FORTUNA:LIGY - souhrn 29. kola

10.06.2020, 20:08, aktualizováno 10.06.2020, 20:08
Komentáře a souhrny
Slavia po velkém dramatu remizovala v Ostravě 2:2 a na průběžně druhou Plzeň, která si poradila se Zlínem, má šest kol před koncem soutěže k dobru stejný počet bodů. Úspěšný byl doma také Jablonec, který si poradil s Karvinou, zatímco Sparta potvrdila úlohu favorita proti Opavě. Další tři body mají na kontě Bohemians a šance na záchranu oživila Příbram, která porazila Liberec...

Sparta Praha - SFC Opava 2:0

10.06.2020 18:00

Góly: 11. Libor Kozák, 71. Martin Frýdek

Fotbalisté Sparty nezaváhali ani ve svém čtvrtém utkání v řadě za sebou a tentokráte zdolali podceňovanou Opavu v poměru 2:0 díky brankám Libora Kozáka se střídajícím Martinem Frýdkem. Po čtvrté ligové výhře během jedenácti dnů poskočili v tabulce na čtvrté místo se sedmačtyřiceti body a za třetím Jabloncem stále zaostávají o body dva. Slezané se naopak kvůli překvapivé výhře Příbrami nad Libercem propadli na poslední šestnáctou pozici.

Svěřenci trenéra Václava Kotala měli jasnou územní převahu a drželi otěže středečního klání pevně ve svých rukách, nicméně urputný výkon protivníka jim místy dělal velké problémy. První slibnější možnost si vypracovali po osmi minutách, ovšem s nebezpečnou dělovkou Karlssona si dokázal brankář Fendrich poradit. Za další tři minuty se už skóre přeci jen měnilo, svou jedenáctou ligovou trefu zaznamenal kanonýr Kozák.

Jednatřicetiletý útočník, který mimochodem nakoukl do velkého fotbalu právě v dresu Opavy, využil krásné přihrávky od Karlssona před hranici brankového území a razantním přízemním pokusem nedal Fendrichovi žádnou naději na úspěšný zákrok. Krátce po odehrané čtvrthodině poprvé ukázali svou tvář také hosté, nicméně Dordićovu hlavičku snadno zkrotil ve svých rukavicích připravený rumunský gólman Niţă.

Letenští mohli navýšit svůj náskok ve 28. minutě, ale po Karlssonově centru mířil jen do boční sítě velký talent Karabec, který vůbec poprvé ve své kariéře nastoupil k prvoligovému střetnutí v základní sestavě. Zhruba deset minut před přestávkou se mohl osamostatnit na čele tabulky střelců české nejvyšší soutěže Kozák, jenomže v záklonu hlavičkoval zhruba o metr vedle levé konstrukce. Krátce po změně stran hned dvakrát zahrozil Hložek.

Nejprve uspěchal zakončení a mířil nad horní tyčku, pak jeho dalekonosnou skákavou střelu zkrotil pozorný Fendrich. Opava byla nejblíže ke skórování v 67. minutě. Ještě předtím vyprášila Jursova bomba Nitovy rukavice, vzápětí po rohovém kopu hlavičkoval Žídek a bránící Štětina na poslední chvíli odvrátil balón alespoň do tyče. Neuběhly ani další čtyři minuty a Spartu uklidnil druhým gólem Frýdek.

Ten ani ne po šesti strávených minutách na trávníku využil parádní práce Karabce na pravé straně pokutového území, do míče se opřel z voleje a díky teči vracejícího se Jursy rozvlnil síť. Ve zbývajícím průběhu trefil boční síť Juřena, následně na opačné straně neuspěl osamocený Mandjeck tváří v tvář proti Fendrichovi. V nastaveném čase nedokázal korigovat stav Žídek, jehož ránu z obrovské vzdálenosti vyrazil Niţă nad svou branku.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 1:2

10.06.2020 18:00

Góly: 43. Vlastimil Daníček - 4. Matěj Pulkrab, 15. Roman Květ

Především kvůli nepovedenému úvodu nezvládlo Slovácko domácí duel s Bohemians, přesto nadále živí naději na postup do skupiny o titul. Situaci ale mohlo mít ve svých rukou, místo toho musí v dalším mači proti Spartě zvítězit a ještě se spoléhat na pomoc ostatních. Hosté si naopak pojistili postavení ve středu tabulky.

Slovácko si v závěru soutěže bude muset poradit bez zraněného brankáře Trmala, jehož proti "Klokanům" podobně jako v Opavě zastoupil Porcal. Do sestavy se vrátil stoper Kadlec, jeho kolega Hofmann ale nadále chyběl kvůli zranění, a tak jej opět nahradil jindy záložník Daníček. Od začátku dostali šanci také mladý středopolař Mareček a útočník Zajíc. Hosté mohli po jednozápasové pauze zase počítat s útočníkem Pulkrabem. Oproti duelu se Spartou tvrdili muziku od první minuty také obránce Schumacher a špílmachr Vodháněl.

Domácí na soupeře vlétli a již po dvou minutách hry byl blízko skórování Zajíc, avšak hlavou po závaru trefil břevno. Jenže za dvě minuty se skóre měnilo na druhé straně. Chybu Moravanů ve středu pole vystihl Květ, ten nastartoval Vodháněla, jenž před bránou našel Pulkraba, který zblízka překonal Porcala - 0:1.

Krátce po inkasované brance chtěl vyrovnat Petržela, jehož našel dlouhý pas Jurošky, ovšem rychlík Slovácka hlavičkoval v těžké pozici nepřesně. Stejný hráč nedlouho poté zbytečně atakoval ve středu pole loktem Vodháněla. Sudí Lerch jeho nesportovní zákrok napoprvé neviděl, vše si ale na pokyn asistenta zkontroloval u videa, načež naprosto správně Petrželu vyloučil. Domácím se tak pořádně zkomplikovala snaha o bodový zisk. Hrůznou čtvrthodinu Slovácka navíc uzavřel druhý banán v jeho síti. Hronek totiž utekl po pravé straně, našel v malém vápně Květa, jenž až příliš snadno uklidil míč hlavou.

"Klokani" se po nabytí náskoku uklidnili a kontrolovali hru. Ve 30. minutě vyslal Ljovin na zteč Hronka, jehož volej musel likvidovat Porcal. Nedlouho poté však na druhé straně hřiště zaváhal Köstl a nabídl velkou šanci Zajícovi. Ten ale zaváhal, místo střely hledal obsazeného Navrátila a nepovedenou akci nakonec zakončil Havlík střelou na tribunu. Na konci první půle se ale Slovácko přece jen zvedlo a výsledkem byla snižující branka. Havlíkův roh ze 43. minuty prodloužil Zajíc na Daníčka, jehož neuhlídal Jindřišek a dovolil kapitánovi domácích snadno hlavičkovat.

Pět minut po změně stran mohl dvoubrankový náskok Pražanům vrátit Hronek, jenže poté, co se k němu dostala přihrávka od Květa, netrefil balón ideálně a kulatý nesmysl se odporoučel do zámezí. Po dalších deseti minutách vyhledal Vodháněl Květa, jemuž gólovou radost vzal blokující Kadlec. V 64. minutě měl Květ další možnost, ale svůj únik po pravém kraji hřiště nevyhodnotil ideálně a jeho lob snadno pokryl Porcal. Dvě minuty nato vyprášil Havlík rukavice gólmana Valeše. Vzápětí zasahoval Valeš i proti střílené pobídce Reinberka.

V závěru už nebylo k vidění tolik příležitostí. Slušnou možnost měl těsně před koncem pouze Nečas, trefil však prostor, ve kterém operoval Porcal. I tak si ale Bohemians pohlídali vedení až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 3:1

10.06.2020 18:00

Góly: 52. Pavel Šulc, 80. Ivan Schranz, 90+3. Pavel Šulc - 47. Jakub Řezníček

Povedeným vystoupením uzavřely České Budějovice domácí seance v základní části. Nejen že výhrou 3:1 nad Teplicemi potěšily několik desítek přihlížejících, ale zároveň oživily naději na postup do skupiny o titul. To Severočeši jsou od podobných myšlenek dosti daleko, neboť je jistojistě čeká tuhý boj o záchranu, navíc jejich psychika se po dalším zápase ztraceném v závěru nachází na bodě mrazu.

Základní jedenáctku Dynama po delší době posílil kapitán a stoper v jednom Sivok. Na straně hostů se zase tentokrát představili i Nazarov, Radosta nebo Černý.

Jako první se proti svému bývalému klubu ukázal teplický Řezníček. V páté minutě donutil brankáře Drobného k zákroku po pokusu hlavou, minutu nato se Řezníček vytočil okolo Talovierova a znovu vyzkoušel pozornost strážce domácí svatyně. V jedenácté minutě byl prověřen také hostující gólman Grigar, když nad břevno vyrazil štiplavou ránu Čoliće z přímého kopu. V patnácté minutě vyrobil hrubici hostující Čmovš, jehož malou domů vystihl Mészáros, tomu ale nevyšla následná klička a Grigar míč naštěstí pro "Skláře" uzmul.

Ve 20. minutě prokázal fotbalový um Nazarov, jenž po rohovém kopu Teplic vystřihl solidní nůžky, ale bránu nenašel. Ve 28. minutě si nahrávající Čolić místo chumlu hráčů chytře vybral z druhé vlny nabíhajícího Kladrubského, tomu ovšem zakončení tolik nevyšlo, protože napálil jen Grigara. Po půlhodině hry pálili zase Severočeši, konkrétně to byl Žitný, kdo protáhl agilního Drobného.

Ve 36. minutě pořádně zavařil hostům Radosta. Jen pár chvil předtím totiž obdržel první žlutou kartu a tu druhou inkasoval po ostrém šlapáku na Kladrubského. Následoval tedy odchod do sprch a Teplice dohrávaly v deseti. Sám faulovaný Kladrubský po následné rozehrávce standardní situace zaměstnal Grigara, jenž jeho projektil vyrazil před sebe, dorážka už ale nepřišla.

Dvě minuty po změně stran šli však do vedení hosté. Řezníček přijal na hranici pokutového území přihrávku od Jakuba Mareše a následně překonal Drobného přízemní střelou na bližší tyč. Vedení ale vydrželo hostům jen pět minut. Dynamo totiž rozjelo akci po pravé straně, Schranz našel před bránou Šulce, jenž pohotovým zakončením vyrovnal. V 55. minutě mohl znovu skórovat Řezníček, ovšem jeho hlavičku po pasu od Žitného skvěle vytáhl Drobný.

Budějovice měly na hřišti o jednoho hráče navíc a postupem času to bylo znát. Pokusy Táborského a Kladrubského však měly ještě daleko od úspěchu, Mršić už byl v 70. nebezpečnější, ale ani jeho střela se nevešla mezi tři tyče. O deset minut později už Dynamo otočilo skóre. Předchozí akci po hlavičce Schranze ještě zachránil Čmovš odkopnutím balónu na rohový kop, jenže po něm střílel Talovierov a míč vyražený Grigarem uklidil do sítě dorážející Schranz.

Domácí už si vítězství pohlídali a v nastavení ještě přidali jednu gólovou pojistku. Mršić našel v otevřené obraně Teplic zcela volného Šulce, který neměl mnoho starostí s překonáním Grigara. Budějovice se tak po cenné výhře vyhouply v tabulce na sedmé místo, zklamané Teplice nadále vězí na dvanácté pozici.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - MFK Karviná 1:0

10.06.2020 18:00

Góly: 58. Jan Sýkora

Jablonec nejtěsnějším možným způsobem skolil o záchranu bojující Karvinou, a protože Liberec v souběžně hraném klání neuspěl na půdě Příbrami, vecpal se po minulé výhře na hřišti Teplic v tabulce před svého lokálního soupeře na třetí příčku za vedoucí Slavii a druhou Plzeň. O nynější výhře Severočechů rozhodl ve druhém poločase svým gólem Jan Sýkora.

Třikrát za sebou se nepodařilo svěřencům trenéra Petra Rady udržet čisté konto, tentokráte ale v defenzivní činnosti výrazně zabrali, a právě tahle skutečnost se stala velmi důležitou pro konečný tříbodový zisk. Hosté naopak potvrdili, že po koronavirové přestávce nejsou v úplně nejlepším rozpoložení, i s touto porážkou v minulých pěti zápasech urvali jen dvě remízy.

Domácí byli už od úvodního hvizdu rozhodčí Adámkové lepším mužstvem, třeba v první dvacetiminutovce si vytvořili hned osm rohových kopů, nicméně kýženého úspěchu se ještě nedočkali. I proto, že po jedné takové standardní situaci se ve 2. minutě nedokázal prosadit Jeřábek a po něm ani dorážející Doležal nedokázal dopravit míč za brankovou čáru.

Ve 14. minutě předvedl Pilík na pravé straně, že po technické je na tom velmi dobře, prokličkoval se do dobré pozice a nacentroval na zadní tyčku, odtud ale Sýkora v zakončení selhal. Zhruba po půlhodině hry se snažil po jiném pasu Pilíka propracovat k balónu ve skluzu nepříliš hlídaný Doležal, jenomže ani z téhle šance jabloneckým fotbalistům nezapršelo.

Mužstvo kouče Juraje Jarábka se herně příliš nezlepšilo ani po přestávce. A ačkoli Jablonci chvíli trvalo, než se rozehřál do optimální teploty, nakonec se zaradoval z dosažené trefy v 58. minutě. Holík vyslal zprava dlouhým obloučkem merunu do šestnáctky, která nejprve směřovala na Pilíka, nakonec ovšem propadla k Sýkorovi, jenž pak snadno zacílil.

Až od tohoto momentu se moravskoslezský celek nějakým způsobem začal osmělovat. Leč jeho snaha v útoku vyšla ve finále vniveč. V 69. minutě Čonka od levé lajny našel v pokutovém území svého spoluhráče Lingra, nicméně nejlepší střelec týmu dobře neseřídil svoje mířidla a míč nasměroval z voleje pouze vysoko nad bránu gólmana Hrubého.

Jablonec mohl náskok navýšit v 82. minutě, po Krobově standardce se k hlavičce dostal Kratochvíl, avšak svůj pokus poslal těsně vedle vzdálenější tyčky. Čtyři minuty před koncem byla Karviná asi nejblíže alespoň vyrovnání. Lingr se vydal odvážně středem pole, nahrál následně do běhu Tijanimu, jeho střela levačkou však skončila pouze na boční síti.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 2:1

10.06.2020 18:00

Góly: 18. Martin Nový, 29. Martin Nový - 41. Jakub Pešek

Fotbalisté Liberce utrpěli po koronavirové pauze svou druhou porážku. A jejich přemožitelem byl opět celek, který bojuje o holé přežití. Příbram především díky dvěma brankám svátečního střelce Martina Nového získala veledůležité tři body a vyhoupla se z posledního místa, kam zašoupla Opavu. Hosté už stačili korigovat pouze snižující trefou Jakuba Peška.

Hosté se museli v tomto utkání obejít hlavně bez vykartovaného Kačaraby a kapitána Karafiáta, kteří tvoří ve většině případů obvyklou stoperskou dvojici. A jakoby se nově utvořené duo Mara spolu s Hromadou chvilku hledali. Během úvodní půlhodiny inkasoval liberecký gólman Knobloch dvakrát a na tuhle situaci již Severočeši nezareagovali.

Přitom to mohli být oni, kdo mohl otevřít skóre tohoto střetnutí. Pešek na levé straně hezky uvolnil Balutu, který poslal jemný oblouček do šestnáctky na volného Rondiče, nicméně ten svou hlavičkou, prováděnou ze záklonu, jemně olízl jen břevno. Naopak na druhé straně se v 18. minutě radovala z vedení Příbram, která přetavila svou první šanci v úspěch.

K přímému volnému kopu z hranice šestnáctky se postavil Nový, kterému se prudkým přízemním pokusem podařilo obstřelit připravenou zeď, a po míči se už jen marně natahoval Knobloch. Ve 24. minutě mohl Liberec vyrovnat, a to po rychlém brejku, Balutu svou nahrávkou našel Pešek, jenomže finální lob skončil pouze nad bránou Melichara.

Jen o chvilku později se stále aktivní Baluta pokoušel o další překonání domácího brankáře, dopadl ovšem stejně jako v předchozím případě, tedy že nezamířil mezi tři tyče. Příbram na opačné polovině hřiště ve 29. minutě přitom zase vyučovala z produktivity. Cmiljanovič zleva přihrál Zorvanovi, jenž balón ještě posunul k Novému, a ten z vyložené pozice nezaváhal.

Kdyby ve 31. minutě proměnil velkou tutovku Antwi, který trestuhodně nasměroval merunu svou hlavou jen do rukavic Knoblocha, bylo by zřejmě o vítězi tohoto mače definitivně rozhodnuto. Takhle se však mohl Slovan ještě chytit. A právě téhle možnosti se chopil, neboť čtyři minuty před přestávkou svoje sólo dobře napadající Pešek proměnil v přesný zásah.

Hosté sice vyvíjeli ve druhé půli snahu za otočením negativního skóre, to se ale nakonec směrem kupředu nijak nepohnulo. A to i proto, že Hromada ve velké příležitosti selhal, bezprostředně poté neskóroval ani Zeman a že v 70. minutě přestřelil poloprázdnou bránu Rondič. Příbram zahrozila jen standardkou Antwiho, avšak ten napálil pouze tyčku.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 0:2

10.06.2020 18:00

Góly: 30. David Houska, 90+3. Milan Kerbr

Hráči Mladé Boleslavi ve 29. kole FORTUNA:LIGY prohráli na domácí půdě se Sigmou Olomouc 0:2 a stále tak nemají jisté místo ve skupině o poháry. Za to Hanáci získali do posledního kola naději, že by se ještě na alespoň desáté místo mohli vyhrabat.

V desáté minutě se po rohovém kopu se štěstím k míči dostal hostující González, který však z hranice malého vápna orazítkoval břevno.

Sigma byla i nadále lepším celkem na hřišti. Houska dostal ve vápně spoustu prostoru a pálil na zadní tyč, jenže jeho pokus tečoval mimo tři tyče Mazuch.

Mladoboleslavští se po nucené pauze propadají tabulkou a zápas s Olomoucí jen prohluboval jejich beznaděj. Ve 26. minutě Juliš potáhl balon po pravé straně a poté jej poslal proti noze Gonzálezovi, jehož pokus z ideální palebné pozice zblokoval dobře postavený Tatajev.

Po chvíli se hosté znovu málem radovali. Hubínek zcela nepochopitelně vrátil centr z pravého křídla před bránu a Stejskal následně musel vytáhnout pohotový zákrok proti zakončení Juliše.

Ve 30. minutě se svěřenci kouče Látale přeci jen dočkali. Po rohovém kopu nedokázala Mladá Boleslav odvrátit míč do bezpečí a po sérii několika individuálních chyb se ke střele z hranice vápna dostal David Houska, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě.

Domácí gólman Stejskal jako by se už viděl v šatně, když mu balon vypadl z náruče a tím nabídl velkou šanci Chytilovi, který ale bránu přestřelil.

V 51. minutě měli domácí šanci srovnat krok. Douděra se rychle zbavil dvou protihráčů a poté svou střelou trefil Beneše. Od něj se míč odrazil přesně na nohu Tomáše Ladry, který pálil těsně mimo tři tyče.

V druhém poločase Olomouc kontrolovala svůj jednobrankový náskok, Boleslav se téměř na nic nezmohla. A tak přišel trest v 93. minutě. Zelený nepřesně přihrál a nastartoval brejk Sigmy. Ten táhl po pravém křídle Štěrba, jenž poslal do vápna parádní centr na Milana Kerbra a ten zblízka překonal bezmocného Stejskala.

Mladé Boleslavi patří momentálně s devětatřiceti body devátá příčka, Olomouc je jedenáctá a má o tři body méně.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 2:2

10.06.2020 18:00

Góly: 17. Jaroslav Svozil, 90+7. Patrizio Stronati - 14. Nicolae Stanciu, 90+4. Lukáš Masopust

Nebyl to zápas plný fotbalovosti, přesto přinesl několik zajímavých momentů a minimálně nezaujatého diváka musel bavit. Slávisté zásluhou tref Stanciua a Masopusta dvakrát vedla, domácí Baník však vždy dokázal obratem vyrovnat.

První branka utkání přišla ještě dříve než první šance. Nicolae Stanciu se totiž po čtvrthodině ujal exekuce přímáku z pozice běžně užívané pro centr, balón však zakroutil do brány, čímž zaskočil Laštůvku a otevřel gólový účet utkání.

Na vyrovnání se nečekalo dlouho. Už o tři minuty později sešívaní nezvládli odehrát rohový kop, který propadl až na zadní tyč k Jaroslavu Svozilovi, jehož dělovka za přispění Kolářova zaváhání rozvlnila síť. Nedlouho před pauzou pálil zpoza vápna Stanciu. Jeho ránu zblokoval rukou Jánoš, avšak sudí nedospěl k závěru, že se jednalo o nedovolenou hru.

Ve druhé půli dlouho nebyly k vidění žádné šance. Pražané kombinovali a čas od času zkusili centr nebo střelu z dálky - první větší ohrožení Laštůvkovy branky přišlo ve třiaosmdesáté minutě, kdy Tecl tečoval Coufalův balón. Krátce před koncem základní hrací doby pak Jirásek ve středu hřiště podrazil Stanciua a po druhé žluté kartě se poroučel do sprch.

Sešívaní toho využili ve čtvrté minutě nastavení. Lukáš Masopust se ve vápně ujal míče a vydařenou ranou do šibenice pokořil Lastůvku. Jenže všem dnům ještě nebyl konec. Tecl si vykoledoval na půlce rovněž druhé žluté ocenění, což pomohlo Slezanům k vyrovnání. Chyběl totiž při závěrečném Fleišmanově rohu, na nějž si naskočil Patrizio Stronati a hlavou zajistil svému týmu bod.

Náskok Slavie na čele tabulky se tak snížil na šest bodů, Baník naopak učinil krok za umístěním ve skupině o titul.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Fastav Zlín 3:0

10.06.2020 18:00

Góly: 25. Jan Kopic, 36. Jean-David Beauguel, 89. Milan Havel

Viktoria Plzeň v rámci 29. kola FORTUNA:LIGY porazila ve Štruncových sadech Fastav Zlín 3:0 a opět se bodově přiblížila první Slavii, která jen remizovala 2:2 s Baníkem. O výhře už v první půli rozhodli Kopic s Beauguelem, v závěru pak výsledek pojistil Havel.

Ve 14. minutě měl Jean-David Beauguel na své hlavě první gól, ale jeho hlavičkový pokus vytěsnil Rakovan těsně vedle své tyčky.

O sedm minut později Kovařík centroval z levé strany a jeho dlouhý míč doputoval ke Kopicovi, kterému se povedlo najít na malém vápně nehlídaného Beauguela. Plzeňský útočník z dobré pozice branku přestřelil.

Viktoria se první branky dočkala v pětadvacáté minutě. Jan Kopic dostal přihrávku na levý kraj pokutového území a střelou po zemi na zadní tyč překonal Rakovana.

Uběhlo jedenáct minut a domácí celek navýšil vedení. Dlouhý nákop našel přesně Jana Kopice, který dokázal z levé strany přesně najít prostor, kam si naběhl Jean-David Beauguel, který trefil přesně.

Plzeň se před poločasem radovala potřetí, ale video nakonec všechno změnilo. Po autovém vhazování se k míči dostal Aleš Čermák, který našel na zadní tyči nabíhajícího Jana Kovaříka, jenž zvýšil vedení Plzně, když si na míč ještě sáhl i gólman Rakovan, ale v cestě do branky už mu nezabránil. Sudí nakonec šel ještě přezkoumat situaci s videorozhodčím a na základě videa nakonec ukazuje, že si Kovařík pomohl u gólu rukou a branka neplatí.

V 53. minutě Kovařík z levé strany centroval do vápna, kam si nabíhal Jean-David Beauguel. Před plzeňským útočníkem vyboxoval míč Rakovan pouze před šestnáctku, kde byl osamocený Hořava, ale částečně odkrytou branku netrefil.

Čtvrt hodiny před koncem plzeňská defenziva trochu zaspala a hosté v ponechané výhodě po faulu mohli snížit. K zakončení se dostal Adnan Džafić, jehož rána jen o kousek minula vzdálenější tyč Hruškovy branky.

Plzeň nakonec přidala i třetí branku, když v závěru Kalvachův střílený centr přes celé vápno prošel až na zadní tyč, kde našel Milana Havla, jenž uklidil míč do sítě.

Plzni patří s 63 body druhé místo se ztrátou už jen šesti bodů na sešívané, Zlín je třináctý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha29216257:1069
2.Viktoria Plzeň29196459:2263
3.FK Jablonec29147846:3849
4.Sparta Praha29138853:3547
5.Slovan Liberec291441150:3846
6.Baník Ostrava29128942:3444
7.Dynamo České Budějovice291341246:4343
8.1. FC Slovácko29119935:3342
9.FK Mladá Boleslav291161246:5039
10.Bohemians Praha 1905291161235:4139
11.Sigma Olomouc29812936:3636
12.FK Teplice296101325:4928
13.Fastav Zlín29761625:4627
14.MFK Karviná295101421:3725
15.1. FK Příbram29561819:5021
16.SFC Opava29481714:4720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (673)

Přidat komentář
monty25
Reagovat
ratusek

tak je otázka, kdo skládá ten mančaft. ale je pravda, že zase tak zoufalej aby hrál na 12.místě s velkou ztrátou asi není.

Reagovat
fabec1222

Tepláky jsou do háje už několik let, Hejkal nehejkal, letos to ještě sestup nebude, ale příští rok už bych to viděl jako reálnou hrozbu.

Reagovat
bobis21

Stronati je bůh!

Ale dnes všichni stopeři dobře, Svozil snad ještě lepší než Zio. Slavia dopředu neskutečně impotentní - díky skvělému napadání měli pořád míč, protože jsme si nebyli schopni přihrát, ale nad to nic nepředvedli. Mít 80% držení míče a méně střel na bránu je neskutečné.

MOTM Berka, absolutně nezvládal

Reagovat
Stannis Baratheon

Všech 10 stoperů dnes super.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
bobis21

Tým 10 stoperů měl více střel na bránu, docela smutná vizitka pro sešívky

Reagovat
Stannis Baratheon

Ze standardek. Super, opravdu ofenzivní smršť jste předváděli.

Reagovat
bobis21

Vy taky. Držení míče není ofenziva. Přihráváte si 15 minut 30-40 metrů od brány bez jediné střely, to není ofenziva. Nedělejte z vašeho výkonu žádný zázrak prosím.

Reagovat
Stannis Baratheon

A jak má asi tým podle tebe hrát, když proti němu stojí 10 týpku kolem vápna? Střelba z dálky? Asi těžko. Kombinace? Asi těžko, když si pořád drželi pozice kolem vápna. Jak se dá hrát proti týmu, který nemá ani snahu hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

To samé ale můžeš říct o nás. Co jiného chceš hrát, když si soupeř 15 minut přihrává daleko od vápna? Běhan za ním jak blázen a umřít v 60.? Když hrajete takhle, nikdo proti vám nebude hrát jinak.

Reagovat
Kiwi-21

Sorry to je kravina když se podíváš že takovým stylem hraje Barcelona a jak s něma hrála Slavia v LM

Dost lidí nadávalo na Slavisty že získaly 2.body a stejně slavily jenže oni i proti těm velkým týmům hrály fotbal.

Pokud by tu skupinu odehrály jak Baník dnešní zápas tak je nepochválí nikdo za 2 haluze

Reagovat
bobis21

Barcelona proti vám ale nehrála takhle. Snažila se dostávat do šancí. Slavia se o nic takového nesnažila, spokojila se s držením míče.

Reagovat
Kiwi-21

Koukni do mých oblíbených i vedlejších než napíšeš proti vám

No že Slavia nemá tak kvalitní hráče aby si šance vytvořila je jiná a její chyba a z její strany špatně ale ten fotbal Baníku tomu opravdu nepomohl

Reagovat
bobis21

U slávie jsem s čtením oblíbených skončil Až teď jsem je dočetl do konce. Omlouvám se za nepřesné označení.

Reagovat
Kiwi-21

V pohodě

Chápu radost z bodu ale objektivně tohle za Pánika by byl neskutečný hejt přitom kdyby se to odkopavalo alespoň do křídel z pokusem o brejk,jak například v druhém poločase se dostal Reiter jednou za půlku.

Prostě kopat do stran a náběhy křídel a pokusy o brejky ale tohle bylo opravdu zoufalé odkopávání kdekoliv

Neznát ty týmy tak si myslím že hraje například v FA Cupu MU na hřišti nějakého slabého z nižších týmu a ten je vděčný za výsledek i když by MU hrálo z náhradníky ale jen kvůli jménu a ne u týmů ze stejné soutěže

Jak je Kozla třeba i pochválit za některé zápasy tak tady si zaslouží i kritizovat za tenhle zápas, protože předchůdce by byl opravdu hejtován

Reagovat
bobis21

Radost z bodu žádná není, upřímně tohle byl pro mě zápas úplně bez emocí, ani nevím proč.

A já dnes Baník ani Kozla nijak nechválím. Stopeři + Holzer se mi líbili, tam to ale končí. Jen říkám že Slavia taky nepředvedla žádný zázrak jenom proto, že drželi míč.

Reagovat
Kiwi-21

Psal jsem níže Musu měly nechat déle i když to Tecl rozhýbal a dávat více centrů do vápna, prostě 2-3 centry po sobě třeba zablokované a rohy, chvíli tu ťukání měnit to takhle to bránění usnadnily hodně

Obrana skvělá i když kdyby Tecl nebyl vůl a po pasu Stancia zakončil a dal gól tak myslím že se to vyvíjí jinak a zápas je koukatelný z obou stran ale to by nesměl být Tecl

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, 15 minut jsme si přihrávali, protože prostě jiná cesta nebyla, jestli pobíráš co jsem psal výš.

No, tak ať nehraje, je to účelné, ale pak se nemůžeš divit, že někdo napíše že jste hráli odporný fotbal.

Dostat se za půlku dvakrát, jen když jste už museli je fakt hodně špatné. (naše vizitka zase je, že jsme si nechali z těch dvou situací dát 2 goly)

Nedokážu si představit ten shitstorm, kdyby jste podobný výkon předvedli za bývalýho trenéra.

Reagovat
bobis21

Ale to je přesně to co říkám. My jsme hráli co jste nám dovolili vy, vy jste hráli co jsme vám dovolili vy. Je nesmysl za to jedny kritizovat a druhé nějak oslavovat. Mé hodnocení obou týmů je stejné. A pod Pánikem právě takové výkony a styl hry byl ten normál, tohle je to co tady slávisti poslední půl rok oslavují a říkají nám že máme chtít - nevím proč se vám to najednou nelíbí

Reagovat
Stannis Baratheon

Kdybyste hráli trochu otevřenější partii, tak bychom určitě neměli jen 2 střely. Prostě jeden styl se musí přizpůsobit druhému, takže jeden musel být ten který u druhého týmu spustil ten onen herní styl.

Nebo jako myslíš, že jsme se ještě před zápasem rozhodli, že budeme hrát takhle? Možná jo, ale protože Trpiš věděl, jakým stylem budete hrát. A ten styl, ať je jakkoliv účinný, tak prostě není pěkný, je spíš dokonce odporný. Takže ano, super trenerský tah, že nám Baník vnutil svůj styl, ale opakuji, je nechutný,hnusný a odporný.

Reagovat
bobis21

No my se tak evidentně taky nerozhodli, v první půli jsme hráli mnohem aktivněji a snažili se i držet míč, ale ve druhé půli nám to díky vašemu napadání nešlo, takže nám nezbyla jiná možnost než tohle. Vaše aktivnější napadání ve 2. poločase nás donutilo hrát tohle. Kdyby jste nás nechali chvíli kombinovat, mohli jste se díky tomu pak dostávat do otevřenější obrany. Když ale napadáte hned u nás a získáte tam míč, tak jsme pořád všichni vzadu. Opravdu si za to z velké části můžete sami.

Reagovat
Stannis Baratheon

Vy jste vnutili svoji hru nám, ne my vám. Nebo myslíš že Trpiš by chtěl do zavřených vrat?

Reagovat
bobis21

A myslíš že my jsme chtěli nepřihrát si přesně ani jednou nebo co? Vynutili jsme si to navzájem. Je absurdní myslet si že Baník chtěl mít ve druhé půli 20% držení. Pokud tomu opravdu věříš tak jsi ztracený případ.

Reagovat
Stannis Baratheon

No, protože jste neměli snahu a spokojili jste se s obranou. Dnes jste chtěli bid, a ten máte.

Ty jsi ztracený případ, pokud mi tu budeš pořád tvrdit, že Baník nehrál odporně.

Reagovat
bobis21

Baník hrál odporně, Slavia taky. Já si to přiznám, ty ne.

Reagovat
Stannis Baratheon

My jsme odporně nehráli. Nehrali jsme dobře, ba dokonce přiznám že špatně a neefektivně, ale ne odporně.

Reagovat
bobis21

Podle mě ano. Neviděl jsem žádnou snahu dostat se do šance. Měl jsem z vás celou dobu pocit, že snad ani vyhrát nechcete. Jediné v čem jste dnes byli dobří bylo to napadání (což je právě důvod pro to, že jsme byli my zatažení, i když to nepřiznáš).

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak my jsme nechtěli vyhrát, no ty kokos

Reagovat
bobis21

No že by to tvé tvrzení že my jsme nechtěli hrát není o nic méně k smíchu

Reagovat
Stannis Baratheon

Vy jste se s bodem spokojili. Podle některých zdejších fanoušků jste ani ten nepotřebovali, však do pohárů stejně nechcete a tahle sezóna je jen příprava před tou příští.

Reagovat
bobis21

Však mně by taky ani prohra nevadila, bylo mi to dnes úplně jedno. Ale to že po dnešku dělate že jste nehráli hrozně je přesně důvod, proč už je za vámi Plzeň jen o 6 bodů. Dokud is nepřiznáte vlastní nedostatky, budete náskok ztrácet dál.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však píšu že jsme hráli špatně. Jen si nejsem jistý, jestli současný kádr má na víc proti takovému betonu. Od nás to byl špatný výkon l, od vás ale totálně nechutný.

Reagovat
bobis21

Od nás nebyl o nic horší než od vás, proto je z toho spravedlivá remíza. Přesně co si oba týmy dnes zasloužily.

Snažíš se dělat že za vše mohl Baník a Slavia za nic. To je to co si nejsi schopný přiznat. Podle mě tohle byl prostě z vaší strany prokoučovaný zápas (to samé si třeba myslím i o zápase kde Barcelona vypadla s Mourinhovým interem). V 60. minutě bylo jasné že co hrajete nefunguje, ale nijak jste svou hru nezměnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Dospěli jste k něčemu? Po tom, co nám v každém příspěvku fanoušci týmu se dvěma střelami na branku při držení míče 72% vyčítají svou neschopnost trefit branku víckrát a svádějí to na to, že jsme moc dobře bránili, jsem to přestal číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Spravedlivá remíza

Reagovat
bobis21

A ne? Snad nechceš tvrdit že si se dvěma střelami na bránu zasloužíte víc

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, to chci. Jestli mi chceš tvrdit, že remíza odpovídá průběhu hry, tak se ti směju. A ano, vím že výsledek hře odpovídat nemusí. Takže oba týmy mají bod, což je nakonec to nejdůležitější, ale neobjektivnejšího člověka než ty aby jeden pohledal, protože tvrdit že to bylo zaslouženě 2:2.

Reagovat
bobis21

Je to naprosto zasloužené. Fakt doufám že si v každém zápase budete libovat jak jste si zasloužili vítězství až o ten titul přijdete. Nic jiného si za tuhle aroganci nezasloužíte.

Reagovat
ratusek

Za to brečení a aroganci fakt doufám, že budete za dementy a ztratíte 16 bodový náskok. Škoda, že se na to na podzim Vrba tak vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

To je vzájemne ... Vy jste vlastně svým vysokým přesunem nedovolili Baníku rozehrávat v klidu vzadu tím pádem si neprihrali a nepodrzeli a ztráceli míče a tim pádem jim pak nezbylo nic jiného než v bloku bránit a snažit se dostat k míči že jo...

Reagovat
bobis21

přesně to se mu snažím vysvětlit. Ale on prostě nepřijme nic jiného, než že Kozel v poločase přišel do šatny a řekl hráčům ať každou přihrávku dají soupeři a každý útok zadrbou do prvního obránce kterého potkají

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to bulení o zaparkovaném autobusu. Ten si představuji jinak. My jen běhali s nimi, oni hráli házenou, my zahustili střed hřiště.

Však měli jen o jednu střelu na brankáře více, než my.

To, že je baví běhat a nahánět kilometry, za to my nemůžeme, že jo...

Snad si nemyslí, že před nimi ohnem hřbet a necháme je vyhrát?

A když to spojíš s tím závěrem, tak nelze konstatovat jinak, než že dobře jim tak.

Reagovat
veikko

My jsme naopak měli o jednu střelu na bránu víc. Slavia když trefila bránu, tak dala gól.

Reagovat
Greny

Řeknu to asi takhle : vyspělý klub který hrál vyrovnané zápasy v LM a přehrával občas v nějakých situacích velkokluby si s tím má poradit....

Jenže tam je problém podle mě v tom systému Trpise... Když hraje někdo otevřené viz Plzeň tak oni to obehaji a mají rychlý přechod nahoru ... Ale v momentě kdy někdo zaleze tak tam prostě chybí minimálně teď na jaře dostatečná kreativita a zrychlení hry ....

Reagovat
ratusek

a Hušbauerovy střely z dálky, z nichž se vždy jedna chytila

Reagovat
Stannis Baratheon

Proti tomuhle hustýmu bloku kreativita nepomůže. To je prostě o vyčkávání, jestli se chytne nějaká šmudla nebo soupeř udělá obří kiks. K čemu je zrychlení, když soupeř brání zonově...

Reagovat
Greny

Hra na méně dotyku , přečíslení na krajích hřiště a následný centr to mi tam dneska od Slavie chybělo...

Samozřejmě že čím víc hru zrychlis a budes hrát na méně dotyku tak se soupeř bude muset rychleji v bloku posouvat a a budou se tam objevovat více mezery na případné přihrávky

Třeba dneska si moc nevzpomínam na hru krajních beku...že by tam měli víc náběhu či tak něco..

Reagovat
Kiwi-21

Na druhou stranu i když to Tecl rozhýbal měl tam déle nechat Musu ale se více zkoušet centrovat do vápna zda tam něco propadne

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jste asi od Kozla nechtěli ne? Hrát totální beton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kiwi-21

Nezlobte se na mě ale zahrát takovou sračku pod Pánikem+ střídání starých hráčů do pole tak ho ukamenujete.

Defenzivně vynikající, zázrakem 2.góly ale tohle byl hnusný beton a i Baník mě zklamal

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloc uz je vylozene veteran no a dohrava karieru

Reagovat
Kiwi-21

Jj na něho jsem si vzpomněl poté a Baroš a Fleišmann i když nahrál na gól ?

Reagovat
bobis21

Fleišman hrál pod Pánikem základ, teď hraje základ o 10 let mladší hráč a Fleišman většinou chodí z lavičky. Vidíš ten rozdíl? Fleišman objektivně kvalitu pořád má, takže je nesmysl ho odstavit úplně, přesto dostává více minut mladší hráč.

Reagovat
kilobyte

Pozůstatky Pánika

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Pánikem jsme sračku hrávali hodně často, Kozel je na tom zatím lépe, ve vymýšlení taktiky a rozestavení je mnohem kreativnější a nesází bez opodstatnění pořád na nějaké své oblíbence. A byť jsem čekal, že hlavně na Sigmě bude v základu Kaloč nebo Buchta, byl jsem z toho i zklamaný, tak pořád tady Kozel odtrénoval snad ani ne 5% toho, co Pánik a přesto si troufnu tvrdit, že už teď dostali mladí více šancí. A nedivte se zase i příští kolo v Liberci, třeba tam místo Jiráska postaví Hrubého a místo Jánoše půjde Procházka, tak ať nejste v šoku. Nechte Kozlovi alespoň jednu letní přípravu.

Pánika jsme nehodnotili negativně kvůli čtyřem nebo pěti zápasům, ale to fanoušci ostatních týmů, kteří Baník viděli v pár zápasech za sezonu nikdy nepřijmou

P.S.: Pánik ven!

Reagovat
Kiwi-21

Já nehodnotím celkově práci Kozla na to je ještě opravdu hodně brzy

Jen píšu že kdyby se hodnotilo objektivně a to píšu konkrétně o tomhle zápase tak by Pánik za úplně to samé byl kritizovaný o 106, nepíšu že měl Pánik zůstat ale ať se oběma a nebo komukoliv měří cca stejným metrem jediné co by se chválilo bylo střídání Kaloče

Reagovat
smazaný uživatel

Po zhruba 20 zápasech včetně přáteláků by nebyl vyloženě hejtován ani Páník. Po cca 2,5 sezonách s klesající koukatelností už příp. bude hejtován i Kozel ......

Reagovat
Kiwi-21

Tak cca po 20 zápasech udělal Pánik záchranu která už vypadala nemožně a na podzim 3.místo to už by bylo trochu moc to hejtovat

Ale jak píšu hodnocení celkově je brzy, kritizuji tohle konkrétní utkání

Poločas v Českých Budějovicích byl například skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tím, že rozhodčí tragédie a souhlas s kladným hodnocením Svozila

Reagovat
Blasphemer

100. pro Standu Tecla, nejlepšího útočníka ligy.

Reagovat
ratusek

počkej on ti to Sheldon nebo ten druhej debil přijdou vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Společně s Chorým

Reagovat
Blasphemer

Ten byl taky výbornej dneska.

Reagovat
didosh

Reagovat
mistr129

4. Pro Baník v TOP 4 po základní části

Reagovat
bobis21

Nevím jestli spíš to 6. místo nepustíme a nezahrajeme si klidný střed

Reagovat
mistr129

No koukám že čtvrtí už být nemůžete, tak snad z tý šestky vypadnete... Hlavně ať už u vás znova nehrajeme

Reagovat
bobis21

Jojo, máme horší vzájemný zápas, takže předskočit můžeme jen Liberec a pak s ním bojovat o 5. - nebo si zahrát střed s týmy na které umíme lépe a pak stejně s tím Libercem hrát o poháry.

Reagovat
mistr129

To bych radši na vašem místě šel do tý horní skupiny, tam můžete skončit i 3.-4., zvlášť když v neděli porazíte Liberec. Navíc z dlouhodobého hlediska pro vás super zápasy se Slavii, Plzní a dalšími, lepši než se rvát s Bohemkou nebo marnou Bolkou.

Reagovat
bobis21

Já si ale pamatuji jak vypadala ta naše nadstavba vloni v první šestce

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna se na to dívám .

Na Spartě prohra 3:0,

v Jablonci prohra 2:0,

s Libercem doma prohra 1:0,

se Slavií, které stačil u nás bod to skončilo 0:0,

v Plzni, která už taky o nic nehrála to bylo 1:1.

Reagovat
bobis21

V zápasech kde bylo o co hrát prohra bez vstřeleného gólu. Pak když už o nic nešlo dvě remízy, tam si není moc na co stěžovat... Završila to ale prohra s Boleslaví v zápase o Evropu, kde jsme opět bylo jasně horší.

Reagovat
lichna.

Jasně horší jsme tam vážně nebyli. Jen teď si pamatuju ty tři velké šance na vyrovnání, co jsme v druhém poločase měli.

Reagovat
bobis21

No možná ne jasně horší, ale horší ano. Fakt jsem neměl po zápase pocit že jsme si v něm zasloužili víc.

Reagovat
lichna.

Co si pamatuju já tak to byl remízovy zápas. Ale je pravda, že už je to dávno a celkově tehdy po nadstavbě byla blbá atmosféra tak si ten zápas az tak moc nepamatuju.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohemka má fakt na dosah tu prostřední, pochybuju o vítězství Sigmy nad Plzní .

Reagovat
Mönchengladbach

Bohemka má se Sigmou lepší vzájemnej, tam je hotovo už teď, ne?

Reagovat
RickNash

i kdyby vyhráli, před nás nepůjdou, máme lepší vzájemné zápasy

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, omlouvám se. Díky oběma

Reagovat
PavlíčeQ

Opět hrozný, těžkopádný, nezáživný. Adámková tomu taky nepřidala, to je fakt rozhodčí za všechny prachy. Každopádně doufám, že tohle jsou opravdu poslední zápasy plukovníka na naší lavičce.

Reagovat
ratusek

jako že ho Peltič odvolá ze třetího místa? Maximálně nejdřív po sezoně

Reagovat
PavlíčeQ

Po sezóně mu končí smlouva. Takže neprodlužovat a podepsat někoho jinýho. Třetí místo navíc neudržíme.

Reagovat
ondrasch77

Koho?

Reagovat
PavlíčeQ

A aby to bylo úplně jasný, samozřejmě jsem to myslel tak, že sezónu dohrát s plukovníkem, ale po sezóně někoho jinýho.

Reagovat
ratusek

jo to jsem pochopil, ale koiho by sis představoval? Hořejše?

Reagovat
PavlíčeQ

Hašek nebo Holoubek.

Reagovat
ratusek

Jo vlastně, to jsem ti psal, že s Haškem fakt nevyhrajete. Hodně vám chybí Jovovič řekl bych, to je sice palič, ale umí to rozhýbat

Reagovat
Kaspar

koho bys bral misto nej? a jinak co te na nem v jablonci stve? sleduju jablonec spis jen podle vysledku

Reagovat
PavlíčeQ

Já to mám s plukovníkem v takových vlnách. Dřív mi dost vadilo jeho chování na tiskovkách a výpady vůči fanouškům. Pak třeba ty jeho střídání nebo sestavy. To už jsem nějak vstřebal, ale herní projev na jaře je naprosto katastrofální. Jsem přesvědčen, že jiní trenéři by s tím kádrem odvedli víc. Bude lepší se s ním rozloučit důstojně po sezóně než na podzim po sérii špatných výsledků.

Reagovat
Komix

Měl jsem pocit, že jste tam s ním spokojený?!

Reagovat
smazaný uživatel

Soudný fanoušek s ním musí být maximálně spokojený

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Já jo.

Současná hra se mi taky nezamlouvá, ale je otázkou do jaké míry za to může Rada...

Reagovat
Greny

No druhá věc aby Pelta nešel do Sparty pak by to podle mě s Jabloncem dost zajimave

Reagovat
ondrasch77

Údajně bude záležet na faktu, jak dopadne soud ohledně dotací...

Reagovat
Greny

Každopádně asi by Jablonec padnout nenechal ne? By tam asi posílal hráče co se nechytí v áčku ne?

Reagovat
ondrasch77

Jasně..., vzpomeň na devadesátá léta, přelom století...

U nás začínali hráči jako Hübschman, Petráš, Homola nebo Jun, naopak odcházeli talenti jako Fukal nebo Čížek...

Reagovat
PavlíčeQ

Já už bohužel ne a co čtu různý komentáře, tak je nespokojeno čím dál tím víc fanoušků.

Reagovat
didosh

Ty vole, vždyť Rada je to nejsympatičtější na Jablonci Navíc dobrý trenér...ani 3.flekem se nezavdeci

Reagovat
PavlíčeQ

Já se chci u fotbalu i bavit a mít z něho radost. Což se teď bohužel neděje. Omlouvám se za moji náročnost

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Greny

Pěknej závěr zápasu... Dlouho jsem si tak nezarval při gólu Baniku

Jinak co trošku natřít Tecla? Balon letěl on si pohledem zkontroloval soupeře a pak ho úmyslně trefil... Jo to udělat Baroš tak by byla mela

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wyqinac

celkove naprosto zbytecnej faul, ze kteryho byla standartka a z ty pak roh, navic nam zbytecne chybel jeden hrac pri jeho braneni..

Reagovat
-Pato-

teda nechci se tu nikoho zastávat, ale on si kontroloval soupeře s tím, že se o něj opře, akorát on šel do té hlavy celkem podivně... nejsem si úplně jistý tím, že ten loket na hlavu dal schválně

Reagovat
C-M@ster

No, vzpomněl jsem si na Barošův loket u toho, ale toto nebyla až taková prasárna.

Reagovat
JarousFCB

Loket co nebyl loket

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
ondrasch77

Mě přišlo, že se mu tam ten hráč hnul jinak než Tecl čekal...

Tecl ho podle mě nechtěl trefit loktem, každopádně faulovat chtěl, tak či tak...

Reagovat
icemike

Trefit ho chtěl, ale ne do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to vypadalo jako švihnutí loktem na ohryzek.

Reagovat
Lof

achjo

Reagovat
Lof

Takže když se chtěl tělem opřít o protihráče, který se mu vyhnul a on ho nechtěně trefil loktem, tak se z toho začne nesmyslně dělat nějaká prasárna a srovnávat to s Barošem?

Baroš na rozdíl od Tecla zákeřná svině je.

Reagovat
stas87

Tak sem s tymi jeho zakernostami. Baros je akurat tak na drogach pocas zapasu, kde diskutuje s rozhodcom alebo supermi, ale zakerak to nie je. Viem, radi ho tak ludia oznacuju ale on si len otvara hubu. Opakovane rozhodcom nadava, ale to robilo viacero hracov, napriklad Repka. Barosovi sa da vycitat ten faul na Soucka, mozno este to ako chytil Hovorku pod krkom, to je vsetko. Ze mal mat viacero zltych ci dokonca cervene po nadavkam rozhodcov? To stopercentne ano. Tak z neho nerob nieco, co nie je.

Reagovat
Lof

OK

Reagovat
stas87

To si ma sklamal, cakal som zoznam tých zákernych zákrokov Barosa. Si sa jednoducho nechal uniesť jednou situáciou, že?

Reagovat
Lof

Ne, jen s tebou nesouhlasím a nechce se mi o tom s tebou dohadovat.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

Tak Budějky půjdou na šestíé, my na sedmé a Sparta musí vyhrát se Slováckem a budu spokojen. ze sedmého místa potom do baráže s pátým, což bude Liberec nebo Budějky

Reagovat
Džeko55

Nevím jestli to nepustíme Opavě nebo jestli tam neprohrajeme i když se budeme snažit vyhrát...

Reagovat
ratusek

to je možné, tak bysme Slavii zase připravili o 2 body

Reagovat
Džeko55

To je reálnější, my teď fakt nehrajeme dobře, takže si myslím, že vás určitě nepřeskočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zápas na Slovácku tak trochu vypouští. V týdnu pak má v poháru Plzeň

Reagovat
Greny

A tam to vypouští Plzeň za tři body v nadstavbě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
taws

No na předvedenou hru se nedalo dívat, ale na impotentní Slavii s Berkou v sestavě to naštěstí stačilo. Aspoň ti naši stopeři předvedli výborný výkon. A co to tam ten kašpar Houštěcký vyřvával po tom golu slavie, jak naběhli na hřiště? Bůh existuje? no tak o pár minut později se to potvrdilo

Reagovat
bobis21

Poslední věta

Reagovat
doshcz

Houštěcký dobrý vocas no

Reagovat
-Pato-

wow... just wow

Reagovat
clinger

hráli jste jak prasata a ještě si budete stěžovat na rozhodčího.proč jste se takhle nervali proti Plzni

Reagovat
Blasphemer

Protože proti Plzni to vypustili. Nikdo nechce, aby titul měli potrati.

Reagovat
ratusek

Reagovat
clinger

sám seš potrat.kdo může mít rád Berbrovce

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bylo by dobre abyste uz v Edenu trochu zabrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

Reagovat
Hyrax

Reagovat
havrys99

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Tam hráli taky jen to co jim dovolil souper

Reagovat
taws

Hráli tvrdě ale ne zákeřně jako například mistr Tecl. To, že když slečinky Stanciu nebo Zima zařvou v každým souboji a rozhodčí to pískne, neznamená, že hrají jak prasata.

Reagovat
bobis21

Hráli jste úplně stejně, jen nás rozhodčí trestal za to, že Stanciu neumí stát na nohách.

Reagovat
jackinho10

Muzu se jenom zeptat a ten zapas s patym tymem byste chteli vyhrat a jit do Evropy?

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří ano, někteří ne (kvůli hrozbě vypadnutí hned ze začátku, kvůli absenci fanoušků). Ale pokud bychom hráli s pátým týmem, tak myslím, že mezi Baníkem a pátým týmem takový rozdíl nebude a bylo by jedno, kdo si dá ty dvě, tři předkola, než vypadne v Kazachstánu. Spíše jestli by se to vyplatilo majiteli.

Minulý rok taky Bolka prošla jen přes Ordabasy, Sparta prošla...vlastně neprošla ani do dalšího kola. Jablonec taky vypadl na nějakém rozbombardovaném stadionu. Vždycky někdo v poháru vybouchne.

Reagovat
JarousFCB

No Procházka hrál první poločas strašidelně. Spíše mě překvapil Holzer, který IMHO zahrál fakt dobře.

Reagovat
lichna.

Obecně po té corone když už nastoupil, tak mi nepřijde tak špatný.. Jen teda pořád se u něj objevuje to občasné vyhýbání soubojům.

Reagovat
Alan_Shearer

Pohary hrat asi nechceme, pohoda. Curaci zkurveny mrdky bez motivace

Reagovat
smazaný uživatel

13. (nebo kolikátý) pro titul Plzně a světový rekord Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvy židovské konečně poznali, když karma zas dá najevo, že existuje.

Počínaje Luftjardou přes to slavení kriplu po toho dementa z realizaku.

Paráda

Reagovat
Kepy_FCB

To je karma ještě za loňské finále poháru

Reagovat
Firkraag

Tak to ještě zvládněte v nadstavbě ;-).. teda pokud nepůjdete do play-off proti nám.

Reagovat
Kepy_FCB

v nadstavbě to bude karma za ty předražený nekvalitní roušky

Reagovat
-Pato-

karma? :D tak ta jestli existuje kamaráde, tak za tenhle zápas, byste příště museli dostat aspoň desítku... ale ono jo... žádná šance, 7 žlutých, 1 červená a 28% procent džení míče... máte to dnes zašloužený ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

Nářky týmu, který si zvládl přihrávat po vápno a vystřelil dvakrát na branku a cítí se ukřivděně, že s tím nevyhrál

Reagovat
Stannis Baratheon

několikátý pro nejhorší vkus na oblíbené kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti vadí na Esteghlalu? Jsi fanoušek Persepolisu?

Reagovat
verv

říká někdo, kdo měl v hlavních Pardubice, ale vyměnil za Slavii, když se o nich začalo mluvit jako o nejlepším klubu široko daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pablos

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, měl jsem je v hlavních, ale stejně tak jsem tam měl i Slavii. A i přesto že teď Pardubice válí, tak jsem si je dal ho vedlejších. Tudíž mi uniká smysl toho co jsi napsal.

Reagovat
verv

Slavii si v hlavních rozhodně neměl. A smysl toho je ten, že takovej gloryhunter by neměl kádrovat oblíbený kluby ostatních.

Reagovat
Stannis Baratheon

Slavii jsem měl v oblíbených vždy, spolu s Pardubicema a Turínem. Ale tak víš asi líp komu a odkdy fandím.

Reagovat
verv

Mluvím o hlavních klubech (předpokládám, že umíš číst, ale píšu to pro jistotu potřetí) a to mě snad každej kdo sem chodí potvrdí, žes tam míval jenom Pardubice. Ale v době, kdy se o Slavii začalo psát jak udivovali celou evropu v LM a jeli bezpečně za titulem, sis za ty Pardubice vyměnil Slavii. Takže hodnotit oblíbený kluby někoho jinýho od tebe působí docela komicky.

Reagovat
Stannis Baratheon

A i já mluvím o hlavních klubech. Ale tak pokud se domníváš, že jsem fanoušek úspěchu, tak prosím, mysli si to dál, mně ta tom vážně nesejde, stejně jako jemu na tom, že jsem mu napsal že má blbý vkus.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratil někdy tým v posledních letech na jaře náskok 16 bodů? Samozřejmě když nepočítáme nějakou gibraltarskou ligu.

Reagovat
mistr129

Málem Barcelona

Reagovat
OTASi

Reagovat
AjaxFans

Kurvime si to sami

Reagovat
Modi6

No, měl to těžký rozhodčí v závěru v Ostravě. Přísné vyloučení Jiráska, překvapivě dlouhé nastavení a v něm gól Slavie oslabenému Baníku a pak gól po rohu, který kdo ví zda byl.

Slavii chybí střelec! Bude to ještě hodně napínavá nástavba.

Reagovat
mistr129

Zrovna ty vyloučení udělal dobře, ale stejně by se měli baníkovci se slávistama dohodnout a někde si na něj společně počkat

Reagovat
ratusek

proč by ten roh neměl být?

Reagovat
PlackaSKS

Protože Kolář dost možná sahnul na míč až za čárou

Reagovat
Banikovec7

Pamatuju, jak jste u nás pár let zpět hráli přátelák, tak jste rozhodli gólem v nastavení z rohu, kdy přesně takhle Laštůvka tečoval míč až za čarou, tak se to teď vrátilo ve stejně důležitém zápase.

Reagovat
ratusek

houby, z opakovaného záběru je jasně vidět, že to je přesně na čáře. a ikdyby, tak celým objemem to rozhodně za čárou nebylo

Reagovat
PlackaSKS

Ty ses ptal proč, já jen psal jedinej důvod co mi přišel pravděpodobný. Že byl na čáře sem nikde neviděl (ani jistě za). Co píše banikovec asi nemá smysl ani komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když ho lovil ze sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký střelec? Mají přece Tecla a Hilála, karetní střelce.

Reagovat
BBystr

aspoň vidíte, že ten Škoda nebol tak zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvy židovské konečně poznali, když karma zas dá najevo, že existuje.

Počínaje Luftjardou přes to slavení kriplu po toho dementa z realizaku.

Paráda

:-)

Reagovat
Kaspar

nevis co tam rval Houstecky?

Reagovat
taws

že se ukázalo že bůh existuje. A když mu ukázal rozhodčí žlutou tak mu odpověděl: "Dík". dobře jim tak kriplům, kdyby tam nenaběhli tak rozhodčí to ukončil dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Ono už těch 5 minut nastavení bylo dost podezřelé.

Ale co :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty vozubená pleško, podle tvých slov jsi byl v kotli víckrát než všichni židi světa, tak se uklidni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ňuňu!

Reagovat
taws

Reagovat
ratusek

LuftJarda už shání lidi nakažené covidem, protože v pondělí se dělají nové testy před nadstavbou, takže bude chtít mít co nejvíce nakažených, aby se nadstavba ani nerozběhla

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, je to jeho pravděpodobně jediná šance, jak jít do mistrovské části předkol Takže předpokládám dnes návrat Slavie oklikou přes Karvinou (a tam povinně oilzovat pouliční sloupy).

Reagovat
ratusek

a na směnu do dolů, ostatně po dnešním výkonu by si to hráči zasloužili

Reagovat
mistr129

Fotbalovost teda na vypíchnutí očí, ale člověk se u toho bavil

Reagovat
RadekVonCZE

Ta Příbram to snad zase dá

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně do baráže půjdou a v ní uplatní loňské zkušenosti

Reagovat
spider_8

Jn, v baráži je Jarda hrozně silnej

Reagovat
fabec1222

No v příštím kole dost možná porazí Teplice, takže ani mimo baráž už to velká ztráta nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klasicky Pribramsky jaro

Jarda proste vi, kdy zabrat.

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak Laštůvka po pár minutách už druhý trapný gól z přímáku, v příští sezoně už chci jinou 1

Reagovat
Komix

Kurvy ostravský. Zbytečnej klub to je Horší antifotbal jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

No nebýt pěkné střely Masopusta, tak byla ta vaše hra uplně stejný antifotbal, akorát s míčem.

Reagovat
negrles

Reagovat
bobis21

Pláč a nadávky, ani nemusím otvírat koho má v oblíbených.

Reagovat
Puskas

+ ty koncovky...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
taws

Jinak jsem zvědavej jestli se bude řešit ten Tecl. To mi přišlo jako mnohem větší zhovadilost než to, co udělal tenkrát proti sešívancům Bary.

Reagovat
mistr129

Založte si tu pls nějakou diskuzi na nesmyslný přirovnání a nespamujte s tím každou diskuzi, dík

Reagovat
Greny

Tak se na to koukni v klidu teď zpětné... On se ohlídal kde je ten obránce a normálně do něj s loktem naběhl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Petržela za podobný zákrok dnes dostal rovnou červenou i když u něj to bylo asi intenzivnější

Reagovat
bobis21

Rozhodl podle mě správně. Měla to být žlutá tehdy i žlutá dnes.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
cristiano.K.

dobrej pokus

Reagovat
JarousFCB

Bary taky jen čekal, že půjde soupeř jinak do souboje... Podobné fauly.

Reagovat
HorajzmAmmann

* stejné jako Smola a trevor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslední kolo Sparta vypustí a bude doufat, že je přeskočí Liberec aby v nadstavbě měli doma zápas proti Slávii a proti Baníku. Pro Spartu nejdůležitější dva zápasy z nadstavby

Reagovat
Kaspar

nejdriv si tecl necha utect mic misto aby vystrelil, pak se vykartuje jak curak hlavne ho zase pochvalit jak tam cely zapas beha, u nej bych i veril, ze tam porad tak lita aby bylo tezky mu presne nahrat, protoze sam vi, ze neumi zpracovat mic, natoz do nej kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzena remiza aneb buh existuje

Reagovat
jackinho10

Jak tady ctu ty komentare banikovcu, tak jsem i rad za tu remizu. Doprejme jim tu radost, je to jedina radost jejich zivota. Uhrali bod se Slavii

Reagovat
JarousFCB

Není to tak dávno, kdy vaše jediná radost byl výsledek Sigmy a horko těžko jste se zachránili... Teď se to machruje s xnásobným rozpočtem

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Živě si pamatuji, jak slávisté v té sezoně po posledním utkání u nás seděli zdrcení na zemi, opřeni o stěnu Bazalů, a čekali na autobus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
martin1

Reagovat
TheMally11

smůla, že nikdo nechce koupiut tu ostravskou lůzu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějaký mally přehled. A pak se divme, že máte pocit o nezasloužené remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Šulc a Hlavatý

Reagovat
žrout

Taky čumím, hlavně ale Hlavatý má už myslím 8. gól z pozice 10 a s jeho výškou. Musí příští sezonu hrát v lepším klubu, pokud si ho rovnou nestáhne Plzeň. To samé Šulc, i když myslím, že ten ještě půjde hostovat, aby toho odehrál co nejvíc. Hodně mu fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby nedopadli jak Kepl a Štursa. Hlavatý asi zůstane v Pardubicích pokud postoupí do ligy a u Šulce doufám, že ho Gula vezme do přípravy a bude alternativa třeba za Buchu nebo Čermáka, i když jak píšeš tak by toho asi moc nenahrál

Reagovat
žrout

Tak oba zmínění se v dospělém fotbale moc neprosadili, ne? Což se o Šulcovi a Hlavatém říct nedá, jeden hraje stabilně v týmu první poloviny tabulky 1. ligy a prosazuje se a druhý je hvězdou suverénního lídra 2. ligy. Oba to vzali za správný konec.

Reagovat
dejvikker

tak on Hlavatý zase moc 10 nehraje. Hraje ve středový dvojici s Tischlerem/Solilem a vždycky oba jezdí nahoru-dolů. Ale poslední zápasy hraje skvěle - 5 zápasů, 5 golu. Pro porovnání v Sokolove mel za 50 zápasů 0 golů

Reagovat
žrout

Aha, já myslel, že hraje výš, takže o to větší překvapení

Reagovat
martin1

Reagovat
Sztanda

Mikolanda na bývalou kopačku hrozně inteligentní, škoda že měl takovou smůlu na zdraví ještě jako hráč

Reagovat
monty25

Ale jako trenér nestál za nic.

Reagovat
ratusek

tak on si s sebou nese tu finanční zátěž, tak se musí otáčet

Reagovat
Euphael

jakou?

Reagovat
EAG le grand amour

Inteligentní možná, ale trenér snad nejhorší, co jsem zažil.

Reagovat
Greny

Pokud Baník skončí šestej tak tam jede za deset dní Slavia znovu že?

Reagovat
smazaný uživatel

ano i kdyby skončil pátej

Reagovat
Greny

Předpokládám že když skončí Baník pátek tak Slavia za deset dní pojede na hřiště toho šestého celku

Reagovat
smazaný uživatel

moje chyba myslel jsem to tak že na baník pojede tak jako tak když se baník udrží v top 6 ať už skončí 5 nebo 6

Reagovat
Greny

Patej

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh existujeeeeeeeeeee

Reagovat
spider_8

Ty kráso, Dynamo jednou nohou na 7. místě? Slovácko musí vyhrát se Spartou, aby se před nás dostalo. Ale ani nevím, jestli je lepší hrát o EL ze sedmého místo nebo být v poklidu šestí a zahrát si pár super zápasů na konec sezony. Stejně nevěřím, že by naše vedení nějak posílilo, kdyby ta EL náhodou vyšla.

Reagovat
Banikovec7

Jak se dívám na tabulku, tak jestli v neděli prohrajem a nikdo nás nepřeskočí, tak tu vrchní skupinu ani nemusíme hrát A nebo 4 zápasy vypustit a jen škodit Slavii.

Reagovat
clinger

co vy jste za bandu kluci z Ostravy že radši přejete korupčníkům z Plzně.rychle zapomínáte na některé pamatné zápasy co jste s nimi sehráli

Reagovat
Banikovec7

Tak to měla být jen sranda, já to vždy nepřeju tomu, co zrovna vede.

Reagovat
clinger

v pohodě

Reagovat
Spalovač šancí

Tak snad jednou bude vést Baník

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Plzeň prodávala zápasy Baníku asi tak 15 let zpátky. Tak teď si to vyměnili no

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatna je hlavne vase korupce ve finale poharu

Reagovat
clinger

to mě taky sralo,protože jsme vás mleli a vyhráli by jsme i bez toho,ale mluvit o korupci když moc dobře víte že korupčníci jsou jiní

Reagovat
Greny

To byl souboj ve fantasy - šlágr kola

Reagovat
Banikovec7

3. nejlepší výkon v lize a prohraju zápas

Reagovat
Greny

Až mám strach se tam podívat aby se ještě něco neprepisovalo

Reagovat
Banikovec7

Teď se dívám, že Havel dal gól, jsem se na poslední chvíli rozhodoval mezi ním a Pernicou

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21
Reagovat
smazaný uživatel

Fejk

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Aha, asi jo No u těchto trotlů už člověk nikdy neví

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ze u nej by me to neprekvapilo. Ale nema modrou fajfku a ani nepise diakritikou

Reagovat
bobis21

Nejsem takový aktivní sebemrskač abych sledoval luftjardu, takže takové detaily nesleduji

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív jsem tomu věřil, ale on vlastně Jarda píše jako negramot bez diakritiky.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Počkej to fakt?

Reagovat
Kepy_FCB

ty zbaštíš každé lejno

Reagovat
bobis21

Zase si vymýšlíš něco co tam není

Reagovat
valloire

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To nevím, co Trpiš bude příští kolo dělat, když mu Berka vyloučil Teclíka.

Reagovat
Greny

Masopust na hrotu

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má koule, tak tam pošle Felipeho. Nebo nějakej jinej překvapivej tah. Protože Musa v základu je asi k ničemu, takže toho nechat na 15 minut, kdyby bylo třeba dát gól. A Yusuf jako maskot už dostal asi dostatek minut na to, aby Bahrajnci poslali pár petrodolarů, ne?

Reagovat
PlackaSKS

Hlavně by se to asi kontumovalo kdyby nastoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo on má 4 žk. Tak to tam asi fakt budete mít toho Masopusta, protože Musa v tom Trpišově systému buď nefunguje, nebo ho spoluhráči nedokážou využít (ten 1. poločas jsem neviděl, tak nemůžu soudit).

Reagovat
PlackaSKS

Pokud to neuhraji v deseti aby to davalo do vápna, tak se nehodí. Mezihru má zatím marnou

Reagovat
mistr129

Reagovat
žrout

Proč by dával křídelníka na hrot? To už tam může dát rovnou Masopusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Musa + Toula na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Závěr ligy bude určitě zajímavej, o titulu prakticky rozhodne vzájemný zápas. Plzeň 78 bodů + zápas na Slavii, Slavia asi porazí béčko Jablonce i Liberce, se Spartou doma bod, na Baníku 0-1 bod, takže 79-80 bodů + zápas s Plzní. I když tam ještě počítám s výhrou Slavie nad Zlínem a to bych si zrovna proti defenzivnímu mistru Bobovi taky úplně jistej nebyl, tak možná Plzni bude v nadstavbě stačit na Slavii neprohrát.

Reagovat
Liquid

jseš dost mimo, Baník dost možná nebude ani ve skupině o titul a ty předpokládáš, že by tam Slavii uhrála max bod o titulu je rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam Baník bude, i když možná nechce. V Liberci prohraje, ale Budějovice v Opavě tipuju na bod a při rovnosti bodů má lepší zápasy Baník. Pak je tam ještě Slovácko, to má možná větší šanci, protože Sparta se bude šetřit na pohár, takže myslím, že Slovácko bodovat bude, ale taky bych spíš tipnul remízu než výhru. No uvidíme. Rozhodnuto určitě není. Jinak celkem mi dává smysl názor, co jsem četl na fb - že Slavia má tým líp poskládaný na poháry a obecně na zápasy, kde nemusí hrát do plných, protože to jí dělá problémy. Naopak Plzeň v lize do plných nemá problém, ale v těžších zápasech v LM/EL jí bude chybět kvalita - což se celkem ukázalo i na Slavii, která ji i přes horší formu přehrála a mít místo Tecla útočníka, tak rozhodla o titulu. Výhoda Plzně je v tom, že takhle těžký zápas už bude hrát jen jeden a ostatní týmy přehraje, takže ztrácet asi nebude. Naopak Slavii čekají ještě 4 zápasy proti zaparkovanému autobusu a to, jak si s tím (ne)umí poradit, bylo dokonale vidět dnes. Takže není nic jasný. A to byl na Plzeň v zimě na titul kurz snad 50 nebo kolik.

Reagovat
Liquid

Slavia by musela 3x ztratit a venku bude už hrát jenom 2x ne ? S čím se shoduju, tak s tím že by Tecla měla Slavie prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl asi ten nejvíc WTF druhý poločas co jsem kdy viděl...Ten konec neskutečný...Já jsem to z naštvání vypnul a pak V Liberci snad střed zálohy Drozdík - Kaloč a Šáša na hrotu Buchta minimálně na lavičce...Svozil je skvělý stoper a kdyby Zio odešel, tak o tu obranu nemám vůbec strach

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl naštěstí daleko od ovladače, ale jak začal rozhodčí zkoumat a hledat po tom Ziově gólu nějaký problém, tak jsem na ten ovladač málem naběhnul!

S tím Libercem (Drozd) je to spíše přání, než očekávání, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 3-5-2 bych se ho tam nebál dát, taková ta defenzivnější práce a rozehrávka by měla patřit hlavně Hrubému a Kaločovi, Drozd má takoý talent, že v té poslední třetině hřiště by mohl ukázat zajímavé věci, zajímavější věci než Hrubý s aktuální formou...Opravdu bych se toho nebál. Reálně ale očekávám, že bude na lavičce, kdyby ale nedostal žádné minuty ani v takové situaci, kdy máme dva záložníky mimo, tak bych byl už regulérně naštvaný...On je i dost vysoký, takže by mohl jít aspoň třeba na 5 minut klidně na hrot, hlavně ať dostane nějaky prostor ukázat se, jednoznačně si to zaslouží...Zase honit nějaké poháry, body, za každou cenu, když navíc víme, jak proti silnějším hrajeme...Já bych to přes koleno opravdu nelámal.

Reagovat
JeséRodriguez

Karabec Šulc

Reagovat
Mirek na tenisu

Cenný výsledek pro Baník se Slavií, která je kádrem o level výš než všechny naše kluby. Je ale otázka jestli není takový antifotbal jako předvedl Baník hlavně po přestávce nedůstojný. Nemyslím si, že museli až takhle betonovat. Poslední kolo bude rébus. Možná by bylo lepší kdyby Baník skončil 7. a byl první nasazený pro playoff o jedno jisté místo v Evropě. Když se nehraje před diváky je atraktivita 2 zápasů s kvalitními soupeři z čela tabulky bezpředmětná a možnost skončit na pohárové příčce minimální.

Reagovat
HorajzmAmmann

daleko lepší bude nechat hrát mladé a skončit klidně 6 se ztrátou. Jen ať si Kaloč, Buchta, Drozd nasbírají minutky proti nejlepším týmům u nás.

bez fanoušků poháry snad ani nechci. Bez diváků nebo za plotem mě to nebaví a nemám z toho fotbalu takovou radost. Asi lepší než úplně bez fotbalu, ale dneska kdyby měl Baník fans a hrál se podobný zápas tak Vítkovice už nestojí. Takhle ...

Reagovat
Mönchengladbach

Hm, vyhrát Plzeň o víkendu na Slavii, má teď titul ve vlastních rukách, nemusí se starat o nutnou další ztrátu Slavie.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, proměnit aspoň nějakou z těch šancí, co měla Slavie, tak je už rozhodnuto...

Tyhle kdyby mě baví.

Reagovat
Kiwi-21

Pravda ale v tom zápase zase byla opravdu lepší Slávia

Reagovat
Mönchengladbach

To samozřejmě ano.

Reagovat
Greny

Plzeň chce, aby si to Slavia neuhrála sama...

Každopádně dneska vidět ty hráče Slavie po zápase to bylo jako zajímavý, vypadali jako by vůbec nepočítali s tím že se něco může stát... Přitom vedou ligu o šest bodů porad

Reagovat
Mönchengladbach

Pořád mají před sebou šest zápasů včetně Sparty, Jablonce a Plzně třeba.

Reagovat
ratusek

a možná zase u nás

Reagovat
Mönchengladbach

Od Baníku a Budějic čekám v příštím kole obrovské nasazení, aby se neskončilo v TOP6.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

To já taky

Reagovat
verv

Nejvíc mě dostalo tak jak tam Provod seděl a brečel. To jsou fakt tak psychicky v hajzlu, že je takhle rozhodí plichta na Baníku, když maj pořád 6 bodů náskok na čele?

Reagovat
Greny

Právě já vůbec nechápal co se děje...že to s nimi tak otřese vždyť to mají pořád pevně ve svých rukách..ale i ten realizaci tam jen tak stal a všichni úplně bez duše...

Reagovat
smazaný uživatel

Houstecký hledal pána Boha, no.

Reagovat
verv

já sem to přepnul až po konci a první co sem viděl bylo tohle, tak sem si nejdřív myslel, jestli tam někdo nezkolaboval na hřišti nebo tak něco každopádně jestli jsou psychicky takhle v prdeli, tak yb to ta Plzeň mohla ještě dát

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to aspoň byla pravda

Reagovat
dejvikker

musela by se starat i tak. v nadstavbe jako první rozhoduje konečném pořadí pořadí po zakl. casti

Reagovat
TheMally11

a na to si přišel jak???

Reagovat
djwenca

proč vůbec nehraje Oscar?

Reagovat
Kiwi-21

Taky mě to zajímá

Slávia měla jednoho pozitivní na Covid tak zda to nebyl zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

By nehrál za béčko, ne?

Reagovat
Kiwi-21

Teď otázka kdy tam nastoupil mě se zdá že přibližně prvních cca 10 dní byl vedený jako zraněný al jistý si nejsem

Reagovat
PlackaSKS

To byl cerv. Vždyť se to ví a je to ofiko i na tm. Oscar byl minule i na lavičce áčka.

Reagovat
Kiwi-21

Ok nevěděl jsem na ofiko stránky nechodím a tohle jsem asi přehlédl

Reagovat
Spalovač šancí

Proč by nemohl? Béčko se netestuje přece ...

Reagovat
Kiwi-21

Předpokládám že kdyby ho v Áčku otestovali a byl pozitivní má karanténu a nemohl hrát za Béčko

Reagovat
icemike

To by dávalo smysl.... Takže možné to je

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, ten nakažený byl mladý Červ. Pro mě překvapení, že Oscar vůbec nedostává prostor. Překvapení pro mě je i, že prakticky nehraje Laco, kór když na stoperovi je slabej Zima

Reagovat
HorajzmAmmann

Já bych tu TOP6 ještě zkusil. Bez Jánoše těžký - proto bych šel znovu na 3 stopery:

Laštůvka - Svozil, Pokorný, Stronati - Fillo, Kaloč, Hrubý/Drozd, Holzer - Kuzmanovič, Šašinka, Potočný

Potočný se trošku začíná chytat, alespoň co do faulů na sebe a už to tolik nekazí. Potřebuje hrát v základu, aby se rozehrál. Dneska celkem slušná sestava.

1. poločas celkem solidní - škoda, že tam nepadla ta poslední šance, myslím, že moc nechybělo. 2. poločas hrůza, ale ona ta Slavia toho opravdu moc neměla. Plzeň předvedla daleko lepší výkon co do ofenzivy...

Reagovat
bobis21

Hrubý po dnešku nevím jestli půjde do základu. Takže buď Drozd nebo nějaké překvapení. Fillo mi po pauze přijde nějak mimo, ale bohužel tam nikoho jiného nemáme no ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Fillo bohužel no, náhrada opravdu není. Ale co, svoje si tak nějak vždycky uhraje.

A Hrubý nevím proč šel dolů - hrál tak špatně? Moc jsem si ho nevšímal. Každopádně nevím kdo místo Hrubého. Možná Kuzma do středu a na křídlo Reiter?

Reagovat
bobis21

Tak za Filla bude od příští sezony jako back-up Juroška, tak snad aspoň jeden z nich bude mít vždy formu.

Hrubý netuším proč šel dolů, ale zraněný nevypadal, tak tipuji že spíš Kozla něčím nasral. Myslím že u míče snad za celou dobu nebyl.

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, ale v tomhle případě měl hrát v Baníku Fukala a bylo hotovo Na druhou stranu jsem ten jeho přestup moc nesledoval... třeba chtěl sám z Baníku

Reagovat
Banikovec7

On v Baníku ani nebyl ne? Jen se řešilo, že jsme si ho nechali utéct z Frýdku.

Reagovat
HorajzmAmmann

a jo ty vole Proč si myslím, že hrál v Baníku? Já měl za to, že byl ve Frýdku na hostovačku ... Ale stejně...

Reagovat
Shevchenko

Nemyslíš Kubalu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Nedávno jsem se bavil s kamarádem, že nějaký hráč (nevzpomenu si na jméno, třeba to je ten Kubala) podepsal v Liberci z Baníku a že to je 2. stejný případ jako Fukala. (agent Svěrkoš, Liberec). Takže jsem si myslel, že Fukala je taky z Baníku...

Reagovat
smazaný uživatel

Kostka. Z dorostu.

Reagovat
ratusek

Svěrky nám bere hráče ke Karlovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak horké bych to neviděl. Kdyby Baník o něj měl zájem, smlouvu mu nabídne.

Nemůžeme mít zas podepsaných x hráčů. A kluk je i po docela vážném zranění na jeho věk, takže nejlepší řešení pro všechny. Baník ušetří, frajer dostane šanci ukázat, zda na to má, než aby někde zakrněl.

Reagovat
PP

jak to máte vlastně s Holzerem? Odpuštěno nebo nikdy a navždy? On má nebo spíš měl potenciál jak hovado.. na ligu..

Reagovat
HorajzmAmmann

těžko říct. Pokud bude hrát dobře tak moc lidem vadit nebude. Pokud bude hrát špatně tak to bude schytávat. Zatím střídá lepší období s horším.

Reagovat
bobis21

Jak kdo. Někteří mu nadávají, někteří s ním nemáme problém. Jak píše Horajzm, které bude převládat záleží hlavně na výkonech, které jsou zatím pod Kozlem dobré.

Reagovat
lichna.

V extrémní oblibě ho asi nebudu mít už nikdy, ale pokud bude hrát dobře, tak budu nakonec asi rád, že nám po hřišti běhá odchovanec..

Reagovat
smazaný uživatel

Milován není, je to dané k ledu. Pakt o neútočení :-)

Ultraska už před časem po jeho příchodu k němu dala vyjádření, že dostane pokoj, ať se teda soustředí na sebe a svoje výkony .....

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel říkal, že ho střídal kvůli tomu, že není moc dobrý v práci dozadu a ani moc tvrdý v soubojích, tak tam dal raději Fleišmana.

Ale příště si myslím, že už tam Hrubého dá, aby měl šanci to napravit.

Reagovat
Banikovec7

No pokud chceme do té TOP6, tak musíme vyhrát, protože jestli tam půjdem s prohrou, tak je prakticky po sezóně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberci chybí celkem dost hráčů ne? Já věřím ve výhru. Venku Baník vyhrál snad 4x za posledních 6 zápasů. Uvidíme...

Reagovat
Banikovec7

Tak Karafiát za karty a pak asi nějací zranění. Pak v týdnu hrajou pohár, tak třeba se pošetří.

Reagovat
HorajzmAmmann

Fukala, Chaluš, Hybš, Karafiát možná Kuchta? Proč střídal Malinský v 58. minutě je taky otázkou.

Reagovat
Imos

Maliňáka šetřil na vás, Kuchta bude ready a problémy máme s obranou

Tenhle zápas ale rozhoduje o Evropě pro nás nebo vás, pokud prohrajeme, tak se můžeme rovnou zaměřit jen na pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky bude ve hře i to páté místo (proti vítězi prostřední skupiny), pokud Plzeň vyhraje pohár (a prohlašovali, že ho vyhrát chtějí). Takže pro vás by ani prohra nebyla konečná, s těmi silnými míváte myslím lepší výsledky vy.

Reagovat
JarousFCB

Potočný se chytal? Ten tam byl na procházce... Všude pozdě, u vysokých míčů ani neposkočil. Jenom roh kopl dobře, jinak dnes tragédie

Reagovat
HorajzmAmmann

No zdál se mi lepší než minule, hlavně s Plzni. Jen by se měl přestat válet na zemi po každém kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel

S Plzní to byla hrůza snad od všech. Ale je pravda, že Potok zatím nic moc, musí zabrat.

Reagovat
Imos

ani nevíte, jak jsme byli rádi, že jste nás ho zbavili

Reagovat
iamek

Karabec teda dneska hodně slušne. Opava nehrála vůbec spatne. Až na Helesice, který byl úplně mimo. Letos nám ty hostovacky moc nevychází.

Reagovat
žrout

Pro znalce Jablonce:

Jak je na tom Čvančara? Procházel jsem si střelce druhé ligy a v 19 letech je na děleném prvním místě s 10 brankami za 10 zápasů (plus 5 střídání) v podprůměrném Vyšehradě Jako že to mi přijde úžasná statistika na jeho věk a na ten klub. Jak na tom je doopravdy? Má ho někdo nasledovanýcho? Jaký má potenciál? A počítáte s ním příští sezóny do Ačka Jablonce?

Reagovat
PavlíčeQ

Já ho viděl párkrát v přípravě a mně se líbí. Herně mi připomíná trochu Schicka, i parametry mají docela podobný. Potenciál v něm určitě je, ale dokud bude v Jablonci Rada a Doležal, tak je to podle mě šance.

Reagovat
žrout

Předpokládám "bez šance". Jinak díky

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

Ono se s ním počítalo jako náhrada za Doliho, který byl v plánu k prodeji (po tom co vyhraje korunu krále střelců a pojede na ME), ale jak to tak vypadá, tak na to asi nedojde

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze to Plzen zvladne

Reagovat
mickey mouse

Tak jsme si asi ze Sparty odvezli Kováče

Reagovat
Shevchenko

Paráda, neskutečný závěr A co tu slávisti předvádí, vzpamatujte se

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy si tu výhru Slavia zaslouží za držení míče, jindy zase za naběhané kilometry, góly nebo předvedený výkon v útoku a v obraně v tom nehraje roli

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě si vyhrát zasloužíme vždycky.

Reagovat
Raylan

V pohodě zapas. Karabec paráda. Líbil se mi Vindheim, to budoucna má na tom pravým beku rozhodne větší potenciál než Sáček, stavěl bych ho dal. Ještě bych pochválil Mandjecka, skoda ze mu to ve Sparte nevyšlo, hráč je to určitě kvalitní. Hložek palec nahoru, ze to bere víc na sebe, tolikrát co dneska jsem ho snad vystřelit ještě neviděl.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
adoxx

Jen škoda že tam Hložkovi nějaká nespadla Hložek a Karabec jsou neskuteční, ti jednou budou velcí hráči Vindheim se ti líbil? Mně dneska připadal takovej nemastnej neslanej, výborná podpora útoku, ale každej jeho centr skončil na prvním obránci

Reagovat
JeséRodriguez

taky bych řekl, že Vindheim je takovej neurazí nenadchne, ale potenciál má. Sáček je ale dle mého lepší volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček není bek proboha

Reagovat
JeséRodriguez

Hrál tam už i v minulosti a hraje docela slušně. Ok, třeba v Karviné mu to zrovna nevyšlo, ale taky by potřeboval nastupovat na jednom postu pravidelně. Když hrál stabilně na RB, byl tam jeden z lepších. V záloze jsou na jeho post lepší alternativy, a to RB mu sedí. Nevidím důvod, proč by tam nemohl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ty centry to je tragédie

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 13. 6. vyjde aktualizace CSM pro jaro 2020 a mají tam hodně novinek.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
monty25

Reagovat
Pablos

Ne to jsou dvě odlišné věci... Aktualizace jaro 2020 je aktualizace stávající hry. Ty novinky to výjde samostatně jako celek. Alespon tak to na začátku prezentovali.

Reagovat
Wyrda

Vyjde to dokupy...proste update csm s aktualnimi soupiskami

Reagovat
Pablos

Tak máš pravdu, omlouvám se... Už to čtu. A pecka, kezby to fakt vyšlo už toho 13.6

Reagovat
Wyrda

To je jiste ze uz to tak vyjde....

Reagovat
Pablos

13.6 bez záruky ....šlo mi o to datum

Reagovat
Wyrda

Se zarukou...za to se muzu zarucit skoro osobne

Reagovat
Pablos

No dobrá tedy

Reagovat
martin1

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál jsem to asi 6 let, tak na to mrknu.

Reagovat
twelwer

Na novu verziu hry sadavno tesim detske casy nanovo, este keby to tak vyslo aj na mobil bolo by to skvele

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je k tomu i turnaj, snad se v něm přejde na novou verzi, až se objeví.

Turnaj se jmenuje full-cup. Ale pro mě není šance tam porazit ty hráče z horní poloviny, mají šílené výsledky.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec dnes puštěný 3 body Příbrami a příště to samý Baníku, když máme skupinu o titul jistou?

Reagovat
žrout

Podle čeho se určuje pořadí na konci základní části v případě rovnosti bodů? Např. kdyby příště Olomouc vyhrála a Bolka prohrála.

Reagovat
REPLIKATOR

vzájemné zápasy, potom skóre

Reagovat
žrout

Díky

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby měly Bolka, Sigma a Bohemka stejně bodů, tak tabulka vzájemných zápasů:

1. Bohemians 7 bodů

2. Sigma 5 bodů

3. Ml. Boleslav 4 body

Reagovat
žrout

Paráda, díky

Reagovat
cristiano.K.

Ten Baroš fakt nepřestává udivovat, jeden šílenej dive na žlutou a pak hádky

Reagovat
iamek

Reagovat
bobis21

Stanciu měl takových za zápas minimálně 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych asi fakt ne.

Reagovat
bobis21

Ano, a nebyl jediný. Vždyť i největší šanci 2. poločasu jste měli po simulaci která byla mnohem horší (tam to tuším byl zrovna někdo jiný). Stanciu ale padal kdykoliv se na něj někdo podíval.

Reagovat
cristiano.K.

to víš že jo jeden faul v druhé půli tam byl dive slávisty, myslím, že Jánoš to odsral.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

nebýt tý Vrbovy sračky z konce podzimu, tak je to bodově s Plzní vyrovnáno

Reagovat
Lof

Ty vole co tu zas dneska Baníkovci předvádějí, to je šílený. Neustále ublížený, přesně jak vaši hráči. To už musí být nějaká diagnóza. Hráli jste sračku, hráči se od začátku divili všem jasnejm verdiktům a pištěli jak malý holky. A za to, že je Berka kokot a rozehrál tam pak mariáš, my ve Slavii nemůžeme. Tak už se konečně vzpamatujte. Každej zápas s váma je hrozná komedie.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník vám letos dal 4 branky z 12 (liga+mol Cup) Řekl bych, že komedie není z vaší strany správné slovo. Vzpamatuj se. Příště prostě musíte hrát lépe...

Reagovat
Liquid

ale má pravdu, vy doma jen remízujete ale oslavujete to jako kdybyste vyhráli titul a to jste se tu Slavii smáli za radost po výhře venku v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Videls, jak slaví žid branku na 2:1? I díky tomu se ještě nastavovalo a dopadlo to, jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je u tebe žid, ty polská mrdko?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak vozubena pleska! To je takové vznešené pojmenování!

Reagovat
Salfovic

Lepší by bylo: kdo je u tebe žid, ty polský žide ?

Reagovat
Raylan

Reagovat
Liquid

viděl, ale ty nevidíš rozdíl vést venku v 94. 1:2 když se nastavuje 5 minut, a remízovat doma 2:2, v tabulce pravdy -2 body pro vás

Reagovat
icemike

Jediné větší protesty byly na tu vymyšlenou kartu Kaloče. Tak se zase uklidni, ty diagnózo

Reagovat
Lof

Tak si to pusť znovu. Ja nemluvím o větších prostestech, ale jak mají vaši hráči nafouklou hubu plnou keců po každým druhým odpískání.

Reagovat
smazaný uživatel

Komedii z toho dela vase fnukani,Lofasi

Reagovat
Lof

Co tu zas zkoušíš? Potrefená husa, co? To fňukání bylo hlavně u vás a už od začátku zápasu.

Reagovat
ratusek

Jo my jsme hráli sračku a co ste hráli vy? Za běhání nebo držení míče se body nedávají, kdyby jo, tak jste včera měli využít náš ovál a dávat si kolečka vy atleti.

Fakt škoda toho Vrby na konci podzimu, kvůli takovejm dementůn jako ty si přeji, abyste to ještě ztratili ten náskok, ale to se bohužel nestane.

A vy jste se radovali taky při golu na 2:1 a v Příbrami na hřišti posledního jak ve finále LM, my se radovali z remízy s prvním, blbe

Reagovat
verv

Reagovat
Lof

No co ti k tomu říct. Máš samozřejmě pravdu, ale to vy jste byli ti, kdo zaparkoval autobus.

Dál nevím, proč mi nadáváš. Jsem dement, protože se mi nelíbí, že mají vaši hráči potřebu si otvírat hubu při každý situaci na hřišti? A toho blba ani nekomentuju.

A třetí věc, já jsem snad psal něco o slavení? Vždyť ja naprosto chápu nějaký ty oslavy apod. Pokud jsi to pochopil špatně z té komedie, tak tou jsem myslel to, co předváděli hráči celý zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Baroš šílenej ubožák

Reagovat
db18

Tecl měl jít ven rovnou a dostat stopku na víc zápasů než jen jeden...

Jinak parádní kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nase remiza v Pribrami nakonec vypada jako plus bod.

Reagovat
inbloom

Pro me vcera obrovske zklamani Banik, tym co ma nejhure 4 nejlepsi kadr v lize a hraje od zacatku do uplneho konce beton. Doma, kdyz potrebuje vyhrat, pro me neuveritelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vážně srandovní číst. Další balzám pro oči, když vezmu v potaz vyrovnání na 2:2 ....

Reagovat
smazaný uživatel

Bavi me, ze sme potrebovali vyhrat Jestli vyhru nepotreboval spis nekdo jiny

Reagovat
smazaný uživatel

Mi hlavně dojímá, že co jako čekali? Že je přivítáme a necháme je vyhrát, zadarmo?

Pan trenér holt udělal (výbornou taktiku a i tu sestavu), kterou přizpůsobil jejich hře.

Určitě to nebylo o tom, že by jedenáct frajerů stálo u vápna a odkopávalo balóny.

Prostě běhali s nimi a hosté nevěděli, jak nás překonat. Což je ale jejich marnost a ostuda, ne naše, když vezmu v potaz jejich rozpočet, kvalitu kádru atd. (v Edenu nám dávají pravidelně šišky).

A že se nastavovalo tolik, kolik bylo, za to si zase mohou sami, nebýt teatrálního divadla po té situaci, kdy vstřelili branku na 2:1...

Takže pokud mají být nasraní, tak jenom sami na sebe. Baník hrál jen to, co potřeboval.

A když jsme u nás. Smola neviditelný, naprosto, bohužel chyběla podpora ze zálohy. Ale nelze mu vyčíst snaživost. A co mne mile překvapilo, že pan trenér na hrot střelil RR. S Kuzmou na protiútoky výborný tah.

Kdo je ale z formy a totálko jest Potočný. Toho bych posadil. A Jidáš odehrál celkem dobrý zápas. Flaška to bude mít asi těžké se přes něj dostat.

Co se týče Hrubase. Ten je taky fest z formy + má mít dlouhodobé problémy s tím dýcháním, jak onehdy musel střídat, kdy to vypadalo, že snad umře.

Naopak Jirásek, ať jsou na něj názory všelijaké, tak mi příjde, že u něj jde forma naopak nahoru, nevypustil souboj, umí dát míč pěkně na nohu...A to vyloučení bylo taky srandovní. Asi jako žlutá pro Kaloče...Ale tak to juž je zas jiný příběh, někdo asi tlačil káru, kdo ví :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto stebou souhlasim, vozubena plesko. Libil se mi Svozil a jak nejsem moc fanousek tri stoperu tak s nim Ziem a Pokornym na hristi bysme mohli mit pristi sezonu top obranu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

U Zia čekám prodej. Je na čase, aby se rozvíjel jinde, v zahraničí a aby se vrátil i nějaký kapitál velkotovárníkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka jestli nekdo v tehle dobe bude chtit za nej dat odpovidajici peniz. K turkovi by ho byla skoda, pod Panikem stagnoval ale Kozel ho zas nakopnul a cekam pozvanku do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si myslíš, že za Zia můžete dostat? Podle mě max, ale max 750tis €

Reagovat
bobis21

Tak už v zimě jsme dostali vyšší nabídku než tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě bylo před Corona krizí. A bude mít do konce smlouvy zase o půl roku méně

Reagovat
Kiwi-21

Tady vesměs souhlasím až na to že druhý poločas to byl opravdu autobus na vápně

Reagovat
inbloom

Dobre my spatnej vykon.. ale vy nastoupite DOMA na tri stopery.. kdyz potrebujete vyhrat a hrat o treti misto, kadr jak jsem psal mate stejny skoro jako my. Druhy polocas vetsina hracu jak stojim tak to kopnun.. nezlobte se na me.. to je strasny fotbal, to ze slavie je jalova do zavrene obrany je vec druha

Reagovat
smazaný uživatel

My potřebovali vyhrát? Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud potřebujeme hrát o třetí místo jak píše, tak to výhru chtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásné, jak se cizí starají o Baník :-)

Reagovat
bobis21

Chceš snad tvrdit že 3-4-3 je nějaké defenzivní rozestavení?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tomu fotbalu alespoň trošku rozumíte, tak je to spíš takové 5-4-1

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud fotbalu rozumíš, tak je rozestavení úplně k hovnu a neukazuje to jak ofenzivně nebo defenzivně tým nakonec bude hrát. A samozřejmě se to mění tím, jestli se tým brání nebo útočí..

Reagovat
KoryVCF

3-4-3 ? :D dyt jste hráli celou dobu v rozestavení 5-5-0

Reagovat
bobis21

Ne no. Ale pokus pěkný. To můžu úplně stejně říct že Slavia hrála 4-6-0.

Reagovat
Puskas

0-4-6-0.

Reagovat
FUnk

Reagovat
havrys99

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Kádr skoro stejný jako vy?

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

kadr skoro stejný jako vy?ses posral ne?jen stanciu bude mít smlouvu jako půlka baníku dohromady, se prober.

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr máme skoro stejný jako Slavia 4. nejlepší kádr v lize Ty jsi dnes asi snídal vtipnou kaši Jste v jiné galaxii a až na stopery, celkově obranu výrazně zaostáváme za naší konkurencí především ve středu zálohy, ale taky na křídlech to není zdaleka ideální...V útoku máme Šašinku a pak je tak obří díra za ním...Jinak, hra ve druhém poločase se mi od nás nelíbila, ale vy jste neměli skoro žádný moment překvapení, pořád podle stejné šablony...

Reagovat
bobis21

První poločas to rozhodně žádný beton nebyl. Ve druhém se nám díky vašemu napadání nedařila rozehrávka, takže jsme se nemohli usadit na míči. Pro mě je neuvěřitelné že sešívky vypadají spokojeně s tím, že se za zápas prakticky nedostanete do šance. Dvě největší šance zápasu byly ze dvou přímáků, jeden z nich navíc nasimulovaný.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

já jsem nasranej doteď a tady se dočtu, jak jsme Baník drtili a že vlastně všechno OK.. přitom hlavně první poločas naprostá zoufalost a ještě se Houštecký choval jako naprostej debil

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Greny

A co říkáš na ty reakce po zápase? To pokud by teď ztratili se Zlínem tak to bude hodně velkej tlak na ty hráče i když předpokládám že Zlín smetete

Reagovat
Losinho

Pokud porazí Zlín, tak se to zas uklidní, ale ty venkovní zápasy jsou prostě utrpení. Taky bude záležet, kdo dá ten 6. flek, takový Budějovice by byly o dost příjemnější i vzhledem k tomu, jak jsme je letos dvakrát smázli. Do toho tam je Jablonec a Liberec, kterým zas proti nám bude chybět x hráčů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Reagovat
lichna.

Reagovat
čolo

Konečně normální člověk.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Miguel19

Chorý 8 žlutých karet. To je fakt komik. Snad to kopyto pošleme co nejdříve pryč...

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Bakary se dnes cestou do prace nenudi? Ne ze by mi jeho moudra nejak chybela ale kdyz se vcera jeho dva oblibene kluby rozesly smirne tak mohl hodit aspon par slov...

Reagovat
Bakary3

Měl jsem trénink s dětma, tedy jsem zápas neviděl.

Zřejmě ti moje moudra chybí, když si o ně říkáš

Ztráty samozřejmě škoda, ale Trpišovský by měl už trošku pochopit, že prostě proti nějakým soupeřům je třeba hrát jinak, stažení Musy je pro mě zvláštní, protože je to jedinej hráč schopnej kvalitního zakončení.

Což tak nějak ilustruje celou situaci - radši tam dá Tecla a bude doufat, že se bude běhat a běhat a něco z toho přijde.

Ale jak říkám, neviděl jsem, takže hodnotím jen z mýho dojmu.

U vás mě jen překvapuje, jakou máte pořád radost (dle toho, co tu čtu od slávistů i baníkovců) z vyválčenýho bodu, kterej byste Páníkovi omlátili o držku.

Nechtěli jste Kozla právě kvůli změně?

Pořád tu píšete, jak se to nedá hodnotit.. Jak pan trenér buduje.

Nic nebuduje, hraje na výsledky jako všichni. Čekal bych od něj větší koule.

(Zkus si odmyslet, že jsem to já, než se tomu vysměješ, zajímá mě, co si o tý části k Baníku myslíš. Přijde mi, že ke Kozlovi přistupujete neuvěřitelně alibisticky, nekriticky)

Reagovat
Puskas

Buduje. Když se podíváš, tak mění sestavu, složení atd. Jsme za Kozla rádi, je to dobrý trenér a avizovali jsme už dopředu, že opravdové hodnocení budeme činit od podzimu. On prostě učí tým úplně nové věci, čemuž moc nepomohla ta nucená pauza, zabudovává nové mladé hráče, to musí být znát na hře. Možná Ti to mlčení vůči němu připadá zvláštní v porovnání s tím, jak tu někteří šili a šijí do Páníka, proto počkej do podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Na druhou stranu vzpomene si někdo na první půlrok Trpisaka a jeho totálního fotbalu... Taky to nebyla žádná hitparáda a přijde mi že ani teď to není žádná ofenzivní smršť

Reagovat
bobis21

Kolik už jsme hráli na jaře různých rozestavení? 4 nebo 5? Je vidět že se zkouší.

Reagovat
Greny

Třeba u vás to má Kozel mnohem lehčí než teď Machálek u nás kterej prostě musí jet na vyslede

Reagovat
smazaný uživatel

Machálek ale v Brně odvádí super práci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas kopeš někde, kde jsi vedle jak ta jedle.

Proč být kritický ke Kozlovi, když byo jasně i vedením deklarováno, že tato jarní část je na zkoušení?

Nehledě na to, že Baník konečně začíná být i díky němu nečitelný, co se týče rozestavění a dávání hráčů na pozice (prohození Potočeného na jinou stranu + když hrál halvbeka, RR na hrotu útoku, naopak Smola ZKOUŠEN (!!!) na desítce). A mohl bych dále pokračovat.

Takže ano, nekriticky k panu trenérovi, není důvod ho proč jebat.

Na ostro až sezona 2020/21 (ne, to není můj výmysl, tak o tom veřejně hovořilo i vedneí, dohledej si to, už mne to nebaví tady stále opakovat dokola).

Reagovat
Bakary3

Zkoušení je logický, potřebuje si osahat tým, to je daný.

Ale pořád tu píšete, že zkouší, s kým může počítat pro příští rok atd.

A že nebudete proto hodnotit výsledky, ale hru.

Hra se vám teda líbí? Dle toho, co tu čtu od baníkovců, jste jakžtakž zahráli na Sigmě.

A výsledky hodnotit musíte, protože Kozel na ně evidentně hraje.

Nebo si teda myslíte, že nehraje na výsledky a zkouší na příští sezonu, proto nasazuje Laštůvku, Procházku, Fleišmana, Baroše ?

V čem je problém, aby už chytal Budinský (což bych já jako baníkovec při představě budování bral jako první věc, kterou by měl udělat, protože to tým vůbec nepoznamená a chytal by kluk, co by měl chytat příští rok), aby využil někoho jinýho místo Procházky, ano, místo Fleišmana někdy Holzer, tak tam je to dáno spíš tím, koho potřebuje spíš do jakýho rozestavení, ne podle mě tím, že by upřednostňoval mladšího. Bary tam chodí (při vší úctě k němu) už spíš za zásluhy.

Staví Jiráska, za kterýho dostával mrdáka Páník… například.

Zkouší jiný rozestavení a už nejste tak čitelný - snad se nepletu, ale nehrál Páník taky se 3 vzadu Pokorný - Procházka - Stronati? Myslím, že jo.

Zkouší Smolu na 10 - Páník zkoušel Diopa taky níž, dostal mrdáka.

Kuzmanovič za Páníka na straně - profesor šikana. X Kuzmanovič za Kozla na lajně nebo jinde ok (pamatuju si tu nedávný výrok Cukrouška ve smyslu "ze středu se ty goly dávají líp než ze strany " jako reakci na to, že ho dal Kozel jinam.

Reálně vytáhl Buchtu (který včera nebyl ani na lavici), Drozda … Holzer si myslím, že by dostával šance i pod Páníkem, a dostával. Šašinka si myslím, že by po návratu z hostování hrál taky tak jako tak.

Výsledky lepší nejsou.

Hra, dle toho, co tu čtu, asi nějak rapidně taky ne. Jestli tedy vůbec.

Abych to vysvětlil, já nekritizuju Kozla. Každý trenér má svou vizi, neříkám, že to dělá špatně, a jak říkáte, ukáže se. Já bych si ho teď nedovolil hodnotit a jak tu někdo napsal, ze začátku to bylo s Trpišovským utrpení.

Ale co mě bije do očí, je váš absolutně alibistickej postoj k jakýmukoliv tahu Kozla.

Když za jedno někoho jebete a za to samý jinýho adorujete, tak je asi něco divně, žejo?

A poznávání týmu, trenér má ty kluky na očích skoro každej den, myslím si, že po měsíci s nima už vidí, co v kom má. Proto to, co říkáte, že je půlrok zkoušecí, beru spíš s úsměvem, protože to není krátká doba.

A evidentně tam s nějakým vizionářským pohledem, dle toho, jaký hráče staví, Kozel nepřišel.

Nic proti tomu, ale přijde mi, že vy to vůbec vidět nechcete a malujete si to absolutně narůžovo.

Bližší je mi tu přístup lidí který tu na plnou hubu napíšou "OK, má čas, ale tohle není dobrý", než kolikrát vy, kteří tu vždy napíšete něco jako "naostro až sezona 20/21, teď mě to nezajímá" - no, myslím, že to ne.

Reagovat
bobis21

Tak si to shrneme - S Laštůvkou, Fleišmanem a možná i Procházkou se počítá i do příštího roku (u Baryho záleží jen na něm). Navíc Lašty v posledních zápasech chytal skvěle, takže fakt není argument ho posadit.

Středoví hráči nám chybí, to tady říkáme už dlouho, takže se do sestavy dostane i Jirásek (byť bych tam samozřejmě radši viděl Kaloče, což tady všichni píšeme při každém zápase - jen ty děláš že to nevidíš, abys pak mohl psát že Kozla nekritizujeme).

Pánik sice hrál párkrát na 3 stopery, ale rozhodně ne tak jako my včera nebo na Sigmě.

Kuzma na straně se většině nelíbí pořád a sám na to tady narážíš, takže nevím o co ti tam jde.

Vytáhl Kaloče (který pod Pánikem hrál snad jednou v poháru), Buchta (kterého bych rád viděl více) a snad i Drozda. Holzer pod Pánikem většinou seděl, protože jeho antifotbal mu vůbec nepasoval.

Hra lepší v několika zápasech byla, ale samozřejmě ne ve všech - což chápeme, protože se zkouší.

Nikdo si narůžovo nic nemaluje, jen ty prostě na sílu hledáš důvody proč si od nás kopnout.

Reagovat
Bakary3

Tak jako jestli počítá s těma starýma i do příští sezony, tak už je tu první ukázka toho, že nic budovat nepřišel, ale prostě jede na výsledky (ikdyž třeba s jinou hrou než jeho předchůdce).

Takže se o nějakým budování nebo omlazování nedá moc mluvit, jen o změně stylu.

Ano, píšete, ale jaksi dost střízlivě, že vlastně nevadí, ví, co dělá. - Víme, jak by to vypadalo u Páníka.

Zase - ano, to jsem zmínil, ale jaký byly reakce na Kuzmu u Páníka a jaký u Kozla?

No, na začátku snad týhle sezony? Ho Páník stavěl a asi 6 kol byl Holzer vynikající, takže ne.

A nakonec - mrzí mě, že máš (máte?) pocit, že si chci za každou cenu kopnout, nebo že snad nesnáším Baník, což není pravda.

Ale upřímně - když okomentuje někdo "cizí" rozumně Slavii, rád si to přečtu, protože to nabídne jinej pohled než ten tvůj, kdy jsi do toho svého klubu ponořenej, klapky na očích...

Ale vy máte problém s jakýmkoliv názorem, který je odlišný od toho, co sdílí to vaše hrozně tvrdý jádro, přestože je ten názor i slušně podanej i formulovanej.

Mám asi chuť ti říct, ať si zůstanete v tý bublině vaší skupinky a přitakáváte si tu a palcujete každej komentář, protože nic jinýho u vás vlastně evidentně ani nemá smysl a každej jinej názor je pro vás špatnej a je to útok na Baník... Protože každej takovej si přece chce jen kopnout...

Reagovat
bobis21

Takže ty si jako představuješ že přijde, vyhodí celý kádr a přivede nový? To asi přeceňuješ rozpočet Baníku

A zrovna já se tady často s lidmi s Baníku neshodnu. Vždyť jen v této diskuzi vidíš že se tady několikrát mezi sebou neshodneme. Prostě píšeš nesmysly a ještě si u toho máš potřebu do nás kopnout.

Reagovat
bobis21

Mimochodem, Holzer má za 9 kol pod Kozlem prakticky stejně minut jako měl za 20 pod Pánikem, tak fakt nevím kde bereš že nastupoval stejně

Reagovat
Bakary3

Vždyť je nemusí hned vyhazovat, ale kdyby budoval, chytá Budinský a Laštůvka může být dvojka.

Zrovna bez Procházky by se měl v pohodě obejít i tak.

Jednoznačně by upřednostňoval Holzera.

A ten váš Kaloč by tedy hrál třeba místo Jiráska. Buchta by určitě byl aspoň na lavici a sbíral minuty.

Ale jo, je to progresivní budovatel, který přišel hrát s mladými...

K tomu konci.. ok, píšu nesmysly, snad sis tedy taky kopnul a máš z toho radost

Reagovat
bobis21

Procházka hrál jen proto že byl Pokorný mimo a dalšího stopera nemáme. Jinak pod Kozlem prakticky nehraje. Holzera upřednostňuje. Ty máš prostě pocit že o Baníku víš víc než lidé kteří ho sledují, ale píšeš jen nesmysly.

Reagovat
Bakary3

No, trenér budovatel by hrál na 2 stopery a příležitost by dal někomu perspektivnímu.

Holzer - myslím, že zatím s Fleišmanem půl na půl.

S Laštůvkou teda počítá dál, hm, progresivní.

Takže buduje a omlazuje? Nijak výrazně, skoro neznatelně, a to dokonce v porovnání s Páníkem, který tu je za dinosaura.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by kurva mel hrat na dva stopery kdyz se mu to vubec nehodi do taktickych zameru?

Reagovat
Bakary3

jasně, jsem čekal, že si zas vybereš něco, co se ti zrovna bude hodit, dík

Reagovat
bobis21

Na beky se místo Filla a Fleišmana počítá s Holzerem a Juroškou. Do útoku místo třicátníků s Šašinkou a Zajícem. Jestli neumíš počítat, je to tvůj problém, ne náš. Vypadá to že v příští sezoně nebude v ideální sestavě žádný třicátník, letos asi 4 v poli.

Reagovat
Bakary3

Počítáte s tím vy, já se nechám překvapit.

Jasně, nebude tam najednou teda Laštůvka, Smola, Kuzma, Fillo atd... v čí ideální sestavě, zase - vaší?

Dobře.

Reagovat
bobis21

Ze zmíněných možná jen Lašty a Kuzma. Vždyť Fillo už teď hraje jen proto že na ten post nikoho jiného nemáme, tak tam už místo něj zkoušel i Potočného nebo Holzera přes nohu Ale to bys věděl, kdybys Baník někdy i sledoval, nejen o něm rozumoval na ef

Reagovat
Bakary3

Jasně, Fillo si už nekopne, ok...

Reagovat
bobis21

To nikde nepíšu, zase jen kecáš nesmysly.

Reagovat
lichna.

Sry, ale některými svými příspěvky tady si o to vyloženě říkáš. Já osobně jsem nikdy nějak zvlášť nebyl proti Pánikovi, až na závěr jeho angažmá, kdy bylo jasné, že nás už vážně nikam neposune. Zároveň jsem byl sice rád za Kozla, nicméně taky jsem čekal možná větší zásah mladých do týmu. Ale to že v sestavě je tu Fillo, tam Laštůvka, tam Fleisman je prostě normální. Nedalo se čekat, že přijde Kozel a hned budeme.hrat s juniorkou.

Jasně, Kaloč i Buchta by podle mě měli dostat více šancí než zatím. Tak samo Drozd by si podle mě měl vyzkoušet ligu. Ale jde to postupně a všichni budeme čekat na to, jak to bude vypadat na podzim. Do te doby nějaká přílišná chvála nebo kritika je asi zbytečná.

Za mě největší pozitivum je to, jak zvládá Kozel měnit sestavu, využívat hráče apod. Jestli to tak bude i v systému jednoho zápasu týdne, to se ještě uvidí.

Reagovat
Bakary3

Jo, já proti tomu nic nemám.

Nemá asi cenu rozebírat hráče po hráči, post po postu, ikdyž jsem některý příklady uvedl, když tu do mě šili, a uznávám, že jsem nemusel být všude přesnej - logicky, nejde to, vy vidíte váš klub víc.

Ale že na tom něco bude, to asi jo, že jo?

Jde mi fakt jen o tu fanouškovskou objektivitu k Páníkovi / Kozlovi.

Baník ani Kozla nekritizuju.

Reagovat
lichna.

Někteří neobjektivní jsou, jiní zase ne. Tak je to asi u každého tábora fanoušků. Neobjektivniho člověka stejně nepresvedcis a když pak ještě uvádís nepřesné nebo chybné fakta, tak to samozřejmě nevyzní v tvůj prospěch..

Dej tomu čas tak jako my do podzimu. Pak už bude případná kritika opodstatněná. Teď to můžou být maximálně náznaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud voláš po objektivitě, pak sám děláš "faul" v tom, že srovnáváš Páníka po asi 2,5 sezonách a Kozla po +- 20 zápasech vč. přípravy .........Za sebe bych dnes akorát čekal, že pokud vytáhl k áčku na počátku Buchtu, tak tam teď bude na lavce, pokud ne ve hře. Ale nevím, jestli není Buchta nějak limitovaný.... Plus čekal jsem, že nechá odejít Holzera.... ... Jinak je to zkoušečka před letním oknem, kdo jo, kdo ne. V takové situaci, notabene znehodnocené virem, by nebyl hejtovaný ani Páník ....... Umím si i představit, že Kozlovi o tu šestku teď jde. Značilo by to jistotu víc zápasů v sezoně a k tomu se soupeři z čela. Žádné pohárové ambice ...... Korona + doktoři udělali z ligy blbě uříznuté houno, pro trenéry je to nanic .....Ty zápasy k dobru se dají využít k tomu, kdo kde zahraje-nezahraje-jestli tam někoho hodíme do vody v těžším zápase (nevím, co má v úmyslu) ...... Proto se do ní chce dostat, ne kvůli poháru. 7.-8. místo by mohlo značit dva zápasy a konec..... Takže tam posílá starší/zkušenější hráče. Je to jen můj dojem, a selský rozum.... není to podložené informačně. Do něčeho se urputně tlačíš, zbytečně........

Reagovat
verv

kdyby jen o Baníku

Reagovat
Bakary3

Hale, nevím, co jsem ti kdy udělal

Ale nějak nechápu, o čem mluvíš.

Reagovat
verv

Neudělals mě nic

Ale s tím, že se občas vyjadřuješ k věcem o kterejch očividně tolik nevíš a nenecháš si to vymluvit ani od fundovanějších lidí, souhlasím.

Ale není to nic osobního, naopak musím ocenit, že se s tebou vždycky diskutuje slušně a celkem věcně.

Reagovat
Bakary3

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem přečetl dva tvoje dlouhé příspěvky, další jsem přeskočil po první větě, ale tady v tomto ti musím dát za pravdu v té části, kde píšeš: "ok, píšu nesmysly"

Reagovat
Puskas

Tak jako jestli počítá s těma starýma i do příští sezony...

To jsou naše spekulace, stejně jako to, s kým z nich se počítá. Může se s nimi počítat a přitom sázet na mladší a ty starší mít jako mentory, udělat povedený mix z mladých a starých. Počítáme i s nějakými nákupy a prodeji, i od toho se vše bude odvíjet.

Reagovat
lichna.

Jen bych doplnil, že s Procházkou se podle mě určitě na příští ročník nepočítá, aspoň teda doufám. A že Holzer dlouho hrál i pod Panikem, než se že hřiště úplně vytratil. Doteď vzpomínám na zápas v Olomouci, kdy hrál fakt výborně a ačkoliv jsem ho do té doby neměl rád, tak tehdy to vypadalo, že by mohl být prospěšný.

Reagovat
Bakary3

To jsem viděl a byl vynikající.

Tam jsem si říkal (bylo to asi 6 kolo, nebo tak nějak), že kdyby takhle hrál, tak bude v repre, od tý doby úpadek a nic...

Reagovat
bobis21

Procházka měl zmizet už v zimě a překvapilo mě že zůstal. Pokud se ale Kozel rozhodne hrát na 3 stopery, budeme nějaké potřebovat, protože bez Procházky máme v kádru jen 3. Když odejde, vadit mi to vůbec nebude, ale musíme počítat s tím že musíme najít další stopery na rozšíření kádru.

Reagovat
Puskas

Vrátí se Šindelář.

Reagovat
lichna.

Pokud Zio zůstane, tak máme tři kvalitní stopery. K tomu třeba někdo z juniorky. Plus se vrátí Šindelář nebo Meschaninov, případně Azackyj. Já myslím, že Procházku nepotřebujeme už. Zvláště když na tři stopery nebudeme hrát pokaždé.

Reagovat
bobis21

Já myslel že Meschaninov už je na přestup. Jestli je taky na hostovačce tak myslím že Šindelář + Meschaninov by mohli stačit jako náhrada. Jak říkám, já chtěl Procházku pryč už v zimě....

Reagovat
lichna.

Myslím že jen host. Ale ruku do ohně za to nedám.

Reagovat
smazaný uživatel

"Hra se vám teda líbí? Dle toho, co tu čtu od baníkovců, jste jakžtakž zahráli na Sigmě.

A výsledky hodnotit musíte, protože Kozel na ně evidentně hraje."

Na Slovácku, v ČB... Zas vedle...

"Nebo si teda myslíte, že nehraje na výsledky a zkouší na příští sezonu, proto nasazuje Laštůvku, Procházku, Fleišmana, Baroše ?"

To jako má vymrdat se všemi starými a hrát s dorostem? Dává prostor všem a pak se bude selektovat. Je to rozumný krok a spravedlivý. A jelikož třeba jidáš nezklamal na postu Flašky, nedivil bych se, kdyby v létě skončil.

Procházka bude končit.

"Zkouší Smolu na 10 - Páník zkoušel Diopa taky níž, dostal mrdáka."

Páník tam byl dlouhodobě, už se čekalo, že mužstvo bude mít nějakou tvář. Znova jak u blbečků se tedy budu opakovat. Trenér teď zkouší kdejaké možnosti, není u týmu zdaleka tak dlouho jako BP.

"Kuzmanovič za Páníka na straně - profesor šikana. X Kuzmanovič za Kozla na lajně nebo jinde ok (pamatuju si tu nedávný výrok Cukrouška ve smyslu "ze středu se ty goly dávají líp než ze strany " jako reakci na to, že ho dal Kozel jinam."

Kuzma hraje na podhrotu či v útoku. Na krajích máme jiné hráče, jenž tam nastupují. Zase pácháš argumentační sebevraždu?

"Reálně vytáhl Buchtu (který včera nebyl ani na lavici), Drozda … Holzer si myslím, že by dostával šance i pod Páníkem, a dostával. Šašinka si myslím, že by po návratu z hostování hrál taky tak jako tak. "

Holzer nedostával šance, taky proto chtěl v zimě odejít za Svědíkem do Slovácka. Až Kozel ho přemluvil. A Onasis. Ty vole Bakary. Proč myslíš, že byl furt z Baníku v luftu? Zase argumetnační sebevražda...

"Výsledky lepší nejsou.

Hra, dle toho, co tu čtu, asi nějak rapidně taky ne. Jestli tedy vůbec."

Ty to nechceš číst, co tu píšeme, co zahlásilo vedení o tom půlroce, že jo? Už se zase koupeš v polévce :-)

Zbytek už nečtu, to je plácání páte přes deváte ohledně nějakého alibismu.

Tak puso, přečti si, co ti tu píšeme, vstřebej to, pač to není jiný názor, to je široko veřekný, o kterým ví každý, co se o FCB zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to vyplodil s tim Kuzmou vubec nechapu to je i na nej uz prilis

Reagovat
Bakary3

Tak si vybereš dva zápasy a zbytek odignoruješ, dobře.

Nemá, ale jak jsem psal, ani Budinskýho místo laštůvky, žádný budovatel to není.

Smola - Diop - zkouší, Páník tam taky Diopa zkoušel asi ne tak dlouho, ne? A jak byl hodnocen víme.

Šašinka byl pryč, rozehrál se - myslíš, že Páník by si ho nenechal?

Vedení hlásí co chce, v pořádku.

Jen pořád odbíháš od toho, o co mi jde - jste ke Kozlovi vtipně nekritický oproti tomu, jak jste jebali do Páníka za stejný věci.

Mluvíte tu o budování a omlazování, což mi momentálně nepřijde adekvátní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím. Proč máme hodnotit hru, když má 1/2 roku hájení? Je jasné, že nebudou hrát jak z partesu, zvláště po koroně. To většina utkání byla nevalné úrovně.

Nic neignoruji, to spíše ty hledáš na sílu věci, co bys nám rád omlátil ohlavu, leč zase bezúspěšně.

Pokud výsledky týmu budou i třeba za rok kolísavé, nikam se to neposune, tak je jasné, že vlna kritiky půjde i na hlavu trenéra.

Bylo to i za Koubka, Vlasty atd...

Šašinku si chtělo nechat Slovácko, sám Páník říkal, že na Baník nemá. A zrovna toto se tu taky probíralo, jeho vztah k Onasisovi, Kaločovi atd... Takže zase tvůj sebevražedný pokus.

A omlazování, mám se znova opakovat? Máme hrát s dorostenci?

Ono, když se podíváš, tak jsou tam vidět již prvky omlazení sestavy, jen nehrají 18 tiletí kluci, ale třeba pětadvacet.

Hele, asi tě imponuje, jak válčilo Japonsko za druhé světové, ale ty kamikadze útoky, to tě samotného nemůže bavit...

Reagovat
Bakary3

Hale, ok, máš ve všem pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do tvrdeho jadra se nedostanes. Porad ses vic slavista nez banikovec

Reagovat
Puskas

Ale když se omluví jak tehdy Matušovič... Tak taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

ok

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kiwi-21

Není důvod hodnotit Kozla po pár utkáních na to je brzy

Ale když vezmu tento zápas tak takový hnus co předvedl Baník v 2.poločase jsem dlouho a po tak dlouhý úsek neviděl, neřeknu 10.minut do konce a vedeme ale tohle bylo opravdu strašný a i Slavia hrála prd abych byl objektivní ale snažila se hrát jen ona

Takový výkon předvést pod Pánikem tak jo ukamenujete + střídání 2 starších hráčů Baroš, Fleišmann i když kvalitu mají

Jediné pozitivum je vysoká efektivita, skvělá obrana a nasazení Kaloče

Jak píšu celkově se hodnotit nedá ale když budeš opravdu objektivní tak sám musíš uznat že na Pánika by se nadávalo o 106 a ten fotbal stál vcerea za nic

Celkově ukáže čas, nepíšu že měl Pánik zůstat to vůbec jen že se neměří stejně

Reagovat
Bakary3

"jen že se neměří stejně" - PODTRHUJU...

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je, ze Panik by tam Kaloce nedal viz zapasy na podzim. Kdyz teda chces merit vsem stejne...

Reagovat
Kiwi-21

Napsal jsem Kaloče jako +

Reagovat
HorajzmAmmann

ne všichni, já ke Kozlovi přistupuju úplně stejně jako k Pánikovi. Proti Zlínu, Příbrami a Plzni se mi to nelíbilo stejně jako poslední zápasy pod Pánikem, ale ty první zápasy pod Kozlem Baník hrál daleko lépe. Uškodila nám ta pauza (to není výmluva, to je samozřejmě naše chyba) Ale snad se do toho co nejdříve zase dostaneme.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Slavia letos čtvrtý zápas na Ostravsku a ani jedna výhra

Reagovat
Puskas

Ještě že na Ostravsku nehrajeme častěji, řekl by někdo z nich...

Reagovat
Puskas

Ale je na pováženou, že jsme už potřetí za sebou inkasovali v nastavení, to už nebude náhoda.

Reagovat
braveheart

Já včera v 92. minutě pronesl, že vsadím 3000, že dostanem gola. Škoda, že jsem na to nevsadil...

Reagovat
Puskas

Tos měl, bylo by zajímavé sledovat Tvou rekci v hospodě plné fanoušků...

Reagovat
braveheart

Jo, trochu dilema

Reagovat
Puskas

No co, sevřel bys pod stolem pěstičku...

Reagovat
braveheart

Každopádně, kolik jsme těch golu už v téhle, nebo i minulé sezoně dostali? Ty konce jsou furt o nervy..

Reagovat
braveheart

Myslím v nastavení.

Reagovat
Puskas

to jo, každopádně podle nicku bys neměl mít problém projevit ty emoce ani v kotli...

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je otázkou, jestli bys v té 92.minutě nevsadil na výhru Slavie, místo toho, že dá Slavie gól - to bývá v těch událostech až někde dole, ne?

Reagovat
braveheart

To ne. Ale vždycky jak vidím, jak to ke konci začnou nesmyslně odkopávat místo toho, aby podrželi balon, tak trnu. Včera, resp předevčírem to bylo zas to samé, to se přímo nabízelo..

Reagovat
smazaný uživatel

No u té rozehrávky po vyrovnávacím gólu to vůbec nevypadalo jako postavení z fotbalu - Slávisti všichni na té půlící čáře, připraveni běžet dopředu, my zase stažení ve velkém počtu vzadu...naštěstí písknul konec.

Reagovat
Kluivert9

Karabec Už se na něj v Plzni těší...

Reagovat
žrout

Reagovat
Salfovic

Brzo se dočkají, Sparta tam bude hrát co nevidět.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako nechápu co se tady děje, jako vážně nás tady fans SKS jebou, že Baník nastoupil na 3 stopery? Jako vážně ta SKS, která u nás pár let zpátky nepřelezla půlku, když bojovala o sestup? Vážně to jsou stejný fans, kteří házejí pivo po svých hráčích?

Nějak vám narostl nosánek z čínských peněz. To i Plzeň je občas soudná a uzná, že hrajou sračku... S tím kádrem co máte nás máte 0:3 přejet a je po problémech.Že zahrajete stejnou sračku jako Baník už fakt není náš problém. Tak utřít slzy a šup šup, připravovat se na další zápase ve Vítkovicích, třeba se vám už 8. zápas povede.

Reagovat
Greny

Hlavně pár měsíců zpět zde se píše jak přeběhli Barcu, Dortmund a Inter... Uzpůsobili tomu hru a taktiku stejně jako Baník včera, když si vyhodnotili pro a proti tečka

Reagovat
clinger

jako že Slavia si to nerozdala s Barcou,Dortmundem a Interem na férovku a nepřelezla půlku jako Baník včera v druhé půli?vždyť co jiného než autobus to v druhé půli bylo?samozřejmě problém Slavie že to nepřekonala,ale snad se nikomu nemohl líbit výkon Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je taky potřeba se podívat, kdo to píše povětšinou. Úplně to nejsou slávisti, co tu píšou x let. A takový lidi se nalepěj na každej tým, co má nějakej úspěch.

Třeba pro mě je důležitější, jak to vidí trenéři a tým a tam vidím soudnosti dost.

Reagovat
Liquid

jinak nastavení 10 minut když zápas nebyl nijak přerušenej a ani žádný vážný zranění s nosítky nebylo, snad to Chovanec a spol budou řešit, sice Baníkovci dost polehávali, ale k 10 minutám nebyl důvod

Reagovat
bobis21

Nastavení bylo dlouhé, protože se snažili pomoci vám k výhře. To že jste pak 2 minuty slavili a hledali boha je váš problém.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
cristiano.K.

přitom kdyby vás ten roh nenechali ani kopnout, tak byste se nemohli ani divit. Váš nejbližší hráč šel od míče a čekalo se na dalšího

Reagovat
Greny

Ale tak to je kdyby... Kdyby rozhodčí viděl simulaci Zimy tak nemusel dohrát a měl být vyloučen kdyby pak udělal stejnej zákrok jak udělal bez žluté a pak je otázka kdyby byla Slavia v desíti k čemu by došlo dále v utkani

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
8lampard8

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
martin1

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

další slzy?

Reagovat
Greny

A po nás potopa

Reagovat
Losinho

Během zápasu se přerušovalo hodně + pak dva góly v nastavení. Stokrát radši uvidím tohle, než alibistický 2-3 minuty ať se v tom zápase děje cokoliv.

Reagovat
HorajzmAmmann

dobře ty

Reagovat
Losinho

Na druhou stranu jsem překvapenej, že tohle zvládl zrovna Berka

Reagovat
Greny

Konečně někdo rozumnej ... Viz Opava - Slovácko tři čtyři min ošetřují brankáře a pak nastaví minutku..každopádně Trpis dle mě dojíždí že si nenechal dostatek kreativních hráčů ač nerad být tam včera Husbauer tak jste vyhráli by něco vymyslel nebo to tam z 25 poslal

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda,Stanciu na tohle nemá.On má světlý momenty, viz včera ten přímák, nebo luxusní vysunutí Tecla,ale většinou to tam tak kurví, že úplně šílím.Hušby byl pro Slavii mnohem platnější

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

však tam bylo asi 40 faulů a furt se nehrálo

Reagovat
Messier

Reagovat
Salfovic

Tresty za 4/8 žlutých karet se asi normálně přenášejí do nadstavby, co ?

Reagovat
verv

Loni se z toho dalo nějak vykoupit, tak to asi bude stejný

Reagovat
Firkraag

Minule to tušim bylo nejak divne. Jako ze se prenasely, ale kdyz si dostal 4./8. v nadstavbě, tak to už bylo jedno. Nějakej strašnej paskvil to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

.... a slávisti (někteří) zas sami vytahují Páníka, když ho přestali řešit baníkovští .... Hoši, Páníka u nás taky nikdo hromadně nenatíral (aspoň o tom nevím) po cca 20-22 zápasech....nebo kolik jich Kozel má i s přípravou, nepočítal jsem.....

Jinak mě to ani nebere, jestli šestka jo/ne, bez diváků je to na prd. Poháry to samé..... Jedině by se to dalo využít na hození mladíků do těžkých zápasů, i kdybychom měli skončit šestí s odstupem ..... Proč není Buchta na lavce ? Neviděl jsem včera, ale Berka znovu nezklamal, redka narychlo v TV se nezdála, tam to vypadalo nejdřív na balon ....To s ním máme snad pokaždé červenou v zápasech se Slavií, ne ? Co tam opavská škodná Proske dával za podnět na konci ? Co mi ale vadí určitě = my jdeme DOMA sami do třetí sady dresů v mistráku? Kuwa, co to je ?! Úplně jsme shodili modré dresy (nehledě na to, že máme doma v bílém poslat Slavii do jejich tmavých ! ) .....V modrých míval Baník největší úspěchy ! Baník je modrobílý, sakra !!!

P.S. Opava udržet (je třeba jim dávat na prdel v lize a mít derby), mafiáni ze Starkova dolů !!! Ale s Kováčem, no nevím .....

Reagovat
smazaný uživatel

No a o tom to celé je.

Mimochodem dnes ve sportu článek o buranskem chování slavistu a zvláště toho jejich patera, co hledá boha. Pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se jako kreteni chovaji i mimo internet? Zajimave ale neprekvapujici

Reagovat
clinger

nojo hlavně že vy jste slušní kluci.třeba trevor na kterýho reaguješ nás tady výše označuje za ku.vy židovský apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ste.

Reagovat
smazaný uživatel

To vaše kopání a ukazovani na všechny okolo je od včerejška srandovní

Reagovat
clinger

to říká ten pravej

Reagovat
PP

jsou to svatí kluci.. Brzy přijmou nová jména - Převor a Svatoušek..

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě taky ležíme jak tak koukám, hodně hluboko v žaludku

Reagovat
PP

vůbec ne.. fakt. Předtím jste mě celkem srali s tím sprostým úrážením Páníka, ale teď je to spíš jen tak z hecu. Pro svůj tým jste skvělí fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a za to by si Slavia zasloužila 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych jim dal rovnou ten titul kdyz si vcera zase museli vytrpet dalsi kolosalni spiknuti vcetne toho nahore

Reagovat
Puskas

A oč tam konkrétně šlo?

Reagovat
mistr129

Prostě vyhecovaný zápas a někdo tam zařval bůh existuje a možná nějakou nadávku k tomu. Samozřejmě chápu, že ve fotbalovém prostředí plném akademicky se vyjadřujících elegánů to vyvolá pozdvižení

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, jasně. Teď si počkám, až ty a tvoji souputníci budete jebat do Filla, Baroše atd. Houštecký a další z realizáku nejsou o nic horší :-*

Reagovat
Losinho

Tak jako burani to jsou, stačí si vzpomenout na tu scénku po penaltě Murise na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijela Slavia Intellectuals a taky to tak vypadalo.

Emoce u hráčů chápů. Ti, ať se vypičují na míle daleko. Ale co předváděl realizák a to nejen na tým FCB, ale i na fanoušky a lidi na tribuně... No, předhazzovali nám doly a zasypání, ale i ten horník má lepší vychování.

Bůh to vidí !

Reagovat
Puskas

Už jsem tu tu psal kdysi, někdy v 97. hrála Slávia na Bazalech SF poháru, za stavu 2 ku 2 nechal Mauer těsně před koncem opakovat přímák a Horváth zavěsil, pak začal obscénně gestikulovat směrem k lavičkám a hlavní tribuně. Slávia vyhrála a po závěrečném hvizdu Horváth sprintoval do šatny tak, jak jsem to u něj od té doby neviděl. Fanoušci se pak srotili před Bazalama, zaplnili celé to prostranství, Mauerovi musel kdosi z pořadatelů přistavit auto nahoře nad eSkama, Slávia vyjela za asistence policie ze stadionu. Asi být tam ve středu diváci a skončit to 1 ku 2, dopadne to podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to mají v genech, tihle propagátoři morálky :-)

Ale co už, stále a pořád mne udivuješ svým pamatovákem na situace ze zápasů. Pěkné

Reagovat
Puskas

Holt něco utkví... Byli tam se mnou dva kámoši, jeden ve slávistické košili, šli na hlavní tribunu, slávista dostal okamžitě dvě pecky, ten druhý mu pak po zápase půjčil bundu, aby přežil. Tak v těch třicítkách teploty se pekl v bundě .

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi u toho. Znám jednoho slávistu, starého chuligána, super chlap...A ten mi povídal, že zrovna v té době, konec devadesátek jel na Baník. A šel pro pivo, na férovku mezi domácí... Pak mi vyprávěl, že skončil v nemocnici na Fifejdách, ale že se o něj pak chachaři postarali, Dali nějaké peníze, ať si koupí lístek a nějaké pochutiny :-)

Reagovat
Puskas

V osmdesátkách skutáleli zase nějakého sparťana do Ostravice...

Ten můj kámoš byl všechno možné, jen ne člověk, který by dělal dusno, i tu košili měl jako ušitou, nebyl to dres; prostě byl a je jen zažraný fanoušek, který má ale jako druhý klub Baník - studia v Ostravě měla vliv. A pamatováka měl fest, pamatoval si např. všechna grandslamová finále, včetně přesných výsledků.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné :-)

Taky znám takové lidi, jenž fandí tomu a tomu, ale třeba měli studium v Ov. a Baník tak nějak sledují.

Btw., když jsi u toho, pamatuji si, není to zas tak dlouho, jak hrála Sparta na Bazalech a nějaký dobrodruh pověsil vlajku ve stylu fan clubu ACS z Havířova.

Od té doby jsem ji neviděl

Reagovat
Puskas

Jinak jeden z prvních vážnějších incidentů mezi fanoušky je ten z r. snad 1979, kdy sparťani vyrazili tyčí oko fanouškovi Chebu. Tak si říkám, jestli Chebská brigáda nemá původ mj. i tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, to ani nevím. To by osvětil Kepy. Já, co mám kamaráda z Chebu, tak toho uvidím bůh ví kdy, možná až na podzim.

Reagovat
Puskas

Ale asi to bude má nadinterpretace.

Reagovat
Kepy_FCB

100% někomu oko poranili ale verzí je několik

Reagovat
smazaný uživatel

A neměl pak Cheb někdy odplatu, kdy lepil plakáty po městě s tím, že invaze na žida a zbraně sebou?

Reagovat
Kepy_FCB

to bylo mnohem později v 90'

Reagovat
Puskas

To se psalo kdysi dávno v Gólu.

Reagovat
Kepy_FCB

Hrát roli to mohlo. Ale hlavní je že si oba tábory prostě padli do oka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konec devadesátých byl asi opravdu divoký. Cestou z Dukly před pár lety jsem sedl do kupé a nějak tam padla řeč právě na fotbal. Z jednoho spolusedícího se vyklubal starší sparťan, který vyprávěl, jak se tady tehdy báli jezdit. Cesta z nádraží na Bazaly a zpět prý byla o hubu a vyhráno měli až byli v Olomouci.

Z dalšího postaršího pána se zase vyklubal Baníkovec, který vyprávěl příběhy o zápasech od 70.let. Pamatoval nejen výsledek a střelce, ale i počasí když se dostal k nějakému výjezdu na Letnou někdy v devadesátých, kde jeden sparťan měl bodnout Baníkovce, tak si uvědomili, že se v té uličce potkali ale diskuze úplně v pohodě, každý hodil pohled své strany a jelo se dál.

Reagovat
Puskas

Mně zase vykládal starší chachar, jak v 70. letech čekali Němce, hlavně si nějak smlsli na Magdeburgu.

Reagovat
monty25

Někdo tady psal, že černé dresy byly na památku zesnulého pana Janoše.

Reagovat
smazaný uživatel

cerne dresy byly vcera kvuli zesnuleho Janose - byvaly banikovec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedině proto, nikde nebyla zmínka a přenos jsem neviděl. Díky. Rovnou dres je dost atypické, ale budiž..... Je fakt, že si zasloužil něco atypického, vzhledem k dlouhoIetému 60letému spojení, jaké už Baník na 99% mít nebude...I když si nejsem jistý, že by pan Jarda chtěl někdy vidět Baník v mistráku doma v černém.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty černé dresy se mi moc líbí. Ani mi nevadí že v nich Baník jednou za čas hraje. Lepší než ty oranžovo modré :-)

Reagovat
ratusek

no ani ty oranžovo modré nebyly uplně hnusné. zvlášt když tehdy řádil Otepka

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí, ale to je jiná věc. Třetí černé jsou fajn, ale Baník je modrobílý. Jsem v tomhle konzerva. Patřím mezi ty, kterým se moc nelíbí, že z černé je dnes v reálu druhá sada. Přestože pěkná...Venku v nich hrají už víc, jak v modré..... Já za sebe bych doma hrál v modrých + bílé trenky. Venku co nejvíc taky. Ale to je samozřejmě jen osobní pocit. Nicméně černá leda v Bolce, Olomouci, Liberci .....

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
fabec1222

Jihlava a Žižkov wtf, krásný boj o postup

Reagovat
monty25

Začínám litovat, že jsem na Viktorku našel stream...

Reagovat
ratusek

tak Jihlava to už dle mě zabalila. Nemají prachy, po sezoně odejde Diouf a další hráči s potenciálem na prodej a budou se ve druhé lize plácat hodně dlouho. a budou doufat, že se jim sejde jedna sezona jako Pardubicím a půjdou na postup přímo

Reagovat
smazaný uživatel

Diouf by mohl jít už teď , vlastně celá obrana na jaře jakoby neexistovala. Naštěstí jsme dokázali snížit, tak uvidíme.

Reagovat
ratusek

proti Varnsdorfu a Hradci mi přišel nejlepší z obrany

Reagovat
smazaný uživatel

No ale když se podíváš, co to je za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ho po půlce vystřídal

Reagovat
ratusek

myslíš, že Kučeru odvolají? Z toho rozhovoru to vyznělo dokocne tak, že by sám rezignoval. Ale kdo by to místo něj vzal? zas někdo z béčka jako náplast?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ne, to by byl celkem průser

Reagovat
fabec1222

hmm, docela divočina, nejsou v tom zas nějaké sázkovky?

Reagovat
Greny

Doufám že za chvíli v Líšni domluvena výhra o dva tři góly v tréninkovém tempicku

Reagovat
naheCZ

A nebo taky ne

Reagovat
Greny

No tak 1:3 ale proc nepiskl penaltu nevím no

Reagovat
naheCZ

To jsem taky nepochopil, ta byla jasná.

Reagovat
ratusek

jste schválně dostali gol, aby to nevypadalo tak okatě

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/VRonskiJ1892/status/1231992957777084417

Tenhle tweet taky zraje jako víno, zvláště po té středě.

Reagovat
verv

slávistům by měli ten twitter zakázat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak bys neměl tento materiál !

Reagovat
verv

pravda

Reagovat
Shevchenko

to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Po jaké středě, jak jste doma se Slavií ztratili dva body po posraném výkonu, kdy jste se zakopali na vlastní polovině a nebyli schopni přejít půlící čáru?pro nás slávisty je to balzám, že máte Vánoce z toho, když s ní doma plichtíte, kundy polský.Že jste prasata a máte neúctu k soupeří s tou odpornou odrhovačkou, kterou vám složil udavač a spolupracovník STB Nohavica má pan Vrba pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

On nám Nohavica něco složil? Jestli myslíš hymnu, tak tu rozhodně nesložil. Ale nemůžeme čekat že automat na lži a nadávky bude něco vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele