LaLiga - preview 22. kola

01.02.2020, 08:51, aktualizováno 02.02.2020, 08:41
Previews
Real Madrid nezaváhal v derby proti Atléticu a dostal pod tlak Barcelonu, ta je favoritem souboje s Levante. Sevilla hostí Alavés, Villarreal bude měřit síly s Osasunou, Leganés hraje s Realem Sociedad a na LaLigu se dnes jde i v Bilbau a Eibaru...
CD Leganés - Real Sociedad  (neděle 12:00)
Leganés se musí rychle dostat z šoku, který v rámci Copa del Rey utrpěl s Barcelonou na Camp Nou. Nemá ale zas tak moc času na regeneraci, protože ho už v nedělní pravé poledne čeká Real Sociedad. A ten letos míří hodně vysoko.

Leganés to v těchto dnech nemá zrovna jednoduché. Celek ze satelitního města poblíž Madridu je totiž stále uzamčen až na předposledním místě tabulky LaLigy a nikdo nemá méně bodů. Poslední Espanyol má pouze horší skóre. Leganés se trochu namlsal v minulém kole LaLigy, když hrál s Atléticem. Madridskému týmu se sice moc nedaří, ale s Leganésem to pro něj mělo být snadné utkání se třemi body.

Nebylo. Leganés odvážně hrozil a ukázal velmi dobrý charakter podpořený skvělou obranou. Ta od Atletů nedostala ani jednu branku a utkání tak skončilo remízou. Jeho vystoupení sice Leganésu dodalo potřebnou odvahu, ale velmi brzy o ni zase přišel. V pohárovém utkání totiž Leganés dostal za soupeře Barcelonu, která s ním neměla slitování. Doma mu nasázela pět branek, dvakrát se blýskl Lionel Messi.

Zkušený záložník Roque Mesa k tomu podotkl: "Soupeř nás přehrával ve všech směrech, byl jasně lepší a zasloužil si postoupit. Myslím, že jsme mu to usnadnili, protože jsme po prvních dvou brankách ztratili odvahu a víru v naše schopnosti. Barcelona je tým, který vás za každé zaváhání umí rychle potrestat. Do příštího utkání není moc času na přípravu, ale chceme se poprat o dobrý výsledek."

Leganés se stále nemůže spolehnout na Szymanowského a mimo hru je také zkušený brankář Ivan Cuéllar, který nemůže nastoupit kvůli kartám. Moyá, Zurutuza, Illarramendi a Llorente - to jsou absence hostí.

Kromě mnoha zranění si ale La Real nemůže na nic stěžovat. V současné chvíli mu patří solidní šestá příčka, která by na konci sezony opět znamenala pohárovou Evropu. Navíc Baskové ztrácejí jen dva body na Ligu mistrů, což je pro jejich fanoušky snem. V minulém kole byli svědky toho, jak jejich tým třemi góly rozstřílel Mallorcu. Sedm posledních vzájemných duelů nabídlo jen jednu výhru Leganésu (v lednu 2018), zatímco Baskové vyhráli třikrát.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Soriano - Kevin Rodrigues, Silva, Omeruo, Awaziem, Bustinza - Rodríguez, Pérez, Roque Mesa - Braithwaite, Carrillo
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Llorente, Le Normand, Zaldua - Odegaard, Zubeldia, Merino - Oyarzabal, Isak, Portu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.24 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Real Betis  (neděle 14:00)
Nedělní odpoledne zavede fandy LaLigy v rámci jejího 22. kola na Estadio Municipal de Ipurua, kde své domácí zápasy hraje Eibar. Dostaví se sem také Real Betis, který tuhle cestu ale vůbec nemusí. V Eibaru totiž moc bodů nezískává.

V duelech mezi Eibarem a Realem Betis se velmi často stává, že domácí prostředí rozhoduje. Domácí celek totiž za devět duelů od roku 2015 vyhrál pětkrát a prohrál jen jednou. Konkrétně se to povedlo Eibaru, který v roce 2016 vyloupil Sevillu perfektním úvodem a závěrem, během nichž se trefil čtyřikrát. Eibar na domácí prostředí spoléhá také v neděli. Málo pravděpodobným výsledkem je remíza, protože za deset duelů na domácí půdě Eibar ani jednou neremizoval.

Eibar má co napravovat. Z Copa del Rey jej vyprovodil druholigový Badajoz a v lize si naposledy Eibar rozdělil body s Celtou. Opět při tom nepředvedl nějak oslnivý výkon a zkušený záložník Pedro León to moc dobře věděl.

"Rozhodně jsme měli na víc, než jsme předvedli. Hráli jsme moc ustrašeně, bez odvahy a bez zápalu. Ten bod jsme Celtě hodně usnadnili naším vlastním přístupem. Když se nám jednou podaří dobrý výkon, nedokážeme na něj pak navázat. Často stačí jedna nebo dvě nepovedené akce, abychom si herně přestali věřit. Proti Betisu musíme ukázat více charakteru," míní León.

Eibar doma nebude kompletní a absence opět srážejí jeho výkony o řadu níž. Chybět mu tentokrát budou Arbilla, Ramis, Escalante, Kike, Álvarez a čerstvě také Correa. Ani hosté ze Sevilly nepřijedou kompletní, neboť jim schází Juanmi, Carvalho a Guardado. K nim se pro karetní trest přidal ještě Zouhair Feddal.

Ani Betis už nefiguruje v pavouku Copa del Rey, protože ho překvapivě vystrnadilo Rayo Vallecano. Tuhle zkušenost si následně zopakoval také v první lize, kde zase padl v Getafe. Domácímu týmu k tomu stačila jediná branka Ángela Rodrígueze z penalty v samém závěru. A hostům rozhodně nepomohla ani pozdní červená karta pro Feddala. V tabulce je na tom ale sevillský celek stále lépe, protože na patnáctý Eibar má náskok čtyř bodů.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Bigas, Burgos, Tejero - Edu Expósito, Diop - Inui, Orellana, Pedro Leon - Sergi Enrich
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Moreno, Bartra, Mandi, Emerson - Guardado, Edgar, Canales - Joaquín, Loren, Fékir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.47 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Getafe CF  (neděle 16:00)
Getafe se usadilo na skvělém čtvrtém místě a dlouhodobě se snaží ukázat, že do pohárů patří. Stejné cíle má ale i baskické Bilbao, které si brousí zuby na tři body. Bilbao navíc od začátku prosince minulého roku nikdo neporazil.

Getafe, zdá se, překonalo mírnou krizi, která jej postihla na přelomu roku. Po třech porážkách v řadě, které trochu utlumily jeho sebevědomí i pohárové ambice, se snaží znovu dostat zpátky na nohy. A docela se mu to daří. Nečekané vypadnutí z Copa del Rey od Badalony je minulostí a Bilbao se tak může vesele soustředit jen na ligové povinnosti. Po třech brankách do sítě Leganésu si v minulém kole poradilo i s Realem Betis a opět mu k tomu pomohlo čisté konto.

Už to sice vypadalo na remízu, jenže dvě minuty před koncem utkání dostalo Getafe šanci kopat penaltu. A protože ji Ángel Rodríguez proměnil, bylo o vítězi jasno. I díky tomuto výkonu je Getafe na čtvrtém místě a jen dva body ho dělí od třetí Sevilly. Musí si ale hlídat záda, protože mezi ním a sedmou Valencií panuje rozdíl pouhých dvou bodů. I proto by se mu případná výhra v Baskicku výrazně hodila.

To ale nebude nic snadného, protože Bilbao od začátku prosince 2019 ještě neprohrálo. Pravda, není tak samozřejmé a jisté jako jiné týmy. Lvi z Bilbaa se drží až na devátém místě, což není pro vždy ambiciózní celek nic extra úspěšného. Na poháry ale ztrácí jen tři body, takže z jejich pohledu jsou předsezónní cíle stále připraveny k dosažení, ba i překonání.

Z deseti posledních duelů se ale Bilbau povedlo vyhrát jen čtyřikrát a ani jednou z toho se mu to nepovedlo v lize. Zklamala především remíza s posledním Espanyolem, kterou si vynahrazovalo v poháru. Lvi jdou dál přes Tenerife a byla to spektakulární podívaná. Bilbao hrálo od 2. minuty v oslabení. Nakonec dotáhlo divoké skóre na 3:3 až ve 118. minutě a na penalty postoupilo!

V domácím utkání bude postrádat De Marcose, Adurize a Herrerína. Hosté přijedou bez zraněného Kenedyho, jinak mají kompletní kádr k dispozici.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Inigo Martinez, Yeray, Capa - Unai López, Dani García - Muniain, R. García, Williams - Villalibre
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Olivera, Etxeita, Djené, Damian Suarez - Cucurella, Maksimović, Arambarri, Nyom - Mata, Ángel Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 2.91 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Deportivo Alavés  (neděle 18:30)
Napravit šokující vyřazení z Copa del Rey se v rámci 22. kola španělské nejvyšší soutěže pokusí FC Sevilla. Andalusané vypadli zcela nečekaně s CD Mirandés, přestože Julen Lopetegui nešetřil oporami. Sevillu čeká v domácím prostředí nepříjemné Deportivo Alavés, podzimní utkání rozhodl v její prospěch jedinou trefou Joan Jordán.

Aktuálně třetí tým LaLigy si ve čtvrtek uřízl ostudu, když v Copa del Rey vypadl s druholigovým CD Mirandés (1:3). Klubu, který má ambice hrát Ligu mistrů by se něco podobného nemělo stávat, na druhou stranu teď Andalusanům zbude více sil na ligovou soutěž a Evropskou ligu. "Je to těžký den, ale takový je fotbal, to je realita. Není potřeba někoho jmenovat, všichni byli špatní a proto jsme nevyhráli," dodal hořce prezident klubu José Castro.

Porážka přišla tak trochu nevhod, hned druhý den klub představil nejvýraznější lednovou posilu křídelníka Susa. Někdejší velký talent Liverpoolu přestoupil do andaluské metropole z AC Milán, kde strávil pět let. "Chtěl jsem ho podepsat před pěti, šesti lety. Může přinést v kvalitu v poslední třetině hřiště - driblování, střílení gólů. Půjčka trvá do června 2021, potom je zde možnost získat hráče natrvalo, pokud budou splněný některé kolektivní cíle, nikoliv individuální," sportovní ředitel Monchi.

Sevillu čeká v neděli Deportivo Alavés a především doma s ním mají Rojiblancos dobrou vzájemnou bilanci. Svěřenci Julena Lopeteguiho potřebují zvítězit, aby si udrželi na třetím místě dvoubodový odstup. Boj o pozice zaručující Ligu mistrů se ve Španělsku dramatizuje a každé zaváhání může znamenat pád mimo tyto pozice.

Body potřebuje i Alavés, který bojuje o záchranu. Basky dělí od osmnáctého místa jen šest bodů, navíc hosté v minulém kole doma prohráli, když nestačili na Villarreal 1:2. Na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána bude Deportivu chybět Tomás Pina i potrestaný obránce Rodrigo Ely. Sevilla se zdá být kompletní až na jednu výjimku, kterou tvoří potrestaný Diego Carlos.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Reguillón, Gómez, Koundé, Navas - Jordán, Fernando, Banega - Nolito, de Jong, Ocampos
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Navarro, Laguardia, Duarte - Viguera, Camarasa, García, Rioja - Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.00 - 9.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - CA Osasuna  (neděle 18:30)
Lednová domácí porážka od Espanyolu se v kontextu zbylých výsledků skutečně jeví jako velké a nečekané překvapení. Villarreal od prosince loňského roku prohrál jedno utkání a pokud fanoušci v průběhu sezony nad "Žlutou ponorkou" lámali hůl, nyní mohou zbystřit - Villarreal se dostal na dostřel evropským pohárům. V neděli večer na Estadio de la Carámica může udělat další krok, pokud porazí Osasunu.

Villarreal si až do prosince vedl všelijak, jen ne dobře. Spousta bodových ztrát, špatný herní projev a zkrátka někteří fanoušci začali nad "Žlutou ponorkou" lámat hůl. Evropské poháry se zdály být utopií.

Od začátku prosince se ale leccos změnilo a Villarreal se rozehrál k výborným výkonům. V lize od té doby prohrál jen jeden zápas - doma s Espanyolem, jinak pravidelně vítězí. Problémy mu nečiní ani Copa del Rey, kde po postupu přes Comillas, Orihuelu a Vallecano pronikl už do čtvrtfinále. Pochopitelně těžší soupeři teprve číhají, ale série dobrých výsledků Villarrealu výrazně pomohla na ligové scéně. Přesto všechno stále panují obavy, zdali Villarreal dokáže udržet tempo dlouhodobě. Přeci jenom svěřenci Javiera Callejy v posledních letech nedokázali dobrou formu dlouho udržet a po podobné sérii následoval dlouhý a tvrdý pád.

Utkání s Osasunou by mohlo napovědět. Na Estadio de la Cerámica zajíždí velmi nebezpečný tým, který měl povedený vstup do soutěže. V posledních týdnech se možná trochu hledá, ale o nějaké výsledkové krizi nemůže být řeč, zvláště když Osasuna v minulém kole vyhrála nad Levante 2:0. Osasuna je desátá, ale přeci jenom si musí dávat dobrý pozor. Boj o záchranu se jí možná na první pohled netýká, ale stačí pár nepovedených zápasů a bude na problémy zaděláno. V tuto chvíli je rozdíl mezi desátou Osasunou a osmnáctou Celtou Vigo jedenáct bodů. Oba tábory hlásí několik ztrát. Villarrealu nepomohou zranění Bruno Soriano, Pau Torres, Alberto Moreno nebo i potrestaný Xavi Quintillá. Soupeř je na tom stejně, zranění do hry nepustí Rubéna Martíneze, Oiera Sanjurja a Chimyho Ávilu. Nepomůže ani suspendovaný Darko Brašanać.

Ještě zmiňme, že s Villarrealem se rozloučil útočník Karl Toko Ekambi a jako náhradu klub získal z Borussie Dortmund útočníka Paca Alcácera.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, Mori, Albiol, Peòa - Trigueros, Iborra, Cazorla - Gómez, Bacca, Chukwueze
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Hernández, García, Estupiòan - Moncayola, Pérez - Torres, García, Ibáòez - Adrián López
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 4.00 - 4.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Levante UD  (neděle 21:00)
Katalánský velkoklub nedávno vyměnil trenéra a po nepopulárním Ernestu Valverdem se kormidla chopil Quique Setién. A výsledek? Barcelona přišla o vedoucí pozici a na Real ztrácí tři body. Nový trenér zatím nepřesvědčil, na druhou stranu u týmu je krátce a proti Levante může jeho tým vykázat zlepšení. Tedy musí, pokud nechce aby se ztráta na čelo prohloubila.

Nemá to Quique Setién jednoduché, přeci jenom se od Barcelony čekají okamžité výsledky a nejen to, možná ještě důležitější je předvedená hra, protože zejména ta znamenala konec éry Ernesta Valverdeho.

Barcelona v prvním zápase pod Setiénovým vedením vyhrála (1:0), ale navzdory pochvalným slovům nového kouče vůbec nepřesvědčila. Šok pak přišel na Mestalle ve Valencii (0:2), kde byl katalánský obr vůbec rád, že neprohrál ještě vyšším rozdílem. První úspěch přišel až v poháru, výhru 5:0 nad Leganésem ale není třeba přeceňovat. Barcelona potřebuje výsledky v LaLize, zvláště teď, když ztrácí na Real Madrid tři body. Vedení Barcy v lednu nijak výrazně neposilovalo, přivedlo z Bragy Portugalce Trincãa a z brazilské ligy Matheuse Fernandese.

Levante to na Camp Nou nikdy nešlo, nikdy tam také nevyhrálo a tak má před sebou poměrně velkou výzvu. Valencijský celek sice není favoritem, ale Barcelonu už v letošní sezoně porazil. Doma vyhrál 3:1. Za poslední roky nešlo zdaleka o jedinou výhru, Levante zvítězilo i v roce 2018 v rámci Copa del Rey nebo ve stejném roce přestřílelo Barcu i v lize, v památném utkání vyhrálo 5:4. V tuhle chvíli se čtrnáctému týmu soutěže tolik nedaří, prohrál už tři ligové zápasy v řadě a začal se přibližovat sestupovým příčkám.

Pro Barcelonu je určitě obrovskou ztrátou zranění Luise Suáreze i Ousmana Dembélého. Quique Setién má v útoku pořád velkou sílu, Messi, Griezmann i Fati umí střílet góly a proti Levante to mohou potvrdit. Levante také nebude kompletní, scházejí mu Rober Pier a Iván López.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Umtiti, Piqué, Roberto - de Jong, Busquets, Arthur - Griezmann, Messi, Fati
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Cabaco, Postigo, Vezo - Miramón, Radoja, Campaňa, Toňo - Rochina - Morales, Martí
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 10.10 - 21.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Espanyol Barcelona  (sobota 13:00)
Zatímco v Copa del Rey se Granadě s každým dalším kolem daří proplouvat dál, v LaLize už to taková paráda není. Naštěstí jí los přidělil velmi hratelného soupeře. Do Granady totiž v sobotu odpoledne zavítá poslední Espanyol.

Estadio Nuevo Los Cármenes se v sobotu krátce po poledni stane hlasitým svědkem souboje domácí Granady s týmem, který by si teď přál konfrontovat asi kdekdo. Espanyol v současné formě je na první pohled tím nejlepším a nejsnazším soupeřem. Na ten druhý pohled si už ale fanoušci Granady musí dávat větší pozor v předzápasových tipech.

Od roku 2012 totiž Granada sehrála s Espanyolem řadu utkání v první lize, ale na domácí půdě porazila katalánského soupeře jen jednou! Espanyolu naopak v minulosti nedělalo problémy kompletně Granadu vyloupit a odvézt si všechny tři body domů. Letošní nováček je však po 21 odehraných duelech v mnohem lepším postavení. Patří mu solidní 11. příčka a v klidném středu tabulky hodlá zůstat co možná nejdéle.

V minulém kole sice prohrál se Sevillou, což se asi dalo snadno očekávat, ale vyšlo mu alespoň pohárové utkání. S druholigovým CD Badajoz se Granada až nečekaně příliš trápila, ale v prodloužení nakonec přeci jen potvrdila více štěstí i větší kvalitu. Do domácího utkání s Espanyolem půjde Granada bez zraněné trojice Quini, Vico a Lozano.

Ani hosté nepřijedou kompletní. Doma musel trenér Abelardo nechat zraněného obránce Corchiu a rovněž Marca Rocu, který nemůže nastoupit kvůli kartám. Oproti sobotnímu soupeři má Espanyol velkou výhodu v podobě delší doby na regeneraci tolik potřebných sil - v poháru totiž už skončil.

Jeho poslední vystoupení v LaLize bylo tedy utkání s Bilbaem, v němž Espanyol opět platil za jasného outsidera. Svou úlohu ale zvládl se ctí a díky další brance Raúla de Tomáse ukořistil proti Lvům alespoň bod. De Tomás se zatím profiluje jako ideální posila. Doposud nastoupil do tří duelů a zapsal si v nich stejný počet branek. Z posledního místa to ale Espanyolu nepomohlo a stále nasbíral jen 15 bodů. A jeho obrana je pořád nejhorší v lize, dostala už 38 branek.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Neva, Domingos Duarte, Martínez, Victor Díaz - Gonalons, Herrera - Machis, Carlos Fernandez, Puertas - Soldado
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lopez - Dídac Vila, Cabrera, Bernardo, Javi Lopez - Melendo, Sánchez, David Lopez, Darder - Calleri, De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 2.89 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Atlético Madrid  (sobota 16:00)
Největším tahákem 22. kola španělské LaLigy bude bitva o Madrid. V sobotu odpoledne ji spolu svedou týmy Realu Madrid a jeho městského rivala, Atlética. Papírové předpoklady jasně favorizují Real, ale byla by chyba partu trenéra Simeoneho podceňovat.

Bitvy mezi Realem a Atléticem jsou vždy perlou v programu LaLigy. Tohle derby zrovna nevyniká gólovými hitparádami a oba týmy se koncentrují spíš na obranu, na snahu neudělat první chybu. Bezbrankové skóre není zrovna výjimkou, ale to v žádném případě neznamená, že by se jednalo o zápasy bez emocí. Těch na hřišti tradičně bývá dost a nejinak tomu bude i v sobotu. V derby obyčejně platí, že úloha favorita před utkáním nerozhoduje a velmi často se stává, že vyhrává tým v horší situaci.

Tím je jednoznačně Atlético. Trenér Diego Simeone si musí drbat hlavu, protože asi pořád nemůže pochopit, co se to s jeho týmem vlastně stalo. Druhé soutěžní utkání roku 2020 znamenalo pro Colchoneros vítězství v Superpoháru nad Barcelonou. Jenže potom jako by se Atlético dostalo do černé díry. Když to shrneme, tak v dalších třech duelech Atlético prohrálo. Aby toho nebylo málo, k překvapení mnoha fanoušků ho z Copa del Rey vyřadila Leonesa!

Ani minulé kolo LaLigy se mu vůbec nedařilo. Když na domácí ploše jako jasný favorit remizujete s Leganésem bez branek, moc vám to na sebevědomí nepřidá. Trenér Diego Simeone navíc musí odrážet mnohé dotazy ohledně případného konce na lavičce Atlética, které s každým dalším zaváháním nabírají na závažnosti. Sám se ale soustředí jen na další zápasy.

"Derby je pro mě vždy svátkem, něčím speciálním. Jsou to momenty, kdy cítíte podporu mnoha lidí z města, je to hodně intenzivní. Vůbec se teď nehodlám bavit o mé budoucnosti na lavičce Atlética, to je debata na konec sezony. Důležité je, abychom znovu zabrali a dostali se v lize nahoru. Máme na mnohem víc, než kolik teď předvádíme. A víme, že obrana nám nestačí, zvlášť proti týmu jako je Real.

Colchoneros se s Realem pochopitelně utkali už mnohokrát. Celkově se v rámci všech soutěží jejich derby odehrálo už ve 222 zápasech. Atlético si v průběhu staletí měnilo s Realem pozice nejlepšího týmu ve Španělsku a mezi jeho zářné etapy, kdy dominovalo, patří roky těsně po druhé světové válce, nebo začátek sedmdesátých let. Z tohoto období mimo jiné pochází dnes poněkud hanlivá přezdívka "Indios", čímž fandové Realu naráželi na množství jihoamerických fotbalistů v kádru Atletů.

V kádru Atlética se hodně mluví o mladíkovi Félixovi, který se zranil a možná derby nestihne. Očekávaný zápas vynechají Costa, Koke nebo Lemar. Real Madrid rovněž nebude kompletní, protože do hry nemůže zasáhnout zraněné trio Marcos Asensio, Eden Hazard a nově také Gareth Bale, což bude pro ofenzivu Bílého baletu potíž.

Real už znovu připomíná ten dva roky starý stroj, perfektně připravený a schopný drtit vše před sebou. Chvíli to Zinédinovi Zidanovi trvalo, ale nakonec opět představuje své vrcholné dílo.

Zejména v novém roce Real pokořuje jednoho soupeře za druhým a neztratil v něm ani bod. Real už má ve sbírce také první trofej nového roku, když si ve finále Superpoháru poradil právě s Atléticem. Po těsném vítězství nad Valladolidem se Real usadil na první příčce LaLigy a kromě toho si minule poradil také v poháru. Z něj po výsledku 4:0 vyprovodil Zaragozu.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Mendy, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, Valverde - Isco, Modrić - Benzema
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lodi, Savić, Felipe, Trippier - Saúl, Thomas, Herrera, Koke - Félix, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.39 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Real Valladolid  (sobota 18:30)
Mallorca se vznáší jen těsně nad propastí a nechybí jí mnoho, aby naplno spadla do záchranářských bojů. Ideální příležitost postoupit trochu výš pro ni představuje sobotní duel na domácí půdě. Dorazí totiž Real Valladolid s formou podobně negativní.

Mallorca by měla co nejdřív začít něco dělat se svojí obranou. Ta jen v posledních dvou duelech dostala šest branek. Z poháru Copa del Rey ji třemi góly vyřadila Zaragoza a stejný počet branek dostala také v minulém kole LaLigy. To se pro změnu vrátila se třemi inkasovanými góly ze San Sebastiánu. A aby těch trojek nebylo málo, tak tři góly dostala Mallorca také na podzim právě od Realu Valladolid při vzájemném měření sil.

Teď mu má co oplácet. Real Valladolid ostatně vyhrál pět posledních vzájemných duelů v řadě, na což teď Mallorca bude chtít reagovat. Mallorca dostala v lize už 37 branek a většinu z nich - 34 - dostal Manolo Reina. Zkušený brankář dobře ví, že právě od obrany začíná cesta za záchranou.

"Naší prioritou zůstává záchrana a k ní máme ještě hodně daleko. Ve hře je dost bodů, takže nemusíme panikařit, ale zároveň na sobě musíme pořád pracovat. Když bychom polevili, mohli bychom se velmi brzy nalézt v těžké situaci. Naší hlavní potíží jsou inkasované branky a vím, že i já na tom mám velký podíl. Určitě můžu udělat víc pro to, abychom nedostávali tolik branek. To je pro záchranu zásadní."

Domácí mohou na stadionu Son Moix počítat s kompletním kádrem, což je pro ně velká výhoda. Hosté z Valladolidu jsou na tom úplně stejně, takže se dá očekávat plná polní z obou stran. Oběma týmům jde o hodně.

Real Valladolid je v tabulce blízkým sousedem Mallorky, i když jeho postavení je o něco lepší. Na Mallorcu má k dobru čtyři body a patří mu 16. příčka. Velmi častým výsledkem jeho zápasů jsou remízy, neboť žádný jiný tým v LaLize dosud nenastřádal více než deset remíz. Valladolid rovněž opustil Copa del Rey, kde nestačil na Tenerife a naposledy v lize prohrál s Realem Madrid.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Lumor, Raíllo, Valjent, Gamez - Salva Sevilla, Baba - Lago Junior, Cucho Hernandez, Dani Rodriguez - Budimir
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Garcia, Salisu, Joaquin, Olivas, Antoñito - Alcaraz, Emeterio, Michel - Ünal, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.12 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Celta Vigo  (sobota 21:00)
Valencia momentálně táhne šňůru tří vyhraných duelů v řadě a další body si chce za každou cenu připsat v sobotu večer. Na Mestallu se dostaví Celta Vigo a možné tři body by mohly Valencii hodně pomoci v honbě za Ligou mistrů.

Už ve třech zápasech po sobě se Netopýrům povedlo udržet čisté konto. Především samozřejmě v Copa del Rey, kde Valencia dál pokračuje. Ve středu večer si totiž poradila s Leonesou, i když se i v tomto utkání střelecky trápila. Nakonec musely osmifinálový duel rozhodnout až penalty, v nichž byli domácí šťastnějším týmem. Přirozeně jim ale největší radost dělá výsledek minulého kola LaLigy, který překonal fantazie i fanoušků.

Nejenže Valencia dokázala udržet čisté konto s Barcelonou, ale díky dvěma gólům marnotratnou Barcelonu obrala o všechny body! Ani tento výsledek jí zatím nestačí na postup do vyšších pater tabulky, neboť Los Che zatím poletují na průběžné sedmé příčce. Na druhou stranu, od jejich velkého snu, tedy opětovné kvalifikace do Ligy mistrů, je dělí jen dva body. Čtvrté Getafe navíc není zvyklé náročnému a vyčerpávajícímu boji na více frontách, takže Valencia oprávněně cítí velkou šanci.

Před utkáním s Celtou Vigo o tom mluvil mladík Ferrán Torres. "Zatím se nám daří udržovat si podobnou výkonnost a umíme se vyvarovat větším výpadkům formy. Pořád jsme poměrně mladý tým a potřebujeme získávat zkušenosti, ale máme z nás dobrý pocit. Když porazíte Barcelonu, tak to s vaším sebevědomím přirozeně udělá divy. Ale je nutné, abychom na tento výkon dokázali navazovat trvale," uvědomuje si talentovaný záložník.

Netopýři se na domácí půdě musí stále obejít bez Čeryševa, Picciniho, Guedese a Valleja, což už je několik zásahů do základu. Tým z Viga, který nedávno přišel o Stanislava Lobotku, má zraněné duo Villar - Juncá. Kromě nich ale pro karty nenastoupí ani veterán Aspas.

Poslední dobou se Celta opět trápí. V minulých deseti duelech se jí povedlo vyhrát jen ve dvou případech. V Copa del Rey byl nad síly Celty Mirandés a minulé kolo LaLigy se jí také nepovedlo tak, jak by si asi přála. Doma nedala Eibaru ani jeden gól a remizovala s ním.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Jaume - Wass, Gabriel Paulista, Garay, Gayá - Soler, Parejo, Coquelin, Ferrán Torres - Maxi Gómez, Rodrigo
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Murillo, Araujo, Mallo - Okay, Fran Beltrán - Pione Sisto, Rafinha, Santi Mina - Gabriel Fernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.62 - 4.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid21137139:1346
2.FC Barcelona21134450:2543
3.Sevilla FC21115527:2038
4.Getafe CF21106530:2036
5.Atlético Madrid2199322:1436
6.Real Sociedad21104736:2834
7.Valencia CF2197532:2934
8.Villarreal CF2194836:2931
9.Athletic Bilbao21710422:1531
10.CA Osasuna21610528:2528
11.Granada CF21831025:2827
12.Real Betis2176829:3327
13.Levante UD21821126:3226
14.Deportivo Alavés21651022:3123
15.SD Eibar21651020:2923
16.Real Valladolid21410717:2422
17.RCD Mallorca21531322:3718
18.Celta Vigo21381017:3017
19.CD Leganés21361216:3315
20.Espanyol Barcelona21361217:3815

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (285)

Přidat komentář
Ed_Hazard

Ak by to dnes boli 3 body, bol by to sen. Ten Hazard ma uz zacins hnevat, uz som prakticky zabudol ze k nam v lete prestupil

Reagovat
madridcan

Čím skôr sa zmieris s tým, že je to posila od leta 2020, tak tým skôr budeš vykludneny.

Reagovat
Ángel di María 22

S tim se rozhodne nesmirim. Prece nevypadneme znova v osmifinale LM, na City musí být ready a můžeme je dát.

Reagovat
Visca el barca

Tak se s tím začni smiřovat. Vypadnete

Reagovat
smazaný uživatel

jsi směšný

Reagovat
kaja900

Všichni to berou jako jistou věc, ale zapomíná se na to že City jsou v lize mistrů nebezpečný asi tak jako košík štěňátek vždyť loni je vyřadil tragickej Tottenham, před 3 lety zase Monaco.. aby jste se všichni ještě nakonec nedivili, to stejný všichni psali když jsme dostali v osmifinale Psg

Reagovat
LAM

Pokuď jsem někdy City naprosto nevěřil,tak právě teď.Letos jim ve čtvrtý sezoně pod Pepkem klesla forma jako při 4 u nás a obrana hraje strašidleně.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však je můžete dát i bez Hazarda, současní City strach fakt nenahánějí.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Agent z Melmacu

akože odíde?

Reagovat
Phillipinho

S tema absencema Atletica to asi dneska nebude tak slozity. V zakladu Vrsaljko, kterej byl posledni rok zranenej a z lavicky nejvetsi hrozba Carrasco, kterej prichazi z Ciny a od prosince nehral soutezni zapas.

Reagovat
Gazdo

Dokedy ma vlastne absentovat?

Reagovat
Ed_Hazard

Na Atletov bolo avizované, že bude ready. Snáď teda budúci týždeň. Na druhej strane, tuším ešte ani netrénuje normálne s celým týmom, iba individuálne

Reagovat
LAM

V téhle jejich formě je teď neporazit doma?To by bylo velký překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Atleti po nas obdrzeli nejmin golu v cely lize a nase ofenziva neni zadnej zazrak. Bezbrankova plichta je realna.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

Normálně bych řekl, že vám stačí dát gól a máte pohodlný vítězství, ale teď koukám, že jste je doma v lize naposledy porazili v roce 2012. To bych nevěřil, že je ta série už tak dlouhá...

Reagovat
Kixi Syhimour

něco jako Liverpool vs. Chelsea do nedávna

Reagovat
CHONG

Atlety jsme doma v lize neporazili sedm let a Barcu pět let, celkem velký špatný

Reagovat
kaja900

Asi tak, to je mazec nevadilo by mi kdyby jsme teďka oba doma porazili

Reagovat
Raul=Real

Atletiko je najslabsie za posledné roky a my chytame "formu" takze v ziadnom pripade sen ale povinnnost sen bude postup cez City

Reagovat
Ed_Hazard

To platilo aj na Barcelonu na jeseň. A bola z toho aj tak plichta.

Reagovat
CHONG

Když se tak dívám na defenzívy a ofenzívy nás i Atletů, tak to prostě nemůže skončit jinak než 0:0

Reagovat
Ángel di María 22

Mam na ticketu

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
penepi

V lige sme doma nad Atleticom vyhrali naposledy v 2012, uz by sa patrilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou dve možnosti. Bud to bude 0:0 s rekordem v poctu faulu, nebo 1:0. Ja davam prvni moznost.

Reagovat
Majk91

Takže do finálnej časti sezóny ideme so 4 hráčmi na 3 útočné pozície. A to jeden z nich je nonstop zranený a druhý pred nedávnom oslávil 17 rokov a na jeho výkony sa ešte nedá vôbec spoliehať. Skvelá práca vedenie.

Reagovat
LAM

Jak je to z hostováním Coutinha.Šel by v nejhorším případě nějak přitáhnout zpět?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Po konci přestupáku?

Reagovat
Majk91

To asi ťažko

Reagovat
LAM

Tak to se modlit na zázrak,aby všem drželo zdravý.

Reagovat
Majk91

ja som nejak nepochopil prečo nechali toho Trincaa dohrať sezónu v Brage, keďže zaplatili jeho výkupku,

Reagovat
Hristo Stoichkov

Peníze, resp. FFP. To byl hlavní důvod několika podivných kšeftů. A Trincao nešel za výkupku (30 mega), ale za 31 mega. Taková klasická Mendesovina, když už nedopadly ty čachry s Vale.

Reagovat
Kokesh

S tou zálohou mohl hrál i Marcelo, ale jinak super.

Reagovat
Mateo16

Real Madrid XI vs Atletico: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Mendy, Kroos, Modric, Valverde, Casemiro, Isco, Benzema

Atletico XI vs Real Madrid: Oblak, Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi, Correa, Llorente, Thomas, Saul, Vitolo, Morata

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Takze ten gol dneska opravdu nedame.

Reagovat
Kokesh

S touhle sestavou je to právě pravděpodobnější, než s Jamesem, Jovicem nebo Vinckem. Navíc Toni má neskutečnou formu, nějaká standartka s povede.

Reagovat
Phillipinho

V tom stredu nas budete prehravat neskutecne. Bohuzel neverim, ze ma Cholo na dnesek nejakej plan, kterym by mel prechytracit Zidaneho.

Reagovat
LAM

Jednoznačně betonovat a hrát na brejky.

Reagovat
Mateo16

Staci betonovat a verim ze tam Karim dnes zahodi vsetko, Celkom easy na 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Trippierem?

Reagovat
Phillipinho

Zraneni taky

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelibi/libi?

Reagovat
valloire

dost defenzivní sestava baletu, ale tak uvidíme, ZZ ví co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me chteji Atletico vytahnout, a pak uderit z brejku. Ale hlavne mit silny a zhusteny stred.

Reagovat
valloire

Vytahnout atletico? No nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave

Reagovat
valloire

jediný co Atletico bude vytahovat, bude míč v síti Voblaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

co?

Reagovat
Jerichoo

Niekto stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenziva Atletica pro me prekvapive hrozne slaba a nesehrana. Uz min. třikrát se dostali do kapsy mezi obranou a zálohou, kdy byli fakt hraci rozbehnuti tvari v tvar obrancum a nic z toho nedokazali vyprodukovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zapas nedopadne pro Atletico dobre. Ani nahodou. Myslel jsem, ze by mohla byt i remíza, ale to skonci tak 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

..máš tu najviac komentov a všetky o hovne

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc hned ta agresivita?

Reagovat
smazaný uživatel

..prepac

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode. Zmylil jsem se, no.

Reagovat
valloire

je to drsnej svět EF

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavam to

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole, to fakt skončí 0:0

Reagovat
Visca el barca

Atleti nebezpečnější. Real snad neměl šanci. Je fakt ostuda, že jsme za tímhle Realem.

Reagovat
kaja900

Ramos měl tutovku cca v 15. minutě ale špatně trefil míč spíš děkujte Messimu že jste za náma jen 3 body

Reagovat
Anacron

Jediná ostuda jsi tady ty prosim tě.

Reagovat
ADM

Super finalna faza zatial, bavim sa

Reagovat
Jackmaker1989

Fakt je neskutočné, aký rozdiel robí Messi. Byť tam on dnes za Atletov, tak je to 0:2

Reagovat
Foppy

Tak popravdě kdyby byl na druhé straně, tak je to 2:0 pro nás..m

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je od Zidana fakt divná sestava, spousta hráčů, kteří se stahují a chtějí hrát z větší hloubky, k tomu na hrotu Karim, který má podobný tendence. Kdo by měl vlastně zakončovat nebo být nebezpečný? Atletům zatím stačí fakt málo a to měl Correa dvě dost nadějný situace.

Reagovat
Israha

Reagovat
Kokesh

Vyzkoušel toho na ně dost, většinou se stejně rozhoduje v druhé půli. Mohl padnout jeden gól a hrálo by se v klidu, takhle jsou pořád v záloze tři ofenzivní posily...

Reagovat
Israha

Že hraje Cholo furt to samé, to chápu, ono by to i fungovalo, mít vepředu kvalitu a ne Moratu s Vitolem. Ale Zidane zkouší přesně co? Vyhrát zase na penalty?

Reagovat
Phillipinho

Morata je herne nejlepsim hracem Atletica

Reagovat
Israha

Myšleno kvalitou ve finální fázi, kterou dnes nepředvedl vůbec, a obecně mu hapruje. Jinak maká příkladně, ale z jeho práce nemá kdo těžit, že jo...

Reagovat
Phillipinho

Bohuzel to mas do puntiku pravdu.

Reagovat
kaja900

Zatím celkem bída, škoda tý tutovky Ramose, to měl bejt gol už ať je zdravej Eden konečně, věřím že s ním to bude vypadat jinak

Reagovat
One-Real

Verim ze ve druhy puli pridame na nasazeni. Lucas s Karimem zaridi tri body.

Reagovat
Robbie

Proč Benzenu nedá místo Isca na podhrota a nedá tam Jovice, stejně Benzema není střelec, on se hodně stahuje

Reagovat
Anacron

Jovic je úplně mimo(ne jenom svojí zásluhou) a taky není vůbec typ útočníka na hru do plných.

Reagovat
Anacron

Už si tam Zizu povídal s Lucasem, tak to je jasný kdo bude první na střídání

Reagovat
Raul=Real

ZZ si asi uvedomil chybu so zostavou

Reagovat
Kokesh

U Kroose asi ne, to musí být zranění.

Reagovat
kaja900

Je tam dobře to tam udělal Vini

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos

Reagovat
valloire

už je tam už je tam

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Krása! Vincek, Mendy, Karim!

Reagovat
Kokesh

Neznám moc trenérů, co to kosí o poločase jako Zizu...krása sledovat, jaký to má někdy okamžitý vliv na hru. Maestro.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Maestro je Guardiola. Zidane ne.

Reagovat
valloire

má guardiola zlatej hattrick? nemá, takže není maestro

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
technecium

Zlaté hattrick je náhoda

Reagovat
valloire

stejně tak jako tvé početí

Reagovat
technecium

V tom případě, to je ta nejkrásnější náhoda, co se kdy stala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je videt, jak rodice obcas lzou svym detem

Reagovat
valloire

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
boryland

.......a podvod......

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kaja900

Jak může někdo říct že je náhoda vyhrat 3x ligu mistrů v řadě

Reagovat
CHONG

Jeho neřeš, zkouší trollovat, bohužel ne úplně úspěšně

Reagovat
technecium

Nj, stačilo, aby rozhodčí pískal rovinu, a nevyhráli jste ji ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu. Tady je dukaz :

https://youtu.be/VkhQZNHcxmE

Reagovat
valloire

Reagovat
Xavi

Reagovat
LAM

hlavně ten zápas s Bayernem,kde jim pustili dva offsaidy a vyloučili Vidala,kde za to samý Casemiro nedostal klasicky nic

Reagovat
valloire

Reagovat
vacin

Myslíš to jak Vidal, měl být vyloučenej ještě před druhým zakrokem Casemira a ten vyrovnávací vlastní gól, co si dal Real a neměl platit kvůli offsidu?

Reagovat
valloire

přesně to myslí, jen se nepřesně vyjádřil

Reagovat
CHONG

Na tohle oni rádi "zapomínají"

Reagovat
technecium

Tak přesně tak to nebylo. Ale pokus dobrej

Reagovat
vacin

Trolliku. Goly Ronalda z offsidu 109. a 112. minuta, vlastní gól Ramose, kterýmu předchází offside 77.minuta.

1.žk. Vidala 5.minuta, 1.žk Casemira 40. minuta a v 48 minutě fauluje Vidal Casemira a má dostat žk, ale nedostal ji. Takže čau..

Reagovat
valloire

https://youtu.be/-sSzaxT6mSI?t=211

udělat tohle nějakýmu klaunovi, tak se posere

Reagovat
valloire

Penalta pro Bayern hodně sporná, Case zasáhl míč a Robben se proletěl jak to umí on a váš tým. Vidal před červenou měl 2-3 zákroky na jasnou druhou žlutou a druhej gol Bayernu díky němuž to poslali do prodloužení neměl platit pro DVOJITEJ ofsajd. Takže si ty svý podělaný kecy strčte do prdele.

Reagovat
drussbarb

Aspoň že jsi začal na stará kolena vykat, o vševědoucí vládče EF

Reagovat
valloire

To je samozřejmě na vás na všechny, ale to víš. Jinak správně díš, vím fšechno.

Reagovat
Josifek

Reagovat
kaja900

Škoda Mendy, chyběl kousek

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone uz musi ven, tohle byla zas hruza

Reagovat
smazaný uživatel

chtel jsem to akorát napsat

Reagovat
kaja900

Rozhodčí dobře mimo, pískne každej malej kontakt a pak když sundá Valverdeho tak nic

Reagovat
Ángel di María 22

Dlouho jsem nevidel vetsiho dementa, nez je tenhle rozhodci. Jasna druha zluta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Ale Vale-Barcelona minulý týždeň tiež riadny kus vola

Reagovat
valloire

sudí se zmýlil

Reagovat
kaja900

Je to tam

Reagovat
valloire

Vítězství. Drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat
Jackmaker1989

Tu nemal VAR zasahovať pri druhej ŽK?

Reagovat
Foppy

Myslím, že může jen při potenciální přímé červené

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vamooooos

Reagovat
Josifek

Viděl jsem to dnes až od našeho golu (pěkná akce), ale výkon se mi docela líbil, Atletico jsme k ničemu nepustili, ani se nedostali do souvislejší hry. Kombo na levo Vincek a Mendy klapalo parádně a střed byl taky jasně náš

Reagovat
CHONG

ZZ celkem na pána, základní sestava mu moc nevyšla, tak o hned o poločase ukázal koule a výborně zareagoval. První poločas vyrovnaný, ve druhém Atleti na podobné úrovni jako Příbram. Jako další poprosím o utnutí negativní série i proti Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsi prestal konecne byt netrpelivy ?

Reagovat
CHONG

V čem konkrétně?

Reagovat
LAM

Vyrovnaný?Atleti dvakrát sami před golmanem a mohli kopat penaltu

Reagovat
CHONG

My mohli v EC kopat dvě penalty

Reagovat
LAM

Jakej to mělo vliv na dnešní,podle tebe vyrovnanej první poločas?

Reagovat
CHONG

Na dnešní vyrovnaný první poločas žádný, jen na tvoje fňukání o penaltě...

Reagovat
LAM

Nebyla?

Reagovat
CHONG

Já bych to pískl, ale znovu opakuji, že od vás jsou takové výkřiky, zvláště pak po posledním EC, zcela nemístné

Reagovat
LAM

To řiká fanoušek toho pravýho klubu

Reagovat
CHONG

A reaguje fanoušek toho nejpovolanějšího klubu

Reagovat
LAM

Reagovat
LAM

Pokuď to správně počítám,tak máme jen 16 hráčů do pole.

Messi,Griezmann,Dembele,Fati,Sergio,Rakitič,De Jong,Arthur,Vidal,Alba,Firpo,Umtiti,Lenglet,Pique,Semedo a Roberto.

A to ještě počítám Dembeleho,kterej má bejt sice do tejdne zpět,ale všichni víme jak je to u něj nejistý.Tohle je suveréně nejužší soupiska jakou tady pamatuju a bude to vůbec zázrak jestli to zvládnou hráči bez větších zranění.

Jinak bych zapřemejšlel s tou Copou.Messi a Griezmann nemůžou hrát pořád a po Bilbau čekám těžkej zápas na Betisu,k tomu se blíží LM.Je sice jasný,že bez nich tam ani nemusíme nastoupit když tady nikdo jinej není,ale LM a liga má prostě přednost.

Reagovat
ciernyribiz

doplni to s hracmi z Bcka

Reagovat
Visca el barca

Kolik toho odehráli Aleňa, Todibo a Wague na podzim? Jen ať hrají.

Reagovat
Visca el barca

* V copě jejich minuty může mít Riqui, Collado a spol.

Reagovat
LAM

Tak to taky bude na Bilbau jistej konec.

Jde o to,že po zranění Suareze zbyli na celý jaro 3 hráči na 3 pozice do útoku a jeden z nich je 17letej hráč kterej potřebuje ještě hodně času.

Jedno zranění a jsme úplně nahraný

Reagovat
Visca el barca

To je bohužel pravda no Ale Grizi s Messim maj dobré zdraví. Horší to je s Dembouzem. Na druhou stranu útok může doplňovat Vidal či Fati s Colladem. Já jsem spíš zvědav co bude v létě s Clutse.

Reagovat
Visca el barca

*Coutsem

Reagovat
LAM

Jako že budou Messi s Griezmannem hrát pořád a někdo je bude doplňovat?Na konci března budou tahat nohy jak na konci sezony.

Reagovat
Visca el barca

Messi hraje pořád x let, jako kdyby to byla nějáka novibka

Reagovat
ADM

Erling Haaland has scored 7 goals from his first 7 shots on target.

Reagovat
Xavi

Podobně jak Vidal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

On má výběr místa a zakončení tak exkluzivní, že jeho čísla v BL budou úplně šílený.

Reagovat
ADM

Jo, to som ale všade čítal aj o Pacovi minulú jeseň

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Ed_Hazard

Socky tak trocha s B týmom. Aby toho nakoniec neľutovali.

Reagovat
ADM

Aby ste to nakoniec nelutovali vy

Reagovat
Ed_Hazard

Niečo by som ti na to povedal, ale budem dnes dobrý. Do mrtvol sa nekope

Reagovat
valloire

kope musíš je rozkopat na sračky

Reagovat
Jordi Alba

Ale tomu Isakovi to docela pálí, zajímavý hráč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý hráč, Williana Josého by měli zavčasu zpeněžit.

Reagovat
Jordi Alba

Koukal sem na Gironu, tak sem viděl ten jeho gól až teď, ale ten kluk má celkově dobrý výběr místa a první dotek. Jenom škoda, že BVB má údajně přednostní právo na odkup.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když jsme u Girony, tak tohle mě dneska dost pobavilo:

https://twitter.com/andreu24x/status/1223949738946502656?s=21

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Jj, to byla paráda.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Isak jede hodne slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Alena v zaklade Betisu.

Reagovat
netopier

Ide vám footybite?

Reagovat
Ed_Hazard

Ide

Reagovat
netopier

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, De Jong; Messi, Griezmann and Ansu Fati.

Reagovat
LAM

Škoda že není Arthur místo Rakitiče,ale jinak ok.Dle mě by to tak mohlo fungovat,ale bude potřeba to dobře sehrát.

Reagovat
ADM

Ocakavana

Reagovat
Rattlesnake

škoda, že je arturo zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao gooooool.

Reagovat
REPLIKATOR

Seville zoufale chybí kvalitní hrot.

Reagovat
ADM

Lásky moje, nejaký stream tentokrát pre mňa? Som na mobile a nedarí sa..

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
ADM

Medzičasom som našiel ale do rezervy dobré, diky moc

Reagovat
ADM

Ivan nedal jednu prihrávku na nohu alebo dobehu, všetko mimo, na päty

Reagovat
Rattlesnake

promiň, ale tebe to ještě dokáže překvapit?

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Proste to stále bije do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

ta zaloha je tak strasne o nicom

Reagovat
Visca el barca

Ivan.

Reagovat
blaugrana

Aj De Jong uplne mimo.

Reagovat
Kluivert9

Ivanvirus

Reagovat
Murena

Reagovat
Ed_Hazard

Pozerat na Levante je tragedia. Tolko dobrych brejkov sa im rysovalo a riesia to na urovni okresneho preboru. Rochina ak by vysunul do sance a necakal na spasanie, tak mohol ist utocnik Levante viac menej sam na branu Pri tomto style dostanu dnes vyprask. A zasluzene.

Reagovat
Kluivert9

Fatiiii

Reagovat
Murena

Fati

Reagovat
Kluivert9

Gólman Levante po dnešním zápase nedá nohy od sebe

Reagovat
Salfovic

Aitor Fernandez chtěl po nevydařeném zápase spáchat sebevraždu a skočit pod autobus, ale ten mu projel mezi nohy.

Reagovat
Dr. Admess

Ten Messiho pas... GOAT.

Ansu again!

Reagovat
ADM

Leo nádhera.

Inak tej hre tak brutálne chýba Suárez, že si to asi jeho kritici uvedomia až teraz.

Reagovat
Gazdo

Aj ty si jeho kritik

Reagovat
ADM

Ja som kritizoval v prvom rade Ernesta za to, že Suareza hrá 1000 z 1000 minut. To je jeho zabijak.

Reagovat
ADM

Su tu ludia, ktorí by ho najradšej videli v inom klube už tak 3 sezony.

Reagovat
Gazdo

Tak napr ja. Kludne priznam. Ale nie preto ze by som neuznaval co dokaze robit svojim pohybom ale tym ze ho jednoducho moc nemusim kvoli jeho chovaniu. A dost mi vadi to ze v poslednych tych troch rokoch sa od neho lopty odrazaju ako od stromu. Statistiky ma ale aj tak neskutocne to mu neberiem

Reagovat
roman1978

Tak nějak jsem si vzpomněl na Messi Tello, Messi Tello.

Reagovat
Dr. Admess

Já na dva góly proti Realu, na oba takhle nahrával Leoš. Jednou Villovi při manitě, podruhé Iniestovi v Superpoháru, tuším.

Reagovat
roman1978

Taky

Reagovat
Rattlesnake

fatii

Reagovat
ADM

Ansu pôjde na hattrick dnes

Reagovat
Dr. Admess

Jinak proč si myslím, že při tom pokynu od Sarabii k Messimu mu řekl, ať začne Leoš hrát víc z hloubi pole. Do deseti minut dva fíky.

Doufám v to. Potřebujeme konečně kouče, který dokážou reagovat na vývoj utkání.

Reagovat
patas92

Kdybych chtěl provokovat, tak napíšu, že má Fati víc ligových gólů, než Rodrygo s Viniciusem dohromady. Ale nechci provokovat, tak to nenapíšu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rattlesnake

a to z tebe dělá rovnýho chlapa.

Reagovat
alcantara

A Hazarda si kde nechal?

Reagovat
CHONG

No vidíš, a i s impotenty v útoku, jesličkářem v bráně a luckerem na lavičce vedeme ligu

Reagovat
Kluivert9

Když se štěstí unaví, sedne i na Real...

Reagovat
CHONG

Je dobře, že jsi tuhle mantru oprášil, možná se vám ještě bude hodit

Reagovat
patas92

To je jenom dočasně

Reagovat
valloire

provokovat se nemá

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

Rakitic Ten vidi dalej ako vsetci ostatni dokopy

Reagovat
2miguel1

Semedooooooooo

Reagovat
Dr. Admess

Semedo

Škoda, Leoš by měl třetí áčko.

Reagovat
roman1978

Reagovat
ADM

Semedo solííííí

Reagovat
Rattlesnake

a ti šašci ho málem vyměnili za rodriga

Reagovat
Dr. Admess

Jinak Piqué dnes dominantní ale.

Reagovat
Murena

Griez

Reagovat
Dr. Admess

Griezz

Reagovat
roman1978

Semedo dneska baví. Roberta už zapomenout.

Reagovat
sylarko

v akom vesmire by roberto takto potiahol, zrobil klucku a vypalil?

Reagovat
2miguel1

Semedo si ide

Reagovat
LAM

Co říkáš na Fatiho?

Reagovat
2miguel1

Dnes dobre...na taketo domace lahke zapasy ale maximum pre neho

Reagovat
Gazdo

Ze mimo tych dvoch golov v podstate iba sebci

Reagovat
Rattlesnake

grizi chytá luisovy móresy brzo teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozdil na pravym bekovi se Semedem nebo Robertem je do oci bijici. A v zaloze s Raketou taky.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Ten rozdíl ve hře je prostě už teď hrozně vidět,jen se dál zlepšovat

Dneska parádní hra.Messi to rozdává na pána,akorát sám zatimm trochu střelecká smůla.Fati paráda

Jinak ten systém s tim že Leo hraje v pravo a Griez ve středu s tim že si to prohazujou,je dle mě teď prostě ideální.

Semedo na pravym beku jiná hudba než Roberto.

Reagovat
sylarko

suhlas, akurat tam leos dvakrat zbytocne predrzal loptu, ked mohol skorsie strielat z lepsej pozicie.

Reagovat
blaugrana

Antoine Mak.

Reagovat
roman1978

Reagovat
LAM

Kuka hadr.

Reagovat
Majk91

Semedo je perfektný, nech sa ho neopovážia predať A Fati rastie každým zápasom

Reagovat
roman1978

Nebál bych se za pár minut vyměnit raketu a rikipuče

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Nahrajte už niekto Griezmannovi do behu za obranu probúúúh

Reagovat
Gazdo

Rakitic dole hned. Trebars aj za nejakeho fanusika

Reagovat
Gazdo

Komentator po Piqueho zakroku: ,,V mojich casoch by to bolo na standing ovation, dnes je to na kartu”

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
valloire

aspoň vidíte, jak se hrálo dřív, fotbal chlapů, ne slečinek

Reagovat
Gazdo

Ale ja to viem a som za aby sa to vratilo

Reagovat
valloire

to bylo spíš všeobecně na ty děti tady

Reagovat
smazaný uživatel

fati sice dva goly dal po 100 letech, ale me sympatie vubec nema..hraje jak typickej cigos, jen na sebe, predrzuje mic, v hlave superstar, a me z nej asi trefi..

Reagovat
ADM

Bus tej zálohe pod Setienom hodne kraluje.

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
ADM

Leo by dnes nedal gol ani za dalsich 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle sobecký Leo se mi ani trochu nelíbí. Dneska za mě jeden z nejhorších na place, i přes dvě asistence - to byly jediné dvě přihrávky, které dal.

Reagovat
2miguel1

U Fatiho vie, ze u neho končí akcia noa Griezzyho ignoruju snad vsetci. Uz musí prísť Dembele. On si to bude so Semedom a Griezzom dávať

Reagovat
ADM

Dnes fakt hodne zvláštny výkon od neho.

Reagovat
Visca el barca

Tak po dlouhé době ho Cristiano v lize přestřeluje a je to moc na sílu no. Jindy by z tolika šancí měl dva góly. A chybí mu Luis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho ignorace spoluhráčů nás dnes skoro stála zápas. Vypadá hrozně nespokojeně, otráveně a tlačí to hrozně na sílu.

Reagovat
sylarko

to ignorovanie griezmana ma ale zacina srat

Reagovat
ADM

No to už prehanas.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná.

Budu věřit tomu, že se mu to dneska nepovedlo.

Reagovat
valloire

neni to robot

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

zase vocaď pocaď

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních pár zápasů mi na jeho poměry nepřijde nic moc, snad se zas rozehraje do svojí nadpozemský formy.

Reagovat
smazaný uživatel

prihravek mel taky dost, proste parkrat to vzal na sebe a nedarilo se, nic vic nic min

Reagovat
smazaný uživatel

Dle Sofascore přišel o balon 22x, to je šílené číslo. Ta ignorance Griezmanna je až hrůzostrašná, mám pocit, že by radši přihrál Ter Stegenovi než jemu.

Reagovat
ADM

Po pár zblokovaných strelách ho to prestalo baviť a tak to potom aj vyzeralo do konca zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

alba pod tlakem se sype jak domecek z karet, stejne jako nezvladl rim a anfield, tak tady ten konec od neho byl dost wtf

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele