LaLiga - preview 29. kola

15.06.2020, 08:42, aktualizováno 18.06.2020, 08:42
Previews
Real Sociedad se v Alavésu pokusí vrátit do elitní čtyřky na pozice, které zaručí postup do Ligy mistrů. V zápase s pozdním výkopem ve 22 hodin pak Real Madrid hostí Valencii. Zatímco hostům jde o Evropu, Real se bude chtít přiblížit vedoucí Barceloně zpátky na dva body...
Deportivo Alavés - Real Sociedad  (čtvrtek 19:30)
Real Sociedad se může vrátit na čtvrté místo o bod před Atlético, potřebuje ale k tomu zvítězit na horké půdě Deportiva Alavés. Domácí se sice drží od sestupových příček, body by se jim ale hodily, zvláště na Mendizorrotze.

Baskové domácí zápas s Osasunou nezvládli podle představ a po remíze 1:1 nevyužili možnost upevnit si čtvrté místo před svými pronásledovateli. Proti Alavésu bude příležitost se na čtvrté místo, o bod před Atlético vrátit, ale kouč Imanol Alguacil dobře ví, že jeho svěřence na Mendizorrotze nečeká nic jednoduchého. San Sebastian sice loni na Alavésu zvítězil, bylo to ale nejtěsnějším rozdílem, gólem Williama Josého.

Alavés zůstává v tabulce na patnáctém místě a k dispozici má na sestupové pozice sedmibodový náskok. To samo o sobě není špatným výsledkem, ale pokud by se podařilo nad San Sebastianem zvítězit, deset bodů k dobru by bylo velice potěšujících. Dá se také očekávat, že Celta Vigo, Mallorca a další týmy ohrožené sestupem začnou sbírat body a mohou tak Deportivu ještě zatopit.

Karetní trest si odpykává Fernando Pacheco a to je jediná ztráta domácích, kterou musí Asier Garitano řešit. Imanoal Alguacil má starostí více, na marodce zůstávají Ander Barrenetxea a Lucas Sangalli, zatímco Mikela Merina do hry nepustí karty.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Duarte, Laguardia, Ely, Navarro - Méndez, Fejsa, Pina, Vidal - Joselu, Pérez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldua, Elustondo, Normand, Monreal - Ödegaard, Llorente, Zubeldia - Januzaj, Isak, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.29 - 3.40 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Valencia CF  (čtvrtek 22:00)
Velký šlágr se uskuteční ve čtvrtek na stadionu Alfréda di Stefana v Madridu, kam zavítá Valencia CF. Real potřebuje za každou cenu zvítězit, ale Valencia patří k nepříjemným soupeřům, kteří mohou porazit kohokoliv. Los Che navíc nevstoupili do obnovené sezony zrovna ideálně, navíc stále ještě existuje šance probojovat se na čtvrtou příčku.

Jinými slovy tři body z tohoto klání potřebují oba tábory. Real Madrid aby se znovu přiblížil vedoucí Barceloně na dva body a Valencia aby poskočila na sedmé místo před Villarreal. Real Madrid si v prvním zápase bez problému poradil s Eibarem 3:1, když všechny svoje branky nastřílel už v prvním poločase. Valencia by měla být v tomto směru mnohem větší zkouškou, koneckonců s Bílým baletem celkem pravidelně boduje. První zápas ještě na zaplněné Mestalle skončil v prosinci loňského roku 1:1 a o měsíc později v rámci Copa del Rey Real Valencii vyřadil.

Valencia už má před sebou v sezoně jediný cíl - dostat se na čtvrté místo. Z Ligy mistrů jí vyřadila italská Atalanta a z Copa del Rey zmiňovaný Real. Start do obnovené sezony se však svěřencům Alberta Celadese nevyvedl, plichta s Levante 1:1 je jednoznačnou ztrátou. Navíc jakým způsobem k ní došlo mrzí valencijské doteď, v 90. minutě vstřelil vedoucí branku Rodrigo, ale ještě v nastavení (8. minuta!) vyrovnal z pokutového kopu Gonzalo Melero.

Zinédine Zidane se bude muset obejít bez trojice Nacho, Luka Jović a Lucas Vázquez. Už do zápasu s Eibarem zasáhl uzdravený Eden Hazard a na jeho spolupráci s Benzemou se všichni příznivci královského klubu zase těší. V Madridu nebudou kompletní ani Los Che. Jmenovitě se jedná o Cristiana Picciniho a stoper Ezequiela Garaye.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Mendy, Ramos, Varane, Carvajal - Valverde, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, Hazard
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Wass, Guillamón, Paulista, Gayá -Torres, Parejo, Kondogbia, Soler - Moreno, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.39 - 8.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Athletic Bilbao  (středa 19:30)
Eibar se po porážce na hřišti Realu Madrid zase o něco přiblížil sestupovým pozicím, proto pro něho bude utkání s Bilbaem hodně znamenat. Eibar na baskické půdě remizoval 0:0, takže v domácím prostředí rozhodně má šanci.

Bilbao v prvním zápase po koronavirové pauze remizovalo s Atléticem Madrid 1:1 a upevnilo si postavení ve středu tabulky. Baskové však pomýšlejí na vyšší mety, rádi by se zapojili do bojů o evropské poháry, na které v tuto chvíli ztrácí už osm bodů.

Remíza s Colchoneros je však příslibem. Baskové znovu ukázali, že dokáží být velkým celkům vyrovnaným soupeřem.

Eibar sice prohrál na hřišti Realu Madrid 1:3, ale s tím se víceméně počítalo. Mnohem důležitější teď bude nastávající střetnutí s Bilbaem. Není si co nalhávat, Eibar potřebuje body, protože sestupové příčky se nebezpečně přiblížily. Eibar má na osmnácté místo k dobru ještě dva body, ale pokud utkání s Bilbaem nezvládne, klidně se může ocitnout přímo v sestupových vodách.

Bylo už řečeno, že první zápas na baskické půdě skončil remízou. Obecně se ale Eibaru proti Bilbau nedaří. Poslední výhra nad tímto soupeřem pochází z roku 2015! Athletic Club si od této doby připsal pět vzájemných výher a i to ho před středečním zápasem mírně favorizuje.

Jednu absenci hlásí domácí strana vinou zranění Ivána Ramise. Zbytek kádru je pohromadě, což platí i o Bilbau.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Bigas, Burgos, Arbilla - Orellana, Escalante, Diop, León - Charles, Enrich
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Núňez, Martínez, Yuri - Dani García, Vesga - Raúl García, Muniaín, Gómez - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 2.96 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Celta Vigo  (středa 19:30)
Celta Vigo v "prvním" kole zaváhala a s Villarrealem nedokázala získat ani bod. Tentokrát ji čeká výjezd do nepřátelsky naladěného Valladolidu. Tým vlastněný legendárním Ronaldem naopak první výstup po dlouhé pauze zvládl na jedničku.

V zápase Estadio José Zorrilla bychom se mohli dočkat několika branek, protože tak to při střetech těchto dvou týmů bývá celkem pravidelně. Bez branek se týmy Valladolidu s Celtou rozešly jen dvakrát za posledních dvacet let! Valladolid je nyní v lepším postavení co se týče formy i umístění. Červen tráví na celkem příjemném 14. místě a sestupové starosti, jindy pro něj tak příhodné, jsou dost daleko.

Valladolid je trochu oddálil v minulém kole, které se mu povedlo nad očekávání. V Leganésu se velmi rychle ujal vedení a pak mohl spoléhat především na obranu. Přesto ještě jednou zavěsil a nakonec právě gól Rubéna Alcaraze rozhodl o třech bodech, neboť i brankář Jordi Masip jednou inkasoval. O důležitosti tohoto utkání po jeho skončení mluvil nejlepší ligový střelec Valladolidu, Sergi Guardiola.

Autor šesti gólů poznamenal: "Myslím, že by nás tento úspěch mohl nabudit k lepším výkonům. Máme tři body, můžeme zase dýchat o něco volněji a soustředit se jen na naši záchranu, ale mám pocit, že jsme si mohli vést lépe. Především v útočné fázi jsme několikrát řešili věci špatně. Tomu se proti Celtě musíme vyhnout, pokud chceme uspět. Hrát další zápas s pauzou jen tří dnů bude velmi náročné, ale musíme si zvykat."

Dobrou zprávou pro trenéra Sergia Gonzáleze je kompletní kádr, který má k dispozici. Celtě naopak budou chybět hráči jako David Juncá a Sergio Álvarez, kteří jsou na marodce.

Celta Vigo poslední tři venkovní duely v LaLize vždy remizovala a stále se nemůže dostat dost daleko od sestupu. V minulém kole navíc těsně prohrála s Villarrealem, kterému se bránila prakticky po celých 90 minut. Gól dala aktuálně sedmnáctá Celta Vigo naposledy před třemi zápasy, ještě v únoru. Celkem jich nasázela jen ubohých 22, což je vlastně nejnižší ligové číslo.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Joaquin, Salisu, Nacho Martinez - Óscar Plano, Alcaraz, San Emeterio, Raul Carnero - Ünal, Sergi Guardiola
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Ruben Blanco - Hugo Mallo, Murillo, Araujo, Olaza - Rafinha, Bradarić, Yokuslu - Aspas, Santi Mina, Denis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 2.88 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Atlético Madrid  (středa 22:00)
Atlético v minulém kole zvládlo urvat jen bod s Bilbaem a jeho šance na čtvrtou příčku zase trochu klesly. Pokud si colchoneros nechtějí nechat své soupeře odskočit na větší bodový rozdíl, musí v Osasuně vyhrát. Což z historického hlediska není zrovna nejsnazší.

Hlavně ne remízu, zní asi v hlavách hráčům Atlética. Madridský celek se v letošní sezoně stal přeborníkem v zisku jednoho bodu v utkání. Celkem jich nasbíral už třináct a tím dorovnal svůj dosavadní ligový rekord, který samozřejmě může ještě vylepšit. Jenže remízy jsou něčím, co vás k titulu neposune, takže je na čase získávat všechny body. A Osasuna by pro Atlético mohla být tím nejlepším soupeřem.

Atlético s Osasunou už ve třech posledních duelech neprohrálo a co víc, nedostalo od ní za tu dobu ani jednu branku. Samo jich za ta tři utkání naopak nasázelo už osm. To by se mu teď moc hodilo, protože víc jak dvě branky dali colchoneros za posledních deset ligových duelů jen v jednom případě, a to do sítě Villarrealu ve 25. kole. Jinak se střelecky spíš trápí.

Ani v minulém kole to rozhodně nebylo ono. Do utkání s Bilbaem šlo Atlético sebevědomé a doufalo v zisk tří bodů. Jenže v 37. minutě mu plány na výhru začal kazit Iker Muniain první brankou utkání. Na tu sice bleskurychle odpověděl veterán Diego Costa vyrovnávací brankou, jenže víc už svěřenci trenéra Simeoneho nezvládli. I proto jsou nyní stále až na šestém místě, dost daleko od příček zaručujících Ligu mistrů.

Oceňovaný záložník Koke ale věří, že proti Osasuně se jeho týmu bude dařit víc. "Moc nás mrzí, že jsme v minulém kole nedokázali vyhrát. Byli jsme lepším týmem, hráli mnohem víc na míči a vytvářeli si šance, ale nedokázali jsme jich proměnit dostatek. Je před námi ještě dost zápasů a tím pádem i dost bodů, ale musíme se zlepšit v koncovce. A to je odpovědnost každého z nás, ne jen útočníků. Do Osasuny jedeme pro vítězství a tři body.

Atlético nemá kompletní tým, třebaže dny, kdy na marodce byla skoro třetina mužstva, jsou pryč. Zraněn je Šime Vršaljko a úplně fit nejsou ani stopeři Hermoso s Felipem. Domácí mají mnohem větší potíže. Zápas určitě vynechají Robert Ibáñez, Kike Barja, Roncaglia a také Chimy Ávila.

Osasuna si v prvním duelu nevedla úplně špatně. V San Sebastiánu se navíc dostala do brzkého vedení. To sice neudržela, ale i remíza s Basky je dobrý výsledek. Díky němu je Osasuna na skvělém jedenáctém místě i přesto, že má záporné skóre. Vylepší si ho na stadionu El Sadar proti favoritovi z Madridu?
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Rubén - Nacho Vidal, David Garcìa, Aridane, Estupinan - Torres, Brašanac, Ojer Sanjurjo, Rubén - Arnaìz, Gallego
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Giménez, Savić, Renan Lodi - Koke, Marcos Llorente, Thomas, Saùl - Diego Costa, J. Félix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 3.27 - 1.94
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Espanyol Barcelona  (úterý 19:30)
Espanyol zahájil záchranářskou misi výhrou nad Alavésem, ale v úterý večer ho čeká o poznání těžší práce - přivézt body ze hřiště Getafe. Domácí jsou motivováni ke třem bodům i vzhledem k tomu, že po koronavirové pauze v prvním zápase prohráli a v boji o Ligu mistrů tím pádem ztratili.

První zápas v podání Getafe byl pro jeho přívržence velkým zklamáním. Porážka 1:2 od Granady se přeci jenom nečekala a v boji o Ligu mistrů jde o poměrně citelnou ztrátu, byť jí největší konkurenti Atlético a Real Sociedad nedokázali plně využít. Madridský celek se v dalším kole představí doma, což by měla být jeho výhoda, ale soupeř rozhodně nebude snadný.

Espanyol je sice v tabulce poslední, ale s touto situací hodlá něco dělat. Letošní účastník Evropské ligy vyhlásil jasný cíl - záchranu. Proti Alavésu byla motivace jasně vidět a Katalánci se svého úkolu zhostili parádně. Utkání rozhodli na konci prvního a na začátku druhého poločasu.

V Madridu to pro Espanyol nebude jednoduché, na druhou stranu klub hrál zápasy Evropské ligy a s podobnými zápasy tedy musí mít zkušenosti. Konečně také poslední dva vzájemné zápasy skončily remízou.

José Bordalás nemůže počítat s Xabierem Etxeitou, který si odpykává karetní trest. Kompletní nebude ani katalánský celek, jenž se musí obejít bez zraněného Sébastiana Corchii.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría - Olivera, Dakonam, Cabaco, Suárez- Cucurella, Arambarri, Maksimović, Nyom - Mata, Rodríguez
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Javi López, Espinosa, Cabrera, Vilá - Embarba, David López, Roca, Darder - Tomás, Lei
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.12 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - RCD Mallorca  (úterý 19:30)
Villarreal po dlouhé pauze začal výhrou nad Celtou Vigo a i když herně naprosto dominoval, nakonec byl rád za jedinou trefu. Tentokrát se vrací do starého známého prostředí stadionu de la Cerámica, kam v úterý večer dorazí Mallorca.

Žlutá ponorka určitě plánovala mnohem lepší výsledek vzhledem k tomu, kolik úsilí do prvního utkání po vynucené pauze dala. Svého soka, Celtu Vigo na jejím hřišti, drtila od první do poslední minuty. Přehrávala ji ve všem. Ale nakonec z toho bylo jen drama do posledních vteřin a upocený jeden gól, jehož autorem se v nastavení stal Manu Trigueros. Tentokrát se Villarreal bude chtít pochlubit lepším výsledkem.

Střelec rozdílové branky ostatně po utkání zmínil: "Buďme rádi za tři body. Ty jsou enormně důležité. Ale asi všichni cítíme, že jsme mohli dát mnohem více gólů. Jednak měl soupeřův brankář zrovna svůj den a nic nám nedaroval a jednak za to může také naše nízká produktivita. Neproměnili jsme hromadu šancí, což by nás snadno mohlo mrzet. Příště chceme být důraznější a rozhodnout utkání mnohem dřív."

Zrovna proti Mallorce by se to Villarrealu mohlo podařit. Opírá se o sílu vlastního stadionu, kde se Mallorce zrovna moc nedaří. Když se na Estadio de la Cerámica radovala naposledy ze tří bodů, psal se rok 2003! Od té doby má konstantně problémy zapůsobit. Při posledním měření sil na svém stadionu si ale Mallorca s ambiciózním Villarrealem poradila bez milosti a vyhrála 3:1.

Takže předem ji odepisovat by byla velká chyba. Přesto platí, že podobné výsledky jsou spíš zázrakem, který se moc často neopakuje. Mnohem častěji se herně i výsledkově trápí.

Mallorca se v letošní sezoně nechytá a její výkonnost ji odsuzuje k boji o záchranu. Aktuálně sídlí hráči z největšího španělského ostrova až na 18. místě a doposud získali pouze 25 bodů. Za jejich neutěšené postavení může především špatná obrana, která je se 48 inkasovanými góly nejhorší obranou ligy. Naposledy dostala další čtyři kousky, jejím katem se stala Barcelona.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Moreno, Pau Torres, Albiol, Peña - Anguissa, Trigueros - Gerard, Cazorla, Moi Gómez - Alcácer
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Valjent, Raillo, Joan Sastre, Alex Pozo - Baba, Salva Sevilla, Kubo, Junior - Budimir, Cucho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.98 - 8.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - CD Leganés  (úterý 22:00)
Barcelonu čeká další důležitý zápas, ve kterém by neměla ztratit body. Proti Leganésu se s tím ani příliš nepočítá. Zatímco v LaLize Leganés Barcelonu v prvním zápase hodně trápil, v rámci Copa del Rey na Camp Nou zcela selhal a odvezl si bůra.

To nebude chtít v žádném případě opakovat. Leganés sice v Barceloně pravidelně prohrává, nicméně nejde o jednoznačné záležitosti, jak by si mohli mnozí myslet. S výjimkou letošního Copa del Rey se Katalánci museli o výsledek vždy strachovat až do závěrečného hvizdu.

Vzájemné utkání je pochopitelně velkou událostí pro Martina Braithwaita, kterého Barcelona získala z Leganésu v době, kdy se její ofenzíva vinou zranění dramaticky rozpadla. Trojzubec Messi, Suárez, Griezmann je však plně k dispozici a Braithwaith si tak na svojí šanci bude muset počkat. Nebo Quique Setién využije jeho služeb a znalostí soupeře a pošle ho na plac od úvodní minuty? Barcelona potřebuje utkání bezpodmínečně zvládnout, jinak riskuje, že se před ní v tabulce dostane Real Madrid. Barca první zápas po dlouhé pauze bez problému zvládla a tři body se čekají i z domácího prostředí.

Leganés hrál v minulém kole doma s Valladolidem a utkání se mu vůbec nepovedlo. Porážka 1:2 znamená, že nadále zůstává na předposledním místě a na nesestupovou pozici ztrácí tři body.

Barceloně nadále nepomůže dlouhodobě zraněný Ousmane Dembélé. Po zápase s Mallorcou měl problémy Frankie de Jong, ale proti Leganésu by měl být připraven. To ale neplatí o Jordim Albovi, který nastřádal žluté karty a v dalším zápase si tedy odpočine. Na straně Leganésu to platí u Dimitriose Siovase a Óscara Rodrígueze. Návštěvu Camp Nou vynechá i zraněný Alexander Szymanowski.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Firpo, Lenglet, Piqué, Semedo - Arthur, Busquets, Rakitić - Griezmann, Suárez, Messi
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Rosales, Omeruo, Awaziem, Silva - Pérez, Recio - Ruibal, Eraso, Assalé - Guerrero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.00 - 14.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Sevilla FC  (pondělí 19:30)
Už čtyřikrát v řadě se Levante nepovedlo proti Seville bodovat. Další šanci uspět má v pondělí, kdy se v rámci nahuštěného programu hraje první zápas 29. kola. V půl osmé na Estadi Ciutat de València začne duel s ambiciózní Sevillou, třetím týmem tabulky.

Po dlouhém půstu teď budeme mít možnost dosyta si fotbal užít a to téměř bez přestávky. Po víkendu se rozjede 29. kolo zajímavým duelem Levante se Sevillou. Levante v prvním utkání po měsících dlouhé pauzy sehrálo utkání s dalším těžkým soupeřem, Valencií. Na Mestalle se Levante zase tak moc nedařilo a nakonec si hodně oddychlo. Od 74. minuty totiž dohrávalo bez vyloučeného Rogera a navíc krátce před koncem inkasovalo.

Levante se ale nevzdalo a odměnou mu byl zvýšený tlak, z něhož Levante překvapivě udeřilo. Dokonce až v osmé minutě nastavení se totiž ke správně nařízené penaltě postavil střídající Gonzalo Melero a srovnal. Roger tím pádem nebude Levante pro důležitý duel k dispozici, což je pro Levante velká ztráta. Přeci jen jde o hráče, který nasázel 11 branek a je nejlepším kanonýrem týmu.

Bez něj dalo Levante za 27 utkání jen 22 branek, což je poměrně slabota. Aktuálně je i kvůli tomu Levante na dvanácté příčce. Se Sevillou to budou mít domácí hráči hodně složité, ale rozhodně se nevzdávají předčasně. Svědčí o tom slova střelce vyrovnávací branky.

Melero v rozhovoru pro klubové stránky mimo jiné uvedl: "Máme za sebou první duel po dlouhé době a i když se nevyvíjel ideálně, jsme moc rádi za konečný výsledek. Těší mě, že jsem mohl vstřelit gól a zajistit nám aspoň bod. Se Sevillou to bude ještě těžší, budeme oslabení a ten časový úsek na odpočinek je opravdu minimální. Ale musíme si s tím poradit, všichni máme stejné podmínky."

Sevilla vstoupila do "nového" kalendářního období mnohem lépe. Povedlo se jí totiž vyhrát prestižní městské derby s Betisem a na hráčích jako by delší pauza nebyla ani příliš znát. Český brankář Tomáš Vaclík udržel čisté konto, Sevilla brala tři body za jasné vítězství a navíc měla o víc než 20 hodin relaxace navíc oproti ostatním týmům.

Zdá se, že jí teď všechno hraje do karet. Ve zmiňovaném utkání nepřišla o žádného hráče, její kádr je poměrně široký a stále se jí daří držet třetí místo. Na boj o titul to z dlouhodobého hlediska znovu nebude, ale aspoň se jí povedlo opět na chvíli odskočit od svých pronásledovatelů. Do Valencie se Sevilla vrací s odstupem pouhých několika měsíců, neboť tady v lednu vyhrála 3:1 v rámci Copa del Rey.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Aitor Fernandez - Miramon, Postigo, Vezo, Clerc - Rochina, Campana, Radoja, Bardhi - León, Mayoral
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Jesus Navas, Diego Carlos, Koundé, Reguilon - Banega, Fernando, Jordán - Suso, De Jong, En Nesyri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.72 - 4.09 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Granada CF  (pondělí 22:00)
Betis se pokusí vymazat poslední nepovedené vystoupení a na rozdíl od prohraného derby zvítězit. Soupeřem mu v pondělí večer bude Granada, které se v tomto ročníku daří daleko nad očekávání.

Granada je aktuálně na skvělém osmém místě, získala už 41 bodů a všechno z pohledu tabulky vypadá nádherně. Za sebou nechala takové týmy jako Athletic Bilbao, Villarreal nebo právě Real Betis. Ten měl před sezonou rozhodně mnohem větší ambice a nyní se dívá na záda menším týmům. A nepovedlo se mu ani minulé kolo.

V něm Real Betis toužil zabodovat, protože se jednalo o populární a vždycky hodně vyhlížené derby. Proti Seville si ale Betis vlastně ani neškrtl, celou dobu tahal za kratší konec a zejména v útoku vlastně nebyl vidět. Ofenzivní manévry působily chaoticky, bez špetky sebevědomí a vlastně pořád scházela nějaká postava, která by strhla ostatní hráče k lepšímu výkonu. Střelecky i herně prostě bída, není divu, že béticos prohráli o dvě branky.

To se ale podle obránce Marca Bartry musí změnit. "Minule jsme hráli hluboko pod naše možnosti. Čekali jsme mnohem víc, naše motivace byla opravdu vysoká. Ale nedokázali jsme na hřiště přenést to, co jsme trénovali. Musíme být mnohem agresivnější, kreativnější a lépe soustředění. Věřím, že se nám proti Granadě bude dařit lépe."

Od Granady dělí domácí Betis osm bodů, čili nic závratného. Problém je, že Granadě se naopak velmi daří. Spoléhá při tom především na obranu, která patří mezi ty vůbec nejlepší v celé lize. Doposud dostala jen 33 branek, což není špatná bilance.

Granadě chybí jenom dva body na slovutnou Valencii. A to především proto, že v minulém kole se jí povedlo vyhrát. Doma sice s favorizovaným Getafe prohrávala už od dvacáté minuty, jenže po změně stran se ze řetězu utrhl mladík Carlos Fernández. V rozmezí devíti minut dal dvě branky a bylo vymalováno. Naváže na to dalším povedeným výkonem proti béticos?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Emerson, Feddal, Sidnei, Moreno - Canales, Rodriguez, Alena - Fekir, Iglesias, Moron
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Diaz, Sanchez, Duarte, Neva - Herrera, Gonalons - Foulquier, Fernandez, Machis - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.64 - 4.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona28194567:3161
2.Real Madrid28178352:2059
3.Sevilla FC28148641:2950
4.Real Sociedad28145946:3447
5.Getafe CF28137838:2746
6.Atlético Madrid281113432:2246
7.Valencia CF281110739:4043
8.Villarreal CF281251145:3841
9.Granada CF281251135:3341
10.Athletic Bilbao28911830:2438
11.CA Osasuna28811935:3935
12.Levante UD281041433:4134
13.Real Betis28891138:4533
14.Real Valladolid287111025:3432
15.Deportivo Alavés28881229:3932
16.SD Eibar28761528:4427
17.Celta Vigo285111222:3526
18.RCD Mallorca28741728:4825
19.CD Leganés28581522:4123
20.Espanyol Barcelona28581525:4623

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (243)

Přidat komentář
Visca el barca

Na Leganés s Arthurem v základu.

Reagovat
technecium

Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Firpo - Arthur, De Jong, Puig - Messi, Suaréz, Braithwaite

5:0

Reagovat
Jordi Alba

Braithwaite po hattricku popřeje Leganés hodně štěstí v druhý lize ?

Reagovat
technecium

Bylo by to zajímavé

Reagovat
LAM

Fati místo Braithwaiteho,aby dostal taky nějaký minuty,Messi se Suarezem po 60 minutách dolů kvůli Seville a Vidal bude hrát místo Puiga

Reagovat
CHONG

Tohle kolo jsem měl být původně v Madridu, tak jsem zvědavý na výsledky.

Reagovat
Messiáš

Betis klasika. Když jsem viděl, že dali na 2:1, tak jsem si říkal, že je to vlastně špatně, že Rubiho tím udrží v křesle, ale stejně by si i přes výhru za to utrpení zasloužil vyhodit. Takhle se výhra nekonala a doufám, že půjde. Oba dva zápasy hrál slušně Lainez, když naskočil do hry, včera i celkem Tello. Joaquin už bude spíše do kabiny

Reagovat
smazaný uživatel

CONFIRMED THE ONCE OF BARÇA . Ter Stegen, Roberto, Piqué, Lenglet, Júnior, Busquets, Arthur, Rakitic; Griezmann, Ansu Fati, Messi.

Reagovat
LAM

Čekal jsem Semeda a Vidala.

Suarez by taky mohl dostat víc minut.Dle mě se teď potřebuje hlavně pořádně rozehrát.

Reagovat
ADM

Suarez nehral takmer polroka, prístup je ok..

Reagovat
Majk91

Fati

Reagovat
LAM

Jinak co se týká času tak s 22:00 nemám problém,když hraje pátek sobota,ale ve všední den nic moc.

Doufám,že tak nebudem hrát všechny zápasy.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
CHONG

Kurva, my nedáme gól ani Espanyolu, který hraje 75 minut v deseti, děs

Reagovat
Israha

Zatím jsem od restartu viděl 4 zápasy,takže 8 týmů, a nikdo nehrál hůř jak Getafe. To byl výkon na boj o záchranu, otřesné. Nepodržet to tentokrát Soria, je to bez bodu.

Reagovat
CHONG

Aspoň trochu odčinil minulé kolo, tam zase byly oba góly jeho. Jinak souhlas, dneska to byl otřesný výkon, zatím nám ten restart moc nesedl, snad bude do třetice všeho dobrého...

Reagovat
Israha

No s tímhle je bez šance udržet pohárové umístění.

Reagovat
CHONG

S dnešním výkonem určitě, ale věřím, že si to sedne, snad už proti Eibaru.

Reagovat
ADM

Páni, nejaký stream? Troška som v tomto stratil prehlad za posledné mesiace

Reagovat
ADM
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rattlesnake

nejhůře zahraná ofsajdová past

v historii nejhůře zahraných ofsajdových pastí.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, co to teď hrajem?

Reagovat
ADM

Statický Rakitič v zálohe nedokáže nahradiť energického Frenkieho alebo Vidala, ale Arthur tomu zatial tiez moc nedava.

Reagovat
smazaný uživatel

No od 15.minuty jsou statičtí všichni...

Reagovat
LAM

Tragédie

Reagovat
blaugrana

firpo je strasne zly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

vidal, alba, sua, martin in okamzite

Reagovat
smazaný uživatel

FATIIIII!!! zaslouženě, hraje dobře a skoro jediný to v té šílené statice rozběhává

Reagovat
blaugrana

ale co idu vymyslat a Antoanom...treti prevar cez 100 mega...

Reagovat
LAM

No Dembele je proti němu o 3 třídy vejš.

Reagovat
blaugrana

nj, len skoda, ze nie len, co sa predvadzanej hry tyka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LAM

Hnus.Setién musí pochopit,že čim víc budem držet balon,tim míň šancí budem mít,budem hrát hnusnej pomalej fotbal a budou nám utíkat do protiútoků.

Ten styl se musí úplně otočit.Pokuď útočíme rychleji,tak je to hned o něčem jinym.

Reagovat
blaugrana

vidal in, frenkieho posetrit, snad sa to da aj bez neho....a martin za tona

Reagovat
puji

Ten Arthur to je nuda,nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

kazdy ho haji, ale mne pride, ze strasne stagnuje....do toho tie jeho excesY s kurvami a pod...hold, zivot v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ve druhém poločase trochu začneme hrát, protože tohle bylo hodně slabé.

Reagovat
Jordi Alba

Tak koukat se na to dalo jenom doma před divákama, teď nejsou diváci ani doma.

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak to funguje? To je na stadionu nějaký DJ, který to spravuje?

Reagovat
Jordi Alba

Tam bude jenom grafika a umělej zvuk.

Reagovat
LAM

Nejlepší je vidět jak si to Messi nemá pořádně s kym dát.Všichni než aby nabíhali za obranu nebo šli proti němu do kombinace stojej někde za hráčema.

Reagovat
Mercury

Griezmann je naprosto zbytecny hrac. Zadarmo drahy, celou sezonu.

Reagovat
dextroza_m

A to jsou ještě slabá slova. Naprosto zbytečný nákup. Snad si někdo vymění za sekačku na trávník...

Reagovat
Kixi Syhimour

Messiho bych snad ani nepoznal

Reagovat
Jordi Alba

Vypadal i bez vousů normálně, ale tenhle účes je solidně mimo, no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

By sis to nechal na hlavě ? Ale tak furt je v týmu Griezmann, ten si tam většinou udělá lepší bizárek.

Reagovat
ADM

trošku mu podrástli vlasy a idú sa z toho fans posrať už na jesen 2018 to mal tak jemne dlhšie ... imho pripomína Tottiho ku koncu kariéry, nech si nechá narásť strnisko a bude to ok.

Reagovat
Jordi Alba

Tak já to beru tak, že nechat si to takhle + to neupravený vzadu, tak mi to dá půlka kámošů sežrat ještě další dva roky.

Reagovat
LAM

Banda buzíků?Už vidim jak by jsme s kámošema řešili,kdo má co za vlasy

Reagovat
valloire

Reagovat
negrles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

GRIZZZZLY KURVAAA

Reagovat
Rattlesnake

semedo je ná té straně tři sekundy a ono to náhle jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě chvíli vydrž

Reagovat
smazaný uživatel

Messi krásně

Reagovat
smazaný uživatel

boží sólo

Reagovat
kaja900

za tohle penalta ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hodil by se nějaký lepší záběr

Reagovat
ADM

To rúško na lavičke po tom, čo zídeš z ihriska ... fuck logic

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmannův výkon by skoro zasloužil nějaký sestřih...

Reagovat
ADM

Nový účes by mu možno pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

ten rakitic je strasnej matlak

Reagovat
smazaný uživatel

3 žluté za 3 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Puig

Reagovat
smazaný uživatel

slušně jsme posledních dvacet minut prasili tvl Nehezký zápas, ale výhra je doma

Reagovat
ADM

Tam už sa naplno začali prejavovať ťažké nohy, aj keď samotné počiatky sa datujú niekde do 10. minúty...

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, proč pořád píšete v previews o "Bilbau"? Je rok 2020, stránka Eurofotbal, tak očekávám, že by v sekci La Liga mohli být lidi, kteří o tý lize něco věděj. Oficiální název klubu je ATHLETIC Club, jakýkoliv seriózní médium používá název "Athletic" nebo "Athletic Club", jen tady pořád pokračuje ignoranství s "Bilbaem". Zajímavý, že u Atlética, Espanyolu nebo Realu Sociedad vám to problém nedělá

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Kenneth

Nejlepsi jsou jeste ti kteri pisou "Athletico Madrid".

Reagovat
ryzskej

Co jsem mrkal, tak název je Athletic Club de Bilbao. Za mě ok, Bilbao už je zažité. Nechat jak je, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zažité? Možná mezi českými ignoranty. Většina fanoušků Athleticu to naopak bere jako urážku, když klub nazveš "Bilbao", zkus se zeptat třeba na fóru Aupaathletic.com a uvidíš, jak pochodíš...

Dobře to vědí i fanoušci konkurenčních týmů, který název "Bilbao" schválně používaj v posměšným kontextu...

Reagovat
Jordi Alba

Tohle je ještě dobrý, minule sem tu dostal hate za to, že sem se snažil vysvětlit fanouškovi Athleticu, že by svýmu klubu neměl říkat Bilbao.

Reagovat
smazaný uživatel

Co má Leo s tím učesem? Nechápu, teď vypadá zase normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ttopi

Je to vtipné, má to koneckonců něco do sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Až na to, že Ronaldo šel do Juve kvůli tomu, aby jim pomohl vyhrát LM, ale pro pobavení culés dobrý, těm stačí málo.

Reagovat
technecium

Až na to, že šel do Juve, protože viděl, že v přímý konkurenci nemá proti Leošovi v lize šanci. Ale to jen Madridisti věří pohádce LM.

Reagovat
CHONG

Akorát za tu dobu vyhrál čtyři zlaté míče, jinak neměl šanci, no

Reagovat
technecium

V přímý soutěži neměl

Reagovat
Kenneth

Hlavne Ronaldo uz ukazal ve 3 nejlepsich ligach Evropy ze tam dokaze byt nejlepsi a Leos zatim nevytahl paty z Barcelony.

Reagovat
technecium

Jj odešel z Unuted kdyz bylo jasne, ze pujdou dolu, odesel z Realu kdyz bylo jasne, ze pujde dolů a ted stejně opustí Juve

Reagovat
CHONG

Ronaldo neodešel z Realu kvůli tomu, že šel Real dolů, Real šel dolů kvůli tomu, že Ronaldo odešel (a nepřišel nikdo, kdo aby aspoň z poloviny nahradil jeho gólový příděl).

Reagovat
patas92

korelace není kauzalita

Reagovat
CHONG

Buzno!

Reagovat
patas92

Zase nezvládáš? Dej si na noc radši gumové prostěradlo.

Reagovat
CHONG

Půjčíš?

Reagovat
patas92

Žádné nemám

Reagovat
CHONG

To musí mít máma radost, když ti obden mění povlečení.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
negrles

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Real šel dolů už v poslední Ronckově sezóně. 17 bodů na nejslabší Barcu za poslední dekádu je hodně, LM se ukopala na náhodu, ale ten tým šel dolů, opory zestárly, chuť nebyla, nebyl impuls...

Reagovat
Kenneth

A jeste odesel ze Sportingu protoze bylo jasne ze pujde dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

V Spanielsku najlepsi nebol a v Taliansku v konkurencii takych borcov ako Quagliarella sa najlepsim strelcom tiez nestal.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Allianz_Arena

V Itálii opravdu není nejlepší

Reagovat
Kenneth

Vyhral cenu za nejlepsiho hrace? Vyhral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Smesny jako to ze byl Messi vyhlasen nejlepsim hracem MS 2014, ale presto se s tim musime smirit.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně sem věděl, že tohle napíšeš

Reagovat
technecium

Tak jak to je? Byl Messi nejlepší na MS 2014? Nebo nebyl Ronaldo nejlepší hráč Serie A?

Reagovat
Visca el barca

Směšný je srovnávat panáka Ronalda co stojí ve vápně s geniálním Messim no. a ještě tu vytahujte jak drtil všechny ligy, když ho ve Španělsku drtil Leo a v Itálii Quagriarela a Immobile.

Reagovat
dextroza_m

V italii byl nejlepsi? Myslim, ze ne... a to tam hraje za hegemona. Cenu nejakou dostal, ale nejlepsi fakt nebyl.

Reagovat
herold

Nejlepší v Itálii

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
wyqinac

2 roky pryc ze Spanelska, ale porad ho musi cules mit plnou hubu ze vam porad tak lezi v zaludku

Reagovat
blaugrana

chod dopice aspas

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva Simeone udelal s Llorentem?

Reagovat
Phillipinho

Nechapu vubec, ale je tam neskutecnej

Reagovat
smazaný uživatel

..neskutočne je ako si sedia s moratom ..a zároveň Costa s felixom ..na toto sme čakali od predsezónnej západu proti realu

Reagovat
Mercury

Tyjo a Carrasco se kdy vrátil? To jsem ani nepostřehl.

Reagovat
CHONG

V zimě

Reagovat
Mercury

On byl někdě v Číně že? To jsem vůbec nepochopil ten odchod. A došel zpět na přestup nebo jen hostovačka? Pokud si to srovná tak má minimálně v nohách potenciál na hodně kvalitní týmy.

Reagovat
CHONG

Odchod chápal asi jenom on Jinak, jestli se nepletu, tak je tam na hostování, ale z tábora Atletů už zaznělo, že ho chtějí udržet...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Mnichov prý v létě raději prodá Davida Alabu, než aby o něj příští rok po konci smlouvy přišel zadarmo. Jednání o nové smlouvě se 27letým rakouským reprezentantem se zatím příliš nehýbou. Dlouhodobě se v jeho případě píše o zájmu Barcelony. (telegraph.co.uk)

Casto zraneneho Umtitiho by som poslal prec a na jeho miesto priviest Alabu, to by sa mi pacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Alabu všema deseti, ale podle mě jsou to stejně kachny

Reagovat
JM

Je zajímavé, že tady nikdo moc neřeší (ani neřešil) tu penaltu (respektive penaltový zákrok) Barcelony proti Leganesu. Podle mě teda MINIMÁLNĚ diskutabilní. Pořád tam nevidím, co Messiho vyvedlo z pohybu do takové míry, že se tam tak teatrálně rozpadl.

https://www.youtube.com/watch?v=uev6UtrAjbg

Reagovat
patas92
Reagovat
JM

Jo, z tohohle pohledu už je to průkaznější.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně je vidět ta agresivita, s jakou tam obránce šel a i tvrdost nárazu. Navíc je z tohoto úhlu vidět, že tam nestrkal jenom rameno, kdy by se to dalo ospravedlnit jako bodyček v rámci pravidel, ale šel tam celým tělem a částečně i nohama a navíc tam byl ještě loket. Jasný faul.

Reagovat
patas92

I kdyby tam šel jenom ramenen, tak by to byl faul. Míč už byl daleko, takže i tak celkem jasné nedovolené bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

No však právě. Každopádně nechápu, proč tento záběr zepředu VAR neukazoval.

Reagovat
JM

https://www.youtube.com/watch?v=iR7WsEmoGwU

A měla teda podle tvého názoru být za tohle taky penalta? Nerýpám jenom mě zajímá tvůj pohled na velice podobnou situaci. Mně ten zákrok na Messiho totiž okamžitě evokoval tohle.

Reagovat
patas92

Takhle zpětně...asi jo

Reagovat
JM

Reagovat
technecium

Týpek má metr devadesát a excelentní muskulaturu a zřítí se jak dvojčata po přistračení od o hlavu menšího týpka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady oba běží vedle sebe a je to těsný bránění ramenem. Penalta určitě ne. Messimu vlítl přímo do cesty jako býk. To je trochu rozdíl, i když bych ji taky neoznačil za 100%.

Reagovat
technecium

Jasná věc

Reagovat
CHONG

Jak jinak

Reagovat
Kixi Syhimour

měl jsem to stejně

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes by som to rád videl takto:

Thibo - Mendy, Varane, Ramos, Militao - Valverde, Casemiro, Kroos, James - Hazard - Benzema

Reagovat
CHONG

To by šlo, ale minimálně v Jamese bohužel moc nevěřím...

Reagovat
Ed_Hazard

Namiesto Jamesa Modric. Nuda, dala sa ocakavat

Tak snad nastupi v priebehu polcasu. Taktiez Asensio.

Reagovat
misinho7

ono kontrolu nad hrou asi budeme mat ale skor sa bojim co s tymto vymyslime ci to nebude nejaka ta nahravacka v strede pola bez poriadneho zakoncenia

Reagovat
JM

Ale je zajímavé, že všichni zaručeně "zranění" hráči po minulém zápase jsou v základu

Reagovat
Messiáš

Socky pěkně v lese. Getafe proti 10 horší než proti 11, takhle tu LM Atleti asi dají celkem s klidem

Reagovat
CHONG

Což je v pořádku, Geta a Socky udělají La lize lepší službu v EL.

Reagovat
Messiáš

Asi jo, Getafe budu přát výhru v EL, chtělo by to 5 týmů v LM. Chtělo by to trochu omladit útok za mě, Molina od té doby, co ho nařkli z korupce je docela matnej. Líbila se mi spekulace s Luisem Suarezem ze Zaragozy

Reagovat
CHONG

Ta představa, že vyhrajeme EL, z toho mám teda péra plný kalhoty Útok by to chtělo omladit určitě, všichni naši střelci (Molina, Mata, Ángel) jsou už borci přes třicet let. Jinak bohužel ne jenom Molina, ale celý kádr je po restartu matný nebo spíš marný, snad se to zlomí už proti Eibaru.

Reagovat
Jordi Alba

Socky teda podle toho, kdo jim tam zůstane. Sevilla většinou tu ostudu neudělá, když nebudeme počítat Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Cille

Reagovat
Ed_Hazard

Benzema Valverde napravo uplne volny..

Reagovat
Ed_Hazard

Carvajal znova jalovy. A ked aj vybojuje stratenu loptu, tak ju zakopne do autu Potrebuje konkurenciu, Hakimi musi prist..

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo na Tecla

Reagovat
Ed_Hazard

Carva krasny odkop

Reagovat
Messiáš

Rodrigo pěkně

Reagovat
misinho7

Este ze var..

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělají prdel

Reagovat
misinho7

Nj niekto to video upravil isto Perez

Reagovat
Messiáš

Hmm, no nevím

Reagovat
LH171186

Tyčka, odvolanej gól....Real klasika.....

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kde tam videl twn sudi ofsajd ty vole ?? Tovsi robia prdel toto

Reagovat
misinho7

boha akoze tieto prispevky od fanusikov barci ma len utvrdzuju ze v ich tabore je ovela viac magorov... je tam var, dokonca aj ciary boli ukazane a oni sa stazuju..vcerajsia Messiho penalta celkom sporna ale nikto tu nemal potrebu to tu vypisovat jak kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som fanusik Valencie , daj mi pokoj s posr. Barcu

Reagovat
CHONG

Na monitoru

Reagovat
smazaný uživatel

až tam ty tři minuty kluci nakreslili kluci čáry fixama

Reagovat
CHONG

Utři nudli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím utírám pouze česnek.

Reagovat
CHONG

Tak bacha, ať ti do něj nekape ta nudle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bude kapat Ramosovi a Zidanovi po remíze 1:1..

Reagovat
smazaný uživatel

VAReal Madrid

Reagovat
2miguel1

Bude lepsie ked bude Real nadostrel. Potrebujeme byt stale v tempe a Messi to aj tak vyhra pre nas.

Reagovat
LH171186

V případě tohoto ofsajdu by neměl platit gól co nám dal Van Nistelrroy na Euru 2004 ...Pokud tu je ještě nějakej pamětník.....

Reagovat
misinho7

Vykon v prvych 15 min ok a potom to slo riadne dole... kazdopadne co ma prekvapuje ze taki hraci dali tolko zlych centrov, ale ze totalne mimo

Reagovat
Ed_Hazard

Benzema a Modric out. Rodrygo a James in.

Reagovat
misinho7

to si napisal snad najvacsi Scifi ake si mohol pri ZZ. To ze pojde Karim dole a to ze pojde James hore

Reagovat
CHONG

Což jenom dokazuje, jaké je ZZ máslo.

Reagovat
Ed_Hazard

Poviem ti, vrie mi krv ked vidim za aku ciastku prestupil Werner k blues. Toto sme zase raz posrali. On by mal na to odstavit Karima, alebo aspon donutit ZZ porozmyslat nad tym stavat ich oboch

Reagovat
misinho7

my budeme Haalanda ale nie cital som ze Havertz caka nas, dokonca ze sme ho aj mali v lete kupit ale kvoli korone nic nebude...nechapem tento prestup, je to top talent a do buducna mozno najlepsi a svojej pozicii ale uz tam mame, pride Martin a popravde uplne na tu poziciu ani nehrame hce to konecne zabijaka, ale to sa asi nedockame dokym tam je Karim

Reagovat
CHONG

Ono je to dobře, že nepřišel, akorát bychom zkurvili dalšího útočníka. Dokud na lavičce šaškuje ZZ, tak Benzína neposadí nikdo, Jovič, Werner, Haaland... maximálně tak Galantní prasátko, ale to než dorazí, tak bude Benzín v důchodu klátit nezletilé šlapky.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja viem. Viera je to jedine co mi zostava.

Karim je momentalne rakovina nasej hry. Treba tam cerstvy vietor a popravde mam vacsiu doveru v to ze tam niekto z mladych hracov nieco uhaluzi, ako ze tam karin nieco profesorsky zasunie. Neuveritelne spomaleny a so zlym videnim situacie na ihrisku. Modric rovnako..

Reagovat
misinho7

akoze naopak ja sa ho musim zastat ze sa snazi daco tvorit ale je na zlej pozicii, ked tak nech ho posunie inde a da tam normalny hrot..takto sa hrat neda, nikto v sestnaske hlavne ze si nahrame 200 prihravok v strede... askoda ze Jovic je debil a dodrbal si teraz to tym zranenim, aj ked asi by nehral aj tak :D Karim da aj 6 zapasov za tyzden

Reagovat
Ed_Hazard

Karim je neuveritelne zly. V prvom polcase x krat neprihral, neposuval do sance na Valverdeho, zasiva cely zapas Hazarda, teraz dodrbal jednoduchu prihravku na Mendyho. Hrame na centre do vapna, pritom vo vapne cakal zatial na center celkovo 0 krat z coho nakoniec vyplyva to, ze vapno je absolutne prazdne..

Reagovat
JM

Bída

Reagovat
ADM

nepozeram, tak mi dajte sem video toho neuznáneho golu, nech vám nestranne poviem, ako to malo byť...

Reagovat
Ed_Hazard

Vale mala z hry viac, z nasej strany to boli casto krat nahodne akcie..

V takychto zapasoch my pravidelne stracame (narozdiel od catalunyan luckers )

Reagovat
Visca el barca

Jste prostě horší.

Reagovat
Ed_Hazard

To nepopieram. Vy byvate ale rovnako horsim tymom a pomerne casto, lenze take zapasy aj tak vyhravate

Reagovat
Visca el barca

Máme lepší tým. Vy jste nepředváděli nic úžasného v LM za dob hatricku a narozdíl od nás jste ho udělali. A porovnej si to s týmem Pepa.

Reagovat
misinho7

lepsi tim wtf? videli sme aj vzajomne porovnania...a tie doby hatrricku sa radej nevyjadrujem to proste nedokazete prekusnut

Reagovat
Visca el barca

To byla náhoda. Lepší tým máme no. Zkus to popřít.

Reagovat
misinho7

vsetko je nahoda iba ked barca vyhra je to nenahodne a k tomu ze ste lepsi snad nema zmysel, ci uz teraz ci do buducna mame lepsi tim, treba tam len hrotaka a asi prave kridlo

Reagovat
Visca el barca

No nemáte no. Mladý Fati hraje líp než ty vaše děti a Eden dohromady. Proto jste za 10 let vyhráli titul dvakrát; protože jste prostě horší.

Reagovat
2miguel1

Messi nam to vsetko vyhral.

Reagovat
Visca el barca

Messi hraje za Real?

Reagovat
misinho7

nechapem jak moze byt niekto tak zaslepeny Bez Messiho by mozno nebola ani polka z toho mozno menej ..ten chlap je najlepsi a kolko krat ste boli an tom totalne zle tak tam bol Messi a to iste plati aj teraz..nam odisiel Cris a je to vidiet

Reagovat
Visca el barca

Cris nesahá Messimu po kotník.

Reagovat
misinho7

ok

Reagovat
misinho7

hej hej lepsie, videli sme da gol a uz hraje lepsie ok to nema zmysel s tebou.. potom uz nezostava nic ine iba Karim> Messi

Reagovat
Visca el barca

Má lepší čísla? Sorry Vinicius je nejhorší křídlo v lize.

Reagovat
misinho7

ok jebem na to s tebou to nema zmysel, ty si velmi zaslepeny, ber si priklad tu z kolegu miguela

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi kridlo v lize

nejhorsi kridlo v lize

nejhorsi kridlo v lize

nejhorsi kridlo v lize

nejhorsi kridlo v lize

nejhorsi kridlo v lize

nejhorsi kridlo v lize

nejhorsi kridlo v lize

nejhorsi kridlo v lize

Reagovat
Visca el barca

Je no.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcelonu mu to stačilo

Reagovat
2miguel1

Tazko to hodnotit ked mas Messiho. Roberta, Griezza, Lengleta, Busa by som ale menil

Reagovat
Ed_Hazard

Eden staaar

Reagovat
misinho7

Eden a Karim krasne

Reagovat
misinho7

Ti jebe Marco. 5 sekund na ihrisku a gol

Reagovat
Ed_Hazard

Mendy krásne, Marco....plačem krása

Reagovat
Kokesh

Nejlepší levá na světě je zpět

Reagovat
CHONG

Marco ❤️

Reagovat
Ed_Hazard

Vini riadne rýchly.

Reagovat
misinho7

Ok, Karim teraz zadral

Reagovat
misinho7

Btw Case je paradny, teraz ten jeho zazrok a nasledny gol. Tolko sme nanho drbali cele tie roky a bez neho by sme ziadne tie trofeje nemali.

Reagovat
2miguel1

Trosku jebol Benzin

Reagovat
CHONG

Teď ale Benzín moc hezky

Reagovat
misinho7

za tento gol dalsich 5 rokov v zaklade

Reagovat
CHONG

Ani bych se nedivil

Reagovat
Messiáš

Cervenou ????

Reagovat
CHONG

To jsem teda taky moc nepobral

Reagovat
Messiáš

Tak nemá to na nic vliv, jen mi je líto Kang-ina, kterej dostane šanci jednou za uherskej rok. Teď mu to dají vyžrat za tohle.. Nevím, jestli jsem dobře pochopil Raye Hudsona, ale rikal, že červená přímo se nekontroluje na VARu?

Reagovat
JM

Podle mě právě říkal, že tu červenou může potenciálně VAR odvolat/zrušit (respektive asi říct hlavnímu, že neměla být).

Reagovat
Ed_Hazard

Vsak tomu chalanovi uplne preplo. 3 nezmyselne nakopnutia bez umyslu hrat loptu. Za podobne veci uz padlo nespocetne vela cervenych. Pamatam aj podobnu pre Carvajala

Reagovat
Kenneth

Dal bych mu ji taky. Psychicky to neustal a začal ho tam okopavat jako prase

Reagovat
Foppy

poslední přišlo navíc po odpískání...

Reagovat
Tommy$

Asensio 1+1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele