LaLiga - preview 23. kola

07.02.2020, 08:55, aktualizováno 09.02.2020, 09:11
Previews
Dalším kolem pokračuje souboj o španělský titul, Real Madrid hraje v Pamploně a na dálku bude hájit náskok před Barcelonou, která se představí na půdě Betisu. Espanyol potřebuje porazit Mallorcu a Celta bude měřit síly se Sevillou. Velké baskické derby bude k vidění v San Sebastianu...
Espanyol Barcelona - RCD Mallorca  (neděle 12:00)
Nedělní poledne bude ve Španělsku patřit dění na Estadi Cornellà-El Prat. Stále poslední celek tabulky má ideální šanci na únik z nechtěné propasti. Na jeho stadion totiž přijede 17. Mallorca, kterou od něj dělí jen tři body.

Výhoda domácího prostředí by teď mohla hrát velkou roli a Espanyol doufá, že se mu konečně podaří před vlastními fanoušky v lize vyhrát. V posledních deseti kolech se mu totiž povedlo zvítězit jen jednou. I proto aktuálně dlí až na posledním místě s pouhými patnácti body. Není to u něj náhoda, což dokonale ilustrují i čísla. Espanyol má druhý nejhorší útok (pouhých 18 vstřelených branek) a suverénně nejhorší obranu celé ligy.

Dostal už 40 gólů a není divu, že s tímhle díru do světa neudělá. Naposledy mu dva góly dala Granada a zvítězila doma i přesto, že se jako první prosadili právě hosté. Opět to byl Raúl de Tomás, který se zatím ukazuje jako bravurní posila. Zatím za Espanyol odehrál čtyři duely a vstřelil v nich stejný počet branek. Sám ale dobře ví, že ani to nemusí stačit.

"Jsem samozřejmě velmi rád, že se mi daří a že střílím branky. Potřeboval jsem tým, který na mne bude spoléhat, ve kterém budu nastupovat pravidelně a kde budu cítit podporu. Takže po téhle stránce jsem absolutně spokojen. Problém je, že ani moje góly na body zatím nestačí. Vím, že i v defenzivní práci můžu udělat víc. Každý z nás musí být ochoten a schopen se obětovat pro druhé."

Espanyolu bude v domácím utkání chybět jen obránce Corchia. Mallorca je na tom ještě lépe, protože má kompletní kádr. Taky ale dobře ví, že v Barceloně se jí zrovna nedaří. Za posledních 20 let zde vyhrála jen třikrát, naposledy v roce 2011.

A formu má navlas stejnou jako Espanyol. I Mallorca totiž v posledních deseti ligových kolech získala jen sedm bodů. V minulém kole navázala na minulé dvě soutěžní porážky stejně a tentokrát doma odevzdala všechny body hostům z Valladolidu. I proto jí patří až sedmnáctý flek.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Dídac Vila, Cabrera, Bernardo, Javi Lopez - Embarba, Roca, David Lopez, Darder - Calleri, De Tomás
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Lumor, Raíllo, Valjent, Gamez - Salva Sevilla, Baba - Lago Junior, Cucho Hernandez, Rodriguez - Budimir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.83 - 5.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Athletic Bilbao  (neděle 14:00)
Nedělní odpoledne nabídne velmi prestižní zápas opírající se o dlouhou historii. Na stadionu Anoeta se v rámci 146. ligového derby představí domácí Real Sociedad a Bilbao. Oba tabulkoví sousedé zažili v posledních dnech něco famózního.

Znáte tu o Jackovi, zabijákovi obrů? Před pár dny se přesně do téhle role vtělily dva podceňované týmy. Na jedné straně stojí Real Sociedad. Tomu se ve čtvrtek večer povedlo sehrát úžasné a památné utkání s Realem Madrid. V duelu Copa del Rey Baskové rozhodně nebyli favoritem, ale vývoj utkání odpovídal opaku. La Real měl utkání zcela pod kontrolou a jeho perfektní hra nesla kýžené ovoce. Především díky spolupráci parádního dua Isah - Ødegaard se hostům povedlo vyloupit Santiago Bernabéu a díky výhře 4:3 senzačně postoupit!

Na to, že Real Sociedad předvedl v LaLize v minulém kole naprosto ostudný výkon a podlehl Leganésu, tak tohle utkání se mu povedlo naprosto senzačně a po všech stránkách. Teď to však celek ze San Sebastiánu musí hodit za hlavu, protože na řadě je populární Euskal Derbia, tedy derby hrdého Baskicka. Právě příslušnost k jednomu regionu mají oba týmy v téměř posvátné úctě. To podtrhuje také maximální snaha na prosazovaní cantery, tedy výchovy především místních hráčů.

Opora záložní řady Igor Zubeldía k derby uvedl: "Jen těžko lze popsat pocity po závěrečném hvizdu našeho utkání s Realem Madrid. To bylo něco fantastického. Teď na to ale musíme navázat neméně dobrým výkonem, protože před námi je derby. Lidé v našem městě to berou velmi vážně a pro každého hráče, který projde akademií, je splněným snem právě účast v derby. Celá ta podpora na nás hodně působí a každý z nás by na hřišti nechal duši jen proto, abychom vyhráli."

Tomuto derby se také někdy přezdívá jako AP-8 derby odkazující na silnici, která obě města spojuje. Vzdálenost mezi nimi činí necelých 100 kilometrů a ani v tabulce nejsou zrovna daleko od sebe. Osmý Real Sociedad má na Bilbao náskok tří bodů, Lvi jsou devátí. Oproti domácímu týmu se jim daří nesmírně především v obraně, která dostala jen 17 branek. Pro srovnání, La Real jich inkasoval už 30.

Derby se v dresu domácího La Realu nebude týkat trojky Llorente, Zurutuza a Illarramendi, zatímco hosté postrádají De Marcose s karetním hříšníkem Martínezem.

Také Bilbao dosáhlo nevídané věci. Doma totiž v Copa del Rey porazilo dalšího obra, Barcelonu. Od ní navíc nedostalo ani jeden gól, což se nepovede každému. Domácí fandy v nastaveném čase utkání rozjásal Iñaki Williams. V lize už to taková sláva není. Věřte nebo ne, ale Bilbao čeká na výhru už od 1. prosince 2019! Minulé kolo mu taky nefandilo, protože všechny tři body si odvezlo Getafe.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Aritz, Le Normand, Zaldua - Odegaard, Zubeldia, Merino - Oyarzabal, Isak, Portu
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Núñez, Yeray, Yuri - Unai López, Dani Garcia - Muniain, Raul Garcia, Williams - Villalibre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.29 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Madrid  (neděle 16:00)
Real Madrid se v týdnu poroučel z Copa del Rey a ve hře už mu zůstávají jen LaLiga a Liga mistrů. Zejména v domácí soutěži to má tým trenéra Zinedina Zidana dobře rozehrané, tabulce vévodí s náskokem tří bodů na Barcelonou a mimochodem to je hlavní důvod, proč si nesmí dovolit v Pamploně ztratit. Osasuna doma naposledy porazila Real v roce 2011.

Pro příznivce Bílého baletu bylo vyřazení ve čtvrtfinále Copa del Rey velkým šokem. Real Madrid letos nijak neoslňuje, ale až do osudného večerního souboje s Realem Sociedad se mu dařilo naplňovat všechny cíle. Porážka 3:4 znamená, že se madridský velkoklub může plně koncentrovat už jen na LaLigu, kterou s náskokem tří bodů vede a také na Ligu mistrů, kde ho již brzy čeká osmifinále proti anglickému Manchesteru City.

Trenér Zinedine Zidane pochopitelně nebyl z výsledku pohárového utkání nadšen, ale k samotnému zápasu se již nechtěl vracet a plně se koncentruje na nadcházejícího soupeře, kterým bude nevyzpytatelná Osasuna. "Budeme čelit obtížnému soupeři, který si vede dobře, navíc na těžké půdě. Známe obtíže, které nás mohou potkat, ale my jsme připraveni," prohlásil na tiskové konferenci Zidane. Real naposledy v lize porazil v městském derby Atlético 1:0 a stále platí, že za celou sezonu prohrál v lize jen jedno utkání.

Osasuna se pokusí využít domácího prostředí, protože není tajemstvím, že v utkání nebude favoritem. Na poslední výhru nad Bílým baletem dosáhla v roce 2011 a to už je pěkná řádka let. Letos hrála v Madridu 0:2, takže svému soupeři má co oplácet. V neposlední řadě sama potřebuje body, aby se vrátila do první poloviny tabulky, odkud vypadla po porážce ve Villarrealu.

Osasuna bude postrádat zraněného Chimyho Avilu a také vykartovaného Aridana Hernándeze. Kompletní nebude ani Bílý balet, na jehož marodce stále zůstává Marco Asensio. Zdravotní stav Edena Hazarda se sice lepší, ale jeho start ještě není pravděpodobný. Otazník visí i nad startem Mariana.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Estupiňán, David García, Unai García, Vidal - Brašanać, Moncayola - Ibáněz, García, Torres - Gallego
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Kroos, Casemiro, Modrić - Vázquez, Benzema, Júnior
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.73 - 4.32 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Sevilla FC  (neděle 18:30)
Celta Vigo směřuje za záchranou jen velmi pomalými krůčky a ráda by tento proces urychlila. Na domácím Estadio Balaídos přivítá Sevillu, která má zcela jiné starosti. Andalusané se chtějí vrátit do Ligy mistrů a k tomu potřebují skončit nejhůř čtvrtí. Rojiblancos si tuto pozici hlídají s tříbodovým náskokem, proto jakékoliv zaváhání může znamenat pád mimo vysněné pozice.

Celestes se stále nedaří nastartovat vítěznou sérii, která by je výrazně posunula tabulkou. Domácí tým zůstává nadále předposlední a své čekání na ligové vítězství prodloužil už na osm zápasů. Krom toho Celta letos vyhrála jen třikrát, což je společně s Espanyolem nejméně ze všech účastníků. V minulém kole Celta sehrála vyrovnanou partii s Valencií, ale po jediné brance stejně prohrála.

Proti předposlednímu týmu se představí Sevilla, která bojuje o návrat do Ligy mistrů. Boj o první čtyři místa slibuje dramatickou podívanou, nebudeme-li počítat Real Madrid a Barcelonu, o zbylá dvě místa je velký zájem. Na milionářskou soutěž si brousí zuby Atlético, Valencia, Getafe, Real Sociedad, Villarreal nebo právě Sevilla.

Hosté se nedávno museli vypořádat s nečekaným vypadnutím z Copa del Rey od "zázračného" Mirandésu a nedá se říci, že by si v lize spravili chuť. Remíza s Deportivem Alavés byla jednoznačně ztrátou, kterou se teď pokusí odčinit na Estadio Balaídos.

"Nastoupíme proti dobré Celtě, mají dobrý tým a budou bojovat, aby se dostali ze situace, ve které se právě nacházejí, budou hrát dobře. My také hrajeme o splnění našich cílů. Jsme si vědomi tamní atmosféry, ale jsme připraveni a chceme získat tři body," prohlásil na tiskové konferenci hostující kouč Julen Lopetegui.

Julen Lopetegui má k dispozici kompletní kádr až na Ólivera Torrese, který laboruje se zraněním. Důvěru od první minuty by mohl dostat křídelník Suso, nová posila z AC Milán. Jedinou ztrátu hlásí i Celta Vigo, jmenovitě se jedná o Kevina Vázqueze.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Araújo, Murillo, Mallo - Beltrán, Yokuslu - Sisto, Rafinha, Aspas - Smolov
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Koundé, Carlos, Reguilón - Banega, Fernando, Jordán - Suso, de Jong, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.32 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Nového trenéra Barcelony Quiqueho Setiéna čeká speciální večer. Barcelona se totiž představí na hřišti Realu Betis, tedy jeho někdejšího zaměstnavatele. Betisu se letos nedaří a poslední výsledky to znovu potvrzují, na druhou stranu proti Barceloně je vždycky snazší se namotivovat a Los Verdiblancos chtějí katalánskému obrovi způsobit další problémy.

Jednašedesátiletý rodák ze Santanderu vedl Betis v letech 2017-2019, není to tedy dlouho a teprve v lednu vystřídal na lavičce Barcelony věčně kritizovaného Ernesta Valverdeho. Co se týče jeho začátku angažmá v Barce, to se zatím nevyvíjí vůbec optimálně. Katalánci pod jeho vedením prohráli v lize ve Valencii a v týdnu dost nečekaně vypadli z Copa del Rey. Nad síly Barcelony byl Athletic, který zvítězil až vlastním gólem Busquetse v závěru utkání.

Barceloně tak zbývají LaLiga, kde ale ztrácí na vedoucí Real Madrid a Liga mistrů, kde se neúprosně blíží duel s italskou Neapolí. Jinými slovy útok na všechny tři hlavní trofeje se nekoná. Barcelona bude mít na Estadio Villamarín rozhodně co napravovat, ono ani její vítězné výsledky proti Leganésu nebo Levante nebyly přesvědčivé. O tom, že to v klubu nefunguje úplně na 100%, svědčí i nedávná kritika Lionela Messiho na adresu sportovního ředitele Erica Abidala.

Betis tak má před sebou zvučného, ale rozhodně ne neporazitelného soupeře. Katalánci mají problémy a Betis se toho pokusí využít. Kouč Rubi jinak nemá příliš důvodů ke spokojenosti, Andalusanům se stále nedaří a naposledy brali jen bod z Eibaru. Kvalitou kádru mají Verdiblancos rozhodně na víc.

Barcelonu v lize porazili naposledy v listopadu 2011, tehdy šokovali Camp Nou a přivezli si výhru 4:3. Doma už se jim tolik nedaří, poslední výhra se datuje do roku 2008.

Kouč Rubi se musí vypořádat jak se ztrátami Juanmiho a Guardada, tak i suspendací Feddala, přičemž nejistý je i start Pedrazy. Barcelona jako obvykle vyrukuje bez zraněného ofenzivního dua Dembélé - Suárez a k dispozici nebude ani stoper Piqué, kterého tak nahradí Umtiti.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Moreno, Bartra, Mandi, Emerson - Aleňa, Edgar González, Canales - Joaquín, Iglesias, Fékir
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Roberto, Lenglet, Umtiti, Alba - Vidal, Busquets, de Jong - Messi, Griezmann, Fati
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.12 - 4.07 - 1.86
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - CD Leganés  (sobota 13:00)
Leganés se stále topí v problémech a nemůže se dostat ze záchranářského boje. Šanci vidí v sobotním výletě na Estadi Ciutat de València. Domácí Levante má totiž hrůzostrašnou formu a právě to by mohlo hostům pomoct.

Rok 2020 je pro Levante zatím hodně krušný. Jak se minulý rok povedl, tak letos je Levante jen stínem týmu, který dřív fungoval a sbíral body. Ještě nedávno sídlilo Levante kolem středu tabulky, dost daleko od záchranářských prací. Jenže prvních šest duelů v novém roce mu absolutně nevychází a Levante z nich pět prohrálo. Vyhrálo jen jediný zápas, když si v rámci Copa del Rey těsně poradilo s třetiligovým soupeřem.

LaLiga je pro něj teď hodně smutnou podívanou. Minulé čtyři duely Levante prohrálo a ve dvou z nich ani nedalo gól. Minulé kolo mu ale i přes porážku dává přeci jen nějaké naděje do budoucnosti. V zápase s Barcelonou se Levante úplně nesložilo a místy s ní hrálo vyrovnanou partii. Barcelona měla ve svém kádru kometu posledních měsíců Ansu Fatiho, který se postaral o oba góly Barcelony, což se nakonec ukázalo jako rozhodující, neboť Rochina zápas ještě zdramatizoval.

Levante by si každopádně mělo víc dávat pozor na obranu, která dostala už 34 branek. To z ní dělá třetí nejhorší obranu soutěže. Dost možná to souvisí s dlouhodobou absencí Robera Piera, který si na konci minulé sezony přetrhl kolenní vazy a v té aktuální ještě nenastoupil. Pier byl velkou oporou zadních řad a Levante citelně chybí.

Levante toho s Leganésem zase tak moc neodehrálo, ale jedna věc je jistá. Za posledních třicet let Leganés ani jednou nevezl domů z Valencie tři body. Nyní mu stále chybí dlouhodobě zraněný útočník Szymanowski, k němuž se přiřadili také karetní hříšníci Cuéllar s Awaziemem.

Leganés má s Barcelonou také své zkušenosti a v jeho případě se jednalo o mnohem větší propadák. V Copa del Rey dostal od Barcelony pět branek. Na to ale navázal přesvědčivou ligovou výhrou 2:1 nad Realem Sociedad, přičemž tři body urval až v nastavení.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Toño García, Postigo, Vezo, Miramon - Morales, Campaña, Radoja, Rochina - Mayoral, Roger
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Kevin Rodrigues, Silva, Omeruo, Bustinza, Rosales - Óscar Rodríguez, Roque Mesa, Recio, Eraso - Braithwaite
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.20 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Valencia CF  (sobota 16:00)
Getafe možná nemá ve světě zase takový zvuk, ale pokud sledujete španělskou ligu delší dobu, tak vám určitě neunikl jasný progres. Celek z okolí Madridu se dostal do Evropské ligy a v této sezoně svůj potenciál rozvíjí ještě lépe. Zastaví ho Valencia?

Souboj třetího a páté celku LaLigy už dávno není souhrnem Atlética Madrid nebo snad Sevilly s Villarrealem. Aktuálně je držitelem třetí příčky skromné Getafe. Celek ze stejnojmenného města poblíž Madridu výborně zvládá svou účast v Evropské lize a ještě lépe plní své povinnosti v domácí soutěži. Do LaLigy vneslo Getafe svěží vítr i přesto, že se nejedná o movitý celek a v první lize je v řadě teprve tři roky.

Na první pohled by se mohlo zdát, že Getafe musí brzy dojít dech a že třetí místo je v jeho případě jen náhoda. Dlouhodobá forma ale ukazuje něco jiného. V jeho utkáních platí, že v podstatě kdykoli dá Getafe gól, pak vyhrává. Za posledních deset soutěžních duelů se mu jen třikrát stalo, že by nedalo gól, a všechny tři zápasy prohrálo. Gólů dalo Getafe v této sezoně jen v rámci ligy 32, což je ligový nadprůměr.

Opírá se zejména o pevnou obranu, který se řadí k nejlepším ve Španělsku. Getafe dostalo zatím jen 20 branek, což je čtvrtý nejlepší výsledek v lize a za sebou nechalo i takové velikány jako je Barcelona, Sevilla nebo právě Valencia. Ve třech posledních kláních Getafe nedostalo ani jednu branku a vždy vyhrálo, což mu pomohlo právě k postupu na třetí místo. Naposledy Getafe díky dvěma gólům vykradlo San Mamés, odkud se body zase tak moc často nevozí.

O první gól v utkání se postaral zkušený obránce Damián Suárez, který patří ke stabilním členům jedenáctky. Po zápase uvedl: "Je fantastické, co tu teď zažíváme. Daří se nám nad očekávání a myslím, že každý náš fanoušek je hrdý na to, co předvádíme. Zvykli jsme si chtít víc, klást na sebe nejvyšší nároky a to nám pomáhá správně se motivovat. Naším cílem byla často záchrana, teď jsou to ale opět evropské poháry."

Neveliký stadion Coliseum Alfonso Perez, kam se vejde něco přes 16,5 tisíc diváků, tentokrát neuvidí v akci právě Suáreze, který naneštěstí stojí kvůli kartám a utkání vynechá. Valencia se ze stejného důvodu musí obejít bez Wasse s Coquelinem, zatímco mezi zraněné patří Piccini, Garay, Vallejo a Čeryšev.

Netopýrům se povedlo v lize obrat o všechny tři body Celtu Vigo a díky tomu si zachovali jen dvoubodový odstup od Ligy mistrů. Naposledy jim ale překvapivou stopku v Copa del Rey vystavila Granada, která díky dvěma gólům Soldada postoupila.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Olivera, Etxeita, Djené, Cabaco - Cucurella, Maksimović, Arambarri, Nyom - Mata, Molina
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Jaume - Florenzi, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayá - Soler, Parejo, Kondogbia, Ferran Torres - Maxi Gómez, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.18 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Villarreal CF  (sobota 18:30)
Villarreal stále sní o evropských pohárech a nemá k nim vůbec daleko. V poháru ale ukázal, že překvapit umí i v negativním slova smyslu, čehož bude v sobotu chtít využít domácí Real Valladolid.

Mirandés. Tohle slovo bude asi v hráčích a fanoušcích Villarrealu nějakou dobu znít jen s velkým odporem. Právě druholigový Mirandés se totiž postaral o velkou senzaci, když si ve středu večer poradil s Villarrealem a vyprovodil ho z Copa del Rey! Nebyla to žádná upachtěná výhra o jednu smolnou branku, ale zcela jasná záležitost. Villarreal totiž především v obraně naprosto selhal a dostal od domácího týmu čtyři potupné branky.

Tohle všechno bude muset Villarreal nechat za sebou, aby se soustředil na sobotní duel. V LaLize mu to celkem jde a v posledních šesti duelech prohrál jen jednou. Konstantnější výkony ho vynesly až na sedmou příčku, odkud už Villarreal bude chtít jen výš. Na Evropskou ligu totiž v tuto chvíli ztrácí jen dva body, zatímco Liga mistrů jakožto velký sen fanoušků Žluté ponorky je vzdálena pět bodů.

Nejprve však Villarreal musí zvládnout utkání na Estadio José Zorrilla. A to zní možná jednoduše, ale praxe ukazuje, že Villarreal rozhodně má co dokazovat. Z Valladolidu se totiž jako vítěz vracel za dvacet posledních let jen jednou. Naposledy se mu povedlo vyhrát zde před devíti lety, ještě v éře Godína, Capdevily, Caniho, Rossiho nebo Senny s Pirésem.

Real Valladolid to na Žlutou ponorku doma opravdu umí a navíc má k dispozici téměř kompletní kádr. Chybí mu jen brankář Antonio Caro se záložníkem Fernándezem. Villarreal se ve Valladolidu ukáže bez vykartovaného Anguissy a dlouhodobých marodů Morena, Torrese a Soriana.

Real Valladolid bude mít velkou motivaci protáhnout dobrou sérii s Villarrealem o další zápas, protože vzhledem k jeho formě mu začíná téct do bot. V posledních deseti ligových duelech si připsal vítězství jen jednou a statistiky mu alespoň trochu vylepšil pouze pohár. V současné chvíli je i díky výhře nad Mallorcou na 14. místě.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Garcia, Salisu, Olivas, Moyano - Villa, Alcaraz, Michel, Plano - Ünal, Guardiola
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Rubén Peña, Funes Mori, Albiol, Mario - Cazorla, Iborra, Trigueros - Moi Gómez, Alcácer, Gerard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.16 - 3.27 - 2.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Granada CF  (sobota 21:00)
Atlético Madrid se utápí v krizi a klesá tabulkou. Co ho dokáže probrat z letargie a tragických výkonů? A dočká se Granada první výhry nad Colchoneros v posledních dvaceti letech? Na tyhle a další otázky dostaneme odpověď v sobotu večer.

Stadion Wanda Metropolitano bude napjatě očekávat zlepšení a doufat, že už se konečně protrhne smutná série Rojiblancos. Tým vedený trenérem Diegem Simeonem se totiž topí v krizi a východisko z ní se stále neobjevuje ani v náznacích. Atlético totiž nevyhrálo už pět soutěžních duelů v řadě a hned čtyři z nich prohrálo. Zuby si vylámalo nejen na Eibaru nebo Leganésu, ale taky překvapivě na Leonese v rámci Copa del Rey.

Největší problémy má madridský velikán v útoku. Absence kvalitních nebo aspoň ve formě hrajících útočníků je zcela evidentní, protože Colchoneros dali ve zmíněných pěti duelech jen jednu jedinou branku! Doma naposled remizovali s Leganésem a v minulém kole znovu prohráli. Městské derby mělo jasného vítěze v podobě lépe hrajícího Realu, kterému ve druhé půli vystřelil tři body Francouz Karim Benzema.

Po sérii špatných výkonů kleslo Atlético až na šestou příčku, pro něj ještě nedávno zcela netypickou. Soupeři čekající na další jeho zaváhání navíc nemají špatnou formu a od osmého Realu Sociedad dělí Atlety jen pouhé dva body. Brzy jej navíc čeká utkání Ligy mistrů s Liverpoolem a postup by teď byl bezmála zázrakem. Teď je zkrátka nejvyšší čas na to, aby Atlético našlo ztracenou formu.

To si dobře uvědomuje i záložník Thomas Partey. "Dlouhodobě se nám nedaří správně kombinovat a prosazovat se. Myslím, že nehrajeme špatně, ale často nám chybí maličkost k vítězství. Postrádáme bojovnost, která nás zdobí a kterou jsme charakterističtí. Několikrát jsme ztratili body velmi smolně, ale je pravda, že aktuálně hrajeme hluboko pod svými možnostmi. Od každého z nás bude cesta za zlepšením chtít mnohem víc práce. Klíčoví hráči musí na sebe vzít víc zodpovědnosti."

Atlético má objektivně také velkou smůlu na zranění. V tuto chvíli jsou mimo hráči jako Félix, Trippier, Koke, Giménez, Arias, Morata nebo Costa, i když ten už se zapojil alespoň do lehčího tréninku. K tomu musíme připočítat také karetní trest pro obránce Felipeho.

Granada je na tom se zraněními mnohem lépe, neboť jí schází jen trojka Vico, Lozano a Quini.

Outsider utkání se také může pyšnit lepší formou, a to i proti větším týmům. V rámci LaLigy si poradil s Espanyolem, což bylo tak nějak povinné vítězství. Šok pro nejednoho odborníka se udál až v Copa del Rey. Granada odtud totiž odklidila po Badajozu především Valencii, nad níž zvítězila doma 2:1. V lize jí aktuálně patří solidní desátá příčka a od Atlética ji dělí jen šest bodů.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Vršaljko, Savić, Hermoso, Lodi - Saúl, Thomas, Herrera, Koke - Correa, Vitolo
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Carlos Neva, Duarte, German, Victor Diaz - Gonalons, Herrera - Machis, Fernandez, Puertas - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 4.49 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo Alavés - SD Eibar  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka 23. kola LaLigy se odehraje na Estadio Mendizorrotza v Alavésu. Domácí celek se popere o tři body se svým nejbližším tabulkovým soupeřem, kterým je Eibar. Oba soupeři mají stejný počet bodů a velmi blízko k sestupové zóně.

V tomhle zápase půjde pro oba týmy opravdu o hodně. Pásmo sestupu je totiž vzdáleno jen o dvě příčky a čest bodů. Právě tolik dělí 16. Eibar od Leganés, které je už vsazeno přímo do boje na 18. příčce. Deportivo Alavés dokázalo posbírat stejný počet bodů jako jeho soupeř a to díky stejným výsledkům. Oba týmy shodně šestkrát vyhrály a šestkrát remizovaly, zatímco desetkrát prohrály.

Domácí Alavés se už poměrně dlouho soustředí jen na ligu, protože trochu překvapivě vypadl z Copa del Rey hned v prvním kole. Tři branky mu nasázel třetiligový celek Real Jaén a postaral se o velkou senzaci. Alavés proto může své síly koncentrovat jen na domácí půdu LaLigy, ve které za posledních pět duelů padl jen dvakrát. V minulém kole se mu povedlo přesvědčit jednak hrou, ale také výsledkem.

Utkal se totiž se Sevillou, která byla i bez několika opor jasným favoritem. Alavésu ale dala jen jednu branku, když se z penalty prosadil Lucas Ocampos. A tou dobou už Sevilla prohrávala o gól, který sedm minut před penaltou zaznamenal Joselu. V Seville odvedl Alavés velmi dobrou práci a zase se trochu vzdálil od sestupu. Teď ale musí ukázat ještě víc, o čemž domácí záložník Manu García vůbec nepochybuje.

"Myslím, že bod proti Seville pro nás hodně znamenal. Ukázal nám několik pozitiv, na kterých chceme stavět. Nesmíme se zaleknout slavnějších jmen a dobrého soupeře, protože i proti němu umíme hrát náš fotbal. Je to o odhodlání. Každý zápas začíná dlouho před utkáním, v šatně a v hlavách hráčů. Pokud si to správně nastavíme, budeme schopní zaskočit kdekoho."

Alavés se musí obejít jen bez zraněného Tomáse Piny, zatímco Eibar se vyrovnává se ztrátami Kikeho, Escalanteho, Ramise, Correy a Álvareze. Eibar čeká na soutěžní výhru už tři zápasy. Naposledy mu to také nevyšlo, protože na domácí půdě urval jen bod z utkání proti Realu Betis.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ruben Duarte, Laguardia, Ely, Ximo Navarro - Rioja, Fejsa, Camarasa, Aleix Vidal - Joselu, Lucas Pérez
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Bigas, Burgos, Tejero - Edu Expósito, Diop - Inui, Orellana, Pedro Leon - Sergi Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.00 - 3.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid22147140:1349
2.FC Barcelona22144452:2646
3.Getafe CF22116532:2039
4.Sevilla FC22116528:2139
5.Valencia CF22107533:2937
6.Atlético Madrid2299422:1536
7.Villarreal CF22104839:3034
8.Real Sociedad22104837:3034
9.Athletic Bilbao22710522:1731
10.Granada CF22931027:2930
11.CA Osasuna22610629:2828
12.Real Betis2277830:3428
13.Levante UD22821227:3426
14.Real Valladolid22510718:2425
15.Deportivo Alavés22661023:3224
16.SD Eibar22661021:3024
17.RCD Mallorca22531422:3818
18.CD Leganés22461218:3418
19.Celta Vigo22381117:3117
20.Espanyol Barcelona22361318:4015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1266)

Přidat komentář
roman1978

1.

Reagovat
valloire

Nene, 2.

Reagovat
Messiáš

Lucas Perez v sestave, doufam, ze Eibar smaznou

Reagovat
Raul=Real

Na nedeľňajšiu noc hlásia -5, miestami až do -6

Reagovat
Phillipinho

Jinak doufam ve finale Copy v baskicky derby, ale strasna sranda by byl zapas superpoharu v pristi sezone v Saudsky Arabii zapas Mirandes-Granada. Chtel bych videt vyraz Rubialese a mistnich sejku

Reagovat
blaugrana

to by si dali asi rocnu vynimku

Reagovat
CHONG

Já myslím, že by bylo celkem jedno, jestli by se hrálo baskické derby nebo Granada - Mirandés, ty arabské buráky zajímá stejně jenom Real a Barca.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je omyl viz. https://youtu.be/oX0acbxom8o

Reagovat
Jordi Alba

Takže jeden tam bude, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám hořkost ze včera přetrvává

Reagovat
Jordi Alba

A ještě chvilku bude. Já chtěl kouknout teď na to Baskický derby, ale nejspíš se na něj oba týmy vybodnou.

Reagovat
CHONG

To je něco jako ten čínský fanda Slavie, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

I dream of Bilbao from 2003, great dream, great goat, my wife goat, she told me go to Bilbao, she goat she good.

Reagovat
Kokesh

Snad proto je to dělané pro 4 týmy, aby to dá se říct zaručovalo RM i Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirandés tahák jak hovado Ale přál bych jim to klukům ušatejm

Reagovat
Switchback

psal jsem to už včera ale ... https://www.reddit.com/r/soccer/comments/ezzmdc/barcelonas_denied_penalty_vs_abilbao/ je tu někdo kdo si myslí že to není penalta a popřípadě důvod ?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to penalta, protože jí rozhodčí neodpískal.

Reagovat
roman1978
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to je tak, když se nekouknu, co sem dáváš...ale jinak to jsem od tebe nečekal

Reagovat
Ed_Hazard

na chlp rovnaka situacia

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Switchback

nic jiného od tebe nečekat

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/i/status/1225729056726974464

podobnej loket jsme měli i na druhý straně...ale o tom nikdo nemluví

Reagovat
smazaný uživatel

nebo teda rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by to mela bejt penalta? cisty zakrok tak nebrec picko

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Já. Já si myslim, že to není penalta.

Důvod? Měl by platit stejnej metr.

https://youtu.be/eeSXySOPlew?t=166

Reagovat
Kokesh

Gerard Pique has been handed 15 yellow cards this season - Sergio Ramos only has five

Reagovat
Petrinho17

Tak čo si budeme klamať. Obrana Realu, je momentálne v oveľa lepšej forme. S tým súvisia aj tie karty. Samozrejme ďalšia vec je, že Pique sa venuje milión iným veciam ako futbal a podľa neho to nie je žiaden problém. Ale to je chyba systému, keď to vo vedení nikomu nevadí.

Reagovat
valloire

ale red nedostane

Reagovat
ADM

Jdem si pro treble v ligových titulech

Reagovat
Gazdo

Podla mna neni na co cakat a musime zacat vyhravat

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Zajtra dufam, ze bude zostava Marc, Semedo, Pike, Lenglet, Alba, Vidal, De Jong, Arthur, Messi, Griez, Fati

Reagovat
LAM

Pique asi nebude,takže Umtiti.

Reagovat
blaugrana

Nj. Alebo Araujo. Nemama rad, ked su na place dvaja lavonohy stoperi.

Reagovat
Phillipinho

Getafe s Valencii to bude zas neco pro fajnsmekry. To zas potece krev

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne 9 zlutech

Reagovat
ADM

Ten hráč číslo 12 jak namalovaný pri oboch góloch Getafe

Reagovat
Phillipinho

Molina si tam celou obranu v 37 letech maze na chleba. Bozi

Reagovat
madridcan

Molinu tam bránil okresný prebor pri druhom góle? Každopádne 2,12 kurz úplne zadarmo. Getafe lepšie vo všetkých ohladoch

Reagovat
ADM

Florenzi Do konca sezony by som mu zakázal hrať.

Reagovat
CHONG

Florenzi, ty kundo

Reagovat
Phillipinho

Florenzi slusna posila. Tak otresnej vykon zakoncenej tak otresnym kriminalnim zakrokem jsem teda dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Florenzi

Reagovat
smazaný uživatel

podle statistik na livesportu jednoznacny utkani

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia zklamání Getafe klobouček za to, co letos předvádí. Dneska Molina neskutečný výkon.

Reagovat
ADM

č.12 znova toho odkial zobrali?

Reagovat
aurelio

Otrasny vykon... Parejo, Florenzi, Diakhaby musia odist

Reagovat
Kixi Syhimour

Parejo? Jsem myslil, že má dobrou sezónu, nebo jsem v omylu?

Reagovat
Phillipinho

Diakhaby-Mangala na Atalante to bude hodne pekny...

Reagovat
aurelio

Na 99% bude hrat Coquelin. Ale nech bude vedla neho hocikto, bude to tragedia.

Reagovat
CHONG

Paráda, další těžký zápas zvládnutý na jedničku s hvězdičkou (střely na branku 10:0 ) a zároveň čtvrtý zápas po sobě bez inkasované branky. Celkem věřím tomu, že bychom mohli příští týden něco uhrát i na NC. A Molina je bůh, ale to není nic nového Vamos Geta!

Reagovat
Jordi Alba

Gironka!

Getafe pěkně, kéž by tu LM vzalo Atlético a Vale obloukem.

Reagovat
Kokesh

Loni se tu jelo stylem, že Getafe na LM nema a jen by dělalo ostudu. Co ta změna?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ukazujou, ze nejsou one season wonder, o to asi jde

Reagovat
Kokesh

To pravě nebyli ani loni. Od postupu do PD jsou úžasně konzistentní. Zápasy s top 3 samozřejmě nedávají, ale s tímhle rozpočtem jsou neskuteční.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jsou dobri o tom zadna, ale nehodnot, to co si nekdo myslel loni, kdyz ted to zas clovek vidi jinak...tak predtim byli 8., to ze proste nekdo mluvil o ostude, bylo z tehdehsiho pohledu z casti relevantni, kdyz vemes jaky tymy v PD jsou a jakej v evrope delaj/delali vizitku

Reagovat
Jordi Alba

Sice tady píšu jenom o tom, aby to nehrála Vale a Atlético, ale když sme u toho, tak imho by jim to minulej rok fakt neprospělo. Uvidíme, kam se dostanou teď v EL, co si budem, v LM sou trošku těžší soupeři minimálně ve skupině a vzalo by jim to hodně sil, když teď urvou znova EL/LM, (Jako, že jedno z toho asi jo.) tak je tam vidět nějaká kvalita práce. Odstrašující příklad Espanyol, kterej bojuje o záchranu a pro něj asi jenom dobře, že dostal Wolves, takže pravděpodobně v EL hned končej.

Reagovat
LAM

Co ten Hazard?

To taky vypadá na posilu za všechny prachy.Neměl bejt už dávno připravenej?Jak Dembele vol.2

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa úplne šokovalo že má jediný gól za celú sezónu vo všetkých súťažiach. To oproti nemu je Griez ešte zlatý.

Reagovat
LAM

Tak na začátku byl zraněnej.Pak se vrátil a hrál velký kulový.Když to začínalo vypadat,že se zlepšuje,tak se zranil znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by to bol 2 sezóny dozadu povedal že Real bude strelecky závislý na Benzemovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak ho muzes prirovnavat k Dembelemu. Dembele trpi na svalovy zraneni. Hazardovi Meunier zlomil kotnik. Tomu asi nijak nepredejdes zejo. Jinak abych ti odpovedel, tak cca tejden zpatky zacal trenovat s tymem, takze je evidentni, ze k tomu pristupujou hodne opatrne. Myslim si, ze na Celtu uz bude ready.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Edenek fšem ještě vytře zrak

Reagovat
valloire

vana pude dolů stejně jako Barca v LM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
boryland

Reagovat
misinho7

co je na tom smiesne? jeden z najlepsich hracov sveta nemoze vytriet zrak za to ze prvy polrok bol viacmenej zraneny a zvykal si na ligu? kdezto ku konci uz mu to slo naozaj paradne

Reagovat
valloire

on je jenom tupej a tak se směje

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

ty vies niekedy taku debilitu zadrbat len aby si si kopol

Reagovat
JM

lol

Reagovat
misinho7

OT: Pozeram ze Crisa ta Messiho vyhra GB riadne nasrala. Gol v desiatich zapasoch po sebe co je rekord. Sa znova rozbehol jak za mlada, strasny borec. Sice velmi som chcel zmenu aby sme sa posunuli dalej ale stale by som ho k nam bral. Stale by tam tie goliky daval, mozno pomenej ale svoju pracu by si plnil. Nikto zo sucasnych hracov nema ten drive a chcenie ten gol dat a ist do toho ako on. Karim moze mat formu ale nie je ani zo stvrtky to co Cris v utoku. Taky hrac uz nikdy nebude.

Reagovat
Kokesh

Osobně jsem dlouho nefandil více hráči mimo RM. Ale on si mě postupným věkem získává víc a víc...zůstat v Realu déle, minimálně jeden GB by měl.

On je prostě záruka úspěchu a všechny tyhle individuální odměny včetně větší porce gólů vyměnil za pocit, kdy se cítí být šťastnější a cennější. Přeji mu to. Ale prohloupili jsme a přišli o největšího moderního velikána klubu. A podobný jako on tu dlouho nebude...

Reagovat
misinho7

tu GB moze stale dat ak vyhraju LM

Reagovat
Kenneth

Je to tak.

Reagovat
valloire

asi tu měl končit vrcholovou kariéru, nicméně na druhou stranu nám dal možnost zvyknout si hrát bez něj, což Messi Barceloně nedá a tu pude do ritě asi daleko víc než my loni. Se těším.

Reagovat
patas92

Jakože kdyby Messi v Barceloně skončil teď, tak by se jí na hru bez něj zvykalo líp, než po tom, co tady ukončí kariéru?

Reagovat
valloire

Beru to tak Patricku, že my už hrajem druhej rok bez Krále a vedem tu ligu a vás to ještě čeká.

Reagovat
technecium

Tak Leoš je taky o dva roky mladší

Reagovat
valloire

však jo, to nebyl útok na Leoše...

Reagovat
patas92

Aaah, dobře, Blanko

Reagovat
valloire

kdo je Blanka Patricku?

Reagovat
patas92

Ty nejsi ta manželka Karla IV. Blanka z Valloire?

Reagovat
boryland

Reagovat
boryland

na to nemá.....

Reagovat
valloire

ty se nevyjadřuj tupá hlavo, nevíš o čem je řeč

Reagovat
valloire

To byla Blanka z Valois Patricku. Historie opravdu není tvá silná stránka.

Reagovat
patas92

Neboj, do školy jsem chodil

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
2miguel1

paradoxne si myslim, ze bez Messiho budeme hrat lepsie, tym ale nijjak neznizujem kvality Messiho, je to najlepsi hrac historie.. len ostatní hraci nebudu mať blok a nepojde vsetko cez Messiho a rozviazu sa im nohy, teraz sa podvedome zbavuju zodpovednosti. Je to ale chyba trenerov. Ak by bol Messi obycajny jeden hrac z pola, nic taketo by sa nedialo. Ronaldo bol uplne iny pripad. On bol jeden hrac z pola, ktory to len proste zakoncoval, ktory to hlavne nahecoval a s nim v zostave si mal dojem, ze sa nic nemoze stať. Vitazny typ.Vsetci ostatni hrali vedla neho lepsie, v Barcelone hraju vsetci ostatni pri Messim horsie.

Reagovat
technecium

Tak to těžko

Reagovat
valloire

Výborně migi Já souhlasím. Když je v týmu hráč, vedle kterýho hrajou všichni líp a je to vítězný typ a máš pocit, že s ním v sestavě vyhraješ, tak to je samozřejmě z hlediska klubu k nezaplacení. Pak si samo sebou můžeš strčit všechny zbytečný driblinky do ritě, když pak všichni hrajou díky tomu horšie. Takže co se týče přínosu týmu je daleko lepší Ronaldo než Messi a tím pádem je lepší hráč.

Reagovat
boryland

Reagovat
Gazdo

Nie

Reagovat
valloire

Jak nie. Ty nesouhlasíš s názorem culeho? Já jo.

Reagovat
Gazdo

Suhlasim s nim v mnohom nesuhlasim s tebou ohladom Ronaldo vs Messi

Reagovat
valloire

jo, to je šok

Reagovat
Gazdo

Ja sa nehram na objektivitu je jasne ze messi je lepsi

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

eni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
Gazdo

Je

Reagovat
valloire

ne neni

Reagovat
2miguel1

opakujem, este raz, je to chyba trenera. Za Guardiolu bol Messi jeden hrac z pola... prichodom Enriqueho to bol hlavne trojzubec MSN, no po odchode Neymara a hlavne prichodom Valverdeho sa ta pozicia Messiho az hrozostrasne predimenzovala na rozohracava, zakoncovatela, prakticky hraca kde je nevyhnutnost ho zapojit do kazdej akcie. Ronaldo bol proste ´len´ mašina na goly. Kroos ci Modric vedeli, ze Ronaldo si nezbehne do stredu pola po prihravku a radsej prihra on. De Jong ci Arthur uz tak kreativne podvedome nehraju, lebo cakaju, ze to za nich spravi Messi. Aj ked uz mam pocit, že si to v Barcelone zacinaju uvedomovat a ta ´posadnutost´ vsetko hrat cez Messiho pomaly slabne.

Reagovat
boryland

Leo prostě k sobě nemá hráče kromě Jordiho a Luise......no

Reagovat
valloire

No jistě, chudáček....Barcelona mu koupí na koho si ukáže, v podstatě nejlepší a nejdražší hráče z celýho světa na jednotlivý posty, ale pan Leo si to nemá s kym dát. Ty si jalovice ty vole.

Messi a i Ronaldo, aby bylo jasno, mají k sobě ty nejlepší spoluhráče co existuje fotbal. Co asi měl říkat Zico, Pelé, Cruyff, Maradona, Eusebio, Best, Platini mimo Juve, Zidane v Bordeaux? Zkus to nějak rozebrat jak to vidíš ty ve více větách, jestli to svedeš bez těch tvejch naučenejch frází. No iluzema ale netrpim.

Reagovat
boryland

nemusim nic rozebírat to vidim.......ty "analytiku".........ze salaše......

Reagovat
valloire

protože to ani neumíš vožralo

Reagovat
boryland

.......asi tak jako ty....... , sám si vožrala......

Reagovat
valloire

Mam suchej leden i únor, víš co to je? No rozepiš se někdy víc ať nás tady voblažíš svými postřehy a znalostmi. Napsat "Messi je nejlepší" - huh, Barcelona vyhraje - huh, Luis dá gol - huh, ZZ ende - huh...dokáže i Čita vod Tarzana.

Reagovat
boryland

........si suchej? ja ti pujčim .......čito......

Reagovat
valloire

neleju do sebe pivo, na to tu je léto, zkus to někdy, možná se ti vyjasní

Reagovat
boryland

ok tlučhubo a sedmilháři......

Reagovat
valloire

jsi můj vzor v komunikaci

Reagovat
smazaný uživatel

Sim te, ze se s takovyma nonejmama zabyvas..Tenhle neni ani vtipnej a ani zabavnej...Za to je otravnej jak filcka v oboci

Reagovat
valloire

tenhle emil je spešl

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre si te Val rozebral sam nesesmolis kloudnou vetu a vyjadrujes se tu jen k nemu...O Barce jsem te tu nikdy nevidel napsat snad jedinou vetu. Co taky cekat od naplavy nekde z novinek.cz. Radeji to tu zabal, nez se odkopes uplne a udelas tu ze sebe jeste vetsiho dementa

Reagovat
Gazdo

Ale ma

Reagovat
valloire

Ne. Je to samozřejmě i chyba Messiho, kterej zkouší brát všechno na sebe a nemá na to. Kdyby měl, vyhráli byste aspoň jednou LM. Ronaldo přizpůsobil svou roli a hru v týmu tak, aby tomu týmu byla co nejprospěšnější. Všechny ty vaše kecy o egu a o tom jak je Leo týmovej, berou za svý, když se podíváš na výsledky v LM.

Reagovat
technecium

4 LM je málo?

Reagovat
valloire

4 říkáš....já vidim tak 2. První ani neví jak, druhá je podvod jak prase. Po odchodu Xaviho s Iniestou, když je to na něm, jich má kolik?

Reagovat
ADM

Nic pred vasim zlatým hattrickom sa nikdy nestalo.

Reagovat
valloire

Úplně stejně jako před Ronaldinhem u vás.

Reagovat
2miguel1

prečo teda Messi vsetko nebral na seba za Guardiolu ci Enriqueho? Uvidime teraz za Setiena, ci sa ta pozicia Messiho bude meniť.To, že ich ale počuva a riadi sa podla nich je jasna vec, napriklad ako teraz v zapase v Levante, kde dostal pokyny od Sarabiu pocas zapasu. Pod Benitezom nebol napriklad Ronaldo prospěšnejší pre tím.

Reagovat
valloire

Jj, Messi ich počúva. Leo, střídáme...nejdu Lucho, jsem dobrej. Leo, pojď.....nic? No tak Neymar no.

Reagovat
Raul=Real

Kubo z poslednych siestich zapasov len raz v zaklade

Reagovat
ADM

Dobre teda ze sme sa ho zbavili

Reagovat
CHONG

Stejně jste ho nechtěli.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Kluivert9

jasná věc

Reagovat
Phillipinho

RDT slusnej valec. Ten jim tu zachranu fakt vystrili.

Reagovat
CHONG

Za 4 ligové zápasy dal stejně gólů jako Jovič, Vinicius a Rodrygo za 40 zápasů, ale hlavně, že na Real nemá

Reagovat
Ed_Hazard

Vedel som to. Netusil som to, ale vedel. Zajtra si idem zacat robit kurz scoutingu. Kludne sa pridaj

Reagovat
CHONG

My dva to říkali už nějaký ten pátek zpět, škoda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale škoda, že nehraje někde v LaLize o poháry, rozhodně na to má. Co dělal v tý Benfice, že ho tam tak kritizovali?

Reagovat
CHONG

Nedával góly, v lize nedal ani jeden. Já pořád doufám, že by po něm mohlo sáhnout Getafe, přeci jen Molina a Mata už nejsou žádní mladíci a Deyverson, Etebo a Kennedy jsou jenom na hostování, Ángel a RdT by mohla být moc fajn dvojice.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Getafe na něj nebude mít, vždyť už teď šel do Espanyolu tuším za 20 mega. Já jsem ho cpal do Betisu, kde by měl super pozici a slabou konkurenci, místo toho vzali Borju, který je úplně k ničemu.

Reagovat
CHONG

Musíme přejít přes Ajax a udělat LM, plus natáhnout nějaké anglické klauny při prodeji Djeného, pak penízky budou

Reagovat
valloire

ty vole, včera ta Vale, to bylo působivý...3-0 a já si to pojistil 10.

Reagovat
CHONG

Včera to byl od nás válec, navíc čtvrtý zápas po sobě bez inkasované branky, jsem zvědavý, co předvedeme příští týden na NC

Reagovat
valloire

Musí to bejt fakt trendou, protože Getafe bylo vždycky na sestup. Na NC to vidím jako jasnou dvojčičku.

Reagovat
CHONG

Určitě, tady nemá smysl si nic nalhávat, Pepe je alfa a omega současného Getafe, myslím, že až odejde (což se bojím, že může být dost brzo), tak budeme rádi za střed tabulky

Reagovat
Ed_Hazard

Nehladal by som za tym nic speciale. Nesadlo mu prostredie, bop tam proste ako vymeneny. Ten chalan bude proste beast iba v Spanielsku.

Reagovat
valloire

Co když mu právě nesedne Real. Každej na to nemá ve velkoklubu. Já bych věřil ZZ, ten ho viděl.

Reagovat
misinho7

mne sa RDT nepacil no urcite bol lepsi ako Mayoral ked sa vtedy rozhodovalo kto zostane...ten i pride ako brutalny traged kazdopadnen a Real to od RDT nebude no na nejaky lepsi klub v spanielsku urcite ma

Reagovat
valloire

Tak ono je to ve finále jedno. Minuty by stejně nedostal a pak už to záleží pelévínačem, kdo zůstane v kádru. Možná na agentovi, možná na tom, jak sedne do kolektivu...

Reagovat
CHONG

RdT letos za 360 minut v La lize 4 góly, tedy stejně jako Jovič, Vinicius a Rodrygo dohromady za celkem 1720 minut (Jovič - 390 minut - 1 gól, Vinicius - 670 minut - 1 gól, Rodrygo- 660 minut 2 góly)

Reagovat
Ed_Hazard

Možno by mu to nesadlo, to je pravda. Problém je v tom, že to sním ZZ ani neskúsil a radšej vysolil 60M za Joviča.....s ktorým to vlastne tiež neskúša a dáva mu minimum šancí Nepochopteľné kroky pre mňa.

Suma sumárum = Jovičove minúty mal dostať RdT alebo Mariano, ušetrilo by sa 60M/prípadne by sa investovali lepšie a čo sa týka zloženia útoku boli by sme na tom úplne rovnako ako sme dnes A necháp to tak, že mám niečo proti Jovičovi. To vôbec. Nezatracujem ho ani nič podobné. Len mi to príde ako veľmi zlá rošáda.

Reagovat
valloire

Jovič se holt neadaptoval jak se čekalo. To ale nemůžeš úplně vědět. Je malej výběr do útoku ve světě.

Reagovat
Ed_Hazard

Súhlasím. Ja ale tvrdím, že sme nepotrebovali za 60M zisťovať či sa nejaký Jovič vie alebo nevie adaptovať, keď sme mali v týme minimálne jedného ďalšieho hráča, ktorý by jeho súčasnú pozíciu zastal prinajhoršom rovnako.

Reagovat
valloire

Jovič je jinej level. On to dá.

Reagovat
ciernyribiz

Bale a sme v kosostvorci

Reagovat
Raul=Real

Dnes da gólik

Reagovat
ciernyribiz

Dnes bude zase neviditelny

Reagovat
Raul=Real

Zatial mas pravdu ty

Reagovat
misinho7

Zostava : Courtois - Carvajal - Varane - Ramos - Mendy - Modric - Isco - Valverde - Casemiro - Bale - Benzema

to uz radsej nech hraje Lord Lucas ako Bale, vobec si to nezasluzi..jebe na tim a vsetko ma v pici

Reagovat
Frantszek

Šajze kace.

Isaac to nějak moc rozhejbal.

Ale Socky si to zatím rozhodně zaslouží více

Reagovat
Frantszek

No a Coo :) Inakii

Reagovat
smazaný uživatel

Jede vám digi sport 1? Mně jede normálně premier sport, digi sport 2 a 3 ale digi sport 1 ne...

Reagovat
Mateo16

Zostava k hovnu bez Kroosa, Velky problem je rozohravka z obrany a bez Kroosa to tam zase budu nakopavane lopty.

Reagovat
Anacron

Ta útočná část sestavy je vážně k pláči. To zase bude muset dát gól Case nebo jeden ze stoperů.

Reagovat
misinho7

Bale by mal byt uz pravidelne na tribune. Totalne nahovno hrac bez snahy.

Reagovat
Mateo16

Vsetko dojebe

Reagovat
Mateo16

Ta strela Garetha

Reagovat
Ed_Hazard

Isco yes

Reagovat
misinho7

Ramooos

Reagovat
Ed_Hazard

Ramos konečne. YESSS

Reagovat
Anacron

Borec stojí na brankové čáře a zvedá ruku že je to ofsajd

Reagovat
madridcan

Stoji obranca s brankárom na čiare a pýta ofsajd

Reagovat
Phillipinho

Ramos zakrok na redku a rozhodci nic

Reagovat
technecium

To ještě někoho překvapuje?

Reagovat
CHONG

Jaký zákrok?

Reagovat
CHONG

Hmm, koukám na to jedním okem při práci, takže tohle jsem ani nepostřehl, ale nevypadá to teda úplně nevinně

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou redka.

Reagovat
Phillipinho

Podle sudiho cisty no.

Reagovat
Raul=Real

Prvy polcas ale velka slabota od nas

Reagovat
smazaný uživatel

Manzano

Reagovat
ciernyribiz

Čistá cervena

Reagovat
smazaný uživatel

podme osasuna, dneska to vyzera na remizku...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale úplně neviditelnej

Reagovat
gonzalesl_is_back

Že je Bale trapnej, o tom už se ví dlouho, ale Benzema mi poslední zápasy neskutečně pije krev. Absolutní tragédie.

Reagovat
Ed_Hazard

Pri odchode z ihriska - úšpečnosť príhrávok 45,9%. Dobre som videl?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Viděl jsi dobře .)

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel Manzano idiot. To co dneska předvádí je k zblití

Reagovat
smazaný uživatel

na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tak celkově to myslím

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquez

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, stastie pre baletky...

Reagovat
misinho7

To vase stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Silenost ta obrana Osasuny

Reagovat
smazaný uživatel

Jovic dobrý zakončení

Reagovat
vilp

Konečně mu to sedlo. Už jsem myslel, že to zas letí na tribunu.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Paráda. Přeju mu to.

Reagovat
misinho7

Konečne

Reagovat
CHONG

Třeba příště dostane pět minut místo tří.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Celkom som zvedavy kto bude hrat proti City ci Modric alebo Valverde ak to teda Eden stihne

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, bolo to tesne...vecer zmetieme betis svojim typickym sposobom...

Reagovat
2miguel1

Obranca Jordi Alba si myslel, že po prehre s Bilbaom v pohári nasleduje odveta a nie vypadnutie.

Reagovat
Generalní Gladiator

tvl,to je sen

Reagovat
Dayman

Reagovat
valloire

to mě vůbec nepřekvapuje

Reagovat
savigny

Jestli myslíš to meme, co koluje na netu, tak je to jenom "humor"

Reagovat
2miguel1

Zdroj Marca, neručim ale za ňu

Reagovat
blaugrana

Je to blbost. To udajne interview bolo zo zaoasu s Eibarom na CN. To.iste bolo na troll football s Busom. Asi tak.

Reagovat
valloire

V suchym triku. Válec jede dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Official eleven of the FC Barcelona against Betis : Ter Stegen, Semedo, Umtiti, Lenglet, Junior, Busquets, De Jong, Arturo Vidal; Sergi Roberto, Messi, Griezmann.

Reagovat
blaugrana

Davam 10 na Betis.

Reagovat
el Principito

Reagovat
T:o:M

On Roberto je celkem sympaťák, ale tady to jeho prosazování do základu už mě fakt sere.. ...Ansu ukázal, že na to má, jeho forma se zlepšuje, ale hrát bude pořád Roberto, který letos nezahrál ani jeden nadprůměrný zápas..

Reagovat
ADM

Myslím, že nakladať 17 ročnému chalanovi každé tri dni zápas nie je rozumné riešenie.

Reagovat
LAM

Právě.Vedení se opravdu předvedlo jít s timhle do celýho jara

Reagovat
T:o:M

To máš pravdu, ale jak píše kolega pod tebou posralo to vedení, měli celý měsíc na posilu a nemáme nikoho..

Reagovat
Visca el barca

Věřili Dembouzovi

Reagovat
T:o:M

Bohužel no, jsou to fakt dementi, kdyby to bylo jeho první zranění.

Ale je to i chyba setiena, kdyby si dupl a řekl, že chce posilu, tak by snad někdo přišel.

Reagovat
Rattlesnake

jako 442 by to byla momentálně ideální sestava, ale mám obavu, že to bude 433 s griezem nalevo a robertem napravo.

Reagovat
LAM

Tohle je přesně ten problém z extrémně uzkym kádrem.Při tomhle složení prostě nebudem hrát vůbec po křídlech

Fati měl bejt v základu a nechápu proš opět nehraje Arthur.Zato tragéd Roberto,jenž je směrem dopředu úplně nulovej zas základ.

V létě to bude chtít pěkně pročistit mužstvo.

Reagovat
patas92

Co přesně se trenérům nelíbí na Arthurovi by mě opravdu zajímalo.

Reagovat
ADM

náš najlepší záložník

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Proč nehraje Arthur?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaja900

Pome Betis proti nám se v týdnu trefil Martin, tak dneska by se mohl trefit Alena

Reagovat
Ángel di María 22

Super vyhra z tezkyho hriste na Pamplone Priste uz bude Eden, tak snad se dobre rozehraje a pak bude ve forme na City.

Jinak ted jsem zvedavej. Pokud Barcelona neda prvni rychle gol, tak by to mohlo byt trapeni. Navic ta osa Fekir - Canales - Alena by je mohla slusne vetrat.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to vidim po dlhej dobe na pohodovu vyhru vonku...griezmann da 2 kusky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

kokos, ta atmosfera na Villamarine ma vzdy prekvapi. Neskutocny stadion. Dnes to bude zas extremne tazke.

Reagovat
patas92

Lol taková kosa

Reagovat
Murena

Lenget

Reagovat
Raul=Real

Premeni?

Reagovat
Raul=Real

Premenil

Reagovat
ADM

Zase sme vdaka držaniu lopty boli viac nebezpečný sami sebe

Reagovat
patas92

Penalta jasná, ale odkdy se za takové ruce dávají karty?

Reagovat
ADM

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

trpime?

Reagovat
Murena

De Jong Messi

Reagovat
smazaný uživatel

tak kosu na messiho nepiskne aby pak piskl pencli, ja mam jasno, noticky z madridu

Reagovat
dextroza_m

Kosu jsem nevidel, petka 1000%..

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jo, ale ta sekvence nastve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

<3<3<3

Reagovat
Rattlesnake

waaa

Reagovat
smazaný uživatel

Setien in

Reagovat
technecium

Frenkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

ostatne soudim, ze na jakykoliv faul na messiho by se melo hledet optikou trestniho prava, nejlepsi by bylo ho zapsat na seznam UNESCO, nebo neco takoveho

Reagovat
ADM

Ako OK, ale nechat pri rohu vzadu len Semeda tak to uz je too much YOLO

Reagovat
lichna.

Stream pls?

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
alcantara

Vidal do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co vedlo ty sasky tam angazovat stejneho saska, ale ted uzvsnad vedi, ze to byla picovina. Abidal jak byl hero po prekonani rakoviny, tak ted je to nekompetentní šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Že Betis venku měl penaltu a perfektně využil protiútok? Hm...první, komu se to stalo, viď.

Reagovat
smazaný uživatel

My se tu jen bavime o tomto zapase?

Reagovat
ADM

Ach, Vidal to posral ale Umtitiho by mohol vytiahnut nejaky sklz a nie tam len kukat jak puk vzdy.

Reagovat
ADM

Ak budeme nadalej hrat s cca dvoma hracmi v obrane tak to skončí 5:4 dnes.

Reagovat
technecium

Vidal hraje místo Arthura proč konkrétně?

Reagovat
ADM

Vidal hra miesto Suareza.

Reagovat
technecium

To mě uklidnilo

Reagovat
ADM

Tak za Arthura je tam Roberto dnes. Alebo Semedo. Doteraz neviem kto z nich dvoch má braniť.

Reagovat
Ed_Hazard

Fekir Aké to je jednoduché.

Reagovat
Frantszek

slovy španělského komentátora: GooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOL

Reagovat
Cizinkx

Jakože Umtiti tam dělal jako co? :D Arturo to teda posral, ale Umtitiho co tam nacvičoval? To nechápu do ted.

Reagovat
ADM

Umtiti je zrely na koniec vrcholovej kariery.

Reagovat
rave

To bylo neskutečné bránění od Umtitiho. On by před ním utíkal až do brány.

Reagovat
Ed_Hazard

Vidal slušný žebrák. Ten sa dnes vykartuje.

Reagovat
roman1978

Proč žebrák?

Reagovat
Ed_Hazard

Celkom špinavý zákrok od zadu, bez lopty..

Reagovat
Ed_Hazard

(Valverdeho na mňa nevyťahuj )

Reagovat
roman1978

Tak ne no. Tak Ramos.

Reagovat
celeb

IMHO uz zakladna zostava hovori o podceneni Betisu. Pique hrat nemoze, ok. Ale Alba ano a ak si niekto mysli, ze Roberto je utocnik ...

My podcenujeme superov, skusame, co este zvladame a pravda je taka, ze uz nezvladame. Preco Abidalovi s Bartomeum trva tak dlho ten nakup utocnika! To sa este stale caka, ci sa to nejak nezvladne? Roberto za 2 zapasy nespravi v predu ani polovicu z toho ako Vidal za 15 minut. Vidal sa teda az zbytocne tlaci dopredu a potom kiksuje v strede.

Tak rad by som videl Vidala namiesto Roberta a Arthura v strede...

Reagovat
ADM

Roberto hra v zalohe, pripadne brani za Semeda, co to nesledujete?

Reagovat
celeb

uz mal byt vonku a bol by klud.

Inak nabieha aj v utoku ak si si nevsimol. Ak ide Semedo dopredu, tak sa stahuje, ale to robia uz dlho. Alebo sa stahuje DJ.

Univerzalne hra nahovno na kazdej pozicii.

Reagovat
ADM

Tak útočí dnes cely tim, nebráni nikto

Reagovat
technecium

No, to že útočí celý tým není moc vidět.

Reagovat
ADM

Za to je vidieť, že nikto nebráni

Reagovat
celeb

Roberto neutoci ani nebrani a ak hra v zalohe (co pochybujem), tak ma menej dotykov s loptou ako Busq, DJ, Vidal ci Messi. Mozno aj najmenej v celom time, pritom uz mal minimalne 3-4 stupidne straty a kludne mohol byt vonku po 2. zltej. Neskutocne, ako sa ho niekto moze zastavat.

Reagovat
ADM

To rozostavenie nema hlavu ani pätu, to sa musi nechat

Reagovat
eliskafan

Pojďme Balompié, jetě ze dva góliky a zničíme ZLO na zemi

Reagovat
PP

Za mě klidně pentle za vysokou nohu, ale na druhé straně klidně redka za takový zákrok.

Reagovat
Ed_Hazard

A ako aj práve diskutjú komentátori, po tomto mohol ísť kľudne Roberto von po druhej žltej

Reagovat
Ed_Hazard

Uf Betis im dáva dobrý kolotoč

Reagovat
ADM

Neviem si predstavit ze by Todibo hral horsie nez Sam

Reagovat
roman1978

Taky mne to napadlo

Reagovat
blaugrana

Ernesto sa smeje.

Reagovat
valloire

Výborně Betis

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

rozdil oproti jinym tymum je, ze kdyz prohravame nemame plan B typu centrovany balony do 16ky, nebo standardky ala real, pool, bayern, z toho pada takovych golu, u nas nula nula prd

Reagovat
technecium

Messi hraje zraněný, nebo co?

Reagovat
valloire

https://www.sofascore.com/barcelona-real-betis/qgbsrgb

messi je nejlepší hráč zatím... takhle se to dělá

Reagovat
technecium

Tak fakticky je, udělal dva góly

Reagovat
nani92

Valverde OUT

Reagovat
technecium

Umtiti tvl, od tý doby, co to na něj zkoušeli United je absolutním stínem tý skály, jakou byl

Reagovat
Murena

Bus

Reagovat
smazaný uživatel

takze tragedie pokracuje, ti co s bilbaem videli od nas nasazeni a peknou hru videli jen messiho, ale nedokazou si to priznat, protoze dneska je messi odstavenej (ackoliv pekna assist) a vystavenej

Reagovat
misinho7

hmm asi zapnem druhy polcas, vyzera ze to bude zaujimavy zapas

Reagovat
technecium

gooooooooooooooooooooooll

Reagovat
CR7RONALDO

Šťastie.

Reagovat
ADM

Do druhého polčasu teda poprosím aj obrannú fázu hry, neuveriteľný chaos, obrancovia nemajú s kým rozohrávať.

Pressing super, prvých 20 min sme sa krásne vedeli dostávať z ťažkých situácií ale v druhej polovici polčasu nás Betis strašne točí na našej polke a celá obrana je jak namalovaná, Umtiti s prehladom vedie.

Reagovat
roberos

Letos sleduji nejslabší Barcu co pamatuji.

Reagovat
technecium

Valloire pls

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

hele kdo je tady pustili tě z basy?

Reagovat
Jordi Alba

Setién nějak zapomněl zmínit, že atraktivním fotbalem bude myslet to, že nebudeme bránit a hrát hurá fotbal.

Reagovat
technecium

Hlavní je přece zábava ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy na Betisu jsou vždycky skvělé

Reagovat
Rattlesnake

právě jsem to chtěl napsat . domi i venku jsou to vždycky parádní zápasy.

Reagovat
valloire

útočnej faul a po čase

Reagovat
Mercury

Žádný faul tam nebyl, dědo. Dopřej nám při té bídě aspoň branku...

Reagovat
Ed_Hazard

Bus tam držal hráča obomi rukami. Klasická Ramosovina, ktorá sa Sergiovi píska 5x za zápas ako útočný faul

Reagovat
Ed_Hazard

*Lenglet

Reagovat
valloire

ne nedopřeju

Reagovat
roberos

Ty se radši koukej na pomádu ,ale ta už prohrála.

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona gól po jasným faulu Lengleta VAR

Reagovat
roberos

Reagovat
celeb

tak si to uzi, vsak Barca je jednym z tvojich oblubenych

Reagovat
valloire

jim se tohle píská pořád

Reagovat
celeb

Inak hra je podla mna lepsia a lepsia, problem su individualne chyby, ktorych je stale privela a asi naznacuju, ze pohoda v time je stale daleko. Tazko sa cudovat po vypadnuti v Cope a verejnych hadkach s funkcionarmi.

Ale aj tak sme na dobrej ceste. Setien uz pochopil, ze Semedo je lepsi nez Roberto na beku, este keby tak pochopil, ze Roberto by bol najlepsi niekde v Celte, ci Betise (ak by aj tam nesedel na lavicke).

Reagovat
LAM

Roberto jedna věc.Ale hráč kterej má po Leovi mít nejhlavnější úlohu v útoku je úplně mimo je věc druhá.

Reagovat
celeb

tak je tam len Griezman, ktory sa lepsi kazdym zapasom (a nic ine som ani necakal) a Ansu, ktory lesti lavicku.

Ja by som hned zistoval, za kolko by nam Betis pustil Fekira. Z tych mien co sa spominali ma ani jeden nejak neoslovil.

Reagovat
LAM

Prosím Roberta ihned ze hřiště a už nikdy na něj.To je neuvěřitelný,že tu pořád hraje už pod třetím trenérem,ale reálně s nim hrajeme v 10-dozadu špatný,dopředu nulový.

Griezmann je další hráč kterej hraje tuhle sezonu tak na 30%.Jedna věc je změna pozice,ale to pořád neomlouvá tu tragédii co tam předvádí.

Vidal je určitě bojovník a nikdy nic nevypustí,ale kombinační fotbal s nim prostě nejde hrát.To je potom chyba za chybou.To samý Umtiti-na pravym beku je minimálně poloviční.

Fati a Arthur ve druhý půlce na plac a začít u toho přemejšlet.Na druhý straně můžu říct,že ta efektivita týmů co letos proti nám hrajou je neuvěřitelná.To na co obvykle potřebujou 4šance proti nám chladnokrevně proměňujou.

Reagovat
roberos

Vystihl si to pěkně a navíc Messimu to nelepí. Chybí Suaréz a taky lepší kondice.

Reagovat
Messiáš

Vidal s Busem prosím budíček, Fati do hry

Reagovat
patas92

Arthur s Fetim za Roberta s Vidalem nejlíp už v poločase a vrátit se k tomu, co se hrálo ve čtvrtek.

Pique je pořád asi o osm úrovní lepší stoper Lenglet s Umtitim.

Reagovat
LAM

Hlavně jedinej pravák

Reagovat
patas92

To je úplně jedno

Reagovat
celeb

to samozrejme nie je

Reagovat
patas92

V tom smyslu, že jsou momentálně extrémně špatní, to jedno je.

Reagovat
celeb

tak na svojom poste su dlhodobo dobri. Lenglet zahral uz minulu sezonu velmi dobre. Umtiti ju premarodil, ale zast tie predtym boli vyborne. Ako som pisal nizsie, mal tam ist mlady Araujo, ked uz sme ho zobrali Bcku.

Reagovat
ADM

Hlavne su obaja uplne v lese lebo ich nemá kto usmerniť.

Reagovat
celeb

Ono Umtiti nikdy dobre nezahral na opacnej strane. Mal tam radsej hrat Araujo, pokial je to taky talent, ze Todibo mu musel odist z cesty.

Reagovat
technecium

Najednou všem chybí Suaréz, ale ještě před dvěma měsícema všichni prskali když hráál

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
celeb

najednou ... nam chyba _hocikto_ do utoku, kedze Suarez s Dembelem su zraneni a Perez siel prec a hra tam Roberto, aby sme mali aspon niekoho do rotacie.

Reagovat
celeb

Inak Junior dnes celkom slusne zahral, urcite jeden z jeho lepsich vykonov.

Reagovat
ADM

Sam je hrozná simulantská mrdka. Ten sa zvalí na zem po každom postrčení, pretože nevie čo s loptou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
rave

Zajímalo by mě, co řekl Setien před zápasem Robertovi. Motej se někde na levé straně, ale tak, abys nezavazel Messimu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že ten Setien asi nebude taký zázrak, v aký fans Barcy dúfali...

Reagovat
remeslnik

My jsme spíš doufali, že to nemůže být horší.

Reagovat
rave

*na pravé

Reagovat
technecium

Hlavně že jsme nepotřebovali Todiba ani Pereze. Idioti

Reagovat
remeslnik

Hostování Todiba bylo domluvené PŘED příchodem Setiéna.

Reagovat
technecium

Málo střílíme, to mi vadí vlastně asi úplně nejvíc

Reagovat
valloire

Tak Barca bude mít penaltičku. To je tutofka.

Reagovat
ADM

klud

Reagovat
celeb

zisla by sa, na upokojenie. Dufam, ze mas pravdu.

Reagovat
Kluivert9

Nebude, ale pro změnu zas určitě budeš třepat něco o útočným faulu

Reagovat
ADM

Nestihol si dopísať

Reagovat
Kluivert9

Předvídatelnej děda klasicky nezvládá

Reagovat
patas92

Lenglet Je dobrej

Reagovat
Messiáš

Messi 3 nahrávky

Reagovat
celeb

Nas suverejne najlepsi hlavickar. Snad ho budeme vyuzivat castejsie.

Reagovat
Jackmaker1989

Golman Betisu ma halovky? 2krat po sebe

Reagovat
Jordi Alba

Tolik k tomu, jak se tu někdo nedváno ptal, jestli Lenglet nebo Umtiti.

Reagovat
messi80

Umtiti je lepší. Ale nie na pravom stoperovi

Reagovat
Jordi Alba

Umtiti je lepší 5 zápasů za 2 roky, to nestačí.

Reagovat
blaugrana

Umtiti aktualne rozhodne lepsi nie je. Navyse je neustale zraneny.

Reagovat
valloire

a další útočnej faul

Reagovat
technecium

No, kdyby se to bralo podle tebe, tak je Cristiano v prdali takhle s hlavičkama

Reagovat
valloire

tak já na to používám tenhle metr

https://www.youtube.com/watch?v=s7OiqTxRQQA

Reagovat
technecium

Ty tam rozdíl v těch rukách nevidíš co?

Reagovat
valloire

Bale se ho na rozdíl od Lengleta nedotkl.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
boryland

Leo......

Reagovat
technecium

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
celeb

Roberto 265. strata v zapase. Ako to drevo tam moze stale este byt? To skusame hrat s handicapom??

Reagovat
valloire

Reagovat
Messiáš

Nesmyslná druhá pro Fekira

Reagovat
patas92

Nezvládajko

Reagovat
technecium

To je pitomec

Reagovat
Switchback

Fekir posledních 15 minut dobře mimo, nejdřív simulace a pak tohle

Reagovat
Murena

Lenglet

Reagovat
ADM

My God to su trolovia tí naši stopéri

Reagovat
smazaný uživatel

No na to, že Roberto mal vidieť v prvom polčase dve žlté karty, ďalší rozhodca slušne nezvláda zápas

Reagovat
Messiáš

Tak tohle je zase nesmyslná kompenzace

Reagovat
patas92

lmao

Reagovat
valloire

to je masakr

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kluivert9

Příští zápas se stopery Rakitič - Roberto?

Reagovat
Cizinkx

Loren :D Co to bylo? Dostane do hrudi a po minutě se chytne za obličej a padne na zem jak mrtvola :D :D A Lenglet radný jebko. Se žlutou a udělá takový faul? Boha vymleto.

Reagovat
blaugrana

v dalsom zapase Roberto-Umtiti

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
dextroza_m

Co Lenglet cekal?

Reagovat
ADM

Griezmann hrá? DNes asi našiel nové dno u nás

Reagovat
rave

No, asi už můžeme s klidem říct, že to je během tří let třetí nákup za 100+ mega úplně k hovnu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

alena ty svine

Reagovat
valloire

Jinak je teda třeba uznat, že Betis co se týče simulací si s Barcelonou nemá co vyčítat.

Reagovat
Kluivert9

A před každým gólem Barcy jsi jim to sežral i s navijákem

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

ne, to byly jasný fauly

Reagovat
dextroza_m

Trenovat nas ernesto, nejspis chrapu, ted...? Oci na stopkach a velmi se bavim.. skoda Lengleta.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

Dalsia Robertova strata

Reagovat
ADM

Grizemann našiel nové dno, ale Roberto ho dnes nekompromisne prerazil

Reagovat
Kluivert9

Ten Roberto je jak mor, zabije úplně všechno

Reagovat
celeb

A dalsia Robertova strata, medzi tym zadrbal akciu s Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi v létě do City pls

Reagovat
ADM

Leo je na drogách a rozhodca tiež, to vyzerala byť jasná penalta

Reagovat
ADM

VAR???

Reagovat
alcantara

Moze byt jasnejsia penalta?

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Tak to som naozaj zvedavý, s čím prídeš teraz.

Reagovat
valloire

vy chcete penaltu za všechno

Reagovat
patas92

klud (= nebav se s tím dementem)

Reagovat
valloire

kdo je u tebe dement zmetku?

Reagovat
roberos

Ty

Reagovat
roberos

V prvním poločaseč jsi viděl faul při našem gólu a co teďnepenalta na Messiho. Radši koukej na bazény Penalda a ne na boha LM10

Reagovat
valloire

odpískal to?

Reagovat
roberos

Penaldo by se natáhl aniž by se ho dotkl a pentle

Reagovat
boryland

Reagovat
boryland

drtivé vítězství best týmu.....

Reagovat
valloire

pozdě, v Pamploně se už hrálo

Reagovat
boryland

zalez ty analytiku ze IV.cenový.......

Reagovat
Gazdo

Vies o tom ze ja tamto hore vydrzim vecne?

Reagovat
valloire

zeptaj sa Baronneho jak dlouho já

Reagovat
patas92

V suchym

Reagovat
valloire

kejdaří

Reagovat
smazaný uživatel

ocividnejsi faul aby clovek pohledal rozhodci a var jsou proste dementi, kdyz nuti hrace simulovat, kdyby messi spadl, tak to ten blbecek piskne

Reagovat
technecium

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč na světě vytvořil přesně tolik asistencí, kolik bylo potřeba k vítězství jeho týmu

Reagovat
boryland

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Majk91

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
ADM

Čo tam vývadzali naši hráči posledné tri útoky do otvorenej obrany, to už bol len klinec dnešného zápasu. Bavím sa. Live by nám dalo 20

MOTM dnes Frenkie, konečne zas výkon hodný jeho mena.

Reagovat
technecium

Hovno leda by nám dal Liverpool

Reagovat
ADM

hej hej no Umtiti a Lenglet postavení 10 metrov od stredu na súperovej polke, Maného so Salahom by nedobehli ani keby bežal o jednej nohe. Miestami totálne nesústredený výkon či už vpredu alebo vzadu a to by bolo kruto trestané.

Reagovat
alcantara

Ten Roberto na kridle je balzam na dusu. Dobre sme to dopracovali.

Reagovat
smazaný uživatel

je to zoufalost..

Reagovat
patas92
Reagovat
alcantara

Ten tam stihol minimalne 2 sialenosti za tych par minut. Strasna skodna.

Reagovat
Visca el barca

On je vážně nesoudný kopyto. Nemá ani na Getafe.

Reagovat
ADM

Tak Getafe je tretie, na nich vážne nemá...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

S Liverpoolem už nechci nikdy hrát

Reagovat
technecium

Já strašně moc A vcelku mi nebude vadit, když vypadnem nějak normálně Ale to co bylo loni už nechci nikdy zažít. Nemám problém uznat, když byl soupeř lepší, ale loni jsme si to zazdili jen my sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam boli ale strasne hrubky z nasej strany, od trenera, darovane goly, Rakitic v zalohe, Coutinho bez motivacie a i tak postupili len o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

raketa, prisel, videl, vse posral

Reagovat
marke7

Reagovat
2miguel1

Pique bude kolko out? Ten Roberto to sa tam fakt uz necitia?

Reagovat
LAM

Pique hlavně seděl za karty.

Reagovat
ADM

Nemal by byť zranený, len muscle overload

Reagovat
valloire

3-2 není žádná výhra, bombarďácí soupeře rozstřílí 4 goly a jdou od toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Znak nezkušeného týmu, zkušený tým přesně ví, kolik potřebuje soupeři vsítit gólů, aby si připsal potřební body a zároveň soupeře nezesměšňoval.

Reagovat
loki5

Myslíš jako 0:0 a Barnabeu

Reagovat
Cizinkx

Rakitic :D To bylo vtipozní prijde na hristě a už po 2 minutách zdatně konkuruje Robertovi v marnosti :D To na konci, takové jeho typiše :D . Jako tyhle dvě stálice mě v Barceloně neskutečně baví. To je komedie vzdy na ně koukat :D Ale asi ne pro fandy Barcy :D

Reagovat
Visca el barca

Rakitic a Roberto jsou asi nejhorší hráči Barcy všech dob co pořád hrajou Jak Ivan na konci zkoušel jesličky, nic komičtějšího jsem v životě neviděl. Mít tam Dembouze se Suarezém tak je to na konci 2-5...

Reagovat
2miguel1

V Seville sa nam hra dlhodobo dobre ci uz na Betise alebo FC

Reagovat
smazaný uživatel

Dembouz rly??

Reagovat
dextroza_m

Pamatuješ co Dembele zazdil proti Lpoolu?

Reagovat
roberos

Ten klouček Roberto posere vždy vše ( krom gólu PSG) a stejně ty slepci ( tréneři pořád staví

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele