LaLiga - preview 13. kola

08.11.2019, 09:04, aktualizováno 10.11.2019, 09:09
Previews
Atlético Madrid hraje doma s Espanyolem a brousí si zuby na tři body. O poznání náročnější úkol před sebou má Sevilla, ta se v derby představí na půdě Betisu. Getafe přivítá Osasunu, Villarreal letí na Mallorcu a Athletic poměří síly s Levante...
RCD Mallorca - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Mallorca má před sebou velmi důležitý zápas, ve kterém se pokusí o tři body proti kvalitnějšímu a zkušenějšímu Villarrealu. Domácí se totiž vznáší jen těsně nad propastí sestupu. Villarreal taky bude muset zabrat, protože na Mallorce se mu zrovna moc nedaří.

Mallorca jistě doufala v lepší start do sezony. Aktuálně se nováček LaLigy trápí až na 17. místě s tím, že za 12 zápasů získal jen 11 bodů. Přitom je to velmi starý a zasloužilý klub, který často hrával především v první lize. Jeho tradici dokazuje i fakt, že v minulém kole se dočkal jednoho významného jubilea. Zápas proti domácímu Realu Valladolid byl pro Mallorcu tisícím zápasem v první lize.

Bohužel pro ni ale neskončil zrovna nejlépe. Mallorca totiž od domácích dostala tři branky a sama nedala ani jednu. Mallorca má celkově se střelbou velké problémy. V dosavadním průběhu sezony dokázala nasázet jen devět branek, což je druhé nejnižší číslo v celé lize. Po dvanácti odehraných duelech se fotbalisté Mallorky dočkali jen tří vítězství a zatím se jim ani po herní stránce nedaří. Navíc se musí potýkat s řadou zranění a nejinak tomu bude i před duelem s Villarrealem.

Domácí totiž postrádají Abdula Rahmána Babu, Juana Hernándeze, Aleksandera Sedlara nebo vykartovaného Salvu Sevillu.

Tentokrát se Žlutá ponorka sice dostala do poměrně dobré formy, ale stále se neumí vyvarovat nečekaným ztrátám. Schopnost kontinuálně navazovat na dobré výkony jí chybí, což ukazuje i to, že Villarreal vyhrál v deseti posledních soutěžních utkáních jen polovinu z nich. Naposledy nedokázal vstřelit gól Bilbau, se kterým se tak rozešel smírně. Přesto se nyní vyhřívá na osmé příčce se ztrátou pouhých tří bodů na čtvrtou příčku zaručující Ligu mistrů.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Lumor, Raíllo, Valjent, Sastre - Kubo, Baba, Febas - Lago Junior, Budimir, Dani Rodriguez
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Rubén Peña, Pau Torres, Albiol, Quintillà - Santi Cazorla, Iborra, Anguissa - Toko Ekambi, Gerard, Chukwueze
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.69 - 3.43 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Levante UD  (neděle 14:00)
Athletic Club Bilbao přivítá na San Mamés svého souseda v tabulce Levante. Oba týmy mají shodný počet bodů i stejnou touhu přiblížit se pohárovým pozicím. Očekává se vyrovnaný duel, vždyť v loňské sezoně vyhrál vždy domácí celek.

A oba týmy mají poměrně slušnou formu. Athletic si před týdnem přivezl cenný bod z Villarrealu (0:0) a dvakrát v řadě udržel čisté konto. Předtím totiž zase dokázal porazit pohárového zástupce Espanyol 3:0. Trenéra Gaizku Garitana těší zlepšená defenzivní činnost i získané body, zároveň dobře ví, že zopakovat to v dalších kolech bude náročné. Především proti Levante. Když se valencijský celek představil na San Mamés naposledy, byla z toho pětigólová přestřelka - se šťastným koncem pro Basky.

To by Garitánovi zřejmě nevadilo, tři body jsou pořád tři body, Levante má však také dobrou formu.

Porazilo jiný baskický celek San Sebastian 2:1 a doma to potvrdilo i proti Barceloně (3:1). Vyhrát v Baskicku na Realu Sociedad a nastřílet tři góly slavné Barceloně, to už není náhoda. Kouč Paco López si je vysoce nasazené laťky vědom, ale s jídlem roste chuť a Granotas chtějí uspět i na San Mamés. Loni se to nepovedlo, ale v předloňské sezoně už ano. Levante vyhrálo v dubnu 2018 na půdě Bilbaa 3:1.

Domácí se budou muset obejít bez Beňata Etxebarrii a Gorky Guruzety. Mnohem více starostí má Levante. Brankářská dvojka Olazábal je stále mimo hru a k dispozici nebude ani Aitor Fernández, který si bude poněkud bizarně plnit zákonné povinnosti při volbách. Na scénu tak bude muset až třetí brankář, dvaadvacetiletý Daniel Cárdenas. Dalšími absentujícími jsou Rober Pier, Toňo, Iván López a pravděpodobně i Rochina.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Yuri, Alvárez, Martínez, Capa - García, López - Muniain, García, Gómez - Williams
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Cárdenas (Fernández) - Miramón, Vezo, Postigo, Clerc - Campaňa, Melero, Radoja, Bardhi - Mayoral, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.74 - 5.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Espanyol Barcelona  (neděle 16:00)
Ani ve třetím soutěžním zápase za sebou nedokázalo Atlético zvítězit, o postup do osmifinále Ligy mistrů tak bude muset ještě bojovat. Atleti teď potřebují zareagovat nejen na porážku od Leverkusenu, ale také na poslední výsledky španělské LaLigy. Dvě remízy v řadě přibrzdily Simeoneho svěřence na cestě k prvnímu místu. Colchoneros jsou čtvrtí a doma na Wanda Metropolitano přivítají Espanyol.

S takovou střelnicí, jakou si otevřel ve čtvrtek Espanyol proti bulharskému Ludogorci (6:0), na Wanda Metropolitano hostující fanoušci počítat nemůžou. Atlético je přeci jen někde jinde a je známé tím, že málo inkasuje. Espanyol nebude v Madridu v žádném případě favoritem. V LaLize se mu doteď nezačalo pořádně dařit a předposlední místo v tabulce je toho víc, než důkazem.

Vysoká výhra nad oslabeným Ludogorcem potěšila, ale Espanyol teď nutně potřebuje začít sbírat body v domácí soutěži, jinak se ještě víc namočí do sestupových vod. Periquitos mají za sebou dvě ligové porážky, nejprve v Bilbau 0:3 a poté i doma s Valencií 1:2.

Pokles formy registruje i Atlético Madrid, přestože doma proti Espanyolu bude pořád velkým favoritem. Svěřenci Diega Simeoneho také ve dvou zápasech v řadě nevyhráli, jeden bod za remízu brali s Alavésem i Sevillou a odmítli tak využít zaváhání dvou největších rivalů v boji o titul - Barcelony a Realu Madrid.

Nedařilo se ani v Lize mistrů a Atleti dokonce v Leverkusenu prohráli 1:2. Situaci ve skupině mají pořád ve svých rukou, ovšem porážka s farmaceutickým celkem přeci jenom znamená komplikaci, zvláště, když v dalším kole cestují Colchoneros na půdu Juventusu.

Kouč Diego Simeone věří, že jeho tým doma proti Espanyolu znovu zahájí vítěznou cestu, byť se musí mít před svým soupeřem hodně na pozoru. Periquitos dokázali v minulosti Atléticu několikrát zle zatopit a obrat ho o body. V loňské sezoně vyhrál Espanyol domácí zápas 3:0, minulý rok dokonce vyhrál i v Madridu na Wanda Metropolitano, a tak bychom mohli pokračovat.

Atléticu bude chybět několik klíčových hráčů, již dlouho je mimo hru Sime Vršaljko. Zdravotní potíže má i talentovaný Joao Félix a otazník se vznáší nad starty Stefana Saviće a Josého Giméneze. Za hosty zase nenastoupí Pablo Piatti i trojice Calleri, Puado, Iturraspe.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lodi, Hermoso, Felipe, Trippier - Lemar, Partey, Ňíguéz, Koke - Correa, Morata
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego López - Espinosa, David Lóez, Naldo - Gómez, Roca, Sánchez, Vilá - Darder - Ferreyra, Vargas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.09 - 8.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - CA Osasuna  (neděle 18:30)
Pouhý bod dělí od sebe Getafe a Osasunu. Jejich vzájemný souboj je na programu v neděli a slibuje zajímavou podívanou. Oba celky se totiž herně zvedly a málokdy prohrávají, rovněž také platí, že si drží jen minimální bodový odstup od evropských pohárů.

Větší překvapení je to určitě ze strany Osasuny. Nováček soutěže si vede výborně a za posledních pět kol přidal do tabulky dalších deset bodů. Pamplona se může opřít zejména o domácí prostředí, venku už to tak slavné není. Jen jedna výhra, tři remízy a dvě porážky. V Madridu na Getafe budou mít hosté příležitost si venkovní bilanci vylepšit.

Ony ani dvě porážky nejsou špatným počinem, ovšem v Coliseum Alfonsa Péreze se Osasuně nedaří. Vyhrát tam dokázala naposledy v roce 2008 a to už je pořádná doba. Nesmíme ale zapomínat, že pět let účinkovala Pamplona v nižší soutěži. Getafe mimochodem čeká soupeř s velkou palebnou silou. Ve třech zápasech nastříleli svěřenci trenéra Jagoby Arrasteho devět gólů! Naposledy se čtyřikrát prosadili do sítě Deportiva Alavés.

Getafe sice tolik branek nedává, ale v lize z posledních pěti zápasů čtyřikrát vyhrálo. Špatná forma z úvodu sezony je ta tam a kouč José Bordalás si zase může mnout ruce. Platí to tedy výhradně o domácí soutěži, protože v Evropské lize je situace diametrálně odlišná. Čtvrteční porážka v Basileji sice dveře do vyřazovací fáze nezavřela, ovšem o postup bude muset ještě pořádně zabojovat. Getafe vyhrálo ze čtyř zápasů polovinu, v dalším kole cestuje na horkou tureckou půdu Trabzonsporu a nakonec doma nejspíše v přímém postupovém souboji přivítá Krasnodar.

Zpátky však k LaLize. Getafe je na vzestupu a na pátou Sevillu už ztrácí jen dva body. Přitom před sezonou se hodně mluvilo o tom, zdali madridský celek dokáže páté místo zopakovat, či se mu alespoň přiblížit.

Getafe bude chybět Bergara a Ndiaye. Celou řadu drobnějších problémů měli i Cabrera, Suárez a Antuňes. První dva jmenovaní by nakonec neměli chybět, u třetího zůstává otazník. Osasuna se také neobejde beze ztrát. Unai García, Kike Barja a Robert Ibaňéz laborují se zraněním. Chimy Avila si odpykává trest a start Adriána Lópeze je nejistý.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Nyom, Dakonam, Cabrera, Suárez - Cucurella, Arambarri, Maksimović, Jason - Mata, Molina
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Martínez - Vidal, García, Hernández, Estupiňán - Brašanać, Sanjurjo, Mérida - Torres, Cardona, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.30 - 4.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Jedno z nejintenzivnějších a nejvášnivějších derby ve Španělsku, to je "El Gran Derbi" mezi Realem Betis a FC Sevillou. Estadio Benito Villamarín je na nedělní sváteční večer připraven. Loni Betis domácí derby těsně zvládl, ale na hostující půdě prohrál, takže aktuálním králem Andalusie je Sevilla. Svěřencům trenéra Rubiho se sice začalo trochu dařit, nicméně pohled na tabulku je pro příznivce Verdiblancos stále tuze nepříjemný.

Betis se pohybuje ve druhé polovině tabulky, navíc až na patnáctém místě. To je oproti předsezonnímu očekávání velké zklamání. Betis by se po dvanácti kolech viděl určitě výše. Alespoň poslední výsledky dodávají fanouškům více optimismu. Těsnou domácí výhru 2:1 nad Celtou Vigo Verdiblancos podpořili remízou 0:0 na Santiago Bernabéu a to už lze považovat za úspěch. Úkolem proti Seville bude jednoznačně vyhrát, navázat na předchozí výsledky a po několika měsíční odmlce zase zbarvit hlavní město Andalusie do zelenobílých barev. A také postoupit tabulkou výše, což Betis potřebuje jako sůl.

Sevilla si sice nevede nijak suverénně, stále se ale drží v popředí a na první místo ztrácí z páté pozice jen jeden bod. Pravda, Barca i Real mají o jedno odehrané utkání méně, ale špička LaLigy je letos neuvěřitelně vyrovnaná. Rojiblancos čtyři zápasy v řadě nenašli přemožitele a to hráli s Valencií nebo Atléticem Madrid.

Derby, to je v Andalusii vždy něco speciálního. Oba kluby pojí dlouholetá historie. Real Betis se nachází v části města zvané Heliópolis, Sevilla zase v oblasti předměstí Nervión. Oba kádry rovněž disponují talentovaným mládím i velkou zkušeností, kterou ztělesňuje na jedné straně Joaquín, na druhé Jesús Navas.

Trenéru Rubimu bude chybět kvarteto zraněných hráčů - William Carvalho, Dani Martin, Juanmi a Javi García. Jeho protějšek Julen Lopetegui má všechny opory pohromadě, pouze starty Daniela Carrica či Bryana Gila zůstávají nejisté.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Moreno, Feddal, Mandi, Emerson - Bartra, Guardado - Canales, Fékir, Joaquín - Morón
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Carlos, Koundé, Reguilón - Banega, Fernando, Jordán - Ocampos, Chicharito, Vázquez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.60 - 2.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo Alavés - Real Valladolid  (sobota 13:00)
První sobotní utkání 13. kola LaLigy se odehraje na Estadio Mendizorrotza v Alavésu. Přijede tam Real Valladolid, kterému se v posledních zápasech s Alavésem moc nedařilo. Teď by to rád změnil a šanci určitě má, protože domácí jsou bez formy.

Alavésu se nedaří tak, jak by jeho fanoušci očekávali. Deportivo se v minulých sezonách etablovalo jako tým vyznávající velmi dravý herní styl, který s sebou nese výsledky i reputaci náročného soupeře. Zdá se ale, že v nové sezoně jsou tyhle atributy pryč, protože herní ani výsledkový proces není výnosný. Deportivo dokázalo ve dvanácti duelech jen třikrát vyhrát a celkově nasbíralo pouze 12 bodů. To mu stačí k tomu, aby se vznášelo těsně nad propastí, přičemž jeho náskok činí pouhé tři body.

Alavés v posledních pěti soutěžních duelech zažil radost z výhry jen jednou, když si poradil s Celtou Vigo. Poté, co překvapil remízou s Atléticem Madrid, mu ale štěstí opět došlo. V minulém kole totiž dostal hned čtyři branky od Osasuny, což pro zkušenější tým v první lize není nic příjemného. Brankář Fernando Pacheco je ale přesvědčen, že v dalším domácím utkání proti Valladolidu se jeho obrana zlepší.

"Když dostanete tolik branek, jako se to stalo nám, pak je něco špatně. Osmnáct gólů jsme inkasovali a mnohdy jsme mohli dostat i víc. Děláme hloupé chyby. Často stačí jedna branka a psychicky se sesypeme. Dříve jsme podobné situace zvládali s větším klidem a přehledem. Poslední dobou se nám nedaří herně a nutně bychom potřebovali nějaký impuls, abychom se zvedli. Pracujeme ale na sto deset procent, takže se dřív nebo později výsledky určitě dostaví," nepochybuje zkušený brankář.

Real Valladolid se nachází v mnohem lepším rozpoložení než jeho sok. Dělí ho od něj příjemných pět bodů a usadil se na 12. místě. Navíc se dokázal vzpamatovat z nepříjemného debaklu od Barcelony a v minulém kole opět vyhrál. Třemi zásahy totiž zdolal Mallorcu a opět potvrdil, že doma se mu nadmíru daří. Proti Alavésu však vyhrál naposledy v roce 2015.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Laguardia, Magallán, Martin - Luis Rioja, Wakaso, Pina, Aleix Vidal - Lucas Perez, Joselu
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Fede Barba, Salisu, Olivas, Moyano - Villa, Michel, Alcaraz, Plano - Ünal, Guardiola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.03 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Granada CF  (sobota 16:00)
Granada teď pobývá na místech, kde jsme zvyklí vídat spíš Valencii. "Netopýři" ale strádají herně i výsledkově a dost energie jim ubírá také Liga mistrů. Aby se do ní podívali i v dalším ročníku, potřebují vyhrát. A právě Granada jim v sobotu odpoledne bude stát v cestě k bodům.

Los Che vždycky byli jedním z hlavních aspirantů na Evropskou ligu a když se dařilo, tak i na Ligu mistrů. V posledních týdnech ale museli fanoušci skousnout několik hořkých pilulek, které jim mohly bránit v otevřeném přiznání své klubové orientace. Úspěšný a oblíbený trenér Marcelino Toral byl totiž odvolán pro nerespektování pochybného kurzu nastaveného majitelem Limem. Do žhavého křesla si po Marcelinovi sedl někdejší hráč Albert Celades a ukázal, že v něm kariéra hráče přeci jen něco zanechala.

Poslední dobou se totiž jeho "Netopýrům" roztáhla křídla a začali opět vyhrávat. V klíčové fázi základní skupiny Ligy mistrů zvládli utkání s Lille, třebaže museli otáčet skóre. Nasázeli mu čtyři branky, což je přiblížilo postupu. V rámci LaLigy si ještě předtím poradili s Espanyolem Barcelona a rovněž tohle utkání začínali hůře. Díky trefám Pareja s Gómezem se jim ale povedlo získat tři body a ty je posunuly na současnou 13. příčku.

Stále hodně daleko od míst, na která jsou fanoušci zvyklí, ale přeci jen mají důvod k úsměvu. Celades bude muset pracovat zejména na obraně, která patří s osmnácti inkasovanými góly k ligovému podprůměru.

Ještě štěstí, že se může opírat o dobrou bilanci. Valencia totiž s Granadou za posledních devět let neprohrála ani jednou. Výjimkou nejsou ani výhry o tři nebo čtyři branky.

Na stadion Mestalla se teď dostaví tým, který ještě před dvěma zápasy vedl celou LaLigu. Granada překvapovala, ale vydrželo jí to jen chvíli. Stačily dvě poslední porážky od Getafe a Realu Sociedad, aby se propadla až na současné šesté místo. A jak to tak bývá u těchto komet, ten pád nemusí ještě hodně dlouho skončit. A to i proto, že od třinácté Valencie ji dělí jen tři body.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Wass, Garay, Gabriel, Gaya - Ferran Torres, Kondogbia, Parejo, Lee - Maxi Gómez, Rodrigo
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Rui Silva - Quini, German, Domingos Duarte, C. Neva - Gonalons, Yangel Herrera - Puertas, Azeez, Vadillo - Carlos Fernandez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.83 - 5.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Real Madrid  (sobota 18:30)
Real Madrid naposledy v Lize mistrů zdemoloval Galatasaray a vysoká výhra by mohla hodně prospět jeho sebevědomí. Na domácí scéně už to minule tak slavné nebylo a královský klub by si moc rád v tabulce polepšil výhrou nad Eibarem. Domácí se ale v poslední době opravdu zvedli.

Galatasaray, když už nic jiného, je zkušený a protřelý pohárový tým, který má i dnes ve svém středu mnoho velmi kvalitních hráčů. Asi málokdo si proto představoval, že by jeho duel s Realem Madrid mohl skončit tak obrovským fiaskem. Poté, co se tým trenéra Zinédina Zidana srovnal s remízou proti Realu Betis, ještě k tomu na vlastní půdě, nutně potřeboval zabrat. A především díky mladičké hvězdičce Rodrigu Goesovi mu to vyšlo parádně.

"Bílý balet" utancoval svého soupeře a nasázel mu nemilosrdných šest gólů! V Lize mistrů věci málo vídaná, pro Real nyní klíčová. V LaLize mu patří druhé místo a z jeho kádru bylo po minulém kole cítit velké rozhořčení. Ačkoli jemu i Barceloně chybí jedno utkání oproti ostatním soupeřům, přece však dokáží právě tyto dva kluby držet první dvě příčky. A pro Real mohlo být ještě lépe, protože Barcelona minule také zaváhala, takže se Zidanově týmu otevřela cesta k prvnímu místu.

Proti Betisu ale Real zklamal, takže debakl v Lize mistrů mohl na jeho psychiku působit jako hojivý balzám. A trenér Zidane to uznává. "Máme za sebou skvělé utkání, které jsme zvládli ve všech aspektech. Nemám, co bych týmu vytkl. Podobný výkon jsme určitě potřebovali, protože nám pomáhá v tabulce a také nám dodá dostatek sebevědomí a energie před dalšími zápasy. Už v sobotu jedeme do Eibaru, což nebude zrovna snadné," uvědomuje si zkušený stratég.

Realu Madrid to i bez Ronalda šlape v útoku, ale především je příjemné vidět, že zlepšil obranu. Ta dostala jen devět branek, což je druhé nejnižší číslo v celé lize. Menší problémy může trenér Zidane čekat s marody. Mimo hru stále zůstávají Nacho s Marcem Asensiem, zatímco fit nejsou ani Bale s Rodríguezem.

Eibar zřejmě nepostaví snad jen Sergia Álvareze, jehož zdravotní stav stále není optimální. Domácí ale doufají, že se jim povede zopakovat rok staré utkání na Estadio Municipal de Ipurua, které se jim mimořádně povedlo. Tehdy totiž Realu Madrid nadělili tři branky a ani jednu od něj nedostali.

Není to příliš pravděpodobné, ale naděje umírá poslední, říkají si asi fanoušci Eibaru. Ti se mohli dvakrát v posledních třech kolech radovat z výhry, naposledy je hráči potěšili dobrým výkonem s Leganésem. Zlepšení pro ně znamená i posun v tabulce, konkrétně na současnou 14. příčku. A to už je pohodlných šest bodů od propasti.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Cote, Arbilla, Paulo, De Blasis - Inui, Diop, Escalante, Orellana - Kike Garcia, Enrich
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.55 - 4.19 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Celta Vigo  (sobota 21:00)
Celta Vigo se v sobotu večer pokusí o zázrak. Jak jinak chcete označit její misi, při níž jede na Camp Nou, sídlo aktuálního lídra celé ligy? Celta navíc v poslední době zažívá herní i výsledkovou mizérii. Jedině snad, že by se jí povedlo zopakovat výkon Levante z minulého kola.

To bude hodně ostrá premiéra. Celta totiž nedávno vyměnila trenéra a špatné výsledky týmu odnesl ukončením důvěry i smlouvy trenér Fran Escribá. Vedení galicijského týmu ale nečekalo moc dlouho na nového taktika, kterého posadí na lavičku. Trápící se Celtu má k záchraně a ještě vyšším příčkám dovést Óscar García. Celta z dvanácti duelů vyhrála jen dva a s devíti body je na osmnáctém místě tabulky. Escribá byl v ohrožení už několik týdnů a nakonec se šlágru s Barcelonou nedožil.

Vaz mu definitivně zlomil neúspěch proti Getafe v minulém kole, v němž se jako jediný hráč prosadil hostující Kenedy. Celta Vigo tím pádem vyšla střelecky naprázdno už počtvrté v řadě. Vydechnout a načerpat nové síly pak může především obrana Barcelony, protože Celtu sráží na kolena zejména její ofenzivní impotence. Doposud dal tým z Viga jen pouhých šest zásahů a to je nejnižší číslo ligy. Shodou okolností jej mají společné všechny tři poslední týmy.

Celta ale hodlá bojovat o záchranu. Trenér García nebude mít jednoduchou úlohu ani v tom, že se musí obejít bez několika důležitých hráčů. Ač by určitě rád, tak proti Barceloně nenastoupí například mladý záložník Rafinha, někdejší velký talent Blaugranas. Mimo hru jsou také Kevin Vázquez, Santi Mina, Juan Hernandez nebo Claudio Beauvue.

Barcelona není zvyklá zaváhat ve třech duelech po sobě, ale teď jí to hrozí. V minulém kole LaLigy totiž nevyužila vhodnou příležitost k posílení svého náskoku na čele tabulky a k překvapení mnohých prohrála na půdě Levante. Výsledek 3:1 pro domácího outsidera byl o to překvapivější, že Barcelona po gólu Messiho z penalty vedla. Ani v Lize mistrů se Barceloně nevedlo podle jejích plánů. Se Slavií, to asi nemusím zbytečně rozebírat, hrála bez branek.

Záložník Arthur pak doufá, že se jeho tým zvedne právě proti Celtě. "V posledních dvou zápasech se nám nedařilo praktikovat to, na co jsme zvyklí. Slavia nás uběhala, nedokázali jsme efektivně zakončovat. Proti Levante to byl vyloženě výpadek, který se často nestává. Teď potřebujeme znovu vyhrát, protože další ztráta by nás mohla připravit o první místo.

To slavná Barcelona drží jen díky lepšímu skóre a na každé její zaváhání čeká kromě Realu Madrid také třetí Real Sociedad. Na domácí půdě si je Barcelona celkem jistá, protože Celta nevyhrála v katalánské metropoli na Camp Nou už od listopadu roku 2014.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Semedo - Vidal, Busquets, De Jong - Messi, Griezmann, Dembélé
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Aidoo, Araujo, Mallo - Denis Suárez, Fran Beltrán, Lobotka, Méndez - Gabriel Fernandez, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.41 - 14.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - CD Leganés  (pátek 21:00)
Španělská elitní liga má na programu páteční předehrávku 13. kola, která zní na papíře jako jednoznačná záležitost. Real Sociedad se z třetí pozice dívá na svého soka z velké výšky, protože hosté z Leganésu jsou až na posledním místě.

Real Sociedad rozhodně nepatří k těžkým vahám španělské ligy; spíš se mu občas povede sezona a dostane se blíž k evropským pohárům. Další z nich se děje možná právě teď, protože Real Sociedad naprosto válí. Tým bez větších hvězd se prezentuje velmi dobrým fotbalem a je na své poměry nebývale ofenzivní. Dohromady dal v lize už 20 branek, což představuje čtvrté nejvyšší číslo v rámci celé tabulky. A to mu stačí na skvělé třetí místo, kde Real nebyl už hodně dlouho.

Samozřejmě se klidně může ukázat, že to byla jen další letmá záležitost, která po splasknutí bubliny otočí a bude mít problémy se záchranou. Ale taky to může být památný ročník jedné trvalky. Když totiž za 12 kol uhrajete stejný počet bodů jako Barcelona nebo Real Madrid na prvních pozicích, většinou už musíte něco umět. O to se nyní stará trenér Imanol Alguacil.

Před zápasem s Leganésem prohlásil: "Je to krásný pocit, když vidíte tabulku a máte stejný počet bodů jako Barcelona nebo Real Madrid. S těmi se samozřejmě v mnoha ohledech nemůžeme absolutně měřit. Na hřišti je to ale jiná, tam jdou finance, trofeje, někdejší úspěchy nebo platy hráčů stranou. A my se snažíme prát se, jak to jde. Jsem pyšný na své hráče a na to, že se za žádných okolností nevzdávají. Tohle budeme chtít ukázat i v dalším kole proti Leganésu."

La Real v minulém kole vybojoval tři body proti Granadě, která se taky dlouho bránila jeho atakům. Nakonec však rozhodl druhý gól útočníka Portua a La Real tak napravil špatný výkon z utkání proti Levante. Do dalšího utkání nenastoupí ale domácí kompletní. Chybět jim bude třeba Martin Ødegaard, neboť ofenzivní fotbalista Realu Sociedad má problémy s kotníkem.

Zraněn je taky Elustondo. Leganés postrádá Marca Navarra, který už má za sebou úspěšnou operaci po vleklém zranění. Do utkání s La Realem půjde s novým trenérem, neboť mizernou sezonu odnesl svým místem Mauricio Pellegrino, kterého vystřídal zkušený veterán Javier Aguirre, jehož čeká ostrý debut.

A bude mít hodně práce, protože Leganés přebírá na poslední příčce. Po debaklu od Realu Madrid si z utkání s Leganésem odvezl tři body i Eibar, který vyhrál 2:1. Leganés navíc svého baskického soka za poslední tři roky porazil jen jednou. Třikrát s ním prohrál a moc šancí nemá ani teď.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Monreal, Llorente, Le Normanda, Zaldua - Merino, Zubeldia, Sangalli - Oyarzabal, William José, Portu
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Rodrigues, Siovas, Bustinza, Rosales - Mesa, Rivera, Recio - Braithwaite, Carrillo, Oscar Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.43 - 5.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1171329:1422
2.Real Madrid1164121:922
3.Real Sociedad1271420:1322
4.Atlético Madrid1256112:721
5.Sevilla FC1263315:1321
6.Granada CF1262419:1520
7.Getafe CF1254318:1519
8.Villarreal CF1253425:1618
9.CA Osasuna1246216:1318
10.Athletic Bilbao1245311:717
11.Levante UD1252515:1417
12.Real Valladolid1245314:1417
13.Valencia CF1245317:1817
14.SD Eibar1243514:1715
15.Real Betis1234514:2113
16.Deportivo Alavés1233611:1812
17.RCD Mallorca123279:1811
18.Celta Vigo122376:159
19.Espanyol Barcelona122286:208
20.CD Leganés121296:215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (376)

Přidat komentář
ADM

No pome si po vedenie v lige dalsou prehrou vamoos

Reagovat
Ed_Hazard

Nova metla zameta najlepsie. Tipujem remizu, Celta sa hecne.

Reagovat
Kokesh

Mourinho: "Many believe a team with more possession is more dominant. But that depends on how you look at it. A team without the ball can still have control. For some coaches that style is more a matter of PR & image."

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Ter Stegen: "Poslední dvě vyřazení z Ligy mistrů nemohou být hodnoceny jako taktické selhání nebo chyby ve hře, musíme se pořádně podívat na psychickou stránku. Nikdy bych nemohl prohlásit, že už se nám to nestane."

Reagovat
blaugrana

Ked to pôjde takto dalej a hviezdy budu sefovat kabine, tak to Marc v Barce zapichne.

Reagovat
misinho7

ZZ dobre jebe. Teraz pre istotu Jovica nenominoval ani on ho vazne odpali...nech rychlo ide dakde inde bo zle skonci..

Reagovat
vilp

Odměna za to, že dal konečně gól.

Reagovat
Ángel di María 22

WTF? To je fakt demence..

Reagovat
vilp

Nakonec prý má nějaký menší zranění.

Reagovat
Ed_Hazard

Zranene srdce jedina tak.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
sylarko

to iste jak valverde odjebal malcoma. a odjebava tak aj alenu a firpa

Reagovat
LAM

Tak podle nominace tipuju:

Stegen-Firpo,Umtiti,Pique,Semedo-Rakitič,De Jong,Arthur-Dembele,Griezmann,Messi.

Jinak chápe někdo proč dá Valverde na lávku minule Alenu,nedá mu ani minutu a teď je opět mimo nominaci?To je prostě úplně na hlavu.Doufám že Rakitič v lednu půjde,protože jinak Puig ani Alena nikdy žádný šance nedostane.

Jinak pokuď bude útok jak jsem psal,tak bude Griez ve středu a né zas na křídle Ve druhym poločase Fati na plac.

Reagovat
blaugrana

V hentakom zlozeni bude samozrejme na lw, lebo Ernesto vie, ze jeho miesto je na lw.

Reagovat
LAM

Já nechápu jeho setervání.Podle rozhovorů snad ani nechápe,že fanoušky víc než výsledky štve předváděná hra která je tragičtější než za Martina.

Ze začátku se dala ta jeho připos.aná hra brát,ale tým pod jeho vedením čím dál tím víc zachází i přes slušný příchody,které tu za poslední dva roky byly.Po Live měl bejt venku a nic.Po Valencii nic.Teď od začátku roku jedna velká tragédie s nejhorším zaligovym začátkem za 20 let(do tý doby byly aspoň výsledky v lize)a pořád nic.Prostě nechápu a snad každej musí vidět,že tenhle nýmand,ten tým už nikam neposune.

Reagovat
blaugrana

Jeho zotrvanie chape asi len Bartomeu. Ale je ocividne, ze hraci sa pri nom maju dobre a na treningy di pridu len zavutat, nezapotia sa a hura domov hrat Gortnite, ci si zaletiet na nba, pripadnd riesit davis cup. Je z toho zasrany holubnik, kde sa plati za taketo chovanie miliony.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Údajne sme zatiaľ nabehali najmenej zo všetkých tímov v LM. Čítal to ešte niekto okrem mňa?

Reagovat
LAM

No jelikož tuhle statistiku letos prohráváme každej zápas,tak je to dost reálný.To jen zančí kvalitní přípravu a dobrý vedení od Valverdeho.

Jinak pro připomenutí,když tu byl Pepek,tak jsme přesně naopak ve většině zápasů,tuhle statistiku vyhrávali.

Reagovat
valloire

Leo vede?

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Co ten dřevák Cris? V Itálii docela hrůza ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se radeji o vaseho skreta co svuj tym dovedl k remize se slavii a prohre s levante curacku posedlej ronaldem

Reagovat
technecium

Starej se radši o tu nagelovanou pipinu, co svůj tým dovedla k vypadnutí s dětmi z Ajaxu a žáhu si zchladila na čubce z diskotéky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas. Zaraz si do anusu okurek a sni o tom ze je ronalduv a hned ti bude lepe.

Reagovat
technecium

Nezvládáš. Strč si do anusu okurku a sni o tom, že tě má někdo rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma me rada ma manzelka a dite vic nepotrebuji ale zkusil si to

Reagovat
technecium

To by do tebe jeden neřekl, když tu vystupuješ jako naprostý dement

Reagovat
smazaný uživatel

Ty take nejsi ocenovan za kvalitni prispevky, spise tu platis za jednoho z nejvetsich kokotu tak nevim na co si hrajes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by do tebe jeden neřekl, když tu vystupuješ jako naprostý dement

Reagovat
technecium

To se ti moc nepovedlo

Reagovat
marke7

S tím co tu předvádíš se ještě chlub rodinou

Reagovat
smazaný uživatel

No, pakliže ta '83 dokumentuje rok narození, tak je to síla. :-D

Reagovat
Anacron

To bude spíše IQ.

Reagovat
Generalní Gladiator

On je jednoduchej a hloupoučkej, nech ho simtě bejt, kdo ty nechutnosti pak má číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre necham ho, mas pravdu

Reagovat
valloire

takovej nevinnej dotaz a co to rozpoutá

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

okurkovou sezonu

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Nevadí, jak už řekl Jirka, záleží na počtu přesných nahrávek. Pak hrajete ve 12 lidech

Reagovat
valloire

ve 12 lidech hraje Barcelona furt

Reagovat
alcantara

Setrime sa na jar, ved sme sa uz poucili

Reagovat
Visca el barca

Já se už dostal do fáze, kdy se na naše zápasy vůbec netěším. Pokud nenastoupí dnes Firpo a Griezmann tam kde mají, tak mi ten blb dokáže, že to netrénuje on.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý ví, že to trénuje Messi. Kvůli němu odešel Coutinho. Být Barcelonou, tak bych ho býval vyměnil za Neymara a Verrattiho. V PSG se zas tak moc nezmění a Barcelona se zbaví bývalého Boha, z kterého se časem vyprofilovala přítěž. Bohužel.

Reagovat
ADM

Pomooc

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si ho dovolí srovnat?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona budoucnosti by mohla vypadat následovně -

Busqets (Verratti, pakliže by to vyšlo), Jong - Coutinho - Sané, 9, Dembele

V časech geniálního Xaviho a Iniesty nebyla záloha přetížená, jednoduše proto, že jednoduše dokázali udržet míč. Vidím dvě varianty a sice, dva střední záložníky za Coutinhem, aby si vypomohli, nebo pořídit mladší a běhavější náhradu za Busqetse.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho míč neudrží

Reagovat
ADM

Už keď sa k nemu blíži tak striela

Reagovat
valloire

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez znovu k dispozici

Reagovat
blaugrana

Griezmann LW a Dembele lavka.

Reagovat
opretis

Achjo, už si ani nepamatuju dobu, kdy jsem se na naše zápasy vůbec netěšil. To zas bude utrápená remíza s Moratovým gólem. A nebo výhra po Costově penaltě. Achjo, kde je ten tým se šťávou? Tolik mi chybí.

Reagovat
ADM

Po prvej vete som myslel ze si fanusik Barcy

Reagovat
opretis

My to máme čerstvý tohle netěšení, vy to máte delší dobu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

Aji ja

Reagovat
CHONG

Konečně mají fanoušci Realu, Barcelony i Atlética něco společného, takhle to teď cítíme asi všichni

Reagovat
Gazdo

normalne su mi teraz oba timy madridske sympaticke lebo sa mozeme navzajom podporovat

Reagovat
sylarko

Reagovat
sylarko

je sranda, jak fanusik, barci, realu a aj atletika, ma nechut k tej hre co tie teamy teraz predvadzaju

Reagovat
celeb

presne tak sa citim aj ja pred nasim zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
Eichel

Reagovat
2miguel1

Videl som cez 600 zapasov Barcelony, no takto zle sme nehrali ani pod Rourom či Tatom v poslednej sezone. Enrique mal v 2017 na lavičke Gomesa s Denisom či Ardom, teraz je ten tým o triedu lepší na papieri, no aj tak hrá príšerne. Podla mna sú tam hráči, ktorí nechápu ako môže tým s miliardovym obratom trénovať a nabehať najmenej zo všetkych ( ter stegen, de jong, semedo, lenglet, vidal, rakitic) a potom su tak hrači, ktorym tento holubník totalne vyhovuje( messi, griezmann, alba, busquets, arthur, pique) čerešnička na torte je dembele, to je prototyp antiprofesionala, ktory je tak hlúpy, ze on nemoze nikdy hrat za taky tym ako Barcelona

Reagovat
ADM

Vám s tym Leom uplne preskočilo nie? Nemať jeho tak sme vo vážnych hovnách už tak minimálne štvrtým rokom. Na vrchole je pomaly 14 rokov (a naozaj to všetko nedostal samé od Boha) ale jemu vyhovuje holubník..

Reagovat
2miguel1

Veď ja nevravím, že by sme nemali mať Messiho. Len vravím, že aj on je viac menej spokojný, že nemusí až tak makať na treningoch či v zapase. Bez Messiho a Stegena by sme mali teraz prvy bod so Slaviou za 0:0 doma. Keby je v tíme Ronaldo a tým pod Valverdem ‘trenuje’ ako teraz, nastalo by tam peklo.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

jak se najednou doceňuje Ronaldo a jeho přínos - vítězný přínos pro tým....jen tak dál hoši a nebudu se tu muset hádat.

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

zalez ty jelito

Reagovat
boryland

v salaši je plno a tebe sem tam neviděl?.....

Reagovat
valloire

Reagovat
boryland

Leovi vyhověli Andres a Xavi, ted už jen Jordi…..bohužel....

Reagovat
valloire

Leo je bez Andrese a Xaviho ztracenej jak ty v lese.

Reagovat
marke7

Viz. loňská sezóna, to byl úplně v lese co

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem vám pořád říkal, že žádný Arthur ani de Jong neznamenají spásu a okamžitou fantastickou hru. (jako jeden zdejší nejmenovaný uživatel bych teď mohl chtít omluvu :DD) Protože chyba nikdy není jenom v sestavě, věku nebo oblíbených/neoblíbených jménech. Jinak by sedmnáctileté křídlo v sestavě automaticky znamenalo treble, pokud bych jel podle logiky zdejších sestavových a věkových guru. Chyba je jinde, v motivaci. Většina hráčů už to fláká i po předchozím špatném výkonu, tohle se dřív nestávalo. Když se jeden zápas dojebal, tak minimálně pár následujících bylo odmakaných naplno. Ale pokud už zápasy se slabšími týmy neuhrajeme k výsledku ani kvalitou, tak je jasné, že nehrají naplno, ať už nohama nebo hlavou.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jasné jak facka, jsou to cucáci, jejich případná dominance přijde až po 25r, tak jako skoro u všech velkejch středopolařů.

Reagovat
2miguel1

Chyba je motivacia = chyba trenera

nenatrenovanosť = chyba trenera

zla fyzicka priprava = chyba trenera

zle rozostavenie hračov = chyba trenera

prilišna pragmatickosť, opatrnosť = chyba trenera

autorita, charizma = chyba trenera

Reagovat
smazaný uživatel

lenost běhat, nabíhat si, měnit pozice a nechat na hřišti víc než soupeř - chyba hráčů

Motivátory potřebují týmy s dřeváky, které hrají o sestup. Pokud se špičkový hráč k výkonu neumí namotivovat sám, je chyba v něm, protože takové vlastnosti by jako špičkový hráč měl mít a měl by umět se svým tělem a psychikou pracovat tak, aby podával optimální výkony. Potřebuje Ronaldo trenéry na to, aby ho motivovali? Ať je Valverde jaký chce, tak trenér není v klubu jako Barcelona od toho, aby naučil partičku milionářů hrát soutěžní zápasy jinak než přáteláky.

Reagovat
sylarko

a naco tam je? ked vidim ako trener, ze moje muzstve nebeha a nema motivaciu, tak ho zjebem tak, ze sa ztoho nezpameta. a ne, ze valverde na tlacovke povie, ze sa vlastne nic nedeje...a trener robi zostavu tak, ked ti dam messiho na DM tak nemozem odneho cakat zazraky logicky asi ne? a je jedno ako je dobry....kokos stegen moze byt top 1 brankar, ale ked ho das na hrot neda ti ani gola....chapes o co tu ide?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, pokud ti hráči samí nemají nějakou motivaci vyhrávat, tak by měli počítat s tim, že vyhrávat nebudou... pokud už vše vyhráli jako Messi nebo Alba či pique, pak je otázka, jestli by neměli v FCB skončit

Reagovat
sylarko

Reagovat
smazaný uživatel

good point, někteří nenažraní BarcaKids to nechápu, zlatej Klokanomet

Reagovat
marke7

Reagovat
Eichel

Reagovat
Eichel

Semedo, ktorý hrá dobre na RB a nahovno na LB, tak tam zaskakuje.. jeden z naj LB minulej sezóny La Ligy odstavený.. Alena odstavený.. Puig odstavený.. De Jong miesto CDM niekde na LCM a niekedy tam je mimo.. Griezmann nepochopiteľne na LW.. Coutinho sa z jedného z naj hráčov najlepšej ligy na svete stal chodiace nešťastie.. a na CM sa vyskytuje Roberto.. ten tím nemá tvár, nemá pressing, nemá žiaden nápad pri vedení útoku a nemá žiaden režim, kedže si behajú kade tade po Davis cupoch, NBA a pod.. Ale idioti ako ty si idú, že vlastne to je o nich a nie o trénerovi. Ja fakt neviem, kto iný by im mal nastaviť režim, dať hre myšlienku, namotivovať ich a pod. A pokiaľ mu nechcú makať tak ich má dať na tribúnu. Piqué po jeho rečiach o 4 hodinách spánku by si kludne mal pospat mimo nominácie.

Reagovat
smazaný uživatel

to je problém těch "superstars", že se s ními těžko pracuje nebo něco mění, když skutečně nechtějí, pokud Messi je o něčem přesvědčen, třeba, že bude hrát na pozici XY, tak co má trenér dělat? posadit ho? nacpat ho jinam? Messi je super hráč a génius, ale je otázkou, jaký má vliv na kabinu a jak moc je ten vliv vhodný

Reagovat
smazaný uživatel

Taková otázka k dnešku.

Vegh nebo Vemola?

Za mě Vemola.

Reagovat
CHONG

Já teda tohle sleduju jenom hodně povrchně, ale vítězství Vegha by bylo překvapení jako kráva, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Po posledních zápasech určitě. Ale Vegh vypadá teď ve formě, tak to bude ještě zajímavé.

Reagovat
ADM

Barcelona

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Majk91

Vegh ho roztrha na kusky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ako Vemola je lepsi, ale prial by som to Attilovi po tych reciach Karlosa, jak je jasne ze vyhraje atd. Plus Attila dobru formu nabral, zamakal

Reagovat
smazaný uživatel

spis nasypal

Reagovat
Eichel

Reagovat
roman1978

Prý zápas století. Haha. Takoví sasci.

Když chce náhodou někdo vidět parádní souboj, tak jedině box a Arturo Gatti vs Micky Ward.

Reagovat
Xavi

Vémola, ale Vegh je taky drsnej. Moc se na ten zápas těším. PPV zakoupeno, už odpočítávání minutky.

Reagovat
smazaný uživatel

neni Vémola hype? vždyť to jsou jen takový marketingový nesmysly, to neni nějaká skutečná hvězda nebo jo? moc to nesleduju, ale co jsem tak pochopil, tak jen v Česku je pár lepších bojovníků

Reagovat
smazaný uživatel

Neni

Reagovat
smazaný uživatel

Hype? Však byl v UFC tam se sice moc neukázal, ale pak 4 roky neporažený 17 vítězství. Attila byl oproti němu strašně velký, Vemola je 84-ka. Ještě půl roku všude kecá jak vyhraje a nebere na sebe veškerý tlak :D

Pro Oktagon to nejlepší co se mohlo stát, už teď je totiž jasné, že Karlos bude křičet po odvetě a nejlépe v Bratislavě, takže se nachystala půda pro další vyprodaný event možná národní stadion v Bratislavě.

Reagovat
valloire

Reagovat
Eichel

neni úplne hype, ale reálne kvalitu na to aby bol v UFC, či Bellatore, čo sú dve najvačšie organizácie za mňa nemá.. ale z českých bojovníkov je po Procházkovi druhý najlepší a poporážal tu kopec ludí, takže niečo v ňom určite je

Reagovat
misinho7

Courtois; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Mendy; Casemiro, Valverde, Modric; Lucas Vázquez, Hazard y Benzema.

totalne ma presla chut pozerat tento zapas ked vidim Lucasa v zakladnej...

Reagovat
Israha

Chápu, proč Zidane nerotuje Odriozolu nebo Viníciuse, ti letos zklamávají; popř. i Brahima, s kterým letos evidentně nepočítá...ale co dpč udělal špatně Éder?

Reagovat
CHONG

Já teda nechápu ani Odriho, zápasy mu sice nevyšly, ale na tribuně to asi nenapraví, jsem zvědavý, co bude ZZ dělat, až Daniho zase na jaře zataví, asi tam pošle svého mazlíčka Lucase. Nenasazovaní Militaa je úplně mimo, ten když hrál, tak byl nejlepší na hřišti a Brahim je taky vtipný po tom, jak z něj ZZ vloni stříkal.

Reagovat
Israha

Tak napravo se případně počítá i s Nachem, který je tam, upřímně řečeno, i když primárně stoper, lepší než Odri, který krom (neúčelných) náběhů za obranu letos nepředvádí žádnou kvalitu. Příští sezonu je zpátky Hakimi, tak pro Odriho stejně není místo...

Reagovat
CHONG

Příští sezónu jde o tom žádná, ale Nacho má být mimo snad do konce roku a je otázka, v jaké bude formě po návratu...

Reagovat
Israha

Nebo tam právě bude cpát Édera, v Portu tam tuším taky občas hrával...což je ale mrhání jeho potenciálem, imho.

Reagovat
misinho7

hral dobre tak sa ZZ zlakol zeby vytlacil Varaneho..preto ho pre istotu teraz nedava

Reagovat
Israha

Jediné vysvětlení, které jakous takous logiku má, je snaha mu ukázat, jaká je klubová hierarchie a že pár výborných zápasů nestačí na to, ji překopat. To bych bral. Nicméně co se děje posledních několik mačů, je opačný extrém.

Reagovat
CHONG

Klubová hierarchie je fajn, ale aby měl Militao odehrané čtyři zápasy, to je diletanství.

Reagovat
Israha

Však viz moje poslední věta, myslím si totéž.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Diletantství...no já věřím Zizuovi, že ví co dělá. Komu jinýmu bych měl asi tak věřit. Zlatej hattrick možná už nezažiješ a jestli si myslíš, že to byla nějaká náhoda, tak asi nebyla. Na náhody nevěřim.

Reagovat
CHONG

Náhoda to určitě nebyla, ale pár věcí se změnilo, měli jsme Crise, Toni, Luka a Case byli jedna z nejlepších záloh světa, Marcelo byl top levý obránce a Ramos s Varanem nepřipomínali Pata s Matem, nic z toho už neplatí, ale u ZZ mi občas přijde, že si toho ještě nevšiml.

Reagovat
valloire

Tak ty hráče nemůžeš jen tak odepsat. Bude to chvíli trvat než se role v týmu bude slábnout. To je ovšem problém nejen Realu, ale všech úspěšných týmů. proto si myslím, že než budeme opět plně konkurenceschopný v Evropě, bude to trvat 2-3 roky.

Reagovat
Anacron
Reagovat
misinho7

Kariiiiiiim musim povedat ale ze za tei posledne zapasy sa zlepsujeme dost a hlavne Eden, dnes to pekne tvori

Reagovat
valloire

legenda

Reagovat
valloire

kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tech penalt jeste bude?

Reagovat
valloire

třeba jako někdo s Gijonem?

Reagovat
misinho7

tolko kolko este budu faulovat..strasne hlupe chyby..

Reagovat
Anacron

Reagovat
valloire

legenda again

Reagovat
valloire

Papa.

Reagovat
misinho7

Hazard ale zatial najlepsi zapas. Dneska je zviera, vzdy ked ma loptu hrozi nebezpecenstvo. Takto ho chcem stale vidiet.

Reagovat
vilp

Hazardinho Top. Chybí akorát gól. Jinak když jsem viděl ten déšť na začátku zápasu, tak jsem čekal bídu, ale ta první půlhodina byla fakt boží.

Reagovat
marke7

Nevidím ho nikde ve statistikách, takže hraje hovno, ne? => CR7 fans logic

Reagovat
ADM

No, bolo by odpoved na Real. Ale nie len jednym zapasom. Kazdopadne ak dnes Luis okamzite naskočí po zranení do základu a prvý pojde z ihriska Griez, tak si uz oklepem hlavu o stenu

Reagovat
blaugrana

To si ju uz zacni klepat.

Reagovat
alcantara

Barcelona ante el Celta: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Junior, S.Roberto, Arthur, De Jong, Messi, Griezmann y Ansu Fati.

Reagovat
ADM

Som zvedavý na Roberta, paradoxne v tomto zložení si viem predstaviť, že by to fungovalo.

Reagovat
technecium

Ale pozór, to je pěkná sestava

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
celeb

kedy naposledy zahral Roberto dobre v zálohe?

Ako pamatám pár (doslova) dobrých výkonov na beku minulú sezónu, 1-2 ako-tak obstojné túto. Ale v zálohe? Tam je hrozný dlhodobo.

Reagovat
technecium

Co to bylo za zápas jak jsme na začátku vyhráli 5:2? Tam hrál skvěle. A myslím, že to bylo naposled, co byl v záloze

Reagovat
celeb

túto sezónu hral v zálohe viac, ako posledné 2-3 dohromady. Skvelý v zálohe nebol nikdy . Dokáže akurát rušiť protiútoky súpera v začiatkoch (čo je fajn, ale to je všetko). Smerom dozadu ... jeden z dôvodov, prečo dostávame extrémne veľa gólov.

Dnes mu však nie je moc čo vyčítať. Mal pár strát aj ziskov. Každopádne vôbec netuším, čo Valverde skúša. Dávať ho na CM je obrovský risk aj proti Celte doma. On sa rád zabúda vpredu, najslabší náš hráč 1 vs 1 a zároveň najpomalší hráč.

Reagovat
blaugrana

Very najs. Firpo na lb a Gtiezmann skoro tam, kde ma byt.

Reagovat
technecium

Messi uprostřed, Fati vpravo, Griezmann vlevo

Reagovat
blaugrana

Ani by ma to neprekvapilo.

Reagovat
ADM

Reagovat
Majk91

Pecková. Valverde asi ráno vstal pravou nohou

Reagovat
Kluivert9

Ještě místo Roberta Puig a je to TOP

Reagovat
LAM

Sestava dobrá,ale to pod Valverdem nic neznamená.Jak už několikrát ukázaly zápasy pod nim.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rothbard

I když se bude hrát ještě cca 30min, tak dost možná 5. zápas v řadě Realu s 0 obdrženými góly. Je to "piece of luck", nebo ta obrana je sehraná? Jasně, soupeři byli marní v těchto 5 zápasech, ale i outsideři umí dát gól favoritovi a Real předchozí roky tu obranu nemíval nejsilnější...

Reagovat
vilp

Paráda, Vázquez zůstává.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Thibo udrzal ciste konto dlhsie ako Keylor Kto by to bol povedal este mesiac dozadu

Reagovat
CHONG

Neser On na jednu stranu působí daleko jistěji něž na začátku sezóny, na druhou stranu si fakt nevybavuju, že by za těch pět zápasů předvedl nějaký zakrok, o kterém by se dalo říct, že chytil gól l...

Reagovat
technecium

Já jsem nikdy neviděl Courtoise udělat nějaký zázračný zákrok, jaký pravidelně předváděl Navas

Reagovat
Kokesh

Nesmysl hodny tve urovne, ale na to uz jsme si bohuzel zvykli. https://www.youtube.com/watch?v=BuS4o_bwnKk tady jich mas nekolik, staci si vybrat.

Ja si zase nemapatuji, ze by jsme po jeho vylozene chybe dostali nejaky gol(klidne at me nekdo opravi, dost zapasu posledni dobouo vynechavam), u Keylora by mi nestacily ani prsty na obou rukou. Mene vyrazi mice, vyborny ve vzduchu, vse stahuje. Prakticky nechybuje. Diky sve vysce zabere daleko vetsi prostro, umi se siroko roztahnout, coz samozrejme pritahuje goly mezi nohy...ale 1na1 je to vzdy risk.

Reagovat
technecium

Drtivá většina zákroků z videa by měla být samozřejmostí pro kvalitního gólmana. Ale asi jsem rozmlsanej od Ter Stegena.

Reagovat
CHONG

Chyby nedělá, ale zase nechytí vůbec nic navíc...

Reagovat
Whitemedia

Pár jich u nás měl

Reagovat
technecium

Ok, nepopírám, neviděl jsem všechny

Reagovat
misinho7

tak teraz obrana drzi dobre a on chyta spolahlivo, ale je pravda ze za tu dobu co ma to ciste konto tam nebol ziaden totalne zazracny zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne doufam, ze dnes prohrajeme, at uz Ernesto konecne vypadne.

Reagovat
technecium

Normálně doufám, že vyhrajeme, protože Bartomeu by ho stejně vyhodil až na konci sezóny

Reagovat
Kluivert9

Messiho už to brzo přestane bavit a Valverde půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Qatari Al-Sadd fans protested against Xavi Hernández at the break of the match between Qatar and Al-Sadd. The team that directs the exazulgrana has four defeats in the last six games

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Nic překvapujicího, Pep taky potřebuje pro svojí hru hráče nejvyšší úrovně.

Reagovat
CHONG

Stačila první dvě slova

Reagovat
sylarko

dakto stream pls?

Reagovat
marke7

De Jong je jeden z nejlepších pivotů na světě a on zamění jeho pozici s Robertem? Už mám dost vážně.

Reagovat
technecium

Roberto hraje Busovu pozici?

Reagovat
ADM

Roberto na DM??

Reagovat
sylarko

MA DAKTO STREAM KURVA?!!! zlaty google. tu clovek pekne popyta a kazdy ho ma v pici....

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
CR7RONALDO

http://mylivesport.ru/sport_stream/972931/# Ak ti nevadí, že to je bez komentátora.

Reagovat
CHONG

Tak nakonec příjemné překvapení, první půl hodina perfektní. Eden konečně připomíná toho hráče z Chelsea a Fede ty svoje moc dobré výkony konečně korunoval gólem, jestli to půjde tak, jak by mělo, tak by záloha mohla být v budoucnu zase úplný top. Kdo se mi teda ale nelíbí vůbec je Mendy, sice silný a rychlý, ale neskutečný kopáč, doufám, že Hakimi a Regui ho vytlačí.

Jinak taková malá osobní zpověď a zároveň dotaz do pléna, jsem to jenom já nebo u vás taky s věkem to fanouškovství lehce opadá (poprvé jsem si toho všiml asi před finále proti Live)? Jako pořád fandím, pořád koukám na 90% zápasů, pořád mám radost, když se nám daří, dáme gól, vyhrajeme, pořád jezdím a budu jezdit v periodě podzim/jaro na zápas na živo, pořád si každý rok kupuji různé propriety z fanshopu, ale už to nemám tak, že bych se na každý zápas těšil už den dopředu, že bych si v závislosti na termínu zápasů plánoval denní program nebo že bych měl při důležitých zápasech už od rána žaludek na vodě a v případě proher či vypadnutí měl dva dny náladu na hovno... Nevím, jestli je to věkem, změnou priorit nebo třeba i tím, že po dlouhé době tu náklonnost dávkuju mezi dva kluby, ale prostě je to tak, jak to máte vy?

Reagovat
valloire

To je normální. Já mám nervy už jenom při hooodně důležitých zápasech a viděl jsem tolik sezon, že špatná je mi celkem fuk. Když zápas nevidím, nic se neděje. Takže věkem.

Reagovat
misinho7

mohol si do dat do suhrnu, tam sa pozrie viacej ludi tu sa to strati...

Ale hej mam to tak isto. Na strednej som to prezival ako blazen, nervozita ako kebz som siel hrat ja, po prehre som bol smutny este na druhy den v skole. A teraz ako som uz starsi, tak uz to trosku opadlo. Asi su ine priority niekedy som vedel neist von kvoli zapasu, ze musim pzeorat teraz to uz tak nehrotim..radsej si vonku pochlastam

Reagovat
CHONG

Díky, šoupnu to teda i do souhrnu

Reagovat
Visca el barca

Mám to stejně

Reagovat
Ed_Hazard

no do riti. Mam to rovnako. Este pred par rokmi som sa z debaklov od Barcelony nevedel spamatat a srali ma vsetky straty bodov. Teraz zostavam naprosto chladny.

Nie je to o tom, ze sme si zvykli na tie vsetky veci? Nevyuzivame zavahania, barcelona nas skoli v EC a podobne

Reagovat
valloire

Prostě si postupně začínáte uvědomovat, co je důležitý...a každej zápas v lize to fakt není. Clasico ale ano.

Reagovat
Ed_Hazard

A k zapasu este. V poslednej dobe som si uvedomil, ze vo Fedem vidim to, v co som dufal ze sa vyvinie Kovacic. Z tohoto titulu beriem Mateov odchod a "nahradenie" Fedem za velmi dobry tah a viditelny upgrade.

Reagovat
valloire

a šanci Fedemu dal kdo?

Reagovat
Ed_Hazard

To beriem ako jednu z velmi mala veci, co ZZ urobil sobre. Asi tolko k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Robertovy kouzla

Reagovat
technecium

Teď Roberto předvedl něco, co nám strašně chybí celej rok. Náběh na narážečku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

to je grc zase, neuveritelne

Reagovat
ADM

Fati za posledných 5 zápasov tiež spravil asi jednu prihrávku

Reagovat
blaugrana

to sa neda kukat...

Reagovat
Rattlesnake

byla otázka času než ho ernesto semeda utaví. škoda.

Reagovat
technecium

Semedo zraněný, nebo nasral Ernesta, když mu tam něco při střídání povídal?

Reagovat
ADM

zranený

Reagovat
Kluivert9

Takže z celkem dobrý sestavy je jedním střídáním hned sestava na p...

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
Kluivert9

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann ted hejtil Stegena a poprávu, tohle se dá zpracovat tak jednou ze tří pokusů

Reagovat
smazaný uživatel

Fati tvle

Reagovat
technecium

Co to zas píská za pitomce?

Reagovat
sylarko

ten rozhodca je smiesny...najprv roberto cisto vezme loptu a teraz po griezmannovi mal byt roh

Reagovat
ADM

Ja mám pocit, že už každý tím v ige kombinuje a pracuje s loptou rýchlejšie ako my

Reagovat
ADM

Fati NAHRAJ NAHRAJ NAHRAJ prosim už.

Reagovat
Dr. Admess

Ten rozhodčí pískl už podruhý čistě odebranej balon.. wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí je snad magor

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
ADM

Rozhodca uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebanec

Reagovat
valloire

hups

Reagovat
smazaný uživatel

..ter stegen ako závora na železničnom prechode

Reagovat
Phillipinho

Strasnej odraz...

Reagovat
smazaný uživatel

cekal,ze kopne llago(asi jako kazdy)

Reagovat
technecium

Rozhodčí dement

Reagovat
smazaný uživatel

čekám ještě červenou

Reagovat
Dr. Admess

Ale byla by sranda, kdyby tenhle přímák znamenal remízu a vyhazov Ernesta. Už bych viděl ty titulky jako: Messi zařídil vyhazov Ernesta. Díky tomu faulu.

Valverde OUT!

Reagovat
smazaný uživatel

"faulu"...takže by to vlastně zařídil Real

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kluivert9

Aspoň k něčemu by byl..

Reagovat
valloire

co to meleš

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
Dr. Admess

To bylo úplně jasný. GOAT.

Reagovat
Rattlesnake

šéf

Reagovat
2miguel1

Messi jeb na to uz. Nech ho vyrazia

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
ADM

Reagovat
celeb

on len nechce prehrať, tak nám vytvára náskok. Pri našej defenzíve ...

Reagovat
ADM

Ernesto tam sedí tretí rok len vďaka nemu....

Reagovat
Jackmaker1989

To je úplne šialené, on si to postaví hocikde a trafí to pre tých brankárov to musí byť strašne demotivujúce

Reagovat
valloire

Leoš odpověděl.

Reagovat
technecium

Everything you do, Messi can do better

Reagovat
valloire

mluv česky vole

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH

Reagovat
sylarko

je jedno aka je zostava, je jedno kto tam bude na akej pozicii hrat. pokial sa nenaucia behat, tak to lepsie nebude

Reagovat
LAM

Pohyb je ndeska lepší,škoda zranění Semeda a toho,že neuměj hrát s Griezem

Reagovat
sylarko

lepsi moze byt, ale stale je to pomale, kazdy si prihrava a fest dlho predrziavaju tu loptu. a zas nahravka dozadu a dokolecka dokola. nebyt penalty a priameho kopu ta prehrame dnes.

Reagovat
ADM

A po polčase snád Fati out, to je už niekoľký zápas po sebe kedy nespraví absolútne nič. Všetko pokazí. Úvod do sezony mu vyšiel ale má pred sebou ešte kopu roboty.

Navyše to ako pomaly posúvame loptu, nehýbeme sa a ako absolútne vypájame z hry Griezmanna, ktorý si stále zabieha a pohybuje sa v dobrých priestoroch je neuveriteľné. Jedinú loptu, ktorú dostane, je výkop od Stegena. Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nic, tak aspoň pěkně napadá, vidět tak někoho dorážet na obránce je osvěžující

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
sylarko

presne o tom hovorim. to predrziavanie lopty ma uz sere. neze by si to davali rychlo do nohy, ale ne nahravka na busquetsa, ten sa 5x otoci okolo osi a nahra dozadu. ten nahrava robertovi, ten sa pozrie dopredu, otoci sa a zas dozadu...sak oni si nevedia z hry zrobit poriadnu sancu. to ma vsetky goly davat messi z priamych kopov?

Reagovat
CHONG

Messi je v těch přímácích fakt top, nevíte, jak to mají s Ronaldem v počtu gólů z přímáků?

Reagovat
vilp

Nevím, ale četl jsem toto.

MARCA:

Cristiano scored ONLY 7 from last 96 free-kicks.

The last Madrid player to score a FK was Ceballos on 13th January 2019. Since then, Real had 19 attempts, ZERO goals.

Bale ONLY scored FOUR of his 68 FKs.

Real have scored just 14 from 191 free-kicks in the LAST 5 YEARS.

Reagovat
technecium

Ronaldo 7 s posledních 96 jo? Mně to přijde, jakoby střílel každý zápas desetkrát a trefil s jednou za sezónu.

Reagovat
valloire

tobě toho přijde a je to nesmysl

Reagovat
CHONG

To je smutek

Reagovat
loki5

Jen poslední sezóny letos 3:0. Loni 8:0. Předloni 7:1. A rok před tím 4:3. 15/16 7:3.

Reagovat
Kokesh

Cris je porad o par golu pred nim, coz je vzhledem k te bilanci za posledni roky stale neuveritelny.

Reagovat
Generalní Gladiator

votázka času a má ho

Reagovat
CHONG

To určitě, ale vzhledem k těm posledním rokům je fakt neuvěřitelné, že Cris pořád vede.

Reagovat
valloire

54-51 pro Krále.

Reagovat
smazaný uživatel

Demagog na tebe

Reagovat
valloire

level ala jirka

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém vesmíru může mít buznoš více přímáků než Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi myslel hattricky a i ty máš špatně. Je to 54-52. Zjisti si fakta, než začneš psát bláboly

Reagovat
Generalní Gladiator

je to tak, ale brzy se dočkáš

Reagovat
valloire

napřed si to zjisti a pak tu něco píš troubo

Reagovat
Generalní Gladiator

Nechápu,jak mohl jít cris takhle totálně na dno s přímákama, nemá někdo nějaké vysvětlení?

Další vevezajímavá statistika

góly za klub

ronaldo 607

messi 612

nedávno byl dohnán

Reagovat
ADM

Messi has more direct free kick goals (29) than any football club in Europe's top five leagues during the last eight years.

Reagovat
valloire

to jsou věci....ve svý době by teda Zico měl něco podobný na celej svět

Reagovat
Gazdo

Ale Pelé nie

Reagovat
valloire

Taky. Pelé má 70 v oficiálních a o mnohých dalších se ani neví, takže tam je odhad 110 a víc i v neoficiálních zápasech, jakých se tehdy hrálo spoustu.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon řekněme trošku zatuhlý, rozehrávka tragická, ale ten zápas má docela náboj, ne že ne Arthur v dosud slabší formě se od půlky poločasu konečně z ničeho nic rozjel a předváděl pěkné věci

Reagovat
LAM

Rozhodčí dobrej dement jinak.Messi mu čistě odebere balon,dostane žlutou a ze standartky ještě padne gol

Jinak Leo paráda.Ty standartky vypiloval parádně Tak 6 zlatej míč snad jemu

Reagovat
ADM

Live bez prehry a GB pojde Leovi, čo celý svet píše o tom ako nahovno hráme... určite

Reagovat
Jackmaker1989

Inak ja som strašne zvedavý ako bude raz Barcelona vyzerať bez Messiho. Real mal minulú sezónu bez CR7 tiež strašidelnú.

Reagovat
technecium

To je jedno, Messi bude hrát ještě tak 5 let. Do tý doby mě zajímá jen to, aby tam byl trenér, kterej by tu hru dokázal někam posunout, aby to nebylo jen o Messim.

Reagovat
Jackmaker1989

Ale úprimne od čias Xaviho a Iniestu a 2 rokov Suareza tam nikto taký nie je či? Jediný kto sa mi ako tak pozdáva ja Artur.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je najväčšia škodná v fcb, áno je najlepší ale zničil coutinha, ničí griziho a rovnako fatiho..stačí si pozrieť kedy dal góly grizi (proti betisu keď Messi a suarez nehrali) kedy tahviezdil fati? Keď Messi a suarez nehrali..je geniálny, je úplne inde ale..on zničil aj repre, keď sa rozhodol že icardi hrať nebude..v tomto je real viac, on ukázal Ronaldovi že klub je viac ako hráč, v Barcelone to momentálne neplatí..a Valverde v tichosti šúcha nohami

Reagovat
technecium

Ok, jeden zápas Coutinha > patnáct sezón Messiho

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
technecium

Dembele to v noze má, kdyby to tak měl v hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Dembeliště, proč to nemůže dělat pořád

Reagovat
Murena

Messi

Reagovat
dextroza_m

Ty vole tohle snad není možné

Reagovat
2miguel1

To je v piči proste

Reagovat
Kluivert9

Messi

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
alcantara

Nezabudnite zase piskat na Dembeleho a pripadne vytlieskat Rakitica

GOAT Messi

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Nepotřebujem hrát, když nám stačí Messiho přímáky

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ADM

My trénera ani nepotrebujeme vlastne..

Reagovat
Visca el barca

Leo je jinde Kuli němu vlastně asi všichni koukáme.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak.

Reagovat
bayern987

Reagovat
DieFohlenBMG

to mu to pálí, když není v kisně Koláček

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde je opravdu vůl. Já bych z fleku vymyslel taktiku založenou jenom na faulech před šestnáctkou a fungovalo by to

Reagovat
smazaný uživatel

Zico kdo?

Reagovat
valloire

101. Čau.

Reagovat
technecium

Dokaž to číslo, prosím.

Reagovat
roman1978

Má pravdu

Reagovat
technecium

dokaž to číslo

Reagovat
valloire

nebudu vás tu vodit furt za ručičku

Reagovat
technecium

dal 56

Reagovat
valloire

jenom za Flamengo 62

Reagovat
technecium

Přáteláky se nepočítajů dědo

Reagovat
valloire

ty hraje Messi proti Vigu

Reagovat
technecium

Přátelaky hrajem jen na Bernabeu

Reagovat
valloire

pfff

Reagovat
DieFohlenBMG

Neskutečný frajer

Reagovat
Visca el barca

Dembelé mě teda baví daleko víc než Fati,

Reagovat
ADM

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez gólu ze hry

Reagovat
Switchback
Reagovat
vilp

Jinak těm golmanům proti Messiho přímákům stejně nerozumím. 99 % z nich přes zeď. Tak proč to nerisknout a nejít tam hned? Dva stejný góly, to je fakt trapas.

Reagovat
technecium

Taky to párkrát kopnul na brankářovu stranu a to je pak teprv trapas

Reagovat
vilp

Kolik ten poměr bude? 1 ku 15? To se pořád vyplatí.

Reagovat
technecium
Reagovat
ADM
Reagovat
technecium

Tady nezesměšnil brankáře, tohle se nedalo chytit

Reagovat
Generalní Gladiator

tenhle je masakrální, můj vůbec nejoblíbenější, mňam

Reagovat
vilp

Pamatuji si, že Casillas to dělal stejně a Messi mu pak dal dvakrát za sebou gól. Potom se zranil, začal chytat Diego López, který šel hned za zeď a ty střely ani nemusel vyrážet.

Reagovat
technecium

Dyť Lopézovi tam úplně stejně taky fouknul dva v jednom zápase

Reagovat
vilp

Možná teď. Ale v Clásicu mu to tehdy chytal jak pán.

Reagovat
technecium

To to taky ještě nechytal tak dobře jako teď

Reagovat
technecium

Nekopal

Reagovat
ADM

Napalil by to do druhého rohu no matter what

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann v šanci! Unikát

Reagovat
sylarko

sam bol z toho v soku ..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dr. Admess

Vážně nedáme 3. zápas v řadě gól ze hry?

Reagovat
sylarko

mohol byt dat hatrick z priamych kopov..stalo sa to uz niekedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc piska aspasuv bracha a proc je tak spatnej..

Roberto na LB dokazuje ze neni horsi nez semedo.

Bus je v lese, bohuzel zapas od zapasu horsi.

Reagovat
vilp

Messi and Griezmann have not exchanged a single pass in this first half. [opta]

Už si aspoň nahráli? Spolupráce jak podle učebnice, ještě že Griezz nemá za agenta Jonathana Barnetta.

Reagovat
technecium

Dyť mu nahrál do šance Griezmannovi

Reagovat
ADM

Reagovat
sylarko

ale az v druhom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé je dnes velice dobrý

Reagovat
Dr. Admess

Dembouz je rychlej jak kráva. Škoda, že nemáme trenéra, kterej by mu vysvětlil, co má a co nemá dělat. Kdyby ty kličky dělal jen v poslední linii s náběhem, byl by zvíře. Ale když kličkuje v přehuštěným prostoru, ztrácí míče, je to na ranu.

Reagovat
Murena

Bus

Reagovat
Dr. Admess

LOL, že to prolomí zrovna Bus..

Reagovat
smazaný uživatel

BUUUUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
technecium

Gól ze hry!!!

Reagovat
celeb

Super. Proti zostupujucim timom, ktore sa takmer nesnazia utocit nam to ide. Teda ked da Messi hattrick.

Snad nas to trochu nakopne, ale skutocnu formu uvidime az koncom mesiaca, ked nastupime proti Borusii. V decembri hrame na 'oblubenej' Anoete u Sociek, navstivime San Siro, Wanda Metropolitano a privitame Real 28.

Stale nemusime postupit zo skupiny v LM a uvidime, ako bude vyzerat ligova tabulka na prelome rokov.

Reagovat
valloire

konečně jsi to pochopil

Reagovat
celeb

preco 'konecne'? Ja tu na nasu formu, nezazivnu hru, zavislost na 1 hracovi a hlavne absolutne neschopneho trenera hromzim uz pekne dlho

Reagovat
valloire

Proti zostupujucim timom, ktore sa takmer nesnazia utocit nam to ide...a Messi si honí triko

Reagovat
celeb

a to ma aku suvislost s tym tvojim 'konecne' ?

Navyse takto sme upadli az posledne tyzdne, kedze predtym sme vyhrali (zas a znova) ligu s upadajucimi Madridskymi klubmi, ktore ani takuto slabu Barcu nedokazu pretlacit.

Messi hra svoju ligu, to sam vidíš a občas dokonca aj mimovolne uznáš.

Reagovat
valloire

V lize mu to jde proti slabším, v LM je to už horší, když ho potřebujete. Soudruh Gatti to řekl zcela trefně.

Reagovat
celeb

prekopal nam cestu cez Bayern v semifinale LM, dal 2 goly vo finale MU, atd. atd.

Ale nieco pravdy na tom bude, kedze Real je jeho oblubena hracka, ktoru rad sprzni. Ako vravis, proti slabsim mu to ide.

Reagovat
valloire

To je všechno řečí místních kids pravěk. Tehdy se hrál pomalej fotbal a golmani byli na úrovni dnešních žen...

Reagovat
celeb

vravis Peleho doba?

Reagovat
valloire

Reagovat
Generalní Gladiator

ide? vždyt to bylo nic moc, všechno zase jeden hráč...

Reagovat
celeb

necitaj len 1. vetu

Reagovat
valloire

jako kope to dobře, to uznávám, nicméně tady ten to kopal ještě líp

https://www.youtube.com/watch?v=AyZZyfOAoRo

Reagovat
Generalní Gladiator

Ta trajektorie je nádherná,fantastická...jako to maličtí golmani jsou k smíchu,ale ikdyby měli 2m,tak je to jedno!

Reagovat
valloire

maličtí? no nevim, 10 cm v průměru asi nehraje roli, když to takhle kopneš

Reagovat
Generalní Gladiator

kouknu na toho prvního, vždyť je to žáček

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

ty videa celkem zkreslujou jestli sis nevšiml

Reagovat
ADM
Reagovat
technecium

Gólmani hadr

Reagovat
valloire

jo, ten dneska

Reagovat
valloire

Skotsko MS 1982 na konci. Rough 185 cm. Vigo dneska. Blanco 188 cm. Jestli si někdo myslí, že to hraje velkou roli, tak je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/Cu79Lpabhkk Divej se na mistra

Reagovat
valloire

tohle je mistr dálkových kopů, Zico zase těch okolo vápna, což vyžaduje precizní techniku, ale samozřejmě to uměl zavěsit i z dálky...

Reagovat
smazaný uživatel

A Leo je mistr na co? Máš pravdu, na oboje.

Reagovat
valloire

co to? no z dálky to tam ani nedokopne....dejme tomu, že to kope kolem vápna velice slušně a poslední roky se dost zlepšil

Reagovat
Al Capone

Mistr je ten co jich dal nejvíce, zrovna tuhle statistiku nejde okecat.

Reagovat
valloire

Nějakej soudruh se tu ptal, jestli dal někdo hattrick z přímejch kopů. Mihajlovič a Frantzeskos. Takže Leoš mohl bejt třetí v moderní éře. Frantzeskos zároveň drží rekord 14 golů za ligovou sezonu.

Reagovat
DreamTeam

Ten VAR můžou ve Španělsku rovnou zrušit, dokud tam budou sedět takové jelita

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico je letos hrozna zoufalost.

Reagovat
Phillipinho

Tak zrovna dneska to bylo docela v pohode zaslouzeny vitezstvi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle může nebejt penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

..saul a thomas 5x žltá - aspoň budú pripravený na Barcelonu krásna robota cholo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele