LaLiga - preview 32. kola

26.06.2020, 09:06, aktualizováno 29.06.2020, 08:27
Previews
Getafe a Real Sociedad pomalu vypadávají z boje o Ligu mistrů, ani jeden z těchto týmů po koronavirové pauze ještě nevyhrál a čekání mohou ukončit ve vzájemném souboji. Výhodu domácího prostředí bude mít madridský celek...
Getafe CF - Real Sociedad  (pondělí 22:00)
Ještě před koronavirovou přestávkou se sedmý Real Sociedad nacházel v první čtyřce a usiloval o účast v Lize mistrů na příští sezónu, jenže dlouhá pauza svěřencům trenéra Imanola Alguacila evidentně hodně uškodila, a najednou je spíše reálný boj o Evropskou ligu. Teď narazí na soka, jenž má o tuhle metu taktéž zájem, a tím je aktuálně šesté Getafe.

Remíza s Osasunou a porážky v baskickém derby s Deportivem Alavés, Realem Madrid a Celtou Vigou, to je sumář rezultátů Txuri-urdinak, kteří by potřebovali opravdu co nejrychleji naplno zabrat, aby se sestupné spirály co nejrychleji zbavili. V uplynulých čtyřech kolech neudrželi ani jednou čisté konto, ve dvou zápasech nevstřelili ani jednu branku.

Zatím nemusí celek ze San Sebastiánu úplně panikařit, může prožít relativně úspěšný ročník, pakliže se kvalifikuje do evropských pohárů. "Všichni by rádi tuhle situaci změnili," ujišťoval hostující stratég, jemuž pro tohle střetnutí bude chybět hned pětice hráčů ve složení Asier Illarramendi, Diego Llorente, Ander Barrenetxea, Luca Sangalli a Ander Guevara.

Imanol Alguacil se snaží být pozitivní. Věří, že jeho mužstvo negativní sérii přeruší už v Getafe. "Ještě v půlce června jsme se bili do prsou, kde se v tabulce nacházíme, a byli na sebe hrdí. Myslím si, že jsme si nezasloužili ani v jednom z těch čtyř utkání ztratit, byť jsme opravdu nehráli nijak dobře. Já se však v žádném případě ničeho nebojím," dodal.

Že by zrovna Getafe bylo nějakým oblíbeným protivníkem pro Real Sociedad, to se říci bezpochyby nedá. Kromě toho, že baskický klub prohrál už na podzim, s ním v rámci LaLigy nebodoval v pěti posledních případech ze šesti. Přitom pokud by domácí zvítězili i v této dohrávce, poodskočili by od svého soupeře již na rozdíl dosti pohodlných pěti bodů.

Ani Getafe si ovšem nevede v obnovené soutěži nikterak podle svých představ. A stejně jako Real Sociedad stále čeká na svou první výhru v červnovém období. Přece jenom však dokáže alespoň s pravidelností bodovat, po úvodním neúspěchu s Granadou uhrálo postupně plichtu s Espanyolem, Eibarem i na hřišti Valladolidu. Nemělo každopádně vyloženě těžký los.

Domácím bude chybět suspendovaný Djené a zraněný Oghenekaro Etebo, otazník visí nad startem Ericka Cabaca. "Máme celkem čtyřicet sedm bodů, čeká nás velký zápas. I nadále bude velmi složité dosáhnout na naše cíle," uvědomoval si Imanol Alguacil. "Getafe je silné v obraně. Umí vás zatlačit, využívá parádně brejky. I proto na něj vlastně neumíme."

I José Bordalás, šéf lavičky mužstva z madridského předměstí, je přesvědčený, že měření sil s Realem Sociedad může být klíčové pro bitvu o Evropskou ligu. "Kdo získá tři body, udělá k ní velký krok kupředu," říkal. "I když nedosahujeme na požadované výsledky, věříme si. Těšíme se. Náš soupeř má skvělý tým, také moc dobře ví, a co v tuhle chvíli jde."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
David Soria - Suárez, Etxeita, Chema Rodríguez, Olivera - Nyom, Nemanja Maksimovič, Arambarri, Cucurella - Jorge Molina, Mata
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Álex Remiro - Zaldúa, Elustondo, Le Normand, Aihen Muňoz - Ödegaard, Zubeldía, Mikel Merino - Portu, Willian José, Mikel Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 2.98 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Real Betis  (neděle 14:00)
Real Betis se v tabulce LaLigy rozhodně nenachází na místech, které si jeho fanoušci před startem sezony představovali. V neděli odpoledne jej navíc čeká cesta do Valencie, kde bude čelit domácímu Levante. A to má pro strach uděláno.

Levante zatím odvádí poměrně solidní práci. V prvních čtyřech duelech poté, co se ligový ročník znovu rozjel, prohrálo jen jednou. Po dvou remízách s Valencií a Sevillou, k nimž přidalo ještě výhru nad Espanyolem, Levante nestačilo na další slavné jméno. Stopku jeho sérií bez porážky vystavilo Atlético Madrid, které v minulém kole vyhrálo o jedinou branku.

Což samozřejmě není žádná hanba. Levante dál plní plána s aktuálními osmatřiceti body je záchraně velmi blízko. Před duelem s Béticos bude mít určitě na paměti poslední zápas s týmem ze Sevilly na své půdě. V dubnu 2019 si totiž Levante s Betisem poradilo naprosto parádně a odeslalo ho domů s debaklem 4:0.

Něco podobného by teď portugalský obránce Rúben Vezo moc rád zopakoval. "Na ten duel si moc dobře pamatuji. Pomohl nám jeden vlastní gól a jednou jsme proměnili pokutový kop. Ale celkově jsme svého soupeře jasně přehráli a byl to krásný pocit vyhrát o tolik branek. V současné době se Betisu moc nedaří a my cítíme šanci na další zápas s podobně lichotivým výsledkem," dodal Vezo.

Levante nebude moci využít pouze služeb vykartovaného Nikoly Vukčeviće. Béticos se zase budou muset obejít bez Sidneie s Javim Garciou. Betisu se na půdě Levante dlouhodobě nedařilo, až v poslední době se jeho výsledky zde razantně zlepšily. Za posledních sedm let zde prohrál jen jednou.

V současné době se ale Betisu zase tak moc nedaří. První tři duely po obnovení ligy nevyhrál a ve dvou případech dokonce nedal ani jeden gól. Minulé kolo už k němu bylo smířlivější, protože s novým trenérem Trullijem zažil první výhru. Jediným gólem v utkání s Espanyolem mu ke třem bodům pomohl obránce Marc Bartra, takže díky výhře je teď Real Betis na o něco příznivějším 13. místě.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Miramon, Vezo, Postigo, Clerc - Campaña, Hernâni, Rochina, Bardhi - Mayoral, Roger
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Emerson, Mandì, Bartra, Alex Moreno - Fekir, Guardado, Edgar, Canales, Tello - Loren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.34 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Valencia CF  (neděle 17:00)
Už dva roky čeká Villarreal na příležitost porazit Valencii na své vlastní půdě. Další šanci bude mít v neděli večer a cítí, že tentokrát by to mohlo vyjít. Oproti Valencii se totiž Žluté ponorce po restartu ligy opravdu daří.

Villarreal stále nevzdává boj o šanci zahrát si v příští sezoně Ligu mistrů. A jeho současná forma snění fanoušků jedině podporuje. Zatím se ve Španělsku hrály čtyři duely od doby, kdy vláda znovu povolila námi milovaný sport. A Villarreal ani v jednom z nich neprohrál. V prvních třech duelech pokaždé vyhrál a jeho hlavním esem byla obrana. Ta totiž za první tři duely nedostala ani jeden gól.

V minulém kole už to tak snadno nešlo a Villarreal poprvé po dlouhé době inkasoval. Jeho protivníkem byla Sevilla, která má také ty nejvyšší cíle. Zápas se pro Villarreal zpočátku vyvíjel velmi slibně, protože už v 18. minutě se dostal do vedení. Nakonec ale po hodině hry o vítězství přišel, když na konečných 2:2 srovnal Munir El Haddadi.

Po tomto výsledku zůstává Villarreal v bezprostředním kontaktu s poháry, stále mu patří solidní šesté místo a ani Liga mistrů není zcela vyloučena. Zároveň si ale Villarreal musí dávat pozor na hladové vlky za sebou. A mezi nimi je právě Valencia. Náboj jejich společnému střetu dodává také fakt, že Valencia ztrácí na Villarreal pouhé dva body.

Zkušený brankář Sergio Asenjo si moc dobře uvědomuje, že tahle bitva by mohla být klíčová. "Valencia je velmi dobrý soupeř, hraje výborně a i když se jí teď zrovna nedaří, nemusí to nic znamenat. V kádru má mnoho šampionů, kteří umí zabrat a na velké zápasy se vyhecovat. Musíme si dávat dobrý pozor, protože tento zápas pro nás bude hodně důležitý. Nesmíme soupeři nechávat příliš prostoru, který by mohl využít."

Do duelu s Valencií v domácím dresu nezasáhne Ramiro Funes Mori z důvodu zranění a pro přílišný počet karet ani duo Alberto Moreno s Triguerosem. Ani Valencia nebude kompletní, neb jí schází trojice Coquelin, Piccini a Garay. V minulém kole se ke všemu ještě nechal vyloučit obránce Eliaquim Mangala, který rovněž bude scházet.

V rámci LaLigy Valencia čeká na vítězství na Estadio de la Cerámica už od roku 2017. Poslední vzájemný duel těchto protivníků skončil těsným vítězstvím Netopýrů 2:1.

Valencia sice stále okupuje osmé místo a na poháry jí zbývají jen dva body, ale její forma musí fanouškům Netopýrů nahánět hrůzu. Ve čtyřech duelech se totiž jejich tým radoval z výhry jen jednou a hned dvakrát prohrál. Bez bodů se musel rozloučit i v minulém kole, kdy se jako poražený vracel z Eibaru. Domácímu týmu dokonce nedal ani jednu branku.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Pau Torres, Albiol, Peña - Aguirra, Trigueros - Gerard, Gómez, Chukwueze - Alcácer
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Florenzi, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayà - Ferràn Torres, Wass, Kondogbia, Čeryšev - Rodrigo, Maxi Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.64 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - SD Eibar  (neděle 19:30)
Od porážky na Realu Madrid se Eibar zvedl a na sedmnáctém místě si vytvořil šestibodový náskok. Boj o záchranu však nekončí, v Granadě se očekává tuhý boj o další body, které mohou Eibar zase o něco přiblížit cíli.

Na Estadio Nuevo Los Cármenes se utkají dva celky, které po restartu LaLigy nemají vůbec špatnou formu. Granada zatím padla pouze doma s Villarrealem 0:1, jinak pokaždé bodovala. Obdobně je na tom i Eibar, který bojuje o přežití v nejvyšší soutěži.

Granada hrála v minulém kole 0:0 s o záchranu bojujícím Leganésem, ale v tabulce nadále zůstává na solidním devátém místě, daleko od sestupových pozic. I když Granada může stále reálně uvažovat o Evropské lize, její cíle jsou skromnější a sezonu by ráda dohrála ve středu tabulky.

Zachránit nejvyšší soutěž pro příští rok, to je hlavním cílem Eibaru. Po koronavirové přestávce sice v prvním zápase nestačil na Real Madrid, ale pak se rozjel a naposledy porazil ambiciózní Valencii.

Eibar je na tom v tabulce hůře než Granada, ale co se týče vzájemné bilance, v ní kraluje. Hosté s Granadou nikdy neprohráli, v prvním zápase na domácí půdě dokonce zvítězili rozdílem třídy 3:0.

Granadě v utkání nepomohou Neyder Lozano, Quini, Álex Martínez i Maxime Gonalons, všichni zůstávají na marodce. K dispozici nebude ani potrestaný Ángel Montoro a beze ztrát se neobejde ani soupeř. Ivána Ramise do hry nepustí zranění, v případě Sergiho Enricha se jedná o karetní trest.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Neva, Duarte, Sánchez, Días - Machís, Eteki, Herrera, Puertas - Fernández, Soldado
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Correa, Oliveira, Bigas, Cote - Diop, Cristóforo - Orellana, Expósito, Inui -Charles
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 2.95 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Real Madrid  (neděle 22:00)
Espanyolu se opět přestalo dařit a v posledních dvou duelech nezískal ani bod. To ho vrátilo opět až na poslední příčku. A není příliš pravděpodobné, že by se v dohledné době dostal výš, protože v neděli večer změří síly s druhým týmem tabulky.

Barcelonský Espanyol se opět trápí. Hned v prvním kole po konci zákazu sice porazil Alavés a vše vypadalo růžověji, jenže to bylo všechno. Od té doby sehrál Espanyol tři další duely a ani jeden z nich už nevyhrál. Tři góly dostal od Levante a minulé kolo taky nedopadlo podle jeho představ. O body ho obral Real Betis a stačila mu k tomu jediná branka Marca Bartry. Espanyol tedy nikam nepokročil a pořád má na kontě jen 24 bodů.

Navíc má druhou nejhorší obranu v lize, na čemž musí jednoznačně zapracovat. Doposud dostal už 50 branek a ani jeho útok zrovna neoslňuje. Jen 26 nastřílených gólů je druhým nejhorším výsledkem v LaLize. Trenér Abelardo Fernández ale věří, že proti Realu Madrid se jeho svěřenci vybičují k dobrému výkonu.

"Hrát proti Realu Madrid vyžaduje speciální přípravu. Na každém hráči je vidět, že tohle utkání vnímá trochu jinak. Real má v kádru mnoho šampiónů a mohl by poskládat dvě téměř dokonalé jedenáctky. My se tím ale nesmíme nechat zastrašit. Naopak, chceme ukázat odvahu a kuráž, která je pro náš tým typická. Máme před sebou náročné utkání, které si od každého hráče vyžádá to nejlepší, co v něm je."

Trenér Abelardo do utkání nemůže nominovat zraněnou dvojici obránců Vilá a Corchia, zatímco jeho protějšek postrádá trojku Jović, Nacho a Vázquez. Kromě nich do utkání nenastoupí ani Luka Modrić, kterému vystavily stopku karty.

Vzájemné duely samozřejmě většinou končí výhrou favorizovaného Realu Madrid, ale v roce 2018 se Espanyolu povedlo svého slavnějšího soka dokonale zaskočit. V nastavení ho na Estadi Cornellà-El Prat překvapila trefa útočníka Gerarda Morena.

RealMadrid je ale nyní v parádní formě a málo co ho přibrzdí. Za první čtyři duely od té doby, co se ve Španělsku opět hraje, vyhrál všechna čtyři utkání. Ve dvou případech dokonce nedostal ani gól, což platilo také naposledy proti Mallorce. Do její sítě se naopak trefili Vinícius Júnior se Sergiem Ramosem.

Což v praxi znamená, že Real opět dotáhl Barcelonu a na druhém místě za ní mu schází na čelo jen lepší skóre. Jeho střelci se budou muset trochu polepšit, protože Barcelona dala o 11 branek víc. Proti Espanyolu by se mu to mohlo podařit, protože za posledních deset let mu Real dal méně než dvě branky v první lize jen pětkrát a jinak si na něm celkem pravidelně vylepšuje skóre.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Javi Lopez, Naldo, David López, Bernardo - Melendo, Victor Sanchez, Marc Roca, Darder - Wu Lei, De Tomás
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Mendy, Militao, Varane, Marcelo - Valverde, Kroos - Rodrygo, Asensio, Hazard - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.29 - 4.71 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - RCD Mallorca  (sobota 14:00)
Už od dvou hodin se na San Mamés uskuteční další zápas domácího Athleticu Bilbao s o záchranu hrající Mallorcou. Když se oba celky naposledy utkaly, gól z toho žádný nebyl. Oba týmy také vyšly na prázdno v minulých kolech.

Bilbao v minulém kole znovu trápilo favorizovanou Barcelonu, ale na body to tentokrát nestačilo. O nejtěsnější výhře Katalánců rozhodl jedinou brankou Ivan Rakitić. Bilance Basků po koronavirové pauze tak činí jedna výhra, jedna porážka a dvě remízy, tedy na první pohled nic moc, ale musíme si uvědomit, s kým Bilbao hrálo. Dvakrát narazilo na tým z první čtyřky. V tabulce si Baskové vedou následovně, s dvaačtyřiceti body přesně v polovině půlí tabulku. Domácí by se ještě rádi zapojili do bojů o evropské poháry, ale tak nějak všichni ví, že hlavní vrchol sezony teprve přijde - finále Copa del Rey proti konkurenčnímu Realu Sociedad.

Zatímco domácí spřádají plány na velké finále, hosté mají zcela jiné starosti. Liga se krátí a oni stále zůstávají v sestupovém pásmu, navíc s nepříjemnou šestibodovou ztrátou. Mallorca má ještě sedm kol, ale už teď začíná být situace kritická. Bermellones by potřebovali přivézt z Baskicka body jako sůl, jenomže to se jim naposledy podařilo před více než deseti lety. Bilbao se zdá být kompletní, otazník visí pouze nad startem Beňata Etxebarrii. Mallorca se do Baskicka vydá bez Leonarda Koutrise a Ki Sung-yuenga. .
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Martínez, Álvarez, Capa - López, García - Córdoba, Muniain, Raúl García - Williams
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Pozo, Valjent, Raíllo, Gámez - Rodríguez, Sevilla, Baba, Kubo - Hernández, Budimir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.46 - 5.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - FC Barcelona  (sobota 17:00)
Nálada ve Vigu je po několika týdnech opět skvělá, protože domácí Celta vyhrála dva duely po sobě, což se samozřejmě na tabulce musí projevit. Optimismus se teď pokusí zkrotit Barcelona, která se stále předhání s Realem o to, kdo udělá na čele LaLigy méně chyb.

Celta Vigo znovu žije! Ačkoliv to chvíli vypadalo, že se bude mít stále vážné problémy se sestupem a poslední příčky tabulky jen tak neopustí, současná forma dává jejím fanouškům dostatek podnětů k dobré náladě. První dva duely obnoveného kalendáře se sice Celtě nevyvedly, ale minulá dvě střetnutí už ano. A jakým způsobem! Celta zdemolovala Alavés, kterému nasázela úchvatných šest branek. A v minulém kole se jí také dařilo.

Dokázala si totiž poradit i s Realem Sociedad, který měl ještě před utkáním hodně blízko k evropským pohárům. Na Celtu ale nestačil, protože hosté mu namíchali speciální koktejl, z něhož La Real bolela hlava. Jeho základní složky tvoří pevná obrana, která neinkasovala ani jednu branku a spolehlivý kanonýr, Iago Aspas. Ten sám vybojoval penaltu a poté ji také úspěšně proměnil. Celta je díky němu na 16. místě a rychle se přibližuje záchraně.

Teď samozřejmě hráče čeká něco daleko náročnějšího, což si zkušený obránce Kevin Vázquez moc dobře uvědomuje: "Je skvělé, že se nám daří, opravdu pozitivně to působí na celý tým. Jsme moc rádi za tahle dvě vítězství, které nás jednak přiblížila k záchraně a jednak nám ukázala možnou cestu, jak hrát s většími týmy. Teď nás čeká Barcelona, což je pro mě osobně vždycky zážitek. Jsem si ale jistý, že ji můžeme potrápit, byť proti nám budou stát legendární hráči jako Messi."

Sedmačtyřicetiletý trenér Celty Óscar García se bude muset obejít bez dlouhodobých marodů Juncá a Álvarez, zatímco jeho protějšek na lavičce Barcelony postrádá Frenkieho de Jonga s Ousmanem Dembélém.

Barcelona sice remizovala se Sevillou a trochu tím zdramatizovala boj o první místo, ale v minulém kole si vše vynahradila. Doma porazila Bilbao, jediným gólem se o to postaral střídající veterán Ivan Rakitić a zajistil svému týmu tři body. Na gól mu nahrával Lionel Messi, pro nějž šlo o jubilejní asistenci s číslem 250.

Blaugranas jsou nyní stále na prvním místě, ale nesmějí zaváhat. Real se na ně totiž bodově dotáhl a Barcelona vede jen díky lepšímu skóre. Pro obranu Celty to nyní bude nejtěžší možná zkouška, protože právě Barcelona se pyšní nejlepším útokem ligy, dohromady dala její esa už 70 gólů. Celta se nicméně opírá o domácí prostředí, kde Barcelona od roku 2015 nedokázala vyhrát. Její poslední návštěva stadionu Balaídos skončila porážkou o dvě branky, Barcelona v minulém roce ve Vigu ani neskórovala.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Aidoo, Araujo, Murillo - Kevin Vázquez, Rafinha, Bradarić, Fran Beltran, Suárez - Aspas, Smolov
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Puig, Busquets, Vidal - Messi, Suárez, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.47 - 5.03 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - CD Leganés  (sobota 19:30)
Jako na houpačce je po koronavirové přestávce Osasuna. Po nadějné remíze na Realu Sociedad přišly dvě porážky a zejména debakl 0:5 od Atlética Madrid, jenomže v minulém kole domácí vyloupili stadion Deportiva Alavés nejtěsnější výhrou a upevnili si postavení ve středu tabulky. Leganés cestuje na horkou půdu s nadějí, že konečně získá tři body a odrazí se směrem k záchraně.

Porážky od Atlética a Valencie byly odčiněny nejtěsnější výhrou na půdě Deportiva Alavés a v Pamploně konečně doufají v lepší výsledkovou kontinuitu. V podzimní části sezony sice Osasuna bojovala o evropské poháry, ale to je dávno pryč a ve zbytku soutěže si bude chtít pojistit umístění ve středu tabulky. Zdá se, že jde o reálný cíl, protože náskok před sestupovými pozicemi činí už solidních dvanáct bodů. Na druhou stranu situace ve druhé polovině tabulky je hodně vyrovnaná a případné další zaváhání může znamenat citelný sešup tabulkou.

Sobotní utkání bude důležité především pro Leganés, který si jede pro tři body. Cokoliv jiného ještě více zkomplikuje už tak složitou situaci. Leganés po koronavirové přestávce neodstartoval úplně dobře - dvakrát, byť těsně, prohrál a v dalších dvou zápasech získal jen dva body. Hosté tak zůstávají v tabulce předposlední a jejich ztráta na sedmnáctou příčku vzrostla na sedm bodů.

Osasuna se bude muset obejít bez Chimyho Ávily, který laboruje se zraněním. Mimo hru budou i suspendovaní David García a Oier Sanjurjo. V kompletním složení nebudou ani hráči Leganésu. Citelně schází především Alexander Szymanowski a společně s ním je zraněný i Guido Carrillo. Unaie Bustinzu do hry nepustí karetní trest.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Estupiňan, Hernández, Navas, Vidal - García, Pérez, Brašanać, Torres - López, Cardona
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Omeruo, Awaziem, Silva - Ruibal, Recio, Mesa, Pérez, Rodrigues - Rodríguez - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 2.90 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Deportivo Alavés  (sobota 22:00)
Jestli někomu koronavirová pauza prospěla, pak právě Atléticu Madrid. Los Colchoneros před restartem sezony okupovali šesté místo, ale stačilo pár kol a celek z hlavního města se posunul na třetí pozici. Atleti budou v dalším kole plnit roli favorita proti Deportivu Alavés.

Už toho bylo o Atléticu v souvislosti s koronavirovým přerušením soutěže napsáno dost. Reálně hrozilo, že se soutěž nedohraje a že Atleti zůstanou bez Ligy mistrů pro příští rok. Sezona se vyvíjela všelijak, na poli milionářské soutěže si Atleti vybojovali postup přes Liverpool do čtvrtfinále, ale zejména v LaLize to drhlo. Nyní je všechno jinak, Atlético po přestávce ještě neprohrálo a aktuálně má tři výhry v řadě bez inkasovaného gólu. Forma domácích je tedy výtečná a nezbývá, než to proti Deportivu potvrdit.

Po pravdě řečeno, nic jiného, než s třemi body pro Madrid se ani nepočítá. Vzájemná bilance v tomto směru hovoří jasně. Alavés naposledy vyhrál na hřišti Atlética v roce 2003 a to už je pěkná řádka let. Přesto je od čeho se odrazit, první letošní zápas na Mendizorrotze skončil remízou.

Deportivo zatím není bezprostředně ohroženo sestupem, ale nějaké body by se mu jistě hodily. V zájmu hostů je totiž dohrát sezonu v klidu a bezpečně od sestupových pozic. V tuto chvíli má Alavés devět bodů náskok, je to však dostatečné?

Alavés musel minulý týden spolknout hodně hořkou pilulku v podobě debaklu 0:6 od Celty Vigo a zatím se z toho nevzpamatoval, ve středu v dalším kole doma podlehl Osasuně 0:1. Oba celky budou prakticky kompletní, pouze na domácí straně chybí dlouhodobě zraněný chorvatský obránce Sime Vrsaljko.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lodi, Savić, Giménez, Trippier - Koke, Ňíguez, Partey, Correa - Costa, Félix
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Ely, Laguardia, Duarte - Vidal, Camarassa, Pina, Méndez - Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 5.71 - 19.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Real Valladolid  (pátek 22:00)
Tyto týdny nejsou pro Sevillu zrovna zdrojem takového štěstí, v jaké vedení doufalo. Sevilla totiž už tři duely v řadě nevyhrála a především tím ztratila průběžnou třetí příčku. Teď by to však měly být snazší tři body, neboť Sevilla uvítá Real Valladolid.

Kolo s pořadovým číslem 32 ve Španělsku začne v pátek večer. Na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán zavítá Real Valladolid a bude doufat, že se mu podaří využít mírného úpadku Sevilly. Ambiciózní celek totiž od začátku pokračování ligového kalendáře nepředvádí takové výkony, na které jsme byli zvyklí. Už ve třech duelech Sevilla brala jen bod, přičemž nejvíc ji musí mrzet hned ten první duel s Levante.

Následně obrala o body i Barcelonu a v minulém kole na ni recept nenašel ani Villarreal, což jsou velmi kvalitní soupeři, ale celkově se hra Sevilly mírně zhoršila. V přesnosti, střelbě i poziční hře před vlastní bránou. Tyto tři výsledky nechaly Sevillu klesnout na čtvrté místo s tím, že na třetím se podle svého zvyku usadilo Atlético Madrid. V tuto chvíli dělí oba soupeře dva body. Třiapadesátiletý trenér Julen Lopetegui ale věří, že jeho tým se velmi rychle zvedne a začne zase vyhrávat.

"Je pravda, že jsme ve třech duelech po sobě ještě nevyhráli, ale nedělám z toho vědu. Tohle je něco, na co jsme nikdo nebyl připraven. Tak dlouhá pauza prostě s týmem musí udělat nějakou změnu. Jsem si ale jistý, že brzy začneme opět vyhrávat. Vidím na hráčích mnohem větší nadšení a chuť do práce než před pauzou. Takže vím, že změna k lepšímu je blízko," dodává Lopetegui.

Dalším bonusem pro něj je fakt, že může počítat prakticky s kompletním kádrem. Situace Realu Valladolid je mnohem horší. Před více než 14 dny se mu zranil Sandro Ramírez, který měl být velkou podporou útoku. A mimo hru je také nemocný Pedro Porro.

Valladolid taky nezačal ligu úplně nejlépe. V prvních dvou kolech nedal dokonce ani jednu branku. Tuhle smutnou bilanci sice vylepšil v kole minulém, leč ani branka Enese Ünala mu ke třem bodům proti Getafe nepomohla. Na domácí půdě Real Valladolid jen remizoval a za to mohl být proti lepšímu týmu ještě rád.

V praxi to ale znamená, že boj o záchranu v LaLize se zase přiblížil. Aktuálně Valladolid ovládá až 15. místo a na jeho kontě je v tuto chvíli jen 34 bodů. Se Sevillou se mu navíc dlouhodobě moc nedaří. Prohrál poslední čtyři vzájemné duely a navíc ve třech z nich nedokázal skórovat ani jednou. Střelba branek mu celkově dělá problémy a zatím jich dal jen 26, což je druhé nejnižší číslo v celé lize.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón - Fernando, Banega, Óliver Torres - Munir, De Jong, Ocampos
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Olivas, Salisu, Raúl García - Óscar Plano, Alcaraz, J. Fernández, Nacho - Ünal, Sergi Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.59 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona31215570:3168
2.Real Madrid31208359:2168
3.Atlético Madrid311413439:2255
4.Sevilla FC311411644:3253
5.Getafe CF311310840:2949
6.Villarreal CF311461149:4048
7.Real Sociedad311451247:3947
8.Valencia CF311210941:4446
9.Granada CF311271237:3643
10.Athletic Bilbao311012933:2742
11.Levante UD311151537:4438
12.CA Osasuna319111136:4638
13.Real Betis319101241:4837
14.Deportivo Alavés31981431:4635
15.Real Valladolid317131126:3634
16.Celta Vigo317121229:3533
17.SD Eibar31881532:4732
18.RCD Mallorca31751929:5226
19.CD Leganés315101623:4425
20.Espanyol Barcelona31591726:5024

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (161)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

To bude Gomes 2.0.

Reagovat
Kaspar

Dalsi Vaclikuv gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude kurevsky nepříjemný zápas. Na proklaté Celtě jsme naposledy vyhrály v roce 2015

Reagovat
smazaný uživatel

A to gólem Jeremyho

Reagovat
Visca el barca

Snad bude v základu Arthur

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude v základu Puig a Raketa, jinak si zas budeme jenom přihrávat bez penetrace šestnáctky

Reagovat
Visca el barca

Raketa si ani přihrávat neumí. Arthur je o třídu jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa má formu. Zkus odhodit předsudky a sleduj fotbal.

Reagovat
Visca el barca

To říkáš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já sleduju zápasy a vidím, že Arthur nemá formu, zatímco Rakitič byl v posledních zápasech jeden z nejlepších hráčů. Zatímco ty se díváš na sestřihy nejlepších momentů

Reagovat
Visca el barca

Já koukám do budoucnosti. Arthur mít formu nemusí. Ale bude hrát ještě deset let. Raketa a Pjanic sotva 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě nezajímá jak bude hrát za deset let, ale jak bude hrát v dnešním zápase

Reagovat
Visca el barca

Raketa určo bobě.

Reagovat
patas92

OT: Dohráli jste už někdo Last of Us 2? Patříte mezi lidi jako já, kterým se to líbilo fest, nebo spíš mezi lidi, kterým se směr, kterým se ta hra vydala, moc nelíbil (bez spoilerů)?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa Ťa môžem spýtať, o čo ide v tej hre ? Vidím po nete, že je okolo toho veľký boom

Reagovat
patas92

Myslíš o čem jsou ty dvě hry příběhově, nebo o co jde ve dvojce, že se lidem nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

O čo ide v v tej hre celkovo. V oboch vydaniach.

Reagovat
patas92

To se mi tady moc nechce psát, pokud to tu čtou lidí, co si to teprve chtějí zahrát. Přečti si děj třeba na Wiki

Reagovat
smazaný uživatel

Zombie apokalypsa, typek prijde o dceru. O nekolik let pozdeji se nachomytne k tomu, ze musi dorucit jinou holku zhruba ve veku jeho dcery na urcity misto. Nemyslim si, ze je to nejakej extra spoiler, protoze tohle vsechno se stane v prvnich 20 minutach a je to proste zakladni premisa prvniho dilu. Boom je kolem toho proto, ze to je asi nejlepsi pribehova hra vsech dob. Je to proste neuveritelne dobre napsany, skvely postavy, skvely gameplay a cloveka to fakt vtahne. Pokud si clovek kupuje PS4, tak tohle je proste jedna z her, kterou si musi k tomu koupit.

No a po 6 letech ted vysel druhej dil, takze logicky obrovsky hype.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijemne prekvapeni. Cekal sem, ze ta hra bude jeden velky bordel ale autori si s tim vyhrali takrka k dokonalosti. Jen ten konec mi prijde zbytecne moc natazeny...

Reagovat
patas92

Mě spíš přišla natahována ta prostřední pasáž, celý Seattle mohl být kratší o pár hodin, nebo aspoň častěji proložený cutscenama. Gameplay je super, ale občas sem toho měl plnou prdel už jsem se docela těšil, až ty gameplayové části skončí. Konec mi zas tak natahovaný nepřišel, tak akorát.

Já jsem Naughty dog docela věřil. Leakum jsem se vyhnul, takže jsem šel s velkýma očekáváníma a výsledek mě potěšil.

Pro mě je to taky až na pár věcí dokonalá záležitost (včetně kritizovaného příběhu) a společně s RDR2 pro mě asi nejlepší hra, co jsem kdy hrál. Takhle emočně vyždímaný jsem u hry asi ještě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Pribeh je naprosto skvely tam neni moc co kritizovat. Vsechno do sebe zapada do nejmensiho detailu. Snad jen ten konec, to sem doufam, ze to skonci tak jak puvodne Ellie mela v planu. Nektere pasaze jsou umorne to je fakt. Proto sem je kolikrat uz jenom rychle presprintoval a vysral se na sbirani veci a zabijeni nepratel... Horsi to bylo s bossfightama, ktere si udelat musel, ten v nemocnici byl nejhorsi a stal me nejvic nervu

Reagovat
patas92

Celý Seattle 2(2) byl masakr, nemocnice a hned předtím procházení toho hotelu (nebo co to bylo za barák). To jsem si pak musel dát dlouhou pauzu a jít se někam projít Nejhorší moment pro mě byl bossfight v divadle, u toho jsem vyloženě trpěl (ze zřejmých důvodu) a vůbec jsem neměl chuť to dělat.

Kdyby to skončilo jak říkáš, tak by se na tom hlavním poselství te hry nic moc nezměnilo, ale já jsem s koncem spokojený a jsem i za to rád, páč jsem tak nějak počítal s nejhorším.

Reagovat
O.Giroud

Jedna smrt mohla byt menej brutalna a dolezita postava viac sympaticka a bolo by to ok. Inak to nie je zle, akurat ako si spominal ta prostredni pasaz mohla byt o nieco kratsia.

Reagovat
santini

Neviem odkedy je Kevin skúsený obranca, ale budiš. Dnes si dúfam nepokazíme náladu, navyše s obľúbeným súperom

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda. Za posledních 8 let jsme u vás vyhráli jenom dvakrát

Reagovat
santini

Veľmi sa na zápas teším.. myslím si, že neprehra domácich je dnes vcelku reálna

Reagovat
.13

Dnes mam citak, ze nas oberete o body

Reagovat
santini

Doteraz si občas púšťam domáci zápas z 2015.. ten Nolitov gól a Iagove sola, to bol pôžitok

Reagovat
FCSL

A nebudou se šetřit dneska? V úterý hrajou na Mallorce...

Reagovat
santini

Načo sa uspokojiť s 3 bodmi,keď môžeš mať 6?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hele oni chtějí fakt prodat Hakimiho do Interu???!!!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Riqui podle všeho dnes v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

There are already eleven at Barça ! I pass to youth! Setién ranks Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti , Alba; Arturo Vidal, Rakitic, Riqui Puig ; Messi, Luis Suárez and Ansu Fati

Paradna

Reagovat
Kluivert9

Až na Rakitiče

Reagovat
Petrinho17

Bohužiaľ Rakitic ma momentálne oveľa viac prínosu pre tím ako Arthur. A na výber už veľa iných možností nebolo.

Reagovat
Rattlesnake

rakitič místo vykartovanýho buse je úplně vpohodě možnost, kór když není frenkie. v na té nejstaženěší pozici vzáloze je Ivan ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu moznost, ze Digi posunie vysielanie zapasu pre posunuty predchadzajuci zapas. Linky na stream>

https://reddits.soccerstreams.net/event/celta-de-vigo-barcelona-live-stream/375854

Reagovat
Rattlesnake

trefil někdy piquinho hlavou něco jiného než dřevno?

Reagovat
Mercury

Dřevno jsem říkal taky, když mi bylo devět

Reagovat
blaugrana

Leooooosik

Reagovat
Rattlesnake

dobrá kulišárna

Reagovat
blaugrana

asi uz maju chlapci hotovo...

Reagovat
Rattlesnake

tyhle mičudy denis ale umí vysílat

Reagovat
blaugrana

dnes hra chvalabohu s nami ....kurvi na co siahne

Reagovat
smazaný uživatel

jn jen vytvoril jejich nejvetsi sanci..

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jestli je to tim, ze je celta tak marna, nebo ze messi hraje tak dobre, ale dneska hraje barca fakt pekne.

puig je skvely, konecne nekdo na messiho vlne v zaloze. jeste tam dat nekoho misto vidala (stale verim v alenu).

Reagovat
blaugrana

rakitic sa celkom zdvihol...ale.musi ist v lete

Reagovat
rave

On zahrál na DM vždycky solidně. Ale jen kvůli tomu si ho nechávat je hloupost.

Reagovat
Jordi Alba

Docela by mě zajímalo, jak bude vypadat tabulka střelců na konci ligy. Na poměry LL je to dobrá bída mezi top 5 střelcema.

Reagovat
Switchback

dobrý je i to, že Leoš má 16 asistencí a druhej polovinu

Reagovat
Rattlesnake

otázka zní:

chybí někomu vlastně roberto?

vím, není to uplně košér otázka,

a už vůbec to néni vuči sergiovi fér,

ale za sebe říkám že....

...ne.

Reagovat
Teoretik

Já nevím, ale Semedo sice působí jako fotbalista, ale tím to končí. Jeho přínos týmu je podle mě menší než u Sergi Roberta. V každém zápase tak nějak čekám, že to prolomí a ukáže, jak je o třídu lepší než náš "provizorní" pravý bek, no a ono to stále ne a ne přijít.

Reagovat
Rattlesnake

já mám právě dojem, že tuhle sezónu to už jasně prolomil a roberta úplně regulerně válcuje. jak v defenzivě, tak v ofenzivě.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

roberto by z tech nabehu udelal minimalne gol.. semedo je skvely v tom si nabehnout, ale vubec nijak to neumi promenit.

Reagovat
Rattlesnake

z jakých náběhů, když žádný nedělá. semedo jich má dvacet na zápas, váže tím na sebe obranu soupeře a úplně ta pravá strana jinak vypadá.

Reagovat
blaugrana

horsie je, ze tie jeho prihry do 16stky su uplne na kkt ..v tkmto ma sergii navrch, kedze je to zaloznik a predtym ako nahra, sa aj pozrie

Reagovat
hornito

Reagovat
Rattlesnake

má v tom navrch, jenomže v těch prostorech z kterých je má dávat nikdy není. oproti semedovi na to nemá rychlost, ani techniku aby si to předkopl nebo narazil. a ani odvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

semedo dneska hraje jeden ze svych nejelspich zapasu tuto sezonu a presto je uplne neefektivni. roberto umi zapnout na jiny level

Reagovat
rave

S tím pohybem má pravdu ale. Semedo umí držet šířku hřiště a s ním máme vepředu vždycky víc prostoru, Messi především.

Reagovat
smazaný uživatel

jo pohyb ma top, je to az frustrujici sledovat, jak dobre si nabehne, timing technika vsechno, a pak prijde ten moment, kdy ma prihrat vystrelit a jakoby zavrel oci a dal to tam alibisticky naslepo.. ja teda furt verim, ze s tim neco udela ale ma nevyssi cas, protoze jinak uz tak dobre balony jako dostava ted od messiho nikdy dostavat nebude.

Reagovat
Rattlesnake

neefektivní? ten luisův gól na 2:1 je jeho práce. roberto by byl v té situaci byl dobře patnáct metrů v zadu u půlící čáry. ofenzivní kvality krajního obránce se neurčují jenom podle Áček. kterých má, za tu dobu co jsou oba v barce asi o tři více.

jako seriózně, to vážně budete tlačit roberta proti letošnímu semedovi? já si tady úplně vrním blahem, jak se konečně semedo vyhrál a vy byste ho snad střelili první nabídce a nechali tam stojáka roberta.

Reagovat
smazaný uživatel

proboha muzes si prestat vymyslet alternativni reality o rebertovi? k cemu je takova diskuze o nicem skutecnem, co si jen ty vymyslis?

ta jeho "prace" byla nahoda, ze se od nej odrazil mic, nic co by udelal cilene a to je to, co na nem kritizuju, nic jineho.

roberta nikde nikam netlacim, jenom ty ho tlacis k odchodu, podle me muzou fungovat, tak jak funguji ted, spolecne. to o tom, ze bych chtel odchod semeda, je zase tvoje dalsi pohadka, kterou sis domyslel ve sve hlave a ted mi to vkladas do ust.

Reagovat
Rattlesnake

"roberto umí zapnout na jiný level" -- ty budeš něco říkat o alternativních realitách

o té jeho "práci" píšu v souvislosti s tím, že roberto by stál v linii někde na půlce ve své komfortní zóně, kdežto semedo se tam nebál zabojovat - i v tomhle je kupříkladu lepší než roberto. to je celé.

Reagovat
smazaný uživatel

ja pisu o tom, co uz udelal. ty pises o vymyslenych teoriich, ze by ve stejne situaci jako byl dnes semedo, stal roberto o 15 metru vedle.

Reagovat
Rattlesnake

vždyť ale to přesně myslím, že by se roberto do té situace ani nedostal....

Reagovat
Eichel

Reagovat
Salfovic

Oba jsou to dřeváci, co nemají v Barce co dělat.

Reagovat
rave

Umtiti na výletě.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa mu nestalo prvykrat.

Reagovat
Rattlesnake

asi jsme toho ivana přechválili...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry ale tohle byla jasna penalta. Takovou by RM piskli

Reagovat
smazaný uživatel

umtiti... na barcu to po tom zraneni uz proste neni.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jestli tohle není penalta, tak už fakt nevím, za co by měly být odpískány .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dayman
Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl si tu situaci? O čem má svědčit tento obrázek?

Reagovat
DrQQ

o ofsajde Messiho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však Vidal míč nehrál, tak o jakým ofsajdu má být řeč?

Reagovat
DrQQ

Pozrel som si to ešte raz a naozaj Vidal nenahrával, takže máš pravdu. Asi to mala byť penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

druhe miesto podtrhne koniec ery a snad aj zaciatok novej, i ked teraz to skôr vyzera na AC 2.0

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Az teraz som si vsimol, ze golu Sureza predchadzala strata lopty Celty v blizkosti svojej 16ky. Uz v prvom polcase sme prinutili Celtu k chybe z coho pramenila zial nepremenena sanca Messiho. V ere Guardiolu sme takto davali vela golov.

Reagovat
Rattlesnake

to jde za Setiénem. vrátil pressing zpátky do repertoáru barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

..puig je riadny turista ..toto ak ma byt budúcnosť Barcelony tak ..behá, snaží sa..ale to je asi všetko..žiadne futbalové myslenie alebo niečo viac ..v inom tíme takýto plašiak nemôže byt ani na lavičke

Reagovat
Rattlesnake

wat? teď jsem chtěl napsat jak je dneska skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Barcelona už 3 karty za lokty a největší loket úplně mimo hru od Nolita nic

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
blaugrana

to je konecnq

Reagovat
Teoretik

Co to je za stavění zdi? MATS to postaví a dodatečně tam ještě přibíhá Pique? Vůbec se tomu gólu nedivím.

Reagovat
FC Porto FC

Luxusní přímák

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, jestli to mohl zastavit, ale i tak ta griezova otocka zady proti strele je na facku

Reagovat
smazaný uživatel

nolito

Reagovat
REPLIKATOR

Nolito

Reagovat
blaugrana

vsetko zle je na nieco dobre...snad bude toto stradanie rovnakym odrazovym mostikom ako v sezone 08 09, i ked tam bola zlata generacia a mlady leo...teraz to bude daleko tazsi odraz od dna

Reagovat
netopier

07/08 nie?

Reagovat
blaugrana

myslim tak, ze 08 09 uz sa odrazili a 07 08 ten odraz spôsobil

Reagovat
Mercury

Nuda. Ten titul si Barca letos rozhodne nezaslouzi a jen diky podobne nevyrovnanemu Realu o nej vubec jeste hraje. Strasne slabe. Griezmanna prodat nebo darovat, k nicemu hrac.

Reagovat
REPLIKATOR

Teď jsem viděl ten přímák. Griezmann dobrý dement.

Reagovat
rave

Griez se otočil jak holka, to je jedna věc. Ale co tam předvedl Pique, to mi hlava nebere.

https://www.youtube.com/watch?v=_Nt2Z5GSH-k

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Myslel jsem, že hrajeme až v 10 a vidím, že 2:2 ...

Jsem rád, že jsem o to přišel

Reagovat
Phillipinho

To je az nespravedlivy pro soupere celit Llorentemu. Ten je tak trikrat rychlejsi nez ostatni hraci. Jako kdyby mezi nima jezdil na motorce

Reagovat
smazaný uživatel

..od reštartu najlepší hráč ligy

Reagovat
Phillipinho

To jednoznacne. Neskutecna promena. Hlavne me na tom bavi, jak se stal v podstate kultovnim hrdinou fanousku Atletica, kteri ho po pravu naprosto milujou

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Nakoniec bude ten moj príspevok na ktorom sa vsetci smiali, ze to bol pre Atletico deal ako pre Real Kroos, legendárny

Reagovat
Jordi Alba

Si zkus bránit někoho, kdo ti dá šlapák a pískne se mu penalta.

Reagovat
Phillipinho

Rozhodci ve Spanelsku jsou absolutne v lese

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Barcelona remizovala. Takže Realu stačí neprohrát

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Staci? Ti snad budou hrat na vyhru, aby je preskocili bodove. Neverim, ze budou chtit odjet jen s bodem proti poslednimu tymu tabulky. Tip 0:3, Vincek, Benzema 2x

Reagovat
misinho7

akoze bod by nic neriesil, musim si ziskat naskok lebo urcite strati aj real

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jordi Alba

Ta penalta Atlética taky dobrý.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To byl absolutní vrchol . A Athletic podle mě taky bez doteku na RG, ačkoliv při podobným zákroku stačí fakt málo.

Reagovat
Jordi Alba

Z toho snad dělají záměrně ještě větší šaškárnu, to už není možný.

Reagovat
Ed_Hazard

Je to ucelove aby sa odvratila pozornost od pripiskavania Realu

Reagovat
Jordi Alba

Těchto teorií se tu zúčastňovat nehodlám.

Neschopný rozhodčí jsou problémem celý ligy, ne 2 až 3 týmů. Pravidelně dochází k až bizárním situacím zápas co zápas a je jedno jestli hraje Real s Barcelonou, nebo Osasuna s Leganés.

Reagovat
Reggie

Reagovat
pantondavo

Ale Real je v cele tabulky. Alespon de facto

Reagovat
Phillipinho

Valencie uplne v lese. Fanouskum to nepreju, ale Limovi a tomu hadovi Murthymu to preju moc. Vyhodili Marcelina s Alemanym, kteri dokazali dvakrat za sebou postoupit do zakladni skupiny LM a vyhrat asi po 10 letech trofej a dosadili nekompetentniho blbce Celadese. Ocekavam v pristi sezone mozna jeste vetsi pad na drzku.

Jinak Villarreal v prvni puli hodne solidni. Cazorla je proste prvotridni stredopolar i v tehle letech a utocna dvojice Gerard-Alcacer je zaruka golu. Po Corone jdou nahoru a mohli by jeste zkusit zabojovat klidne o 4. misto se Sevillou, ale koukam, ze tam maji do konce sezony jeste Real a Barcelonu...

Reagovat
Phillipinho

Nechapu, jak se z Guedese mohl stat tak spatnej hrac. V ty sezone 2017/2018 to vypadalo, ze z nej bude hvezda

Reagovat
Mateo16

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1276947197616164865

Buduci týzden officialne Hakimi do Interu za 40 + 5. Celkom prekvapenie.

Dalšia vec Odegaard ostava další rok v Sociedade

Reagovat
Mateo16

Oscar do Villarrealu za 10 mega. Už iba Lucas, James a Bale

Reagovat
Ed_Hazard

Šialene nízke ceny. Predpokladám ale, že sme prekvapení iba preto, že sme boli zvyknutí na vyššie. Teraz sa bude všetko kvôli korone hýbať v troška iných reláciách.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pfff Tak abych byl upřímný, počítal jsem jak s Hakimim tak i s Odegaardem už na další sezónu.

Reagovat
misinho7

to asi kazdy.. ze vraj sa to cele odklada na leto 2021, teda tie posily a trosku vacsia obmena...to vtedy uz ma byt aj stadion ci ? ze to chce Perez tak velkolepo spojit

Reagovat
Ed_Hazard

Hakimi je prúser. Verím, že by Carvajala v klude posadil. Ale tak čo už, ZZ má s ním dobré vzťahy. Nemám pochýb o tom, že predaj Hakimiho si priamo pošéfoval Carvajal. Sám v jednej reportáži priznal, že keď prišiel pred rokmi Danilo, tak sa psychicky zrútil z toho ako sa bál o svoje miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká chyba no... jen doufám, že stejný osud jako Hakimi nebude mít i Reguilon

Reagovat
Ed_Hazard

Marcelo, Mendy. Regui je na tutovku stratený prípad, taktiež čakám jeho odchod, prípadne pokračovanie hosťovania v Seville.

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě k Marcelovi, přijít kvůli němu o Reguilona je taky nesmysl

Reagovat
Ed_Hazard

To ale ZZ nevysvetlíš. Bohužiaľ. Bodaj by som sa ale mýlil.

Reagovat
misinho7

je to pruser na druhej strane vraj Hakimi sa vraj necitil na ten suboj co mi tiez pride zbabele, nemoze cakat ze pride a hned je jednotka na tom poste..kazdopadne ak tam neni predkupne bravo tak je to smiesne, este taka suma ..o 2 roky ho bude Inter predavat za 80...v pohode moze byt najlepsi krajny obranca, uz teraz je jeden z naj

Reagovat
Ed_Hazard

Ja Hakimiho chápem. Je si vedomý svojej kvality a chcel proste garantované minuty. Vie, že aj keby bol lepší ako Carvajal, tak by pravdepodobne hral Carvajal. Preto chcel jasné stanovisko od klubu. Ak mu klub nevie garantovať minúty, hocijaký iný veľkoklub na svete mu ich dať vie. Simple.

Reagovat
Mateo16

Courtois - Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Valverde - Isco, Benzema, Hazard.

Reagovat
misinho7

moze byt znova to trosicku pretocil, aj ked Vinca mohol zas nechat, poseldne 2 zapasy suverejne najlepsi, s Iscom to bude bez dynamiky a pinkacka okolo brany ale tka snad vitazne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divim ze nehraje Vincek, posledni 2 zapasy co jsem videl, tak tu lajnu vzdy solidne brousil

Reagovat
misinho7

tak rotacia samozrejme, bolo to jasne..plus s Hazardom nikdy spolu nehraju lebo ani jeden nevie dobre napravo, minule ked hrali spolu tak Hazard bol AM alebo nieco ako SS ..kazdopadne do zapasu urcite nastupi ale treba to rotovat cize pohode.. a hej po korone riadna forma, zamakal na sebe a je po Ramosovi najlepsi no tesi ma

Reagovat
smazaný uživatel

To se tu moc do te pravdepodobne sestavy netrefili

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezký gól

Reagovat
misinho7

Karim klasicky raz za cas totalne genialna vec. Krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Karim

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Ángel di María 22

Karim pekne

Ovsem co je s Hazardem, to mi hlava nebere.. Uplne mimo.

Reagovat
Raul=Real

Pripada mi ako keby si uz neveril...potrebuje nejaky impulz, idealne zo 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý Coutinho. V PL si dělal co chtěl, protože byl technicky jinde než 95% hráčů v lize, ale tady má problém. Coutinho tady zkoušel ty svoje přešlapovačky, kličky a vypadá to pěkně z tribuny, ale ve hře bez efektu. První zápasy to šlo, hráči měli respekt, ale pak to odeznělo a byl v háji. Hazard, přesto, že hraje za konkurenci mám hodně rád, ale podle mě to už nebude ono. V takovém PSG by byl za totální hvězdu, ale v LaLize už to lepší nebude.

Reagovat
misinho7

potrebuje dat gol a dostat sa do pohody.. . ten prvy zapas tusim po korone bol naozaj dobry, co tam aj nahraval do prazdnej ale ten minuly a dnes je to dost slabe zatial no

Reagovat
Mato178178

Hazard dopadne ako sanciiiz a už nikdy sa do toho nedostane

Reagovat
Raul=Real

Už by sa mohol ale Edenik trafit

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrosa už měl být tak 2x venku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele