LaLiga - preview 2. kola

23.08.2019, 08:41, aktualizováno 25.08.2019, 08:50
Previews
Barcelona před týdnem prohrála v Bilbau a o nápravu se pokusí proti Betisu, jemuž se loni povedlo Camp Nou vyloupit. Atlético se představí na půdě Leganésu, Alavés hostí Espanyol a Mallorca si to rozdá s Realem Sociedad...
RCD Mallorca - Real Sociedad  (neděle 17:00)
Povedený návrat mezi španělskou elitu má za sebou Mallorca. Ostrovní celek porazil Eibar 2:1 a další, s kým na vlastním hřišti změří síly, bude Real Sociedad. Baskové před týdnem se štěstím urvali bod ve Valencii, ale tentokrát proti nováčkovi pomýšlí na všechny tři.

Byl to skvělý večer. Mallorca se po letech představila v nejvyšší soutěži a hned na úvod z toho bylo vítězství. Los Bermellones porazili v dramatickém utkání Eibar 2:1 a i ve druhém kole budou mít výhodu domácího prostředí. Kouč Vicente Moreno byl po utkání samozřejmě spokojen, nicméně viděl i spousty chyb a nepochybně prostor pro zlepšení. To bude Mallorca potřebovat, neboť Baskové jí v žádném případě nehodlají podcenit.

Real Sociedad před týdnem nezazářil a ve Valencii byl opravdu blízko porážce. Nakonec ale i díky neuvěřitelnému štěstí dokázal remizovat. Ještě v nastaveném čase Valencia vedla a měla k dispozici pokutový kop, jenomže Gameiro ho neproměnil, kdežto na druhé straně Mikel Oyarzabal ano. Psala se jedenáctá minuta nastavení.

Oba celky se do roku 2013 hojně potkávaly a bilance těchto zápasů je vyrovnaná. Jednoduše můžeme říci, že utkání vyhrál vždy domácí celek. Mallorca ale v roce 2013 nabrala směr nižších soutěží a od té doby vzájemná konfrontace scházela.

Mallorca nebude moci nasadit trojici Cabrera, Prats, Seňé a beze ztrát se neobejde ani druhá strana. Kouč Imanol Alguacil nevyužije služeb Sagnana a Portua. Real Sociedad se stále ještě rozhlíží po možných posilách a na spadnutí je příchod 33letého obránce londýnského Arsenalu Nacha Monreala.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Agbenyenu, Raíllo, Valjent, Sastre - Sevilla, Baba, Febas - Junior, Budimir, Rodriguez
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Moyá - Zaldua, Elustondo, Llorente, Muňóz - Ødegaard, Illarramendi, Merino - Januzaj, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.08 - 3.33 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo Alavés - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Espanyol v prvním utkání sezony zklamal výsledkově i herně, což se pokusí napravit o víkendu. Kalendář mu ukazuje povinnou cestu do Alavésu, kde se Estadio Mendizorrotza představí proti Deportivu. A nutno říct, že tuhle cestu katalánský klub moc nemusí.

Jen pět týmů v první lize za premiérové kolo nedokázalo skórovat ani jednou. Jedním z nich je právě Espanyol, který v prvním utkání nové sezony prohrál. Ani výhoda vlastního stadionu mu nepomohla proti Seville, která si s brankářem Tomášem Vaclíkem uchovala čisté konto a ještě soupeře sestřelila dvěma přesnými zásahy. Espanyol postrádal vepředu kvalitu i hlad, kterým naopak Sevilla disponovala.

V Alavésu, kam se vydá k utkání 2. kola, se Espanyolu nehraje moc dobře. Respektive nevozí domů dobré výsledky. Od začátku tisíciletí se mu povedlo porazit domácí v lize jen dvakrát, což není zrovna příjemné zjištění. A dobře si to uvědomuje i zkušený veterán Javi López.

"V Alavésu se nám dlouhodobě moc nedaří, ale teď nemá smysl dívat se do minulosti. Jsme odhodlaní napravit si reputaci z minulého kola a konečně vyhrát. Potřebujeme se víc soustředit a pokud se nám podaří naskočit do utkání v dobrém tempu, jsem přesvědčen, že domácí překvapíme. Alavés je velmi zajímavý soupeř, který hraje jednoduše a účelně, takže od nás to bude chtít, abychom se naše akce nesnažili nějak překombinovat," dodává López.

Alavés se s minulou sezonou rozloučil důstojnou výhrou nad Gironou a podobně také začal nový ročník. Levante mu moc problémů nenadělalo, takže zase tak moc sil Alavés investovat nemusel. Stačila mu jediná branka, o kterou se v 54. minutě postaral zkušený útočník Joselu.

V obraně působil Depor velmi jistě, ale měl by zapracovat na ofenzivní části. Jeho manévry působily chaoticky a šancí si vytvářel velmi málo. To je takový charakteristický rys jeho projevu s Espanyolem, protože mu v posledních dvaceti letech nedal ani jednou víc než dvě branky. V domácím dresu nejspíš na trávník nevyběhne Burgui, ale do pořádku už se dal Laguardia.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Martín, Ely, Maripán, Rubén Duarte - García, Pina, Wakaso, Aleix Vidal - Joselu, Rioja
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Javi López, Naldo, Bernardo, Dídac Vila - Melendo, Víctor Sánchez, Marc Roca, Vargas - Ferreyra, Wu Lei
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.13 - 2.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Atlético Madrid  (neděle 19:00)
Leganés ještě nikdy v historii Atlético Madrid neporazil a ani tentokrát se s výhrou příliš nepočítá. Na druhou stranu domácí potřebují po porážce s Osasunou body, ale dokáží je proti velkému favoritovi vybojovat? Atlético sice s Leganésem neprohrálo, ale z jeho stadionu si tři body nikdy neodvezlo.

Jinými slovy Atleti tu pokaždé ze tří pokusů remizovali a vždy to bylo pro klub s takovými ambicemi málo. Diego Simeone moc dobře ví, že na Leganésu jeho mužstvo čeká složitá zkouška, stejně jako to ví záložník Thomas Partey: "Proti Leganésu to bude složitý zápas a my musíme udělat vše správně."

V prvním kole Los Colchoneros obstáli a v těžkém zápase s Getafe nakonec vyválčili tři body. Atlético před sezonou obměnilo kádr a na herním projevu to proti Getafe přeci jenom bylo znát. Do utkání zasáhli i nováčci Trippier, Lodi, Joao Félix nebo jako střídající hráč Hermoso.

Na rozdíl od Atlética nevstoupil Leganés do LaLigy optimálně a před vlastními diváky podlehl nováčkovi Osasuně 0:1. Leganés byl možná o něco lepším týmem, ale své šance nedokázal proměňovat. Mimochodem útočníky Los Pepineros deptal skvělým výkonem brankář Rubén Martínez. Ztráta bodů mrzela, na druhou stranu trenéra Maurizia Pellegrina mohl těšit herní projev i fakt, že si jeho mužstvo šance vytvářelo. Před Leganésem je ještě stále mnoho práce a k lepším výsledkům by týmu mohl pomoci Roque Mesa. Nová akvizice v prvním zápase nehrála, ale proti Atléticu už by se měla objevit v základní jedenáctce. Třicetiletý záložník je v týmu na hostování ze Sevilly a Pellegrini se od něho hodně slibuje.

Atlético stále nemůže počítat s potrestaným Diegem Costou i dalším útočníkem Ángelem Correou. Plné vytížení tak čeká Álvara Moratu a Joaa Félixe. Chybět bude i obránce Vršaljko a otazník visel nad možným startem Lodiho. Také Leganés nebude kompletní. Absenci Alexandera Szymanowskiho ještě doplňuje suspendovaný Óscar Rodríguez.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Siovas, Tarín, Bustinza - Silva, Recio, Pérez, Mesa, Rosales - Braithwaite, En-Nesyri
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Felipe, Giménez, Hermoso - Koke, Níguéz, Partey, Lemar - Morata, Félix
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.89 - 3.19 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Betis  (neděle 21:00)
Obhájce titulu Barcelona v prvním kole neuspěla a porážku od Athleticu bude chtít odčinit v zápase na Camp Nou proti Betisu. Andaluský celek dobře posílil, navíc minulou sezonu se mu v Katalánsku podařilo senzačně zvítězit, dokáže to ale zopakovat? V sestavě Barcelony by se už měl objevit Lionel Messi.

Camp Nou uvidí v neděli souboj dvou poražených. Jak už bylo řečeno, Barcelona před týdnem bez Messiho nezvládla souboj v Bilbau a Betis pro změnu doma nestačil na Valladolid. Oba výsledky byly pro fotbalovou veřejnost velkým překvapením.

Porážka Barcelony sice byla překvapivá, na druhou stranu Athletic už v minulé sezoně s pozdějším vítězem ligy ani jednou neprohrál. Přičteme-li k tomu absenci Lionela Messiho a nezáživný herní projev, výsledek se zas tak překvapivý nezdá. Ernesto Valverde byl po zápase kritizován za absolutně impotentní herní projev, na druhou stranu Barceloně ke skórování dvakrát zabránila branková konstrukce. Historie se však na to ptát nebude a Katalánci teď potřebují na porážku zareagovat, samozřejmě vítězstvím.

Se třemi body proti Betisu se počítá, ale loňská sezona varuje! Barcelona za celý ročník v lize jen jednou prohrála domácí zápas a zrovna s Betisem, tak proč by se to nemohlo opakovat? Betis bude mít jistě o motivaci postaráno. Na Camp Nou loni vyhrál, ale v Seville ho Katalánci dvakrát v řadě zesměšnili výpraskem (1:4, 0:5). Před týdnem se od Verderones hodně čekalo, ale utkání Rubiho svěřenci nezvládli a i díky brzkému vyloučení Roblese a pozdní brance Óscara Plaňa zvítězil Valladolid 2:1.

V Bilbau se Barceloně zranil útočník Luis Suárez a jeho start je proti Betisu vyloučen. Navíc kouč Ernesto Valverde nemůže počítat ani s dalším útočníkem Dembélém, takže vepředu se nabízí možnost útočného trojúhelníku Griezmann-Messi-Rafinha. Ztráty po minulém kole počítá i Betis. Předně jde o trest Roblese, jehož vyloučení na stadionu Villamarin stálo Béticos body a konečně k dispozici nebude ani nová akvizice Borja Iglesias, který si přivodil zranění.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Lenglet, Piqué, Semedo - Rakitić, Busquets, F.de Jong- Rafinha, Griezmann, Messi
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Martin - Emerson, Mandi, Bartra, Pedraza - Guardado, Carvalho - Joaquín, Fékir, Canales - Morón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.40 - 8.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - SD Eibar  (sobota 17:00)
První sobotní utkání začne na tradičním stánku Estadio El Sadar, kam se znovu vrací první liga! Domácí Osasuna předvedla už v prvním kole velmi dobré utkání a teď se pokusí zastavit také Eibar. Ten naopak na nováčky nevzpomíná v nejlepším.

Důvodem je fakt, že v prvním kole proti jednomu z té čerstvé trojky naprosto propadl. Tým, který se v minulé sezoně neměl problémy zachránit, nestačil na Mallorcu! Hodně smolné utkání prožil především portugalský obránce Paulo Oliveira. Ten sice nejprve v 57. minutě srovnával na průběžných 1:1, jenže čtvrthodinu před koncem si vlastním gólem zkazil zápas a obral svůj tým o body.

Po utkání se samozřejmě cítil pod psa. "Někdy máte pocit, že ať uděláte cokoli, nikdy to nedopadne dobře. Vždycky se něco pokazí. Až do toho osudného momentu jsem si myslel, že hraju opravdu výborně, navíc jsem srovnával. Jenže pak stačí jedna špatně vyhodnocená situace a cítíte se jako nepřítel státu. Nezbývá, než hodit minulost za hlavu a soustředit se jen na další utkání. V Pamploně chceme urvat tři body," hlásá zkušený obránce odhodlaně.

Je pravda, že proti Osasuně toho Eibar zase tak moc neodehrál, protože se většinou oba kluby míjely střídavě v první a druhé lize. Od roku 2000 spolu sehrály jen pět zápasů, z nichž dva skončily výhrou Osasuny a jedenkrát se radoval Eibar.

Od té doby udělal Eibar velký pokrok a zařadil se stabilně do středu první ligy, v níž nechybí od roku 2014. Jak Osasuna zakončila úspěšný boj v Segundě, tak začala také svou novou pouť Primerou. Nejprve ji čekal výjezd do Leganésu, který ale oproti předpokladům Osasuna zvládla perfektně a díky brance Ezequiela Ávily vyhrála.

Tým trenéra Jagoby Arrasateho stále postrádá hráče jako Pérez, García, nebo Rubén, kteří se od minulého kola nestihli dát do pořádku. Eibaru bude nadále chybět duo Pape Diop a Cote, jenž trápí zdravotní potíže svalového rázu. Prolomí Eibar ve druhém kole smolnou statistiku proti nováčkům?
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Martinez - Vidal, Garcia, Hernandez, Estupinan - Brašanac, Sanjurjo - Torres, Garcia, Ibaňez - Ávila
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Correa, Oliveira, Ramis, Tejero - Leon, Alvaréz, Diop, Orellana - García, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.14 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Real Valladolid  (sobota 19:00)
Až odbije sedmá hodina, na stadionu Santiago Bernabéu zapíská hlavní sudí Pablo González Fuertes do píšťalky. A pak začne pekelných 90 minut. Real Madrid by rád zopakoval úspěšné první kolo i proti týmu, který vlastní jeho někdejší legenda.

O Fenômeno, jak je přezdíván Ronaldo Luis Nazario de Lima, patří neodmyslitelně k éře Galácticos. V barvách Bílého baletu dokázal nasázet úctyhodných 83 branek za 127 odehraných utkání a již v sedmnácti letech byl považován za nástupce Pelého. Jeho slávy sice nedosáhl, ale pořád platí za jednoho z nejlepších útočníků moderního fotbalu. V současné době se věnuje podnikání a je většinovým vlastníkem Realu Valladolid, patří mu přesně 51% podílu.

To z klubu logicky hned udělalo zajímavou destinaci. Ale Ronaldo to s ním myslí opravdu vážně a dělá maximum pro to, aby renomé svého mužstva vylepšoval. V minulé sezoně se mu povedlo zachránit se v první lize a to samé bude chtít dokázat také letos. Pomáhá mu v tom i Real Madrid, z nějž formou hostování získal tři hráče - brankáře Lunina, obránce Sáncheze a útočníka De Frutose.

V minulém kole se Ronaldo mohl z výsledku svého mužstva radovat, protože Real Valladolid vyzrál na domácí Real Betis a využil dokonale svou delší přesilovku. O branky hostí se postarali Guardiola s Planem a bylo to pořádné drama, neboť vítěznou trefu si Plano nechal až na 89. minutu.

Real Valladolid se stále potýká s několika důležitými absencemi. Tou zdaleka nejdůležitější měl být útočník Sandro Ramírez, který marně hledá štěstí v anglické Premier League. A zatím na něj čeká i ve Valladolidu, protože jeho zranění přetrvává a do dalšího zápasu také nezasáhne. Stejnou situaci musí řešit Luismi a Rubén Alcaraz.

Madridské hvězdy jsou na tom ještě hůř než soupeř, pokud jde o zdravé jedince. V péči ošetřovatelů totiž stále jsou Brahím Diaz, Marco Asensio, Eden Hazard nebo Rodrygo. Fit už je Mariano Diaz, se kterým ale Zidane nepočítá. Velkým oslabením bude také absence Luky Modriće, který dostal v minulém kole rovnou červenou kartu a nebude moci do zápasu zasáhnout.

Pozitivem je zdravotní stav Mendyho, který by měl být nominován. A ještě lepší zprávu představuje Daniel Carvajal, který se po vynucené stopce může opět pustit do bourání soupeřových brejků.

Real Madrid to v prvním utkání neměl moc snadné. Pral se s určitou nesehraností a vědomím, že v přípravě neexceloval. Navíc se potkal s Celtou Vigo, která hrála hodně odhodlaně. Rozhodla však zkušenost, se kterou Real dokázal svého soka porazit o dvě branky i přes vyloučení zmíněného Modriće. Prozatím je Real díky nejlepšímu skóre na první příčce a rád by tam zůstal i po sobotním klání.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Isco, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Vinicius Junior
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Salisu, Olivas, Nacho - Antonito, Mohamed, Michel, Plano - Guardiola, Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.32 - 14.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Athletic Bilbao  (sobota 21:00)
Po prvním kole zažívaly Getafe a Athletic Club zcela rozdílné emoce. Zatímco hosté senzačně porazili Barcelonu, domácí těsně nestačili na Atlético Madrid. Getafe hodlá získat první tři body doma, kde loni válelo a mimochodem Basky porazilo 1:0.

Getafe se mělo na úvod LaLigy pokusit obrat o body jednoho z velkých favoritů Atlético Madrid. Zápas na Wanda Metropolitano ale nezvládlo a přes urputný boj podlehlo městskému rivalovi 0:1. "Ztráta zde byla možná, ale zkusili jsme to. Tým se snažil až do konce," nedělal si těžkou hlavu z porážky kouč José Bordalás. Nastávající střetnutí s Bilbaem už bude mít o poznání větší váhu.

Jeho svěřenci se poprvé v sezoně představí doma, kde loni sehráli řadu skvělých zápasů. Jedním z nich byl i ten proti Athletic Clubu. Vyrovnanou partii tehdy rozhodl čtvrthodinu před koncem jedinou brankou Ángel Rodríguez. Mimochodem od začátku roku 2019 prohrál madridský celek jen dvě ligová utkání.

Bilbao však do Madridu zavítá posíleno senzační výhrou. Před týdnem porazilo Barcelonu 1:0. A v žádném případě nešlo o náhodu. Baskové už v minulé sezoně s Barcou neprohráli a to v obou případech. Gaizka Garitano nešetřil po zápase superlativy, na druhou stranu moc dobře ví, že jeho tým musí na výkon s Barcelonou navázat a ve španělské metropoli to rozhodně nebude jednoduché. Getafe loni skončilo sezonu na výtečném pátém místě a příliš nescházelo, aby si zahrálo skupinu Ligy mistrů.

O posledním vzájemném zápase na stadionu Coliseum již šla řeč. Jinak s baskickým celkem nemá dobré zkušenosti. Azulones do této doby nedokázali Bilbao dlouhých šest let porazit.

Teď se navíc budou muset obejít bez zraněného dua Ndiaye, Antuňes a k dispozici nebude ani potrestaný Molina. Podobná je situace i na opačné straně barikády a Athletic Club musí oželet starty Guruzety, Martíneze, Córdoby i Lekua.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - García, Cabrera, Dakonam, Suárez - Cucurella, Arambarri, Maksimović, Fajr - Rodríguez, Mata
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Núňez, Álvarez, Yuri - López, Dani García - Marcos, Raúl García, Muniain - Iňaki Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 2.99 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Valencia CF  (sobota 21:00)
Celtě absolutně nevyšlo první kolo, v němž se musela obejít bez bodů. Další šanci na reparát bude mít ve druhém kole, kde navíc může opět počítat s mohutnou podporou domácího prostředí. Do Viga se ale dostaví nažhavená Valencia, která má v plánu tři body.

Celtu čekal hned na úvod tvrdý oříšek, protože se proti ní postavil slovutný Real Madrid. Celta se sice nevzdala a dokázala si vytvořit nějaké šance, ale s proměňováním již měla pořádný problém. Buď je likvidoval brankář Courtois, nebo byla na vině neschopnost útočníků nově skládaného kádru. Celtě dokonce ke třem bodům nestačila ani přesilovka po vyloučení Luky Modriće.

Výsledek 3:1 pro Real jasně ukázal, na čí straně je efektivita. Tým z Viga se mohl těšit snad jen z toho, že jednou dokázal překonat brankáře Courtoise, ale na body to žádný dopad nemělo. Na stadionu Balaídos tak vládl poměrně smutek. Ten by Celta ráda zažehnala druhým kolem, které jí do cesty pošle Valencii.

A na tu se domácí připravují hodně odvážně. Fran Beltrán před zápasem sdělil: "V minulém kole jsme ukázali, že se nebojíme tvořit ani proti nejlepším týmům. Ale udělali jsme několik chyb. Od té doby pracujeme velmi intenzivně na jejich odstranění a snažíme se na trénincích pilovat všechno, co nám proti Realu nešlo. Především pak kombinaci a zakončení před bránou, kde jsme minule pohořeli," zmiňuje Beltrán.

Domácí se stále nemohou spoléhat na Okaye Yokuslua nebo Santiho Minu a mimo je také David Juncà. Netopýři vletí do Viga bez Francise Coquelina, který dostal v minulém kole červenou kartu, přičemž menší zdravotní obtíže trápí také Álvara Medrána, který zřejmě do utkání nezasáhne.

Valencia chtěla nepochybně také zvládnout vstupní utkání nového ročníku s větší grácií. V 58. minutě ji sice poslal do vedení Kevin Gameiro, jenže od té doby se Valencii absolutně nedařilo proměnit alespoň nějakou ze svých mnoha šancí. Trest přišel v 10. minutě nastavení, když Real Sociedad při protiútoku trefil ruku Coquelina a ten dostal kartu. Kromě toho zahrával Mikel Oyarzabal penaltu, z níž se nemýlil.

Valencia byla vzteky bez sebe, ale s výsledkem už vzhledem k času nic udělat nedokázala. Pomoci by jí mohlo prostředí Viga, protože domácí Celta nad Valencií vyhrála jen čtyřikrát za posledních dvacet let. Trenér Marcelino se opírá také o dobré zprávy v sestavě, do níž by se měli vrátit José Gayá a Dani Parejo, kterým vypršel karetní trest a mohou nastoupit. Protože z plánovaného sestupu Rodriga do Atlética pro tuto chvíli sešlo, bude zkušený kanonýr rovněž připraven k utkání, a to zřejmě v základní sestavě.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Vasquez, Costas, Araujo, Olaza - Méndez, Lobotka, Beltrán, Suárez - Aspas, Fernandez
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Wass, Garay, Paulista, Gayá - Soler, Parejo, Kondogbia, Guedes - Gameiro, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.26 - 3.50 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Sevilla FC  (pátek 20:00)
Granada v minulém kole předvedla velkolepé utkání s Villarrealem o osmi brankách, ale ani to jí na tři body nestačilo. Tentokrát sice má výhodu domácího prostředí, ale zato ji navštíví soupeř s těmi nejvyššími ambicemi, který už jednu výhru slavil.

Granada postoupila do LaLigy teprve nedávno a hned na úvod ji čekal náročný soupeř v podobě hladového Villarrealu. První zápas sezony ale jasně ukázal, že Granadu není radno podceňovat, třebaže příliš zkušený kádr nemá. Diváci, kteří na zápas zavítali, určitě nelitovali. Hned zkraje ročníku jim totiž oba týmy předvedly luxusní utkání s osmi góly! Nervy drásající koncovka znamenala konečnou remízu a ani jeden z týmů se za svůj výkon nemusel stydět.

Teď by se Granadě hodilo něco podobného, i když je pravděpodobnější, že se jednalo jen o shodu náhod. Před vlastními diváky by si provinční celek moc rád připsal první tři body v sezoně a oslavil je tím nejlepším možným způsobem. Že to se Sevillou budou mít domácí těžké, to si trenér Diego Martínez dobře uvědomuje.

Před zápasem zmínil: "Je škoda, že jsme udělali několik chyb v obraně, ale připisuji to poměrně bláznivému tempu utkání, což se neopakuje tak často. Jsem pozitivně naladěný člověk, takže jsem rád za bod a za to, že jsme tak silnému týmu dali čtyři branky. Určitě máme na čem pracovat a některé aspekty naší hry potřebujeme zlepšit okamžitě. Kalendář pro nás není zrovna příjemným čtivem, protože Sevilla je opravdu skvělý klub, který vás donutí hrát její hru."

Žádné nové absence ho trápit nemusí, takže v tuto chvíli může počítat téměř se všemi hráči. Chybět budou zcela jistě pouze Álex Martínez s Neyderem Lozanem. Granada se se Sevillou střetla už mnohokrát, ale vyhrát nad ní za posledních deset let dokázala jen třikrát.

Je asi jasné, že domácí Granada nebude na Estadio Nuevo Los Cármenes favoritem ani tentokrát. Sevilla opět v nové sezoně cílí na nejvyšší možné příčky a reálně se bude ucházet o Ligu mistrů. Ačkoli se přes léto hodně změnila její tvář - od hráčů až po trenéra - v minulém kole tento deficit příliš patrný nebyl.

Sevilla naopak vstup do nového ročníku zvládla poměrně v pohodě. Proti Espanyolu se na jeho půdě prosadili Sergio Reguilón s Nolitem a první tři body byly doma. Velkou měrou se na tom podílel i brankář Tomáš Vaclík, který udržel čisté konto a pomohl svému týmu k bezchybnému startu. Menší potíže si ze zápasu odnesli jen mladý křídelník Lucas Ocampos a obránce Diego Carlos, ale oba hráči by měli již být připraveni k dalšímu kolu.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Diaz, Duarte, Sanchez, Quini - Eteki, Montoro - Puertas, Vico, Vadillo - Soldado
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Jesus Navas, Carlos, Carrico, Reguilón - Banega, Fernando, Jordan - Ocampos, de Jong, Nolito
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.03 - 3.58 - 2.01
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Villarreal CF  (pátek 22:00)
Villarreal v prvním kole svedl parádní souboj s Granadou, ale ani čtyři branky v síti soupeře mu výhru nezajistily. O reparát se Žlutá ponorka pokusí v pátek pozdě večer na Estadi Ciutat de València, kde své domácí zápasy hraje Levante.

Villarreal čeká výlet do Valencie k utkání s Levante a celý tým doufá, že cesta zpátky bude příjemnější. Po minulém kole totiž musel mít pocit, že naplnil shakespearovské rčení "Mnoho povyku pro nic". Villarreal byl proti Granadě velmi aktivní a několikrát v utkání vedl, ale přesto z toho byl jen bod. Čtyři branky dal, čtyři ale taky dostal. Proti Levante by si přál mnohem lepší výsledek.

Svědčí o tom vyjádření záložníka Vicenteho Iborry. "Je to zvláštní pocit, když víte, že celé utkání taháte za ten lepší konec, máte víc šancí a jste aktivní, ale nakonec to znamená jen bod. Vedli jsme, měli jsme ze sebe dobrý pocit, ale ke konci utkání jsme trochu přestali hrát. To se nám nesmí stávat. Doufám, že náš první výjezd dopadne lépe. Ukázali jsme, že jsme hodně gólovým a ofenzivním týmem, ale musíme si dávat větší pozor vzadu."

Proti Levante má Villarreal dlouhodobě dobré výsledky a daří se mu také na půdě soupeře. Levante se doma ve Valencii moc neukázalo a svého soupeře poslalo domů s prázdnou jen třikrát za posledních dvacet let. Absence Villarrealu, které musel zdravotnický tým řešit už v minulém kole, pořád přetrvávají. Mimo hru tak budou Guerra, Moreno a Soriano.

Levante má jen jednu větší starost. Musí nahradit Cheicka Doukourého, které od začátku sezony stále není fit. Levante jde do zápasu na domácí půdě s jasným cílem zlepšit útok.

Ten totiž v minulém kole na půdě Deportiva Alavés zůstal za očekáváním a netrefil se ani jednou. Bez branek se logicky nevyhrává, takže Deporu stačila ke třem bodům jediná správná trefa nové posily Joselua. Levante se ale ani v tomto utkání neprezentovalo špatným výkonem a před domácími fanoušky bude ještě víc odhodlané.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Aitor Fernandez - Miramon, Vezo, Postigo, Toño - Campaña, Vukčević, Bardhi - Leon, Mayoral, Morales
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Andres Fernandez - Pena, Albiol, Torres, Quintilla - Anguissa, Cazorla - Chukwueze, Iborra, Gomez - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.63 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid11003:13
2.Sevilla FC11002:03
3.Real Valladolid11002:13
 RCD Mallorca11002:13
5.Deportivo Alavés11001:03
 CA Osasuna11001:03
 Athletic Bilbao11001:03
 Atlético Madrid11001:03
9.Granada CF10104:41
 Villarreal CF10104:41
11.Real Sociedad10101:11
 Valencia CF10101:11
13.Real Betis10011:20
 SD Eibar10011:20
15.FC Barcelona10010:10
 Getafe CF10010:10
 Levante UD10010:10
 CD Leganés10010:10
19.Celta Vigo10011:30
20.Espanyol Barcelona10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (647)

Přidat komentář
technecium

Chtělo by to zabrat. Za tři body

Reagovat
Unique

Reagovat
Ángel di María 22

Neni teď čas na to nevyhrávat už, čekalo se dost.

Reagovat
valloire

ne nechtělo

Reagovat
technecium

"Brazilský záložník po letošním jihoamerickém šampionátu ještě není v ideální fyzické kondici a trenér Niko Kovać ho nenasadí do souboje se Schalke. "

Proč mám pocit, že takto by na tom byl každý náš hráč při přestupu do jiného týmu?

Reagovat
ADM

Rakitica takto nemozes hodnotit, on je v optimalnej forme az ked ma v nohach 50 zapasov kazdy rok

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Teraz sa tak aj vyjadril nejaky trener ze hraci barcy su hlavne na zaciatku sezonu v nevyhode oproti mensim klub hlavne preto lebo ich letna priprava v podstate nie je priprava ale hlavne marketingove zalezitosti. A preto pokial ine timy trenovali tak barca si plni tieto povinnosti a ten deficit je poznat. I ked mi to skor pride ako alibi lebo my sme nieco ako pressing neaplikovali ani nepamatam

Reagovat
ADM

Druhý zápas s Neapolom?

Reagovat
technecium

Mně napadl zápas na Tottenhamu a na Interu. Otázkou mi ale navždy bude, proč jsme od toho aktivního přístupu k zápasům, který jsme předváděli loni ve skupinách pak najednou ustoupili.

Reagovat
Gazdo

Nulova rotacia?

Reagovat
ADM

Tak to vôbec, skôr proste nemyslíme na nič iné než na výsledok v kombinácií s ušetrenými silami, krásnym príkladom boli tie 3 zápasy za sebou proti Realu na jar, tam sme zasvetili všetko účelu vyhrať a na zápasy sa nedalo pozerať. Potom príde zápas, kde by sme mali "zapnúť" na 90 minút, ako tomu bolo na Antfielde, a aj keď teoreticky tie sily našetrené máme, nedokážeme sa dostať do tempa, lebo v ňom nehráme takmer celý rok. Len nechápem, prečo sa v lige ten tím opakovane už 2 sezony za žiadnych okolností nevzdáva a výsledky sme schopný dotiahnuť a v LM sa opakovane vzdávame, tam to ale môže byť aj o kvalite súpera v kombinácií s motiváciou, Liverpool nám proste nedal vydýchnuť ani nachvílu, to isté AS...

Reagovat
technecium

Ano, a to je prostě odraz toho, že proti nám stojí slabý Real v lize. My potřebujeme silného rivala, který by nás donutil hrát ligu naplno až do konce. Ne nadarmo v LM vyhořívají týmy s pravidelnou dominancí v lize. Juve, PSG, Bayern, My... Doufám, že Real toho Neymara dotáhne, to by nás v tomto duchu mohlo neskutečně nakopnout.

Reagovat
valloire

v LM hoří týmy, který na to mentálně nemají aneb jakej lídr, takovej team.

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Viz Juventus

Reagovat
valloire

viz Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zahrál Betis jako loni, tak bych se nezlobil.

Leganés 1:0 překvápko kola.

Real povinnost za 3 puntos..

Reagovat
Baronne

Může Norský Messi nastoupit?

Reagovat
CHONG

Proč by nemohl?

Reagovat
Baronne

Protože je dost obvyklý do smlouvy dát, že proti svýmu týmu nemůžeš nastoupit? Proto se ptám..

Reagovat
CHONG

Martin ale hraje za Sociedad, ne Valladolid.

Jinak právě tyhle klauzule už Real využívat nebude.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Ed_Hazard

Tak, po novom uz tieto klauzule do zmluv nedavame. Za mna pozitivny krok.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to souvisí s mým příspěvkem?

Reagovat
Baronne

Tyvole co je s Váma , "Real povinnost a 3 puntos", Odegaard hraje proti Realu, ptám se, jestli může nastoupit

Reagovat
Baronne

Sem kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Se stává..

Reagovat
valloire

......

Reagovat
Baronne

Tohle lajkneš ty Koněve!

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

22.08.2019 08:58 - Navas požádal o odchod z Realu?

23.08.2019 12:15 - Real hledá případnou náhradu za Navase

23.08.2019 13:57 - Zidane: Navas z Realu neodejde

Asi toho moc nenašli...

Reagovat
ADM

Pri predpoklade, že Bale mal podľa Zidana odísť, to s Navasom nevyzerá dobre

Reagovat
teenz

Já mám Navase strašně rád a přál bych mu, aby toho ušopleska vyštípal na lavičku, ale dost dlouho dopředu věděl, že post jedničky mít nebude a požádá o přestup teď?

Reagovat
Gazdo

Tak zas na druhu stranu nema povinnost sa zachovat ku klubu pekne ked mu klub po tretej vychytanej LM za sebou privedie nahradu namiesto novej zmluvy za vdaku

Reagovat
teenz

Tomu rozumim, ale bavime se o tom, ze chce Navas pro sebe to nejlepsi - a podle toho se nezachoval. Ted to nejlepsi urcite nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Luis Gonzalez Gonzalez pěkně potrápí domácí na Camp nou.

My jasné 3 body. Karim 2x, Gareth 1x.

Reagovat
Visca el barca

Klub přemýšlí o výměně Dembelé-Neymar?

Reagovat
Footballer

Za mě proč ne, ale záleželo by na tom, kolik bychom museli doplatit...

Reagovat
Footballer

...abych to zdůvodnil, nemyslím si, že s naším způsobem hry z něj dokážeme někdy v budoucnu dostat maximum

Reagovat
ADM

Tak to nedostaneme ani z Neymara, s tým čo sme doposiaľ pod Ernestom videli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Určitě víc než z Dembeleho, který se vyloženě hodí na rychlé protiútoky než postupný útok do zformované defenzivy. Přece jenom Neymar toho dokáže vymyslet více i proti zorganizovanému obrannému bloku než Dembele

Reagovat
ADM

Tak to určite, ale takisto v takom systéme neuvidíme najlepšiu verziu Neya

Reagovat
Footballer

Jaký systém máš na mysli?

Reagovat
teenz

No právě.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Nasáčkovať sa čo najbližšie súperovej 16ke a bezúčelne ju obiehať, takmer bez pohybu, nábehov, odtiahnutia súpera, a tak dalej....

Reagovat
Footballer

Tak jasné, ale určitě by byl platnější než Ous. Ale to už není chyba hráčů, ale trenéra... i když tím, že se hráči Valverdeho zastávají, tak si zato můžou sami a trpíme tím my fanoušci

Reagovat
valloire

takže tiki taka za Pepka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ničemu nerozumíš.

Reagovat
valloire

mrkni třeba na druhej poločas s Chelsea doma ...a zrychli si to

Reagovat
valloire

a jinak....já rozumim fšemu kurva

Reagovat
ADM

Vieš čo, je to jeden z mojich oblubencov v kádri, kupoval som si teraz dres a dosť som uvažoval o 11, ale už aj mne s ním dochádza trpezlivosť

Reagovat
Footballer

asi tak

Reagovat
Visca el barca

Já jeho hru naprosto žeru, ale nedokážu pochopit, proč ho klub víc nehlídá...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
patas92

To už mi pravděpodobnější přijde tohle

(CatRadio) NEYMAR. Sources close to the negotiation: PSG willing to accept a 1 year loan with mandatory purchase for 160M€. Everything depends on Bartomeu. Neymar won't do anything if Barcelona doesn't get serious.

Reagovat
ADM

Tak to mne zas skor to hore, Tuchel s Ousom pracoval... Dembele + 80-100mega je atraktívnejšie ako čisto peniaze, tipujem..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím a pro PSG dobře přivést Francouze.

Reagovat
patas92

Dembeleho Barto nepustí podle mě, protože tím by v podstatě přiznal, že nákup Dembeleho byl šílený fail (ne že by si to už většina lidí už dávno nemyslela)....A jeden fail v podobě Coutinha stačí, fail jménem Dembele a snaha o jeho zbavení se se přesuna na příští léto

Reagovat
smazaný uživatel

Do teďka mu bylo úplně jedno co si kdo o něm myslí, když třeba 99% fanoušků vyhazuje Ernesta. Proč by si teď dělal starosti o nějaké faily. Když má kokota trenéra tak mu prostě musí furt někoho světového přivádět.

Reagovat
sokar

práveže keby sa zbavil aj Dembeho, tak tým si vytvorí alibi voči odporcom Neymara, ktorý ho považujú za zradcu. Predsa len, za balík ktorý zinkasovali za Neymara nakúpili dvoch svetových hráčov, dá sa povedať že to najlepšie čo bolo na trhu a napokon to nevyšlo, lebo sa nedokázali adaptovať, preto sa ich rozhodol zbaviť a priviesť späť odpadlíka s overenou kvalitou, pri ktorom nehorzí že sa neadaptuje

Reagovat
patas92

A navíc o zraněného hráče nebudou mít zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vyléčí. Do LM to stihne, na ligu ho stejně nepotřebují.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Visca el barca

Jak se k tomu stavíš teď ty?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Popravdě sám nevím, asi jsem znechucen vším, co se kolem toho přestupu děje. Na začátku spekulací měl být Neymar tím, kdo má o přesun největší zájem, teď mám z toho pocit, že Real i Barca se předhánějí v tom, kdo udělá větší zoufalost. A korunu tomu přidávají média, kteří předkládají naprosto vymyšlený šílenosti a všech zoufalců král Romero a Florentinovi poskoci z Chiringuito.

Reagovat
Visca el barca

No a ten plat? nic moc se u něj nezměnilo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těžko hodnotit, když všichni novináři evidentně vaří z vody. Počkejme si na konečnou (ne)dohodu a pak můžeme hodnotit, nic jinýho nemá smysl.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, kdyz se ti smejou kvuli Balea a sami maji Dembele, Coutinho, Rakitice na vymenu nebo hostovani, k tomu vykupne za 160 mega pro ztraceneho syna v Parize.

Reagovat
Mateo16

Ten pocit keď katalancom PSG odmietne 3465776 x ponuku na výmenu hráčov To sú gaspari

Reagovat
ADM

Jediny gaspar si tu ty a tvoje komentare.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Ty taky

Reagovat
roman1978

No nevím. Spíš bych se zamyslel, kdo tady obhajoval toho hotentota na lavičce a zařadil ho mezi nejlepší trenéry barcelony.

Reagovat
technecium

Však Ernesto měl loni dobrou sezónu, jenže pak všechno, v čem se v té sezóně zlepšil, zahodil na Anfieldu. Taky jsem pak psal, že by měl jít.

Reagovat
Gazdo

Aneb ked su vysledky je to fajn a ked nie tak chodte vsetci do p...

Reagovat
marke7

Reagovat
roman1978

A to je přesně ono. Neměl dobrou sezonu. Z pohledu fanouška fcb, prostě neměl. Z pohledu fanouška úspěchu - asi jo.

Reagovat
technecium

Měl dobrou. Však byl ve hře o všechny tři trofeje, rotoval sestavou, rozehrál se Alena atd... No a pak to všechno sebral a zahodil na Anfieldu, protože se posral v kabině jako před Římem.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Kurva čo sa stalo Reguilonovi? Zapol som to práve keď ho odnášali na nosidlách

Reagovat
Jordi Alba

Hlavičkovej souboj s Victorem Diazem, chvilku je tam ošetřovali a asi po minutě na hřišti si sedl a rozbrečel se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Niekde na nete som čítal, že mal okamžite riadne podliatiny niekde. zrazili sa hlavami či to prišlo až pri dopade? Snáď nič vážne

Reagovat
Jordi Alba

Hlavama.

Reagovat
Jordi Alba

Ocampos za 5 minut nastavení sám pokazit 4 protiútoky.

Reagovat
valloire

Jedu do Vysokých Tater. Jestli se nevrátim, sundal mě blesk v domově důchodců.

Reagovat
smazaný uživatel

AHOJ KAMARADY tak uz sem se konecne dostal k mestske policii a moje mise zde skoncila, ted budu chranit ulice David Kotuzov alias Dusan z Orlove se s vami timto louci Prokrastinoval sem tady prilis casu a tahle etapa trolleni skoncila. Bylo mi tady s vami prijemne, nechtel sem nikoho nasrat nebo ho nejak urazit, pokud se tak stalo, omlouvam se. Mam tvurci praci a skrz tyhle dva typky jsem si u ni odpocinul. Potom co dostal Dusan na 10let Ban (ktery jsem oplakal, protoze me Dusan neskutecne bavil) jsem s tim chtel skoncit, ale napad na sekuritaka Kotuzova me zde jeste nejakou dobu udrzel.

Ale treba se jeste nekdy s Dusanem nebo Kotuzovem potkate, at uz to bude formou komiksu, v televizi nebo na internetu.

DRZTE SE KAMARADY a treba se potkame v Madridu

Zavrete oci, odchazim...

Reagovat
Jordi Alba

Navždy v našich srdcích.

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

rip in peace dusan a david

Musim rict, ze si me fakt bavil. Byls dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Pivko na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

K dnesnemu zapasu ani nenastupime, ci preco ZZ stale nebol schopny ohlasit nominaciu na match?

Reagovat
valloire

Nastupovat je zbytečné. I Vajadolyd to uznal neb pravděpodobnost, že bude rozstřílen je 100%. Výsledek zápasu je tedy 3-0.

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Dúfam, že už na polčase budeme viesť

Reagovat
ADM

len tak dalej

Reagovat
valloire

nechápu, takhle mi to kazit

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
valloire

abyste se neposrali

Reagovat
technecium

Vidíš, já to předvídal

Reagovat
Baronne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
misinho7

nominacia uz je a chyba Odriozola aj Mendy

Reagovat
smazaný uživatel

James pry v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois

Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo

Casemiro-Kroos-Isco

Bale-Benzema-James

Reagovat
misinho7

kurva..chcel som Jamesa ale do zalohy...takto mi to pride riadne staticke...tesil som sa na Vinca, veril som ze nadviaze na minulosezone vykony na bernabeu

Reagovat
Mateo16

Ach jo ale on v zálohe hrať nebude je to 4-4-2

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

ZZ prekvapil aj keď som očakával po minulom zápase že Vinicius hrať nebude

Reagovat
misinho7

tak skor som cakal Lucasa, podla mna to bude tocit som zvedavy ale co sa stane ked pride Eden ten asi tocit nebude len tak a ani striedat..na pravom kridle zrazu bude kurva pretlak

Reagovat
CHONG

Jó, kurva, tak jsem se konečně dočkal, vítej zpátky, Miláčku

Reagovat
misinho7

len aby to nebola aj derniera... o 3 dni smer PSG ale snad zostane aj ked ten pretlak je tam teraz celkom pekny co sa ale zide, ak to tak zostane tak mame aj B tim prakticky ako v sezone 16/17

Reagovat
CHONG

Nekaž mi to

Reagovat
misinho7

neboj sa, dnes to citim na jeho golik

Reagovat
CHONG

To už je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

<3

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

Co je s tím zasraným Neymarem tve? se to už táhne pěkně dlouho, Bartomeu tomu musi dávat teda

Reagovat
misinho7

dnes Marca pisala ze to vyzera ze zostane v PSG...ze sa musia zacat uzmierovat

Reagovat
CHONG

To by byl ideál.

Reagovat
misinho7

tak tak, do Barci som nechcel aby siel..mali by ten utok naozaj silny cize snad zostane v PSG a o rok si ideme po Mbappeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

No po dnešnej tlačovke Tuchela. Uzmiernovanie rýchlo skončilo

Reagovat
Anacron

James kéž by předvedl kvalitní výkon.

Reagovat
misinho7

Hraje je super len by to chcelo premenit tie sance. A skusit to hrat rychlejsie ako nahle ziskame loptu lebo niekedy to je moc staticke.

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid do útoku!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim žádnej progres oproti loňsku.. zase hrajeme stylem centry ze strany, který jsou bez Ronalda úplně k ničemu.

Reagovat
Anacron

Když je úplně stejná sestava tak se těžko něco změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali jsem gól to je důležitý..

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda. Ez.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooool!!! Kurva konečně!

Reagovat
valloire

This is striker. This is Legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný skok Viniciuse

Reagovat
smazaný uživatel

GUARDIOLA TRESTÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl on sundá Benzemu za stavu 1:1 ..

Reagovat
valloire

Tak já začnu : Zidane ven

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Potřebujeme toho Neymara, nedá se nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

toto nema nic s Neymarom..dnes to nebolo zle, ale dojebal to Toni tou stratou na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak Valladolidu se povedla odveta za loňskou sezóny, kdy oba zápasy prohráli, přestože byli v obou lepším týmem. Každopádně totálně zbytečná ztráta

Reagovat
Visca el barca

Zítra nebude Leo

Reagovat
ADM

A to som sa tesil, ze Real dozenieme :(

Reagovat
Visca el barca

Na něho jsem se těšil. Dneska jsem byl v Citutat Esportiva a jedinej kolem neprojel. Ale Luisito zastavil

Reagovat
ADM

Tvl si si vybral zápas, Luis, Dembele a Messi out ty budeš náš nový Migueli

Reagovat
Switchback

Aspoň uvidí hattrick od Griezze

Reagovat
ADM

Určite uvidí Ivanov hattrick - prihrávka dozadu, ignorovanie rýchlej kombinácie smerom dopredu a radšej prihrávka dozadu, no a závršené strelou nartom 10 metrov nad zo súperovej 5ky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Visca el barca

Dneska jsem po něm měl hodit cihlu.

Reagovat
smazaný uživatel

i po Ernestovi a byl bys hrdina

Reagovat
LAM

měl

Reagovat
LAM

Griezz by měl konečně hlavně něco začít v tom útoku hrát.Zatim od začátku přípravy jen jeden gol do prázný.Za 120mega bych čekal víc.

Reagovat
sylarko

prestante kurva hodnotit hracov podla ceny. tazko by siel za 50 ked mal vykupku 120m

Reagovat
LAM

To mě je jedno.Přišel jako velká hvězda za velký peníze a čekám velký výkony.

Reagovat
Visca el barca

No ale ja neprohrávám Jsem nasranej. Tak aspoň Grizi s Frenkiem no.

Reagovat
technecium

Co chcem zejtra hrát?

Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Arthur, De Jong, Rakitič - Rafinha, Griezmann, Peréz?

I když bych byl radši, kdyby se od toho 4-3-3 spíš odstupovalo, ale moc mě nenapadá, co jinýho

Reagovat
ADM

Najhoršie na tom bude, že Griez bude zase čakať v 5ky na lopty.

Ja by som to radšej videl nejak 4-2-3-1 zajtra

Semedo, Pique, Umtiti, Firpo - Arthur, De Jong - Rafinha, Alena, Alba - Griez

Reagovat
Visca el barca

Zítra by se nám hodil i Coutinho

Reagovat
ADM

to nech sa Ernesto spamatá a dá Messiho úlohy Griezovi

Reagovat
technecium

No ono Messiho úlohy by seděly i Coutinhovi

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

To viem, ale radšej nech sedia Antonovi

Reagovat
Visca el barca

A nebo Barto vysolí v noci 200 za Neymara

Reagovat
LAM

To bude kentus.Bez Messiho to nemá ani cenu zapínat.V tomhle složení bude výhra zázrak a fotbal bude klasicky nekoukatelnej

Reagovat
LAM

To je na skok z okna no.Tohle musí hrozně na.rat.

Reagovat
CHONG

Tak pokud je to pro tebe výjimečný výlet, tak to nasere dost, ale pokud jezdíš pravidelně (což Visca myslím jezdí, pokud si ho s někým nepletu), tak jsou sestavy to poslední, co řešíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byl minuly rok na první zapas sezóny. Byl jsem poprvé v Barceloně a chtěl jsem si splnit svůj sen jednou živě vidět Lea. Hrál skvěle a dal 2 góly..byl jsem maximálně spokojený. Ale když si představím, ze by se to stalo tehda a vůbec by nehrál, tak bych to fakt těžko rozdychaval.

Reagovat
Ed_Hazard

viac takych ako Migueli.

Reagovat
Majk91

Ansu Fati v nominacke. Mohol by dostat priestor aspon na par minut.

Reagovat
Visca el barca

To je ten velkej talent?

Reagovat
Majk91

Ano. Minulu sezonu bol najlepsi strelec Juvenilu a tuto predsezonnu pripravu absolvoval s B-ckom, kde zevraj patril medzi najlepsich. Sice tuto sezonu este ma stravit v Juvenile pod Valdesovim vedenim, ale podla potreby by mal nastupovat aj za B tím.

Reagovat
LAM

Hráč Juvenilu kterej může nastoupit za béčko a hned nominovanej za ačko?To opravdu Valverde myslí,že může poslat proti Betisu?

Reagovat
Majk91

Tak je na 99% iste, ze hrat nebude, to uz tam Valverde radsej posle na kridlo Roberta. Ale taka nominacka v Acku moze byt pre mladeho hraca obrovskym povzbudenim sebavedomia. A navyse ma nenapada ziaden kridelnik z Bcka, ktory by mal byt nominovany namiesto neho. Tak preco nie.

Reagovat
LAM

Na co tam bude?Není sehranej z hráčema,má hrát za Juvenil s tim že může nastoupit i za béčko a my ho nominujem za ačko?To ho tam dal Valverde jen proto,aby se o něm neříkalo že nedává šanci mladejm,protože do zápasu může asi těžko nastoupit.

Reagovat
LAM

Valverde je mentál.Messi už tejden trénuje na 100% a poločas by měl dostat na rozehrání,právě když hrajem doma.Při Messiho stylu hry by poločas určitě dal i když nebude mít ještě kondičku na 100%.

Takhle si vyloženě říká o další ztrátu,protože tam není nikdo golovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať ho nestaví. Čím více ztrát, tím dřívější vyhazov.

Reagovat
LAM

Kyž ho nevyhodili za konec minulý sezony tak ho prostě nevyhoděj.V lize si nemůžem dovolovat další ztráty.

Reagovat
technecium

Čoveče, vzhledem k tomu, že přišel o celou přípravu, mi přijde celkem logický, že dostane ještě pauzu.

Reagovat
marke7

Nic lepšího, než zápas na zvednutí kondice není.

Reagovat
technecium

Ve football manageru možná

Reagovat
LAM

Je to pravda.Pamatuju ještě pod Pepkem když jsme hráli první zápas Superpoháru na Realu,tak už do předu říkal,že nebudem po kratší přípravě fyzicky na 100%,ale že po pár zápas se to zlepší.Leo ještě nehrál nic a po příštím zápase je zas repre pauza na kterou nejede,takže kdy má začít hrát?

Reagovat
technecium

Až bude stoprocentně fit. Nechceme, aby si pořád obnovoval zranění jako v 2013/14

Reagovat
marke7

Kdybys někdy hrál fotbal, nikdy bys tohle neřekl tvrdíš něco, co jsi někde možná vyčetl, ale nikdy nezkusil.

Reagovat
technecium

Fotbal jsem hrál a očividně dýl než ty.

Reagovat
marke7

Tak jsi měl asi špatnou fyzičku

Reagovat
valloire

.....techniku, hlavu, prostě je bez talentu lempl jeden

Reagovat
ADM

Trenoval dnes individualne, takze asi taky mental nebude

Reagovat
LAM

jelikož dnešní tréning měl bejt jen lejhčí před zejtřejšim zápasem a on dohání fyzičku.I Messi s fyzičkou na 30% je lepší než celej útok kterej zbyl.Na lávce mohl bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Xavimu se dost daří jako trenérovi. Postoupil do čtvrtfinále LM, vyhrál pohár (nějaký Jasim) a první zápas sezóny vyhraný. Ze čtyř zápasů 3 výhry a 1 remíza.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď se třeseš, až přijde do Barcelony

Reagovat
CHONG

Tak je pravda, že tiskovky bude mít určitě zábavné. Spíš mě pobavilo, že po čtyřech zápasech napíšeš, že se někomu jako trenérovi hodně daří Jinak super nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem měl napsat, že se mu málo daří?

Reagovat
CHONG

Spíš bych to po čtyřech zápasech vůbec nehodnotil

Reagovat
ADM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
roman1978

Takže dneska bez lea.

Mats

Alba, Piké, Lenglá, Semedo

Roberto, Buskec , Rakitic, De Jong

Grízman, Alcantara

Reagovat
madridcan

Kolega ide prvykrat v zivote na Camp Nou a takto s nim osud vyjebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Uvidi Valverdeho

Reagovat
MessiRooney10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Karma za to, že fandí Barceloně

Reagovat
LAM

Pokuď nemá Valverde nikho do ofenzívy,tak proč ještě dává mimo nominaci Aleňu?To je opravdu hodně na hlavu.Nechápu kdo bude v útoku.

..................Stegen

Semedo,Pique,Umtiti,Firpo

.........Sergio,De Jong

.....Rafinha,Rakitič,Alba

............Griezmann

Reagovat
dextroza_m

Arthur..

Reagovat
technecium

Minule hrál základ

Reagovat
ADM

Rakitic na CAM, vypalte mi oci rovno pred zapasom (viem ze tam hraval...)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy Valverdeho trápila ofenzíva? On je štěstím bez sebe, že nemá útok a může tam podle sebe naházet všechno defenzivní. Dnešek si říká o sázku, že Barca nedá gól.

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Zidane ven

Reagovat
alcantara

Viac sa tesim na zapasy City, ako na tie nase, tolko k tomu. Som zvedavy, cim ma rakovina vecer prekvapi, asi to uvidim

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Alena nie je v nominacii na zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Ed_Hazard

Kubo nie je v nominácii. Škoda.

Tak si aspoň pozriem Nórskeho Messiho a Valjenta v akcii Za RCD nastúpi aj Febas, ktorý tam prestúpil toto leto z Castilly.

Reagovat
CHONG

Škoda, Martin vs. Kubo by bylo super.

Reagovat
Jordi Alba

Je to hrozná bramboračka, jinak po tom rohu to měla bejt pro Socky asi penalta, ne? Neviděl sem opakovačku, ale vypadalo to jak šlapák.

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

To pak vyrýsuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně na Hazarda

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude spíš spadat do kategorie Suarez

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16

Messssi Glazooooo

Reagovat
Ed_Hazard

Martin Ukážkový brejk

Reagovat
misinho7

Martiiin ten o rok jasne uz ku nam natvralo, uz teraz by pri tej zalohe mal v pohode obrovsku sancu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

naši hráči na hostování zatím super

Reagovat
misinho7

ja uz sa tesim ako nas potopia Kubo nas mozno zostreli a Martin nahra nejaku klucovu nahravku veducu ku inkasovanemu golu v nasej sieti ...

Reagovat
CHONG

Tak zatím za něco stojí jen Martin Regui, nebo jsem na někoho zapomněl?

Reagovat
CHONG

* a

Reagovat
Ed_Hazard

Hakimi tiež slušný aj keď zatiaľ iba strieda (neviem presne aká je situácia v BVB a dôvody toho, prečo hráva menej)

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos byl proti Burnley nejlepsi hrac na hristi.

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

a proti Liverpoolu dost možná nejhorší

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

Díky, já tušil, že jsem na někoho zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič za Emre Cana?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Arthur ?

Reagovat
ADM

Zase Roberto v zalohe?

Reagovat
Rattlesnake

on je schopnej ho dát dneska na levý křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme minimálně 3 zdravé a lepší záložníky než on. Nechápu to.

Reagovat
roman1978

Skoro jsem to trefil. Akorát jsem tam čekal ještě raketu.

Reagovat
technecium

4-2-3-1

Griezmann hrot, Roberto prave křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Křídlo bude Rafinha.

Reagovat
ADM

By sme viac vytazili s podhrotom Vidalom v takejto improvizovanej zostave, by sa mohli striedat s Griezom vpredu, nieco podobne ako u nas hral Paulinho v El Clasicu

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Raketa přestal kouřit?

Reagovat
roman1978

Možná se v tom roberto zlepšil

Reagovat
Dr. Admess

Proč nehraje Arthur? Nějaké zranění?

Reagovat
roman1978

Reagovat
Kixi Syhimour

Ti Atleti hrají více útočně, nebo Simeone nic moc nezměnil?

Reagovat
darktemplar9999

Leganes beton 5 3 2 tak klasika, nasi to skusaju cez kombinacie ale to je loteria, jeden na jedneho odriblovat skusa akurat felix, ostatni vsetko len cez prihravky :D

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto? Tohle je fakt vysmech a nebo umi dobre kourit

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím, tak se chudák Sergi stal plnohodnotným nástupcem Rakety jako hromosvod hejtu

Reagovat
smazaný uživatel

Alena, Arthur, Vidal.. jsou lepší varianty, než Sergi.

Reagovat
smazaný uživatel

Alena není v nominaci, Vidal je DM, které nenávidíš taky to je potom těžký složit sestavu, když pokaždé někdo bude vadit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt lepší než Sergi, i když je DM. A být tam Alena nebo Arthur, tak se neskutečně těším na tu zálohu.

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Boli sme tak blízko od zálohy Arthur - Bus - Frenkie, no nenaser sa...

Reagovat
technecium

To je divna záloha. Tři deep lying playmakeři

Reagovat
ADM

Tak najradšej by som pri Frenkiem a Arthurovi videl Vidala alebo Puiga, ale to sú nereálne veci, tak načo to písať..

Reagovat
technecium

Já Alenu

Reagovat
Gazdo

jou men

Reagovat
Eichel

keď sa dá záloha vyskladať ako De Jong na CDM a pred ním Arthur s Alenom alebo Puigom a namiesto toho sa tam tacká Roberto, ktorý je totálne priemerný a Busquets, ktorý je posledný rok v letargií..

Reagovat
smazaný uživatel

Na kterou p.. povolal toho 16-ti letého kluka. Víme, že i kdyby se zranili všichni tři v útoku, tak ho tam nepošle.

Reagovat
Jordi Alba

Jděte už do prdele.

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

už i to, že sedí na lavičce A týmu bude pro toho kluka obrovská vzpruha.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo, ale nikdy nikoho z B-čka nenechal hrát i když se vyhrávalo vysokým rozdílem. Vždy tam dával svoje koně.

Reagovat
marke7

Robí si alibi, že dává šance mladým.

Reagovat
LAM

je to nesmysl no.Hráč Juvenilu asi na Betis nepůjde.

Reagovat
roman1978

To nedokáže odehrát jeden jediný zápas bez roberta a nebo rakitice?

Reagovat
technecium

Panikaaaa

Reagovat
roman1978

To není žádná panika. To je jen pokračování totálního nasrani z těch sestav a předvadene hry. To jen ty a ten debil a austrálie nejste schopni pochopit. Tak snad nás betis rozjebe, ať už ten hotentot táhne.

Reagovat
technecium

Ty fotbalu vůbec nerozumíš, ale přesně víš, jaký je správný názor. Klasika

Reagovat
Cizinkx

Za to ty ano a názorně jsi nám to v PL sekci ukázal. klasika

Reagovat
technecium

Ano, fotbalu rozumím a v PL sekci vám to pravidelně ukazuju.

Reagovat
roman1978

Ne, nerozumíš tomu ty. Už dlouho se ti to tady snaží velká spousta lidí vysvětlit, ale jako do dubu. Pro fanoušky barcelony, a je tomu tak od pradávna, je ne prvním místě předvedena, útočná hra. Vyhrávat je důležité, ale ne hnusně. A správný názor je: prezident a trenér ven!!!

Reagovat
technecium

Správný názor není to, co si myslí většina, ale co je správně.

Reagovat
roman1978

A správně je ti dva ven.

Reagovat
celeb

Reagovat
LAM

Zatim dává přednost Robertovi před Arthurem.Jestli tohle není demence největšího zrna,tak už nic.Roberto byl nejhorší záložník na Bilbau.

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur měl v minulé sezoně problémy s fyzičkou, v létě odehrál celou Copu. Nepřipadá mi nelogické, že ho bude zatěžovat postupně, navíc když máme v záloze teď možností dost.

Reagovat
celeb

Najhorsi zaloznik stacilo. Aj Gomes bol lepsi, akurat vtedy Roberto hral len na beku. Inak mame Arthura/Artura/Busqa/Puigiho/Alenu - ale my musime tam mat Roberta

Reagovat
celeb

*Rakitica namiesto Busqa - vsetci tito, su ovela lepsi nez, Roberto, ale hrat musi on. FML.

Reagovat
Eichel

na druhú stranu aspoň má šancu Semedo na RB no

Reagovat
Rip

Na Betis kurz 8,6 se musí zkusit.

Reagovat
Ed_Hazard

02 na polčase je tutovka.

Reagovat
LAM

Atleti klasicky uhaluzenej gol a 1:0 kdy jim tohle přestane vycházet.

Reagovat
marke7

Tak nutno říct, že Valverde na tomhle taky docela začal stavět

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético klasika

Reagovat
LAM

Haluzáci

Reagovat
dextroza_m

Kdyz to tak delaji kazde kolo, tak to asi haluz nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Do útoku! Chci si už zařvat gól kua

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si můžeš zařvat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžeš

Reagovat
YNWA__MSN

Gol

Reagovat
YNWA__MSN

To je sestavička Teď by se Coutinho hodil co.... Jestli z toho Betis nic nevytezi

Reagovat
ADM

Vobec by sa nehodil

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Perez tohle mel Frenkie z prvni strilet.

Reagovat
ADM

Frenkieee tvl. Dalsí Bus vo vápne?

Reagovat
Messiáš

Perez zatim super, Rafinhu to taky bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha patičkový král.

Reagovat
technecium

Pěknej fotbal

Reagovat
roman1978

Takový pěkný tukec a u koho to skončilo?

Reagovat
Switchback

to by byl krásnej gól

Reagovat
dextroza_m

Mno to bylo celkem dobry...

Reagovat
Rattlesnake

rafinha super formička........zrakvení do konce sezóny za 3....2....1....

Reagovat
technecium

Ale ten náš pressing nemá vůbec důraz

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon nejakej je, o proti lonsku to je zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Sergi Roberto hrat musi. Ako ci uz bude kazit zalohu, alebo praveho beka ...

My by sme mohli mat Bernarda Silvu, Kanteho, hocikoho, Ernesto by ho urcite niekam narval.

Reagovat
ADM

Griez konečne tam kde má byť, zatial sa na to krasne pozera

Reagovat
sylarko

poprosim link

Reagovat
celeb

acestream://3edbe1feabab5376211c8a21a8e97f6cae134876 - mne trochu trha, mozno IPS?

Reagovat
dextroza_m

Jak vidi Sergi R letici mic do vapna, tak ho proste vzdy odhlavickuje do bezpeci...

Reagovat
dextroza_m

Griez zatim super, je strasne pohotovy...

Reagovat
Murena

Bus

Reagovat
ADM

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu

Reagovat
Footballer

Dvě otázky... Proč takhle nehrajem i venku? A nebude škoda pustit Rafinhu na hostování?

Btw. Griez to dnes slušně rozdává

Reagovat
Footballer

...tak nic no

Reagovat
Messiáš

Busi, co je to za spek

Reagovat
technecium

Frenkie na tý pozici utopenej, přesně jak jsem si myslel. On musí být místo Buse

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooollll

Reagovat
dextroza_m

Ten Busq musi do MLS, tohle dela skoro kazdy zapas..

Reagovat
Dr. Admess

Díky Ernesto, že díky tobě už mě ani góly do naší sítě netrápí. Fakt. Poprvé za 14 let.

Reagovat
Footballer

dnes hrajem dobře, zatím.

Reagovat
Dr. Admess

A to má s tím společného jak? S tím, jak jsem totálně znechucen vedením v podstatě všech v tom vedení klubu a tím dementem na lavičce, pod kterým jsme se za dva roky nikam neposunuli?

Reagovat
Footballer

Tak se na to nedívej, no. Mě Valverde taky vadí, ale co mám s tím dělat? Navíc když se jej chrání i samotní hráči.

Reagovat
Dr. Admess

Jenže to jde právě na to vedení klubu, kam to dotáhli, aby si hráči rozhodovali o trenérovi? Celý je to tam pohnojený a potřebovali bychom těžkej rebuild od prezidenta, přes hlavního kouče po nižší vrsty.

A neboj, taky se dívám na první letošní zápas (včetně přípravy).

Reagovat
Footballer

za první odstavec

Já už se budu asi dívat jen na domácí zápasy, kde hrajeme aspoň trochu aktivně a ne připosraně jako venku...

Reagovat
Kluivert9

Posun tam je. Nedá se to sledovat čím dál víc...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Už je mi to taky celkem jedno...

Reagovat
Ed_Hazard

Pridajte sa k nám do klubu, v ktorom od svojho týmu nečakáme nič iné, len holomajznu

Reagovat
Dr. Admess

To už máme vzájemné ovšem.

Reagovat
Kluivert9

Já už taky nic nečekám. Teda jo... další ostudu v LM.

Reagovat
celeb

Busq dalsia nepresnost, ale kde bol Roberto? Co robil Roberto potom? Pomaly vyklusaval.

Tak ako vzdy. Nabuduce bude v zaklade znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Fekiiir

Reagovat
technecium

Perez za 20 minut předvedl víc než Malcom za celý loňský rok

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
ADM

Reagovat
Gazdo

Naozaj? Zapas nesledujem tak by ma vazne potesilo keby ano pretoze ten chalan je sympatak

Reagovat
technecium

Pohybuje se tam, kde má a dělá to, co má.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Dr. Admess

Stejně je ale sranda, jak Arthur byl hlavní mozek brazilské zálohy, vítězného týmu na Copa América, hlavní prvek mezi obranou a útokem, díky kterému měli vepředu hráči jako Jesus či Coutinho spousta balónu a u nás prostě (opět) sedí. Chudák ten kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by ho poslat napravo za Sergiho o poločase, ale bojím se, že už to má zamluvené Raketa.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gazdo

Viscu musi jebnut pride na zapas kde je zraneny Dembs, Leo aj Sua a este nam aj jebnu hned gol

Reagovat
misinho7

to je jeho premiera ? Ci uz dakedy bol? lebo ak premiera tak nic prijemne teda

Reagovat
Gazdo

On chodi stale ale aj tak zober si ze das za to prachy a vidis toto

Reagovat
popltak

Betis sympataci zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets to je odpad

Reagovat
YNWA__MSN

Nn. Odpad je Mallorca, ACS, Šejk sráči a Bayern co musel krást v Dortmundu, aby se udržel první.

Reagovat
celeb

Co to preboha hrame? Roberto sa stahuje uplne do utoku a ta prava strana je konstantne oslabena! Uz tam par dier vzniklo, z 1 bol gol.

Navyse si vsimnite, on sa vobec nevracia! My nemozeme hrat 4-2-4! Bud je Ernesto slepy, alebo kkt!

Reagovat
technecium

Být Messi v těch prostorech, co Griezmann, tak máme tak dva góly. Ten rozdíl mezi nima mi pořádně dochází až když je člověk vidí ve stejných podmínkách a nejvíc je to vidět na prvním dotyku. Messi zpracovává míč přesně tak, aby s ním v příštím dotyku buď střílel nebo přihrával a Griezmann tam má prostě dotyk nebo okamžik navíc. Nechci Griezmanna kritizovat, ale takhle si člověk nejlíp uvědomuje, jak neuvěřitelnej Messi prostě je, když Griezmann, kterej má asi nejlepší předpoklady na světě hned po Messim hrát na tu pozici, je o tolik horší.

Reagovat
ADM

A hlavne na Griezovi strašne vidieť, ako je limitovaný tou lavou nohou, to mi pri Leovi nikdy neprišlo...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Anacron

Myslím, že je čas začít regulérní tipovačku na to jestli skončí dřív Zizu nebo Ernesto

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
technecium

Potkají se ve finále Ligy Mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur místo Roberta, Vidal místo Buse a obrázek se hned změní.

Reagovat
alcantara

Fekir si tam urobil dobre kuzelky uz asi dvakrat, nie ze by som to necakal.

Reagovat
celeb

Busq uplne v lese, tak ako cely posledny pol rok. Naco mame na lavicke Arthura, Rakitica, Alenu, Vidala, Puigiho, ...? ktori odohrali dobru pripravu, ked do zakladu idu dvaja, ktori hrali v priprave najhorsie??

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, to mohla být rudá.

Reagovat
celeb

Visca ma bojovu ulohu - skocit na travnik a uskrtit Valverdeho. Zlozime sa mu na pravnika.

Reagovat
Gazdo

Nezlozime. CHONG to zvladne

Reagovat
el Principito

Reagovat
Footballer

Zbožňuju, jak Frenkie okamžitě přepíná do represinku po ztrátě míče

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak tráví přechod Tan Hag/Valverde.

Reagovat
misinho7

Na mieste cules by som nestresoval. Ok hrate sracku a mozno ju hrat budete pod Valverdem nadalej ale mate Messiho. Ten ked pride tak to tam sam vystriela a liga bude tak ci tak. Ale tesim sa na to ked odide ako dopadnete a ci sa na to pripravite lepsie ako my na odchod Crisa. U vas to asi bude ocakavanejsie a povie to dopredu, teda bude tam cas na pripravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Až odejde Messi, tak přijde Xavi. Nebojím se o budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Robertovi hlavičky

Reagovat
David143

Nechápu co Fekir dělá v Betisu takový fotbalista, kterého by potřeboval Arsenal, Liverpool nebo Bayern a on radši bude hrát stred La Ligy. Ať mi nikdo neříká, že ho nechtěl žádný top tým

Reagovat
ADM

Kolená, kolená, kolenááá

Reagovat
smazaný uživatel

Byl na prohlídce v Bayernu nebo v Liverpoolu ted si nejsem jistej za 65 mega, po zdavotní prohlídce to snížili na 20, tak pak sel do Betisu.

Reagovat
ADM

hej, lenže to bolo minulu sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to bylo minulou sezonu nebo mel jit do Liverpoolu po prestupu do Betisu?

Reagovat
ADM

No mne tá tvoja skladba vety nejak nesedela, ale ked tomu rozumieš ty, je to v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Co na ni jako nesedí?

Reagovat
alcantara

A prvu kolmicu dna da tolko kritizovany Sergio, ake prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

Bus

Reagovat
ADM

Perez to začal pekne jebať posledne minuty

Reagovat
ADM

Goooooool

Reagovat
Switchback

Anotánek si jde pro zlatý míč

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback

chňo chňo

Reagovat
misinho7

Reagovat
roman1978

Gooool

Reagovat
patas92

Sergi

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Polčas predtým sa nestal no

Reagovat
patas92

Aký polčas?

Reagovat
ADM

Že je mu zabudnuté

Reagovat
patas92

Co je mu zabudnuté? Občas mám fakt pocit, že koukám na jiný fotbal než vy

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

hejtrům navzdory, tak to mám nejradši

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GRIEEEEEEZMAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

komentátor na digi - Suarez a Messi , dvaja pravdepodobne najslávnejší hráči Barcelony v tomto storočí..v prípade Messiho možno aj tisícročí...

Reagovat
blaugrana

Dembele nech si bali saky paky. Perez hra ako kral.

Reagovat
smazaný uživatel

Perez

Reagovat
LAM

No ztrát měl asi jako Dembele

Reagovat
blaugrana

Ale lieta, snazi sa, nechava tam vsetko, nestal 140 a neberie 20 a nechova sa ako totalna kunda pica.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že se na něj dobře kouká. A taky bonus navíc, že je to odchovanec.

Reagovat
Messiáš

Sergi Robertooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha by to už taky mohl trefit tvl

Reagovat
drussbarb

Bus musí střídat, vypadá až komicky

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovou sestavu a navíc proti Betisu slušný poločas Škoda, že Rafinha nedal ty tutovky, mohlo být ještě lépe.

Reagovat
netopier

Neviete niekto prečo Quique Setién už netrénuje Betis?

Reagovat
Phillipinho

spatny vysledky. Nesplnil ocekavani

Reagovat
netopier

Mne sa zdal byť Betis pod jeho vedením oveľa nebezpečnejší ako bol predtým alebo ako je teraz. Podla mňa si ho mali nechať. Las Palmas po jeho odchode taktiež upadlo.

Reagovat
2miguel1

Vyhodte toho Valverdeho uz konečne

Reagovat
celeb

Reagovat
LAM

Bez Messiho chybí úplně přidfinální fáze.Dneska to trochu zachraňuje nasazení.

Jinak ale většinu poločasu okolo vápne a nevíme kudy.Obrana klasicky slaboučká a hned z první akce gol.

Snad se o poločase proberou a začnou tlařit víc na pilu.Timhle tempem můžem mít manko na Atlety hodně velký než se Messi vůbec vrátí.

Reagovat
Jordi Alba

Pérez pěkný výkon. Při očekávaných absencí Dembélého a Rafinhi (kterej stejně možná nezůstane) by mohl být hodně platnej.

Reagovat
LAM

Rafinha snad zůstane a půjde Raketa nebo Vidal.Rafinha je jeden z mála záložníků kterej je platnej i do útoku.

Reagovat
Jordi Alba

Já mám Rafinhu rád a jako každej rok ukazuje, že tu hru oživí, ale obávám se taky jako každej rok se za chvilku zraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sám bude chtít někde hrát základ. Až se všichni uzdraví, tak si nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Super fotbal. Ty naše zápasy s Betisem mě baví.

Reagovat
celeb

Neverim, ze sa nam podari zajst daleko v LM tuto sezonu. Valverde robi stale tie iste chyby, posiel a si tam svoje kone, nech uz maju v nohach hocico, su absolutne mimo formu - nevadi. Minulu sezonu Rakitic, Roberto. Teraz, ked si Ivan oddychol a v priprave vyzeral dobre, tak ho pre istotu posadi, a da tam kiksujuceho Busqa s Robertom. Alena - smola! Co si cakal, ze si zahras? Inak ak by nehral Roberto v zalohe (prakticky v utoku, vsak dozadu sa ani nevracia), tak posadi Valverde Semeda.

Ako sa vobec dostal k tomu, ze nas trenuje? Vsak jeho predchadzajuca top destinacia bol rok vo Valencii, z kade ho hnali. Akurat v Bilbau sa mu ako-tak darilo.

Reagovat
smazaný uživatel

A v Řecku byl za boha.

Reagovat
ADM

Slušný panic mode si zapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš být génius, když tohle všechno dokážeš vydedukovat z jednoho a půl zápasu, z nichž oba jsou tak rozdílné, že rozdílnější ani být nemůžou

Reagovat
celeb

cize Valverdeho som predtym predchadzajuce 2 roky nevidel trenovat. Pekne sme pod nim zahrali v Rime aj Liverpoole. Takticky skvele pripraveni, vyborni vyber hracov. Aj to, ako hecuje muzstvo, ked sa nedari mu beriem. Hotovy Klopp.

Aspon to finale Copy sme zvladli proti Valencii...

Dnes to Griezman ukludnil, v 2. polcase sa konecne chytil Busq (boze, len aby mu to ostalo). Vyhrali sme aj s handicapom (Roberto), navyse pri peknej hre a necakanych sanciach mladikom. Ale verim Valverdemu, ze dokaze zvladat tazke zapasy o vsetko a neposerie sa zas a znova bez najmensej sebareflexie? Nie, neverim.

Reagovat
ADM

Inak zaujiímavé že tu takmer nebola zmienka o De Jongovi, ktorý je absolútne nepoužiteľný na tom krídle či kde mu to Ernesto naordinoval hrať, wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme hráče, kterému ta levá strana pasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu hrajeme dobře, ikdyz neefektivní, ale dozadu si nás tam betis motá. Fekir je úžasný.

U nás výborný perez, hodně dobrý Griez, aktivní alba, pěkně se kouká i na Rafinhu. Naopak pique nemá den. Sergio taky nejistý. Frenkie úplně utopeny. Zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkově pěkný fotbal. Akorát je tam ohromný množství hluchych míst.

Griiiiiiiiiiez. Bestie

Reagovat
celeb

Hociktore muzstvo LaLigy s lepsim trenerom nez Betis by vyuzilo tu dieru na nasej pravej strane. Roberto sa vysuva strasne dopredu a vobec sa nevracia. Betis bol ovela horsi oproti svojej minulej navsteve. Oni este budu trpko lutovat, ze vyhodili Setiena a povolali Rubiho.

Reagovat
Murena

Griez

Reagovat
ADM

Golazooooooo, Luis bude sedeť v koute

Reagovat
patas92

Griezyyyyy

Reagovat
Switchback

Zlatý míííííííč

Reagovat
dextroza_m

Toncek

Reagovat
smazaný uživatel

Stupendously magnificent!!!

Reagovat
Rattlesnake

grizi šéfuje

Reagovat
smazaný uživatel

GRIEZMANN SOLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
patas92

A samozřejmě Sergi další áčko #justsayin

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

fantazie

Reagovat
Footballer

Griiiiiiiiiiiez a fanoušky si získal poměrně rychle

Reagovat
smazaný uživatel

To mi chcete vysvěltit, že Griez si fakt platí týpka u praporku, kterej mu nasype do rukou konfety?

Reagovat
smazaný uživatel

za 50k bych to udělal taky

Reagovat
ADM

S takým platom by so mnou ten týpek chodil po meste

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

krásná obalovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo golovej krom Lea

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha to v sobě má. Škoda těch zranění.

Každopádně - jestli dokážeme hrát v útoku takhle bez messiho a luise, tak ten tým Neymara nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme více Pereze

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbálek

Reagovat
Murena

Perez

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne

Ernestout

Reagovat
alcantara

Perez boh

Reagovat
smazaný uživatel

Pereeeeeez

Reagovat
Jordi Alba

YES! Jakou mám za něj radost.

Reagovat
ADM

Tak konečne máme svojho Asensia / Vasqueza ?

Reagovat
smazaný uživatel

spanelsky messi

Reagovat
smazaný uživatel

novy Pedro

Reagovat
dextroza_m

Karel, parada!!

Reagovat
smazaný uživatel

Perez je neskutečny.

Reagovat
Kluivert9

Perez

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec

Reagovat
Dr. Admess

Hezky Perez.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Pérez > Coutinho

Reagovat
blaugrana

Perez na hrad.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooool!!! tyvole Peréz! Konečeně náhradní křídlo, které není brazilský dřevák, ať už to byl Couts nebo Malcs

Reagovat
technecium

Reagovat
T:o:M

Na co kupovat tu předraženou primadonu z Psg, když máme Peréze

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jen potřebujeme našeho misinha7, aby ho pořádně vyhajpoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden a Ansu na plac

Reagovat
dextroza_m

Zapli jsme turbo?? Tafinha navi, ten musi zustat na Am..

Reagovat
Murena

Jordi

Reagovat
ADM

Griez skvelá robota, začínam ho zbožnovať

Reagovat
smazaný uživatel

Kolotooooč

Reagovat
smazaný uživatel

Španělští komentátoři: "Partidazo!"

Čeští EF odborníci: "už je to tady", "Valverde ven", "Roberto do plynu"

Češi si prostě neumí užívat. Tedy většina.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj pride LM a zas bude plakat kazdy

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ho přestaň palcovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Užívej si místo psaní těhlech hoven .

Reagovat
blaugrana

Busi kolmicuje.

Reagovat
patas92

Bus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase bramboračka

Reagovat
LAM

Valverdeho fotbal žeru

Reagovat
smazaný uživatel

Bus je až komický, měl by střídat

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

william ted hori jak noviny polite benzinem.. tedka pri tom golu vypadal upplne komicky

Reagovat
Kluivert9

Škoda, že až se všichni vrátí, tak už si Perez nekopne. Puig už mu drží místo na tribuně

Reagovat
dextroza_m

Snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

To sme cez tyzden zmenili trenera? Dnes hraju fakt super futbal

Reagovat
smazaný uživatel

len supera

Reagovat
ADM

Len sme sa vrátili k futbalu z konca prípravy, aké jednoduché riešenie. Ernesto mastermind

Reagovat
Footballer

Problém je v tom, že pak přijedeme do Osasuny a hrajeme jak ponocní. Ten rozdíl oproti venkovním zápasům je do očí bijící.

Reagovat
ADM

lebo tam sme posratí aj za ušami, všetko obetujeme výsledku, tiež tomu nechápem...

Reagovat
technecium

Tak to bylo i za Pepa

Reagovat
Footballer

Rozhodně ne tak často jak teď. Vždyť to je venku zápas co zápas.

Reagovat
Footballer

S takovým mančaftem to je hřích.

Reagovat
Kluivert9

Ne, jen hraje Barca doma... počkej zas příští týden.

Reagovat
smazaný uživatel

posadili raketu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska konečně fotbal s chutí a dravostí a ne tu unylé hovno. Když to vydrží takhle, tak nemàm s ničím problém.

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T:o:M

Mohl by Ernesto vyzkoušet toho mladíka, když je takový vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych se na něj rád podíval

Reagovat
ADM

Ide tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T:o:M

... Tohohle jsem nemyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho

Reagovat
T:o:M

Toho co tam šel tedka

Reagovat
smazaný uživatel

No vzdyt jo

Reagovat
smazaný uživatel

No on fakt příjde

Reagovat
smazaný uživatel

co se to s Ernestem děje? Já ho nepoznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sere nanějaké mladíky.

Reagovat
ADM

No a snád sa Frenkie na tom DM teraz skonsoliduje, zatial najhorší hráč na ihrisku dnes.

Reagovat
technecium

To je tou pozicí, úplně utopený vlevo

Reagovat
Footballer

Reagovat
patas92

Tvl proč VIdal

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Stejně je to lama

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Murena

Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě krása a prej to nejde.

Reagovat
ADM

Ok, kupujem Griezov dres, ten ma o sebe velmi rýchlo presvedčil

Reagovat
Switchback

ti to trvalo

Reagovat
ADM

Jak som ho doteraz nemal rád, najmä teda za svoje vyjadrenia a veci mimo ihriska, tak teraz čumím jak blázen.

Reagovat
Switchback

to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

borec

Reagovat
dextroza_m

Slusny banan

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool krása

Reagovat
technecium

Peréz je úžasnej. Snad nastoupí na Marcela, proti němuž jako jedinýmu něco zahrál MAlcom

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože by seděl Suarez? To nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ty vole to byl nadhernej gol

Reagovat
smazaný uživatel

griez je proste skvely, neuveritelny prehled o hre....

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale ted to trochu prehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Fatty na hřišti Ale Valverde ho nominoval jenom proto, aby měl alibi

Reagovat
smazaný uživatel

a hned Betis gol, nahoda?

Reagovat
dextroza_m

S Betisem nejlepsi zapasy, parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, co jste vy dělali ve svých 16 letech?

Reagovat
smazaný uživatel

honil jsem si pero

Reagovat
dextroza_m

Hral si na vetrelce v lese dpc, vidim, ze to byla chyba...

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
_Blind_

Reagovat
el Principito

Reagovat
Messiáš

Reagovat
ADM

Robil som si domáce úlohy a zakrýval si cucflek šálom, že by mama doma nevedela, kde sa vláčim

Reagovat
patas92

Zatímco vidět tě nosit šálu po baráku přišlo mamce normální

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba doma netopili.

Reagovat
ADM

Šak bolelo ma hrdlo, nie. Improvise, adapt, overcome

Reagovat
dextroza_m

Domácí úkoly dělal fakt někdo doma?

Reagovat
technecium

Poučoval lidi na Eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

kkt, slušná bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Betis ale dva fíky z ničeho, to je taky umění

Reagovat
dextroza_m

Semedo dnes super.

Reagovat
blaugrana

No, velmi pekne dnes.

Reagovat
blaugrana

No, PSG prosim, dajte kilo za Dembeleho.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak by som bol radsej za Kuba

Reagovat
dextroza_m

Ty vole on tam malem poslal banana..

Reagovat
dextroza_m

Ty vole on tam malem poslal banana..

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, Fati má hodně nebezpečnej pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk je hodne dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Dembele, když máme o 5 let mladšího Fatiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Dembele dívá a začne víc makat.

Reagovat
ADM

Mladý to tam pekne solí

Reagovat
dextroza_m

Tak dnes asi nejlepsi tri Griez, Rafa a Carlos/Semedo, tam fakt nvim.

Reagovat
patas92

Griez, Bus, Sergi

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul....ale ten Fati je blázen? Tak si to bez respektu vodit v šestnácti poprvé na Nou Campu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Footballer

Dokud bude hrát Messi, bude tady i Suarez. Po těch záběrech na tribunu to je jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neřikej, že ses nepousmál. To je prostě pravý přátelství

Reagovat
Footballer

Jako jo, je to roztomilé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půlka dobrá. Griez udělal dojem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ernesto ukázal koule, snad to bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dal Rakitićovi myslím jasně najevo, že pokud chce zůstat v Barce navzdory přání klubu, nebude pro něj mít místo. I přes četný absence neměnil systém a nevsadil na svý zkušený oblíbence, což v minulosti dělal prakticky vždy. Věřil Perézovi a nakonec i Fatimu, vyplatilo se mu to a jenom doufám, že se z toho poučí. Teď ještě vymést zálohu a udělat místo pro Riquiho a nemusíme se ničeho bát.

Reagovat
Generalní Gladiator

Myslíš,že s tím rakitičem na to došel sám nebo je to "příkaz" vedení? Aby po případném neprodeji nebyl zpět v sestavě.

Reagovat
technecium

To je sice pěkný, ale venku je pěkně zase ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, čím ukázal koule. FdJ utopený někdo okolo křídla. Místo Arthura hrál Sergi Roberto. A že dal šanci mladíkům? A měl vlastně jinou možnost?

Reagovat
technecium

Měl, mohl tam místo Pereze hrát Vidal. A k té taktice. De Jong utopeny byl, ale to podle mě bude vždycky, když bude na hřišti Bus. A být místo Roberta Arthur, tak 5 gólů nedáme, nikdo by tam neměl nabehy mezi linie a pohyb vpřed. Záloha Arthur - Bus - De Jong podle mě nemůže fungovat, jsou to tri hráči zvyklí hrát víc z hloubky.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to už by byl Ernesto velký přizdisráč, kdyby tam dal i Vidala. Jestli tomu říkáš, že ukázal koule, tak já tomu říkám, že lehce poodhrnul nohavičku u trenek.

Reagovat
Visca el barca

Culés. Zdravím z Barcelony!!! Dnes parádní zápas. Grizi naprost boží. A s těma mladýma mi udělal Ernesto fakt radost. Jinak nezapomínejte, já neprohrávám. Vamos Barcaa

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Jordi Alba

Že prej Vamos

Reagovat
ADM

Reagovat
Euphael

lol

Reagovat
technecium

Nechceš začít jezdit na venkovní mače?

Reagovat
el Principito

hlavně v LM

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Xavi

Pěkné ti to vyšlo

Reagovat
Gazdo

Mohli sme mat v buducnosti kridlo Kubo a Perez

Reagovat
smazaný uživatel

oba víme, že to takhle nefunguje. Kdy naposledy se stalo, že klub velikosti Barci hrál dlouhodobě v útoku na dva odchovance? Perez ukázal ohromný potenciál a já bych byl rád, kdybychom v budoucnu měli křídla Dembouz, Perez. To mi ke spokojenosti postačí.

Vsadil bych se, že se Kubo v Realu neprosadí. Je sice fajn marketingová tvář, má ohromný talent, ale oni ho popoženou po pár hostováních a za 3 - 4 roky ho za +- 30 mega někam prodají. To samé čekám u Odegaarda.

Reagovat
Xavi

Pedro, Messi.

Reagovat
CHONG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele