši poprosí o vystřídání.

Reagovat
ADM

Akonáhle sa lopta dostane 20metrov k našej bráne tak všetkým začne jebať

Reagovat
Jordi Alba

Naštěstí de Jongovi taky.

Reagovat
drussbarb

Klokanomete, jestli je toto válec, jsi hodně nenáročný fanoušek úspěchu. Ale branky pěkné

Reagovat
technecium

jako pěkný Leo, ale sobčit jsi nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi škodaaa

Reagovat
Switchback

Messi dosere co může

Reagovat
technecium

chce si dát gól, za stavu 3:0 ok, za 0:0 by tak nehrál

Reagovat
ADM

Arthur si zaslúži všetok potlesk sveta, to je suverénne náš najlepší hráč sezóny zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo dnes hraje snad nejlepší zápas za Barcu.

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelééé ty voleee

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobrý výkon od Vidala

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně se tam Reguilon dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

No konečne LEO !

Reagovat
patas92

Vaklič je charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
Switchback

Vaclik zaspal celkem

Reagovat
smazaný uživatel

NAPOTŘETÍ VY KURVYYYY

Reagovat
stas87

Ten Messi toho Vaclika pekne šikanuje. To je myslím tretí alebo štvrtý gol, ktorý mu povesil do vinkla a nedal mu žiadnu šancu.

Reagovat
Rattlesnake

pomůže si vlastně gólman tolik když si tam toho hráče k té tyčce dá? protože tam nemuže hodit robinsona až k té tyči a drobek mu tam překáží?

?

Reagovat
Rattlesnake

i když on se mu tam namrcasil aniž by to vacloš chtěl....

jsem z toho jelen.

Reagovat
ADM

Čo vyvádza Ous druhý polčas to je na okamžitú tribúnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrajou? Nekoukám a hned 4:0.

Reagovat
Rattlesnake

tyve, náhle je z Ivana brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETOVY TRIKY A KOUZLA

Reagovat
roman1978

4:0 A přitom taková nuda

Reagovat
Switchback

Sevilla je fakt tragická

Reagovat
Kluivert9

Premiéra

Reagovat
X-bano-X

Lahoz je zlo

Reagovat
patas92

Reagovat
Jordi Alba

lol

Reagovat
Switchback

Lahoz nás moc v lásce nemá

Reagovat
drussbarb

Lahoz ukazuje, jak velký je debil. Znova a zase

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Stabilne najhorší rozhodca v lige.

Reagovat
Kluivert9

+ bílá mrdka Mallenco

Reagovat
Rattlesnake

to by nebylo aby si lahoz nehrál na č*ráčka.

Reagovat
Kluivert9

Lahoz klasický nezvládá

Reagovat
technecium

Dembele je fakt pako

Reagovat
ADM

ked sa to skombinuje s výkonom v druhom polčase, tak to je katastrofa na druhu

Reagovat
Ed_Hazard

Čo sa to tam robí?

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
ADM

Lahoz sa posral nie

Reagovat
smazaný uživatel

LAHOZI TY ZMRDEZKURVENÝ!!!!!!!!!!!

Reagovat
stas87

Čo je toto za faul preboha? Hernandez sa pretláča rukami a spadne. Ani ho nedržal za dres, toto úplne tragické rozhodnutie. Teda nie tragické, skôr alibistické. Lahoz videl hráča spadnúť, tak odpískal faul.

Reagovat
smazaný uživatel

to je Lahoz

Reagovat
technecium

Reagovat
Generalní Gladiator

noty z madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vítr vane vod vnitrozemí

Reagovat
LAM

Lahoz je kokot.Tenhle dement je dlouhodobě rakovina LL.

Reagovat
Ed_Hazard

Skus si to pozriet znova. Drzal a potiahol Chicharita za dres, coho sa asi Chicha chytil a ochotne spadol. Ale to potiahnutie niekde v oblasti lavej lopatky, tam vidiet bolo.

Reagovat
ADM

Lenže to bolo tak 3 sekundy pred pádom to je jasná simulácia potom

Reagovat
LAM

S nim to nemá cenu řešit.Ten to uvidí úplně jinak.Ten konec byl od Lahoze trapnej.

Reagovat
stas87

Jedine šťastie pre Lahoza bolo to, že ten nezmysel odpískal za rozhodnutého stavu. Dúfať v dodatočný trest pre Hernandeza je asi zbytočne. Za mna je to skratka malo, na taký pád čo predviedol.

Reagovat
2miguel1

Lahoz

Reagovat
smazaný uživatel

To co tam předvádí jeste že je rozhodnuto

Reagovat
Diego2

Konecne Dembele hraje a zas bude mit stopku za redku Lahoz je kreten ale za stavu 4:0 v 88 minute mel drzet hubu ackoliv byla ta redka Arauja komedie

Reagovat
technecium

Dembele mu shodil píšťalku nebo co to bylo, je to fakt pako.

Reagovat
ADM

Aspon dostane prezmenu šancu Fati, ten nestratí 15 lôpt za zápas. Už by sa mohol chalan uvedomiť že nehrá za dedinu.

Reagovat
Diego2

Ja nad nim uz pomalu ale jiste lamu hul...on nema hlavu na Barcelonu. Prodal bych ho pokud by byl o nej adekvatni zajem

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec zajímavej zápas, byť výsledek hodně krutej a nebejt De Jong dřevák mohli jsme téct o tři góly a nikdo by se nedivil. MOTM jednoznačně Semedo, neskutečnej výkon

Reagovat
ADM

Našťastie my máme úplne iného De Jonga. V kontraste s jeho poslednými výkonmi je to nasadzovanie na lavé krídlo v prvých zápasoch ešte komickejšie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele