LaLiga - preview 5. kola

20.09.2019, 09:09, aktualizováno 22.09.2019, 08:49
Previews
Jednoznačným šlágrem víkendu je souboj Sevilly s Realem Madrid. Mužstvo, za které chytá český gólman Tomáš Vaclík se může vrátit zpět do čela tabulky před senzačního lídra Granadu. Real si zase už nemůže dovolit další ztráty, navíc po výbuchu v Lize mistrů v Paříži se pod tlakem ocitl trenér Zinedine Zidane. Hrát se bude také malé baskické derby mezi Bilbaem a Deportivem Alavés. Program otevřou v poledne Getafe a Mallorca...
Getafe CF - RCD Mallorca  (neděle 12:00)
Před dvěma roky se Getafe s Mallorcou utkalo ve druhé lize. Nyní je čeká boj mezi španělskou elitou, který doposud vyznívá ve prospěch Mallorky. Getafe má navíc za sebou náročnou premiéru v Evropské lize, která mu sebrala dost sil.

Getafe je zatím trochu zvláštním úkazem LaLigy. Tým trenéra Josého Bordaláse sice figuruje v Evropské lize, ale na domácí scéně mu patří až sestupová pozice. Právě v pohárech by ale mohl získat potřebné sebevědomí, které mu schází. V prvním utkání skupinové fáze totiž Getafe ukázalo dostatek kvality a poradilo si s mnohem zkušenějším soupeřem. Tím byl turecký Trabzonspor a k jeho pokoření stačilo domácímu Getafe jediná trefa Ángela Rodrígueze.

V LaLize už to taková paráda není. Getafe totiž na první výhru stále čeká. Doposud se mu povedlo jednou prohrát a třikrát remizovat. Naposledy mu k výhře nestačila ani brzká branka Jaimeho Maty a dokonce ani dvojnásobné oslabení soupeře. Domácí Betis totiž srovnal zásluhou Joaquína a v devíti hráčích už remízu udržel. V žádném ze čtyř odehraných duelů Getafe nevstřelilo víc než jednu branku.

To by rád změnil zkušený útočník Jaime Mata, který před duelem s Mallorcou prohlásil: "Začátek sezony ukázal, že se musíme zlepšit v našem chování před brankou soupeře. Musíme být agresivnější a jít si za gólem mnohem aktivněji. Někdy se možná až příliš snažíme o kombinaci, když bychom mohli situace řešit jednoduše. Naším cílem pro příští zápas je střílet víc branek," dodal.

Getafe s Mallorcou v posledních čtyřech duelech neprohrálo a dvakrát vyhrálo. A když hrálo na její půdě, tak vždy nastřílelo tři branky. Větší potíže má Getafe na domácí půdě stadionu Coliseum Alfonso Perez.

Mallorca ale taky v prvních duelech zrovna nezáří. Nováček první ligy totiž od úvodního kola nevyhrál. Po porážce od Valencie alespoň zlepšil svou obranu a v duelu s baskickým Bilbaem neinkasoval ani jednu branku. Žádnou ale sám taky nedal, takže se zrodila jeho první remíza. Aktuálně je Mallorca až na 14. místě.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Djené, Cabrera, R. García - Portillo, Fajr, Timor, Rameseiro - Rodríguez, Mata
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - A. Baba, Raíllo, Valjent, Sastre - Salva Sevilla, I. Baba - Lago Junior, Febas, Kubo - Budimir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.27 - 4.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Sociedad  (neděle 14:00)
Espanyol se ani na evropské scéně nevypořádal se špatnou formou a doma zatím nezaregistroval jediné vítězství. Týden starou výhru v Eibaru Katalánci znegovali výkonem proti Ferencvárosi a teď se musí popasovat s nevyzpytatelným Realem Sociedad.

Před týdnem si barcelonské mužstvo vyšláplo na Eibar a do ligové tabulky přidalo první výhru, na kterou by rádo navázalo. Forma Espanyolu ale není od začátku sezony zrovna optimální, po skvěle zvládnuté kvalifikaci Evropské ligy přišlo ligové trápení a výhra až ve čtvrtém kole. Do té doby Katalánci prohráli oba domácí duely a své fanoušky si na Cornellá-El Prat neudobřili ani zápasem s maďarským Ferencvárosem Budapešť v rámci Evropské ligy.

Španělský celek dokonce musel dotahovat manko, neboť první se prosadili po vlastním gólu Javiho Lópeze hosté. Ferencváros nakonec vedení neudržel, ale i bod má pro něho velkou váhu. Real Sociedad i letos platí za velmi nepříjemného soupeře, který dokáže porazit kohokoliv. Baskové si v minulém kole vyšlápli na dosud stoprocentní Atlético Madrid a uštědřili mu první porážku. Ze čtyř kol získali hosté sedm bodů a společně s Osasunou se dělí o osmé místo.

Espanyol loni i předloni domácí duel zvládl, ale s Realem Sociedad má jinak poměrně vyrovnanou bilanci. Také v neděli se očekává vyrovnaná partie, kterou může rozhodnout jediná chyba a jediný gól.

Espanyolu bude chybět potrestaný stoper Naldo a kouč David Gallego nebude moci využít ani služeb Iturraspeho, Ferreyry a Corchii. Real Sociedad hlásí jen jednu absenci, ale dost citelnou, protože na trávník stadionu El Prat nevyběhne Asier Illarramendi.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Pedrosa, Calero, Lluis López, Javi López - Sánchez, Roca, Darder - Vargas, Calleri, Melendo
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyá - Zaldua, Llorente, Elustondo, Monreal - Ödegaard, Zubeldia, Merino - Januzaj, Isak, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.21 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - CD Leganés  (neděle 16:00)
Valencia má za sebou hodně náročné utkání Ligy mistrů spojené s cestováním a ráda by ušetřila nějaké síly. Klima kolem ní je teď ale hodně napjaté, takže případné zaváhání nebude tolerováno. Naštěstí pro "Netopýry" přijede na vizitu Leganés, který ještě nezískal v soutěži ani bod.

Ve Valencii to poslední dobou hodně vře. Od týmu byl jen po pár odehraných zápasech odvolán trenér Marcelino, kterého ve spěchu nahradil nepoměrně nezkušenější Albert Celades. Na vyhazov oblíbeného trenéra reagovali fanoušci dost hřmotně, zatímco sami hráči zvolili spíš tichý nesouhlas. Od jeho vyhazovu neposkytovali médiím žádné rozhovory a celkově nepouštěli ven žádné informace či vlastní myšlenky.

Přesto i v tomto s trochou nadsázky rozkladu zvládli perfektně zápas Ligy mistrů na Stamford Bridge. První skupinový duel ovládli díky jediné přesné trefě útočníka Rodriga a domácí Blues byli evidentně zaskočeni. V LaLize už to taková paráda není a Valencia vyhrála jen jedno kolo ze čtyř. Zrovna v tom posledním to s ní dopadlo hodně špatně, protože "Netopýři" dostali od Barcelony dokonce pět potupných branek!

To ale týmového ducha nezlomilo, jak napověděl zápas v Anglii. A potvrzuje to i obránce Gabriel Paulista. "Dostat se do tempa a zvlášť psychicky do pohody bylo po utkání s Barcelonou hodně náročné. Zvlášť s přihlédnutím ke změnám, které se tu kolem nás dějí. Ale myslím, že jsme dokonale ukázali naši vnitřní sílu a charakter. Všichni stojíme za trenérem Celadesem a věříme, že s ním budeme co nejčastěji vyhrávat," dodal zkušený stoper.

Los Che zaujímají až 13. příčku a mají na kontě jen 4 body. Doposud se jim ani herně příliš nedařilo, což ostatně ukazuje skóre negativní 5:7. Zlepšit svou bilanci by chtěli na domácí půdě stadionu Mestalla, kde se jim proti Leganésu dlouhodobě daří. Vůbec zápasy s Leganésem zvládají valencijští na jedničku, protože od roku 2016 s ním neprohráli ani jednou.

V posledních dvou duelech mezi těmito soupeři se body dělily vždy po remíze 1:1, což by tentokrát Leganés určitě bral všemi deseti. V letošní sezoně se mu totiž zatím vůbec nedaří a je z něj jasný kandidát na sestup. Doposud Leganés nezískal ani bod a prohrál všechny duely.

Už třikrát se mu stalo, že nedokázal skórovat ani jednou. Naposledy před vlastním publikem, když hostil Villarreal. "Žlutá ponorka" mohla po utkání odplout domů se třemi body, protože se trefila třikrát. Tým trenéra Mauricia Pellegrina vstřelil jen jednu branku a je jasné, kde ho nejvíc tlačí bota. Z minulého klání si šrám svalového rázu odnesl útočník Youssef En-Nesyri, ale nakonec by měl být pro zápas k dispozici.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Wass, Garay, Gabriel, Gayá - Coquelin, Kondogbia, Parejo, Čeryšev - Rodrigo, Gameiro
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Silva, Siovas, Omeruo, Bustinza, Navarro - Óscar Rodríguez, Pérez, Roque Mesa - Braithwaite, En-Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.82 - 6.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo Alavés  (neděle 18:30)
V neděli v podvečer se na stadionu San Mamés v Bilbau uskuteční baskické derby mezi domácím Athletic Clubem a Deportivem Alavés. Athletic doma ještě neztratil bod a proti regionálnímu rivalovi chce prodloužit svojí neporazitelnost.

Fotbalisté Athletic Clubu mají za sebou čtyři kola, která si rozdělili rovným dílem na dvě výhry a dvě remízy. Tři body se pokaždé slavily před vlastními diváky, což by příznivci červenobílých barev uvítali i v prestižním derby.

Los Leones po letech zase hrají v popředí španělské ligy a velký podíl na tom má defenzíva, která v oněch čtyřech zápasech inkasovala jediný gól. V tomto směru je na tom s vedoucí Sevillou nejlépe z celé soutěže. "Myslím, že za sebou máme skvělý začátek. Musíme tomu, co děláme, dát hodnotu. Doma jsme všechno vyhráli a venku jsme měli samé těžké soupeře," neskrýval spokojenost Iker Muniain, jenž se těší na baskické derby proti Deportivu Alavés. "Je to velmi pevný tým, silný v defenzívě a dobře uzavírá prostory. Mají silné základy a hrají přímočaře. Myslím, že my budeme více na balónu, čímž bychom je mohli překonat a vytvořit si šance," dodal Muniain.

Jestli mají Sevilla a Athletic nejlepší obrany v lize, pro Alavés platí, že má druhou nejlepší. Obrana Deportiva inkasovala dohromady dvakrát a teprve minulý týden hostující tým poprvé prohrál, když nestačil na Sevillu. Alavés má na svém kontě pět bodů a v tabulce je jedenáctý, což by na San Mamés rád vylepšil. Hosté tam vyhráli naposledy v roce 2005, pravdou je, že deset let působili v nižších soutěžích, ale ani po návratu mezi španělskou smetánku se zatím nedočkali. Loni skončily oba zápasy remízou.

Athletic Club nebude moci nasadit Guruzetu a De Marcose a jednu absenci hlásí i protivník. Vinou zranění do hry nenastoupí Burgui. Utkání má ještě jednu zvláštnost, na trenérských lavicích proti sobě stanou dva jmenovci Gaizka Garitano a Asier Garitano.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Álvarez, Martínez, Capa - García, López - Córdoba, Raúl García, Muniaín - Williams
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Ely, Laguardia, Duarte - García, Piňa, Wakaso - Vidal, Joselu, Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.66 - 6.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Real Madrid  (neděle 21:00)
Největší šlágr kola si španělská LaLiga schovala až na neděli večer. Vedoucí FC Sevilla přivítá Real Madrid. Lavičku domácích kormidluje Julen Lopetegui, trenér, který je rovněž spojený s loňskou bídnou sezonou Realu. Sevilla pod jeho vedením ale šlape, zatímco Real pod tím Zidanovým nikoliv. Francouzský kouč se po výprasku Bílého baletu v Paříži ocitl pod palbou kritiky.

Přesně před rokem byl v podobné situaci jako se nyní nachází Zinedine Zidane i Julen Lopetegui. Francouzův nástupce a nynější předchůdce. Lopeteguiho angažmá v Realu Madrid skončilo dříve, než pořádně začalo. Je nutno si přiznat, že Real pod jeho vedením vůbec nefungoval a předčasnému konci se nelze divit. Angažmá v Seville ale začalo o poznání lépe a Lopetegui s Los Rojiblancos celou soutěž vede. Sevilla ztratila jen domácí remízou se Celtou Vigo, jinak zbylé zápasy včetně toho úvodního v základní skupině Evropské ligy proti Karabachu (3:0) vyhrála.

Vynikající formu měli Sevillští už loni, ale vedení v tabulce neudrželi a nakonec i vypadli z bojů o TOP4. Julen Lopetegui doufá, že forma jeho týmu vydrží dlouho a nedělní utkání s Realem Madrid by to mohlo otestovat. "Stále se zotavujeme z našeho posledního zápasu a především cesty domů. Budeme potřebovat, aby všichni měli zítra správný přístup," poukazuje na únavu z dalekého cestování trenér Lopetegui.

"Musíme se soustředit na to, co udělá Sevilla. To je ze všeho nejdůležitější. Čelíme fantastickému týmu, který sem jede něco napravovat, ale v našich silách je, abychom je porazili. Víme, jakou kvalitu mají, ale zaměřujeme se pouze sami na sebe," dodal Lopetegui.

Věřte nebo ne, Real Madrid v Seville nevyhrál od roku 2015. Loni na stadionu Sáncheze Pizjuána prohrál jasně 0:3 a celé utkání už tehdy odchytal i český brankář Tomáš Vaclík. Real sice v nové sezoně španělské soutěže ještě neprohrál, ale body už stihl poztrácet remízami s Valladolidem a ve Villarrealu. "Hrajeme na obtížné půdě, známe našeho soupeře, jsou to lídři, od začátku sezony hrají dobře. Je to pro nás těžký zápas, chceme ho odehrát dobře a uděláme to. Hráči jsou připravení odehrát skvělé utkání, což nás zajímá," věří si Zinedine Zidane.

Největší vzrušení přišlo během týdne, kdy Real dostal nařezáno v Lize mistrů od Paris Saint-Germain 0:3. "Nejsme šťastní z poslední porážky, ale potřebujeme pokračovat v práci a dobře se připravit na další zápasy. Dobrou věcí ve fotbale je, že už zítra máte další šanci věci změnit. Co se stalo v Paříži už jsme si zanalyzovali," odmítá se vracet k utkání Zidane.

Sevilla bude až na Nolita kompletní, což jí dává oproti soupeři další výhodu. Real krom nejistých výsledků trápí i početná marodka hráčů základní jedenáctky. V Andalusii nenastoupí Asensio, Modrić, Valverde, Isco i Marcelo.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Reguilón, Carrico, Carlos, Navas - Jordán, Fernando, Banega - Haddadí, Jong, Ocampos
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - James, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.85 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Real Valladolid  (sobota 13:00)
Sobotní poledne zavede fanoušky závislé na LaLize na Estadio de la Cerámica, který je domovem Villarrealu. "Žlutá ponorka" v minulém kole jasně vyhrála a ukázala, že její forma má stoupající tendenci. Valladolid, který bude hostem, prožívá úplný opak.

Villarreal by se moc rád konečně vrátil mezi širší špičku Španělska a opět se účastnil také pohárových bojů. K tomu má po minulé sezoně hodně daleko, ale je odhodlán to prolomit v té aktuální. Po prvních třech kolech ale jeho fanoušci neměli moc důvodů k další návštěvě slavného stadionu. Dva body z devíti možných a hra plná chyb. Minulé kolo už bylo z jejich pohledu mnohem lepší.

Skončilo jasnou výhrou Villarrealu na půdě Leganésu a třemi góly, z nichž se o dva postaral útočník Gerard Moreno. Ten opět ukazuje, že umí být velmi platným zakončovatelem a nyní vede tabulku střelců první ligy s pěti přesnými zásahy. Po Barceloně je právě Villarreal nejčastěji skórujícím týmem a Moreno k tomu dodal přesně polovinu gólů. Villarreal však sráží nejistá a chybující obrana, která dovolila pustit už osm branek.

To je mimochodem druhý nejvyšší počet v soutěži. Zkušený obránce Mario Gaspar k tomu řekl: "To číslo vypadá ve srovnání s ostatními soupeři dost děsivě. Musíme si ale uvědomit, že naše obrana je nová a trvá, než se úplně sehraje. Jsou tu vynikající obránci, správný mix mezi mládím a zkušeností. Dejte nám čas. Jsem si jistý, že poslední čisté konto nám hodně pomůže a zvedne sebevědomí před duelem s Valladolidem."

Nespornou výhodou pro Villarreal by mělo být právě domácí prostředí, na kterém se mu daří. V duelech s Valladolidem to platí dvojnásob, protože Real v roli hostů vyhrál ve Villarrealu jen třikrát za posledních dvacet let.

Valladolid nakráčel do sezony velmi zajímavým způsobem, když si poradil s Realem Betis. Od té doby to s ním ale jde z kopce. Na porážku od Levante reagoval v minulém kole jen remízou s Osasunou, třebaže od výhry ho dělilo jen devět minut.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Pau Torres, Albiol, Quintillà - Moi Gómez, Iborra, Anguissa, Cazorla - Moreno, Bacca
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Nacho Martinez, Salisu, Olivas, Porro - Plano, Michel, San Emeterio, Waldo - Sandro, Sergi Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.07 - 5.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - SD Eibar  (sobota 16:00)
Jestli je nějaký soupeř, na jehož půdu Eibar bytostně nerad jezdí, je to zřejmě právě Levante. Považte sami, za posledních dvacet let se Eibaru podařilo vrátit se z Valencie se třemi body jen jednou. A teď zrovna dobrou formou nehýří.

Vlastně se zatím jen hledá. Patří mu až předposlední příčka a je to zcela oprávněné. Eibaru se povedlo totiž získat jen jeden jediný bod za čtyři duely. Ten zaznamenal hned ve druhém kole na hřišti Osasuny a jinak všechny tři duely prohrál. Minule ho to muselo hodně mrzet, protože na domácí půdě po brance Ivana Ramise vedl. Espanyol však během tří minut otočil vývoj utkání a s radostí si odvezl tři body.

Levante naopak nemá vůbec špatnou formu a především na domácí půdě dokáže potrápit kdekoho. V prvních čtyřech kolech dvakrát prohrálo a dvakrát vyhrálo, přičemž obě výhry si zapsalo právě na domácím stadionu. Na Estadi Ciutat de València porazilo Villarreal a následně také Valladolid. To ho dostalo na současné osmé místo v tabulce s šesti body na kontě.

Není divu, že vedení je s prací trenéra Paca Lópeze spokojené. A sám trenér se nikam nechystá. "Máme tu rozdělaný určitý projekt, který mě baví, líbí se mi a máme na něj s vedením stejný názor. Postupně si budujeme reputaci v první lize a chceme v jeho rámci klub neustále posouvat výš a výš. Jsme hodně ambiciózní a já věřím, že toto bude úspěšná sezona. Zatím mám samozřejmě určité výhrady k tomu, co předvádíme, ale pracujeme na zlepšení."

Slova trenéra Lópeze na předzápasové tiskové konferenci jasně ukazují, že Levante nemá v plánu zůstat ve spodní části tabulky s vidinou možné záchrany, ale že chce výš. Podřídilo tomu i svůj přestupový plán, neboť přivedlo zajímavé hráče. Tým posílili Rubén Vezo z Valencie, Borja Mayoral, Óscar Duarte nebo Sergio León, což je zajímavá směs kvality a mládí. Dokáže Levante reagovat na poslední porážku od Realu Madrid ziskem bodů?
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Aitor Fernández - Clerc, Postigo, Vezo, Miramon - Bardhi, Vukčević, Campaňa - Morales, Mayoral, Rochina
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Ramis, Arbilla, Tejero - Diop, Edu Expósito - Inui, Orellana, Pedro León - Charles
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.55 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Celta Vigo  (sobota 18:30)
Poslední dny se Atléticu moc nevyvedly a v krátké době si připsal dvě ztráty. Ligový kalendář ale nepočká, až se Colchoneros plně zotaví, protože je už v sobotu večer posílá do boje proti Celtě Vigo. Ta se opět nachází v těsné blízkosti pásma sestupu a dává vzpomenout na neslavnou minulou sezonu.

Trenér Diego Simeone vždycky hraje na maximum a o vítězství. Je známý svou zarputilostí, energičností a tvrdostí. Tyto vlastnosti se mu podařilo úspěšně transformovat i do hlav jeho hráčů, takže se Atlético Madrid stalo tradičním rivalem Barcelony s městským rivalem Realem na domácí půdě a svou trochou do mlýna chtělo přispět i v pohárech. Fanoušci si postupně zvykli na stoprocentní výkony a pravidelné výhry. V posledních dnech proto byly výsledky jejich týmu trochu zarážející.

Nejprve se Atléticu nepovedlo utkání s Realem Sociedad. Baskové totálně zahanbili neefektivního soka a nedostali od něj ani branku. Navíc tradičně silnou a nepropustnou obranu Atlética potrestali dvěma góly a nechali si všechny body doma. Atlético přišlo o svou neporazitelnost a na čele LaLigy se usídlila Sevilla. Hráči i fanoušci se v naději o zlepšené výkony upínali k Lize mistrů, kde Atlético čekal turínský Juventus v čele s Cristianem Ronaldem.

Výhodou Colchoneros bylo navíc domácí prostředí stadionu Wanda Metropolitano, jenže ani to na tři body nestačilo. S italským gigantem sice domácí sehráli důstojnou a minimálně vyrovnanou partii, ale ještě pět minut před koncem prohrávali o jednu branku. Hrdinou utkání se z pohledu domácího týmu stal Héctor Herrera, který coby střídající hráč v 90. minutě hlavou srovnal na konečných 2:2.

V rámci ligy mají hráči Atlética Madrid mnohem střízlivější podmínky, neboť jim ligový kalendář nadělil Celtu Vigo a opět budou mít k dispozici domácí půdu. Otázka však je, jak Atlético zasáhne únava po náročném utkání. Asi není potřeba rozebírat, proč jsou Simeoneho svěřenci tak jasným favoritem nadcházejícího kola.

S Celtou se utkali už mnohokrát a v drtivém množství případů se radovali ze tří bodů. V posledních osmnácti letech se Celta radovala z výhry na půdě Atlética jen ve čtyřech zápasech. Při minulém měření sil se opět radovalo domácí Atlético, které díky brankám Griezmanna s Moratou zvítězilo jasně 2:0. Teď navíc Celta rozhodně není ve formě, aby koncentrované "Atléty" porazila.

Právě naopak, Celta se opět plácá kolem sestupových pozic a připomíná loňskou neslavnou sezonu, v níž se stěží zachránila. V prvních čtyřech zápasech vyhrála jen jednou, když si senzačně poradila s Valencií. Minulé kolo pro ni opět znamenalo trápení, neboť se Celtě vůbec nedařilo. Od Granady dostala dvě branky a sama jí žádnou nedala, takže se s body musela rozloučit. Navíc v utkání přišla o dvojici Sáenz a Beltrán, která kvůli karetnímu trestu nenastoupí.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Savić, Giménez, Lodi - Koke, Partey, Saúl, Vitolo - Félix, Morata
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Aidoo, Araujo, Mallo - Denis Suarez, Okay, Lobotka, Brais Méndez - Santi Mina, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.35 - 7.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Sobotní program 5. kola LaLigy završí zápas domácí Granady s prestižním sokem. Na Estadio Nuevo Los Cármenes totiž zavítá slovutná Barcelona, které se po Lize mistrů navíc do hry vrací i talisman Lionel Messi.

Granadu čeká fotbalový svátek. Tým, který se ještě před pár měsíci potkával s Tenerife, Albacete nebo Alcorcónem, nyní bude hostit podle mnohých nejlepší tým na světě. A Granada nehodlá hrát v duelu s Barcelonou jen druhé housle. Dobře ví, že má své vlastní kvality a že umí být hodně nebezpečná. Ostatně se o tom přesvědčil zatím každý její soupeř. Nováček ligy totiž dokázal uhrát už sedm bodů, mimochodem stejně jako Barcelona.

A nebyly to náhodné body. S Villarrealem dokázala Granada držet krok a utkání při její premiéře v LaLize skončilo divokou remízou 4:4. Poradila si s Espanyolem, kterému nasázela tři branky. A minulé kolo skončilo rovněž jasným úspěchem, tedy vítězstvím. V něm to Granada měla trochu usnadněné, protože domácí Celta Vigo hrála od 30. minutě bez dvou vyloučených hráčů. Tři body jsou ale důvodem k oslavám nehledě na to, jak je vybojujete.

Zápas s Barcelonou bude ale úplně jiný a dobře to ví i portugalský brankář Rui Silva. "Barcelona je snem každého fotbalisty a mít tu čest proti ní nastoupit, to se zase tak často v životě nestává. Samozřejmě známe její sílu a kvality, je to neskutečně silný tým plný těch nejlepších hráčů. Ale nedostali jsme se do první ligy, abychom se báli velkých jmen. Naopak, je to pro nás výzva a my všichni si to užíváme. Každý chce hrát, každý se chce ukázat. Velké týmy tohle nemají zrovna v oblibě."

S Granadou toho Barcelona už leccos sehrála, třebaže většinu času tráví Granada v nižší soutěži. Od roku 2011 sehrály tyto dva týmy dvanáct duelů a remízu jsme neviděli ani jednou. Granadě se jen jednou povedlo vyhrát, v roce 2014 se o to jediným gólem utkání postaral Yacine Brahimi.

Něco podobného samozřejmě Blaugranas nehodlají dopustit. V novém ročníku se jim ale nedaří tak suverénně jako jindy. Z velké části za to můžou zranění opor jako Suárez nebo Messi, která tým postihla hned od startu ligy. Dobrou zprávou pro trenéra Ernesta Valverdeho je ale Messiho návrat, neboť argentinská hvězda vyběhla alespoň na jednatřicet minut v posledním klání.

Tím bylo první utkání základních skupin Ligy mistrů proti Borussii Dortmund a zrodila se v něm remíza bez branek, i když šancí bylo opravdu mnoho. V základní sestavě už se objevil i Suárez, takže ofenzivní síla Barcelony opět vzrostla. Právě to ostatně rozhodlo duel s Valencií v minulém kole, který skončil debaklem "Netopýrů" 5:2.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Quini, German, Domingos Duarte, Diaz - Montoro, Yangel Herrera - Machis, Fede Vico, Puertas - Soldado
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Sergi Roberto - De Jong, Busquets, Arthur - Messi, Suárez, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.25 - 4.60 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Real Betis  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka 5. kola nejvyšší španělské ligy začne na stadionu El Sadar, kde se domácí Osasuna pokusí získat tři body proti Realu Betis. V lepší výchozí pozici je zcela jednoznačně právě domácí tým, který za čtyři kola ještě neprohrál.

Nováček ligy se zatím drží a zvládá souboje s o třídu lepšími soupeři bravurně. Ve čtyřech duelech ještě nenašel přemožitele ani jednou a nasbíral šest bodů. Hned na úvod šokoval výhrou nad domácím Leganésem a od té doby si připsal tři remízy. Body si se svým sokem rozdělil také v minulém kole, když gólem Roberta Ibañeze vydřel remízu s domácím Realem Valladolid.

Právě zmiňovaný střelec před duelem s Realem Betis uvedl: "Máme se ještě co učit, pro hodně hráčů je první liga něčím novým. Jsem rád, že můj gól minule pomohl týmu k remíze, ale musíme se vždy snažit o všechny tři body. Cítím, jak se naše souhra mezi námi neustále zlepšuje a na trénincích pracujeme právě na vzájemné komunikaci a souhře. Pokud se s Betisem vyvarujeme zbytečných chyb, mohli bychom vyhrát."

Osasuně se ale na domácí půdě zase tak moc nedaří a v duelech s Realem Betis taky ne. Naposledy zde Osasuna vyhrála v roce 2014 a za posledních 20 let se jí to povedlo jen sedmkrát. Minulé tři vzájemné střety vždy opanoval zkušenější Betis.

Béticos v minulé sezoně dlouho seděli hodně vysoko a vypadalo to, že poháry je neminou. Ke konci jim ale došel dech a nakonec z toho byla jen desátá příčka. Letos by tým ze Sevilly chtěl výš a odpovídají tomu i posily. Nově jeho barvy hájí hráči jako Borja Iglesias, bratři Fekirové, Juanmi nebo Álex Moreno.

S nimi chce trenér Rubi mnohem výš, ale zatím je jeho sezona hodně slabá. Ve čtyřech zápasech dvakrát prohrál a jen jednou si připsal plný bodový počet. V minulém kole po dalším nemastném výkonu jen remizoval s Getafe. Do dalšího kola navíc v jeho dresu nezasáhnou vykartovaní Loren Morón a William Carvalho.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ruben - Estupiñán, Aridane, David Garcia, Nacho Vidal - Garcia, Merida, Oier, Torres - Ávila, Brandon
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Pedraza, Sidnei, Mandi, Emerson - Guardado, Canales - Joaquin, Fekir, Lainez - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.39 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC43105:110
2.Atlético Madrid43015:49
3.Real Madrid42209:68
4.Athletic Bilbao42204:18
5.FC Barcelona421112:77
6.Granada CF42119:57
7.Real Sociedad42114:37
8.Levante UD42026:56
9.CA Osasuna41304:36
10.Villarreal CF412110:85
11.Deportivo Alavés41212:25
12.Real Valladolid41214:55
13.Valencia CF41125:74
14.RCD Mallorca41122:44
15.Real Betis41126:94
16.Celta Vigo41123:64
17.Espanyol Barcelona41122:64
18.Getafe CF40313:43
19.SD Eibar40134:71
20.CD Leganés40041:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (375)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

Jsou lístky na futsal v pohodě k sehnání?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pohoda. Ještě se mi nestalo, že bych nesehnal.

Reagovat
patas92

Díky. Přemýšlím, že bych jel v prosinci na Mallorcu a v tom termínu hrajou doma i futsalisti, tak bych šel kouknout i na ně.

Reagovat
roman1978

no juchu

Reagovat
Mateo16

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2019/09/20/5d84ab6446163f011a8b45f1.html

Wooow. Eden toto bude mať každý deň. Celkom sila. Jeden zápas a už takáto sila kritika

Reagovat
Whitemedia

Jen ať si užije pravé fanoušky ze Španělska

Reagovat
patas92

Kritika jeho fyzické kondice mi teda přijde naprosto na místě.

Reagovat
ADM

Ako ho mozes kritizovat za to, vsak on to tak ma kazdy rok!

Reagovat
patas92

No jo vlasntě

Reagovat
technecium

Reagovat
Mateo16

Real nemá iba najhorších fanúšikov na svete ale aj úplne dementnych novinárov

Reagovat
vilp

To ale neřekl s těma fanouškama, je to zase překroucený.

Reagovat
Zark

Hazard es un vagón de cola hezky

Reagovat
CHONG

Teď to možná schytám, ale musím se přiznat, že je ve mně jedna část, které by za ten loňský rok úplně nevadilo, kdyby nám Lope naložil.

Reagovat
Zark
Reagovat
CHONG

Maxe bych bral všemi deseti

Reagovat
Zark

vím, jsi tím známý

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to sme dvaja.

Reagovat
patas92

traja, ale u mě to jsou všechny části, ne jenom jedna

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Je nas vic Lopeho mi bylo neskutecne lito, konec v narodaku kde hrali dobrej fotbal a pak nedostal ani cas. Zidane v mych ocich zustane jako nejvetsi ikona hrac / trener ktereho jsem zazil, ale vracet se byla chyba a mel prijit kouc s jasnym systemem, nekdo kdo u nas jeste nebyl.

Reagovat
technecium

Stačila by mi výhra v Granade. Tak malé nároky mam

Reagovat
ADM

Ja som teda realista. Cakam aktualne max bodik a snad tam Lea neposle od zaciatku, cez tyzden vyzeral fyzicky hrozne na jeho pomery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemá někdo náhodou zkušenosti s nákupem vstupenek na domácí zápas Sevilly?

Reagovat
Phillipinho

Tak Cholo uz jdi fakt nekam. Vitolo v priprave i na zacatku sezony nejlepsi vykony z celyho tymu, ale je neustale na lavicce. Misto nej hraje katastrofalni Correa, kterej by se mel pustit klidne zadarmo, protoze neumi vubec nic. Nejlepsi zaloznik tymu Thomas taky na lavicce, zatimco Koke se Saulem, kteri dlouhodobe nehrajou vubec nic, jsou v kazdym zapase na hristi 90 minut. Tresnickou na dortu je Costa, kterej nepodrzi balon a za zapas ma vetsinou tak 1 strelu, ktera leti nekam do 20 rady.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Majk91

Rafinha a Denis hrajú skvele. Obaja sú obrovské posily pre Celtu. Lobotka tiež dobrý výkon, hlavne držanie a pokrytie lopty ma super. Konečne ho tréner vytiahol z DM na klasické cm, kde má oveľa väčšiu voľnosť a možnosť ukázať svoje kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Griezmann lw, cize zasa uplne zbytocny.

Reagovat
Anacron

Dneska jsem koukal na Juve - Verona a musím říct jedno. Ronaldo ve 34 letech celý zápas běhá, střílí, nahrává, nabízí se, hecuje fanoušky i spoluhráče a nakonec se vzteká, že v nastavení nepromění přímák za stavu 2:1 pro Juve. Ne nebyl to bůhví jaký výkon, ale to zaujetí a snaha to je něco neuvěřitelnýho. A pak se člověk podívá na náš zápas. Benzema, Bale nebo Kroos tam na sebe maximálně čumí a prochází se a vypadají jako že je jim to ale úplně jedno.

Reagovat
Generalní Gladiator

benzema to má v piči a stejně tam sype víc gólů

Reagovat
Phillipinho

Lodi a Trippier jsou vyborny posily. Lodi do budoucna bude hrozny delo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Rakitic a Roberto naraz, killing me softly

Reagovat
LAM

Opět bez Messiho,Griez na levo a v záloze Rakitič,Roberto.

Valverde dle mě chce bejt rychle vyhozenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto. To mi staci.

Reagovat
ADM

Roberta by som prezil, ale nech je na druhej strane Alena

Reagovat
Murena

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Nakoniec mozno aj bez bodu teda

Reagovat
patas92

Firpo pls

Reagovat
alcantara

To mam za to, ze som ho minule chcel na ihrisko.

Reagovat
patas92

A teď za tvoje chyby trpíme všichni

Reagovat
celeb

Reagovat
Rattlesnake

krucinál, doufám že ho to psychicky nenahlodá.

Reagovat
smazaný uživatel

ani v piatom kole neudrzime ciste konto, ach jaj...

Reagovat
celeb

Nebojim sa, je tam Sergi Roberto, s nim v zalohe sme vzdy super silni ....

Reagovat
Ed_Hazard

Pique ačko

Reagovat
bartlu

Tak schvalne, bude Valvezmrde porad trenerem, i kdyz nevyhrajeme v 20ti venkovnich zapasech v rade?

Reagovat
2miguel1

Niekto link?

Reagovat
berger321

Prosím vyhoďte ho co nejdřív a dejte tam do konce sezóny třeba Luise Enriqueho. Aspoň bych si nějaký zápas užil

Reagovat
Xavi

Ten by teď trénovat určitě nešel.

Reagovat
celeb

Ako mame problemy vonku, tak Ernesto nasadi Roberta, ktory je nas najslabsi hrac v zalohe, navyse jeho vykonnost mimo Camp Nou je vzdy o level horsia. Valverde musi byt na hubickach, alebo to sabotuje naschval. Hlavne, ked mame do zalohy 2 kvalitne 3jice (bez Roberta) a este k tomu mame dalsich 2 v zalohe.

Reagovat
Kixi Syhimour

To není ideální uvedení Firpa

Reagovat
patas92

Hlavně pro něj. Valverde je schopný ho na základě jednoho zápasu odstavit podobně jako Aleňu.

Reagovat
Generalní Gladiator

zas

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde out.

Reagovat
celeb

BTW: pamata si niekto hru, kedy by spojenie Semedo - Roberto na pravo fungovalo? Lebo ak nemam zlu pamat, tak potom absolutne nechapem, preco nefungujucu kombinaciu skusa zas a zas a zas, hlavne, ked sa nam celkovo nedari, nehrame dobre, dostavame mnozstvo golov a nevytvarame si sance.

Reagovat
bartlu

Protože mu (Velvezrmrdemu) Sergi prstíkem dráždí anus? Jiné vysvětlení tu není...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedařilo se jim takhle ani jednou. Bohužel je jediným, kdo si toho nevšiml, trener.

Reagovat
celeb

este k tomu Rakitic nalavo, kde je polovicny ...

Busquets? nie, Arthur, nie. Vidal, nie! Dam Roberta napravo a Rakitica nalavo ... on to musi sabotovat naschval. Inak si to vysvetlit neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle nedávám.

Reagovat
Kluivert9

Raději Milánské derby

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, valverde mne vze znechuti fotbal obecně. Asi půjdu spát.

Reagovat
Kluivert9

To zas ne. Jinde stále dokáží hrát pěknej fotbal a týmy nejsou posraný z každýho venkovního zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak mám. Když ne Barca, tak nic.

Reagovat
Anacron

A zrovna tady hrají oba doma

Reagovat
Kluivert9

Tak tohle nebylo myšlený zrovna na ten zápas

Reagovat
Anacron

Jasný já vim Ale jinak se mi derby docela líbí, neviděl jsem teda celej poločas, ale tempo parádní a je to nahoru dolů.

Reagovat
Kluivert9

Proč se trápit u současné Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pekný zápas.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
One-Real

Je to neschopností favoritů, nebo je letos řada outsiderů zase o kousek dál a nebezpečnějších? Neviděl jsem toho hodně, ale dost týmů pozitivně přrekvapilo.

Reagovat
bartlu

Nevím jak u ostatních týmů, ale co se týče zápasu Barcy tak je to pouze a jenom tou špínou na lavičcce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sice LaLigu moc nesleduju a bude to znít jako jenom nějaké kecy od fandy PL, ale z větší části bych to přikládal neschopnosti favoritů, konec konců Real i Barcelona jsou zatím letos docela mimo na jejich poměry (což se samozřejmě může změnit), nicméně ani Atleti mi nepřijdou v ideálním rozpoložení.

Reagovat
Generalní Gladiator

nezní,jsou to žvásty

Reagovat
Xavi

Jasně a proto Atlético otočilo zápas s Juve, Barca remizovala v Dortmundu a Valencie vyhrála na Chelsea, ale všichni jsou neschopní.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, o Valencii jsem nepsal. Real prohrál, Barcelona hrála hnus a měla štěstí a Atlético doma neporazilo Juventus, být to pár let zpět, všichni vyhrají.

Reagovat
Kluivert9

V klidu, v záloze Rakitič + Roberto, otočíme

Reagovat
Kixi Syhimour

Kde je Klokanomet? Diskuse postrádá pozitivitu

Reagovat
Switchback

Valveradeho tam vyloženě musí držet Leoš, to jinak není možný tohle

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut a nic kloudnyho. Zastrelte ho někdo už.

Reagovat
mimi_united

Messi má dovolenku alebo čo?

Reagovat
ADM

Asi 7 treningov od Copy, bola by blbost silit to s nim

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá ještě někdo nějaký jiný stream? Ten od Rattlesnakea mi nejede

Reagovat
Switchback
Reagovat
Kixi Syhimour

Díky všem

Reagovat
smazaný uživatel

Závidím

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Reagovat
roman1978

Proc ten suarez se musi porad chovat jako picus

Reagovat
smazaný uživatel

Asi preto, že je pičus...

Reagovat
roman1978

No nic, jdu se dívat na tvář, hlas nebo jak se to jmenuje

Reagovat
alcantara

Tak co, vytvorime si aspon jednu sancu do polcasu alebo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole to je šílenost. Valverde běž už do hajzlu konečně a nenič dál naši milovanou Barcu...

Reagovat
alcantara

Ta Rakovina je ale zial len spicka ladovca.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s tím materiálem co má k dispozici hrát tohle, za tohle Bartomeu těžko může, jestli narážíš na něj...

Reagovat
celeb

tretina zapasu za nami a my sme si nevytvorili sancu.

Reagovat
Anacron

Až to dotáhnete na celej zápas jako my tak teprve uvidíš.

Reagovat
ADM

Tak vy ste mali aspon dva neuznane goly

Reagovat
Anacron

Jo to mě pohladilo po duši

Reagovat
Rattlesnake

luisi ty seš kráva

Reagovat
Phillipinho

Tvle letos zatim hraje nejlepsi fotbal Lopeteguiho Sevilla kde je asi 11 novych hracu

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Po osasune jsem si myslel, že jsme herně na dně. Dneska vidím, že to nebyla pravda. To je prostě totální katastrofa. Tam je všechno v úplných troskách. Degres jednotlivých hráčů je oproti loňsku o level, u grieze a frenkie ho o tři levely. Jestli tohle není konec cyklu, tak já se bojím, jak bude ten konec vypadat. Slzim.

Reagovat
patas92

Frenkie je jediný, kdo tam snese nějaké měřítko.

Reagovat
ADM

Bohuzial to nie je o tom, ze by sa hraci tak zhorsili, ale o tom, ze nehra Leo.

Reagovat
blaugrana

takto nejako to bude vyzerat, ked skonci

Reagovat
Anacron

Ale ti dva s Messim ještě ani nehráli, tak by to na ně nemělo mít vliv ne.

Reagovat
ADM

V preklade - nas “system” je len o tom, co spravi Messi, takze ani nemaju ako zapadnut a vyniknut bez Lea

Reagovat
Generalní Gladiator

ještě se nestačil valverdovski aklimatizovat firpo, hraje přímočaře dopředu

Reagovat
alcantara

To je len unava po dychberucom vykone v Dortmunde, Jirko

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už nevylezl ani klokan. To už je fakt zlý.

Reagovat
Footballer

on by si stejně něco vymyslel proč opět a zase hrajeme bídu

Reagovat
CHONG

Vítejte v našem světě

Reagovat
Gazdo

To teda nie. Vy aspon viete ze mate hracov za zenitom alebo bez kvality a nemate CR7. Ale my musime trpiet toto z jednoho jedineho dovodu nie z viacerych

Reagovat
CHONG

Ale důsledek je stejný, trpíme.

Reagovat
blaugrana

toto je totalne dno...a griezmann tam ani nemusi byt

Reagovat
bartlu

horsi uz to byt fakt nemuze....ten tym je v riti a barcelonske vedeni je banda kokotku....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem se na to extra zaměřil a Sergi se fakt jak může schovává za hráče aby nedejbože nedostal nějakou složitější přihrávku se kterou by musel něco udělat...bych blil

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdeho a Robertovy komenty o tom že se musíme zlepšit incoming

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mě děsí, že se k barce přestal vyjadřovat hristo.

Reagovat
ADM

Reagovat
alcantara

Hristo nemoze odist, to uz by sme mohli zavriet kram uplne. Ale chapem jeho pohlad, proste sme strateni minimalne dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ernestout je slepá ulička, ale ruku na srdce - kdo z nás čekal, že se mu to letos sesype úplně? Já teda ne. Čekal jsem něco jako loni. Tohle je ovšem naprosto černý sen. Totální blackout.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zranění Messiho si to přece musel myslet každý, kdo pravidelně sleduje zápasy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Místo nějakýho silně negativního příspěvku, který by mě stál několik promrhaných minut, jsem radši v poločase přepnul na milánský derby. A Dortmund jsem naštěstí viděl pouze na telefonu po zápase v Miláně a pak už jsem nenašel odvahu si to pustit znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Odebral bych všechny udělené zlaté míče v historii a všechny je dal Messimu. Ten člověk je génius, dokázal z Valverdeho udělat člověka, který vyhrál trofeje, to by nikdo jiný nedokázal.

Vsadím se s kýmkoliv na světě, že Valverde po odchodu z Barcelony do konce života nevyhraje jedinou trofej v kterékoliv lize světa.

Reagovat
Rattlesnake

"Valverde po odchodu z Barcelony"

hahaha vtipálku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

ať jde do city,tohle tahat je peklo

Reagovat
2miguel1

IM TAM UŽ MUSI VŠETKYM JE..BAŤ! Preboha uz ho vyhodte konečne!

Reagovat
smazaný uživatel

Na piqueho ted tak dvafauly a on foukl až to ohnani.

Reagovat
celeb

V A L V E R D E O U T

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde, jsi fakt zmrd....já se snažím přestat kouřit a nakonec kvůli tobě dostanu rakovinu očí

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
alcantara

Odkedy budeme moct nazyvat Griezmanna Coutinhom II, hmm?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, ale to by bylo poněkud podivné, kdyby se tam nedařilo 2 stomilionovým hráčům. To už by třeba mohl být chyba jinde než v hráčovi (Coutinhovi).

Reagovat
2miguel1

Coutinho to dneska ničil za Bayern..neskutočny hrač

Reagovat
alcantara

Tak Coutinho je hrac k hovnu. Kazdopadne, v tomto time by aktualne skapal kazdy s vynimkou Messiho, ktory je na to prilis dobry.

Reagovat
Kixi Syhimour

nemyslím si, že je k ho*nu, v Bayernu zatím hraje slušně a v Liverpool byl dlouho nejlepší hráč

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak myslíš tu druhou větu?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho dnes hodnocení 9.8 na SofaScore.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že jsem už toho napsal dost, ale stále mám pocit, že toho mám na srdci po dnešku hodně dalšího. Ernestout už kurva. Já budu fakt zlej.

Reagovat
drussbarb

Nejlepší hráč naší doby ztrácí čas v Elverdeho Barce... To mě tak sere

Reagovat
ADM

Uz fakt stacilo, po 15min som vypol a zapnem, az ked bude hravat Leo

Reagovat
celeb

Nechapem jednu vec. Socios su s tymto stavom spokojni? Ako to, ze sa v Katalansku nic nedeje? Vsak to je nieco hrozne!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu. My to tady máme jen v TV, ale oni to přece musí prožívat daleko víc v centru dění. Ernestout zabíjí naší lásku k Barceloně.

Reagovat
Gazdo

Ako keby si nevedel ze nazivo zapas vnimas uplne inak ako v TV. Nazivo ta bavi aj sracka typu Valverdeho styl ale v telke to je ine. Nastastie ja zapas nepozeram a tak neviem ci by som to vobec zniesol nazivo

Reagovat
puji

BARCA REVIVAL

Reagovat
LAM

Kde je teď inteligent klokanomet,aby nám řekl,jak dobře pod nim debilem hrajem a že takový zápasy jsou v Barce pravidlem.

Těžko můžem nadávat na složení týmu,protože za poslední roky přišlo dost skvělejch fotbalistů a ten tým musí předvádět úplně jinej fotbal než tu sra.ku co teď.

Tohle je práce magora na lávce kterej nikdy neměl ani začít trénovat a není schopnej dát Barceloně jakejkoliv styl.Tohle je hra jen na náhodu bez jakýkoliv myšlenky nebo natrénovanejch věcí.Takovej hnus jsme venku nehráli nikdy a to je už letošní 4 venkovní zápas v řadě.Úplně v pohodě se dá říct že Barcelona venku je evropskej podprůměr a naprosto každej jí může venku přehrát.

Jediná šance?Návrat Messi a věřit,že se něco změní,ale to je prostě úplně na hlavu.

Jediná šance je zítřejší vyhazovat toho mentála na lávce a přivedení třeba uklizečky na jeho pozici,protože nikdo hroší už bejt nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte si, že někdo stejně špatný jako Sergi Roberto dostal v historii Barcy tolik minut?

Za mě za minimálně posledních 15 let ne.

Reagovat
2miguel1

Cez prvy polcas som sa zamyšlal, ci bol za poslednych 20 rokov niekto slabši clenom zakladnej zostavy. Nikto ma nenapadol

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeho první dotyk a práce s tělem je tak šílená, že nikdy nemůže být barcelonský záložník. Můžu chápat, že tam Valverde chce někoho tahovýho, ale Sergi nemůže být řešením.

Reagovat
drussbarb

Bože, JO!

Jsem tak rád, že dnes chlastám a sleduju to jen na onlajnech. Jo!

Reagovat
patas92

Krajní beci a Roberto s Rakitičem jsou tak na hovno, že ani nemá cenu nějak hodnotit Suareze s Griezmannem, jelikož jediný servis, který dostávají, je od defenzivního záložníka...A to až tehdy, pokud se mu podaří potáhnout míč přes půl hřiště, jelikož kombinovat s těma krajníma bekama a ostatníma dvěma záložníkama nemá vůbec žádný smysl.

Reagovat
One-Real

Herně ostuda, ale nebál bych se. Messi tu ligu vyhraje.

Reagovat
Losinho

ale v Edenu tam Barca nasype minimálně čtyřku, o to nemám obavy

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo on zas udělal ten swap s Robertem, to je fakt zmrd to neni možný

Reagovat
Anacron

Jelikož si nedělám iluze o tom že by se Real zvedl a mohl vyhrát titul, tak bych to nejvíc přál Seville. To by byla pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Reagovat
alcantara

Firpo a Alena najblizsie v januari

Reagovat
Antalab

Firpo zahral uplne zle. Najlepsie cos nim mohol V. urobit ho hned posadit. Ak by zahral ako Ansu, to by bol iny pribeh.

Reagovat
celeb

Takze bud je Messi v zalohe, alebo mame unikatnu 2-clennu zalohu.

#ErnestoMagic

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto, Valverde... Ať už je to vo čem chceš, taktika ve stylu dát nám šťastnej gól, dělat si z nás prdel, znepříjemnit co se dá, je přesně to, co ti naši namistrovaní labilové v hlavách nedávaj. Chce to se trošku sklidnit a tou kolektivní frustrací si to zbytečně neposrat.

Jenže to chce vomastky trošku seřvat...

Erni šup na štokrle a burcovat, burcovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic bude mít za chvíli větší plat než tržní hodnotu

Reagovat
Losinho

Střídání v hajzlu

Reagovat
Kixi Syhimour

Griezmann je absolutně neviditelný

Reagovat
Losinho

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Firpa si Teda už asi můžeme skrtnout. To šlo rychle.

Reagovat
Antalab

Hral otrasne.

Reagovat
Murena

Reagovat
alcantara

To je dno

Reagovat
vilp

Reagovat
patas92

Vidal

Reagovat
blaugrana

A ten kokot spinavy proste neodstupi a vyjebany Barto ho este podrzi na tlacovke. 2 vymrdane nadory.

Reagovat
netopier

Mes que un club

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Co si jako Vidal myslil?

Reagovat
patas92

Pochybuju, že myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho ani po dnesku nevyhodi tak uz nevim kdy

Reagovat
valloire

Hups něco jim tam spadlo

Reagovat
vilp

Bůh Zidane ještě udělá ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

aby vsetkym nevypalil rybnik Lopetegui...

Reagovat
mimi_united

Výmena Messi - Ney a všetci spokojní. Hlavne Messi by si aspoň odpočinul

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka si s náma vytře prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

ta tu skupinu este vyhra

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Kde je ten Valverdeho kun pro ČR? Kokote, táhni do píči a házej klokany buzerante

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

A ty nečum šulíne

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

Omlouvám se bílí kámo...

Reagovat
dextroza_m

bílýýýý

Reagovat
valloire

chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi, pomoc.

Reagovat
fabec1222

Tady to bude letos souboj kriplů

Reagovat
dextroza_m

A vyhraje Simeone, vlastně pohrebak fotbalu dpč...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ťažko.

Reagovat
Phillipinho

S tim co zatim ordinuje tak asi fakt ne

Reagovat
celeb

Ako je mozne, ze nam to 4-2-4 nefunguje??

Reagovat
smazaný uživatel

75min a bez střely na branku...hmmmm

Reagovat
dextroza_m

power of ERN...

Reagovat
YNWA__MSN

Je reálná šance, že by teď už Valverdeho odvolali?

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip? Není

Reagovat
ADM

Jeho neodvolaju ani keby sme zostupili asi.

Reagovat
Majk91

Bohuzial nemozne

Reagovat
smazaný uživatel

vystrelili uz na branu ci ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne

Reagovat
Antalab

Messi je asi v najhorsej fyzickej kondicii ako som ho kedy videl.

Reagovat
ADM

SOKUJUCE!

Reagovat
lichna.

Tzn. co? Že teď běhá jen dva kilaky?

Reagovat
smazaný uživatel

tzn. ze chce ist v zime do ManCity za Pepkom

Reagovat
Kixi Syhimour

Mohla by Barcelona hrát diamant? 4-4-2?

ter Stegen - Semedo, Lenglet, Piqué, Alba - de Jong, Arthur, ?, Messi - Griezmann, Suaréz

Protože minimálně dnes nemůže hrát Griezmann se Suarézem, protože musí na křídlo.

Reagovat
ADM

Mrhanie Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo je strašně slabý a něco nad absolutní průměr vytáhne tak jednou za 8 zápasů. Divný hráč, i beci Slavie mi připadají fotbalovější a hlavně v ofenzivě nápaditější než on.

Reagovat
popltak

Krásné přenesení, to je odpad.

Reagovat
patas92

Ježíš ať ten potetovaný kašpar taky táhne někam

Reagovat
smazaný uživatel

to vidim už jen na 92min pencle a Messi jí dá/nedá ? Potřebuji 3 góly safra...granada dej třetí a ať se pak Valverde pakuje chci nějakýho Německýho trenéra do Barci

Reagovat
Mönchengladbach

Jupp Heynckes z Gladbášku je volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl sen !

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Antalab

Fati je fakt dobry.

Reagovat
2miguel1

Prvykrat za 15 rokov sa modlim, nech nam daju este jeden. To by uz toho kokota museli vyhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v Liverpoolu?

Reagovat
2miguel1

Liverpool som bral ako hotovu vec ze konči. Toto ale uz nemoze vydrzat, ved mi sme 7 zapasov vonku nevyhrali

Reagovat
2miguel1

My* ..a dokonca 8

Reagovat
smazaný uživatel

Je vůbec nějakej volnej schopnej trenér? Mourka vynechávám

Reagovat
alcantara

Hologram hocikoho, Setien.

Reagovat
2miguel1

Ja by som bral aj toho Mourinha. Ale Erik ten Hag je podla mna vysnena volba, Ajax by ho pustil podla mna. Takisto by som uplne v pohode angažoval Xaviho. Horšie ako tato najhoršia sračka v historii Barcelony to byt nemoze

Reagovat
valloire

to není nejhorší sračka v historii Barcelony

Reagovat
Xavi

On je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

On myslí, že história Barcelony začala v novom miléniu...

Reagovat
valloire

takovejch tu je víc

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta lidí se mi asi bude smát, ale myslím, že Wenger by nemusel být špatný.

Druhá volba je Xavi, protože Bartomeu si bude chtít naklonit fanoušky na svoji stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger? Prečo sa smiať?

A Xavi? Bolo by to v súlade so súčasným trendom (RM, MUFC, CFC...), navyše Barcelona to začala v tejto ére ako prvá (Guardiola, nebohý Vilanova). Hoci ten Vilanova nebol klubová legenda iba klubová DNA.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to chce někoho s naší fylozofii. Xavi, puyol, Victor.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol sa im na to tak vysere, ked nechce uz robit ani sportoveho riaditela.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Vrba.

Reagovat
houdic

Marcelino, ale to byste museli něják obechcat systém ve Španělsku, že nemůžeš za jednu sezonu trénovat dva týmy

Reagovat
ADM

Wenger s tymto materialom nemoze hrat horsie.

Reagovat
Majk91

nikto s tym materialom nemoze hrat horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla je, že Real i Atleti taky nehrají nic. Reálně bysme po 5 kolech byli mimo hru o titul a píčus by snad šel.

Druhá smůla je, že další zápas je doma a prohraje se až v Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ernesto, prosím, odejdi. Netrap se i nás.

Reagovat
celeb

taky dobry plat a benevolentnych nadriadenych uz nikdy nikde nedostane. On sam urcite neodide. Ze nema chrbtovu kost ukazal po poslednej megablamazi na Anfielde.

Reagovat
smazaný uživatel

za mna spokojnost, strela na branu tam je, len tak dalej chlapci...mimoriadne odmeny si zasluzia, chudatka...

Reagovat
Antalab

Bola strela? Aha tak ok, mal som pocit ze asi nebola. Ale ked bola, tak je to fajn. Trochu nasi chlapci trpeli, ale co uz Granada hra dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi jednou vystřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon Granada!

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobrý.

Reagovat
Losinho

Tonda je teda zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Griez úplně mimo hry.

Reagovat
dextroza_m

Valverdeho spešl..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho dává Valverde na levé křídlo. Griezmann není Sane, on tam hrát neumí, nikdy tam nehrál. Přesně toho jsem se bál, 120 mega za hráče pro kterého Valverde nemá místo a který se tady bude trápit stejně jako Coutinho.

Reagovat
dextroza_m

Slabučká Granada si s námi dělá co chce, doufám, že ten kokanokokotmet to vidí dpč.. VALVEDREOUT!

Reagovat
Phillipinho

Granada je lidr ligy

Reagovat
valloire

Reagovat
netopier

Granada sa zatiaľ vôbec nejaví ako slabá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mám po tomhle usnout?

Reagovat
alcantara

Za tu slabotu v zalohe moze Busquets.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Výborně Vejprnice

Reagovat
Antalab

Uz viem preco pep toto vyhlasil. Chce mat o supera menej v LM.

https://www.marca.com/en/football/barcelona/2019/06/03/5cf44bc6ca4741f14d8b4607.html

Reagovat
Martas30

Granada Barca špatná, o to víc mrzí ta remíza z LM, tam jsme měli brát 3 body

Reagovat
misinho7

Zajtra sa stane zazrak a sa hecneme, porazime Sevillu a ideme na prve miesto

Reagovat
eliskafan

Snad ještě Sevilla porazí Reálek a bude od té holoty nadobro klid

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle pohár si vypijeme do dna, Bartomeu je tvrdošíjný, ten ho neodvolá. A ta kunda zase moc dobře ví, že podobné místo už nikdy nedostane.

Budeme trpět do konce sezony.

Reagovat
LAM

Valverde musí bejt hroznej zm.d když i přes tohle všechno neodstoupí.

Reagovat
patas92

Schválně, jestli Puig s Aleňou dostanou ve středu aspoň lavičku.

Reagovat
Antalab

Puig a Alena na to maju, Firpo vsak dost mozne ze nie. Hral strasidelne.

Reagovat
patas92

Firpo si zahraje až Copu

Reagovat
smazaný uživatel

Blamaz. Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

It is what it is.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus. Na to se nedalo koukat.

Reagovat
valloire

Tak ale prohrát s vedoucím týmem ligy ostuda není. Cules by neměli bejt tak rozežraný.

Reagovat
CHONG

Současná Barcelona se mi líbí fakt hodně, ale dost mi to kazí fakt, že současný Real na tom není o nic líp

Reagovat
smazaný uživatel

ked kliknem na preview, nevidim tam zapas sevilla- real, pritom ho tu mate , nerozumiem ako to mate urobene

Reagovat
smazaný uživatel

teda som tu novy, ale tento web je uplna katastrofa.....nemam slov na tento labyrint , strasne volaco, kliknem na LaLiga - preview 5. kola a chybaju tam nedelne zapasy, kde v tabulke kliknem na sevillu, ukaze sa mi preview k zapasu s realom, fakt skvela praca.....moje nervy

Reagovat
houdic

Zkus eurofutbal.sk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

.hu

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tie narazky na madarsko som videl na ceskych forach vela krat, ale pridu mi neutralne. Teba by iritovalo keby ze ti poviem vychodny nemec?

Reagovat
roman1978

Vůbec. Já jsem ze severu Moravy, takže Polák.

Reagovat
Xavi

Píšete strašně sracky, pánové.

Reagovat
Mateo16

Brahim zase mimo nominácie. No nič Valverde už je ready. Isco a Modric trénujú tak snáď už žiadne zranenia.

Dnes poprosím 3-4-3. I keď Mendy smerom hore ultra tragicky. Bod zlatý

Reagovat
Mateo16

V Sevile sme nevyhrali 5 rokov v lige

Reagovat
valloire

každá serie jednou končí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Velice smutný pohled. Záloha těžce nefunguje, často nemáme ani kontrolu hry a když ji náhodou máme, tak to stejně nevede k ničemu trochu nebezpečnějšímu. Tým plný alibistů, pressing soupeře nás naprosto dostává do úzkých. Těžko někoho vyzdvihnout. Griezmann je každopádně utopenej a zatím rozhodně upgrade oproti Coutinhovi nepřináší. Firpo vypadal tak, že dost možná další léto budeme muset znovu řešit LB (byť tady jsem ochotný, být trpělivý). Mnohem líp se mi poslední dobou kouká na béčko. Je to možná i tím, že mi na výsledku tam zas tolik nezáleží, ale je tam vidět mnohem větší chuť se předvést a něco udělat.. A to není případ jen Riquiho.

Doma se každopádně s Messim zase vyhraje a pojedeme dál.. Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

12:59 Real Madrid se snažil o Isaka

Alexander Isak během letní přestávky zamířil z Borussie Dortmund do Realu Sociedad, španělskou ligu však mohl hrát už dříve. Při odchodu z AIK Solna se o reprezentanta Švédska zajímal Real Madrid, talentovaný útočník však na začátku roku 2017 upřednostnil vestfálský klub, kde se neprosadil. (transfermarkt.de)

Co je tohle za expresku? Informovani o zajmu 2 roky zpatky. Navic to ani neni zadna nova informace, v ty dobe toho bylo vsude plno.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mercury

Reagovat
Mateo16

Kubo minule kolo penalta , teraz asistencia

Reagovat
M.Vaza

Pls někdo stream?

Reagovat
Juan Román Riquelme
Reagovat
misinho7

mam tusak ze sa dneska Sergio vyburcuje k cervenej karte

Reagovat
Anacron

Byl bych zklamaný kdyby ne

Reagovat
valloire

Nastupuje Real Madrid.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako to ten Case robí? Toto faul?

Reagovat
Anacron

To není zrovna šťastná volba dresu.

Reagovat
Anacron

Možná by Zidane měl navléct dres a kopačky a jít na hřiště. Dost možná by to mělo větší přínos.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
valloire

Výbornej presink chlapci.

Reagovat
valloire

Vaklik to pustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík DUSÍ

Reagovat
misinho7

Dani abo Hazard to uz mali davat ...

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněli, že hrají proti WALLCLÍKOVI

Reagovat
valloire

vlastní tě zavrhli a tak jsi teď tady?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, já sem zavrhl je

Reagovat
Anacron

A to jako nebyla penalta na Benzina jo?

Reagovat
misinho7

Odri mal by na lavicke a striedat Daniho po polcase. Lebo ten dnes dostane redku miesto Sergia

Reagovat
Ed_Hazard

Čo sú naliaty poniektorí? Miestami do seba narážajú jak slepé kone

Reagovat
Anacron

Hudson: "There Is more bodies on ground then in godfather"

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Sevilla nestíhá a prasí.

Reagovat
valloire

Je září a já mám nohy na stole.

Reagovat
smazaný uživatel

To možná jo, ale rukama už se držíš za prdel

Reagovat
valloire

vemte si ho zpátky cules

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte si ho

Reagovat
Mateo16

Edenovi odporúčam hlavne zajtra neísť na internet a necitat športové noviny

To bude hate na Edena

Reagovat
misinho7

nema ani co spravit... neustale ma na sebe x hracov a ked niekoho prejde hned je tam dalsi... hlavne je ze mal dat ten gol a bol by klud

Reagovat
vilp

Ne, že by měl dost balonů, ale když ho dostane, tak hraje jak totální alibista, to jsou výkony à la Asensio.

Reagovat
Mateo16

Takých je tam viacej celá ofenzívna 4rka hra alibisticky ale zahodil tu tutovku to mal byť gol

Reagovat
Whitemedia

To už je hodně vážný, když na něj máš nějakou tu kritiku i ty

Reagovat
misinho7

a pritom sa dnes snazi ma tam dobre tahy s loptou problem je ze vsetky tie lopty dostava na vlastnej polke alebo v strede ihriska..

Reagovat
vilp

Já jsem k němu kritický dost, jen to sem nepíšu. Dnes to nebylo nijak hrozný, zahozená šance nakonec nemrzí a na svoje standardy to odmakal asi nejvíc od loňskýho 2:2 s Liverpoolem, ale prostě mi vadí, že zatím nehraje svoji hru, a to ne kvůli tomu, že by mu to nešlo.

Reagovat
Salfovic

Zdá se mi to nebo rozhodčí Sevillu celkem řeže?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec ty trapna barcelonska kurvicko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Dneska by sme to ale mohli dat. Sevilla nehraje nijak dobre. Dnes by som bol sice velmi rad za bod ale kebyze bude vyhra tak sa nebudem zlostit

Reagovat
vilp

Mendy s balonem to noze, to je neštěstí...

Reagovat
valloire

Edenek lze zastavit pouze faulem.

Reagovat
Ed_Hazard

To je kus vola.

Reagovat
vilp

Karimko.

Reagovat
misinho7

Kariiiim

Reagovat
valloire

Gol gol gol Vaklik to pustil. Big Benz.

Reagovat
Ed_Hazard

Big BEEENZ Dajte mu zlatý míč

Bale a Carvajal taktiež super, aké to je jednoduché

Reagovat
Anacron

Carvajal hraje dneska skvěle. Po hodně dlouhý době.

Reagovat
vilp

Mendy za celý zápas nedal přihrávku dopředu.

Reagovat
garruklol

Kvuli tomuhle je pryc Reguilon

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hrajete, je to nějaké zlepšení nebo potenciál k lepším výsledkům/hře?

Reagovat
Anacron

Oproti PSG je to velký posun k lepšímu. Ale rozhodně bych to nepřeceňoval.

Reagovat
vilp

Liga je zatím v pohodě, Zizouball lepší než soupeř ve všech zápasech.

Reagovat
misinho7

liga sa zatial da az na tu zbytocnu stratu doma s Valladoidom... len skoda ze v LM uz to prve miesto asi nedame

Reagovat
Ed_Hazard

V takomto zápase si viem krásne predstaviť na hrote Mariana ako striedajúceho hráča niekedy v 70 min. Ten by im robil v obrane poriadny bordel

Reagovat
Mateo16

Chvalabohu že Sevilla predviedla taký výkon aký predviedla. 3 body sú zázrak. Ale Sevilla má hrozne zložený káder Chicharito, Ocampos, Nolito, Jong , to je káder pre Westham

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, kolik má dát golů, aby zvítězil. Jelimani dostanou 2-0.

Reagovat
smazaný uživatel

ez

Reagovat
Messiáš

Doufám, že tohle bude Lopeteguimu sloužit jako zrcadlo. Velice nemastný výkon. Oliver musí hrát častěji a ideálně v základu. Jordan měl svůj slabší den, ale ten je jinak výborný. Minimálně na zamyšlení by měl být Bryan Gil a rozhodně Kounde. Vacloš toho ještě i celkem dost pochytal. De Jong by taky neměl mít neotresitelnou pozici..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla ciste jeho hra, hazena kolem 16ky, hral tohle s realem i s repre

Reagovat
garruklol

Reagovat
Phillipinho

Mel by taky zacit davat sanci Ronymu Lopesovi. Zda se mi, ze Ocampos a de Jong hrajou dobre mimo vapno, ale ta finalni faze tomu u obou proste chybi.

Reagovat
Messiáš

Souhlasim, hlavně u Ocampose mi to přijde do očí bijící. Líbí se mi jeho bojovnost a rychlost, ale jeho řešení klíčových situacích je žalostný. Rony má trochu smůlu, že přišel až takhle ke kraji léta, tudiž věřím, že si třeba ještě ve spoustě aspektech hry teprve musí sednout s týmem a má to složitější. Ale přišel za raketu a je škoda jej nevyužívat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele