LaLiga - preview 20. kola

17.01.2020, 08:40, aktualizováno 19.01.2020, 08:30
Previews
Real Madrid si poradil se Sevillou a nyní čeká na odpověď Barcelony, ta je favoritem souboje s Granadou. Valencia letí na Mallorcu, Betis se o body popere s Realem Sociedad, Athletic si brousí zuby na Celtu a od Villarrealu se očekává triumf nad Espanyolem...
RCD Mallorca - Valencia CF  (neděle 12:00)
Mallorca se zoufale snaží udržet mimo pásmo sestupu, ale poslední dobou se jí to moc nedaří. Po dvou ligových porážkách v řadě navíc narazí na velmi nebezpečného soupeře. Na stadion Iberostar totiž v neděli v poledne zavítá Valencia.

Celek z turisticky oblíbené destinace se dlouhodobě trápí. Pokud bychom nepočítali pohár Copa del Rey, tak si Mallorca za posledních deset soutěžních duelů připsala výhru jen jednou. Ani v Copě to není žádná velká hitparáda, protože El Álamo a následně i Zamoru porazila Mallorca vždy jen hubeným vítězstvím 1:0. LaLiga je pro ni mnohem horší scénou, protože v ní se Mallorca trápí až na 18. místě s pouhými patnácti body na kontě.

Poslední dvě kola první ligy proti Seville i proti Granadě skončila pro Mallorcu tím nejhorším možným výsledkem. Oba duely ostrovní celek prohrál a nedal v nich ani jednu branku. Právě útok je jednou ze slabin Mallorky, která doposud dala jen 18 branek. To je čtvrté nejnižší číslo v celé soutěži spolu s Eibarem. Největší potíže má ale Mallorca v obraně. Ta dovolila soupeřům už 33 branek a jedná se o druhou nejhorší obranu ligy hned po posledním Espapnyolu Barcelona (36 inkasovaných gólů).

Zkušený brankář se známým příjmením Manolo Reina ale věří, že se situace Mallorky zlepší. "Každý den tvrdě trénujeme, abychom ze sebe dostali to nejlepší. Mrzí nás, především pak mě jako brankáře, že je naše obrana tak průchozí a nedaří se nám udržet čisté konto. To je základ úspěchu a pokud se chceme zachránit, musí nám jít bránění mnohem lépe. Často děláme nevynucené, zbytečné chyby," uvědomuje si Reina.

Valencia bude pro Mallorcu těžkým oříškem. Po zklamání z utkání semifinále Superpoháru proti Realu Madrid se už tým trenéra Celadese může opět plně soustředit na ligu, v níž se Netopýři i po špatném startu dokázali dotáhnout na solidní šestou příčku. Ta jim ale nestačí a Valencia v tomto směru může litovat ztracených bodů při remíze s Valladolidem. Naposledy se ale polepšila a brala tři body za těsnou výhru nad Eibarem.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Lumor, Sedlar, Raíllo, Valjent, Gamez - Kubo, Baba, Salva Sevilla - Lago Junior, Budimir
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Wass, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayá - Čeryšev, Parejo, Coquelin, Soler - Maxi Gómez, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.50 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Real Sociedad  (neděle 14:00)
Když na přelomu listopadu a prosince zaznamenal Betis tři výhry v řadě, zdálo se, že je na nejlepší cestě stoupat konečně tabulkou vzhůru. Sevillský celek se ale zase zasekl, tři kola teď pro změnu nedokázal zvítězit a nadále zůstává ve druhé polovině tabulky, hluboko pod svoje možnosti. Na Estadio Benito Villamarín budou v sázce tři body, které si chce pro sebe uzurpovat Real Sociedad.

Je to stále stejná písnička. Fanoušci Betisu se před letošní sezonou těšili, jak jejich tým zase bude bojovat o evropské poháry, zvláště s příchodem hvězdného Nabila Fékira, ovšem realita je zcela jiná a daleko za očekáváním. Betisu se totiž pořád a pořád nedaří. Dobré momenty se střídají s těmi špatnými jako den a noc. Přelom tohoto roku je přímo ukázkový - tři výhry v řadě vystřídaly tři zápasy bez vítězství.

Právě absence kontinuity výsledků je největší brzdou Betisu na cestě za vytouženými cíli, kterým rozhodně není umístění na třináctém místě tabulky. Verdiblancos ztrácí na evropské poháry sedm bodů, to vzhledem ke vzdálenosti příček není zas tolik, ale pokud nebudou pravidelně sbírat body, těžkou se hnou z místa. Kouč Rubi si problém moc dobře uvědomuje, na druhou stranu i on je pod čím dál větším tlakem ze strany vedení i fanoušků.

Betis se pokusí přerušit sérii bez vítězství doma proti Realu Sociedad, kterému se letos daří. Vstup do nového roku sice nevyšel podle představ, Real Sociedad doma prohrál s Villarrealem 1:2, ale všichni v klubu věří, že se podaří příští sezonu hrát evropské poháry. V tuto chvíli patří San Sebastinu šesté místo s těsnou ztrátou na páté Getafe. Daleko přitom nejsou ani pozice zaručující Ligu mistrů.

Basky čeká v Andalusii hodně těžká šichta, proti Betisu se jim dlouhodobě nedaří. Real Sociedad loni vyhrál oba zápasy, navíc zvládl i vzájemné osmifinále Copa del Rey.

Betisu budou určitě chybět zraněný Juanmi a potrestaní Feddal s Fékirem. Tím ale výčet jmen nekončí, otázkou totiž zůstává, zdali se stihli dát do pořádku Carvalho, Pedraza a Francís. Jejich starty jsou v Andalusii přinejmenším s otazníkem.To koneckonců platí i o hostujícím Elustondovi. Illarramendi, Zurutuza a Monreal mají zdravotní potíže, Zubeldia je zase v trestu.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Bartra, González, Mandi - Moreno, Aleňa, Guardado, Emerson - Canales, Iglesias, Joaquín
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldua, Normand, Llorente, Muňoz - Ödegaard, Guevara, Merino - Portu, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.69 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Espanyol Barcelona  (neděle 16:00)
Villarreal se v honbě za dalšími body může spolehnout na domácí prostředí. Na Stadio de la Cerámica se v neděli odpoledne představí Espanyol Barcelona a kromě toho, že je stále poslední s hrozivou formou, se mu ve Villarrealu navíc nikdy nedařilo.

Žlutá ponorka si maluje snadné tři body a podle všech předpokladů správně. V nedělním duelu s Espanyolem v její prospěch hovoří téměř všechno. Aktuální forma Villarrealu čítá už pět soutěžních výher v řadě, což se mu už delší dobu nestalo. Poradila si například se Sevillou, Realem Sociedad nebo také s Getafe. A k tomu přidala ještě dvě výhry v Copa del Rey, naposledy prošla přes Orihuelu po prodloužení.

Díky povedené sérii se i v rámci LaLigy dostává Villarreal stále výš a nyní obsazuje už devátou příčku. Na evropské poháry v tuto chvíli ztrácí pouhé tři body. Na domácí půdě navíc prohrál v devíti duelech jen jednou a čtyřikrát bral všechny tři body. Zvlášť zápasy s Espanyolem, který přijede jako návštěvník, si užívá. Ačkoli se oba kluby velmi dobře znají, Espanyol dokázal ve Villarrealu vyhrát jen dvakrát za dlouhých 20 let!

Není divu, že v táboře Villarrealu panuje dobrá nálada. Zkušený záložník Santi Cazorla k tomu říká: "Je přirozené, že když se týmu daří a umí si vytvořit delší sérii dobrých výsledků, vnáší to do kabiny větší klid. My to cítíme sami na sobě, jak s každým dalším úspěchem rosteme. Vtip je v tom, aby nám to nepřerostlo přes hlavu a abychom pořádně měli tu touhu na sobě pracovat. Teď je důležité, že když se něco nepovede, nezlomí nás to."

Duel s Espanyolem snad ani nemůže být papírově snazší. Barcelonský celek se v současné sezoně mimořádně trápí a stále mu patří až poslední místo. Není divu, protože zatím nasbíral pouhých 11 bodů. Statistiky jeho umístění naprosto odpovídají, protože Espanyol má nejhorší obranu (už 36 branek) a nejhorší útok z celé ligy. Zatím dal pouhých 14 gólů.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Quintillà, Pau Torres, Albiol, Mario - Trigueros, Anguissa, Iborra - Chukwueze, Gerard, Moi Gómez
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Dídac Vila, Bernardo, Naldo, Javi Lopez - Vargas, Roca, David López, Darder - Calleri, De Tomás
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.98 - 5.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Celta Vigo  (neděle 18:30)
Celta Vigo v týdnu porazila Méridu 4:1 a postoupila do dalšího kola Copa del Rey, to důležitější ji však čeká v neděli v Baskicku. Na San Mamés vyzve domácí Athletic Club Bilbao, který od konce října loňského roku našel jen jednoho přemožitele. Bilbao si brousí zuby na evropské poháry a proto nechce doma zaváhat.

Athletic Bilbao se v letošní sezoně těžko poráží, povedlo se to jen čtyřem týmům, přesto se baskický celek aktuálně nenalézá na pohárových pozicích. Na vině je poměrně vysoký počet nerozhodných výsledků. Bilbao mám momentálně tři v řadě, doma s Eibarem, na Realu a v Seville.

Domácím se vstup do nového roku povedl, remízu v Seville podpořil suverénním postupem v Copa del Rey přes Sestao a v roli favorita bude i proti Celtě Vigo. Mimochodem svému soupeři má co oplácet, protože Celestes doma první zápas vyhráli, jedinou brankou se o to zasloužil v 74. minutě Iago Aspas.

Jenomže zatímco Bilbao se z porážky vzpamatovalo a začalo stoupat tabulkou, Celta Vigo se ocitla v herní a výsledkové krizi. Trenéra Frana Escríbu nahradil v průběhu sezony Oscar García, ale díru do světa zatím neudělal. Fanoušci alespoň doufají, že v novém roce klub zabojuje a nakonec prvoligovou příslušnost uhájí. V tuto chvíli se nachází na sedmnáctém místě jen o skóre před Mallorcou.

Domácí se musí vypořádat se dvěma absencemi, chybějí Unai Simón a Óscar De Marcos. Kompletní nebude ani Celta Vigo, chybí David Juncá a s týmem už není ani Stanislav Lobotka, který přestoupil do italské Neapole.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Yuri, Martínez, Álvarez, Capa - Vesga, Kike García - Muniain, Raúl García, Williams - Kodro
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Aidoo, Costas, Olaza - Yokuslu, Beltrán - Mina, Rafinha, Sisto - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.25 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Granada CF  (neděle 21:00)
V neděli večer otevře novou epizodu FC Barcelona. Premiéru na Camp Nou bude mít trenér Quique Setién, jeho svěřenci se představí proti Granadě a budou muset zareagovat na vítězství Realu. Granada pochopitelně nebude mít v Katalánsku vůbec co ztratit, ale ráda by domácí ekipu zaskočila tak, jak se jí to podařilo koncem září loňského roku.

Barcelona neuspěla ve španělském Superpháru a to nakonec definitivně znamenalo odvolání nepopulárního Ernesta Valverdeho. Hlasy volající po jeho konci neustále sílily a přestože Barca byla v čele La Ligy a postoupila z prvního místa do osmifinále Ligy mistrů, byl Valverde odstaven. Problémy byly hlubšího charakteru, mnohým se nepozdávala předvedená hra, zabudování posil a také styl, jakým byla Barcelona dvakrát v řadě vyřazena z milionářské soutěže.

Novým koučem se stal někdejší lodivod Betisu Quique Setién. Vedení Katalánců si od něho slibuje především lepší herní projev a pochopitelně vše ruku v ruce s výsledky. Domácí v posledních čtyřech kolech zaznamenali jen jedno vítězství a to je na klub takového formátu málo. Proti Granadě se od Setiéna bude čekat vítězství, cokoliv jiného by nového kouče okamžitě dostalo pod velký tlak. Setién nemá úplně snadný úkol, tím spíše, že mu ze sestavy na delší dobu vypadl střelec Luis Suárez. K dispozici není ani křídlo Ousmane Dembélé či kreativní záložník Frankie de Jong. Absence těchto tří hráčů může být na začátku Setiénova působení poměrně zásadní, byť alfou a omegou bude forma Lionela Messiho.

Granada bude na Camp Nou pochopitelně velkým outsiderem, nicméně Katalánci jí podcenit ani nemohou, protože první zápas venku s ní prohráli. O překvapivou výhru 2:0 se tehdy postarali Azeez a z penalty Vadillo. Za pozornost stojí i forma Andalusanů, v novém roce ještě neztratili ani bod. V lize porazili Mallorcu 1:0 a v Copa del Rey přehráli stejným výsledkem Tamaraceite. Spokojenost panuje i s aktuálním desátým místem, byť v průběhu sezony si Granada vedla i výše.

Absence Barcelony už byly zmíněny, ještě dodejme, že otazník visí i nad startem Arthura. Co se týče Granady, ta se musí obejít bez Lozana, Vica, Quiniho a potrestaného Montora.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Alba, Lenglet, Piqué, Semedo - Rakitić, Roberto, Busquets - Fati, Griezmann, Messi
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Sánchez, Duarte, Martínez - Díaz, Herrera, Gonalons, Neva - Puertas, Soldado, Machís
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.11 - 21.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Deportivo Alavés  (sobota 13:00)
V sobotu se jako první otevřou brány Estadi Ciutat de València, kde jsou doma hráči Levante. Celek z Valencie se usadil na solidním 11. místě a chtěl by se podívat do první desítky. Vyzkoušet ho přijede Alavés, který je naopak mimo formu.

Levante se pokusí navázat na dobrou formu před domácími fanoušky, kde se mu v utkáních s Deportivem Alavés zrovna dvakrát nedaří. Ve třech posledních domácích zápasech s Deporem se radoval ze tří bodů přesně jednou a ve dvou utkáních od svého soupeře vždycky dostal aspoň dvě branky. Rozhodně má na čem pracovat. Čtyři minulá střetnutí ale vyhrál vždycky domácí tým, na což se Levante bude tentokrát také spoléhat.

Spoléhat se ale může, na rozdíl od Alavésu, na skvělou formu. Z pěti posledních vzájemných duelů prohrálo jediné, když v minulém kole LaLigy jen těsně nestačilo na favorizované Atlético Madrid. Přesto s ním sehrálo poměrně otevřenou a odvážnou partii a za svůj výkon v Madridu se rozhodně nemuselo stydět. K tomu si stejně jako ostatní španělské týmy střihlo ještě utkání Copa del Rey. Jeho soupeřem byla nevýrazná jedenáctka Real Jaén, s nímž měl docela dost práce. Dohrával ale v devíti hráčích po dvojnásobném vyloučení, což výsledek trochu zkresluje.

A trenér Paco López byl s výkonem spokojen. "Velmi oceňuji přístup svých hráčů, kteří se nevzdali ani po vyloučení v první půli. Dál jsme bojovali, nepolevili jsme z našich standardů a věřím, že jsme předvedli dobrý výkon. Jdeme do další fáze a teď už se můžeme soustředit na sobotní duel. Ten pro nás bude velmi důležitý a my jej chceme svědomitě zvládnout."

Jeho týmu chybí na první desítku pouhý jeden bod a právě proti Deportivu by na něj mohlo Levante dosáhnout. Alavés se nachází o čtyři příčky a šest bodů níž, především se mu ale vůbec nedaří.

Za 19 zápasů dal jen 20 branek, takže ofenziva rozhodně není jeho silnou stránkou. To se ostatně ukazuje také v poslední době. V minulých pěti soutěžních duelech Alavés třikrát prohrál a dvakrát remizoval. Z Copa del Rey jej vyřadil právě Real Jaén, takže Alavés bude odpočinutý. Od pátého ledna totiž nehrál.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernández - Garcia, Postigo, Cabaco, Coke - Bardhi, Campaňa, Radoja, Rochina - Mayoral, Roger
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Ely, Laguardia, Ximo Navarro - Luis Rioja, Pons, Manu Garcia, Aleix Vidal - Joselu, Lucas Pérez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.55 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Sevilla FC  (sobota 16:00)
Real Madrid se po vítězství v Superpoháru musí zase naplno soustředit na dění v LaLize. To si od něj bude žádat maximální pozornost, protože se Real stále přetahuje s Barcelonou o první místo. Jeho poztrácené síly se pokusí využít Sevilla, které k dosažení madridského soka schází jen pouhých pět bodů.

V sobotu odpoledne se otevřou brány stadionu Santiago Bernabéu, kde se domácí Real Madrid pokusí odskočit Barceloně. Alespoň na pár hodin, protože katalánský gigant hraje své utkání 20. kola až v neděli večer. Zároveň by výhrou mohl Real odskočit Atléticu Madrid a zasadit mu druhou ránu ve velmi krátké době. Právě nad Atléticem totiž Real vyhrál svůj poslední soutěžní duel a mohl díky těsné výhře o jednu branku slavit vítězství ve španělském Superpoháru.

Tím jen navázal na skvěle sehraný duel s Valencií v rámci semifinále a také na poslední ligové představení. I v něm nasázel Real tři branky a jeho ofenzivní složka opět dělá trenéru Zidanemu radost. Po Barceloně má Real aktuálně druhý nejproduktivnější útok v celé lize a jakožto ofenzivně laděné mužstvo musí po svých útočnících vždycky žádat co nejvíc. To dokládají i slova francouzského trenéra.

"Jsem sice zastáncem organizované hry a myslím, že pokud máte dobrou obranu, je to velmi dobrý krok k výhrám, ale samozřejmě chci po svých hráčích především útok. Nejsme svázáni nějakými pravidly a nechceme být příliš takticky stereotypní. Naopak, chceme se bavit fotbalem a přinášet podobné pocity i našim fanouškům. Real byl vždy znám jako velmi ofenzivní tým a já na tom nechci nic měnit," míní zkušený stratég.

Jeho mužstvu se poslední dobou daří i v LaLize, i když občasná klopýtnutí jej postihují. Přesto má stejný počet bodů jako vedoucí Barcelona, od níž jej dělí jen horší skóre. V posledních deseti soutěžních utkáních Real neprohrál ani jednou a daří se mu pravidelně vykazovat dobré výsledky i stabilnější herní projev.

Navíc má velmi dobré výsledky se Sevillou. Na domácí půdě Santiaga Bernabéua se mu nebývale daří a naposledy Seville i přes množství vzájemných duelů podlehl před více než jedenácti lety. Ve třech posledních domácích utkáních s ní má skvělé skóre 11:1.

Před Sevillou stojí velmi náročná zkouška. Sevillský celek si věří a je pravda, že v tomto ročníku se mu opět daří prohánět větší kluby jako například Atlético nebo právě Real. Koneckonců, od Atlética jej dělí jen skóre a Sevilla se pyšní skvělým čtvrtým místem. Skupinu A Evropské ligy ovládla i přes závěrečnou porážku od APOELu o pět bodů a kromě toho pravidelně sbírá body i v LaLize.

V minulém kole si Sevilla rozdělila body s Bilbaem a musela být mírně zklamaná, protože oba góly vstřelilo Bilbao. Velmi brzy Baskové vedli a naštěstí pro domácí si vstřelili vlastní branku. Chuť si Sevilla spravila v Copa del Rey, kde nasázela týmu UM Escobedo rovnou pět branek a sama neinkasovala ani jednou.

Real ale bude jiné kafe a to si uvědomuje i křídelník Lucas Ocampos. "Real je jeden z nejlepších týmů světa, klub plný legend, který pomáhal utvářet tvář současného fotbalu. Každý hráč si v jeho barvách chce zahrát a když se proti němu postavíte, snažíte se podat životní výkon. Jsem přesvědčen, že pokud by se nám to povedlo, získáme i tři body. I když to bude těžké a budeme muset být velmi efektivní."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrić - Isco, Benzema, Bale
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Reguilón, Diego Carlos, Carrico, Jesus Navas - Joan Jordán, Banega, Fernando - Nolito, De Jong, Munir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.10 - 5.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Valladolid  (sobota 18:30)
Osasuně se účinkování v první lize poměrně daří a zatím se pohybuje kolem středu tabulky. Do první desítky to nemá daleko a v honbě za dalšími body spoléhá mimo jiné na domácí utkání s Valladolidem. Ten by potřeboval probudit zejména svou ofenzivní složku.

Už je to hodně dlouho od doby, kdy se Real Valladolid radoval na stadionu El Sadar z výhry naposledy. Konkrétně více než sedm let. Pak se chvíli oba kluby protloukaly druhou nejvyšší soutěží a setkaly se mezi elitou opět až v tomto ligovém ročníku. Domácí Real Valladolid měl tehdy k vítězství hodně blízko a dělilo ho od tří bodů nějakým osm minut. Pak se ale prosadil střelec Robert Ibañez a Osasuna srovnala.

Od čtvrtého kola už uplynulo dost času a za tu dobu se Osasuna podstatně zlepšila. Teď se dívá na Real Valladolid s náskokem tří bodů z pohodlné dvanácté pozice, zatímco Real Valladolid je až 14. Osasuna se v posledních týdnech stále nemlže dostat do vyrovnaného tempa a velmi často se její výkony houpou jako na Matějské. Výhru zpravidla následuje porážka, ani náznak po nějaké kontinuitě.

V posledních pěti duelech Osasuna dvakrát prohrála, dvakrát vyhrála a jednou brala bod. To v minulém kole LaLigy a ještě za to mohla být ráda, protože proti domácí Celtě Vigo vyrovnávala až osm minut před koncem díky trefě Ávily. V Copa del Rey ale Osasuna pokračuje a zkušený záložník Rubén García je přesvědčen, že se jeho týmu povede i proti Valladolidu.

"Real má velmi dobrou záložní řadu, která je hodně dynamická a umí reagovat na vývoj hry. Přinutí vás hrát míč hodně rychle od nohy a my si musíme dávat pozor, aby se nám kombinace dařily. Chceme hrát jednoduše a účelně. Naše postavení v tabulce není tak ideální, jak by mohlo, ale věřím, že když dáme do utkání sto procent, necháme si tři body doma."

Real Valladolid prohrál za posledních pět soutěžních duelů jen jednou a pomalu se mu daří šplhat tabulkou nahoru. Po skvělé remíze s Valencií ho musela mrzet remíza s Leganésem, neboť o tři body přišel až v posledních patnácti minutách.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Íñigo Pérez, Aridane, David Garcia, Nacho Vidal - Brašanac, Oier - García, Adrian, Roberto Torres - Ávila
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Nacho Martinez, Salisu, Olivas, Moyano - Villa, Michel, Joaquin, Plano - Ünal, Sergi Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.47 - 4.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - Atlético Madrid  (sobota 21:00)
Eibar čeká velmi náročný úkol. V rámci 20. kola LaLigy musí jeho útok zregenerovat veškeré své síly a zapnout na maximum. Ale vzhledem k tomu, že se proti němu postaví nejlepší obrana ligy, to bude mít hodně těžké.

Eibar se vznáší jen kousek nad sestupovou propastí. Přesněji řečeno jsou to celkem 4 body, které ho oddělují od pádu do propasti. Eibar doposud nasbíral jen devatenáct bodů a vyhrál pouze pětkrát. V deseti případech už odešel poražen a trápí ho především ofenzivní složka. Jeho útok se totiž trefil jen osmnáctkrát, což je pod průměrem ligových čísel. Méně branek nastřílely jen čtyři kluby. A právě proti Atléticu to Eibar bude mít nesmírně náročné.

Dobře si to uvědomuje útočník Sergio Enrich. "V útoku máme velký problém. Není to v tom, že bychom si nedokázali vytvářet šance, ale my je prostě neproměňujeme. Činí nám obrovské problémy soustředit se a hrát jednoduše. Snažíme se často až moc a stresuje nás každý další neúspěch. Je to takový bludný kruh. Vím, že i já mám na mnohem víc a měl bych dávat víc branek. Doufám, že to brzy zlomíme, protože bez toho se nikam výš neposuneme."

Zkušený útočník dobře ví, o čem mluví. Sám dal v sezoně za 13 stratů jen jednu jedinou branku a zůstává daleko za očekáváním podobně jako celá ofenziva Eibaru. Naposledy v LaLize nedal Eibar ani jednu branku Valencii a chuť si moc nespravil ani ušmudlanou výhrou 2:1 v poháru Copa del Rey proti Cacereñu.

Atlético, to je jiná liga. Eibar si je toho dobře vědom a navíc se v utkání s ním bude muset obejít bez Paula Oliveiry, který se nechal v minulém kole vyloučit. Kromě toho ale sází na to, že by Atlético mohlo být mírně unavené. Má totiž za sebou o jedno utkání a dlouhou cestu navíc. Po těžkém semifinále, v němž vyřadilo slovutnou Brcelonu, si to Atlético rozdalo o Superpohár s městským rivalem. Nakonec z toho bylo drama, které rozhodly až penalty.

Šťastnější byl Real, který rovněž v LaLize má před Atléticem náskok. Na něj ztrácí tým trenéra Diega Simeoneho pět bodů, což není zrovna propastný rozdíl. Letos Atlético nedává v porovnání s jinými sezonami tolik branek, aktuálně jich vstřelilo jen 22. Jeho obrana je ale tradičně skvělá.

Doposud dostala jen 12 gólů a v lize není tým, který by inkasoval menší počet. Ve třech z minulých čtyř ligových duelů dokázalo Atlético dát vždycky dvě branky a celkem v nich dostalo jen dva góly. S Eibarem se mu navíc velmi daří a za posledních deset let s ním Atlético neprohrálo ještě ani jednou.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Tejero, Bigas, Esteban Burgos, Cote - Exposito, Sergio Alvarez - Pedro Leon, Orellana, Inui - Sergi Enrich
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Felipe, Hermoso, Renan Lodi - Correa, Partey, Herrera, Saúl - J. Félix, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.15 - 3.66 - 1.79
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - Getafe CF  (pátek 21:00)
Po delší odmlce se znovu naplno rozjíždí španělská LaLiga, která o sobě dá vědět pátečním duelem. Domácí Leganés se v něm pokusí konečně porazit Getafe na vlastní půdě, což mu zatím vůbec nejde. Getafe se poslední dobou navíc vůbec nedaří.

Domácí prostředí je pro většinu týmů příjemným místem, zaslíbenou zemí, kde se snadněji sbírají body. Pro Leganés to v duelech s Getafe ale vůbec neplatí, protože právě na domácí půdě Estadio Municipal de Butarque se Leganés s Getafe dlouhodobě trápí. Teď má hodně velkou motivaci napravit svá zaváhání a velmi špatnou bilanci. Před 20. kolem mu totiž stále patří až předposlední příčka a na sedmnáctou Celtu Vigo mu schází bod.

Má tak šanci alespoň na pár chvil dostat se mimo ohrožení a vyvinout tlak na další týmy bezprostředně spojené s propastí sestupu. Tomu by se Leganés přirozeně rád vyhnul a opírá se o velmi dobrou formu, která se špatným začátkem ligového kalendáře nemá nic společného. Leganés totiž už v šesti soutěžních duelech neprohrál.

Posledním týmem, který na něj vyzrál, byla Sevilla. Od prvního prosince minulého roku ale Leganés nezaváhal ani jednou a ke dvěma remízám přidal i čtyři soutěžní výhry. Dvakrát se radoval v Copa del Rey a především jeho poslední vystoupení, v němž čtyřmi góly zesměšnil Real Murcia, stálo za to. Leganés tím navázal na ligovou remízu s Realem Valladolid, kdy o výhru přišel až v samotném závěru utkání.

A střelec Roque Mesa věří, že tentokrát se Leganésu povede lépe. "Myslím, že naše forma má vzestupnou tendenci a že se nám daří velmi dobře. V poháru jsme naposledy vstřelili čtyři branky a to bylo pro celý tým velkou vzpruhou. Musíme ale dál tvrdě pracovat, abychom se dostali co nejdřív mimo ohrožení," ví Mesa.

Getafe je na tom opačně. Dobrý start následovala série nepovedených utkání na přelomu roku. Od konce prosince nedalo Getafe ve třech duelech ani jednu branku a všechny tři zápasy prohrálo. Naposledy jej v lize překonal Real Madrid a posléze mu v pohárovém utkání dala dvě branky také Barcelona.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Kevin Rodrigues, Silva, Awaziem, Omeruo, Rosales - Óscar Rodríguez, R. Pérez, Roque Mesa - Braithwaite, Carrillo
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Nyom, Cabrera, Djené, Damian Suarez - Cucurella, Maksimović, Arambarri, Jason - Mata, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 2.84 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona19124349:2340
2.Real Madrid19117136:1240
3.Atlético Madrid1998222:1235
4.Sevilla FC19105424:1835
5.Real Sociedad1994633:2531
6.Valencia CF1987429:2531
7.Getafe CF1986526:2030
8.Athletic Bilbao1978420:1329
9.Villarreal CF1984733:2628
10.Granada CF1983825:2527
11.Levante UD1982926:2926
12.CA Osasuna1959526:2524
13.Real Betis1966726:3224
14.Real Valladolid1949617:2321
15.Deportivo Alavés1955920:2920
16.SD Eibar19541018:2919
17.Celta Vigo19361016:2915
18.RCD Mallorca19431218:3315
19.CD Leganés19351116:3014
20.Espanyol Barcelona19251214:3611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Přidat komentář
ADM

Jdem si pro treble.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
smazaný uživatel

*trable

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

jasná věc

Reagovat
valloire

hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že bychom ještě někdy prohráli

Reagovat
CHONG

S tím jasným favoritem bych teda hodně brzdil, derby favorita nemá, ale zvládnout bychom to radši měli, čtvrtá prohra v soutěžním zápase v řadě by nebyla nic moc

Reagovat
Mercury

Hlavne at da Getafe konecne gol, za 1.5 posledni vec na tiketu :)

Reagovat
Ed_Hazard

Praveze sa to uplne tvari ako zapas co skonci 0:0

Reagovat
Mercury

Ja vim no, ono uz jen jakykoliv vstreleny gol byl ohodnocen kurzem 1.19, coz je fakt rarita.

Reagovat
Ed_Hazard

Tipovanie mi nikdy neslo.

Reagovat
Gazdo

Preco v nedelu o deviatej? Preco nie skor?

Reagovat
Ed_Hazard

So Sevillou to bude tazky boj. Cakam remizu.

A remizovat bude dufam aj Barcelona aby vytriezveli z toho nelogickeho nadsenia

Reagovat
Raul=Real

ja mam v pláne nalozit na Barcu v handicape

Reagovat
Ed_Hazard

Nijako. NI-JA-KO!

Reagovat
Raul=Real

Granada vonku pravidelne prehrava o 2 goly... Niet inej cesty

Reagovat
Generalní Gladiator

Cože?

Reagovat
Ed_Hazard

Uz sa tesim na Setien out

Reagovat
smazaný uživatel

Dovtedy uz bude aj po Zidanovi.

Reagovat
Majk91

Setien out budete písať jedine vy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Leganés!

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
Messiáš

Dneska to vidim na remizu. Getafe se ted trochu hleda a okurky se dost zvedly od prichodu Aguirreho. Nicmene jim bude dost chybet En Nesyri a jsem obecne zvedam kym jej nahradi. Mariano, o kterym se spekulovalo by byl bozi, ale nevim, jestli by on sam chtel.., zase by to mel blizko. Uvidime

Reagovat
Malresi

Getafe nam dalo dalsiu lekciu z efektivity, rovnako ako na jesen. Tentokrat ale hrame na hovno, nevypracovali sme si skoro nic, takze je to zasluzene. Bez En Nesyriho mozme ist fakt so secundy.

Reagovat
Malresi

*do

Reagovat
CHONG

Jižní Madrid je náš! Vamos Geta

Reagovat
Malresi

Gratulujem tak snad mi aspon LFC spravi v derby radost

Reagovat
CHONG

Díky Derby dáte a Leganés se snad ještě zachrání.

Reagovat
Malresi

No neviem, rad by som tomu veril, ale to by sme museli vhodne nahradit En Nesyriho...

Reagovat
ADM

Co ten Bernardeschi?

Reagovat
Petrinho17

Ja by som ho bral. Takýto univerzál na kraji, nám podľa mňa od odchodu Adriana chýba.

Ťažko povedať nakoľko je to reálne ale ak by bola možnosť tak výmena za Rakitica by bola fajn. Samozrejme záleží aj na prípadných peňažných doplatkoch, aká by bola predstava Juventusu keďže v lete chceli ešte doplatok 20 mil., načo Barcelona nepristupila.

Reagovat
Visca el barca

No výhoda je ta, že je mladší a Rakitic by tu nebyl. Bereme. V létě ho střelíme do Anglie za 40.

Reagovat
ADM

Ako videl som ho parkrat a vyzeral schopne. Nie ako hrac na zarobok

Reagovat
Visca el barca

Letošních 0+0 je přímo okouzlujících.

Reagovat
smazaný uživatel

to radsej toho Velu ked uz

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad vtip? Takové vysoké klátivé kopyto bez techniky a rychlosti, hnus. Nikdy nic nepředvedl, ani neví jak se dostal do Juventusu

Reagovat
Visca el barca

Podle mě je taky naprosto hroznej.

Reagovat
ADM

Pozeram ze aj na YT maju problem s nim spravit normalne video. No, mal som ho za ineho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že si ho viděl tak maximálně jednou v televizi.

Reagovat
Gazdo

Boze nie. Aj Juventini na neho nadavaju. Naviac dalsi lavak na pravu stranu ktoremu je dobre na messiho pozicii. Uz mame takych dvoch a obaja su lepsi ako on

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois - Carvajal, Varane, Militão, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Lucas, Jović, Rodrygo

Reagovat
Kokesh

Návrat krále Lucase

Reagovat
Hristo Stoichkov

Valverde dostal za kosu na Moratu ban pouze na jeden zápas?

Reagovat
Kokesh

A jaký pravidlo by jsi praktikoval, aby mohl dostat vice?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za podobný zákrok by měl být minimem trest na 3 zápasy, což je třeba v Premier League pravidlem.

Reagovat
Kokesh

V PL............

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Anacron

Vždyť to byl prostě normální zákrok na červenou, takže 1 zápas ban. Nestát se to ve finále a pár minut před koncem tak tě ani nenapadne to řešit.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To pripada jen mne nebo je ta sestava Sevilly hodne slaba?

Reagovat
Mateo16

Zostava Lucas, Marcelo prečo na Sevillu. Chápem že po 2 zápasoch za sebou musel prerotovat ale Sevilla není Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sylarko

ten Var uz je cista fraska toto. ked sa bude kazda takato picovina piskat....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, ze jasně regulérní góly zruší a neregulérní nechají.

Reagovat
lajka30

Tohle neuznat hrozně směšná liga.

Reagovat
CR7RONALDO

Toto by som uznal ako gól.

Reagovat
smazaný uživatel

co kurva? vždyť si do něho sám naběhl, obránce Sevilly stál a sledoval míč

Reagovat
Salfovic

To si dělají prdel ne

Reagovat
smazaný uživatel

zase rozhodci pro real, neprekvapi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel má pravdu. Je to hnus, když se to děje tak často.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá pravdu. A rozhodně nemá právo něco takovýho psát, když fandí Barceloně. Na trolla jedině trollením.

Jinak samozřejmě rozhodčí udělal chybu, ale já reagoval na to jeho "zase"

Reagovat
smazaný uživatel

"nemam pravo to psat protoze fandim barcelone" doufam, ze ses taky pravnik jako jeden znalec tady

a "zase" znamena, ze se to deje s zeleznou pravidelnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozumbrado, vzpomeň si na EC, co vám rozhodčí a především (VAR) odpustil než zas začneš vykřikovat.

Nic proti tobě nemám, ale proč píšeš takový chujoviny, když vám se děje to samý?

Reagovat
smazaný uživatel

EC penalty jsou zbozny prani zdejsich madracek, dle jejich logiky kdyz spadne nekdo v bilem ve vapne, tak je penalta, nebo neplatny gol na druhe strane...jste namlsani, ale obcas to holt nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to podle tebe na Varana nebyl faul?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona kvůli chybám rozhodčích často ztrácí (titul 16/17, LM 15/16) a Real naopak vyhrává (LM 15-18). Mělo se tomu zamezit videem, ale moc to nepomohlo. Takový jasný situace si neobhájí. Měli by těm rozhodčím dávat stopky a pokuty. Pak by si rozmysleli, jestli pomáhat jednomu nebo druhýmu klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš skvělou paměť, ale na EC co se hrálo nedávno si zapomněl.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

LM 15/16? vy jste byli ve finále poškození?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho my. Já za Barcelonu nehraji, ani jí nefandím. Byli poškozeni ve ČF, když jim písknuli přímák místo penalty.

Reagovat
valloire

a nebejt toho, celou LM by vyhráli... takže ...si idiot?

Reagovat
Kokesh

Jjo, zato Varane má z EC od Lengleta ryhy na stehne ještě teď.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak co od nich čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Takto komentovat po poslednom EC je neuveritelna j*bnutost..

Reagovat
sylarko

to pri kazdej takejto situacii staci obrancovi sa hodit o zem...

Reagovat
smazaný uživatel

No money, no party. Klasika Real

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

dneska je to slabe... chce to zmenu totalne ten utok nefunguje

Reagovat
Anacron

Ten náš "útok" to je k pláči.

Reagovat
Ángel di María 22

To je tezky, kdyz vsichni schopny hraci do ofenzivy chybi (a to jich uz tak mame malo).. Ta trojka, co tam je dneska, je neuveritelna marnost. Rodrygo sice dal par golu, ale jinak nikdy nepredvede nic navic, Vazquez po zraneni no comment a Jovic zdaleka neumi to, co Benzema, takze kdyz kolem sebe nema schopny hrace, tak je sam uplne k nicemu. Jsem zvedavej, co s timhle Zizou udela, ale moc moznosti teda nema.

Reagovat
Phillipinho

Skoda, neuznany. Gol de Jonga na Bernabeu by byl kouzelnej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Haaland

Reagovat
Kokesh

Na Fenina.

Reagovat
smazaný uživatel

Militao

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci dekujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Až po měsíci jo? Pěkně nevděčný

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Nejlepší DM světa, děkujeme.

Reagovat
Malresi

Len v národnom tíme Brazílie sú 2 lepší

Reagovat
misinho7

jezis

Reagovat
Malresi

Tak o Fernandinhovi sa nemusíme ani baviť, ten je jasný a Fabinho už druhú sezónu tiež podáva lepšie výkony ako Case, i keď overall za celú kariéru bude Case pred ním.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

v Top 3 urcite...strasne nedoceneny za tie roky co dokazal a bol sucastou najlepsej zalohy sveta bez ktoreho by to proste neslo

Reagovat
technecium

Kdyby mu dávali žlutý jako všem ostatním smrtelníkům, tak není ani v top 50

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Jovic a Caseeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Case

Reagovat
technecium

Paliiiiiič

Reagovat
patas92

Case nejlepší DM na světě

Reagovat
technecium

Reagovat
Kokesh

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
el Principito

Reagovat
Anacron

Takže tohle už zase ruka není?

Reagovat
kaja900

Video k ničemu, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojitá ruka

Reagovat
Visca el barca

Sevilla pojďte vyhrát. Real je slabý jako čaj. j

Reagovat
kaja900

Casemiro podruhé

Reagovat
smazaný uživatel

Caseeee!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší DM na světě

Reagovat
misinho7

Case nejlepší DM na světě

Reagovat
David143

Lucas áčko dobrý ale už tahni do prdele z Realu, jsem na nej už opravdu alergický. Zizu by měl mít taky trosku soudnost a stavět ho případně jen v Copě proti nějakým sedlákům nebo za rozhodnuteho stavu.

Reagovat
Anacron

Pojď pro hattrick hochu jinak Lucas to bude zase 90 minut zápas co zápas teď

Reagovat
misinho7

Vinco dnes dobre ale

Reagovat
ADM

https://www.fcbarcelona.cz/clanky/setien-vsichni-budou-muset-bojovat-o-sve-misto-v-sestave-8376412?fbclid=IwAR19cI1aeUdEZ7gi5uI1BWxmdD81G6W318q7LrbOVLmncARboTShtLrNDNo

Po niekoľkých mesiacoch sa opäť naozaj teším na zápas. Verím, že to nezostane len pri slovách. Konečne to nie su naučené, bezpohlavné vyjadrenia, je tam vidieť vášeň od trénera niečo zmeniť.

Reagovat
drussbarb

Na zítřejší zápas jsem zvědavý víc než na EC

Reagovat
technecium

Reagovat
Footballer

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já se těším hlavně i na změnu stylu koučování zápasů. Zatímco Valverde působil klidným až nudným dojmem, Setién tráví u hřiště většinu hracího času a kde vidím největší rozdíl - jeho pravá ruka Sarabia je snad ještě aktivnější, zatímco Valverdeho prvního asistenta Aspiaza jsem snad neviděl za celou dobu působení udílet konkrétnímu hráči jakýkoliv pokyn při zápase. Jeho jedinými funkcemi snad muselo být udílení nudných rozhovorů a stavění kuželů na tréninku .

Reagovat
Gazdo

Valverde mal asistenta

Reagovat
ADM

Ja ani neviem ze nejaky asistent existoval resp ktory to bol

Reagovat
technecium

Myslím, že dneska bude na jakékoliv soudy ještě brzo. Jestli se něco změní poznáme po prvním venkovním zápase.

Reagovat
blaugrana

Tak ideme. Marc, Semedo, Pique, Lenglet, Firpo, De Jong, Bus, Riqui, Messi, Griezmann, Fati.

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong je vykartovany.

Reagovat
blaugrana

Tak Vidal.

Reagovat
valloire

to je jedno, stejně ideme, sme Barca

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

No, konečně jsi prozrel.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aleňa v základu Betisu proti Sockám

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Snad sa ukaze.

Reagovat
Gazdo

Strasne mi je ho luto. Mohol byt tu a mozno hravat uz pod Setienom v Barce

Reagovat
Hristo Stoichkov

A taky mohl leštit tribunu pod Valverdem, ostatně jako v podstatě celý podzim. Betis je dobrá varianta, má možnost se rozehrát a v létě zabojovat o svý místo.

Reagovat
Gazdo

Mohol no. Neviem ci sa to dalo vediet alebo predvidat kedze Valverde skoncil “chvilu” po tom ako Alena odisiel. Bohvie ci hraci maju nejake zakulisne info ci sa pod trenerom hybe stolicka alebo nie a ci bude teraz sa jednat o jeho vyhadzove alebo nie. Kazdopadne od Alenu logicky krok a Betis je sympaticky tym. Bohuzial to vyslo tak ako vyslo no

Reagovat
Hristo Stoichkov

Předvídat to určitě nemohl, podle všeho byl velkým impulzem zápas na Espanyolu, po Atléticu to nabralo finální spád. Navíc on měl ve smlouvě nějakou klauzuli o počtu zápasů/minut, která nebyla splněna, tudíž měl možnost odejít na hostování bez toho, aby to klub mohl nějak ovlivnit. Vybral si Betis, který byl z dostupných řešení nejlepší volbou.

Reagovat
Gazdo

Ja mu to nezazlievam len je to skoda

Reagovat
CHONG

Vyjádřil se nějak k tomu, proč nakonec upřednostnil Betis před Getafe?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím o ničem, každopádně Betis je lepší volbou snad po všech stránkách, Getafe by mu mohlo těžko konkurovat.

Reagovat
CHONG

Postavení v tabulce, účast v evropských pohárech, trenér a možná i menší konkurence na jeho postu, takže něco by se našlo, ale je mi jasné, že Betis je holt úplně jiný pojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
Gazdo

Strasne divny tym sa z nich stal

Reagovat
Gazdo

OT: McGregor dufam ze este stihne zapas s Khabibom aj ked uz vek a bohvie kedy ho k takemu zapasu pustia

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Dr. Admess

Jsem zvědav na sestavu. Jinak od hry zase moc nečekám, pořád mají za sebou pouze týden trénování.

MAtS - Semedo, Piqué, Umtiti, Jordi - Riqui, Sergio, Arthur - Messi, Griezz, Fati. Něco takového bych hned bral. Ale očekávám Roberta v záloze. No, uvidíme.

Reagovat
Gazdo

Zaloha urcite nebude hned Riqui a Arthur. Jeden si postupne musi zvyknut na tempo a druhy sa vracia zo zranenia. Zaloha vybehne si myslim v zlozeni ako ju pozname teda Bus, Rakutic, vidal/Roberto. Tychto hracov zacne Setien si myslim nahradzovat postupne ked sa obaja mnou zmieneni rozohraju. Este skoda ze Valverde odpalil Alenu tuto sezonu ale tak to uz nejako dobojujeme

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dr. Admess

?

Reagovat
Ed_Hazard

Nastúpite s Vidalom a Rakitičom/Robertom

Reagovat
Gazdo

Asi tak. Bol by pekny risk hned tam pacnut taku zostavu. Do konca sezony kludne ale hned este nie

Reagovat
patas92

A záloha Rakitič-Bus-Vidal je jistota čeho přesně, když Riqui nebo Arthur jsou risk?

Reagovat
Gazdo

Riqui je este nerozohrany na muzsky futbal a Arthur je po zraneni. Riqui kludne este mesiac moze pravidelne nastupovat z lavicky a potom nech je v zaklade

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Dr. Admess

Na zápas takto natěšenej jsem nebyl snad už přes 2 roky. Uff.

Na druhou stranu chci poprosit fans Barçy, abyste hned dnes nečekali zázraky. Pořád je u týmu pouze týden...

Reagovat
boryland

v klidu 2:0...….Leo......

Reagovat
valloire

leo red card....1-1

Reagovat
boryland

ty ne sedmilhari…….

Reagovat
valloire

já nikdy nelžu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
2miguel1

Cavani nechce hrat za PSG. Čo ho nekupime? Nemozeme ist do rozhodujucej casti sezony s Fatim ci Perezom. Dembelemu davam 2 tyzdne na opatovne zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

To není špatný nápad, Sua by to určitě taky uvítal, měl by dalšího kámoše na společné večeře

Reagovat
Majk91

Mallorca pekne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

RdT v základnej zostave

Reagovat
CHONG

Tak to budu koukat.

Reagovat
Ed_Hazard

Golaso

Reagovat
CHONG

Borec

Reagovat
Ed_Hazard

Zase VAR. Ruka a Socky mali kopať penaltu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť to možná ani nebylo ve vápně, navíc tou rukou nijak nerozšiřoval objem svýho těla.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to asi hovoríme o inej ruke

Reagovat
Ed_Hazard

Aj táto ruka bola v poriadku?

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, kdyby si mně nějak přiblížil tu situaci nebo aspoň čas, kdy se to odehrálo, byl bych vděčný. Měl jsem to zapnutý spíš jako kulisu, tudíž úplně netuším, o jakou situaci se jedná.

Reagovat
sylarko

Mam chut dat handicap 0:2 na barcu a 0:1 na juve za 10nu..

Reagovat
smazaný uživatel

!!!! We already have the first eleven holder of Quique Setién as coach of FC Barcelona !!!: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Sergio, Rakitic, Vidal; Messi, Griezmann and Ansu Fati

Reagovat
smazaný uživatel

jestli uvidim raketu hrat fotbal

Reagovat
Fairplay

Nebýt Fati v základu, tak už je to Seiten Out ne

Reagovat
LAM

Dneska chybí Suarez(tohle bude na jaře problém)Dembele a De Jong.Arthur po delším zranění.Těžko se tak dalo čekat něco jinýho.Věřím ale že Piug půjde ve druhym poločase do hry(Na Ibize snad základ) a v dalších zápasech kdy bude mít Setién větší výběr hráčů čekám i změny v základu.Hlavně aŤ se už nikdo nezraní.

Reagovat
Kluivert9

Rakitič to má povolený...

Reagovat
Kluivert9

Po jedný sestavě...

Reagovat
Fairplay

no tak poslal tam snad všechny vaše oblíbence..

Reagovat
Kluivert9

Sám se musí přesvědčit, jak jsou k hovnu...

Reagovat
Fairplay

ok to beru

Reagovat
technecium

Robero, Rakitič? Já myslel, že ti hráli jen kvůli Valverdemu!!!! Setien ven

Reagovat
Kluivert9

Až zjistí, jaké hrají hovno, tak už určitě nebudou...

Reagovat
marke7

Odpálí je, jak Valverde Aleňu po Bilbau

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hra dobry futbal i so zalohou plnej pracantov.

Reagovat
REPLIKATOR

Rakitič v základu

Reagovat
CHONG

Jinak tohle kolo je zatím výsledkově super, k dokonalosti už chybí jenom bodový zisk Granady

Reagovat
2miguel1

Co bola ta minuta ticha s Robertom?

Reagovat
CHONG

Sulejmání

Reagovat
patas92

Minute of silence for Sergi Roberto's mother, who passed away recently

Reagovat
Rattlesnake

fati vpravo? uvidíme.

Reagovat
Teoretik

Útok se dost toci

Reagovat
Rattlesnake

yep, teď jsou s griezem přehození.

Reagovat
blaugrana

Odjebe ma, Fati rw, griez lw.

Reagovat
Footballer

Máte někdo funkční link?

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
technecium

Roberto na pravým stoperu, už jsem viděl všechno

Reagovat
Rattlesnake

jordi hraje na druhé straně fakticky extrémě vysoko. zajímavá varianta.

Reagovat
Dr. Admess

My máme nějakej divnej přechod přes zálohu do útoku, ne?

Co to je? To neznám.

Reagovat
technecium

Jakoby tam ta záloha byla

Reagovat
Dr. Admess

A dokonce se i pohybuje bez míče. Co blbnou?

Reagovat
Cizinkx

Griez sprintuje přes celý hřiště aby zastavit utok na RB nasledně vybojuje rozehraje, a toho času se teprve vrací vyklusávající Roberto :D :D :D Pecka člověk se i zasměje :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pánové, máme tu 20 minut zápasu a týden od příchodu nového trenéra a já už teď na naší hře vidím změny k lepšímu, vidím tam myšlenku.

Někomu nestačilo 2,5 roku.

Reagovat
PP

snad 3 akce na jeden dotek? Jen jestli to je trenérem nebo absencí Suareze..

Reagovat
smazaný uživatel

Trenérem, je tam vidět přípravná pomalá fáze právě na to obrovský zrychlení na jeden/dva doteky,

Reagovat
Teoretik

Ten Fatiho souboj se dal pískat, ne?

Reagovat
Dr. Admess

Ten Ivan je neskutečně slabej.

Reagovat
Kluivert9

Do Juve klidně i bez Berny, jen za ten doplatek.

Reagovat
Visca el barca

Rakitic je náš nejhorší hráč.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Dody10

Reagovat
.13

To zrychlovanie hry na jeden dotyk je super. Snad dame coskoro gol, zatial sa mi nas vykon paci, je tam vidiet zlepsenie

Reagovat
smazaný uživatel

leva strana hodne labilni, s umititim, albou a raketou..

bus zatim hodne dobrej

Reagovat
patas92

Bus presuje golmana dafuq

Reagovat
Kluivert9

A ne vlastního...

Reagovat
Dr. Admess

Co si to dovoluje ale?! Měl by držet svoji pozici!

Reagovat
.13

som kukal jak svina, skoda, ze ho ostatni nedoplnili. Asi boli tiez prekvapeni

Reagovat
LAM

Bus denska zasprintoval víckrát než poslední tři roky

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti chyba na chybě.

Reagovat
Dr. Admess

Ten Umtiti v tomhle systému bude špatnej a bude mít co dělat, aby hrál před Lengletem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenglet je lepší než Umtiti, toho bohužiaľ poznačili zdravotné problémy, do základu sa môže dostať časom cez Piqueho, ale nie cez Lengleta.

Reagovat
Teoretik

Opět zakrok na Fatiho ve vapne piskatelny

Reagovat
2miguel1

Joj ten Fati je slabučky ešte:) Rakitičovi zakazali hrat kreativne asi tak 3 roky asi. Pači sa mi ta okamžita agresivita obrancov pri dlhych prihravkach supera

Reagovat
Eichel

Snáď Rakitić dole a Puig hore

Reagovat
Visca el barca

Rakitic v tomhle fotbale nemá co pohledávat. Je absolutně k ničemu. Je to zlepšení, ale bude to chtít ještě hodně práce. Klíč je v uzdravení Dembouze s Arthurem. A samozřejmě Frenkiem.

Reagovat
Dr. Admess

Ok, s tímhle stylem s De Jongem a Arthurem můžeme udělat velké věci.

Bus jak vyměněný, on to prostě v sobě má, vždy jsem to věděl. Celou kariéru měl založenou na fotbalovým IQ, nikdy na rychlosti.

Reagovat
dextroza_m

Puig nahoru, držení 81%

Reagovat
ADM

80% držanie lopty a ja som sa ani chvílu nenudil. Neporovnateľný rozdiel v pohybe hráčov a rýchlosti hry. Aj Vidal vyzerá v pohode ako materiál pre Barcu. Umtiti a Bus totálne kľúčový pri kolmiciach. Akurát Ivan neurobil žiadny progres..

Reagovat
LAM

Ivan je úplně mimo Vidal bojuje a maká,ale je vidět že tenhle styl taky pro něj moc není.S De jongem a Arthurem to bude jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já vidím nahrávky z první, nevidím odkopy z obrany, hráči běhají... po třech letech vidím Barcu. Občas je ta kombinace ještě kostrbatější, ale to se poddá. Za týden udělal Setien skvělou práci, teď ještě góly.

Busquets je jako politý živou vodou, pár chyb ještě měl, ale byla vidět i jeho genialita. Až k sobě bude mít skutečné záložníky (De Jong, Arthur), bude to jiná písnička.

Reagovat
Gazdo

My mozeme presovat? jemne zmeny tam su vidiet to ano a zatial to vyzera pozitivnejsie ale prace tam bude teda este hodne a hlavne nech sa co najskor rozohra Arthur, dostane sa n ihrisko Frenkie (cize uz buduci zapas) a zacleni sa Riqui a bude to pravdepodobne lepsie. Granada zatial velmi poctivy defenzivny vykon v podstate stale dotieraju na nasich hracov. Teraz by boli idealni ti dvaja ktori nehraju a su imunni voci presingu. Nevadi dnes kaslat na to, podstatne budu tri body hra sa ocividne zlepsuje

Reagovat
Dr. Admess

Jinak absolutně největší plus vidím ve volnosti. Kolikrát si tam hráči vyměnili pozice, objevili se mimo svou klasickou pozici a vzniklo tím i několik krásných akcí.

Pod Ernestem by už dostalo zm*dáno, kam to běhají.

Reagovat
Mercury

A kdo by je zmrdal? Dyt Ernesto jen klecel u lajny a mlcel.

Reagovat
LAM

Akorát mě přijdou chvílema nervózní,jako by si uvědomovali důležitost dnešní výhry.Hra je dobrá,kombinace super akorát to zakončení.Snad dáme gola hned po poločase ať není drama.

Reagovat
ciernyribiz

úžasné čítať komentáre ako sa hrá zlepšila a ono to je stále 0:0

Reagovat
dextroza_m

Víš, že hra a výsledek nejsou dvě stejné věci?

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže jsi to tu přišel srovnat, kapitáne. Ano, hra jako taková se neporovnatelně zlepšila, chybí tomu góly, ale většina fanoušků vidí něco, co jim několik let chybělo, proto to nadšení.

Reagovat
ciernyribiz

Žiaľ ale problém barcy je prestarnuty káder a nie tréner. Stien ani valverde nie je Zidane aby hráči makali pre trénera. Možno Puyol by to dokazal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu hlupák, nebudu s Tebou ztrácet čas.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Ještě, že nám to bílej mozeček přišel napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je právě rozdíl mezi náma culés a váma

Reagovat
smazaný uživatel

vámi

Reagovat
valloire

ale...vaše nenávist vůči Valverdemu vám zatemnila mozek a úsudek

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to bude spíš tím, že máme rádi hezkou hru.

Reagovat
valloire

fakt? co tiki taka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiki taka je nejvyšší stupeň

Reagovat
valloire

házený?

Reagovat
smazaný uživatel

Až začneš chápat hru na takový úrovni jako my, tak pak to pochopíš

Reagovat
valloire

Já ji chápu dobře hombre. A milion přihrávek okolo půlky hezká hra není.

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá to, že moc nechápeš.

Reagovat
valloire

já chápu fšechno

Reagovat
uff

To nedokáže, lebo by musel začať fandiť nám a vykašlal by sa na celý Real

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči takhle posrat větu kurva.

Reagovat
Rattlesnake

když už seš k hovnu tak se tam aspoň nemotej Ivane

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Neumí ani zavazet

Reagovat
Gazdo

Vidal by sa dal charakterizovat ako vynikajuci tank a nic moc futbalista

Reagovat
dextroza_m

Do války dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

2 střely na bránu za 60 minut .

Reagovat
dextroza_m

Málo fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

Snažim se.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
ADM

Predajte už toho Ivana pls

Reagovat
dextroza_m

Vole dejte zdarma

Reagovat
uff

Reagovat
Gazdo

Kludne aj niekomu zaplatit aby ho zobral

Reagovat
Fairplay

dostat za Raketu Bernardeschiho a ještě peníze, to by byl nejlepší deal v historii fotbalu

Reagovat
ciernyribiz

Pripomínam 62 minuta stav 0:0 kedy bude kopať Messi penaltu?

Reagovat
ADM

hahahah hoohhohoohohho

Reagovat
Kluivert9

Snad brzo, ať můžeš zpátky do kanálu...

Reagovat
dextroza_m

Ruka nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

fati neskutecne slabej ZASE

Reagovat
Gazdo

Tak ma 17. A na to ze ma 17 si ale veri az prehnane. Strasne sa snazi brat vsetko na seba coz je na jednu stranu popri nasich alibistoch dobre a na druhu stranu je toho az moc. Ten decision making bude este musiet sakra vypracovat. Este je pre neho tento futbal zatial moc. Par golov co dal to nespasi. A zvlast proti tak zalezenemu superovi akym je dnes Granada.

Reagovat
smazaný uživatel

jako chapu 17 let, ale i tak je dle me hype

Reagovat
Gazdo

Aj ja si myslim. Ako stale 17 v dospelom futbale takze je tazko hodnotit. A za juvenil som ho hrat nevidel cize neviem povedat co si o nom mam mysliet.

Reagovat
smazaný uživatel

komeidalni duo R + R

Reagovat
PP

asi si pak pustím Dva písaře..

Reagovat
celeb

Bozsky Roberto po predchadzajucej (asi 3. alebo 4.) slabej prihravke, ktoru super zachytil skor, nez sa stihla dokotulat k spoluhracovi pre zmenu stratil vzadu loptu a od golu nas zachranila tyc.

Reagovat
Kluivert9

Ten pressing

Reagovat
Dr. Admess

Ten Ivan..

Reagovat
Kluivert9

Už je v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Redka jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za 11 minut 2 žluté

Reagovat
kaja900

škoda tý tyče

Reagovat
ADM

Ked nie Ivan, tak Roberto. Nočné mory

Reagovat
Dr. Admess

A snad Quique s Ivanem zamete jak Ernesto s Alenou po Bilbau.

Reagovat
Teoretik

Teď se nehrálo tak 5 minut... nastaví 3 min

Reagovat
Ed_Hazard

Hm tak touto reskou uz Granadu pochoval. Extremne prisna, ziadny zakerny faul..

Reagovat
patas92

Druhá žlutá

Reagovat
Ed_Hazard

Hej z 3 takychto faulov urobit 2 zlte je fakt umenie. Rozhodca si to posefoval

Reagovat
patas92

Reagovat
Gazdo

My proste nemam kridla a to je nasa najvacsia slabina zatial. Fati je primlady a Griez nie je kridlo. Nema to tam kto rozhybavat takuto obranu. Tam to musi lietat jak sialene. Po finalnu tretinu fajn a odtial jak keby utal

Reagovat
celeb

Celkovo Roberto s Rakiticom su biedni. Roberto mal vrchol seznony, ked vo 4 predchadzajucich zapasoch nebol biedny ale dalo sa na neho pozerat (a hned sa tu vyrojilo kopec komentarov, aky je on uzasny bek), aby sa znovu posunul do podpriemeru, kde dlhodobo patri.

Rakitic uz asi na to nema. Tam je aspon snaha, tu mu nemozem upriet, ale strasne kazi.

Prekvapive zlepsenie je u Busquetsa, ale to som cakal. Aj Vidal hra lepsie.

Griezman - paradny smerom dozadu, ale vpredu sa stale nedokaze presadit. Snad sa to konecne rozhybe s Puigom. Skoda, ze neostal Alena.

Reagovat
Murena

Nádhera

Reagovat
Kluivert9

Yes

Reagovat
ciernyribiz

Ooo a bez penalty není možné konečne Messi dlho sa hladal

Reagovat
Dr. Admess

Máš na víc. Věřím ti! Tohle je ještě slabé.

Reagovat
Dr. Admess

Riqui parádí pressing a celá následná akce!

Reagovat
roman1978

Reagovat
.13

Za tu chvilu ukazal viac ako Raketa, snad dostane viac priestoru, ked je Alena prec

Reagovat
uff

Reagovat
celeb

Paraaaada

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
patas92

Qiqueball

Reagovat
kaja900

škoda no, ta tyč je zachránila

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to je tak trapny tohle Real vs. Barca za kazdou cenu na silu..

Reagovat
Ed_Hazard

Skoda tej nezmyselnej 2. zltej..

Reagovat
Eichel

Krásne vybojovaná lopta od Puiga, hneď je tam vidieť zmena, keď tam nestraší Rakitic

Reagovat
Rattlesnake

bus je ale zvíře dneska.

Reagovat
ciernyribiz

No jo ale také bezzube zvire

Reagovat
ADM

kámo musíš mi potom niekedy povedať jak tie vtipy takto sypeš z rukáva

Reagovat
drussbarb

Docela čumím

Reagovat
valloire

Zizou přišel, viděl a rozbil Gijon 5-1.

Reagovat
boryland

zizou ende 06/20...….

Reagovat
valloire

Zizou přišel, viděl a zvítězil. Tato věta má trvanlivou platnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Toho Puiga by taka zaloha Liverpoolu doslova roztrhala. Musime kupit “9”

Reagovat
drussbarb

Uvidíme. Možná ještě letos

Reagovat
Teoretik

Taky s nim nikdo nepočítá do zakladu. On je dobrý takto na posledních 20 min, aby to oživil nebo proti slabším soupeřům. soupeřům jeho věku by to mělo být ideální využití. A 9 je zbytečná. V zimě už fakt nemá smysl někoho kupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezovi nikdo moc nechce nahravat, on sam se moc nenabizi, velky trapeni.. s tim nahravanim se ani nedivim, kdyz jsem videl jeho dnesni zakonceni..

Reagovat
Gazdo

Deviatka a lave kridlo musia byt priority v lete. Zaloha je posefovana ak si Arthur uprace v hlave tak dokonca mozno az precpana coz sa mi paci

Reagovat
celeb

urcite lave?

Reagovat
Gazdo

Urcite. Griez tam nema co hladat

Reagovat
valloire

Ofenzivní smršť v podání Setiena.

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

drtivé vítězství 1-0 proti oslabenému soupeři

Reagovat
Teoretik

Radši si vším toho vašeho plesouna, kterému trvalo pul roku, nez vas dostal ze sracek. A ne ze byste teď hráli nějakou symfonii, spíš beckove disko.

Reagovat
boryland

Reagovat
Teoretik

Reakce na valloire

Reagovat
valloire

fakt?

Reagovat
boryland

……..ano plesoun ende 06.....20.....

Reagovat
valloire

máš z něho strach co?

Reagovat
Mercury

Reagovat
drussbarb

A Valloira

Reagovat
Phillipinho

Setien klasicky na 1:0 no

Reagovat
ADM

Bus MOTM o tri vrtulníky. Jeho najlepší zápas za dobré 3 sezony.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
celeb

urcite nie 3. Ono aj minulu sezonu mal par vybornych hier, v tejto tak 2 polcasy. Ale ta 3. dozadu bola dobra, tam byval casto najlepsi na ihrisku spolu s Messim.

Ale tesi aj mna, ze po odchode Valverdeho ozil.

S DeJongom a Arthurom mozme mat konecne poriadnu zalohu. Este dnesny Vidal s Alenom ( ) do rotacie ... skoda, ze je prec, ale snad si aspon zahra. Puig asi este potrebuje nejaky cas. Niektore akcie boli vyborne, ale to padanie mu moc nepomohlo. Proti fyzickej zalohe to bude mat velmi tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

puig si to asi uvedomuje, a jako stabilni clen kadru na to asi nema, ale jako urcita varianta do hry, proc ne, ale muze zacit rubat a treba zesili

Reagovat
Gazdo

Riqui potrebuje nabrat svalovinu a to dost. Vcera tam bol ako 5rocne dieta na vysokej. Futbalovo skvely ale strasne fyzicky slabucky. Asi ako Gomes z United

Reagovat
smazaný uživatel

o tri vrtulniky

kámo musíš mi potom niekedy povedať jak tie vtipy takto sypeš z rukáva

Reagovat
REPLIKATOR

Nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrozně nasranej, že jsme museli tři roky trpět tragéda, přitom stačí mít týden správného člověka na správném místě.

Bus MOTM, kombinací z první víc než za předešlé tři roky, žádná odkop... nádhera!

Reagovat
puji

já jsem zlepšení neviděl.Pořád bez pohybu.Granadu musí přejet i kdyby byl včera ples na NC .

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Majk91

Reagovat
Phillipinho

Jako ale tohle nadseni je teda podle me naprosto prehnany

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopis proste co to je za bandu

Reagovat
valloire

cules no

Reagovat
smazaný uživatel

ja se aspon zasmal u toho cteni tady uz odbornici po 20 minutach (!!!!) poznavali rukopis novyho trenera. Skoda pro svetovej fotbal, ze musej drepet kazdej den v nudny praci od 7 do pul 3, meli delat trenery

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

chapu, asi ses v tom poznal, gratuluju lojzo

Reagovat
ADM

Tak za prvé - pracuje sa bežne 8 a pol hodiny, taká zbežná matematika

A po druhé - tých prvých 20 minút bolo práve najviac poznať ten rukopis trénera, kedy sme boli plný energie, vyvíjali sme presing, používali kolmé lopty, kombinovali v rýchlosti, presne to, čo sme pod Ernestom vôbec nerobili, takže si si očividne ten zápas ani len nepustil, no prišiel si robiť ramená do diskusie jaký si kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za prve, pracovni doba je individualni a je mi jasny, ze te to na tom nejvic zaujalo kdyz nemas ceho by ses jinak mohl chytnout. A za druhe, po 20 minutach mozna poznas zvysenou motivaci se ukazat, ne rukopis trenera..tak si neplet pojmy s prujmy. A za treti nikdo tu nedela ramena sasku, jen sem napsal, ze mi to prijde vtipny.

Reagovat
ADM

Určite sa bolo čoho chytiť aj mimo tej matematiky, to už nezachrániš

Reagovat
smazaný uživatel

tak je mi jasny, ze v tvym jednoduchym svete jde vsechno

Reagovat
ADM

Pekne mi nakladáš.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Ano,přeháníme,ale represing byl nový prvek v naší hře

Reagovat
Unique

OT: Hraje někdo PES 2020 ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele