LaLiga - preview 3. kola

30.08.2019, 08:44, aktualizováno 01.09.2019, 08:45
Previews
Atlético Madrid vyhrálo první dva zápasy a pokud si poradí i s Eibarem, poskočí na první místo tabulky. Real Madrid čeká duel na půdě Villarrealu, Valencia úvod nezvládla a reputaci si hodlá napravit proti Mallorce...
Valencia CF - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Nedělní program 3. kola LaLigy čítá čtyři zápasy a hned ten první z nich bude hodně atraktivní. Do boje jdou Netopýři, kteří se na Mestalle pokusí poprvé v sezoně vyhrát. Mallorca je sice nováčkem, ale několikrát už ukázala, že na to by se její soupeři neměli spoléhat.

První dvě kola Valencii moc nevyšla. Ambiciózní tým chtěl napravit loňskou sezonu, která sice skončila happyendem, ale bylo to velké drama. Hlavně začátek sezony se Netopýrům vůbec nepovedl a chvíli dokonce koketovali se sestupem. Tomu se valencijští chtějí vyhnout hned od začátku. Zatím ale jejich výsledky ukazují spíš na další dramatické zápasy plné nervů.

V prvním kole se Valencii povedlo jen remizovat s Realem Sociedad, ale v tom druhém to bylo ještě horší. Valencia dokonce nechala všechny tři body Celtě Vigo a sama se netrefila přesně ani jednou. Ofenzivní projev Netopýrů v tomto utkání neodpovídal aspirantovi na evropské poháry ani v nejmenším. Jako by těch problémů neměl trenér Marcelino dost, nemůže se před domácím kláním spolehnout ani na některé opory.

Mimo hru je mladý talent Carlos Soler a několik měsíců bude mimo také obránce Cristiano Piccini. Dost možná se do hry nedostane ani útočník Kevin Gameiro, který v minulém kole utrpěl menší svalové zranění a neabsolvoval několik tréninků.

Zkušený záložník Dani Parejo ale věří, že se jeho týmu povede doma vyhrát. "Máme menší problémy s proměňováním našich šancí, to je evidentní. Možná za to může nerozehranost, možná je na vině nervozita, aby se neopakovala minulá sezona. Ale na každém tréninku na tom pracujeme a jen tak se nevzdáme. Potřebujeme víc klidu a víc si věřit v situacích, kdy jsme blízko k brance. Jsem si jistý, že to brzy zlomíme a získáme další body."

Proti Mallorce by se to Netopýrům podařit konečně mohlo. Budou velkým favoritem i vzhledem ke vzájemným zápasům. Ty zvlášť ve Valencii vyznívají zcela jasně pro domácí. Mallorca se z bodů na půdě soupeře radovala jen dvakrát za posledních a poměrně dlouhých 19 let.

Ani Mallorca nebude v duelu s favoritem kompletní. Schází jí stále ještě zranění Aridal Cabrera, Abdón Prats, Juan Hernández a se svalovými problémy možná také Josep Señé.

Premiérový zápas po návratu mezi elitu Mallorca zvládla parádně a mnohé překvapila vítězstvím nad Eibarem. Druhé kolo ji ale trochu vrátilo do reality, když nestačila na lepší Real Sociedad a prohrála s ním o jednu branku. Sluší se ale říct, že ani v tomto utkání Mallorca rozhodně nepůsobila pasivním dojmem a ukázala, že umí být hodně nebezpečná. Ukáže se v pozitivním světle i proti ambiciózní Valencii?
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Gayá, Paulista, Garay, Wass - Guedes, Kondogbia, Parejo, Wass - Maxi Gómez, Gameiro
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Lumor, Raíllo, Valjent, Sastre - Sevilla, Baba, Dani Rodriguez - Lago Junior, Budimir, Febas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.66 - 7.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - SD Eibar  (neděle 19:00)
Atlético Madrid se může v případě vítězství nad Eibarem posunout do čela celé soutěže. Domácí jsou jasnými favority, ale loňská sezona je varuje. Loni se oba aktéři rovněž potkali na začátku sezony a na Wanda Metropolitano z toho byla překvapivá remíza. Dokáží Los Colchoneros tentokrát zvítězit?

Formu mají slušnou. Atlético vyválčilo ze dvou zápasů plný počet bodů. Po výhře nad Getafe poprvé v historii zvítězilo i na hřišti Leganésu. Jelikož Sevilla páteční předehrávku kola nezvládla, mají Simeoneho svěřenci jedinečnou možnost osamostatnit se na čele celé LaLigy.

Eibar se na začátku nové sezony zatím hledá. Ve dvou kolech narazil na oba nováčky Mallorcu a Osasunu Pamplona venku, ale ani v jednom případě nedokázal zvítězit. Eibar bude i ve třetím kole hrát na půdě soupeře, což není úplně obvyklé, ale tentokrát na Wanda Metropolitáno, proti favorizovanému Atléticu.

Bylo již řečeno, že loni Eibar v Madridu překvapil a bral bod za remízu 1:1. Tenkrát byl dokonce blízko vítězství, ale domácí minutu před koncem srovnali a navíc to není poprvé, co Eibar přední tým LaLigy obral o body. Také v sezoně 2017/2018 dokázali hosté na Wanda Metropolitano uspět a remizovat 2:2. "Eibar je velmi konkurence schopný tým. Jeho trenér je přivedl na takovou úroveň, že každý rok v LaLize všem konkurují," prohlásil na adresu Eibaru trenér Diego Simeone.

Atlety čekal ve čtvrtek v podvečer slavnostní ceremoniál losování Ligy mistrů. Los Colchoneros se v ní utkají se starým známým Juventusem Turín, dále Lokomotivem Moskva a německým Bayerem Leverkusen. Atlético je společně se svým přemožitelem z loňského osmifinále Juventusem velkým favoritem na postup.

Diego Simeone má pohromadě všechny své klíčové hráče až na jedinou výjimku, kterou je Sime Vršaljko. Stejně je na tom i jeho protějšek José Luis Mendilibar, ten nebude mít k dispozici Coteho.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lodi, Giménez, Savić, Trippier - Lemar, Koke, Níguéz, Félix - Costa, Morata
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Tejero, Oliveira, Álvarez, Arbilla - León, Escalante, Diop, Orellana - García, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.29 - 9.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Granada CF  (neděle 19:00)
Do třetice všeho dobrého. Espanyol v předchozích dvou zápasech nevyhrál a to teď bude chtít honem rychle napravit s Granadou, která je na tom úplně stejně. Espanyol se během minulého týdne navnadil postupem do základní skupiny Evropské ligy. Katalánci se v druhé nejprestižnější klubové soutěži představí po dvanácti letech!

Espanyol naposledy startoval ještě v Poháru UEFA, kde v sezoně 2006/2007 dokráčel až do finále se Sevillou. Od této doby se hrdý katalánský klub v evropských pohárech nepředstavil, až nyní. Loni sedmý tým tabulky se po úspěšných bojích v kvalifikaci o Evropskou ligu představí v hlavní soutěži a v základní skupině ho čekají cesty na východ. Los v Monaku mu přisoudil CSKA Moskva, Ludogorec Razgrad a Ferencváros Budapešť. V Espanyolu jsou s losem spokojeni a všichni věří, že klub může postoupit do jarních bojů. "Musíme teď přepnout a přemýšlet o lize, soustředit se na dobrý zápas a dosáhnout na naše první vítězství a získat tři body," nechal se slyšet po losu Javi López.

Espanyol ligovou soutěž nezačal nejlépe, na úvod prohrál domácí zápas se Sevillou a o týden později bral jen bod ze hřiště Deportiva Alavés. Oproti zápasům v kvalifikaci Evropské ligy, kde z šesti duelů pět vyhrál a jeden remizoval, je to velký rozdíl. Proti Granadě už chtějí Periquitos zvítězit a navázat tak na loňskou sezonu, ve které Granadu dvakrát zdolali. V Andalusii zatím také nemohou být spokojeni. První zápas sice svěřenci Diega Martíneze dokázali remizovat ve Villarrealu 4:4, ale následně nestačili v derby na Sevillu, které podlehli nejtěsnějším rozdílem. I Granada tedy prahne po prvních třech bodech, ale na Espanyolu to bude mít jako vždycky složité.

Vzájemná bilance hovoří ve prospěch domácích a to jasně. Granada naposledy vyhrála na Espanyolu v roce 2013, tedy šest let zpátky!

Katalánci se musí obejít bez dvojice Ander Iturraspe - Adria Pedrosa, oba hráči jsou zranění. Granada je na tom, co se absencí týče, úplně stejně. Do nedělního zápasu nezasáhnou Álex Martínez a Neyder Lozano.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Vilá, Calero, Naldo, Javi López - Vargas, Roca, Darder, Melendo - Ferreyra, Lei
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Díaz, Duarte, Sánchez, Quini - Eteki, Montoro - Puertas, Vico, Vadillo - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.29 - 3.99
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Real Madrid  (neděle 21:00)
Třetí kolo španělské nejvyšší soutěže uzavře v neděli večer atraktivní duel mezi Villarrealem a Realem Madrid. Vzájemné zápasy na Estadio de la Cerámica přinesly v posledních letech spousty gólů a diváci obou táborů věří, že nejinak tomu bude i tentokrát. "Žlutá ponorka" zatím na vítězství čeká, Real zase před týdnem ztratil a tři body si chce vzít zpátky.

Villarreal má po dvou zápasech na kontě jediný bod a to by v souboji s favorizovaným Realem Madrid rád změnil. I když je "Žlutá ponorka" v pozici outsidera, vzájemnou bilanci nemá vůbec špatnou. Z posledních deseti zápasů obrala Real o body hned šestkrát a k tomu ještě pobavila obecenstvo dobrou hrou! Tak jako tak se půjde Callejovým hochům, s jedním bodem na kontě, do zápasu těžce. V utkání s Granadou vedla Žlutá ponorka ještě čtvrthodinu před koncem 4:2, ale výsledek neudržela a nakonec brala jen bod. Podobně nekoncentrovaný závěr předvedl Villarreal i na půdě Levante, kde dlouho vedl po trefě Morena, avšak soupeř brankami z 68. a 73. minuty výsledek otočil.

Ztrátu zaznamenal minulý týden i Real Madrid, který doma nečekaně pustil body Valladolidu. Remíza 1:1 je pro "Bílý balet" zklamáním a ten si bude chtít na Estadio de la Cerámica vzít body zpátky. Zápas má pro Real velkou důležitost. "Čekáme na něj, jako na nejdůležitější zápas v sezoně, protože jde o zápas následující. Víme, že body na začátku sezony jsou důležité. Chceme odehrát dobré utkání, měli jsme dobrý týden a máme dobré pocity, které chceme v neděli přenést na hřiště," prohlásil na tiskové konferenci Zinédine Zidane.

Real Madrid nečeká ve Villarrealu snadná práce a své o tom ví i francouzský kouč. "Villarreal je tým, který velmi dobře pracuje s balónem. Na začátku nemají dobré výsledky, ale mohou vás dostat do potíží, protože mají dobré hráče. My jsme se ale připravili dobře," dodal Zidane.

Trenér Villarrealu Javier Calleja bude postrádat hned několik hráčů, jmenovitě Bruna Soriana, Ramira Guerru, Alberta Morena nebo Rubéna Peňu. I marodka Realu je solidně zaplněná, podle nejnovějších zpráv nebudou hrát Marco Asensio, Brahím Díaz, James Rodríguez, Isco, Hazard a Rodrygo.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Quintillá, Torres, Albiol, Peňa - Cazorla, Anguissa - Gómez, Iborra, Chukwueze - Moreno
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Vinícius Júnior
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.74 - 4.09 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - FC Barcelona  (sobota 17:00)
Prvním sobotním utkáním 3. kola LaLigy bude vzdorování nováčka první ligy z Pamplony, jehož prověří hvězdná Barcelona. Ta sice hned na začátku ročníku selhala, ale naposledy neměla slitování s Realem Betis a krátký proces by ráda udělala také s Pamplonou.

Barcelona hned v prvním kole selhala a šokovala jednak herním projevem a jednak výsledkem. Na katalánského giganta si vyšlápli Lvi z Baskicka a Bilbao navíc od Barcelony nedostalo ani gól. Trenér Ernesto Valverde se ale dál spoléhal na francouzskou posilu se jménem Griezmann na dresu a někdejší kanonýr Atlética Madrid mu jeho důvěru oplatil.

Hbitý blonďák totiž v minulém kole řídil orchestr celé Barcelony, která díky jeho režii smetla Real Betis. Griezmann nasázel soupeři dvě branky a přidal k tomu ještě jednu asistenci. A to prosím bez Lionela Messiho nebo Luise Suáreze! Tady totiž začínají další potíže Barcelony. Lionel Messi měl touto dobou dávno trénovat se spoluhráči, jenže to místo toho vypadá na delší absenci. Jeho léčba totiž nepostupuje tak, jak si kluboví lékaři představovali a argentinské modle hrozí, že bude znovu mimo hru.

Bez Messiho magie je Barcelona úplně jiným týmem. K tomu navíc můžeme připočíst zranění Luise Suáreze, který bude také ještě nějakou dobu chybět. Dobrou zprávou je to, že po třetím kole je okénko dvou týdnů na reprezentační sraz, takže trenér Valverde živí dost výraznou naději, že v kole čtvrtém již své hvězdy bude mít pohromadě.

"Hrát bez Messiho je vždycky nepříjemné, protože je naší výraznou tváří. Dodává naší hře něco, co nikdo jiný nedokáže. Zároveň ale musím říct, že hra Barcelony nikdy nestojí jen na jednom jediném hráči. Vždycky šlo o kolektivní pojetí hry a proto jsme schopní adekvátně reagovat na podobné výpadky. Už v minulém utkání jsme mohli vidět potenciál Barcelony a já věřím, že v tom budeme pokračovat," dodal Valverde.

Jak asi správně tušíte, Barcelona bude opět velkým favoritem. V soubojích s Osasunou se jí všeobecně dobře daří (dvakrát ze tří posledních duelů Barcelona nadělila soupeři sedm branek) a je jí v podstatě jedno, zda hraje doma, nebo cestuje do Pamplony. Na stadionu El Sadar domácí naposledy zvítězili před dlouhými sedmi lety po vynikajícím pětigólovém duelu.

Současná Osasuna zatím překvapuje velmi solidními výkony a rozhodně se nebude chtít vzdávat předčasně. Návrat mezi elitu oslavil tým z Pamplony stejně, jako skončil minulý ročník - výhrou. Nejprve si totiž Osasuna poradila s domácím Leganésem, k čemuž jí notně pomohlo jednak čisté konto a jednak také trefa Ávily.

Minulé kolo už tolik radosti neznamenalo, protože Osasuna nedokázala dát branku Eibaru a rozešla se s ním smírně. Přesto má aktuálně o bod víc než katalánský gigant.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ruben - Estupiñán, Aridane, Garcia, Nacho Vidal - Oier, Brašanac - Ibáñez, Moncayola, Roberto Torres - Avila
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Alba, Lenglet, Pique, Semedo - De Jong, Busquets, Sergi Roberto - Rafinha, Griezmann, Carles Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.53 - 4.28 - 1.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Deportivo Alavés  (sobota 19:00)
Deportivo Alavés má před sebou cestu do Getafe, kterou moc nemusí. Doposud se mu jen jednou za posledních 15 let povedlo, aby se domů vracel jako vítěz. Využít by mohlo toho, že Getafe teď zrovna nemá dobrou formu a nedaří se mu.

Od roku 2003 se stalo jen jednou, že se Deportivo vracelo z Coliseum Alfonso Perez v roli vítěze. Psal se rok 2017 a jednalo se o první duel Copa del Rey, v němž Alavés těsně vyhrál a doma potom svůj postup jasně stvrdil dalším vítězstvím. V lize už to ale taková paráda není a většinou se doma Getafe daří vyhrávat.

Zvládlo to i v lednu tohoto roku a to ještě navíc docela přesvědčivě. S Alavésem nemělo slitování a nadělilo mu dokonce čtyři branky! Rovným dílem se o ně podělili Jorge Molina s Jaimem Matou a v Alavés v tomto propadáku vyšel střelecky naprázdno. Tohle bude mít v hlavách hodně hráčů hostí, takže je jasné, že zrovna snadno se jim hrát nebude.

Zkušený obránce Aleix Vidal, který letos hostuje v Alavésu ze Sevilly, to ale vidí pozitivně. "Víme, že v Getafe se nám dlouhodobě nedaří a máme problémy vozit domů dobré výsledky. Každá série ale jednou končí a myslím, že je čas, abychom tam konečně znovu vyhráli. Nemá smysl zaobírat se tím, co bylo kdysi. Žijeme jen přítomností a soustředíme se na každý další duel, jako by byl náš poslední," dodává zkušený bek.

Přítomnost je v Alavésu o něco růžovější, protože Deportivo vstoupilo do sezony poměrně dobře. Doposud neprohrálo, což se naopak o Getafe říct nedá. Zatímco madridský celek nestačil hned v prvním kole na Atlético a v minulém uhrál jen remízu s Bilbaem, Alavés boduje.

Hned na úvod si Alavés poradil s Levante a minule si rozdělil body s Espanyolem. Navíc je Depor jedním ze čtyř týmů v LaLize, které ještě ani jednou neinkasovaly. Mimo hru je v jeho barvách stále Burgui, jinak je ale kádr kompletní.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Garcia, Cabrera, Djené, Suarez - Cucurella, Arambarri, Maksimović, Nyom - Mata, Molina
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Laguardia, Duarte, Ely, Martin - Wakaso, Pina, Garcia - Luis Rioja, Lucas Pérez, Vidal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.05 - 5.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Real Valladolid  (sobota 19:00)
Real Valladolid v minulém kole překvapil parádním výsledkem proti slavnému Realu Madrid a v sobotu odpoledne bude chtít svým fanouškům ukázat, že se nejednalo o ojedinělou radost. Proti bude domácí Levante, jemuž se vstup do nového ročníku zatím moc nepovedl.

Vlastně v žádném utkání prvních dvou kol nebyl Valladolid favoritem. Nejprve poměřil síly s Realem Betis, který cílí opět hodně vysoko. Tým ze Sevilly ale dokázal dokonale zaskočit a vyhrál nad ním 2:1. Pak následoval Real Madrid se všemi jeho hvězdami na hřišti i lavičce. Ani tehdy ale Valladolid nehrál jen ustrašenou oběť čekající na popravu. Výsledkem bylo se štěstím uhrané skóre 1:1 a hodně cenný bod pro zvednutí morálky.

Trenér Sergio González nehodlá ponechat nic náhodě ani před výletem do Valencie. "Zatím si vedeme velmi dobře a z celého týmu cítím velké nadšení. To je skvělá věc, protože nám pomáhá dosahovat našich cílů. Nesmíme ale usnout na vavřínech, protože to by se nám mohlo v mžiku vymstít. Levante nebude snadným soupeřem, protože na jeho půdě je cítit elektrizující atmosféra. Tvrdě pracujeme na tom, abychom byli připraveni co nejlépe."

Problémem trenéra Sergia bude také rozsáhlá marodka. V tuto chvíli na ní jsou Luismi, Alcaráz, Ramírez nebo Moyano. Zvláště Sandro Ramírez je vyhlíženou posilou nového celku a na svůj první start stále čeká. Ani domácí Levante nebude kompletní, protože mu schází Doukouré s Cokem.

Duely mezi těmito týmy jsou vzácně vyrovnané. Od roku 2005 a zápasů v Segundě vyhrál Valladolid čtyřikrát, Levante zvládlo vyhrát ještě o jeden duel navíc. Valladolid se ale pokusí vylepšit svou bilanci na Estadi Ciutat de València, kde naplno bodovalo naposledy před jedenácti lety.

Teď by k tomu mohlo mít dobré podmínky, neboť Levante se příliš nedaří. V prvním venkovním utkání si s ním poradilo Deportivo Alavés a Levante vyšlo střelecky naprázdno. Naposledy ale fanoušci na domácí půdě zažili velkou radost plynoucí z překvapivé výhry proti Villarrealu. Utkání to bylo hodně dramatické, protože Levante brzy prohrávalo a výsledek otočilo díky dvěma penaltám.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Aitor Fernández - Toño García, Postigo, Vezo, Coke - Bardhi, Vukčević, Campaña - Morales, Roger, Rochina
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Martinez, Salisu, Oliva, Moyano - Plano, Michel, San Emeterio, Porro - Ünal, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.54 - 3.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - CD Leganés  (sobota 21:00)
Leganés v první lize Real Betis na jeho půdě neporazil. Další šanci bude mít v sobotu večer, kdy se znovu dostaví na Estadio Benito Villamarín. Real Betis ale bude připomínat zraněné zvíře, protože jeho výsledky jsou výrazně negativní. A zraněná zvířata jsou vždycky nebezpečná.

Asi jen málokdo zažil horší start do nového ročníku než Real Betis. Sevillský klub nejenže prohrál oba první duely, ale ještě poměrně jasným rozdílem. Celkově dostal už sedm branek a jen tři dal. Ke změně mu nepomohly ani nové posily v čele s Nabilem Fekirem, Alfonsem Pedrazem nebo Borjou Iglesiasem. Odliv nadějných hráčů je prostě znát a zatím se zdá, že Real Betis se kvalitativně výrazně zhoršil.

Samozřejmě není nutné hned házet flintu do žita, nicméně atmosféra v klubu není optimální. Trenér Rubi to dobře ví. "Naše současná situace není zrovna příjemná a na hráčích se výsledky samozřejmě odrážejí. Je ale naší povinností najít optimální formu a dostat ze sebe to nejlepší. V duelech, které jsme nezvládli, jsme herně rozhodně nezklamali, takže si myslím, že je na čem stavět. Nebude to ale snadné a budeme potřebovat podporu našich fanoušků," dodává Rubi.

Ten se může kromě domácího prostředí opřít ještě o jednu dobrou zprávu - v podstatě všichni z jeho týmu jsou zdraví a připravení nastoupit. To samé nemůže říct jeho soupeř. Leganésu budou scházet hráči jako Alexander Szymanowski, Rodrigo Tarín či Iván Cuéllar. Alespoň že Óscar Rodríguez se vrací po uplynutí karetního trestu.

Minul tak poslední duel, který se Leganésu opět nepovedl. Leganés sice odehrál první dvě kola na domácí půdě, což by nejednomu týmu hodně pomohlo, ale Leganés to má trochu jinak. Oba duely prohrál a ještě nedal ani jednu branku. Po Osasuně si z Leganésu odvezlo tři body také Atlético Madrid, i když také to se na body pořádně nadřelo. Leganés se tak řadí k barcelonskému Espanyolu ve smutné kategorii - jsou to jediné dva týmy, kterým se ještě nepovedlo skórovat. Prolomí Leganés smůlu v Seville?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Martin - Pedraza, Mandi, Bartra, Emerson - Guardado, Carvalho - Tello, Fekir, Canales - Loren
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Silva, Siovas, Omeruo, Bustinza, Rosales - Óscar Rodríguez, Pérez, Mesa - Braithwaite, En-Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.11 - 3.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Celta Vigo  (pátek 20:00)
Pouze čtyřem týmům v celé lize se zatím povedlo neinkasovat ani jednu branku. Jedním z nich je Sevilla a právě tu zkusí zlomit Celta Vigo. Páteční předehrávka 3. kola pro ni ale nebude ničím snadným, protože týmu z Viga se zatím po herní stránce zase tak moc nedaří.

Sevilla začala své působení v první lize nového ročníku naprosto parádně. Ve dvou duelech dokázala získat šest bodů, když si poradila s Espanyolem a Granadou. Navíc ji stále teprve čeká první domácí utkání. V něm bude bojovat o třetí čisté konto v řadě. Což je jev, který můžeme na začátku sezony pozorovat už jen u čtyř týmů - Atlética Madrid, Alavésu, Osasuny a právě Sevilly.

V duelu minulého kola proti Granadě stačila Seville ke třem bodům jediná branka, o kterou se po změně stran postaral záložník Joan Jordán. Brankář Tomáš Vaclík opět udržel čisté konto a Sevilla je prozatím na prvním místě ligy. I přesto, že do kádru přišlo několik nových hráčů a kostra týmu se obměnila, působí její hra sehraně a bez větších děr v systému.

Velkou zásluhu na tom má i nový trenér Julen Lopetegui, který v rozhovoru pro klubové stránky sdělil: "Chvíli nám samozřejmě bude trvat, než dostaneme do hlavy a nohou všechny systémy a všechny schémata, která jsou z mého pohledu důležitá. Kádr se hodně změnil a je potřeba čas, aby si všechny věci sedly. Ale pevně věřím, že jsme sestavili dostatečně zajímavý a kvalitní tým, který může i v této sezoně dosáhnout něčeho velkého.

Sevilla má v rukávu všechny trumfy. I její marodka se zatím vyprazdňuje. Navíc se v duelech s Celtou často stává, že vyhrává domácí tým. Už pětkrát v řadě se radovali domácí, takže by měly tři body znovu zůstat na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

S tím se Celta Vigo samozřejmě nemíní smířit. V prvním kole ukázala, že otevřený fotbal jí není cizí, byť i na ní byla vidět jistá nesehranost a nezkušenost. Na porážku od Realu Madrid ale zareagovala tím nejlepším způsobem, protože v dalším kole ji tři body už neminuly. I díky domácímu prostředí si dokázala trochu překvapivě poradit se silnou Valencií, od níž navíc nedostala ani jeden gól.

Byl to opravdu boj o každý kousek hřiště, ale pevná obrana domácí Celty nepovolila. Nakonec stačila jediná branka útočníka Gabriela Fernándeze, který přišel do Viga teprve před sezonou. Mladý Uruguayec by měl nahradit schopnosti a ofenzivní přínos Maxiho Gómeze a zatím se mu to daří poměrně solidně. Další trefy by si mladý útočník rád připsal proti Seville, což ovšem bude mnohem náročnější úkon.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Reguilón, Carrico, Carlos, Jesus Navas - Banega, Fernando, Joan Jordán - Nolito, De Jong, Lucas Ocampos
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Aidoo, Araujo, Mallo - Denis Suárez, Lobotka, Fran Beltrán, Brais Méndez - Fernandez, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.22 - 5.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Sociedad  (pátek 22:00)
V pátek večer se stadion San Mamés Barria otevře k jedinečnému a unikátnímu zápasu. Už ve třetím kole LaLigy se totiž dočkáme slavného baskického derby, které se tentokrát odehraje v Bilbau. A domácí budou doufat, že se jim s podporou vlastních diváků povede ukončit delší sérii La Realu.

Od deseti hodin večer si španělská elitní liga naplánovala bonbonek celého programu - slavné Derbi Vasco. Duel dvou nesmiřitelných baskických legend, které se znovu budou bít o tři body a slávu. Poslední dobou se víc dařilo Realu Sociedad, který zvítězil nad svým soupeřem už třikrát v řadě. Nejvíc ale bavily tyto střety diváky, protože vždycky viděli aspoň tři branky.

Aktuálně jsou si oba týmy hodně blízko nejen územně, ale také v tabulce. Oba totiž nastřádaly shodně čtyři body a čekají na první porážku. Zejména Bilbao své fanoušky muselo nadchnout, a to hned v prvním kole. Jeho výhru nad slovutnou Barcelonou opravdu nikdo nečekal. Bohužel na ni svěřenci trenéra Gaizky Garitana reagovali v duelu s Getafe jen remízou.

Lvi z Bilbaa stále nejsou kompletní a Garitano bude muset pořádně vymýšlet, jak to udělá se sestavou, protože mu v ní schází hráči jako Guruzeta, Martínez, Córdoba nebo Lekue. Ani La Real nebude v plné zbroji, neboť trenérovi Imanolovi Alguacilovi schází dvojice Sagnan a Portu. Ani u jednoho není jasné, jestli bude do zápasu připraven naskočit.

Na začátku sezony to La Realu trochu trvalo, než se sehrál, ale v minulém utkání už ukazoval zlepšení. Fanoušci mohou děkovat především mladé hvězdě Martinu Ødegaardovi, který jedinou trefou zařídil těsnou výhru nad Mallorcou.

A právě talentovaný Nor před derby poznamenal: "Baskické derby jsem ještě nezažil, takže se na něj opravdu těším. Každý o tom tady mluví už dlouho před zápasem a hodně se to tady probírá. Myslím, že to bude skvělé utkání. Teď jsme v dobré formě a naší prioritou je vyhrát, i když to na půdě Bilbaa nebude snadné," dodal kmenový hráč Realu Madrid.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - Capa, Nunez, Alvarez, Yuri - Lopez, Dani Garcia - Marcos, Raul Garcia, Muniain - Williams
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyá - Munoz, Le Normand, Zubeldia, Zaldua - Merino, Illarramendi, Ødegaard - Oyarzabal, William José, Portu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.01 - 3.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC22003:06
2.Atlético Madrid22002:06
3.Real Madrid21104:24
4.Real Valladolid21103:24
5.Real Sociedad21102:14
 Athletic Bilbao21102:14
7.Deportivo Alavés21101:04
 CA Osasuna21101:04
9.FC Barcelona21015:33
10.Levante UD21012:23
 RCD Mallorca21012:23
12.Celta Vigo21012:33
13.Villarreal CF20115:61
14.Granada CF20114:51
15.Getafe CF20111:21
 SD Eibar20111:21
 Valencia CF20111:21
18.Espanyol Barcelona20110:21
19.CD Leganés20020:20
20.Real Betis20023:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (599)

Přidat komentář
Kluivert9

1. pro Neymara mimo Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zminovany deal je tak strasny ve vsech ohledech, ze i Barto musi vedet ze ho za to fans sezerou

Reagovat
opretis

Neymar? Ale kam s ním? Anglie je zavřená a všude jinde (Balet i Barca) ho nechtějí.

Reagovat
Kluivert9

Tak je to asi jasný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jordi Alba

To je hezký, ale on mu taky může přiletět zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Uprimnu sustrast pre Enriqueho

Reagovat
Visca el barca

https://www.sport.es/es/noticias/barca/uno-los-patrocinadores-neymar-viste-del-barca-7612981 Jsel fakt zvědav jak se bude muset chovat, až tam fakt zůstane.

Reagovat
Diego2

Ahoj, nejde mi ti poslat vzkaz.

Jak je to prosim te ted s listkama na LM?? Uz jsou v prodeji jen VIP...casem budou i standartni? Mam uz celou cestu zaplacenou a chybi mi to hlavni, listek

Diky za pomoc

Reagovat
Visca el barca

Lístky budou neboj. Cca 14 dní před zápasem. Takže v klidu seženeš. Na jakej jedeš zápas?

Reagovat
Diego2

Diky Barca - Inter

Reagovat
ADM

Chlapci a dievcata,

mate tu niekto operovany meniskus?

Aky bol navrat k sportu (fitko, futbal)? Su s tym uz potom vecne problemy alebo sa da fungovat aj potom na rekreacnej urovni?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako to koleno už není tak pevné, ale na rekreační úrovni se dá hrát.

Reagovat
Ed_Hazard

Ked nacnes koleno, tak sa to s tebou v urcitej forme bude tahat uz navzdy.

Co znamena u teba navrat k sportu? Hras na nejakej vyssej urovni alebo len dedinska liga?

Reagovat
ADM

Kokos, raz do tyzdna s kamosmi

Reagovat
Anacron

Podle věku. Ve dvaceti je to úplně v pohodě. V padesáti budeš dva dny po výkonu na kapačkách. Mám v blízkém okolí oba dva případy. Ale u obou je samozřejmě nejdůležitější to nepřetěžovat. Jenže to je těžký, když ten sport miluješ.

Reagovat
ADM

No kopa srandy teda.. Akože mám 25 a odohrám zápas s tým kolenom aj teraz, ale čo to bude po operácií som sám zvedavý. Skúšam aj konzervatívnejšie sposoby - rehabka (ešte nemám povrdené či je rozrthnutý, natrhnutý, alebo čo), ale každopádne to asi bude len operácia ...

Reagovat
Ed_Hazard

V tvojom veku sa ale myslim nemas coho bat. Hlavne zalezi ci ta to moc obtazuje po zapase (musis tomu venovat specialnu pozornost, ladovt to a pod). Ak nietak by som to asi neriesil. Operuje sa uz v tom najhorsom pripade, kedy proste nie je ina cesta. Neoperuje sa preventivne. Na to dost ludi zabuda.

Reagovat
Anacron

Jinak hrozně lidem zničí kolena právě operace. Operace od lidí co to neumí. Kvůli tomuhle bych jel klidně někam dál, ale fakt za někým, o kom je známo, že je na to machr.

Reagovat
valloire

ja sem po výkonu a 8 pivech druhej den čerstvej a šel bych v klidu na další summit

Reagovat
patas92

Nějaký summit SPD možná tak

Reagovat
valloire

chceš podiskutovat vo politice páťo?

Reagovat
patas92

Ne

Reagovat
valloire

dobře

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to bude okej. Je to tak zle ze ten jeden futbalik do tyzdna nedas? Ja s mojou diagnozou (odtrhnuty zadny roh menisku, prehodeny do prednej casti a tam zrasteny, potrhane upony stehenneho svalu, mierne natrhnuty acl) fungujem v pohode bez operacie uz asi 6-7 rokov

Reagovat
ADM

Futbal je pohode, problem je ze denne narobim v robote 25000 krokov plus chodim do fitka a koleno je po jednom takomto dni uplne hotove a nie to ešte po 5 dnoch za sebou a tyzdnoch za sebou a tak dalej... Ja som s tym predtym tiež fungoval roky v pohode, ma pobolievalo koleno raz za mesiac pri extremnej zatazi, ale ako som nastupil do novej prace tak koleno odišlo..

Reagovat
Ed_Hazard

Fuck. 25k krokov? To nedaju ani ludia v amazone To nezavdim, brutalna zataz. Asi by som premyslal nad inym zamestnanim, toto sunda casom aj naprosto zdraveho cloveka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co děláš?

Reagovat
patas92

To by mě taky zajímalo, jelikož 25k kroků je cca 20 kilometrů. Takže buď kecá, nemá odhad nebo dělá dostihového koně.

Reagovat
valloire

bude to ten kůň

Reagovat
ADM

Jedine ze by denno denne klamali hodinky aj mobil.

Robim manazera prevadzky, a kedze som (zatial ) perfekcionista, tak sa nezajebavam pol dna v kancli ale obieham vsetkych ci dobre robia a rovno im uz aj pomaham, ked vidim ze treba.

Reagovat
patas92

Tak ale to máš za den i s tím fitkem, ne? Protože jestli to fakt najdeš jenom za směnu, tak pak možná jsi perfekcionista, ale radši nechci tvojí produktivitu práce, když 3/4 směny strávíš jenom chozením.

Reagovat
valloire

je to lempl

Reagovat
ADM

Nic nevis hombre

Reagovat
valloire

já vim fšechno

Reagovat
ADM

Vsak ale mojou ulohou nie je byt produktivny

Jo, ale to fitko moze byt max 1500 krokov, kardio nerobim..

Reagovat
patas92

Tomu už se dá věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ono se to nezdá, ale žádný problém to zase není. Jednou jsme potřebovali zvýšit efektivnost skladníků a zásobovačů, takže jsem za nimi chodil celý den (byli moc rádi) a sledoval je. Na ranní osmičce jsem udělal 32 tisíc kroků ten den. Až jsem nechápal, jake bříška ti chlapi mají Hlavně se stihla kupa práce v celkem pohodovém tempu, že čas i utíkal a člověk nebyl vyloženě zničený. Samozřejmě okem člověka, co si to dal jednou A pak bylo rádo i vedení, když se doporučilo pro zvýšení efektivnosti zvýšit počet lidí a současným přidat penize.

Reagovat
ADM

A kludne sa mozte o vase pracovne pozicie podelit viaceri, nech vidime aku elitu spolocnosti tu mame

Reagovat
patas92

Ajťák

Reagovat
technecium

Student

Reagovat
ADM

Takze tu roky mudrujes a pritom si adolescent?

Reagovat
valloire

je to lempl

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Jsem mladý, krásný, inteligentní a zdravě sebevědomý.

Reagovat
valloire

takže jako Ronaldo

Reagovat
Ed_Hazard

Tiez som sa chcel spytat ale je to viac menej jeho vec no 25k sa da dat ak robi v sklade, lieta po halach (automotive) a riesi udrzbu a pod. Ale najskor to bude mat nieco s logistikou. Ci mylim sa?

Reagovat
ADM

Vid vyssie. Bol si blizko

Reagovat
Diego2

Ja mam plastiku kolena a od te doby je to uz v riti, tu nohu vycemene nepouzivam uz, nektere cviky vubec nedelam.

Kazdopadne beham, rychle pohyby pohoda a fotbal hraju amatersky a trenuju parkrat tydne.Ted to bude 8 let od operace a uz mam pocit ze to zachvilku bude na vymenu

Reagovat
valloire

končíš, ende, end, závěr

Reagovat
ADM

Hele hombre, neser mne.

Reagovat
valloire

vole mrdat, vysokohorská turistika tě z toho vytahne, tam není čas na brečení

Reagovat
technecium

Bacha na bouřky dědo. My mladý bysme jim utekli, ale tobě moc nevěřím.

Reagovat
valloire

Ty bys neutekl vůbec ničemu. Já mám zkušenosti, přehled a utikat nemusim, páč sem včas dole. Ty zkušenosti nemáš, jsi mladej, blbej, tak utíkej.

Reagovat
ADM

Nebolí ma to pri plávaní, takže nejaké nádeje tam sú

Reagovat
valloire

Zajímalo by mě, jak bys doplaval na Havrana.

Reagovat
technecium

Tos nikdy nebyl na ničem vyšším, že tu o tom furt píšeš?

Reagovat
valloire

No byl. Ale teď sedim ve Ždiaru a mám to čerstvě za sebou. No a jelikož je to celkem masakr, tak to píšu. Albánče.

Reagovat
technecium

Převýšení 1250 na 9 kilometrech tě zničí jo?

Reagovat
valloire

No musíš tu cestu napřed najít. Ta končí pod žlabem a pak je to bez cesty v prudkym travnatým svahu, kde se tutově posereš.

Reagovat
technecium

Co je? Kouknu na satelit a cestu ze Širokýho sedla na Havran vidim až tady v Praze To jen vy amatéři, co neumíte používat moderní technologie věčně nevíte, kam jít a co tam dělat.

Reagovat
valloire

No ze Širokýho sedla cez Vidlu se tam sice asi dostaneš, ale to není ono. Pravej horal jde od Javoriny a hledá. Pak si toho víc váží. A tady ty satelity taky umim. A z Prahy bude moře, kup si loďku.

Reagovat
smazaný uživatel

To, co není trvale zasněženo kvůli své výšce není hora, ale kopec. Takže jsi kopečák.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Na výšce, jak známo zkušeným horalům, vůbec nezáleží. Převýšení při nástupu na Velkou Fatru je větší než někde v Alpách. Na Šípu 1169 m by ses zapotil i na tý tvý katalánský prdeli. No a ve finále Vysoký Tatry jsou teda kopce, což bych nezapomněl zmínit při výstupu z vlaku v Popradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? kolikrát jsi šel na vrchol v Alpách neoznačenou, nevyšlapanou cestou?

Reagovat
valloire

V Alpách málokdy. Jezdim spíš na Slovač a tam to je častější. Co to společnýho se sněhem a kopci?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, špatne jsem si přečetl tvůj koment sorry

Hele, vem si někdy GoPro a natoč svůj výšlap.

Reagovat
valloire

Nepotřebuju. Mám sajbršot a videa evropské ba světové úrovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uka

Reagovat
valloire

ti to pošlu bossi, chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

Posilej

Reagovat
valloire

Pošlu ti toho Havrana až ho dodělam. Cca tejden.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej

Reagovat
Jordi Alba

Toto si nemal. Až bude EF sraz někdy a bude mini El Clásico tak tě někdo určitě přebrousí.

Reagovat
ADM

Hej hej, toho sa bojím, že ma tá geriatria tu vôbec dobehne

Reagovat
valloire

vo co ti de hombre

Reagovat
mul

zalezi co to idu robit s meniskom. Ak iba cistit, do 3 tyzdnov ides rehabilitovat, stacionar + plavanie . Ak idu zasivat meniskus, tak schytas ortezu na 4-6 tyzdnov, pocas ktorych budes robit nejake napinanie svalov (tuto urcite by si bol praceneschpny). Potom zacnes rehabky, najskor to rozumne ohybat (ak das 110 stupnov), tak zacnes stacionar a do toho plavanie (kraul / znak) . 4-5 mesiacov by si moho zacat s lahkym vyklusom. Ta chodza v praci by bola pre teba zabijak, ale podla mna skor pre druhu nohu lebo v podvedomi by si ju pretazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám třikrát operované křížové vazy v období 17-19 let a tenkrát jsem musel přestat hrát úplně.. ale je to dost individuální někteří po rehabilitacích normálně hrajou a už se jim kolena neozývají.. někdo holt s tím má celoživotní problémy. Každopadně je rozdíl, jestli máš utržený nebo jen natržený meniskus.. to by se dalo vyřešit do 2-3 měsíců a pak můžeš v klidu hrát. Ty vazy jsou v tomhle horší.

Reagovat
Hokaido

Já si před deseti lety při fotbalu zkurvil meniskus a vazy. Už nikdy to nebylo jako před zraněním. Ještě donedávna jsem hrál fotbal jednou týdně dvě hodiny a pak jsem měl dva dny úplně nateklý koleno a další dva dny mě bolelo. Teď už hraju jen nohec. Ještě se naštěstí dá v pohodě jezdit na kole, tam je to koleno sice pořád v pohybu, ale nedostává tolik zabrat. Blbý je, že samozřejmě víc zatěžuju tu zdravou nohu a tak mě teď začalo bolet i to druhý. Kolena jsou fakt zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho bude Leo mimo? Je šance, ze nestihne zapas s BVB?

Reagovat
vilp

Ten Bruno Fernandes je co za shit? Prý koupit a pak hostovačka.

Reagovat
Mateo16

Zdroj a Bola.

Není čierny a nevolá sa Pogba toho ZZ neschváli

Reagovat
vilp

Arancha R. to docel rychle popřela. Té se dá věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze uz 3. zaloznik, kteryho bysme meli mit dojednanyho na pristi rok? Bruno, van de Beek, Pogba(?). Lol.

Reagovat
Mateo16

+ Ceballos a Odegaard, Kubo. Netuším či chcú vymeniť na kompletku celú zálohu

Modric asi nepredĺži a Kroos s Iscom hrajú o budúcnost a James je tam nechcený

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos v květnu prodloužil do 2023. Navíc několikrát řekl, že chce odejít do důchodu brzo. Myslím, že ten se nikam stěhovat nebude. Do konce smlouvy zůstane a pak s fotbalem skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda jako tyhle spekulace o prichodech jeste do konce okna jsou stejna dobra blbost. Momentalne mame v kadru 27 hracu (25 + Vini s Rodrygem mimo acko). Pokud se nevybavi nejakej odchod (kde mi prijde realnej jedine Mariano), tak je proste nemozny nekoho novyho dotahnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor teda pryc. 13,5 mega + Areola na rok na hostovani.

Reagovat
Mateo16

Messi znova v základe aj by som si to pozrel ale Sociedad hra hrozný futbal

Reagovat
technecium

Hergot, proč je Aleňa mimo nominaci?

Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Roberto, De Jong, Arthur, Rafinha - Griezmann, Perez

Reagovat
ADM
Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. akorát škoda, že je zraněný

Reagovat
Ed_Hazard

Chudak Martin. Toho tam dnes ide uz drbnut Socky strasny vykon, neschopnost dat si 3 kludne prihravky po sebe.

Reagovat
Ed_Hazard

Pred golom to pekne prudko poslal z priameho kopu do vapna

Reagovat
vilp

To je fakt hrůza, co hrají. Nikdo nechápe ani narážečku. Jinak Martin vypadá, že má fyzičku jak Kanté, i v 90. minutě tam v klidu dokázal sprintovat dozadu přes půl hřiště.

Reagovat
Ed_Hazard

Cumel som s otvorenou tlamou. Sice aom to vypol asi v 75 min ale aj chvilku predtym sprintoval od superovej 16tky k svojej s utociacim hracom, tam vybojoval aut, hodil okamzite spoluhracovi a palil naspat hore na superovu polovicu.

Reagovat
vilp

Leonardo potěšil. Barcelona prý nabízí hráče, ale oni nemají zájem. Dohoda žádná, další schůzka naplánovaná není. Vypadá to dobře.

Reagovat
vilp

Tak to, že nemají zájem, asi neřekl.

Reagovat
ADM

Co ta tak desi na Neymarovi v Barce nechapem.

Reagovat
vilp

Však to není jen o Neymarovi. Bez něj bude hrát základ Suárez a existuje šance, že Valverde bude Griezmannovi pravidelně dávat roli jako s Athleticem. Navíc jistě zůstane Rakitić a divil bych se, kdyby nedostával dost minut. Všechno hraje pro nás.

Reagovat
ADM

Pokazil si mi vecer.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Footballer

už jen z těch 2 výše zmíněných důvodů jej chci, a sice že bude mít zaručené místo na levé straně, tím pádem tam Valverde nebude cpát Grieze, kde je poloviční. A pak také kvůli zbavení se Rakitice. Kdyby se jej podařilo nějak zahrnout do výměny tak by to byla paráda. A navíc by tím i klesla minutáž pro Suareze takže bychom zabili 3 mouchy jednou ranou.

Reagovat
Generalní Gladiator

Ale ne za 200mega,to je šílenost

Reagovat
Footballer

Jasně, na to ani nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, tohle tady za poslední dva týdny ještě nikdo nenapsal! Jsi originální jak blázen, měli by tě navrhnou na nějakou cenu. Snad se podaří zakomponovat Rakitiče do výměny! Jak tě tak geniální věc vůbec napadla? Napiš nám k tomu víc!

Reagovat
Footballer

V tom příspěvku mi šlo primárně o něco jiného. Škoda žes to nepochopil, nevadí.

Reagovat
technecium

Suarez by hrál základ i s ním. Rakitič odejde, nebo bude sedět, bylo mu to naznačeno. Griezmann půjde s Messim nahoru

Reagovat
Visca el barca

I bez Neymara máme daleko lepší tým než vy.

Reagovat
vilp

Jen díky Messimu.

Reagovat
Visca el barca

To bylo vidět loni na podzim

No

Reagovat
Gazdo

A stegenovi

Reagovat
Visca el barca

A Frenkiem a Grizim

Reagovat
misinho7

odober Messiho a .. rip

Reagovat
Visca el barca

Ani né heleď. Jste slabší v každý řadě.

Reagovat
misinho7

tak to vobec... maximalne teraz ta zaloha ze Luka zostarol a je slabsi a vy mate Frenkieho.. inac vobec

Reagovat
Cizinkx

Ehm Stegen je taky lepší jak Vaši brankaři ;). Utok mají také lepší :). Jediné kde se to dá celkem porovnávat je v obraně :)

Reagovat
Mateo16

Je to skvelé o rok môžme kúpiť Neymara

Reagovat
blaugrana

ty mas dobre nasrate v kaťatach...riešiš to tu najviac zo vsetkych a pritom ti to môze byt uplne ukradnute

Reagovat
vilp

A nejsou snad diskuze od toho, aby se něco řešilo? Takový debílky mám nejradši.

Reagovat
ADM

Reagovat
blaugrana

debilek ta rano obuval

Reagovat
JM

Radši do něj nerýpej nebo se zabije.

Reagovat
blaugrana

vidno, ze si brat chonga

Reagovat
CHONG
Reagovat
blaugrana

podtrhol si svoju ubohost

Reagovat
CHONG

Reagovat
blaugrana

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ty vaše sračky si řešte ve vaší sekci, tady na to nikdo není zvědavej, retardi

Reagovat
valloire

Tady si na naší půdě a jestlis to nezjistil, tak jsi Taiger.

Reagovat
ADM

? Ehm

Reagovat
blaugrana

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

magor

Reagovat
Mateo16
Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze jsme se ho uz ted v lete zbavili.

Reagovat
vilp

Di Marzio psal cosi o Janovu, ale nic.

Reagovat
blaugrana

Nechaem, ze Alena je zas na tribune, ale ok. Mark, semedo, pikac, lenglet, alba, arthur, de jong, toberto, perez, grizzly, rafinha

Reagovat
blaugrana

Ma tu nejaky culé Xiaomi mi 9?

Reagovat
Kokesh

Má tu nějaký madridista Xiaomi Mi 9?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Frenkie má teda fest pěknou slečnu

Reagovat
patas92

Jaké překvapení u fotbalisty

Reagovat
technecium

Ne všechny ženy fotbalistů se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

ano to má

Reagovat
Visca el barca

No až na ty ruce a nohy, má je jak chlap

Reagovat
technecium

No tak hrála hokej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Switchback

Tak Neymar vážně nic, Dembelemu se nechce směrem do PSG jinak dneska zase bez Lea koukám

Reagovat
blaugrana

on nakoniec povoli

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dva dny je potřebuje BArto španovat, aby Ney nešel ke konkurenci a nechal ho hnít pod Eiffelovkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem teď koukal na twitter, tak Rakitic by měl odejít i tak. Podle všeho právě do PSG, případně je v záloze Juventus.

A Dembelého se prý snaží přesvědčit Tuchel aby šel do PSG.

Reálně vypadá akorát ten Rakitic.

Reagovat
smazaný uživatel

A Suareze furt nikdo nechce? Asi by měl změnit agenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nechce odejít. Teď někdy se zase vyjadřoval, že hraje v nejlepším klubu světa a chce mu pomoct nebo co.

Dembelé chce taky zůstat a Rakitice přemlouvat bratr. Barcelona mu minule léto kdy měl nabídku z PSG slíbila novou smlouvu pokud neodejde, ale smlouva pořád nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7
Reagovat
smazaný uživatel

No aby to nebylo jen tak tak na Mbappeho. Za něj si podle mě řekne PSG tak 280mil.

Reagovat
smazaný uživatel

150 + Bale

Reagovat
ADM

Ale to by vam PSG tych 150 snad doplatilo este nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
marke7

https://youtu.be/QP3m-67d0RY

Na tohle by se měli všichni podívat. Shrnutí totální dominance Messiho za loňskou sezónu. Za tohle nedostat zlatý míč, radši tu anketu zrušit.

Reagovat
technecium

Dostane to Van Dijkhype. Z marketingového hlediska je lepší mít Messi Ronaldo na 5:5

Reagovat
CHONG

Chápu, že to přeješ Messimu a klidně přiznám, že si to zaslouží, ale psát o VvD jako o hypu, to je fakt demence.

Reagovat
valloire

teče mu mlíko po bradě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
marke7

Pravidelně už to dostává hráč, co nejvíc médii masírovaný. Loni Modric, letos Dijk. Dijk je výborný, ale mělo to skončit u nejlepšího obránce, tam bez debat. Ale jak může soupeřit s Leem o nejlepšího fotbalistu, to prostě neobhájí nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřihy na youtube mají největší výpovědní hodnotu

Reagovat
marke7

Jo, ty které myslíš ty, tak bývají cca na 5 minut, protože víc toho není. Na Messiho ti nestačí pomalu ani 20.

Reagovat
valloire

Až vyhraje LM a potahne kárku, tak se o tom můžem bavit.

Reagovat
marke7

Až vyhraje LM a nebude ústřední postavou, to znamená třeba v 35 letech, budeš taky plivat, že to za něj vybojovali už jiní?

Reagovat
valloire

tak to je snad jasný ne? za co by to pak chtěl?

Reagovat
marke7

No přece za to, že vyhrál LM a je největší hvězda týmu. To se tak přece dává, ne?

Reagovat
valloire

sám si psal, že nebude ústřední postavou....

Reagovat
smazaný uživatel

Problém u Messiho je ten, že už si na jeho výjimečnost všichni tak nějak zvykli, kdyby jeho čísla měli Hazard, Mané nebo třeba Salah, tak s přehledem zlatej míč vyhrajou

Reagovat
ADM

keby bola sezona 18/19 jeho prvou v zivote, vyhra s prehladom. V sucasnosti ale vzhladom na ultimatnu dominanciu Messiho a CR “porotcovia” hladaju nieco navyse, hlavne teda aby si vedeli nejak obhajit, kto z nich dvoch bol v tej sezone lepsi. A kedze minulu a aj tuto sezonu sa nasli hraci, ktori mali vacsie timove uspechy (nie lepsie individualne vykony), tak si hlasujuci jednoducho nasli zamienku, aby nemuseli naklonit misku vah Zlatych lopt viac Messimu alebo Ronaldovi a spravia tak az jeden z nich ziska opat LM (ME, COPU)..

Reagovat
smazaný uživatel

Problem messiho je ze v klicovejch zapasech na hristi neni videt a neni to tim ze je to skret.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ta jeho totalni dominance byla v odvete proti poole nebi ve finale poharu

Reagovat
valloire

no jistěěěěě

Reagovat
marke7

Tak si to video prosím tě pusť, jsou tam záběry i z Poolu, kdy 3x namazal spoluhráčům do tutovky a nic z toho. Pak se tu vrať a vzpamatuj se. Ve finále poháru vstřelil jako jediný gól a Barcu táhl. Než sračky, nepiš radši vůbec nic.

Reagovat
LAM

Tak snad příště proti Valencii s Messim.Tohle určitě není ideál,že ještě neodehrál ani minutu a tým ho bude brzo potřebovat.Dnes to snad nějak ukopem na výhru.

Reagovat
ADM

Zostava ako doma proti Betisu, Frenkie bude zase mimo

Reagovat
patas92

Doufal jsem v Arthur-Frenkie-Sergi

Reagovat
ADM

Cital som o Arthurovi, ze cely minulu sezonu mal problemy so svalom s Ernesto ho nebude nasadzovat dokial si to na 100% nedolieci a nenaberie kondiciu

Reagovat
ADM

Fu mobil narobil peknu sarapatu ale pochopit sa to da

Reagovat
LAM

Na Copě nevypadal na problém se svalem a od tý doby uběhlo hromada času

Reagovat
ADM

To zranenie je unavove - nie akutne, ale vlecie sa s tebou dlhy cas a mas bolesti. Ale realita moze byt kludne aj to, ze neabsolvoval pripravu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč bez Sergia?

Reagovat
patas92

Čistě ze zvědavosti

Reagovat
ADM

No tak asi aj ty si videl Frenkieho vykon so Sergiom na ihrisku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Frenkie působil v tý pozici trochu ztraceně, ale nemyslím, že by to mělo být pravidlem. Sice nerozumím tomu, proč ho tam za celou přípravu nevyzkoušel, ale budiž. Já jsem zatím dostatečně spokojen i s tím, že už Rakitić nemá jistý místo. To další snad přijde, přece jenom Arthur nebyl na přípravu, což u hráčů s podobnou pozici a konkurencí je problém.

Reagovat
technecium

Frenkie kdekoliv jinde než na DM je úplně zbytečný

Reagovat
vilp

Možná pod Valverdem.

Reagovat
LAM

Může někdo vysvětlit proč opět místo Arthura kterej snad loni všem dokázal jak platnej je pro naší zálohu hraje opět Roberto?Valverde musí trolit asi pořád.

Reagovat
ADM

Mas to vyssie, ak to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

zápasy s Osasunou mi chyběly

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué solí

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooollllq

Reagovat
ADM

Akoze fandis hocikomu len nie nam???

Reagovat
Switchback

STREAM PROSÍM

Reagovat
ADM

VOLE kukam na Digi nemam k dispozicii, musim za sklamat

Reagovat
Switchback

okej okej

Reagovat
Switchback

díky moc

Reagovat
Kixi Syhimour

Barcelonu nemám moc rád, to ať ten titul třeba vyhrají ti Atleti, ale třeba proti Realu jsem slavil taky, takže když prohráváte nebo i Real tak to sem jen napíšu, nijak to neprožívám. A taky abych dal vědět, že sleduju zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda alespoň si myslím, že jsem slavil i proti Realu, díval-li jsem se

Reagovat
Switchback

Stream ?

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
smazaný uživatel

ty píčo...ten Brandon si nějak dovoluje. Ale atmosféra geniální, musíme začít hrát

Reagovat
Rattlesnake

Díky Ernesto.

Reagovat
ADM

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nebrečte, otočky venku jsou nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Merida kkt

Reagovat
ADM

Dalsi zapas vonku a Griezmann 15minut stoji jak kolik na hrote, uz sa zacinam tesit na tych dnesnych 90min

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bys tedy dal na hrot? Umtitiho?

Reagovat
ADM

Tak doma bol tiez na hrote, ale s uplne inymi ulohami nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ernestout

Reagovat
blaugrana

zapas vonku a zasa klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál jsi někdy fotbal?

Reagovat
Kixi Syhimour

Měla Barcelona něco dopředu? Nějakou šanci?

Reagovat
ADM

Prve polcasy sance vonku nemavame

Reagovat
Kixi Syhimour

Aaaa, díky za osvětu , druhou ještě stihnu, nedá-li Brighton 4 góly

Reagovat
marke7

Pěkná holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde tahni uz

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

A vám se ten fotbal jako líbí, pane Bart?

Reagovat
smazaný uživatel

Odchozených 23 minut. Tak už by to chtělo zabrat tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong 4/10 přihrávek

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt nechápu roli Frenkieho. On je úplně ztracený. Mimo hru. Z toho úplně bolí oči. A místo něj hraje ve středu zálohy Sergi Roberto. To prostě už není možné. Ernestout nám to schválně kazí.

Reagovat
marke7

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a on tam asi nehraje. Pohybuje se u levé části středového kruhu a blíž. Nevím, co to podle tebe je.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na ten zápas vůbec? Nebo jinak - koukals na zápasy Barci zatím?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my nemáme ani hráče, který by dokázal zahrát v záloze nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ho nezapomeňte omlouvat, že jde o venkovní zápas a to je v pořádku. Hráči by neměli dělat rozdíly jestli hrají doma nebo venku.

Reagovat
blaugrana

Hral si niekedy futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a bylo mi jedno, jestli hrajeme doma nebo venku. Pokud jsme teda nehráli na škváře, tu ale v La Lize nikde nevidím.

Reagovat
blaugrana

tak to je super...potom nechapem tu tvoju reakciu hore...nie je snad jedno, kde sa hra? preco teda hra vyzera zas totalne napicu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je na piču trenér a nemá to nic s výjezdem. Přišlo mi to jako omlouvání mizerné hry.

Reagovat
marke7

Ten Semedo dneska, ten fakt jede. Ještě zraň Pereze. Děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha je z tohohle celého nejsvětlejším momentem. Pro mě největší pozitivní překvapení dosavadní sezony.

Reagovat
ADM

Co je na nom take uzasne? Kym si vzdy nastavi loptu na lavu nohu tak Zem obehne okolo Slnka. Pre mna teda vo velkom mnozstve momentov hrozna brzda

Reagovat
ADM

Ale kedze je tam tych brzd 11, tak to ani nevidno vlastne

Reagovat
patas92

Dneska je k ničemu

Reagovat
marke7

Zdržuje hru a mazlí se s míčem 50 metrů od brány. Dnes mi maximálně připomíná Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je uplne strateny dnes

Reagovat
marke7

Tu úlohu co robí de Jong by možná zvládlo i pár jedinců z této diskuze. Fakt nechápu proč jsme ho kupovali, když ho Valverde totálně zajebe mimo jeho pozici. Fakt do kriminálu s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě sis nezvykl? Jeho umění nadějné talenty stavět mimo pozici, aby zahráli sračku. Jediný Arthur mu nevyšel.

Reagovat
ADM

Hodte tam za Semeda uterak do ringu

Reagovat
Rattlesnake

na druhou stranu není možný aby Pamplona vydržela takhle presovat celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není anitak o pressingu Osasuny, ale o naprosté nechuti hrát ze strany našich hráčů.

A teď při přerušení tam Ernestout domlouvá Rafinhovi, který jediný tak nějak chce něco ukázat. To prostě nevymyslíš.

Reagovat
Ed_Hazard

Kde hra preboha Frankie? Chvilkami to vyzera na AM, potom LW..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá už třetí zápas nevím proč ho ten šašek pořád cpe na pozice kde nemá co dělat hlavně že ve středu pole je Roberto který tam běhá jak splašený pes

Reagovat
marke7

Viděl teď někdo toho Piqueho, jak se vracel ve vyklusu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neuvěřitelná tragédie .

Reagovat
sylarko

no len aby sa tu na jar de jong nepredaval, jak coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš že bude. Podle některých odborníků musí hotový hráč umět zahrát všude.

Reagovat
sylarko

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

všichni stojí jak solné sloupy, to se potom těžko hraje

Reagovat
Switchback

Fakt nechápu jak mohl Ernesto zůstat Takovej potenciál ten tým má a my hrajeme takhle

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong hraje otřesně, ale určitě je to pozicí. Naštěstí on je k sobě dostatečně sebekritický, narozdíl od jeho fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Videl si heatmap z minuleho zapasu? Videl si pripravu?

Reagovat
smazaný uživatel

zeptám se tě na rovinu - jsi troll?

Reagovat
Eichel

je.. ja to tvrdím už dlho

Reagovat
marke7

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby - lepší troll než spamer, ERNESTOUTE

Reagovat
JM

Reagovat
Kluivert9

Troll a ještě debil - vražedná kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z té trojice tam je tragicky nejmíň, takový Busquets se snad jeste nepohnul

Reagovat
smazaný uživatel

To je zbytečné porovnávat, nehýbe se nikdo.

Reagovat
sylarko

ale u coutinha si poziciu neriesil a tu hej? vidno, aky mas meter

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ávila je hovado. Nechápu, že ho nechtěl lepší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hrajeme tak daleko od sebe? Já fakt už ničemu z toho našeho fotbalu nerozumím.

Reagovat
ADM

Vidal, Arthur, Ansu in

Frenkie, Sergi, Rafinha out

Jo a Griezmann hra? Vidim len jeho dres

Reagovat
LAM

Valverde je dement

Reagovat
smazaný uživatel

Ti komentátoři na Digi jsou ještě tragičtější než náš výkon, prý Fázi se rozcvicuje a možná bude debutovat v lalize

Reagovat
ADM

Tak najprv to bol pre neho Wague

Reagovat
smazaný uživatel

Píči, to je co zase za humus

Reagovat
smazaný uživatel

Alba

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Ansu musí místo Rafinhy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Místo Péreze a Rafinhu přesunout doprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

sergi doprdele, rafa do zalohy a fati na lw

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jeden z nejhorších výkonů za poslední dva roky. Ale nebýt Griezmanna, tak by se tomu bez Messiho s takovou sestavou nikdo zas tak moc nedivil

Reagovat
LAM

Sračka hodná jen Valverdeho.Nikdo jinej by nemohl hrát tak blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejnou měrou vina jak trenéra, tak přístupu hráčů.

Reagovat
LAM

Přístup hráčů urččuje trenér.Je to vidět v každym týmu ve kterym je schopnej trenér,tak hrajou systém kterej má smysl a makaj.Valverde za tři roky hru venku pořád zhoršuje a jen čumí u lajny.Kopačku do hlavy by potřeboval.Ať už ho někdo panebože vyhodí.

Už vidim jak letos v LM přijedem letos ven,dostanem čočku a Valverde bude takhle stejně čumět.

Reagovat
marke7

Tyo, představil jsem si tu kopačku do hlavy a hodně se mi ulevilo

Reagovat
marke7

To, že mají hráči špatný přístup, je vizitka trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mu na to hráči venku kašlou, tak to akorát ukazuje, jak slabý trenér Valverde je.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blaugrana

grizzly identick vykon z bilbao..on by mal byt ten, kto to potiahne, ale je uplne v pici

Reagovat
LAM

Kterej chytrálek bude ještě dneska obhajovat Valverdeho?

Neexistující systém kterej se vždy projeví hlaně venku(protože si tam soupeř víc věří)dostal dnes novej rozměr největší sračky.Nikdo neví jak hrát a jak útočit.V tomhle systému ani nemůžou hrát Sergio a De jong vedle sebe a Griezmann je defakto v útoku sám.

Víc než řešit Neymara by se měl řešit ten dement na lavičce,kterej když nemá Messiho tak nemá řešení.

Dle mě máme suveréně nejhoršího trenéra ve Španělsku kterej místo aby dokázal z hráčů dostat 110%,tak pod nim hraje každej hůř.

Tohle nemá šance né jen dnes,ale hlavně v LM.V playoff stačí jeden výjezd ven,to že si soupeř pohlídá Messiho a je konec s Barcelonou.

Reagovat
smazaný uživatel

No ukazuje se, že Valverde je prostě slabý trenér. Jestli nedokáže zlepšit hru venku ani po dvou sezónách, tak je tam něco špatně.

Reagovat
marke7

Co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Hrát takhle pod novým koučem, tak si řeknu, že si to třeba ještě sedne, ale my takhle hrajeme po třech letech Ernestoutovy práce, takže máme jistotu, že to lepší nebude. Teda bude - o Messiho. To je jediný hráč, kterej tahá za toho sráče na lavičce horké kaštany z ohně. Jsme v prdeli. Neymar neNeymar. Bez trenéra to nepůjde.

Reagovat
uff

Reagovat
Kluivert9

O jednom bych věděl...

Reagovat
Majk91

Klasicka Valverde sracka. Utok bez napadu, bez jedinej nacvicenej veci a obrana chaoticka. Pokial nehrame proti totalne odovzdanym superom ako bol minuly tyzden Betis, tak je Valverde uplne strateny. Nechapem ako moze tak nemozny trener trenovat mancaft ako je Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý tým má nacvičené nějaké mechanizmy, situace atd.

Jen u Barcelony jsem si ničeho co by tomu dávalo nějaký řád nevšiml.

Reagovat
LAM

Protože máme dementa na lavičce.

Reagovat
Ed_Hazard

Real ma ake mechanizmy?

Reagovat
smazaný uživatel

centry

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naprostá šílenost. Frenkie, Alba, Griez a Rafinha hrajou tak blízko sobě, že by se mohli držet i rukama. Semedo totálně zoufalý, Alba si hraje na playmakera místo toho, aby udělal nějaký náběh. Pomalý přechod, nikdo se ani nechce rozeběhnout a unavit. Začínám těm hráčům přát někoho, kdo jim tu pohodičku vytříská z hlavy. Ale na to stejně současný vedení nemá...

Reagovat
Switchback

Mourinha na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle jsem taky před deseti lety uvažoval. Dnes vím, že by to byla chyba. Mourinho je zas úplně jiný extrém.

Reagovat
ADM

Nee, tomu uz očividne ušiel vlak. Radšej by som tam videl niekoho energického ako Klopp alebo Conte, ktorý to prenesú na hráčov, než idiota Mourka, ktorý sa s polkou kabíny rozháda a budeme hrať ešte vacsie hovno nez teraz.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ADM

Ten niekto uz je v Interi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Že by konečně?

Doteď jsi mi psal, že jsou Messi, Sergio, Pique a spol. s Ernestoutem spokojení, aproto ho neměníme ... Ale takhle to nefunguje a fungovat nemá. Nadřízený může být oblíbencem podřízených, ale musí být schopný z nich dostat nějakou úroveň výkonů. Pak jim třeba může dát i nějaký ty úlevy a srandičky atd. On toho schopný není a mají ho rádi jen proto, že je prostě měkký a nechá je to všechno řídit. Výsledky jsme viděli poslední roky a dneska už je ten zmar naprostý a nezpochybnitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Fati Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Messemedo out Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi nemocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsme venku měli tak 1,5 gólové šance za tři poločasy

Reagovat
ADM

FATIIIIII goool

Reagovat
patas92

GOAT

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII VELVARDE GÉÉÉÉNIUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai je neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

*Fati

Reagovat
Messiáš

Ansuuuuuuuuuuu

Reagovat
Rattlesnake

peréz áčko - junioří

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný.

Reagovat
ADM

Konecne ide Rafinha dole, je u nas 5 rokov ale stale nechapem preco, teda okrem pripravy

Reagovat
patas92

Při těch zraněních jsem chtěl, aby zůstal, ale snad se do pondělka stihne prodat

Reagovat
Mönchengladbach

Španělské okno končí v pondělí? V kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Do půlnoci.

Reagovat
Mönchengladbach

Ďk.

Reagovat
Messiáš

není kam si myslím, Valencia by chtěla, ale Lim tam teď vládne pevnou rukou. Za mě díky jeho univerzalite je na náhradníka fajn

Reagovat
blaugrana

on ma v sebe to, ze po zraneni zahra solidne a vzdy nas to oslali, ale po piatich zapasoch zistis, ze to nie je ziadna slava

Reagovat
blaugrana

chalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Fati > Hložek

Reagovat
Majk91

Fati Najmladsi strelec v historii Barcelony

Reagovat
Messiáš

Reagovat
oli9

To barcelona hraje s dorostem nebo co to je ?

Reagovat
ADM

Z Frenkieho robime regulerneho utocnika, wtf

Reagovat
vilp

Ten Avila je fakt retard.

Reagovat
smazaný uživatel

Fati tvle...nekaž si to. Od gólu tři dotyky s míčem, tři zbrklosti.

Reagovat
Ed_Hazard

Osasuna sa ale snazi zubami nechtami. Ten bod by si zatial aj zasluzila. Fati sa pekne zavesil.

Reagovat
blaugrana

dobre, jebat neymara, ale nech si psg berie dembeleho aj s jeh sku.... pristupom za 120....nech mu slubia jeho vlastny fornite server, alebo neviem co...perez a fati musia hrat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Perez je v nejlepším případě užitečný squad player (a zadarmo oproti třeba Malcomovi), ale Ansu je megatalent, toho nesmíme zajebat.

Reagovat
blaugrana

Mne pripomina hodne Pedra, akurat je len jednonohy. Ale ten jeho zapal, to je krasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Guinea-Bissau by mala rýchlo konať lebo inak im ho Španieli ukradnú

Reagovat
ADM

goool Arthur, najlepsi hrac zapasu za par minut na ihrisku!

Reagovat
smazaný uživatel

řval sem na něho VYSTŘEL a nakonec to zvládl

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL potom, že to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde je bůh. Bomba střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Krása, ale příště stejně začneš na lavičce

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rattlesnake

busquova práce před gólem

Reagovat
blaugrana

a co sa tyka do buducna nakupoval za horibilne sumy, zrejme by sa mala Barca vybrat cestou bayernu...proste sa na to vyjebat

Reagovat
ADM

Alba je od podpisu zmluvy vykonmi niekde v Becku.

Reagovat
blaugrana

tak to bolo aj s busom

Reagovat
ADM

Bus hodne soli

Reagovat
vilp

GOOOOOL

Reagovat
Kluivert9

Valverde Out!

Reagovat
smazaný uživatel

to se Piqué snad posral

Reagovat
ADM

Dle mne neni na co cekat a treba zacit vyhravat

Reagovat
Gazdo

Reagovat
marke7

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona by letos mohla vyletět v LM už ve skupině. Conte si Valverdeho povodí a Dortmund by je taky mohl přehrát.

Reagovat
Bastaron

A Slavie aspon remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu zase nevěřím. Ale minimálně se na postup hodně nadřou.

Reagovat
Kluivert9

To už se psalo loni...

Reagovat
ADM

To si robis prdel?????

Reagovat
patas92

Arthur je na té lavičce možná i dobrovolně

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Perézu kurvaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Arthurova přihrávka byla klasa. Perez vymýšlel píčoviny.

Reagovat
ADM

Arthur 10/10, to je pristup k futbalu aky chcem vidiet v Barcelone.

Reagovat
ADM

A Alba v druhom polcase presny opak, vacsi zaujem nacentrovat by som tam mal aj ja s dojebanym kolenom.

Reagovat
Majk91

Arthur najlepsi na ihrisku

Reagovat
vilp

Hlavně nechápu, proč on hraje normálně CM a Frenkie kdesi až na hrotu několikrát. To fakt není normální, pak se není co divit, že hraje hovno.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3. kolo a 4 body. Hmmmm

Reagovat
patas92

Proč jako standradky co jsou pro leváka nekope Griezmann

Reagovat
Rattlesnake

on hraje griezmann?

Reagovat
Rattlesnake

no fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Asi desetkrát během pěti minut šel do náběhu, aby tu přihrávku ani jednou od zálohy nedostal...

Reagovat
Rattlesnake

ale regulerně - to byla od grilziho těžká slabota dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved proti Betisu sa hralo dobre... preco tak nehra aj Osasuna?

Atletico musi tento rok

Reagovat
vilp

Paráda. Bez Messiho to klape, jinak Griezmann v druhým poločase tak dvakrát u balonu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Evropská liga bude letos naše.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG ma na ctrvfinale LM.

Reagovat
Antalab

Tento zapas nebol problem s rozhodnutiami trenera skor bol problem s pristupom hracov.

Mladi nemaju dost skusenosti vyriesit jasne situacie spravne, 3 utocnici zraneni... Griezmann sa skoro nedostaval k lopte.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo se střízlivým názorem, který je blízko realitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tento problém už tu je 3 rokem, výborný šokujicí rozbor

Reagovat
marke7

Já nevím co vy s tím názorem, že za to nemůže trenér, ale přístup hráčů, hulíte za matroš. To, co se děje na hřišti je odraz trenéra. Pokud na to hráči serou, může za to trenér.

Reagovat
Majk91

Za hentu sracku bod dobry

Reagovat
marke7

Všechny ty primadony na čele s Piquém a Albou propleskat. Akorát se hádat se sudím, to jim jde nejlíp. Nekoncentrovaní celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba byl po vystřídání Semeda snad nejhorší hráč na hřišti. Ty přihrávky co tam všem a hlavně Fatimu házel jak psům deset metrů od nohy a nebo naopak přihrál špatně na tři metry

Reagovat
marke7

Alba a Piqué, na ty dva už mám averzi nějaký pátek. Namistrovaní mistři ukecaní ze kterých se má každý posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jít do zápasu s Valencii s 5 ztracenyma bodama z 9 a bez Messiho není zrovna ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to pozitivně. S Valverdem jsme dokázali získat 4 body z 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Valencii bude.

Reagovat
ADM

To nie je vobec isté.

Reagovat
Ed_Hazard

Parada. Nezvyk ze po 3. kole mame este sancu na titul Aspon bude LL troska napinavejsia

Reagovat
kaja900

Tak doufám že tohle zavání barci využijeme zítra.. až bude fit messi se suarezem, tak moc takových zaváhání uz nepřijde

Reagovat
Antalab

Osasuna byvala v minulsti dost tazky super, casto sme s nou stracali body. Takticky to zvladli dobre, fyzicky to omakali a mali aj trochu stastia s penaltou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju jeden krásný gól Messiho z dálky, kterým snad zachraňoval remízu 1:1 v 94.minutě

Reagovat
ADM

Podla mna myslíš skôr toto..

https://youtu.be/CGMMd2CB0Hw?t=786

Reagovat
Xavi

Jj. oni tam snad neprohráli 17 měsíců, 27 zápasu. El Sadar je pevnost. Si pamatuju, jak tam byla vánice a Barca přijela o nějakou tu hodinu později.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to musíme brát, že jim chybí všechny tři útočný esa.. Na začátku ligy je zbytečný někoho předčasně odepisovat, uzdraví se Leoš se Suarezem a zas to potáhnou.. nicméně jsem strašně zvědavý, co bude s tím Neymarem..

Reagovat
smazaný uživatel

O tom je řeč, že to všechno táhne jenom Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo vždy poslední roky.. To by se museli vrátit strojem času Iniesta se Xavim, aby to byl dostatečnej support pro Leoše.

Reagovat
marke7

Stačilo by, aby hrál de Jong tam, kde má a nastupoval vedle něj Arthur.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde má očividně jiný názor.

Reagovat
marke7

Při něm to nikdy nezjistime no

Reagovat
Visca el barca

Spíš by mě zajímalo jak se bude v Paríži ten další rok cejtit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi tak jako my, až budeme od října číst “Neymar 2020”? Já úplně vidím, jak se o tom bude mluvit celou sezónu a o to víc, pokud se nám nebude dařit.

Reagovat
Visca el barca

To se bohužel nedá nic dělat. Dembouz tam nechtěl a jinak na něj nebylo. Té pohádce, že Neymar nabízel ze svého 20 milionů nevěřím. Potěšilo to, že odmítl Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Je někde tvůj komentář včerejška?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude o něj boj v lednu a nový trenér by to mohl zatrhnout.

Reagovat
Mateo16

Ja sa moc tesit ako budem citat Mbappe 2020 Uplne to vidim a pritom je tak nerealny

Reagovat
Ed_Hazard

Preto sa ja tesim na Mbappe 2021, ktory uz dost realny bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šašo

Reagovat
vilp

Dnes bude parádní centrovačka, už se nemůžu dočkat. Snad překonáme těch 32 kousků z minulýho kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukám na to, víc pro to ZZ už udělat nemohl.

Reagovat
vilp

Zidane "We wanted to put in lots of crosses, get bodies in there, Gareth from left and Lucas from right. And we did that, just didn't take all our chances."

Reagovat
Mateo16

Pri tych zraneniach ina moznost ani nebola

Reagovat
misinho7

no trafil si ... ten utok to dokazuje, sice som rad za Jovica ale vieme preco ho tam dal

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Já jim pevně věřím.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

To bude strašná holomajzna, přemýšlím, jestli má vůbec smysl, se kvůli tomu připravit o dvě hodiny spánku.

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Courtois; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Mendy; Lucas, Casemiro, Kroos, Bale; Benzema y Jovic

Reagovat
Mateo16

Aspon hra Chukwueze. Tak ma vyzerat silne kridlo na lopte.

Reagovat
misinho7

to je katastrofa..ta nekreativita v strede pola...to bude zas hra podme centrovat na utocnikov pripadne na Garetha ...

Reagovat
Ed_Hazard

Mohol tam byt este Odri a konecne Militao.

Reagovat
Mateo16

Odri za tu Celtu urcite nie

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

joj atleti

Reagovat
smazaný uživatel

partey time

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ještě takovou haluzí .

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico 9 ofsajdu, to jsem snad jeste nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

a to nehral Morata

Reagovat
vilp

Kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream pls?

Reagovat
kaja900

Ramos taková chyba zbytečná

Reagovat
CHONG

Ramos je dement.

Reagovat
smazaný uživatel

pro dementa kazdy dement

Reagovat
el Principito

Reagovat
Lovec

Zdarec. Dá někdo link na Real? Díky moc.

Reagovat
Anacron

Klasika Ramos. Další adept už tak třetí rok co tam nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč do každého zápasu vstoupíme tak nesoustředěně a laxně.. především kapitán Ramos.

Reagovat
Visca el barca

Casemiro je šílenej dřevák, to snad ani nemůže bejt Brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten jeho prvý dotyk.

Reagovat
kaja900

dneska příšernej

Reagovat
Mateo16

Mendy je zatial prijemne prekvapenie narozdiel od Jpvica. Uplne Chukwueze vymazal. uz hori iba Carvajal

Reagovat
Anacron

My hrajeme prostě tak strašně pomalu, nudně a bez čehokoliv navíc a to ať už se jedná o sprint, překvapivou klíčku nebo třeba střelu. Jediný čeho máme dost jsou neustálý centry, protože na nic lepšího nemáme. Ale nejhorší je, že když takhle hraje Barca tak oni to v klidu můžou svést na trenéra. Ale my máme prostě a jednoduše úplně na hovno soupisku snad v každém ohledu a je úplně jedno jestli hrajeme doma nebo venku.

Reagovat
CHONG

My to taky můžeme svést na trenéra, ta soupiska je do značné míry jeho chyba a těch milion neefektivních centrů za zápas taky...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kenneth

Absolutní zklamání od ZZ zatím no. Od prodeje Reguliona až po tu sracku co hrajeme.

Reagovat
Mateo16

Reguilon by nezahral to co dnes Mendy

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Reguilon byl v minulý sezóně jediný pozitivum v ty bídě. Mendy je absolutní zbytečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

nakoniec je chyba ze prisiel po roku..ako keby prisiel o 5 rokov napr bolo by to fajn ale teraz mu tam zostala jeho garda a mam pocit ze on si k nim vybudoval take puto a tak im veri ze neposadi ich lebo stale slepo veri ze zacnu hrat ako kedysi a to je ta najvacsia chyba..ten pocit ked si hovoris ze sak nabuduce to bude ono a ono neni ale stale veris ze proste to pride

Reagovat
Mateo16

ja ziadne centre nevidim. ja nevidim z nasej strany co sa tyka ofenzivy nic Akurat teraz urobil Carvajal golovku

Reagovat
Anacron

Tak nevíme jak to bylo ty loňský roky, kdy se kupovali pouze děti a do áčka v podstatě nic. Kdo za to může. Ale loni už tam nebyl a nikdo se nekoupil a akorát se tým ještě oslabil a letos už se nakupovalo, ale je jasný že za jedno léto se nedají napravit předchozí roky nečinnosti.

Reagovat
CHONG

Odchody Llorenteho a Ceby nesou jednoznačně Zidanův rukopis, stejně jako tvrdohlavost ohledně Pogby (a odmítání Eriksena, Beeka a bůhví koho ještě), to složení zálohy je katastrofální a jde to za Zidanem.

Reagovat
Mateo16

Beek je hype. Pozri ako hra De ligt a Jong z holanskej ligy. Ziadne extra vykony co ich tu niektory hypovali. Eriksen je ciste AM a rovnaky typ hraca ako James ten ti je k nicomu.

Dalsi zaloznici neboli. Ceballos hostovanie potreboval

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Bejk je skvělej

Reagovat
Anacron

S těma dvouma souhlasím. Ale ani jeden z nich není hráč co by měl u nás hrát základ a být hvězda. Zatím. Oba měli dost šancí a předvedli že v nich něco je, ale většinou to žádná sláva nebyla. Pár dobrých výkonů z loňského sezóny se nedá brát vůbec vážně. A Pogba, Eriksen a Beek jsou pouze spekulace. Ale tím nechci říct, že je Zidane bez viny. Má na tom taky svou nemalou stopu.

Reagovat
Mateo16

Lucas hruzostrasne

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bezradnost v útoku je strašná všichni tam jen stojí a čekají, žádný rychlejší pohyb, nic

Reagovat
misinho7

Jovic teraz pekne, zaciatok katastrofalny ale teraz sa chytil a pekne to sklepava...inac hrozna bieda cela hra

Reagovat
kaja900

Jovič a Dani ted paráda

Reagovat
vilp

Jović tam má od 20. minuty dobrý věci, ale potřeboval by hrát v mnohem větším tempu. Ideálně jak včera Higuaín. Ale Zidane to nedostane z nikoho, všichni hrají jak ponocní.

Reagovat
misinho7

on vyzera slusne, lenze on Kariam neposadi....ale vie to sklepavat nahravat, 1vs1 samozrejme zakoncovat...no pre ZZ to nebude stacit kedze nie je frantik a jeho kamos

Reagovat
Mateo16

Neviem no zly pohyb, 0 pressing, na lopty priemerny, nabeh a vyber miesta zatial nic.

Naopak ak Mendy dokaze takto vymazat jedneho z najlepsich driblerov v lige tak to klobuk dole.

Reagovat
misinho7

ja mam pocit ze ty dnes pozras iny zapas ako my tu vsetci

Reagovat
DreamTeam

Jen dnes?

Reagovat
misinho7

snazil som sa byt este mily

Reagovat
Mateo16

Carvajal I ked hori ako fakla

Reagovat
smazaný uživatel

Gol gol gol

Reagovat
Jerichoo

Nevieme si nahrať a zrazu takéto joga bonito

Reagovat
misinho7

no to aj proti Celte ten posledny gol..ja to nehcapem, nevedia si nahravat na 2 metre ako keby boli v strese a ked to vyjde tak je z toho taka pekna akcia

Reagovat
CHONG

Konečně nějaká pěkná akce.

Reagovat
Mateo16

Jeden bod z Villarrealu je zlaty. Holt ocakavam vyhadzovacku ZZ lebo ..... ..... ....

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete dát prosim stream...

Reagovat
teenz

Nase hra staci popsat a nebudes u toho tolik trpet.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji jednou to trápení muselo přijít

Reagovat
misinho7

A Lucas ako nikto mu jeho snahu neberie ale to je vsetko. Na zaklad absolutne nema a nikdy mat nebude. Z lavicky je fajn ale to je vsetko....totalne nema co ponuknut

Reagovat
Visca el barca

To je náš Roberto

Reagovat
valloire

Zidane ven

Reagovat
fabec1222

Bale > Ronaldo

Reagovat
valloire

bez diskuse

Reagovat
fabec1222

Teďka se jasně ukazuje, že ZZ při svém prvním působení jen těžil z Rafovi práce, jak se už tehdá trvalo

Reagovat
fabec1222

psalo*

Reagovat
valloire

no jistěěěě

Reagovat
CHONG

Ten Rico do PSG, to je co, to jako udělají z Bulky během pár dnů z jedničky trojku?

Reagovat
Whitemedia

Bulka > Rico

Reagovat
vilp

No nevím, ten obránce tam měl kopačku.

Reagovat
Mateo16

Karim tam bol este Jovic a nebol v ofside

Reagovat
smazaný uživatel

Zářez

Reagovat
vilp

Škoda, že ten Hazard není aspoň na 20 min.

Reagovat
Kenneth

Nevadí, dá si přece 180 minutek za repre...

Reagovat
vilp

Dej tam Marcela, však na té straně už nikdo z Villarrealu neútočí.

Reagovat
vilp

To seru, ty vole...

Reagovat
kaja900

z první akce v 2. poločase dají gola

Reagovat
misinho7

Nemozme Barcu sklamat... Podrzime ich

Reagovat
kaja900

přesně jak minulou sezonu misto toho aby jsme to využili, tak taky ztratíme

Reagovat
smazaný uživatel

A Atleti se smějou.

Reagovat
nani92

dúfam, že Edo vypol fax, lebo tam v noci ešte príde ponuka za Pogbu

Reagovat
lajka30

Jakmile se zavedl VAR tak se Realu přestalo dařit. Čím to asi bude?

Reagovat
misinho7

no tym ze odisiel Cristiano, hraci su starsi, neprišla zmena a hrame sracku.. Asi tym

Reagovat
CHONG

Za deset let jsme udělali dva tituly, to asi VARem nebude

Reagovat
lajka30

A LM je jako nic?

Reagovat
CHONG

On už Real letos hrál LM?

Reagovat
lajka30

VAR přišel pozdě jinak by Real nikdy nevyhrál LM 3x za sebou.

Reagovat
CHONG

OK

Reagovat
N.Gin

To je pravda kdyby do finale nepostoupil Liverpool ale City podle pravidel tak to mohlo byt jinak

Reagovat
misinho7

Tak ZZ kuzlo fungovalo v LM. Minuly rok ked prisiek on sme uz boli von... Kto vie ako to bude tento rok v lige na štvrtom mieste a vyhrata LM ale to len tajne dúfam..

Reagovat
N.Gin

LM jsme prece vyhrali pres nahraty micky

Reagovat
smazaný uživatel

a nahřátý prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě tohle se dá čekat když ti borec po 9 ti letech odejde z kabiny co dává 80%gólů že to bude trvat nějakou dobu než někdo tu zodpovědnost vezme na sebe ti borci se bojí balónu

Reagovat
drussbarb

A jak hodnotíš jeho poslední ligovou sezónu?

Reagovat
Visca el barca

Super střídání Zizu

Reagovat
Mateo16

Karim

Reagovat
nani92

Bale >>>>> Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
Raul=Real

Bale pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Bale opět vytahuje Real ze sraček

Reagovat
Mateo16

ZZ time

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte takové štěstí, že Bale nakonec nejel do Číny.

Reagovat
vilp

Vinícius do Castilly, to je něco příšernýho.

Reagovat
CHONG

Zítra půjde do PSG

Reagovat
Kenneth

Kéž by.

Reagovat
Olafek

Někdo by mohl vzít Benzemu na golf pls

Reagovat
Visca el barca

Bale hraje přesně jako Cristiano. Hraje hovno, ale dává branky!!

Reagovat
teenz

Hraje asi jako Cristiano po obrne cca.

Reagovat
Visca el barca

To hraje Cristiano oproti Leovi.

Reagovat
kaja900

ty asi hodně rozumíš fotbalu koukám

Reagovat
teenz

Jestli hraje Cris proti Leovi jak po obrne a je to 5:5, tak to nechci vedet, co by s nim provedl zdravej.

Reagovat
Visca el barca

5:5 jen proto, aby se Cris nerozpakoval.

Reagovat
teenz

No nic, kde je vall, at ti to vysvetli.

Reagovat
Visca el barca

už mě to neba.

Reagovat
Visca el barca

Nerozplakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní mindrák

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Mateo16

Dik ze si nas oslabil Bale na dalsi zapas fakt netusim kto tam bude ako hrat

Reagovat
teenz

Militao. Ten se hodi na centrovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH BALE - HRDINA I ZLOČINEC

Reagovat
Ed_Hazard

Kokot ten rozhodca, za toto druha zlta?

Reagovat
smazaný uživatel

slapak na koleno? ano to je zluta

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl

Reagovat
CHONG

To je bůh, ten Bale

Reagovat
N.Gin

Za 2 tydny je v Madridu golfovej turnaj?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rafinha podle všeho do Celty.

Reagovat
Visca el barca

A Rakitic????

Reagovat
T:o:M

Jestli je to pravda, tak ve vedení máme fakt dementy, pro mě je to super univerzál, byla by ho škoda..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nakonec prý prodlouží smlouvu a odejde tam na hostování, takže asi ta nejhloupější varianta, která se dala vymyslet.

Reagovat
Visca el barca

Klasika

Reagovat
Messiáš

Celta to hezky poskladala, líbí se mi Aidoo na stoperovi, to je zvíře a ta záloha je velice slušná. Nejsem bůhví jak přesvědčen o golmanech a tomu Fernandezovi, co přišel nahradit Maxiho. Rafinha tam hezky sedne, pokud nebude lepit díky své univerzalite, co zrovna bude potřeba.

Výborně hraje Denis, ale to mne ostatně vůbec nepřekvapuje

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta obraná fáze je pořád děsivá, ale to už je u Celty klasika, nic novýho. Směrem dopředu je to velmi zajímavý složení, hezky se na ně dívá. Denis konečně dostal šanci hrát tvořivýho hráče z křídla, podobně jako v Marcelinově Villarrealu a sedlo mu to skvěle. Myslím, že on ani není stvořen pro velkokluby. Kam vůbec s Rafinhou? Vzhledem k tomu, že mají Braise, mi tam úplně nesedí. Možná do středu zálohy.

Reagovat
Messiáš

Mě nejvíce sedí na hrot vedle Aspase, střed zálohy by asi taky zvládl, nicméně moc nerozumím, proč zrovna Celta po něm tolik touží. Co vím, tak se chtějí zbavit Sista, který se až moc zapřáhl s Emre Morem a i vlivem zranění, pochybných diet a bůhvíčeho šel strašně dolů, ale nečekám, že se jim ho podaří udat, navíc jeho pozici Rafinha nehraje. Navíc obecně jak říkáš bota je tlačí jinde. Teď se píše i o Jesem, bude to ještě zajímavý poslední den přestupáku.

Reagovat
Mateo16

Inak spokojnost bod z Villarrealu neni ziadna tragedia a druhy polcas sa na to aspon dalo pozerat

Reagovat
Dayman

Jakmile se zavedl VAR tak se Realu přestalo dařit. Čím to asi bude?

https://twitter.com/jjmulero/status/1168267639560581130

Reagovat
Dayman
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele