FORTUNA:LIGA - preview 29. kola

10.06.2020, 08:07
Previews
Česká liga před sebou má předposlední kolo základní části, v němž se může rozhodnout o konečné podobě elitní šestky. Sparta by si měla doma poradil s Opavou, o poznání složitější úkol čeká na Ostravu, která hostí Slavii. Případnou ztrátu Baníku bude vyhlížet Slovácko, to poměří síly s Bohemians...
Sparta Praha - SFC Opava  (středa 18:00)
Pražské Spartě evidentně prospěla více než dvouměsíční přestávka vynucená epidemií koronaviru a nyní si v předposledním kole základní části může definitivně zajistit účast v nejlepší šestce - tedy i bitvu o vytoužené evropské poháry. Momentálně se nachází na pátém místě se čtyřiačtyřiceti body o dva body za Libercem i Jabloncem. Teď bude plnit úlohu jasného favorita proti předposlední Opavě, která má naprosto jiné starosti.

Domácí hned v úvodním kole po dlouhé pauze podlehli Plzni (1:2), od té doby však zaznamenali hned tři výhry v řadě. Po úspěchu v Karviné (4:1) nedali žádnou šanci Teplicím (3:0) a naposledy doslova vydřeli tři body v pražském derby v Ďolíčku, když porazili Bohemians 1905 (1:0) gólem střídajícího Benjamina Tetteha. "Máme tři body, dá nám to trochu klidu," oddechl si po zápase letenský kapitán Bořek Dočkal.

Pokud svěřenci trenéra Václava Kotala naplní papírové předpoklady proti slezskému protivníkovi, tak budou mít jistotu elitní šestky za předpokladu, že Slovácko neporazí na vlastním stadionu Bohemku, nebo že ostravský Baník neukořistí všechny tři body s vedoucí Slavií. Na středečního soupeře se jim dlouhodobě daří, neboť ho zdolali hned desetkrát v řadě. Na podzim zvítězili nejtěsnějším poměrem 1:0 díky brzké brance Andrease Vindheima.

Hosté se na Letné pokusí zlomit letitou smůlu, protože naposledy zde dokázali bodovat před více než čtyřiadvaceti lety, tedy v roce 1996. Nicméně jednatřicetiletý kanonýr Sparty Libor Kozák jednoduché utkání neočekává (právě z Opavy vkročil do světa velkého fotbalu). "Opava bojuje o záchranu a takové týmy vždy hodně koušou. Bude třeba to nepodcenit a zvládnout to, určitě potřebujeme vyhrát."

Hosté jsou v tuto chvíli na patnácté příčce s dvaceti body, za čtrnáctou Karvinou zaostávají o body čtyři a na poslední Příbram drží odstup dvou bodů. Na ligové scéně nevyhráli pětkrát za sebou, minule remizovali se Slováckem (1:1). V tomto střetnutí nemohou počítat s Dedičem a pravděpodobně ani s Rychlým. Kotal znovu nenasadí Ben Chaima, Graiciara, Kayu, Lischku a Plavšiče, trest za osm žlutých karet navíc stále odpykává záložník Ladislav Krejčí.

"Čeká nás tým, který chce hrát každý rok o titul, patří nahoru. Poslední tři zápasy navíc zvládl tříbodově. Ale rozhodně tam nejedeme v roli obětního beránka, po klucích chci, aby hráli. Je jasné, že Sparta má velkou individuální kvalitu. My ji chceme eliminovat a být nebezpeční," vyjádřil se s odhodláním v hlase opavský kouč Jiří Balcárek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Štetina, Hancko, Frýdek - Trávník - Hložek, Kanga, Dočkal, Karlsson - Kozák
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Harazim, Hnaníček, Žídek, Hrabina - Sus, Souček, Řezníček, Dordič - Texl - Železník
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 8.61 - 22.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (středa 18:00)
Vzlet Bohemians byl v posledním kole zastaven Spartou, tuto nepříjemnost pak chtějí "Klokani" odčinit na Moravě. Konkrétně cestují do Uherského Hradiště, kde je vyzve letos mimořádně nepříjemné Slovácko. I domácí potřebují body jako sůl, nadále totiž živí naději na postup do skupiny o titul.

Ansámbl od Botiče překvapuje v posledních týdnech úplně všechny. V Ďolíčku se na restart ligy hodně těšili, jak jinak si taky výsledky Bohemky vysvětlit. "Klokani" postupně skolili Teplice, České Budějovice a Opavu a až v posledním duelu proti městskému rivalovi Spartě padli. I tak však mohou být zeleno-bílí s nedávnými představeními spokojeni. Díky nim se totiž vyšvihli ze skupiny o udržení na aktuální desáté místo.

To budou chtít uhájit i na moravském poli. "Tým Slovácka je dlouho pohromadě. Hráči jsou mladí, ambiciózní, dobře namixovaní. Jsou tam techničtí, ale zároveň i nadupaní kluci, kteří jsou silově a rychlostně dobře vybavení. Dokáží v zápasech udávat tempo hry. Čeká nás hodně těžký protivník. Jsou zase o několik zápasů zkušenější oproti našemu podzimnímu vzájemnému duelu a bojují o to, aby zůstali v první skupině po základní části" zhodnotil kvalitu protivníka asistent hlavního kouče Bohemians Erich Brabec.

Moravané sídlí v tabulce ještě o tři pozice a šest bodů výše. Stále mohou nakouknout do elitní šestice, nesmí si ale dovolit zaváhání. Jednu zbytečnou už si Slovácko připsalo v neděli v Opavě, kde mačkalo domácí Slezany, výsledkem byla ale pouze remíza 1:1. V utkání se navíc zranil brankář Matouš Trmal, jenž se kvůli poraněnému kolenu pravděpodobně ve středu nepředstaví.

Kromě Trmala brzdí zdravotní trable na straně domácích také stopera Hofmanna, univerzála Zahustela a útočníky Klimenta s Vechetou. Pomalu, ale jistě se po zranění vrací Šimko. Hosté se zase nadále musí obejít bez forvarda Ugwua, jiný útočník Pulkrab by měl naopak po jednozápasové pauze znovu větrat defenzivu protivníka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Porcal - Reinberk, Daníček, Kadlec, Divíšek - Sadílek, Havlík - Petržela, Dvořák, Navrátil - Zajíc
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Bederka, Hůlka - Bartek, Hronek, Vacek, Jindřišek, Schumacher - Vodháněl, Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.19 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - FK Teplice  (středa 18:00)
České Budějovice se na domácí půdě rozloučí s povedenou základní částí. Proti Teplicím budou chtít urvat ještě nějaký ten bod, který by je zvýhodnil v samotném finále soutěže. Zabrat by měli i trápící se hosté, avšak v okleštěné sestavě to budou mít velice těžké.

Na nejlepší šestku už to Budějovicím pravděpodobně neklapne, přesto mohou na Střeleckém ostrově zhodnotit základní část jako velice úspěšnou. Jihočeši se bez potíží vyhnuli původně předpovídanému boji o udržení, místo toho se chladnokrevně vyhoupli do středu tabulky, kde se drží dodnes. A na tom se v následujících dvou kolech moc nezmění.

Hráči Dynama ze sebe v posledních týdnech vymáčkli téměř vše, což potvrzuje i jejich kouč David Horejš. "Ke konci zápasu v Karviné bylo vidět, že ten náročný program začíná být na hráčích znát. Bylo evidentní, že toho kluci měli plné zuby a že ty naše oblíbené brejkové situace jsme už nedokázali dotáhnout do konce. Ještě nás čeká jeden náročný týden a pak si snad tým alespoň trochu odpočine," sdělil.

Snad žádný jiný ligový soubor není tak utrápený jako Teplice. "Sklářům" v poslední době nevychází vůbec nic a pomalu musí myslet na nejhorší, tedy to, že se zapletou do napínavého boje o udržení. Zmar Severočechů jasně dokumentovalo jejich poslední představení proti Jablonci. Dlouho to vypadalo na dělbu bodů, o tu ale Teplice přišly až v nastavení druhé půle.

Z celé situace je pochopitelně zoufalý hostující trenér Stanislav Hejkal. "Teď budeme hodně pracovat na psychice. Musíme zvednout hlavy. A chovat se tak, aby se Teplice vyhnuly bojům o sestup. Udělali jsme si s vedením interní plán, co a jak dál. Nechám si ho pro sebe, podle toho se budeme chovat." řekl poněkud tajemně.

Do Českých Budějovic nicméně dorazí Severočeši značně oslabeni, neboť kvůli karetnímu trestu nemohou počítat s pravým bekem Tomášem Vondráškem ani středopolařem Petrem Kodešem. Nadále chybí také zranění Shejbal, Knapík, Hyčka, Ljevakovič, Petr Mareš a Vyhnal. Dynamo je naproti tomu relativně v klidu, na jeho straně totiž absentuje pouze útočník Ledecký.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolič, Havel, Talověrov, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Brandner, Šulc, Mršič - Schranz
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Paradin, Čmovš, Radosta - Žitný, Kučera, Mareček, Trubač, Moulis - Řezníček, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.93 - 5.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - MFK Karviná  (středa 18:00)
Jablonec letos zažívá solidní sezónu a je blízko blizoučko k účasti v elitní šestce, čímž by si zajistil nadstavbovou část ve skupině o titul. Momentálně se nachází na čtvrté pozici se šestačtyřiceti body a za třetím Libercem zaostává jen vinou horšího skóre. Ve dvou zbývajících duelech mu k jistotě nejlepší šestice schází jedna výhra a tu určitě chce ukořistit na vlastním stadionu proti Karviné. Ta naopak bojuje o setrvání v nejvyšší soutěži.

Domácí celek zaznamenal po koronavirové přestávce dvě výhry a dvě porážky. Po těsném úspěchu se Zlínem (1:0) utrpěl debakl od mistrovské Slavie (0:5) a pak v podještědském derby nestačil na konkurenční Liberec (0:1). Minule v dalším severočeském derby zavítal do Teplic a díky gólu záložníka Miloše Kratochvíla ve třetí nastavené minutě doslova ubojoval cenné vítězství po výsledku 2:1, které pro něj mělo cenu zlata.

Na Stínadlech až takové nervy zažít nemusel, neboť o deset minut dříve neproměnil pokutový kop zkušený obránce Jan Krob. "Tentokrát se k nám přiklonilo štěstí a dali jsme pěknou vítěznou branku. Tři body jsou pro nás hodně důležité v tomhle finiši," řekl s úsměvem na tváři jablonecký trenér Petr Rada. Ten bude ve středečním utkání stále postrádat Kubistu, Jovoviče i Jugase a Karvinou nechce v žádném případě podcenit.

"Každý hraje o něco, my hrajeme o horní skupinu, Karviná zase o udržení, takže každý zápas i bod je důležitý. Náš soupeř má kvalitní tým. Na jaře, co tam přišel zkušený trenér, tak zaznamenal dobré výsledky. Není to tým, co by měl hrát o záchranu." Hostům v tuto chvíli patří čtrnácté barážové místo, na třináctý Zlín ztrácejí tři body. V předchozích čtyřech ligových střetnutích ani jednou nebodovali naplno, minule se rozešli smírně bez branek s Českými Budějovicemi.

V podzimním vzájemném měření sil byl úspěšnější Jablonec, výhru 1:0 vybojoval po gólu Martina Doležala zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Kouč Juraj Jarábek nemůže využít služeb zraněných Smrže, Petráně a zřejmě ani Janečky, kvůli osmi žlutým kartám se nepodívá na trávník Rundić. "Vylosování máme náročné, hrajeme s týmy z první pětky. I proti Budějovicím jsme ale byli lepší, což je pro nás dobrý impuls," zůstává pozitivní Jarábek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Hübschman - Matoušek, Kratochvíl, Považanec, Sýkora - Doležal
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Santos, Šindelář, Čonka - Qose, Hanousek - Moravec, Lingr, Ba Loua - Taiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.87 - 5.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (středa 18:00)
Liberec bude v závěrečných dvou kolech základní části usilovat hlavně o to, aby mu nějakým skandálním postupem neuteklo umístění v první šestce. Svou pozici v popředí má více méně stabilní, a pokud se nechce ohlížet na výsledky ostatních soků a udržet svou aktuální třetí příčku, měl by na půdě Příbrami, která bojuje horlivě o prvoligovou příslušnost, zvítězit.

Severočeši jsou pasováni do role favorita na hřišti posledního týmu tabulky, přece jenom je mezi nimi a jejich soupeřem závratný osmadvacetibodový rozdíl. Po koronavirové přestávce se jim navíc docela slušně daří. Až na nepovedený vstup do restartované sezóny, během něhož nestačili venku Teplicím, v minulých čtyřech utkáních ani jednou neprohráli.

Naposledy svěřenci trenéra Pavla Hoftycha sehráli poměrně divoký zápas proti Mladé Boleslavi. A měli co dělat, aby vydolovali aspoň remízu. "Rychle jsme inkasovali. I proto jsme nehráli jako obvykle," hodnotil klání liberecký kouč. "Poprvé jsme na třetím místě. A pro hráče není tenhle stav jednoduchý. Cítí určitý tlak, se kterým se stále seznamují."

Hosté mají tenhle ročník rozehraný opravdu velmi slušně. Dostat se v tabulce výše je pro ně už v tuhle chvíli značně nereálnou záležitostí, na druhou Plzeň ztrácejí hned čtrnáct bodů, a tak jejich hlavním cílem bude hlavně zachovat své současné postavení. Čtvrtý Jablonec je jen o skóre horší než Liberec, v těsném závěsu jsou mu pak Sparta, Ostrava nebo Slovácko.

Hoftych se každopádně bude muset vypořádat hned se dvěma novými absencemi. Osm žlutých karet stihl již nasbírat kapitán Ondřej Karafiát, jenž vyfasoval disciplinární stopku, nebude hrát ani potrestaný stoper Taras Kačaraba. Úplně se neví, jestli připravený bude Jan Kuchta, jistě mimo hru jsou naopak zranění Michal Fukala, Matěj Chaluš a Matěj Hybš.

Příbram v úvodních dvou utkáních po delší pauze způsobené pandemií uhrála hned čtyři body za remízu s Baníkem a výhru nad Olomoucí, jenže pak na řadu přišly dvě neúspěchy se Slavií a Zlínem. S oběma padla nejtěsnějším možným způsobem, nevstřelila jedinou branku. "Nezasloužili jsme si ani bod," čertil se na svůj mančaft domácí stratég Pavel Horváth.

Středočeši ztrácejí na předposlední Opavu dva body, což je manko, které se dá bez obtíží stáhnout, horší jsou však už ztráty na ostatní protivníky před nimi. Třeba Zlín je už vzdálený na rozdíl devíti bodů, přitom právě jeho třinácté místo bude jako to poslední na konci sezóny zcela bezpečné. Pokud opravdu výrazně nezaberou, minimálně baráž je zřejmě nemine.

Erdi Can Sehit a Aydin Yilmaz, to jsou jediní dva hráči, se kterými Horváth na sto procent nebude moci počítat, otazník jinak visí nad startem velezkušeného Jana Rezka. "Čas letí, ale já věřím tomu, že se dokážeme zlepšit," burcoval příbramský lodivod. "Už se Slavií jsme hráli dobře, jen jsme nebyli pod takovým tlakem. Ve Zlíně jsme však situaci neunesli," dodal.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Pazdera, Dramé, Kingue, Cmiljanovič - Tregler, Soldát - Antwi, Zorvan, Nový - Polidar
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Alibekov, Mikula, Zeman - Hromada, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Rondič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.75 - 3.54 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (středa 18:00)
V rámci předposledního kola FORTUNA:LIGY dojde i na střet dvou nejhorších týmů po koronavirové přestávce. Jak Mladou Boleslav, tak Olomouc srazily neuspokojivé výsledky na mnohem nižší pozice, než si před sezónou přáli.

Středočeši vyfasovali na úvod hodně těžký los v podobě Slavie a Plzně, sedmigólový výprask od Viktorky by však málokdo čekal. Boleslavští se navíc nechytili ani poté, se Zlínem a naposledy i Libercem jen remizovali. Mrzet je to může obzvláště proto, že za ztráty mohou individuální chyby - ze tří obdržených branek v posledních dvou zápasech si dvě vstřelil sám obránce Tatajev, na té zbylé se obrovskou hrubkou podílel brankář Šeda.

Hanáci jsou na tom ještě hůře, získali totiž o bod méně. Ten přišel hned v prvním zápase po dvouměsíční pauze, poslední tři duely už skončily porážkou. Při té poslední proti Baníku už předvedla Sigma zlepšený výkon, branky Juliše a Housky však nestačily ani na bod.

Radoslav Látal si je vědom toho, jaká cesta vede k vítězství. "Musíme se vyvarovat chyb, které jsme udělali v předešlých zápasech, protože pak se z toho těžko dostáváme. V první řadě to bude o poctivé defenzivní činnosti a o koncentraci na každou vzniklou situaci. Od toho se bude utkání odvíjet," tvrdí olomoucký kouč.

Látal bude postrádat zraněného Pilaře a možná i Nešpora s Benešem, domácí trenér Weber je na tom ale podstatně hůře. Karetní trest do hry nepustí Křapku a Klímu, zranění zase Matějovského, Pecha a Wiesnera.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Douděra, Tatajev, Mazuch, Zelený - Janošek, Túlio - Ladra, Budínský, Fulnek - Jiří Klíma
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Štěrba, Jemelka, Kerbr - Breite - Zahradníček, Houska, González, Falta - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.42 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (středa 18:00)
Hodně těžký úkol mají před sebou hráči Slavie v předposledním kole FORTUNA:LIGY. Lídr tabulky totiž míří do Ostravy, kde z posledních jedenácti utkání dokázal zvítězit pouze jedinkrát.

Baník se v nedělním zápase v Olomouci probral a konečně získal plný počet bodů, o vítězství 3:2 se svými trefami zasloužili Jirásek, Šašinka a Kuzmanović. "To vítězství určitě psychicky pomůže, věřím, že projev některých hráčů může být sebevědomější," doufá trenér Kozel. Nadále však platí, že se Slezanům nedaří na svém hřišti, kde už pětkrát v řadě nedokázali vyhrát - poslední vítězství domácího týmu viděl vítkovický stadion na začátku listopadu v derby proti Karviné.

Kozlovu družinu může alespoň částečně uklidňovat historická bilance. Sešívaní totiž dokázali hřiště Baníku vyplenit jen jednou za posledních jedenáct let, to když na podzim 2015 zvítězili 3:1. Slávističtí hráči však nebudou mít špatné vzpomínky ani na poslední vzájemný duel, ve čtvrtém kole loňské nadstavbové části totiž remizovali bez branek, čímž si zajistili titul mistra ligy.

Velký krok k němu udělali i o víkendu, kdy v Edenu stejným výsledkem skončilo jejich utkání s Plzní. Sedm kol před koncem tak drží na čele tabulky osmibodový náskok a s jejich nadějemi na obhajobu to vypadá dobře. Aby je ještě posílili, potřebovali by ale zapracovat na střílení venkovních gólů - ve čtyřech jarních zápasech se jim totiž podařilo domácího brankáře překonat jen dvakrát.

Nepříliš úspěšné výsledky ve Vítkovicích má z části v paměti i Jindřich Trpišovský. "Jedeme do prostředí, kde se nám v poslední době nedaří, dlouho jsme tam nevyhráli. Na Baníku je nepříjemné hrát pro každý tým, navíc je tam ta specifická atletická dráha. Ani jsme tam nikdy nepodali náš optimální výkon, hodně přemýšlíme nad tím, co změnit," tvrdí slávistický trenér.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pokorný, Svozil, Stronati - Fillo, Jánoš, Jirásek, Hrubý, Fleišman - Kuzmanovič, Smola
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Ševčík, Holeš - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.26 - 3.66 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Fastav Zlín  (středa 18:00)
Výsledky Zlína nabírají po pauze vzestupnou tendenci, nechtějí-li ji však Pánikovi svěřenci zaseknout, musí zvládnout náročný úkol. Musí totiž dokázat zázrak ve Štruncových sadech, odkud se na jaře body zásadně nevozí.

Viktoriáni však o víkendu poprvé ukázali, že jsou zranitelní. Po sedmi vítězstvích v řadě totiž nedokázali přehrát svého úhlavního rivala v boji o titul a z Edenu odjížděli po bezbrankové remíze. Z jejich jarních domácích výsledků ale musí jít respekt. Těsné vítězství s Českými Budějovicemi sice do tohoto narativu nezapadá, čtyřgólová nadílka Příbrami a zejména sedmigólová Mladé Boleslavi ale musí "Ševce" budit ze sna.

I přes ztrátu osmi bodů na čelo sedm kol před koncem Plzeň nic nevzdává. "Musíme se soustředit na každý jednotlivý zápas. Na Slavii se nám bohužel vyhrát nepodařilo, ale nejlepší reakce je teď vyhrát následující utkání doma se Zlínem," nabádá stoper Jakub Brabec.

Zlínští dokázali z prvních pěti duelů po vynucené přestávce vytěžit pouhý bod, přelom května a června se jim ale vydařil na jedničku. Nejprve remizovali proti silným soupeřům z Ostravy a Mladé Boleslavi, načež udělali velký krok k záchraně vítězstvím proti Příbrami, o které se v sobotu postaral proměněnou penaltou Tomáš Poznar.

Domácí trenér Guľa se musí obejít bez vykartovaného Hejdy a zdravotně indisponovaných Alvira s Ekpaiem. Na druhé straně disciplinární trest nepustí do hry Čanturišviliho, zranění zase Cedidlu.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Buchta, Simerský, Bartošák - Džafič, Conde, Hlinka, Jiráček - Poznar, Janetzký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.82 - 13.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha28215255:868
2.Viktoria Plzeň28186456:2260
3.Slovan Liberec281441049:3646
4.FK Jablonec28137845:3846
5.Sparta Praha28128851:3544
6.Baník Ostrava28127940:3243
7.1. FC Slovácko28119834:3142
8.Dynamo České Budějovice281241243:4240
9.FK Mladá Boleslav281161146:4839
10.Bohemians Praha 1905281061233:4036
11.Sigma Olomouc28712934:3633
12.FK Teplice286101224:4628
13.Fastav Zlín28761525:4327
14.MFK Karviná285101321:3625
15.SFC Opava28481614:4520
16.1. FK Příbram28461817:4918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (569)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele