LaLiga - preview 31. kola

22.06.2020, 08:40, aktualizováno 25.06.2020, 08:49
Previews
Valencia naposledy porazila Osasunu a na tříbodový zisk potřebuje navázat v Eibaru, kde odkud si výhru neodvezla už šest let. Dnes je na programu ještě jeden duel, trápící se Betis v něm hostí poslední tým tabulky Espanyol...
SD Eibar - Valencia CF  (čtvrtek 19:30)
Estadio Municipal de Ipurua nepatří mezi oblíbená místa pro Valencijské. Netopýři tu naposledy vyhráli v roce 2014, tedy před šesti lety. Od této doby je také vzájemná bilance vzácně vyrovnaná, jinými slovy Valencii nečeká v Eibaru vůbec jednoduchý zápas.

Přitom papírově je pořád favoritem a po výhře nad Osasunou se navíc znovu přihlásila do boje o evropské poháry i o Ligu mistrů, na kterou ztrácí sedm bodů. Podobná stíhací jízda se Valencii loni povedla, takže proč by se nedala zopakovat?

Je pravdou, že začátek po koronavirové pauze byl ze strany Valencie rozpačitý - plichta s Levante a porážka na Realu, na druhou stranu poslední vítězství v již zmiňovaném zápase s Osasunou by mohlo mnohé změnit. Jak na tom Valencia skutečně je ukáže zápas v Eibaru.

Domácí zatím na výhru čekají, ve třech utkáních pouze dvakrát remizovali a jednou prohráli. Na první pohled se to zdá být jako nepříliš dobrá bilance, ale pokud si uvědomíme, s kým Eibar hrál, tak se dva body jeví jako solidní zisk.

Eibar je pochopitelně namočen do boje o záchranu, na Mallorcu má tři body náskok a proto by potřeboval Valencii nejlépe porazit. Znovu se přitom musí obejít bez zraněného Ivána Ramise, což je zároveň jediná domácí absence. Zato u hostů se počet hráčů, kteří z nejrůznějších důvodů nebudou moci nastoupit, rozrostl. Kouč Albert Celades nemůže počítat s Cristianem Piccinim, Ezequielem Garayem, Francisem Coquelinem a Mouctarem Diakhabym.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Bigas, Oliveira, Correa - Orellana, Álvarez, Expósito, León - Charles, García
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Wass, Guillamón, Paulista, Gayá - Torres, Parejo, Kondogbia, Guedes - Moreno, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.39 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Espanyol Barcelona  (čtvrtek 22:00)
Fotbalisty Betisu povede do zápasu s Espanyolem nový kouč, dosavadní sportovní koordinátor Alexis Trujillo. Andalusanům se vůbec nedaří, na druhou stranu stále mají na sestupové pozice poměrně velký náskok, což se nedá říci o Espanyolu. Hosté bojují o přežití a zůstávají přikováni ke dnu ligové tabulky.

Na Estadio Benito Villamarín se tak utkají v příšerné formě hrající Betis a poslední Espanyol. To na první pohled nevypadá na reklamu na fotbal, ale opak někdy může být pravdou. Betis chtěl letos bojovat o evropské poháry a Espanyol si je prostřednictvím Evropské ligy dokonce zahrál. Dalo by se říci, že aktuální postavení rozhodně neodpovídá ambicím obou klubů.

Realita je ale neúprosná a po sérii špatných výsledků byl z pozice hlavního kouče Betisu odvolán Rubi. Vedení jako náhradu přivedlo sportovního koordinátora Alexise Trullija, bude to mít úspěch? To ukáží až výsledky, je ale pravdou, že víc už se toho pokazit snad ani nedá. Betis ze tří zápasů vydoloval jen bod, takže první tři body po koronavirové pauze by se mu hodily. Espanyol je zatím úspěšnější, prohrál jen poslední kolo s Levante a navíc doma, což o to více mrzí. Předtím si Espanyol poradil s Alavésem a remizoval na Getafe. Situace v tabulce je ale nadále špatná, Katalánci jsou poslední a na sedmnáctý Eibar ztrácejí pět bodů.

Alexis Trullijo coby nový kouč bude muset nejspíše oželet starty Javiho Garcíi i veterána Joaquína. Start obou hráčů je v tuto chvíli nejistý. S jistotou do utkání nenastoupí Sébastien Corchia, který na straně Espanyolu laboruje se zraněním a také potrestaná dvojice Bernardo Espinosa a Leandro Cabrera.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Moreno, Bartra, Mandi, Emerson - Canales, González, Guardado - Tello,Morón, Fékir
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Javi López, Naldo, David López, Vilá - Darder, Sánchez, Roca, Embarba - Calleri, Lei
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.45 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - CA Osasuna  (středa 19:30)
Po dvou porážkách se potřebuje Osasuna postavit na nohy. V souboji dvou tabulkových sousedů se střetne s Alavésem. Ten má koneckonců podobnou zkušenost jako jeho soupeř, totiž že nedávno musel skousnout hodně těžký debakl.

Zápas ve Vigu se pro hráče Deportiva změnil doslova v noční můru. Celta Vigo hraje o záchranu, přesto nastřílela nebohému soupeři šest branek. Takový příděl v Alavésu pomalu nepamatují. Porážka byla o to překvapivější, že přišla po překvapivé výhře nad Realem Sociedad. Bilance Alavésu po třech zápasech činí dvě porážky a jednu výhru.

Výprask musela snést i Osasuna, která dokonce doma inkasovala pět branek od Atlética Madrid. Osasuně se pak nepovedl ani revanš ve Valencii, kde prohrála 0:2. Pozice v tabulce je nadále dobrá, ale další porážky by mohly znamenat poměrně rychlý sešup. Co se týče záchrany, hosté rozhodně ještě nemají vyhráno a to koneckonců platí i o domácích.

Osasuna v prvním zápase nad Deporem vyhrála v krásném utkání 4:2. Povedlo se jí také poslední utkání v Alavésu z dubna 2017, ovšem od té doby se oba celky dost výrazně proměnily.

Deportivo se bude muset obejít bez potrestaného Martína, jedná se však o jedinou absenci. Hosté jsou na tom o poznání hůře, na marodce zůstávají Chimy Avila, Facundo Roncaglia, Robert Ibáňez, Kike Barja a Rubén Martínez.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Laguardia, Ely, Navarro - Rioja, Pina, Camarasa, Vidal - Joselu, Pérez
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, David García, Unai García, Estupiňán - Torres, Brašanać, Sanjurjo, Rubén García - Gallego, López
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 2.99 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Celta Vigo  (středa 19:30)
Celta Vigo předvedla v minulém kole naprosto parádní kanonádu, která na její ego musí mít blahodárný účinek. Srazit jí hřebínek se pokusí domácí Real Sociedad, který si rovněž nevede špatně.

Myšleno tedy spíš obecně. V rámci posledních týdnů je to z pohledu Realu Sociedad velká bída. Baskický celek může děkovat startu sezony, který se mu maximálně povedl, protože po znovuzahájení ligy předvádí výkony hluboko pod svými možnostmi. Nejprve remizoval s Osasunou, což se ještě dá uhrát na nedostatek fyzických sil a střet s realitou po dlouhé pauze.

Jenže pak Real Sociedad prohrál s aktuálně 13. týmem tabulky, Deportivem Alavés. A aby toho nebylo málo, minulé kolo mu taky nesedlo. Tady už se dá mluvit o minimálních šancích na tři body, protože jeho sokem se stal ve formě hrající Real Madrid. Na domácí půdě ale Baskové na Real Madrid herně vůbec nestačili a nakonec mu o gól podlehli. Další porážka je sice stále zanechává na příčkách nabízejících Evropské poháry pro další sezonu, ale hned za Basky se mlsně houfují další týmy.

Největší hrozbu nyní představuje Villarreal, který má nejen stejný počet bodů, ale rovněž navlas stejné skóre. Osmá Valencia pak ztrácí jen jediný bod, takže s ní se také musí počítat. Domácí nyní musí napřít veškeré síly do dalších zápasů. Proti Celtě Vigo nebudou kompletní, neboť jim pro zranění schází čtveřice Sangalli, Illarramendi, Guevara a Barrenetxea.

Zkušený obránce Nacho Monreal k zápasu s Celtou prohodil: "Máme před sebou náročného soupeře. Přestalo se nám dařit a nejsme teď zrovna ve formě, takže když jsme viděli poslední zápas našeho soupeře, nebylo to příjemné. Celta se zvedla a umí vepředu být velmi kreativní a rychlá. Na to si musíme dát pozor."

Celtě se minulé kolo povedlo opravdu nad očekávání. Šesti góly zdemolovala Deportivo Alavés a díky těmto třem bodům se zase o něco přiblížila k záchraně. Do San Sebastiánu Celta pojede bez trojice Juncá, Álvarez a Mallo. Yokuslu pro změnu nemůže nastoupit pro karetní trest.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldua, Aritz, Diego Llorente, Nacho Monreal - Odegaard, Zubeldia, Merino - Portu, Isak, Oyarzabal
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Aidoo, Araujo, Murillo - Kevin Vazquez, Rafinha, Bradarić, Fran Beltrán, Olaza - Aspas, Smolov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.33 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - RCD Mallorca  (středa 22:00)
Real Madrid stále drží krok s první Barcelonou a nemíní sundat nohu z plynu. Minule ale Mallorcu podcenil a dost nepěkně se mu to vymstilo. Další chybu už udělat nehodlá. Pomáhá mu i fakt, že se teď opírá o nejlepší obranu v celé lize.

Real Madrid svádí souboj na dálku, jeho konkurentem je tradiční nemesis z Katalánska. Barcelona ztratila body se Sevillou po bezbrankové remíze, díky čemuž se před Realem otevřela možnost dostat se na stejný počet bodů. V minulém kole toho Real bezezbytku využil. Neskóroval sice tak snadno jako v prvních dvou duelech, v nichž dal pokaždé tři branky, ale stejně se těsná výhra nad Realem Sociedad počítá.

Po třiceti odehraných kolech měl Real 65 bodů a především se pyšnil skvělou obranou. Ta totiž dostala jen 21 branek, což je v rámci ligy nejlepší počin. Ani jindy pověstná defenzivní linie Atlética nezvládla zůstat semknutá a nepoškozená tolikrát. A že obrana není pod trenérem Zidanem jen na bránění, to skvěle ilustruje případ kapitána a ikony klubu Sergia Ramose.

Z něj se po minulém zásahu v utkání s Realem Sociedad stal nejlépe skórující obránce historie LaLigy, když dal svůj 68. ligový gól. Tím předstihl legendárního Ronalda Koemana. A když jsme u těch oslavenců, tak důvod k oslavě měl také trenér Zinedine Zidane. V roli trenéra Realu Madrid vyhrál již 134. utkání a dostal se v historických tabulkách na druhé místo před Vicenta del Bosqueho.

S Mallorcou ale nemá Real zrovna dobré zkušenosti. Když se oba kluby utkaly naposledy, Real byl samozřejmě obrovským favoritem. Jenže utkání se nevyvíjelo podle jeho představ. Už v sedmé minutě překonal brankáře Thibauta Courtoise Lago Júnior a od té doby se až do konce zápasu skóre nezměnilo. Mallorce v říjnu minulého roku hodně pomohlo také vyloučení Álvara Odriozoly v 74. minutě, díky čemuž mohla minimalizovat přetrvávající tlak Bílého baletu.

Na tohle utkání si obránce Marcelo dobře vzpomíná a doufá, že něčemu podobnému se Real tentokrát vyhne. "Mallorca nás tehdy na začátku zápasu hodně překvapila a my jsme zaspali. Pak už to bylo náročné, protože se nám nedařila kombinace a několikrát jsme neproměnili ideální šance. Tentokrát ale nic podobného nesmí nastat. Potřebujeme tři body a Mallorca nám je nedá snadno, jak jsme se minule přesvědčili."

Trenér Zidane nebude moci počítat s Vázquezem, Iscem, Jovićem a Nachem, zatímco Mallorca nemůže nasadit Babu s Koutrisem. Za první tři duely nově rozjeté ligy se Mallorce ještě ani jednou nepoštěstilo vyhrát. Za tyto tři duely navíc vstřelila jen jeden jediný gól. Ten jí naposledy stačil jen k remíze s lépe hrajícím Leganésem, přičemž o výhru nad ním přišla Mallorca až tři minuty před koncem utkání.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Varane, Marcelo - Modrić, Kroos, Valverde - Hazard, Benzema, Vinicius
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Pozo, Valjent, Sedlar, Gamez - Dani Rodriguez, I. Baba, Salva Sevilla - Kubo, Budimir, Hernandez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.48 - 18.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Atlético Madrid  (úterý 19:30)
Levante v obnoveném ročníku stále ještě neprohrálo a připsalo si už pět bodů. Teď se sice bude hrát na jeho půdě, ale jeho soupeřem bude velmi významný hráč na poli pohárové Evropy. V úterý v podvečer dorazí Simeoneho Atlético Madrid.

Levante se zatím zuby nehty drží na skvělé jedenácté příčce a z ní se mu pochopitelně dolů nechce. Doposud nasbíral tým trenéra Paca Lópeze už 38 bodů a mílovými kroky se blíží k magické hranici 40 bodů, jež obvykle znamená záchranu. Zároveň Levante díky několika dobrým výsledkům pokukuje po první desítce, byť je její konec hodně nahuštěný.

Celku z Valencie se v prvních dvou duelech povedlo vždy urvat aspoň bod a v minulém kole už se radovalo ze všech tří. První výhru v obnoveném ročníku si připsalo proti trápícímu se Espanyolu a využilo jeho špatného postavení. Rozhodně se nejednalo o nějaký suverénní výkon, ale nakonec se díky trefám Bardhiho s Pedrosou, jenž si dal vlastní branku, povedlo rozhodnout do té doby remízové utkání.

Zkušený záložník a někdejší velký talent španělské kopané Gonzalo Melero po zápase uvedl: "První poločas byl hodně náročný a soupeř hrál velmi dobře po stránce poziční. Ve druhé půli jsme museli přidat a chtělo více aktivity zejména od záložníků. Stále častěji se nám dařilo přečíslovat našeho soupeře a vytvářet na něj tlak, což byla cesta k úspěchu. Opravdový test ale přijde až teď proti Atléticu."

S ním má Levante až překvapivě dobré zkušenosti, minimálně na domácí půdě Estadi Ciutat de València. Atlético zde za posledních dvacet let dokázalo vyhrát jen pětkrát, což je pro Levante skvělou vizitkou. Domácí navíc mají ten luxus, že mohou do zápasu postavit kompletní kádr.

Tohle by Atlético taky potřebovalo, ale je to přání na hony vzdálené realitě. Caio Henrique nemůže nastoupit kvůli kartám, zraněni jsou Felipe a Šime Vršaljko. A v ideální kondici není ani Saúl s Ariasem.

Poté, co Atlético rozneslo na kopytech Osasunu, jíž nasázelo bez milosrdenství pět branek, trochu zaváhalo. Minimálně výsledkově, protože porazit Real Valladolid o jednu branku v samém závěru není úplně optimální zpráva. Valladolid svému slavnějšímu soku nedal moc prostoru a fyzicky byl velmi dobře připraven, což Atlético trochu zpomalilo.

Nakonec mu ke třem bodům stačila jediná branka, jíž vsítil střídající veterán Vitolo. A tři body byly hodně vítané, neboť díky nim Atlético na nějakou dobu usedlo na průběžnou třetí příčku. Pravda, zatím se colchoneros o třetí místo přetahují se Sevillou, jenže ta nemívá zrovna ideální výdrž. Klíčové však bude tři body potvrdit i proti Levante.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Miramon, Postigo, Vezo, Clerc - Melero, Bardhi, Campana, Vukčević - Martí, Mayoral
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Giménez, Hermoso, Lodi - Llorente, Partey, Koke, Vitolo - Costa, Felix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.47 - 3.95 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Valladolid - Getafe CF  (úterý 19:30)
Getafe za první tři duely stále ještě nevyhrálo a jeho náskok na příčky znamenající evropské poháry se povážlivě tenčí. Pokud nechce klesnout mimo ně, musí zabrat. Jenže ve Valladolidu se mu bodovat historicky moc nedaří.

Real Valladolid za tři duely od ukončení pauzy ochutnal už všechny tři druhy výsledků. Hned napoprvé se mu povedlo vyhrát, jenže pak remizoval s Celtou, aniž by jí dal jedinou branku. A v minulém kole tento trend pokračoval. Nutno dodat, že Atlético bylo obrovským favoritem a že se s nám Real Valladolid pral velmi statečně. Jenže s nepřesnou ofenzivou se body sbírají hodně těžko.

Colchoneros nakonec díky trefě střídajícího útočníka Vitola vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem a nechali Valladolid bez bodů. V praxi to znamená, že má Real Valladolid stále jen 33 bodů a s tím související 15. místo. I proto potřebuje skromný tým proti Getafe zapůsobit o trochu víc.

Zkušený záložník Míchel Herrero k tomu před duelem s Getafe poznamenal: "Myslím, že jsme proti Atléticu sehráli velmi dobrý zápas, v němž jsme měli trochu smůlu. Každopádně jsme ale viděli, že dokážeme velký tým přimět k tomu, aby se bál o výsledek. Teď to musíme ještě zdokonalit. Proměnit víc našich šancí a nebát se tolik velkých jmen."

Kádr Valladolidu bude v duelu s Getafe postrádat několik význačných hráčů. Mimo hru pro zranění jsou Pedro Porro se Sandrem Ramírezem, zatímco karty nepustí do hry známé karbaníky Míchela s Rubiem. V dresu Getafe se neukáže zraněný Erick Cabaco a karetní trest si odpyká také Oghenekaro Etebo.

Tomu Getafe vděčí za mnohé, protože to byl právě Etebo, kdo se trefil v jeho posledním utkání. A to do sítě Eibaru. Pravda, stačilo to jen na remízu, ale i za tu muselo být Getafe rádo. Getafe mohlo být příjemným překvapením a osvěžením v pohárové Evropě, ale to by muselo podávat jinačí výkony. Od té doby, kdy se kalendář znovu spustil, totiž nevyhrálo ani jedno utkání. Kromě dvou remíz si připsalo také úvodní porážku s Granadou.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Antonito, Olivas, Sanchez, Garcia - Fernandes, Plano, Villa, Alcaraz - Ünal, Guardiola
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Dakonam, Etxeita, Nyom - Jason, Arambarri, Maksimović, Cucurella - Molina, Mata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.85 - 2.73 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Athletic Bilbao  (úterý 22:00)
Barcelona remízou v Seville ztratila náskok před Realem Madrid a oba giganti teď stojí na skoro stejné startovní čáře. Aby se Katalánci znovu osamostatnili na čele ligového pelotonu, potřebují s Bilbaem bodovat a pochopitelně nejlépe vyhrát. Jakékoliv další zaváhání je Real připraven potrestat. Bilbao po koronavirové přestávce ještě neprohrálo a navíc s Barcelonou má v posledních dvou letech jako jeden z mála klubů lepší vzájemnou bilanci.

Ano, čtete velice dobře. Bilbao má od roku 2018 s Barcelonou lepší vzájemnou bilanci. Nebo ještě jinými slovy, čtyřikrát v řadě s ní neprohrálo. Dvakrát po sobě ji pak v soutěžním zápase dokázalo porazit. Pokaždé to bylo doma a nejtěsnějším rozdílem 1:0, ale i na Camp Nou se zadařilo zářijovou remízou 1:1 v roce 2018. Barcelona je na svém stadionu velice těžko k poražení a Baskové to dobře vědí, do role favorita se v žádném případě nepasují, právě naopak. Bilbau se zatím poměrně daří, po dvou remízách konečně vyhrálo, když porazilo 1:0 trápící se Betis.

Barcelona si další zaváhání s Bilbaem nepřipouští a vlastně je postavena před jasný úkol, vyhrát a znovu vytvořit tlak na Real Madrid. Remíza 0:0 ze Sevilly sice Katalánce mrzela, ale v žádném případě nešlo o nějaký propadák. Dosud Barca šlapala dobře a bez problému si poradila s Mallorcou i Leganésem. Důležité je také, že ani v jednom zápase dosud neinkasovala. Quique Setién nemůže využít služeb Ousmana Dembélého, Sergiho Roberta a čerstvě i Frenkieho de Jonga. Šířka kádru Katalánců je ale dostatečná a Setién má pro sestavu z čeho vybírat. Bilbao žádnou marodkou netrpí, k dispozici nebude pouze potrestaný Yuri.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Lenglet, Piqué, Semedo - Arthur, Busquets, Vidal - Griezmann, Suárez, Messi
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Álvarez, Martínez, Núňéz - Capa, Raúl García, Vesga, Balenziaga - Muniain - Villalibre, Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.68 - 16.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Sevilla FC  (pondělí 19:30)
Sevilla pokračuje v náročném programu a po zápase s Barcelonou jí čeká Villarreal. Žlutá ponorka vstoupila do obnovené sezony impozantně a přihlásila se nejen do bojů o evropské poháry jako takové, ale dokonce i o Ligu mistrů. Konfrontace se Sevillou je tak přímým soubojem i o milionářskou soutěž. Sevilla se bude chtít ve Villarrealu vrátit na třetí místo, odkud jí prozatím vyštípalo Atlético.

Situace na pohárových příčkách se každým kolem dramatizuje víc a víc a zajímavě vypadá především boj o TOP 4. Sevilla po remízách s Levante a Barcelonou ztratila průběžné třetí místo, ale pokud se jí podaří na hřišti Žluté ponorky bodovat, zpět na ztracenou pozici se vrátí.

Zápas na Estadio de la Cerámica však bude extrémně náročný. Villarreal po pauze šlape a zatím neztratil ani bod. Postupně porazil Celtu Vigo, Mallorcu i Granadu. Sevilla sice představuje těžší kalibr, ale už tři výhry v řadě znamenají významné posílení sebevědomí.

I kouč hostí Julen Lopetegui byl po zápase s Barcelonou spokojený. Sevilla sice doma nevyhrála, ale udržela čisté konto, což se jí proti Kataláncům takřka nestává. Na Villarrealu to bude pořádně těžký oříšek i proto, že Sevilla první domácí zápas prohrála a nijak zvlášť se jí v posledních letech proti tomuto soupeři nedaří. Naposledy ve Villarrealu prohrála 0:3.

Zatímco Sevilla se představí v kompletním složení, Villarreal bude postrádat Ramira Guerru a Ramira Funese Moriho.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Alberto Moreno, Torres, Albiol, Gaspar - Cazorla, Anguissa, Iborra - Chukwueze, Alcácer, Gerard Moreno
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík- Navas, Koundé, Carlos,Reguillón - Jordán, Fernando, Banega - Ocampos, de Jong, Haddadí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.29 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Granada CF  (pondělí 22:00)
Sen Granady o tom, že by se v této výjimečné sezoně mohla podívat trochu blíž pohárům, dostal v minulém kole zase trhlinu. Tu bude chtít Granada zacelit na půdě Leganésu, kam se v pondělí v podvečer podívá.

Na Estadio Municipal de Butarque to bude v pondělí večer pořádná bitva. Na jedné straně stojí domácí Leganés. Ten má svých starostí dost a přímo zoufale potřebuje každý bod. Aktuálně je totiž sestup velmi reálnou možností, protože Leganés je až na předposledním místě a zatím nasbíral jen 24 bodů, tedy stejný počet jako poslední Espanyol.

Má jen lepší skóre, což je prostě málo. Velký problém řeší zejména v ofenzivě, která po odchodu Braithwaitha stále nenašla ideální náhradu. Doposud dal Leganés jen 23 branek, což ho řadí na druhou nejhorší pozici z celé ligy. Po dvou úvodních porážkách Leganés aspoň trochu zabral, když si v minulém kole rozdělil body s Mallorcou.

A zkušený záložník Roque Mesa věří, že to týmu pomůže. "Máme za sebou náročné utkání, ve kterém jsme museli opravdu vydřít bod. Ale povedlo se nám to a myslím, že poděkování patří všem. Táhneme za jeden provaz a to je velká síla tohoto týmu. Dokud existuje alespoň teoretická šance na záchranu, musíme věřit. Každý z nás dělá maximum a doufám, že to bude vidět i proti Granadě."

Leganés je stále bez dlouhodobě zraněného křídelníka Szymanowskiho, zatímco Granada postrádá mnohem víc hráčů. Mimo jsou zranění Martínez, Montoro, Quini, José Antonio nebo Lozano.

Granada na rozdíl od Leganésu nemusí řešit sestupové starosti. Je prakticky zachráněna, už má na kontě 42 bodů a teď mlže snít o Evropě. Ani to není nereálný sen, neboť od Evropské ligy dělí Granadu pět bodů. V minulém kole však Granada tvrdě narazila, když nedala ani jeden gól Villarrealu a odešla z vlastního hřiště bez bodů.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Rosales, Bustinza, Siovas, Silva, Rodrigues - Rodriguez, Amadou, Ruibal, Mesa - Carillo
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Diaz, Duarte, German, Neva - Foulquier, Herrera, Gonalons, Machis - Soldado, Fernandez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.09 - 4.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona30205569:3165
2.Real Madrid30198357:2165
3.Atlético Madrid301313438:2252
4.Sevilla FC301410642:3052
5.Getafe CF30139839:2848
6.Real Sociedad301451147:3847
 Villarreal CF301451147:3847
8.Valencia CF301210841:4346
9.Athletic Bilbao301012833:2642
10.Granada CF301261237:3642
11.Levante UD301151437:4338
12.CA Osasuna308111135:4635
13.Deportivo Alavés30981331:4535
14.Real Betis308101240:4834
15.Real Valladolid307121125:3533
16.Celta Vigo306121228:3530
17.SD Eibar30781531:4729
18.RCD Mallorca30751829:5026
19.CD Leganés30591623:4424
20.Espanyol Barcelona30591626:4924

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (367)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre remízu na Camp Nou !

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

proč jen remízu, já chci venkovní výhru

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

akorát po tom včerejším zápase proti RSOC očekávám na Camp Nou VARobo ve prospěch domácích

Reagovat
Jordi Alba

Bych se ani nedivil. Tohle je až vyloženě vtipný, jak si pokaždý nějakej klub postěžuje a následně se pro něj píská další zápas. No es fútbol. Es LaLiga.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kokesh

Nějaký klub + Pique.

Reagovat
valloire

ne nějaký klub, musíš to formulovat přesně...já to umím : FC Barcelona

Reagovat
Jordi Alba

Tohle se děje celou sezónu. To, že ostatní dění nesledujete není úplně můj problém. Po dobu VARu je to už poněkolikaté, co si nějakej klub stěžuje a následný kolo mu je připískáno.

Reagovat
DieryVonry

Tak ten byl libovej Escudero!

Reagovat
Kaspar

pekne ponorka, jeste se poprat o lm

Reagovat
smazaný uživatel

Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Pokud prodáme Arthura, tak přestávám Barcelonu do voleb 2021 sledovat. Už mě vážně sere jak hrají pořád ti staří a nová krev buď sedí a nebo je prodána. Arthur je náš nejlepší záložník s Frenkiem, má se to na něm postavit a my tady vymejšlíme kokotiny jak sehnat prachy. Tak ať rok nenakupujem a hrajem s tim co máme. Hlavně že se tu drží stará osa která tomu týmu už nemá co dát. Je mi z toho na blití.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch spekulací proběhlo celkem dost ale on sám se pak vyjádřil ze je v barce šťastnej, ze se nikam nechystá a ze doufám ze zůstane ještě spoustu let ne?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Prodat Arthura by bylo něco jako kdybychom my prodali Valverdeho.. reagoval bych úplně stejně.. nepochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulace o prodání Arhura a přivedení Pjaniče jsou ta pitomý, že věřím, že to vedení má fakt v plánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, Arthur nepředvádí žádné zázraky a za ty dva roky se moc nezlepšil...zrovna tomuhle se moc nedivím. De Jong je už teď lepší a hlavně pohyblivější a to potřebujeme především.

Reagovat
technecium

Arthuruv jediny problem je jeho zivotosprava, jinak je to o parnik nejbarcelonstejsi hráč v záloze. Taky nemusíš být pořád na just originální s nazorama.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Arthur na podzim byl ve vynikající formě. Hrál líp než Frenkie. Od nástupu Setiena nepochopitelně nehraje a vypadl z rytmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes už musíme předvést pořádný výkon, jinak to už není možné. A Griezmann si už snad konečně vyndá ty hovna z trenek, protože aby se takový hráč doslova bál jít do soubojů 1vs1, je pro mě zcela nepochopitelné.

Reagovat
technecium

Chytnul se na treninku s Messim prej a odtrhavali je hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Psal to myslím The Sun, takže těžko říct Ale pokud ho to probere, tak jenom dobře

Reagovat
Billy McClane

Neverim ze ho Messi este niekedy postavi.

Reagovat
marke7

Reagovat
rave

Griezmann v životě do soubojů 1vs1 nechodil. Proč by s tím měl zrovna teď začít?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle sem čekal. Nikdo po něm nechce, aby dělal sóla přes pět hráčů, ale jakýkoliv útočník, tím spíše jeden z cca 20 nejlepších hráčů na světě, by měl mít dost sebevědomí na to, aby si zkusil aspoň předkopnout míč a běžet za ním OMFG. I největší dřeváci, obránci a dokonce i stopeři a světe div se, když nemají na výběr, tak dokonce i brankáři jdou občas jdou 1vs1, protože to je prostě fotbal, víme? Tak běž s takovou idiotskou poznámkou někam.

Reagovat
rave

Zajímavé, že to vyčítáš zrovna jemu. Máš stejné měřítko na všechny v týmu? Ok. Kdy naposled někdo ze zálohy přebral míč s cílem dostat se s ním přes první linii před sebou, pokud mu tam zrovna na přihrávku neseběhl Leo? To, že u nás Griezmann nemá místo a trápí se, vidí snad každý. Ale on opravdu nemůže za tu připosranou hru, kterou jsme hráli už dávno před ním. Pokud od něj očekáváš, že bude mít mimo svou pozici přínos pro tým jako Neymar, tak tě musím zklamat. Ten přestup byl průser, tak proč z něj rovnou neudělat obětního beránka, že.

A to, že tady argumentuješ sestřihem TOP 10 gólů je k smíchu. Víš moc dobře, jak jsem to myslel, tak mě nechytej za slova.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a kdyby si třeba v ten moment v Seville dal jednoduchou kličku doprava a vystřelil placírou na vzdálenější tyč, mohl mít další gól do TOP 10. K smíchu si jenom ty, když bráníš jeho současnou připosranost. Každý hráč má svoji hlavu a když se před šestnátckou pokusí uvolnit a vystřelit v nerozhodnutém důležitém zápase, žádný trenér ho za to nezničí i kdyby pokyny byly stokrát jiné.

Reagovat
sylarko

priposrani su tam vsetci okrem lea a stegena, tak prestan za to hatoval len griezmanna a zacni vsetkymi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hejtoval sem Coutinha, protože je to dřevák a naloajální, netýmový hráč. Griezmanna mám rád a zrovna se tady bavíme o něm, protože nehraje dobře. Zajímavé, že Valverde se tady mohl hejtovat dva roky, zatímco všetcí ostatní za nic nemohli.

Reagovat
marke7

Nesouhlasím. I takové dřevo jako Suárez se snaží o kličku, i když mu to 4x z 5 pokusů nevýjde, ale jednou toho chlapa udělá a je gólovka. To furt vychází líp, než 5x vrátit zpět a běžet do prdele, hlavně se zbavit zodpovědnosti, ať to za mě udělají jiní. To je typický dnešní Griezmann. Běhat po hřišti jak baletka a k míči se chovat, že je to ohnivá koule.

A dále tu máš Fatiho, ten zkouší 1v1 a dělá to celkem slušně, ale Setién ho po výborném výkonu proti Mallorce na Sevillu odepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc já Griezmanna vůbec nehejtuju, naopak sem ho až donedávna bránil, že narozdíl od Brzdinha aspoň brání a maká. Ale po koroně je Griez absolutně bez života.

Reagovat
rave

Prostě je psychicky v hajzlu, no. Může se snažit, dělat náběhy, žrát trávu. Ale fakt bych mu nevyčítal zrovna to, že nepřejde 1v1. Není divu, že nemá sebevědomí na rozdávání, když mu zatím jeho vysněné angažmá vychází tak, jak vychází. Není první ani poslední, jen je takových případů za poslední dobu už příliš.

Reagovat
smazaný uživatel

od 4.1.2020 1 gól +1 asistence ve 13 odehraných zápasech

do té doby 13 gólů + 3 asistence ve 24 odehraných zápasech

Tohle nemá nic společného s tím, že je to přestup na hovno, nebo že nehraje na své pozici nebo že hraje celý tým na hovno. Prostě jemu samému odešla forma úplně do pekel.

Reagovat
smazaný uživatel

od nového roku teda ještě 3 góly v Copě, ale dva z toho Ibize, to je snad i zbytečné zmiňovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tě musím zklamat, ale fakt mě o Griezmannovi poučovat nemusíš. Je to můj oblíbený hráč už od prvních let v Atléticu a viděl sem hromadu jeho zápasů v pohárech a v repre a dobře vím jak hraje a co dokáže a nedokáže. Takže mě neobviňuj, že z někoho dělám obětního beránka nebo nevím, jak někdo hraje a co umí a neumí, oblíbenému hráči bych to dělal asi těžko.

Reagovat
marke7

Griezmann by měl hlavně táhnout co nejdál do prdele. Je to totálně k hovnu a ždíme z Barcelony prachy. Hlavněže má Eric dalšího frantíka a kamaráda.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=pwhcAQOtaXE

1:40, 2:05, když už tady meleš hovadiny

- na to, že V ŽIVOTĚ nechodil 1vs1 pěkné, asi se nějak ukopl nebo co, nebo za něho hrál někdo jiný

- každý útočník chodí 1vs1, jinak by nedával góly, ty chytráku

- narážím na to, že Griezmann v posledních měsících zcela ztratil odvahu, netroufne si vůbec na nic

- proto teď nedává góly

- pusti si zápas se Sevillou, cca 80. minuta, 0:0, je třeba rozhodnout, proč by nemohl rozhodnout třeba Griezmann, že? Míč na rohu šestnáctky, před ním jeden obránce. Griezmann se zastaví, dvě sekundy stojí a vrací míč zpět

- kdyby udělal cokoliv jiného, byla by větší šance, že něco vytvoří nebo dá gól. Vráceným míčem záložníkovi se šance, že útočník za 120 mega něco vytvoří, snížili přesně na 0%

- už ti to začíná docvakávat, nebo potřebuješ ještě něco dovysvětlit?

Reagovat
Phillipinho

Na druhou stranu se podivej na pocet jeho driblu na zapas napriklad kdyz hral v Atleticu. On neni dobrej dribler, takze to zas tak prekvapivy podle me neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejde přece o počet driblinků za zápas nebo to, že Griezmann samozřejmě není rozený driblér. Jde o odvahu a chuť vůbec něco zkusit. Jakkoliv se dostat před obránce vlastními schopnostmi, i třeba jenom rozběhnutím, na tom přece není žádná věda. Jo, jasně, já samozřejmě vím, že Griezmann to má raději náběhem nebo narážečkou, ale to přece neznamená, že jinak bude před obránci jenom stát a vracet balony.

Reagovat
Phillipinho

To s tebou souhlasim, ze by to samozrejme mel zkouset. Ale vetsi vinu porad nese spis Barcelona, ktera ho vubec nemela kupovat, kdyz ho cpe ted na kridlo, ktery nesvedci jeho predpokladum.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on určitě má na to, aby se s tím vypořádal líp než teď. Navíc třeba moc nechápu, proč si během zápasu třeba víc nemění pozice se Suárezem, toho to často samého táhne na křídlo, často tam zkouší ty svoje klasické kličky a v ty momenty může Griez hrát klidně uprostřed nebo klidně pod hrotem, když si třeba Vidal pořád nabíhá na hrot...ale v zápasech se to kdovíproč moc neděje, nerozumím tomu. Opravdu pochybuju o tom, že by byl nucen jenom běhat po lajně tam a zpátky, když o něm každý ví, jak je to variabilní hráč.

Reagovat
Phillipinho

Navic ja treba z nej vubec necitim nejakej zapal do hry, kterej treba čiší ze Suareze. Griezmann ve mne vyvolava pocit jakoze si to tam jde odbehat a uz se tesi domu, aby mohl hrat Fortnite.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Mě fakt o Griezmannovi poučovat nemusíš. Je to můj oblíbený hráč už od prvních let v Atléticu a viděl sem hromadu jeho zápasů v pohárech a v repre a dobře vím jak hraje a co dokáže a nedokáže.

Reagovat
Al Capone

Ne ze by na tom nejak zalezelo, ale proc mate na prvnim miste Barcelonu kdyz prvni je Real? Jelikoz jde o vzajemne zapasy a ty jsou oba odehrane.

Reagovat
technecium

Protože vědí, ze to je jen momentální odchylka od normálního stavu a nemá smysl ji řešit

Reagovat
valloire

protože má lepší skore, vzájemný zápasy vstoupí do tabulky až po posledním kole, kde pak bude první Real

Reagovat
Visca el barca

Bude 2

Reagovat
Al Capone

To je sice pekny a snad to tak i dopadne, nicmene i na ofiko strankach la ligy je Real prvni.

Reagovat
LAM

Po několika letech jste první a stejně je tabulka proti vám

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Al Capone

Reagovat
valloire

pffff

Reagovat
Kluivert9

Tak se tu chvilku kochej tam

Reagovat
ADM

Actual standing - Barcelona prva

Final standing - Real prvy

Aktualne je prvy rozhodujúci faktor skore, az po odohrati vsetkych zapasov by vstúpil do hry vzajomny zapas. Na EF je to spravne.

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Ty si posral nasu hadaku pod 23 kolom

Reagovat
valloire

já ne...to ten posranej pomalej net, napsal jsem jako obvykle ne neni a odpálil a objevilo se jenom eni

Reagovat
Gazdo

uz nic nie ja ako byvalo...

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

ja uz ani neviem ci v tom este chcem pokracovat

Reagovat
valloire

srabe, mam tedy pravdu

Reagovat
Gazdo

No nemas len si to pokazil... clovek v tvojom veku uz by mal mat istu trpezlivost a pockat kym napise vetu spravne a ty si to hentak odoslal

Reagovat
valloire

byl jsem moc rychlej no

Reagovat
Miguel19

Proč Barca kupuje Pjaniče?

Reagovat
sylarko

to nechape nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Asi chce, aby mezi ním a Rakitičem vznikla nějaká jiskra.

Reagovat
2miguel1

zaloha Pjanic De Jong Arthur zas nemusi byt zla. Povedal by som, ze jedna z najlepsich. Ak by sme mali na lavicke Busa, Vidala, Alenu tak za mna spokojnost.

Co musime vyriesit je situacia s Dembelem, Coutinhom a asi aj Griezmannom. Za mna by som Dembeleho nechal ale len ako hraca z lavicky, Coutinha by som predal a Griezza vymenil za Neymara.

Reagovat
Gazdo

Kde zijes ved Juve chce de facto vymenit Arthura za Pjanica... uz len Fatiho za Williana a je hotovo

Reagovat
marke7

Snad tohle nečte někdo z vedení, protože je to z jejich pohledu geniální nápad.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gazdo

Pretoze ma len 30 a v najblizsich 10 rokoch moze urobit velky rozdiel medzi nami a Realom

Reagovat
valloire

Reagovat
alien17

Zdravím. Píšu bakalářku na téma proč děti a mládež končí s organizovaným fotbalem dříve, než to dotáhnou až do chlapů. Oficiální název "udržení mladých hráčů v českém fotbale". Jestli někdo z Vás skončil s organizovaným fotbalem ve věku 13-18 (hrál za nějaký tým, oficiální soutěž, ne hanspaulku nebo každou neděli na plácku) a chtělo by se Vám, vyplňte mi prosím, dotazník, který se týká důvodů proč se s fotbalem končí. Děkuji. TH

https://www.survio.com/survey/d/G2K9G6B1D7W2J5Y9X

Reagovat
patas92

Trenér mi zakázal žrát chcíplý přejetý psy a kebab od špinavejch cigánů. A já bez alespoň jendoho kebabu týdně nemůžu fungovat.

Reagovat
rave

Kebab je život.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty si myslíš, že jdou procenta z kebabu někam k Al-kaidě?

Reagovat
valloire

To je naprostej tutáč a kdo tomu nevěří, je bloud. Nehledě na to, že je to mňamka, když to vozí z NSR a pak to ani nedaj do chlaďáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tutáč je to, že máš chorej mozek. Jinak, už se většina masa vyrábí tady v ČR.

Reagovat
valloire

právě žes pomýlen a chorý ty, já jim nevěřim ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

No protože si chorý, ty zase z platu sponzoruješ nácky.

Reagovat
valloire

no to těžko ty kebabožroute...kdybys ses chtěl posrat pokaždý co ten humus žereš

Reagovat
smazaný uživatel

kebabožrout, nová urážka lepší kebab, než bůček co máš teď v ruce

Reagovat
valloire

bloude

Reagovat
marke7

Kebab mám rád a taky si ho dám, ale tvá poslední věta je hodně naivní

Reagovat
smazaný uživatel

Ne není, nejvetsi dovozce kebab.cz už vyrábí v ČR. Kluci ja mam kontakty všude

Reagovat
valloire

je to hnus

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann lost 4 kilos to return to his best level

Reagovat
Kluivert9

U Griezmann lost jsem přestal číst... ztracenej je už dlouho.

Reagovat
ADM

Jo lebo u neho je vazne problem pohyblivosť

Reagovat
smazaný uživatel

Co je jeho problem, podla teba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ocakaval, ze z Griezmanna budeme mat druheho Fabregasa. Ten tiez nevedel klucky a Guardiola ho staval na vsetky mozne pozicie v utoku. Napriek tomu odohral 3 velmi slusne sezony u nas. Lepsie povedane ich jesennu cast, ak si dobre pamatam. Na jar odisiel.

Griezmannovi podla mna chyba viac pohybu a schopnost pochopit Messiho myslienky a podla toho sa ponukat pre prihravku. Vo videu nizsie je to v niektorych momentoch dobre vidiet na Fabregasovi.

https://youtu.be/SMxr7UnGFoE

Reagovat
LAM

Griezmann prohlásil, že kvůli koronaviru si fyzicky odpočinul nejvíc za posledních 5 let. Fyzicky na tom bude určitě dobře, ale neví kde se pohybovat a vůbec nic ne zkusí. Setkání by mu měl říct, že pokuď nezabere, tak bude hrát prostě Fati. Mimochodem i dnešní Pedro by byl pro nás na levou lepší varianta než Griezmann.

Reagovat
Gazdo

Setkání

Reagovat
LAM

Psaní na mobilu no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Fabregas byl u nás docela v pohodě, člověk by na něho už skoro zapomněl...ale on hrál hlavně falešnou devítku, na křídle si ho teda nepamatuju.

Reagovat
LAM

To nikdo ani Griezmanna

Reagovat
smazaný uživatel

Parkrat sa na tom kridle objavil, minimalne v predzapasovej grafike. Napriklad proti Chelsea 2011_12.

Reagovat
Petrinho17

Tak Arthur vraj do Juventusu za 80 mil. €. Nesom za jeho odchod ale ta hráča, ktorý sa za 2 roky nedokázal výrazne presadiť do zostavy je to pre momentálnu Barcelonu, ktorej chýbajú financie, ponúka ktorú nemôže odmietnuť.

Investovať ich bude najlepšie do Parteya pri tej jeho výkupke 50 mil.

Reagovat
LAM

Partey je skvělej hrát za ty peníze a určitě bych ho bral,ale né za Arthura.Realáně odejde Rakitič a možná ještě Vidal,takže Partey by pak byl parádní náhrada.

Arthur je ale úplně jinej hráč a hrozně nerad bych se ho vzdával-osobně bych nikoho jinýho Nekupoval a nechal bych si i toho Coutinha,kterej by hrál ofenzivního záložníka

Záloha-Sergio,Partey,De Jong,Arthur,Coutnho,Puig

Útok-Messi,Suarez,Dembele,Trincao,Fati,Griezmann

Mě se tahle sestava prostě líbí a dá se postavit jak hodně kombinační tým,nebo naopak silovější.Jediná Otázka by pak byla jestli nekoupit nějakýho Top hroťaka místo Griezmanna

Reagovat
LAM

Jinak při koupi Parteye a prodeji Vidala,Rakitiče a braithwaiteho by jsme neutratili žádný peníze a nemuseli by jsme řešit další prachy,platy Rakitiče a Vidala by zas pokryly plat Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Len tak zo zaujimavosti by som rad videl:

------Thomas---De Jong-------

------------Coutinho--------------

Trincao---Lautaro---Dembele

Reagovat
Leo Rekordman

fakt len zo zaujímavosti ale

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro bych si tipnul, ze tohle budou zas nejaky cachry s ucetnima knihama jako loni vymena Neto/Cilessen. K vam zpatky pujde za nejakou podobne silenou cenu Pjanic.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

Což je prostě hrozná sračka a hnus od vedení. Co by se reálně stalo, kdyby ten Deal nedokázali dotáhnout?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přesně tak, do konce června vedení potřebuje někde získat 60 mega. Arthur je v tom dealu oceněn na 80 mega, Pjanić na 70. Komedie .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale teda Arthur jim do toho už dlouhou dobu hází vidle, zatím Juve nekývnul ani na trojnásobný plat. Opravdu umění vyhánět takovýho hráče, který má kvality a zájem hrát v Barce, vyměnit ho za Pjaniće za zenitem, nic neušetřit, zabít budoucnost a v létě na to navázat nějakou další šíleností.

Reagovat
Visca el barca

No a pokud jim ty vidle do toho hodí tak stejně nemůže prohrát ne? Za rok tam trenér ani vedení nebude. Fandím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

80 mega je šílenost, tomu se nechce věřit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kokesh

Nevěřím, že by Arthur akceptoval tenhle kariérní sešup...peníze pěkný, ale to by mu musel Setien vyloženě říct, že s ním nepočítá(což vzhledem k tomu, jaká u jeho setrvání panuje nejistota stále není problém)...i když u vedení FCB je možný asi cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sešup? Pomalejší italská liga by mu mohla sedět víc a titul by měl skoro jistý každou sezonu...navíc by si zahrál s CR7

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

tak teď hraje s Messim a posunul by se zase dál

Reagovat
Visca el barca

Dohoda Barcelony s Juventusem je na světě již dva měsíce, problém je v tom, že chybí souhlas Arthura s přestupem. [Fabrizio Romano]

Arthur nechce a odmítá přestoupit do Juventusu. Chce hrát v Barceloně, která byla jeho dětským snem. Už v zimě, kdy začala probíhat jednání upozornil vedení Barcelony, že do Juventusu nepřestoupí. [Radio CAT]

Reagovat
Gazdo

Aj ked na to ze bola barcelona jeho detskym snom to so svojou zivotaspravou dost flaka fandim mu... daj im Arthurito a naser ich a neprestup nech dostaneme ban na prestupy a vedenie sa vyzenie vidlami este pred volbami

Reagovat
Visca el barca

Taky mu fandím. A klidně ať nám dají ban. S tím by byl Barto totál bez šance. Domáže ho poslat doprdele Raketa, proč né daleko lepší Arthur

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že ban bude v podstatě tak jako tak, španělský kluby nebudou v létě vůbec utrácet... Kdo věří přestupu Neymara či Lautara, je podle mě naivní snílek. Jediná šance na “posílení” je nějaká podobně hloupá výměna jako v tomto případě Arthur za Pjaniće a pár drobných.

Reagovat
Visca el barca

Jedno léto to zvládnem. Nakupovat nemusíme. Já jsem pro

Reagovat
valloire

jasně že ne, 30 letá jedenáctka to dá

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Eichel

snáď vydrží

Reagovat
CHONG

Už mě to začíná srát, proti Eibaru se nastavují čtyři minuty a my dostaneme gól 45+6, dneska se nastavují dvě a my dostaneme gól 45+4, to fakt není normální

Reagovat
CHONG

Tak dneska dokonce 45+5

Reagovat
smazaný uživatel

We already have eleven from Barça! Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Sergio, Arthur, Vidal; Messi, Suárez and Griezmann.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Garitano nasadil v podstatě béčko Athleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

proc

Reagovat
smazaný uživatel

Asi protože chce šetřit hráče na další zápas

Reagovat
LAM

Taktika, aby tam mohl dát TOP sestavu ve druhým poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo no...akorát Barca zápas rozhodne v první půli

Reagovat
smazaný uživatel

5:0, Griezmann hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že by mě to ani nepřekvapilo, při tý sestavě Athleticu

Reagovat
Phillipinho

Garitano to zabalil jeste pred zacatkem zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to dá celkem chápat, tři zápasy byly s minimálníma rotacema. Akorát mě mrzí, že nehraje Villalibre. Na křídle místo Lekueho měl být Williams a místo něj Villalibre.

Zase je fakt, že jsme s béčkem před pěti rokama rozdrtili Barcu v Supercopě

Reagovat
Phillipinho

Jasny, vsechny tymy to musi tocit ted hodne...Lekueho jsem teda dlouho nevidel, ale vzdycky mi prislo, ze na to nema.

Reagovat
CHONG

S takovou můžeme jít do řiti a ne do Evropy

Reagovat
culé

Nejaký fajn stream?

Reagovat
culé

Mne nejde

Reagovat
Rattlesnake

spusť přes chrome, jestli máš.

Reagovat
culé

Mám, no nejde. Aj tak dík, našel som nejaké rumunské live digi

Reagovat
culé

dik

Reagovat
smazaný uživatel

ale je teda nejak moc zpozdeny (v jednu chvilise to vratilo asi o dve minuty..) kdyztak tu dalsi:

https://reddits.soccerstreams.net/event/barcelona-athletic-club-live-stream/372091

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam vybuchuje tvl?

Reagovat
roman1978

La nit del foc

Reagovat
ADM

Ohnostroje pred Nou Campom

Reagovat
ADM

Bolo by nahrať Griezovi ked si tam FURT NABIEHA

Reagovat
Rattlesnake

luis je na drogách zase. nenaděláš nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ted to udělal pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

akce zajímavé, ale chybí tomu zatím finále

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo o tom sice nemluví, protože by rádi poslali Buse do starého železa, ale on je jeden z mála, který šel pod Setiénem hodně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je hodně dobrej, no

Reagovat
ADM

Hovoril som o tom od prvého zápasu pod Setienom

Reagovat
2miguel1

To sme dopadli, ked musi robit tvorive prihravky Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím naše béčko překvapivě hodně dobrý, snad jim to vydrží

Reagovat
Rattlesnake

z unaie se stává docela zvířátko. závidím

Reagovat
smazaný uživatel

Který Unai? Na hrišti jsou tři

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rattlesnake

lopéz

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal dneska katastrofální

Reagovat
2miguel1

Ti hrači netušia čo..

Reagovat
ADM

Nie tak celkom. Loptu do nebezpečných pozicii vieme dostať relativne lahko, tam ale kazdy hladá len a len Lea

Reagovat
blaugrana

t y pico ...na tomto time nie je jedno jedinw pozitivum...

Reagovat
smazaný uživatel

suarez je dneska slaby

Reagovat
Rattlesnake

kromě těch třiceti minut proti poražené malorce je to strašná bída od něj. snad půjde nahoru.

Reagovat
2miguel1

No dobre, zlaty Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepřekonatelný problém vytvořit si aspoň dvě, tři jasné šance za poločas pokračuje i doma...

Reagovat
patas92

Neumím si představit, že ještě někdy dáme gól

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostáváme góly, ale - nevíme jak dát gól. Skvělý posun oproti Valverdemu

Reagovat
Visca el barca

Největší problém je Suaréz. Messi ho hledá všude a je to kontraproduktivní.

Reagovat
LAM

To je sračka.I přesto,že dokážem vybojovat spoustu míčů nedokáže nikdo nic využít k šanci.Vidal je sice bojovník,ale do kombinace je to něco šílenýho.

Messi u nás vypadá jak hráč o 3 levely vejš,ale jemu stejně nikdo nedokáže jít do kombinace a pak mu to dávají když má na sobě dva hráče

Navíc důchodci už nemůžou běhat a jsou zralý na ručník.Snad hned o poločase Fati za Grieze a přestanem si to dávat okolo šestnáctky a začnem i střílet(teda na bránu)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo že si to stěžoval na nudné domácí zápasy? Aha, všichni, kromě mě Nepamatuju, že bychom si kdy vytvářeli míň šancí. Samozřejmě se to projevuje i na skóre, domácí průměr pod Setiénem dva na zápas a to ho ještě zvyšuje ojedinělý výprask Eibaru 5:0.

Reagovat
Visca el barca

Ježiš ty seš otravný jak osina v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste byli otravní dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

Poplácej se po ramenou. Valverdeho sračka pokračuje dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Nastala Setiénova sračka. A bez gólů. A asi i bez titulů. A bez miláčka Arthura. A s Rakitičem. A se Suárezem. Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na titul seru, když to pomůže změnám. Ty vole titul titul titul, seru ti na titul co se vyhrává stylem Valverde nebo teď Valv...tedá Setien.

Reagovat
valloire

jakej titul? kvalifikace

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
2miguel1

Ako obidvaja su to chuďáci čo ani náznakom nemaju na Barcelonu

Reagovat
celeb

min. 80% zapasov pod Valverdem sme hrali vyrazne horsie, akurat to Messi vo forme vedel rozhodnut v 2. poclase, kedze prve sme mali pod tym zabijakom fotbalu tragicke.

Reagovat
LAM

V útoku je to teď úplná tragédie.Normálně tam nebejt Messi tak hrajem střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, šancí jsme vytvářeli mnohem víc a dávali jsme mnohem víc gólů. Nevím co si představuješ pod pojmem horší, ale jestli tě tahle hra baví, tak prosím, můžeš čekat na gól dalších pár zápasů, když se podívám na příští soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde hrál sračku asi tři roky, Setién 5 měsíců kdy ještě se asi 2 z toho nehrálo... To ti ten rozdíl fakt nedochází?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce vidět rozdíl, vidí ho, kdo ne, bude se zaklínat Valverdem až do hrobu. Nebudeš asi tak BYSTRI jak máš v nicku.

Reagovat
smazaný uživatel

No, vidíš ho vlastně asi jen ty, stejně jako se ti jedinému pod Valverdem ta hra nezdála špatná, takže jsou vlastně asi téměř všichni ostatní idioti a ty jediný tomu rozumíš. Na tu druhou část reagovat nebudu, jen podtrhuje to, jak jsi směšnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně tak to je. To je osud géniů.

Reagovat
celeb

Najlepsi na place Pique, dobre hra aj Semedo, Lenglet, ... v podstate vsetci, az na Artura s Arthurom a Luis, ktory nenahra inemu ako Leovi. Griez tradicne dobre dozadu, ale potlacil aj par zaujimavych akcii, kde to casto Luis zabil.

Vidal je ziavne novym favoritom v zalohe, jeden skory gol hned po pauze, ale uz minule dost bieda. Straca lopty a dopredu skoro nic nevymysli. Bojovnost nestaci. Frenkie, Puig, Rakitic su pripraveni.

Snad uvidime aj Fatiho, z prednej trojky by som stiahol Luisa.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skoro rouhání, ale dívat se na na naši útočnou hru po zápase Sparta-Baník skoro bolí, Sparta v současnosti hraje do útoku mnohem pohledněji, agresivněji. A já Setiénovi fakt věřil, jaký je to úžasný taktik, když to o něm říkali místní hipsteři jako Hristo

Reagovat
2miguel1

Inak viem že sa to bude zdať divne, no mat v time Messiho uz začina byt kontraproduktivne. Samozrejme vykonom je stale najlepsi na svete, ale ta hra je uz velmi primarne zalozena jemu. Messi prihral celkovo nula krat Griezzovi 1.polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Arthurovy pokusy o kreativní přihrávky 3 za 48 minut a všechny uplně doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze, za me kanga > arthur a vidal by mu mohl tak max podavat vodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nekreativita za kreativitu, tak pojď Puigu!

Reagovat
celeb

Vidal je hrozny, soryjako, ale on coho sa dotkne, to dokazi. A ako by bol stale zaspaty, o 2 kroky pozadu so vsetkym.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal je tak strašně pomalej úplně ve všem, že to neni možný. Do toho do kombinace taky nepoužitelnej. Do Interu klidně zadarmo

Reagovat
drussbarb

Zapínám TV, snad se na to bude dát dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur výkon tak 4,5/10. Od 30. do 38.minuty měl dvě pěkné narážečky a vyjetí z vlastní poloviny, ale to je vše za celých 55 minut. Jako neprodejný hráč fakt nevypadá.

Reagovat
Visca el barca

Tak ono se hraje hrozně skvěle, když s nim zametaj. Dolů měl jít Vidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal může dát gól. Mrtvolný Arthur ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Puig je s Messim jedinej, kdo se s míčem otočí k bráně, smutný....

Reagovat
misinho7

Skoda ze tam.Bilbao dalo to becko. Dnes mohli bodovat. Takto tipujem ze proste ten jeden gol dostanu a ziaden nedaju.

Reagovat
patas92

lol a Vidal tam bude smrdět celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dopici on tam fakt necha toho nejhorsiho ze zalohy do konce a sunda utocnika?

Reagovat
smazaný uživatel

necha tam i toho nejhorsiho z utoku

Reagovat
boryland

Barca goly.......kuwa.....!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nebaví fotbal, tak aspoň baví zdejší diskuze.

Reagovat
drussbarb

A Klokan spokojený jako želva

Reagovat
Cizinkx

Jako komické střídání ne že ne

Reagovat
Visca el barca

Luis a Vidal nejhorší na place, ale jsiu nestřídatelní. A co stačí? Bejt kámoš s Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Puig za 10 minut mnohem víc odvážnějších a přesnějších přihrávek a hlavně lepšího pohybu než Arthur za 55 minut Snad přijde Pjanič, další Balkánec v Barce by potěšil.

Reagovat
ADM

Puiq za 10min pomaly MOTM

Reagovat
boryland

Raketa........yes......

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETA SPASITEL KURVAAAAAAAAAA

Reagovat
ADM

Ivaaan

Co to tam Vidal skusal ked mal hlavičkovať na branu, to je strašná katastrofa dnes

Reagovat
Rattlesnake

svět se zbláznil. ivan.

Reagovat
2miguel1

Ten vykon je tak nepredstavitelne strasny

Reagovat
celeb

Ivan the Great

Reagovat
smazaný uživatel

Puig jako živé stříbro. Kdo nevidí rozdíl oproti želvě Arthurovi, tak by si měl vyndat oči z prdele

Reagovat
patas92

Ještě aspoň osmkrát to napiš

Reagovat
ADM

Reagovat
Smoula14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On pořád nechápe, že tam většina chce jak Puiga, tak Arthura místo Vidala/Rakitiče... A nevypadá, že by pochopil.

Reagovat
roman1978

On nechápe spoustu věcí

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím jako Mr.Bistri? Mění to něco na tom, že Arhur hraje už delší dobu šílenou sračku? Ne. Klidně ho tam chtěj, mě to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že chce člověk na hřišti hráče, kterej hraje sračku, jsme od tebe v podání Rakitiče viděli v posledních letech téměř nonstop. Rozdíl je v tom, že Arthur má alespoň potenciál a nedrží se ho neforma roky.

Reagovat
Visca el barca

Myslíš teď těch pár zápasů pod Setienem? Na podzim byl náš nejlepší záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl Rakitič?

Reagovat
smazaný uživatel

No když hrál jakože dobře, tak stejně to pro mě bylo na základ Barcelony málo. Slabá kreativita je nezpochybnitelná, je to vidět pokaždé, když se pokusí dát míč za obranu a ve většině případů je to naprosto nepřesné nebo špatně načasované...a ten pohyb je na tak mladého hráče taky na pováženou, představ si ho za 5 let, je prostě pomalý. A už posté říkám, že záloha se musí hýbat a ne si dávat přihrávky do stoje a otáčet se s míčem. Proto je de Jong lepší, protože je neporovnatelně dynamičtější.

Reagovat
roman1978

Hlavně, že dříve psal, že riki je moc malý, hubený a nemá a nikdy nebude mít na barcu.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nejsem jako valverdeoutovci Navíc tady je to potřeba, protože se jede Arthurův kult. Zatímco Valverdeho jsem chtěl jenom já a svého času technecium, ale stejně měla 90% většina neustále potřebu psát sračky jako VALVERDEOUT a přesvědčovat asi sama sebe Jenom se vymáchejte ve své stupiditě.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

Reagovat
Cizinkx

Předpokládám že tenhle gol zajistí Raketovi doživotní smlouvu v Barce.

Reagovat
Rattlesnake

vtip je v tom, že když už se stalo, že se na tom DMku objevil, tak tam nikdy nezklamal. v přednějších pozicích v barcelonské zálohy nemá co pohledávat....a hákuje tam už šestou sezónu,eh....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

puig prisel jako stridajici hrac, coz je role, kterou se dostava do tymu, ze nema na to hrat od zacatku je vsak nad slunce jasne

Reagovat
stas87

Tak to ako Messi skočil na Rakitica po góle vysvetľuje dosť.

Jedine šťastie, že Rakitic nezastavil svoj pohyb a po tej lopte šiel aj za cenu toho, že sa mohla odraziť úplne inam.

Keď sledujem sem tam Bayern, tak keď sa nemôžu dostať kombináciou cez prehusteny stred, tak kombinujú na polke a potom Boateng pasom na krídlo otvorí obranu a príde center či prihrávka pod seba. Bol by toho Pique či iný stopér schopný? Tento prvok by mihol pomôcť, ak sa tím trápi v ofenzíve.

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa

Reagovat
boryland

......pojistku Leo prosííím......

Reagovat
smazaný uživatel

pozor na Garcíu tvl

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vhazuje alba z hloubky obrany, na 90% procent mic pro soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Fati

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel pokud v létě nepřijde nějaká větší rošáda, tak i další sezona smrdí průserem.

Nebál bych se prodat Rakitice, Suareze, Roberta, Vidala a Dembeleho.

Ten utok fakt potrebuje povzbudit, jenomze my urcite zas koupime někoho za 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Nebál bych se prodat Semeda, Arthura, Umititho, Braithwaita a Firpa. Ve zkratce neužitečné, neproduktivní a skleněné hráče bez výrazného zlepšení.

Reagovat
Visca el barca

Ještě, že to tam nevedeš.

Reagovat
Kluivert9

A mít na lavičce perspektivního Valverdeho, víme

Reagovat
smazaný uživatel

A co tak překopat celý ten nefunkční systém, než neustále překupovat všemožné hráče a myslet si, že nějaká zázračná posila to změní? Největší oživení jsou u vás vždycky kluci z akademie, než je to po nějaké době přejde a taky začnou jen posouvat balony bez nějaké větší snahy.

Reagovat
Rattlesnake

fati

Reagovat
ADM

Puiq MOTM!

Fati je krídlo ktoré sme hladali od odchodu Neymara.

Reagovat
stas87

To je ta zaloha tak spatna, ze Puig je v nej najlepsii len tym, ze ide do narazacky alebo sa pohybom uvolni aby dostal loptu? Vo vysledku toho az tak vela nepredviedol...ale to ani zvysok.

Reagovat
ADM

Prihráva DOPREDU

Reagovat
stas87

To je dost zle, ked ma taky klub tak nizky standart v podobe prihravok dopredu. Ale nechcem rypat do Barcelony, vidim ju malo a prekvapilo ma, ze sa tu objavuje chvala na to, ze chlapec beha s loptou aj bez lopty. Cim to vlastne je, ze prihravat dopredu je taky problem? Vylozene len v trenerovi a jeho predstavach o hre? Ved mancaft ako Barcelona by sa mal snazit o to, dat co najviac golov, hyrit pohybom a vytvarat si sance. Udrzbu mozes potom hrat od stavu 2-0.

Reagovat
marke7

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arthur je uctívaný jenom za to, že se umí na místě otočit s míčem...Největší problém Barcelony je už dlouho statická hra, když tam naběhne někdo jako Puig, vypadá to jako zjevení.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Oba dva super Fati na to že mu je 17 je solidní dělo a puig s frenkiem a arthurem by byla klasa

Reagovat
valloire
Reagovat
Xavi

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Petrinho17

Tak Arthur pôjde za 80 mil do Juventusu a následne v júli Pjanič za 70 mil do Barcelony. Takže v podstate len ide o účtovné záležitosti, keďže Barcelona potrebuje do konca júna predať hráčov za 70 mil. Opäť uraduje Bartomeu . V podstate by to mohlo byť aj za Arthura 210 mil a za Pjaniča 200 mil a stále by to malo rovnaký zmysel. Umelo nafúknuté ceny aby sa FFP malo pod kontrolou.

Reagovat
ttopi

Tohle tu chybělo. Ronaldo dostal redku za to, že sáhl mimo hru na hlavu protihráče, což se prostě nedělá. Messi mohl dostat (měl) žlutou za to, že v rámci hry někoho šlápl. Už jen v tom je velký rozdíl. A pravidla na to naštěstí pamatují.

Reagovat
ADM

2 z 3 príkladov uplne nahodne situacie v hre, pomeeee

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si Mallorka opět namaže Real na chleba

Reagovat
Baronne

Real ještě ztratí, ale dneska tomu teda nevěřim

Reagovat
CHONG

OT: Od příští sezóny chci rozjet blog o (nejen) fotbalovém Madridu a chtěl jsem se při té příležitosti zeptat, jak to máte s návštěvami Madridu (především pak zápasy Realu či jiných madridských klubů)?

1. Jezdíte pravidelně

2. Jezdíte občas (byli jste párkrát)

3. Byli jste jednou

4. Nebyli jste, ale plánujete to

5. Nebyli jste a ani to neplánujete

Případně ještě info o tom,na zápase kterého madridského klubu jste byli. Díky za odpovědi

Reagovat
Busby babes

Byl jsem jednou. Na basketu.

Reagovat
Ed_Hazard

4.

Reagovat
Kenneth

3.

Reagovat
Gazdo

4. Ale vo velmi vzdialenej buducnosti. Pred Madridom mam toho este vela v plane takze ratam ze sa tam dostanem tak za 20 rokov bohuzial. Jedine ze by som vyhral Eurojackpot tak by som tam isiel asi tuto sezonu

Reagovat
JM

1.

Reagovat
CHONG

Vím

Reagovat
HalaMadrid_Flx

4

Reagovat
Seydou Doumbia

Getafe po hahavirusu tři body za čtyři zápasy...RIP poháry

Reagovat
CHONG

Nepotřebujeme se kvalifikovat z ligy, když EL letos vyhrajeme

Reagovat
Jordi Alba

Já viděl po tom restartu asi jenom jeden zápas Getafe a to byla dobrá tragédie, to mají smůlu, nebo teď ty poslední zápasy vypadají furt špatně ? Ale zas furt lepší, než Girona, ta už nevyhraje snad ani dneska proti Numancii.

Reagovat
CHONG

Hra stojí za prd, ale největší problém je neproměňování šancí a celková impotence útoku, ostatně tři góly ve čtyřech zápasech hovoří za vše... Do toho je ještě třeba připočíst (nevím, jestli smůlu nebo spíš nekoncentrovanost), kdy Eibar vyrovnal v čase 45+6 a Valladolid v čase 45+5, no a samostatnou kapitolou byla Granada, kde oba góly šly za Soriou...

Reagovat
Jordi Alba

Ono naštěstí pro Getafe z těch potenciálních soupeřů o EL má formu asi jenom Villarreal. U Sevilly věřím, že si tu LM pohlídá. Getafe, Villarreal, Sociedad by bylo pro EL asi ideální, Valencia má výsledky až moc jako na houpačce.

Reagovat
CHONG

Reagovat
YNWA__MSN

Jestli ti katalansti idioti vymění 23 Arthura za 30letyho Pjanice tak se fakt naseru. Přitom už jednoho ofenzivní stredopolare mít museli a to za rekordní prachy a teď litá po hostovackach. Přestupy Barcy za posledních 5 let snad dělá nějaký děcko

Reagovat
Kenneth

Pokud Vám za něj dají 80 tak bych vůbec neváhal. Na Barcelonu až podezdřele dobrý prodej.

Reagovat
Gazdo

Za 80 by som ho pustil aj ja a este aj zabalil ale nie ked za 70 privedieme Pjanica

Reagovat
madridcan

300 pre Petra Dubovského. Včera 20 rokov

Reagovat
Kluivert9

Happy Birthday

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/Ultra_Suristic/status/1275840765428547584?s=19

Jako tohle tak nějak vysvětluje dnešní hokus pokus...Hazard v záloze, wtf?

Reagovat
Ed_Hazard

Skôr si myslím že 4-3-3 s Baleom v zálohe a pred ním hrajúcim Viniciusom.

Reagovat
misinho7

Courtois, Mendy, Varane, Ramos, Carva, Fede,Luka,Hazard,Bale,Benzema, Vini

Sa s tym ZZ nesere. Riadne ofenzivna. Som zvedavy

Reagovat
Ed_Hazard

Zatiaľ to na mňa pôsobí tak, že by mala mallorca vyfasovať manitu Tak som to snáď nezakríkol

Reagovat
smazaný uživatel

Zapl jsem to až teď, už zasahoval VAR?

Reagovat
Registrujisejenproto

EF jsem otevrel az ted, a klokotomet uz zasahl!

Reagovat
smazaný uživatel

smrdí ti hlava

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Ed_Hazard

Prišiel si práve včas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Vini se slušně vykoupil za ty předchozí zvoraný tutovky

Reagovat
misinho7

Vini krasa ten je zatial po korone nas suverejne najlepsi hrac, v predu to neskutocne toci, ked sa rozbehne tak to ide jak nic a teraz aj pekne zakoncenie

Aj ta suhra Vini a Hazard je paradna, celkovo ten utok je super rychly teraz

Reagovat
20fredy20

Vinicius novy Pele

Reagovat
misinho7

20fredy20 stary placko

Reagovat
20fredy20

Miska stary odbornik

Reagovat
misinho7

fredy stary nezvladac

Reagovat
20fredy20

Taky nezvladac ako rozhodocovia v zapasoch Realu?

Reagovat
JM

Reagovat
bobis21

Podle mě se Bale do hry zapojil, to že šel po míči bylo celkem jasné, takže ofsajd... Tady se nedivím že se to Mallorce nelíbí.

Reagovat
CR7RONALDO

Mne sa ale zdalo, že Bale v ofsajde aj tak nebol.

Reagovat
bobis21

Já myslím že byl, ale teď jsi mě znejistěl. Počkám na další opakování no.

Reagovat
CR7RONALDO

Teraz som si to ja pozrel a fakt nebol.

Reagovat
bobis21

Jojo, už vidím Ale bylo to těsné, na první pohled se mi to tak zdálo.

Reagovat
madridcan
Reagovat
vacin

Tak ten tam spíš zavazel

Reagovat
Ed_Hazard

Zaujimavé schémy dnes skúšame. Pri zakladaní útoku a držaní lopty stopermi sa k stoperom v strede sťahuje Modrič a zároveň popri lajnách "krídla" Bale s Viniciusom pýtajúci si loptu do nohy. Zároveň Mendy s Carvajalom sú v momente sťahovania krídiel posunutý cca 7 metrov bližšie k stredu poľa a účinkujú ako keby stredný záložníci. Toto som popravde u nás nikdy nezaznamenal.

Reagovat
Fairplay

Carvajal mi teda přijde pozičně úplně mimo, ale možná je to jen tím, že na té lajně za Balem vzniká mnohem větší díra než na druhé straně, kde to zhušťuje ta dvojice Vini/Hazard neustále si žádající míč.

Reagovat
kaja900

Ramos dobře trefil

Reagovat
Ed_Hazard

Nechytatelne. Pekný prímačik

Reagovat
valloire

Kapitán

Reagovat
misinho7

Ramoooos kral

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz Brahim, Isco, Asensio in.

Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Hezky pěkně

Reagovat
Olafek

Ramos > Ronaldo v přímých kopech, alespoň poslední rok

Reagovat
CR7RONALDO

Ale zaujímalo by ma, či sme vôbec dali od odchodu Ronalda nejaký gól z priameho okrem toho dnešného, lebo nejako si na žiadny nespomínam.

Reagovat
Olafek

Tak to vubec nevim, ale s tou jeho momentální formou a technikou na přímácích by jich asi moc nepřidal

Reagovat
CR7RONALDO

To je pravda. Len si pamätám, jak sa rozprávalo, že bez neho budeme dávať viac gólov z priamych kopov a zatiaľ sa mi zdá, že to tak nie je.

Reagovat
Fairplay

To byla zase Hazardova exhibice, pár patiček a narážeček na půlce, sem tam nějaké elegantní řešení u postranní čáry a to je všechno. Nemůžu si pomoc, ale to je hrozný trápení z jeho strany.

Reagovat
CHONG

Kubo solidní procházka mezi kužely...

Reagovat
valloire

Reagovat
Fairplay

Je Kubo vždycky takhle výrazný na hřišti? Myslel jsem podle bodů a odehraných minut, že to zdaleka není taková hitparáda jako Odegaard, ale na hřišti působí fantasticky

Reagovat
CHONG

To ti nepovím, já vidím Mallorcu letos počtvrté a z těch předchozích tří zápasů mi z jeho strany nic fantastického v paměti neuvízlo...

Reagovat
misinho7

ja som videl zapasy nejake pred koronou a bol naozaj dobry, dneska akurat bolo ze sa onho biju top kluby co sa tyka hostovacky som nanho zvedavy on ma mozno este vacsi potencial nez Martin, ta buducnost je naozaj paradna, tam to Floro dobre poriesil, este Mbappe a mozme si piskat

Reagovat
Gazdo

S vyhliadkami do buducna ste na tom o hodne lepsie ako my no ale zase ktory tim je na tom co sa tyka buducnosti horsie ako my ze ano

Reagovat
misinho7

no a ta vymena Pjanic-Artur tomu vela neprida teda...nechapem vobec tuto vymenu kebyze ma Pjanic tak 26 ok ale teraz, je mozno aktualne lepsi ale o dost starsi ako Artur ktory sa moze este zlepsovat

Reagovat
Gazdo

Who cares. Ma 30? Ma. Bereme

Reagovat
Xavi

My máme Fatiho a Puiga.

Reagovat
Gazdo

A Alenu a dajme tomu de Jonga. To su styria hraci. Mozno este Dembouz ak mu vydrzi zdravie a zacne na sebe makat. Real ma tu zostavu do buducna ovela naslapanejsiu. Militao, Mendy/Regui, Hakimi, Odegaard, Valverde, Vinco, Rodrygo, Brahim, Kubo maju aj relativne mladeho (aj ked podla mna nie az tak dobreho) Jovica a dobre vieme ze Mbappe tam raz skonci. Podla mna lepsie ako my ked vymenime Arthura za Pjanica

Reagovat
Messiáš

Pedri z Las Palmas, Trincao, Collado, do budoucna Konrad de la Fuente, Jandro Orellana, Monchu, Balde, Araujo, Inaki Pena.

Hodne do budoucna pak Baldeho na LB, Pablo Paez Gavi, Chadi Riad na CB.. tech hracu v Juvenilu je kupa dost talentovanych..

Ano, Real ma rozhodne zvucnejsi hrace pro budoucnost, ale zdaleka bych to nevidel tak cerne. Do kridel mame hromadu moznosti, stred zalohy se staci doplnit jednim hracem k De Jongovi na pozici Buse a Puige vedle neho. Samozrejme jsme ale v mnohem zaspali a nechali si ujet vlak. Kubo byl skoro zadarmo.. u Realu se da doplnit krasne i Oscar Rodriguez, Reinier, Israel Salazar..Podle me tam skonci i Cherki, byt to pro me absolutne nedava smysl a ve finale to urcite nejakeho top talenta zabije.

Sand krize zapricini, ze se budeme chovat na prestupovem poli obezretneji a talent dostane svuj prostor. S La Masii se ale o budoucnost vazne bat nemusime, jen ji spravne vyuzit

Reagovat
Messiáš

Emersona jsem zapomněl, Todiba už nezmiňuji, protože jej prodáme

Reagovat
Gazdo

Tak ja som samozrejme vymenovaval len hracov ktori su uz naplno usadeni v prvom time nie nadeje akademie. Tam akademiu Realu rozhodne nemam nasledovanu takze do toho som zabiehat nechcel a je aj otazka ako hraci z akademie zvladnu prechod. Vidime sami ze mnou menovani hraci s tym zatial problem nemaju kdezto u nasich hracov co si vymenoval je to zatial otazka

Reagovat
Tombull

Vždycky je to otázka,ale jak ukazují Puiq,Fati,Araujo........talent maji,přizpůsobit se dokážou taky,chce to jen trenéra co jim bude věřit. Real vypada v současnosti líp,ale pokud zvolí Fonta a ten nekecá věci by se měli hnout k lepšímu.

Reagovat
Messiáš

I tak... Pedri a Trincao patri minimalne do stejne kategorie jako Kubo . O Colladovi a Araujovi se da taky uvazovat

Reagovat
Gazdo

Tak Pedri a Trincao suhlas. A Collado a Araujo zatial ani zdaleka

Reagovat
Tombull

Riad odchází hostovat do Sabadellu, na CB určitě Diego Almeida,to je obrovský talent.Tipnul bych si i Arnaua Comase,vypadá zajimavě a pozitivně o něm mluvil i Guardiola.

Reagovat
Messiáš

Děkuji za info. Jsem rád, že tu i někdo další sleduje Canteru. Já to tenhle rok až na Youth league a liga de promesas dost zanedbaval :)

Reagovat
Ed_Hazard

Casto takto vyzera. Zalezi. Zapas od zapasu je ale bud lepsi alebo o nieco nevyraznejsi.

Reagovat
Phillipinho

Po koronapauze hraje Kubo velmi dobre. Naopak Odegaard je snad hrac s nejvic zhorsenyma vykonama v lize. Fyzicky po pauze na tom neni zdaleka tak dobre a herne uplne bez napadu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Phillipinho

Kubo je fakt sikula

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství vedoucího týmu ligy.

Reagovat
Ed_Hazard

OT: Expreska: ".........V jednom zápase nesmí na lavičku trenér Interu Antonio Conte, který dostal pátou žlutou kartu v sezoně"

To som ešte nevidel. Taký počin sa nepodaril ani Simeonemu

Reagovat
Raul=Real

pekne ...a Skriniar tusim stopka na 3 zapasy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele