LaLiga - preview 7. kola

27.09.2019, 08:49, aktualizováno 29.09.2019, 08:49
Previews
Sevilla po povedeném začátku prohrála dvakrát v řadě a na vítěznou vlnu se hodlá vrátit proti Realu Sociedad. Levante se střetne s Osasunou, Alavés hostí Mallorcu, Eibar poměří síly s Celtou Vigo a nedělní program zahájí duel Espanyol - Valladolid...
Espanyol Barcelona - Real Valladolid  (neděle 12:00)
Espanyol nezvládl vložené kolo tak, jak by si asi představoval, protože remíza s Celtou Vigo mu nedovolila dostat se z pásma sestupu. Další šanci bude mít v neděli v pravé poledne, kdy se na domácí půdě střetne s Realem Valladolid.

Barcelonský Espanyol poslední dobou hraje pod své možnosti a jeho fanoušci mají jen málo důvodů k radosti. Tým, který senzačně postoupil do Evropské ligy po skvělé loňské sezoně, zatím sbírá síly a hledá svůj rytmus. Premiéru v pohárech zvládl tak napůl, neboť s Ferencvárosem doma remizoval. V LaLize se mu ale daří o poznání hůř. Od Realu Sociedad totiž dostal tři branky a v minulém kole to také nebylo nic slavného.

Na stadionu Balaídos ve Vigu se Espanyolu povedlo jen remizovat, i když delší dobu vedl nad domácím týmem brankou Pedrosy. Jenže stačila jedna nepozornost v nastaveném čase utkání a Santi Mina jen pár vteřin před posledním hvizdem srovnal na konečných 1:1. To znamená, že se Espanyol z pásma sestupu zatím nikam neposunul a bude na další šanci čekat. Trápí ho také jeho herní pojetí, jehož výsledkem Espanyol stále drží negativní skóre 4:10.

Do Barcelony se právě z Realu Valladolid přesunul mladý obránce Fernando Calero, který se na setkání s někdejšími spoluhráči těší. "Hrát proti Realu Valladolid bude hodně zvláštní, protože jsem tam několik let hrál a vybudoval jsem si tam jistou reputaci. Mám tam hodně přátel, se kterými dosud udržuji kontakt. Už jsme si s některými z nich psali, abychom se trochu škádlili. Mojí prioritou je samozřejmě Espanyol a já udělám všechno pro to, abychom konečně vyhráli," míní Calero.

Ten by měl nastoupit v základní sestavě, což se ale nebude týkat několika dalších hráčů Espanyolu. Mimo hru jsou totiž Corchia, Iturraspe nebo Ferreyra. Hosté postrádají jen Luismiho. Valladolid na tom v tabulce není zase tak o moc líp, protože je až na 14. místě a doposud nastřádal jen šest bodů. Od prvního kola, kdy zvládl duel s Realem Betis, ještě nevyhrál.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - J. López, Naldo, Calero, Pedrosa - Darder, Roca, Sánchez - Melendo, Calleri, Vargas
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Porro, Salisu, Olivas, Nacho - Plano, Alcaraz, Míchel, Villa - Guardiola, Ramírez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.25 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Celta Vigo  (neděle 14:00)
Estadio Municipal de Ipurua v Eibaru nepatří mezi nejoblíbenější destinace Celty Vigo, ale právě tam se v neděli odpoledne musí vydat. Domácímu Eibaru se úvod sezony nedaří stejně jako Celtě, takže tým z Viga cítí šanci na tři body.

Eibar zažil katastrofální vstup do nového ročníku. V prvních pěti kolech se mu nepovedlo vyhrát ani jednou a nastřádal v nich jen pouhé dva body. Vložené kolo mu ale vyšlo parádně, protože Eibar oproti všem očekáváním dokázal zvítězit nad Sevillou. A to přesto, že ještě v poločase prohrával na domácí půdě hned o dvě branky! Druhý poločas už ale patřil jen a pouze Eibaru, který poslal do vedení obránce José Angel gól v 82. minutě.

Hráč přezdívaný Cote před domácím duelem s Celtou prozradil: "Moc si vážím toho, že můžu patřit do tohoto týmu. Mám v něm všechno, co pro svůj růst potřebuji. Jsem tu moc spokojený, byť začátek sezony neproběhl úplně podle našich představ. Trenér nám některé věci vyčetl, na některých jsme museli pracovat a myslím, že výsledek byl v minulém kole jasný. Tohle je tým, který se nevzdává a který má dost ambicí. Věřím, že to proti Celtě zopakujeme."

Eibar se bude muset obejít bez dvou hráčů, jimž nedovolí startovat zdravotní stav. Jedná se o Sergiho Enricha a Robera Correu. To Celta může být mnohem víc v klidu, protože nominovat může všechny hráče.

V poslední době platí, že si Celta umí s Eibarem poradit. Od roku 2017 se jí to povedlo pětkrát v řadě a až při minulém klání prohrála. Problém u ní spočívá spíš v destinaci, protože jakkoli je doma suverénní, tak na půdě Eibaru se jí vůbec nedaří.

Celta vyhrála v Eibaru jen třikrát za dlouhých patnáct let a tentokrát se bude snažit to napravit. Moc velké šance ale nemá, protože od druhého kola, kdy porazila Valencii, už nevyhrála. Ani v minulém kole jí to nevyšlo, neboť jen remizovala s Espanyolem. A i za tento výsledek mohla být hodně ráda, protože vyrovnávací trefu zařídil Santi Mina až v páté minutě nastavení.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Tejero, Oliveira, Arbilla, Cote - Blasis, Escalante, Álvarez, Orellana - García, Charles
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Aidoo, Araújo, Olaza - Méndez, Lobotka, Yokuslu, Rafinha - Aspas, Fernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.40 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - RCD Mallorca  (neděle 16:00)
Po slibném začátku se Alavés propadl tabulkou a zastavit pád se pokusí před vlastním publikem proti Mallorce, která je na tom ještě hůře. Nováček LaLigy nevyhrál pět zápasů v řadě a je předposlední.

Deportivo má za sebou dvě baskická derby a ani jedno nedopadlo pro tým z Mendizorrotzy dobře. V Bilbau i v San Sebastianu tým prohrál, aniž by se střelecky prosadil. Mimochodem Alavés nedal gól už 330 minut. Právě mizerná produktivita je jedním z největších současných problémů, vždyť dva góly v šesti zápasech je suverénně nejméně z celé LaLigy.

Alavés má teď velkou možnost všechno napravit, vstřelit góly a vyhrát, hostí totiž ještě marnější Mallorcu. Ta do sezony vstoupila, coby nováček soutěže, velice dobře výhrou nad Eibarem, ale to také bylo všechno, co předvedla. V týdnu prohrála jak s Getafe, tak i s Atléticem a je předposlední.

Oba celky se poměrně dobře znají z působení ve druhé lize, naposledy na sebe týmy narazily před třemi lety. Mallorca měla do roku 2013 výrazně navrch, pak ale vzájemnou bilanci ovládl Alavés a favoritem bude navzdory nepříznivým výsledkům i tentokrát.

Domácím bude chybět potrestaný Manu García, jinak je tým kompletní. Totéž se nedá říci o soupeři, který do Baskicka nepřiveze Hernándeze, Railla i Rahmana Babu.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Laguardia, Ely, Navarro - Wakaso, Piňa, Pons - Rioja, Joselu, Vidal
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Sastre, Valjent, Campos, Agbenyenu - Sevilla, Baba, Kubo - Rodríguez, Budimir, Junior
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.14 - 3.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - CA Osasuna  (neděle 18:30)
Osasuna v týdnu poprvé v sezoně padla, když na Santiago Bernabéu podlehla Realu Madrid a nyní se chystá na valencijskou půdu Levante. Osasuně se tam v minulosti celkem dařilo, navíc Levante není v optimální formě, dokáže nováček získat tři body?

Po porážce v prvním kole na hřišti Alavésu dokázalo Levante slepit dvě domácí výhry v řadě, ovšem následně znovu naplno nebodovalo a v tabulce zůstává se sedmi body na dvanáctém místě. Jeho soupeř z Pamplony má stejný počet bodů, jen je díky horšímu skóre o příčku níže.

Levante má za sebou hektický týden, během kterého získalo jen bod s Eibarem za bezbrankovou remízu a to je pro valencijský klub málo. Nepovedlo se ani utkání hrané v týdnu na hřišti Betisu. Přestože tam hosté brzy vedli, nakonec odjížděli s porážkou 1:3.

To Osasuna si jako nováček vedla lépe a poprvé prohrála až ve středu na půdě favorizovaného Realu Madrid. Bílý balet vyhrál zaslouženě, byl ve všech ohledech lepší, ale Osasuna v žádném případě nemusí smutnit a proti Levante muže započít novou sérii bez porážky.

Oba celky se naposledy utkaly v roce 2014 a Levante doma vyhrálo 2:0. Osasuně se ale v předchozích zápasech na Ciutat de Valencia dařilo, tak proč by se nepovedlo získat tři body i nyní?

Levante hlásí dvě absence, jsou jimi Rober Pier a Enis Bardhi. Dvojnásobek pak chybí Osasuně. Nejrůznější zdravotní problémy mají Unai García, Kike Barja, David García a Iňigo Pérez.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Clerc, Cabaco, Vezo, Miramón - Morales, Vukcević, Campaňa, Rochina - Martí, Mayoral
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Martínez - Vidal, García, Hernández, Estupiňan - Torres, Merida, Sanjurjo, García - López, Ávila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.49 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Real Sociedad  (neděle 21:00)
Fotbalisté Sevilly doma přivítají Real Sociedad a rádi by po dvou ztrátách konečně naplno bodovali. Baskové na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána vyhráli naposledy před třemi lety a nyní jsou v takové formě, že by to mohli zopakovat. Tři výhry v řadě totiž katapultovaly tým na druhé místo za vedoucím Realem Madrid.

Sevilla se po dvou porážkách propadla tabulkou, ale její kouč odmítá panikařit. "Musíme pokračovat v soutěži. Dobře jsme hráli proti Madridu a první poločas v Eibaru byl koneckonců také dobrý," snaží se zapomenout na dvě porážky trenér Julen Lopetegui. Los Rojiblancos v jednom týdnu nestačili na Real Madrid i Eibar a z prvního místa spadli až na osmé.

Přitom až do té doby Sevilla neprohrála a vedla si velmi dobře. Zpátky na vítěznou vlnu se hodlá naladit proti Realu Sociedad, který je ale ve formě. "Je to velmi dobrý tým, hrají opravdu dobře. Máme ale dostatečně silný tým, abychom jim čelili a chceme vyhrát na nejlepším místě, což je náš stadion," prohlásil hrdě Lopetegui.

Zatímco domácím se týden nepovedl, hostům se vydařil náramně. Výhry nad Atléticem, Espanyolem a Alavésem posunuly baskický celek až na druhé místo. Kouč Alguacil byl po vítězném derby proti Alavésu velmi spokojený a doufá, že jeho svěřenci získají nějaké body i v Seville, kde se jim historicky příliš nedaří.

Baskové se budou muset stále obejít bez zraněného Asiera Illarramendiho a k dispozici nebude ani Barrenetxea. Jednu ztrátu registruje i Sevilla, konkrétně se jedná o Daniela Carrica. Ještě připomeňme, že Sevillu v týdnu čeká Evropská liga a domácí zápas s APOELem Nikósie.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Reguillón, Carrico, Carlos, Navas - Jordán, Fernando, Banega, Ocampos - Jong, Chicharito
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyá - Zaldúa, Llorente, Elustondo, Monreal - Ödegaard, Zubeldia, Merino - Portu, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.61 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Valencia CF  (sobota 13:00)
Bilbao v minulém kole nedokázalo urvat tři body a muselo se spokojit jen s jedním, takže přišlo o první místo. Vrátit se na něj bude chtít co nejdřív, jenže v sobotu odpoledne ho čeká nesmírně náročná překážka. "Netopýři" z Valencie ukázali, že umí divákovi zprostředkovat parádní zážitek.

Krátce po obědě se zaplní slavný stadion San Mamés Barria, kde své domácí zápasy hraje Athletic Bilbao. Tomu se zatím vede v sezoně velmi dobře a stále čeká na první tým, který ho dokáže obrat o všechny body. Bilbao si zatím připsalo tři výhry a stejný počet remíz, takže je nyní s dvanácti body na skvělém třetím místě jen za oběma madridskými giganty.

V minulém kole se stala věc téměř nečekaná - Bilbao inkasovalo. Doposud se totiž jedná o nejlepší obranu celé ligy, která obdržela jen pouhé dvě branky. Jednu z nich mu dal domácí Leganés, který si díky trefě Óscara mohl nechat jeden bod. Bilbao sice mělo více ze hry a bylo jasně lepší, ale v celém utkání dokázalo dát jen jednu branku, když se z penalty prosadil Raúl García.

Jeho neméně zkušený jmenovec Dani, který tvrdí muziku v záloze, před utkáním s Valencií prohlásil: "Je velká škoda, že jsme si z minulého kola neodnesli víc bodů. Šancí jsme na to měli dost, ale nedokázali jsme je proměnit. Samozřejmě musím pochválit i soupeře, který se na tom podílel velmi dobrou a tvrdou obranou, kterou jsme jen těžko překonávali. Musíme se před utkáním s Valencií zlepšit minimálně ve finální fázi, která nám posledně dělala potíže."

S Valencií by to vyjít mohlo a opět bude zřejmě čarovat domácí prostředí stadionu San Mamés. Na něm totiž Valencia nevyhrála už více než sedm let. Celkově se jí to za dvacet posledních let povedlo jen čtyřikrát, takže šance baskických "Lvů" na dobrý výsledek rozhodně nejsou malé.

Sezona Valencie se po těch pár odehraných kolech zatím nedá hodnotit příliš pozitivně. V Lize mistrů sice Valencia porazila Chelsea a vykročila za postupem ze skupiny tím nejlepším možným způsobem, ale na domácí scéně LaLigy je to mnohem horší. "Netopýrům" patří až 13. příčka a na jejich kontě zatím uvízlo jen šest bodů.

Herně to taky není žádná sláva, což dokumentuje i negativní skóre 9:11. Za prvních šest utkání se Valencii povedlo vyhrát jen jednou a v minulém utkání to také nebylo příliš pozitivní. Valencia sice vedla nad Getafe ještě v poločase 3:1, ale nakonec musela děkovat ofsajdu, že nepřišla i o konečnou remízu. A to je už druhá remíza v řadě, takže Valencia bude o tři body hodně stát.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Martínez, Álvarez, Yuri - López, D. García - Gómez, R. García, Muniain - Williams
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Correia, Garay, Paulista, Costa - Parejo, Coquelin, Wass - Moreno, Gómez, Guedes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.25 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Po vlažném úvodu se v ofenzivě Getafe cosi změnilo a jen v posledních dvou kolech se tým z předměstí Madridu prosadil sedmkrát. Další trefy se pokusí přidat proti samotné Barceloně, která zatím s úvodem sezony nemůže být spokojená.

Getafe se dostalo do Evropské ligy, i když si poměrně dlouhou dobu hrálo s myšlenkou na Ligu mistrů. I méně frekventovaná a sledovaná soutěž je pro něj ale obrovským dárkem a motivací, jak se zlepšovat. A když Getafe nevyšel úvod sezony, právě v Evropské lize se hráči nastartovali k lepším výkonům. Výhrou nad Trabzonsporem se v nich cosi zlomilo a pak přišly dva zápasy, které musely nezaujatého fanouška hodně bavit.

Do sítě Mallorky se hráči Getafe prosadili čtyřikrát a byla z toho jasná výhra. V minulém kole už svěřenci trenéra Josého Bordalase takovou radost mít nemohli. V duelu s Valencií dlouho prohrávali o dvě branky, ale nevzdali se a díky trefám dvojice Jason Remeseiro - Ángel Rodríguez srovnali. Co víc, nebýt odmávaného a odpískaného ofsajdu, mohli dokonce dokonat comeback a vstřelit čtvrtý gól.

Aktuálně je Getafe na 10. místě a pracovat by chtělo především na obraně, která dostala už devět branek. A brankář Davide Soria dobře ví, že teď ho čeká zkouška ohněm. "Barcelona nemusí být vyloženě ve formě, aby byla nebezpečná. Má vepředu hráče světové extratřídy, kteří dokáží strhnout zápas na stranu svého týmu v jediné vteřině, jedinou akcí. Víme, co nás čeká a že to nebude jednoduché. Ale učíme se nebát se nikoho, protože jedině tak se můžeme zlepšovat. Bude to vyžadovat pekelné soustředění," dodal Soria.

Při poslední návštěvě Blaugranas na Coliseum Alfonso Perez Getafe ukázalo bojovného ducha a charakter, ale na body to nestačilo. Rozhodly o tom trefy Luise Suáreze a Lionela Messiho, takže gól Jaimeho Maty už jen korigoval skóre. Getafe nad Barcelonou vyhrálo naposledy v listopadu 2011 a od té doby čeká na podobný úspěch.

Současná Barcelona mu možná dává menší naději na vítězství, protože to není ta jistá a precizní ekipa jako dřív. O body ji hned na úvod obralo Bilbao a následovaly ztráty s Osasunou, Borussií Dortmund nebo naposledy šok s Granadou. Ta si na Barceloně smlsla a dala jí dvě branky, aniž by inkasovala.

V minulém kole už se Barcelona podobného zaváhání nedopustila a vyhrála vložené kolo proti Villarrealu. Mezi úspěšné střelce se zapsali Antoine Griezmann a Arthur. V základní sestavě se objevil kapitán Lionel Messi, který si však poranil stehenní sval a hrozí mu, že v dalších třech duelech nenastoupí. Což je vzhledem k chabým výkonům Katalánců pro fanoušky Barcelony další špatná zpráva, kterou naopak Getafe vítá.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Dakonam, Cabrera, Nyom - Fajr, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Mata, Molinaq
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Firpo - De Jong, Busquets, Arthur - Dembélé, Suárez, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.95 - 3.33 - 2.12
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - CD Leganés  (sobota 18:30)
Granada je zatím překvapením dosavadního průběhu LaLigy, protože z pozice nováčka se jí daří a usídlila se kolem pohárových příček. Z nich ji bude chtít srazit Leganés, který je naopak až poslední a stále čeká na první tři body.

Současná sezona Leganésu představuje jeden velký zmar. Po herní stránce je to bída a výsledkově snad ještě horší. V prvních šesti kolech LaLigy totiž Leganés získal jen pouhé dva body, což mu stačí akorát tak na poslední místo. Dokázal dát jen tři branky a hned devět jich dostal, čímž se řadí mezi ty nejhorší defenzivy v lize. Mírně zlepšené výkony předvádí až poslední dva duely, z nichž si zmiňované dva body odnáší.

Po remíze s Valencií dokázal obrat o dva body i Bilbao, do té doby první tým tabulky. Leganés sice doma prohrával po úspěšně zahrané penaltě a gólu Raúla Garcíi, ale jen o pár minut později srovnal mladý záložník Óscar Rodríguez. Pro talentovaného hráče (ročník 1998) šlo o druhou branku v letošní sezoně a je na ni náležitě pyšný.

"Jsem hrozně rád za to, že jsem se prosadil a mohl svému týmu pomoci k bodu. Je pro nás náročné sbírat body, protože je tu hodně nových hráčů a trvá nám, než se sehrajeme. Ale máme velký potenciál a chuť hrát mnohem lépe. Z utkání s Bilbaem bylo vidět, že se nelekneme většího soupeře a že nás nezastaví ani to, když prohráváme. Pokud chceme stoupat tabulkou, bude důležité sbírat body i ze hřišť soupeřů a věřím, že v Granadě to zvládneme."

Na Estadio Nuevo Los Cármenes se Leganés představil dvakrát a v jednom případě vyhrál.

Tentokrát je ale Granada hodně těžký soupeř. Zatím se jí daří nad očekávání a především střelba branek jí není překážkou. Dost jí v tom pomáhá vyváženost, protože už tři hráči se v šesti duelech dostali na dvě branky. V minulém kole Granada přeci jen zaváhala, když si rozdělila body s domácím Realem Valladolid.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Díaz, Duarte, Sánchez, Neva - Herrera, Montoro, Azeez - Puertas, Soldado, Machís
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Siovas, Omeruo, Bustinza - Navarro, Pérez, Recio, Silva - Rodríguez - Braithwaite, Carillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 2.97 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Real Madrid  (sobota 21:00)
Bitva víkendu a celého programu 7. kola LaLigy je tady. A nejde v ní o nic menšího, než o vládu nad hlavním městem. Domácí Atlético Madrid má navíc šanci vzít svému soupeři první místo. Toho se ale Real odmítá vzdát a jeho poslední výkony mu znovu dávají naději.

Stadion Wanda Metropolitano se opět stane skvělým dějištěm napínavého spektáklu známého jako El Derbi Madrileño. Zápas mezi městskými rivaly Atléticem a Realem bude okořeněn o první místo, které je teď v sázce. Jasně, v sedmém kole to nevyzní tak dramaticky jako v posledním. Ale to na sledovanosti a nervozitě před výkopem nic nemění. Jako mírný favorit vstoupí do utkání právě domácí Atlético.

Tým trenéra Diega Simeoneho má samozřejmě výhodu domácího prostředí, která navíc v duelech s Atléticem rozhodně není zanedbatelná. Za posledních pět let vyhrál "Bílý balet" na půdě svého soka jen dvakrát. Oba týmy se spolu v pomyslné bitvě o Madrid utkávají s železnou pravidelností a poměrně často také v rámci evropských pohárů. Jejich první střet se datuje do roku 1906 a na půdě Atlética v něm vyhrál právě Real.

Celkově spolu obra týmy sehrály už 222 zápasů a padlo v nich 651 branek. Nejlepším střelcem je samozřejmě Cristiano Ronaldo, který se prosadil dvaadvacetkrát. Další trefy samozřejmě už nepřidá, takže se otevírají cesty pro další hráče na obou stranách. Historicky je mnohem úspěšnějším týmem právě "jeho" Real Madrid, který vyhrál už 110 duelů proti Atléticu, které zvítězilo v 56 zápasech.

Větší palebná síla je momentálně jednoznačně na straně Realu, který se trefil už ve 12 příležitostech, zatímco Atlético dalo jen sedm gólů. Colchoneros ale sází spíš na obranu, jak jsme u nich zvyklí, což se projevuje také letos. Dostali jen čtyři branky a to je třetí nejlepší obrana. Real dostal o dvě branky víc. Pořád to ale není nic hrozného, vzhledem k jeho ošidnému startu do nového ročníku.

S návratem trenéra Zinédina Zidana se fanouškům Bílého baletu vrátil na tváře optimismus posílený poměrně vydatnými nákupy. Ty měly ukončit nadvládu Barcelony a opět vrátit Real do sedla také v Lize mistrů, kde se mu poslední dobou nevedlo. Jenže po prvních třech kolech fanoušci viděli svůj tým vyhrát jen jednou a to ještě ne zcela přesvědčivě. Kromě toho Real klopýtl s Realem Valladolid a Villarrealem.

Navíc Zidaneho tým nepředvádí žádný ofenzivní kolotoč, jaký byste mohli čekat s hráči, které má francouzský stratég k dispozici. Vstup do základních skupin Ligy mistrů se Realu rovněž absolutně nepovedl a od PSG dostal facku v podobě porážky o tři góly. To byla ale dost možná právě ta facka, kterou "Bílý balet" potřeboval.

Následovala totiž vydřená výhra nad Sevillou a v minulém kole se k ní přidalo další vítězství. To si Real díky dvěma brazilským mladíkům Viníciusovi s Rodrygem připsal proti Osasuně a vyhoupl se do čela.

Atlético naopak nebylo schopné zvednout se po duelu s Juventusem a o dva body ho na jeho půdě obrala Celta Vigo. Vložené kolo už bylo z pohledu trenéra Simeoneho lepší, protože branky Félixe a Costy zařídily výhru nad Mallorcou. Ztrátou však bude absence vykartovaného útočníka Moraty, pro kterého by tento souboj byl vzhledem k minulosti v Realu velmi pikantní.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Savić, Giménez, Lodi - Koke, Saúl, Partey, Lemar - Félix, Costa
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Nacho - Casemiro, Kroos - Bale, Rodríguez, Hazard - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.33 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Real Betis  (pátek 21:00)
Španělská LaLiga nabírá na tempu a po vloženém kole je před námi už v pátek předehrávka kola sedmého. To zve diváky na Estadio de la Cerámica, kde se domácí Villarreal pokusí vylepšit si reputaci po prohře s Barcelonou. Sekundovat mu k tomu bude Real Betis.

V devět večer začne další pouť Villarrealu za třemi body. Ta poslední skončila neslavně - neúspěchem. Žlutá ponorka měla proti sobě nepříjemného soka v podobě Barcelony a nakonec se domácí Blaugranas ukázali být nad síly Villarrealu. Ten nezvládl hlavně úvod zápasu, ve kterém inkasoval dvakrát. O góly se postarali Antoine Griezmann s Arthurem, zatímco za Villarreal korigoval skóre Santi Cazorla.

A podle jeho slov se mužstvo musí rychle přeorientovat na další zápas. "Nebývá snadné rychle změnit své myšlenky. Soustředíte se na duel s jedním soupeřem, studujete ho, snažíte se vymyslet taktiku, která by mohla fungovat, hlídáte si jiné aspekty jeho hry a podobně. Pak v rozmezí několika málo hodin musíte přepnout a učit se hlídat zase jiné hráče, jiný styl a jiné věci. Musíme zápas s Barcelonou hodit za hlavu a co nejdřív přemýšlet jen o Betisu."

Villarreal má s Realem Betis poměrně dost zkušeností a většinou pravidelně střídá výhry a porážky. Jeho nespornou výhodou bude domácí prostředí, ve kterém se mu právě proti Realu Betis nesmírně daří. Tým ze Sevilly totiž z Villarrealu odjížděl jako vítěz naposledy v roce 2007!

V šesti minulých kolech navíc vždy padla alespoň jedna branka. Villarreal se také opírá o svou ofenzivu, která je se třinácti přesnými zásahy druhá nejlepší v celé lize jen o jeden gól za Barcelonou. Pracovat by měl na obraně, ostatně stejně jako jeho další soupeř.

Real Betis dostal shodně už deset gólů. Inkasovaný gól v minulém kole mu ale asi moc nevadil, protože v zisku tří bodů mu to nezabránilo. A to přesto, že Real Betis od sedmé minuty prohrával. Béticos si stejně snadno poradili s Levante a vděčí za to především dvougólovému střelci Lorenu Morónovi.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Peña, Albiol, Torres, Quintillá - Anguissa, Iborra, Cazorla - Gómez, Moreno, Bacca
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Emerson, Mandi, Bartra, Moreno - Guardado, Carvalho - Joaquín, Canales, Morón - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 4.03 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid642012:614
2.Real Sociedad641110:413
3.Atlético Madrid64117:413
4.Athletic Bilbao63307:212
5.Granada CF632112:611
6.FC Barcelona631214:1010
7.Sevilla FC63127:510
8.Villarreal CF622213:108
9.Real Betis62229:108
10.Getafe CF614110:97
11.Levante UD62137:87
12.CA Osasuna61414:57
13.Valencia CF61329:116
14.Real Valladolid61325:86
15.Celta Vigo61324:76
16.SD Eibar61237:95
17.Deportivo Alavés61232:75
18.Espanyol Barcelona61234:105
19.RCD Mallorca61144:104
20.CD Leganés60243:92

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (334)

Přidat komentář
roman1978

no juchu

Reagovat
Raul=Real

Na Barcu kurzik 1.9 ... To asi skusime

Reagovat
Ed_Hazard

Viac ako slusny.

Reagovat
Kluivert9

Vyhozený love.

Reagovat
Majk91

na Getafe je 4.5 ... tam treba ísť All in

Reagovat
Zark

Dobrý tip

Reagovat
misinho7

Bral by som aj remizku. Ale snad budeme pokracovat v zlepsujucoch sa vykonoch a vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe neprohra a budu po našem vítězství na Wandě spoko.

Reagovat
CHONG

Doma a bez Messiho, to bychom mohli dát

Reagovat
Anacron

Getafe se už stalo číslo jedna?

Reagovat
madridcan

Uz xkrat sa vyjadril, ze ho pri navsteve Madridu ocarili a berie ich uz popri Reale ako svojich

Reagovat
CHONG

To ne, jednička bude vždycky Real (i když třeba ve středu jsem dal přednost zápasu Getafe a udělal jsem dobře), ale ten vztah k Getafe už mám takový, že to "my" mi jde z huby líp než "oni"

Reagovat
Anacron

Reagovat
Rothbard

Jen díky Messiho absenci stoupl kurz na Barcu z cca 1,5 na 1,9? Nebo je v tom něco víc? Jakože i když venku, i když její venkovní forma, aby neporazila Getafe? Se mi nějak nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Messi a faktor Valverde. Nema cenu tipovat pokial nevidis zostavu. Az nastupi Suarez, Griezmann, Dembele, tak to bude utok len po jednej strane, kde staci pokryt Dembeleho a sance na uspech idu prudko dolu. Dalsi tyzden hrame s Interom a Sevillou, takze mozno bude i rotacia.

Reagovat
Phillipinho

Tak Getafe od 2 kola neprohrali, porad maji Bordalase a jsem presvedcenej, ze budou hrat letos zase o pohary. Pokud se podivas jenom na tabulku, tak to chapat nemusis, lae podivej se na sirsi souvislosti...

Reagovat
Majk91

"Ansu Fati by mohol hrať el clásico, Španielska futbalová federácia je toho názoru, že je dostatočne vyspelý, aby hral za U-21. Znamenalo by to odohrať za túto kategóriu dva zápasy - priateľský proti Nemecku 10. októbra a klasifikačný na ME 2020 o päť dní proti Čiernej Hore. Ansu by tak nestratil ani jeden zápas za svoju Barcu."

Myslím že by to bolo asi najlepšie riešenie pre všetky strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrygo do Castilly

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona sa odvolá voči pokute 300€

Reagovat
Rattlesnake

pochopitelně nejde tak o částku, jako o fakt, že vůbec nějakou pokutu dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nemali žiadnu dávať ak to má byť len takáto čiastka, ale prekvapilo ma že vôbec teda nejakú dostali, ale že sa aj voči takejto budú ešte odvolávať má dorazilo, to sú fakt taký obrezaný?

Reagovat
Rattlesnake

ta částka je na hlavu to je jasný, ale Barca se musela už z principu odvolat když popírají to z čeho jsou obviněni.

Reagovat
Gazdo

Ide o nebezpecny precedens

Reagovat
Juan Román Riquelme

capullos

Reagovat
smazaný uživatel

ja hlavne nechapu, co to jako ma bejt? 300 euro pro fotbalovej klub? to vymyslel kdo ?

Reagovat
ADM

Mozno to s tou sumou bude podobne ako dnes na meetingu s vedenim vo firme. Som myslel, ze to 5 miestne ciselko vyjadruje sumu normalne v tisicoch a oni to boli miliony

Reagovat
Gazdo

Tam nejde o sumu ide o princip. Ta pokuta je preto aby barca uznala svoju vinu. Ak to urobi nabuduce to pre nu uz moze byt x milionova pokuta (alebo pre nejaky iny klub) uz len z toho principu ze precedens to takto pravi

Reagovat
smazaný uživatel

takze oni kvuli tomuhle vymysleli novou pokutu ?

Reagovat
valloire

Tak prachy došly, půjčujou si na hráče a tisknou černobíle. Šetří se všude. Ta pokuta je napůl likvidační, není z čeho ji zaplatit.

Reagovat
dextroza_m

Serrime na Neymara

Reagovat
Rothbard

Dneska by to mohl byt koukatelny zapas. Plno zajimavych hracu ke sledovani na obou stranach.

Reagovat
LAM

Fati si na tréningu něco udělal s kolenem a do Getafe nepojede.Takže útok bude asi na 100% Dembele,Suarez,Griezmann.To jsem teda zvědavej.Záloha snad bude Sergio,De Jong,Arthur.

Reagovat
Petrinho17

Je mužstvo v tejto fáze sezóny v dobrej fyzickej dispozícii? A pokiaľ nie, do akej miery je na vine predsezónna príprava?

Valverde : "Kondičnej príprave som nikdy neprikladal priveľkú váhu. Viem, že mnoho ľudí to považuje za veľmi dôležité. Ak vyhrávaš, si v dobrej fyzickej forme. Ak prehrávaš, mužstvo je v zlej fyzickej forme.

Reagovat
valloire

borec

Reagovat
valloire

...z něho si vezmu příklad na horách. Když to vylezu, jsem v dobrý fyzický kondici, když ne, tak jsem holt v riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri takomto zmýšlaní sa vám ani nečudujem, že chodíte naspäť z Tatier červeno-bielou helikoptérou

Reagovat
valloire

Já teda nevim o čem mluvíš, ale já když vidim v Tatrách vrtulník, tak na beton zachraňuje nějakýho Slováka nebo Poláka. Na Orle Perči letěl 4x a tam moc Čechů asi nebude. Češi tak maximálně vypadnou z okna hotelu, když jdou na záchod maje ukrutnou virozu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Je on normální?

Reagovat
Gazdo

Nikdy som si nepomyslel ze to poviem ale nenavidim nasho trenera. Bol mi zatial len nesympaticky a prilis odlisny od mojich nazorov ale ja ho normalne nenavidim uz za urovnou Mourinha coz je u mna lvl ktory sa neda prekonat

Reagovat
marke7

Reagovat
ADM

Nič prekvapujúce, no.

Reagovat
Xavi

Cazorla seleccion.

Reagovat
valloire

https://youtu.be/o0rt2hUIjF8?t=116

když tu byla debata o pasech...borec ani nekouká kam a míč si stejně hráče najde....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Bolo vopred jasné, čo tam bude To bol asi posledný Ronaldinhov naozaj magický výkon u nás

Reagovat
valloire

Fakt? Zrovna mi napadla otázka, proč vlastně za rok musel pryč?

Reagovat
ADM

V podstate od MS 2006 po moment jeho odchodu, je tento vykon pre mna ten posledny, ktory si naozaj doteraz pamatam, v tom zapase naozaj top vykon. Mal tam este par momentov, napr noznicky proti Ponorke alebo Atleticu, mozno nieco v LM, ale fyzicky zacal odchadzat na co trpel cely tim a tie momenty mal len vdaka nadpriemernemu talentu, co pokracovalo vo zvysku jeho kariery. Kazdopadne Pep mu po prichode chcel dat sancu podla poslednych info, ale Ronnie sa rozhodol odist. Skoda, vidiet ho v top forme v tej sezone 08/09 na kridle, to mohlo byt este viac nez MSN.

Reagovat
ADM

+ teda pribral a mal problem s disciplinou, nocne vecierky, alkohol.

Reagovat
valloire

Já to samozřejmě vím. Co nevim jsou ty poslední info jako že mu chtěl dát šanci. To myslím je pitomost. On to chtěl postavit na Messim a Rony by ho, jak se obával, stáhl do víru velkoměsta. To mi dává smysl. Taky to svědčí o tom, že si Pep nevěřil, že by Ronyho ukočíroval. A když tak koukám, na spolupráci s Etoem, tak plus co si vybavuju, za mě víc než celý MSN.

Reagovat
ADM

MSN je najefektivnejsia zbran na obranu, aku som zatial videl. Ti traja si vystacili na superovej polovici v podstate sami.

Niekde to info o Ronaldinhovi bolo. Neviem ci nie v Take the ball, pass the ball. Pep bol ochotny skusit ho, ak bude na 100% makat a chovat sa tak.

Reagovat
valloire

Já myslím, že je to po letech jeho berlička....Ronaldinho si vystačil sám.

Reagovat
Kily8

Krása, nádhera, fantázia. Miloval som vtedy Barcelonu. Najvačšia hviezda, ale nepozeral na seba len, nebol sebec, v šanci ešte nahral lepšie postavenému spoluhráčovi, nerozčuloval sa na spoluhráčov, keď zakončili sami, nestál len na mieste, kým mu prinesú loptu, ale behal. Snáď bude hrať raz za Barcu ešte taký hráč, ktorý si vyslúži potlesk v stoji na Santiago Bernabeu

Reagovat
valloire

https://youtu.be/o0rt2hUIjF8?t=329

a my tenkrát koupili Beckhama

Reagovat
ADM

Tu bude to Ronnieho sólo, ktoré skončilo na brvne

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Jak tam lítal nejaky vlasatec s devatenactkou, který pak změnil tento sport ještě víc.

Reagovat
valloire

Noooo, za mě ne. Viděl jsi co tam vyváděl Ronaldinho. No to se krásně kouká a to je to Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

když jsme u toho, jak byste zhodnotili pusobeni Beckhama v Realu?

Reagovat
valloire

Podle mě průser. Z víc důvodů. Dějiny by šly jinak, kdybychom koupili Ronaldinha. Kvůli němu šel Makelele, dnešní Casemiro a nikdo nebránil. Navíc Beckham byl horší a rozehrál se až když skončili Zidane a Ronaldo a měl podíl na těch dvou titulech. Perez to prostě přehnal s těma hvězdama, tam se mělo končit příchodem Ronalda. Ale zase se něco špatný je k něčemu dobrý. Myslím, že bez příchodu Beckhama bychom nevyhráli 4x za 5 let LM teď. Takže smíšený pocity, na začátku na hovno, ale konec skvělej. To je Beckham.

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Salgado, Hierro, Helguera, Carlos - Figo, Makelele, Guti, Zidane - Raul, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ma valloire vzdy prekvapi, ze spochybnujes krasu hry Pepkovej Barcelony, ked Real pod Bosqueho vedenim nehral nejak zasadne odlisny futbal.

Reagovat
valloire

Pepek to přehnal s tou házenou. Real hrál krásně, zápas na Spartě byl boží.

Reagovat
Kenneth

To s Beckhamem a LM 4x za 5 let prosím trochu rozepiš.

Reagovat
valloire

Klidně. V podstatě díky tomu příchodu Beckhama, což už bylo přes čáru pak končil Perez, kterej to přehnal s Galacticos a poté přišel do Realu už poučenej. Díky tomu se tu vytvořil opravdu tým, kterej to mohl dokázat. Bez uvědomění chyb by to nebylo možný.

Reagovat
ADM

Ja si myslím, že na tých LM ma daleko väčší podiel Mourinho. Od jeho príchodu ste proste mali uplne inu mentalitu.

Reagovat
valloire

Mourinha instaloval Perez.

Reagovat
Kenneth

Pochybuji že se nějak poučil. Bláznivý nákupy dělal i potom a dělá je dodnes viz. Kaka, James, Bale a nebo mladý Brazilci.

Reagovat
valloire

Ale počil. Kupoval víc talentovaný hráče, kteří zapadali do týmu jako Ozil, Xabi, Angel. Takový by dřív nepřivedl.

Reagovat
ADM

Pique vcera zorganizoval spolocnu veceru len pre hracov uz davno mali byt kapitani s MAtSom

Reagovat
Visca el barca

Tu už meli ve středu

Reagovat
ADM

Hmmmm, tak kvalitna novinarcina

Reagovat
Rothbard

Řečí čísel má Barca 2. nejlepší útok, ale 4. nejhorší obranu.

Reagovat
dextroza_m

"Cim vic golu dame, tim vic bodu mame..." Bohuzel nasim nikdo nerekl, ze se musi i branit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Betis, to je velke zklamani letos.

Reagovat
vilp
Reagovat
Petrinho17

Muniain veľká tragédia teda...

Reagovat
ADM

Ja keď vidím v zostave tú 20 tak ma normálne otáča

Reagovat
T:o:M

Reagovat
T:o:M

On je dobrý nahradník, odběhá toho hodně a je to odchovanec, ale na základ prostě nemá, je to asi jako vloni s Ivanem, letos vyhrál tuhle cenu Roberto..

Reagovat
patas92

Tak dá otáčaj na druhú stranu a budeš rovně

Reagovat
ADM

Ja viem, že ty si jeho zástanca a pravdou je, že Semedo nehrá o nič lepšie, ale Roberto v zostave začína byť rovnako kontraproduktívny ako Ivan, hlavne vonku, doma ho prežijem.

Reagovat
patas92

Po posledních zápasech už jeho zastánce nejsem. Ale na RB mezi ním a Semedem noc diametrální rozdíl nevidím, zatím. Uvidíme po dnešku

Reagovat
patas92

Navíc po stoperech a Griezovi má Semedo zatím odehraných nejvíc minut z celého týmu, takže ho nejspíš jen šetří na středu.

Reagovat
ADM

Jo, to šetrenie celkom chápem a pochopitelne tam nemal kto iný zaskočiť..

Reagovat
Gazdo

dufam ze som to spravne pochopil ako ironiu

Reagovat
ADM

No Wague by nemal naskakovať do sezony zápasom vonku ked sa nam nedari

Reagovat
Gazdo

Ani roberto

Reagovat
ADM

Reagovat
alcantara

Uz nech ta 90minutova sracka zacne, neviem sa dockat.

Reagovat
Banikovec7

The first team player Ousmane Dembélé has a muscle problem in his left thigh. He will miss the game against Getafe and he will undergo more tests to find out the exact extent of the problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit všechny od vedení až po maséra, tohle je naprostý amatérismus.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu už ani není co dodat

Reagovat
ADM

"Kondičnej príprave som nikdy neprikladal priveľkú váhu. Viem, že mnoho ľudí to považuje za veľmi dôležité. Ak vyhrávaš, si v dobrej fyzickej forme. Ak prehrávaš, mužstvo je v zlej fyzickej forme. V skutočnosti nikto neberie kondičnú prípravu vážne z dôvodu množstva stretnutí, na ktoré sa musíte pravidelne pripravovať. "

Reagovat
Kenneth

No v tom případě jsme na tom 10x hůř letos.

Reagovat
LAM

Idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový dinosaurus.

Ale hodně věcí to pak vysvětluje. Hráči ho mají rádi, protože nemusejí makat. Na tréninku báčko a smích. V zápasech pak nejsme schopni nikoho přehrát, protože okolo nás jezdí jak na motorkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T:o:M

S takovou "sestavou" dneska čekám první tři body z venku.. ...a Luisito rovnou dva goly..

Reagovat
Gazdo

Roberta tam napcha aj namiesto Matsa keby nemal ho uz kde inde dat asi

Reagovat
LAM

To bude zas katastrofa.

Kondičního trenéra by měli z okamžitou platností vyhodit.To kolik máme zraněnejch hráčů je úplně mimo.

Reagovat
Gazdo

Footybite uz neponuka streamy??

Reagovat
bartlu

díky

Reagovat
bartlu

Někdo stream, prosím?

Reagovat
Ed_Hazard

Coutinho acko.

Reagovat
dextroza_m

Nosáč půjde a on se vrátí, záloha bude Couts - Jong - Arthur

Reagovat
dextroza_m

Suarez je dřevěnější, než Hurvínek

Reagovat
dextroza_m

*bez čárky

Reagovat
ADM

17. minuta a ja nebudem zverejnovať kolko odovzdanych lopt superovi som napočital v momentoch, ked išla lopta na Luisa

Reagovat
dextroza_m

Horší jak zeď, od té alespoň víš, kam se mičuda odrazí.

Reagovat
Jordi Alba

Už to začíná tvl.

Reagovat
dextroza_m

Začínám se Slavie bát, když teda nezáleží na fyzické přípravě

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie jim dá na prdel

Reagovat
dextroza_m

Je to dost možné.

Reagovat
alcantara

Cooling break

Reagovat
celeb

28'C v tieni v Madride teraz

Reagovat
alcantara

Komentator mlel o 24, tiez som si to checkol. Ale aj 28 je na Spanielsko malo.

Reagovat
Rattlesnake

hrejte báčko ve vlastím vápně troubové

Reagovat
celeb

Roberto musi hrat za kazdu cenu. Teda byt v zaklade, nie hrat. Inak pekne nechal Getafe v najvacsej sanci, ich bol meter od ich deviny a nechal sa obohrat ako male decko. Do toho par strat ... uz len pohlad na neho ma vytaca. Len preto, aby v 2. polcase stiahol niekoho zo zalohy, povolal Semeda a Roberto uz nebude kurvit obranu, ale zalohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdka Suaréz prečo pri každom páde dvíha ruku ?

Reagovat
Rox

To je hnus, a není to jen Roberto nebo Suaréz, ale celej tým. De Jong není vůbec ve hře, Arthur přihrávky jen na jistotu, prostě nekoukatelnej hnus.

Reagovat
Jordi Alba

MatS

Reagovat
alcantara

Taky gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Ter Stegen

Reagovat
alcantara

Najlepsi ofenzivny hrac dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Dedinska taktika. Nakopnut loptu...funguje.

Reagovat
Rattlesnake

mats

Reagovat
dextroza_m

MATS

Reagovat
Rox

Ter Stegen, nejkreativnější hráč Nedivím se, už se na to nemohl z tý brány dívat

Reagovat
Ed_Hazard

Mebol offside?

Reagovat
Rattlesnake

nebyl.

Reagovat
ADM

O nohu druhého stopera nie

Reagovat
ADM

hlavne ho nevybrať do brány, Jogi

Reagovat
celeb

MAtS

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho dnes zatial 1+1.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepe kure

Reagovat
Kixi Syhimour

Však je to skvělý hráč, no

Reagovat
ADM

Kludne aj 3+3 na zápas, ale u nas mu to proste nešlo.

Reagovat
Kluivert9

Pod Valverdem to nejde nikomu...

Reagovat
Visca el barca

Snad se po odchodu Ernesta za rok vrátí.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
patas92

Asists this season:

Ter Stegen: 1

Hazard: 0

Reagovat
Jordi Alba

A to ještě Hazard nemá ani jeden zákrok v bráně.

Reagovat
ADM

od toho je tam Thibaut

Oh wait

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
LAM

Trochu lepší než předchozí venkovní výkony,aspoŇ šance si tvoříme,ale nedokážem vůbec dominovat středu i s Arthurem a De Jongem(v tomhle systému se není čemu divit)

Obrana stále nejistá a opět si proti nám tvořej dost nebezpečnejch akcí.

Jinak Griezovi se na tý levý straně musí hrát opravdu skvěle

Reagovat
Majk91

Firpo zatiaľ strašne slabučky. Chlapec bude musieť poriadne zabrať aby aspoň sem tam posadil Albu keď bude fit. Zatiaľ klasický vonkajší výkon s tým rozdielom, že prvý gól sme dali my. Arthur, Stegen super, zbytok prinajlepšom priemer.

Reagovat
Rox

Pique nehraje špatně a aspoň trochu drží obranu. Arthur nic moc. Podrží míč, přihrávky na jistotu dobrý, ale mohl by taky už vymyslet nějakou překvapivou přihrávku nebo něco. Pak se o to snaží akorát ti co by neměli.

Reagovat
kaja900

Škoda toho gólu ke konci, mohlo by getafe ještě trochu potrápit

Reagovat
Jordi Alba

Když už nic, tak Firpa zkusíme v útoku.

Reagovat
alcantara

Kvoli potupe este Roberto treti

Reagovat
Rox

Snad mu to dodá aspoň sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som De Jonga

Reagovat
vilp

Soria parádní tragéd, prvně pomalý výběh na půl cesty, potom ještě lepší zákrok.

Reagovat
patas92

Hráči Getafe jsou taky ale solidní šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jong

Reagovat
Jordi Alba

Wague by dnes mohl na pár minutek.

Reagovat
alcantara

Hlavne nedat Aleñu

Reagovat
Kixi Syhimour

Je tady značně méně komentářů, když Barcelona vyhrává

Reagovat
Jordi Alba

Tak Valverdeho nechce už asi nikdo, ale aspoň tu dneska nejsou ty košťata, co tu budou mít 30 příspěvků nadávek na něj a ostatní.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tohle je pekny clanek na wiki:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_men%27s_footballers_with_500_or_more_goals

Pokud Ronaldo a Messi budou hrat jeste nejmin 3 roky a nejak zasadne jim nespadne golova produkce, tak by se meli stat nejlepsimi strelci v historii souteznich zapasu. Messi Bicana prakticky stoprocentne prekona, chybi mu jen neco malo pres 100 golu. U Ronalda je otazka vek, ale nejspis bych si na to pri jeho kondici taky vsadil. Zaujalo me, kolik golu uz nastrilel ten Lewandowski, ten by mohl po kariere taky mit pres 500 golu..

Reagovat
dextroza_m

Pepi ratio 1,5 Jediný víc golů než zápasů, prostě borec.

Reagovat
dextroza_m

Myslím z top 10.

Reagovat
ADM

snad sa im to podari obom, aj ked o oboch dost pochybujem.

Reagovat
misinho7

U Crisa uz pochybjem. Ten pokles je tam badatelny, uz siel dole. Uz ani tie goly tolko nedava...bude to vsak zalezat na tom kolko este bude hrat..ked da este aspon 4 roky kto vie no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

Cris to dá

Reagovat
misinho7

Tak velmi mu to prajem, ale mam pocit ze to neda. Aj ked snad sa mylim. Verim ze tak isto aj v repre prekona toho iranca ci koho nech je najlepsi strelec reprezetacii. A este najlepsie jedna LM s Juve a GB

Reagovat
Anacron

Tak chybí mu 90 gólů. Za rok může dát tak 30-35. A hrát chce očividně minimálně do MS 2022. A potom třeba MLS nebo Sporting. Myslím, že to zvládne. O Messim nepochybuju.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je ale teda vtipny, ze mu na ty wiki pocitaji i goly za portugalskou reprezentaci U-15 a U-17 Pocitat tam repre od U-18 vys mi dava smysl, protoze to jsou dospely profesionalni tymy, ale ty juniori teda nevim. Ale je to jen par golu.

Reagovat
Anacron

Tak ono vůbec brát wiki jako nějaký zdroj je mimo no .

Reagovat
Atlético de Madrid

wiki je dobry rozcestnik k primarnim zdrojum a zrovna fotvalove statistiky ma dobre ozdrojovane. Jenom na to musis koukat kriticky

Reagovat
CHONG

Tak tak

Reagovat
CHONG

Velký špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Da se cekat Hazard v zakladu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Dayman

Courtois

Carvajal, Varane, Ramos, Nacho

Valverde, Casemiro, Kroos

Bale, Benzema, Hazard

Reagovat
misinho7

ten Valverde tam...ako chapem ze je tam asi na vypomoc pri braneni ale smerom dopredu to bude teda cele zavisiet iba na tej utocnej trojke, taky James by sa teda zisiel

Reagovat
Ed_Hazard

Fuck, Valverdeho som úplne prehliadol. To je na facku, že tam nedal Jamesa odzačiatku.

Reagovat
Kenneth

Valverde , Cortouis , Nacho

Reagovat
Rothbard

Čemu se divíš u Nacha? Mendy i Marcelo zranění.

Reagovat
Ed_Hazard

Ocakavana zostava. Aj s Nachom nalavo.

Reagovat
Mateo16

James ZZ je proste klasik a James je až 6 záložník za Lukom, Iscom či Valverdem

Reagovat
Mateo16

No dívať za od začiatku na Valverdeho je za trest

Reagovat
smazaný uživatel

Typico letos la ligu vidim poprve ale ten Valverde.. ten se vzal kde ten hraje jeste hur nez jeho jmenovec trenuje Barcu

Reagovat
Anacron

Co to jako je ta sestava? Valverde jako vážně? Militao a James, kterej má momentálně obrovský vliv na ofenzivu nic? Modric už je definitivně v důchodu nebo proč vůbec nehraje? Tomu už jenom chybí Lucas místo Hazarda. A to sem se docela těšil...

Reagovat
Anacron

Jo Luka byl zraněný ok moje chyba

Reagovat
Mateo16

Marcos Llorenthe z 8 zápasov iba 1 v základe. To bolo plaču keď odchádzal

Reagovat
CHONG

Zase bez brankáře Škoda Jamese, ale snad to v druhém poločase roztrhá

Reagovat
valloire

Nastupuje Real Madrid.

Reagovat
dextroza_m

Haha Madrid!

Reagovat
dextroza_m

Slušná atmoška, jedem Atletico

Reagovat
Cottage

stream please

Reagovat
dextroza_m
Reagovat
Cottage

diky

Reagovat
Mateo16

Eden si robi prdel ? Jeho alibisticka strata a protiutok Atletica. Felix sam na branu

Reagovat
patas92

OT: finále stovky na MS a na stadiónu asi 300 lidí

Reagovat
Anacron

Jasná žlutá teď měla být. Takže ty špíny už ví že můžou hrát ten jejích humus a budou v pohodě.

Reagovat
Whitemedia

Edena buď zvětšuje ta bílá a nebo má pořád solidní nadváhu

Reagovat
Magic player

Karim ma dneska dreveny den...

Reagovat
Anacron

Zatím to není strašný, ale nikdo tam není schopen z tý zálohy dát nějakou kolmici, překvapivou přihrávku, prostě nic. Ale hlavně že James dřepí na lavičce

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jedinej kdo takhle překvapí je právě James nebo Modrič. Musíme si počkat, no.

Reagovat
nani92

Hazard je Bale bez golov

Reagovat
Mateo16

Jedine stastie ze Atletico je zufale rovnako ako my

Reagovat
Magic player

Jako divat se na tuhle zalohu a vedet, ze Odegaard si vodi ligu u socek a znovuzrozeny James sedi na lavce...

Reagovat
Mateo16

Zlaty Isco ako to dnes Eden spomaluje

Reagovat
ADM

Co za ligu to sledujem. Bud center alebo zblokovany center Joao nebol ani pri lopte

Reagovat
ADM

Ale Thomas je paradny.

Reagovat
ADM

Ten pas teraz

Reagovat
gonzalesl_is_back

No Valverde kupodivu zatím z té zálohy asi nejlepší. Určitě lepší než Eden.

Reagovat
Anacron

No dozadu, ale dopředu neumí snad ani běžet.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak technicky je na tom podle mě líp než Casemiro. A několik přihrávek dal, byť hlavou. On tam není od tvoření hry no.

Reagovat
Visca el barca

Hazard hraje jako loni Coutinho

Reagovat
ADM

Couts dnes krasne momenty za Bayern. U nas tie lopty proste musia ist cez Lea, kym tu bude on, nevidim pre Coutsa miesto.

Reagovat
patas92

Coutinho spíš není do toho statického fotbalu, co Barcelona hraje

Reagovat
technecium

Spis nemůže být s Messim na hřišti

Reagovat
patas92

To pak s Messim nemůže být ani Griezmann, no

Reagovat
ADM

Griezmann aspon vie pracovať bez lopty a necháva na ihrisku dušu, ale ak to Valverde mieni využívať na LM aby mu mal kto brániť a behať za Messiho s Luisom, tak to ma poteš.

Reagovat
valloire

S Messim nemůže bejt ten, onen, Ibra...jestli ono to není v těch hráčích? A takovej to je plejmejkr...a nikdo s nim neni.

Reagovat
dextroza_m

Couts - Jong - Arthur

Reagovat
ADM

Nie s Messim

Reagovat
valloire

pfff, se Zicem mohl bejt každej....Každej a on z něj udělal lepšího hráče...

Reagovat
ADM

Leo robi lepsi rovno cely tim len Coutinho sa nedokaze prisposobit

Reagovat
valloire

Jj, Coutinho, Griezmann, Ibra....

Reagovat
ADM

Vsetci museli len prirodzene prepustit svoju poziciu tomu najlepsiemu.

Reagovat
valloire

Ti nejlepší můžou hrát spolu a udělají tak lepší tým. Viz Pelé a Tostao, Zico a Socrates. Ne že jeden vytlačí druhýho. Ale co už, Alfredo to udělal Didimu.

Reagovat
ADM

Spolupraca Messiho a Neymara nic? Messiho a Iniestu so Xavim? Messiho s Luisom? Messiho s Ronniem?

Reagovat
valloire

To bejvalo, poslední dobou mu to nejde. Neymarovi se právem zdálo, že je trochu upozaděnej a tak radši odešel. Jeden z důvodů. Suarez je asi výjimka. Xavi a Iniesta jsou záložníci. Ronnie taky odešel.

Reagovat
dextroza_m

Zica má dnes každý u Šumavy..

Reagovat
valloire

Jenom každej blbec. Šumava je Král českejch pohoří. Stejně jako je Zico Král 80.let.

Reagovat
Anacron

Horší poločas jsem od Edena snad ještě nikdy neviděl.

Reagovat
Kenneth

Stoji na miste a ceka az da nekomu metrovou prihravku. Jako by se bal rozebehnout....

Reagovat
misinho7

Eden zatial slabsie ale ten sa rozbehne. Stale sa este musi prisposobit.

Reagovat
kaja900

Přesně.. taky bych uz chtěl aby to rozjel ale chce to čas zatím dost slabý, ale věřím že nam ještě ukáže

Reagovat
misinho7

tak tak, sak je to jeho stvrty zapas ne? cize este netreba robit paniku, to pojde

Reagovat
Magic player

Jenze jak chce ziskat sebevedomi, kdyz se o nic nepokusi? Ti nasi mladi smradi od kterych se nic moc neceka maji vic odvahy a berou to na sebe, zatimco on dava alibisticke prihravky na metr.

Reagovat
misinho7

ale minule to skusal a mal tam nejake prieniky ale zas dnes ked tam dostane loptu na lavej strane a proti nemu stoja traja hraci? to nema zmysel..nebol este v situacii kde by mal moznost nieco skusat..teda ta jedna sanca co sa tam dostal do sestnasky a nahraval... snad to pride v druhom polcase

Reagovat
Mateo16

Kondicku nema

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, o Edena strach nemam. Horsi jak Bale stejne nebude ani kdyby hral jako dnes.

Problem je aktualne v zaloze, Zizou evidentne sazi na osvedcene a jeho (ne)system bez rozdiloveho Modrica neskutecne trpi. Driv by me nikdy nenapadlo ze technickej hrac jako Zidane to bude chtit hravat pres centry apod... Nekdo to tu uz myslim psal a pod to se podepisu - predstava ze nas koucuje Pepek je hrozna, ale nepochybuju ze by ze soucasnyho Realu udelal masinu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Horsi jak Bale stejne nebude..." ten se kterym a diky kterymu jste 3x vyhrali LM?

Reagovat
alcantara

Eden je Ter Stegen bez produktivity.

Reagovat
Whitemedia

Hudsona bych nezvládal, kdybych sledoval La Ligu pravidelně..

Reagovat
Anacron

Hudson je nejlepší

Reagovat
misinho7

Reagovat
Whitemedia

odporný je, nedokážu si představit, že bych si na tohle zvykl

Reagovat
2miguel1

Are you kidding me? Uuuuuaa

Reagovat
Anacron

S touhle sestavou dáme gól jenom tak, že se Bale nebo Kroos ukopne z dálky. Jinak bez šance dokud nepřijde James nebo Luka. Jenže přijde Lucas a to stejně tak v 80. minutě..

Reagovat
Mateo16

Eden je hotovy, Pripraveny na striedanie

Reagovat
Raul=Real

Bale

Reagovat
Anacron

Bale a to si říká golfista dřevák plešatý

Reagovat
Rothbard

Levá je Baleova silnější noha ne?

Reagovat
Hachim Mastour

Čo tam nacvičuje Casemiro?

Reagovat
masly008

Jak chce dát real gol? Oni než se dostanou k 16 tak atleti už jsou zalezlí v 10 ti

Reagovat
Whitemedia

Já mám prostě smůlu na zápasy La Ligy..

Reagovat
masly008

Reagovat
ADM

Tento rok to je štandart bohužial

Reagovat
Olafek

Tento ročník La Ligy bude něco jako momentální PL bez Liverpoolu a City.

Reagovat
Jordi Alba

Tak nečumte jenom na Barcelonu a Real, zajímavých zápasů je dost.

Reagovat
Olafek

Myslel sem to výsledkově, nikdo z těch TOP týmu nedokáže vytvořit nějakou delší sérii vítězství. Herně je to taky daleko do ideálu. Letos se mi v LL zase líbí Villarreal nebo socky.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mateo16

Dnes je to fakt nuda z oboch stran

Reagovat
ADM

So Stegenom a Oblakom pri jednom stole už nevečeria nikto

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pozitivní je zlepšení v obraně i záloze. Dopředu ale pořád stejná holomajzna.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ramos šel s těma standartkama strašně dolů. Jen prasí a rozhazuje rukama.

Reagovat
Rothbard

Atleti bez střely na bránu.

Reagovat
vilp

Zlatý bod, strašný zápas.

Reagovat
ADM

Bod by sme mali dostať my čo sme to dopozerali

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
bartlu

Tak to byl jeden z nejhnusnějších zápasů. Oba dva týmy naprostá marnost. Ten, kdo i po tomhle fandí i nadále Atletům by měl spáchat sebevraždu, protože tak debilní nikdo být nemůže.

Typyčo mi je naprosto zle

Reagovat
Raul=Real

Ukludni sa

Reagovat
darktemplar9999

Doebali sme mu ticket tak se čerti, neboj, jeho to projde . Podal na vasi vyhru :D

Reagovat
misinho7

Treti zapas super nevystrelil na branu to akoze oni po tej prehre s PSG trenovali branenie? lebo tam sa to neskutocne zlepsilo...

Reagovat
bartlu

tak tady šlo hlavně o to, že Atleti ani nechtěli. Ten tým je tak zprzněný, že by nevystřelili ani kdyby šli 3 borci sami na golmana. Naprosto nechutně fekální zápas. Atletům nešlo vůbec o to vyhrát.

Reagovat
Raul=Real

Atleti vystrelili

Reagovat
Anacron

Zidane si přijel pro bod a má ho. Bod sice nezní špatně, ale tyhle Atlety jsme mohli porazit, kdyby nenasadil připosranou sestavu.

Reagovat
Mateo16

Cely utok uplne vymazany ale James by to v zalohe zmenil

Reagovat
Anacron

No třeba ne, ale tahle to bylo od začátku jasný.

Reagovat
bartlu

Zidane přijel pro bod? Vždyť atleti dělali všechno pro to, aby nevyhráli...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Anacron

Tím že dal do zálohy Valverdeho, kterej umí jenom bránit, místo Jamese dal jasně najevo jak k tomu zápasu přistupuje.

Reagovat
Visca el barca

Výborně

Reagovat
valloire

Ale jo, to se podá. Čolovci nic neměli a to je dobře, páč Tibo byl nějak nejistý.

Reagovat
Kenneth

Tibo je porad nejisty.

Reagovat
CHONG

To je jediná klika, že na toho dementa nešla žádná střela.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bartlu

mi je naprosto fyzicky špatně z toho zápasu. Atleti jsou banda zmetků. Pardon, ale deseti tisíce lidí přijdou na zápas podpořit svůj tým a oni na oplátku ani nevystřelí na bránu a dělají všechno pro to, aby nevyhráli. O čem ten fotbal potom je, když tým NECHCE vyhrát.

Reagovat
darktemplar9999

Nebud smutnej ze ti dodrbali ticket :D Kdyby si koukal na zapas tak bys vedel ze vystrelili, akurat to livescore nejak divne evidoval, jelikoz par hlavicek po rohovych kopech smerem do tibovych ruk bylo,nemluvne o tom, ze felix i correa byli v sancich akurat jelo to vedle, tak jako i vacsina strel realu, ktori to vic skouseli z dalky tak jen proto tych pokusu tam maji vic :D Radeji nabuduce komentuj tu sracku co hrajete pod valverdem s tymem za miliardu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard tím přestupem ukončil kariéru, to je druhý Káka/Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotiť po 1 mesiaci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně to budu hodnotit i na konci sezóny a stejně to pravděpodobně bude stejné. Akorát to zas budete brblat, že druhá sezóna bude lepší Hazard je přišel jako hvězda 55 000 stadionu splnil si sen a místo toho aby potahal Real se vyžral jak prase a hraje hovno. Podává horší výkony než "golfista" Bale kterého jste v létě chtěli prodat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Je po zraneni, ktery mu narusilo podstatnou cast pripravy a na minuty jeste neodehral ani 3 soutezni zapasy. No jo, hrozna katastrofa ze neni zatim ve forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, tak uvidíme v dalších zápasech a pak budu opět hodnotit, to jsem zvědavý co si zas vymyslíte potom.

Reagovat
valloire

Víš hovno a plácáš si tu játra. Platini, Zidane a další velký frajeří se přizpůsobili naplno novýmu týmu až po půl roce. Někomu to trvá dýl. Hazard bude na jaře strašný dělo a rozbombarduje fšechno. Úplně fšechno, co se mu odváží postavit do cesty.

Reagovat
boryland

Hmm……….

Reagovat
valloire

a ty se nesměj, budeš ronit slzy ty jelto

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to rozbombarduje leda tak svou váhou

Reagovat
misinho7

uz sa tesime na tvoje hodnotenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemáte se na co těšit

Reagovat
Anacron

Protože ty už tu nebudeš no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu budu na 1000%, nikam se nechystám.

Reagovat
valloire

za takový kacířský názory budeš eliminován

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím.

Reagovat
patas92

nenech se jima rozhodit

Reagovat
Mateo16

Pravda ale toto je veľké pokrytectvo. Eden má nadváhu 6 kg. Keď to mal Marcelo a Isco písalo sa tu niečo iné.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Horsi nez couts nejde byt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nemusí být horší, stačí když budou na stejné úrovni.

Reagovat
Kluivert9

Tak u Coutinha to bylo trenérem, tady ne

Reagovat
valloire

Reagovat
sensei25

Vcera hrac zapasu Thomas.Neskutocny vykon.A z Realu a z nas mam pocit ze sa z nas pomaly stavaju “priemerne muzstva”.K Hazardovi len tolko.Ak real nezrychli svoju hru smerom dopredu,tak Hazard bude hrat celu sezonu to iste nic ako teraz na zaciatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji dobrou noc všem madridistům. A menší statistika na závěr. Ter Steven 1 asistence - Hazard 0

Reagovat
smazaný uživatel

*Ter Stegen

Reagovat
misinho7

Hazard ti vysukal staru? alebo nechapem tvoj dôvod tejto registrácie tu a zbytočného hejtovania...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nehejtuji, pouze jsem tu napsal statistiku která je jasné daná.

Reagovat
Phillipinho

To je fakt uzasna statistika, kterou si prave vytahl z rukavu.

Reagovat
smazaný uživatel

a neni?

Reagovat
smazaný uživatel

A není?

Reagovat
Visca el barca

Oyarazabal by nebyl špatnou variantou na to levé křídlo hm?

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Ani sterling

Reagovat
technecium

Radši Oyarzabal

Reagovat
Gazdo

My dvaja sa tusim v tom Oyarzabalovi nikdy nezhodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je hráč pro anglickou ligu, v La lize by se podle mě nechytl.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Tp zalezi

Reagovat
smazaný uživatel

on mal prist miesto Griezmanna.

Reagovat
vilp

Martin další asistence, a to ho už o jednu obral Willian, co koukám posledních 20 min.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele