LaLiga - preview 24. kola

14.02.2020, 08:26, aktualizováno 16.02.2020, 09:03
Previews
Barcelona udolala Getafe a čeká na odpověď Realu Madrid, ten by si doma měl poradit s Celtou Vigo. Sevilla si brousí zuby na body z duelu s Espanyolem, Leganés hostí Betis a Athletic poměří síly s Osasunou. Z nedělního programu vypadl souboj Eibaru s Realem Sociedad...
Sevilla FC - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Seville se poslední týdny vůbec nedaří a ve třech soutěžních duelech po sobě už prohrála. I proto se k nedělnímu poledni dívá s optimismem, neboť los jí jako dalšího soupeře určil Espanyol. Katalánský celek stále dlí až na posledním místě tabulky.

Ze Seville se pod vedením trenéra Julena Lopeteguiho opět stala nebezpečná mašina, která produkuje velmi pohledný fotbal a navíc má výsledky. Především konec minulého roku vyšel Seville v lize parádně a zdálo se, že při krizi Atlética se usadí na skvělém třetím místě. Jenže od té doby se změnilo hodně věcí. Jednak Getafe překvapilo nebývale konstantní formou a jednak Sevilla začala ztrácet.

Za posledních pět duelů v lize se jí povedlo získat tři body jen jednou, když si poradila s Granadou. Jenže poté zaskočil Sevillu Mirandés a vypoklonkoval ji z poháru Copa del Rey. Následovala další domácí ztráta s Deportivem Alavés. Ještě větší zklamání ale pro své fanoušky nachystala Sevilla v minulém kole, když jela do Viga. Jako jasný favorit naprosto selhala a podlehla domácímu týmu 2:1 i přesto, že po brance Youssefa en-Nesyriho nad Celtou vedla. Jenže v závěru naprosto propadla a dostala dvě branky.

Další ztráta ji odeslala na pátou příčku se shodným počtem bodů jako čtvrté Atlético. Sevilla by měla pracovat na obraně, která udržela čisté konto jen čtyřikrát v deseti posledních duelech. Zkušený Argentinec Franco Vázquez dobře ví, že podobný výkon jako v minulém kole proti Vigu si už Sevilla nesmí dovolit, pokud chce mířit za Ligou mistrů.

"Je před námi kupa práce, protože náš výkon z utkání proti Celtě byl ostudný. V prvním poločase se nám ještě dařilo hrát to, co jsme chtěli a docela jsme presovali soupeřovy obránce. Po změně stran nám ale došly fyzické síly a my jsme odešli i mentálně. Přestali jsme se soustředit, najednou se nám nic nedařilo a inkasovali jsme v závěru. Něco takového je neodpustitelné, tohle se nám nesmí stávat. Příště musíme zápas rozhodnout daleko dřív."

Espanyol je na to velmi dobrým soupeřem, protože Sevilla s ním má úspěchy velmi často. Čtyři z posledních pěti duelů v řadě vyhrála a Espanyol ji na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán obral o všechny body naposledy před dlouhými devíti lety. Tentokrát se na hřiště nepodívají Carriço s Torresem, zatímco hosté postrádají zraněného Corchiu s vykartovaným obráncem Didacem Vilou.

Espanyol stále ještě nehodlá vzdát svůj boj o záchranu a jednou za čas se vynoří jeho lepší tvář, jak ji známe třeba z Evropské ligy. Nohy mu velmi často sráží obrana, která je se čtyřiceti inkasovanými góly stále nejhorší v celé lize. Minulé utkání ale zvládla perfektně, neboť od Mallorky nedostala ani gól a přispěla k těsné výhře 1:0.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Diego Carlos, Koundé, Reguilón - Joan Jordán, Fernando, Banega - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Pedrosa, Cabrera, Bernardo, Javi Lopez - Embarba, Roca, David López, Darder - Calleri, De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.10 - 6.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - Real Betis  (neděle 14:00)
Leganés prožívá velmi strastiplnou sezonu a aktuálně má nad sebou 18 týmů. Snahu o záchranu ale nevzdává a mírným stimulem by mohlo být domácí prostředí. Na Estadio Municipal de Butarque dorazí v neděli odpoledne Real Betis, kterému došly síly.

V sílu svého stadionu Leganés hodně doufá právě v duelu s Realem Betis. Když se totiž utká s týmem ze Sevilly, v drtivé většině případů vyhrává právě domácí tým. Stalo se to už v sedmi minulých utkáních, pokaždé bral tři body domácí celek. Nehledě na to, v jaké formě zrovna byl nebo jestli byl jasným outsiderem. Tím mimo jiné je právě Leganés. Před začátkem 24. kola mu totiž patří stále až předposlední příčka.

Vzadu si není Leganés zrovna jistý a inkasoval už 36 branek. Nejhorší problémy ho ale tíží v ofenzivě. Jeho přední linie dokázala dát jen 18 branek, což z ní dělá vůbec nejhůře střílející útok v celé lize. Nejlepším kanonýrem týmu je zkušený útočník Martin Braithwaite, který dal jen šest branek. V těsném závěsu za ním je Óscar s pěti góly. A pak dlouho nic. Aby toho nebylo málo, tak vedení nechalo v lednu odejít do Sevilly čtyřgólového útočníka en-Nesyriho, aniž by jej adekvátně nahradilo.

Právě dánský útočník Braithwaite hovořil o schopnostech týmu střílet branky následovně: "Na tréninku pilujeme střelbu i souhru u branky, ale v praxi zápasu to nedokážeme zopakovat. A čím víc se cítíme pod tlakem, tím je to pak horší. Neumíme se kolem vápna soupeře pohybovat s chladnou hlavou, všechno nám dělá problém. Věřím ale, že to brzo zlomíme a posuneme se tabulkou vzhůru."

Na marodce zůstává i nadále Szymanowski s Cuéllarem, Omeruo nebude hrát kvůli kartám. Stejný důvod zastavil Nabila Fékira, který se neúspěšně pokoušel odvolat proti červené kartě z minulého duelu.

V něm sice Real Betis sahal proti Barceloně po bodu, jenže dvacet minut před koncem rozhodl o třech bodech pro Barcelonu obránce Lenglet. Tím Real Betis jen prodloužil svou sérii bez výhry na čtyři duely, kvůli čemuž stále okupuje až třináctou příčku.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Rodrigues, Jonathan Silva, Awaziem, Bustinza, Rosales - Óscar Rodríguez, Mesa, Recio, Assalé - Braithwaite
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Moreno, Bartra, Mandi, Emerson - Aleñá, Edgar, William Carvalho - Joaquín, Loren, Canales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.27 - 3.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - CA Osasuna  (neděle 18:30)
Athletic Bilbao a Osasuna se spolu utkají o upevnění pozice ve středu tabulky. Oba celky od sebe dělí tři body, přičemž lépe si vedou Baskové. Má to ale háček, Bilbao v lize od 1. prosince loňského roku nevyhrálo a ztráta na poháry narostla.

Bilbao ve středu položilo základy pro odvetu semifinále Copa del Rey proti Granadě, když domácí duel vyhrálo 1:0. Bohužel pro trenéra Garitána a fanoušky je to v poslední době jediná věc, ze které se mohou radovat. V lize totiž od 1. prosince loňského roku nevyhráli a po víkendu natáhli čekání na tři body už na osm kol.

S takhle dlouhou sérií lze na poháry pomýšlet jen těžko, na druhou stranu Baskové jsou blízko postupu do finále Copa del Rey, tedy přesněji řečeno mají k němu blíže než Granada. Výkony v lize to nijak neomlouvá a Athletic jednoduše potřebuje proti Osasuně zabrat.

Jenomže to potřebují po dvou porážkách i hosté. Osasuna prohrála na Villarrealu i doma s Realem Madrid a navrch přidala i vyřazení z Copa del Rey od Realu Sociedad. Suma sumárum tři soutěžní porážky v řadě vnesly do řad "Rojillos" nervozitu. Postavení v tabulce není nijak katastrofální, dvanácté místo by v Pamploně před sezonou nejspíše brali, je ale pravda, že v sezoně už si dokázali vést lépe.

De Marcos, Unai López a suspendovaní Iker Muniain a Dani García, to je výčet všech absentujících kouče Garitana. Jeho protějšek Jagoba Arrasate bude postrádat Ávilu a Moncoyolu.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Martínez, Álvarez, Capa - Vesga, José - Gómez, García, Williams - Villalibre
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Hernández, David García, Estupiňán - Pérez, Sanjurjo, Brašanać - Torres, Gallego, Rubén García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.31 - 4.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Celta Vigo  (neděle 21:00)
V neděli večer se na Santiago Bernabéu utkají Real Madrid a Celta Vigo a cíle jsou jasné - Real potřebuje zvítězit, aby odskočil Barceloně, Celta Vigo zase potřebuje nutně bodovat, aby se vyhnula sestupu. Favoritem jsou jednoznačně domácí, Real Madrid v LaLize neprohrál čtrnáct kol v řadě. Krom toho se očekává velký návrat po zranění Edena Hazarda.

Real Madrid od konce října loňského roku neprohrál a v tuto chvíli drží už čtrnácti zápasovou sérii neporazitelnosti, tedy alespoň co se LaLigy týče. Pochopitelně skvělou formu poněkud kalí vyřazení z Copa del Rey od Realu Sociedad. Tím spíše se družina francouzského kouče Zidana může koncentrovat na domácí soutěž, potažmo Ligu mistrů. Očekávaný duel s Manchesterem City je na programu už za dva týdny a obecně řečeno je forma Realu vzhledem k výsledkům dobrá.

"Bílý balet" před týdnem rozstřílel Osasunu na její půdě 4:1 a alespoň na chvíli si vytvořil na čele tabulky šestibodový náskok. Barcelona ale svůj duel zvládla a vyhrála i v sobotu, takže před utkáním Realu Madrid s Celtou Vigo mají oba giganti stejný počet bodů. "Musíme pokračovat v tom, jak si vedeme dosud. Koncentrovat se, hrát s intenzitou a tempem. Známe soupeře proti kterému budeme hrát. V tabulce zaujímá pozici, na které si nezaslouží být, protože ve všech aspektech je velmi dobrým týmem," upozorňoval Zidane.

Celta Vigo před týdnem porazila Sevillu a zaznamenala vůbec první výhru po více jak dvou měsících. Nutno podotknout, že tři body Celestes potřebovali jako sůl a nakonec je svojí vůli a bojovností vybojovali. V neděli večer je čeká další obtížný soupeř, dokonce ještě těžší - vedoucí Real Madrid. Zde bude šance na body přeci jen o poznání nižší, na druhou stranu ani Real Madrid není doma neporazitelný, takový Real Sociedad by mohl vyprávět.

Před třemi lety se Celtě podařilo na Santiago Bernabéu vyhrát, ale to se stejně jako v případě Realu Sociedad jednalo o Copa del Rey. V LaLize Celta Vigo naposledy dobyla slavný madridský stánek v roce 2006! Jinými slovy Real bude doma obrovským favoritem a jakékoliv jeho zaváhání bude považováno za senzaci. "Bílý balet" si doma nemůže dovolit ztrácet body, pakliže chce získat mistrovský titul, na který od roku 2017 čeká.

Zinédine Zidane stále nemůže počítat s Marcem Asensiem, na druhou stranu k dispozici už je Eden Hazard. Zcela fit nejsou ani Mariano a James Rodríguez. Celta Vigo veze do Madridu takřka kompletní kádr s jedinou výjimkou, kterou tvoří potrestaný Hugo Mallo.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Mendy, Ramos, Varane, Carvajal - Valverde, Casemiro, Kroos - Modriæ - Benzema, Isco
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Murillo, Araújo, Aidoo - Vázquez, Yokuslu, Beltrán, Olaza - Rafinha - Aspas, Smolov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.07 - 11.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Deportivo Alavés  (sobota 13:00)
Prvním sobotním duelem 24. kola LaLigy byl určen střet mezi Mallorcou a Deportivem Alavés. Domácí nutně potřebují zabrat, protože minulé týdny pro ně nachystaly jedno zklamání za druhým. A Alavés pro ni rozhodně nebude snadnou pochutinou.

Mallorca je zcela namočená v sestupových potížích a na boj o záchranu se naprosto soustředí. Z výsledků to ale zatím tak nevypadá, protože Mallorca prohrála už čtyři soutěžní duely v řadě. V rámci ligy se třikrát v řadě střelecky nedokázala prosadit a ve všech třech duelech pochopitelně ztratila body. V minulém kole se zklamaně vracela z Barcelony, kde nejtěsnějším možným rozdílem podlehla domácímu Espanyolu.

Tím se Espanyol dostal na 18 bodů, takže všechny tři poslední týmy mají shodný počet bodů. Mallorce dělá problémy jak útok, tak obrana. Celkově dali Ostrované jen 22 branek a dostali jich už 39, což z nich dělá druhou nejhorší defenzivu v celé lize. Mallorca se může opírat alespoň o domácí prostředí, ve kterém nasbírala 17 ze svých osmnácti bodů. A platí to zvlášť v duelech s Deporem. Proti Alavésu se na Iberostaru postavila už mnohokrát, ale od roku 2000 zde Deportivo nevyhrálo ani jednou.

A Mallorca rozhodně neplánuje svoji bilanci nějak pokazit. Zkušený záložník Salva Sevilla k tomu prozradil: "Stále se nacházíme v sestupovém pásmu, ale nemá smysl si zoufat. Jediné, co nám může pomoci, je trochu štěstí a pořádná porce práce. Vyhrabat se z toho můžeme jen my sami a také na sebe spoléháme. Jeden na druhého, hrajeme jako tým a učíme se tahat za jeden provaz. Věříme, že se brzy dočkáme dalších bodů."

Mallorca může být vděčná alespoň za to, že má všechny hráče k dispozici. Deportivo se bude muset obejít bez zraněného Tomáse Piny a rovněž bez vykartovaného Aleixe Vidala.

Deportivo zažilo tragický konec minulého roku a do toho nového vstoupilo mnohem lépe. V pěti duelech prohrálo jen jednou, když nestačilo na Villarreal. Minulé kolo k němu bylo přívětivější a Depor si doma poradil s Eibarem.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Lumor, Raíllo, Valjent, Pozo - Lago Junior, Salva Sevilla, Baba, Dani Rodriguez - Cucho Hernandez, Budimir
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ruben Duarte, Laguardia, Magallán, Ximo Navarro - Burke, Manu Garcia, Camarasa, Aleix Vidal - Joselu, Lucas Perez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.13 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Getafe CF  (sobota 16:00)
Barcelona nevzdává boj o první místo LaLigy a v dalším kole by ráda zvýšila tlak na vedoucí Real Madrid. V sobotu odpoledne ji ale čeká poměrně náročná zkouška, neboť do katalánské metropole zavítá Getafe. A to působí v letošní sezoně jako pravé zjevení.

Pýcha Katalánska nezažívá zrovna ideální chvíle. V době, kdy stále ještě držela skvělé první místo, byl odvolán od kormidla Barcelony trenér Ernesto Valverde. To by vzhledem k nepřesvědčivým výkonům a nepříliš poutavé hře asi mnoha fanouškům zase tak nevadilo. Kdyby místo něj nedorazil koučovat hvězdy Barcelony Quique Sétien. Tedy muž, který nemá s těmi největšími kluby zrovna moc zkušeností.

Poprvé se Barcelona s novým trenérem představila veřejnosti v duelu 20. kola proti Granadě. Sice vyhrála o jednu branku, ale opět nepředvedla kýžený herní projev, na který jsme byli zvyklí řadu let. Doposud odehrála Barcelona pod vedením kouče Sétiena sedm soutěžních duelů a dvakrát už prohrála. U jiného týmu by se tato bilance dala brát jako velmi úspěšnou, ale Barcelona oprávněně míří výš. Pokud blaugranas v nějakém duelu opravdu zaujali, bylo to snad jedině osmifinále Copa del Rey proti Leganés, kterému nasázeli pět branek.

V poháru už ale neúčinkují, o což se k překvapení mnohých postaralo Bilbao. Minulé kolo ukázalo zase trochu jinou stránku katalánského výběru. Barcelona předvedla bojovnost a velké srdce, protože s Realem Betis, někdejším Sétienovým klubem, rychle prohrávala. Utkání ale dokázala otočit ve svůj prospěch i přesto, že hrála v deseti, ostatně podobně jako domácí. Díky tomu je Barcelona stále na dostřel od Realu a schází jí jen tři body.

Mladý záložník Frenkie de Jong, který dal první branku tohoto duelu, zmínil: "Myslím, že LaLiga už dávno není soutěží jen několika vyvolených a slavných týmů. Může se prakticky kdykoli stát, že nějaký favorit zaváhá. Kvalitativní rozdíl mezi outsiderem a favoritem se často stírá a není snadné vyhrávat duely o mnoho branek. Jsme rádi, že se postupně učíme, co po nás trenér chce, a věříme, že se ještě popereme o první místo."

Barcelona má na marode stále stejná jména, mezi něž patří Luis Suárez, Ousmane Dembélé a Neto. Novinkou na poli absencí je Clément Lenglet, který dostal v minulém kole červenou kartu. Jeden Suárez chybí také Getafe, obránce Damián, který je jedinou absencí hostí.

I bez něj je ale Getafe odhodlané pokračovat v dobrých výkonech. Po krizi, která madridský celek postihla na přelomu roku, je Getafe opět v plné síle. Dokazuje to především výsledky, které ho katapultovaly na současnou třetí příčku. Překvapení LaLigy zatím ztrácí na Barcelonu sedm bodů a k tomu mu pomohlo i minulé kolo. V něm suverénní Getafe třemi góly zesměšnilo Valencii.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - De Jong, Busquets, Arthur - Messi, Griezmann, Fati
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Olivera, Etxeita, Djené, Nyom - Cucurella, Maksimović - Arambarri, Jason - Mata, Ángel Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.72 - 8.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Levante UD  (sobota 18:30)
Villarrealu poslední týdny zase nevycházejí tak, jak by si asi představoval. Změnit to bude chtít na domácí půdě Estadio de la Cerámica, kam se v sobotu v podvečer dostaví Levante. A proti němu bude Žlutá ponorka jasným favoritem.

Villarreal se stal dalším týmem, který padl za oběť překvapení z Mirandésu. Druholigový celek proplouval pohárem Copa del Rey jako nůž máslem a smlsl si mimo jiné právě na Villarrealu. Prohra o dvě branky s tím, že Villarreal dostal od jasného outsidera čtyři zářezy, zapůsobila na jeho sebevědomí negativně a ani v dalším duelu nebral Villarreal tři body. Žlutou ponorku naposledy obral o dva body Real Valladolid, další jasný outsider.

Z hlediska Villarrealu ale samozřejmě není nic ztraceno. V tabulce je na sedmém místě a na Evropskou ligu ztrácí v tuto chvíli jen dva body. Když přidá další dva, tak už je na čtvrtém místě, velkém snu Villarrealu. Očekávat Ligu mistrů je ale asi dost přehnané, zvlášť kvůli rozjeté konkurenci Valencie a především Getafe. Ambiciózní celek ale přesto neztrácí víru a do pohárů chce za každou cenu.

Zkušený záložník Rubén Peña k tomu ostatně uvedl: "Jako tým si dáváme jen ty nejvyšší cíle. To nás nutí na sobě pracovat a vydávat ze sebe maximum. A to i v době, kdy se nám zrovna nedaří. Proti Levante chceme tři body za každou cenu, neboť v minulých zápasech jsme několikrát selhali. Potřebujeme je pro nastartování celého týmu i našich nadějí. Nic nedostaneme zadarmo, takže se o to musíme poprat."

Villarreal stále trápí početná marodka, respektive čas, který na ní hráči tráví. Dlouhodobě jsou mimo hru Soriano, Torres a Moreno, přičemž se k nim teď přidal ještě Manu Morlanes. Levante se nemůže spolehnout na Melera, Hernaniho, Piera a Radoju.

Po čtyřech prohrách v řadě se ale Levante povedlo konečně vyhrát. Potřebný impuls nastal v minulém kole, kdy si Levante poradilo proti Leganés. Aktuálně je Levante na jedenáctém místě a pokud byste si chtěli vsadit na nějaký výsledek, zřejmě se vyhněte remíze. Žádný tým v lize si totiž nepřipsal tak málo remíz jako Levnate (jen 2).
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Rubén Peña, Funes Mori, Albiol, Mario - Cazorla, Iborra, Trigueros - Moi Gomez, Alcácer, Gerard
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Toño García, Postigo, Vezo, Miramon - Bardhi, Campaña, Vukčević, Rochina - Morales, Roger
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.72 - 5.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Real Valladolid  (sobota 21:00)
Granadě vyschl střelecký prach a už ve dvou duelech v řadě se neprosadila. V sobotu večer se tohoto faktu pokusí využít Real Valladolid, kterému to sice pálí, ale stále se ocitá nebezpečně blízko sestupu.

Granada nenavázala na pohárový šok, kterým bylo utkání s Valencií. Vítězství v Copa del Rey je pro ni v tuto chvíli mnohem dál, protože první semifinálový zápas zvládlo lépe Bilbao. Stačila mu k tomu jediná trefa, o kterou se krátce před koncem první půle postaral tahoun Iker Muniain. A stačilo to, protože Granada nedokázala překonat brankáře domácích ani jednou. Už podruhé v řadě, neboť ani v minulém kole si neporadila.

To ji čekal soupeř mnohem slavnější, madridské Atlético. Ani do jeho sítě se ale Granada neprosadila, třebaže šance si rozhodně dokázala vytvořit solidní. Právě úbytek střelecké přesnosti je něco, s čím musí Granada něco dělat, aby zůstala v pohodlném středu tabulky. A trenér Diego Martínez to dobře ví.

"Náš fotbal nikdy nebyl založen na nátlakové hře nebo na tom, že bychom neustále drželi míč. Proto je klíčové, abychom proměňovali co největší množství našich šancí. V posledních týdnech jsme tuto schopnost ztratili. Naši střelci nepůsobili tak důrazným dojmem a nechali se příliš často vytlačit ze střeleckých pozic. Na tréninku se na to zaměřujeme, protože potřebujeme zpřesnit střelbu. Věřím, že v duelu s Realem Valladolid se nám naše úsilí na trénincích splatí."

Do utkání s Realem Valladolid nemůže trenér Martínez nasadit zraněnou trojku Vico, Fede a Lozano, která laboruje se zraněními převážně již od podzimu loňského roku. Tentokrát však nemůže spoléhat ani dvojku Duarte - Soldado, která je pro karty mimo. A to už je hodně velké oslabení.

Real Valladolid tahle situace rozhodně těší, protože sama má poměrně široký kádr. K dispozici nejsou jen Fernández a Antonio Caro. Ani hosté to se střelbou příliš nepřehání a v minulých třech duelech dali jen dvě branky. Stačilo jim to ale ke čtyřem bodům. I díky tomu mají stále osmibodový náskok na 18. Mallorcu. V Granadě Real nevyhrál už více než deset let, což bude chtít konečně napravit.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Carlos Neva, Vallejo, German, Victor Diaz - Gonalons, Herrera - Machis, Azeez, Puertas - Carlos Fernández
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Garcia, Salisu, Olivas, Moyano - Villa, Alcaraz, Michel, Plano - Ünal, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 2.97 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Atlético Madrid  (pátek 21:00)
Ve Španělsku začne kolo s pořadovým číslem 24 velkou lahůdkou, protože už v pátek večer se proti sobě postaví Valencia s Atléticem Madrid. Domácí stále sní o tom, že se kvalifikují do Ligy mistrů a právě utkání s Atléticem by je mohlo v případě výhry na čtvrtou příčku dostat.

LaLiga by si pro své fanoušky mohla asi jen těžko nachystat lepší předkrm na páteční večer. O tři body budou totiž soupeřit dva slavné týmy, které mají kupu motivace k výhře. Především Valencia, která opět zažívá hodně turbulentní období. Po čtyřech soutěžních výhrách, kdy se zdálo, že se konečně dočká dlouhé série výher, přišel pád. Valencia prohrála v poháru s Granadou a na tento šok navázala další porážkou, teď už v rámci ligy.

Minulé kolo jí vůbec nesedlo a důkazem byla porážka o tři branky z dílny domácího Getafe. To se sice vzmáhá a letošní sezona mu vychází na jedničku, ale přesto asi málokdo čekal takový rozdíl ve hře i skóre. Valencia navíc v utkání už za stavu 0:2 přišla o italského beka Alessandra Florenziho, který se po brutálním a naprosto nevynuceném faulu poroučel do sprch. Porážka vrátila Netopýry na zem a sen o Lize mistrů museli odložit.

Stále na něj ale ztrácejí minimum, přesněji řečeno pouhé dva body. Přesně tolik dělí Valencii právě od jejího pátečního soka z Madridu, který onu vysněnou čtvrtou příčku zastává. Trenér Albert Celades musí co nejdřív vymyslet, jak dostat tým do rovnováhy a pohody, navíc bez mnoha absencí. Pro zranění se Celades musí obejít bez Valleja, Garaye, Rodriga, Coquelina a Gameira, zatímco z důvodu karetního trestu nemůže do hry nasadit Florenziho. Menší potíže měl obránce Gayá, který netrénoval s týmem prakticky po většinu týdne.

Před utkáním s Atléticem Celades prohlásil: "Potkává nás teď mnoho absencí a to není nikdy příjemné. Čeká nás klíčový měsíc, ve kterém můžeme mnohé získat, ale také hodně ztratit. Chceme být dobře připravení, což nám absence nedovolí tak, jak bychom si přáli. Musíme ale zůstat pozitivní a dál dělat to, co umíme - pracovat na sobě. Neustále se chceme zlepšovat a právě duely s týmy jako Atlético nám to mohou umožnit."

Valencii čeká v Lize mistrů středeční duel s podceňovanou Atalantou Bergamo, která rozhodně nebude chtít soupeři dát body zadarmo. Atlético je v rámci milionářské soutěže asi ještě v horší situaci, neboť se proti němu postaví král posledního ročníku z Liverpoolu.

Atlético v letošní sezoně jen zdánlivě připomíná jindy tvrdého a náročného soupeře, který se pyšnil vlastní charakteristickou tváří. A zvlášť v novém roce se Atlético nesmírně herně i výsledkově trápí. V posledních pěti duelech se mu povedlo vyhrát jen jednou, a to v minulém kole. Colchoneros si v něm poradili s Granadou, k čemuž jim stačila jediná branka Ángela Correy.

Jednou devizou se Atlético pyšnit stále může a to je obrana. Defenziva colchoneros zatím pustila za svá záda jen 15 ligových branek a v celé lize je lepším týmem jen Real Madrid. Sérii negativních výsledků Atlético překonalo právě v minulém kole a teď doufá, že mu tato výhra pomůže v cestě vzhůru. Bude to ale muset zvládnout bez opor jako Diego Costa, Giménez, Trippier nebo Morata s Felixem.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Jaume - Wass, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayá - Soler, Parejo, Kondogbia, Čeryšev - Maxi Gómez, Guedes
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Arias, Savić, Felipe, Lodi - Saul, Thomas, Herrera, Koke - Correa, Vitolo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.02 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid23157144:1452
2.FC Barcelona23154455:2849
3.Getafe CF23126535:2042
4.Atlético Madrid23109423:1539
5.Sevilla FC23116629:2339
6.Real Sociedad23114839:3137
7.Valencia CF23107633:3237
8.Villarreal CF23105840:3135
9.Athletic Bilbao23710623:1931
10.Granada CF23931127:3030
11.Levante UD23921229:3429
12.CA Osasuna23610730:3228
13.Real Betis2377932:3728
14.Deportivo Alavés23761025:3327
15.Real Valladolid23511719:2526
16.SD Eibar23661122:3224
17.Celta Vigo23481119:3220
18.RCD Mallorca23531522:3918
19.CD Leganés23461318:3618
20.Espanyol Barcelona23461319:4018
Zbývající zápasy
16.02. 16:00SD Eibar - Real Sociedad (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (359)

Přidat komentář
Ed_Hazard

Getafe aspon bodik, Real nasadzat pol tucet a udrzat nulu!

Reagovat
dextroza_m

Getafe dostane vyprask a Real rupne 1:2.

Reagovat
CHONG

Strašně doufám, že si Pepe toho vašeho pasáčka povodí, jak slepou krávu.

Reagovat
misinho7

tiez by som v to dufal ale doma aj keby to Setien sabotoval tak to barca uhra, tam to Messi zariadi ...tu necakam stratu

Reagovat
Switchback

proč by to měl Setien sabotovat?

Reagovat
Kokesh

Lionel Messi has failed to score with each of his last 27 shots in LaLiga and in each of his last three league appearances

The last time he failed to score in four consecutive league appearances was in Nov 2013

Up next: Getafe, who have conceded the fewest shots in the division.

Reagovat
ADM

Takze hattrick.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Zařídit nemusí znamenat jen, ze bude skórovat

Reagovat
dextroza_m

Jediný pasáček jsi tady ty

Reagovat
CHONG

Teď jsi mě zdevastoval

Reagovat
dextroza_m

Myslim, ze to delas sam. Snazis se tu byt komentama nad veci a pak se opet vratis na svuj standard z pred par let podobnym komentarem.

Reagovat
CHONG

Byla to pouze adekvátní reakce na tvůj arogantní shit

Reagovat
dextroza_m

Který arogantní shit? To s tím pasáčkem?

Reagovat
CHONG

To s tím výpraskem

Reagovat
dextroza_m

To je bohuzel pro Getafe realita

Reagovat
CHONG

Uvidíme za tři hoďky

Reagovat
aurelio

Sorry, ale dalsi Parejov gol

Reagovat
smazaný uživatel

viac ma sere že tak tragické a slabé Atletico sme nezdolali, bohužial zasa uhaluzili 2 goly po našich chybách....

Reagovat
Mass

Geniální hráč co se týká techniky, ale tim přístupem mě fakt sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Z meho pohledu super zapas. Sance na obou stranach, fotbal nahoru/dolu proti favoritovi....takze az zas priste budem hrat proti predpred/pred/poslednimu, nebudem mit strelu na branu a zaslouzene prohrajem...a to je holt soucasna Valencia - bohatym bere a chudym dava

Reagovat
Mass

Atlético v současný formě nebylo favoritem, navíc nastoupili 4-6-0.

Reagovat
Messiáš

super zápas. Ferran do repre. Toho bych fakt bral, ale jsem strašně rád, že jej Vale má, fakt se na jeho hru moc hezky kouká.

Snad oba týmy si z toho vezmou pozitiva a v týdnu v LM to bude vítězně

Reagovat
Visca el barca

Ten Saúl na levém bekovi slušně hořel.

Reagovat
Kokesh

Hakimi má letos v lize 2+9 a Martin 4+5. Oba ročník 1998. Jen už to začít odměňovat a neusnout na vavřínech, jak je u nás a Barcy zvykem...

Reagovat
misinho7

Sranda ze v lete dva top posily sa vlastne vratia z hostovacky

Reagovat
Kokesh

Však to se nám dlouhodobě vyplácí. Aspoň se oddělí zrno od plev...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Sak ja som za to. Mne sa ta paci.

Reagovat
Ed_Hazard

Celkovo pozerám že 6+9. Hakimi bude Carvajal vol.2. Tieto hostovačky sú naprostá paráda, ťažké milióny ušetrené.

Reagovat
Phillipinho

Ale co jsem cetl, tak Hakimi dozadu nic moc, protoz ho radsi v Dortmundu stavi dopredu.

Reagovat
Ed_Hazard

Takže moc veľký downgrade oproti Danimu to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak roky jsme to meli tak, ze leva strana byla mega ofenzivni a prava takova konzervativnejsi. S nastupem Mendyho a Hakimiho to bude defakto to samy, akorat se ty strany otocej.

Reagovat
smazaný uživatel

The 11th of BARÇA: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, De Jong, Arthur; Messi, Griezmann and Ansu Fati

Reagovat
2miguel1

nas najlepsi obranca Semedo preco nehra?

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalského pravého obránce postihl zánět krčních mandlí.

Reagovat
ADM

Konecne hrame so zálohou.

Reagovat
Majk91

Mallorca veľmi dôležité 3 body. Futbalový víkend začal super

Reagovat
Ed_Hazard

Lol, tie dresy naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé

Reagovat
smazaný uživatel

Alba zraněný, kdy to skončí kua?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Fati krásné kličky

Reagovat
2miguel1

My budeme zachvilu vyuzivat tie 3 striedania pre troch ktori sa pocas zapasu zrania

Reagovat
alcantara

Jasny faul ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasny faul

Reagovat
drussbarb

Bude VAR?

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tohle udelat Ronaldo tak mu to uznaj

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že tak, v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bych asi taky neuznal no..

Reagovat
smazaný uživatel

Umiti zažíva každý zápas "smrtiace" pády

Reagovat
smazaný uživatel

*Umtiti

Reagovat
blaugrana

cisty faul a kokotko Nyom bude tlieskat...

Reagovat
roman1978

Hlavně na kartu

Reagovat
smazaný uživatel

to bych teda urcite nepiskl jako faul..

Reagovat
technecium

Tam byl jasně záměr

Reagovat
CHONG

Nou Camp

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti lidi, co rozumi fotbalu, tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana zase hoří jak blázen

Reagovat
Ed_Hazard

Getafe už musí premeniť niektorú zo šancí, Barca mohla tiecť v klude 0:2

Reagovat
Teoretik

Ještě si ten černoch za ten faul na kartu a neuznaný gól ironicky zatleská

Reagovat
ValachJakPoleno

Faul na kartu..

Reagovat
alcantara

Uplne s kludom

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann wtf?

Reagovat
technecium

Jako bych viděl Coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych je nesrovnával. Griezmann je týmový hráč a proto nikdy nebude takový provar jako Coutinho.

Reagovat
technecium

Ne, vyvrátil mi to poměrně rychle. Griezmanna jsem měl vždycky moc rád, doufám, že nám ještě něco ukáže.

Reagovat
Salfovic

Barca hraje doma na brejky

Reagovat
technecium

A má u toho držení míče 80%

Reagovat
smazaný uživatel

dej tomu buzerantovi už kartu

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Dayman

Viděl jsem všechny dostupný záběry, žádný významný pohyb Nyom neudělal, Umtiti tam běhal jak smyslů zbavený, přičemž ani netušil, kde má svýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smyslu zbaveny jsi ty

Reagovat
roman1978

Až na ten loket

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti cíti lakte v každom zápase

Reagovat
2miguel1

Faul to bol ale na žltu

Reagovat
Majk91

Nechápem čo riešiš. Jasný faul.

Reagovat
patas92

Reagovat
marke7

Bohnice. Najdi si to.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
alcantara

Kazdopadne to nase tempo, ako niekedy v juli, nie prvykrat v poslednom case, je vyborna zalezitost

Reagovat
smazaný uživatel

Messi no

Reagovat
Majk91

Griez

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL GRIZLYYYYYY

Reagovat
Ed_Hazard

Šťastlivci zasraní. Getafe si nezaslúži dnes prehrať

Reagovat
2miguel1

Však sa este len zahrievame

Reagovat
roman1978

Druhý největší paklub si nezaslouží vyhrát nikdy. Se těším, až zase spadnou.

A jen tak mimochodem, co je na tom šťastného? Barva jasné dominuje, leo šel sám na bránu a gól těch pablbu byl neuznan naprosto správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pablbov ? Veď Barce uznali všetky góly

Reagovat
roman1978

Jeee, to je vtipné. A šup, další gól.

Reagovat
technecium

Žebříček paklubů:

Real Madrid

Espanyol Barcelona

PSG

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Rebríček paklubov:

FC Barcelona

Reagovat
roman1978

Bílé zlo, rudé zlo, espanyol, getafe, malaga, inter,

Reagovat
Generalní Gladiator

inter

Reagovat
roman1978

Sorry, ale Mourek faktor

Reagovat
2miguel1

Este mozno Atleti

Reagovat
CHONG

Takže po šesti minutách najednou není Getafe druhé, ale až čtvrté, že by stařecká demence?

Reagovat
kaja900

Jestli stařecká nevím, píše jak kdyby mu bylo 10

Reagovat
roman1978

Druhe v Madridu

Reagovat
CHONG

Slabý pokus, asi jako tvůj svěrač.

Reagovat
roman1978

Tvé hloupé domněnky nemůžu vyvrátit, takže si dej růžově víno v růžově dresu toho paklubu, pusť si operu a dal si na něco hraj, ty pražská snobska buznicko.

Reagovat
CHONG

Teď jsi mi to nandal, snad tě u toho nezradila plena.

Reagovat
technecium

Reagovat
kaja900

Myslím že poslední dobou dokazujete že největší paklub jste s hodně velkým náskokem vy

Reagovat
technecium

Myslím že poslední dobou dokazujete že největší paklub jste s hodně velkým náskokem vy

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Šťastné je na tom to, že to Messimu prešlo úplne na náhodu obrancovi pomedzi nohy. To sa ďalších 50 x nepodarí a zhorí to zase raz na obrancovi

Reagovat
ADM
Reagovat
Ed_Hazard

......a ďalších 50 sa mu nepodarí. Lucker luckerský a nič viac

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
technecium

Kdyby to takhle nesolil celou kariéru, tak bych to i vzal

Reagovat
CHONG

Zeptal bych se, proč je Getafe druhý největší paklub, ale stejně to sám nevíš, ty přestárlý pozére.

Reagovat
roman1978

Já vím všechno. A pozer bude spíš tvá charakteristika.

Reagovat
CHONG

Všechno s výjimkou řadových číslovek, hlavně druhý a čtvrtý ti dělá problém.

Reagovat
Generalní Gladiator

cos mu proved,že tě tak nezvládá?

Reagovat
roman1978

Dvě reakce a dvě osobní impertinence . Nejak nezvladas že někdo nesnáší tu farmu nebo zla.

Reagovat
roman1978

Bílého

Reagovat
smazaný uživatel

buh

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann má zakončení 1vs1 opravdu chladnokrevné. Aspoň něco funguje

Reagovat
Cizinkx

Messi genialni

Reagovat
Teoretik

Chytře Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je proste nejlepsi hrac historie tyhle nadherny hry. Dekujme bohu, ze toho muzeme byt soucasti prave my!

Reagovat
smazaný uživatel

Neďakujem. Hovor za seba

Reagovat
smazaný uživatel

Nekaz mi to!

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

ROBERTO SOLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Firpo přihrávkou překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

ansu na welbecka

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních dvacet minut nevypadalo vůbec dobře, ale neuznaný gól nás pěkně nakopl a potom už jsme hráli slušně Když nepodceníme druhý poločas, tak by to mělo být v cajku,

Reagovat
Majk91

Messimu tam fakt nič nepadne posledné zápasy. Ale aj keď tie góly nedáva, tak ich

aspoň pripravuje. 7 asistencia odkedy prišiel Setien

Reagovat
technecium

Je to o dost lepší. Najednou nepadám hrůzou při každé naší rozehrávce od brány, jak pod Valverdem, kdy jediný existující řešení situace bylo nákop dopředu na Suaréze, který to ztratil. Je vidět, že stačí zapracovat na pohybu hráčů a jde to.

Reagovat
LAM

Zase se aspoň někdy mohlo nakopnout.Tohle Griezmann nemůže moc nabídnout a musíme tak hrát většinu přes riskantní rozehrávku.

Reagovat
LAM

Zdá se mě,že poslední zápasy hrajeme,hlavně ze začátku hrozně ustrašeně a je to hodně znát na výkonu.K tomu,aby tenhle systém mohl fungovat je potřeba víc riskovat s přihrávkama a dávat víc průnikovek.Navíc Umtiti na balonu není opravdu žádný terno.

Messi pod Setiénem dává ještě víc finálovek a je to vidět na asistencích,bohužel ale není tak často před bránou.

Jinak to zranění Alby není vůbec dobrý před LM a EC

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, už tak nám dost hoří obrana a teď ještě kdyby tam v LM musel hrát Firpo...

Reagovat
marke7

Takový Roberto je oproti Firpovi hotový Alves.

Reagovat
Generalní Gladiator

ti dva proti hráli, nepamatuješ?

Reagovat
roman1978

Nejdůležitější je ale to, že už u zápasu neusínam.

Reagovat
blaugrana

Inter chce udajne Griza za Lautara. DEAL. Este Coutinha za Neymara a jedem.

Reagovat
Generalní Gladiator

griezman-lukaku by pro inter byla lepší dvojka než s lautarem,ale griez tam nepude

Reagovat
ADM

Ako si na to prisiel ked je pre nich Lautaro absolutne klucovy?

Reagovat
Generalní Gladiator

grizovi to nejlíp jde v závětří za silnou devítkou, pro conteho by griz byl vhodnej hráč

Reagovat
marke7

Reagovat
kaja900

Jojo všichni budou chtít vyměnit svy nejlepší hráče za vaše nepotřebný hráče no

Reagovat
Generalní Gladiator

Nevtírej se a radši mysli.

Reagovat
technecium

Nezájem

Messi - Griezmann, Lautaro

Reagovat
Generalní Gladiator

a křídelní hra?

Reagovat
Kluivert9

Alba a Semedo.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Messiáš

Tak to ať si Inter strčí za klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Striedaj Fatiho lebo sa zastrelim dnes zase

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zas za piča ten sudí

Reagovat
Ed_Hazard

Hovorím si odzačiatku, pripískava Barcelone, miestami dosť jasne

Reagovat
Ed_Hazard

A zase. De Jonga pískne ale pár sekúnd obranný faul od Umtitiho nie

Reagovat
ADM

Tak nam treba. To zas bol uvod do polcasu ako od Starej Kremničky.

Reagovat
blaugrana

cista ubohost druhy polcas

Reagovat
Ed_Hazard

Gól absolútne z ničoho. Ale krásne trafený

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohli bychom začít hrát. Už u toho u toho skoro usínám.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Fati, konečně střela ze střelecké pozice!

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsou ty "kontrolované" zápasy, ehm

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi brankar na svete

Reagovat
technecium

Nejlepší brankář na světě

Reagovat
patas92

good god

Reagovat
Ed_Hazard

A teraz to ten drbo zapíska a dá žltú kartu Matovi. Rovnaká situácia ako v prvom polčase zo strany de Jonga. Wtf proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bez radsi spat, dneska ti tecou slzy i z prdele

Reagovat
Ed_Hazard

Práve (75:08) ti to dali z opakovačky a bavili sa o tom aj komentátori Len toľko k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja komentuju tebe a tvoji potrebu psat 100 komentaru, kde 99 z nich je jak o ditete, kterymu se rano nechce vstavat do skolky Len tolko k tomu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Ty si hrozný uplakánek

Reagovat
Cizinkx

Neskutečný co tady dneska předvádí.

Reagovat
blaugrana

Chces konkurovat valoarovi?

Reagovat
smazaný uživatel

To zas prr, oproti tomu senilnímu klaunovi je génius i Zdeněk Godla.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Reggie

Ty jsi poslední dobou strašně uplakanej, to je něco

Reagovat
Ed_Hazard

To sú mi argumenty, čiže sa nikto nevyjadrí k obom absolútne totožným zákrokom ohodnoteným taktiež úplne diametrálne, hej? Rozhodca vám zase raz prifúkaval, bez toho už vlastne ani nevyhráte

Reagovat
Reggie

Já neřeším včerejší zápas, kdy jsem viděl jenom druhou půlku. Ale co tady předvádíš minimálně půl roku snad u každýho zápasu Barci, to je strašně zoufalí. Dřív jsem tě měl za jednoho z těch v pohodě z Real fans.

Reagovat
Ed_Hazard

U každého? To teda obrovsky preháňaš

Reagovat
Reggie

U každýho neber doslova, ale všiml jsem si toho mockrát... Jinak bych si toho nevšiml, protože dřív ses tady takhle neprezentoval nebo o tom aspoň nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

faaaaaak

Reagovat
roman1978

Antoineeeeeeeeee

Reagovat
blaugrana

Rakitic shooooow

Reagovat
blaugrana

griez, ale ic uz dopici omg

Reagovat
smazaný uživatel

Bordalás

Reagovat
Messiáš

Tondo, nahraj raději

Reagovat
smazaný uživatel

my ten zápas asi chceme za každou cenu dojebat

Reagovat
blaugrana

Gery spava 4 hodiny, ale aj tam je o dva levely lepsi ako zvysok obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Fati dobrý výkon

Reagovat
ADM

Pokial nemal loptu bolo to ok

Reagovat
blaugrana

Fati dnes tak na 5-

Reagovat
ADM

Ivan musi mat tak 0% uspesnost prihravok aktualne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Dnesny zapas pripomina NFL. Getafe cely zapas získava metre faulami

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě komedie...Messi si navádí na střelu, týpek ho celou dobu tahá za dres jak magor a rozhodčí nic. Jenom proto, že se hned neválí po zemi.

Reagovat
roman1978

Výborně. 3 body jsou doma. Paklub odjíždí s prázdnou.

Reagovat
technecium

Druhej poločas neskutečná Valverdovina Jinak tři body o ceně zlata

Reagovat
smazaný uživatel

Nervózní a neurovnaný zápas, ale důležité vítězství je doma

Reagovat
2miguel1

0-30 min 30% z možneho vykonu

30-45 min 70% z možneho vykonu

45-90 min 10% z možneho vykonu

Reagovat
2miguel1

Messi nedal štvrty zapas po sebe v lige gol

Reagovat
smazaný uživatel

unikum

Reagovat
LAM

No v tomhle systému to bude asi častý.Hráči mu vůbec neotevírají prostory a Griezmann není schopnej dát přihrávku.

Reagovat
blaugrana

Brutalne trpi absenciou Luisa.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked uz ich nedava tak pripravuje, jednym slovom Buh.

Reagovat
patas92

Tomu Rakitičovi se už člověk ani nemůže smát. Priorita číslo jedna v létě musí být jednoznačně střední záložník (nejlíp Thiago, nebo někdo jemu podobný), tohle se nedá.

Reagovat
Ed_Hazard

PSG dnes ničí tikety

Reagovat
remeslnik

Mně ho zničil L´pool.

Reagovat
LAM

Proč nehráli dneska Socky?

Reagovat
Majk91

Smrad na štadióne, doslova.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Majk91

zamorený vzduch od neďalekej skládky

Reagovat
valloire

to by se u vás hrát vůbec nikdy nemohlo, když vám tam smrdí přístav

Reagovat
Majk91

ten prístav nám z toho stredozemia akurát tak závidíte

Reagovat
valloire

Neni co. Takovej smrad.... Za Madridem jsou krásný hory a svěží vzduch.

Reagovat
smazaný uživatel

za barcou nejsou?

Reagovat
valloire

jenom nějaký kopečky co nestojí za řeč

Reagovat
vilp

Hazard v základu.

Reagovat
ciernyribiz

60 minut da, predpokladam ze hrat mohol uz tak 2 zapasy ale asi chcel zizu aby nabral kondiciu. skor ma prekvapuje ze nehra mendy, co ako ked buduci zapas dostane zltu tak do el clasica ideme s marcelom?

Reagovat
Ed_Hazard

Rovnako riskoval s Casemirom pred decembrovým EC

Reagovat
Gazdo

Nechcete predsa aby proti nasemu utoku nastupila nejaka obrana nie? To by bola nuda

Reagovat
Ed_Hazard

Idem si dať golaso, aby si vedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava parádní! Hala Madrid!

Reagovat
Ed_Hazard

Všetci komentujete zostavu, ale doklikať sa k nej musím aj tak cez twitter

Thibo - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, Valverde - Hazard, Benzema, Bale

Reagovat
misinho7

Co tam robi Marcela. Snad nechce ist ZZ s nim proti Barce ...lebo o tyzden ho da hrat nemoze ak nechce riskovat vykartovanie. Jedine ze to bude riskovať a Mendy pojde proti City a Marcelo proti Barce.

Reagovat
ciernyribiz

mozno ho da dnes na 20 minut dostane kartu, na ligu bude marcelo a mendy na barcu a city

Reagovat
Kluivert9

Ta expreska s Traorem, WTF

Reagovat
patas92

To je nějaká Fišarovina, nebo je ještě fakt pořád náš hráč?

Reagovat
Kluivert9

6 let nemá s Barcou nic společného právě

Reagovat
patas92

Tak snad to neví potenciální zájemci a něco z toho kápne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Neverim ze by bol nas. Ved uz tu nie je dlhsie ako Dinho pomaly

Reagovat
Kluivert9

Vždyť už 3x přestoupil

Reagovat
smazaný uživatel

sel asi za 10M EUR

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na webu www.transfermarketweb.com, ze kterýho má bejt ta expreska: "According to Birmingham Mail, Barcelona FC management are planning a serious summer move over Spanish-Senegalese winger Adama Traoré (24). Wolverhampton star might be on his way out on an about 35 million euros transfer fee."

Je to hodně kreativní překlad.

Reagovat
Whitemedia

Ty kráso, to je ostuda..

Reagovat
Kixi Syhimour

Celta

Reagovat
Kixi Syhimour

(nicméně pochybuju, že to udrží)

Reagovat
ADM

Benzema na svoj vek je na tom pohybovo ale hodne dobre, ked to porovnám s takym len o rok starším Luisom.

Reagovat
Visca el barca

Luis se nám teď směje ale. Chybí moc.

Reagovat
misinho7

Celta raz na nasej polke a dala gol

Reagovat
Kixi Syhimour

Přihrávka velmi dobrá, ale teda Varane nevypadal úplně jistě.

Reagovat
Israha

Jeho gól, stačil krok dopředu a vystavit Smolova ofsajdu. Elementární chyba.

Reagovat
Ed_Hazard

Podľa mňa má Ramos na tom väčší podiel. Varane ho mal za sebou, Ramos to celé videl a mohol predvídať..

Reagovat
Israha

To pak záleží na tom, jak jsou domluveni tyhle situace řešit, můžeš to v podstatě hodit na jednoho i druhého. Podle poziční hry mi připadalo, že mělo jít o ofsajd past a pak je to chyba Varaneho, že ji zazdil.

Reagovat
kaja900

to je prostě klasika no

Reagovat
misinho7

som si hovoril pred zapasom, ze ked ocakavame ze to bude istota a dame im 5 kuskov tak to vacsinou dopadne opacne..

Reagovat
Kluivert9

Tak Real ho dá těžko, bez střely na bránu

Reagovat
Kokesh

0 střel na branku, fakt smutný. Jedno křídlo rok nedalo doma gól, druhý tři měsíce nehrálo. Radši bych tam viděl lítat Lucase...

Reagovat
Mateo16

Valverde isiel hodne dole. teraz uz tam je dalsi zapas do poctu. Bale mrtvy , u neho uz aj pochybujem ze ho to bavi

Reagovat
ADM

No, povedzme si uprimne, Real vidím po velmi dlhej dobe ale až na finálnu fázu hrajú super futbal. Neviem do akej miery je to sposobene Celtou, ale páči sa mi ako v podstate napriek tomu, že hrá obrana extrémne vysoko (podobne ako u nás), nedovolia Celte skoro žiadne protiútoky, 90% všetkého ničia už v zárodku agresivitou a presingom. Je to spôsobené teda oveľa väčšou pohyblivosťou obrany na čele s Casem, ktorý sa vypracoval na aktuálne možno najlepšie DM?

Obliehanie okolo 16ky je oveľa svižnejšie oproti nám a extrémne tomu celému napomáha, že nehlaďajú za každých okolností jedného vyvoleného spasiteľa a je tam hneď niekoľko hráčov, čo sa nebojí prebiť sa do šance 1 na 1. Benzema a Hazard bude brutálne duo akonáhle dostanú čas sa zohrať. Celkovo sa na to pozeralo výborne, vôbec som sa nenudil celý polčas, gól visí vo vzduchu.. Kiežby sa aj u nás snažili krajní beci dostávať hlbšie do ihriska a nie to ťahať do krajov a odtial nahrať loptu na stopera, čo spomaluje tok celej hry, kedže narozdiel od Realu u nás absolutne nedáva ani zmysel posielať do vápna centre, čo je zas skvelý plán B do Ligy Majstrov. Ak má byť LM priorita, Real tam má s týmto "moderným" futbalom oproti nám určite navrch

Reagovat
misinho7

tiez mi to pride velmi dobre, ten pressing je super skoda ze je to viacmenej zapas blbec..sice je pravda ze sme este nestrelili na branu ale to je dane ze z tych x sanci to vsetci strielaju na tribunu jeden urcite dame, skor sa bojim ale aby sme neinkasovali po protiutoku ked sa Ramos rozhodne ze v 50 minute je spravne ist do sestnasky na center

Reagovat
Gazdo

Nas styl je strasne zaspaty a nevyvija sa. Aj pep sa posunul odkedy odisiel z barcelony ale my sa stale snazime vratit sa do absolutneho drzania lopty. A pritom absolutne nemame pohyb na to aby sme to aplikovali

Reagovat
kaja900

škodaa Ramos

Reagovat
ADM

Tak to je až škoda, že to bol offside

Reagovat
kaja900

Ramos trošku na výletě

Reagovat
kaja900

Kroos ! Celta jeho nejoblíbenější soupeř

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Bijeme ich jak žito. To nemohli vydržať. Toni

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jeden to nemôžu udržať

Reagovat
valloire

Vole mrdaaaat golasoooo

Reagovat
ADM

paráda, to tempo hry, rýchle prihrávky po zemi, otáčanie hry každú chvílu.

Reagovat
Jordi Alba

Chodíš po tenkém ledě.

Reagovat
valloire

za chvilku je náš

Reagovat
Jordi Alba

Zrovna jeden z těch normálních, ruce pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej

Reagovat
valloire

já bych ho bral

Reagovat
patas92

Žádná ztráta

Reagovat
ADM

Reagovat
Gazdo

Luku, přidej se na temnou stran síly

Reagovat
ADM

konštatujem fakty, ešte pár takýchto nudných týždnov od nás a začnem si hladať futbal, pri ktorom moje oči netrpia

Reagovat
Jordi Alba

Na to máš mít snad to City ve vedlejších, ne ?

Reagovat
ADM

Z tých su tiež pekní tragédi poslednu dobu

Reagovat
valloire

výborně, ZZ je toho záruka

Reagovat
ciernyribiz

Ramos zase pri góle pripravený dorazat

Reagovat
madridcan

Skurvene Nike, na suveréna som išiel dat Kroos, že dá gól a oni ho nemali v ponuke

Reagovat
Switchback

eh, to si měl Ramos pohlídat

Reagovat
kaja900

Ramos

Reagovat
Mateo16

Za toto penalta

Reagovat
misinho7

Pekne, zasluzene. Busime ich riadne. Snad to este poistime.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol. Tak to to je blbá penalta. Kontakt bol, ale tú loptu mal už na dlhú nohu. Tak či tak brankár blbec že takto zasahoval aj ke´d boli riadne z uhla

Reagovat
valloire

El Capitano golasooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio

Reagovat
Mateo16

Toto mala byt priiama redka , neuveritelne

Reagovat
misinho7

Co akoze teraz Bale robil? Jebe mu ?

Reagovat
Messiáš

Prase ten Bale

Reagovat
valloire

golfista se posral ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Zacítil barcelonskú krv.

Reagovat
valloire

Rafinha? Tak to zas jo. Bíte je a nikoho nešetřte

Reagovat
smazaný uživatel

Rudá

Reagovat
Kokesh

Určitě ne.

Reagovat
CHONG

Baleovi dobře mrdlo, to měla být rudá.

Reagovat
kaja900

bože.. to snad není možný tohle

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastická přihrávka

Reagovat
ciernyribiz

Mendy pod na zltu

Reagovat
Messiáš

Mina najsaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi na ho*no večer pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel.. Real fakt nechápu no..

Reagovat
kaja900

máme zápas pod kontrolou a pak tohle jestli tohle nebudou 3 body....

Reagovat
valloire

Jděte do prdele, středem....

Reagovat
Jordi Alba

Barcelonská krev ta asistence.

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Messiáš

Denis to fotbalové myšlení má. Jeden z mých velkých oblíbenců .

Rafinha taky parádní zápas, Celta se musí udržet

Reagovat
Kixi Syhimour

Aspas tam snad brečel po zápase , jen škoda že gól musel dávat zrovna Rus.

Reagovat
Messiáš

Aspas je strašnej srdcař a pro tu Celtu dýchá. Není divu, že jinde mu to tolik nešlo a asi ani hypoteticky by to nikdy nebylo pro něj tak super jako v Celtě

Reagovat
Jordi Alba

No, ještě to bude zajímavý. Leganés i Espanyol pomalu získávají body.

Reagovat
Messiáš

Abelardo a Aguirrem dost ty týmy zvedly no. Okurky mi byly vždycky sympatický a Espanyol holt do La Ligy patří, i když je tam rivalita. Doufám, že spíše to potká Eibar a Valladolid, ale bude to řežba do posledního kola

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud Barca opravdu vezme Braithwaita, což nabírá na obrátkách, tak bude Leganés totálně vybrakovaný.

Reagovat
Jordi Alba

Teda až na ten Eibar, ten bych ještě aspoň sezónu v LL rád viděl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celta se dost zvedla od zápasu s Eibarem, kde byla lepším týmem a ztratila body. Ve Valencii to měla taky rozjetý minimálně na bod, následně porazila i Sevillu. Musí to zvládnout, byla by jich velká škoda. Rafinhy je neskutečná škoda, nepochybuju o tom, že by pod Setiénem momentálně hrál základ v Barce. Ale tak hlavně ať vydrží zdravý a užívá si fotbal, už si toho protrpěl dost.

Reagovat
Messiáš

Po zákroku Balea jsem se dost bál, že je zase out, až mě skoro více vytočilo, že to bylo na něj než to, že to byla jen žlutá. Pro Celtu bod, se kterým se nepočítalo a doufám, že bude rozhodující.

Reagovat
Reggie

Reagovat
ciernyribiz

Táto strata bodov bude este boliet

Reagovat
alcantara

Madrid hra ako my, akurat 5x rychlejsie.

Reagovat
ADM

Reagovat
kaja900

ale máte Messiho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kaja900

achjo, co k tomu říct no.. uplně zbytečně ztracený 2 body fakt smůla tyjo.. tahle ztráta bodů nás bude ještě mrzet

Reagovat
misinho7

asi najistejsi zapas z tych co nas caka kde sme mali brat body a my stratime..uz vidim ako o tyzden stratime s Levante a na El Clasico pojdeme ako druhy

Reagovat
kaja900

prostě klasika no.. tohle jsme si měli pohlídat přesně tyhle zbytečný ztráty rozhodujou o titulu

Reagovat
popltak

Klaauni

Reagovat
kaja900

píše typek co má v oblíbených united a neapol.. a dost

Reagovat
popltak

to nic nemění na tom, že je to pravda

Reagovat
valloire

sám si klaun

Reagovat
smazaný uživatel

rekl starej blazen a nazul si papuce

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

tys taky klaun

Reagovat
popltak

Ty raději nekomentuj, víš, že jsi nesmysl a také je píšeš.

Reagovat
valloire

Ale popleto, to, že tobě to smysl nedává, neznamená nic pro elementa rozumu mdlého.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt stejnej Real.. žádný posun

Reagovat
valloire

ty vole s Vigem 2 goly

Reagovat
boryland

Olééé vejprnice......

Reagovat
Visca el barca

ADM chval ty lemply častěji.

Reagovat
ADM

Skúsene som fanúšikov Realu uistil, že ich tím hrá moderný, celoplošný, nátlakový futbal, aby následná strata bodov bolela o to viac. Hahahaha

na dnes mám hotovo, dobrú

Reagovat
valloire

ty krpatej zmetku pojídající smradlavý vodpadky v nejplesnivější riti světa

Reagovat
Jordi Alba

valloire16.02.2020 22:30#

já bych ho bral

[reagovat]

Reagovat
valloire

jsi falešný jak město u moře

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Mateo16

Toto nema vyznam pokial bude zostavu rotovat takto tak sa vsetky tituly pehrame.

Eden, Isco, Benzema, Bale, Lucas, Vinicius, Rodrygo, - 7 hracov na 2 posty a ZZ sa to snazi niako vyrotovat a ked sa muzstvu nedari hadze hracov, ktorych ma v poradi.

Tazke zapasy bude hrat zaklad Eden, Karim, Isco Na striedanie vyuziva Lucasa a Viniciusa, Lahke zapasy tam sa to snazi tocit este aj do toho Bale a Rodryga.

Kvitujem ze odpisal Jamesa ale je na case poslat aj dalsich prec.

Reagovat
Mateo16

Nech Garetha a Lucasa vyuziva primarne iba na striedanie a Viniciusa/Rodrygo na tocenie proti superom typu Celta.

Jedneho z dvojky Rodrygo/Vinicius odpisat . Ty vole to tam pride este Asensio

Reagovat
kaja900

No nic.. uplně zbytečná ztráta a dárek pro Barcu no co se dá dělat, hlavně vyhrát el clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Zaváhat se Sevillou nebo Valencií, řeknu ok, stane se.. ale přijít o body s týmem, co se celou sezonu trápí. Tohle fakt nemá obdoby, podobný ztráty. Ten útok je strašně lajovej a Zizou neumí střídat.

Reagovat
boryland

zz ende......

Reagovat
valloire

ZZ ne Čito, ale ty ende.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele